PDA

View Full Version : PEGYO Pera GMYO

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

cutexxtrue
17-08-2009, 15:17
küçük kağıtlar bir haber bekler spek haber patlatır götürmek için bizde haber var, kar var öyle yada böyle proje var ama haraket yok..hep söylüyorum patronlar taktik değişmeli artık 2001 2007 arası çok şey öğretti türkiyedeki ky eskiden olsa bu kağıttan hayır gelmicek geçelim başkasına derdik büyük ihtimalle ama şimdi biliyoruzki bu kadar olumlu bir hava varken kağıt gitmiyosa gidemiyosa götürülmüyosa o kağıttan çıkmak değil tam aksine bekleyip sabır göstermek lazım diyoruzz (kendi adıma ) iyide ediyoruz..

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

KESKİNALİ
17-08-2009, 16:22
TACIRLER MEN. 1.053.540 lotla tahtaya teşrif etmiş.Sahipli tahta burası.Durup dururken gelmez bu kurumlar.Deniz ve Garantide daha önce yüklü alımlar yaptı.Patron okey demeden tahtaya giremezler.Daha doğrusu girmezler.Destur isterler diye düşünüyorum.Tabi benimkisi sadece düşünce........

madakaskar
17-08-2009, 16:28
TACIRLER MEN. 1.053.540 lotla tahtaya teşrif etmiş.Sahipli tahta burası.Durup dururken gelmez bu kurumlar.Deniz ve Garantide daha önce yüklü alımlar yaptı.Patron okey demeden tahtaya giremezler.Daha doğrusu girmezler.Destur isterler diye düşünüyorum.Tabi benimkisi sadece düşünce........

;)desturu almışlardır canım.yoksa aman ha...:seyt:

yıldız
17-08-2009, 16:41
yazılanlarla alakası yok bugün şu saat oldu haber düşmedi en geç yarın vermeleri lazım....biraz sabır

bir şey biliyorsanız söyleyinde bizde bilelim forum amacı bir birimize gözden kaça bilecekleri yazıp bir birimizi uyarmak hep .... kazanacak değil ya birazda biz kazanalım

bawer
17-08-2009, 17:07

Büyük Kötü kurtlar kokuyu aldılar. Çok yakında MK işaret fişeğini atacak gibi.

yatırım tavsiyesi değildr.

yıldız
17-08-2009, 17:51
yazılanlarla alakası yok bugün şu saat oldu haber düşmedi en geç yarın vermeleri lazım....biraz sabır

yarına bir şey kalmadı bu günden öğrenelim

trenci
17-08-2009, 18:50
aslında kağıt patlamaya hazır bomba gibi duruyor...

dikkat etmek lazım gene elimizde patlamasın da:)

ogeday
17-08-2009, 21:30
kafkame nikli arkadaş ne sıkı ağızlıymışsın ha çatlattın milleti,haber düştü düşecek diye iyice meraklandırdın hepimizi,dev let sırrımı bir şey biliyorsan yaz,yazılmayacak bir şeyse milletide boşuna merakta bırakma,sonuçta hisse.net bir paylaşım ve yardımlaşma alanıdır,küçük yatırımcılar için....

ertunga77
17-08-2009, 21:59
tüm PEGYOCAN'lara selam ve sevgilerimi sunka isterim...

kafkame ortaya bir laf atti, hepimizin ağzının suları akmaya başladı...

ne diyelim; yeni bir arkadaş, yeni bir umut getirmiş pegyo formuna :-))

sayin kefken, umarım dilinizin altindan çıkarmadığınız baklayı, en kisa sürede şirket haberleri bolumunde okuruzda, biraz olsun pegocanların keyfi yerine gelir..

malum 1-2 aydır ayni seviyelerde git gel yapiyoruz :-))

ogeday
17-08-2009, 22:07
dow bayıldı ya,hasbelkader iyi bir şey açıklasa (nedir o açıklama onuda bilmiyoruz ya) bu gümbürtüde arada kaynarsa çok yazık olur bu kadar zaman geçti bu pegyoda olabilecek hiç bir şey beni şaşırtmaz bundan sonra, 1 yılı geçti hala aldığımız yerlerin yarı fiatında şrfsz...

ogeday
17-08-2009, 22:26
madakaskar da bilir bence...

madakaskar
17-08-2009, 22:29
arkadaşlar biraz içinizi rahatlatayım naçizane:

eğer düşecek olsaydı çoktan düşerdi.

bu saatten sonra düşmez ama süründürür buda bir gerçek

ne kadar mallanan ky sayısı artar ise bekleme uzun ve sancılı olur.

kimseyede almayın önümüze set koymayın diyemeyiz.

isteyen iki tıkla alır.oda öyle diyor.isteyen kendine güvenen buyursun alsın...
__________________________________________________ ________________

yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.

ertunga77
17-08-2009, 22:29
hadi madagaskar patlat bonbayi...

0.4 ...0.4 diye diye zaten
anlmaişlitk bir haber patlatacağınız...

madakaskar
17-08-2009, 22:31
madakaskar da bilir bence...

bilsem hemen paylaşıcam ama...:notr:

ertunga77
17-08-2009, 22:51
kesin madagaskar bu haberi biliyor...

eğer bilmeseydi; sürekli PEGYO 0.40 nidalarını atmişti...

hadi madagskar yorma bizi :-)))

madakaskar
17-08-2009, 23:00
ertunga 77 bişey bilmiyorum yalnızca bekliyorum sizin gibi:oley:

madakaskar
17-08-2009, 23:10
herkese iyi geceler.
yarın görüşmek dileğiyle...

atmaca844
18-08-2009, 01:20
bildiklerimizi saklamayalım arkadaşlar paylaşmak adına

111111
18-08-2009, 09:09
günaydın..kağıt için ramazan döneminde olumlu bir şey beklemiyorum..cuma gününe kadar hareket oldu oldu aksi takdirde çifte bayrama hazırlanacağız...

msn97
18-08-2009, 09:47
http://666kb.com/i/bbm9xblzovha2esh9.gif
yukarılar boş, global le birlikte bir hareket gelebilir.

madakaskar
18-08-2009, 10:29
hareket için çok beklersiniz msn97

yatırım tavsiyesi değildir.

mehmetyun
18-08-2009, 11:11
:))) deutche girdi sandım kagıda birden ama 35bin lot aldı ky miş devamı gelmedi

prey
18-08-2009, 11:29
Ben size diyorum inanmıyorsunuz bu kağıttan bir cacık olmaz diye. Mengenli Hasan Usta bile bu kağıttan cacık yapamaz iddia ediyorum:kahkah::kahkah::kahkah:

Hadi Kutman diyoruz sat şu pegyo'yu tavan tavan yapsın şöyle 2,xx gibi rakamlara gelsin satalım ama nerdeeeee 1 yıl olacak hala aynı yerlerde sürünüyor. Sanırım bahardan önce harket olmayacak. Madi söylemişti zaten bahar diye ama bu ilk bahar mı olur son bahar mı yoksa 2. bahar mı onu kuti bilir.

Kutiye çağrı yapıyorum haydi kuti haydi kuti haydi tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah:

111111
18-08-2009, 11:35
deutsche 85.285 ad.yapmış .sinek ufak ama mide bulandırıyor....

mehmetyun
18-08-2009, 11:39
evet sinek ufak benim bildigim deutsche en kötü bi kademe kaldırır... izlemeye devam yakın takip :)

pasazade
18-08-2009, 12:07
bu kağıdı aylardır takip ediyorum globalin bu kadar kağıttan uzak kaldığını ilk kez görüyorum. 20,000 lot alıp 10,500 lot satmış,, fırtına öncesi sessizlik var ama ne tarafa eseceği belirsiz..................

ertunga77
18-08-2009, 12:20
hareket için çok beklersiniz msn97

hadi biz hareket bekliyoruz sayin madagaskar,

siz ne bekliyorsunuz ??

ertunga77
18-08-2009, 12:24
evet sinek ufak benim bildigim deutsche en kötü bi kademe kaldırır... izlemeye devam yakın takip :)

uzun zamandan sonra Deutche'yi az da olsa tahtada olmasını onemli...

işaretler güzel...

sira harekete geldi...

al sat tut tavsiyesi değildir..bana bakıp karar vermeyin..

111111
18-08-2009, 13:51
63 Ü kİm satti gÖren varmi...

ertunga77
18-08-2009, 14:05
görsen ne olacak...

kağittaki numarlara akıl sır erir mi?

67 den mallanan kurumlar, 63 ten satiş yapiyor...

111111
18-08-2009, 14:11
Tacİrler satiyormu dİye merak edİyorum..m.k.İŞİn İÇİndemİ...

ertunga77
18-08-2009, 14:13
birisi alim-satim verse çok iyi olur gerçekten...

111111
18-08-2009, 14:22
Tacİrler satiyormu dİye merak edİyorum..m.k.İŞİn İÇİndemİ...

madakaskar
18-08-2009, 15:33
hadi biz hareket bekliyoruz sayin madagaskar,

siz ne bekliyorsunuz ??

bende bilmiyorum bekliyoruz işte:sus:

ertunga77
18-08-2009, 15:39
bende bilmiyorum bekliyoruz işte:sus:

sen boş yere beklemezsin madagaskar :-))) ;PP

111111
18-08-2009, 16:04
Bİzİm menkul 1.026.000 lot satmiŞ.bu da nereden Çikti....

ertunga77
18-08-2009, 16:09
daha öncede tahtaya bulaşmişti Bizim menkul değerler...

SAyin 111111,

eğer mumkunse alim - satimları koyabilir misiniz?

Tşk,

bu arada tacirler ne olmuş??

lostwinner
18-08-2009, 16:14
yuhhhh...:grrr::grrr::grrr: Ne bu yaa, iyice sıktın beaa:grrr::grrr::grrr:

pasazade
18-08-2009, 16:17
ne denizyatırımmış hala hisseyi tutuyor... :)

ertunga77
18-08-2009, 16:23
bizim manavda 1 milyon lotcugunu tutmaya devam ediyor...:-))

geçen de özellikle gittim sordum; yahu meyve almak satmak varken, ne işin var borsada ..hele hele PERA da dedim ??

Aynen şoyle cevap verdi;

Bir arkadaş soyledi. Pera diye bir kağit 0.19 lara düşmüş...Dometesi 1.5 TL ye aliyorum, 2.25'e satiyorum..O günde elimde yüklü para, dometes, hiyar, marul..vs. alacağım..

Dometas-Hiyar alacak yerde, gidip bir 0.19 dan PERAya ortak olayim dedim..Bastim 190.000 TL parayi...aldim 1 milyon hisseyi dedi...:-))

**

tamamiyle şakadir..ciddiye almayin...:-)

ertunga77
18-08-2009, 18:13
tacilerler 1 milyon lotla en çok alici..

deniz 730.000 lotla en çok satan...

prey
18-08-2009, 18:35
Valla alpertunga ve madida olmasa bu forumda hiç eğlenemicez:kahkah:
Foruma neşe katıyolar. İşin kötü tarafı hisse 1.5 2.xx üzerine çıkınca bu grup dağılacak o yüzden kutiye sesleniyorum lütfen hisseyi buralarda süründür biz çok güzel bir grup kurduk ve halimizden memnunuz dağılmak başka hisselere savrulmak istemiyoruzzzzzzzzzz yaşasın pegyo kardeşliği :kahkah::kahkah::kahkah:

pasazade
18-08-2009, 20:14
global piyasada yok
yerini deniz yatırım tacirler ve bizim aldı ortada virmanlar kol geziyor kokusunun çıkması yakındır,,

prey e de şunu diyorum seninde atılanlarla aynı kişi olduğun yakında anlaşılır sana yeni nick tavsiyem bity...

ogeday
18-08-2009, 21:35
prey sende yakışmıyorsun buraya yazdıklarında maşoistmisin,zevkmi alıyorsun para kazanamayınca yada hisse düşünce yoksa görevini bumu (kuti amcana ucuza mal toplama),o alpertunga çok kişiye 0.30 lardan mal sattırdı vebal altında biridir o senin kankan olmasına şaşırmadım...

ogeday
18-08-2009, 21:37
Merkez Bankası faizleri 50 puan indirdi
18 Ağustos 2009

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu kısa vadeli faiz oranlarında 50 baz puanlık indirim yaptı.

