View Full Version : ISGSY İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
iş girişim bu hafta halka arz ediliyor...........
Sn entegre iş girişimin bu hafta halka arz edileceğini nereden öğrendiniz ve tam tarihi belli mi
valla best efem dinliyorum internet ten
13-14 ekim mi dedi 14-15 ekim mi dedi hatırlayamıyorum
radyo ya reklamı vermişler yani
iş bankasından alabilirsiniz dedi başka birşey duyamadım
teşekkürler sayın entegre bu durumda işfinde bu hafta hareketli olacak gibi :)
Çalıştığım aracı kurum arz öncesi bülten gönderiyor şimdiye kadar gelmiş olması gerekirdi.
bugünkü sabah gazetesinde var ilanı 14-15 ekimde talep toplanıyor.
Flama pazar günü çalışmıyorlardır
tonka iş yatırım liderliğinde halka arz olacak
wallstreet
11-10-2004, 01:03
arkadaşlar bugün bir borsa dergisinde okudum nekadar doğru bilmiyorum.. işgyo ve işfinde acaip mallanan bir kaç spek varmış bu arz nedeniyle.. o yüzden iş riski açılır açılmaz yukarılara kaldıracaklarmış... nekadar doğrudur bilmiyorum büyük olasılıkla yalan haber..kağıdı kaldıracak adam dergiye ilanmı verir:)))
bu arada bu halka arz iş yatırımı etkiliyebilirmi hisse bazında..
arkadaşlar
iş girişimin bu gün gazetelerde yayınlanan bilançosunun dijital hali olan varsa gönderirse sevinirim.
muhabbet
12-10-2004, 01:57
vkfrs de sessiz sedasız açılmış ve uçmuştu. hatta isgyo da uçmuştu.
isfin de iyi prim yapmıştı.
Lord_Aron
12-10-2004, 02:45
pardon
bu iş girişim iş bankasınınmı bir de ne iş yapar
(benimkisi cahillik kusura bakmayın)
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki ortaklığın halka açılmasına izin verdi. İş Girişim, sermayesini 2 trilyon 500 milyar liralık nakit artırımla 20 trilyon liradan 22 trilyon 500 milyar liraya çıkaracak. Ortaklık, bu artırıma denk gelen hisse senetleri ile ortaklarından İş Yatırım Menkul Değerler’e ait 3 trilyon 375 milyar ve İş Finansal Kiralama’ya ait 1 trilyon 500 milyar liralık hisse senetlerini de halka arz edecek.
İş Girişim’in halka arzında bir payın satış fiyatı 3 bin 800 lira olarak belirlendi. Halka arza İş Yatırım liderliğindeki konsorsiyum aracılık yapacak.
arkadaşlar
iş girişimin bu gün gazetelerde yayınlanan bilançosunun dijital hali olan varsa gönderirse sevinirim.
izahatname (http://www.isyatirim.com.tr/spk/HalkaArz/IsGirisim/Is_Girisim_Izahname.pdf)
sirküler (http://www.isyatirim.com.tr/spk/HalkaArz/IsGirisim/Is_Girisim_Halka_Arz_Sirkuler.pdf)
ana sözleşme (http://www.isyatirim.com.tr/spk/HalkaArz/IsGirisim/Is_Girisim_Ana_Sozlesme.pdf)
broşür (http://www.isyatirim.com.tr/spk/HalkaArz/IsGirisim/Is_Girisim_Halka_Arz_Brosur.pdf)
talep formu (http://www.isyatirim.com.tr/spk/HalkaArz/IsGirisim/Is_Girisim_Halka_Arz_Talep_Formu.pdf)
diğer borsadaki risk şirketi vakıf risk
İşte size mükemmel bir soru bu şirket niye halka açılıyor?
İşte size mükemmel bir soru bu şirket niye halka açılıyor?
Çünkü bu tür şirketler isteseler de, istemeseler de belirli bir süre sonra borsaya kote olmak zorundadır.
Lord_Aron
16-10-2004, 02:50
borsada n zaman işlem görmeye başlayacak
www.isbank.com.tr a bi bakın.
Talepte bulunduğum miktarın %25 ini vermişler,talebin fazla olması prim yapacağını gösterir.En azından daha önceki arzlarda öyle olmuştu.
bana da %25 vermişler çok az miktarda lot alabildik bir işimize yaramayacak.
wallstreet
18-10-2004, 20:16
imkb de işlem başlayacağı günü bilen varmı arkadaşlar?
wallstreet
19-10-2004, 20:14
imkbde işleme başlayacağı günü bilen kimse yokmudur burda? bilen bir arkadaş varsa yardımcı olsun bizlere..
sergerdan
19-10-2004, 20:20
www.isrisk.com.tr
ISGSY.E, Baz Fiyat : 3.800 TL, Fiyat Marji : 3.420 / 4.180 TL, Sermaye : 22.500.000.000.000 TL nominal., Maksimum Lot: 5.000, H.A.O.: % 37,69, ULUSAL PAZAR)
Zülfü Aşkın
22-10-2004, 13:41
ISGSY bugun isleme acildi.Birinci seans sonu itibaririylen halka arz fiyati olan 3800 den kapatti.Bakalim diger halka arzlar gibi husranmi olacak yoksa klasik is halka arzlarina benzeyip parami kazandiracak.
bence tam zamanında arz ettiler.hissenin prim yapacagını düşünüyorum..
SALESMAN
22-10-2004, 18:47
ben de aynı kanıdayım, iyi olacak ama şidi alıp aralık sonuna kadar beklemeyi göze almak gerek
Sürekli para girişi olmasına rağmen hala arz fiatında.Düşürmemek için destekmi atıyorlar acaba?Fiat garantisi verilmişmiydi bilen varmı?
Merhaba arkadaşlar
iş yatırım kuvvetli destek alımları yapıyor sebebi by lere verilen fiyat garantisi
bol kazançlar
Is Girisim Sermayesi Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Is Yatirim Menkul Degerler A.S.'nden gelen yazi: Is Girisim Sermayesi Yatirim Ortakligi A.S. Hisse Senetlerinin halka arzi sonrasinda IMKB'ndan 22 Ekim/5 Kasim 2004 tarihleri arasinda fiyat istikararini saglayici islemler icin yapmis oldugumuz alimlar neticesinde elimizde bulunan toplam 1.964.447 lot hisseyi, hisse senetlerinin IMKB'nda islem gormeye basladigi tarihten itibaren 180 gun sureyle tamamen veya kismen satmayacagimizi kabul, beyan ve taahhut ederiz.
SunShine
15-12-2004, 10:24
***isgsy*** Is Girisim Sermayesi Yatirim Ortakligi A.s.`nden Gelen Yazi:
14.12.2004 Tarihinde Istiraklerimizden Mars Sinema Turizm Ve Sportif Tesisler
Isletmeciligi A.s.`nin Islettigi Sinemalardan Birinin Bulundugu Dolmabahce G
Mall Alisveris Merkezinde Yangin Cikmistir. Hasar Tespit Calismalari Devam
Etmekte Olup, Sinema Salonlari Sigorta Kapsami Icindedir. Konu Ile Ilgili
Calismalar Sonlanir Sonlanmaz Detayli Bilgi Sunulacaktir. ***isgsy***|
OHHH OHHHHHH ARALIKTAN BERI KIMSE YAZMAMIS BARI ILK BEN YAZAYIM...
sn. kaznaclı tembellık etmeyınde olmamısı yazın olanı yorumlamak kolaydır ISTE BU HISSE DIYORUM AHA BU HISSE...bak seyret...
b_oracle
26-01-2005, 17:42
iste bir fırsat ben bu kagıda cok guvenıyorum is finansaldaki hareket bitince bu kagıda girecekler ve bu hareketin baslangıcı yarın veya bu hafta baslayabılır pozısyonlar alınmıstır kemerler baglanmıstır ıyı yolculuklar :D 3.8den halka arz olunmus saglam bır kagıdı burda bırakamazlar ve suan unutulmus bır kagıt ne ıslem var ne yazan var cok guzel unuturdular ama zamanı geldi is yatırımın kontrolü altında bır kagıt ıstedıklerı zaman gıdecektır is c den cıkan para zamanında iş fınansala gırdı suanda gırecegı yer burasıdır saygılar ;)
b_oracle
26-01-2005, 21:20
yarında almaya devam
b_oracle
27-01-2005, 18:20
az daha aldım is finans dusmeye basladı dussun ve para buraya gırsın beklentım bu bu kagıt hareketsız kalamaz kayıtsızda kalamaz eger burası dıbıyese hareket yakındır yarında duruma gore mallanmaya devam :D
b_oracle
27-01-2005, 20:04
sensiz olmuyorrr senet ben burdayım diyo farkeden kazanıcak ama bu sayfaya bakan yok :D :p
b_oracle
28-01-2005, 19:01
iş finans bugunde geride hemde yuzde 8 ,maları cıkıyolarmı ne . gelecekleri yer burasıdır ben bekliyorum buyuk bır heycanla is finansla cok benzıyo sermayesi cıkısa gecmeden oncekı pıyasa degerlerı dolasımdakı lotlar hadı gelın gelın primsiz kotu bır halka arz olmaması ıcın cıkmalı ve cıkacak :dolar: butun malları bıle burda toplamayı dusunuyorum :cool:
Arzdan beri kucağımızda bekliyoruz umarım haklı çıkarsınız.
b_oracle
29-01-2005, 19:31
3.48 asagısı kapamasın yeter suan cıkmaya hazır beklıyor tahta sahıbı ıs yatırım onların elınde ne zaman ısterlerse ozaman cıkacak ama zamanı yakındır ben minimum yuzde 50 beklıyorum :D ozaman buraya yazanda cogalır :D
b_oracle
01-02-2005, 19:07
ıyı kapanıs :D
b_oracle
03-02-2005, 18:33
biraz daha yukardan kapasa cok daha ıyı olacaktı fakat ıslem guzel buaray yavas yavas gelmelerı lazım prımsız kalamazzzzzz gerceklesecek :D
muhabbet
03-02-2005, 22:16
bekle beni kağıt bekle. bak beklemezsen acaip üzüleceğim.
