View Full Version : PEGYO Pera GMYO
35 ve üstü kapanışlar süper olur. 2 seans bitiminde.
Hislerim ikincil hareketin yakında başlayacağını söylüyor.34 geçerse.(Çok güçlü bir direnç)41 e kadar yolu var.
Hadi be 34 kır direncinide 41 e yol al
broker38
24-04-2009, 09:30
32 den veriomu pegyoyu ? deneyen oldumu
DungeonMaster
24-04-2009, 09:35
32 den veriomu pegyoyu ? deneyen oldumu
Veriyorlar. Yanında kol saati veriyorlar :arf:
Nedir benim kaderim yaaa :cry:
pentagon24
24-04-2009, 09:48
Veriyorlar. Yanında kol saati veriyorlar :arf:
Nedir benim kaderim yaaa :cry:
çok güldüm Allahta seni güldürsün
DungeonMaster
24-04-2009, 09:57
çok güldüm Allahta seni güldürsün
Amin guzel kardesim. Hepimizi guldursun. Beni mesela gulduruyor su an.
Guldugume bakma.. Sinirden guluyorum :he:
sulawesi
24-04-2009, 10:00
Bizimki yine 34 e takıldı.Bakalım 34 ü geçebilirse napacak
pentagon24
24-04-2009, 10:02
Amin guzel kardesim. Hepimizi guldursun. Beni mesela gulduruyor su an.
Guldugume bakma.. Sinirden guluyorum :he:
kardeş 3-4 yıldır borsayla ilgiliyim koca 4 senede sadece şunu öğrendim bir kağıdı ucuz fiyata aldım diye düşünüyorsan bekleyeceksin gerekirse aylarca yoksa burada bizim gibi ky ye başka türlü ekmek yedirmiyorlar.
halilerhan
24-04-2009, 10:16
kır zincirleri artık...............
topik gsdho 0,42 tavanda global ve pera topiğide tavan olur umarım...beklemeye devam..
Pegyo uyuz etme.Globalin zoru ile gidiyor gibi.
halilerhan
24-04-2009, 10:25
topik gsdho 0,42 tavanda global ve pera topiğide tavan olur umarım...beklemeye devam..
neden olmasın ki
broker38
24-04-2009, 10:31
glyho dan bir kademe asagıda baslayan kagıt elbette 1 kademe asagıdan takip ediyor no stress
halilerhan
24-04-2009, 10:39
Şu an bu konuyu 47 kişi okuyor. (10 üye ve 37 ziyaretçi)
halilerhan, alex13, ANESE, broker38, Draco, ege_tan, slayter, sulawesi, thebaskan, umkan
hisseye ilgi artıyo..................
spk tepkisine gitmiyor gibi yine ne oluyoruz açıklaması isterlerse
tırsıyo olabilirler
Şu an bu konuyu 47 kişi okuyor. (10 üye ve 37 ziyaretçi)
halilerhan, alex13, ANESE, broker38, Draco, ege_tan, slayter, sulawesi, thebaskan, umkan
hisseye ilgi artıyo..................
bu topikten canımız o kadar çok yandık ki nasıl okumayalım ki takibe ve beklemeye devam...
halilerhan
24-04-2009, 10:50
yeni girecekler........... sabrınız varsa girin derim...........
ha gayret topik az kaldı ha gayret...
broker38
24-04-2009, 10:51
yazını sil derim...........
yatırım tavsiyesinde bulunmak yasak
amiral79
24-04-2009, 10:52
helal be yürü be pegyo
koçum benim :P
mehmetyun
24-04-2009, 10:54
1.780 milyon lot varmıs 34 kademesinde
halilerhan
24-04-2009, 10:57
yatırım tavsiyesinde bulunmak yasak
uyarınız için teşekkürler...........
brooker07
24-04-2009, 10:57
sabredin biraz moladalar
1.780 milyon lot varmıs 34 kademesinde
34 kademesinde kim satıyor.önemli olan o
broker38
24-04-2009, 11:00
uyarınız için teşekkürler...........
geri sayfadaki o yazını sil :cool: sana sorun cıkarmasın
Glyho tavan yaptı bizimki nazlanıyor;ama meydan muharebesi var gibi.Temennimiz barış antlaşması imzalanması yoksa glyho'nun arkasından nal toplarız...
broker38
24-04-2009, 11:04
biraz sabır aylardır kagıdı bekliyorsunuz 1 saat su anı beklemiyorsunuz yahu
bu arada tavan kapamayabilir pegyo cunku alınan bir lot yok ortada glyho nun acıklama bahanesi var pegyoyu simdi doldurdu ise cebe onada bir bahane yolu cıkacak ve bir daha tavan yapabilme olasılıgı dogacaktır ... yatırım tavsiyesi değildir.. ama umudumuz tabiki tavan olması.
ben isterimki boyle kalsın yarın desin su kadar alım yaptım :D ki bu en az 10 milyon lot olsun yarında gulelim diğer gunlerde ..
anlayacagınız no stress :D
gsd holdingin herhangi bir haberi varmı arkadaşlar malum oda tavanda üç topik de aynı sonuçta..
sulawesi
24-04-2009, 11:26
İşlem hacmi 16 milyon oldu ama hala 34ü kıramadı.Beklemeye devam
kıracak arkadaşlar malı toplayan (0,34 den) global ... sabrı sonu selamet olacak inş.
İşlem hacmi 16 milyon oldu ama hala 34ü kıramadı.Beklemeye devam
birileri vermese kırar.. ama birileri veriyor?? mühim olan o :he:
Global hem alıcı hem satıcı.Hisse el mi değiştiriyor acaba?Ya da uzlaşı sağlandı mı?
mehmetyun
24-04-2009, 13:18
034 kademesinde 10400000 m varmıs sanki tavan kim koymus bu kadar lotu ya
mehmetyun
24-04-2009, 13:18
dua edelimde 34 kapasın bari
brooker07
24-04-2009, 13:20
10milyon değil 1 milyon var yanlış bakmışsınız
mehmetyun
24-04-2009, 13:22
ya ben bakmadım sölediler neyse kusura bakmayın o zaman brokker içimi rahatlattın bende ole bi kadememi olur diyorum :)
şu an için rakamın 1.325.000 e geldiğinide belirteyim. fakat bu fiyatda bu rakam gözümüzü korkutmasın
34 kademesini 4. denememizdi.27.10.2008 tarihinden beri.
mehmetyun
24-04-2009, 13:37
34 kademesini 4. denememizdi.27.10.2008 tarihinden beri.
o tarihtede nakit para gelmişti ikinci tavana gelmeden sönmustu
o tarihtede nakit para gelmişti ikinci tavana gelmeden sönmustu
Yok. para geldiğinde 30 dan 41 lere gitmişti.10.10.2008 gibi bir tarihti.
32 den kapanır bence satıcısı geldi.
sulawesi
24-04-2009, 13:49
Sinpaş 1.30 dan 3 lere geldi bizimki daha 34 ü bile kıramadı.
Sabreden derviş...
sinpaş nire bu nire ikisini aynı yerde telafuz etmek bile abes olur
sinpaş projelerine bak böylesi kimde var, belki ağaoğlu ile kıyaslanır
adamlar icraat yapıyor bu kağıt alıp satıyor
mantalite düdüklemeden ibaret daha başlamadan pes etti
biz çıkıyoruz dedi...
tükkan işlese ederini herzaman bulur amaç ticaret olmalı
sinpaş 7.50 den gelmiş 1.30 a bırakta gitsin
bekleyen projeleri gerçekleşenleri bakmıyorum bile
sümer dışında icraat varmı oda yalan oldu
sulawesi
24-04-2009, 14:19
Ben net aktif değerine bakarım kardeşim.Net aktif değeri hisse başına 1
liradan fazla.O zaman hissenin fiyatı da en az 0.5-0.6 olacak ki razı olasın.
Yoksa bana ne sinpaştan, ikisi de aynı sektörün şirketi onun dışında hiçbir
ortak nokta yok neredeyse.
556.893,00 tl para girişi var şu anda 0,35 ide gördük p.tesi hayrola
Direnç kırıldı gibi.2,3 gün 35 ve üstü kapatırsak.Tamamdır.
sulawesi
24-04-2009, 16:04
İnanması güç ama 35ten kapattı.Gelecek hafta neler olacak bekleyelim görelim
Ben net aktif değerine bakarım kardeşim.Net aktif değeri hisse başına 1
liradan fazla.O zaman hissenin fiyatı da en az 0.5-0.6 olacak ki razı olasın.
Yoksa bana ne sinpaştan, ikisi de aynı sektörün şirketi onun dışında hiçbir
ortak nokta yok neredeyse.
kıyaslamanda o gitti bu niye gitmedi dedin
bizde niye gitmez onu açıkladık
ayrıca ben senin kardeşin değilim
sinirlenmeden yazmak daha iyidir:arf::arf:
gelecek haftada endeks iyi giderse..
0.38 direnç merakını gideriyim...
ademiroglu
24-04-2009, 16:49
Kısa vadede 0.31 de kuvvetli bir direnç oluştu hacimle geçilmesi durumunda sırasıyla 0.34, 037 ve 0.40 önündeki direçler ben bu hafta en azından 0.37 ye kadar gideceği kanaatindeyim. İndikatörler al veriyor.RSI, CCI,Stochastik,Macd hepsi al konumunda Özellikle AccDist intikatörü zirvede ve trendle arasında uyumsuzluk söz konusu. Bu ilerde fiyatın daha da artacağına işaret olabilir.Bunlarla birlikte borsanın genel kuralları ile M.KUTMAN faktörü gözardı edilmemeli. Alsat tut tavsiyesi değildir. Şahsi kanaatimdir.
