View Full Version : OYAYO Oyak Yatırım Ortaklığı A.Ş.
ne düzeltmeymiş adi kağıt 1,10 nere 0,35 nere genel müdürlüğe mail attım tık yok..
italikkraker
04-02-2009, 12:43
baska hisse basliklarinda okuyorum, oyak grubunun ozellikle cimento sektorundeki kagitlarinda arkadaslar oyak'in kagitlara sahip cikiyor olmasindan ovunerek bahsediyorlar. buradaki durum ise tam bir skandal oyak ismi tasiyan bir kagit icin. en azindan ismini degistirselerde baska kucuk yatirimcilar ismine aldanip gelmeseler. isin asli benim tavsiyem kucuk yatirimcilar hicbir yatirim ortakligina bulasmasinlar ama, neyse. burada alimsatim tavsiyesi yapmak yasak. ben mi? daha once dedigim gibi benim zararim kendime. satmayarak acinin tadini cikariyorum, beni uyanik tutuyor, ibret oluyor. sat tavsiyesi kesinlikle degildir, diger yandan al tavsiyesi de olamaz. bu ikisi olmayinca tut tavsiyesi gibi gorunecek ama aslinda tam olarak o da degil:) iste boyle bir kagit.
sarıkaya
14-03-2009, 17:43
isminizi değiştirin sahtekarlar, 1,10 dan üyelerinize halka arzdan verdiniz. Bugüne kadar onlara üzüntüden başka ne verdiniz. Hep zarar hep zarar .
baştan sona bir borsa dersi... boş zamanımda bütün sayfalarını okudum... herkesinde okumasını tavsiye ederim... karşınıza kağıdın grafiğini koyun ve günü gününe yazılanları karşılaştırın... başlı başına bir ders...
kağıt eğer ki 0,39 un üzerinde kapatırsa ilk defa 200 günlük ortalamasını üzerine çıkacak...
cengiz007
10-04-2009, 08:28
38 ve 39 çizdim.
Yatırım tavsiyesi değildir
Wrangler
22-04-2009, 15:49
***OYAYO*** Oyak Yatirim Ortakligi A.S.'nin 22.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "22.04.2009 tarihinde yapilan 2008 yili Olagan Genel Kurul Toplantisi yapilmistir. Asagidaki kararlar alinmistir: Turk Ticaret Kanunu, Vergi Usul Kanunu ve Sermaye Piyasasi Kurulu'nun XI/29 Seri no'lu Sermaye Piyasasinda Finansal Raporlamaya Iliskin Esaslar Hakkinda Teblig IV/27 Seri No'lu Sermaye Piyasasi Kanununa Tabi olan Halka Acik Anonim Ortakliklarin Temettu ve Temettu Avansi Dagitiminda Uyulacak Esaslar Hakkinda Teblig hukumleri ve Sirket Ana Sozlesmesi uyarinca, hazirlanan Mali Tablo ve Raporlara gore 2008 yili faaliyetleri neticesinde 2.614.619.-TL net donem zarari olustugundan, 2008 faaliyet donemine iliskin olarak dagitilacak kar olmadigi hususu tespit edildi. Kar olusmamasi sebebiyle onerge dogrultusunda kar payi dagitilmamasi hususu Baskan tarafindan oya sunuldu, sozkonusu onerge oybirligi ile kabul edildi. Gorev sureleri dolan Yonetim Kurulu Uyeliklerine bir sonraki olagan Genel Kurul Toplantisi'na kadar gorev yapmak uzere Dr. Ali Caner Oner; Ayse Meltem Agci; Iskender Ergun Senturk; Mustafa Tayfun Oral; Nafis Yurdal Yalman'in secilmelerine, Denetim Kurulu uyeliklerine bir sonraki Olagan Genel Kurul Toplantisina kadar gorev yapmak uzere Salih Yazgan ile Semih Koc'un secilmelerine, Verilen onerge geregi Sermaye Piyasasi Kurulu'nca yayinlanan Sermaye Piyasasinda Bagimsiz Dis Denetim hakkindaki Yonetmeliginin 14. maddesi uyarinca Sirketin Mali Tablo ve Raporlarinin denetlenmesini teminen Bagimsiz Dis Denetleme Kurulusu olan Guney Bagimsiz Denetim ve Serbest muhasebeci Mali Musavirlik A.S. (A Member Firm of Ernst & Young Global Limited) ile bir yillik sozlesme imzalanmasina oybirligi ile karar verildi. 2008 Yili Olagan Genel Kurul Toplanti Tutanagi ve Hazirun Cetveli ekte sunulmustur. " Genel Kurul Toplanti Tutanagi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***OYAYO*** (22/04/2009 - 16:46:47)
cengiz007
27-04-2009, 07:56
OYAK YATIRIM`IN KADIKOY SUBESI 27 NISAN 2009 TARIHINDEN ITIBAREN
YENI ADRESINDE HIZMET VERMEYE DEVAK EDECEK.
OYAK YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.`DEN YAPILAN ACIKLAMAYA GORE SUBE
TELEFON NUMARALARINDA BIR DEGISIKLIK OLMADI.
YENI ADRES:
KANTARCI RIZA SOK SEYRAN APT NO:1 DAIRE:4 KADIKOY
TELEFON: 0216 411 40 20 /8 HAT PBX
Yatırım tavsiyesi değildir
italikkraker
30-04-2009, 19:50
evet keyfimiz yerine geldi nasılsa diyerek oyayo hakkında bir iki satır daha karalayalım tekrar. daha önce de yazdığım gibi acayip zarardayım bu kağıtta.(tabi kendi çapıma göre) neyseki yaptığımız diğer işlemlerden yüzümüz güldü de zararını diğer kağıtlardan fazlasıyla çıkardık. şimdi satsam zararımım neredeyse 2 katı kadar karım hala cebime kalır. ama satar mıyım? satmam. bu kağıt benim yoldaşım oldu artık. spek abiye de söyleyeyim: eğer benim satmamı bekliyorsan daha çok beklersin. arabesk bir hava yakaladım ben bu kağıtta. acısıyla mutlu oluyorum:) aman diyim tavan tavan filan yaptırıp hevesimi kaçırmayın. burlarda iyi böyle. 0,32-0,35 arası daha iyiydi ya, neyse. maliyet filan da düşürmüyorum haberiniz olsun.
cengiz007
06-05-2009, 13:04
ING BANK GENEL MUDURU HAKAN EMINSOY, KRIZE
KARSIN TUTSAT (MORTGAGE) KONUSUNDAKI YATIRIMLARINI, DESTEKLERINI
DEGISTIRMEDIKLERINI VE DEGISTIRMEYECEKLERINI, BU URUNE UZUN VADELI OLARAK
INANDIKLARINI BILDIRDI.
EMINSOY, 1. MORTGAGE ZIRVESINDE, GAYRIMENKUL SEKTORUNUN, HEM YATIRIM HEM
DE FINANSMAN ACISINDAN UZUN VADELI PERSPEKTIF GEREKTIREN BIR KONU OLDUGUNU
BELIRTTI.
ZIRVEYI, GAYRIMENKUL SEKTORUNE BIRAZ DAHA BELIRGINLIK KAZANDIRMAK
AMACIYLA DUZENLEDIKLERINI IFADE EDEN EMINSOY, BUGUNE KADAR TURKIYE`DE GAYRIMENKUL
SEKTORUNU OLUSTURAN KURUMLARIN, BIREYSEL YAPILAR OLARAK KALDIGINI SOYLEDI.
ING GRUBUNUN, 50`DEN FAZLA ULKEDE, 125 BIN CALISAN ILE HIZMET VEREN BIR
KURULUS OLDUGUNU ANLATAN EMINSOY, SUNLARI KAYDETTI:
``TURKIYE PAZARINDA 16,9 MILYAR LIRALIK BIR AKTIFE SAHIBIZ. 2008 SONU
ITIBARIYLE TUTSAT KREDILERIMIZIN BUYUKLUGU ISE 1,5 MILYAR LIRA. ULKEMIZIN GSMH`SI
YAKLASIK OLARAK 950 MILYAR LIRADIR. TUTSAT KREDILERININ TOPLAMI ISE 39 MILYAR
LIRA. YANI TUTSAT KREDILERININ GSMH`YA ORANI ULKEMIZDE YUZDE 4,1`DIR. BU ORAN,
AVRUPA BIRLIGI ULKELERINDE 2008 SONU ITIBARIYLE YUZDE 49,1, HOLLANDA`DA ISE YUZDE
107,5`TIR.``
``MORTGAGE`` ISMININ, ULUSLARARASI ANLAMDA OLUMSUZ BIR POPULARITEYE SAHIP
OLDUGUNA DIKKATI CEKEN EMINSOY, TURKIYE`DE VERILEN TUTSAT URUNLERININ, YURT
DISINDAKILERDEN FARKLILIKLARININ BULUNDUGUNU IFADE ETTI.
TUTSAT URUNUNUN, TURKIYE`YE GEC GELMESINDEN DOLAYI BAZI EKSIKLIKLERININ
GIDERILEREK SUNULDUGUNU BELIRTEN EMINSOY, SOYLE KONUSTU:
``TURKIYE`DEKI TUTSAT URUNLERININ VADE YAPISI, YURT DISINA GORE OLDUKCA
KISADIR. TUKETICILER, YURT DISINDA ORTALAMA 25 YILLIK VADE TERCIH EDERKEN
TURKIYE`DE TERCIH EDILEN VADE ORTALAMASI 7 YILDIR.