Takas dağılımı hakkında bilgi verebilecek arkadaş varmı? 3 ay önceki ve son durumu şeklinde. Tşk
sartar2000
06-02-2005, 21:10
Açık olarak toplanıyor..İzlemeli..
b_oracle
06-02-2005, 23:28
kagıt toplu zaten keyıf beklıyor
b_oracle
07-02-2005, 18:10
plan tıkır tıkır ıslıyo cokta guzel yerden kapattı buraya yazıları artırır bu sendeı bılmeyenler bıle var soyluyorum arklara one dıyolar ne guzel unutulmus 3.52 maliyetteyim 6 liradan satsam yetermi acaba :D :cheers:
plan tıkır tıkır ıslıyo cokta guzel yerden kapattı buraya yazıları artırır bu sendeı bılmeyenler bıle var soyluyorum arklara one dıyolar ne guzel unutulmus 3.52 maliyetteyim 6 liradan satsam yetermi acaba :D :cheers:
Ne diyorsunuz kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur.
b_oracle
08-02-2005, 21:55
inatla is girisim dıyorum baskada bısey demıyorum almaya devam ;) bu benım karım dıgerlerı metres oldu :cheers:
sartar2000
13-02-2005, 23:24
Toplanıyor..İş fin gibi bir anda tavanlayabilirler.Dikkat etmek gerek....
Toplanıyor..İş fin gibi bir anda tavanlayabilirler.Dikkat etmek gerek....
Toplandığı kesinde bir türlü hareketi başlatmadılar,ha bugün ha yarın derken çıkamıyoruzda.
b_oracle
25-02-2005, 23:36
bekleyin sağlam kağıt
Is Girisim Sermayesi Yatirim Ortakligi A.s.`nden Gelen Yazi:
Kisisel Bakim Ve Guzellik Sektorunde Parekendeci Olarak Faaliyet Gosteren Tekin Acar Buyuk Magazacilik Ticaret A.s. (`Tekin Acar`) Ile Yurutulen Ortaklik Gorusmeleri Dondurulmustur.
-imkb-
sebayrak
03-03-2005, 03:29
:confused:
TraderTR
22-03-2005, 15:47
yaklaşık 4.10 portföy değeri açıklayan bu şirketi mercek altına alıyorummmmmmmm
SVG...
TraderTR
22-03-2005, 15:48
sanka ve mng'nin malları dökülüyor az kaldı takaslarında...
SVG...
TraderTR
22-03-2005, 15:49
sanko ve mng'nin malları dökülüyor az kaldı takaslarında...
SVG...
birisi çıkıp bu kağıda ne zaman dur diyecek
takip listeme ekliyorum... ufak ufak girmeyi düşünüyorum..
2.00 a kadar düşecek 4.22 den geliyor kagıt 2.00 da bekliyorum ordan alacam kademeli olarak izleyin :D
sergerdan
26-04-2005, 18:12
Bu karara varmanizin sebebi nedir acaba bende sebeplenmek isterim ama bir veri olmali, yani neye dayanarak 2.00 ? tşk :roll:
b_oracle
26-04-2005, 21:16
:D yedi beni aldıklarım kaldı para olursa daha alırım yatırımcı oldum defter degerıne gelmek uzere tam rakamı bılmıyorum hesaplayacak ne halım ne vaktım var hesaplayın alın ucuzdur buralar .(22.500 ) bıraz ustunde o kadarda normaldır :tamam:
iş girşim zorunlu olarak halka arz edilmiş bir kagıt ve bu kagıt toplanıyor şu anda 3 milyon lotunu topladılar ve daha toplanacak 5 milypn lot mal var dışarda dereyi bulandırmadan dikkat edin her gün 3 bin 5 bin lot alıyorlar adamların acelesi yok % 100 her yıl büyüyen bir şirket sermayesi 4 yılda % 400 büyümüş bunları sanırım okudunuz ve halka arz edilmesi zorunlu idi siz olsanız halka kaptırırmısınız kagıdınızı ama ben 2.00 ve aşagısında toplayacam ve bahse girecek olan varsa samimiyetimle söylüyrum bu kagıt 1.5 ye kadar gelecek ve ben 2.00 1.9 1.8 geldikçe mal toplayacam isteyen cebini versin mesaj geçsin banka bunun için bahse de girerim bu şirket enayi degil her yıl % 100 büyüyen bir şirketi kaptıracaklar ve bıktırma taktikleri iyi gidiyor zevkle izliyorum borsayı ve iş girişimi dayanamayacaksınız alanlar bu süreç en az 3 yıl ve daha uzun sürecek hepinize başarılar mal sahiplilerden cevap beklerim
hiç bir olumlu haber gelmiyor 8 trilyon zarar ve kara geçmesi 3 yıl alır bence step halı dükkanlarına bakın hiç halı satmıyor azıcık da piyasaya bakın hangi iyi haber olacak ama zamanla olacak her gün 2000 adet mal alınca grup ne kadar sürer toplanması bence ayda 40 bin adet bir senene 500 bin adet ve 5 yılda toplarlar sabırlı olmak gerek deniz yatırımda iyi yaptılar kagıt 500 liradan 24000 bin lirayı gördü yani 48 kat çıktı sabır gerek tabi daha açıkalma yapmak istemiyorum ama bu kagıt bir yıl sonra 2.00 ve sonraki yıl sizlerin satmasına baglı olarak adamların toplamasına baglı olarak fiyat aşagılara gelecek bence 2.00 teknik olarak inceledim bu kagıdı 2.00 da kagıt yarısından çogu toplanmış olacak yani 4 milyon lot izleyin
fazla ugraştırmayın 3 sene dayanırım diyen olursa takdir ederim neden 3 yıl bir seçim olacak usa irana saldırmış petrol olayları çözülmüş ve yeni enerji kaynakları bulunmuş olacak ve yeni senaryalar yazılacak borsanın şu anda degeri 80 milyar dolar bunun 60 milyar doları yabancının elinde deyuslar bunu görüyormusunuz 3 sene diyorum bunun çok daha derin açıklamaları var tabi izlemek gerek geleceği görmek gerek
iş girişim 8 trilyon zarar etmiş 2004 yılında kara geçmesi en az 3 yıl alır ve hisse 4.18 den 2.44 e geldi sonra cuma günü sanırım buradan okuyanlar biraz alış yaptı ama bugün sadece 3000 adet işlem yaptı bu kagıt kara geçmesi çok zor ve çok uzun vadeli elinde tutanlar boşa tutuyorlar toplayan grup bu kagıdı 1.5 lere getirecek bu da dediğim gibi 3 yıl alır çünkü sürekli zarar açıklayan bir şirketle karşı karşıyayız yani uzun lafın kısası satın bekleyemeyeceklere söylüyorum ben 1.5 1.7 arasında kademeli olarak alacam bekliyorum ısrarla bekleyecem :gulen: :bravo:
yarın anadolu haytta hareket bekliyorum izlemeye alın
iş girişim sermaye yatırım ortaklıgının ortak oldugu yatırım yaptıgı şirketler step halı cinemars novatek probil bilgisyar itd bunları inceledim step halı o kadar parlak degil diğer şirketler de parlak değil bu şirketlerin kurum olması borsaya açılması gerek iş bankasının buradan para kazanması için bu da en erken 3 yıl alır o yüzden bu kagıdı tutan arkadaşlar ne kadar tutacak izleyecem her gün bu kagıt 10 bin lot toplam işlem yapıyor grup da çok sabırlı ve işini iyi biliyor hedef fiyat 1.5 başaracaklar şimdi milletin eline isteyene veriyorlar sonra eline alan kagıdı bakıyor ki elinde sinek 2 var ama bir çıkıyor fix kagıt çekiyor millette kagıt yok elinde kalmış kagıt 3 yıl derim ben ve bekleyecem
bir de sadece ben yazmayayım buraya haklımıyım haksızmıyım cevap beklerim sanırım bu kagıdı 30 bin küçük yatırımcı almıştı ama şimdi bence 1000 tanesi kalmıştır bunlar büyüklerdir elinde 3000 adet olan ve fazlası cevap bekliyorum izleyecem bu kagıdı hem de her gün
yazdık diye 2.54 dü 2.74 oldu yazmasamıydım grup ne diyor acaba her kagıdın arkasında kesinlikle bir grup vardır hiç bir kagıt grup olmadan milimetre kıpramaz grup diyorum yatırım uzmanları banka fonları veya netten tanışmış bir 500 kişi yada bir kaç güçlü kişi gruptur ve bir kagıdın arkasında bunlar vardır iş girişim sermaye sadece dikkat çekti bence şimdilik neden aldılar son bir haftadan beri 8 tirlyon zarar bekliyorum aşagıda 2.00 ve aşagısında alacam sabırlı olmak gerek arkasındaki grup ne diyor acaba
bu konuda başka görüşü olan kimse yok mu şu izmir demir çelikteki 7 kişilik grup benzeri burada da var herhalde sesleri çıkmıyor zokayı aldılar iyi oldu yabancılara satıldıgı
ısrarla diyorum 8 trilyon zarar açıklamış bir şirket ve ben 2.00 ve altında maliyet yapmak istiyorum bekleyecem ısrarla ................