19/04/2009 tarihinde böle demiştik. Tam tutmadı ama hareketlendi biraz biraz.0.34 ü geçmesi iyi oldu.Yeniden bir analiz yapmak gerekir kanaatimce.
sulawesi
24-04-2009, 17:05
kıyaslamanda o gitti bu niye gitmedi dedin
bizde niye gitmez onu açıkladık
ayrıca ben senin kardeşin değilim
sinirlenmeden yazmak daha iyidir:arf::arf:
alex13,sözlerim yanlış anlaşıldıysa özür dilerim ben sinirli bir biçimde söylemedim o sözleri biraz fazla samimi kaçmış olabilir.Kardeşim lafını kabul etmemen tamamen senin takdirindir.GYO lara baktığımızda genel olarak bir hareketlenme var ama bizimki hala ucuz onu belirtmek istemiştim.
İnşallah gelecek hafta ve haftalar hepimiz için güzel hareketlere vesile olur..
arkadaşlar bigpara da " Fiyatı 1 TL`nin altındaki hisselere dikkat! " başlığı altında bir haber var. bu haberi açıklayabilecek bir arkadaş var mı acaba ??? bize artısı ne eksisi ne ???
mehmetyun
24-04-2009, 17:58
HİSSE SON KAPANIŞ DEĞERİ:0.30TLX4:1.20
ELDEKİ LOTMİKTARI:4000/4 :1000 LOT OLUR.
SERMAYE:20.000.000/4:5.000.000 OLUR.
BİR ŞEY DEĞİŞMESEDE RAKAMLAR BÖLÜNMÜŞ SENET 1.20'YE ÇIKMIŞ OLUYOR.
BEN BU ŞEKİLDE YORUMLUYORUM.
yani pek bi faydası yok gibime geliyo
arkadaşlar bigpara da " Fiyatı 1 TL`nin altındaki hisselere dikkat! " başlığı altında bir haber var. bu haberi açıklayabilecek bir arkadaş var mı acaba ??? bize artısı ne eksisi ne ???
Borsa şirketleri, sermayelerini azaltarak fiyatı 1 TL’nin üstüne çıkaracak, böylece şimdiye kadar artıramadıkları bedelli sermaye artırımlarını gerçekleştirip ortaklardan kaynak sağlayacak. Sermaye artıramadığı için diğer sermaye piyasası araçlarını kullanamayan, bankalardan da kredi bulamayan şirketler, içine düştükleri bu kısır döngüyü aşacak.
maliyeti 1 tl üstü olanlar için problem varmış gibi gözüküyor...
zorunlu bedelli görüntüsü altından şirketi düzlüğe çıkarırken
yüksek maliyetli hissedarlar için herhangi bir açıklama yok gibi ...
benim anladığım bu.......
alpermehmet
24-04-2009, 19:47
HİSSE SON KAPANIŞ DEĞERİ:0.30TLX4:1.20
ELDEKİ LOTMİKTARI:4000/4 :1000 LOT OLUR.
SERMAYE:20.000.000/4:5.000.000 OLUR.
BİR ŞEY DEĞİŞMESEDE RAKAMLAR BÖLÜNMÜŞ SENET 1.20'YE ÇIKMIŞ OLUYOR.
BEN BU ŞEKİLDE YORUMLUYORUM.
yani pek bi faydası yok gibime geliyo
bende sana katılıyorum kardeş...hatta 1 in altında bedelli yapamayanlar kendileri patron olarak cepten koyuyorken şimdi ky katılımı zorlanıyor gibi...yinede şirketlere bi gaz verdi gibi...
pegyo bu gazla 0,37 -0,42 aralığına kadar gideceğini düşünüyorum buralardan sert düşüşler geleceğini tahmin ediyorum...2003 yılbaşından başlayan harekette buna benzer bir hareketti..42 dipten %130 eder o da ağalara yeter sanırım...
bende sana katılıyorum kardeş...hatta 1 in altında bedelli yapamayanlar kendileri patron olarak cepten koyuyorken şimdi ky katılımı zorlanıyor gibi...yinede şirketlere bi gaz verdi gibi...
pegyo bu gazla 0,37 -0,42 aralığına kadar gideceğini düşünüyorum buralardan sert düşüşler geleceğini tahmin ediyorum...2003 yılbaşından başlayan harekette buna benzer bir hareketti..42 dipten %130 eder o da ağalara yeter sanırım...
bu sert düşüşler beklemeniz bilimsel verilere mi dayanıyor yoksa içinizden gelen yada içgüdüsel olarak mı bu düşüncedesiniz 2003 de öyle oldu diye şimdide öyle olacak diye bir istatistiğiniz mi var bunu yazarsanız seviniriz ayrıca paylaşımlarınız için teşekkür ederiz..
alpermehmet
24-04-2009, 21:28
bu sert düşüşler beklemeniz bilimsel verilere mi dayanıyor yoksa içinizden gelen yada içgüdüsel olarak mı bu düşüncedesiniz 2003 de öyle oldu diye şimdide öyle olacak diye bir istatistiğiniz mi var bunu yazarsanız seviniriz ayrıca paylaşımlarınız için teşekkür ederiz..
yazdığım gibi 2003 ocak ayındaki harekete benziyor...orda da bu hareketlerle 42 ye kadar gidip 23 lere kadar geri dönmüş...kriz bittiyse ve global projeleri ardı ardına bitirir satarsa bu düşüş olmaz ama kriz bitti gibi de görünmyor...endex 32500e toslar geri sert dönüş yapar gibime geliyor o arada perada aynı sertliğe ayak uydurabilir...tabiki eski hareketler her zaman gerçeği yansıtmayabilir
broker38
24-04-2009, 21:32
yazdığım gibi 2003 ocak ayındaki harekete benziyor...orda da bu hareketlerle 42 ye kadar gidip 23 lere kadar geri dönmüş...kriz bittiyse ve global projeleri ardı ardına bitirir satarsa bu düşüş olmaz ama kriz bitti gibi de görünmyor...endex 32500e toslar geri sert dönüş yapar gibime geliyor o arada perada aynı sertliğe ayak uydurabilir...tabiki eski hareketler her zaman gerçeği yansıtmayabilir
bende diyorum ki haziranda olabilecek bir haber birde üstüne imf ile dediklerinin tam tersi olur
yatırım tavsiyesi değildir..
alpermehmet
24-04-2009, 21:37
bende diyorum ki haziranda olabilecek bir haber birde üstüne imf ile dediklerinin tam tersi olur
ımfyi bir beklenti olarak görüyorsanız bi şey diyemeyecem ...endexin 32500 olma ihtimali zaten imf+dowun 9 binlere yapacağı hareketle desetekli ımf biter dow 9 bin yapar o zaman endexi kimse tutamaz haberiniz ola....yeniden ilk duracağı yerler... 27700-26500...
KESKİNALİ
24-04-2009, 21:42
Malı kaptıranlar düşüş bekliyor gibi geldi bana.Şurdan aldım burdan sattım derken tradecileri öptüler bu hafta.Önce teb sonrada garantiyle adam bu hafta malı götürdü.Düşüş bekleyenler çok bekler gibi.Bedelli beklentisi,globalin perayı satma durumu falan derken atı alan üsküdarı geçecek.Düşüş bekleyenler bu fiyata bile çok ahhh çekecek.
alpermehmet
24-04-2009, 21:54
Malı kaptıranlar düşüş bekliyor gibi geldi bana.Şurdan aldım burdan sattım derken tradecileri öptüler bu hafta.Önce teb sonrada garantiyle adam bu hafta malı götürdü.Düşüş bekleyenler çok bekler gibi.Bedelli beklentisi,globalin perayı satma durumu falan derken atı alan üsküdarı geçecek.Düşüş bekleyenler bu fiyata bile çok ahhh çekecek.
dediğin gibi sanaöyle gelmiş...tredi 32 den satıp 29 lardan koyduk yerine sen merak etme düşecek dediğimiz yerler %130 kar dediğimiz yerler ..ayrıca bu kağıdın bana şuanki maliyeti 0,14 lerde...satıp düşüş beklemekte gayet normal benim için 40 ve üzeri ...gidersede helali hoş olsun ...ben aldığım kara bakarım kağıt mı yok alacak....
mustafa1963
25-04-2009, 10:30
bu kadar kar etmek ne kadar kolaymış ..benim maliyetim 1000 ve üzeri ben nasıl hareket edeyim...ayrıca bu kadar kolay para kazanılıyorsa bizede kazandırın .....bu yazılar burya bu şekilde niye yazılır onuda anlamış değilim...benim bildiğim insanlara fayda sağlamak şirket satılıyormu, porföy değeri ne olabilir, şirket şekil değiştirebilirmi ..vs. vs.aldım verdim kime ne faydası var.. zarar biraz fazla herkese saygılar.....
alpermehmet
25-04-2009, 11:39
bu kadar kar etmek ne kadar kolaymış ..benim maliyetim 1000 ve üzeri ben nasıl hareket edeyim...ayrıca bu kadar kolay para kazanılıyorsa bizede kazandırın .....bu yazılar burya bu şekilde niye yazılır onuda anlamış değilim...benim bildiğim insanlara fayda sağlamak şirket satılıyormu, porföy değeri ne olabilir, şirket şekil değiştirebilirmi ..vs. vs.aldım verdim kime ne faydası var.. zarar biraz fazla herkese saygılar.....
zorla karşılık istiyor bazı arkadaşalr onlara binaen yoksa laf olsun diye değil...farkındaysan cevap olarak yazılmış...kozadan aynı zararı bende sineye çektim kardeş ...sanmaki burdaki gibi her kağıtta para kazanmışız...ayrıca sana akıl vermek gibi olmasında 1 maliyetim var diyosun 0,19 a alış ikanı vermiş bir kağıdı neden alıp maliyet düşürmedin ...paran yoksa ayrı mesele ama varsa ve almadıysan diyecek bir sözüm yok ...
pegyo ile ilgili birde haber vereyim uzun vade için önemli olabilir...
