PDA

View Full Version : BIra...

trusty
30-08-2004, 16:59
BEER REVEALED AS HISTORIC FEMALE PLOT??

Yesterday scientists suggested that, considering the results of a recent analysis that revealed the presence of female hormones in beer, men should take a concerned look at their beer consumption. The theory is that beer contains female hormones (hops contain phytoeostrogens) and

drinking it makes men turn into women.?

To test the theory, 50 men were fed 6 pints of beer each within a one hour period.

It was then observed that 100% of the men:

1) talked excessively without making sense;

2) became overly emotional;

3) couldn't drive;

4) failed to think rationally;

5) argued over nothing;

6) had to sit down while urinating;

7) refused to apologize when obviously wrong.

No further testing was considered necessary.

gemici
30-08-2004, 17:07
what?.........................

DEVadam
30-08-2004, 17:33
Bira içen erkeklerde yapılan bir incelemede, biranın etkisiyle erkeklerde kadınlara has bazı davranış biçimlerinin gözlemlendiğini vurguluyor.

Highlander
30-08-2004, 17:53
hoş bir yaklaşım , bayanları kızdırmasın :p

Thesecret
30-08-2004, 19:06
hoş bir yaklaşım , bayanları kızdırmasın :p
Kadınları niye kızdırsın ki, biranın yantesirini anlatıyo. İyi ki alkol almıyom. Biramısın yumoşmusun alla alla :D:D:D

Highlander
30-08-2004, 19:16
Kadınları niye kızdırsın ki, biranın yantesirini anlatıyo. İyi ki alkol almıyom. Biramısın yumoşmusun alla alla :D:D:D
Wallahi bu yukarıda sayılanlar sırf biranın etkisi değil de , alkolü fazla kaçıranların başına gelenler gibi ;)

Thesecret
30-08-2004, 19:22
Wallahi bu yukarıda sayılanlar sırf biranın etkisi değil de , alkolü fazla kaçıranların başına gelenler gibi ;)
Bilemeyecem valla ne olur ne olmaz diye içmiyom zaten. Bu saatten sonra ne derler adama :D:D:D

Highlander
30-08-2004, 19:24
Bilemeyecem valla ne olur ne olmaz diye içmiyom zaten. Bu saatten sonra ne derler adama :D:D:D
Dostum bira benim de mideme dokunuyor, onun için aslan sütü ve viski herzaman tercihimiz :D

zltcla
30-08-2004, 19:37
BEER REVEALED AS HISTORIC FEMALE PLOT??
6) had to sit down while urinating;

just smart and so funny :p :p

No further testing was considered necessary.

exactly true :p

with my best regards :)

onkel 3
30-08-2004, 20:07
Entschuldigen Sie, ich kann gar nicht verstanden.Alamanca oder Türkce yazsanIz bizde nasiplenecegiz. Iyisi Türkcede sasmIyalIm, dilin bir iletisim aracI olmasi dolayIsiyla, dünyanda buna en dogru ve en pratik cevap veren bir dil olarak.SaygIlar

zltcla
30-08-2004, 20:17
Entschuldigen Sie, ich kann gar nicht verstanden.Alamanca oder Türkce yazsanIz bizde nasiplenecegiz. Iyisi Türkcede sasmIyalIm, dilin bir iletisim aracI olmasi dolayIsiyla, dünyanda buna en dogru ve en pratik cevap veren bir dil olarak.SaygIlar

sayın Esen Yusuf
bu yazınızı sakın ha sayın AnnE görmesin,
cümle düşüklüğü ve imla hataları onun gözünden kaçmaz :p :p

saygılarımla :)

Thesecret
01-09-2004, 15:11
Dostum bira benim de mideme dokunuyor, onun için aslan sütü ve viski herzaman tercihimiz :D
Valla inek sütü tercihimiz oluyo genelde, sayın babo hangi ineği kastettiğimi iyi bilir :D:D:D

trusty
05-09-2004, 17:25

Haklisin Esen Kardes...

Ben de seninle % 100 ayni fikirdeyim...

Bunu Ingilizce yazdik, cunki kimsenin cok degerli vaktini almadan, meramimizi kisa yoldan anlatmak istedik...

Afedersin...

Birdaha yazmam...

Saygi ile...

yunus
07-09-2004, 00:58
Unutmayalım! Bira göbek yapıyor.Göbekli erkekler OUT