View Full Version : BANVT-Banvit
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
BALLI-BABA
23-04-2009, 12:41
bende biraz dinlenmeleri bekliyorum pliçlerin , birazcık daha gevşeyedebir.
blackwood
23-04-2009, 12:41
Bu haber nasıl?
MISIR`DA BIR KISI DAHA KUS GRIBINDEN OLDU
KAHIRE (A.A) - 23.04.2009 - MISIR`DA KUS GRIBINDEN BIR KISI DAHA OLDU.
MISIR`IN MENA AJANSI, KANATLILARLA TEMAS EDEN VE H5N1 VIRUSU KAPAN 25
YASINDAKI KADININ SOLUNUM YETMEZLIGINDEN DUN AKSAM OLDUGUNU DUYURDU.
BASKENT KAHIRE`NIN EL MARG MAHALLESINDE YASAYAN KADIN 11 NISANDA
HASTANEYE KALDIRILMISTI.
BU, HASTALIGIN MISIR`DA GORULDUGU 2006`DEN BERI 24., BU YILKI 2. OLUM
OLDU. DUNYA SAGLIK ORGUTU`NUN VERILERINE GORE 2003`TEN BU YANA DUNYADA 250 KADAR
KISI KUS GRIBINDEN OLDU.
(AFP-SYM-REM)
10:49 23/04/09
--AA--|
Bu haber nasıl?
HASTANEYE KALDIRILMISTI.
OLDU. DUNYA SAGLIK ORGUTU`NUN VERILERINE GORE 2003`TEN BU YANA DUNYADA 250 KADAR
KISI KUS GRIBINDEN OLDU.
(AFP-SYM-REM)
--AA--|
bize verilen seminerde kuş gribinin havaların soguk olduğu mevsimde etkili olduğu söylenmişti hele hele ülkemizde kış mevsiminde vaka olmadı diye hatırlıyorum en azından kışa kadar vaka olmaz asıl kene haberlerinden korkmak lazım malum havalar ısınıyor...
Bu haber nasıl?
HASTANEYE KALDIRILMISTI.
KISI KUS GRIBINDEN OLDU.
(AFP-SYM-REM)
--AA--|
bu tip haberler tüketicilerin büyük firmaları tercih etmesini sağlar.buda + puan demektir.
Bu hafta tavuklar için hareketli olacak gibi.
volcano78
26-04-2009, 21:08
domuz gribi avrupaya sıçramış.buda et ve tavuga olan talebi artırır.
ihracat patlaması gerçekleşir.
önümüzdeki hafta hareket devam edebilir yukarı yönlü.
Herkes sattı gitti mi ne? Halbuki hareket başladı gibi duruyor kağıdın durumu.
levent7805
27-04-2009, 23:24
keşke şekerpiliç alsaydım tühhhhhh.....
omercars
28-04-2009, 01:06
4 tl maliyetli hisseler duruyor hala elimde.güvenim tam bakalım neler olacak.ilk çeyrek sonuçları iyi gelir inşallah
tredas1.5
28-04-2009, 16:25
neler o luyor bu tavuklara böyle
ortalıkta domuz gribi cıkmışken neden düşer bunlar
volcano78
28-04-2009, 22:15
yarın hareket var
Değerli arkadaşlar,
Domuz Gribi Avrupayada sıçrayacaktır, Latin ülkeleri ile avrupa ülkeleri arasındaki ilişkiler/akrabalıklar nedenyile bu grip Avrupayıda etkileyecektir. Ölüm haberlerini daha sıklıkla duyacağız.
Deli dana nın ülkemize Beyaz Et sektörünün temellerini attırdığını unutmadan;
Domuz Grbinin de benzer etkisi olacağı düşünülsede; bu yılki turizm rezervasyonlarının yine bu grip yüzünden iptal edilmesi yaz dönemi satışlarına ket vurabilir.Burada en belirleyici nokta Avrupa ve Amerikada kıtasında çıkan grip yüzünden Ortadoğu ve Rusya siparişleri ülkemize yönlendirirse değilmesin keyfinize,
Kimse 3 aylıkta Banvit ten kar beklemesin ki?
31 Mart 2009 daki taki Dolar ve Eur kurları ile 31.12.2008 tarihindeki kurların arasındaki farkları Banvit in kullandığı (Mali Tablolarında) krediler ile çarpıp 3 aylık gelecek olan Finansman ve kur yükünü hesaplayabilirsiniz.
3 aylık tatsız olsada; inşaallah turistlerde rezervasyonlarını iptal ettirmezler ise 6 ve 9 aylıklar da patlama!!!! olur. 100-120 milyon tl bekliyorum
2 hafta önce Bim markette satılan Şeker Piliçler markalı bütün piliçlerin ağırlığı 900 gram ila 1100 gram arasındaydı bu demektirki sektörde piliçler 45 günü doldurmadan 35-37 günlükte kesilmeye başlamış, bu siparişlere yetişmediklerinin göstergesidir.
Bu hafta Marketlerde bütün piliç 5,95 den başlayan fiyatlar ile satılıyordu bu çok olumlu bir düzey,
Saygılarımla,
Karlı yatırımlar
tredas1.5
29-04-2009, 16:37
bu banvitte neden böyle baskı oluşturuyorlar
kimdir bunlar bilen vaya fikri olan varmı
Kim olacak arkadaşım..Tabii ki sahipleri......paraları çokk...istediklerini istedikleri anda yapıyorlar...beklemedeler sadece........
levent7805
01-05-2009, 10:36
yakında hareketlenir yine kendini unutturdu!!!!
deli3538
01-05-2009, 15:59
merhaba arkadaşlar.. kağıt 2 ayda %150 prim yapmış siz halaa baskıdan bahsediyorsunuz.... hergün %5-9 büyümez ya bi kaağıt. biraz dinlensin. baskı dediğiniz şeyler kar realizasyoonları...bu kağğıt gibi varmı son 2 aydır. bide şeker var işte... sabredin biraz...biraz durunca ne oluyor diyorsunuz.... güzel olacak inşallah ağustos başına kadar... ondan sonrası bilinmez...
buranın tavukları pazartesi yumurtlamayı adet edindi sanki...
Günlük büyük yükselişlerinden ardından duraklama dönemi - ya da mal toplama da denebilir- sonra günlük büyük başka bir yükseliş ardından yine aynıı dönemler. Bu ara yine bir yükseliş olabilir diye düşünüyorum. Yalnız;
Burada herkes bu kağıt 3'e kadar gidecek diyordu. Belli sebeplerden dolayı. Şimdi kağıt dayandı 3'e, şimdi de diyebiliyor musunuz 3,5'a gider diye? Beklentiler dahilinde yükseliş oldu, iyimser havadan tüm hisseler nasibini aldı Banvit almadı gibi bir durum ortya çıkıyor bu durumda. Zaten beklenti mantıgıyla 3'e geldiyse bu kağıt iyimser havayla niye 4 e gitmiyor anlamış değilim. Biz mi bu beklenti oalyını çok abarttık??
Yatırım tavsiyesi değildir.
Wrangler
12-05-2009, 10:52
***BANVT*** Banvit Bandirma Vitaminli Yem Sanayi A.S.'nden gelen yazi: Biogaz uretimi icin, Enerji Piyasasi Duzenleme Kurulunca uygun bulunan uretim lisansimiz, ana sozlesmemizde yapilmasi talep edilen hisse senedi nevi degisikligi karisikliklara neden olacagindan iptal edilmistir. Yeni bir limited sirket kurularak, uretim lisans tekrar yeni sirket uzerinden alinacaktir. ***BANVT*** (12/05/2009 - 10:49:38)
Kısa vadeli yükseliş gelebilir. 3,00 den kar realizasyonu yapıldı. Bu sefer 3,00 üstüne atacaktır. Bu yaz tavuklar 5,00 bile olabilir ama sadece tahmin. Eski yıllara göre düşünecek olursak...
baba2
aRTeMiSsS
13-05-2009, 20:49
cuma günü burada şenlik var:)
o kdrını söyliyim sadece:D:D
kardeşim bir şey biliyorsan söyle, yoksa böyle şenlik var cümbüş yok gibi altını doldurmadığınız yazılar yazmayın
deli3538
13-05-2009, 22:26
kardeşim bir şey biliyorsan söyle, yoksa böyle şenlik var cümbüş yok gibi altını doldurmadığınız yazılar yazmayın
arkadaş kar dan bahsediyor. bilancoyu iyi bekliyooo..
ama cuma seans sonrasıda açıklana bilir ve pazartesiye kalabilir cümbüş... ama şu sıralar gelecek en güzel haber güzel bilancodan cok avrupaya ihraacat haberleridir.... güzel olur umarım....
arkadaşlar uzun zamandır BANVT ve SKLPC takip ediyorum.
ikisininde hareketi hep aynı sanki aynı şirketmiş gibi.eğer grafikleri incelerseniz SKLPC de 3.06 da ciddi bir direnc var BANVT dede aynı direnç 3.02 de her ikiside aynı seans bu dirençleri test etti ve geri geldi.teknik olarak bu ayın son haftasına kadar buralarda devam edip(endekse bağlı olarak daha aşağayıda sarkabilir) sonrasında tekrar harekete başlaması lazım.tabi bu sadece teknik olarak grafik yorumu.
armagedon
14-05-2009, 03:18
arkadaşlar uzun zamandır BANVT ve SKLPC takip ediyorum.
ikisininde hareketi hep aynı sanki aynı şirketmiş gibi.eğer grafikleri incelerseniz SKLPC de 3.06 da ciddi bir direnc var BANVT dede aynı direnç 3.02 de her ikiside aynı seans bu dirençleri test etti ve geri geldi.teknik olarak bu ayın son haftasına kadar buralarda devam edip(endekse bağlı olarak daha aşağayıda sarkabilir) sonrasında tekrar harekete başlaması lazım.tabi bu sadece teknik olarak grafik yorumu.
banvt ve skplc de teknik yalandir. simdi bu aydan sonra agustosa kadar surundurme politikasi uygulancak mal ky ye verilcek ve agustosun ilk isiklariyla ky den geri alinip ucurulcak hep bole oldu olacaktirda :) sen TA yaparsin adam asla o grafigi bozmaz ama bowlinger sikisir macd kesecek gibi olur salarlar. skplc de kademeler cok bostur. banvt ona gore yine dolu kademeye sahiptir. hade bolsans sana.:beurk:
banvt ve skplc de teknik yalandir. simdi bu aydan sonra agustosa kadar surundurme politikasi uygulancak mal ky ye verilcek ve agustosun ilk isiklariyla ky den geri alinip ucurulcak hep bole oldu olacaktirda :) sen TA yaparsin adam asla o grafigi bozmaz ama bowlinger sikisir macd kesecek gibi olur salarlar. skplc de kademeler cok bostur. banvt ona gore yine dolu kademeye sahiptir. hade bolsans sana.:beurk:
ortam aynı ortam değil.gıda sektörlerinde ciddi bir hareketlenme var.kırmızı ve beyaz ette ciddi bir talep var.şirketler layığıyla yönetilsin adeta altın hisse konumuna getirilirebilirler.ortam buna müsait.olay yine patronlarda bitiyor.aksi durumda dediklerine aynen katılıyorum.