Banka, gecelik borçlanma faiz oranını yüzde 8.25’ten yüzde 7.75'e indirirken, borç verme faiz oranını ise yüzde 10.75’ten yüzde 10.25 'e çekti.

Merkez Bankası, böylece kasım ayından bu yana hiç ara vermeden devam ettiği faiz indirimine Ağustos ayında da sürdürmüş oldu. Ekim ayında 16.75 olan faizi nisanda tek haneye indiren Merkez, son indirimle son 10 ayda yüzde 9 oranında indirim gerçekleştirmiş oldu.

ENFLASYONDA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK

Banka yaptığı açıklamada, "Son dönemde açıklanan veriler, iktisadi faaliyette gözlenmekte olan toparlanmanın yavaş ve kademeli olacağına işaret etmektedir. Dış talep zayıf seyrini sürdürmekte, yurt içi yatırım talebi gerilemekte ve istihdam koşullarında belirgin bir iyileşme görülmemektedir. Ayrıca, yakın dönem gelişmeleri tüketim talebindeki toparlanmanın gücüne ilişkin belirsizlikleri artırmıştır. Bu çerçevede, Enflasyon Raporu’nda çizilen perspektifle uyumlu biçimde, enflasyonun düşük seyrini uzun bir süre koruyacağı öngörülmektedir" dedi.

Merkez Bankası açıklamasının devamında, küresel ekonomideki sorunların belirsizliği devam ettirdiğini belirtirken para politikasının aşağı yönlü esnekliğini koruyacağını belirtti.

İNDİRİMLERE SÜRECEK SİNYALİ

Bankanın açıklaması şöyle devam etti:

"Finansal koşullardaki ek sıkılığın kısmen devam etmesi ve küresel finans piyasalarındaki sorunların reel ekonomi üzerindeki etkilerinin boyutuna ilişkin belirsizliklerin sürmesi, aşağı yönlü risklerin tamamıyla ortadan kalkmadığına işaret etmektedir.

Kurul, para politikasının aşağı yönlü esnekliğini uzun bir süre koruması yönündeki görüsünü teyid etmiş,iktisadi faaliyette belirgin bir toparlanma gerçekleşmemesi halinde kısa vadede ölçülü faiz indirimlerine devam edilmesinin gerekeceği değerlendirmesinde bulunmuştur."

faiz iner gayrimenkul piyasası canlanır,bu kadar basit...

yıldız
18-08-2009, 21:55
finans bank eski sahibi fiba holding sahibi adı aklıma gelmedi ticarette hep başarılı olmuş izmire evler yapacakmış satmak için bu ev işi iyi olacak galiba bizim gayrimenkul para edecek

ertunga77
18-08-2009, 22:52
finans bank eski sahibi fiba holding sahibi adı aklıma gelmedi ticarette hep başarılı olmuş izmire evler yapacakmış satmak için bu ev işi iyi olacak galiba bizim gayrimenkul para edecek

bunun bizimle ne ilgisi var ??

ertunga77
18-08-2009, 22:59
prey sende yakışmıyorsun buraya yazdıklarında maşoistmisin,zevkmi alıyorsun para kazanamayınca yada hisse düşünce yoksa görevini bumu (kuti amcana ucuza mal toplama),o alpertunga çok kişiye 0.30 lardan mal sattırdı vebal altında biridir o senin kankan olmasına şaşırmadım...

0.20 den beri bu kagida `tuvalet kagidi` diyenlerin uzantilari hala forumda cirit atiyor...

Hisse 3 katina cikmis ama hala degerini bulamamis bu arkdasla ne hikmetse: bidi bidilara devam ediyo...

hala kotulemelere devam ediyor...

abuk subuk yorumlara devam ediyor...

ne hikmetse hergun forumdalar...

farkli farkli biklerden, hep benzer konulu mesajlari gondiroylar...

neyse..kisa surede kimin hakli kimin haksiz oldugu ortaya cikacak...

ama ne olursa olsun...bu kagit 1 i de gorse zirlarini keseceklerini zannetmiyorum...

___

al sat tut tavs'yes' degildir...bana bakip karar vermeyin...

ertunga77
18-08-2009, 23:00
forumda en cok sevdigim arkadaslardan biri madagaskar...

ama bazen bu madi; kutinin adami diye suphelenmiyor degilim :-))

madi..gercekleri soyle//kutiyemi calisiyon gercekten :-))

madakaskar
18-08-2009, 23:06
pera nın gayrimenkullerini falan boşverin.

o gayrimenkuller tahtaya zamanında adam çekmek içindi zaten 2.80 lerden boşalttılar millete malı.

denizlide öyle inşaat olarak bırakılıyor ki heyecan olsun hisseye talep olsun.

ya biterse şöyle olursa böyle olursa kaç para olur hisse falan filan

sonra da üstad 0.70 den kitleyip 0.60 dan yerine koyuyor.parala cukka.

aslında pegyo kademe kağıdıdır.1 kuruşla verecen yoksa yakarlar adamı.

pegyo yu benden iyi kimse bilemez .15 yıl kolay değil.o zaman ne forum vardı ne bişey.

şimdi herkes şanslı çünkü "hisse net" var.

pegyoda sağlam zarar yazmadan asla sağlam kar edemezsin.

tahta da başka hesaplar var ondan çakıldık.

herkese bol şans dilerim.

ertunga77
18-08-2009, 23:13
ne zaman biter bu hesap ve ne zaman yol aliriz madi kardes ??

sen bilmeyecende kim bilecek :-))

benm sahsi yorumum: bi yuremye baslarsak, saglam gideriz...arkadan kimse yetisemez///

++++
___

al sat tut tavs'yes' degildir...bana bakip karar vermeyin...

ogeday
18-08-2009, 23:26
Biz bulaştık artık çok geç ama (1 yılı geçti) bir gün bu hisseden kurtulduğumda (zararsız) kurban keseceğim,1 yılı geçti tık yok hala aldığımın yarı fiatında bu herifin Allah bir dediğine inanılmaz,değil hissesini almak aynı şehirde isen aynı havayı bile solumamak için o şehri terkedeceksin yani o derece nefret ettim bu herifden de,bu dengesiz manyak tuvalet kağıdı hissesinden de,esir aldı akç,dertsiz başımızı derde soktu soydu soğana çevirdi milleti,spk sı mpk sı da öyle baktı bakıyor,Allah bilir ya bunun yüzünden kanser olup ölenler bile vardır (örn :fiatı 2.50 iken 100.000 lot pegyo alan birinin verdiği para 250.000 tl,hisse 0.19 a düştüğünde bu kişinin 250.000 tl si 19.000 tl ye düştü.231.000 tl buhar oldu vay anasını ya kırk haramiler bile efsane dir ama böyle vurgun yapmamışlardır,0.19 dan 0.60 lara gelince çok çıktı satın diyen şebeklere ithaf olunur,250.000 tl önce 19.000 e düşüyor sonra 63.000 tl yapıyor (şu an)bu hissede çok çıkmış oluyor,babayı çıkmış ne çıkması siz herkesi aptal yerine koyacağınızımı zannediyorsunuz.
yatacak yeri yok bu kutinin kimse hakkını helal etmesin kul hakkı ile gelmeyin diyor yaradan er veya geç cezasını bulur bizde görürüz,duyarız inşallah amin...
esir aldı şrfsz ya satsan satılmıyor(zarar çok,1 sene beklemişiz) alsan düşüyor a çaktığımın hissesi,ömrümüze ortak oldu bizden çocuklara onlardan torunlara kahredici bir miras sanki yapıştı yakamıza kurtulamıyoruz a s ya.nokta.

madakaskar
18-08-2009, 23:28
ya söylüyorum ama anlatamıyorum.

şimdi herkes ya bu ay ya eylül gibi falan 1 lere geliriz umudu yaşıyor.

ama olmaaaaz çıkarmaz kuti.o da sıfırdan gelme borsacıdır.hiç kimsenin ummadığı anda çıkarıverir şapşal eder milleti.

şu anda kademeden zaten kazanıyor.sabah naaptı 0.65 0.64 verdi korkutup 0.62 0.63 den aldı.hep bunu yapıyor ve her kademede.çıkarsa ne olur kağıdı çıkarmasa ne olur.

o yüzden diyorum 2010 baharı diye çünkü o zaman endeks tahminim 60.000 lerde olacak perayı da gerilerde bırakmaz.1-1.50 gibi rakamları gösterir o tarihlerde.sabrı olan sinirleri sağlam olan bekler ve kazanır.

ertunga77
18-08-2009, 23:40
ya söylüyorum ama anlatamıyorum.

şimdi herkes ya bu ay ya eylül gibi falan 1 lere geliriz umudu yaşıyor.

ama olmaaaaz çıkarmaz kuti.o da sıfırdan gelme borsacıdır.hiç kimsenin ummadığı anda çıkarıverir şapşal eder milleti.

şu anda kademeden zaten kazanıyor.sabah naaptı 0.65 0.64 verdi korkutup 0.62 0.63 den aldı.hep bunu yapıyor ve her kademede.çıkarsa ne olur kağıdı çıkarmasa ne olur.

o yüzden diyorum 2010 baharı diye çünkü o zaman endeks tahminim 60.000 lerde olacak perayı da gerilerde bırakmaz.1-1.50 gibi rakamları gösterir o tarihlerde.sabrı olan sinirleri sağlam olan bekler ve kazanır.

bence kademeden cok kazandi...

simdi sira yukseliste..

artik zamani geldi diye dusunuyorum..

___

al sat tut tavsiyesi degildir...bu islerden anlamam...

ogeday
18-08-2009, 23:46
yatsın kalksında dua etsin bizlere,ağır abinin birine kitleseydi de (bizlere kitlediği gibi) bu şekilde ben de görseydim,onun babayiğitliğini...sıfırdan borsacılığını...

madakaskar
18-08-2009, 23:47
bence kademeden cok kazandi...

simdi sira yukseliste..

artik zamani geldi diye dusunuyorum..

