View Full Version : Cep telefonundan IMKB 100
arkadaşlar windows mobile 6.5 işletim sistemli Htc HD2 model telefon sahibiyim ve imkb 100 ü takip etmek istiyorum. bana önerebileceğiniz bir program mevcut mudur?
TIGERSHARK
26-02-2010, 14:46
paralı program soruyorsan matrix var diye biliyorum başkalarıda vardır ama programa para vermem diyorsan gsm şirketlerinin aylık net paketleri var oradan sabit ücretle nete bağlanıp istediğin siteye girebilirsin
delidayim
26-02-2010, 19:05
iphone ile matriks takip ediyorum
baba_aselsanda
26-02-2010, 19:38
iphone dan takip ediyorum bende pc başında olmadığım zamanlar..Trademaster diye bir program var portfüyümü oradan anlık izleyebiliyorum, al-sat da var iş yatırımdan hesabın filan varsa...hatta derinlik bilgileride var ama sanırım ona ayrıca ücret ödemek gerekiyor.. iphone : 3gs 16gb...
er76014560
26-02-2010, 19:47
Bende nasıl bir yöntem daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. Acaba cep mi yoksa minik bir laptop mu?
ben bir netbook yardimiyla da takip etmedigi denedim piyasalari ancak takdir edersiniz ki her an acamiyorsunuz rahatlikla, bu nedenle pda aldim. acikcasi ucretsiz bir program ariyorum yada yahoo nun google in msn nin sagladigi servislerdeki turk hisse senetlerinin kodlarini bilen varsa gercekten cok memnun olurum.
shadowcem
26-02-2010, 22:32
ben bir netbook yardimiyla da takip etmedigi denedim piyasalari ancak takdir edersiniz ki her an acamiyorsunuz rahatlikla, bu nedenle pda aldim. acikcasi ucretsiz bir program ariyorum yada yahoo nun google in msn nin sagladigi servislerdeki turk hisse senetlerinin kodlarini bilen varsa gercekten cok memnun olurum.
İphone iş yatırımın bu atağından sonra çok cazipleşti anlık al-sat yapıp kademeleri ücret karşılığında görebiliyorsunuz,internet paketide alırsanız tadından yenmez.Ancak pda sahibi olduğunuz için yardımcı olamıyacağım çeşitli siteler aracılığıyla ücret karşılığı satın alabiliniyordur elbet.Forumda kullanan arkadaşlar var
Jantrader
27-02-2010, 20:15
Iphone ile matriks ten baska foreks in uygulaması var, sanko trader ve is yatırım trade master fena değil...herikisinde de derinlik hizmeti var zaten matriks tabanlılar sanırım 2side...sanko özellikle vob için ideal, bizzat kullandım ve basarılı diyebilirim...Yurtdışı için de bllomberg in uygulaması var ayrıca ThinkOrSwim ve birkaç aracının uygulamaları fena değil...Bir de marketwatch in uygulaması var yararlı diyebilirim...
jdanovan
27-02-2010, 22:13
gecikmeli takibe razı isen wap servisleri iş görür. ben kullanıyorum pc başında olmadığımda.
wap bigpara
wap ata online.
wap foreks
windows mobile için bulmanız cok zor,sırf bu yuzden bu hafta daha yenı aldıım pda yı sattım. bırde hıc stabıl olmuyor bu wm . ondan once de iphone vardı ıste yatırım matrıks mobıle ve bloomberg yuklu ıdı ve takıp ıcın 10 numaraydı. symbıan ısletım sıstemı olan tel aldım ve bloomberg yukledım gecıkmelı ama ıdare eder dah arastırmadım pro
bloomberg mesala sadece wm da yuklenemıyo ugrastım ama olmadı,ıphone symbıan ve bb ler ıcın ucretsız yuklenıyo ama wm ler ıcın degıl
herkes wındows kullanıyor dunyanın programı var ama ne yazık kı 1 ay boyunca netı alt st ettım ama 1 tane ımkb yı takıp edebılcegım pro blamadım wm ıcın
askında 1 yol var mynet fınaas uye olmustum ve skyfıre browser ı kurdum,flash desteklıyor, oradan takıp ettım 1 ay boyunca ama tabı hıc te stabıl ve kolay degıl
insanlarin aklina isadami telefonu olarak pda gelirken su an gelinen asama cok enteresan. o kadar program yazari insan var ama kimse WM icin bir anlik borsa takip sistemi yapmiyor. yazik.