Bu Sabah tavuk üstü pilav günü olabilirmi acaba? :))) zamanı geldi galiba...
Al Sat Tavsiyesi Değildir...
aRTeMiSsS
15-05-2009, 09:48
bugünkü tavuk şenliğine hepiniz hoşgeldiniz:)
Hadi bakalım. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar.
bugünkü tavuk şenliğine hepiniz hoşgeldiniz:)
sevgili aRTeMiSsS AFMAS da ve burda birlikteyiz sanırım inş ikiside yukarı gider bugun.
aRTeMiSsS
15-05-2009, 12:24
inşallah bugün talih yüzümüze gülücek ikisindende büyük umutlarım var:)
aRTeMiSsS
15-05-2009, 14:51
uyut bakalım bnvt milleti nereye kdar:D
Yumurtlama olayı pazartesiye kalacak galiba! :)
aRTeMiSsS
15-05-2009, 16:06
işteeee beklenen harekettt sıkı tutunun millet.)
Çift sarılı olmuşlardan toplayın :) sabah çaktık sinyali uyanık olan 60 lardan 70 lerden topladı malı :)
aRTeMiSsS
15-05-2009, 16:16
beklediğim hareket bu değildi:( hafta başına kaldık galiba...
beni günlükçü yaptı kağıt 60+ dan alışım var 84 e çıkış yaptım kısa süre için gayet güzel tavan içinse 5-10 günde bir tavan yapmazsa tavuklar sıkılırlar :)
aRTeMiSsS
15-05-2009, 16:23
bugün 3.ü denemesi lazımdı........
bencede geç kaldı biraz sanki üstad ama yakın gibime geliyor...
aRTeMiSsS
15-05-2009, 16:32
patronlar işini biliyor:)
hisse durgunken deli gibi alım yapıyorlar...
10 20 dkka sonrada başlıyorlar yavaş yavaş satmaya...
isteseler hisseyi 3e taşıyabilirlerdi ama istedikleri sadece silkelemek..
patronlar işini biliyor:)
hisse durgunken deli gibi alım yapıyorlar...
10 20 dkka sonrada başlıyorlar yavaş yavaş satmaya...
isteseler hisseyi 3e taşıyabilirlerdi ama istedikleri sadece silkelemek..
aynen öyle :super: bu hareketi günde 2 kez yapıyorlar 5 e çıkartırlarsa şaşmam :he: yok yok bu tavuk kümesinde tilki var :yes:
aRTeMiSsS
15-05-2009, 16:53
çok ufak bi ihtimal 2.82-2.86 aralığında kapanırsa hafta başı hedefim 3..
kesinlikle al-sat değildir..
hepinize keyifli hafta sonları diliyorum..
Mangal mevsimi okullar kapandıktan sonra açılacak galiba:(
enigma72
16-05-2009, 12:28
konsolide bilanço,3 aylık...
http://img269.imageshack.us/img269/4782/banu.png (http://img269.imageshack.us/my.php?image=banu.png)
http://www.imkb.gov.tr/bilanco/mtablodonem.htm
Bu durumda bizim tavuklar biraz zor yumurtlar! Yumurtlamak mı hatta yumurtadan bile kesilebilirler! :)
Bu durumda bizim tavuklar biraz zor yumurtlar! Yumurtlamak mı hatta yumurtadan bile kesilebilirler! :)
BEN şunu merak ediyorum arkadaşlar geçen sene 42 trl zarar yazdı bunların çoguda son dönemde idi ,,, ve şimdi zarar ı azaltmış olmuyormu, bence normale ,,,,,,,,,::cool::cool::cool:
arkadaslar rusya dan bir heyet gelıp piliç fırmalarını denetleyecektı mayıs ayı içerısınde ..turkıyeden piliç ıthalatı ıcın ...ne zaman geleceklerı konusunda bılgısı olan varmı ?
BEN şunu merak ediyorum arkadaşlar geçen sene 42 trl zarar yazdı bunların çoguda son dönemde idi ,,, ve şimdi zarar ı azaltmış olmuyormu, bence normale ,,,,,,,,,::cool::cool::cool:
Haklısınız fakat tavuk için iyi bilanço sayılır
Haber mİ gelecek ne hacİm artti bİrden...
Haber geldi bilde genede pek bi anlam ifade etmedi gibi şimdilik! :(
***BANVT*** Banvit Bandirma Vitaminli Yem Sanayi A.S.'nden gelen yazi: 12 Mayis 2009 tarihli bildirimimiz ile, biogaz uretimi icin yeni bir limited sirket kurulacagi bilgisi verilmis idi. Sirket kurulusu bugun itibariyle tamamlanmis olup bilgileri asagidaki gibidir. Unvani Banvit Enerji ve Elektrik Uretim Ltd.Sti. Tescil No: 9558 Sermayesi: 10.000.000 TL Ortaklik Yapisi: Banvit A.S. 9.995.000TL Celil Omer Gorener 1.000 TL Valid Faruk Ebubekir 1.000 TL Erol Turgut Gorener 1.000TL Alan Perese 1.000 TL Esra Gorener
Christoffel 1.000 TL ***BANVT***
Haber geldi bilde genede pek bi anlam ifade etmedi gibi şimdilik! :(
***BANVT*** Banvit Bandirma Vitaminli Yem Sanayi A.S.'nden gelen yazi: 12 Mayis 2009 tarihli bildirimimiz ile, biogaz uretimi icin yeni bir limited sirket kurulacagi bilgisi verilmis idi. Sirket kurulusu bugun itibariyle tamamlanmis olup bilgileri asagidaki gibidir. Unvani Banvit Enerji ve Elektrik Uretim Ltd.Sti. Tescil No: 9558 Sermayesi: 10.000.000 TL Ortaklik Yapisi: Banvit A.S. 9.995.000TL Celil Omer Gorener 1.000 TL Valid Faruk Ebubekir 1.000 TL Erol Turgut Gorener 1.000TL Alan Perese 1.000 TL Esra Gorener
Christoffel 1.000 TL ***BANVT***
haber rusya dan gelse çok iyi olacak
haber rusya dan gelse çok iyi olacak
Ona katılıyorum en az %50 gideriz gibi geliyo ama ben İngiltereye gitmeden gelse bari haber! Moralli giderim yurt dışına o zaman! :)
1 aydan beri yatay hareket...
enerji sektörüne giriş.....
mevsimi....
belki rusya dan haber....
bu hafta en az %20 hareket bekliyorum ytd..
Imkb gunluk bulteninde yayinlanan aciklama:
Banvit bandirma vitaminli yem sanayi a.s.`nin 22.05.2009 tarihli yazisi
asagiya cikarilmistir.
`konu: Sermaye piyasasi kurulu`nun seri:viii, no: 54 sayili tebligi
uyarinca yapilan aciklamadir.
12 mayis 2009 tarihli bildirimimiz ile, biogaz uretimi icin yeni bir
limited sirket kurulacagi bilgisi verilmis idi.
Sirket kurulusu bugun itibariyle tamamlanmis olup bilgileri asagidaki gibidir.
Unvani: : Banvit enerji ve elektrik uretim ltd.sti.
Tescil no : 9558
sermayesi : 10.000.000 tl
ortaklik yapisi : Banvit a.s. 9.995.000tl
celil omer gorener 1.000 tl
valid faruk ebubekir 1.000 tl
erol turgut gorener 1.000tl
alan perese 1.000 tl
esra gorener christoffel 1.000 tl
-imkb-
|
Şuanda hiş bişey kıpırdatmıyor bizi günlük ufak hareketler dışında acaba daha ne kadar kalırız böyle. Rusya ile alakalı haber gelinceye kadar perhizde galiba bizimkiler! :)
beşiktaş tan çıkacak olan grup banvit hazırlıklıkları yapıyormuş..yatırım tavsiyesi değildir
SEVGİLİ ULVER böyle bir haberin muhabbeti bile güzel.keşke olsada hiç olmassa banvitte biraz para kazansak.kaybetmekten resmen yoruldum.....keşke olsa..selamlar
beşiktaş tan çıkacak olan grup banvit hazırlıklıkları yapıyormuş..yatırım tavsiyesi değildir
Bu ancak rüyada falan olur! Öle bişey olacak olsa bunu gidip bir foruma yazacak kişeye bu bilgiyi vermezler!
Neyse arkadaşım alınma ama bence öle bişey uzak bi ihtimal!
kumpas01
25-05-2009, 19:58
bu kağıttaki beklenti nedir
bu kağıttaki beklenti nedir
Rusyadan gelecek danışmanlar ve Rusyaya ihracaatın başlaması haberi var benim bildiğim! Tabi bu haber tavuklar için geçerli! Şeker piliçide etkiler her halde
arkadaşlar..12 bin hareketinden bahsetmedim yani uçmayın hemen..tavuk bu KARA KARTAL DEĞİL .5 bin hareketi olucak sabredin..ben şuan netaş tayım.yükseliş sona ermediği için satmıyorum..
arkadaşlar..12 bin hareketinden bahsetmedim yani uçmayın hemen..tavuk bu KARA KARTAL DEĞİL .5 bin hareketi olucak sabredin..ben şuan netaş tayım.yükseliş sona ermediği için satmıyorum..