step halı probil novatek ve itd zarar eden kuruluşlar özellkle step halı en çok ortaklık burada bu da zarar ediyor 6 ay olur mu acaba 2.00 ve altına gelmesi belki 3 yıl belki 5 yıl ama aşagılara gelecek oradan alış yapacazzzzzzzzzzzzzz
safi arkadaşım ve ben mayısta yüklü para bekliyoruz geri çekilmelerde tabi dediğimiz fiyata gelince alacaz bu malı bekliyoruz
tskb bu hissedeki payından 200 bin adedini 2.5 gibi bir fiyatla satmış bulunmakta yavaş yavaş büyükler de verecek mallarını siz hala tutuyormusunuz küçükler bence bu kagıt daha önce dediğim gibi 2.00 lara gelecek iş fin is gyyatırım ortaklıgı gibi uzunca bir süre yatay ve gevşeyerek hareket edecek sabır versin küçüklere her izliyorum 5 bn adet 10 bin adet iş olsun torba dolsun 2.00 ve aşagılarında alacam ben bu kagıdı oraladan almak çok zevkli olacak bence beklemeyeyin ve yarın satışa geçin yoksa ben 1 kaç yıl beklerim ve alırım istediğim fiyattan .....................
geçenlerde step halnın önünden geçiyordum ve tek halı satmıyordu ve bence son altı ayda halı satmadı bakalım nereye kadar grup bırakacak kagıdı izliyorum bence 2.00 a gelir ama anlamadıgım grup bu kagıttan çıkmak için neyi kullanacak yani tavuklardan önce kagıdı bıktırarak alıyorlar sonra da her zamanki senaryalor çıkıyor ve yükseltip ellerindeki malı veriyorlar borsanın tanımı da bu zate aynı kingdeki son iki gibi iyi oynarım ..........
1.4 1.6 bandı alım için uygun derim ben
8 trilyon zarar ve sürekli zarar edecek ortaklıklar izlemek gerek günlük işlem hacmi de dediklerimi destekliyor
grup kagıdı 2 nin altına çeker ama çıkış için ne kullanır işte bunu düşünmek gerek yoksa almak basit önemli olan istediğin fiyatta alıp istediğin fiyatta çıkmak ben 1.4 1.6 ve buralara dogru hareket bekliyorum grup çok sabırlı :)
izliyorsunuzdur bu kagıdı ben de bekliyorum 2.00 a gelecek bekliyorum sizler de bekelyin işlem hacmi de kagıdı çok agır ama güvenli bir şekilde toplandıgını gösteriyor grup olmadan hiç bir kagıt milimetre kıpramaz derim ben
bunlardan biri ile ilgili halka arz haberi ile ilgili bilgisi olan var mı acaba bunlardan biri halka arz olacak da onun için mi grup daha aşagıya bırakmıyor kagıdı haberi oaln varsa bekliyorum burada ..... eger öyle bir şey olursa kagıt kendini toplar bu seviyelerden bulmak kagıdı hayal olur ...... maalesef ben de kaçırmış olurum kagıdı
bence buraya kimse yazmıyor bu kagıt tahminim 25 bin küçük yatırımcıya satılmıştı şu an 500 kişide bu kagıt vardır onlarda da 5000 adet civarı vardır yani eski tabirle 5000 lot yani 2.5 milyon lotu dışarda toplanan piyasadaki hisse de 8.5 milyon lot toplanması aslında çok kolay ama büyükler kaldı diyorum ya bu 500 kişi de malı satmamakta bence en fazla 1 yıl direnirler ben ortak kuruluşlara baktım denkleri link bilgisayar 2 tirlyon kar logo yine öyle tesktil zate içler acısı yani step halı ve cinemars dengi afm 1.5 tirlyon kar etmiş iş sermayenin geçen sene zararı 8 trilyon yani bu beş şirket de 2 şer trilyon kar etse anca geçen seneki zararı karşılar kara geçmesi bu şirketin 3 yıl alır bu büyükler dedğim kişiler daha ne kadar tutacaklar grup sabırlıdır her zman derim grup istemesin milimetre oynamaz kagıtlar
iş girişim ne zaman kara geçer ?
bu kagıt ne zaman bedelsiz verir ?
ortak oldugu şirketler yaptıkları faliyetleri gösteriyor neden birim fiyatlarını göstremiyor örnegin FİNANS probil bilgisayar
ANADOLU FİNANS KURUMU GLOBAL MENKUL DEĞERLER
ALTERNATİF BANK KUVEYT TÜRK BANK
ALFA MENKUL DEĞERLER MERKEZ BANKASI
ANADOLU KREDİ KARTLARI OYAKBANK
ANADOLUBANK ŞEKERBANK
ARAP TÜRK BANKASI TEKSTİLBANK
BANKALARARASI KART MERKEZİ TÜRK EKONOMİ BANKASI
BAYINDIR HAYAT SİGORTA TÜRK DIŞ TİCARET BANKASI
BNP AK DRESDNER BANK TÜRKİYE İŞ BANKASI
CITIBANK TÜRKİYE HALK BANKASI
DENİZBANK TÜRKİYE GARANTİ BANKASI
DEUTSCHE BANK YAPI VE KREDİ BANKASI
FİNANSBANK ZİRAAT BANKASI buralara iş yapmış ne iş yapmış kaça yapmış ben de iki bilgisayarı birbirine bağlarım 20 milyon alırım bunlar kaç para almış bilen varsa yada şirket yöneticileri yazsınlar görelim kapalı kapılar ardında işler çevrilmesin yatırımcılar aydınlansın örnek mesala cola halka azr olacaktı olmadı neden gereken talep gelmedi isteseler satarlardı ama cebe de parayı koyarlardı ama istedikleri fiyat gelemdi adam olun birazzzzzzzzzzzzzz
sebayrak
13-05-2005, 12:19
***isgsy******tskb*** Is Girisim Sermayesi Yatirim Ortakligi A.s. Nden Gelen Yazi: Yonetim Kurulumuzun 12.05.2005 Tarihinde Yapilan Toplantisinda, Sirketimiz Ortaklarindan Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.s. Nin Imkb Nda 200.000 Ytl Nominal Tutarda Hisse Satisindan Sonra Ortaklik Yapisinda Meydana Gelen Degisikligin Ortaklar Pay Defterine Kaydedilmesine Karar Verilmistir. ***isgsy******tskb*** -imkb-
***isgsy******tskb*** Is Girisim Sermayesi Yatirim Ortakligi A.s. Nden Gelen Yazi: Yonetim Kurulumuzun 12.05.2005 Tarihinde Yapilan Toplantisinda, Sirketimiz Ortaklarindan Turkiye Sinai Kalkinma Bankasi A.s. Nin Imkb Nda 200.000 Ytl Nominal Tutarda Hisse Satisindan Sonra Ortaklik Yapisinda Meydana Gelen Degisikligin Ortaklar Pay Defterine Kaydedilmesine Karar Verilmistir. ***isgsy******tskb*** -imkb-
ne alaka zate tskb nin 2.50 fiyattan 200.000 adet hisseyi sattıgını yazmıştık sanırım başka söyleyeceğin bir şey yok herhalde izlemek gerek kagıdı daha nereye kadar düşecek bakalım bekliyoruz
kagıt izleniyor sanırım grup kagıdı kaça çekcek tahminde bulunan yok sanırım ben 2.00 ve altı diyorum sizler ne dersiniz ?
bekliyoruz düşmesini belki 1 yıl belki 2 belki daha da fazla izliyoruz ve bekliyoruz inatla düşmesini bekleyecez
iş girişim geçen seneki zararı 8 tirlyon ve iştirakları sürekli zarar eden kuruluşlar fiyat daha aşagılara gelmesi gerek teknik göstergeleri 2 ve aşagıları işaret ediyor işlem hacmi de çok sıkıştı bence günlük 3000 adet işlem yapıyor incelemeye alın bence............
bence bu kagıdı şu an için alıp satanlar da fiyata aldanıyorlar 4.22 fiyat göndermiş imkbye şirket şu an borsada 2.72 ucuz diye düşünüyorlar ama fiyat neye göre belirleniyor iştirakları step halı novatek itd probil ve cinemars acaba degeri ne kadar ortalama % 30 civarı bunlara ortak imkabye gönderdiği yazı benim hissem bu kadar diyor ama neye göre izliyoruz ......... ve izleniyor sanırım ama alanların elinde kalmasın kagıttttttttttt
ögleden sonraki seansta 12000 adet işlem var yani 30 bin yeni tl bu kadar işem yapan bir kagıt neden bu kadar bundan 3 ay önce falandı 3.76 da yogun alım geldi ama ahtaya yüklü mal verdiler ve aşagılara çektiler kagıdı bence daha da aşagıya çekecekler şu an sizce kaç kişide mal kalmıştır 3.8 den halka arz oldu 2.44 ü gösterdiler ve toplandı ve hala topluyorlar ama kaç kişiden kaç lot topladılar bence 8.5 milyon lot mal var dışarda 5 milyon lotunu toplamışlardır bakalım izliyoruz bu topige başka yorum gelmiyor bu da ilginç ............
