View Full Version : en kıl müzik grubu???
hani bazı gruplar ve bireyleri vardır kanınız hiç ısınmaz bu da onların anketidir oylama kapalıdır...
skinnypuppy
16-03-2005, 20:49
tabii ortada Türk pop adına kıl olunması gereken o kadar ıvır zıvır adam varken, sizin kalkıp da gene de en eli yüzü düzgünlerden bir liste yapmanız da...ahhmm.. nasıl desem...hani erdener abi olsa sizi 3 ay boyunca günde 24 saat boyunca arto dinleme cezasına çarptırırdı..:D
Sarıvadi
16-03-2005, 20:50
Gripin hakkında fikrim yok ama diğer hepsi de çok iyi bence.
Konunun başlığı şu olabilirdi:En beğendiğiniz grup hangisi?
turkishwarrior
16-03-2005, 20:57
seçenekler az gibi geldi.Yazılanlar içinde manga yı işaretledim...
siz ne anlarsınız müzükten hehe ..........................................
Sarıvadi
16-03-2005, 21:03
Doğru pek anladığım söylenmez. :p
Ersen ve dadaşlar...
bunlar kim hayl ürünü mü???
teoman ve onun gibiler ..........................tek geçerim.....
Tevellüt ünüz yeterli olmayabilir.
Soru "en kıl olduğunuz grup"tu...
Bu grup benim açımdan açık ara birinci kıl gruptur...
Ersen ve Dadaşlar...
Metallica...
http://images.animationfactory.com/animations/music/guitar/bassist/bassist_sm_nwm.gif
Şu kargoyu bi türlü sevemiyorum..Tam da topicde dediği gibi..Acaip kıl oluyorum!!
son_azrail
16-03-2005, 21:33
doğan grubu neden yok burda?
AC/DC eskiden kıl olurdum artık yoklar herhalde................
turkishwarrior
16-03-2005, 21:37
benim favorim manga,haydi koçum en kıl sen olacaksın
Ali Baba
16-03-2005, 21:38
olsalardı kesin kıl olurdum o guruba :mad:
serdarkus
16-03-2005, 21:40
Nereden buldunuz ki bu kıl gurupları.. biri hariç adlarını ilk defa duydum!. :cool:
turkishwarrior
16-03-2005, 21:41
sayın serdarkuş manga yı duymuştunuz dimi...en kıl o olduğu için dikkatinizi çekmiştir mutlaka...
Ali Baba
16-03-2005, 21:45
Nereden buldunuz ki bu kıl gurupları.. biri hariç adlarını ilk defa duydum!. :cool:
Valla ben doğan gurubu hariç diğerlerini hiç duymadım. Ne guruplar varmış da duymamışız.
Siz hangi gurubu hariç tuttunuz.
ben de sadece teoman ı biliyorum. onun da grubu varmış yeni haberim oldu.
Yukardaki gruplardan hiç birini tanımıyorum...
Özel tv lerle birlikte pekçok grup, sanatçı çıktı. kalitesizlik de iyice arttı. ve o günden sonra da yerli müzikle hemen tüm bağlantım koptu.
Müzikle en büyük bağlantım radyo kanalı joy fm le sınırlı.
serdarkus
16-03-2005, 21:54
sayın serdarkuş manga yı duymuştunuz dimi...en kıl o olduğu için dikkatinizi çekmiştir mutlaka...
Yemin sana, duymadım..
Hindistanda mango yemişliğim var ama, onun üstü kıllı içi ise suluydu!..
Ali Baba
16-03-2005, 21:55
Gurup kültürümüz baya geri kalmış
Ne guruplar varmış bilsek kesin kıl olurmuşuz..
turkishwarrior
16-03-2005, 21:55
bu mangonun da üstü kıllı ama içi sulumu bilemem:)
gurup dedinizde akl1ma geldi.................benim gençliimde ne gurp........................
serdarkus
16-03-2005, 21:59
..Siz hangi gurubu hariç tuttunuz.
Teomanı duymuşluğum var ama şarkısını duyduğumu hatırlamıyorum. Hayal mayal, elinde gitarı olan bir tip beliriyor sadece.. yanında ise, uzun boylu, uzun saçlı, ela gözlü, sarışın, açık kırmızı bir elbise ile rakseden bir raksede.. sana da yemin!..
Sarıvadi
16-03-2005, 22:03
Herkes bildiği grupları yazsın, içlerinden en kılını seçelim.
Benimkiler
1)Uzan Grubu
2)Doğan Grubu
3Zorlu Grubu
Ali Baba
16-03-2005, 22:06
yanında ise, uzun boylu, uzun saçlı, ela gözlü, sarışın, açık kırmızı bir elbise ile rakseden bir raksede.. sana da yemin!..
Sarı saclı uzun boylu
Ben nasıl kaçırmışım bu gurubu hayret..