___

al sat tut tavsiyesi degildir...bu islerden anlamam...

tahminim bedelliden sonra aşağı basarken mal devrettiği kişiler malı çıkmadılar hala.

sen şimdi sıra yükselişte diyorsun ya:

işte sen ne zaman vazgeçersen ve umudunu yitirirsen yükseliş başlar.

sanki kuti beni bekliyordu dersin malesef böyle.

ama sen umudunu kaybetme:sus:

yatırım tavsiyesi değildir

ertunga77
18-08-2009, 23:49
tahminim bedelliden sonra aşağı basarken mal devrettiği kişiler malı çıkmadılar hala.

sen şimdi sıra yükselişte diyorsun ya:

işte sen ne zaman vazgeçersen ve umudunu yitirirsen yükseliş başlar.

sanki kuti bei bekliyordu dersin malesef böyle.

ama sen umudunu kaybetme:sus:

benim umutla isim olmaz...

kendime gore kagidin hikayesi oldugunu dusunuyorum...

acelemde yok,,,

1 sene beklerim//

\___

al sat tut tavsiyesi degildir

ogeday
18-08-2009, 23:53
Kanser olursa bir gün bizden çarptığı paralarla tedavi ettirir artık kendini ...
dinsizin hakkından imansız gelir,o imansızın geleceği gün için 3 kere sağol sağol sağol
(kafayı yeme belirtileri başlamış bende galiba)

ertunga77
18-08-2009, 23:56
Kanser olursa bir gün bizden çarptığı paralarla tedavi ettirir artık kendini ...
dinsizin hakkından imansız gelir,o imansızın geleceği gün için 3 kere sağol sağol sağol
(kafayı yeme belirtileri başlamış bende galiba)

ogeday kardes...

biraz sabir...

insallah hersey iyi olur...

beklemekten baska secenek yok...

ya da baska bir kagida gecemekten..

madakaskar
18-08-2009, 23:57
yatsın kalksında dua etsin bizlere,ağır abinin birine kitleseydi de (bizlere kitlediği gibi) bu şekilde ben de görseydim,onun babayiğitliğini...sıfırdan borsacılığını...

yaptı yaptı ba.fet ile ak.şapç. zor kurtuldu elinden

hemde sağlam zararla.

ogeday
19-08-2009, 00:07
yaptı yaptı ba.fet ile ak.şapç. zor kurtuldu elinden

hemde sağlam zararla.

ba.fe ve akın bilmemne ye yapar ,yapsaydı ya se.pe 'ye veya o ayarda birine...

sear
19-08-2009, 08:01
sayın madagaskar diyorsunuz ya kağıtta başka beklentiler var diye... bunları açıklarsanız sevinirim. siz topicin en renkli simasısınız. soruyorum size 2li rakamlardan kitlenmiş ky buralardan nasıl çıkar? yalanla dolanla ky nin eline verilmiş hissenin kaybını nasıl çıkarabilir? türkiyenin birçok sehrinde ağ gibi çalışıp bu rakamlardan kitlenen hissenin sahibi ky nin elinden kağıtlarını 0.6x lı seviyelerden alabilirmi? bence alamaz. hatta ky bu seviyelerden bile olsa ortalamasını aşağıya çekmek için var gücüyle mallanır... özelliklede bekleyecek zamanı bolsa...ne yapalım bu saatten sonra tutup endeks 30 kağıtlarınamı geçelim.. atı alan üsküdarı geçmişken???:notr:

önerilerinizi ve yorumlarınızı izliyorum. fakat çözümüde üretirseniz o zaman ky lerden kurtulursunuz. üzerinizdeki kutinin adamı yakıştırmalarındanda kurtulabilirsiniz...

peroksit
19-08-2009, 09:11
peraya yatırdığı paraya ihtiyacı olmayan adam, kağıt istediği seviyeye gelinceye kadar bekliyebilir...ama yatırdığı paraya ihtiyacı olan adam, kağıdın bu durumuna cidden sinir olup, kafayı yiyebilir....

prey
19-08-2009, 09:20
Herşey iyi gidiyor teknik işliyor:oley:

Bu geyiği bir de ben yapayım dedim. Bu hissede teknik meknik işlemez. Bahardan önce hareket gelmez. Sonra söylemedi demeyin.
Yatırım tavsiyesi değildir tamamen madi ve alpertunganın yorumlarının ana fikridir :kahkah:

prey
19-08-2009, 09:22
Kuti yükseltme kağıdı biz böyle mutluyuz mesuduz:kahkah:

KESKİNALİ
19-08-2009, 09:30
Herşey iyi gidiyor teknik işliyor:oley:

Bu geyiği bir de ben yapayım dedim. Bu hissede teknik meknik işlemez. Bahardan önce hareket gelmez. Sonra söylemedi demeyin.
Yatırım tavsiyesi değildir tamamen madi ve alpertunganın yorumlarının ana fikridir :kahkah:

Tama zaten sonbahar geldi geliyorr......

111111
19-08-2009, 10:52
M.k in kademey oynadiĞini zannetmİyorum.kademeye oynasa İheva var,kozaa var bİr sÜrÜ kaĞit var.burada dİlencİlİk yapacaĞina gİder oralardan nemalanir.bu adam bu borsanin kurdu deĞİlmİ..

111111
19-08-2009, 11:22
Global 3 ayda 4.778.678 lot aliŞla 1.sirada.2.sirada 1.667.298 lotla bİzİm md var.3.sira hak md.473.068 aradakİ farka bakilirsa global zamana yayarak kaĞidi topluyor.

ertunga77
19-08-2009, 11:24
alim satim derinlik verebilecek arkadaş var mı??

111111
19-08-2009, 11:32
Tacİrler yİne devrede 485.011 lot almiŞ.ÜÇ gÜndÜr topluyor...

pasazade
19-08-2009, 12:09
bu hissenin baş aktörü globaldir ve yaptığı işlem yok,,, kuti işleri tacirlerden ve atayatirimden hallediyor bu aralar

yıldız
19-08-2009, 12:18
kim almış satmışda kandırmaca yapabilirler resmin tamamına bakmak lazım pera satılacakmı satılmayacakmı buna göre pozisyon almak gerekir borsaya öglende sonra genelde gönderiyorlar haberleri yeşil enerj satılması gibi bunu bekleyecez saatli bomba gibi ne zaman olur bunun hakkında tahmini olan varmı

111111
19-08-2009, 12:42
YeŞİl enerjİnİn satiŞiyla İlgİlİ bayaĞa bİr zaman geÇtİ ve sÜreÇ İŞletİldİ..bunuda onun gİbİ yaparlarsa enaz bİr yil beklerİz.hem gayrİmenkul sektÖrÜ ÖnÜmzdekİ bİr kaÇ yil pek revaÇta olmayacak onun İÇİn aliciyi da bulmak pek kolay deĞİl..

yıldız
19-08-2009, 12:52
YeŞİl enerjİnİn satiŞiyla İlgİlİ bayaĞa bİr zaman geÇtİ ve sÜreÇ İŞletİldİ..bunuda onun gİbİ yaparlarsa enaz bİr yil beklerİz.hem gayrİmenkul sektÖrÜ ÖnÜmzdekİ bİr kaÇ yil pek revaÇta olmayacak onun İÇİn aliciyi da bulmak pek kolay deĞİl..

ben tam tersini düşünüyorum gayrimenkul canlanacak faizler düşüyor dünde yazdım özyeğen mi neydi izmir e evler yapmaya karar verdi finans bank alıp hangi fiyattan sattı ve en kötüsü satılmasa bile bitince kimbilir neler olacak yapılacağı haberi gelince neler olmuştu

pasazade
19-08-2009, 13:47
63 e iyi direndi seans sonlarına doğru beklentim 65 i görmesi ama 64 e iyi yığılmışlar....

lostwinner
19-08-2009, 13:59
0.65 ile 0.63 arasında ne fark var.. Orda kalacaksa görmesin daha iyi..

kafkame
19-08-2009, 14:18
sıkıntı yok yola çıktık trafik var 10 dk alacağımız yolu 30 dk alacağız hepsi bu..
bazı arkadaşlar neden paylaşmıyorsun demişler akşam detay yapmaya çalışacağım...

madakaskar
19-08-2009, 14:40
demek ki ky nin ortalaması 0.60 lı seviyeler(çoğunluk olarak)yoksa burada ne işimiz var bunca zamandır.

mallanma bittimi kafa kaldırırız.:tamam:

madakaskar
19-08-2009, 14:50
sayın madagaskar diyorsunuz ya kağıtta başka beklentiler var diye... bunları açıklarsanız sevinirim. siz topicin en renkli simasısınız. soruyorum size 2li rakamlardan kitlenmiş ky buralardan nasıl çıkar? yalanla dolanla ky nin eline verilmiş hissenin kaybını nasıl çıkarabilir? türkiyenin birçok sehrinde ağ gibi çalışıp bu rakamlardan kitlenen hissenin sahibi ky nin elinden kağıtlarını 0.6x lı seviyelerden alabilirmi? bence alamaz. hatta ky bu seviyelerden bile olsa ortalamasını aşağıya çekmek için var gücüyle mallanır... özelliklede bekleyecek zamanı bolsa...ne yapalım bu saatten sonra tutup endeks 30 kağıtlarınamı geçelim.. atı alan üsküdarı geçmişken???:notr:

önerilerinizi ve yorumlarınızı izliyorum. fakat çözümüde üretirseniz o zaman ky lerden kurtulursunuz. üzerinizdeki kutinin adamı yakıştırmalarındanda kurtulabilirsiniz...

beklenti meklenti var demiyorum.

elindeki bütün gayrimenkulleri hibe etse bile kendi yoluna bakar hisse.

gyo olması önemli değil.1 hafta tavan 3 gün taban pegyo böyledir.

kutinin adamı olma işine gelirsek öyle bişey yok.

111111
19-08-2009, 15:53
bugün satanların tamamı ky...sabırsız davrandılar....

111111
19-08-2009, 16:02
tacirler toplamaya devam 621.521 lot....

yıldız
19-08-2009, 16:13
sıkıntı yok yola çıktık trafik var 10 dk alacağımız yolu 30 dk alacağız hepsi bu..
bazı arkadaşlar neden paylaşmıyorsun demişler akşam detay yapmaya çalışacağım...

gözler kafkamenin akşama yapacağı açıklamalara çevrildi türkiye saatiyle kaçta belirtmemiş:)

ertunga77
19-08-2009, 16:21
bu forum ne tipler gördü;

yeni gözdemiz "kafkame"...

patlat bombayi kafkame...hepimiz arkandayiz :-))

yıldız
19-08-2009, 17:02
şöyle yeşil sattığı gibi bir organizasyonla otelde perayı .... ülkenin gayrimenkul devine x milyon dolara sattım ama olur ama son 1 not kafkame arkadaş akşama yazmaya çalışacam demiş onu kaçırmışım hayal kırıklığına uğramayın bu gece

ertunga77
19-08-2009, 17:55
şöyle bilgisayari açtim....

pegyo nun bir grafiğine bakayim dedim...

aşık olunacak bir grafik....

bakıp bakıp da doyulamayacak bir grafik...

talbo diye oda duvarına asilacak kadar etkileyici...

bilgisayoarıma wall paper yapılacak kadar efsunlu...

siz de bir bakın...

1 dakıkanızı ayırın...

sayin Kutiş'in 1 yıllık grafikte Peramızın ne güzel işlemiş ilmik ilmik....

hali deseni yapilip, evinize bile serebilirsiniz..

1 dakikanızı ayirip, Pegyocanımızın grafiğine bakın..

sadece 1 dakika....

