View Full Version : Haftasonu Turları
pantothenic
06-05-2004, 13:16
İstanbul'dan çok uzakta olmayan (max. 4 saat), haftasonu gezip görülebilecek ve kalınacak yerler hakkında bilgisi olanlar var mı?
Varsa da eğer anlatabilirler mi, nereye gidilir, nerde kaça kalınır vs.??
H.ömer iren
06-05-2004, 13:19
ızmıtte yuvacık barajı cok guzelmıs oyle dıyorlar ulaşım 2 saatı bulmaz bıle
serdarkus
06-05-2004, 13:22
ızmıtte yuvacık barajı cok guzelmıs oyle dıyorlar ulaşım 2 saatı bulmaz bıle
Güzeldir hocam.. Geçen Pazar bizzat yerinde test ettim. :cool:
pantothenic
06-05-2004, 13:24
Barajda mı kalacağız? :)
serdarkus
06-05-2004, 13:39
Sanırım sen yatılı yer istiyorsun Panto.. Abant 'ta göllerin methini çok duydum, ahşap barakalar falan... ama görmedim.
Yuvacık, günübirlik piknik için.. arabayla küçük küçük şahsa ait temiz piknik alanları, mangal, alabalık veya hazır yemek alternatifleri.. giriş araç başı 7,5-10 milyon civarı.
pantothenic
06-05-2004, 13:42
Evet, yatılı olması tercihim, Cuma akşam gidip Pazar akşam döneyim diyorum.
Abant'ı ben de duydum, şu an bir tek orası hakkında bilgim var zaten ama belki gezmeyi sevenlerin daha farklı önerileri olabilir diye bir sorayım dedim..
greenback
06-05-2004, 13:54
uçağı tercih edersen 4 saat mesafede bir hayli alternatif var...:)
ama kazdağında bir yerler varmış.ben gitmedim ama gidenler çok memnun dönüyorlar.bir bilene sormak lazım...
pantothenic
06-05-2004, 14:06
Otobüs yolculuğunun tadı başka :)
Bu arada, bu yazıya pek alternatif öneri gelmemesi sebebiyle şu sonucu çıkarabiliriz:
Hisse.net forum takipçileri borsadan kazandıkları çuvalla parayı oturup evde yiyorlar, cimri ve pintiler ve haftasonu herşeyi bırakıp borsa analizi yapıyorlar :)
greenback
06-05-2004, 14:19
başkasını bilemem ama cumartesi cadde ve kalamış marina,pazarları boğazda balık dururken dağ bayır ile pek işim olmaz...
geçen haftasonu bir hatadır yapıp polonezköye gittim.masa örtüsünü bile bana serdirdikleri bir yerde ,kalkan parası ödedim.bir daha rotamı asla bozmam...
preatoria
06-05-2004, 14:20
amasra- çakraz - bartın/ inkumu orman, temiz hava, deniz, mükemmel biraz uzak ama ist tek otobüs ile ulaşım mümkün 5 saat kadar enfes yerler mutlaka görün, canlı balık restaurantta tava balığını ve salatasını tadın pişman olmayacaksınız gece dalgakıranda yürüyüşe çıkın sanki bu ülkenin parçası değil tek ve aile ile seyahate uygun kalınacak yerler mevcut çakrazdan ilerde daha insan eli değmemiş koylar mevcuttur ne zaman bunalıma girsem oralara kaçarım yeniden doğmuş gibi dönerim
pantothenic
06-05-2004, 14:36
Hocam bu tek veya aile söylemi hoş omadı, bir ihtimal daha vardı onu yazmamışsın, o zaman Amasra uymaz diyoruz :)
Sn. Greenback, ben de sizin kafadayım lakin dağ bayıra mecburen çıkmak durumundayım :)
Bu arada, bu yazıya pek alternatif öneri gelmemesi sebebiyle şu sonucu çıkarabiliriz:
Hisse.net forum takipçileri borsadan kazandıkları çuvalla parayı oturup evde yiyorlar, cimri ve pintiler ve haftasonu herşeyi bırakıp borsa analizi yapıyorlar :)
Balığı da oturup kendileri pişiriyorlar...
(Bakınız: Denizden gelen lezzet.)
http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=1409
:roll:
pantothenic
06-05-2004, 23:35
Gececilerden yok mu önerileri olanlar?
http://www.agvarehberi.com/konaklama.php