Hocam yaşlanıyoz galiba :vurkafa:
Thesecret
16-03-2005, 22:13
Sarı saclı uzun boylu
Ben nasıl kaçırmışım bu gurubu hayret..
Hocam yaşlanıyoz galiba :vurkafa:
Sizin zamanınızda kına vardı sarı saçlı hatunlar icad edilmemişti henüz.
Ali Baba
16-03-2005, 22:17
Sizin zamanınızda kına vardı sarı saçlı hatunlar icad edilmemişti henüz.
Yok yaw o kadar yaşlı değliz heralde.
hem ben kendimi 18 hissediyom.
sağ bacak 19
sol bacak 18
;)
Thesecret
16-03-2005, 22:20
Yok yaw o kadar yaşlı değliz heralde.
hem ben kendimi 18 hissediyom.
sağ bacak 19
sol bacak 18
;)
He yaw sen menuskus ameliyatı olmuştun değil mi. Geçmiş olsun. Bir de serdarkus vardı :p
Ali Baba
16-03-2005, 22:25
He yaw sen menuskus ameliyatı olmuştun değil mi. Geçmiş olsun. Bir de serdarkus vardı :p
Saol dostum taksit taksit geliyo geçmiş olsun mesajları. :)
Sol bacağı yeniledik 18 lik oldu..
Yokki forumda imajımız bi topik açıyım oraya yazsın millet geçmiş olsun falan diye.
Accumulation/Distribution göstergesi mi ? :D
esas gruplar burada...
http://www.anadolurock.com/index.php
Objektif, ülkemizde on dört yıldır yaptığı müzikten ödün vermeyerek bu günlere ulaşmış sayılı Rock gruplarımızdandır. Türkçe sözlü Rock yapan ve Rock felsefesi gereği olan protest tavrını'da hiç bozmayan Objektif şarkı sözleriyle Türkiye'nin gerçek anlamda tek çevreci Rock Grubu. Bu güne kadar yaptığı üç albümüne 1990TımarlıHastane,1993 Hayal ve yaşam1996 Kuşkular) bir yenisi "KÜNYE" yi de ekleyen grup ,Adana'dan Giresun'a, İzmir'den Ankara'ya kadar pek çok kentimizde verdiği konserlerde, dinleyici kitlesinin yoğun ilgisi ve beğenisiyle karşılaştı.
Bu günlerde Rock grubu olarak bizlere sunulan diğer grupların aksine Objektif ; gerçek anlamıyla bu müziği yapan ve ödün vermeyen , Rock müziğinin dinlenmesi ve sevilmesi yolunda uğraş veren bir grup. Konserlerinde yaşanan atmosferde bunun bir göstergesi.
Objektif dördüncü albümleri "KÜNYE" ile daha fazla dinleyiciye ulaşmak, müziğini ve düşüncülerini daha fazla insanla paylaşmayı hedeflemektedir.
Yıllar süren kapsamlı ve özverili çalışmaların sonunda özenle seçilen bestelerden oluşan yeni albümde önceki albümlerden farklı yönler bulunuyor. Müziğin gücü ve tavrın netliği ise Objektif in hiç değişmeyen öğeleri.
On iki yıl önce başlayan müzik serüvenleri üzerine söylenebilecek çok söz olan Objektif 'i tanıyabilmek için onları dinlemek ve onları şu anki konumlarına getiren dinleyicilerinin önündeki başarılı uyum ve performanslarını görmek gerekir.
Albümün ilk video klip’i "DAĞLARDA" İkinci video klip’i ise ''LOŞ AKŞAMLAR'' adlı parçalara çekilmiştir. TV ve Basın tanıtım'ları ise son derece başarılı olmuştur. Grup şu anda 5.Albümleri için kayıtlara başlamış bulunmaktadır.
esas gruplar burada...
http://www.anadolurock.com/index.php
Mavi Işıklar'dan günün anlam ve önemine uygun bir şarkı dinliyorum...
"iyi düşün taşın"
isteyen olursa hemen mail adresine göndereyim...dinleyin... :cool:
Herkes bildiği grupları yazsın, içlerinden en kılını seçelim.
Benimkiler
1)Uzan Grubu
2)Doğan Grubu
3Zorlu Grubu
uzan grubu gayet kıl bence ....
Sarıvadi
19-03-2005, 19:25
benim oyum da Uzan grubuna...
Bence en kıl grup başta Uzanlar olmak üzere, bütün banka hortumcuları :mad: Hepsinin boğazında taş gibi düğümlensin yedikleri........
uzanlar uzak ara fark atar hepsine.....................benim favori topluluğum..........
turkishwarrior
20-03-2005, 02:07
Uzan grubu kıl ötesi zaten.Doğan grubunu atlamayalım.Onlarda az kıl değiller hani...
uprelude
23-11-2005, 18:47
en kıl grup son çıkan grup HEPSİ... hepsi kıl olmak zorunda mı...
depechemode
06-03-2009, 17:27
enver grubu desem ihlas iheva desem