:-)))

***ü

al sat tut tavsiyesi değildir..bu işlerden anlamam..

inter66
19-08-2009, 19:53
arkadaşlar global in pera yı şu dönemde satacağını zannetmiyorum neden diye sorarsanız aslında bir kaç neden var
1 globalin peradaki hisse oranı 24.9 yaklaşık olarak halbuki en fazla %49 olabilir demiş spk yani %51 halka açık olucak demiş şimdi size soruyorum siz olsanız bu oranla şirketi satarmıydınız? düşünmek gerek ayrıca dikkatimi çeken bişeyler var 2007 yılındada oranı 24.9 civarındaymış bedelliden sonra payını 49a çıkarmış ama yine satmış 2008 de yine öyle payını 49 a çıkarmış( bedellilerden aldığı hisseler) fakat bu sefer 1 liradan koyduğu sermayeyi 20kuruştan satış yapmış anlaşılır bir durum değil zannedersem yine bir bedelli patlatacak.oranını 49a çıkarıp satabilir.
ayrıca pegyo yu satmama nedenide onun sırtından global ve yandaşları çok paralar kazandığını düşünüyorum global için pera altın yumurtlayan bir şirkettir her ne kadar bitirilmiş projesi olmamasına rağmen :))

lostwinner
19-08-2009, 21:17

kafkame kardeşim,

Yanlış anlama ama kafan iyiyken mi yazdın bunları...Ortaya bir laf atıp kayboluyorsun..Biliyorsan konuş, bilmiyorsan ortalığı bulandırma lütfen..:cool:

cutexxtrue
19-08-2009, 21:48
arkadaşlar global in pera yı şu dönemde satacağını zannetmiyorum neden diye sorarsanız aslında bir kaç neden var
1 globalin peradaki hisse oranı 24.9 yaklaşık olarak halbuki en fazla %49 olabilir demiş spk yani %51 halka açık olucak demiş şimdi size soruyorum siz olsanız bu oranla şirketi satarmıydınız? düşünmek gerek ayrıca dikkatimi çeken bişeyler var 2007 yılındada oranı 24.9 civarındaymış bedelliden sonra payını 49a çıkarmış ama yine satmış 2008 de yine öyle payını 49 a çıkarmış( bedellilerden aldığı hisseler) fakat bu sefer 1 liradan koyduğu sermayeyi 20kuruştan satış yapmış anlaşılır bir durum değil zannedersem yine bir bedelli patlatacak.oranını 49a çıkarıp satabilir.
ayrıca pegyo yu satmama nedenide onun sırtından global ve yandaşları çok paralar kazandığını düşünüyorum global için pera altın yumurtlayan bir şirkettir her ne kadar bitirilmiş projesi olmamasına rağmen :))

sayın yıldız 24 milyon lotla % 100 bedelli bölündüğünde sadece elindeki lot sayısı 49 milyon olur şirketteki payı değil yani şöle sölim şuan piyasada 96 milyon lot var toplam % 100 bedelli yaparsa ne olur bu 192 milyon lot..ee elindede 49 milyon lot olduğuna göre yine payı % 24 te kalır.. ama benim anlıyamadığım ve geçenlerdede bilen varsa anlatsın dediğim bir olay vardı bu şirket zaten %100 açık bir şirket 2005 2007 2008 de açıklık oranı %20 ler civarındaydı diye biliyorum yani bu adam neyi satıcak bedelli olarak sayın yıldız zaten zamanında bedelli hakkını kulllanıp şirket halka açıklık oranını % 100 yapmamışmı ?? benmi yanlış biliyorum bu bedelli hikayesini ???

cutexxtrue
19-08-2009, 21:55
benim bildiğim farzedelim a şirketin halka açıklık oranı % 43 bu şirket elinde bulunan % 57ye karşılık gelen şirket hisselerinden % 100 bedelli artırarak piyasaya senet sürer ve parayla satar sonuçtada halka açıklık oranı %86 çıkar.. yanlışmıyım arkadaşlar ??? bizimki zaten % 100 halka açık olduğuna göre benim mantığım doğruysa bedelli artırıma gidemez pegyo..

lostwinner
19-08-2009, 22:01
pegyo'nun % 55'i halka açık diye biliyorum..% 45 globale ait..

kafkame
19-08-2009, 22:12
kafkame kardeşim,

Yanlış anlama ama kafan iyiyken mi yazdın bunları...Ortaya bir laf atıp kayboluyorsun..Biliyorsan konuş, bilmiyorsan ortalığı bulandırma lütfen..:cool:

yanlış anlamıyorum seni anlıyorum...

inceleme süreci var şirkette yazmış olmak için yazmıyorum sadece...

lostwinner
19-08-2009, 22:13
ne incelemesi var.. :notr: Biraz daha açık konuş lütfen..:)

kafkame
19-08-2009, 22:15
şirketler satın alınmadan önce incelenmezmi....sanırım inceleme sürecinde haberi vermek istemediler....

lostwinner
19-08-2009, 22:18
şirketler satın alınmadan önce incelenmezmi....sanırım inceleme sürecinde haberi vermek istemediler....

Peki, sen nerden biliyorsun bunu..:wink: Kiminle görüşme halindeler.. Bu konuda bilgin var mı?

lostwinner
19-08-2009, 22:31
kafkame ne biliyorsan söyle; taksit taksit konuşma lütfen.. :wink:

kafkame
19-08-2009, 22:33
alla alla...

gerçek mi oluıyor yani bu satilma hikayesi...

bari adam gibi biri alsa...

kimin alacağı ile ilgili bir bilgi de var mı sayin kafkame ??

inşallah korfez sermayesidir :-,))

körfez değil imkb de işlem gören bir şirket...

ertunga77
19-08-2009, 22:34
ya bizim menkul peraya dadanmişti...

o olmasın sakin ??

takaslarda sürekli karşima çıkıyordu...

??

kafkame
19-08-2009, 22:36
kafkame ne biliyorsan söyle; taksit taksit konuşma lütfen.. :wink:

benden bu kadar ayrıca eleştiri almaya başladım uzaklaşayım biraz...

lostwinner
19-08-2009, 22:42
körfez değil imkb de işlem gören bir şirket...

gayrimenkul şirketlerinden biri mi..:notr:
Abi ne adamsın yaa, açık açık yazsana şunu..:he:

ertunga77
19-08-2009, 22:45
umut fakirin ekmeğidir..

gerçek veya sahte...

ne olursa olsun sevdim bu haberi..

yanliz hangi şirketin oldugu da onemli;

Özderici GYO olursai yandik :-))

trenci
19-08-2009, 22:51
askerlik yapanlar bilir Askerlik süresi düşüyor diye ortaya bir yalan at 3 gün sonra sen bile inanırsın burada aynı buna döndü.3 gün sonra satış hikayesini kim uydurduysa kendiside inanmaya başlar.herkes bir seneryo üretmeye başlamış.

inter66
19-08-2009, 22:53
sayın yıldız 24 milyon lotla % 100 bedelli bölündüğünde sadece elindeki lot sayısı 49 milyon olur şirketteki payı değil yani şöle sölim şuan piyasada 96 milyon lot var toplam % 100 bedelli yaparsa ne olur bu 192 milyon lot..ee elindede 49 milyon lot olduğuna göre yine payı % 24 te kalır.. ama benim anlıyamadığım ve geçenlerdede bilen varsa anlatsın dediğim bir olay vardı bu şirket zaten %100 açık bir şirket 2005 2007 2008 de açıklık oranı %20 ler civarındaydı diye biliyorum yani bu adam neyi satıcak bedelli olarak sayın yıldız zaten zamanında bedelli hakkını kulllanıp şirket halka açıklık oranını % 100 yapmamışmı ?? benmi yanlış biliyorum bu bedelli hikayesini ???

son derece size katılıyorum ama 2007 de zannedersem tahsisli sermaye arttırıp payını %49a çıkarmıştı hatta bi 6 ay borsada satamazsın diye bi kural koymuştu spk birde 2008de yaptığı bedellileri diğer yatırımcıların kullanmadığı bedellileri kendileri alıp tekrar borsada halka arz ettiler düşük fiyata neden böyle şeyler yapıyolar anlamamıştım o gün zaten

inter66
19-08-2009, 22:58
bence şimdi satmaz çünkü şirket sermayesindeki oranı çok düşük bi bedelli yapıp ondan sonra belki satabilir daha öncede yazdım global bu hisseden az vurgun yapmadı onun için bu şirket altın yumurtlayan tavuktur.

lostwinner
20-08-2009, 00:28
Bu satış hikayesine inanıyorum.. Kağıdın bu fiyatlarda kalmasının başka bir açıklaması olamaz..

pasazade
20-08-2009, 08:55
46,500 oldu borsa hala tık yok...........

111111
20-08-2009, 09:15
tamamen bankalarla giden bir borsa.böyle şey borsa tarihinde görülmemiştir.

ertunga77
20-08-2009, 09:32
alim-satimlari verebilecek olan var mi??

çok makbule geçer...bakalım kim alip kim satiyor :-))

ulen kutiş...hadi yolculuğa çikar bizi..0.6x limaninda çok durduk...

prey
20-08-2009, 09:46
tamamen bankalarla giden bir borsa.böyle şey borsa tarihinde görülmemiştir.

Kendini kandırma bence gitmeyen tek hisse pegyo ve gitmesi için en az 6 ay daha geçmesi gerekiyor bak ben sana söyliiim.

111111
20-08-2009, 09:51
Kendini kandırma bence gitmeyen tek hisse pegyo ve gitmesi için en az 6 ay daha geçmesi gerekiyor bak ben sana söyliiim.

bence sen kendini kandırma.spekülatif kağıtlar dışında ciddi hareket yok.

prey
20-08-2009, 10:12
bence sen kendini kandırma.spekülatif kağıtlar dışında ciddi hareket yok.

Evet haklısın imkb'deki bütün hisseler spekülatif olmalı senin söylediğine baklılrsa. Nominal fiyatının yarısında olan kaç tane hisse kaldı şu anda sorarım sanaaaaa :grrr:

Neyse sen kendini avutmaya devam et:kahkah:
Borsa 30 binde biz 60'lı rakamlardaydık hala aynı yerdeyiz sanırım borsa 60'e gelince bizde yavaş yavaş hareket başlar. İnanmıyorsan madagaskar'a sor o sana daha iyi açıklar 15 yıldır bu kağıtta işlem yapar kendisi ondan öğreneceğin çok şey var senin...

pasazade
20-08-2009, 10:38
ya bu kadar bu hisseyi kötüleyip duruyorsun sat git seni tutan mı var....

111111
20-08-2009, 10:45
Evet haklısın imkb'deki bütün hisseler spekülatif olmalı senin söylediğine baklılrsa. Nominal fiyatının yarısında olan kaç tane hisse kaldı şu anda sorarım sanaaaaa :grrr:

Borsa 30 binde biz 60'lı rakamlardaydık hala aynı yerdeyiz sanırım borsa 60'e gelince bizde yavaş yavaş hareket başlar. İnanmıyorsan madagaskar'a sor o sana daha iyi açıklar 15 yıldır bu kağıtta işlem yapar kendisi ondan öğreneceğin çok şey var senin...

imkb yataya geçmesi lazım.hala beklentiyi bankalar üzerine kurmuş vaziyetteler.bankalardan umudu kesince aşağıdaki senetlere dönüş olacaktır.hemde iyi dönüş olacaktır.akbank geçen hafta 7.4 şu anda 8.75 bankalardan böyle güzel para kazanılırken neden küçük ve riskli senetlere yönelsinler.

:bad:

madakaskar
20-08-2009, 12:46

:bravo:benim ağzımı okumuşsunuz.

ne zaman ki üstad diğer hisselerde kar realizasyonuna başlar.ondan sonra pegyo ya döner.şu an yalnızca topluyor verenlerinkini.

diyorum ya 2010 bahar-yaz dönemine kadar ekranlardan uzak durmak lazım.

onun gibi düşünürsen para kazanırsın.

111111
20-08-2009, 13:30
[QUOTE=madakaskar;3496435]:bravo:benim ağzımı okumuşsunuz.

ne zaman ki üstad diğer hisselerde kar realizasyonuna başlar.ondan sonra pegyo ya döner.şu an yalnızca topluyor verenlerinkini.

