PDA

View Full Version : YKRYO Yapı Kredi Yat.Ort.

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Objektif
06-02-2004, 18:07
YKRYO Yapı Kredi Yat.Ort.

serdarkus
18-02-2004, 10:32
Tarih: 18.02.2004

*** Sermaye Artirimi : YKRYO.E (% 50 Bedelli, % 50 Bedelsiz,Bolunme sonrasi A.O.F. : Serbest Marj). ***

mehmetengin
16-03-2004, 23:21
HİSSE Fiyat(TL) Ödenmiş Sermaye (milyon TL) Piyasa Değeri (milyar TL) Piyasa Değeri (milyon $) Halka Açık Kısım PD (milyon $) Defter Değeri (milyon $) Takas Saklama Oranı
YKRYO 1.370 6.660.000 9.124,20 6,91 6,15 11,86 89

Piyasa Değeri (milyon $)==6,91
Defter Değeri (milyon $)==11,86

biraz ucuz kalmamis mi??

dideban
17-03-2004, 00:05
karamehmet in teklifi ni bddk kabul ederse tum grup şırketleri gibi bu da hareketlenecektir...seçimden once çok zor...şahsi görüşüm.....

mehmetengin
17-03-2004, 23:38
valla yaziyi yazdim..1-2 seans sonra yulkari hareket basladi..alsamiydim ne :)

KontViper
26-03-2004, 13:18
Ykryo artışları gözden kaçacak gibi değil çıkışı seçimlerden sonra da devam eder gibi gözüküyor nedersiniz? :rolleyes:

korhan
06-04-2004, 09:02
YKRYO da flama modasina uyacakmi acaba?

http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/YKRYO1.jpg

yatırım
06-04-2004, 20:06
evet kesinlikle yenisinin gündemde olması lazım 1930 TL dd olan bir kağıt kendisi 1810 ise yenisi niye 1540 bu farkın kapanması lazım...hem de bugün yarın

CERİTKALE
07-04-2004, 01:02
http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=564&stc=1

CERİTKALE
07-04-2004, 22:54
http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=574&stc=1

korhan
08-04-2004, 09:26
Flama yapacagi konusunda bu hisseden cok umitliyim.

http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/YKRYO2.jpg

hudo
08-04-2004, 11:40
Sayın korhan
sizce yenisi de takip edermi ...

stockgeneration
08-04-2004, 18:06
sayın korhan,
bugünkü düşüşten sonra flama formasyonu halen geçerlimi acaba?
tşk,

korhan
08-04-2004, 18:36
Bugunki dususten sonra ve ogrendigim yeni kaynaklara dayanarak, hareketin flama degil kardesi bayrak olabilecegini dusunuyorum.

Dardanel de de ayni ornegi verdim, Hewlett Packard:

http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/HP-flag.gif

http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/YKRYO3.jpg

stockgeneration
09-04-2004, 10:06
sayın korhan,
bayrak formasyonunda zaman hedefi nasıl oluyor? flamada sıkışmadan sonra kırılıyordu. Bayrak formasyonu ne kadar uzayabilir?
Tşk,

korhan
09-04-2004, 10:11
Zaman hedefi konusunda net bir gorus birligi yok. Ama bayrak-flama yi ayni kefeye koyabilir, ikisininde kisa vadeli formasyonlar oldugunu soyleyebiliriz.
Tek farklari, birinde dinlenme bolgesi flama seklinde ucgenimsi oluyor, digerinde dikdortgen oluyor alcalan takoz formasyonu gibi.
Yabanci kaynaklar zaman hedefi olarak (son tepeden sonra gecen zaman)ortalama 6-8 hafta deniliyor, Turk kaynaklarda 3-4 hafta deniliyor.

korhan
11-04-2004, 09:29
http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/YKRYO4.jpg

stockgeneration
12-04-2004, 13:03
1600'e kadar indi.. bayrak formasyonu devam mı ediyor sayın korhan? bu formasyoından ümitlimisiniz?

burusli
12-04-2004, 18:46
benim naçizane önerim bide seasnlık bakmak pek anlamam ama gine bi bayraga benziyor da rüzgarı dinmiş bi bayrak gibi neyse
selamlar

KontViper
12-04-2004, 20:53
Arkadaşlar bu kağıt uçuş öncesi güç topluyor gibi gözüküyor benden söylemesi :rolleyes: Ayrıca bu kağıt 2300 lere kadar çıkış yapmış ve şu anda yeterince düşmüş bir kağıt. Duyurulur.