iştirakları olan iş girişimin bu şirketleriin senelik kar zarar durumlarını ve büyüme miktarlarını görebilirmiyiz bulacağımız bir adres veya bilgi alabileceğimiz kaynak var mı ? mesala itd 13 yıllık bilişim firması ama ne kadar kar ediyor senede degeri ne kadar zarar mı ediyor veya probil bilgisayar 15 yıllık bir şirket 350 çalışanı varmış senede 150 milyon dolarlık iş yapıyormuş geçenlerde bir yerde okudum ama ne kadar karlı gsd holding de 2 milyar dolarlık iş yapıyor ama kar yok .............. :cool: :confused:
bu kagıdı elinde tutanların beklentileri sanırım büyük o yüzden kimse kagıt satmıyor gibi geliyor bana 9000 adet işlem yapmış 2. seansta şu ana kadar 8.5 milyon lot mal var piysada 30 bin kişiye mal satıldı hiç mi hareket yok al sat yapılmıyor alanlar da bıktıkça herhalde ufak ufak satıyorlar bakalım şimdi adam almış 300 lot falan ufak ufak bıkacak satacak altta canavarlar bekliyor iştahla .........
ve daha aşagıya dogru gelecekkkkk 1.7 1.4 ve aşagılar bekliyoruzzzzzz
probilin kanka hizmet paketi hakkında bilgisi olan var mı acaba 20 bin kobiye satış hedefleniyormuş bayagı bir rakam eder bu bu program 30 dolar olsa 600 bin dolar gelir fena para degil iyi araştırmak gerekk
Bizitek ve Avez enocta www.kobi-efor.com.tr/haber_detay.asp?id=1102
www.btnet.com.tr/ kolaybaski.phtml?yazi_id=520000176&kategori_id=10
www.telepati.com.tr/mayis05/haber13.htm
www.dexigner.com/urun/haberler-12.html
www.milliyet.com.tr/2004/04/06/ekonomi/eko09.html
araştırıyoruz araştıracazzzzzzzz
b_oracle
19-05-2005, 22:00
kagıt toplu arkadaşlar zaten :) iş bankası ve kuruluşlarında dikkatli bakın dışarda mal yok
b_oracle
19-05-2005, 22:02
ögleden sonraki seansta 12000 adet işlem var yani 30 bin yeni tl bu kadar işem yapan bir kagıt neden bu kadar bundan 3 ay önce falandı 3.76 da yogun alım geldi ama ahtaya yüklü mal verdiler ve aşagılara çektiler kagıdı bence daha da aşagıya çekecekler şu an sizce kaç kişide mal kalmıştır 3.8 den halka arz oldu 2.44 ü gösterdiler ve toplandı ve hala topluyorlar ama kaç kişiden kaç lot topladılar bence 8.5 milyon lot mal var dışarda 5 milyon lotunu toplamışlardır bakalım izliyoruz bu topige başka yorum gelmiyor bu da ilginç ............ısterlerse cıkar ıstemezlerse durur yaz bakalım yuklu bı mıktar ozaman gorursun ne oldugunu babalarla kapısırsın yerler 2 dk sen bı dene ben haber beklıyuorum senden :sus:
muhabbet
20-05-2005, 02:02
alıp beklemektense ilk tavandan almaya çalışmak daha iyi. canları isterse götürürler.
iyi bir avcı avlanacağı zamanı bilir bu kagıt grubun elinde tek kimse kolay kolay ugraşamaz 100 bin lotla olacak iş degil sanırım bunun farkındasınızdır bence hala diyorum yaz bitimine bu kagıt 2.00 ve altını test eder kaç lotla onu da izleyinnnnnnnnn yawwwww
kagıdı almak önemli degil her zaman satmak derim ben
21.02.2005 - 20.05.2005
No Senet
1 IS YATIRIM 5.781.297 5.787.351 20.003 68,00 5.758.602 5.756.328 15.663 64,00 -22.695 -4.340 -22,00
2 IS YATIRIM ORTAKLIGI .A.S. 1.104.900 1.104.900 3.823 13,00 1.070.417 1.070.417 2.912 12,00 -34.483 -911 -24,00
3 IS BANKASI A.S. 388.724 388.724 1.345 5,00 441.644 441.644 1.201 5,00 52.920 -144 -11,00
4 YATIRIM FINANSMAN 49.953 49.953 173 1,00 348.551 348.807 948 4,00 298.598 775 449,00
5 CITIBANK YABANCI N.A 0 0 0 0,00 200.000 200.000 544 2,00 200.000 544
b_oracle
22-05-2005, 02:41
iyi bir avcı avlanacağı zamanı bilir bu kagıt grubun elinde tek kimse kolay kolay ugraşamaz 100 bin lotla olacak iş degil sanırım bunun farkındasınızdır bence hala diyorum yaz bitimine bu kagıt 2.00 ve altını test eder kaç lotla onu da izleyinnnnnnnnn yawwwww
neye göre diyosun 2,00 bilmiyorum ama biraz zor görürrsede bütün iş tarafındaki senetleri topla bence hatta bendekileride sana verem :nnee:
neye göre diyosun 2,00 bilmiyorum ama biraz zor görürrsede bütün iş tarafındaki senetleri topla bence hatta bendekileride sana verem :nnee:
5000 adet işlem adediyle 2.6 dan 2.72 ye gelen bir kagıt toplanmıştır artık ama bence hala 2.00 ları görmesi gerek 20 bin kişi küçük yatırımcı bu kagıdı aldı ve şimdi bence 500 kişide kalmıştır grup olmadan kıpırdanma olmaz ................
toplama hızlandı bir de arkasından kar geldi yatırım finansman da 50 bin adetten 1 milyon adede dogru gidiyor hissede hareket başlayacak gibi 3 trilyon da kar açıkaldı hayırlısı bakalım izliyoruz izleyecez
biraz almak gerek gibi geliyor bana sendeki kagıtları verecen mi bana
4.22 hisseninn degeri şimdi 2.72 8 tirlyon zarardan da 3 tirlyon kar açıkladı 3 aylık bilançosunda biraz alalım bari kalsın aslında ben 2.00 da alacaktım ama al sat için fena sayılmaz 2.72 den ufak ufak alayım birazdan başlayım :gulen:
elinde 37 milyon dolar net nakit para ve halka arz için bekleyen 5 tane şirket var halka arz haberi de yakındır gibi geliyor hissenin hareketleri onu gösteriyor halka arz için ideal zaman bence endex 26 bnlere geldi daha neyi bekliyorar bakalım görecezzzzzzzzzz haklımıyızzzzzzz
iş girişim iştiraklarının birini halka arz etmesi yakındır tepe cinemaxı satın aldı sadece afm film 35 milyon dolar iş girişimin sadece bir iştirakı 35 milyon dolar olur o zaman probil 150 milyon dolar deger biçiyor borsada kendine bilgisi olanların bilgilerini bekliyorum aborjiiiii
probil step novatek itd ve cinemars iştirkları toplamı ne kadar bilen var mı ? bir de bunlardan biri halka arz edelirse bu kagıt ne olur yada bu kagıt herhalde sadece 20 kişide falan işlem yapmıyor ya düşmedi de alak izliyoruz bakalım son bir kaç günde işlem hacminde kıpırdanma var hayırlısı olsun
toplanmaya başladı gibi fiyatta da yavaş yavaş çıkış başladı bence 2.84 oldu ve işlem hacminde ertış görülüyor izlemeye deger bence
ufak ufak alalım bakalım ama çok az satış var kimsede yok sanırım hisse bakıyorum 3000 adet falan var onlar da yazmışlar tavana başka mal yok nerede bunlar kimlerde
***isgsy***İŞ GİrİŞİm Sermayesİ Yo 2005 Yili İlk ÇeyreĞİnde 1.582
Bİn Ytl Net Kar AÇikladi
b_oracle
21-06-2005, 23:03
biraz almak gerek gibi geliyor bana sendeki kagıtları verecen mi bana
sen bekle bence 2.00 den al kagıtları götür tahtayı o tarihte ben çokta satmış yazın eglenceli mekanlarına dalmış olurum :) izlemeye devam :bravo:
izlemeye devam edelim bu kagıt bu yazı 2.90 ın üzerine çıkmaz ve 2 .00 lAR çok yakınnnn derim bennn izliyoruz bakalım
MANIAC TRADER
23-06-2005, 16:31
Eline 25 tane KOBİ var. Bunları büyütüp satacak. Bir kaçı satışa hazır. bunların satış haberi gelince tahtanın ne olacağını siz tahmin edin. 3,555 YTL defter degeri. Zaten 3,50 üzerinde halka açılmıştı. Hiç prim yapmadı. Ama bugün birileri burdan ciddi mal aldı. Yarın %10-15 üzerine koyarsa hiç şaşmam. Kobi lerin bir kaçını satacak olur ise o zaman 5 YTL minimum olur gibi geliyor..
b_oracle
23-06-2005, 23:04
sen bekle bence 2.00 den al kagıtları götür tahtayı o tarihte ben çokta satmış yazın eglenceli mekanlarına dalmış olurum :) izlemeye devam :bravo:
tatıl hazırlıgına baslıyorum sende 2.00 bekle bu kadarı bıle ıyı bır hafta sonu tatılı cıkarır bana ıyı kjazanclar
takası ve tekniği hoşuma gitti, sıkı bi şekilde takibime girmiştir.
b_oracle
25-06-2005, 00:04
takası ve tekniği hoşuma gitti, sıkı bi şekilde takibime girmiştir.
bugün biraz tahtaya mal bastılar gibi gömrünüyo ama bence yinede takip edilebilir :mod:
izliyoruz bakalım halka arz haberi yakın gibi bir de yabancı ortaga açık bir kuruluş bence zate probil novatek ve itd de yabancı ortaklar var biraz mal alınabilir izliyoruz bir kagıdın arkasında grup olmadan milimetre kıpramaz
blackwood
04-07-2005, 22:07
İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Yatırım Finansman Menkul Değerler
A.Ş.'nden gelen 24.06.2005 tarihli yazı aşağıya çıkarılmıştır. "Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Yatırım Finansman Menkul Değerler A.Ş. sahip olduğu iştiraklerdeki paylardan; 1.33 oranında iştirak payına sahip olduğu İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesinin 1.33'üne tekabül eden toplam 300.000 YTL nominal değerli B grubu Hamiline yazılı hisse senetlerini 3.16 YTL/adet fiyattan, İMKB'de Özel Emir ile Yabancı Kurumsal Yatırımcılara satılmıştır. Bu satış işlemine Kurumumuz aracılık yapmıştır."
zaten yabancı 3.16 dan almış, minumum ederi bu demekki.