BİRTEK O DÜŞÜNÜYOR ZATEN.BU KADAR YATIRIMCI (YERLİ-YABANCI) DÜŞÜNEMİYORDA.BENCE FAZLA ABARTILIYOR M.K. İZİN VERMİYOR ŞEKLİNDE...ELİ GÜÇLÜ BİRİ GELİR ALIR ŞİRKETİ GİDER ONAMI SORACAK ELİNDEKİ 25 MİLYON LOTUDA ALIR ORTADA BIRAKIR..AMA YİNE SÖYLÜYORUM KAĞIDI BURALARDA TUTAN,ŞİRKETİ GÜÇLÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN M.K.KENDİSİ..ACİZANE KENDİ FİKRİM...

ogeday
20-08-2009, 14:29
o üstada bildiğim bütün küfürleri ediyorum,kulakları çınlıyordur umarım...
Ayrıca spk sen ne iş yaparsın abartılı çıkan hisselerden açıklama istiyorsun da ,endeks bu kadar çıkarken yerinde kasıtlı olarak saydırılan hisselerden niye açıklama istemiyorsun...ortakmısınız

pasazade
20-08-2009, 15:41
baya hisse topladı çıkış yakındır...

ogeday
20-08-2009, 15:43
18 haziran 2009 da 0.60 dedi,aradan 2 aydan fazla zaman geçti,endeks % 50 yukarı gitti bu hisse hala 0.64-0.65,çıldırmak içten değil...

alex13
20-08-2009, 15:47
banka kredileri aşşağı çekti..
sümerpark için iyi haber
yakındır burayada esintisi gelir

madakaskar
20-08-2009, 16:10
[QUOTE=madakaskar;3496435]:bravo:benim ağzımı okumuşsunuz.

BİRTEK O DÜŞÜNÜYOR ZATEN.BU KADAR YATIRIMCI (YERLİ-YABANCI) DÜŞÜNEMİYORDA.BENCE FAZLA ABARTILIYOR M.K. İZİN VERMİYOR ŞEKLİNDE...ELİ GÜÇLÜ BİRİ GELİR ALIR ŞİRKETİ GİDER ONAMI SORACAK ELİNDEKİ 25 MİLYON LOTUDA ALIR ORTADA BIRAKIR..AMA YİNE SÖYLÜYORUM KAĞIDI BURALARDA TUTAN,ŞİRKETİ GÜÇLÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN M.K.KENDİSİ..ACİZANE KENDİ FİKRİM...

borsa da herşeyuin raconu vardır.

öyle gelip alır götürür bunlar fasa fiso.

almazlar kardeşim almazlar.herkes kendi kabından yer.

25 milyona gelince o görünen resmi rakam.

madakaskar
20-08-2009, 16:12
18 haziran 2009 da 0.60 dedi,aradan 2 aydan fazla zaman geçti,endeks % 50 yukarı gitti bu hisse hala 0.64-0.65,çıldırmak içten değil...

sn ogeday siz yapmayın bari.

pegyoyu tanıyan biri olarak.

böyle olması normal değil mi sizce?

ogeday
20-08-2009, 16:16
sn ogeday siz yapmayın bari.

pegyoyu tanıyan biri olarak.

böyle olması normal değil mi sizce?

Doğru yazmışsın sn.madakaskar tanıyorum,şaşırmıyorum da ama yine de sinirlerime hakim olamıyorum,ayrıca biraz biliyorsam bu hisseyi harekete geçmesi gerek yakın zamanda...bekliyorum.
yarın 0.75-0.76 kapatabilir.

al-sat-tut tavsiyesi değildir.

ogeday
20-08-2009, 16:18
İlk hareketin de çıkacam bir daha da girmeyeceğim bu hisseye,isterse 5000 olsun...

madakaskar
20-08-2009, 16:22
Doğru yazmışsın sn.madakaskar tanıyorum,şaşırmıyorum da ama yine de sinirlerime hakim olamıyorum,ayrıca biraz biliyorsam bu hisseyi harekete geçmesi gerek yakın zamanda...bekliyorum

ben sizin yazılarınızı 1 yıldır okuyorum 0.20 0.30 larda bıraktınız bir süre o kadar.

pegyo bu ne yapacağı belli olmaz.bir bakmışız 0.80 1.00 ama bilemiyoruz zamanını.

sizinde iyi bir karla çıkacağınızı düşünüyorum.:mut:

ertunga77
20-08-2009, 16:23
alim satimi birisi verse de , kim almiş kim satmiş baksak bir olmaz mi?

madakaskar
20-08-2009, 16:25
alim satimi birisi verse de , kim almiş kim satmiş baksak bir olmaz mi?

ya kim almış satmış boşver be yaw

kapanışa bak 0.65 bodrum kalesi maşallah vadesiz mevduat hesabı:he:

ogeday
20-08-2009, 16:25
Yine madakaskar dostumuzun yazdığı gibi bu kuti denen herifin elinde ve kontrolünde 60-70 milyon lot'tan aşağı mal olmayacağını değerlendiriyorum,şahsi fikrimdir bu...

ertunga77
20-08-2009, 16:27
ya kim almış satmış boşver be yaw

kapanışa bak 0.65 bodrum kalesi maşallah vadesiz mevduat hesabı:he:

vakit geçiriyoruz işte al satlara bakarak madi'cim...

o almişi su satmiş deyip geyik yapiyoz işte :-))))

ulen madi...kuti nin adami olduğunuz itiraf et :-))

ogeday
20-08-2009, 16:28
ben sizin yazılarınızı 1 yıldır okuyorum 0.20 0.30 larda bıraktınız bir süre o kadar.

pegyo bu ne yapacağı belli olmaz.bir bakmışız 0.80 1.00 ama bilemiyoruz zamanını.

sizinde iyi bir karla çıkacağınızı düşünüyorum.:mut:

0.20-0.30 lar da bakmayı bıraktım çünkü battım diye düşünüyordum ama ister inan ister inanma 0.20 den bile mal almıştım 0.28 den sattım malı mal gibi:)

Ayrıca madakaskar dostum,gözümden kaçmadı yazdığın bir şey 0.80-1.00 olur belki diyorsun tamam da,benim bu fiatlardan iyi bir kar la çıkma imkanım olduğunu nasıl değerlendirdin bak orası ilgimi çekti :)benim ilk pegyo aldığım tarih 2008 temmuz sonu maliyet 1.05,ha tahmin ediyorsun belki maliyet düşürmüştür diye ona amenna amma başkalarının bilemeyeceğini biliyorsan :)ne diyelim o zaman gizemli birisin desem olur mu ...

madakaskar
20-08-2009, 16:29
en az o kadar.

90 milyon falan olunca gerçek çıkışı yaparlar.

gerçek çıkıştan kastım 2.00 ve üzeri rakamlar.

bu sefer ki çıkışında 2.84 üzerini deneyecektir.ama vade uzun.

yatırım tavsiyesi değil kendi düşüncelerimdir.

madakaskar
20-08-2009, 16:31
vakit geçiriyoruz işte al satlara bakarak madi'cim...

o almişi su satmiş deyip geyik yapiyoz işte :-))))

ulen madi...kuti nin adami olduğunuz itiraf et :-))

vallahi değilim yaw.kutiyi yalnızca boğaziçi işletmeden tanırım.matematikte 1.idi.bide net holdingde çalışıyodu onu bilirim o kadar.

madakaskar
20-08-2009, 16:33
0.20-0.30 lar da bakmayı bıraktım çünkü battım diye düşünüyordum ama ister inan ister inanma 0.20 den bile mal almıştım 0.28 den sattım malı mal gibi:)

sağlık olsun umarım iyi bir karla çıkarsınız.

bende zamanı gelince hisselerimi sahibine iade edicem tabi karıyla.

alex13
20-08-2009, 16:36
besim ve kutman aynı tastan çorba içtikleri bellidir zaten
belkide netin speği odur..
kan kusturmuştur nette millete

ogeday
20-08-2009, 16:39
Ben de bir gün makam odasının bulunduğu kata çıkmıştım ama başka iş için 2006 idi,o zamanlar bunun hissesi yoktu galiba elimde,yoksa iki çift laf ederdim orada kulağına gitsin diye ...

madakaskar
20-08-2009, 16:41
besim ve kutman aynı tastan çorba içtikleri bellidir zaten
belkide netin speği odur..
kan kusturmuştur nette millete

netin ezelden beri speği olduğunu"düşünüyorum"

ve şu anda gsdho yu da onlar yapıyor diye" düşünüyorum".

alex13
20-08-2009, 16:42
Petrol ofisi a.g. (petrol ofisi) hisse senedinin piyasasinda 26.02.2009-05.03.2009 doneminde gerceklegtirilen iglemlerin incelenmesi sonucunda;
a) 26.02.2009-05.03.2009 doneminde petrol ofisi hisse senedinde gerceklegtirilen spkn’nun 47/i-a-2 maddesinde tanimlanan sucun unsurlarini iceren fiilleri nedeniyle mehmet akdere, bekir sani karayal, murat aksoy, huseyin ugur aksoy, levent agan, esra sedef tekgn, huseyin kemal kavak, murat bellgcg, ahmet akdere, murat kaan dglber, banu fettin ve murat cgmen hakkinda, spkn’nun 49’uncu maddesi uyarinca cumhuriyet savciligi’na suc duyurusunda bulunulmasina,
b) mehmet akdere, bekir sani karayal, murat aksoy, huseyin ugur aksoy, levent agan, esra sedef tekgn, huseyin kemal kavak, murat bellgcg, ahmet akdere, murat kaan dglber, banu fettin ve murat cgmen hakkinda surekli olarak borsalar ve tegkilatlanmig diger piyasalarda iglem yapma yasagi getirilmesine,

madakaskar
20-08-2009, 16:44
belki paranoya olabilir ama

ben kutinin bu forumda bizzat yazdığını düşünüyorum.

çünkü hissenet en çok takip edilen ve en first forum:hissenet:

alex13
20-08-2009, 16:44
netin ezelden beri speği olduğunu"düşünüyorum"

ve şu anda gsdho yu da onlar yapıyor diye" düşünüyorum".

besimin arayıpta bulamayacağı niteliklere sahip
ikiside kağıt patronu

ogeday
20-08-2009, 16:45
mesut un yeğeni olan sarışın çocukla az makara yapmıyorduk bir zamanlar bodrum civarlarında hala aklıma gelince gülerim ne fırlamaydı o,şimdi 17-18 yaşlarında olmalı ...

madakaskar
20-08-2009, 16:47
besimin arayıpta bulamayacağı niteliklere sahip
ikiside kağıt patronu

:super::super::super:

alex13
20-08-2009, 16:48
01.07.1998
MEHMET KUTMAN

Global Menkul Değerler'in kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman 1960 doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Kutman, Teksas Üniversitesi'nde master yaptı. 1985-89 arasında North Carolina National Bank'ta Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. 1989'da Türkiye'ye döndü, askerliğini yaptıktan sonra 1990 başında Net Holding'de Proje Koordinatörü olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Global Menkul Değerler'i kurdu. Kutman halen, Efes Yatırım, Alarko Gayrimenkul Yatırım Şirketi, Avrasya; Evren, Atlas ve Global Yatırım Fonları'nın Yönetim Kurulu Üyesi.

