View Full Version : PEGYO Pera GMYO
ufuk5561
09-04-2010, 14:01
77 kalkıp geri geldikten sonra ki takaslar mı...
evet laguna
ufuk5561
09-04-2010, 14:02
76 1.000.000 77 638.000
75 1.310.000 78 615.000
74 707.000 79 825.000
73 539.000 80 1.120.000
72 54.000 81 471.000
anadolu582
09-04-2010, 14:02
işlem hacminin böyle düşmesi beni acayip düşündürüyor. bu kadar hızlı kesilmesi garibime gidiyor.
işlem hacminin böyle düşmesi beni acayip düşündürüyor. bu kadar hızlı kesilmesi garibime gidiyor.
--
balina nefes alıyor. ha, belki de dalacak :) !!
başka balık yok ki ortalık çırpıntılansın ? su dinginleşiverir balina dalınca... bu ilk de değil :)
evet laguna
sağol dostum... bu satış baskısından yıkılmadan çıkarsak ne mutlu bize... normalde 76 ya çoktan vermeleri gerekirdi...
savasci_1
09-04-2010, 14:11
GLYHO ile bugün eşitleyecek mi yoksa sayın laguna.
GLYHO ile bugün eşitleyecek mi yoksa sayın laguna.
işte beklenen oldu 76 ya verdiler... globalde 81 e verdi...
ve yat.finansman sattı.73 ler görülebilir.ytd.
yatırım 0,76 ların hepsine verdi
anadolu582
09-04-2010, 14:18
abe balina dalışa geçti sanırım 866,567 lot satışla denizaltı gibi daldı sanıtım
savasci_1
09-04-2010, 14:21
Dayanamayıp trenden inenler indi.Hadi bakalım yolculuğa devam.
yatırım finansman alışa geçti tekrar.
endeks imdadımıza yetişti... 60 bin geliyooo... derkenn pegyo yine 75 :)
para giriş çıkışını gören varsa yazarmı?
işin kötü yanı 76 açılıp 81 görüldükten sonra 76 kapanırsak tam bir fiyasko olacak... en az 77 kapatmamız gerekiyor...
yeniden alex 13 burda, değerli görüşleri vardır eski pegyyocunun ve Cezve de burda..
ne düşünüyorsunuz , düşünce alabilir miyiz sizden de ?
yeniden alex 13 burda, değerli görüşleri vardır eski pegyyocunun ve Cezve de burda..
ne düşünüyorsunuz , düşünce alabilir miyiz sizden de ?
eski pegyocular bizim gibi boş bogaz degiller senle ben cok gevezelik yapıyoruz dilimize vurmuş onlar sakin sakin olup bitenleri izliyorlar
işin kötü yanı 76 açılıp 81 görüldükten sonra 76 kapanırsak tam bir fiyasko olacak... en az 77 kapatmamız gerekiyor...
--
düşük işlem hacmi ile 76 kapanırsa pek sorun yok.
büyük işlem hacmiyle daha da geri gelirse gör sen... :)
( ama dalma kuti artık çünkü sen de bir daha çıkamazsın artık, o kadar da nefesin kalmadı bence ... yeter ! )
eski pegyocular bizim gibi boş bogaz degiller senle ben cok gevezelik yapıyoruz dilimize vurmuş onlar sakin sakin olup bitenleri izliyorlar
---
iş yok güç yok bizde... :)
ha bir de onlar çıktılar satıp....
elde kağıt olmayınca, susmak daha kolay olur sanırım ...
--
( ama dalma kuti artık çünkü sen de bir daha çıkamazsın artık, o kadar da nefesin kalmadı bence ... yeter ! )
dökülen dökülecek kalan saglar bizimdir yola devam
teknikanalizim
09-04-2010, 14:54
Bi omuz atsammı acaba endeksler zirveye giderken 1,00 altında pek hisse kalmaz nominal değerde işlem gören endekse göre ucuz eli ayağı düzgün bir hisse gibi duruyor :)
Ancak bugünki hareketi ilginç geldi yedirdilermi yoksa silkeledilermi çıkar kokusu ikinci seçenek ise daha yolun başındadır demekki...
--
dostum bu kutiye belli olmaz 71 e bile çeker... belkide tsgyo arzını kullanmak istemiş olabilir onda da hareket olmayınca şimdi gelene gidene verir...
o yüzden 77 altında kapatırsak 2 hafta yatarız...
savasci_1
09-04-2010, 15:03
Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları
SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ
01 OCAK – 31 ARALIK 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU
http://kap.gov.tr/yay/Download/Bildirim/Ek/36317.pdf
Global Yatırım Holding Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları
SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ
01 OCAK – 31 ARALIK 2009 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU
http://kap.gov.tr/yay/Download/Bildirim/Ek/36317.pdf
hızla okudum 2009 yılı karından dagıtılması yönünde henüz bir karar alınmamış olumlu bir şey yok
anadolu582
09-04-2010, 15:22
abiler son derinlk değerlendirmesi yapabilecek olan var mı ve ya yazabilir mi ? Teşekkürler...
75 1019493 76 400279
bu görüntü mal yediriyorlar izlenimi veriyor.iş yatırım dün aldıklarını 75 den pazarlıyor gibi.
75 1019493 76 400279
bu görüntü mal yediriyorlar izlenimi veriyor.iş yatırım dün aldıklarını 75 den pazarlıyor gibi.
son yarım saatte belli olur... günlükçüler ufak tefek satmaya başladı...
şu globalden yakamızı kurtaramadık ki... gün içinde aynı fiyatları gördük nerden nereye 80 81
günlükçüler eli mahkum.75 verecekler.güzel olan yapı kredi 75 in altına girmiş vaziyetde.sabah sattıklarını yerine koyuyor.
gokhan1980_07
09-04-2010, 15:40
dont panik arkadaşlar şöle 2li rakamları görelim sonra satarız :):):):)
günlükçüler eli mahkum.75 verecekler.güzel olan yapı kredi 75 in altına girmiş vaziyetde.sabah sattıklarını yerine koyuyor.
derinlik görebiliyorsan paragiriş çıkışlarını yazabilirmisin bu saatte önemli olan para giriş çıkışı
kayakaynar
09-04-2010, 15:50
224.015 tl artıda para girişi....
224.015 tl artıda para girişi....
teşekkürler bence korkulacak bir şey yok yola devam
75 e dolu yağdı... kimdi o satıcı
savasci_1
09-04-2010, 15:54
0.75 den sürekli biri 1223 lot veriyor.
ufuk5561
09-04-2010, 15:56
75 290.000 76 721.000
işte size kutinin portresi... 74
anadolu582
09-04-2010, 16:01
Hiç alıcı yok mu?
ufuk5561
09-04-2010, 16:02
74 1.177.000 75 287.000
ufuk5561
09-04-2010, 16:06
75 684.000 76 706.000
75 684.000 76 706.000
76 kademesini kaldırsalar hareketlenirdi
75 684.000 76 706.000
bakalım son dakika 76 yı kaldıracaklar mı... böyle bir günün ardından ballı kaymak olur...
anadolu582
09-04-2010, 16:16
Halay diyorum başka birşey demiyorum.
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
76 zor görünüyor.günlükçüler son hareketle 74 gelebilir.
globalin kademesini kaldırdılar bize dokunmadılar :( böyle bir günde + 1 kademe Allah bereket versin :)
geçmiş olsun iyi akşamlar
savasci_1
09-04-2010, 16:33
Hayırlı hafta sonları.
GoodLife
09-04-2010, 17:05
PEGYO 2894445 0.774772279 69.3 -2814899 0.775021235 -67.4 79,546
YATIRIM FINANSMAN 1092777 0.800638 26.15539 YAPI KREDI YAT. -1060936 0.8141834 -25.39328 0
GEDIK YATIRIM 503690 0.6759505 12.05572 IS YATIRIM -645301 0.7307344 -15.44515 0
AK YATIRIM 438408 0.7844976 10.49321 OYAK YATIRIM -594009 0.7685823 -14.21748 0
HALK YATIRIM 435855 0.80195 10.4321 ZIRAAT YAT. -262575 0.7585093 -6.284678 0
GARANTI YAT. 423715 0.7875187 10.14153 TACIRLER MEN. -252078 0.7559399 -6.033435 0
DiGER 1283573 30.72206 DiGER -1363119 -3.26E+01
pazartesi tahminleri???
076 ve 81 e kadar mallananlara hayırlı ugurlu olsun
bir hafta sonra topikte lanetler yagmaya başlar
nereden bulaşıtık demeler başlar(diye düşünüyorum ama)
inşallah oolmaz
iyi iyi bunca zamandan sonra 70 üstü günü ve haftayı kapıyoruz.önümüzdeki haftalar iyiye gebe ama endeks çok büyük olumsuzluk yaşamazsa....
Galataport adını 3 girişimci aldı Özelleştirme’ye ‘Salı Pazarı
Merve ERDİL / ANKARA 10 Nisan 2010
Özelleştirme İdaresi Başkanvekili Ahmet Aksu, yeniden ihaleye çıkılması için çalışmaları süren Galataport’un ismini 3 girişimcinin tescil ettirmesi nedeniyle yeni isim aradıklarını söyledi. Aksu, “Şimdilik kendi aramızda ‘Salı Pazarı Limanı’ diyoruz” dedi.
ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Başkanvekili Ahmet Aksu, ihalesi 2006’da iptal edilen ve 2010’da yeniden ihaleye çıkılması için çalışmaları süren Galataport’a yeni isim aradıklarını söyledi. Aksu, “Bizim milletimiz girişimci, Galataport ismini üç-dört kişi tescil ettirmiş. İsim kullanılamıyor. Biz de yeni isim arıyoruz. Henüz bir karar vermedik ama şimdilik kendi aramızda ‘Salı Pazarı Limanı’ diyoruz” dedi. Galataport için “İstanbul’a yaraşır bir proje olacak” diyen Aksu, şöyle konuştu: “Ülkemizin en önemli ve İstanbul’un tek kruvaziyer limanı olan İstanbul Salıpazarı Limanı’nın, geri planındaki tarihi ve doğal değerlerin de öne çıkarılarak, çağdaş limancılığın gereklerine göre işletilen ve bir kültür başkenti olan İstanbul’a yakışır bir kruvaziyer liman haline getirilmesini hedefliyoruz. Önümüzdeki haftalarda bir tanıtım toplantısı düzenleyeceğiz. Şu anda oradaki dükkânların yüzde 80’i-90’ı boşaldı.”
Davalar lehimize
Özelleştirme ihalelerinin yargı engeliyle karşı karşıya kalmasıyla ilgili de konuşan Aksu, “Özelleştirme uygulamaları tabii ki yargı denetimine tabi. Çok sayıda dava açılıyor, ancak sonunda açılan davaların yüzde 90’ında yaptığımız uygulamaların doğru olduğunu yargı da onaylıyor ve davalar lehimize sonuçlanıyor, fakat bu süreçler programımızı geciktiriyor. Özelleştirmelerde hukukun çizdiği çerçeve içinde hareket ediyoruz” diye konuştu.
Şeker fabrikaları örnek
Şeker fabrikalarından örnek veren Aksu, şunları söyledi: “Devlet işletmeciliğinden gelen sıkıntılar var. Şeker fiyatı yüksek. İlk ihalede 606 milyon dolara özelleştirdik. Özelleştirirken, üretimin beş yıl devam etmesi ve belli bir ton kapasitenin korunması için 50 milyon dolarlık teminat alımı öngörülüyordu. Danıştay ‘Teminat garantiyi sağlayacak büyüklükte değil’ dedi. Ancak bu tutar yeterli bir rakam değilse yeterli rakamı kim söyleyecek. Zaten üretimden vazgeçilirse Şeker Kurulu takip eden yıllarda şirketin kotasını düşürüyor, kota düşüşü de 600 milyon doların üzerinde bir özelleştirme bedeli ödeyen yatırımcı için önemli bir kayıp. İstemiş olduğumuz teminat tutarı üretimden vazgeçilmesi durumunda uğranılacak kota kaybının üzerine getirilmiş ek bir taahhüttü ve İdaremizde sektör uzmanları ile çalışmalar sonucunda belirlenmiş bir miktardı. Çalışma yapılmasa zaten ihale nasıl yapılır?”
Ölçü aletleri özelleşecek
AHMET Aksu, elektrik üretim ve dağıtım özelleştirmeleri sürecine ilişkin ise, yerli ve yabancı yatırımcılarla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Üretim özelleştirmeleri için önümüzdeki aylarda ihale yapılacağını kaydeden Aksu, “Dağıtımlardan sonra da ölçü ayarları özelleştirmesi yapacağız. Bu da önemli bir özelleştirme, araç muayeneden daha büyük bir iş olur” diye konuştu. Elektrik özelleştirmeleri sonucunda elektrik tüketimindeki kayıp-kaçak oranının da azalacağını vurgulayan Aksu, “10 milyar dolarlık elektrik sektörü var. Yüzde 25’i kayıp-kaçak olsa, 2.5 milyar dolar ediyor. Özelleştirmelerle kayıp kaçağı azaltmayı hedefliyoruz. Burada yüzde 10’luk bir kazanç bile ülkeye 1.5 milyar dolar ek kaynak sağlıyor” dedi.