TURKIYE`DE EV BEDELININ, YUZDE 75`I, 80`I KREDILENDIRILIRKEN, YURT
DISINDA BU ORAN, YUZDE 110`LARA HATTA YUZDE 120`LERE KADAR CIKMAKTADIR.
TURKIYE`DE SAGLANAN TUTSAT URUNUNUN, DOKUMANTASYONU DA OLDUKCA BASITTIR. COK
FAZLA ARACI YOKTUR.
AYRICA, ULKEMIZDE KONUT FINANSMANININ, YUZDE 94`UNU TL UZERINDEN
SAGLIYORUZ. BU, HEM KAYNAK ACISINDAN, HEMDE FAIZ ACISINDAN DAHA AZ RISK
TASIMAKTADIR.``
-``TUTSATA OZEL BIR ONEM VERIYORUZ``-
HAKAN EMINSOY, FAIZ VE PARA PIYASALARINDA YASANAN LIKIDITE SIKINTISIYLA,
UZUN VADELI FINANSMANDA, GECICI DE OLSA BANKACILIK SEKTORUNDE BIR DURAKLAMANIN
YASANDIGINI ANCAK, ING`NIN BU DURUMU BIR FIRSAT OLARAK DUSUNEREK INANDIKLARI UZUN
VADELI TUTSAT URUNUNE DESTEKLERINI KESMEDIKLERINI BILDIRDI.
YILIN ILK 4,5 AYLIK DONEMINDE, VERDIKLERI KREDILERDE, SEKTORDE YUZDE
6,3`LUK BIR BUYUME SAGLADIKLARINI DILE GETIREN EMINSOY, SOZLERINI SOYLE
TAMAMLADI:
``BU DA PAZAR PAYIMIZDA YUZDE 10`LUK BIR ARTISA NEDEN OLDU. BUGUN PAZAR
PAYIMIZ, SEKTORDE YUZDE 4,4`E CIKMISTIR. BU BUYUMEMIZ, BANKACILIK SEKTORUNUN,
KONUT FINANSMANINDA BINDE 3 ORANINDA DARALMA YASADIGI BIR DONEMDE OLMUSTUR. BIZ,
TUTSATA OZEL BIR ONEM VERIYORUZ. KONUT FINANSMANINA OZEL BIR ORGANIZASYON
KURDUK.
KRIZE RAGMEN TUTSAT KONUSUNDAKI YATIRIMIMIZI, DESTEGIMIZI DEGISTIRMEDIK
DEGISTIRMEYECEGIZ DE. BU URUNE UZUN VADELI OLARAK INANIYORUZ VE BU BOYLE DEVAM
EDECEK. GAYRIMENKUL SEKTORU, GELISMEYE BASLADI. BU GELISIMIN, DEVAM EDECEGINE VE
YURT DISINDAKI SEVIYELERE GELECEGINE INANIYORUM.``
ING BANK YONETIM KURULU BASKAN VEKILI VINCENT VAN DEN BOOGERT DE,
EMLAKCILAR ICIN ONEMLI KONULARIN TARTISILDIGI BIR PLATFORM YARATMAYI
AMACLADIKLARINI BILDIRDI.
BOOGERT, ING BANK TURKIYE`NIN, ING GRUBUNUN GUCUNU VE DENEYIMINI DE
ARKASINA ALARAK, TURKIYE KONUT KREDISI PAZARINDA DAHA ETKIN BIR ROL USTLENMEYI
HEDEFLEDIGINI BELIRTEREK, ``DIGER BANKACILIK HIZMETLERINDE OLDUGU GIBI KONUT
FINANSMANINDA DA MUSTERILERIMIZIN IHTIYACLARI DOGRULTUSUNDA KOLAY, ULASILABILIR,
AKILLI, DUYARLI VE KARARLI COZUMLER SUNAN BIR BANKA OLMA HEDEFIYLE CALISIYORUZ``
SEKLINDE KONUSTU.
-AA-
|Yatırım tavsiyesi değildir
HAVACI_ist
28-05-2009, 21:55
dikkatlerden kaçmış bir kagıt olarak goruyorum.
HAVACI_ist
01-06-2009, 23:40
kagıtta bitmez tükenmez bir baskı var ama yakındır tavanlar
Oyak yatirim menkul degerler a.s.`nin kurucusu bulundugu `oyak yatirim menkul degerler a.s. Piyasa notr serbest yatirim fonu` na ait olan `oyn` islem kodu, soz konusu fonun tasfiyesine karar verilmis olmasi nedeniyle, ilgili kurumun talebi uzerine, 11.06.2009 tarihinden itibaren gecersiz hale gelecektir.
-imkb gunluk bulteni`nde yayinlanmistir-
-matriks-
|
bişeyler olcak ama ne zaman
hissekurdu
30-06-2009, 10:33
vardır sende birşeyler diye düşünüyorum tadında 0,51 deneme yapalım.
izmir 35
14-07-2009, 21:54
çok yakında hareket edecek inşallah 3 aylık bilançosu kar geldi 6 aylık da kar açıkladı mı kesin uçuçak karlar 8. ayın 15 i son bu tarihe kadar en az 0.60 olur kanımca bol kazançlar:super:
simdeye kadar kazandirmayan hisse, neden kriz zamaninda kazandirsin ???
Sabir, sabir ve yine sabir ... baska söylenecek bi sey yok!!!!!
tacirlerle aynı fiyattan aynı sene halka arzedilmişler tacierler 0,90 lı fiyatlara geldi bunlar utanmıyorlarda tacirlerin grafiğinede bakamıyorlardır kesin herhalde çünkü herkes normal fiyatlara gelmek için mücadele veriyor bunların hisseside 0,5 de 3 sene bekler bu mantıkla heralde
Arkadaslar,
benim icin buraya kadar. Yeter artik. Hisselerimi sattim ve zarara kabullendim :grrr:
Neden cikdim? Cünkü endeks düserse oyayo nun halini görmek istemem.
Kalanlara bol sans ve kazanc (cok zor) !
Saygilarimla
Heyooooo kağıt tavan oluyor kimse yokmu ? :)
Heyooooo kağıt tavan oluyor kimse yokmu ? :)
sessizlik...
izmir 35
30-07-2009, 21:31
Arkadaşlar sizi uyardım ama bu daha başlangıç en az 1.00 olacak yeterki sabır edelim ucuza vermeyin kağıdınızı gidecek çok yolu var daha benim görüşüm herşeyin hayırlısı:super:
italikkraker
30-07-2009, 21:44
eğer bu benim tanıdığım bildiğim, borsanın en uyuz kağıdı dediğim oyayo ise bugün aldıklarının çoğunu yarın geri verecektir. bu görüşe istinaden yarın almak üzere bir miktarını sattım bugün hisselerimin. yarın alıp ortalama düşüreceğim. benim ortalamam düşürmekle bitecek gibi değil zaten:)
diğer yandan diyelim ki yarın bir tavan serisi yakalayıp kendini 0,6lar üzerine eve hatta 0,7 ler seviyesine attı. o zaman da planım gayet basit. sıra oyayo'ya gelmişse borsadan uzaklaşma zamanı gelmiş demektir:) karda olduğum diğer hisselerimi satar arkama yaslanırım. oyayo'yu tabiki satmam. bu benim ibretlik hissem.
sayın italikkraker söylediklerine tamamen katılıyorum ilk paragraaf sanki senedin kaderini sen yazmış gibisin bu kadar uyuz bi kaat olmaz
italikkraker
01-08-2009, 09:51
eğitim-tatbikat hissem (hani ordu yardımlaşma kurumu şirketi ya ondan tatbikat dedim, havalı olsun diye) beni yine yanıltmadı. çıkış gününde 0,58 den sattıklarımı cuma günü 0,53 den yerine koydum. aslına bakarsanız beklesem önümüzdeki hafta da muhtemelen 0,49 lara kadar alış şansı verirdi ama belli mi olur uçar gider, tavan serisine başlar filan. açıkta kalmayalım:p
al sat tut tavsiyesi değildir.
vedatonder
02-08-2009, 11:15
merhaba arkadaşlar;
OYAYO ve topic'e yeni katıldım.bu kağıt hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.benim beklentim borsa inişe geçerken büyük kağıtlardan bu tip kağıtlara geçerek büyüklerin kısa zamanda hızlı kar yapmaları.
merhaba arkadaşlar;
OYAYO ve topic'e yeni katıldım.bu kağıt hakkında bana bilgi verebilirmisiniz.benim beklentim borsa inişe geçerken büyük kağıtlardan bu tip kağıtlara geçerek büyüklerin kısa zamanda hızlı kar yapmaları.
arkadaş yani kısa zamanda köşeyi dönücen böyle hesapladın ilginç.... bu hisse hakkında sen ne biliyorsan bizde onu biliyoruz çok şey bilsende değişmiyor zaten sahibin ne zaman canı isterse alıyor ne zaman canı sıkılırsa satıyor işte sana bilgi tepe tepe kullan
HAVACI_ist
07-08-2009, 17:05
arkadaş yani kısa zamanda köşeyi dönücen böyle hesapladın ilginç.... bu hisse hakkında sen ne biliyorsan bizde onu biliyoruz çok şey bilsende değişmiyor zaten sahibin ne zaman canı isterse alıyor ne zaman canı sıkılırsa satıyor işte sana bilgi tepe tepe kullan
az kaldı patlamaya bekle gor misali
izmir 35
07-08-2009, 20:52
6 aylık karı ne zaman açıklarsa tavan olacak karı :super:iyi çıkacak çünkü izleyin
HAVACI_ist
12-08-2009, 21:02
Kari/zarari 2009/6 1117607 2008/6 -2035984
izmir 35
12-08-2009, 21:39
Bu kar nerde açıklandı eğer doğru ise yarın tavan olur hemen cevap verirmisiniz lütfen
Bilançoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=89782
HAVACI_ist
13-08-2009, 21:15
Bu kar nerde açıklandı eğer doğru ise yarın tavan olur hemen cevap verirmisiniz lütfen
uyus olamadı tavan ama olacak
beni bekliyor ben de trene bilet aldım yarın ilk işim bu senedi almak hemde yüklü dediklerin doğruysa bi tavan bana yeter
HAVACI_ist
20-08-2009, 22:59
ammada kastılar kagıdı
bu kağıdın tavan tavan gideceğini şahsen sanmıyorum. ama 0,50 nin altına bir daha sarkacağını da düşünmüyorum.. olurda sarkarsa zaten oradan gelecek desteklerle tavanları bekleyebiliriz kağıtta 0,80 e kadar.. elimde 4 aydır tuttuğum ufak bir miktar var. ama cidden hacim bakımından en kötü yo diyebilirim.. bu sene kar açıklayacak yıl sonu ve geçmiş yıl zararını da silecek muhtemelen..