Dostum 5 bin hareketi olsa valla harika olur ama şu son iki haftadan beri baya 2.70-2.90 bandına şıkıştık habersiz olmaz gibi geliyor ama bakalım artık!
arkadaşlar size son kez söylüyorum..elinizde banvit hisse varsa tutun..
Tutmaya devam ediyoruz bak benden başka kimseden ses çıkmıyor demekki kuluçkaya yatmışlar! :)
Mübarek tavuklara yem atar gibi...ver coşkuyu.Grip yine tavukları ziyarete gelecekmiş 5 beklerken ,3 yapıp 1 e dönmesin:cool:
50.000 Euro yu kuluçkaya yatırdım bekliyorum, hiç acelem yok. bu kağıt için yazılanlara katılıyorum.
Tutmaya devam, bir aydır bekliyorum. Daha da beklerim, sorun yok.
Şuana kadar olan yükselişten nasiplenmeyen ender kağıtlardan biri, bir de üstüne haber gelirse, omega 3'lü duble yumurta yumurtlayacak bence.
50.000 Euro yu kuluçkaya yatırdım bekliyorum, hiç acelem yok. bu kağıt için yazılanlara katılıyorum.
Tutmaya devam, bir aydır bekliyorum. Daha da beklerim, sorun yok.
Şuana kadar olan yükselişten nasiplenmeyen ender kağıtlardan biri, bir de üstüne haber gelirse, omega 3'lü duble yumurta yumurtlayacak bence.
Son dönemde hiç kıpırmadı nerdeyse bütün hisseler uçtu ama bunda kıpırtı bile olmadı. Birde daha önceden işyatırmın vermiş olduğu 3,82 hedefi var ki o da hissede biraz güven veriyor.
Yarın şenlik olabilir.
Babalar kağıdı zor yereinde tutuyorlar.
Kozad ve Ipmat arasındaki benzer korelasyon, Banvit ve Şeker Piliç arasında var.
Şeker uçtu, sıra Banvit'te.
30/06 ve 30/09 bilanço dönemleri tavukalrın altın yumurtladığı dönemlerdir.
Banvit, 30/06'da ilk çeyrek zararının üzerine bir kar yazarsa, o zaman görün Banvit'i...
Durmak yok, sabra devam...
Üç yıldır beklemedeyiz...
Yarın şenlik olabilir.
Babalar kağıdı zor yereinde tutuyorlar.
Kozad ve Ipmat arasındaki benzer korelasyon, Banvit ve Şeker Piliç arasında var.
Şeker uçtu, sıra Banvit'te.
30/06 ve 30/09 bilanço dönemleri tavukalrın altın yumurtladığı dönemlerdir.
Banvit, 30/06'da ilk çeyrek zararının üzerine bir kar yazarsa, o zaman görün Banvit'i...
Durmak yok, sabra devam...
Üç yıldır beklemedeyiz...
Şeker nereye uçtu? Ben bi şey göremedim ama? İkiside aynı rakamlarda? Banvit ile aralarında sadece son dönemdeki getiri farkı var hepsi o yoksa bugün itibari ile Banvit 2,70 ve Sekerpiliç 2,72 kapatmış durumda!
volcano78
27-05-2009, 08:31
bugün tavuklar kanatlanır.
Şeker nereye uçtu? Ben bi şey göremedim ama? İkiside aynı rakamlarda? Banvit ile aralarında sadece son dönemdeki getiri farkı var hepsi o yoksa bugün itibari ile Banvit 2,70 ve Sekerpiliç 2,72 kapatmış durumda!
2009'un başından bugüne kadar Banvit'in % 102 civarında getirisi olurken, Şeker'in getirisi % 230 seviyelerinde.
Yani, Şeker, Banvit'ten 2,3 kat daha fazla getiri sağlamış durumda.
Ayrıca, Şeker bu performansıyla, İMKB'de 2009'un başından bugüne kadar en yüksek getiiryi sağlayan ilk 5 şirket arasında...
İşte, buna uçmak deniyor..
Bilmem anlatabildin mi?
2009'un başından bugüne kadar Banvit'in % 102 civarında getirisi olurken, Şeker'in getirisi % 230 seviyelerinde.
Yani, Şeker, Banvit'ten 2,3 kat daha fazla getiri sağlamış durumda.
Ayrıca, Şeker bu performansıyla, İMKB'de 2009'un başından bugüne kadar en yüksek getiiryi sağlayan ilk 5 şirket arasında...
İşte, buna uçmak deniyor..
Bilmem anlatabildin mi?
Oranlar kosunda da hakkısın! Ama Banvit giderken şekerde kalmaz arkasında hatta ilk banvite girdiğim zaman şeker daha ucuzdu ama arasındaki fark kapandı! Şimdide ikiz kardeş gibi hareket ediyolar!
ammada beklettin at kendini 3 lere
ammada beklettin at kendini 3 lere
Valla bi atsa sevinecezde bi karın agrısı var hissenin birşeyler bekleniyor ve nedir bu beklenti oda belli değil!
Bakalım bu ayı banvit yumurtlamadan geçirdi şimdiye kadar bakalım bundan sonra nolur! Belkide bizi kesime yollar grafikleri bazı sitelerde sat vermiş! hadi hayırlısı!
gundwane
28-05-2009, 11:25
Bu kağıtta kimse kalmamış yaa..Canlananınnnnnnnn uçuca geçecezzzz...
ilk 3 aylık kar zarar durumunu bilen var mı ??
Birşey mi duydun sayın gundwane.Çok kesin konuşmuşsun
gundwane
28-05-2009, 12:04
Rusya işi olursa aynı AB deki gibi kanatlanırız diye düşünüyorum..Alım için güzel yerde gibi..2.7 lerde taban yapıyor kendine bir süredir..Çok yakın incelemem de..:D
Rusya işi olursa aynı AB deki gibi kanatlanırız diye düşünüyorum..Alım için güzel yerde gibi..2.7 lerde taban yapıyor kendine bir süredir..Çok yakın incelemem de..:D
İyi bakalım ama işin gıcık tarafı sanki hisse edekse göre pahalı kaldığı için hareket etmiyor olmasın! Tabi Rusyadan gelecek haber durumunda hiç bişey önemli olmaz o başka tabi!
Birde hacimde dikkat çekici bir şekilde daralma var!
deli3538
28-05-2009, 12:27
merhaba arkadaşlar... bu rusya haberi ne zaman gelir.
AB haber 3-4 yıl beklenmişti gelmesi için... rusya haberi de onun gibi olurmu..
merhaba arkadaşlar... bu rusya haberi ne zaman gelir.
AB haber 3-4 yıl beklenmişti gelmesi için... rusya haberi de onun gibi olurmu..
Aslında Mayıs ayı içinde gelmeleri lazım diye biliyorum ama daha ses seda yok! O kadar beklemeyiz inşallah.
gundwane
28-05-2009, 18:53
2.7 le bi miktar aldım ...bende sizdenim artık..Hayde hayırlısı..Hepimize bol kazançlar..:)
arkadaşlar netaşta operasyonu biteremiyoruz bir türlü :) bitecek gibide değil..banvit taşıyan arkadaşlar sabırlı olun yüzünüz gülücek..yarın hareket var dikkatli olun ..malı kaptırmayın silkeleme yarın..
gundwane
28-05-2009, 22:23
silkeleme varsa bizde maliyet düşürme için kullanırız..:)
Bakalım yarın hareket hangi yönde görecez ama bence bir süre daha hareket olmaz bunlarda özellikle yarın şekerin genel kuruldan sonra!
Şahsi fikrimdir! İnşallah yanılırım!
deli3538
28-05-2009, 23:19
yarını bilmem arkadaşlarda yanlız haftaya hareketli olacak tavuklar için. 2.70 civarında iiyi bi taban oluşturdular...3,30-3,60 arasına kadar giderler 2 hafta içinnde... bide güzel bi haber(rusya veya şeker için bedelsiz) gelirse daha da güzel olabilir... bol kazançlar.yt değildir.
gundwane
29-05-2009, 11:13
Kümes karıştı siz uyuyorsunuzzz....:D
şuan ki işlem hacmi ve fiyat hareketi güzel gelişmelerin habercisi, dün yazan arkadaşları tebrik ediyorum.
Bir gün önceden bunu tahmin edebildikleri için. Devamı da umarım öngörüleri gibi olur.
Kümes karıştı siz uyuyorsunuzzz....:D
Valla deste idim yoksa 2,80 e verirdim bugün
ardından 2,74 geri alırdım!
Neyse umarım pazartesi yurmurtlarda rahatlarız bizde!
gundwane
29-05-2009, 16:30
hop hop hop hop 2.82-2.84 hop hoppp..tavuklar kaçıyor tutunnn...
2,84 tuttu bizi yüklü şatış geldi dirençimiz oldu galiba orası yaa, 2,80 gibi kapatırsak iyidir valla!
Yaaa sanki adamlar malı dağıtıyomudur nedir! Bastılar gene geri aşağı yaa! Anlaşılan bizim tavuk horoza vermiyoooo!
dün HSCB den yapılan alışlar bandırmadaki şubeden yapılıyor arkadaşlar(2.70)..bilginize ama.. yatırım tavsiyesi değil :) vural görenerin yaptığı bir çok alış ta HSCB den yapılıyor..sonra virman oluyormu pek takip etmiyorum..yani eylül-ekim-kasım ayındaki bir çok alışını o bankadan yaptı..iyi tatiller herkese
deli3538
30-05-2009, 12:31
merhaba ULVER kardeş. beklentilerin güzel hoş..
ben epeydir takip ediyorum kağıdı. bence görenerler alım satımı garanti den yaapıyor. eylül ekim kasım arasında 4 milyondan fazla mal aldılar. hepsini de garantiden aldılar...haaa şu an hscb den alıyorlardır onu bilemem. ama belirttiğim tarihteki alımlar garantiden oldu. umarım güzel günler hemen gelir.