Üç girişimci başvurmuş
TÜRK Patent Enstitüsü Marka Araştırması taraması yapılınca çıkan sonuca göre, “Galataport” ismi için üç başvuru yapılmış. İsmi ilk olarak Sebatay Baruh isimli vatandaş 2005 yılında giysi ve kuyumculuk kategorisinde tescil ettirmiş. 2008’de ise Savaş Gümüş, sigorta hizmetlerinden inşaat hizmetlerine kadar altı farklı kategoride tescil ettirmiş. Son olarak 2010’da Mehmet Fereç Balcı isimli vatandaş da Gümüş ile aynı kategorilerde tescil işlemi yapmış.
Piyango süreci yakında başlıyor
ÖZELLEŞTİRMELERİN küresel krizden etkilenmediğini söyleyen ÖİB Başkanvekili Ahmet Aksu, önümüzdeki dönemde başta 26 şeker fabrikası olmak üzere otoyollar, kömür sahaları ve yeni bazı KİT’lerin de özelleştirileceğini söyledi. Aksu, ayrıca Milli Piyango özelleştirmesi sürecini yakında yeniden başlatacaklarını bildirdi
sayın ecz78 benim bekledigim haberler yavaş yavaş çıkmaya başlıyor.eger kutman derseki biz bu ihaleyede hazırlanıyoruz senet 1 üzrine rahat atar.ihaleye girme tarihlerine yakın ihaleye girecegi haberi düşsün senet 1.50 eger birde ihale alsın 3 üzerlerini rahatlıkla görür tabi bu kısa zaman işi degil 2 yıl sabreden ben 2 yıl daha sabredersem( kalmaya bilirde 2 yıla )zararlar çıktıgı gibi kara bile geçebiliriz yeterki sabırlı olalım...
inşallah dostum şu globalin üzerindeki ecofin savaşı biterse daha rahat yükseliriz bunlar ecuri globalin 80 üzeri ecofin satışı bittiğinde çıkmasını %%bekliyorum var bu işte bir bit yeniği savaşın sebebinide daha önce globalin bedelli sermaye artışına 1 kişi katılmıştı o parayıda iade ettiler eco finde katılmamış olacakki ben savaşın sebebini bu olarak görüyorum ecofin belki maliyetine belki zararına 80 üstü ne varsa basıyor fazla zaman kalmadı diye düşünüyorum inşallah herkesin beklediğine değer ytd
inşallah dostum şu globalin üzerindeki ecofin savaşı biterse daha rahat yükseliriz bunlar ecuri globalin 80 üzeri ecofin satışı bittiğinde çıkmasını %%bekliyorum var bu işte bir bit yeniği savaşın sebebinide daha önce globalin bedelli sermaye artışına 1 kişi katılmıştı o parayıda iade ettiler eco finde katılmamış olacakki ben savaşın sebebini bu olarak görüyorum ecofin belki maliyetine belki zararına 80 üstü ne varsa basıyor fazla zaman kalmadı diye düşünüyorum inşallah herkesin beklediğine değer ytd
her ne kadarda ekülü olsalar bile ben farklı düşünüyorum.birlikte hareket etmeleri beklenebilir ama PEGYO globalden daha çok yükselecegine inanıyorum ekülü olan senetlere bak mesela sahol ve akbank gibi veye gsdhol tekst gibi her zaman yavru anayı sollayıp geçmiştir şu an aklıma başka gelmiyor. buda eninde sonunda globali sollayıp geçecektir.global 1.80 lerden pegyo 2.50 lerden buralara geldi bunuda göz ardı etmemek gerekiyor
inşallah sen haklı çıkarsın iyi akşamlar
kalemlerinizden bal damlıyor....haftaya kutimiz bize neler hazırlayacak bakalım....çıkışı bir noktaya devam edcek gibi...ama gerçek hedef haberle gelecektir....
http://i44.tinypic.com/fooi15.jpg
sınai ve global, kutinin oyunu sürüyor... oyunumuza bu hafta garanti iş ve akta katıldı...
Not: Ne de olsa nisan hareketi :)
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
kalemlerinizden bal damlıyor....haftaya kutimiz bize neler hazırlayacak bakalım....çıkışı bir noktaya devam edcek gibi...ama gerçek hedef haberle gelecektir....
temkinli olmaktada fayda var 1 lerden 0.20 lere düşerken buradaydım adamın canı çok acıyor bu yaranın tedavisi çok zor
[QUOTE=ECZ78;4290071]Galataport özelleştirme !
--
bu iyi bir haber iste ECZ78 :cool:
tşk.
her ne kadarda ekülü olsalar bile ben farklı düşünüyorum.birlikte hareket etmeleri beklenebilir ama PEGYO globalden daha çok yükselecegine inanıyorum ekülü olan senetlere bak mesela sahol ve akbank gibi veye gsdhol tekst gibi her zaman yavru anayı sollayıp geçmiştir şu an aklıma başka gelmiyor. buda eninde sonunda globali sollayıp geçecektir.global 1.80 lerden pegyo 2.50 lerden buralara geldi bunuda göz ardı etmemek gerekiyor
ben sizin tam tersini düşünüyorum,bu yüzden glyho dayım .zira bu seneki karı,satış nedeniyle bile olsa rekor.glyho daki beklentiler de çok fazla,açıkcası bu haftaki pera daki artışın nedenini henüz anlamış değilim,gerek pera gerek global diğer hisselere göre çok geride kaldı derseniz haklısınız,bu konuda hem fikiriz,ama neden bu hafta böyle bir hareket,mutlaka bir haber gelmeli,yoksa tamamen spekükalsyon olmasını düşünemiyorum.umarım bu artış glyhoda da teb satışları(muhtemel ecofin)sonrası ,yükseliş olarak devam eder.ama o kadar uzun süre yatırımcısını hayal kırıklığına uğrattıki bu kutmanın işine akıl sır ermez.tek tavsiyem,bugünlerder gerek glyho,gerek pera kimse 1-2 kuruş karla satış yazmasın ,zira dip belli ama tavanın ne olacağı büyük süpriz olabilir,sonra çok pişman olunabilir.herkeze iyi hafta sonları
başka site link i forumlarda vermek yasaksa yönetim bu konuda beni af etsin
okuyunca dayanamadım buraya yazmak istedim
buraya bir bakın
http://forum.borsamatik.com/index.php?showtopic=5649&st=20
başka site link i forumlarda vermek yasaksa yönetim bu konuda beni af etsin
okuyunca dayanamadım buraya yazmak istedim
buraya bir bakın
http://forum.borsamatik.com/index.php?showtopic=5649&st=20
kağıdın reklamını çok renkli yapmış :) pazartesi yukarıya hareket olmazsa bu haftayı 70 li seviyelere alışmakla geçiririz...
destekler; dipte 71 ve yoğun işlemlerin olduğu tavan 73
direnç; 81 ve gapın geçtiği 85
bu kağıdın hayata döneceği seviye 85 tir... herşey o seviyenin geçilmesiyle başlar...
sahmaran
11-04-2010, 16:15
kağıdın reklamını çok renkli yapmış :) pazartesi yukarıya hareket olmazsa bu haftayı 70 li seviyelere alışmakla geçiririz...
destekler; dipte 71 ve yoğun işlemlerin olduğu tavan 73
direnç; 81 ve gapın geçtiği 85
bu kağıdın hayata döneceği seviye 85 tir... herşey o seviyenin geçilmesiyle başlar...
herkesın dılınd ebu kagıt bu kadar çok dılllenen malın sonunda spekler guma sagı yapmaınlar
herkes pegyo alcakmıs
butun forumlarda bu var
kose_yasin
11-04-2010, 20:42
[QUOTE=ECZ78;4290071]Galataport özelleştirme !
--
bu iyi bir haber iste ECZ78 :cool:
tşk.
İşte güzel haberler geliyor.Hafta içi benim için acemi ve dalgavari konuşan zati muhtereme pussli ve yandaşı raycı arkadaşların kulağına küpe olur inşallah,yinede hepimiz bekliyoruz, çorbasını içeriz inşallah,bu arada bugünkü sabahın sitesinde glyho için güzel şeyler yazmışlar.:halayci:
kose_yasin
11-04-2010, 20:45
076 ve 81 e kadar mallananlara hayırlı ugurlu olsun
bir hafta sonra topikte lanetler yagmaya başlar
nereden bulaşıtık demeler başlar(diye düşünüyorum ama)
inşallah oolmaz
NE kötümsersiniz arkadaşım yygyo içinde böyle dediler adamlar pastasının yiyor şimdi
NE kötümsersiniz arkadaşım yygyo içinde böyle dediler adamlar pastasının yiyor şimdi
arkadaşım ben bu senette 2 yıldan beri bekliyorum kötü düşünmek aklımın ucundan bile geçmez neden kötü düşüneyim sabırla bir hedefim var ve bekliyorum.bu senedin çıkmasını senden çok ben istiyorum
pegyo hareketlerine bakarsan neden bunu yazdım anlarsın
yazının sonunda inşallah oolmaz diye yazdıgımı oku
yygyo nin haberi büyüktü... yeşil inşaatla birleşme haberini iyi kullandılar ... haberini önceden alanlar 60 lardan 1,30 lara attı... haberden sonra dağıtılmaya başlandı...
trenci dostuma katılıyorum... son gün filamayı diktik 81 görüldükten sonra bir gün önce ki fiyatın altına gelip açıldığımız fiyattan kapanmamız güzel bişey değil... yarın 80 geçilmezse bu haftayı yatay geçiririz...
ve daha öncede demiştim bu kağıt 85 seviyesinin altında kaldığı sürece ölü bir kağıttır...
[QUOTE=sussli;4290680]
İşte güzel haberler geliyor.Hafta içi benim için acemi ve dalgavari konuşan zati muhtereme pussli ve yandaşı raycı arkadaşların kulağına küpe olur inşallah,yinede hepimiz bekliyoruz, çorbasını içeriz inşallah,bu arada bugünkü sabahın sitesinde glyho için güzel şeyler yazmışlar.:halayci:
sabah gazeresi haberi bulamadım topiğe eklerseniz sevinirim
trenci dostuma katılıyorum... son gün filamayı diktik 81 görüldükten sonra bir gün önce ki fiyatın altına gelip açıldığımız fiyattan kapanmamız güzel bişey değil... yarın 80 geçilmezse bu haftayı yatay geçiririz...
ve daha öncede demiştim bu kağıt 85 seviyesinin altında kaldığı sürece ölü bir kağıttır...
aynı zamanda göstergeler aşırı alım bölgesinde.
bir diger neden de balıklama dalanları dökmeden sabırsız ky ler dökülmeden gidermi..
bir şey daha nasıl olsa aşırı alım bölgesinde düzeltme yaşayacak diyip bir kaç kademe basıp ahada senet düşüyor görünümü verip milletin elinden malları alıp yoluna devam kararıda alabilir
pegyo bu ne b.. yiyecegi belli olmaz....
globalde çıkışa katılsaydı göstergelerin 85 e kadar gideri vardı... 81 seviyesinde rsi miz 88 olmuştu...
60 lardan kurtulduğumuza dua edelim... arasıra teletekste bakıyorum 75 76 gözüme güzel geliyo... :) neydi o 63 64
kose_yasin
11-04-2010, 22:35
geçenlerde dostlarımızda birinin topiğinde globalden tskb ye para akışı gösteren bir tablo vardı sanki,bana göre kuti bu hafta tskb gyo dan malı toplayacak ve pegyo ile glyho a başlayacak gibime geliyo.sadece bir görüş. Y.T.D
günaydınlar... 77 açıldık... bugün endeks 60,500 e gidecek gibi...
GoodLife
12-04-2010, 08:58
Günaydın... Herkeze hayırlı haftalar bol kazançlar...
teknikanalizim
12-04-2010, 09:01
750,000 lot ile bir destek atalım dedik :)
kayakaynar
12-04-2010, 09:12
:):) 80 üzeri tavan getirir... destekler iyi... bi haber yok mu... haber lazım(yada global)...
kısa bir 78 yoklaması da geldi...
--
işi bilenler belli.
diğer bilenler pek konuşmuyor.
şurada kalmış 3 kişi akıllı uslu küçük yatırımcı kaybetmesin, dikkat edin diye yazıyor...
bari bilmeyen ama bilmediğini de bilmeyenler biraz laf ebeliği yapmayıp, adabıyla kağıdı analiz edebilen ve tarihini de bilenleri biraz dinlese...
biz adam olamayız dedi aziz nesin. o da büyük adamdı. haklıydı.
yurdum insanı işte. her yerde aynı.
anadolu582
12-04-2010, 09:32
abiler valla Allah yalanı sevmez bende tabii abi içim kıpır kıpır sanırım bugün güzel birşeyler olacak. İşlem hacm hiçte fena değil ulusal 100 endeks güzel şekilde ilerliyor. PEGYO'nun graik değerleri de hoşuma gidiyor. Sanırım güzel bir yükseliş gözlemliyebiliriz. İyi bir haberle tavan yapmamızda muhtemel olduğunu düşünüyorum. Acaba derinlik olarak ne durumdayım bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
görüntüye bakılırsa endeksin yukarı yapmasına kaldık.veya iyi bir habere..