Diaspora için Doğu'ya 4 yıldızlı 40 otel
Türkiye'nin Karabağ'ın işgali nedeni ile 1993'te kapattığı Ermenistan sınırının açılmasının önünü açacak diplomatik görüşmelerdeki olumlu gidişat, dünyanın önde gelen şirketlerini harekete geçirdi. Ermeniler için adeta "Kâbe" sayılan manastır ve tarihi eserlerin beşiği olan Doğu Anadolu'nun yeni bir cazibe merkezi olma potansiyeli turizmcilerin iştahını kabarttı. Dünyaca ünlü bir otel zinciri şimdiden, sınır açılır açılmaz Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde toplam 40 tane dört yıldızlı otel inşaatına başlanmasını öngören bir proje hazırladı.
Türk-Ermeni İş Geliştirme Konseyi'ne (TABDC) projeyi sunan ünlü otel markası, şu an için isminin saklı tutulmasında ısrarlı. Ancak hem Ermeni TÜSİAD'ının başkanı hem de TABDC'nin Eşbaşkanı Arsen Gazaryan'a göre Türkiye'nin doğu illeri 40 büyük oteli de aşan bir potansiyel barındırıyor. Gazaryan, Türk-Ermeni sınırının açılması halinde oda-kahvaltı hizmet verecek butik tarzı otellerin de bu yörelerde çok popüler olabileceğine işaret ediyor. Ermenistan ulusal hava yolu Armavia'nın yakında başlayacağı Erivan-Los Angeles seferinin, sınırın açılması halinde Türkiye turizmine de önemli katkı sağlayacağı tahmin ediliyor. Gazaryan ile Türk muadili Kaan Soyak'ın projeksiyonlarına göre Erivan'ı ziyaret edecek olan diyaspora Ermenileri Türkiye'yi de kapsayan paket turlara yönelecek.
Doğu ekonomisine taze kan
Ermeni diyasporasının dünya genelindeki nüfusunun 6 milyonu geçtiğini hatırlatan Kaan Soyak, 2008 yılında Ermenistan'a giriş yapan ABD ve AB pasaportluların sayısının 500 bini bulduğunu belirtiyor. Ancak Soyak, sınırın açılması halinde Türkiye'ye ilk etapta gelecek turizm gelirini hesaplarken mütevazı rakamlar üzerinden gidiyor. "Basit bir hesap yapalım. Doğudaki şehirleri ziyaret edecek her turist iki gün kalsa ve günde 100 Amerikan Doları harcasa 200 dolar yapar. Senede 200 bin Ermeni gelse bu da doğu ekonomisine 40 milyon dolarlık taze kan demek."
Turizmin Türk tarafındaki "sınır açılması bizim değil Ermenistan'ın çıkarına hizmet edecek" şeklindeki yaygın kanaati kıracak önemli bir unsur olduğunu belirten Arsen Gazaryan, Türk işadamları için imkânların bununla sınırlı olmadığına dikkat çekiyor. Gazaryan geçen haftalarda İTKİB (İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri) yetkilileri ile yaptığı görüşmelerde Ermenistan'daki fabrikalarda düşük fiyatlı üretim ve Rusya başta olmak üzere üçüncü ülkelere ortak ihracat önerisini gündeme getirmiş. Türk girişimcilerin ilgisini çekebilecek bir diğer ticari işbirliği alanı ise gıda işleme sanayii. İşlenmiş gıda ihracatında bölge ülkeleri arasında hatırı sayılır yer edinen Ermenistan, mevsim sebze ve meyvelerini Arjantin ve Hindistan gibi uzak ülkelerden ithal ediyor. Hammaddenin Türkiye'den gelmesinin maliyetleri düşüreceğine dikkat çeken Gazaryan, sınırın açılmasının Türk tarım ve hayvancılığına yeni bir pencere açacağına inanıyor.
PERA'nın Van'daki arsası ilerde varılacak bir anlaşma sonrası büyük değer kazanabilir....
dusecegını bekleyenler cookk beklerler
bence ılk etapta 0.40 cok rahat gorecek sonrası bakalım gorcez
bu hafta 40 goruruz sanırım.
endeksle sakın bu kagıdı bagdastırmayın
ımf mifeme hikaye endeks mendekste hikaye
koptumu bu kagıt gider gerisi fosss
yukarıdakı yazıları biraz okudum elindeki malı kaptıran arkadaslar var sanırım
uzuldum onlar icin
sen bekle aylarca tam kaymak yeme zamanın gelmişken sat cık :):)
alpermehmet
25-04-2009, 13:58
sizi bilmem ama ben 40 ın üzerini görürsem hiç durmam satarım...ondan sonra giderse de gitsin ...fazla da yapışmamak lazım kağıda...hepimiz biliyoruz ki düşüşleri de sert olur...öyle %100 karlara fazla alışık değilim ...:)))
atmaca844
25-04-2009, 16:42
sizi bilmem ama ben 40 ın üzerini görürsem hiç durmam satarım...ondan sonra giderse de gitsin ...fazla da yapışmamak lazım kağıda...hepimiz biliyoruz ki düşüşleri de sert olur...öyle %100 karlara fazla alışık değilim ...:)))
ondan sonra bir kağıdın var herhalde aklında dostum ne dersin bizimlede paylaşırsan çok sevinirim ben bu kağıdın daha gideceğini düşünüyorum sebebide kutmanın bu kağıdı satmaktan bahsetmesi bende en önemli kanaat ama sizler daha iyi bilirsiniz dostlar.
alpermehmet
25-04-2009, 17:46
ondan sonra bir kağıdın var herhalde aklında dostum ne dersin bizimlede paylaşırsan çok sevinirim ben bu kağıdın daha gideceğini düşünüyorum sebebide kutmanın bu kağıdı satmaktan bahsetmesi bende en önemli kanaat ama sizler daha iyi bilirsiniz dostlar.
burdan hisse önermek doğru olmaz yasak zaten...sattıktan sonra 40 ın altına düşerse kağıt aramaya gerek yok sanırım:)))))) düşmez yola devam derse...buluruz bi şeyler ...şuan yazdığım 3 kağıt var biri pera diğer ikisi gelişmelere göre alınabilir...bjye yazıyorum birde bjk yok ...o takımım diye spor yorumu yazıyorum:))))
mustafa1963
25-04-2009, 20:24
elimdeki son paramı da kullandım maliyeti 1250 ye anca çekebildim ..sizler kardan bahsederken ben ve benim gibi kimbilir kimler nerden mallanmışlar....benim zoruma gidiyor şahsen acaba diyorum madem kar var ne duruyorsunuz satın gitsin bu kağırdı ...bu forma ne kadar yazı yazılırsa kağırt yukarı gitmez...gibime geliyor....kayda değer birşeyde yok zaten ortada satında belki bizede azbi faydası olur....kısmetse....burdaki yazılar zarar..küllüm....
alpermehmet
25-04-2009, 20:29
elimdeki son paramı da kullandım maliyeti 1250 ye anca çekebildim ..sizler kardan bahsederken ben ve benim gibi kimbilir kimler nerden mallanmışlar....benim zoruma gidiyor şahsen acaba diyorum madem kar var ne duruyorsunuz satın gitsin bu kağırdı ...bu forma ne kadar yazı yazılırsa kağırt yukarı gitmez...gibime geliyor....kayda değer birşeyde yok zaten ortada satında belki bizede azbi faydası olur....kısmetse....burdaki yazılar zarar..küllüm....
zaten yazdığım gibi durmaya niyetim yok 5 kademe daha giderse satarım...şuan topikte öyle hava estiriliyor ki hemen 60-70 biraz dinlenip sonrada 1 in üzerine atacak izlenimi veriliyor ..onların ve senin adına inşallah çıkar derim ama benim öyle uçuk beklentim yok...en azından 3-6 ay içinde...
madakaskar
25-04-2009, 22:03
5 6 ay önceki yazılarıma bakın.
pegyo da öyle 20 kuruşa al 1 liradan sat herkese nasip olmaz.
burada sert düşüş olur geri gelir gibi yazılar hiç işe yaramaz.
malı sattın mı 5-10 kademe yukarıdan anca alırsın.
yani işn özü pegyodan ekmek yemek zor.
arada kar yazarsın ama sonra 3 4 katı zararla verirsin.
para bol zaman bol sabır çok olacak.en önemlisi bol para.
