PDA

View Full Version : Dubai'de Yatırım Fırsatı

MUEL
25-10-2007, 23:39
Yazılı olarak kiralama garantili 3000$dan 2 milyon$ dolara kadar dev projelerde yatırım fırsatı...

guneysu
25-10-2007, 23:44
muracaat sanamı nasıl olacak

guneysu
26-10-2007, 01:39
burası acık kaldı m isilak

daha adayı alamadan kapattın diğer topici :):):):) adanın tamamını alıp hisse netteki arkadaşlarla tatile gidecektik....

erhanbabasi
28-10-2007, 13:53
bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
şimdi ufak bi meblağ var bunu yatırım olarak arsa yada tarla yatırma düşünçesindeyim
kafamdaki soru daha önçe böyle bişey yapmadım çerkezköy yada catalça tarafı düşünüyorum nasıl birşey yapsam mantıklı olur

BUSHIDO
28-10-2007, 14:07
Benim de 100 milyon YTL kadar ne yapacagimi bilemedigim kapitalim var. Sizce ne yapmaliyim? Satmayi dusundugunuz herhangi bir dandik arsa, yakinda batirilmasi kesin bir fabrikaniz falan varsa lutfen cekinmeyin oneriniz!:he:

kentuf
28-10-2007, 17:56
Bende bilgi istiyorum .??

son_azrail
28-10-2007, 18:13
zaten evleri Yabancılara 99 seneliğine kiralamıyorlarmı biz kiralayınca bizimdemi kiracımız olacak?anlamadım walla...

latino1122
28-10-2007, 18:14
Benim hiç param yok, Dubai hukumetinden borç para alıp Carry Trade yapıp gelişmekte olan piyasalarda biraz para kazandıktan sonra yatırım yapabilirmiyim?

guneysu
28-10-2007, 18:16
Bende bilgi istiyorum .??

baktin burda para yok hemsomm dubaiyemi takilmaya baslican sende .....

ÇAKAL
28-10-2007, 18:22
Dubai'de Yatırım Fırsatı

Yazılı olarak kiralama garantili 3000$dan 2 milyon$ dolara kadar dev projelerde yatırım fırsatı...

bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
şimdi ufak bi meblağ var bunu yatırım olarak arsa yada tarla yatırma düşünçesindeyim
kafamdaki soru daha önçe böyle bişey yapmadım çerkezköy yada catalça tarafı düşünüyorum nasıl birşey yapsam mantıklı olur

çerkezköy yada catalça Dubai'ye mi taşındı ki?:D:D:D:D:D:D

Çatalca ,Silivri tarafı İstanbul'un geleceği bence.:cool:

guneysu
28-10-2007, 18:24
ben şu an budai deyim inceliyorum etrafı burda bana göre baya iş var.. izlenimlerimi daha sonra eklicem topice....

beni merak etmeyin:super::super:

ÇAKAL
28-10-2007, 18:27
ben şu an budai deyim inceliyorum etrafı burda bana göre baya iş var.. izlenimlerimi daha sonra eklicem topice....

Yaw kanka senin için Rusya'ya tatlı yemeye gitti dediler.Günahını almışlar demekki.:D:D
Sağlıcakla gel bakalım.Sık sık yaz.:)Unutma bizi.:wink:

kentuf
28-10-2007, 18:38

Yokya orda inşaatçı bir arkadaşım var yalvarıyor gel restorant açalım burda diye .Bu arada sende yemek sorunu yaşıyorsan burj el arapa yakın ,yani trade center yakını bir yerde pizza hut var kesin oraya git pizza ye .Koca şehirde yemek yemeye yer yok .Birde elektronikçiler çarşısına yani merkezlerine yakın Kfc ,mc donald sırasında bir tane ahşap lokanta var .Dışardan bayağa kazık yerim diyeceğin bir yer ama fiyatlar gayet makul sayılır kalitesine göre .Hemde leziz.
Benim ilgilenme sebebim şehir büyümeye büyüyor ama yemek olayı çok kötü çok .Sağlam bir iskender ci iyi iş yapar .

guneysu
28-10-2007, 19:00
Yokya orda inşaatçı bir arkadaşım var yalvarıyor gel restorant açalım burda diye .Bu arada sende yemek sorunu yaşıyorsan burj el arapa yakın ,yani trade center yakını bir yerde pizza hut var kesin oraya git pizza ye .Koca şehirde yemek yemeye yer yok .Birde elektronikçiler çarşısına yani merkezlerine yakın Kfc ,mc donald sırasında bir tane ahşap lokanta var .Dışardan bayağa kazık yerim diyeceğin bir yer ama fiyatlar gayet makul sayılır kalitesine göre .Hemde leziz.
Benim ilgilenme sebebim şehir büyümeye büyüyor ama yemek olayı çok kötü çok .Sağlam bir iskender ci iyi iş yapar .

tamam dostum uğrayayım oralarda sol bilgiler için...

iskender işinden anlamam da pide salonu gidermi burda bu adamlar bunu yermi araştırmak lazım...

Kim
29-10-2007, 18:49
Pideyi yapan usta iskenderi de yapar. Turklerin severek yedigi herseyi yerler ;)

guneysu
29-10-2007, 19:14

dubai yerine budai ye gitmişiz burda budistler var :he::he: şaşkınlıktan ne yaptığımıda bilmiyorum...

cetvel
30-10-2007, 22:21

Dubaide Türk lokantaları var... iskender de var... şu anda tam yerini hatırlayamıyorum...

ama yine de bizim yemeklerin benzerini yemek isterseniz, lübnan lokantaları bizim damak tadımıza çok benziyor... Bir de yemeğin üstüne şişe için muhakkak!... :he::he::he: (şişe=nargile)