ogeday
20-08-2009, 16:49
Petrol ofisi a.g. (petrol ofisi) hisse senedinin piyasasinda 26.02.2009-05.03.2009 doneminde gerceklegtirilen iglemlerin incelenmesi sonucunda;
a) 26.02.2009-05.03.2009 doneminde petrol ofisi hisse senedinde gerceklegtirilen spkn’nun 47/i-a-2 maddesinde tanimlanan sucun unsurlarini iceren fiilleri nedeniyle mehmet akdere, bekir sani karayal, murat aksoy, huseyin ugur aksoy, levent agan, esra sedef tekgn, huseyin kemal kavak, murat bellgcg, ahmet akdere, murat kaan dglber, banu fettin ve murat cgmen hakkinda, spkn’nun 49’uncu maddesi uyarinca cumhuriyet savciligi’na suc duyurusunda bulunulmasina,
b) mehmet akdere, bekir sani karayal, murat aksoy, huseyin ugur aksoy, levent agan, esra sedef tekgn, huseyin kemal kavak, murat bellgcg, ahmet akdere, murat kaan dglber, banu fettin ve murat cgmen hakkinda surekli olarak borsalar ve tegkilatlanmig diger piyasalarda iglem yapma yasagi getirilmesine,

Kuti pegyonun (yukarıda en az birisinin ismi var) korsan speklerinin pegyoda belli bir süre için dahi işlem yapamayacağı gibi bir durumun ortaya çıktığını anlarsa bunu değerlendirmek isteyecektir kanaatimce...dağılan mallarını korkusuzca toplar belki o zaman...:wink:

ertunga77
20-08-2009, 16:52
garantinin 394.170 lot alişi var bugün...

deniz ne hikmetse satişta; 388.000

ogeday
20-08-2009, 16:55
kim nederse desin geçen 0.71 i gördüğü gün bir tanıdığım elindeki
100.000 lota yakın malı satmaya başlamış 0.66 ları gördüğünde malın tamamını satmış ve malı bitirdiği an 2 dakika geçmeden kağıt hızla 0.71 e çıkmış,buda demek oluyor ki bunlar(kuti ve avanesi )bu derece milletin elindeki lotları sayıyorlar...

alex13
20-08-2009, 16:56
sn. ogeday
şu 0.68 kırılsada önünü görse diycem ama alt banda değmesi için
ya 0.60-0.59 u görmeli yada biraz daha yatay yolu var
o kadar sabretmişin biraz daha sık
0.39 daki hareket gibi olmalı ordada sabret demiştim sana hatırlarsan
kal sağlıcakla

ertunga77
20-08-2009, 17:00
sn. ogeday
kal sağlıcakla

bi haber gelir inşallah...

tenik meknik tarih olur :-))

bizim kuti, çok fazla kağidi tekniğe birakmaz sanirim ...yoksa halimiz harap...

ogeday
20-08-2009, 17:02
sn. ogeday
kal sağlıcakla

evet doğru diyorsun sevgili dostum o zaman senin önerinle malı tutmuşdum(0.39) allah razı olsun senden...

yıldız
20-08-2009, 18:34
hayırlı ramazanlar

alex13
20-08-2009, 20:21
hayırlı ramazanlar

cümlemizin sağlıklı bir şekilde bayram gibi geçmesi dileğiyle:cool:

yıldız
20-08-2009, 22:26
Bu satiŞa gelİnce aylar Önce bİr arkadaŞ satiŞ İÇİn bankasi olan yoncalogolu bankadan bahsetmİŞtİ yaziyi okumayan olabİlİr hatirlatmak İstedİm

alex13
21-08-2009, 09:47
hadi artık pegyo sıra sende üzme bekleyenleri

prey
21-08-2009, 09:47
0.67 gördük
hadi hayırlısı bu defa 0.70 kırılacak gibi gözüküyor
şahsi görüşümdür kimseyi bağlamaz...

ertunga77
21-08-2009, 09:49
Öncelikle tüm PEGYO canların ramazanını en içten dileklerimle kutlarım...

Razamazan vesilesiyle herkese bol ve bereketli kazançlar dilerim...

hadi pegyocanımız, yuzumuz kara çıkarma..teker teker engelleri geç :-))

**

al sat tut tavsiyesi değildir..bu işlerden anlamam

111111
21-08-2009, 09:52
glyho bağlı hareket ediyor.pek idtekli görünmüyor ama bakalım ne olacak.bu arada goldaş dada hareket başladı .

111111
21-08-2009, 09:57
bu bankalar 1 hafta yatay gitse bugünki gibi.bizim kağıtlar ihya olur..

ertunga77
21-08-2009, 09:59
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama;

PEGYO nun tum yukselişleri, endeksin aşağiya sarktiği dönemlere geliyor...

pasazade
21-08-2009, 09:59
64 e dün toplayanlar malı 67 ye yığmışlar.........

mehmetyun
21-08-2009, 10:07
Öncelikle tüm PEGYO canların ramazanını en içten dileklerimle kutlarım...

Razamazan vesilesiyle herkese bol ve bereketli kazançlar dilerim...

hadi pegyocanımız, yuzumuz kara çıkarma..teker teker engelleri geç :-))

**

al sat tut tavsiyesi değildir..bu işlerden anlamam

amin... :):)

mehmetyun
21-08-2009, 10:10
az önce 066 kaldıran günlükçüler baktılar ışık yok hissede tekrar 066 ya basıp çıktılar...

ertunga77
21-08-2009, 10:15
tam hareket geliyor derken...hareket durdu...

gerçekten bu pegyoya akıl sir ermez...yanliz bir patlarsa pir patlar gibi geliyor bana ama ne zaman :))

ertunga77
21-08-2009, 11:34
64 e dün toplayanlar malı 67 ye yığmışlar.........

67'den mal mi yediriyorlar millete yani ?

111111
21-08-2009, 11:38
Tacİrler glyho ve pegyo da yenİden devrede.almaya devam..

camouflage71
21-08-2009, 11:51
Tacİrler glyho ve pegyo da yenİden devrede.almaya devam..

global ve pegyoda ilk seans alan satanlari yapistirmaniz mümkünmü?

ertunga77
21-08-2009, 13:21
68 yaptikca birisi kafasını vuruyor...

kanaryam2007
21-08-2009, 13:23
yok yok 68 i de aşacak gibi görünüoooo

ertunga77
21-08-2009, 13:26
İnŞallah...en buyuk beklentİmİz bugun 70 İn Üzerİne atmasİ...

TABİ pegyo BU...

NE ZAMAN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ ;)

111111
21-08-2009, 13:35
demiştim çifte bayram diye ama henüz erken..0,68 i iyi hacimle kırmamız gerekiyor........

111111
21-08-2009, 13:46
0,68 kademesi ufak ufak alınıyor.gidecek gibi...kademeleri verebilirmisin mehmet arkadaşımız..

111111
21-08-2009, 13:56
0,68 alışı 1 milyon lotu geçti...

ertunga77
21-08-2009, 14:04
daha ne kadar aliş lazim 69 u görmesi için...??

ertunga77
21-08-2009, 14:09
ondan once bu tür durumlar PEGYO formu üye ve ziyaretci akınına uğrardi...

demek çoğu kişi bu yukselişi firsat bilip, çekip gitti :-)))

şimdi bakiyorum kimsecikler kalmamiş :-;9

cenkuzm
21-08-2009, 14:15
buradayız hiç daha da gitmeyi düşünmüyorum

ertunga77
21-08-2009, 14:17
buradayız hiç daha da gitmeyi düşünmüyorum

hocam ne yapiyon ?

speğe terkedilmiş PEGYO formu havasi vermeye çalişiyorum ki, dokuldugumuzu zannedip problem çıkarmasın :-)))

besta
21-08-2009, 14:23
kademeler ne durumda yazan olursa sevinirim

ertunga77
21-08-2009, 14:25
sabahtan beri kademe diyoruz ama herhalde kimse göremiyor..

prey
21-08-2009, 14:28
Bak ben size söyliim 0.70 kırılır kırılmazsa ben bu işi bırakırm deermişim:kahkah:

besta
21-08-2009, 14:31
iş bank ın sayfasında problemmi var

yıldız
21-08-2009, 14:36
ramazan bereketi nerde61 62 nerde67 68

pasazade
21-08-2009, 14:37
prey sen hala burdamısın... ky nin malını sattırmak için canınız çıktı aldınız malı heraldeki gülücükler saçıyorsunuz............

111111
21-08-2009, 14:37
o.68 alış 2.5 milyon lotu geçti..........

yıldız
21-08-2009, 14:41
pegyo satıyorlar herhalde borsada

ertunga77
21-08-2009, 14:43
uzuzn zzamanda beri ilk kez GLHY'den ayri hareket ediyor...

alex13
21-08-2009, 14:47
kapanış 69 ve üstü olmazsa geriye dönüş olabilir..

prey
prey sen hala burdamısın... ky nin malını sattırmak için canınız çıktı aldınız malı heraldeki gülücükler saçıyorsunuz............

oooo kimler gelmiş :kahkah:

ben hep burdaydım bir yere gitmedim valla çok iyi komplo teorisi üretiyosun tebrikler...

yıldız
69 hayırlı olsun

yıldız
21-08-2009, 14:48
49 çok az 60 olmuştuk

ertunga77
21-08-2009, 14:51
sanki 70 üzerine atacaklar gibi duruyor...

GLHY den bu kadar ayrişmasi, acaba bir haber mi bekleniyor sorusunu da akla getiriyor..

tabi her zaman soylediğim gibi;

bu pegyo her an herşey yapabilir..onun için kestirmek çok zor..

al sat tu tavsiye değildri..

besta
21-08-2009, 14:53
şeytan diyor sat yine
2 aydır2 kere dinledik kazandık
mübarek gün uyulurmu şeytana ne dersiniz

yıldız
21-08-2009, 14:59
şeytanın söylediğine eminmisim çok para kazan çok günah işlediye doğru söyleyebilir şeytansa ama şeytanda geleceği bilemez ben çözemedim:)

prey
21-08-2009, 15:14
şeytan diyor sat yine
2 aydır2 kere dinledik kazandık
mübarek gün uyulurmu şeytana ne dersiniz

Şeytan çarpmasın sonra haşamat olma :kahkah:
sonra bakakalırsın arkasından bel bel
ama pzt bakmışsın 0.62 olmuş pegyo o zamanda satmadığın için kafanı duvarlara vurursun :vurkafa:

diyeceğim şudur iki ucu boklu değnek :kahkah:

mehmetyun
21-08-2009, 15:15
066 699167
067 1001000
068 886998

069 1159000
070 1022000
071 676196
072 290212
073 420057 kademeler böyle

mehmetyun
21-08-2009, 15:17
en iyi alıcılar

finans 642437
deniz 416630
info 335000

satıcılar,
iş yatırım 1048290
yapı kredi 171653
euro yatırım 153850

iş yatırım çok baskı kurmuş kagıtta tek başına şuan takası eksi ama 721 bin lotla ekside duruyo sanırım virman gelicek...

kafkame
21-08-2009, 15:26
pazartesi ye kaldı haber neyse tahtayı canlandırdılar haftaya her şey iyi olacak...

ertunga77
21-08-2009, 15:27
Şeytan çarpmasın sonra haşamat olma :kahkah:
sonra bakakalırsın arkasından bel bel
ama pzt bakmışsın 0.62 olmuş pegyo o zamanda satmadığın için kafanı duvarlara vurursun :vurkafa:

diyeceğim şudur iki ucu boklu değnek :kahkah:

çok komik....

bu espiri kalitesiyle sen burada harcanma hocam ;P

prey
21-08-2009, 15:28
pazartesi ye kaldı haber neyse tahtayı canlandırdılar haftaya her şey iyi olacak...