Diğer kağıtlara nazaran risk seviyesi daha az gözükmekte. Şuanki trend bozulsa bile fazla kaybettireceğini düşünmüyorum. Şahsen malda değilim fakat 3.00 lü seviyelere rahatça gelebilir, o yüzden şansımı deneyeceğim. Yatırım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
gundwane
01-06-2009, 14:21
2.84 de hacim li bir satıcı ile tahtayı tutuyorlar mı nedir..84 ü geçemiyor..İlginç..
yarın bir gün endexle geri gelmese bariiii
Evet kağıtta manyak bi 2,84 direnci var! Herşey müsait ama kıpırdamıyo hisse!
gundwane
01-06-2009, 18:11
Zamanı gelecektir..Bu seviyelerden biraz nakit bırakmak şartı ile ( maliyet düşürme amacı ile ) alıyorum walla..Düşşe bile çok çok kötü bir haber olmadığı sürece (banvit ile ilgili) çok fazla düşeceğini de düşünmüyorum..Düşse bile bu sefer orta vade oyuncusu olup yine çıkmasını bekleriz ne yapalım..DJI 8700 ü geçti. Yeni hedef 9000.. düşecek söylemlerinede fazla itibar etmiyorum ben..Çok yükselen düşer mantığından başka bir dayanakları yok..Halbuki ben ne yükselişler ile düşüler gördüm..Geçiniz..50.000 e bile gidebilir borsa hiçde şaşırmam..
Hepimize hayırlı kazançlar..
gundwane
02-06-2009, 14:25
yine 84 yine direnç..bu 84 ü kırmak gerekkkkk..yoksa ekmek yok bize..
84-86 hadi beeee..kır şunuuuuu
Anlaşılan beklediğimiz haberin gelmesine daha var ki, yükselmesine izin vermiyorlar.
Haber gelince, ki haberin ne zaman geleceğini en iyi patronlar biliyordur, kağıdın lüzümsüz yere yükselmesini istemiyorlardır. onlar kafalarında belirledikleri dirençler arasında kağıdın inip çıkmasını ve bıkanların kağıtlarını toparlama işini görüyorlar bu arada sanki.
Kağıt Mart'ta güzel bir çıkış yaptı.
Kağıt Nisan'da da güzel bir çıkış yaptı.
ama Mayıs ayını yatay geçirdi, hatta borsanın çıkışını sürdürmesine rağmen.
Haziran ayındayız. Haziran ayında çıkış olacak. ama.....
Gününü ve haftasını bilmek mümkün değil.
Herkese bol kazançlar.
Evet yine 2,84 geçilemedi, ama görüldüğü üzere, 2,76-2,86 çapası arasındaki kağıtlar ikinci seansta toplandı.
ilk seans 209.411 lot hisse işlem görürken,
ikinci seans 2.439.129 lot hisse işlem gördü.
Yorum herkesin kendi tecrübe ve birikimine kalmış, dikkat çekmek benden.
gundwane
02-06-2009, 17:12
E.T. bende öyle düşünüyorum daha doğrusu düşünmek istiyorum..Karları realize etmek isteseler önünü açarlar diye düşünüyorum KY kaçtan alırsa alsın umurlarında olmaz ama tutulduğuna göre bir hareket olacak beklentisi var sanırım ..
Kesin konuşmak istemiyorum..
Bugün SKPLC deki hareket ümit verici idi..2.90 dan kapadı..
Yarın bizde o seviyeleri denersek daha sağlam bir fikir edinecez önümüzdeki günler için..
Hayırlısı...
valla ben bugün 2,84 ten verdim ve başka birine geçtim bu haftalık! kalan arkadaşlar inşallah kısa zamanda temmeniniz yerine gelir!
Çıkışımız Hayırlı olsun. umarım tavan yapmayız, söyle bir hafta boyunca sindire sindire günlük %3-4 pirm yapsa daha hayırlı olur.
henüz haber de yok haber gelinceye kadar 3,00 -3,20 aralığına oturursa, 4'ü göreceğimiz kesin.
tüm malı tavuklara yüklemiştim, iki aya yakın bekleme sabrı ile artık yumurtuları toplama zamanı.
omercars
03-06-2009, 10:50
3,08 yaptilar.galİba seans sonu tavan olacak
omercars
03-06-2009, 11:02
veeeeeeeee tavan
omercars
03-06-2009, 11:03
yalnız şimdi aşağı salabilirler ağırlıklı ort yükseltmek için
gundwane
03-06-2009, 11:08
Tavuklar firardaaa..hadi bakalımmmmm....hop hopp..:) Sabah bakamadım şimdi açtım tavannnn...İşte buu..
gundwane
03-06-2009, 11:29
Ne oluyor yaaaa...:(
Ne oluyor yaaaa...:(
Kümese Tilki daldı :ayy:
Çok güzel hareketler bunlar.
Tavan olmadan güzel bir çıkış yaptık. Keşke böyle devam etse.
Ağırlıklı ortalama fiyat da miss gibi 3,01. Hadi hayırlısı, 4'e yolculuk başlasın.
satamadım diye üzülenler olmasındiye kağıdı 3,12 tavandan 3'e geri çektiler.
başı dönen tavuklar trenden atlasın diye.
Halbuki ortalama fiyat 3,01
yani daha çok yolumuz var ......
omercars
03-06-2009, 13:52
3,12 ye geldiğinde belirtmiştim aşağı çekmeleri doğal vede iyi.seans sonu güzel hareket gelebilir.
inşallah dediğin gibi olur
gundwane
03-06-2009, 16:48
2. seans izlemedim şimdi geldim bu ne yaa yine 2.84 olmuşuzz sabah 3.12 idi yaaa...yarın yine aşağı yönümüz sanırım.....keşke verse idim ya 3.12 den..kötü oldu bu hiç hesapta yoktu
demirtavuk
03-06-2009, 20:31
2. seans izlemedim şimdi geldim bu ne yaa yine 2.84 olmuşuzz sabah 3.12 idi yaaa...yarın yine aşağı yönümüz sanırım.....keşke verse idim ya 3.12 den..kötü oldu bu hiç hesapta yoktu
Günlükçüleri dökmüş olabilirlermi?..Yoksa neden böyle saçma bir hareket olsunki..Hacimli çıktı..hacimsiz indi..
Yarın, dış piyasaların sert düşüşü büyük ihtimalle bizi de kötü vuracak.Ama umarım daha öncekiler gibi banvt yine sağlam dudur.Bugün son dakikalardaki alımlar ortalamanın altında kalmasın çabası gibiydi.Yarın işin rengi belli olacak.Ve sanki şeker piliç ile yollarını ayıracak gibi duruyor ya hayırlısı.Herkese bol kazançlar.
gundwane
03-06-2009, 23:38
DJI fazla düşmedi 0.75 eksi de kapadı..Dış piyasalar sorun değilde çıkacak bir kağıtta neden böyle oyun yaptılar..Eğer çıkacaksa tabi..Büyük bir soru işareti oldu şimdi kafamda..Yarın aşağı yönde hareket de olabilir tavan da kapayabilir..Tavan olduğunda bile tavanda devamlı ağır satıcı vardı..Hep bir kademede 100.000 lot civarı satıcı oluyor o ilginç..3.12 den kim satmak isteyebilir ki..Bu kağıt eksilerden geldi..3.12 maliyetliler herhalde 10-12 aydır bu kağıtta olanlar..Onlardan hala bekleyen ne kadar var ki ..
golge_976
03-06-2009, 23:46
Açıkçası 5 yıldır izlerim bu kağıdı, ancak şu ab ye ihracat başladıktan sonradır ki işler değişti. Şİmdi bana göre 2,96 aşılmadan yeni alım yapmak teknik açıdan doğru olmaz bir de 3,20-3,26 arasında alçalan trent var. Bunların tümü göz önünde bulundurulmalı.
gundwane
04-06-2009, 00:02
Sorması ayıp ama alçalan trend nedir hocam ?
bugunku olaya el değiştirme diyebilirmiyiz acaba...
gundwane
04-06-2009, 14:51
Dün yazdığım gibi bugün aynen bir geri çekilme yaşadık..3.12 de tavanın bozulmasından belli oldu zaten ne yazıkki..
omercars
05-06-2009, 00:04
geri çekilme yarın da sürecek mi acaba
dün 2.94 ten aldım bir türlü tekrar açılış seviyesine geri dönmedi maliyetten geri verdim. bugün endekste büyük düşüş olmazsa yine 2.90larda gezinip ordan yeni bir hareket yapması ise temennimiz :)
gundwane
05-06-2009, 10:44
Temenni ama bunu almak için sattığım altınyıldız tavan iken bunun hala sürünmesi adama acı vermeye başladı..:(
Şimdi grafiğine baktım 2.7 lere doğru bir geri çekilme yeniden yaşayabiliriz..:(
golge_976
07-06-2009, 19:49
Arkadaşlar banvt de 6 aylık bilanço ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı acaba? Çünkü kağıttaki asıl beklenti 6 aylık bilanço. Geçen yıl zarar yok dolayısı ile geçmiş yıl zararlarına mahsub edilebilecek para da olmıycak. Ve çok büyük ihtimalle ab ye beyaz et ihracatından kaynaklı geçen yıla oranla ve hatta evvelsi yıla oranla iyi bir bilanço gelicek. Bunun için bilanço tarihi takip edilmeli ve sonrasındaki genel kuruldan çıkacak kararlar.
erhanbabasi
07-06-2009, 21:00
SELAM ARKADAŞLAR,
Büyük ihtimalle 6 aylık bilanço ağustos ayı ortası gibi açıklanabilir. fakat bu ay içerisinde yapılacak genel kurul daha öncelikli konumda olduğu açısından genel kuruldan sonra çıkacak haber ve yorumlardan sonra hareket başlayabilir ve bu hareket 6 aylık bilanço ile birlikte gelmesi çok yüksek ihtimal olan kar ile beraber kaldığı yerden tekrar bir hareketlenme ile ivme yukarılara taşınacaktır.