76 1425393 77 1118605
anadolu582
12-04-2010, 09:38
Bütün yatırım ortaklıkları iyi kötü bir haber yazıyor gerek portfoy değerleri olsun gerek özel durum değerlendirmesi olsun birşeyler açıklıyor ancak PEGYO da tık yok acep kutman abimiz uyuya mı kaldı ne dersiniz?:)
şu globalin kasıntısı bitse birşeyler olacak ama bir türlü bırakmıyorlar...
bu arada pegyo, gayrı menkul yo ...
anadolu582
12-04-2010, 10:09
hareket başlasın!!! abiler şu derinlikte neler oluyor bir görüntü ekler misiniz? Teşekkürler..
borsacican
12-04-2010, 10:21
havada sanki endekste bi duzeltme havasi var gibi... garanda bile 10 trilyon islem hacmi
yine satış baskısına girdik... en iyisi ekranı kapatmak... kolay gelsin...
yine satış baskısına girdik... en iyisi ekranı kapatmak... kolay gelsin...
76 altına gelmesinde bu hafta böyle gitsin önemli degil
fatihdeveci
12-04-2010, 11:22
ıkıncı seans gözle gorulur bı hareket beklıyorum.yatırım tavsıyesı degıldır.seyır degıstı gıbı gözukuyo.bundan sonra buyuk hareketlerı ıkıncı seans da görucez dıye dusunuyorum .al sat tut tavsıyesı degıldır
son 7 yılın endeks hareketini inceledim. Nisan ayının sonu ve Mayıs ayının başında düzeltlemerin olduğu gözüküyor. Malum endeks bu kadar yükseldi. muhakkak bir düzeltme olacak bugün yada yarın bilemeyiz. PEGYO o düzeltmede ne yapabilir?
Yatırım tavsiyesi olmayıp şahsi görüşümdür.
savasci_1
12-04-2010, 14:18
http://www.borsadiyalog.com/kategori.php?cat_id=274
gokhan1980_07
12-04-2010, 14:42
:bad:ne oldu arkadaşlar bi bilgisi olan varmı düştükçe düşüyo
GoodLife
12-04-2010, 15:05
Derinlik verebilecek varmı arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler...
--
olacak olan oldu,
ve yine yazık oldu.
ne hastalık bu bendeki, yapışmış elime, bile bile satıp aşağıdan almıyorum.
bu kaçıncı ? :)
biri demişti yakın zamanda burada yine hem de,
"size narkoz mu vermişler anlamıyorum ben ?!" diye..
çok haklı ve çok komik..
:yes:
yine ağlama duvarı olacak forum ( :notr: )
annihilator
12-04-2010, 17:21
arkadaslar az daha sabir. bence bu haftanin sonuna dogru elinde pegyo olanlarin yuzu gulecek. yygyo la ayni hareketleri yapiyor bana gore. yarin 0.68 e gelirse is uzayabilir tabi. yarin onemli. YTD
GoodLife
12-04-2010, 17:29
PEGYO 1462603 0.73214254 73.4 -1249949 0.738658037 -62.7 212,654
OYAK YATIRIM 998953 0.7227699 50.12746 GLOBAL MENKUL -297952 0.7787479 -14.95123 0
DENIZ YATIRIM 147205 0.7424911 7.386746 GEDIK YATIRIM -291784 0.7119333 -14.64172 0
SAYILGAN MEN. 111000 0.7517118 5.56998 IS YATIRIM -272320 0.7449189 -13.66502 0
YATIRIM FINANSMAN 105445 0.7736955 5.29123 HALK YATIRIM -241528 0.7129639 -12.11987 0
INFO YATIRIM 100000 0.7450001 5.018 YAPI KREDI YAT. -146365 0.7410757 -7.344595 0
DiGER 530223 26.60659 DiGER -742877 -37.27757
bir bilgisi olan var söyleyeyim senet gidiyor ucuyor diye atlayanların elinden mallarını almadan yoluna devam etmez klasik PEGYO hareketi her zaman bunu yapıyor.pegyo için normal hareketler
teknik olarak bakarsak RSI göstergesi tarihi zirvesinde aşırı alım bölgesinde daha önce 075 den döner yazmıştım yanıldım 81 den döndü.
068 aşagı kırmadıgı sürece sorun yok yola devam kıracagınıda sanmıyorum.
bugün para girişili düşüş yaşamış bu olumlu artık bu senet için neyin olumlu neyin olumsuz oldugunuda çözemiyoruz.çok güzel kar açıkladı adeta yerinde sayıyor desek yanlış olmaz şimdiye bu endekste 1 üzerine atması gerekirdi...
haber yoksunu sessizlige bürünmüş yükselişlerde senet alanların elinde kalan b..tan bir senet işte
1.60 tl cıvarıı hedef fıyatı var arkadaşlar satmayın bekleyın derım.. Grafık guzel gorunuyor ... Yatırım tavsiyesi değildir
Endeks çok çıkmış olabilir ama henüz bir düşüş beklemek için erken oldgunu düşünüyorum daha yolu var görünüyor . Herkese bol kazançlar ..
0.65 altına çekmek isteyeceklerdir ama sakın kanmayın hisse orta ve uzun vadeli grafikte al vermış tır kaçarı yok :)
bilincliyatirim
12-04-2010, 18:41
Merhaba ,
PEGYO da ki yukari hareketin ardindan beklenen duzeltme bugun gerceklesti ,
ki bu duzeltme bence senedin saglikli ve istikrarli bir yukari trend izlemesi icin gerekliydi yukaridan
satanlar alt seviyelerden aldi , ve dedigim gibi yukari yonlu istikrar icin bu duzeltme saglikli oldu
onumuzdeki gunlerde de bence 0.75-0.76-0.77 seviyeleri makul seviyeleri olur ve bu seviyelerde biraz
soluklanip dinlendikten sonra yukari trendi ni surdurecek gibi duruyor. bence onu acik
herkese bol kazancli gunler ..........
not: yatirim tavsiyesi degildir!
Dolar kuru ne zaman 1.50 altına inse imkb de ufak ufak düzeltmeler oluyor ozellıkle 1.45 bandına yaklaştıgı zaman ondan pegyo da ufak bir geri çekilme olabilir ama sonrasında iyi bir çıkış yapacaktır yüzünüz gülecek sayın dostlar bu arada endeks de gerçek düşüşlerin başladıgında yanı yaklaştıgında buradaki arkadaşlarla paylaşacam herkesin içi rahat olsun ... Bu arada bunlar sadece şahsi görüşlerimdir al satın demiyorum ama bilgimi paylaşmaya çalışıyorum art niyetim yok yatırım tavsiye si olarak algılamayın herkese bol kazançlar
gokhan1980_07
12-04-2010, 19:03
bir bilgisi olan var söyleyeyim senet gidiyor ucuyor diye atlayanların elinden mallarını almadan yoluna devam etmez klasik PEGYO hareketi her zaman bunu yapıyor.pegyo için normal hareketler
teknik olarak bakarsak RSI göstergesi tarihi zirvesinde aşırı alım bölgesinde daha önce 075 den döner yazmıştım yanıldım 81 den döndü.
bugün para girişili düşüş yaşamış bu olumlu artık bu senet için neyin olumlu neyin olumsuz oldugunuda çözemiyoruz.çok güzel kar açıkladı adeta yerinde sayıyor desek yanlış olmaz şimdiye bu endekste 1 üzerine atması gerekirdi...
haber yoksunu sessizlige bürünmüş yükselişlerde senet alanların elinde kalan b..tan bir senet işteteşekkür ederim maliyet 62 iasagı gelmesin sorun yok :)
teşekkür ederim maliyet 62 iasagı gelmesin sorun yok :)
sabırla beklersen %100 kar cebe atarsın yeterki sabırla bekle
benim maliyet yüksek oldugundan düşecegini bile bile cesaret edip satıp alttan alamadım
bekleyecegim sabırla inatla sabreden kazanır
ekranı kapattık neler olmuş... yine günlükçülere hüsran olmuş... eee kutinin parasını yemek kolay mı...
bence kağıdın dibi 71 bu seviye aşağı kırılırsa pek düzeltme hareketine benzemez... bugün 72 ye kadar gevşemişken keşke 71 de görülseydi daha sağlıklı olurdu...
kağıdın 72 kapanması rsi göstergesini 70 in altıa çekmiş... ?
bundan sonra ne olur; eğer kağıdın bu hareketi düzeltmeyse yarın en az 73 74 açılması gerekir...
çünkü herkesin gözü globalle pegyo da... bir ışık görseler hemen atlıyorlar...
ben kendi adıma bu kağıttan ümitliyim... endeks düzeltmede yapsa bu kağıda büyük bir hareketi mutlaka yaptırırlar...
reklam meselesi... globalle pegyonun göstergelerde ilk 2 sıraya oturacağı günleri göreceğiz inşallah...
Y.T.D.
0.65 altına çekmek isteyeceklerdir ama sakın kanmayın hisse orta ve uzun vadeli grafikte al vermış tır kaçarı yok :)
---
orta ve uzun vade :)
ve al vermiş :)
bu da çok komik....:)
yani doğru olabilir belki ( belki çünkü teknik manasız bu hissede ) ama yine de çok komik..
tabi ne kadardır bu hissede olduğuna göre kahkaha siddeti de değişir...:he:
denizk, sakın yanlış anlamayın...size değil, bize gülüyorum.....
haber yoksunu sessizlige bürünmüş yükselişlerde senet alanların elinde kalan b..tan bir senet işte
--
eger biraz tanıyor isem, 0.70 den öncesi ve sonrası yukarı çıkarken min. 1.000.000 tl.- kadar para girişi oldu, küçük yatırımcıya verdiler...her yerde pompa haberler... her sitede görülüyor ki yüzlerce balık, 10 - 20 - 50 - 100 biner yemlenmiş...
bence daha çok vermişlerdir ama kaba hesap en az bu kadar... bu olmuştur.
75 ortalama ile verdi malı diyelim...
68 i de şimdi kırdıra kırdıra, 62 ye kadar ( geldiği yer ) çalıştırsa aşağı ve toplasa malı ala-vere :) döndürerek... yapar, kolay...
% 10 kaldırır bu operasyondan yaklaşık ortalama, ve de ki bu da 68 ortalama ile gerçekleşti ( 75 den 62 ye ) 68 diyelim...
62 de nereden çıktı diyenler ile belki yarın veya 1 hafta içinde konuşuruz belki...
75/68 % 10, minimum 1.000.000 tl.- için de 100.000 tl.-.
işte buna tenezzül ederler mi ? ELBETTE.... nelere tenezzül etti... :) !
( ki daha fazladır benimki kaba hesap )
Çalışmayan avm denizli, olmayan proje Van, varlığı bile muallak kıbrıstan, 2010 GM yılı olacak diye diye 1 haftada 100 bin veya 200 bin kar.... işte borsa ! perde.....
yazık be ya.... ne dünya....
arkadaşlar pasta yapıştırmayı nasıl yapıyoruz
[QUOTE=bilincliyatirim;4296140]Merhaba ,
PEGYO da ki yukari hareketin ardindan beklenen duzeltme bugun gerceklesti ,
ki bu duzeltme bence senedin saglikli ve istikrarli bir yukari trend izlemesi icin gerekliydi yukaridan
satanlar alt seviyelerden aldi , ve dedigim gibi yukari yonlu istikrar icin bu duzeltme saglikli oldu
onumuzdeki gunlerde de bence 0.75-0.76-0.77 seviyeleri makul seviyeleri olur ve bu seviyelerde biraz
soluklanip dinlendikten sonra yukari trendi ni surdurecek gibi duruyor. bence onu acik
herkese bol kazancli gunler ..........
--
imza: Kutman :)
75-76 mı ? 75 i kırdı, 68 de tutabilirsen bir sen tutarsın sn. resmi yazı sahibi...
( soru şu; bu türk malı ( diliyle ağlaklığıyla hayalleriyle ) hep bilinen kişilerin var olduğu bu forumda
olumlu dünyayı bir resmi - yazılar ve açıklamalar ile kamuoyu oluşturan bilirkişi sn bayım;
kimsin sen ? :)
( madi derdi ki, kutman arada okuyor bunları hatta yazıyor, hatta beni de onun adamı sanmışlardı..)
