View Full Version : Taraftar
camarors
22-04-2004, 16:18
Forumun taraftar profilini øgrenelim :D
preatoria
22-04-2004, 16:22
gördüğünüz gibi oy verenlerin tamamı beşiktaşlı :D
camarors
22-04-2004, 16:22
Arkadaslar yanlis anlama olmasin, diger takimlari dahil etmemem konusunda.Anket 10 secenekle sinirli oldugu icin aradan secme yapmak istemedim.Sadece dørt buyukleri koydum.
camarors
22-04-2004, 16:23
Bol cekismeli bi anket olacak gibi :D
camarors
22-04-2004, 16:29
Bu arada itibar sayfam da kipkirmizi olmus :D ,fener sayfasindan,fenerli arkadaslarin destegine ihtiyacim var sanirim :roll: ,itibar yerlerde surunuyo :rolleyes:
camarors
22-04-2004, 16:30
Ben de bu arada endekse bi el atiim, o da surunuyo, ønce 19500 ustune atiim, sonrasina bakalim :dolar:
''
Türk insanı birçok konuda yanılmıştır. Bu yanılgılardan birini de futbolumuzda yaşamaktayız. Türk halkının futbolla ilgili yaptığı tercihler, yanılgı halkalarından biridir ve zaman zaman da önem kazanmaktadır. Yine Türk insanının futbola yaklaşımı, kendisi hakkında çok daha net ve açık kararlar vermemizi sağlayabilecek ipuçlarını taşır.
Türkiye'nin yüzde 90'nı, İstanbul'un üç takımını tutar. Bunların adı üç büyüktür. Futbolun kaymağını bunlar yediği gibi, aynı zamanda otomatiğe bağlanmış bir rant akımının da bekçi ve tasarımcılarıdır. Bu takımların peşine takılan insanımızın sergilediği bu durumu başka hiçbir ülkede göremeyiz. Fransa'da Paris Saint Germain' i tutan Marsilyalı yoktur. Çünkü Marsilya ayrı bir çıkardır ve Paris' ten her yönüyle farklıdır. Hiçbir Romalı Milan' ı tutmaz. Kendi kentinin değerlerine, kentsel kültürüyle birlikte futbolda da sahip çıkar. Bunun için takımının mutlaka şampiyon olması ve şampiyonluğa oynaması gerekmez. Yine bu ülkelerde futbol rantı sadece birkaç kulübe özgünlenmiş (tahsisli) değildi.
.............
''
Türkiye de futbol taraftarlığı konusundaki bu yazının devamını aşağıdaki başlık altında okuyabilirsiniz.
Bu anket içeriğinde de sergilenmekte olan ''taraftarlık'' anlayışını protesto ediyorum!
Kahpe Bizansa! sevgilerimle.. :)
http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=1020
camarors
22-04-2004, 21:10
Arkadaslar yanlis anlama olmasin, diger takimlari dahil etmemem konusunda.Anket 10 secenekle sinirli oldugu icin aradan secme yapmak istemedim.Sadece dørt buyukleri koydum.
Demistim,ligdeki takimlardan ayirim yapmak istemedim,dørt buyukleri koydum sadece.
son_azrail
23-04-2004, 00:31
only KOCAELİSPOR....
camarors
23-04-2004, 02:28
Son duruma bakilirsa 6'sar fark olmus, køtu anisi olan bir rakam,degismesinde fayda var :D
Bu arada itibar sayfam da kipkirmizi olmus :D ,fener sayfasindan,fenerli arkadaslarin destegine ihtiyacim var sanirim :roll: ,itibar yerlerde surunuyo
sayın camaros
anketinize oy verdim,...fenerbahçe
itibar puanınıza ekleme yaptım,...artı itibar puanı
daha neyapabilirim sizin için? :D
dostumun dostu benim de dostumdur...siz çok iyi bir dostsunuz...
sevgi ve saygılarımla :)
Çorumsporun olmaması da bir eksiklik bence... Dört büyükler tamam ama 4B-1K kuralı işletilebilirdi ankette... tüm portföyü IMKB30la doldurmak gibi bi şi bu yapılanlar..
PS: 4B-1K (dört büyük bir küçük) :p
bikmisbroker
23-04-2004, 14:35
FB ye oy verilmesinden mi anladin?
Karadeniz'li BJK liler bunlar, daha dur sen memleketin diger taraflarindaki BJK liler de oy vermeye baslasin, sen o zaman gorurusun FB deki artishi!!! :D
:roll: Sarıııı
:rolleyes: laciveeert
SunShine
23-04-2004, 22:46
CimBomlulaaar, nerdesiniz..