MANIAC TRADER
06-07-2005, 12:24
Bugün tahtada SANKO MENKUL fonları mal satıyor... Halka arzdan 3,80 den aldığı kağıdı 2,98 den zararına veriyor.. Allah'ım sen bu fon yönetenlere akıl ver.. Geçen tahta 3,20 iken vermez tahta 2,98 iken verir..
Neyse tahtayı GLOBAL DENİZ VE ANADOLU YAT karşılıyor... Tahtada 3,20 hareketi yeniden olacak gibi.. İzlenilmeli... Nasılsa takasda kimsenin burada maliyeti yok...
MANIAC TRADER
06-07-2005, 12:40
http://www.storemypic.com/uploads/f8d74b1450.gif
SALESMAN
06-07-2005, 12:52
ben bu fiyattan yüklüce aldım.
MANIAC TRADER
06-07-2005, 12:56
Abicim daha geçen gün 300,000 lotu 3160 dan almadılar mı....
Tahta sığ havası yaratıp mal topluyorlar..
Flama da yapmış amcalar. Sıcrama yapabilir yakın zamanda...
kanal destek sevıyelerınde , flama olusumuda mevcut dirence dogru hareket edebilir.. kanal direncine tabıı 3.21 seviyesi..
saygılarımla..
b_oracle
06-07-2005, 21:38
yarın %10'u var gibi bende flamayı gördüm ve bugün kapanış çok ii falamadan sonra oluşacak barda dediğim gibi bi %10 gibi geliyo hafta sonuna gelirse küçük bi hafta sonu kaçamagı parası cepte demektir bu :)
yarın %10'u var gibi bende flamayı gördüm ve bugün kapanış çok ii falamadan sonra oluşacak barda dediğim gibi bi %10 gibi geliyo hafta sonuna gelirse küçük bi hafta sonu kaçamagı parası cepte demektir bu :)
karsıyaka da ana caddede yukarı cıkarken sağdan ikinci sokaktı hatırladıgım kadarıyla guzel canlı muzık yapan bir yer var....
:D :D :D :D :D
--------------------------------------------------------------------------------
yarın %10'u var gibi bende flamayı gördüm ve bugün kapanış çok ii falamadan sonra oluşacak barda dediğim gibi bi %10 gibi geliyo hafta sonuna gelirse küçük bi hafta sonu kaçamagı parası cepte demektir
Ben sizi göremedim ama insan bir selam verir Sn b oracle :)
MANIAC TRADER
07-07-2005, 10:09
Hareketi sanki bugün yapacak gibi... Dün 3,04'a kadar çizdiler ancak birisi 3,02'ye satış yazdığı için 3,02 kapadı...
SALESMAN
07-07-2005, 11:41
karsıyaka da ana caddede yukarı cıkarken sağdan ikinci sokaktı hatırladıgım kadarıyla guzel canlı muzık yapan bir yer var....
ben haftasonu kaçamağı diyince şehre birkaç saat uzaklıkta bir butik otel de iki gün hamakta sallanıp kitap okuyup güzel yemekler ve nehirde yüzme falan gibi aktiviteler anlıyorum .... :cool:
yaşla ilgisi var heralde..
b_oracle
07-07-2005, 21:30
ben haftasonu kaçamağı diyince şehre birkaç saat uzaklıkta bir butik otel de iki gün hamakta sallanıp kitap okuyup güzel yemekler ve nehirde yüzme falan gibi aktiviteler anlıyorum .... :cool:
sanırım yaşla ! ben hafta sonu cıvıl cıvıl olan bi gece kulübünde elimde içkimi yudumlarken görüyorum. sanırım ben borsacıyım ve adreanalinden hoşlanıyorum sana tavsiyem hazine bonosu al hamakta daha rahat uyursun :)
neyse asıl konu bugün olmadı ama flamanın sapı kadar bi bar bekliyorum bu yarın olur veya haftaya olur ama olur bu formasyon kaçırırsan bilki hamakta uyuya kalmışın
asıl mesele iyi ve büyük görünmek degil gerçekten iyi ve büyük olmaktır ..... L.V beathoven
b_oracle
07-07-2005, 21:36
canlı yetmez bana capcanlı olması lazım ortamın eeee paraları saçıcaz kazandık ya :cheers:
sanırım yaşla ! ben hafta sonu cıvıl cıvıl olan bi gece kulübünde elimde içkimi yudumlarken görüyorum. sanırım ben borsacıyım ve adreanalinden hoşlanıyorum sana tavsiyem hazine bonosu al hamakta daha rahat uyursun :)
neyse asıl konu bugün olmadı ama flamanın sapı kadar bi bar bekliyorum bu yarın olur veya haftaya olur ama olur bu formasyon kaçırırsan bilki hamakta uyuya kalmışın
asıl mesele iyi ve büyük görünmek degil gerçekten iyi ve büyük olmaktır ..... L.V beathoven
Yahu karıştırmayın oramı buramı hiç olmazsa kolu kadar falan desenizde olurdu
insan hissetttıgı yastadır hocam ama zevkler ayrıdır..
saygı duyarım
b_oracle
13-07-2005, 21:48
yarın devamı var izleyelimmm....
muhabbet
13-07-2005, 23:06
yok be
baskı fazla
indes gibi
patlıcak ama ne zaman
indes gibi tesbitine katılmamak mümkün değil.portföyümün bütün ağırlığını indes ve işgsy ye yükledim.ama az kaldı gibi geliyor.
b_oracle
15-07-2005, 01:40
muhabbet burdadamı bulustuk bol kazanclar
Arkadaşlar bu senette kısa orta ve uzun vade hedefler konusunda , veya beklentiler konusunda bizleri aydınlatabilecek arkadaşlar varsa rica ediyorum.
Ayrıca iştiraklerini halka arz etme gibi konularda burada yer almış bu ne derece doğru !! Basındanmı bilgi alınmış ? yoksa sadece duyumlarmı ?
Bilançoda herhangi problem gözükmüyor ve defter değerinin altında işlem görüyor.
b_oracle
18-07-2005, 22:24
heran patlamaya hazır! yeni bir formasyon daha oluşuyo dikkatli bakarsanız küçük bi flama yada ada dönüş formasyonuna benziyor !!!!!!!!
DİKKAT
Arkadaşlar bu senette kısa orta ve uzun vade hedefler konusunda , veya beklentiler konusunda bizleri aydınlatabilecek arkadaşlar varsa rica ediyorum.
Ayrıca iştiraklerini halka arz etme gibi konularda burada yer almış bu ne derece doğru !! Basındanmı bilgi alınmış ? yoksa sadece duyumlarmı ?
Bilançoda herhangi problem gözükmüyor ve defter değerinin altında işlem görüyor.
Risk Sermayesi (venture capital) şirketleri gelecekte populer olabilir.
Hani al da unut derler ya sanki onun gibi. Türkiye için çok yeni bir sektör, büyümekte olan ekonomilerde çok potansiyel....
Gerek İş Girişim gerekse Vakıf Girişim (ki 900 milyar! sermayesi var) daha cenin bebek bile demek için erken ;)
b_oracle
19-07-2005, 21:39
yarın
b_oracle
19-07-2005, 22:41
3 gun yukselır onun ne oldugunu sen ızle
b_oracle
19-07-2005, 23:27
yukselısten para kazanacaklar yesıllerımı ısterım:)
Bencede bu aralar bir hareket olacak son zamanlardaki işlem hacimlerindeki hareketlilik bunun habercisi bence
neyse ya hareketlilik olmasada olur .Ben bu hisseyi biraz unutayım hissenin yatırımcısı pardon yatırıcısı olayım.
SALESMAN
20-07-2005, 18:16
yukselısten para kazanacaklar yesıllerımı ısterım:)
yükselmedi ama iyiniyetin için vereyim istersen bir yeşil .
ben 1 ay tutacağım nasılsa yükselir o arada
Birazcık daha sabretmem lazım , birazcık daha
b_oracle
20-07-2005, 23:35
yükselmedi ama iyiniyetin için vereyim istersen bir yeşil .
ben 1 ay tutacağım nasılsa yükselir o aradabu kadar bı gecıkme olur cuma ıyı kapar haftaya 3.30 sonra 3.50 olur bende vedalasırım
hisseyi yatırmaya devam, aman uyandırmayın .yoksa nasıl yatırımcı olıcaz.
Sizlere bir soru.
1500 lot ne zaman bmw 5.20 aldırır.
Bilenlere istanbul turu attıracağım.
b_oracle
21-07-2005, 21:35
Umutlarim Ve Ümİtlerİm Bugunu Gorunce Dahada Artti
b_oracle
21-07-2005, 22:37
Sizlere bir soru.
gerçekçi olmak gerekirse derin bi uykuya yattıgında :gulen:
san pietro
21-07-2005, 22:50
3'ün üzerinde kalırsa önü çok açık çoookkkkk!!!
b_oracle
21-07-2005, 22:59
kesın kalır :D
Sizlere bir soru.