kağıdın yukarıda hedefleri 59 - 69 -79
bence tabii...
arkadaşlar gördüğünüz gibi her kağıdın bir zamanı var zamanı gelmeden atlayanı uyuz ediyor zamanında atlayanı resmen zengin eder böyle kağıtlar 1-2 ve 1-3 verir iş biter yo lar için aralık ayı zamanı diye düşünüyorum şahsi fikrim bu kağıtta 3 ay bekledim %10 bile zor kazandım başka kaat alsaydım en az%50 yapardım bilmiyorum sahipleri ne zaman planladılar kapalı kutu
HAVACI_ist
21-08-2009, 22:26
elbet sıra bunada gelecek ben bekliyorum burdayım :)
bilaal_acar
25-08-2009, 07:58
göstergeleri cok guzel elimdeki kagudu sattıgımda aklımdaki alacagım ilk kagıt grafik cok hosuma gitti cunku umarı elimdeki kagıt artık uyuz doneminden cıkar biraz kar bırakırda alırım bunu herkese bol kazanc
y.t.d.
bilaal_acar
25-08-2009, 16:32
buralara kimse ugramıyor heralde ne guzel :D
HAVACI_ist
29-08-2009, 20:50
bir ben varım hehehe
bizde varızda hareket yok berekt te yok hareket ne zaman gelir bilmem
HAVACI_ist
04-09-2009, 21:13
tam bır sabır tası bakalım gorecegız baskı ne zaman kalkacak
benim fikrimi sorarsan tecrübem beni çok kez yanıltmıştır herneyse bu sentte işlem hacmi artmış yukarıya hareket edicek görüntüsü var heralde bu senet ky nin en az olduğu senettir iddia ediyorum
tam bır sabır tası bakalım gorecegız baskı ne zaman kalkacak
sn. HAVACI_ist senet iyice sıkıştı yukarıya patlamassa bu hafta bida patlamaz teknik mükemmel gözüküyor ama ben bugün 0,58 den çıktım geri gelicem selamlar
HAVACI_ist
13-09-2009, 22:46
bu hafta 0.60 uzerı calısacak hadı bakaım hayırlısı.
GOODFATHER
13-09-2009, 22:51
Bencede, nominale kadar bir süpriz yapabilir.
secrettrade
15-09-2009, 10:59
Y.o larda potansiyel gördüğüm 3 hisseden birisi .0,62 geçilirse 0,80 e doğru hareket edebilir.
gariban 35
23-09-2009, 19:12
bu forumda hiç kimse yokmu ya. tek kelime eden , yorum yapan yok.secrettrade kardeşim o güzel yorumunu alsakta önümüzü görsek. borsadan anlamayan biri olarak merakımı gidersen. şimdiden teşekkürler
HAVACI_ist
07-10-2009, 23:25
0.60 a kazık caktı mubarek
ya arkadaşlar 0,61 bu senette dirençmiş öyle söylediler 0,61 direnç değil viyana kalesi mübarek 2 gündür 4 milyon lot işlem oldu 0,61 i geçemedi geçemesse tekrar aşağı 0,30 lara yolculuk mu var acaba
italikkraker
10-10-2009, 10:25
alemlerin kralı (!), hisselerin hissesi(!) OYAYO ufak bir atılım daha gerçekleştirerek kendini 0,64 dolaylarına attı. benim her yükselişte yaptığım gibi hisselerin bir kısmını sallayıp sonra alttan alma planım bu sefer tutmadı zira satamadım 0,64 ten. olsun, nasılsa bu ileri gerileri daha çok yapacak, maliyeti de yavaş yavaş düşürüyorum zaten acelem yok. böyle sağlam (!) bir hisseye yatırımcı olmanın keyfini sürüyorum:) aslında hakkını yememek lazım borsa çıkarken arkasından bakmıyor, az filan ama o da hareket ediyor. son hareketinde işlem hacmi fena değilmiş. acaba bana yarenlik edecek yeni yatırımcı üstatlar mı geliyor hisseye?
kısmetsizlik bende dün sabah 0,61 sattım bir saat sonra 0,64 oldu napalım
kağıt çift tavan çekmiş yazan yok.
0,79 destek olacak şekilde yükseliş devam ederse halka arz fiyatını hatta daha da yukarıları görebilir diye tahmin ediyorum..
bol kazançlar..
bu senette toplam üç kişiydik ben cuma sattım diğer arkadaş perşembe satmış geriye kimse kalmadı tek başına yukarıya gidiyor
HAVACI_ist
12-10-2009, 22:21
bu senette toplam üç kişiydik ben cuma sattım diğer arkadaş perşembe satöış geriye kimse kalmadı tek başına yukarıya gidiyor
0.68 dende ben verdım alttan alırım umıdıyle ama olmadı kısmet. Tacirlere zıpladım bakalım
valla bende yeni bindim trene öğle seansında hareket yapar mı acaba
tayah_us
13-10-2009, 11:06
ben sabırla 8 aydır bekliyorum bu hisseyi ve inanıyorumki iyi mevlalar kazandıracak...
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bana bakıp aldanmayın
Bİrİsİ 300000 lotu 0,91 den aldi. Alan satanlar kİm arkadaŞlar kİmse yok galİba bu hİssede yarin İÇİn yorumlari alalim.
Wrangler
13-10-2009, 17:30
http://img159.imageshack.us/img159/9976/adszaw.jpg (http://img159.imageshack.us/i/adszaw.jpg/)
açılış fiyatının altına düşmediği sürece hareket devam edebilir..
fakat bu saatten sonra her an oldukça agresif seanslar izleyebiliriz. şu ana kadar işlem yapmadan malı taşıdım ama yarından itibaren trade etmeye başlamayı düşünüyorum bir müddet.. biraz çarpışalım amcalarla:) aracı kazansın birazda, ekşın olsun.. umarım trade edeyim derken malı kaptırmam:)
bol kazançlar..
GOODFATHER
13-10-2009, 22:48
Bencede, nominale kadar bir süpriz yapabilir.
Ne dediysek o nominal 1.00 yarın görüp döner.
2-3 ay 800-900 arası gider gelir.YTD.
italikkraker
13-10-2009, 23:09
bu senette toplam üç kişiydik ben cuma sattım diğer arkadaş perşembe satmış geriye kimse kalmadı tek başına yukarıya gidiyor
ben hala burdayim:) hisse ilk iki tavanini yaptiginda killanmistim ve nasilsa duser diyerek satmanin riskli olacagini farkettim ve az miktar sattim. bugun goruldu ki yanilmamisim. 0,91 den de bir miktar ciktim. bu hisseden boyle kar ederek cikacagimi hic aklim kesmezdi. onceden dedigime geliyorum. sira yo lara geldiyse borsadan usulca ayrilma vakti geldi. kalanlara cok dikkatli olmalarini oneririm. biz yandik siz yanmayin.
Hedef 1.20 arkadaşlar..
1.20 ye kadar yolu var.
1.20 lere geldiğinde tekrar görüşmek üzere.
Sağlıcakla Kalın
YTD.
Dün sattım. Kardan %10 stopaj kesilmiş. Bilgilerinize
ArkadaŞlar ne oldu bÖyle kaĞit dİp yapti yorumlari alalim 2. Seans İÇİn kÜÇÜk bİr ÇikiŞ yapabİlİrmİ.
bugün sattıklarımın yarısını 6 kademe alttan yerine koyabildim. yarın 1-2 kademe eksi açılışta veya 0,76 - 79 aralığına düşerse depoyu yeniden fulleyeceğim yeni bir zirve hedefiyle bir ihtimal 0,97 bir ihtimal 1,05.. beklentim oldu oldu, olmadı güle güle oyak diyeceğim.. bir müddette uğramam nereye giderse gitsin.
bol kazançlar..
sevecen_38
16-10-2009, 16:56
gelecek hafta ne yapar bu durumda bilen var mı? Durumlar vahim, maliyetler yüksek
arkadaşlar bu hissede kimse yokmu tahminleri alalım alan satan kim.