---
orta ve uzun vade :)
ve al vermiş :)
bu da çok komik....:)
yani doğru olabilir belki ( belki çünkü teknik manasız bu hissede ) ama yine de çok komik..
tabi ne kadardır bu hissede olduğuna göre kahkaha siddeti de değişir...:he:
denizk, sakın yanlış anlamayın...size değil, bize gülüyorum.....
kardeş ister bana gül ister kendine ben buna alınmam ben yazacağımı yazdım gerisi zamana kalmış . herkese bol kazançlar . buralardayım arada bir uğrarım hep beraber yine güleriz . bol kazançlar
globalden tskb ye ... böyle giderse iki aya kalmaz global buhar olacak...
http://666kb.com/i/bib47lx35vglbqthy.png
http://666kb.com/i/bib41ptgas8viltjq.gif
yazık oldu 76-81 sazanlarına biri bana dün kızmıştı
yazık oldu 76-81 sazanlarına biri bana dün kızmıştı
dostum doğru söyleyeni pegyodan kovarlar... kuti bu adamı suya götürür serapmış dersin...
bu arada; yarından itibaren 1-2 hafta ekrandan uzak kalacağım kağıt size emanet... fırsat bulursam göz kırparım ;)
paniğe gerek yok.hareketin spekülatifliğini düşünmemek gerek.zira %10 için neden yapsınlarki.veya şöyle diyelim aylardır bu hareketi neden yapmadılarda şimdi yaptılar.%10 marjı her zaman yapabilirler.bu asansör uygulamasını önümüzdeki günlerde yoğun olarak göreceğimizi tahmin ediyorum.ytd
paniği kuti yapıyor :) kapanış fiyatını görmeden takaslara bakan bi kişi asla bu kağıt 0,72 kapattı demez...
http://666kb.com/i/bib4ivrfau958i57a.png
trbartin
12-04-2010, 23:24
globalden tskb ye ... böyle giderse iki aya kalmaz global buhar olacak...
GLB -1 998 620
TSK +1 997 000
Pegyo için iyi mi kötü mü?
Hissede piyasa değerini yükseltmek için 068 çekip maliyetlenip 081 satana kadar, 081 toplayıp 1.?? satmak daha akıllıca değil mi? Sonuçta kâr marjın aynı. Satıcı olmaz denilebilinir ama 081 giderken 16.xxx.xxx işlem olmuştu yanlış hatırlamıyorsam, demek ki bu kâr yeter diyerek satan her zaman oluyor. O gün bir seansta olan işlem bugün iki seasta olmadı. (aceminin sesli düşüncesidir, ytd)
benim düşüncem 0.68 e kadar çekecekler bunu birden bire degil de bir ileri iki geri yaparak 68 direncini destek yapıp biraz da burada oyalanıp sonrasında endekste ters bir şeyler olmassa yukarı yapabilirler.bana aldanıp sakın alım satım yapmayın bu beni baglar ben böyle düşünüyorum
annihilator
13-04-2010, 00:17
gedik ve globalin bugunluk ortalama alis ve satis maliyetleri yaklasik 0.75. bence bugunku hareket tamamen panik yaratmak amaci tasiyordu. nitekim de basarili oldu. bence yarin sabah 0.72 0.76 arasi doner durur, sonrasi allah kerim. ama nolursa olsun cook yakin bir zamanda 1 in ustune atacaktir kendini kagit.
GoodLife
13-04-2010, 08:57
Hadi hayırlısı güne güzel başladık.
paniğe gerek yok.hareketin spekülatifliğini düşünmemek gerek.zira %10 için neden yapsınlarki.veya şöyle diyelim aylardır bu hareketi neden yapmadılarda şimdi yaptılar.%10 marjı her zaman yapabilirler.bu asansör uygulamasını önümüzdeki günlerde yoğun olarak göreceğimizi tahmin ediyorum.ytd
--
% 10 marjı, yoğun KY girişiyle yapmak başka...
yani 1-2 milyon para girişi varken yapmak başka; 300-500 tl.- giriş ihtimali ile yapmak başka.
bu sefer güzel bir sürüyü ağa aldılar...
nasıl mı ?
borsa yükselirken, ve tam düzeltem yapmadan öncesi ( zamanlama dehası ) + GMYO yılı 2010, TSKBGYO halka arz ( bu da rastgeldi ) ve ilgi gyo üzerinde, aa, pegyo çok ucuz kalmış, aa herkes gayrımenkulcü ( rantçı ) bu ülkede, kapıcı bile... işte zamanı... ver gazı...
yoksa, ne vardı 1 ay önce...? sadece laf... kim gelir, kim atlar...
boş denize ağ atılmaz 1111111, zamanında kalkıp bir de balığın yerini bulunca ağı atarsın...
ama umarım sen haklısındır...!
trbartin
13-04-2010, 09:11
saat 10:10 itibariyle 3.272.756 lot işlemin anlamı nedir, ustalar?
borsacican
13-04-2010, 09:13
0.74 den al al bitiremediler malıı..
anadolu582
13-04-2010, 09:20
abiler derinliklerde al olarak ağırlık verenler kimler gedik mi global mi rica etsem bir görüntü paylaşırmısınız? maliyetlenme noktaları nedir acaba satış baskısı olan kademe felan teşekkür ederim.
protokol
13-04-2010, 09:56
ne bu şimdi saman alevi gibi...yak git gemileri be yahu...1000 mi olur 1250 mi kop git la havle vela kuvvete...:):):)
trbartin
13-04-2010, 10:05
saat:11:04 itibariyle 10.491.283 lot ve 7.772.104TL işlem 073-074 kademeler düşün borsada neye işaret ustalar?
anadolu582
13-04-2010, 10:53
01/12/2009 itibariyle şöyle bir gidişata baktığımızda 0,51 seviyelerinden bugünkü değerine kadar özellikle ocak ve şubat aylarında kağıt güzel silkemeler yaparak buralara kadar gelmiş. Pek tabi ki bu aralarda araya giren küçük yatırımcılar vardır ancak pastadaki büyük payı kutman bana göre çoktan toplamış durumda % 100 halka açık olan bir kağıtta bence bu tip oynamalar normal olarak düşünüyorum. Bahsettiğim tarihten bu yana bir hafta yükseliş yaşarken diğer hafta hafif düşüşlerle tekrar yükselme yönelimi olmuş kağıtta şu an için kendimizi değerlendirecek olursak benim tahminim bu silkelemenin sonuna geliyoruz kısa zaman içinde bu ortamdan çok aksi birşey olmadıkça kurtulacağız.
Ufak yolculuğumuzun ardından tekrar dinlenme tesislerine girmiş bulunmaktayız...Bendeniz kuti otobüsünüzün kaptan şöförü olarak bu 1-2 aylık molamızın ardından,aracımızın harekete hazır olacağını belirtmek isterim...
anadolu582
13-04-2010, 15:07
Derinlik bilgilerini gönderir misiniz?
Ufak yolculuğumuzun ardından tekrar dinlenme tesislerine girmiş bulunmaktayız...Bendeniz kuti otobüsünüzün kaptan şöförü olarak bu 1-2 aylık molamızın ardından,aracımızın harekete hazır olacağını belirtmek isterim...
ne biçim bir kaptanmışsın korkarımki harteketin de geldigin yöne ola:)
kose_yasin
13-04-2010, 20:45
şu an saat 21:43 ,kimse yok topiklerde bir silkelemeyle burada kalmayacaksanız gidinde buralara yazı yazmayın,bekleyen çorbasını içer sözüm pussli mussli ve diğerlerine,ne oldu satıp da kaçtınız mı?
annihilator
13-04-2010, 21:13
dostum bu kagidin yukselmemsi imkansiz. valla teknik boyle soyluyor. teknik de yalan soyluyorsa birakalim biz bu isi. bu zamana kadar az corbasini icmedim teknik analizin:) bir haftadir milleti kacirmaya calisiyorlar.
kose_yasin
13-04-2010, 21:24
dostum bu kagidin yukselmemsi imkansiz. valla teknik boyle soyluyor. teknik de yalan soyluyorsa birakalim biz bu isi. bu zamana kadar az corbasini icmedim teknik analizin:) bir haftadir milleti kacirmaya calisiyorlar.
zaten pazartesi düşeceği belliydi. teknik meknik anlamam ben bizim millet bir şeyin üstüne üşüsürse orada patlak verir ve maliyeti az olanlar ve günlükcüler devam eder......
şu an saat 21:43 ,kimse yok topiklerde bir silkelemeyle burada kalmayacaksanız gidinde buralara yazı yazmayın,bekleyen çorbasını içer sözüm pussli mussli ve diğerlerine,ne oldu satıp da kaçtınız mı?
--
dağdan gel sen cahil cahil, bağdakini kov.
gecekonducu, sabah çorba içen, çizgili pijamalı bir istanbul köylüsü dokusu da girdi buraya ki; eyvah...
türk malı heey, türk malıı hoo diye bir dizi var komedi...
terbiyesizlik etmezsen en azından ordaki rolün benzerini veririz burada sana.. :he:
nerden buldun sen o bilgisayarı ? internet cafeden mi bağlanıyorsun ?
emperador
13-04-2010, 22:48
--
dağdan gel sen cahil cahil, bağdakini kov.
gecekonducu, sabah çorba içen, çizgili pijamalı bir istanbul köylüsü dokusu da girdi buraya ki; eyvah...
türk malı heey, türk malıı hoo diye bir dizi var komedi...
terbiyesizlik etmezsen en azından ordaki rolün benzerini veririz burada sana.. :he:
nerden buldun sen o bilgisayarı ? internet cafeden mi bağlanıyorsun ?
epey güldüm laflarınıza nerden esinlendiniz :) sabah çorba içen:he:
kose_yasin
13-04-2010, 22:58
epey güldüm laflarınıza nerden esinlendiniz :) sabah çorba içen:he:
doğum hastanem Okmeydanı ssk yani şişlide ,doğma büyüme beyoğlu ayrıca anadolu lisesi mezunu bi de üniversite mezunuyum. ilk bilgisyarım 1985 de intel 80286 işlemcili 1 Mb lık bir makinedir o zamanlar belkide püslilerde merdaneli çamaşır makinesi yoktur.BU süsli püsküllülere hediyem olsun çorba içme bir atasözü olmaya aday bir kelime dizisidir.Kendini 2 analiz okumayı öğrenmiş sanan bu topiğin dandanakancıları (2 kişidirler )sizi gidi sizi.Birde püsli denen kişi başlattı bu anlamsız konuları ,diğer arkadaşların bilgisine.
emperador
13-04-2010, 23:20
doğum hastanem Okmeydanı ssk yani şişlide ,doğma büyüme beyoğlu ayrıca anadolu lisesi mezunu bi de üniversite mezunuyum. ilk bilgisyarım 1985 de intel 80286 işlemcili 1 Mb lık bir makinedir o zamanlar belkide püslilerde merdaneli çamaşır makinesi yoktur.BU süsli püsküllülere hediyem olsun çorba içme bir atasözü olmaya aday bir kelime dizisidir.Kendini 2 analiz okumayı öğrenmiş sanan bu topiğin dandanakancıları (2 kişidirler )sizi gidi sizi.Birde püsli denen kişi başlattı bu anlamsız konuları ,diğer arkadaşların bilgisine.
boşverin bence tartışmayı gerginlik olur. burada hisse alıp satan topiği takip edenler zaten boş adam değildir herkesin bir mesleği yada işi vardır. bol kazanç iyi geceler.
kose_yasin
13-04-2010, 23:24
boşverin bence tartışmayı gerginlik olur. burada hisse alıp satan topiği takip edenler zaten boş adam değildir herkesin bir mesleği yada işi vardır. bol kazanç iyi geceler.
bende öyle diyorum , adam bulaşıyor bende cevap veriyorum,meraklı değilim sadece kutinin oyunlarına gelmeden para kazanmak istiyorum diğer arkadaşlar gibi:halay:
maximus_decimus
13-04-2010, 23:44
babamda sabahları çorba içmeyi çok sever, ama bilgisayarın ve borsanın B sinden hiç anlamaz :) akşam akşam iyi güldürdünüz hee :)
Kuti gel de ayır şunları, millet birbirine girdi çaylar çorbalar havada uçuşuyor..:)
bu arada yarın 0,71 i de aşşağı kırma sakın, bi kere deydin tamam abartmadan yukarı ufak ufak devam.
kose_yasin
13-04-2010, 23:48
Bazıları para kaybedince sağa sola boşa sallarlar ama maliyeti düşük olanlar neşeli bir biçimde çorbasını da içer çayınıda,kahvesinide benim maliyetim 0,54 bu arada bankanın verdiği vadeden daha iyiyim bu haldede :halayci: bazı dostların bilgisine:halayci:
gokhan1980_07
14-04-2010, 08:54
bismillah ne oldu kalkıyo mu otobus ne
BaBAZuLu71
14-04-2010, 09:06
tahta son derece alıcılı,
5.570.000 ilk 5 kademede alıcı var
2.577.000 ilk 5 kademedeki satıcılar
madakaskar
14-04-2010, 09:31
tahtayı tanımayan arkadaşlara bir uyarım var.
alıcılar ve satıcılar aynı kişidir burada.aman yem olmayın.
bol şans.
trbartin
14-04-2010, 09:36
tahta son derece alıcılı,
5.570.000 ilk 5 kademede alıcı var
2.577.000 ilk 5 kademedeki satıcılar
saat 10:35 oldu ama 073-074 kademelerindeyiz. Demek ki bu kademeler sonradan satıcılar ilave oldu. Derinliklere bakan arkadaşlar bu yeni satıcılar ky'mı yoksa glabal, tsk ya da gedik mi? Ustaların bu konuda yorumu nedir? Teşekkürler.
borsacican
14-04-2010, 10:25
adamalrin su an sadece denizlide sumerpark projesi disinda bi seyleri yok van projesi beklemede,yani ne haberi gelebilir ki bu gyo dan.. :(
adamalrin su an sadece denizlide sumerpark projesi disinda bi seyleri yok van projesi beklemede,yani ne haberi gelebilir ki bu gyo dan.. :(
gelebilecek haber şirket satılabilir haberi kuti bunu yapmaz şirkete yabancı ortak olabilir birde galataport ihalesi ile ilgileniyoruz derseler birde kuti bol bol mal alması yoksa senet gitmez tahtaya alıcı gelişinde mal basıyorlar alt kademeler dolunca veriyorlar. birde madakaskarın dedigi gibi alıcı ve satıcılar aynı kişi veya kişiler tahtaya sazan çekmek için alt kademeler doldurup basıyorlar
kose_yasin
14-04-2010, 10:34
matrix ekranında al gülüm ver gülüm var sanki ?dikkatn Y.T.D.
matrix ekranında al gülüm ver gülüm var sanki ?dikkatn Y.T.D.
borsada şöyle bir deyim vardır destekler direnç dirençler destek olur...
