View Full Version : Atmalar (Gülle, çekiç, disk, cirit)
tazebaba
09-03-2005, 14:57
Atmalar (Gülle, çekiç, disk, cirit)
tazebaba
09-03-2005, 15:01
Mersin'deki Seyfi Alanya Türkiye Atmalar Kış Şampiyonası'nda önceki ay 78.06 ile birinci olurken, 2005 sezonunun dünyadaki en iyi derecesini elde eden Eşref Apak, geçen hafta yine Mersin'de yapılan rekor deneme müsabakalarında, 78.49 metrelik atışıyla yine dünyada sezonun en iyisi oldu.
81.27 metreyle Türkiye rekorunu elinde bulunduran milli çekiçci, IAAF dünya sıralaması listesinde 7. durumda bulunuyor. Apak, 12-13 Mart'ta Mersin'de düzenlenecek 5. Avrupa Atmalar Kış Şampiyonası'nda da Türkiye'nin en büyük madalya umudu konumunda.
Çoğu insan senin adını bile bilmez iken sen nerelere gidiyorsun!
Uzun yıllardır güreş ve halter hariç olimpiyat sporları içinde hiçbir varlık gösteremeyen Türkiye yi nerelere taşıyorsun. Helal Sana aslanım. Yürü arkandayız! İnşallah gelecek haftada yine bilmeyenlere adını bağırttıracaksın !
varyemez
09-03-2005, 15:39
Mersin'deki Seyfi Alanya Türkiye Atmalar Kış Şampiyonası'nda önceki ay 78.06 ile birinci olurken, 2005 sezonunun dünyadaki en iyi derecesini elde eden Eşref Apak, geçen hafta yine Mersin'de yapılan rekor deneme müsabakalarında, 78.49 metrelik atışıyla yine dünyada sezonun en iyisi oldu.
81.27 metreyle Türkiye rekorunu elinde bulunduran milli çekiçci, IAAF dünya sıralaması listesinde 7. durumda bulunuyor. Apak, 12-13 Mart'ta Mersin'de düzenlenecek 5. Avrupa Atmalar Kış Şampiyonası'nda da Türkiye'nin en büyük madalya umudu konumunda.
Çoğu insan senin adını bile bilmez iken sen nerelere gidiyorsun!
Uzun yıllardır güreş ve halter hariç olimpiyat sporları içinde hiçbir varlık gösteremeyen Türkiye yi nerelere taşıyorsun. Helal Sana aslanım. Yürü arkandayız! İnşallah gelecek haftada yine bilmeyenlere adını bağırttıracaksın !
:bravo: :bravo: :bravo:
olimpiyatlarda çok üzülmüştüm...daha iyisini haketmişti...
fenerin şampiyonluğundan daha önemli bence... :tamam:
son_azrail
09-03-2005, 17:34
atmalar deyince avcılık aklıma gelmişti ...iyiki ayrıntısını yazmışsınız yoksa sizinle kocaeli kartepedeki aslanla olan av hikayemi anlatacaktım:)
İlk defa Mersin'de olmamın avantajını yaşayacağım.1-2 haftadır şehrin her yerinde ilan panoları var.Ama ben ,ilginin pek fazla olacağını beklemiyorum..umarım yanılırım...
Haklı çıktım ,tribünlerin %80 i boştu.Ama böyle harika havalarda (23 C) ,deniz manzaralı tribünlerde bu yarışlar kaçırılır mı!Bugün hanımı ve kızımı da alıp gideceğim....
Tabii birde organizasyonda eksiklikler var.Bi kere elektronik tabela yok.Adam cirit atıyor ,tabelayı elle yazıyorlar.Ayrıca o an kim yarışıyor ,nereli ..vs hiç bir bilgi yok....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.