AĞUSTOS 6 AYLIK BİLANÇO = İYİ BİR KAR
O DA EŞİTTİR Kİ
HEDEF FİYAT: 4.50 - 5.00 TL
BU HİSSEDE SABREDEN HEM KISA VADE VE HEM DE UZUN VADEDE KAZANIR.
TEŞEKKÜRLER...:super:
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
HABER KESİTİ
"Yaklaşık bir ay önce Avrupa Birliği'ne ileri işlenmiş tavuk ürünleri satma hakkı elde eden Türk kanatlı sektörü, Rusya'ya da ihracat hazırlığında. Mayıs'ta gelecek uzman heyetin yapacağı incelemeden sonra iki ay içinde bu ülkeye ihracata başlanması hedefleniyor.
Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ziyareti sırasında Rusya Başbakanı ile yaptıkları görüşmede, tavukçuluk sektörünün ihracatının gündeme geldiğini, uzmanlardan oluşan bir heyetin Türkiye'yi ziyaretinin planlandığını söyledi. Heyetin, Türkiye'deki 13 tesiste incelemelerde bulunması için hazırlık yapıldığını anlatan Kızıltan, "Rusya, yılda 1 milyon 240 bin ton tavuk eti ithal ediyor. Bunun yüzde 80'ini Brezilya ve ABD'den alıyor. Bizim yakınlık avantajımız var. Rusya pazarına girdiğimiz takdirde Türk tavukçuluğu sınıf atlayacak." dedi.
Kanatlı sektöründe beyaz et yanında yumurta ihracatında da ciddi atılımlar olduğuna işaret eden Kızıltan, 2009 yılının ilk üç aylık döneminde özellikle Irak, Suriye, Orta Asya Türk cumhuriyetleri ve Ortadoğu başta olmak üzere birçok ülkeye yumurta satışında ciddi artışlar yaşandığını aktardı. Kızıltan, bu yılın ilk çeyreğinde, 2008'in aynı dönemine göre yüzde 97'lik artışla 28 milyon 955 bin dolarlık yumurta ihraç edildiğini söyledi."
Habere konu heyet de bir türlü gelemedi, geldi gitti de bizim mi haberimiz olmadı.
Daha fazla bilgisi olan var mı acaba, yoksa telefon açıp BANVİT'e mi sorsak, ziyaret edilecek işletmeler arasında onlar da var.
omercars
08-06-2009, 10:20
destek 2,76 da mıydı acaba
gundwane
08-06-2009, 11:01
Bugünlük durum iyi gözükmüyor satıcılar güçlü tahtada..2. seans alım dalgası gelmezse borsaya 2.72-74 lere doğru bir çekilme olabilir..
golge_976
08-06-2009, 11:07
Benim gördüğüm kadarı ile 2,70 kırılmaz . Zaten bana göre 3,12 çıkışı 2,70 i kırmamak için yapılan bir hamleydi. Sorun yok çekişlsin 2,70 e kadar yolu var.
gundwane
08-06-2009, 17:58
Kırılmaz diye bir kaide yok..Kırılmaması temennimiz ama kırılır herşey kırılabilir..Önemli olan rusya işinin ok olması..2.6 lara kadar bir geri çekilmeye hazır olur derim sürpriz olmasın..
demirtavuk
08-06-2009, 20:42
Kırılmaz diye bir kaide yok..Kırılmaması temennimiz ama kırılır herşey kırılabilir..Önemli olan rusya işinin ok olması..2.6 lara kadar bir geri çekilmeye hazır olur derim sürpriz olmasın..
Rusyayla ticaretin derinleşmesi için tüm şartlar olumlu görünüyor.Bankalar rubleyi kabul etmeyede başladı.Artık elini kolunu sallaya sallaya ruble değiştirebiliyor insanlar..daha ne olsun hertürlü kolaylık sağlandı..
deli3538
08-06-2009, 21:15
merhaba arkadaşalar...
bu AB ihraaçatı kabulu de yaklaşık 3-5 yıll beklendi. ha bahar ha kışa diye beklendi. ve sonunda geldi. ve ona daa tepkisini gösterdi. rusyayada gösterir amenna.. ama AB gibi 4-5 sene bekletip öyle göstermesin. bol kazaançlar...
atmaca66
08-06-2009, 21:48
Birde şöyle düşünsek diyorum.Geçen yıl, AB'ye ihraç haberimi geldi.Rusya beklentisimi vardı,tabiki hayır.Bu beklentiler yokken, kaçlari görmüş bu kağıt.Rusya haberi gelmesede gidecekse gider.Mevsim yaz,pliç fiyatları geçen yıla göre oldukça tuzlu,el yakıyor.Buna rağmen fazla primlenmedi.Ramazan'ın yaklaştığını dahil etmedim.Tavsiye değildir.
golge_976
09-06-2009, 11:23
Bana göre ; kısa vade beklenti 6 aylık bilançolardır. geçen yıl zarar yoktu. ve evvelsi yıl alınmış 3 yıla yayılan sermaye artırımı kararı var. neyse fazla söze gerek yok. bekleyip görücez. ben alışkınım bu kağıda beklerim.
Genel kurul ne zaman olacak arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Herkese bol kazançlar
atmaca66
09-06-2009, 11:38
Sn. baröz, olağan genel kurul tarhini,24 Haziran olarak hatırlıyorum.
ikiz kardeşiyle eccük hareket sonrası tısss aynı hareketi yapmaktan sıkılmadılar 1 buçuk ay artık gına geldi...
Teşekkürler Sn. atmaca.Hissemizin sağlam duruşu umut verici umarım beklentimizin olduğu yere ulaşır.Benim beklentim 4,50 Saygılar.
Not: Yatırım tavsiyesi değildir.
gundwane
09-06-2009, 12:27
Hiç keyif yok bugün..Sabah bir 2.84 e doğru hareket oldu.. satamadım..satsam 74-76 dan yeniden alacaktım..fırsattan istifade maliyet düşürme operasyonu..:D çok güçlü alımlar gelince elim gitmedi..sonra da malum yeniden 74-76 ..ne zaman 78 olsa çok güçlü bir satıcı ile karşılaşıyor..alıcı da çok zayıf o kademede..ancak 74 den itibaren güçlü alıcı kademesi..
gundwane
09-06-2009, 14:35
2. seans güzel hareketler oluyor ama yine 84 direnci 50.000 lot satış la geçilmez oldu mübarek..
iyici gerildi mubarek hadi hayırlısı...ytd..
ikinci seyans çok güzel hareketler olacak gibi hissediyorum.Ama sadece his.Yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin.Bol kazançlar
gundwane
10-06-2009, 14:09
2.84 ve 86 kalkmadıkça birşey olmaz..Yüklü satış var orada..
deli3538
10-06-2009, 20:10
2.84 ve 86 kalkmadıkça birşey olmaz..Yüklü satış var orada..
3 ü bi geçseler 4 de kadar yolu var. ama ne direncmiş yaa.
1 aydır gecemedi orayı. ne taban yaptı.
sanki kagıda keneler yapıştı mubarek tık yok...
herkes sıkılıp elindekini boşaltmadıkça hareket olmicak galiba.. peh
gundwane
11-06-2009, 19:58
2 gündür özellikle dikkat ediyorum 84 86 88 o kademelerde aşırı satış var..Ama bu amcalar her ne hikmetse ısrarla bu seviyeden satış yazıyorlar..
Bugün hareket bandı iyice daraldı..Kağıdın eski hareketlerine bakın tavana başlamadan önce daralan bir bant ve düşen işlem hacmi görürsünüz..
Çok yakında patlayabilir..
omercars
12-06-2009, 10:08
bugün kağıt hareketli başladı
Bir de devamı gelse, birileri alıyor.
Kağıt bayağı çıkıp biraz iniyor. Ondan sonra in cin top oynuyor. Ne alan var, ne satan.
Haber lazım Haber. Haber gelsin artıkın. Artıkın yeter Haber nerede isen gel.
Hemen gönderiyorum haberi!
Ama sonrasına karışmam! Geçenlerde dayanamadım 2.84'e sattım ertesi gün 3'ü gördü bakalım ilerleyen günlerde nasıl olacak!
Piliç eti için AB`de yeni engel çıktı
Avrupa Birliği`ne işlenmiş piliç eti ihracatının başlayacağı haberini sevinçle karşıladıklarını, ancak ton başına getirilen 1024 Euro vergiyle bunun uygulanamaz hale geldiğini belirten Keskin Keskinoğlu, `AB`nin onay verdiği 7 entegre tesis arasındayız. Ancak alınan karar sektörde olumlu bir hava yaratmadı. Bu durum karşısında hızlı aksiyon aldık. Rotamızı Avrupa Birliği`nden Ortadoğu`ya çevirdik. Ortadoğu pazarında Tayland ve Brezilya ile rekabet ediyoruz` diye konuştu.
Aynı haber farklı sitelerde de yer alıyor ancak AB de yeni engel çıktı diye bir şey yok...birinden biri doğru ama ....
atmaca66
14-06-2009, 22:51
Dün akşam haberlerinde, kırmızı etin fiyatının, altı ayda %40 arttığını, beyaz ette,kanat fiyatlarının kanatlandığını haber yaptılarsa,kağıdıda bir gün bundan nasiplenir.Eskiden AB'mi vardı pliçlerde,ama ne günlerdi.Tavsiye değildir.
AB Hikayesi olmadan once kagit 5.xx leri goruyor hemde 1,5yil once evet beklenti onemli ama traderin hareketi daha onemli.Sirket durmadan buyuyor ve yatirim yapiyor.Izmir yem fabrikasi kapasitesinin arttirilmasi bitti Romanya yem fabrikasi eli kulaginda yem uretimine gecer kirmizi et mezbahasi banvit olarak uretime gecti buyuk bas dana desen 25.000 adete dogru kosuyor yakinda eski sehir yem fabrikasi revizyonu baslar yatirimlar tam gaz yola devam ama bir terslik var bu iste birilerinin beklentisi daha onemli diye dusunmeden edemiyor insan.
gundwane
15-06-2009, 17:49
Her an patlayabiliriz sıkı durun..:D Daha evvelki patlamalardan önce de hacim ve işlem aralığı iyice daralmış..Bakalım bu sefer ne olacak..