windows mobile için bulmanız cok zor,sırf bu yuzden bu hafta daha yenı aldıım pda yı sattım. bırde hıc stabıl olmuyor bu wm . ondan once de iphone vardı ıste yatırım matrıks mobıle ve bloomberg yuklu ıdı ve takıp ıcın 10 numaraydı. symbıan ısletım sıstemı olan tel aldım ve bloomberg yukledım gecıkmelı ama ıdare eder dah arastırmadım pro
bloomberg mesala sadece wm da yuklenemıyo ugrastım ama olmadı,ıphone symbıan ve bb ler ıcın ucretsız yuklenıyo ama wm ler ıcın degıl
herkes wındows kullanıyor dunyanın programı var ama ne yazık kı 1 ay boyunca netı alt st ettım ama 1 tane ımkb yı takıp edebılcegım pro blamadım wm ıcın
askında 1 yol var mynet fınaas uye olmustum ve skyfıre browser ı kurdum,flash desteklıyor, oradan takıp ettım 1 ay boyunca ama tabı hıc te stabıl ve kolay degıl
Bende de Symbian(N79) telefon var ama mynet dışında canlı izleyebileceğim bir site yok mu?Javamatriks'i telefonda çalıştıramazmıyız ya da çalıştırmak için ne yapmalıyız?
Bloomberg'i nerden yüklediniz?Sitesinde var mı?
Teşekkürler...
foranewday
28-02-2010, 17:39
Ben Windows Mobile işletim sistemli telefonumda Java tabanlı çalışan Matriks Mobile'ın Yapı Kredi Yatırım için özelleştirilmiş (biraz da basitleştirilmiş) versiyonu olan Cepteborsa uygulamasını kullanıyorum.
Cepten derinliğe ihtiyaç duymadığım için en temel paketi aldım, ayrıca Yapı Kredi Yatırım müşterisi olduğumdan onlar üzerinden başvurup aylık 20 TL gibi bir ücretle kullanıyorum.
Java üzerinden çalıştığı için, aniden alım satım yapmak (touch screen ve stylus kalem kullandığım halde) pek kullanışlı değil. Bu nedenle de verdiğim paraya çok değdiğini düşünmüyorum.
iPhone için yazılmış güzel finans ve borsa uygulamalarının ne yazık ki hiçbiri Windows Mobile için bulunmuyor.
foranewday
28-02-2010, 17:42
Bende de Symbian(N79) telefon var ama mynet dışında canlı izleyebileceğim bir site yok mu?Javamatriks'i telefonda çalıştıramazmıyız ya da çalıştırmak için ne yapmalıyız?
Teşekkürler...
Deniz Yatırım'ın ücretsiz java borsa ekranını Windows Mobile'da çalıştırmayı denedim. Kaç tane mobile browser denediysem hiçbiri çalıştıramadı.
Çalıştırmaya en yaklaşan browser, Skyfire oldu ama onun da ikinci pencere desteği yok.
Yukarıdaki mesajlar bir arkadaşın başardığını okudum :)
Tekrar denemek gerek sanırım...
insanlarin aklina isadami telefonu olarak pda gelirken su an gelinen asama cok enteresan. o kadar program yazari insan var ama kimse WM icin bir anlik borsa takip sistemi yapmiyor. yazik.
iş telefonu olrak artık blackberyy ler kullanılıyor revacta artık. baya bır fınans uygulaması var.ama imkb yi gösterir mi bilmiyorum ancak bloomberg kesın (5 dakkalık) gecıkmeli sanırım.
Teşekkürler...
http://m.bloomberg.com olması lazım buradan telefon markanızı secıyorsunuz. ındırıdıp yukluyor.ayrıca ovi store da da var.ama gecıkmelı
matrıksı hıc denemıstım pahalı dıye,yukarıda zaten arkadas yazmıs kullandıgını.
ama bu konuda en ıyısı bence ıphone ,dıger telefonlar ıcın ucretlı olan yazılımların cogu ıphoneda ucretsız. matıks mobıle(anlık sayfayı yenılemeye bıle gerek yok) ıste yatırım(manuel yenılıyor) ykb fınans vardı(3 dk gecıkmelı) baska bulunur belkı ama bunlar fazla ıle yeterlı ıdı bana.
symbian için baska var şse özellikle anlık verebilirse sevinirim özellıkle işte yatırım da olabilir.
fearless33
28-02-2010, 21:32
Aynı sekilde bende cook arastırdım ama wm ye uygun bir program yok..
olsa parası önemli değil alırım cünkü heran pc basında olamıyorum.
EURO/USD
28-02-2010, 21:37
al sat yapmayacaksanız cepten..