0.68 direncini destek yapıp yukarı yönlü hareketini yapacak tabi bunu hemen degil endekste biraz düzeltme olsun bundada görecegiz
demem oki 68 e kadar gerileyecek..bana inanmayın ben kafadan salladım her an her şey olabilir yada ben öyle düşünüyorum
kose_yasin
14-04-2010, 11:43
borsada şöyle bir deyim vardır destekler direnç dirençler destek olur...
0.68 direncini destek yapıp yukarı yönlü hareketini yapacak tabi bunu hemen degil endekste biraz düzeltme olsun bundada görecegiz
demem oki 68 e kadar gerileyecek..bana inanmayın ben kafadan salladım her an her şey olabilir yada ben öyle düşünüyorum
ben kısa yazarım bende aynı düşüncedeyim Y.T.D
istikrar
14-04-2010, 11:48
65 den aldık bir ay içinde gidecek dediler hala sallanıyo gerçi alalı 10 gün oldu:))
kose_yasin
14-04-2010, 11:51
65 den aldık bir ay içinde gidecek dediler hala sallanıyo gerçi alalı 10 gün oldu:))
inşallah dediğin olur ama kötü limana demir attın bizim gibi karayip korsanları filmini biliyorsan öyle bişi burası
hocam 2 aydır bizde burdayız maliyet 62 bekleyip göreceğiz. 10 gün olmuş. bu kağıtta o kadar çok kıdemli kademeli komutan varki sana bana bu koğuşa her gün arap sabunuyla paspas atmak düşer. sesimizi çıkartmayalım...
Adil Talat
14-04-2010, 13:25
Pegyoda beklentıler neler veya varmı beklentısı yygyo 70 den 1.80 oldu beklentılıydı bunda ne var bedellı bedelsız proje varmı
gokhan1980_07
14-04-2010, 15:23
Pegyoda beklentıler neler veya varmı beklentısı yygyo 70 den 1.80 oldu beklentılıydı bunda ne var bedellı bedelsız proje varmı
var hocam var iki senedir 2 liradan bekleyenler var 2 lira olucak diye ben 0.80 den satmadım nasıl pişmanım ahh ahh
bi derinlik verecek arkadaş var mı? kademeleri bir yazabilirse sevinirim...
tahtayı tanımayan arkadaşlara bir uyarım var.
alıcılar ve satıcılar aynı kişidir burada.aman yem olmayın.
bol şans.
--
Madi,
aldın mı sende yine ? :) yoksa hale bakmaya mı geliyorsun arada ?
---
bir çoğumuzun sıkıntıdan teker teker veya toplu intahar etmiş olduğumuzun haberi :) 3 sayfada küçük bir haber olur mesela...
bi derinlik verecek arkadaş var mı? kademeleri bir yazabilirse sevinirim...
--
daha tam dalmadı balina, bir kaç kademe daha dalacak... 0,62 yeni hedef. 0, 68 e kadar trenciyi, sonrası da beni bağlar, başkasına hükümsüzdür :)
--
daha tam dalmadı balina, bir kaç kademe daha dalacak... 0,62 yeni hedef. 0, 68 e kadar trenciyi, sonrası da beni bağlar, başkasına hükümsüzdür :)
buraya dün gelip dangur dungur yazan çok bilmişler nerede endeks 59300 olmuş pegyo nun süründügü yere bak ALLAH korusun ya tersi olsaydı şu an 068 de kalmamıştı direnc destek degil köstek olurdu....endeksin ve pegyonun gördügü zirve ile kıyas edilirse endeks 59000 de pegyo 2.40 lardaydı..
şimdi bu kagıt karaköy peçetesi degilde ney??? bilen cevaplasıın patronuda artık ne düşünürseniz düşünün
peçete satıcısı diyelim başka yazarsak yasaklanırız
65 den alıp üç kademe kar edenler e sormak lazım endeks kagıdının hangisi bundan geri kaldıki
var hocam var iki senedir 2 liradan bekleyenler var 2 lira olucak diye ben 0.80 den satmadım nasıl pişmanım ahh ahh
--
bakın arkadaşlar bu dediğimi iyi dinleyin, bir daha bunu yazmayacağım.
kıdemli dediklerinizden biri olarak bu kağıda tıpkı sizin hayallerinizle daldım, büyük daldım biraz da belki ve o günün şartlarında 0.60 lı da değildi, daha yüksek bir seviyeden daldım..
bir ara ben de çok kar etmiştim bu gün 73 / ama 55 lerden maliyetlenenler için % 50, bende etmiştim...:)
yanlız da değildim sitede anladım, oh kara bak, hadi pegyo naraları.. etraf acemi KY kaynıyordu :)
ama birden, kağıt yapıştı 2 lerden 0 .20 ye, kısa zamanda 10 kat düştü. sebepleri apayrıydı 2 olmasının da 0.20 olmasının da. Ama elle tutulur haber ve şartlar bundan farklı değildi. Spekülatif hisse işte. ama bu kadar tehlikeli bir başka kağıt bu alemde yokmuş ve ben, sizin gibi KAR olsun da ne olursa olsun diye dalmıştım. hep biraz daha biraz daha diye diye...sonu yok işin ama dikkat...
Bu gün biz çıkamayız sanki pek kısa bir sürede. Bu düşünceye alıştık, bunla yaşamaya da..Ben çıkamam en azından..kimisi kol kesti ve acı çekerek gitti...ihtiyacı vardı...Çok az kaldık aslında burada...
çok laf söz kavgası da döndü burda, alışkınız.
bu kağıt sayesinde öğrendiğim en basit şeyler;
dost most tavsiye şu bu kimseye güvenmeyeceksin, bu uyduruk kağıtlarda olmayacaksın.
2 kardayken vereceksin gitsin... bitti. hırs yapmayacaksın.
hoş, bu iki sende dergah oldu burası... :) ders çok ..
sonuç:
Kimse aptal olmaz ise; Kutman gibiler de var olmaz.
kar et ver kutiye ( veya bir başka büyük aptala ) sonra da bakma nereye gitmiş kağıt.
tekrar ediyorum,
zirveyi beklerken dibi gördük, bir çok sağlık sorunu yaşadı burdaki arkadaşlar 2 senede hepsini okudum, kimisi küfür kıyamet gitti acısından ( ben bazen ), site kaç kere kapatıldı, modere edildi, yasaklar cezalar, kahır belalar...
değmez derim.... kardayken verin.... düşerse yeniden alın....ya da hiç almayın, bulaşmayın..
hala kardaysanız da; düşme ihtimali bu endexte çıkma ihtimlinden çok yüksek,
biz çıkamıyoruz, siz bari.. bir seviye belirleyin ve bırakın gitsin...
genel yatırım tavsiyemdir. Bu salak kağıdı ne tavsiye edeceğim, yatırım tavsiyesiymiş...
%&@ peçetesi...
trbartin
14-04-2010, 22:08
endeks 59300 olmuş pegyo nun süründügü yere bak ALLAH korusun ya tersi olsaydı şu an 068 de kalmamıştı direnc destek degil köstek olurdu....endeksin ve pegyonun gördügü zirve ile kıyas edilirse endeks 59000 de pegyo 2.40 lardaydı .................................................. .................................................. .. e sormak lazım endeks kagıdının hangisi bundan geri kaldıki
Endeksteki bu çıkışa ayak uyduramamıs nedeniyle hepimizin sinirlerinin bozuk olduğu doğru bu nedenle içinizde belki de en acemi olarak tüm arkadaşlardan ricam; birbirimizi kırmamak ve üzmemek amacıyla belli bir süre hiçbirimiz yorum yazmayalım. ki bu yorumları okuyan malum kişiler zevkten dört köşe olmasınlar. Bu siteyi takip eden arkadaşlar belki farkındadır, hakkıda en az yorum yazılarak kendini unutturan hisseler ocak ayından beri iyi kâr yapıyor. Biraz da bizler susalım. Unutmayalım ki "söz gümüş ise sükut altındır"
borsacican
14-04-2010, 22:11
gayet aydınlatici ve yön gosterici bi aciklama olmus...
kose_yasin
14-04-2010, 22:49
--
bakın arkadaşlar bu dediğimi iyi dinleyin, bir daha bunu yazmayacağım.
kıdemli dediklerinizden biri olarak bu kağıda tıpkı sizin hayallerinizle daldım, büyük daldım biraz da belki ve o günün şartlarında 0.60 lı da değildi, daha yüksek bir seviyeden daldım..
bir ara ben de çok kar etmiştim bu gün 73 / ama 55 lerden maliyetlenenler için % 50, bende etmiştim...:)
yanlız da değildim sitede anladım, oh kara bak, hadi pegyo naraları.. etraf acemi KY kaynıyordu :)
ama birden, kağıt yapıştı 2 lerden 0 .20 ye, kısa zamanda 10 kat düştü. sebepleri apayrıydı 2 olmasının da 0.20 olmasının da. Ama elle tutulur haber ve şartlar bundan farklı değildi. Spekülatif hisse işte. ama bu kadar tehlikeli bir başka kağıt bu alemde yokmuş ve ben, sizin gibi KAR olsun da ne olursa olsun diye dalmıştım. hep biraz daha biraz daha diye diye...sonu yok işin ama dikkat...
Bu gün biz çıkamayız sanki pek kısa bir sürede. Bu düşünceye alıştık, bunla yaşamaya da..Ben çıkamam en azından..kimisi kol kesti ve acı çekerek gitti...ihtiyacı vardı...Çok az kaldık aslında burada...
çok laf söz kavgası da döndü burda, alışkınız.
bu kağıt sayesinde öğrendiğim en basit şeyler;
dost most tavsiye şu bu kimseye güvenmeyeceksin, bu uyduruk kağıtlarda olmayacaksın.
2 kardayken vereceksin gitsin... bitti. hırs yapmayacaksın.
hoş, bu iki sende dergah oldu burası... :) ders çok ..
sonuç:
Kimse aptal olmaz ise; Kutman gibiler de var olmaz.
kar et ver kutiye ( veya bir başka büyük aptala ) sonra da bakma nereye gitmiş kağıt.
tekrar ediyorum,
zirveyi beklerken dibi gördük, bir çok sağlık sorunu yaşadı burdaki arkadaşlar 2 senede hepsini okudum, kimisi küfür kıyamet gitti acısından ( ben bazen ), site kaç kere kapatıldı, modere edildi, yasaklar cezalar, kahır belalar...
değmez derim.... kardayken verin.... düşerse yeniden alın....ya da hiç almayın, bulaşmayın..
hala kardaysanız da; düşme ihtimali bu endexte çıkma ihtimlinden çok yüksek,
biz çıkamıyoruz, siz bari.. bir seviye belirleyin ve bırakın gitsin...
genel yatırım tavsiyemdir. Bu salak kağıdı ne tavsiye edeceğim, yatırım tavsiyesiymiş...
%&@ peçetesi...
İşte ne güzel bir yazı senin için ... millete bulaşmadan,aşağılamadan tebrikler sana:yes::yes:
Endeksteki bu çıkışa ayak uyduramamıs nedeniyle hepimizin sinirlerinin bozuk olduğu doğru bu nedenle içinizde belki de en acemi olarak tüm arkadaşlardan ricam; birbirimizi kırmamak ve üzmemek amacıyla belli bir süre hiçbirimiz yorum yazmayalım. ki bu yorumları okuyan malum kişiler zevkten dört köşe olmasınlar. Bu siteyi takip eden arkadaşlar belki farkındadır, hakkıda en az yorum yazılarak kendini unutturan hisseler ocak ayından beri iyi kâr yapıyor. Biraz da bizler susalım. Unutmayalım ki "söz gümüş ise sükut altındır"
--
:super:
kimse yazmazsa forumun anlamı da kalmıyor zaten...
biz olmazsak yani çok komik oluyor burası.. alıcı satıcı yorumları...