Her an patlayabiliriz sıkı durun..:D Daha evvelki patlamalardan önce de hacim ve işlem aralığı iyice daralmış..Bakalım bu sefer ne olacak..
patlamayı geçtim yarın endeks düşerken saglam dursun yeter....
BEHAVIOUR
17-06-2009, 17:05
Arkadaşlar size sabırlar diliyorum;daha fazla dayanamadım ve bugün 2.78tl den vedalaştım.Kozad aldım.İyi birşey yaptım galiba gün sonunda mutlu etti.Bol kazançlar dilerim sizlere.
26 Haziran da Genel Kurul var..
Genel kuruldan önce bi kıpırdar inşallahda rahatlarız
Cirosunun yüzde 65'i tavuktan gelen ve beyaz et üretiminde bu yıl 41 yaşına giren Banvit, kırmızı et sektörüne adım attı. Banvit, Banvit Kırmızı adını verdiği kırmızı et yatırımı için 2011'e kadar 60 milyon lira bütçe ayırdı.
Cirosunun yüzde 65'i tavuktan gelen ve beyaz et üretiminde bu yıl 41 yaşına giren Banvit, kırmızı et sektörüne de adım attı. Kırmızı et yatırımı için 2011'e kadar 60 milyon liralık bütçe ayıran Banvit, 2009 yılı başında Bandırma'da 2.4 milyon liralık bir dana kesimhanesi satın alarak tüm üretim sürecini kendi tesislerinde gerçekleştirmeye başladı. Banvit'in kırmızı et sektörüne girişi ile ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Banvit A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, Banvit'in kırmızı et markasına Banvit Kırmızı adı verildiğini, ürünün market raflarına girdiğini ve şimdiden Antalya'daki otellere de kilosu 32 liradan bonfile satışına başlandığını açıkladı. Banvit Kırmızı markası ile hazır yemekten şarküteri ürünleri, pişmiş üründen, dondurulmuş ürünlere kadar çok çeşitli ürünlerin satışına başladıklarını söyleyen Görener, "Ürün çeşitliliğimizi ve pazardaki payımızı önümüzdeki dönemlerde daha da artıracağız" dedi.
YATIRIMIN 45 MİLYON LİRALIK KISMINI GERÇEKLEŞTİRDİK
Beyaz et üretimindeki uzmanlıklarını kırmızı et sektörüne de taşımayı planladıklarını söyleyen Görener, bu amaçla kırmızı et sektöründe yatırımların sürdüğünü bildirdi. İlk olarak 2006'da başlayan kırmızı et için 30 milyon lirası işletme sermayesi, 15 milyon liralık kısmı yatırım olmak üzere bugüne kadar 45 milyon liralık yatırımı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Görener, "2011'e kadar toplam yatırım tutarımızı 60 milyon lira olarak bütçeledik" dedi. Üretim için 2009'un başında Bandırma'da 2.4 milyon liraya bir dana kesimhanesi satın alarak tüm üretim sürecini kendi tesislerinde gerçekleştirmeye başladıkları bilgisini veren Görener, yine Bandırma ilçesi yakınlarında bin dönüm arazi üzerine halen kurulmakta olan besi çiftliklerinde 20 bin baş rakamına ulaşıldığını açıklayan Görener, 2011 yılında besi çiftliklerindeki hayvan sayısının kademeli olarak yaklaşık 50 bin başa yükseltilmesini hedeflediklerini açıkladı. Banvit olarak kırmızı ette hedeflerinin öncelikli olarak Pazar paylarını artırmak olduğuna dikkat çeken Görener, "Kırmızı et sektöründe şu anda binde 8 olan pazar payımızı Banvit Kırmızı markası ile 2011'de yüzde 2'ye yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi. Görener, önümüzdeki yıllarda Banvit'in toplam cirosunda kırmızı etin payını yüzde 20'ye çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. Banvit'in cirosunun yüzde 65'in tavuktan geldiğini belirten Görener,yüzde 18'inin pişmiş köfte ve şarküteri ürünlerinden, yüzde 4'ünün ise hindi ve kırmızı etten geldiğini kaydetti. Görener, bu yılki ciro hedeflerinin 750 milyon lira olduğunun altını çizdi.
erhanbabasi
18-06-2009, 18:32
SELAM
ARKADAŞLAR
SAYIN GÖRENER ESKİ PARA İLE BU YIL İÇİN 750 TRİLYON CİRO HEDEFLEMİŞ.
BÜYÜK BİRŞEY BU...
İNANMASI ZOR AMA ACABA İLERDE BANVİT 10 TL OLURMU
AB VE RUSYADA DAHİL OLUNCA GÖRMESİ LAZIM BENCE...
HEDEF ÇOK BÜYÜK SEKTÖRDE 41. YIL BÜYÜK BİR ŞEREF...
İLERİDE 10 TL OLUCAĞINI ŞAHSEN GÖRMEK İSTERİM.
BANVİTE BU SAATTEN SONRA 10 TL YAKIŞIR...
HOŞÇAKALIN...:biggrin:
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
O zaman bizede 41 kere masallah demek duser.Bu hissede olumsuz birsey yok hersey yolunda sektor olarak ta en iyisi borsada ki kagitlarin icinde cok baba kagittan daha baba ama birsey var sanki el freni cekilmis araba gibi.Birileri bisey yapmali ama ne yapmali yapmali.
bugün banvitin günü olacak arkadaşlar.
İnşallah bugün bizim günümüz olur.
alan satan kim bilgi verecek olan varmı?
bari bu sefer yapmasalar aynı yükselt-bırak hareketini.bu kacıncı oldu 2 aydan beri iyice sıktı yavvv
BEHAVIOUR
19-06-2009, 10:40
tam kağıttan çıktım yükselttiler neyse ki kozad da beklediğimi buldum :D
gundwane
19-06-2009, 10:40
ozdil o zaman ona göre önlemini al derim..:)
ozdil o zaman ona göre önlemini al derim..:)
zarardayım hele bi zarar noktasını gecelim az bi karda satmayan namerttir..
valla aslında al sat yapmak için müsait ama zamanlamayı beceremiyoruz. Aşkamdan satış versen hangi kademeye vereceksin? Onun için takıldık bekliyoruz ama 3 ün üzeri her zaman satış hedefimdir.
gundwane
19-06-2009, 10:48
ozdil sorması ayıp ama kaç ki maliyetin yaw..kağıt 2 aydır 3 ü bir kere geçti sanırım..o ara mı aldın ne zararı..:)
ozdil sorması ayıp ama kaç ki maliyetin yaw..kağıt 2 aydır 3 ü bir kere geçti sanırım..o ara mı aldın ne zararı..:)
maliyet 3.50 biraz yüklüce
Seansin İlk 5 dakİkasinda bugÜn banvİt gÜnÜ olacak demİŞtİm. Şİmdİ son 5 dakİkaya dİkkat edİn derİm. Yakinda haber gelecek ÇÜnkÜ. Biktirma ve mal alma polİtİkasi var kaĞitta
gundwane
19-06-2009, 12:22
jeffryy aynen bende senin gibi düşünüyorum..ama bu çıkışlar iyi kar bırakıyor..geçen de 3.12 yi gördü idi satmadığıma bin pişman oldum du..
ozdil ne zamandan beri taşıyorsun o kağıdı 1 sene olması lazım..1 senedir kağıt 3 ü geçmedi yaw..
jeffryy haber derken ???
26 Haziran da Genel Kurul var.. Genel Kurul alım haberi olurmu ?
gundwane
19-06-2009, 14:00
Varda ne haber çıkacak çıkacak birşey var mı nedir ? Birşey çıkmazsa ne olur kağıt..
Dün Basın Toplantısında açıklamış yeni yatırımlar kırmızı et sektörüne giriyoruz diye Haftaya da Genel Kurul var ama Sektör deki diğer firmayla aynı hareketleri yapıyorlar gibi ...
gundwane
19-06-2009, 15:52
1.8M lot alışa 311 Bin lot satış..Bugün net alım var..Bakalım haftaya ne olacak..
endeks yükselirken tepki vermemiştin bakalım kırmızı günlerde ne yapacaksın....belki...
artık yumurtlayacak ama ıkınıyo hep beraber bi el atalım şunun ...nada çıkartalım şu yumurtalarııı! :)
volcano78
23-06-2009, 17:54
artık yumurtlayacak ama ıkınıyo hep beraber bi el atalım şunun ...nada çıkartalım şu yumurtalarııı! :)
valla çıkarsa çift sarılı çıkar bu yumurta.:yes:
yaa çift sarılı olmasada olur artık ne çıkarsa bahtımıza, gerçi yarın kurul var belki bi hareket olur sabahtan!
golge_976
23-06-2009, 21:17
Kuruldan bişey çıkmaz çıkıcak olsa bugün en azından 2,86-2,94 aralığında kapamalıydık. Dua edelim de bedelli çıkmasın
Genel kurul saat:11.00 da başladı, kağıtta hiç hareket de yok, tekniği sağlam gözüksede yükselen piyasada hareket etmemesi yatırımcıları üzüyor...
volcano78
24-06-2009, 11:31
öğleden sonra hareket başlar.
gundwane
24-06-2009, 11:42
arkadaşlar genel kuruldan bişi çıkacak olsa çoktan hareketini yapardı diye düşünüyom..
bu arada 25-26-27 haziran tavukçuluk fuarı mı ne var..dün tv de şansa son anda duydum..bir bilen var mı tam olarak nedir..
Az önce biri tek kalemde 197 bin lot aldı.
volcano78
24-06-2009, 11:59
Az önce biri tek kalemde 197 bin lot aldı.
arkası gelmedi.
haber duyurmadan hareket ederse sorun olabilir ama haberle birlikte hareket etme ihtimali daha yüksek bence. Fuarı duymadım! bi bakalım nerde ve ne gibi bi çeriğe sahip!
speciall25
24-06-2009, 14:46
Banvit bandirma vitaminli yem sanayii a.s. / banvt [] 24.06.2009 14:41:04
genel kurul
---------------------------------------------------------------------------------------------
sirketimizin 2008 faaliyet donemine ait 24/06/2009 tarihli olagan genel kurul toplanti tutanagi ve hazirun cetveli ilisikte verilmektedir.