öğrenmek için aveanında turkcelinde zaten sms servisi var anında veriyor bilgileri...
yani zaten alsat cepten yapmak bence çok sakat iş... zaten aracı kurum yada bankanızın danışmanına telefon açıp neden düştü neden çıktı gibi sorup ona göre al sat yapmak daha matıklı.
cepten anlık izlemek için okadar para bayılmanın hiç anlamı yok.
tel açar sorarsın yüklü miktar ise alıp satığınız..
onun dışında borsa verilerini öğrenmek için pc başında değilseni ve merak ediyorsanı sms bence çok faydalı.
samsung pda kullanıyorum ,aylık 100 mb t.cell internet kullanıyorum.bigpara dan takip ediyorum,mynet de mümkün.matriks in cep için derinlik bilgisi veren bir programı var ama pahalı geldi(aylık 70-80 civarı)..sadece bigpara ve bazı sitelere giriyorum,100 mb i 1 ayda bitiremiyorum bile...
arkadaşlar windows mobile 6.5 işletim sistemli Htc HD2 model telefon sahibiyim ve imkb 100 ü takip etmek istiyorum. bana önerebileceğiniz bir program mevcut mudur?
Aynı telefondan bende de var. Uzak masaüstü bağlanısı ile evdeki bilgisayarıma bağlanıyorum. İbs 'yi, java matriks 'i rahatlıkla seyredebiliyorum.
Ben de win mobile de kullanabileceğim güzel bir program bulamadım açıkçası...
serkan30
01-03-2010, 20:58
Arkadaşlar
Matriks java'yı zorlanmadan ve kasmadan izleyebileceğim hangi telefonu önerirsiniz?
deadpixel
01-03-2010, 21:23
Arkadaşlar
Matriks java'yı zorlanmadan ve kasmadan izleyebileceğim hangi telefonu önerirsiniz?
iphonedaki mobile matriks çok güzel ve hızlı daha iyisi de henuz yok üyelikle derinlikte veriyorlar.
RealMardin
19-03-2010, 21:16
Garanti'nin iphone için e-trader uygulaması var, oradan da hisse ve vob alım satım yapılabiliyor garanti müşterisiysen.
öğrenmek için aveanında turkcelinde zaten sms servisi var anında veriyor bilgileri...
yani zaten alsat cepten yapmak bence çok sakat iş... zaten aracı kurum yada bankanızın danışmanına telefon açıp neden düştü neden çıktı gibi sorup ona göre al sat yapmak daha matıklı.
onun dışında borsa verilerini öğrenmek için pc başında değilseni ve merak ediyorsanı sms bence çok faydalı.
Teletexi önünde açıyosun (pc yoksa), Ceptende en basit tel olsa bile Wap.garanti.com dan çatır çutur işlem yapiosun sakat filanda değil yatırım danışmanını yıllardır kullanmiyorum kullandığım zamanda bi faydasını görmedim ne diyim:)
Iphone'u öneririm. Çok kullanışlı, çeşitli trader programları mevcut...
fearless33
21-03-2010, 20:05
sms bilgisi veren aracı kurum hangisi benim kurum vermiyormus halkyatırımdayım ben..
hasanbahri
05-04-2010, 15:38
http://i40.tinypic.com/21mta4i.jpg
http://i40.tinypic.com/21mta4i.jpg
Bu programın detayını vermen mumkunmudur ? WM ler için uygundur sanırım?
Recidivist
05-04-2010, 16:26
Bu işlerle bedava uğraşmak istiyorsanız iphone şart..
Değilse Nokia E61 ile foreks üzerinden manuel yenileyerek anlık fiyatı görüyorum. (Bigpara tavsiye etmem veriler genelde gecikmeli bazen hızlı hareketleri kaçırıyor vs)
İşte Cep'ten de işlem yapıyorum gayet memnunum.
hasanbahri
05-04-2010, 18:56
Bu programın detayını vermen mumkunmudur ? WM ler için uygundur sanırım?
Borsacı, WVGA(800x480) çözünürlükteki WMler için 3dk gecikmeli veri programıdır.
fearless33
05-04-2010, 21:45
Borsacı, WVGA(800x480) çözünürlükteki WMler için 3dk gecikmeli veri programıdır.
arastırdım ama bulamadım link varmı tama bana göre bişi bu..
yesilay42
05-04-2010, 22:20
Bende 5800 var kendi portföyümdeki hisselerimi kablosuz bağlantıyla internete bağlanıp, aracı kurumumun online şubesinde hisselerimin son fiyatlarını anlık olarak görebiliyorum..
yesilay42
05-04-2010, 23:32
Aynı telefondan bende de var. Uzak masaüstü bağlanısı ile evdeki bilgisayarıma bağlanıyorum. İbs 'yi, java matriks 'i rahatlıkla seyredebiliyorum.