( şşt, hepsi kutman onların :) )
bir de küçük balıklar var; siz. bu kadar bu ! teknik yok. cehennem işte burası....
bunu bilenler de kalmadı pek... ışığı gören hala geliyor, hey allahım...
neyse en son yazım belki bir kaçınıza faydalı olur.
ama; yaptıklarımızdan hep kendimiz mesulüzdür.
belki diğerleri gibi ben de bu sayfadan gitmeliyim artık.
hoşçakalın... :halay:
( trenci dostum özellikle sen....evi kurtar bunu gönülden diliyorum.)
bye........
İşte ne güzel bir yazı senin için ... millete bulaşmadan,aşağılamadan tebrikler sana:yes::yes:
---
tekrar ediyorum, herkes ayrı sen ayrı..
felaket birşeymişsin sen.. ciddi ilgimi çektin...
borsa değil, psikiyatri forumunda olsak, seni hiç bırakmam, eni konu araştırmaya değersin.
ama uzaktan... :)
neyse... neydi senin o bilgisayarın modeli ? neyse...
çok çorba içme, bağırsakların düğümlenir, arada başka şeyler de ye.
hadi bakalım....
sayın dostlar, birbirimizi rencide etmeyelim. yardımlaşmak daha iyi. kuti karşımıza geçip göbeğini kaşıyarak gülemesin.iyi bilenler bilmeyenlere yol göstersin. kenetlenelim. savaşlar birik ve beraberlikle kazanılır. bol şanslar.
Merhaba arkadaşlar.Acemiliğime verin bir soru sormak istiyorum.Yatırım ortaklıklarında %10 stopaj kesiliyormuş sanırım bu PEGYO içinde geçerlimi?Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş cevap verebilirmi acaba?
kose_yasin
15-04-2010, 11:40
---
tekrar ediyorum, herkes ayrı sen ayrı..
felaket birşeymişsin sen.. ciddi ilgimi çektin...
borsa değil, psikiyatri forumunda olsak, seni hiç bırakmam, eni konu araştırmaya değersin.
ama uzaktan... :)
neyse... neydi senin o bilgisayarın modeli ? neyse...
çok çorba içme, bağırsakların düğümlenir, arada başka şeyler de ye.
hadi bakalım....
bugün neşeliyim asla moralimi bozamassın :halayci:, güzel mantıklı pegyo ve glyho yorumlarını bekliyorum:yes::yes:
güzel fiyatlardan bu kağıttan ayrıldığımda seni boğazda nezih bir restaurantta balık bile ısmarlarım (balık ekmek değil )
Adil Talat
15-04-2010, 12:59
Arkadaslar kagıdınızı inceledım ilgı duymakdayım gecdıgımız aylarda benzer bır durumla yygyo takıbımıze almıs ve epeyce faydalanmısdık erken cıkıslara rahmen genede iyi sayılır gelelım pegyo 0,81__0,72 arası işlemler ve 0,72 ___0,75 arası dolaşım gercekden endekse göre epey cazip bu denli düşükden işlem görmesi çok ilgınc diğer tarafdan kagıdın 3,00 lira zirvesi var buda enterasan bır cok kagıd hatta endeksın tamamına yakını zırvelerde oynuyorlarken pegyo degıl zırve 3 d 1 e bıle işlem görumuyor sayet bır olumsuzluk yok ise eyerkı 1,00___1,10 araslıgını hızlı gecerse ii kazanclar elde edılebılır ufakdan ufakdan pozısyon dusunuyorum saygı sevgi
Arkadaslar kagıdınızı inceledım ilgı duymakdayım gecdıgımız aylarda benzer bır durumla yygyo takıbımıze almıs ve epeyce faydalanmısdık erken cıkıslara rahmen genede iyi sayılır gelelım pegyo 0,81__0,72 arası işlemler ve 0,72 ___0,75 arası dolaşım gercekden endekse göre epey cazip bu denli düşükden işlem görmesi çok ilgınc diğer tarafdan kagıdın 3,00 lira zirvesi var buda enterasan bır cok kagıd hatta endeksın tamamına yakını zırvelerde oynuyorlarken pegyo degıl zırve 3 d 1 e bıle işlem görumuyor sayet bır olumsuzluk yok ise eyerkı 1,00___1,10 araslıgını hızlı gecerse ii kazanclar elde edılebılır ufakdan ufakdan pozısyon dusunuyorum saygı sevgi
kardeş kağıt bizim değil sadece emanetçiyiz. takılıyoruz öyle..
trbartin
15-04-2010, 13:28
üstad, yaptığınız bilgilendirme için teşekkürler, ancak YYGYO o hareketi yaptıran unsur Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş. ile Şirketi ile birleşme haberidir. Aksi taktirde 1,07-1,14 arasıda kağıt işlem görmekteydi. Bu hisse için henüz projelerine ait bir haber bile yok. Sadece sizin de bahsettiğiniz önceki zirvesine olan, imkb deki diğer hisselere göre uzaklığı.
savasci_1
15-04-2010, 16:52
GLYHO da açıklama var.Ortaklar hisse satmış.
çok lot var takasında , bu hisse 2000 leri gördüğünden beri kaç kere bölündü acaba?
arkadaşlar pera gyonun yatırımcılarla ilişkiler direktörünün tel nosu ve mail adresini biliyorsanız yazabilirmisiniz?
savasci_1
16-04-2010, 10:11
http://www.peragyo.com/iletisim.asp
http://www.peragyo.com/iletisim.asp
teşekkür ederim ilginiz için fakat yatırımcılarla ilişkiler direktörünü sormuştum
anadolu582
16-04-2010, 10:59
http://www.peragyo.com/haberler.asp?islem=duzenle&haber_id=35 merhaba arkadaşlar bi,r iki günlüğüne forumda yoktum yok olma sebebimde susli abimizin dediği gibi bir hedefim vardı her sabah o fiyattan iki seansa satış veriyorum. dur bakalım kısmet ama bugün yukarda verdiğim linkte bir gelişme var VAN Alışveriş Merkezi İnşaatı İhalesi Ön Yeterlilik İlanı
saat 17:47 ilan tarihi sanırım bir kıpırdanma hareketi yaratabilecek bir haber bu ama kısmet bakalım. Belki önemsiz bir bilgi ama ulaşabildiğim bir bilgi olduğu için paylaşmak istedim. Bol kazançlar....
bu nasıl bir hissedir 0,73'e 0,72'ye kazık çakmış ne aşağı gidiyor ne yukarı??? bütün kağıtlar oynuyor bir Pegyo olduğu yerde sayıyor üstelik endex'e göre düşük değil mi fiyatı, bir sorunu da yok görünürde şirketin?? neden yüksel miyor?
savasci_1
16-04-2010, 16:27
bu nasıl bir hissedir 0,73'e 0,72'ye kazık çakmış ne aşağı gidiyor ne yukarı??? bütün kağıtlar oynuyor bir Pegyo olduğu yerde sayıyor üstelik endex'e göre düşük değil mi fiyatı, bir sorunu da yok görünürde şirketin?? neden yüksel miyor?
Beni al ve bekle diyor.YTD
0,71 önemini halen koruyor... cuma günü endeks desteğinin altında kapandı... pazartesi 59 bini geçemezse 56 bin desteğini denemek isteyecektir...
http://666kb.com/i/big0oltqiy5greior.gif
karaoglan
17-04-2010, 19:35
daha öncede yazmıştım bu kağıdı 1730 aldım iki yıl bekledim ve 630 sattım tam 20.0000 tl zarar ettim şimdi başka bir kağıttayım önümüzdeki hafta satım yine pegyo alacam tabi bu arada yükselmezse bu kağıdın gideceğinede adım gibi eminim kuti bi dalavere çeviriyor ama ne heralde pegyoyu sattı milletin elindekileri toplamayamı çalışıyor anlamadım iki sene önce GYO çıkacağını söylemişti bana göre çıkmak üzere yoksa bu endekse göre bu kağıdın en az 1.5 ile 2.00 arasında olması gerekirdi temennim bir hafta dah böyle gitsin herkese bol kazançlar YTD kendi görüşümdür
trbartin
17-04-2010, 22:00
kuti bi dalavere çeviriyor ama ne heralde pegyoyu sattı milletin elindekileri toplamayamı çalışıyor anlamadım iki sene önce GYO çıkacağını söylemişti bana göre çıkmak üzere yoksa bu endekse göre bu kağıdın en az 1.5 ile 2.00 arasında olması gerekirdi temennim bir hafta dah böyle gitsin herkese bol kazançlar YTD kendi görüşümdür
"satış" ile ilgili olan yorumu ilk defa duyuyorum. Böyle bir yorumu yapmanızı gerektiren ne gibi bir bilginiz var, mümkün ise bizler ile paylaşırmısınız?
"satış" ile ilgili olan yorumu ilk defa duyuyorum. Böyle bir yorumu yapmanızı gerektiren ne gibi bir bilginiz var, mümkün ise bizler ile paylaşırmısınız?
sayın kutman bey biliyorsunuz sadece pegyo degil global yatırım holdinginde patronu.bir basın açıklamasında gyo dan çıkacaklarını söylemişti.pegyo nun ha satıldı ha satılacak beklentisi ile milleti bıktırdılar.
umarız kısa zamanda bu gerçekleşir.ha gerçekleşincce senede nasıl yansır bilinmez
dilberhala
18-04-2010, 12:27
Arkadaşlar pazartesi durum ne olur ABD 'deki SEC'in hareketi bize negaif yansıyacaktır ne oranda geri çekilme yaşayacağız acaba?
Adil Talat
18-04-2010, 13:41
Begenıyorum pegyo 72 kuvvetlı bır rakam halıne geldı cuma 2.seans 74 denemesı tahtanın oyuncusu oldugunu göstermekde yenı yenı ılgı olusuyor tahtaya takıbe devam
bir koydum 10 almadan şuradan şuraya gitmem..
PEGYO elbet çıkacaksın vaktim var:)
ciddiyim.. bol kazançlar..
bir koydum 10 almadan şuradan şuraya gitmem..
PEGYO elbet çıkacaksın vaktim var:)
ciddiyim.. bol kazançlar..
ne buyurdunuz??
GoodLife
19-04-2010, 08:59
Günaydın... Herkeze hayırlı haftalar bol kazançlar.
teknikanalizim
19-04-2010, 09:17
Koca endekste 5/10 primli yeşil kağıt var ve onların brine sahipsiniz değerini bilin :)
borsacican
19-04-2010, 10:23
Bu haftada bu şekilde gider bu hisse haftaya pazartesiye kadar...
Global yatırım holding, van'da 5 yıldızlı otel yapacak
Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, 5 kişilik heyetle Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.
Kutman, iki yıl önce Van Belediyesi'ne ait kent merkezindeki garajı satın aldıklarını belirterek, yapacakları yatırımla ilgili Vali Karaloğlu'na bilgi verdi.
Van'da 5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezi yapmayı düşündüklerini ifade eden Kutman, yatırımın tamamlanmasının ardından 2 bin kişinin istihdam edileceğini söyledi.
Kutman, iki yıl önce AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nun iknası sonucu kentte yatırım yapmaya karar verdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
''O zaman rekor bir fiyatla, Van Belediyesi'ne ait arsayı almıştık. Ancak 2 yıldır hiçbir yatırım yapamadık. Ünlü markaların, Van'da ürün satmak için bizlerden talebi var. Otelin yapım ihalesi nisan ayı sonunda tamamlanacak. Ne yapıp edip mayıs ayı içinde o arazide inşaatı başlatmamız gerekiyor. İnşaat
mevsiminde en azından dış tarafını tamamlayıp, kış aylarında bina içinde çalışmaya devam etmemiz lazım. Bu konuda sizlerden destek ve yardım bekliyoruz.''
Vali Karaloğlu da yatırım yapacak müteşebbislere kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, 5 yıldızlı otel yapılması kararının sevindirici olduğunu ifade etti.
İran'dan Van'a gelen turist potansiyeli ve kentin yer altı zenginliğini anlatan Karaloğlu, şöyle konuştu:
''Hidroelektrik santrali kurmak için mutlaka bu bölgeye yatırım yapmalısınız. Buralarda ormanlık alan yok. Bahçesaray ve Çatak bölgesinde çok verimli su kaynakları var. DSİ bu bölgede şu an 1200 megavatlık bir gü ç olduğunu söylüyor. Şu anda Muradiye'de 42 megavatlık bir hidroelektrik santrali yapılıyor.
Burada termik santral de olabilir. Çünkü bu bölgede kömür de var. Van, yeraltı zenginlikleri bakımından Türkiye'nin en bakir bölgesi. Terör dolayısıyla son 30 yıldır kimse bu bölgeye kazma dahi vurmamış. 30 yıl önceki teknoloji ile ne yapılabildiyse yapılmış.''
Van'ın Muradiye ilçesinde uzun yıllar önce petrol çıkarıldığını anımsatan Karaloğlu: ''1886 yılından 1948'lere kadar Muradiye'de petrol çıkarılıyormuş. Ruslar, işgal döneminde 3 yıl Muradiye'de kalarak, çıkardıkları ham petrolü Tiflis'e gönderiyormuş'' dedi.