ibocan975
23-10-2009, 02:03
şimdiye kadar hiç bir kağıdı incelemeden almadım satmadım, ama bu kağıt 15 gündür teletekste hep gözümün önüne geldi, hiç istemediğim halde sayfasını yanlışlık ile açıp bu kağıdı gördüm, bu nedenle 6. hissime güvenip aldım, bilmiyorum iyi mi ettim, bu kağıt hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim 0.84 alış
izmir 35
01-11-2009, 13:32
Arkadaşlar selam 2009 9 aylık karı açıklanmış galiba hürriyet gazetesi yazıyor 1.975 trilyon doğru mu doğruysa 0.20 temettü verir ama karı doğru mu bilen lütfen cevap yazabilir mi herkese bol kazançlar:super:
izmir 35
01-11-2009, 16:28
1.975 kar doğruymuş arkadaşlar çok güzel kar gerçi bütün yatırım ortaklıkları çok güzel takip edin bundan sonra çok kazandıracak bu yatırım ortaklıkları takip edin:super:
sevecen_38
07-11-2009, 14:16
sayın izmir 35 bu çakıldı kaldı ne yapsak iyidir sizce kağıdı tanıdığınız kadarıyla tecrübelerinizden faydalanalım, bu hafta bi çıkış denemesi yapabilir mi? garanti ufak bi giriş yapmış ama faydası olur mu acaba?
sevecen_38
01-12-2009, 11:49
artık zamanı geldi sanırım 2 ay taşı artı bi de zarar yaz, kolay rakamlara bırakılmaz sanırım piyasa toparlamadan harekete geçmek lazım:wink:beklentiye cevap ver de rahat bırakalım seni değil mi:yes:
http://bigpara.ekolay.net/c/popgrafik.asp?id=2556&gr=2
galiba biraz toparlama vakti gelmiş.ama tahminin 0,80-0,90 arasında gidip gelir
-----------------------------------------
al-sat tavsiyesi değildir...
takaslara bakılırsa oyak kendi malına buralardan biraz destek çıkıyor gibi.....
sevecen_38
15-12-2009, 16:58
2 ay maliyet için beklediysek:he: işimiz var demektir...
Bol kazançlar...
kelaynak
21-12-2009, 22:21
Finans guzel aldı..
Ikı kademeye tamah etmezse yön yukarı olabilir..
saftirik
25-12-2009, 17:07
kağıda hareket geliyor gibi. yorumu olan varmı.
izmir 35
03-01-2010, 13:31
Ben bu kağıda güveniyorum beklemeye devam sabrın sonu iyi olacak inşallah sermaye artırımı da yapabilir.:cool:
saftirik
07-01-2010, 01:22
yarın yükselicek gibi geldi bakalım.
tiribun19
09-01-2010, 12:03
Bende 0.77 ile aranıza geldim ama burası baya sakinmiş...
saftirik
11-01-2010, 16:12
Özel Durum/Durumlar:
2008 Aralık dönemine ait ihtirazi kayıtla ödenen BSMV tutarımızın iadesi için, İstanbul 7. Vergi Mahkemesinde 20.01.2009 tarih ve 2009 / 169 Esas No ile açıldığını duyurduğumuz dava İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'ne itiraz yolu açık olmak üzere lehimize sonuçlanmıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Saygılarımızla,
miska2019
21-01-2010, 14:27
istersen geri 0.58 lere geri gel satmaya hiç niyetim yok varyo da iki ay bekledim ben sattım %50 yaptı aynı potansiyel sendede var..
laborant1977
22-01-2010, 08:50
arkadaşlar yuzde 10 stopaj oyayo da var mı?
izmir 35
23-01-2010, 22:19
oyak yatırım çok düşük kaldı yahu inşallah yükselir.Bi de 2009 yıl sonu karı ne zaman açıklanıyor bilen varsa yazarsa sevinirim.
miska2019
26-01-2010, 11:07
hareket vakti sanki..
HAVACI_ist
02-02-2010, 19:30
uyuyon hadi gari
spek of hell
11-02-2010, 09:57
uyuyon hadi gari
uyanm avakti geliyor yavaş yavaş sindire sindire
:halayci:*OYAK YATIRIM ORTAKLIGI'NIN 12 AYLIK DÖNEM KARI 1.969.059 TL(ÖNCEKI -2.614.619 TL)
*DENIZ YATIRIM ORTAKLIGI'NIN VERGI DAIRESINE SUNDUGU 12 AYLIK DÖNEM KARI 999.506 TL
eweet arkadaşlar müjdeli haber geldi:cool::cool:
bu iki hissenin haberlerini karşılaştırın.fiatlarını karşılaştırın.Oyağın haberini daha iyi yorumlayacaksınız.Belki çoğu ky haberi henüz okumamıştır.Tecrübeli bir borsacı olarak :yes:Oyak için 1 hafta süre ayırmanın , hissenin olması gereken değerini sizlere anlatacaktır.:he::he:Malınıza sahip çıkın:halayci::halayci::halayci:
:he:eweet dostum hareket vakti geldi aşağıdaki yorumumu oku:halayci::halayci:
Aynen dediğin gibi dostum.:halayci::halayci:
*OYAK YATIRIM ORTAKLIGI'NIN 12 AYLIK DÖNEM KARI 1.969.059 TL(ÖNCEKI -2.614.619 TL):halayci:
taksim 240bin lot almış 72 maliyetli.. bakalım yarın nasıl oynayacak kağıtla.. güzel bir çıkışmı yoksa çakışmı:)
Bacteria
05-03-2010, 08:09
OYAYO şu anki piyasa değerinin üçte biri kadar kar açıklamış.
F/K ve P/D oranları çok düşük
25 Mart'taki Genel kurul'da temettü veya sermaye arttırımı gibi bir konu gündeme gelirse bu kağıdı tutmak mümkün olmaz.
Tabii ki piyasa koşullarının da uygun olması gerekiyor.
Not: Lütfen yorumlarıma göre riskli yatırım (Kredili-acil ihtiyaç duyduğunuz sermayenizle) yapmayın. Sonra çok üzülebilirsiniz. Ben sadece görüşlerimi yazılyorum, kimsenin vebalinin, ahının üzerimde kalmasını istemem.
spek of hell
10-03-2010, 13:19
OYAYO şu anki piyasa değerinin üçte biri kadar kar açıklamış.
F/K ve P/D oranları çok düşük
25 Mart'taki Genel kurul'da temettü veya sermaye arttırımı gibi bir konu gündeme gelirse bu kağıdı tutmak mümkün olmaz.
Tabii ki piyasa koşullarının da uygun olması gerekiyor.
Not: Lütfen yorumlarıma göre riskli yatırım (Kredili-acil ihtiyaç duyduğunuz sermayenizle) yapmayın. Sonra çok üzülebilirsiniz. Ben sadece görüşlerimi yazılyorum, kimsenin vebalinin, ahının üzerimde kalmasını istemem.
Toplantı gününe kadar bekleyecek gakiba
fazkla bişey çıkar mı göreceğiz
ya ben bu hisseyi almak istiyorumda bu hissede ve yatırım ortaklarında %10 komisyonmu alınıyor kusura bakmayın daha yeni olduğum için pişmem gerek teşekurler cevap için
ya ben bu hisseyi almak istiyorumda bu hissede ve yatırım ortaklarında %10 komisyonmu alınıyor kusura bakmayın daha yeni olduğum için pişmem gerek teşekurler cevap için komisyon değil stopaj kesiliyor maliye tarafından.hesabındaki paradan otomatik kesiliyor.. örnekle açıklayalım...diyelim bugün 10 milyar liralık oyayo aldın.yarın %10 kar yaptı nedir 1 milyar kar oluştu bu kardan devlet baba % 10 stopaj kesiyor..yani senin 1 milyarlık kar dan 100 milyon kesinti yapılıyor.....eeee olsun o kadar sen verme ben vermiyeyim devlet nerden karşılayacak bu kadar gideri.milletimizde zaten vergi verme alışkanlığı yok....yılbaşı çekilişlerinde bile milli piyangonun en yüksek ikramiyesinden şu kadar vergi kesiliyomuş diye hesap yapıyorlar. Yeterki kazanalımda devlet % 10 alsın.bu topraklar üzerinde yaşıyosak vergimizide vereceğiz elbet...saygılar...
teşekkur ederim açıklayıcı bilginden dolayı
izmir 35
12-03-2010, 12:54
Az kaldı sırada oyak yatırım var takip edin.:yes:
canislupus
14-03-2010, 14:59
:) komik bişi diyyiimmi size arkadşlar oyayo ruyamda gordum :) 1.07 oluyodu ...
kasparov
14-03-2010, 19:50
Kimbilir doğru çıkabilir. Cuma günü kısa vadeli göstergeler çok olumluydu. Önümüzdeki hafta göreceğiz bakalım.
komkemal
15-03-2010, 21:10
Evet kardeş rüyan gerçek olacak ve OYAYO nun gerçek yani olması gereken fiyata doğru gitme hazırlığına
başladı.Hadi hayırlısı inşaallah rüyan tutar......bu hissede sabreden kazanmıştır.
canislupus
15-03-2010, 22:05
ya saka gelecek arkadaslar inanın istediginiz yorumu yappın ama walla gercek ...ben şimdi kutpo dayım 3.66 maliyetle girdim 10 gun once ..kutpo yu gordum girdim baktım sayfasına herkes aglıyo inanın dedimki orda bu kagıt artarr.. biri dediki hayırdır kardes bi bilginmi var ..bende cvp yazmadım şimdi ruyamda gordum yazsam kafa bulcaklar:) asıl ilginç olan kerevitası gormus olmam ..ya saka gibi yaaa..borsa alt ust olurken yuzde 40 kazandırdı aynı gunlerde kerevitas...isteyen yazsın burdan ama bnm oyayo hakkında ki dusuncem de saglam ve olması gerektigi yerde kesinlikle deil son kar acıklamasından sonraki kriz le beraber dustu karınıda yansıtmadı kagıt ...al sat yapılabilir seviyesinide gecti artık bu saatten sonra sadece beklemek gerekir bence ..,
tavsiye deildir..
benimde takip ettiğim kadarı ile hisse sağlam duruyo borsa düşerken sağlam hatta yükseliyo 30 marta genel kurul var olumlu bir düşünçe cıkması umuduyla canislupus rüyalarından haberdar et bizleri ama her rüyanı değil::::))))))
canislupus
16-03-2010, 09:30
:) :):):):)
peki hangi başka yatırım ortaklığı şirketleri %10 komisyon alıyor bilgi verirseniz sevinirim.
spek of hell
17-03-2010, 09:35
peki hangi başka yatırım ortaklığı şirketleri %10 komisyon alıyor bilgi verirseniz sevinirim.
hepsi alıyor hepside ky emici sadece yüzde 10 alsa yine iyi
canislupus
18-03-2010, 11:14
Yakinda dolar burasi ;)
Ben geldim, heralde diğerleride gelmeye başlar.
