View Full Version : içinizde enstruman çalan var mı?
harkonnen
15-08-2006, 07:50
aramızda amatör veya profesyonel enstruman çalanlar varsa burdan tanışabiliriz...
Ben soylerim.. Hem de iyi.. Ve bir amator grupla calismayi cok istiyorum.. (Ankara)
bas gitar çalıyorum.
harkonnen
16-08-2006, 09:19
bas gitar çalıyorum.
ben de davul çalıyorum. biraz amatörce. :) sizin seviye nasıl?
.
eskiden bir grupta çalıyordum. amatör diyelim banada. 7 sene çaldım. şimdi maalesef iş hayatı yüzünden ilgilenemiyorum. ama müzik benim hayatım:)))
ben de eskiden accordion ve klavye ile ugrasiyordum , ancak simdi ne zaman ne de sabir kaldi iki dakika bile vakit ayiramiyorum .
Bendeniz de Ney üflerim naçizane...
naylon vicdan
14-09-2006, 09:07
az darbuka üstüne çok az ud...
hissenet orkestrası oluşuyor galiba...:)
Ben biraz geç farkettim müzik bölümünü ama olsun
Efenim Klasik Gitar çalıyorum (Klasik ve Flamenco),
Ud çalmaya çalışır gibi bir şey yapmaya çalışıyorum
Bendeniz de Ney üflerim naçizane...
Sayın mirage,
berbat! bir ney üfleyicisiyim..bir türlü toparlayamadım notalarla çalmayı.. müzik bilgim sıfıra yakın.. lisede müzik dersini asardım hep.. pişmanım.. öğrenecez artık notaları..
ud öğrenmek istiyorum.. amma.. zor geliyor..
1992'de gitara 2000'de bağlamaya başladım. Hâlâ çalıyorum ama dinleyenler "Sen şimdi ne çaldın"diyorlar. Memlekette blues dinleyen yok azizim. Ama bağlama çaldığım zaman sorun yok. Öyle idare ediyoruz.
Ben biraz geç farkettim müzik bölümünü ama olsun
Efenim Klasik Gitar çalıyorum (Klasik ve Flamenco),
Ud çalmaya çalışır gibi bir şey yapmaya çalışıyorum
Ne güzel ifade etmişsiniz benim gitar çalışımı da ud çalmaya benzetiyorlar
şimdi gördüm burayı, benim lakabımın müzisyenlikle ilgisi yok, ama bir müzik aletiyle vicdanımın gerçek sesini duyabilmeyi isterdim, allah yetenek vermemiş.
Ellerim yalnızca alkışlamaya yarıyor sanırım, benden bu topiğe ve bütün çalgıcılara kocaman bir alkış...
Üniversitedeyken alto saksafon calıyordum
yakında alacam bi tane calmaya devam edecegimm
Ben de klasik gitar caliyorum, amatorce. Tabiki akorlarla idare ediyorum henuz:)