Bu uzak masaüstü bağlantısını nasıl yapıyorsun. nokia 5800 la yapabilirmiyim bu bağlantıyı..
ozberehu
06-04-2010, 01:55
ipad in bulundugu ortamda artik cep telefonu iphonedan bahsetmek cok mantikli degil saniyorum...burda belirtilen yontemi kullanacak arkadaslara biraz daha beklemelerini oneririm nacizane tavsiyem....
fena bir programa benzemiyor link verebilirseniz denemek isterim. aslında bloomberg kendi ücretsiz uygulamasını bir tek windows mobile phonelar için yapmadı. bir yapsa hayat daha güzel bir hale gelecek. matriks inde (javasını saymıyorum zira çok başarısız) neden sadece iphone a özel çalıştığını sorgulamak lazım.
merhaba
aradığım konuya en yakın topik bu...
acaba aranızda yapı kredi yatırım ve yky nin desteğinde matriksi kullananınız var mı?
Yapı kredi yatırım ile çalışmak istiyorum. ancak işim gereği en büyük sıkıntım online izleyememek ve al sat yapamamak. bunun için iphone haricinde cihaz ve mobil çözüm araştırıyorum.
teşekkürler
KARADENIZ
15-04-2010, 01:46
Nokia N900 kullaniyorum ve hem IMKB ye hem de aman bir niza cikmasin diye Hisse.Net foruma o kadar rahat baglaniyorum ki... :oley: :oley: ben bile sasiryorum..
doktor54
15-04-2010, 01:49
merhaba
aradığım konuya en yakın topik bu...
acaba aranızda yapı kredi yatırım ve yky nin desteğinde matriksi kullananınız var mı?
Yapı kredi yatırım ile çalışmak istiyorum. ancak işim gereği en büyük sıkıntım online izleyememek ve al sat yapamamak. bunun için iphone haricinde cihaz ve mobil çözüm araştırıyorum.
teşekkürler
www.wibrain.com adresinde görebileceğiniz ürünlerden satıyorum. İlgilenirseniz özel mesaj ile dönebilirsiniz.
Saygılar
KamburAbbas
15-04-2010, 03:00
euromobile yada matriks mobile anlık takip için süper ,3 ay için 100 kağıt bayılmak böyle anlık takip zevki için uygun geldi bana
ninova12
17-04-2010, 22:34
Selamlar kardeşim iphone 3g hediye etti.geçmiş sayfaları okudum ama bilgim olmadığı için tam anlayamadım.tlf na hangi proğramı nerden yükleyebilirim.sürekli açık kalırsa çok masraflı olur mu?camiş le çalışıyorum.teşekkürler
htc hd2
Bu uzak masaüstü bağlantısını nasıl yapıyorsun. nokia 5800 la yapabilirmiyim bu bağlantıyı..
çoğu windows sürümünde olan (win98, winxp prof. ... ) "uzak masaüstü bağlantısı" programı win mobile da da geliyor. ip adresi,kullanıcı adı, şifresini bildiğin her bilgisayara girebilirsiniz... nokia 5800 win mobile kullanıyorsa programlarında olabilir yada belki sonradan eklenebilir.
metinelif
25-04-2010, 22:59
is cep kullaniyorum. imkb 100 degilde portfoyundeki hisseleri veya alis icin sectigin hisseyi 30 sn. ile 1.5 dk. arasinda degisen bir gecikme ile islem hacmi, son islem, en yuksek, en dusuk, ao, tavan, taban ve onceki kapanis fiyatlarini gorebiliyorsun. alis ve satis icin denedim pc den daha hizli alis ve satis yapiliyor.
ninova12
28-04-2010, 19:26
Iphone aldım matriks mobilee işte yatırım yükledim ,matriks daha hızlı
ayhanbosch
01-05-2010, 21:51
arkadaşlar mobil bağlantı kurarak yapıkredi sayfasına girip hisse alım-satım yapabileceğim bir cep telefonu modeli söylermisiniz? htc veya nokia 5800 işimi görürmü sizce
er76014560
01-05-2010, 22:21
is cep kullaniyorum. imkb 100 degilde portfoyundeki hisseleri veya alis icin sectigin hisseyi 30 sn. ile 1.5 dk. arasinda degisen bir gecikme ile islem hacmi, son islem, en yuksek, en dusuk, ao, tavan, taban ve onceki kapanis fiyatlarini gorebiliyorsun. alis ve satis icin denedim pc den daha hizli alis ve satis yapiliyor.
30sn gecikmeden sonra pc den hızlı işlem yapsa ne olur!?
arkadaslar burda bi kac hafta once bir kullanici borsaci adinda bir programin screen shotlarini yayinlamisti, bu programi bulup kullanan varmidir acaba ?