HAVACI_ist
30-03-2010, 20:13
Ben geldim, heralde diğerleride gelmeye başlar.
biz coktandır buralardayız :)
biz coktandır buralardayız :)
arkadaş seni tebrik ederim geçen sene ağustoa ayında buradaydın şimdi okumak için sayfayı açtım gene burdasın bende geldim 6 ay sonra bakalım hareket var gözüküyor
rüyan gerçek olacak az kaldı
HAVACI_ist
31-03-2010, 00:02
arkadaş seni tebrik ederim geçen sene ağustoa ayında buradaydın şimdi okumak için sayfayı açtım gene burdasın bende geldim 6 ay sonra bakalım hareket var gözüküyor
1.00 illaki gelecek buraya caresi yok
HAVACI_ist
31-03-2010, 18:03
veren kım bak ya oyak hıtmesını sıtemıyo ne yapacaksa onca kagıdı
Güzel gidiyoruz :)
-yatırım tavsiyesi değildir-
canislupus
31-03-2010, 22:41
Yarin buyuk gunmuki? Yuzumuzu guldurur ins. Yani 73 ve assagisindan yakalayanlar yuzde 10 yapti ztn. Aslinda yuzde 10 iyi rakam ama beklemek lazim tbi. Ama kagidin yeri daha yukarda bence. Oyak grubunun borsada adiyla temsil ettigi tek kagit. Yeni bir acilimi bu kagit uzerinden yapsalar fenami olur :)
HAVACI_ist
01-04-2010, 19:43
0.82 bunu br gecerse ilk durak 0.90
HAVACI_ist
01-04-2010, 23:13
Bu kagıt mutlaka halka arz fiyatını yakalacak enınde sonunda.
miska2019
05-04-2010, 09:16
tavan yakışır:)
HAVACI_ist
05-04-2010, 21:54
bu kagıttan hala ümitliyim yakın cok yakın kalkması
29 nisandan önce kalkmaz umarım
HAVACI_ist
06-04-2010, 18:32
0.82 kapanış gayet ümit verici yarın için
0.80 maliyet kuruldan sonrası bakalım.
izmir 35
08-04-2010, 23:03
Ben varım kardeş bu kağıda sadakatla bağlıyım bekliyorum 2007 mayıs ayında 1100 liradan çıktı piyasaya hatırlatırım.:wink:
Piyasada primsiz f/k oranı düşün nadir hisselerden.Tırıvırı hisseler tavan-tavan çekerken niye oyayo hareket etmesin.Yakındır...
slm arkadaşlar.
pegyo denilen lanetlenmiş kagıttan kurtuldum ya,hemen balık aldım fosfor üretimine ğeçtim:).
sizin ğibi benim de beklentim çok yüksek hayırlısı olsun,herkese bol kazançlar.
Gün Hareketli Ortalama
En son 15 gün önce kısa vadeli hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Fiyat, hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alış pozisyonunu koruyor.
5 ve 20 Gün Hareketli Ortalama
En son 20 gün önce kısa dönemli hareketli ortalama , orta vadeli hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Kısa dönemli hareketli ortalama, orta dönem hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.
20 ve 50 Gün Hareketli Ortalama
En son 12 gün önce kısa dönemli hareketli ortalama , orta vadeli hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Kısa dönemli hareketli ortalama, orta dönem hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.
Commodity Channel Index (CCI)
CCI , +100 seviyesinin üzerinde ve aşırı alım bölgesinde bulunuyor. En son 1 gün önce yeniden aşırı alım bölgesine girerek yükselişin belki bir süre daha devam edebileceği yönünde işaretler veriyor.
Momentum
Momentum , aşırı alım bölgesinde bulunuyor. En son 5 gün önce yeniden aşırı alım bölgesine girmesi yükselişin bir süre daha devam edebileceği şeklinde değerlendirilebilir.
Relative Strength Index (RSI)
RSI , +70 seviyesinin üzerinde ve aşırı alım bölgesinde bulunuyor. En son 1 gün önce yeniden aşırı alım bölgesine girmesi , yükselişin bir süre daha devam edebileceği yönünde değerlendirilebilir.
MACD
MACD , hareketli ortalamasının üzerinde olması sebebiyle alış pozisyonunu koruyor. En son 28 gün önce hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi.
Stochastics
Stokastik , aşırı alım ya da satım bölgelesinde değil. Hareketli ortalamasını aşağı yönde kesmiş olması , çok kesin olmasa da , kısa vadeli bir düşüş olasılığına işaret ediyor olabilir. bir tek kafayı bu kaldırmamış
Fiyat ve Gösterge Grafikleri
şahsi kanaatim ay sonuna kadar endekste düzeltme olsa bile arz fiyatına yaklaşık bi yerlere ğelmesi.
Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Ortaklığın Adresi : EBULULA CAD.F-2 C BLOK K:1 Levent-Beşiktaş-İSTANBUL
Telefon ve Faks No. : 0212 319 14 01 - 0212 351 91 63
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su
: 0212 319 14 01 - 0212 351 91 63
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : -
Özet Bilgi : 2009 YILI OLAĞAN GENEL KURUL 2.TOPLANTISI
Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 02/04/2010
Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan
Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : 2009
Tarihi : 29/04/2010
Saati : 14:00
Adresi : Ebulula Cad.F-2 C Blok K:1 Levent-Beşiktaş-İSTANBUL
GÜNDEM:
OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2009 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ
1. Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi
2. Başkanlık Divanına Genel Kurul Toplantı tutanaklarının ve sair evrakın
imzalanması için yetki verilmesi
3. 2009 yılı faaliyet ve hesapları hakkında Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile
Denetçiler Raporunun okunması ve görüşülmesi
4. Bağımsız dış denetim firması Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci
Mali Müşavirlik A.Ş.'nce hazırlanan 2009 yılı Bağımsız Denetim Rapor
özetinin okunması, görüşülmesi karara bağlanması
5. 2009 yılı Bilanço ve Kar - Zarar hesaplarının ayrı ayrı okunması,
görüşülmesi ve onaylanması
6. Yönetim Kurulu Üyelerinin ibra edilmeleri
7. Denetim Kurulu Üyelerinin ibra edilmesi
8. Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Kar Dağıtım Politikası hakkında bilgi
sunulması
9. 2009 yılı karının dağıtımı konusunda Yönetim Kurulu önergesinin görüşülerek
karara bağlanması
10.Görev süreleri dolan Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin yerlerine
yenilerinin seçimi
11.Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 334 ve 335.
Maddelerinde belirtilen işleri yapabilmeleri için izin verilmesi
12.Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerine ücret verilmemesi konusunun karara
bağlanması
13.Bağımsız Dış Denetim Şirketinin seçimi ve görev süresi konusunda karar
alınması
14.Şirket Bilgilendirme Politikası hakkında hissedarlara bilgi verilmesi
15.Dilek ve Temenniler, Kapanış
EK AÇIKLAMALAR:
Şirketimizin 25 Mart 2010 Perşembe günü yapılması gereken ancak , Türk Ticaret
Kanununun 372. maddesinde belirtilen nisap sağlanamadığından yapılamayan 2009
yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Nisan 2010
Perşembe günü saat 14 00'de aynı gündem maddelerini görüşmek üzere Akatlar
Ebulula Caddesi F 2 C Blok Kat : 1 34335 Levent -Beşiktaş - İSTANBUL adresinde
toplanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54
sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda
tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve
belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde
etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan
sorumlu beyan ederiz.
kimseler yok burda maşallah, kagıt 1 lira olunda buralar orman olur neyse hergun kademeli yukşelişimiz devam ediyor belli bi noktadan sonra nons yapıcaz pozisyonumuzu aldık hayırlısı bakalım. sene birdefa gider düz gider...
80 aşagı kırarsa kaçmak la<ım:)
feridunabi
13-04-2010, 10:55
80 aşagı kırarsa kaçmak la<ım:)
Kırdı.
Kaçtın mı? :)
Şaka bir tarafa, haklısın biraz aşağı götürebilirler.
Kırdı.
Kaçtın mı? :)
Şaka bir tarafa, haklısın biraz aşağı götürebilirler.
en değerlisi sona kalmış ama aşagı kırması değil kapanış önemli.
kurula kadar tekniğini bozmassa çok iyi olucak.gerçi her an her şey olabilir :)
feridunabi
13-04-2010, 17:00
79 dan aranıza katıldım. Son saniye birazda şansımın yardımıyla 80 den kapattım.
Fazla prim yapmamış, bir kaç yo dan bir tanesi.
Daha önce ata,embyo ve vakıfdaki çıkışları tutturmuştum bakalım burda şansımız tutacakmı.
feridunabi
13-04-2010, 17:03
Birim pay değeri : 1,091754
Hisse senedi (%) : 30,59
Kamu borçlanma senedi(%) : 48,10
Ters Repo (%) : 21,31
Durum ortada. Yakında 90 ın üstüne atarız.