30 sene sonra hurdasını 1500 lot a alırız.
Tamam şimdi hırs yaptım işte :dolar: :eek: :dolar: .Artık 1500 lotu 15000 lot yapmak için al-sat lara başlıyorum senetlerinize hakim olun, yoksa BMW 5.20 nin bir parçası olabilirler. :mod:
Yahuu al-sat yapıcam ama almaya kalksam satan yok ,satmaya kalksam alan yok işlem hacmi 0 ,ben en iyisi şu BMW hedeflerini başka yerde gerçekleştireyim.
DOAS al belki Porsche verirler :)
b_oracle
23-07-2005, 02:33
Yahuu al-sat yapıcam ama almaya kalksam satan yok ,satmaya kalksam alan yok işlem hacmi 0 ,ben en iyisi şu BMW hedeflerini başka yerde gerçekleştireyim.
KAFANA KAZI YOK ÖYLE Bİ SENDİN :vurkafa: :vurkafa:
KAFANA KAZI YOK ÖYLE Bİ SENDİN :vurkafa: :vurkafa:
Sayın b_oracle ,
Siz bu senedin müdavimlerindensiniz gördüğüm kadarıyla ,İşlem hacminin azlığı konusu bir gerçek.Kısa orta ve uzun vade hedefleri varmı hissenin ( aşağı yada yukarı ) düşüncelerinizi anlatırsanız seviniriz.
Bugün baktımda sinema işine dalmış fena halde.Ama yetmez ilginç konulara girmeleri lazım.Turizm olabilir,ekolojil tarım olabilir hemde çok iyi olur.Buradan firma yetkililerine sesleniyorum.Turizm işine,ekolojik tarım işine para yaaaaaaaaaaaatııııııııııııııırııııııııııın.Benim de az buçuk hissem olduğuna göre bir şeyler söylemek hakkım herhalde
İştirak/Bağlı Ortaklığın Ünvanı Faaliyet Alanı 31 Mart 2005 31 Aralık 2004
Mars Sinema Turizm ve Sportif Tesisler İşletmeciliği A.Ş. Her türlü sinema kurmak, işletmeciliğini yapmak, kiralamak, kiraya vermek, sinema filmlerinin çekimi ve oynatılması ile bunların ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek, sinema işletmeciliği ile ilgili reklam hizmetleri yapmak, spor salonları açmak, spor tesisleri organizasyonları yapmak, spor tesisleri kurmak, işletmek veya işlettirmek, sinema ve spor salonlarında eğlence yerleri, kafeterya, büfe, pastane ve otopark açmak, gıda maddeleri satış ve pazarlamasını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. % 65,79 % 65,79
Nevotek Bilişim Ses ve İletişimSistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bilgisayar, ses teknolojisi ve telekomünikasyon sistemlerinin yazılım ve donanımı üzerinde, yurt içinde ve yurt dışında araştırma, geliştirme, proje çalışmaları yapmak; bu sistemlerin ithalatı, ihracatı, dağıtım, bayilik, temsilcilik, kuruluş, bakım, servis, eğitim ve işletmeciliğini yüklenmek, pazarlamasını ve mümessilliğini yapmak. % 75,00 % 75,00
Probil Bilgi İşlem Destek ve Danış. San. ve Tic. A.Ş. Entegre bilgi ve iletişim teknolojileri çözümleri ve hizmetleri geliştirmek. % 10,00 % 10,00
İletişim Teknoloji Danışmanlık ve Ticaret A.Ş. Bilişim teknolojilerini kullanarak ödeme ve sesli yanıt sistemleri konularında faaliyet göstermek. Bilgisayar grubu, elektronik büro cihazları ve yazılım cihazlarını almak, satmak, pazarlamasını yapmak, ithal etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. % 33,48 % 33,48
Step Halıcılık ve Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. Her çeşit halı ve benzeri mallarda ithalat, ihracat, komisyon, mümessillik, alım ve satımını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. %30,00 %30,00
ÖZSERMAYE 80.626.460
Sermaye 25 22.500.000
80/22= yaklaşık defter değeri 3,63, piyasa fiyatı 2,96 bu firma daha fazla ezilmez heralde
b_oracle
24-07-2005, 20:51
olcak olcak olmazsa yerım kafayı 3.10dan pımastan cıktım herseyı buna soktum :D pımas 3.36 oldu onude acık ben burdan kazancam kazanmalıyım
Sayın b_oracle senet benim 1500 lot için bile çok sığ biraz kastırsam tavan ve taban bile yaptırabilirim.Tabi bunun şu faydasıda olur senet henüz dip oluşumlarını tamamlıyor ve yukarı hareketi başladığında ki bu yakında olabilir.Hareketleri sert olur ve kısa zamanda fazla kar bırakabilir.
b_oracle
25-07-2005, 20:56
3.08 kırılmalı hemde acıl ınsallah yarın
Kırılmasa bile bu senet uzun vadeli tutulabilir diye düşünüyorum.Tabi kısa vade de getirirse fena olmaz.Grafiğe göre 3-4 gün içinde ya yukarı ya aşağı sıkışma son zamanlarına geliyor.
b_oracle
26-07-2005, 00:12
son zamanlarına gelıyor ve kıracak sadece endeksın durumu dusundurucu ve korkutucu baska bı sorun yok
seans başında 90.000 yakın mal verdiler 3.02 den bu tahtada bu kadar alıcı olmayacağına göre kendilerine verdiler hereket olsun diye birşeyler olacak ama ne ?
b_oracle
26-07-2005, 20:44
endeks gerı geldı ama bızımkı ıyı suan
hareket yukarı , Ben biraz unutacağım bu hisseyi çünki bu seferde %5'e %10'a fit olur çabuk satarım.
hissede hareket başladı gibi bence yakında iştiraklerinden birini satacak ve yeni yatırımlara yelken açacak işgirişimden beklentim büyük borsaya gönderilen yazıda hisse başı degeri 4.30 larda bence bu kagıt kış olmadan 15 olur çünkü yabancı sermaye ile ortak olacak çok iyi bir potonsiyel ve orta vadede 2006 başında kobi borsası açılacak o zamana kadar iş girişim de 20 tane kobi sahibi olur ve halka arzlarda biliyosrunuz harekete bakınnnnnn biz izleriz ve zamanında hareket yaparız
blackwood
27-07-2005, 20:33
ewet başladı gibi hacim arttı, 3060 ı bi gecebilse..
ewet başladı gibi hacim arttı, 3060 ı bi gecebilse..
herhalde 3160 demek istediniz ,3120 kapattıda
b_oracle
28-07-2005, 22:39
bu senedi al arkadaş!! üstüne yat hemde öyle bi yat ki; unut yokmuş gibi davran.....
alıyorum, posizyonumu artırıyorum ,ben bunu hep yapıyorum.Birileride 1 lot al 1 lot sat kıl ediyorlar beni.Ne oynuyonuz lan şu kağıtla ya düşürün iyicene beter edin yada yükseltin.Dersenizki elleme toplamaya çalışıyoruz bu seviyelerde biraz zor toplarsınız.Önce Şöyle 3800 civarına gelin sonra yavaş yavaş verirler belkide
b_oracle
30-07-2005, 20:12
bir banka iştirakinin halka arz fiyatının bu kadar asağısında olması inanılır gıbı degil ve hala buralarda tutcaklarsa yazıklar olsun kac lıradan halka arz olundu ve su durumuna bak nedenlerı arastırılmalı yada hemen ceksınler yukarı:)
Zaten kağıdın neredeyse %75 iş kuruluşlarında
b_oracle
31-07-2005, 20:07
beklıyoruz ama dıgerlerı kactıkca cok uzuluyorum hadı artık hadııııııııııııı
ilk önce iş kurucuyu nasıl topladılar ve bir ayda 5,000 den 12,000 kusurlara geldi buna bir bakmak lazım burdada aynısını ypacaklardır.Square ın dediği gibi %75 i adamların elinde ise biraz daha bırtırırlar gibi (nekadar bilemem)ama gittimide bir hamlede 10 u görür.burda çakallık kağıtta hareket başlar başlamaz binebilmek
ilk önce iş kurucuyu nasıl topladılar ve bir ayda 5,000 den 12,000 kusurlara geldi buna bir bakmak lazım burdada aynısını ypacaklardır.Square ın dediği gibi %75 i adamların elinde ise biraz daha bırtırırlar gibi (nekadar bilemem)ama gittimide bir hamlede 10 u görür.burda çakallık kağıtta hareket başlar başlamaz binebilmek
kAYNAK:Milliyet finan takas
Aracı Kurum Adet Yüzde
IYM İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 5.790.314,80 64,47
TIO İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI .A.Ş.,O 858.580,00 9,55
TIB T. İŞ BANKASI A.Ş.,B 496.068,00 5,52
tOPLAM 79,54
iŞ BANKASI KURULUŞLARINDAKİ ORAN 79,54
SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN SERI I, NO:26 SAYILI TEBLIGI’NIN EK:2
MADDESI GEREGINCE; KURUL KAYDINDA OLAN ANCAK BORSADA ISLEM GORMEYEN
T.SINAI KALKINMA BANKASI A.S.`NE AIT, 400.000,00 YTL NOMINAL TUTARLI
E GRUBU IS GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSESI, ONGORULEN
3 YILLIK SURE ICINDE BORSADA SATISA KONU EDILEBILMESI AMACIYLA 29
TEMMUZ 2005 TARIHINDE TAKASBANK’A DEPO EDILDI.