Banvit bandirma vitaminli yem sanayi anonim sirketi
24 haziran 2009 tarihli olagan genel kurul
toplanti tutanagidir
banvit bandirma vitaminli yem sanayi anonim sirketi`nin olagan genel kurul toplantisi 24 haziran 2009 tarihinde, saat 11.00`de bandirma-balikesir karayolu, omerkoy kavsagi 8. Km. Bandirma adresindeki sirket tesislerinde, balikesir valiligi, il sanayi ve ticaret mudurlugu`nun 23.06.2009 tarih ve 6614 sayili yazilari ile gorevlendirilen bakanlik komiseri sn.sabri duyar gozetiminde yapilmistir.
Toplantiya ait davetin, kanun ve ana sozlesmede ongoruldugu gibi ve gundemi de ihtiva edecek sekilde, turkiye ticaret sicil gazetesinin 09 haziran 2009 tarih ve 768 sayili nushasinda ilan edildigi saptandi. Ayrica toplanti davetinin 08 haziran 2009 tarihli dunya gazetesi ile bandirma yerel gazetesi olan 06 haziran 2009 tarihli yasam gazetesinde yayinlandigi goruldu.
Hazirun cetvelinin tetkikinden, t.t.k. 360. Maddesi hukumlerine gore hamiline yazili hisse senetleri sahiplerinden toplanti gununden 1 hafta once merkezi kayit kurulusu sistemi araciligiyla kaydi olarak muracaat eden olmustur. Sirketin toplam 100.023.579.-tl`lik sermayesine tekabul eden 100.023.579 adet hisseden, 63.124.140,994tl`lik sermayeye karsilik 63.124.140,994 adet hissenin asaleten, 19.399.391,650tl`lik sermayeye karsilik tekabul eden 19.399.391,650 adet hissenin vekaleten olmak uzere toplam 82.523.532,644 adet hissenin toplantida temsil edildiginin ve boylece gerek kanun ve gerekse ana sozlesmede ongorulen asgari toplanti nisabinin mevcut oldugunun anlasilmasi uzerine toplanti yonetim kurulu baskani sn.omer gorener tarafindan acilarak gundemin gorusulmesine gecilmistir.
1. Divan baskanligina omer gorener, oy toplayiciliga valid faruk ebubekir ve katiplige de alan perese oybirligiyle secildiler. Ayrica toplanti tutanaginin divanca imzalanmasi konusunda divana yetki verilmesi oybirligiyle kararlastirildi.
2. Spk`nin ufrs standartlari kapsaminda kpmg tarafindan, maliye ve vergi acisindan price waterhousecoopers tarafindan denetlenen 2008 yili bilanco ve kar-zarar hesaplari, yonetim kurulu faaliyet raporu okundu. Denetim raporu denetci osman cuskun tarafindan okundu. Ve bagimsiz dis denetim kurulusu raporlari okundu, muzakere edildi. Gorusme ve degerlendirmeler sonrasi, ufrs kapsaminda ve maliye bakanligi uygulamalari cercevesinde cikartilan 2008 yili bilanco ve kar-zarar hesaplarinin aynen kabul edilerek, onaylanmasina oycokluguyla kararlastirildi.
3. Yonetim kurulu uyeleri ve denetcinin 2008 yili faaliyet ve islemlerinden dolayi ayri ayri oylanarak ibralarina oybirligiyle karar verildi. Yonetim ve denetim kurullari kendi ibralarinda oy kullanmadilar.
4. Yonetim kurulu uyelerimizin 2009 yili icin aylik 2.500.-tl ucretle gorev yapmasi oybirligiyle kararlastirildi.
5. 2009 yili icin, sirketimizin spk denetimini yapmak uzere, kpmg (akis bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci mali musavirlik a.s. Denetim sirketinin gorevlendirilmesine, ayrica 2009 yilinda mali tam tasdik denetimini yapmak uzere price waterhousecoopers (basaran nas ymm a.s.) denetim sirketinin t.t.k. Hukumleri cercevesinde gorevlendirilmesi oybirligi ile kabul edilmistir.
6. 2009 yili hesaplarinin denetimi icin, toplanti mahallinde bulunan ve denetci secilmeyi kabul ettigini beyan eden osman coskun`un secilmesi oybirligiyle kabul edilmistir.
7. 2008 yilinda yapilan toplam 130.335,37 tl tutarindaki bagis ve yardimlar hakkinda bilgi verildi.
8. Dilek ve temennilerde, sermaye piyasasi kurulu`nun talebi uzerine, badis a.s. Hisseleri konusunda ortaklarin asagidaki sekilde bilgilendirimesine karar verilmistir.
Sermaye piyasasi kurulu`ndan aldigimiz bildirime gore,
``24 haziran 2009 tarihinde yapilacak olagan genel kurul toplantinizin dilek ve temennilerin
gorusulecegi 8. Maddesinde mahkeme kararinin yerine getirilmesi amaciyla, sirketimiz
portfoyunde bulunan badis as hisselerinin %8,33`unun davaci m. Ali yener adli yatirimciya
bedelsiz olarak teslim edilmesi ile ilgili olarak sirketimizin ugramis oldugu zarari giderme
konusunda hisse senedinin iktisap edildigi kisilere karsi herhangi bir yasal yola basvurulmamasi
hakkinda bilgi verilecek ve tutanaga gecirilecektir`` denmektedir.
Ayrica konunun tutanaga daha aciklayici bicimde gecmedigi takdirde 47/a maddesi
cercevesinde islem yapilabilecegi belirtilmektedir.
Badis 1992 yilinda, aralarinda m. Ali yener`in de % 8,33 hisse ortak olarak bulundugu
44 banvit calisani tarafindan banvit`e fason yetistiricilik yapmak icin kurulmus bir sirket idi.
Soz konusu sirketin kurulusunda banvit`in bir personeli olan soz konusu sahis 1996
tarihinde sirketten cikartilmisti. Akabinde soz konusu sahsin 1996 tarihinde
acmis oldugu dava sonucunda bandirma 2.asliye hukuk mahkemesi 10.05.2000 tarihli ve
2000/198 sayili kararina gore soz konusu hisselerin satin alinmasinin kaydina
veya tesciline rastlanmadigindan asil kayitli m. Ali yener`e verilmesine karar verilmistir.
Dolayisiyla daha sonradan soz konusu hisselerin satin alinmasiyla banvit ortaklarinin bir
zarari soz konusu degildir.
Soz konusu hisseler 30.07.2007 tarihinde 100.000.-tl toplam bedel ile satin alinmistir.
Badis 31 aralik 2008 tarihinde zaten % 99,04 sahibi olan banvit ile birlesmistir.
Sonuc olarak badis ve m. Ali yener iliskisinde vede soz konusu hisselerin satin alinmasinda
sirketimiz ve/veya yonetimimiz hakkinda hukuksal yollara basvurulmadigini bilgilerinize sunariz.
Gundemde gorusulecek baska madde olmadigindan toplanti divan baskani tarafindan kapatildi. (24 haziran 2009 bandirma - 12.00)
gene bi şey yok, hatta hiç bişey yok toplantıdan çıkandaaa
golge_976
24-06-2009, 15:28
BAnvt te asıl beklenti 6 aylık bilançolar, ben hesabımı ona göre yapıyorum. kaldı 1,5 ay
Valla ben bugün satacam mecburen haftasonu ingiltereye gidiyorum cuma günü nakit lazım yolculuk için yoksa biraz daha beklerdim ama neyse artık!
speciall25
24-06-2009, 17:02
bende sattım birazını ....para lazımmm ....evleneceğimmm de :))))
bakalım satan satana, kaldı biraz elimde onuda cumaya kadar güzel bi yere gelirse satarım artık
Kağıt 2.80 li seviyelerde uzun süredir iyi durdu...
gundwane
25-06-2009, 11:03
Fazla uzun süredir..Ne bu be..Tık yok..
Geçen hafta sonu pikniğe gitmek için yarın kilo tavuk kanat aldım ve 5.5 TL verdim, azıcık piliç eti için bi ton para verdiysem, banvit şirketinin tonlarca etten kazandığı parayı merak ediyorum doğrusu, bu durum da hisselere de yansımıyor, zaten mevsim yaz, tavuk etinin çok hızlı tükendiği bu günlerde şirket hisselerine olumlu yansıması lazım bu mevsimsel hareketin.
gundwane
25-06-2009, 11:43
Kırmızı et işine de girdi ayrıca..Bence bir patlama bekliyorum hayatta satmam kağıtlarımı..Gerekirse Ağustosa kadar..Ancak günlük hareketler için satıyorum az biraz sonra hemen yerine koyuyorum..
Geçen çıkan referans gazetesinin haberine göre banvit çok büyük yatırımlara başlamış, beyaz ve kırmızı ette çok iyi iş yapacak ve avrupa ülkelerine ihracaat edecek.
İşiğin gerçeği birileri veya bir şey burda durması gerekiyor diyo ve orada da duruyor. Endeks cıldırmış durumda nereye gideceğini bilmiyor bizimkiler ise 2,84-86-90 yapıp geri yerine oturtuyolar hisseyi, aslında durum güzel gibi gözüküyor ama bizim bilmediğimiz bi şeyler var, birde iş yatırımın daha önceden 3, 84 hedefi var sat için bakalım önümüzdeki dönem nereye götürecek bizi!
gundwane
25-06-2009, 14:13
Anlamadığım yaklaşık 3 haftadır 2.80-90 arasında yığınla satıcı var..Genelde alıcının 2 yada 3 katı satıcı olmasına rağme düşmüyoda çıkmıyorda..Ve işin daha ilginci bu amcamlar her nedense hep 2.80-2.90 arası satış vermek istiyorlar....Yani ya yeter ben 2.74 e satış yazacam diyen çıkmıyo..Her gün ısrar la satış yazıyorlar gün sonu satamıyorlar ertesi gün yine aynı değerden satış..Bu ne saçma bi mantık..