1 tl nin altındaki hisseleri 1 e cekecekler şahsi fikrim taban olan hisseleri alanlar daha fazla düşmez diye alınan hisseler düşme ihtimali fazla olacak gibi
alpermehmet
26-04-2009, 08:30
1 tl nin altındaki hisseleri 1 e cekecekler şahsi fikrim taban olan hisseleri alanlar daha fazla düşmez diye alınan hisseler düşme ihtimali fazla olacak gibi
1 e çekseler e olacak hala anlamayanlar varsa tekrar edelim ...1 çıkarsa kağıt elindeki malda o oranda düşecek daha sonra elindeki mal oranında şirkete para vereceksin sonuçta şirkete ky den para girişi olacak...bu işten en karlı patron çıkacak ilk etapta... daha sonra patron şirketi iyi yönetirse uzun vadede ky de karlı olacak ...
broker38
26-04-2009, 12:24
elindeki son kurusu baglamıs adam nerden para cıkarıp vercek düşündürücü
yada ben konunun mahiyetini tam anlayamadım..
madakaskar
26-04-2009, 15:52
elindeki son kurusu baglamıs adam nerden para cıkarıp vercek düşündürücü
yada ben konunun mahiyetini tam anlayamadım..
vallahi ister 1 e ister 2 ye çeksinler.
artık ky de ekleyecek para mara kalmadı.
isterse %1000 bedelli yapsın kutman 1 lot bile almaz kimse.
enayimi geçen yaz alanlar gördü bedelliye katılmanın ne olduğunu.
sakın ha bedelli falan yapılırsa katılmayın ha.zarar etsende bi süre sonra çıkar zararınız.yine alır patron bütün hisseleri.
maliyet+banka faizi+%10-20 karı gördünüzmü yapıştırın gitsin.
ister bu sene ister 5 sene sonra.aceleye gerek yok.
al-sat tut olarak algılanmasın.benim yapmayı düşündüğüm gerçeklerimdir.
alpermehmet
26-04-2009, 16:02
vallahi ister 1 e ister 2 ye çeksinler.
artık ky de ekleyecek para mara kalmadı.
isterse %1000 bedelli yapsın kutman 1 lot bile almaz kimse.
enayimi geçen yaz alanlar gördü bedelliye katılmanın ne olduğunu.
sakın ha bedelli falan yapılırsa katılmayın ha.zarar etsende bi süre sonra çıkar zararınız.yine alır patron bütün hisseleri.
maliyet+banka faizi+%10-20 karı gördünüzmü yapıştırın gitsin.
ister bu sene ister 5 sene sonra.aceleye gerek yok.
al-sat tut olarak algılanmasın.benim yapmayı düşündüğüm gerçeklerimdir.
arkadaşa kesinlikle katılıyorum...çok fazla hayale kapılmayalım..şuan kağıdın satıldığı elindeki projelere taleplerin yağdığı gibi gerçekçi bir haber yok...bu çıkışlarda böyle bir haberin geleceğini gösteriyor ama haber falanda gelirse bir tavanı olur sadece neyse herkes doğru bildiğini yapsın ...
al sat tavsiyesi değildir...
atmaca844
26-04-2009, 21:27
KUTMAN’IN TATLI KAZANCI
DÜN borsanın en fazla artan hissesi fiyatı 1 liranın altında olan Global Yatırım Holding oldu. Global Yatırım Holding, dün yüzde 15.62 artarak 0.37 liraya yükseldi. Global Holding’in patronu Mehmet Kutman da bir günde tatlı kazanç sağladı. Kutman, İMKB’ye yaptığı açıklamada 22 Nisan’da 12.8 milyon adet Global Holding hissesi aldığını belirtti. 22 Nisan’da 0.32 liradan kapanan hisse dün yüzde 15.62 yükselince Kutman’ın da bir günlük kazancı 642.5 bin lira oldu. En fazla yükselen kuruşluk hisseler sıralamasında Global’i yüzde 12.9 artışla Tekstilbank izledi. SPK kararı öncesinde fiyatı 1 liranın altında olan İş GMYO ise dün 1 lira sınırını geçerek 1.03 liradan kapandı. Yani bu şirkette sermaye indirimine gerek kalmadı. SPK kararı borsada yatırımcılarla beraber şirket patronlarını da sevindirdi. SPK formülünü uygulayan şirketler bedelli sermaye artırımı yapabileceği için bankalardan kredi kullanma imkanları rahatlayacak. Öte yandan yurtdışı borsalardaki yükselişin de desteğiyle İMKB endeksi yüzde 2.48 artışla 29.675 puandan kapandı.
STAR
En fazla Global Yatırım arttı
Hisse Fiyatı Günlük değ. (%)
Global Yat. Holding 0,37 15,62
Pera GMYO 0,35 12,90
GSD Holding 0,44 12,82
Tekstilbank 0,55 12,24
Menderes Tekstil 0,29 11,54
Hedef Yat. Ort. 0,61 10,91
Doğuş GE GMYO 0,68 9,68
Vakıf Yat. Ort. 0,88 8,64
Adana Çimento (C) 0,52 8,33
Aksu İplik 0,96 6,67
Kelebek Mobilya 0,67 6,35
T. Ekonomi Bank. 0,84 6,33
Bumerang Yat. Ort. 0,52 6,12
Birlik Mensucat 0,35 6,06
Transtürk Hold. 0,18 5,88
Tekstil Fin. Kir. 0,54 5,88
İş Fin. Kir. 0,79 5,33
Viking Kağıt 0,63 5,00
AlternatifBank 0,87 4,82
Vakko Tekstil 0,46 4,55
madakaskar
26-04-2009, 21:40
atmaca 844 elinde pegyo hissesi varmı?
bende hiç yok, haberiniz olsun....
madakaskar
26-04-2009, 21:44
bende hiç yok, haberiniz olsun....
zaten kimsede kalmadı heralde.
kırıntılarıda kuti toplamanın peşinde.
madakaskar
26-04-2009, 21:48
kuti bedelli medelli yapamaaaaaz.
1 lot bile satamaz.
çatııır çatııır çıkaracaaaak.
artık dönüş yoookkk
1 e çekseler e olacak hala anlamayanlar varsa tekrar edelim ...1 çıkarsa kağıt elindeki malda o oranda düşecek daha sonra elindeki mal oranında şirkete para vereceksin sonuçta şirkete ky den para girişi olacak...bu işten en karlı patron çıkacak ilk etapta... daha sonra patron şirketi iyi yönetirse uzun vadede ky de karlı olacak ...
hissesi olanların para vermesi gibi bir durum yok.bedelsiz sermaye arttırımının tam tersi.kagidin fiyatı yukselirken lot miktarı düsüyor.yani degisen bişey olmuyor.
o zaman yandık kağıt 1 in altında çıkar diye aldık çıkması hayal olacak
alpermehmet
26-04-2009, 22:33
hissesi olanların para vermesi gibi bir durum yok.bedelsiz sermaye arttırımının tam tersi.kagidin fiyatı yukselirken lot miktarı düsüyor.yani degisen bişey olmuyor.
arkadaşım olaydan haberin yok daha....spk sermaye küçülmesinin yeniden artırım yapılabilsin diye yapıyor....1 in altındakilere biliyosunuz normal bedelli yaptırılmıyor...spk diyor çıkarın 1 e yapın bedelli alın hissedarlardan parayı sermayeniz erimesin elinize para geçsin diyor....cevap yazarken olayları iyi araştırım derimmmm
o zaman bedelli artırımı yapacaksa ve fiyat 1000 gelecekse bir anda bizim kağıtlarda beklenti kalmadı
alpermehmet
26-04-2009, 22:52
tahmini olarak bu olaya girerlerse dedim ..illaki olacak diye bi şey yok ...sadece bu olayı çok olumlu karşılayanlara ve kağıdın hareketini buna bağlayanla vardı ..onun için yazdım yoksa kesin böyle olacak diye bi şey yok ...
ben kötü haber olarak yorumladım üsteki sebeblerden iyi habermi
alpermehmet
26-04-2009, 22:57
ben kötü haber olarak yorumladım üsteki sebeblerden iyi habermi
eğer kuti bende bu işe katılacağım önce sermaye düşürüp 1 çıkartacam hisseyi ordanda bedelli yapacam deyip , büyük yatırımcılar ve ky ler bu bedellliye destek verip şirkete para girdisi sağlarlarsa uzun vadede iyi ; ama kısa vadede yatırımcıdan para çıkacağı ve yatırımcıların katılıp katılmayacağı belli olmadığından kötü olaabilir...global de yaptı bedelli sonu ne oldu gördük...
eğer kuti bende bu işe katılacağım önce sermaye düşürüp 1 çıkartacam hisseyi ordanda bedelli yapacam deyip , büyük yatırımcılar ve ky ler bu bedellliye destek verip şirkete para girdisi sağlarlarsa uzun vadede iyi ; ama kısa vadede yatırımcıdan para çıkacağı ve yatırımcıların katılıp katılmayacağı belli olmadığından kötü olaabilir...global de yaptı bedelli sonu ne oldu gördük...
düz mantıkla neden yapmasın para alacak bizden
arkadaşım olaydan haberin yok daha....spk sermaye küçülmesinin yeniden artırım yapılabilsin diye yapıyor....1 in altındakilere biliyosunuz normal bedelli yaptırılmıyor...spk diyor çıkarın 1 e yapın bedelli alın hissedarlardan parayı sermayeniz erimesin elinize para geçsin diyor....cevap yazarken olayları iyi araştırım derimmmm
merak etmeyin araştırmıştım..:)
tabiki bunu bedelli sermaye artırımı yapabilsin diye yapıyor.haberi, sermaye azaltımı yapma olanağı verilen şirketlere ileride bedelli sermaye arttırımı opsiyonu verildigi şeklinde yorumlamıştım.sizin yazınızı şirket sermaye azaltımı ile beraber kesin olarak bedelli sermaye arttırımı yapıyor şeklinde anladım.bir daha düşündüm de sanırım sizin dediginiz daha mantıklı,fakat hala emin değilim.svg...:super:
ne kar ne zarar
27-04-2009, 08:37
ya arkadaşlar ne bu olay spk ne yapıyor bizi gene mi söğüşletecek bedelli olsun diye kağıt 1 lira olacak senet sayımız azalacak tabi bütün para bağlı olduğu için bedelliye girecek para yok sonra kuti amcam kagıdı tekrar 0 .20 lere verecek olan bize mi olacak
broker38
27-04-2009, 08:58
iyi işlem var kim alıp satıo ?
sanırım toplamaya calısıo sanmam bugun dusuk bitirsin :D yatırım tavsiyesi değildir.. kuti benden 6 aydır alamadın 1 sene vermem bu kagıdı sana ne guzel izliom istedigini yap :D
işlem hacmi su an GARAN la yarısıo :D
broker38
27-04-2009, 09:13
kimse kalmadımı huhuuu?
broker38
27-04-2009, 09:18
kimse kalmadımı huhuuu?