TOTEM yapalım sn feridun olmazmı:)
şahsen beklentim benmde 1 .
Kurula kadar .
feridunabi
13-04-2010, 17:13
şahsen beklentim benmde 1 .
Kurula kadar .
Haklısın 1 çıkmaması için bir sebep yok ama sanki bu ara bekletme durumu olabilir gibi geldi bana.
beklemesi al satçıların olmamasından kaynaklanıyor ve bu durum lehtedir.
vay davşan hissem:)
günü yine nal toplamak ile kapadık,yarına bakarız artık.
canislupus
15-04-2010, 09:42
Bu kagit artaaar :) y.t.d.
OYAYO E - Gösterge Analizleri
Fiyat ve 5 Gün Hareketli Ortalama
En son 2 gün önce kısa vadeli hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Fiyat, hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alış pozisyonunu koruyor.
5 ve 20 Gün Hareketli Ortalama
En son 24 gün önce kısa dönemli hareketli ortalama , orta vadeli hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Kısa dönemli hareketli ortalama, orta dönem hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.
20 ve 50 Gün Hareketli Ortalama
En son 16 gün önce kısa dönemli hareketli ortalama , orta vadeli hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi. Kısa dönemli hareketli ortalama, orta dönem hareketli ortalamanın üzerinde seyrettiği için alım pozisyonunu koruyor.
Commodity Channel Index (CCI)
CCI , aşırı alım ya da satım bölgelesinde değil. En son 4 gün önce +100 seviyesini aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi.
Momentum
Momentum , aşırı alım bölgesinde bulunuyor. En son 9 gün önce yeniden aşırı alım bölgesine girmesi yükselişin bir süre daha devam edebileceği şeklinde değerlendirilebilir.
Relative Strength Index (RSI)
RSI , aşırı alım ya da satım bölgelesinde değil. En son 4 gün önce 70 seviyesini aşağı yönde keserek olası bir sat sinyali verdi.
MACD
MACD , hareketli ortalamasının üzerinde olması sebebiyle alış pozisyonunu koruyor. En son 32 gün önce hareketli ortalamasını yukarı yönde keserek olası bir alım sinyali verdi.
Stochastics
Stokastik , aşırı alım ya da satım bölgelesinde değil. Hareketli ortalamasını yukarı yönde kesmiş olması , çok kesin olmasa da , kısa vadeli bir yükeliş olasılığına işaret ediyor olabilir.
tavan yaparsa kuyruguna çıngırak takıcam.
sanırım arz fiyatlarınında üstünde olucak yaza.1.5 yada üstü,-
öle yada böle seçime 2-3 ay kalana kadar hissede kalmak en makul olanı bence.
gecelik faiz oranlarında ve vadelilerde yükselme kaçınılmaz 1-2 ay içinde oranlar değişecek.
en çok bize yarıcak,ğeç kalmış hareket,endeks teki düzeltme ve mal toplama.
79 çok iyi çalıştı.
sanırım hafta arası 86 kırmak için deneme yapması muhtemel ğibi.
komkemal
19-04-2010, 21:24
Kimsenin beklemediği bir anda Tavana kilitleneceğine inanıyorum.Takası inceleyin arkadaşlar bügünkü işlemde Globalda satılan miktarla alınan lot sayısı eşit YO larda 6 aydır hareket etmeyen tek hisse
Ekim ayında 0.76 dan sattım.Hisseye 0.80 den tekrar girdim. herkese bol kazançlar....
hedeflediğim fiyatı,şişen borsa patlamadan, kaar la realize edebilirsem,frelander 2 yanlış yazmış olabilirim-
cdday şimdiki değiştirmeyi düşünüyorum.
arkadaşlar beklenti nedir hissede, maliyet 0.82 bir yorum lütfen. hepinize bol kazançlar
arkadaşlar beklenti nedir hissede, maliyet 0.82 bir yorum lütfen. hepinize bol kazançlar
duydugum kadarla kaynagını bilmiyorum ama iheva ve bir başka hissenin halkaarzını gercekleştirecek diye duydum.bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.
83 kıramadı hala,kurulda hoplar,zıplar.
kapa akşamüstü haber düştü ilk üç aylıkta kar acıklamış ve beklenti soran olmuştu martı gyo ve ıhevanın halkı arzına gercekleştirecek. http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=113162
destek tam,köstek te tam,yarın bakalım nolur?
öteki cacık oldu verdiler malı,eşşege çevirecekler hisseyi.biriside moszartın senfonisini çalıyo hala .
kademede 79-80,artçı sarsıntılardan etkinlemiyor,ağa babalrın vardır bi bildigi gizli secret:)
84 ne direnç ,Balyozla ğiricem bu kademelere,dirençlere:)
84 ne direnç ,Balyozla ğiricem bu kademelere,dirençlere:)
işci kardeş bu hisseyle ilgili iyi veya kötü bir bildigin varsa paylaşırsanız bizde zararkes yapıp kurtuluruz.
ha bildigim arz ve birim pay degerinin altında olması,
arz derken yapacağı arzlar,kendini arz etmicek:)
her an ekşın yapıp 1 üstüne atacak ğibi duruyor.
dursun,95 sattıgım vryo:vurkafa: hala anlayamadıgım bir bilğiyle 3 çarpılması beni çok etkiledi.
her an ekşın yapıp 1 üstüne atacak ğibi duruyor.
dursun,95 sattıgım vryo:vurkafa: hala anlayamadıgım bir bilğiyle 3 çarpılması beni çok etkiledi.
benim beklentim 2,00 rakamlardan aşagı degil işci kardeş.artı varyoyu bende 1,20 den sattım akasından baktım kaldım.
izmir 35
03-05-2010, 21:28
hadi ama burasının hareketlenmesi lazım kimse yok inşallah yarın tavan olunca yorumcularda olur karı çok iyi ama 2010 3 aylık hadibe oyak sevindir artık bizi lütfennnn.
escobar6931
03-05-2010, 21:46
bende bekliyorum bu kağıttan bir action ama tık yok.bir bu bir de global.adamı yemin ediyorum kanser ederler.yeşil bile uçtu gitti bunda tıııkkkkk yok.
73 yazdım bilibilileri yeniden,akşama bakalım:)ğelirse çok makbule ğeçiçek çok:)
izmir 35
12-05-2010, 12:59
arkadaş 250.000 lotta 0.82 den 0.72 ye düştü bugün 937.000 lot işlem oldu zoraki 0.78 oldu anlamadım gitti ben bu işi pes valla
bedevi76
12-05-2010, 13:30
73 yazdım bilibilileri yeniden,akşama bakalım:)ğelirse çok makbule ğeçiçek çok:)
yükselirse bence daha da makbule gecer
bedevi76
12-05-2010, 14:03
arkadaş 250.000 lotta 0.82 den 0.72 ye düştü bugün 937.000 lot işlem oldu zoraki 0.78 oldu anlamadım gitti ben bu işi pes valla
beklentin nedir izmir bu kagıttan ?
izmir 35
13-05-2010, 10:06
bütün yatırım ortaklıkları 1.000 liranın üstünde en az 1.000 olmasını bekliyorum.
bütün yatırım ortaklıkları 1.000 liranın üstünde en az 1.000 olmasını bekliyorum.
yorumuna hayran kaldım, çok teknik bir analiz :)
canislupus
03-06-2010, 21:28
artıcak elbette .. piyasa degeri bile etmiyo bu fiyatı ... bı bombaya ihtiyacı var ki bu bir oyak kagıdı .. ytd deildir
izmir 35
12-06-2010, 13:03
artıcak elbette .. piyasa degeri bile etmiyo bu fiyatı ... bı bombaya ihtiyacı var ki bu bir oyak kagıdı .. ytd deildir
Bu oyak yatırım ortaklığı ne zaman çıkacakkk:cry:
feridunabi
14-06-2010, 14:20
Hisse iyi sıkıştı. Yukarı doğru bir patlama yapacağını düşünüyorum. 76 ve üzeri kapanışlar hareketi tetikler. Şu an 75 de 118 bin satıcı var.75 kademesinin kalkmasıyla bile hareket başlayabilir. 74 de de 90 bin alıcı var.
feridunabi
14-06-2010, 16:04
74 de 125 bin alıcı 75 de 124 bin satıcı var.Dengeleri değiştirmek lazım. 75 den azcık alsalar alıcılar cesaretlenecek.
feridunabi
15-06-2010, 12:24
Dün kapanıştan sonra gelen haber aşağıdadır.
"Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Kasım /2008 ve Ocak/2009 dönemlerine ait olup ihtirazı kayıtla ödediğimiz Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisinin (BSMV) iadesi için İstanbul 10. ve 11. Vergi Mahkemeleri nezdinde açtığımız davalar neticesi , ilgi Vergi Mahkemelerinin şirketimiz aleyhine vermiş olduğu kararlara İstanbul Bölge İdare Mahkemesi nezdinde yapmış olduğumuz İTİRAZ , Bölge İdare Mahkemesi tarafından kabul edilerek şirketimizce ödenmiş olan Kasım /2008 dönemine ait 3.440,90 TL ; Ocak/2009 dönemine ait 5.470,77 TL BSMVergisinin şirketimize iadesine karar verilmiştir. "
Haberin geliş saati 17.32 seans kapandı haber geldi hemen. Yüksek meblağlar değil ama, haber seans içinde gelse hisseyi hareketlendirecek alımlar gelebilirdi.
feridunabi
15-06-2010, 13:21
Forumda kimseler yok. Bende yazmayayım en iyisi.
feridunabi
22-06-2010, 11:58
72 73 olduk. 74 den alım yapmıştım. 71 72 lere alımları gireceğim. Cevremdekilerede söylüyorum, onlarada aldıracağım. Düşürsünler bakalım.
feridunabi
23-06-2010, 16:37
Yine seans kapanınca 17.32 de gönderilen bir haber.
"Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Aralık / 2008 dönemine ait olup ihtirazı kayıtla ödediğimiz Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisinin (BSMV) iadesi için İstanbul 7. Vergi Mahkemesi nezdinde. 2009/169 E. sayılı dosya ile açtığımız dava sonucunda , Aralık /2008 dönemine ait 2.673,73 TL BSMVergisi ilgili Vergi Dairesi Müdürlüğünden geri alınacaktır. "
Bilinçli bir şekilde seans kapandıktan sonra gönderiliyor, millet atlamasın diye.
Sıkın bakalım kağıdı ne zamana kadar sıkacaksınız.
feridunabi
24-06-2010, 10:40
71 de 117 bin alıcı 72de 12 bin satıcı var. Alıcıların cesaretlenmesi lazım.
feridunabi
24-06-2010, 14:44
71 de 47 bn alıcı 72 de 50 bn satıcı var. Bugün 71 den garanti 58 bn sattı.Daha sonra tekrardan 71 de alımda. Ama borsa çıkmaya başladı. Vermezler sattıklarını.
niye böyle duruyor bu kağıt yahu??? :aww:
feridunabi
24-06-2010, 16:22
Sabret yakında hareket başlar.
Sabret yakında hareket başlar.
Sabretmeye devam mı? :beurk::he:
feridunabi
19-07-2010, 13:13
tavanı 82 idi 80 i gördü. Evet yukarı çıkış için göz kırpmaya başladı. 0.90 ın üzerinden satacağım hisselerimi.
feridunabi
19-07-2010, 14:05
73-74
73 de 115 bin alıcı 74 de 17 bin satıcı var.
Kapanış 7475 olabilir.
feridunabi
19-07-2010, 15:54
73 de 210 bin alıcı
72 de 166 bin alıcı
74 de 7 bin satıcı var.
Burası nasıl bir topictir. Kağıt dehşet bir işlem yaptı, gitti geldi yazan çizen yok.
izmir 35
20-07-2010, 09:51
ben eskiden yazıyordum ama bıktırdı inşallah 2005 yılında varlık yatırımın yaptığı çıkışı gibi çok büyük bir çıkış yaparda herkes burda yazmaya başlar inşallah 5.000 ytl olur tavan tavan gider o zamanda yazmasınlarda göreyim.
feridunabi
20-07-2010, 10:32
73 de 118 bin alıcı
72 de 109 bin alıcı
74 de 24 bin satıcı
Alıcılar baskın çıkacak mı bakalım. Ben çok umutluyum bu kağıttan. 5 tl olmasını beklemiyorum. 0.9-1 arasına gelsin yeter.
Birim pay değeri 1.11 zaten. En kısa sürede 0.9-1 aralığına geleceğini düşünüyorum.
izmir 35
27-07-2010, 11:55
hadi oyak topla milleti başına hadi tek tutuyorum seni hacim arttı inşallah güzel bir hareket yapar.
MARCLEYY
27-07-2010, 20:34
yarın elinize verirler
izmir 35
28-07-2010, 08:36
Ne yani biz zarar mı edelim belli senin bu kağıttan canın yanmış almış zararına satmışsın belli ama yazdığın hiç yakışmamış hadi oyak hadiiiii.
oyuncu7276
28-07-2010, 09:03
buralarda kar satışına dikkat edilmeli...y.t.d..
aşağı salabilir paniklemeyin sayın ortaklar, hedefim 0.90 bi kuruş aşşağı satmam...
ArkadaşLar derinlik gören varsa bilgi verebilir mi bize.. Ben infyo Nun bundan daha önce gideceğini düşünmüştüm.. Halen giriLebilir mi yani?
izmir 35
28-07-2010, 19:41
piyasada toplam 10.000.000 lot kağıdı var bugün sadece 2. seansta 13.149.000 lot işlem oldu hayırdır inşallah ama 2007 mayıs ayında 1.100 den halka açıldı ne bölündü ne temettü verdi fiyatı buralarda haberiniz olsun bu işlem hacmi devam ederse daha gidebilir herkese bol kazançlar.
izmir 35
28-07-2010, 19:43
dorian 0.90dan sattın mı merak ettim.
izmir 35
30-07-2010, 15:36
kimsede yok mu bu kağıt millet neredesiniz nereye kadar gider bu kağıt bi haber mi var bilgisi olan yazsın lütfen.
kol bacak kestiğimde adeti şaşırıp 4 bin adet bırakmışım.
şimdi oda zararı çıkartıyor.:)
izmir 35
31-07-2010, 13:28
oyak yatırım konuşulmaya başlandı ama kimse yazı yazmıyor niye kiiii
Adil Talat
31-07-2010, 14:24
oyak yatırım konuşulmaya başlandı ama kimse yazı yazmıyor niye kiiii
haklısın iyi gıdıyor sanal olarak ızlemek ıcın ekrana aldım grafıgıne bakdım sayet gevsemeye gırmez ıse cok farklı noktalar konusulabılır ama bılınmez ne yapıcagı sonucda yatırım ortaklıgı ytd
izmir 35
01-08-2010, 21:21
2010 yılı 6 aylık karı ne zaman açıklanıcak bilen var mı arkadaşlar.
SERİTEKNİK
01-08-2010, 23:20
gelmesine gerek kaldımı kardesim vuran vurdu voleyi AL SAT DEGİLDİR
SERİTEKNİK
01-08-2010, 23:21
darısı diger yo lara
izmir 35
03-08-2010, 09:24
oyak yatırım ın 6 aylık karı bugün mü açıklanıcak bilen var mı arkadaşlar
dorian 0.90dan sattın mı merak ettim.
sattım ama sonra yokluğuna dayanamayıp çok özledim yine o fiyatlardan aldım... Daha önce hiçbir kağıttan bu kadar kar etmemiştim Allaha şükürler olsun, darısı sizin başınıza inşallah...
satmıyorum inadına 1.50:)
nihat4116
05-08-2010, 16:14
1.50 uçuk olabilir. ama 10 günde 1.25 garanti olur sanırım.
izmir 35
05-08-2010, 23:08
arkadaşlar 45. sayfayı okuyun 2009 yılı 6 aylıkkarı 1.117.607 çıktı tavan olucak yazdın kağıt 0.59 idi 2010 6 aylık karı çıktı 590.000 yarı yarıya kar düşmüş bugün kağıt 1.020 ben şunu anladım ky hep zarar etmeye mahkum hep üçkağıt var işin içinde işimiz çok zor
nihat4116
06-08-2010, 10:35
çok istikrarlı gidiyor. yavaş ama sağlam adımlarla. işlem hacmindeki yükseklikte iyi. daha yolunun olduğunu gösteriyor. bugün 1.05 ile kapatırsa haftaya 1.15 i görmek işten değil.:cool:
zararı çıkarıp az karla sattım,şükür kalanlara bol kazançlar dilerim.
SERİTEKNİK
07-08-2010, 12:25
ne zaman bizim grnyo ,akyo ya sıra gelecek bir tek bu mu kıymetli bu nasıl iş sabretmekte fayda etmiyorsa ömrümüzü ortaya koyduk bekliyoruz
gerilemeye mi başlıyor ne?-
tokgönül
13-08-2010, 21:34
0.95 ten aranıza katıldım. not: son dakikalardaki çıkışla hiç alakam yok. :)
animakom
15-08-2010, 13:28
:::::::::::::::::::Oyak Yatırım Ort. teknik analizim::::::::::
MACD göstergesi alım-satım kararı vermek için iyi bir göstergedir. Gösterge şu an sinyalinin üstünde yer alarak alıma işaret etmektedir. Bu gösterge yaklaşık 1 aydır alıma işaret etmektedir. Bunun doğru sinyal olduğunu görmekteyiz. ayrıca negatif olmaması da alım için kuvvetli bir işarettir. Tek sorun ise 1-2 gündür gösterge sinyaline yaklaşmaktadır. Yani ileride fiyat düşmeye devam eder ve bu 2-3 kez olursa ve MACD sinyal altına düşerse satıma işaret edecektir. Fiyat bir süre izlenmeli. Trendin yönünü görmek için. Ayrıca yine bu gösterge fiyat ile paralel bir yükseliş göstermiştir. Bu şu an oluşan trendi teyit etmektedir.
RSI göstergesi hissenin endekse göre performansı hakkında bilgi vermektedir. Buna göre hissede yükselen güçlerin etkisi görülmektedir. Buna göre hissede performansın iyi olduğu söylenebilir. Gösterge fiyatın ani çıkışını desteklemektedir. Yani hissenin trendini teyit etmektedir. Bu noktadan aşağıya inmeyebileceğini göstermektedir.
OBV fiyatlardaki değişiklikle işlem hacmini karşılaştırır. Bu gösterge de hacim ve fiyat yükselişini teyit etmektedir. Trendi onaylamaktadır. Şu an yükseliş trendinde olduğu için fiyatın trende ayak uyduracağını göstermektedir. Fakat şu an o trendin destek seviyelerinde yer almaktadır. Yani fiyat birkaç defa daha düşese trend bozulacaktır.
Chaikin's volatility, hisse senedinin yüksek ve düşük fiyatlarını karşılaştıran bir göstergedir. Buna göre hissenin yatırımcıları fiyatın aşırı yükselmesi ile sabırsızlandıkları fakat şu an beklemede oldukları görülebilir.