KONUYA ILISKIN BILGI, 29 TEMMUZ 2005 TARIHLI IMKB GUNLUK BULTENINDE
`TAKASBANK A.S. HABERI` BASLIKLI BOLUMDE YAYINLANDI.
iyi haber mi kotu haber mi yorumlayabilen ?
b_oracle
01-08-2005, 22:41
ıyı kapanıs tebrık edıyorum 3.50ler yakın olsun bu donus 3.30 gecebılecek bı donustur.
b_oracle
01-08-2005, 22:43
borsa hayatımda benı tek yanıltan kagıt sanko oldu bu ıkıncısı olamıyacak ben gordugumu soyluyorum umıt var hemde cokkk
b_oracle
01-08-2005, 22:45
yarın 3.20 ustu ıstıyorum
Yorumlarımız kağıt hakkında olsun lütfen. Nezaket çerçevesinde yazarsak kimsenin yazma şevkini kırmamış oluruz.
hisse başı degeri 4.30 açıklayan bir kagıt izlenir bence de yüzde 50 prim yapabilir kısa vadede izliyoruz
fazla söze gerek yok,
bu hissemiz buralarda oyalanır ama durmaz.
endeks düşüşe geçtiğinde
bu hissemiz en kral hisse olacaktır tahminim bu yöndedir.
o zaman full oluruz.
:bravo: :gulen: :D
b_oracle
03-08-2005, 01:18
xxxxxxxxxx 3.20 gecılırse onu acık bu kadar butun gostergeler satısta bekle azcık bı yerden donecek ozaman ılk once 3.20 sonra 3.50 yukarısı denemsı gerekır herseyı bılsem calısmazdım kımse calısmazdı ıstıyorum demekle oluyor bu ısler kesın olan bı gercek var o rısk
b_oracle
03-08-2005, 01:31
3.02 asagı kırılmamalı kesınlıkle hacımde onemlı tabıkı ve yanlıs bakmadıysam yarın tredndın yonu asagı yukarı bellı olur cok sıkısmıs ama donusu ıyı olabılecek teknıge sahıp 2 gun ıcınde rahatlarız yon bakımından :confused:
Sn.Musty size direk olarak yazalım bu mesajı.
Dün akşam bu topiğe yazdığım mesajla kimse ilgilenmemiş.
Uygun uslupla sorarsan cevap alırsın, cevap alamadıysan uslubunu değiştir.
Laf salatası ne demek. Bunu söyleyip cevap mı bekliyorsun.
Belki karşımızdaki insan hakkında hükmümüz yanlıştır, önyargılıyızdır. Yazı diliyle konuşma dili farklıdır. Önyargılarımızdan kurtulursak daha kolay anlarız birbirimizi.
b_oracle
04-08-2005, 01:38
iyi kapanış yarın dönmesi lazım .bakalım 3.50 yolculugu baslıyacakmı :bravo:
b_oracle
04-08-2005, 20:54
yıne ıyı bır kapanıs ısyat,gmyo,ısc,fınansal ucuyo sıra bunada geldı pazartesıye kalmasın uzun bar yarın kafada bı %5 yapacak ama kesmez
b_oracle
04-08-2005, 20:57
yarın yon bellı oluyor arkadaslar hadı bakalım %99 yukarı (3.50 istiyorum :))
ben 3.0 ın altında kapanış yaparsa bu kagıdın arkasında büyük bir güç vardır izliyoruz
ben vakıf finansal kiralamayı inceledim vakıfdada benzer sonuçlar var bu kagıt 3 yılda anca toplanır günlük işlem hacmine bir bakın 2.00 a gelir ve sonra yani en erken 5 yıl sonra da 10 katlar derim ben vakıf finansal kiralamadakiler anlar beni güçlü olan kazanır
2.30 lar ve altında alım yapmayı bekliyorum belki 1 yıl belki 6 ay ama buralara teknik olarak gelmesi gerek lütfen bakınız vakıffinansal kiralamaya onu bir irdeleyin sonra yazın
probil 1.5 trilyon itd 386 milyar cinemars 679 milyar novatek 503 milyar zarar http://garanti.com.tr/anasayfa/haberler/img/bilgilendirme_notu.pdf biraz ciddi olalaım araştırmadan lütfen yazmayalım bir göz atın
b_oracle
06-08-2005, 17:23
super bakmısın valla:) bıze 30.06.2004 karlılıklarından bahsedıyosun nasıl bır ınceleme yaptın anlatırsan sevınırım garanti bu degerlendırmeyı 14.10.2004 tarıhınde yapmış bıraz cıddıyet lutfen bılmeyenlerıde yanıltmayalım
xxxxxx
bu tur kagıtlar sadece ellerındekıylede degerlendırılmemelı baska yatırımlar yapabılır potansıyellerı cok o zaman kagıdı yakalayazsınız
xxxxxxx
teknık guzel beklentı herzaman var
b_oracle
06-08-2005, 17:34
hangisi söylede bilelim x deyipte sıyrılma....
gayet acık yazılar yazıyorum 3.20 yukarı kırılmalı ve orda kapanıslar yapmalı
kasasında 40 tirilyon para var getirisi 6 tirlyon yapar a2004 zararı 8 trilyon yani 14 trilyon eksi iştirakları daha uzun zaman sonra belki kar yapar ben boşa direnmeyin derim 2.00 da bekliyoruz.
b_oracle
09-08-2005, 21:19
kasasında 40 tirilyon para var getirisi 6 tirlyon yapar a2004 zararı 8 trilyon yani 14 trilyon eksi iştirakları daha uzun zaman sonra belki kar yapar ben boşa direnmeyin derim 2.00 da bekliyoruz.
ben hala bır cevap beklıyorum 2004 degerlendırmesıyle ılgılı verdıgın lınkı bı acıklarmısın acıklakı guvenırlıgın artsın acıklamıyosanda hıcbısey yazma ınsanları yanıltıyosun
50 milyon dolarla kurulan bir yatırım şirketi 14 milyon dolar iştiraklerine yatırım yapmış geriye 36 milyon dolar para kalır bu da yaklaşık 40 tirilyon yapar bu paranın senelik getirisi 6 tirilyon yapar ve şirket 2004 yılında 8 tirilyon zarar etmiş o zaman iştirakleri 15 tirilyon zarar etmiştir bunu anladın mı ?
2004 yılı linki için soruna gelince araştırma yani yatırım şirketlerini www.google.com yaz sana gereken linkleri verir veya yeni çin arama motoruna yaz orda da bulabilirsin ..........
işlem hacm i çok sıg bir hisse 3 tane 5 tane işlem yapıyor ve 3.00 da destek oluştu bence bu destek kırlır ve aşagılara sarkar endex 30000 oldu 40000 mi olacak borsanın % 70 i yabancılar almış durumda bir satmaya başladılar mı ki bence 2006 kanunları çok önemli o zaman aşagılar görülür bakalım izliyorz ......
b_oracle
11-08-2005, 01:08
sen hala 2004 yılındasın gercekten cok komık sana basarılar artık yazılarına cevap bıle veremıyorum
2205/6 aylık=3,8 trilyon kar (vergi dairesine sunulan)
40 tirilyon nakit zate var ben bu paranın getirisi zate 4 tirlyon iştirakleri yani probil novatek cinemars step bu iştirakler kar etmiyor 40 tirlyonun 4 tirlyon 6 aylık getirisi yani kar hani iştirakleri kar etmiyor mu ?
endexle birlikte 2.00 lara çekilme bekliyorum yabncılar alımı kesti artık ve onlar da ayıktı bence borsanın % 70 ine sahipler bu malı kime satacaklar aynı bu bu kagıttaki gibi % 85 i toplu geriye kalan % 15 i küçüklerde onlar da 3.00 a alıp 3.50 ye verriz hesabı yapıyorlar ama endexi hiç düşünmüyorlar endex 40 bin mi olacak ben ilk etapta endexi 25 000 lere ve bu kagıdı da 2.50 lere ordan da 2.00 lara bekliyorum ileriye bakın bence hep ileri ..........
downrush
12-08-2005, 16:57
aborji'nin yazılarını okuyorum nedediğini anlyamıyorum. takaslara bakıyorum. işlem hacmine bakıyorum bütün yazdıkları anlamsız geliyor. Öncelikle İş Bankası iştiraki bir kağıt. bu fiyatlar ise beleş. ben sürekli topluyorum. Bir yazısında 2'nin altı bir yazısında ise 3'ün altı. daha önceki yazılarında gelecek vaad ediyor diyor. Sen neler söylediğini biliyormusun ki ben seni anlayabileyim. Uzun vade düşünen bu kağıdı alıp yastığının altına yatar. İş grubu içerisinde en ucuzu. Hayırlı olsun.
saygılar sunulur.
bu kagıt 100 bin adetlik satışla buralara geldi bir 100 bin adet daha satış yerse 2.00 da alıcı başlar bence anlayanlara ......
b_oracle
16-08-2005, 22:45
bu kagıt 100 bin adetlik satışla buralara geldi bir 100 bin adet daha satış yerse 2.00 da alıcı başlar bence anlayanlara ......