Ben varim sayin broker38... Nedense bÖyle gÜnlerde bİrden bİre ortaliklarda kİmse kalmiyor..
Şu an bu konuyu 37 kişi okuyor. (12 üye ve 25 ziyaretçi)
Draco, alpermehmet, bigmaster, bkurt, broker38, DungeonMaster, ege_tan, karamann, ne kar ne zarar, ozgurcocuk, pentagon24, sear
TŞk. Sayin draco .ama kastettİĞİm herkesİn sus pus olmasi... Özellİklede kaĞit hareketlendİĞİnde Çikin elİnİzde patlar muabbetlerİ İÇİn bİrkaÇ arkadaŞin bİrden ortaya Çikmasidir.
broker38
27-04-2009, 09:35
glyho da nasıl olmussa 12 milyon lot almıs alım işlerinin inceliklerinden anlamam ama içimden bir ses bunuda topluyor diyor... yatırım tavsiyesi değildir..
TŞk. Sayin draco .ama kastettİĞİm herkesİn sus pus olmasi... Özellİklede kaĞit hareketlendİĞİnde Çikin elİnİzde patlar muabbetlerİ İÇİn bİrkaÇ arkadaŞin bİrden ortaya Çikmasidir.
Çıkın elinizde patlar diyenlerin %90' uzun süredir elinde yüksek maliyetli bekleyenler veya günlük çalışıpta yakalananlardır :he:
Takaslara bakildiĞinda citi yabanci ve deutce yabanci İlk İkİ siradalar glyho da..
Bu arkadaŞlarin 2007 dede yazilari var topİcte.. O yillarda kutİyİ ÖĞrenememİŞ olamazlar. Yİne yazilarin tarzlari ayni. Bende uzun zamandir beklİyorum hemde malİyet en yÜksekten...
Benimde maliyetim oldukça yüksekti ama parça alımlarla oldukça düşürdüm birde psikolojik açıdan rahatım :)
Cuma ya göre Bugünkü BORSA daki satıcılı açılışa da bakarsak fazla satış olmadı biraz geri çekilme daha sonra yola devam mı ? Teknik grafiği takip edenler varsa yorumlayabilirmi ?
sulawesi
27-04-2009, 10:38
Cuma ya göre Bugünkü BORSA daki satıcılı açılışa da bakarsak fazla satış olmadı biraz geri çekilme daha sonra yola devam mı ? Teknik grafiği takip edenler varsa yorumlayabilirmi ?
Tekniği basit aslında iki ileri bir geri.mehter takımı gibi
bir süre 33-34-35 yapar sonra 38-39-40a atlar
sailor13
27-04-2009, 11:27
Pay Başına Net Hisse Fiyatı Piyasa Değeri
Aktif Değeri (TL) (TL) (TL)
Net Asset Value Stock Price Market Value
Per Share (TRY) (TRY) (TRY)
68,39000023,91 327.567.000 0,349 AKMERKEZ G.Y.O.
44,6500008,13 44.634.513 0,182 ALARKO GYO
2,110000 0,84 52.920.000 0,390 ATAKULE G Y.O.
0,003900 0,300000 15.000.000 76,92307692 EGS GAYRİMENKUL
1,764191 0,450000 42.201.000 0,255074489 DOĞUŞ-GE GYO
2,647133 0,710000 319.500.000 0,268214668 İŞ G.Y.O.
5,290000 1,250000 12.500.000 0,236294896 NUROL G.Y.O.
1,390000 0,600000 4.680.000 0,431654676 ÖZDERİCİ G.Y.O
1,060000 0,250000 24.000.000 0,235849057 PERA G.Y.O.
1,210000 0,010000 560.000 0,0082644 SAĞLAM G.Y.O.
7,710000 1,410000 193.134.144 0,182879377 SİNPAŞ G.Y.O.
4,750000 1,020000 1.968.600.000 0,214736842 VAKIF G. Y.O.
0,073000 0,490000 16.249.640 6,712328767 Y & Y G.Y.O.
3,400000 0,610000 24.400.000 0,179411765 YAPI KREDİ KORAY GAYRİMENKUL Y.O.
2009 Şubat tarihlidir
serkan99
27-04-2009, 13:00
buralada biraz tutunur sanırım 0,35 ,40 bandına hareket eder tahmin ediyorum
broker38
27-04-2009, 14:44
sanırım cuma bayagı kişi dökülmüş ses soluk cok azaldı burada
KESKİNALİ
27-04-2009, 14:48
Sağlam bir silkeleme daha olmalıki o zaman hepten ses kesilir.Artçı sarsıntılar bekliyoruz..
atmaca844
27-04-2009, 14:54
var dostum neden sordun
brooker07
27-04-2009, 14:56
hafif hafif hareketlenmesi lazm:)
madakaskar
27-04-2009, 18:18
hem de nasıl:he:
madakaskar
27-04-2009, 18:19
var dostum neden sordun
aramıza hoş geldin o zaman.
pegyo hissedarlığı hayırlı olsun:he::he::he:
madakaskar
27-04-2009, 18:20
öyle bir silkelemesi lazım ki adamın feleği şaşsın.
kuti bilir işini...
sailor13
27-04-2009, 19:13
Fiyat Lot (%)
0.34 451,162 39.96
0.33 677,936 60.04
öyle bir silkelemesi lazım ki adamın feleği şaşsın.
kuti bilir işini...
sende alttan alıyım diye tutuş.......
maliyeti yüksek arkadaşlar çok burda ah alırsın bak..
aşağı dönmemeli yükselirken döküyor günlükçüleri zaten
atmaca844
27-04-2009, 22:15
aramıza hoş geldin o zaman.
pegyo hissedarlığı hayırlı olsun:he::he::he:
hoşbulduk dostum teşekkür ederim.
madakaskar
28-04-2009, 00:53
sende alttan alıyım diye tutuş.......
maliyeti yüksek arkadaşlar çok burda ah alırsın bak..
aşağı dönmemeli yükselirken döküyor günlükçüleri zaten
mayıs sonu haziran başı 1 üstü atar zaten.
e 2.xx lerden alan arkadaşlar da kusura bakmasın 2010 sonunu bekleyecekler
yazdıklarım biraz bilgi biraz tecrübe biraz da histir.:wink:
Sayın Madakaskar , Bu hisse yi ne kadar zamandır takip ediyorsunuz ? Teknik olarak baktığınız zaman 3 ay içinde % 300 mü kazandıracak ozaman ? Umarım yazdığınız rakamlara gelir ...
pentagon24
28-04-2009, 09:07
Sayın Madakaskar , Bu hisse yi ne kadar zamandır takip ediyorsunuz ? Teknik olarak baktığınız zaman 3 ay içinde % 300 mü kazandıracak ozaman ? Umarım yazdığınız rakamlara gelir ...
arkadaşım burada yazan uçacak kaçacak laflarınainanıp hisse alma iyice araştır..
brooker07
28-04-2009, 10:16
32 kademesine 3 mliyon alış yazıldığına göre haber felan mı bekleniyor acaba..çünkü ne zaman bi kademede olağan dışı alış beklese o gün haber gelmiştir...benim ki sadece ön görüdür..
masumcan20
28-04-2009, 11:00
***GLYHO*** Global Yatirim Holding A.S.'nin 28.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz, avans kar payi dagiti
***GLYHO*** Global Yatirim Holding A.S.'nin 28.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz, avans kar payi dagitilmasina olanak taninmasi
***GLYHO*** Global Yatirim Holding A.S.'nin 28.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz, avans kar payi dagitilmasina olanak taninmasi amaciyla Sirket Ana Sozlesmesi'nin ilgili maddesinin degistirlmesine izin verilmesi icin bugun itibariyle Sermaye Piyasasi Kurulu'na basvurmustur. " ***GLYHO***
alış- satış kademeleri boşaldı 2000 lotla kademe oynuyor ne iş, birşeyler dönüyor , haber de oldukça ilginç, bayram değil seyran değil, eniştem hikayesi
brooker07
28-04-2009, 11:18
32 kademesine 3 mliyon alış yazıldığına göre haber felan mı bekleniyor acaba..çünkü ne zaman bi kademede olağan dışı alış beklese o gün haber gelmiştir...benim ki sadece ön görüdür..
haber mi gelecek dedik gitti glyho ya haber gönderdi ne gönderdi anlaşılmadı da bi film çeviriyo ama hayırlsı
bu kağıttan cacık olmaz diyenler el kaldırsın :)
haber mi gelecek dedik gitti glyho ya haber gönderdi ne gönderdi anlaşılmadı da bi film çeviriyo ama hayırlsı
sayın brooker, sizde biraz müneccimlik var galiba, söyle o zaman bu kağıtla sonumuz ne olacak
bu kadar alımla başka kağıt olsa tavan yapardı :)
madakaskar
28-04-2009, 14:17
imkb de işlem görmeye başladığı yıllardan beri o zaman peryo kodu ile işlem görürdü.
burada her şeyi yazmam, yıllarımı verdim çünkü.12 senedir tanıdığım bir kağıttır.
madem pegyo da pozisyon alacak ky,ilk önce sağlam bir zarar yazacak ondan sonra asla zarar etmezsin.asla derken batmazsın yani.
hee hiç zarar etmeyen de olur canım şansı varsa.