Rüzgar yeniden gayrimenkule dönüyor. Pimco'dan Bill Gross, gayrimenkulde dibe yaklaşıldığını ve
gayrimenkulün yatırımcılar için hisse ya da tahvilden daha iyi bir yatırım olabileceğini söyledi
"Hem ticari hem de ikamet gayrimenkullerinde dip noktasına yaklaşılıyor ve daha sonra yükseliş olabilir." diyen Gross, hisselerde getiri yüzde 5-6, tahvillerde de yüzde 3-4 olduğundan yatırımcıların gayrimenkul fırsatlarına yönelmelerinin akıllıca olacağını söyledi.
Gross, "Sonunda daha riskli varlıklar daha az riskli varlıklar olacak. Belirli sektörlere şu an girilmesini önermiyorum ama risk ve
getiri birlikte yol alır." dedi ve daha düşük borç ve daha iyi kredi faizlerinin gayrimenkulü cazip kılacağını belirtti.
Gross, satın almayacağı tek şeyin Yunan tahvili olduğunu söyledi.
[QUOTE=trenci;4327417]Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, 5 kişilik heyetle Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.
Kutman, iki yıl önce Van Belediyesi'ne ait kent merkezindeki garajı satın aldıklarını belirterek, yapacakları yatırımla ilgili Vali Karaloğlu'na bilgi verdi.
Van'da 5 yıldızlı otel ve alışveriş merkezi yapmayı düşündüklerini ifade eden Kutman, yatırımın tamamlanmasının ardından 2 bin kişinin istihdam edileceğini söyledi
___
allah allah... hadi bakalım...
sn. trenci haber için tşk... hay allah... :)
pegyoda ses seda çıkmıyor hareket yakındır:)
(çok bekleriz)
trbartin
20-04-2010, 14:23
ustalar daha iyi bilir ama sanki bu hissede savaş var gibi, birileri yukarı birileri aşağıya diyor? Ya da kendi çalıp kendi oynuyor?
kendileri çalıp kendileri oynuyor
GoodLife
20-04-2010, 16:19
Kap : Global yatırım holdıng a.s. / glyho [] ozel durum acıklaması (guncelleme) 20.04.2010 17:16:11
ozel durum acıklaması (guncelleme)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortaklıgın adresı : Rıhtım cad. No:51 karakoy/ıstanbul
telefon ve faks no. : T:212 244 60 00 f:212 244 61 61
ortaklıgın yatırımcı/pay sahıplerı ıle ılıskıler bırımının telefon ve faks no.su : Aynı
orjınal acıklamanın tarıhı : 27.03.2010
yapılan acıklama ertelenmıs bır acıklama mı? : Hayır
ozet bılgı : Hısse alım satım sozlesmesı kapsamında avans odemesı yapılması hakkında
---------------------------------------------------------------------------------------------
acıklanacak ozel durum/durumlar:
Sırketımızın ıstıraklerınden global lıman ısletmelerı anonım sırketı`nın (`global lıman`) %40 oranında hıssedarı oldugu ortadogu antalya lıman ısletmelerı anonım sırketı`nın (`antalya lımanı`) dıger hıssedarlarının sahıbı oldukları toplam %60 hıssesının global lıman tarafından devralınmasına ılıskın 26.03.2010 tarıhlı hısse alım satım sozlesmesı`nın (`sozlesme`) ımzalandıgı 27.03.2010 tarıhlı ozel durum acıklaması ıle kamuoyuna duyurulmustu. Bugun sozlesme uyarınca 5.000.000,-usd avans odemesı yapıldıgını kamuoyuna bıldırmek ısterız. Gelısmeler hakkında kamuoyuna bılgı verılmeye devam edılecektır.
bu haberın kap `ın sıtesındekı orjınal halı ve eklı dosyalarını gorebılmek ıcın asagıdakı lınk`ı tıklayınız!
http://www.kap.gov.tr/yay/bıldırım/bıldırım.aspx?ıd=112623|
gokhan1980_07
20-04-2010, 16:37
ne oldu yaw son dakka gene verdiler
buraya yazıyorum yarin artı kapatacak mutlaka 73 mesela fena olmaz
kose_yasin
20-04-2010, 18:10
TOPİĞE VEDA
BU PEGYO DABN SONUNDA AYRILDIM BEKLEDİM BEKLEDİM SONUNDA fener ve yygyo dan yüzüm güldü.herkese slm lar ve elveda (bir kişi hariç ).Bekleyen pastasını yiyecek
teknikanalizim
21-04-2010, 09:46
Çok pis furuşiyiler :)
Kazanan taraf yönü belirleyecek..
Yıldız savaşları gibi oldu...
karaagac
21-04-2010, 09:47
74 le alıp veremedikleri nedir anlamadım biri geliyo 500 bin basıyo biri geliyo 1milyon alıyo savasmı var ne sapıttılar iyice
Altarınkılıcı
21-04-2010, 10:01
74 le alıp veremedikleri nedir anlamadım biri geliyo 500 bin basıyo biri geliyo 1milyon alıyo savasmı var ne sapıttılar iyice
Patron gitmesini istemiyor ve basıyor, birileride kaldırmak için direniyor, durum buu
çok pis furuşiyiler :)
kazanan taraf yönü belirleyecek..
vuruşandan ziyade kendi kendini tatmin ediyor kibarcası
trbartin
21-04-2010, 10:23
Çok pis furuşiyiler :)
Kazanan taraf yönü belirleyecek..
Hisseye ait alıcı ve satıcı listesini gören arkadaşlar ilk 5 kurumu ekleyebilirler mi? Şimdiden teşekkürler
madakaskar
21-04-2010, 10:26
burası bu kadar kalabalık olduğuna göre üstad 80 lerden bayağı mal vermiş anlaşılan .aman dikkat...
trbartin
21-04-2010, 10:40
burası bu kadar kalabalık olduğuna göre üstad 80 lerden bayağı mal vermiş anlaşılan .aman dikkat...
Sanmam, buradaki dostların çoğu eski, maliyetleri düşüktür, topiktekilerin beklentileri 1'in üstü
Ekonomik büyümenin “al” dediği 10 hisse
Ekonomik büyümenin lokomotifi konumundaki inşaat sektöründe toparlanma sinyalleri güçlendi. Borsa uzmanları, bu doğrultuda çimento, taş toprağa dayalı sanayi, cam, demir-çelik ve GYO şirketlerinin hisselerini öneriyor...
TÜRKİYE ekonomisinin yeniden büyüme trendine girmesi; faizlerin görece düşük, dövizinse yatay seyrettiği bu dönemde borsaya yönelik beklentilerin daha da güçlenmesini sağladı. Global krizin etkisiyle geçen yılın ilk çeyreğinde yüzde 14.5 daralma olmuştu. Bu yılın aynı döneminde, baz etkisiyle birlikte çift haneli büyüme rakamlarına ulaşılması sürpriz olmayacak.
Bu görüntü, IMF’yle anlaşma yapılmaması ve global krizin halen devam etmesine rağmen oldukça cesaret verici bulunuyor. Borsa uzmanları, 2009’daki büyük daralmadan sonra başlayan toparlanmanın bazı sektörler öncülüğünde hızlanarak sürmesini bekliyor. Özellikle inşaat ve yapı sektörlerine yönelik beklentilerin güçlü olduğu görülüyor. Geçen yıl yüzde 16’nın üzerinde daralan, ancak son çeyrekte yüzde 6’nın üzerinde küçülmeyle toparlanma sinyali veren inşaat sektörüne dikkat çekiliyor. Malum, bu sektör beraberinde birçok alt sektörü besliyor ve genel ekonomi için lokomotif rolü üstleniyor. Uzmanlar, bu doğrultuda çimento, taş toprağa dayalı sanayi, cam ve demir-çelik ile nihayetinde GYO sektörlerinin bu pastadan daha fazla pay alacağını öngörüyor
· İnşaat yatırımlarının 74 mr TL’ye gerilediği 2009’da sektörün toplam daralması %16,3’ü buldu, ancak son çeyrekteki rakamlar sektörün artık normalleşme sürecine girdiğini ortaya koydu...
· Yerli-yabancı iştahı arttı gayrimenkul umutlandı... GAYRİMENKUL sektörü için referans niteliğindeki “Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2009” ve “2009-4’üncü Çeyrek Gayrimenkul Sektörü” raporlarını açıklayan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes, Türkiye ekonomisi gibi, gayrimenkul sektöründe de dipten dönüşün başladığını bildirdi. Geride bırakılan son üç yıla göre, yapı ruhsatları sayısı 2008'de önemli bir daralma yaşayarak 501 bin 5 adete inerken, 2009'da rakam, küçük bir artışla 508 bin 36'yı buldu. Yükseliş, büyük oranda son çeyrekteki sıçramadan kaynaklandı.
ANADOLU YATIRIM ARAŞTIRMA SERVİSİ
Altarınkılıcı
21-04-2010, 12:46
Takasları inceleyen arkadaş varmı acaba, bana açığı bayağa satış yapıldı gibi geliyor, eğer öyle ise öğleden sonra açıkların aşağıdan kapanması gerekecek
· İnşaat yatırımlarının 74 mr TL’ye gerilediği 2009’da sektörün toplam daralması %16,3’ü buldu, ancak son çeyrekteki rakamlar sektörün artık normalleşme sürecine girdiğini ortaya koydu...
· Yerli-yabancı iştahı arttı gayrimenkul umutlandı... GAYRİMENKUL sektörü için referans niteliğindeki “Türkiye Gayrimenkul Sektörü Temel Göstergeleri 2009” ve “2009-4’üncü Çeyrek Gayrimenkul Sektörü” raporlarını açıklayan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes, Türkiye ekonomisi gibi, gayrimenkul sektöründe de dipten dönüşün başladığını bildirdi. Geride bırakılan son üç yıla göre, yapı ruhsatları sayısı 2008'de önemli bir daralma yaşayarak 501 bin 5 adete inerken, 2009'da rakam, küçük bir artışla 508 bin 36'yı buldu. Yükseliş, büyük oranda son çeyrekteki sıçramadan kaynaklandı.
ANADOLU YATIRIM ARAŞTIRMA SERVİSİ
--
trenci, pegyocular topiğin de hayırlı olsun bu arada :)) çok güldüm oradaki Van kedisi esprisine... kedi uğurludur ama, şans getirir.
--
Van valisi kağıt topluyo :)
trbartin
21-04-2010, 14:55
Çıkışa başlayan hissenin önüne kim engel oluryor?
--
trenci, pegyocular topiğin de hayırlı olsun bu arada :)) çok güldüm oradaki Van kedisi esprisine... kedi uğurludur ama, şans getirir.
teşekkürler sayın sussli kedi espirisi benim degildi.o sitede analiz okulu var müthiş bir şey egitimle ilgili ögrenmek isteyen varsa buradan çok şey ögrenecektir.süleyman ayata topigi
benim satmamı bekliyor çünkü hangi kağıttan çıktıysam saniyede uçuyor
--
Van valisi kağıt topluyo :)
boşuna van a davet etmediler kutiyi
Çıkışa başlayan hissenin önüne kim engel oluryor?
van kedisi :)
savaşı kazanan senedi yukarı çekmek isteyenler oldu
bu ne demek oluyor? ani bir yükseliş... devamı gelir mi?
GoodLife
21-04-2010, 15:11
Bu ufak bilgide benden olsun. :)Onlara ayılarla boğalar denir.
Boğa boynuzlari ile aşağıdan yukarıya kaldırdığı için ve devamlı öne gittiğinden yükselisi,
Ayı ise pençesi ile yukarıdan aşağıya vurduğundan ve yavasliğindan dolayı düşüşü simgeler.
onelife_82
21-04-2010, 15:12
ereye kadar çekebilirler tahmininizi alabilirmiyim... kademeler nasıl alışlar satışlar... verebilirmisin görebiliyosan bol kazançlar
bu ne demek oluyor? ani bir yükseliş... devamı gelir mi?
ohooo sen daha neler gördün kutinini oyunu bitermi her şeye hazırlıklı ol yukarıda aşagıda hazırlıklı ol
her an her şey bekle pegyo bu iki yıldan beri bizi kalıptan kalıba koydu:)
ereye kadar çekebilirler tahmininizi alabilirmiyim... kademeler nasıl alışlar satışlar... verebilirmisin görebiliyosan bol kazançlar
görsen ne işe yarayacakki bir ters köşe her şeyi bitirir pegyo bu boşuna iki yıldan beri buralarda yazmıyoruz geçmiş oku neler göreceksin neler
onelife_82
21-04-2010, 15:15
78 e dokundu bıraktı
teknikanalizim
21-04-2010, 16:01
Saat 17:00 mesai biter teknik gider..
tavana yazdım alana hayırlı olsun...
Cım 1618640
sus 1444482
efg 1293215
tky 783128
grm 620903
alıcılara bakılırsa yabancı girişi var...