Bir haberdir tutturdun dalga mı geçiyon adammı seçiyon anlamadım:he:

kafkame
21-08-2009, 15:30
Bir haberdir tutturdun dalga mı geçiyon adammı seçiyon anlamadım:he:

seni seçmedim

ertunga77
21-08-2009, 15:31

hiç belli olmaz son dakikada da olabilir...tabi boyle bir haber gelecekse eğer...

ama birşey var ki GLHY den ayrişti...ya da GLHY'ye göre çok daha prmsiz kalmişti..

111111
21-08-2009, 15:38
daha öncede yazmıştım.dün gece bu bilgiyi bir kez daha teyit ettim..ykb yönetim kurulu üyelerinden biri m.k.uranyım maden sahibi olduğu ve yakında bu haberin patlaması sözkonusu..

ertunga77
21-08-2009, 15:41
daha öncede yazmıştım.dün gece bu bilgiyi bir kez daha teyit ettim..ykb yönetim kurulu üyelerinden biri m.k.uranyım maden sahibi olduğu ve yakında bu haberin patlaması sözkonusu..

bu durum GLHY' ye daha çok yarar ama...yaniliyor muyum?

ertunga77
21-08-2009, 15:46
eğer bu harketin devami gelecekse..kapanişinda ona göre şaşali olmasi gerekiyor :-;)

111111
21-08-2009, 15:54
eğer bu harketin devami gelecekse..kapanişinda ona göre şaşali olmasi gerekiyor :-;)

oldu kademe düştü..:aww:

prey
21-08-2009, 16:01

Kesinlikle işte günün yorumu:super:

ertunga77
21-08-2009, 16:09
oldu kademe düştü..:aww:

:-)) 69 kapadik kötü mü ?...

bence teknik olarak da iyi bir yerde kapadi...

gerçi teknik yorum ustatları daha iyi bilir..

pasazade
21-08-2009, 16:17
güsseelll kapanış

madakaskar
21-08-2009, 16:20
bugün 0.69 olmuşuz ne güzel yaw.

bolinger dışına çıktık üstten. pazartesi ortalar üstad.:oley:

KESKİNALİ
21-08-2009, 16:34
Bugünün alıcı satıcılarının pastasını yapıştırabilecek bi arkadaş varmı?

metkon
21-08-2009, 16:35
En nihayet 68 üstü kapatabildik...:he:

SERCAYOLKAN
21-08-2009, 16:37
bugün 0.69 olmuşuz ne güzel yaw.

bolinger dışına çıktık üstten. pazartesi ortalar üstad.:oley:

Dostum dediğin olursa Kasım 2007 ve Mayıs 2008 zirvesinden geçen ana düşüş trendini kırarız büyük ihtimalle.

Grafiğini daha önce bazı arkadaşlar yapıştırmıştı, aşık olunacak grafik diye.

Bu durumda hedef 1,10 oluyordu.

Sayın metkon'un bu noktada bir yorumu olsa daha sağlıklı düşünürüz sanırım.

YTD.

Saygılar...

DungeonMaster
21-08-2009, 16:44
Dostum dediğin olursa Kasım 2007 ve Mayıs 2008 zirvesinden geçen ana düşüş trendini kırarız büyük ihtimalle.

Grafiğini daha önce bazı arkadaşlar yapıştırmıştı, aşık olunacak grafik diye.

Bu durumda hedef 1,10 oluyordu.

Sayın metkon'un bu noktada bir yorumu olsa daha sağlıklı düşünürüz sanırım.

YTD.

Saygılar...

O grafiği "Yorumsuz" yazarak ben yapıştırmıştım :) Bugünkü kapanış ile o çizginin üzerine çıkmış oldu. :cool: Günün en yükseğinden kapamış olmasını da hareketin devamı gelecek diye yorumluyorum. Ama bir ralli olacağını sanmam. Buraya kadar nasıl geldi ise aynı şekilde devam eder kanımca. Hafta başı bir yukarı ve sonra geri gelip 0.70 de taban çalışması. Sonra ne kdar süreceği belirsiz yatay. Sonra yukarı. Nominale kadar böyle gider herhalde. Bir haber falan gelecekse de 1.00 geçilmeden gelmez kanımca.

Tamamen öngörü, teknik, hissiyat vs üzerine kurulu kişisel teorilerimdir.

Herkese iyi haftasonları. :)

SERCAYOLKAN
21-08-2009, 16:47
Bu arada sayın prey bana az daha dizüstü bilgisayara mal oluyordunuz haberiniz olsun.

:cry:İyimserliğiniz karşısında gözlerime söz geçiremedim. (Sizin yazdıklarınızı okudukça.) İşi iyice abarttılar.:clown:

Saygılar...

madakaskar
21-08-2009, 19:57
glyho pegyo makas kapanmaya başladı.

aman birtarafımız kesilmesin.

yıldız
21-08-2009, 20:15
geçen cuma glyh kar açıklamış ve iyi olacak beklentisi vardı ama olmadı şimdide pera güzel kapandı önümüzdeki hafta glyh gibi olabilir ondan sonraki hafta genel kurul haftası 69 devamı gelir belki o hafta

rubinkazan
21-08-2009, 21:35
cümleten iyi akşamlar... Yeniden aranızdayım. Güzel günler olacak inşallah...

111111
21-08-2009, 21:49
aracı kurumların alış ve satış dağılımına bakarak.burada 3-4 kademe çıkmasına mana vermek çok zor.ayrıca m.k.kağıdı çıkarmadığını söyleyen arkadaşlar bugünkü basit ve ciddi olmayan bir hacimle kağıdın 0,69 a gelmesini nasıl açıklayacaklar.........

madakaskar
21-08-2009, 22:59
cümleten iyi akşamlar... Yeniden aranızdayım. Güzel günler olacak inşallah...

selam dostum.
nerelerdesin ya.bir gittin pir gittin.
denizli nasıl inşaat devam ediyor mu?
sümerparkın temel demirleri çürümüş diye duydum varmı bir haber:hg:
__________________________________________________ __________

cutexxtrue
21-08-2009, 22:59
c.can

Nereden:
denizli

Sal 04 Ağu 2009 11:22

proje 2010 Nisan Ayında Bitecekmiş Geçen Gün İnşaat Alanına girdimde Güvenlikçi Dışarı çıkardı ama az bir şey gördüm 2 kamyon beton döküyordu yani inşaat devam ediyor...

alıntıdır..

madakaskar
21-08-2009, 23:03
bugün algyo da primlendi hemen hemen pegyo kadar yanılmıyorsam.
kuti algyo da yönetim kurulu üyesidir.
acaba bir bağlantı olabilir mi?
__________________________________________________ _________

trenci
21-08-2009, 23:06
aracı kurumların alış ve satış dağılımına bakarak.burada 3-4 kademe çıkmasına mana vermek çok zor.ayrıca m.k.kağıdı çıkarmadığını söyleyen arkadaşlar bugünkü basit ve ciddi olmayan bir hacimle kağıdın 0,69 a gelmesini nasıl açıklayacaklar.........

bende aynı düşüncedeyim 0.68 üzeri hacimsiz kapanış benim dikkatimi çekti burada en az 30 milyon hacim olması gerekirdi bakalım ne olacak ama ciddi bir çıkış habercisi olarak görmüyorum.68 ciddi bir direnç noktası üzerinde kapanışı güzel ama tek hoşuma gitmeyen hacim.

cutexxtrue
21-08-2009, 23:07

siz bugünki hareketin m.kutmandan habersizmi olduğunu düşünüyosunuz???
orda alım satımlarda global görmemiş olmanız alım satımlarda m.kutmanın olmadığını göstermez...en son en iyi satıcı iş bankasıydı 1. 200 bin lotla 67 ye verip 68 i tekrar alanda iş bankasıydı..600 bin alım yaptı son dakikalrda ..

cutexxtrue
21-08-2009, 23:13
ayrıca son dönemlerde dikkatimi çeken başka brşeyde iş bankasının 13 milyon 14 milyondan lotttan 11 milyona düşmesi globalde 21 milyonlara geriledi tacirler türedi deniz malllanmaya başladı bakarsınız pazartesi global ve iş sahneye çıkar çıkmazlarsa sanki genel kurula dönük beklenti iyi değil gibi...

yatırım tavsiyesi değildir...

111111
21-08-2009, 23:15
siz bugünki hareketin m.kutmandan habersizmi olduğunu düşünüyosunuz???
orda alım satımlarda global görmemiş olmanız alım satımlarda m.kutmanın olmadığını göstermez...en son en iyi satıcı iş bankasıydı 1. 200 bin lotla 67 ye verip 68 i tekrar alanda iş bankasıydı..600 bin alım yaptı son dakikalrda ..

iyi tamamda kutman neden bu hareketi yapsın veya yapılmasına izin versin.2 hafta öncede bu rakamları görmesine neden izin verdi.bu arada şu kadar mal topladımı diyecekseniz.iyide bu arada dönen hacim meydanda m.k.bu kadar basit ve bu kadar ucuz ,küçük hesapların adamı olduğunumu söyleyecekseniz.:beurk:

cutexxtrue
21-08-2009, 23:19
kardeş son 4 günde ortalama hergün 170 bin lota yakın mal topladılar bugünse 436 bin hacimli yükseldide ne olduki ben takip ettim o hacimli yükselişlerde hep mal alıyordu millet ...küçük dediğiniz 1 milyon lot aldılar 4 günde ..

atmaca844
21-08-2009, 23:31
hacimin küçük olduğu bahsediliyor ama teletex sayfasına bakıldığında yinede en fazla işlemin yine bunda olduğunu görürsünüz nitekim hemde büyük bir ara
hem çıkış için illakide hacminin büyük olması ne hacet ne zamandan beri burada çakılı kalmış kağıdın böyle bir işlem yapması gayet normaldir bence

111111
21-08-2009, 23:33
kardeş son 4 günde ortalama hergün 170 bin lota yakın mal topladılar bugünse 436 bin hacimli yükseldide ne olduki ben takip ettim o hacimli yükselişlerde hep mal alıyordu millet ...küçük dediğiniz 1 milyon lot aldılar 4 günde ..

İyİde neden bugÜn dÜn deĞİl daha Önce deĞİl...m.k.cani bugÜnmÜ İstedİ...

cutexxtrue
21-08-2009, 23:38
neden yaptığınıda bilecek tek kişi yine sayın kutmandır belki 0.2x leri buralardan sattırıp pegyo hissesindekilerin maliyetlerini 0.50 0.70 arasında oluşturmaya çalışıyodur.. hissede olanların çoğunun maliyeti 0.60 0.70 olucağından hisse 1 .x olduğunda hissede çok aşalara salınmıyacak..sadece düz mantık tabi bu ...

yatırım tavsiyesi değildir....

trenci
21-08-2009, 23:43
[QUOTE=atmaca844;3502504]hacimin küçük olduğu bahsediliyor ama teletex sayfasına bakıldığında yinede en fazla işlemin yine bunda olduğunu görürsünüz nitekim hemde büyük bir ara
hem çıkış için illakide hacminin büyük olması ne hacet ne zamandan beri burada çakılı kalmış kağıdın böyle bir işlem yapması gayet normaldir bence[/

dogrudur teletekste gösterebilir ama daha önce cıkışlar bu hacimin neredeyse 3hatta 4 katı hacimle çıkıyordu burada 68 direnci var bu direnç hacimli kırılması gerekirdi diye düşünüyorum.bu olumsuz düşüncem birde şöyle düşünüyorum artık destek vede direnc olaylarına kimse takılmıyor direnc kırıp yukarı gidecegine inandıklarından kimse malını satmıyor.buda olumlu düşünce bakalım zaman ne gösterecek inşallah yukarlar olur beklentimiz bu bir yıldan beri bekliyoruz ya o bizi çatlatacak yada biz onu

cutexxtrue
21-08-2009, 23:44
İyİde neden bugÜn dÜn deĞİl daha Önce deĞİl...m.k.cani bugÜnmÜ İstedİ...

iyide bu sorunuzun cevabını kimse veremez hemde hiçbir hissede giden hisselerin hepsinde o gün için neden gittiğinde dair bir açıklama olmazki.... neden diye soruyosunuz buna bir çok teori uydurulabilir.. ben 1 tane uydurayım kutman ky mal yıkmak istiyo ..iş bankasıda mal çıkıyo zaten..bu tezi desteklicek bugün cuma belki cuma namazında içi cız etmiştir..vs..vs...