% 300 kara gelince 2001 de %1100 yapmıştı.ben onun %600 üne anca sinirsel olarak tahammül ettim ve sattım.tabi iyi karla.bu yazdıklarıma inanmayabilirsiniz.çünkü herkes kafasına göre birşeyler yazabilir.
yani işin özü sağlam sinir,doktor kontrolü gerekebilir,ve çooooook sabır.
bol şans.
brooker07
28-04-2009, 14:18
sayın brooker, sizde biraz müneccimlik var galiba, söyle o zaman bu kağıtla sonumuz ne olacak
kardeş benim hedefim haziranda 1 liraya satmak olur olmaz bilemem kimseye de al demem..bugun 35*36 kapatırsak çok güzel olacak
alıcı satıcıları yazabilecek arkadaş varmı
ne kar ne zarar
28-04-2009, 14:55
hayırdır inşallah kıpırtı yaptı
madakaskar
28-04-2009, 14:56
kardeş benim hedefim haziranda 1 liraya satmak olur olmaz bilemem kimseye de al demem..bugun 35*36 kapatırsak çok güzel olacak
0.37 0.38 olmalı ama kuti yine yapıyo bir numaralar...
madakaskar
28-04-2009, 14:57
hadi kaldır 0.35 i
madakaskar
28-04-2009, 14:59
yani 7 tane 0.34 den satıyolar kimi kandırıyosunuz.
brooker07
28-04-2009, 15:02
ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri:)sabır seans sonunu bekle
ne kar ne zarar
28-04-2009, 15:05
avans kar payı ne demek
ne kar ne zarar
28-04-2009, 15:08
glyho bunun için başvuru yapmış
36 kapatsak süper olacak.
brooker07
28-04-2009, 15:33
glyho bunun için başvuru yapmış
anlamadım ne için başvuru yapmış
Bu Kağıt GLOBAL çıktığı zaman çıkıyor düştüğü zaman iniyor ?
brooker07
28-04-2009, 18:15
Sahİbİ ayni olunca ayni hareketİ yapiyor:)
Sayın Brooker 07 , Globalin bu kar dağıtma haberi ve 1 tl seviyelere geleceği yorumları var , siz de PERA nın onu Teknik olarak takip edebileceğine katılıyormusunuz ? yorumlarınız yazarmısınız ?
brooker07
28-04-2009, 20:19
kardeş pera ve glyho birlikte hareket ederlerdi genelde...birbirlerini 2-3 kademe aşağı ve yukarıdan takip ederler..geçen yükselişte glyho geriden geldi şimdi de tahminen pegyo geriden gelecek bi yerde eşitler kutman amca:)
pegyo için destek seviyeleri 27--29--31
direnç seviyeleri 39---40---43
39 40 seviyeleri çok önemli hacimli aşılabilirse yukardaki seviyeler hayal olmaktan çıkar...
kardeş pera ve glyho birlikte hareket ederlerdi genelde...birbirlerini 2-3 kademe aşağı ve yukarıdan takip ederler..geçen yükselişte glyho geriden geldi şimdi de tahminen pegyo geriden gelecek bi yerde eşitler kutman amca:)
pegyo için destek seviyeleri 27--29--31
direnç seviyeleri 39---40---43
39 40 seviyeleri çok önemli hacimli aşılabilirse yukardaki seviyeler hayal olmaktan çıkar...
direnç ve destek seviyeleri neye göre... :notr::notr:
brooker07
28-04-2009, 20:37
dergiye göre:)
dow endeksi 8086 şu dakika itibariyle + da gidiyor,yarın pegyo için daha olumlu günler bekliyor , 0.34 üstüne kapanmalar olumlu ve 0.4x lerin habercisi grafiklere göre bol kazançlar herkese.
Bugün bir Beyaz Kapanan Marubozu oluştu. Bu fiyatların açılıştan sonra biraz düştüğünü fakat ardından gün boyunca yükselerek en yüksek düzeyinde kapandığını gösterir.
Beyaz Kapanan Marubozu yukarda kuyruğu olmayan uzun beyaz gövdeli ve tek çubuklu bir formasyondur. Piyasada güçlü bir yukarı yön sinyalidir.
Beyaz Kapanan Marubozu'nun fiyatların gelecek yönü hakkında ne söylediği Beyaz Marubozu'da olduğu gibi o anki genel duruma bağlıdır. Beyaz Kapanan Marubozu bir yükseliş dalgasının ilk safhasını gösterebileceği gibi, evvelki günlerdeki mumların yapısına bağlı olarak bir dönüş sinyali de olabilir.
Beyaz Kapanan Marubozu tek çubuklu bir formasyon olduğu için güvenilirlik derecesi azdır. Tek bir günün hareketini yansıtır ve duruma göre trendin devam edeceğini de, döneceğini de gösterebilir. Trendin gelecek yönü hakkında daha güvenilir bir yorum için diğer mumlarla birlikte kullanılmalıdır.
DungeonMaster
28-04-2009, 22:20
Bugün bir Beyaz Kapanan Marubozu oluştu. Bu fiyatların açılıştan sonra biraz düştüğünü fakat ardından gün boyunca yükselerek en yüksek düzeyinde kapandığını gösterir.
Beyaz Kapanan Marubozu yukarda kuyruğu olmayan uzun beyaz gövdeli ve tek çubuklu bir formasyondur. Piyasada güçlü bir yukarı yön sinyalidir.
Beyaz Kapanan Marubozu'nun fiyatların gelecek yönü hakkında ne söylediği Beyaz Marubozu'da olduğu gibi o anki genel duruma bağlıdır. Beyaz Kapanan Marubozu bir yükseliş dalgasının ilk safhasını gösterebileceği gibi, evvelki günlerdeki mumların yapısına bağlı olarak bir dönüş sinyali de olabilir.
Beyaz Kapanan Marubozu tek çubuklu bir formasyon olduğu için güvenilirlik derecesi azdır. Tek bir günün hareketini yansıtır ve duruma göre trendin devam edeceğini de, döneceğini de gösterebilir. Trendin gelecek yönü hakkında daha güvenilir bir yorum için diğer mumlarla birlikte kullanılmalıdır.
http://www.turkishbulls.com/StockPage.asp?CompanyTicker=PEGYO&MarketTicker=Investment&TYP=S
sulawesi
29-04-2009, 00:47
Yeni bir Fibonacci zaman bölgesindeyiz.Birkaç iş günü içerisinde sert bir hareketlenme olabilir..Yatırım ya da batırım tavsiyesi değildir..
Borsa Alıcılı yükselişle açıldı ama kağıt ta bir durgunluk var gibi ..
brooker07
29-04-2009, 09:43
hareketlenir biraz sabır
brooker07
29-04-2009, 09:56
al 35 kalktı
bi tavan oldugunu göremedik şu hissenin ya gözüm açık gidecek
hadi bugun tavan yap bari söz vermiyecem hisseleri..1 e kadar seninleyim:he:
brooker07
29-04-2009, 10:15
biraz daha sabır
arkadaş malları 0,35 den istiyor anlaşılan var bu 0,35 te birşey ama ... 0,35 bi alışta bi satışta...
o.35 ten veriyorum almıyor.
az die beğenmiyormuş. aldı sonunda.
hani vermeyecektin kutiye malları
beceriksiz kuti bu işi beceremeyecen ne ...k yiyorsun
olumlu bir haber gelmezse bu kağıdın kıpırdayacağı yok bence.
0,20 den 0,35 oldu ben dogru düzgün bir haberde görmedim .. bir kıytırıktan gayrimenkuldan çıkıyoruz vs bişeyler dendi o kadar yani nerdeyse yuzde yuz artış oldu ama net haber yok.. bu katır gibi bir hisse tey tey gidiyor benim gibileri ata ata üstünden yükü hafifletiyor..100 bin lot vardı 0,23 den şimd 10 bin lot kaldı düşün yani.. ki çogununun satış ortalaması 0,30 ve altıdır.
ama umarım bir daha aşagı verirsin bak ozaman yumulacagım sana (malını kaybetmiş ky avuntusu:he:)
not:ky kek yatırımcı veya kısa yatırımcı yada kandırılan yatırımcı sanırım:D
madakaskar
29-04-2009, 11:46
verin verin de 1 üstünü görelim :he::he::he:
brooker07
29-04-2009, 11:46
2, seans daha iyi olacak..
verin verin de 1 üstünü görelim :he::he::he:
alıcıysan 0,50 de anlaşalım bizede yazık dimi:D
brooker07
29-04-2009, 14:07
yavaş yavaş ama daha güzel olacak sabredin ve mallarınızı kaptırmayın yeter..bu kadar beklediğinize değsin..