Momentum hız kazanma göstergesidir. Göstergeye bakıldığında hissenin ivme kaybetmeye başladığı görülmektedir. Yani aşırı fiyat değişimleri görülmeyebilir.
William's Range gösteresi ise aşırı alım satım bölgelerini göstermek için kullanılır. Şu an senet aşırı alım bölgesindedir. Ve alıma işaret etmektedir.
Hareketli ortalamalar ise senedin fiyatı hakkında bilgi vermektedir. Buna göre 10-30-100 günlük ortalamada fiyat, sinyalin üstünde kalarak alıma işaret etmektedir. Bu sinyal uzun süreden beri verilmektedir. Bunun kesin geçerli olduğunu ispatlamak için birkaç gün fiyat izlenmelidir.
Trix göstergesi de sinyalinin üzerinde yer alarak alıma işaret etmektedir.
Accumulation/Distribution Index göstergesi bir toplama dağıtma göstergesidir. Toplama işlemi olduğu görülmektedir. Ayrıca yükseliş trendini teyit etmektedir.
Genel bir değerlendirme yapacak olursam, hissede göstergelerin alıma işaret ettiği birçok kez görülmüştür. Alım yapılabilecek bir hissedir. Özellikle hareketli ortalamalar hisse hakkında iyi bilgiler vermektedir. Alım yapılabilir ancak fiyat bir süre izlenirse tüm göstergelerin tavrı belli olacaktır. Aşırı fiyat artışının altı doludur. Yani hacim desteklemektedir bunu. Aşağı iniş görülmeyebilir. Bu seviyelerin daha da aşağı inilmemesi durumunda önü açıktır. 0.99 da kendine sağlam destek oluşturmak istemektedir. Dirençle karşılaşmaması önemli artısıdır.Temel analizle destekleyip alım yapılabilir.
arkadaslar ıhlasın yenı bır halka arzı varmıs duyumlarıma gore bu halka arzıda oyak yapacakmıs bundan dolayı bızım oyayo da etkılenebılır dıye dusunuyorum ne de olsa kasaya para gırecek halka arza konsosyum ettıgı ıcın hayırlı gunler bızı bekler umuduyla
french_kiss
25-08-2010, 10:49
burda kimse yokmudur ya bu kadar sessiz bi topic
kaseriya
25-08-2010, 11:13
yeni mi girdin hisseye!
french_kiss
26-08-2010, 11:10
evet yeni girdim hata mı yaptım
kaseriya
26-08-2010, 13:01
O kadar hissenin içinden bunu seçip girdiğine göre bir bildiğin vardır.Neden hata olsun...
Adil Talat
26-08-2010, 13:22
1,00 lıradan gıderek uzaklasıyor ama halen daha iyi gibi gibisi sakıncasıda var
endeks_19
31-08-2010, 10:57
neden düşyor?
endeks_19
31-08-2010, 11:09
bilen ilgilenen yok mu arkadaşlar neden düşüyor hisse?
BilgeYatırımcı
31-08-2010, 12:55
bilen ilgilenen yok mu arkadaşlar neden düşüyor hisse?
tahtanın sahipleri günlükçü kurumları döküyor. Geçen seferde böyle olmuştu. Beklemekte yarar var...
endeks_19
31-08-2010, 12:58
tahtanın sahipleri günlükçü kurumları döküyor. Geçen seferde böyle olmuştu. Beklemekte yarar var...
0.91 de aldım..kötü mü ettik?günlükçü değiliz amma:)dökmeseler bizi
enes_blue
31-08-2010, 13:09
0.91 de aldım..kötü mü ettik?günlükçü değiliz amma:)dökmeseler bizi
niye aldığımı bilmiyorum ama bende 0,93den aldım :)
yılmaz34
31-08-2010, 13:59
döke döke bitiremediler
endeks_19
31-08-2010, 14:51
döke döke bitiremediler
hayırlısı olsun...elbet biter..
yılmaz34
31-08-2010, 15:35
ilginç bi hisse çıkarmış gibi yapıp bir anda eksiye düşüyo.düşermiş gibi yapıyo bi bakıyosun kapanışta artıya geçiyo
elinde olana sabır ne diyim :)
endeks_19
31-08-2010, 15:43
alıcı satıcıları gören arkadaş buraya yapıştırabilir mi?teşekkürler
endeks_19
31-08-2010, 16:23
hisseyle ilgilenen yok çok ilginç:)
battı mı yoksa oyak_?
Wrangler
31-08-2010, 16:37
http://img822.imageshack.us/img822/5778/adsz1yy.jpg (http://img822.imageshack.us/i/adsz1yy.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
endeks_19
31-08-2010, 18:26
arkadaşlar her hissenin bir fanatiği vardır..Bu hisseye sahip çıkacak arkadaş nerde?Bize bir yol göstersin..Bugün ne oldu?Neden düştü?Yarın ne olcak?
Düşüncelerinizi yazın lütfen..:):)
arkadaşlar ben analizden anlamam sadece diyeceğim tekşey var
0.96 kritik değer bence tekrar üstünde kapanışlar olursa şayet bu hisse gidicidir.
not: yatırım tavsiyesi değildir... bende izlemedeyim... almadım...
bugün kap'a bildirim geldi pörtföy tablosu düşüşün sebebi o olabilirmi
endeks_19
31-08-2010, 22:29
bugün kap'a bildirim geldi pörtföy tablosu düşüşün sebebi o olabilirmi
ne oldugunu anlamayadık..bilen bir arkadaş durumu izah etmediiki : (
BilgeYatırımcı
01-09-2010, 07:41
Ortaklar kağıdın defter değeri 1,09. Bu hareketler dökme, silkeleme hareketidir. Geçen hafta başında da aynı durum sözkonusuydu. 1,00'dan 0,90'a sert düşüş ardından yeni hafta başında 1,04. Bekleyen 1,10 üzerinden kağıdını rahatlıkla satabilecektir. YTD
endeks_19
01-09-2010, 11:59
Ortaklar kağıdın defter değeri 1,09. Bu hareketler dökme, silkeleme hareketidir. Geçen hafta başında da aynı durum sözkonusuydu. 1,00'dan 0,90'a sert düşüş ardından yeni hafta başında 1,04. Bekleyen 1,10 üzerinden kağıdını rahatlıkla satabilecektir. YTD
eyvallah ortak...içimizi rahatlattın...:)
endeks_19
02-09-2010, 00:50
bilen arkadaşlar oyoya yu satmak için talimat vereyim dedim..hisse satılmıyor..nedeni ne?bilen var mı arkadaşlar?
endeks_19
02-09-2010, 11:51
hisseye azda olsa para girişi var görünüyor..dünde para girişi olmuş..hayırlısı olsun bakalım.elbet sahip çıkan biri olur hisseye..
Burada yer alan yorumlar kişisel görüşlerime
dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri
tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize
uygun sonuçlar doğurmayabilir...
endeks_19
02-09-2010, 19:56
öğleden sonraki senansta temiz paraşıkışı oldu..arkadaşlar allah aşkına şu hissenin piri yok mu?ne olaak halimiz?benden başka saf yok heralde hisseyi alan.. :(
endeks_19
03-09-2010, 08:38
Sanırım beklenen açıklama geldi
***OYAYO***OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Hisse Alım Satım Bildirimi )
***OYAYO***OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.( Hisse Alım Satım Bildirimi )
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
Özet Bilgi : OYAYO HİSSE SENEDİNE İLİŞKİN PİYASA YAPICILIĞI İŞLEM BİLDİRİMİ
AÇIKLAMALAR
02.09.2010 tarihinde Oyak Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,87 fiyattan 750 adet alış/satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Oyak Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız değişmemiştir.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)
02.09.2010 Alım 750 0,87 652,5 1,668,741.00 16,69 1,669,491.00 16,69
02.09.2010 Satım 750 0,87 652,50 1,669,491.00 16,69 1,668,741.00 16,69
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
IMKB
(03/09/2010 - 09:33:12)
Bir alan birde almayan mı pişman bu hisseyi :)
endeks_19
05-09-2010, 14:36
OYAYO son kapanışını 0.01 YTL Artışla 0.87 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % -62 altında oluştu.
Son bir yıldır boğa piyasası etkisinde hareket eden hisse senedi son kapanışı 300 ve 90 günlük hareketli ortalamalarının üstünde yapmasına rağmen,1.06 seviyesinden gelen satışların etkisiyle 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarını aşağı kırdı anlaşılıyor.
İşlem hacminin azalmaya başlaması, kısa vadeli düşüş trendi üzerinde satıcıların baskısının zayıflamaya başladığını, alıcıların destek noktalarında denge kurmasıyla birlikte kısa vadeli yukarı yönlü bir düzeltme yaşanabileceğini gösteriyor. Hissenin ilk destek noktası 0.87 seviyesinde. Düzeltme ile birlikte hisse 0.88 seviyesideki ilk direncine doğru geri dönebilir. İkinci direnç noktası 1.00 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.74 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 23.33 daha geniş bir konuma girerken son kapanış bu bandın alt çizgisinin yüzde 1.16 üstünde gerçekleşti.
Öte yandan osilatörlerin aşırı satış bölgesi içinde olması genel trendden bağımsız olarak kısa vadeli tepki yükselişi yaşanabileceğini gösteriyor. Stochastic indikatörü son olarak 31.00 gün önce Al sinyali vermişti.
sarissa58
06-09-2010, 17:46
Arkadaşlar hisse ile ilgili yorum yapabilecek var mı?
hiç ses soluk yok
endeks_19
07-09-2010, 12:54
Global ve Taksim alıcıların başında görünüyor ve hissede para girişi var gibi...Bakalım ne olacak..