azcık endekse bak bıktım bu gereksız yorumlarından toplu malda o kadar satısa gerek yok zaten kım satcak neden satsın adamlar ucuza sana malmı satcak is bankası o kadar salakmı sana 2 lıradan mal satcak zaten mal onların senımı zengın etcekler zarar acıkladıgında bıle 2.50 gordu iş gırısım suan karda bır sırket ve beklentısı buyuk ben sana anlatmaktan sıkıldım sen 2 lıra dıyosun hala olsun 2 lıra (ben alacam butun malı bu yurum senın torumuna benzeyen bı yorum :))
neden piyasada 9 milyon adet mal vardı toplamanın yolu biraz aşagılara çekmektir 100 bin adet satarlarsa mal aşagılara gelir sonra küçük yatırımcı 3.8 lerde almış o da panikle daha çabuk verir o zaman bu mal 2.00 lara gelir bir de endex 27000 bence ve hızla aşagılara dogru gelecek 2.00 lar yakın derim ben ısrarla önce sert satış arkasından toplama mantıgı her zaman kabul görür
neden 2.44 yaptılar neden 2 yapmasınlar yada daha aşagılar piyasadaki malı toplamak için tabiki bunu atlamamak gerek şu an hisse başı degeri 4.26 ama piyasada 2.86 ve 3 tane 5 tane işlem yapıyor toplamak kolay degil benim dediklerimi uygulamadıkça da toplanması zor gözüküyor sert satış yemeli yiyecekde ......
b_oracle
17-08-2005, 20:37
ne kadar mal dısarda sence
camarors
18-08-2005, 01:22
Daha nasil mal toplu olacak, malin 75%'i is bankasinda(isbank, is yatirim, is yat. ort), 5% citibankta, ilk besin payi da 85%. Bence bu fiyatlar alim icin uygun, risksiz is riskler yani :D
Is bankasinin ilk halka arzdaki toplam payi 50% imis, simdi 75%'e cikarmis.
4 milyon adet mal en az dışarda derim ben 9 milyon adet mal vardı yavaş yavaş toplnıyor
bugün 5 adet ile kapatır seansı 4 milyon adet de ne zaman toplanır :)
ama hala alanlar var 3.00 da alış oldu ilginç :)))))) 5 adetle kapatmayacak o zaman seaznsı
kagıt 2 taneyle 2.88 idi 2.96 oldu ilginç bence bu kagıt koloy degil :))))))) bakalım izliyorum ilginç bir seans
b_oracle
18-08-2005, 20:54
aborji artık yorum yapma lütfen sen 2004 incelemerini bak 2 lirayı bekle ama sakın yorum yapma bu kagıda
3 ekimde varsayalım AB İLE MÜZAREKELER kabul edildi beklenti bitti yani 1 ay sonra sert satışlar olacak fener şampiyonlugu gibi veya ab rest çekti yine 1 ay sonra sert satışlar olacak önümüzde endexin 40 bin olacagını söyleyebilen varmı bu yabanclar enayi mi kime verecekler bu malı yani uzun lafın kısası ben endexi 20 binlere çekilmesini öngörüyorum ve bu agıt da 2.00 istemesenizde 1 kaç aya kadar gerielyecek beklenti kalmadıgı zaman neler olur izleyecez ............
yavaş yavaş verecekler ellerindeki malları toplama uzun bir süreçtir......
yavaş yavaş verecekler ellerindeki malları toplama uzun bir süreçtir...... 100 adetle bakalım ne zaman toplanacak büyükler aslında ilk düşüşte yüklü mal verseler bu mal 2.00 lara gelir oradan da günde 1000 adetle yaklaşık 3 yılda toplarlar o zamana kadar da bu kagıt ne oldugu belli olur :)))))) bekliyoruz ........
3.40 3.50 ve 3.20 ortalama ile alanlar bakalım ne kadar daha bekleyecekler büyükler bekliyor ne kadar ucuza alacaklar 1 ay sonra 3 ekim 2 yıl sonra seçim süreci bence beklerler ve uzun vade de bekleyecekler çünkü her zaman ucuza topla mantıgı hakimdir borsada mittalı okumuşunuzdur adam 1 e toplamış şimdi 10 lirası oldu bu da böyle olur ama uzun bir süeç işlem hacmi de bunu gösteriyor günlük 1000 adet bu arada ben de 2 olursa ki kesin olacak ordan biraz alacam hayırlısı bakalım
1000 adetle yatırım finansman topladı 300 bin adet 2.60 ortalama ile adamlar verdi yabancının eline 3.16 ile sizce bu fiyattan verilen bir mal daha ucuza toplanmamalı mı bence 2.00 a iner ve ordan ufak ufak toplanır ve sıonra yabancıya verilir alırsa yabancı tabiki........
2.00 a dogru gelecek beklenti bitince bakalım ne olacak o zaman ab beklentisi bitecek sert satışlartı da beraberinde getirecek .....
son 5 yılda zarar toplamı 48 tirlyon bu ş,rketin ellerinde tutanlar daha ne kadar tutacak iştirakleri sürekli zarar ediyor o zarar da hazine bonosu ile karşılanıyor bakalım izliyoruz ama işlem de yok günlük 5 tane 11 tane ile toplayanlar da toplayamaz bence sert satış yemeli derim bennnnnn
2004 zararı 8 tirlyon kasasında 40 trilyon olan bir şirket 8 tirlyon zarrar ediyorsa aslında zararı 20 tirlyondur derim ben ya sizlererrr
bugünü de toplam 5 adet ile kapatır herhalde bakalım izliyoruz .......)))))
elinde olanlar bu kagıdı uzun vadede bekliyorlar ve atayatırım gibi bir çok fırsatı kaçırıyorlar elelrinde inatla tutuyorlar bakalım günde 5 adetle olacak iş değil bakalım sert satışlar yakındır derim ben 3 ekim yaklaştıkça verecek yabancılar doları alıp çıkacaklar borsadan % 70 yabancıların elinde borsa bakalım kime verecekler bu kadar malı izliyoruz 450 adet olmuş satış bakalım günü 500 adetle kapatır herhalde..........)))9
endex 20 bin iken kagıt 3.9 idi endex 30 bin oldu kagıt 2.90 oldu endex tekrar 15 binlere gerilediğinde kagıt bakalım ne olacak bu endex yabancıların çıkışıyla birlikte çok sert düşüşler olacak bakalım izliyoruz
büyük güçlü yatırımcılar olmadan bir kagıt bir milimetre kıpramaz ve eksiye gerilemesini büyükler sadece izler zamanı geldiğinde toplama süreci biterse beklenti varsa kagıt jet gibi gider atayatırım ortaklıgı deniz yatır gibi
herkes kendi izlediği kagıdı lsite başı yapmaya çalışıyor ::::)))))))
2.00 lada bekliyoruz bakalım 3 4 aya kadar bu fiyatı görmesi kesin giib bakalım satıcılara ve alıcılara baglı 100 bin adet sert satış bekliyorum bakalım izliyoruz
bu hafta 2.80 den kapatır cuma günü sonra 15 günlük süreçte 2.50 ve aşagılar sonra da 3 aydan daha kısa bir sürede 2.00 ve aşagılar izliyoruz bakalım
bu kagıtla ilgisi olanlar bence internet kullanmıyor herhalde ama hit sayısı olarak yakında garanti yatırım ortaklııgını da geçecek gibi 3 aya kalmaz kesin geçer gibi bakalım
2.88 de ne kadar tutunacak bakalım ilk hedef 2.80 sonra sert bri şekilde 2.00 lar ve aşagılar
büyük yatırımcı ilk sert düşüşte 20 bin tane verse aralıksız 15 gün kagıt tarümar olur yani 1.30 lara geriler oradan da yavaş yavaş toplar 1000 er adet falan zate bu toplama işi de 3 yıl sürer sanırım izliyoruz baaklım günlük 3 atne işlem yaptı yineeee :)))))) bu arada entegre de sanırım elindekini sattı bence o da bekliyorsur aşagılarda
ata yatırım gibi deniz yatırım gibi kagıtlarda güçlü gruplar olmadan bu kagıt da kıpramaz güç olmadan milimetre oynamaz oynatmazlar da :)))9
2.00 larda buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın bakalım
SALESMAN
24-08-2005, 18:16
2.00 larda buluşmak üzere şimdilik hoşçakalın bakalım
hadi sağlıcakla....
b_oracle
24-08-2005, 20:39
bır daha yorum yapmıcak galıba supersın aborjı 2 olana kadarda gelme
gecen gun is girisimin genel muduruyle gorustum, tamamen alakasiz bir sekilde sohbet ediyorduk. kasalarinda bulunan 40milyonu 6 ay icinde biryerlere yatirim yapilacagini, bunun da zorunlu oldugunu soyledi. aksi taktirde girisim unvanini kaybediyorlarmis. bu sirket yatirimlarini cok saglam yapiyor. ancak geri donusu hizli olacak turden degil. kurulusundan beri ortak olduklari sirketlerin durumlari iyi. ama buyume asamasinda olduklarindan sicrama donemleri bir kac yili bulur. en iyi gelir de ortak hisselerini karli bir sekilde sattiklarinda ortaya cikar. istiraklerden gelir gelmeden zarar aciklamasi cok normaldir, cunku isi yatirim yapmak bu sirketin...
kasasında 40 tirilyon var demiştim senelik getirisi % 20 den en az 8 trilyon eder ama 2004 zararrı 8 trilyon yani toplamda 16 trilyon eder bence 20 tirlyon zarar eden bir şirket var elimizde bir de ben sözleşmelerini okudum saçma geriye kalan 40 tirlyonu yatırım yapmak zorunda oldukları hikayesi nereye yatırım yapacaklar tekin acar mı ?:::::.
önümüzde 2005 in geçmesi için 4 ay gibi bir zaman ve hiç bir yatırım beklemiyorum ben 5 yılda 5 yatırım geriye 4 ay kalmış bu aylarda mı 40 tirlyon yatrıım yapacaklar haaaaa haaaa haaaa
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.