0.36 dan Satıp Çıkalım mı ? Yoksa 0.40 ı bekleyelim mi ? Teknik olarak yorumları olan ..
0.36 dan Satıp Çıkalım mı ? Yoksa 0.40 ı bekleyelim mi ? Teknik olarak yorumları olan ..
sayın a10b20 bu forumda kimse size alın veya satın gibi bir öneri yapamaz. sizin şahsi fikriniz en ise onu yapın bence.
brooker07
29-04-2009, 15:27
bekleyin diyorum ama satmak isteyen varsa da artık tutmayalım..yaz 36 ya o zaman
sailor13
29-04-2009, 15:35
Dün Denizli'deydim inşaata uğradım...
Sayın Brooker 07 , GLOBAL i aralarında 1 kademe fark ile takip ediyorlardı şimdi GLOBAL 38.39 PERA 35.36 Fark 2 kademe ye çıktı Teknik olarak ne nedersiniz ? Buralardan kar satışı gelir geri dönüş olabilir mi ? Yoksa yola devam mı ? Hedefiniz varmı ?
brooker07
29-04-2009, 15:41
YÜKSELİŞ TRENDİNDE OLAN Bİ KAĞIDIN dönmeden satılmasını uygun bulmuyorum...benim kendi satış hedeflerim buraların çok çok üstü...ama herkesin fikrinede saygılıyım...karar sizin..
brooker07
29-04-2009, 15:44
36 ya yazdıysanız gitti
Benim de üstünde 0.7x ler gibi mesala görürmüyüz acaba sene sonuna kadar nedersiniz ? Tşk ler..
Dün Denizli'deydim inşaata uğradım...
Nasıl gidiyormuş inşaat.
Öğlen 0.37 satış girmiştim 10 dk var bakalım
brooker07
29-04-2009, 15:49
ben hazirana kadar bekle diyorum görürsün..
kalanlara bol kazançlar..bence borsa çok şişti.. patır patır kötü haber gelsede hiç iplemeden yukarı gidiyor..gel gel yapıyorlar..0,36 dan sattım ama yukarı gideceginide tahmin ediyorum ama bir garantinin bile yuzde 9 yaptıgı böyle bir günde geriye her bakışımda sadece zarar görüntüsü var..1,90lardan garanti alsaydım şimdi 3,24 dü yuzde70.. ben 23 lere ortalamamı yapabildim 26lardan başlayıp.. 23 -36:13 Allah bereket versin ama bu kadar stres çekip yuzde 55 kazanacagıma bir sürü güvenli hisse vardı çok daha fazlasını kazanabilecegim.. snygo 2 ye katladı sahol nerdeyse 2 ye katladı netaş ah netaş ah oda 2 ye katladı neyse.. çok şükür karla çıkabildik ekranımdanda sildim listemdende .. çok yükseklerden alan arkadaşlar asgari 1 lere gitmesini canı gönülden istiyorum ve gidebileceginide tahmin ediyorum(malum bedelli yapıp elini cebimize daldırması lazım..)
saglıcakla kalın..
ya herro ya merro
:beurk:2 ye katlasa ne olur almışsanız kağıdı 1.06 dan 100000 lot mecburen bekliyeceksiniz ölmek var satmak yok:aww:
ben bu kağıdı agustos ayında 0,93 den almıştım al sat maliyet 0,77 ye kadar anca indirdim ve kar etmeden hiçbir kjağıttan çıkmamamya yemin ettim 1 kuruş ta olsa kar yazmadan ölürüm çıkmam
brooker07
30-04-2009, 09:43
güzel taktik..iyi korkuttular..mallarınızı kaptırmayın
güzel taktik..iyi korkuttular..mallarınızı kaptırmayın
nerdeyse 1 aydır aynı taktiği uyguluyorlar.bizim maliyet yukarda olmasaydı çoktan malları kaptırmıştık.
broker38
30-04-2009, 09:55
kafamda belittiğim sayıya ulasmadan elimden alabilecegini pek sanmıyorum..
bu kagıt goz gore gore cıkmaz veya inmez ustuste tavanlar gorup sonra o tavanlar arasında buyuk bir silkeleme bekliyorum sonra biraz daha yukarı ve milletin eline dökme ... yatırım tavsiyesi değildir.
bütün kagıtlar artarken bizimki düşüyor nalet olsun diyerek bırakanlar olacaktır elbette super psikoloji uzmanı bu adam.
35-36 ya indirdi bakalım 37-38 dedirtir milletin elinden alır asagıda indirmez sanırım.. umarım yanılmam yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir sadece kendi görüşlerimdir.
brooker07
30-04-2009, 10:24
35 de kaya gibi 2500 lot bekiyor yıkılması zor...yine bişeyler bekleniyor...
neredeyse eski seviyelerine gelecek kağıtlar
beklemekte fayda bizimki biraz ağır hareket etti ama sonunu bekleyen kazanır en azından zararı çıkarabilir maliyetine göre
Sayın Brooker 07 , Bugün satıcılı durum var Teknik olarak yorumlarmısınız ?
broker38
30-04-2009, 13:10
bilinki içinizde tabloya bakıp sıkılanlar var ise bu adam işi cok iyi biliyor..
milyon lotlarlar kalkan kademe 20-30 bin lotla aşağı düşüyor ilginç bi durum aynısını birinci seans pegyoda yaptılar şimdide globalde yaptılar topik kaçmak yok bunu bilesin bildiğin bütün numaraları yap...
mehmetyun
30-04-2009, 13:55
maliyetim çok yukarda olmasa idi bende çoktan kaçmıstım yüksek beklicez mecbur :s
ne kar ne zarar
30-04-2009, 14:00
arkadaşlar bişey soracam bu spek operasyonunda yakalananlara ne oldu bilginiz var mı ceza aldılar mı yoksa serbest bırakıldılar mı
brooker07
30-04-2009, 14:04
kutmanyum dökme aşamasını başlattı..dökülmeyin yeter..35 aşağı kıramaz mecbur yukarı yapacak..
pardaillan
30-04-2009, 14:10
kutmanyum dökme aşamasını başlattı..dökülmeyin yeter..35 aşağı kıramaz mecbur yukarı yapacak..
tamam belki kuvvetli destek haline geldi ama kırmaması için bir neden varmı ?
merkezmen
30-04-2009, 14:10
endeks geri gelirse ne oalcak die korkmaya başladım 35 den geri gelmez inş mehmetyun mehmetyun maliyetin kaç ne kadar yuksek
mehmetyun
30-04-2009, 14:19
maliyetim 086 merkezmen ömrümü yedi bu pegyo benim ya ao fiyatı 036 suan 9 aydır kagıttayım
brooker07
30-04-2009, 14:21
tamam belki kuvvetli destek haline geldi ama kırmaması için bir neden varmı ?
o şekilde bi mantıkla borsada kazanılmaz kardeş...sana 35 aşağısının kırılmasının zor olduğu sinyalini veriyor zaten...bugun garanti aldığı malları güzel karla geri verdi..2. seans da ufak ufak geri yerine koyuyor..globalde alttan verirler diye bekliyor..sonuçta adam bugun korkuttu alt kademe dururken üstten niye alayım mantığına gitti...ama buralarda kalmaz korkma..
airforce
30-04-2009, 14:45
:bravo::bravo::bravo:
sulawesi
30-04-2009, 14:51
brooker07 tamam yukarı yapacak herkes hemfikir ama ne zaman yapacak var mı bir öngörün varsa paylaş lütfen
kagitta ibnelik var herkes tasidigi mala sahip olsun
37 e 2.5 milyon satis koydular tipik silkeleme hareketleri
gunu 38-39 kapamasini bekliyorum
alsat tavsiyesi degildirrr
brooker07
30-04-2009, 15:10
brooker07 tamam yukarı yapacak herkes hemfikir ama ne zaman yapacak var mı bir öngörün varsa paylaş lütfen
KARDEŞ 1 nisan 30 nisan arası %50 koydu...30 mayısa kadar daha bekle..malınızı kaptırmayın yeter...al sata da kalkışmayın çok tehlikeli..
Arkadaşlar, istiyorsunuz ki kağıt Tavan tavan gitsin.
Yok öyle birşey.
Sabır sabır...
daha istedikleri mali toplayamadilar onun icin tavan serisine daha var
ben kucuk yatirimcida daha 15-20 milyon lot mal vardir diye tahmin ediyorum belki daha fazla
brooker07
30-04-2009, 15:19
aynen tavan tavan giderse geri dönüşleride çok sert olacaktır..bu şekilde gitmesi kağıdın tekniği açısından da iyi durmasını sağlar..ayrıca spk ile de uğraşmaz zorunda kalmazsınız..her şey düşünülerek işlem yapılıyor..yok sa dün 2, seans glyho tavan yaparlardı tek kademe kalmışken bile çizmediler..o yüzden sabredin diyorum
surayi bile 27 kisi okuyor toplasaniz milyon lot cikar bu kadar insandan
*** Resmi Muzayede Satisi: PEGYO.ME, DOHOL.ME [Kapanis Tarihi : 04.05.2009, Miktarlar 'Hisse Sorgu' ekranindan
*** Resmi Muzayede Satisi: PEGYO.ME, DOHOL.ME [Kapanis Tarihi : 04.05.2009, Miktarlar 'Hisse Sorgu' ekranindan gorulebilir]***
IMKB
(30/04/2009 - 11:15:26)
sayın broker07 bu bu yazıya yorumunuzu alabilirmiyiz ne demek ne satışı ...
broker38
30-04-2009, 15:36
12 milyonu siz gormeden cukkalamıs bu kezki sayıyı merak ediorum
resmi muzayededeki rakami goren varmi?