Ankette geriye düşmüşüz..
oyumuzu kullandık :) tabiki bjk
camarors
24-04-2004, 02:35
sayın camaros
anketinize oy verdim,...fenerbahçe
itibar puanınıza ekleme yaptım,...artı itibar puanı
daha neyapabilirim sizin için? :D
dostumun dostu benim de dostumdur...siz çok iyi bir dostsunuz...
sevgi ve saygılarımla :)
Tesekkur ederim.Bu sizin iyi ve guzelliginizin size yansimasidir.Bizden de sevgi ve saygilar :)
Salacaklı
24-04-2004, 02:40
Bu zamana kadar olan oylamada Trabzonspora olan biricik oyu ben verdim..
:roll:
Highlander
24-04-2004, 15:27
CimBomlulaaar, nerdesiniz..
Ankette geriye düşmüşüz..
Mesaj alınmıştır hocam verdik hemen oyumuzu.. ;)
Hakem Selçuk Dereli
Hadi görelim Fener'i
Bu maçın sonucu belli
Volkan alır geleni....
Kara kara Kartallar
Fener pazar afallar
gökte yıldız kalmamış
Kartalım hepsini toparlar..
northwind
24-04-2004, 17:32
Bu zamana kadar olan oylamada Trabzonspora olan biricik oyu ben verdim..
:roll:
hemen ikiledim topicte actim daha ne yapayim?
Salacaklı
24-04-2004, 17:38
Tamam iki kisi olduk sirtimiz yere gelmez artik..
:)
haklısın nortwind, sahaya çıkıp da golü de sen atacak değilsin ya...
taraftardan destek buraya kadar...
Kadinin yaptigi her sey guzel, futbol bile.. :p
camarors
25-04-2004, 21:47
NOldu arkadaslar mac,takip etme imkanim yok ta, soriim dedim :D
NOldu arkadaslar mac,takip etme imkanim yok ta, soriim dedim :D
valla staddaydım,sizler de benimleydiniz(bkz.ATEKS TOPİĞİ)...O kalabalıkta ben de net anlıyamadım doğrusu...ama galiba BJK almış maçı... :D
Tabii sanal alemdeyiz ya,öyle olsun... :p :p
svg
not :1-3 olan sonuç tur...hani bilmiyorsun ya ...o bakımdan yanii...
camarors
26-04-2004, 00:56
valla staddaydım,sizler de benimleydiniz(bkz.ATEKS TOPİĞİ)...O kalabalıkta ben de net anlıyamadım doğrusu...ama galiba BJK almış maçı... :D
Tabii sanal alemdeyiz ya,öyle olsun... :p :p
svg
not :1-3 olan sonuç tur...hani bilmiyorsun ya ...o bakımdan yanii...
Eh, idare eder bi skor olmus, gønul tabi daha fazlasini istiyo ama :D
catoon2004
27-04-2004, 10:11
sevgili camarors
sana puan verecektim ama daha önceden verdiğim kabul etmedi.Herhalde belli bir zamanı geçtikten sonra kabul ediyor.İlk fırsatta puan vermeye devam edeceğim. :)
camarors
28-04-2004, 11:16
sevgili camarors
sana puan verecektim ama daha önceden verdiğim kabul etmedi.Herhalde belli bir zamanı geçtikten sonra kabul ediyor.İlk fırsatta puan vermeye devam edeceğim. :)
Tesekkurler catoon2004, saygilar.Bir de endeksten yesilleri gørmeye baslasak daha iyi olacak :roll:
katılım zayıf millet futbol yerine borsay ile ilgileniyor.forumda takım yerine tuttuğunuz kağıt deseydik katılım daha çok olabilirdi sanırım. :D :D :D
camarors
04-05-2004, 11:24
katılım zayıf millet futbol yerine borsay ile ilgileniyor.forumda takım yerine tuttuğunuz kağıt deseydik katılım daha çok olabilirdi sanırım. :D :D :D
Haklisiniz, sezon kapansin da øylesini de acariz :D .Sampiyonluk sonrasinda biraz artis saglariz sanirim
crocodile_tasci
05-06-2004, 02:14
her zaman heryerde en büyük bursa dır....isterse amatör ligde olsun ama siz istanbul takımlarını tutanlar(istanbullu olanlar hariç)bunu anlayamazsınız yani elalemin şeyiyle gerdeğe girmek yazımı okursanız anlarsınız...
forever green crocodile!!!!!!!!!!!!!!!
her zaman heryerde en büyük bursa dır....isterse amatör ligde olsun ama siz istanbul takımlarını tutanlar(istanbullu olanlar hariç)bunu anlayamazsınız yani elalemin şeyiyle gerdeğe girmek yazımı okursanız anlarsınız...
forever green crocodile!!!!!!!!!!!!!!!
umarım seneye s.ligde görürürüz Bursa yı....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.