Yakında belli olur bu kağıdın yönü..Ben 4 e doğru bir fişekleme bekliyorum..
Genel Kurul dan önemli bir haber çıkmadı galiba Yalnız Kırmızı ete yatırım yaptığına dair ve Antalya da ki 5 yıldızlı otellere satış yapıldığına dair haberleri var bir de Avrupa ve diğer ülkere ihracat haberleri..
gundwane
25-06-2009, 14:54
Kırmızı et haberi bir kaç günlük ama sabah haber çıktı kağıt 2.96 ya zıpladı..Avrupa haberi eskidi..Zaten son 3 aydaki hareket in nedeni o haber..Otel haberinin bir hareket yapacağını sanmam..
Sağlam Bir Firma yaptığı işler orta da Sektor deki diğer firmaya gore de daha Buyuk Ama neden se aynı seviyelerde gidiyorlar BANVİT in diğer firmaya göre daha önde olması gerekmezmi ?
Sağlam Bir Firma yaptığı işler orta da Sektor deki diğer firmaya gore de daha Buyuk Ama neden se aynı seviyelerde gidiyorlar BANVİT in diğer firmaya göre daha önde olması gerekmezmi ?
banvitin piyasada 27 milyon-skplcin 6,5 milyon lotu var birazda böyle değerlendir...
2.82 den kapattı, buna da şükür...
O her zamanki muhabbet! asıl olan son anda 1 lotla bi üst kademeden kapatması değil adam gibi yukarı gidip yukardan kapatması
Teknik Yorum :
Kısa vadeli göstergeler genelde Al konumunda bulunuyor. Hisse kısa-orta vade hareketli ortalamalarının üzerinde seyrediyor.
Herkese Hayırlı Cumalar Hayırlı Kazançlar ..Mübarek Günde Üzerinde Ölü Toprağı var sanki..Silkin sede Kendine gelse Yatırımcısına Biraz Para kazandırsa ..
gundwane
26-06-2009, 14:06
Grafiği iyice düz çizgi oldu...Kalbi durmuş hasta gibi..offfff..sıkıldım..hadi artık yap bişiler..
volcano78
26-06-2009, 14:50
bugün tavukçuluk fuarı var onun için millet fuarda.
bandırmada bir yakınımla konuştum.tavuk fiyatlarında artış bulunmakta olduğunu ifade etti.ayrıca banvitin ihracat yaptığı bilgisinide edindim.
6 aylık bilanço çok iyi gelicek.
gundwane
26-06-2009, 14:52
Baba gelsin bişiler artık..İnadına bugün biraz daha alım yaptım ya herro ya merro olmaya başladı 1 aydır elimde..aaaaa...yeterrr..
6 aylık ağustosda açıklanacak taa o zaman da kadar borsa allah bilir 45000 olur..Biz bakacak mıyız böyle..O ağustosda da yüzde 10-20 la kalırsa işte dalarım ben kümese o zaman..
6 Aylık Bilanço Ne zaman açıklanır Temmuz un ilk Haftasında mı ?
volcano78
26-06-2009, 14:56
eskiden kriz olunca ilk tavuk firmaları batardı ama bu kriz tavuk ve yumurta sektörüne çok iyi geldi.avrupa birliğine ve rusyaya yapılan ihracat ve dövizin eskisine göre yukarıda olması,bunun dışındada yurt içi piyasada yükselen fiyatları tavuk şirketlerinin karlarını önemli ölçüde artırdı.
volcano78
26-06-2009, 16:03
fuar devam ediyor ama birileri tavuklara yanaştı.
Bugün hareket şekerde oda kademeleri çok yüklü değilde ondan bizimkinde maşallah 100'er bin lot var 86-88-90 da. diğer kademelerde de mal fena değil baya yığmışlar malı ortaya
valla yazmamı beklediler galibaaaa
volcano78
26-06-2009, 16:18
kademeleri alabilirmiyiz.
volcano78
26-06-2009, 16:25
seker %4.29 artıda banvit %2.84
Az sonra verİrler merak etme 2 olduĞu Üzere
http://img507.imageshack.us/img507/795/banvitt.png (http://img507.imageshack.us/i/banvitt.png/)
kademeler
http://img41.imageshack.us/img41/5766/capturebqe.png
http://img530.imageshack.us/i/capturepez.png/
http://img34.imageshack.us/img34/6880/294.png (http://img34.imageshack.us/i/294.png/)
http://img171.imageshack.us/img171/6305/capturehwr.png (http://img171.imageshack.us/i/capturehwr.png/)
gundwane
26-06-2009, 16:59
Ne oldu buna be bi dışarı çıktım geldim 2.96 dedim herhalde başka kağıt..:D
Bilsem biraz daha bağırır çağırırdım..:D
Ne oldu buna be bi dışarı çıktım geldim 2.96 dedim herhalde başka kağıt..:D
Bilsem biraz daha bağırır çağırırdım..:D
Dostum valla adamlar benim alın birazını çıktığımı anladılar anca bugünnn! :D Ama olsun bunada şükür yaa!
Neyse bundan sonra size ingilterenden katılırım inşallah! Bi güle güle bonusu verdiler pardon gıcıklığı yaptılar!
gundwane
26-06-2009, 17:12
Kümese dalarım tehtidi etkili oldu herhalde..:P Ya işin kötüsü 2 gün daha bekleyecem devamı varmı diye..Durdu durdu cuma akşamı patladı...Şöyle pazartesi falan kapasa idin böyle yaa..Bütün bir hafta olurdu önümüzde neyse bakalım..Neden patladı haber falan göremedim ben..
Bişiler bilen var mı..
volcano78
26-06-2009, 17:16
bende cıktım....
Arap Sukru
26-06-2009, 17:31
bi garip oldu (2.86 dan bırakan ky)
:D
hafta sonu banvitleri alıp güzel bir tavuk mangal yapalım da şirkete desteğimiz olsun
Afiyet olsun dostum şimdiden bende pazar günü ilk iş ingilizlere haftasonu piknikte banvit tavsiye ederim külliyen şirkete çalışmış oluruz. :D
ayhanbosch
27-06-2009, 13:21
bence 2.96 dan kapatması gelecek hafta için çok güzel oldu hak ettiği yerlere gelecek yakın zamanda
4 lere kadar gider inşallah..özellikle şekerde iyi para girişi var...
Arkadaşlar bunlar bence rusya muhabbeti ile ilgili bi duyum falan aldılar galiba! Durduk yere bu kadar hacim hemde haftanın son günü son dakikalarda. Baya garip bi durum.
Şahsi fikrimdir. Bu yoruma göre alış satış yapan arkadaşlar sorumluluk kabul edilmez!
gundwane
27-06-2009, 17:15
Arkadaşlar acele etmeyelim hemen..Bu tip acele düşüncelerin sonu genelde hüsran oluyor..1 aydır bu kağıdı izleyen birisi olarak 2 kez 3 lerden (hatta birisi 3.12 ) den döndüğünü gördüm..
Kapanışa yakın hareket yapması garip oldu..Bu seviyede kapaması ise (artık seans bitti diye mi yoksa hakaten değeri bu mu bilemeyecem) güzel..
Bu hafta hareketin devam etmesi temennimiz...Bakalım ne olacak..
Arkadaşlar acele etmeyelim hemen..Bu tip acele düşüncelerin sonu genelde hüsran oluyor..1 aydır bu kağıdı izleyen birisi olarak 2 kez 3 lerden (hatta birisi 3.12 ) den döndüğünü gördüm..
Kapanışa yakın hareket yapması garip oldu..Bu seviyede kapaması ise (artık seans bitti diye mi yoksa hakaten değeri bu mu bilemeyecem) güzel..
Bu hafta hareketin devam etmesi temennimiz...Bakalım ne olacak..
pazarteside hareketini biraz devam eder kokusu çıkar sonra bakalım ne var boşuna ötmez horoz .....
deli3538
28-06-2009, 01:37
Arkadaşlar bunlar bence rusya muhabbeti ile ilgili bi duyum falan aldılar galiba! Durduk yere bu kadar hacim hemde haftanın son günü son dakikalarda. Baya garip bi durum.
Şahsi fikrimdir. Bu yoruma göre alış satış yapan arkadaşlar sorumluluk kabul edilmez!
birazda 6 aylık bilancoyu satın alıyorlar arkdaşlar... iyi geleceği kesin ama ne kadar iyi... bilanconun açıklanmasına yakın bi zaman birde haber gelirse tadından yenmez tavuklar...t.d.
Slm Arkadaş lar;
Bu kağıdı bilen veya tanıyanlar dan bir ricam var Eğer kağıt hareketlenirse ki sanırım hareketlenecek hedefin neresi olduğunu yazarmısınız ? Teşekkürler......
Arkadaşlar Ramazan yaklaşıyor bu nu da değerlendirin kağdın hareketlenme sebebi olabilir bence...Ama ben çok bilgili değilim yani yatırım tavsiyesi değil..
omercars
28-06-2009, 21:38
pzt açılıştı yüzde 3-4 yukarı hareket olabilir yine 3,12 denenebilir kanımca..güçlü hareket olmadan 3,12 önünde çin seddi gibi durmaya devam edecek..bu arada temmuzun ilk haftasında değil 6 aylık açıklamalar abd borsası değil burası...bizimkiler 45 günde ancak hazırlıyorlar.yan, ağustos 10-15 arası gelir
omercars
28-06-2009, 21:48
geçen yıl 6 aylık 15.08.2008 cuma bildirilmişti.. vergi dairesine bildirilen rakam 42.202.065 TL idi..bu yıl bu rakam yakalanması zor biraz ilk çeyrek zararı olduğu için ama hiç değilse eksiden artıya geçmek olumlu karşılanır..
omercars
29-06-2009, 09:48
2,98 - 3 açtı bence 3 ü çok çabuk geçecek
omercars
29-06-2009, 10:14
3,02 yaptı ama yine geçemedi başka bahara kaldı yine 3 ve üzeri
gundwane
29-06-2009, 10:20
İlginç SKPLC daha dengeli gibi bu sefer..