*** Resmi Muzayede Satisi: PEGYO.ME, DOHOL.ME [Kapanis Tarihi : 04.05.2009, Miktarlar 'Hisse Sorgu' ekranindan
*** Resmi Muzayede Satisi: PEGYO.ME, DOHOL.ME [Kapanis Tarihi : 04.05.2009, Miktarlar 'Hisse Sorgu' ekranindan gorulebilir]***
IMKB
(30/04/2009 - 11:15:26)
arkadaşlar bu yazıya yorum yapabilirmisiniz
6000 lotcuğumla bekliyorum... hep okurum forumu.... biraz da yazayım dedim...
okuyorum...okuyorum...ve düşünüyorum... bu kağıt nereye gider?....
sulawesi
30-04-2009, 16:34
okuyorum...okuyorum...ve düşünüyorum... bu kağıt nereye gider?....
cehennemin dibine gitsin.adi kağıt:grrr:
dayanamadım.. ne güzelde vedalaşmıştım ya.. neyse.. gene sattıgım fiyattan geri aldım 0,36 bakalım hayırlısı düşerse üzülmem elimde olsada elimde olmadan ya hep bekledigim rakamlara giderse düşündüm daha fazla üzülecegime karar verdim ben üzülecegime param üzülsün.. asgari bir miktarla geri döndüm.. Allah c.c hayırlara getirsin..
madakaskar
01-05-2009, 11:08
Kemal DERVİŞ ikinci dalga gelebilir dedi.
eğer öyle olursa yine 0.2x li rakamlara dönebiliriz.
geçmişte örnekleri var.
sonuçta 0.19 dan 0.38 e kadar iyi kar ettiler.kademeli realizasyon yaparlarsa düşebiliriz.
Kemal DERVİŞ ikinci dalga gelebilir dedi.
eğer öyle olursa yine 0.2x li rakamlara dönebiliriz.
geçmişte örnekleri var.
sonuçta 0.19 dan 0.38 e kadar iyi kar ettiler.kademeli realizasyon yaparlarsa düşebiliriz.
Ben de aynı fikirdeyim. Piyasa bu hafta bozulacak gibi duruyor. endeksle beraber aşağıya çekebilirler. Dikkatli olmak lazım
kksaltertip
01-05-2009, 12:46
bu kağıt için ne geçmişteki hareketler önemli ne de endeks.tamamen kendi kafasına göre takılıyor.Her an her şey olabilir.Yaklaşık bir yıldır hiç bir mantık çerçevesine oturtamadım....:he:
Bu Hafta ya nasıl olur nasıl bir seyir izler TEKNİK olarak bilgisi olan varsa yorumlayabilirmi ?
Bu Hafta ya nasıl olur nasıl bir seyir izler TEKNİK olarak bilgisi olan varsa yorumlayabilirmi ?
teknik ve bu kagıtta..hayal mi disemm serapmı disemm:he:
peki finans toparanırsa ozaman bu kağıt ne olur.üstelik konut fiyatları artışta ve faiz oranları düşüşte ise akıbti nicedir?bilen varsa söylesin
arkadaşlar nereye gittiniz ya sadece benmi kaldım acaba pera yatırımcısı olarak
ademiroglu
03-05-2009, 21:48
kimse kalmadığına göre bu hafta da gider bu kağıt
sulawesi
03-05-2009, 23:09
bu hafta güzel bir hafta olacak.:super:
bu hafta güzel bir hafta olacak.:super:
neye göre iyi bir hafta olacak diyorsunuz saın sulawesi içinizden geçem temenni mi bu yoksa iyi bir hafta olacağını söyleyen veriler mi var elinizde e umarım dediğiniz gibi olur...:super:
arkadaşlar ne oldu ya bu hissede yatırımcı olararak ben kaldığımı hissetmiştim eğer yazmadıysanız bu hafta ne olur onu bilemem ama düşüncelerimi aktarıyım sanki globalin zoruyla gidiyomuş hissi veriyo holding hisseleri satarak çok dağıttı onun için bana zorlanıyor gibi geldi
sulawesi
04-05-2009, 08:50
neye göre iyi bir hafta olacak diyorsunuz saın sulawesi içinizden geçem temenni mi bu yoksa iyi bir hafta olacağını söyleyen veriler mi var elinizde e umarım dediğiniz gibi olur...:super:
Tamamen hislerim dostum.Tamamen hislerim..:wink:
bugün çok hacimsiz başladı
ne kar ne zarar
04-05-2009, 09:07
Farkeder mİ demekkİ daha buralardayiz bİz mallari vermedİkÇe napcek bekletcek tabİ
pentagon24
04-05-2009, 09:13
bana pegyo tamamen globalin rüzgarıyla ve çok zorlanarak ilerlemeye çalışıyor gibi geldi.
kutman tüm konsantrasyonunu globale verdi ve operasyon onun üzerinden ypılıyor pegyo kendi haline bırakılmış gibi..
bu şartlarda global pegyo paritesininin global lehine değişeceğini sanıyorum..
al sat tavsiyesi değildir
broker38
04-05-2009, 09:14
biri iyi sattı sanki
pardaillan
04-05-2009, 09:22
o şekilde bi mantıkla borsada kazanılmaz kardeş...sana 35 aşağısının kırılmasının zor olduğu sinyalini veriyor zaten...bugun garanti aldığı malları güzel karla geri verdi..2. seans da ufak ufak geri yerine koyuyor..globalde alttan verirler diye bekliyor..sonuçta adam bugun korkuttu alt kademe dururken üstten niye alayım mantığına gitti...ama buralarda kalmaz korkma..
Merak etme borsada nasıl kazanılır, nasıl kaybedilir 20 senedir iyi bilirim.. 0.20 den gelen hisse globalin gazıyla 15 günde %80 prim yapıyor ve 0.35'e veremez diyorsun.. sadece gülerim...
36 dan al 36 dan sat. başka birşey yok kağıtta.
broker38
04-05-2009, 09:25
sıkıldım pes ettircek beni ya
brooker07
04-05-2009, 09:43
Merak etme borsada nasıl kazanılır, nasıl kaybedilir 20 senedir iyi bilirim.. 0.20 den gelen hisse globalin gazıyla 15 günde %80 prim yapıyor ve 0.35'e veremez diyorsun.. sadece gülerim...
ee o zaman o düşüncedeysen ver kardeşim mallarını 0,35 den..2500 alıcı bekliyor kurtulmuş olursun..beklentin yoksa neden kağıttasın..veya düşeceğini biliyorsan niye satmıyorsun..bunu bi açıkla o zaman...
sıkıldım pes ettircek beni ya
sayın broker en iyimser sizdiniz, siz bile pes ederseniz buralarda kimse kalmaz
pardaillan
04-05-2009, 09:58
ee o zaman o düşüncedeysen ver kardeşim mallarını 0,35 den..2500 alıcı bekliyor kurtulmuş olursun..beklentin yoksa neden kağıttasın..veya düşeceğini biliyorsan niye satmıyorsun..bunu bi açıkla o zaman...
36 dan satmadığımı nerden biliyorsun.. düşsün yine alırım.. sen kafanı takma..
broker38
04-05-2009, 10:02
sayın broker en iyimser sizdiniz, siz bile pes ederseniz buralarda kimse kalmaz
bırakma seklim geri almak tarzlı idi ... aynı sayıda acayip lot giriş çıkışları oluyor ne oluyor merak ediyorum.. kıllandım
brooker07
04-05-2009, 10:09
bekle bakalım gelir belki
pardaillan
04-05-2009, 10:11
bekle bakalım gelir belki
Beklemeden kazanılmaz kardeşş...
broker38
04-05-2009, 11:21
:he::he::he::he::he: 38 istiyorum
sanırım bir bende birde kutide kalcak lot :D şirketime gider bir cay içerim ... ortagı olcaz tam anlamda nede olsa :D
brooker07
04-05-2009, 11:32
37 yi denizle yapıkredi zorluyor..2, seans hareket var
broker38
04-05-2009, 11:44
37 yi denizle yapıkredi zorluyor..2, seans hareket var
bugunkü maksimumu bulmak lazım :bad:
madakaskar
04-05-2009, 12:05
taaa 2 3 ay önce yazmıştım 0.40 ı aşmadan heyecanlamaya gerek diye.
aynı sözüm geçerli 0.40 ı aşmadan heyecana gerek yok.
eğer aşmazsak gözü 0.30 a bakar.
amma 0.20 rakamı belki 10 sene sonra falan olur.geçti o rakamlar.
brooker07
04-05-2009, 12:47
0,35 2245
0,36 892
0,37 630
0,38 1136
0,39 400
0,40 323
ne kar ne zarar
04-05-2009, 13:51
bir gün olacak bu kağıt tavan çekecek sonra öbür gün sonra bir daha bir daha bir daha buna inanıyorum ve o ilk tavanı bekliyorum ama şunu da biliyorum o gün bu gün değil