111111
21-08-2009, 23:44
İyİde kaĞidi 0,8x-0,9x araliĞina Çekse zaten ky ÇoĞu satacak malİyetİ yakalayacak ve satacak.zİra endeks 50.000 dayanmiŞ ve heran gerİ patlayabİlİr.ky bu stresİ kaldiramaz.m.k Çok mal İstİyorsa sÜratle bu araliĞa taŞir kaĞidi.ama ben baskinin m.k dan geldİĞİne İnanmiyorum.

cutexxtrue
21-08-2009, 23:51
suratle taşıması için sağlam haber gerekir .farzedelimki haber geldi süratle 1 lere taşırsa süratle al satcılar üşüşür süratle millet habere daynarak mala hucum ederler...0.2x lerden buraya gelmiş kağıda millet atlar sonrada düzeltmede 0.50 0.70 aralığına gelince başlarlar kutmana sövmeye ..ne gerek varki ağır ağır götürüyo işte o rakamlara hem mallanarak hem kağıdı çok popiler yapmadan 1 li rakamlara geldiğinde millet satıncada patlatır haberi alır götürür 0.2x lerden 1 lere gelmiş kağıdada her babayiğit saldıramaz...

cutexxtrue
21-08-2009, 23:54
iyide neden tüm ky satmasını istesinki kağıtta yatırımcıda lazım o rakamlara gelene kadar maliyeti düşük olanları sattırıcak alacaklarınkinide 0.70 civarı yapıcak onlarla yola devam edicek ..

111111
21-08-2009, 23:59
Bu tabİ sİzİn bakiŞ aÇiniz.bende ŞÖyle bİr senaryo yapiyim.elİndekİ mİlyonlarca lottan 3-5 mİlyon lot satip kaĞidi 0,5x lİ rakamlara İndİrİp İmkb ye de haberİ yollayip 3-6 mİlyon lot sattim aÇiklamasini yaptimi.mİllet kutman satiyor dİye Özellİkle ky mali boŞaltacaktir.mk İstedİĞİ kadar mallanacaktir.

cutexxtrue
22-08-2009, 00:00
finans yatırım bugün 827 bin lot alım yapmış..hatırladığım kadarıyla bir ara globalde finansa 2 milyon virman yapılmıştı..belkida m kutmandır...uzun lafın kısası 1 sene bekledik beklediniz..hisenin grafiği iyi blançocu iyi beklenti mevcut beklemekten ve görmektan başka çare yok....

trenci
22-08-2009, 00:01
suratle taşıması için sağlam haber gerekir .farzedelimki haber geldi süratle 1 lere taşırsa süratle al satcılar üşüşür süratle millet habere daynarak mala hucum ederler...0.2x lerden buraya gelmiş kağıda millet atlar sonrada düzeltmede 0.50 0.70 aralığına gelince başlarlar kutmana sövmeye ..ne gerek varki ağır ağır götürüyo işte o rakamlara hem mallanarak hem kağıdı çok popiler yapmadan 1 li rakamlara geldiğinde millet satıncada patlatır haberi alır götürür 0.2x lerden 1 lere gelmiş kağıdada her babayiğit saldıramaz...

günlük al satcıların bu senetten agızları yandı izleyin bakın bu gün hariç hiçbir zaman gün içerisinde gördügü en yüksek noktadan kapanmamıştır hacim düşüklügü günlükcülerin bu senetten uzak durması olarak yorumlamakta mümkün buda güzel bir yaklaşım.umarızki böyle bir şey de olsun.

cutexxtrue
22-08-2009, 00:03
Bu tabİ sİzİn bakiŞ aÇiniz.bende ŞÖyle bİr senaryo yapiyim.elİndekİ mİlyonlarca lottan 3-5 mİlyon lot satip kaĞidi 0,5x lİ rakamlara İndİrİp İmkb ye de haberİ yollayip 3-6 mİlyon lot sattim aÇiklamasini yaptimi.mİllet kutman satiyor dİye Özellİkle ky mali boŞaltacaktir.mk İstedİĞİ kadar mallanacaktir.

sanırım anlatamadım yada anlamadınız bu tür hareketler hisseye zarar verir neden yapsınki m.kutman mal almak için yapmıyor diyorum zaten...düşük maliyeti olanları sattırıp yeni maliyet oluşturup onlarla yola devam etmek istiyo diyorum...

cutexxtrue
22-08-2009, 00:06
günlük al satcıların bu senetten agızları yandı izleyin bakın bu gün hariç hiçbir zaman gün içerisinde gördügü en yüksek noktadan kapanmamıştır hacim düşüklügü günlükcülerin bu senetten uzak durması olarak yorumlamakta mümkün buda güzel bir yaklaşım.umarızki böyle bir şey de olsun.

aynen öle işte demekki istediğni başarmış sayın 111111 dediği gibi süratle tavan tavan götürürse tabiki herkez atlar...

111111
22-08-2009, 00:06
İŞte bu beklemekden baŞka Çaremİz yok.ama kaĞitla İlgİlİ gerÇekten İyİ beklentİlerİm var.ama bu halİyle olmaz.yabanci desteĞİne (satiŞ veya ortaklik)İhtİyaÇ var .bunun İÇİnde mk zaman kazanmaya ve bu arada ortak arayiŞina İhtİyaci var.buda kaĞidi ne yapip yapip buralardan gerİye birakmamasi gerekİr.hedef fİyat 3.xx dİye dÜŞÜnÜyorum.ama enaz bİr yillik sÜreÇ lazim...

trenci
22-08-2009, 00:09
finans yatırım bugün 827 bin lot alım yapmış..hatırladığım kadarıyla bir ara globalde finansa 2 milyon virman yapılmıştı..belkida m kutmandır...uzun lafın kısası 1 sene bekledik beklediniz..hisenin grafiği iyi blançocu iyi beklenti mevcut beklemekten ve görmektan başka çare yok....

bu senet i mallandıgımızda senet 1 lerdeydi 0.20 de iken tahtasının kapanacagını bilsem bile bir lot satmayacagım bir kademe bile zararına vermeyecegim diye yazmıştım hatta o günlerde sayın ogeday da aynı yazıları yazdılar ve sözümüzde durduk burallara kadar sabrettik tekrar 0.20 lere gelecegini bilsem bile gene söylüyorum satmayacagım hatta senetten kazanacagım da şimdi kazanmadan satmayacagım sözünü veriyorum zaten yapacak bir şeyimiz yok bekleyecegiz.kutman burada bu senette bana bir şey ögretti sakın ha sakın al sat yapma böyle kıytırık senetlere bulaşma bu senetten çıkınca temeli saglam temettüsünü düzenli veren güçlü şirketlerin senedini al at korkma kriz de olsa sana bir şey olmaz temettü artı bedelsiz ile paran çıkar kalan senetlerde sana kar bile kalır inceleyin örnek vereyim halkb

cutexxtrue
22-08-2009, 00:16
ortaklık arayışında olduğunu yada olacağını sanmıyorum...satış derseniz işte o olabilir..destek neden arasınki arkasında glyho var zaten.. bu arada glyho 79 trilyon kar açıkladı hissede tık yok deniyo..evet bencede öyle ama ben glyho açıkladığı 79 trilyona inanmıyorum bu konsolite edilmiş kar değil asıl kar 90 100 civarı olabilir buda temettü için çok çok iyi bir kar olucaktır...

yatırım tavsiyesi değildir........

pasazade
22-08-2009, 13:21
hisse niye önce yükselmedi dün yükseldi ?

el cevap
perşembe günü bir gurup orta halli spreğin 1 .2 milyon hissesini 64 den satarak başka bir hisseye göçmesi

yükseliş için istediği malı perşembe günü aldı. artık hedef 1.ler

rubinkazan
22-08-2009, 14:45
selam dostum.
nerelerdesin ya.bir gittin pir gittin.
denizli nasıl inşaat devam ediyor mu?
sümerparkın temel demirleri çürümüş diye duydum varmı bir haber:hg:
__________________________________________________ __________

Saolasın kardeşim.

Hoşbulduk.

111111
22-08-2009, 15:07

El cevap
perşembe günü bir gurup orta halli spreğin 1 .2 milyon hissesini 64 den satarak başka bir hisseye göçmesi

yükseliş için istediği malı perşembe günü aldı. Artık hedef 1.ler

bu bİlgİnİn kaynaĞi nerden...bu spek farkli araci kurumlarda konuŞlanmiŞti herhalde....

pasazade
23-08-2009, 02:53
sağlam yerden merak etme....

cutexxtrue
23-08-2009, 11:10

el cevap

yükseliş için istediği malı perşembe günü aldı. artık hedef 1.ler

inşallah ama sanmam çok iyi bir haber olmadıkca 1 lere uzanmaya daha yolumuz var.. elinde olanların çoğu zaten yüksek maliyetli ve aşa yukarı 1 lira dediğinde satmak için bekliyo ha bu saatten sonra sonra bu hisseye giren olurmu bilmiyorum ama girecek olanların çok dikkatli olması gerek diye düşünüyorum keza zamanında yüksek maliyetle yakalanıp 1,5 yıla yakın bekleyenler var...

secrettrade
23-08-2009, 11:57
Globali takibe devam biraz geride kaldı ama bu hafta güzel olacak umarım.

madakaskar
24-08-2009, 00:05
bu hafta tatlı sert çıkış olabilir.
ama ilk önce biraz aşağı tabi.

alex13
24-08-2009, 08:51
bu hafta tatlı sert çıkış olabilir.
ama ilk önce biraz aşağı tabi.

:notr:neye göre aşağı:notr:
iyi düşünmeliki iyiye gitsin:wink:

111111
24-08-2009, 08:54
hoşgeldin 0.7x li rakamlar

ogeday
24-08-2009, 09:02
başlar şimdi dansöz gibi kıvırmaya...

alex13
24-08-2009, 09:15
ilk direncimiz 0.78
bunu kıracağını anlamamız için 0.74 ü görmemiz gerekli

rogdopsink
24-08-2009, 09:17
0,64 ve 070 ile aranızdan ayrıldım..

aşagı gelirse yine alırım...

denizlide bu proje ya belediye ya kutman araclıgyla tamamlanacak bana kalırsa..

uzun süredir hissede olanlar için zor olsa gerek ama hisse tekniğine uygun hareket ediyor..

nisana kadar tamamlanması halinde projenin güzel yerlerde olması aşikar..

proje beş on sene içinde karayollarının değişeceğini öngörürsek denizlinin merkezi olmaya aday..

bu yüzden bu proje satılırsa bence büyük kayıp olur onlar için...

metkon
24-08-2009, 09:18
0.71 de çok önemli...Geçen sefer de buradan dönmüştük...Üstü 0.78-0.84 dirençli aralığına götürür...Eğer çanağı tamamlayacağım derse 1.55 e kadar yolu var orta vadede...