Cım 1618640
sus 1444482
efg 1293215
tky 783128
grm 620903
bıyıklı yabancılar olmasın
fitch'in haberinden sonra yabancılar anında giriş yaptılar kağıda, ilerki günlerde bu hareket artarak devam edecektir, çok kısa sürede 1.xx li rakamlara çıkar... gidiş çok sağlam gözüküyor şu anda bile ilk beşte 12 milyon lot alıcı bekliyor
Cım 1618640
sus 1444482
efg 1293215
tky 783128
grm 620903
savasci_1
21-04-2010, 16:30
fitch'in haberinden sonra yabancılar anında giriş yaptılar kağıda, ilerki günlerde bu hareket artarak devam edecektir, çok kısa sürede 1.xx li rakamlara çıkar... gidiş çok sağlam gözüküyor şu anda bile ilk beşte 12 milyon lot alıcı bekliyor
Fitch in haberi nedir ben takip edemedim.
Fitch in haberi nedir ben takip edemedim.
Fitch Rating, Global Yatirim Holding'in B- olan yabanci ve yerel
para cinsinden kredi notlarini teyit etti ve bu notlari negatif
izlemeden çikardi. Fitch, her iki uzun vadeli not içinde görünümü
pozitif olarak belirledi. Fitch, Global'in 100 milyon Dolar tutarindaki
tahvillerinin notunu da B- olarak teyit etti.
Fitch, notun teyit edilmesi, negatif izlemeden çikarilmasi
ve pozitif görünümün sirketin borç seviyesini, liman ve enerji
bagli ortakliklarinin nakit akisina minimal ulasimi, anlamli temettü
akisina iliskin sinirli görünümleri yansittigi bildirdi. Fitch,
not gelismelerinde, faaliyet nakit akisi yaratmadaki iyilesme,
çekirdek olmayan varlik satisi sonrasi azalan borç seviyesinin de
dikkate alindigini belirtti. Fitch, pozitif görünümü çekirdek olmayan
varlik satislarindan nakit yaratma ve net kaldiraçi iyilestirme
görünümlerini yansittigini da ifade etti.
Foreks Haber Merkezi
Foreks Haber Merkezi ( http://www.foreks.com , haber@foreks.com )
yarın için yorumu olan var mı aceba?
kose_yasin
21-04-2010, 16:48
Bu ufak bilgide benden olsun. :)Onlara ayılarla boğalar denir.
Boğa boynuzlari ile aşağıdan yukarıya kaldırdığı için ve devamlı öne gittiğinden yükselisi,
Ayı ise pençesi ile yukarıdan aşağıya vurduğundan ve yavasliğindan dolayı düşüşü simgeler.
dün arkadaşlarla vedalaşmıştım ama aldığım kağıtları ii karla satıp geri döndüm?Herkese bol kazançlar, matrikste izlerken dikkat ettiğimde boğa-ayı olayı gibi :bad: ayıyı simgeleyenler :he: yüksek kağıt dağıtarak çok engelleme yaptı.Bu kağıt için az daha ky olacaktık, kurtardık.Tüm arkadaşlara bol kazançlar. :halayci:Kazancınız bol keyfiniz iyi olsun.:halayci:
yarın için yorumu olan var mı aceba?
yarın ilk seans 0.80 i görecektir, gün sonunda 0.80 üstü kapatacaktır.... "sadece tahminimdir"...
kose_yasin
21-04-2010, 16:55
bugün elimdeki sattıktan sonra biraz ekranı izledğimde yygyo dan kaçanlar özellikle burçeye ve bazı ufak kağıtlara giriş çıkış yaptılar ve daha sonra oranlara bakıp pegyo ya girdiklerini izledim.Kağıt analizlerini iyi bilen arkadaşlar bir yorumlarsa sevinirim.
Tüm arkadaşlara bol kazançlar.
Kazancınız bol keyfiniz iyi olsun.
GoodLife
21-04-2010, 17:13
PEGYO 5586638 0.760316401 75.8 -5188754 0.759380287 -70.4 397,884
CITI MENKUL 1500000 0.7489066 20.36542 YAPI KREDI YAT. -1981074 0.7605572 -26.89693 0
STANDARDUNLU MEN. 1444482 0.7600001 19.61165 YATIRIM FINANSMAN -910898 0.7473914 -12.36721 0
EFG ISTANBUL 1293215 0.77 17.55791 MEKSA YATIRIM -899805 0.7613971 -12.2166 0
TURKISH YAT. 804138 0.7595372 10.91774 EKSPRES YATIRIM -769977 0.7829864 -10.45393 0
GARANTI YAT. 544803 0.7707332 7.39676 TEKSTIL MEN. -627000 0.7411958 -8.51E+00 0
DiGER 1778790 24.15053 DiGER -2176674 -2.96E+01
Yabancılar toplamış malı
itiraf ediyorum... ben bu işten anlamıyorum... ama hislerime de güvendim hep... biraz buralarda oyalanıcam... sonunun iyi olacağını hissediyorum... hadi hayırlısı...
www.globalyatirim.com/TR/_pdf/GIH_2009_Yilsonu.pdf
GAYRİMENKUL YATIRIMLARI
• Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AS. (Pera GYO) 2008 yılında 10.1 milyon TL zarar
etmisken, 2009 yılında 2.6 milyon TL kar açıklamıstır. Sirketin 2009 yılında en büyük satıs
gelirini; portföyünde bulunan Balıkesir’ deki arazisinin 21.5 milyon TL ile Tesco Kipa’ ya
satısından elde etmistir.
• 2009 yılında Sirketin genel yönetim giderleri 2008 yılına göre %25, faiz ve kur farkı giderleri
ise %88 düsük gerçeklesmistir. Sirket, 2008 yılında 5.76 milyon TL faaliyet zararı
açıklamısken (Faiz, Vergi, Amortisman, Öncesi), 2009 yılında 2.85 milyon TL faaliyet karı
açıklamıstır.
• Pera GYO Denizli’ deki AVM yatırımına devam etmektedir. AVM tamamlandığında 33.500
m² brüt kiralanabilir alana sahip olacaktır. İs hacmi ve marka tanınırlığı açısından Ege
bölgesindeki bir numaralı hipermarket isletmecisi olan Tesco Kipa ile ana kiracı olarak
sözlesme imzalanmıstır.
• Sirket 2009 yılı sonuna kadar AVM insaatı için 38.6 milyon USD harcamıs olup insaatın
tamamlanması için 22.2 milyon USD’ lık ilave yatırım yapacaktır. İnsaat 2010 yılının 2.
yarısında tamamlanacaktır.
• Pera GYO ayrıca Global Yatırım Holding ile ortak olarak (25% - %75) Van merkezde
bulunan 16,611 m2’ lik bir araziye sahiptir. Sirket söz konusu arazi üzerine 20.140 m² brüt
kiralanabilir alanı bulunan 25 milyon USD’ lık bir AVM yatırımı planlamaktadır. Planlanan
AVM’ nin ana kiracısı olan süpermarketin perakendecileri, kiracıları ve müsterileri çekeceği
düsünülmektedir. AVM’ de ayrıca dükkânlar, çocuk eğlence alanları, sinema kompleksi ve
yiyecek içecek alanları yer alacaktır.
• Projeye ait ruhsat ve uygulama projeleri tamamlanmıs, insaat ruhsatı 22.07.2009 tarihinde
alınmıstır. AVM insaatına 2010 yılının 4. çeyreğinde baslanması planlanmıstır.
bıyıklı yabancılar olmasın
--
yine prodüktörlüğü aldı kutman eline, filmi çekmeye başladı.
yabancılar her şeyi bıraktı, risk delisi oldular, yanardağ görüşü bulandırdı ve uzanıp pegyo alıyorlar....? :)
neyse olsun; bizim lehimize olsun da, film olsun...
takma bıyıkları çıkaralım biz de...:)
--
yabancılar her şeyi bıraktı, risk delisi oldular, yanardağ görüşü bulandırdı ve uzanıp pegyo alıyorlar....? :)
Adama helal olsun, sonunda yabancıyı da çekti kağıda. Bu endeks de gidecek ucuz başka kağıt kalmadı galiba, yabancı mecbur kaldığına göre.
trbartin
21-04-2010, 20:03
--
Ustalar, benim bilgim özellikle bu hissede sizin kadar değildir, ama bu hisseye yabancı alımı olduysa, bizim bilmediğimiz bir bilginin haberini almışlardır, ya da orta ve uzun vadede %100 bekliyorlardır. Yabancılar bizim gibi bireysel alım yapmaz, fonlar ile girer ki bu fonlar da girdikleri hisseye yön verecek kadar kuvvetlidir. Burada bizim için dikkatli olmamızı gerektirecek durum, yabancının gerçek mi?, bıyıklı mı? olduğudur. Yabancılar bıyıklı değilde fonlar ile gelenler ise dediğim gibi %100 görmeden çıkmazlar, çıktıktan sonrada uzun bir süre yatayda bırakırlar. THYAO buna örnektir. (YTD olmayıp sesli düşünmedir.)
Ustalar, benim bilgim özellikle bu hissede sizin kadar değildir, ama bu hisseye yabancı alımı olduysa, bizim bilmediğimiz bir bilginin haberini almışlardır, ya da orta ve uzun vadede %100 bekliyorlardır. Yabancılar bizim gibi bireysel alım yapmaz, fonlar ile girer ki bu fonlar da girdikleri hisseye yön verecek kadar kuvvetlidir. Burada bizim için dikkatli olmamızı gerektirecek durum, yabancının gerçek mi?, bıyıklı mı? olduğudur. Yabancılar bıyıklı değilde fonlar ile gelenler ise dediğim gibi %100 görmeden çıkmazlar, çıktıktan sonrada uzun bir süre yatayda bırakırlar. THYAO buna örnektir. (YTD olmayıp sesli düşünmedir.)
görüşlerine aynen katıldıgımı bilmenizi isterim lakin ben bıyıklı yabancı olduguna inanıyorum ki inşallah degillerdir .
imkb da sapasaglam senetler dururken şeytanın bile aklına gelmeyen fırıldak bir senet e gireceklerini sanmam.
2,40 lardan buralara nasıl geldi ise buralardan da tekrar 2,40 lara gidermi gider hele hele benim beklentim olan galataport ihalesi gündeme gelsin senedin gidecegi yer 3,00 ler ve üzeri bu senet benden çok şey çaldı çaldıklarını v ermesi mümkün degil ama belki az da olsa telafi eder.
itiraf ediyorum... ben bu işten anlamıyorum... ama hislerime de güvendim hep... biraz buralarda oyalanıcam... sonunun iyi olacağını hissediyorum... hadi hayırlısı...
hislerine güveniyorsan gider o zaman hislerine takılan senetleri bari bizimlede paylaş:)
grafik SEKFK ' ya çok benziyor,,ne alaka ama olabilir,o da 0.20 den 0.80 sonra 1510 a çıktı,bu neden olmasın,ayrıca 2500 den düşen bir hisse,ve 4 yıl geçmiş,,yukarı sert hareket başlayabilir bence,,
annihilator
21-04-2010, 21:02
eger sabretmesini bilirseniz teknik her zaman ise yarar. teknik ne diyordu? "0.71 in ustu kalimlar hisseyi yukari tasir." bana gore ilk durak bir kac gun icerisinde 0.90/0.94 araligi. orada biraz dinlenip; hatta biraz asagiya salinip 1.05 seviyelerine gelicektir, 1/3 hafta icerisinde. Kisada zaten bu kadari bana yeter. :) YTD
bilincliyatirim
21-04-2010, 21:40
merhaba ,
Bugun ku haberin ardindan gerceklesen islemlerde yabanci goruntusu verilmeye calisildi ancak tamamen ic piyasa islemi oldugunu dusunuyorum yani bir nevi biyikli yabancilar :) ve yine bu hareketlerin sonunda kucuk yatirimciya mal yikacaklari seviyeler .80-.81-.82 dir. bu seviyelerden kucuk yatirimci mala bogulabilir dikkatli olmakta fayda var ....
herkese bol kazanclar.
not: yatirim tavsiyesi degildir. !
Şimdi mesele bu kağıt nereye kadar gider...Yarın yukarı hareket olurmu? önceki gibi 0.81 den dönermi?Yoksa ilk seans tavan olurmu? silkeleyip 1.xin üzerine atarmı? bunca zaman bekledik diyer hisseler diplerine göre %olarak kazandırdı.Bu da öyle ama geldiği yerlere ve endeks grafigine göre endekse paralel olması için bayağı gitmesi lazım.Yarın ve sonrası çok yorulacak beyinler.Borsada 10 ssaniyede 10 kere sevinir,10 kere pişman oluruz aynı kağıtta. Zor kararlar bekliyor bizleri.YTD
kose_yasin
21-04-2010, 22:13
görüşlerine aynen katıldıgımı bilmenizi isterim lakin ben bıyıklı yabancı olduguna inanıyorum ki inşallah degillerdir .
imkb da sapasaglam senetler dururken şeytanın bile aklına gelmeyen fırıldak bir senet e gireceklerini sanmam.
2,40 lardan buralara nasıl geldi ise buralardan da tekrar 2,40 lara gidermi gider hele hele benim beklentim olan galataport ihalesi gündeme gelsin senedin gidecegi yer 3,00 ler ve üzeri bu senet benden çok şey çaldı çaldıklarını v ermesi mümkün degil ama belki az da olsa telafi eder.
şU ÜNLÜ GALATAPORT İHALESİ NE ZAMAN YADA NE ZAMAN OLABİLİR?bİR BİLEN ARKADAŞ VARMI?