uzunvadeci
13-04-2004, 00:00
grafiklere iyi bakın lütfen.hisse,oluşturduğu çift tepe formasyonunun etkisi altında.yakın gelecekte kendini toparlaması çok güç

korhan
13-04-2004, 00:12
1600'e kadar indi.. bayrak formasyonu devam mı ediyor sayın korhan? bu formasyoından ümitlimisiniz?
Formasyon devam ediyor, bayrak kismi bir dinlenme bolgesidir, buralarda gostergelerin olumsuz seyretmesi normaldir.

Hacim dususunu goruyormusunuz?

TA okulunda bayrak flama formasyonlari konu basligini incelemenizi tavsiye ederim formasyon ile ilgili supheleriniz varsa, kendiniz yorumlayin, tutma veya cikma kararinizi verin.

saygilar

H.ömer iren
13-04-2004, 13:55
fiyat 1550 acaba hala bayrak formasyonu devam edıyor mu yoksa yırttık mı bayragı?

tifosiferre
13-04-2004, 16:49
Bu hisseyi ne zaman alicaz ya,bayrak formasyonunun sonlanmasini mi bekliyecegiz??

hamlet
14-04-2004, 12:26
IMKB Şirket Haberleri
14/04, 11:06:51

yapi kredi yatirim ortakligi a.s.nin 14.04.2004 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. sermaye piyasasi kurulunun 02.04.2004
tarih ve 226 sayi ile onayli sermaye artiriminin tamamlanmasina
iliskin belge, istanbul ticaret sicil memurlugunca 12.04.2004
tarihinde tescil edilmistir.

KontViper
14-04-2004, 15:24
Arkadaşlar ilerleyen günlerde bu kağıtta hareket kesin gibi isyat ta olmayanlar
ykryo da pozisyon alabilirler.

tifosiferre
14-04-2004, 22:06
İkisinde de pozisyonumuz olsun ya piyasada havamız olur,şaka bir yana Cuma alsak mı??

korhan
16-04-2004, 07:26
YKRYO hissesi bayrak formasyonuna cok uygun bir olusum icinde ama acikcasi ben supheye dusuyorum, belki de duygusal baktigimdan su an.
Kimseye AL dememistim bu arada flama olmassa sorumluluk kabul etmem :)
Surec olarak artik son gunlere geldik, bugun yarin islem hacminin artisi ile beraber yukari sert hareketlerin baslamasi gerekir.
ARFYO ya cok benzer bir hareket var. Bayrak sonunda stochastic dip yapmis. Hareketlenmesi gerek bence artik.

http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/YKRYO5.jpg

dartanyan
16-04-2004, 11:04
YKRYO hissesi (yeni)siyle ne zaman birlesir ve fiyat ne olur tahmini olan var mı acaba?

tifosiferre
20-04-2004, 00:11
Say1n korhan,

Ben bugün bu hissede ARFYO'nun persembe ve takibinde cuma günküne benzer bir hareket gördüm,sanki 1650yi kirma isteginde ve bir hacim artisi var,ne dersiniz?

mehmetengin
20-04-2004, 00:13
ya biraz daha beklese bari...arfyodan biraz kazanip sonra buna girsek :))
imzamdaki goruslerim hala gecerlidir !!!

tifosiferre
20-04-2004, 00:17
Kanımca vakit daraldı,hareket her an başlayabilir,korhan beyin yorumları harika,bir de şu mazhi'nin sınavları olmasa,ALKA 'ya demir attı inşallah çabuk demir alır...

Tunc
20-04-2004, 00:18
Bu sabah sayın Korhan'ın önerisiyle Arfyo almak için yola çıktım, ancak ameliyatttan çıktığımda Arfyo tavandı, bu nedenle Ykryo aldım. Sayın Korhan bunuda önermişti. Ne yapalım sayın Korhan bundan sonra, tutalım mı satalımmı?
Saygılar..

korhan
20-04-2004, 00:21
Bu sabah sayın Korhan'ın önerisiyle Arfyo almak için yola çıktım, ancak ameliyatttan çıktığımda Arfyo tavandı, bu nedenle Ykryo aldım. Sayın Korhan bunuda önermişti. Ne yapalım sayın Korhan bundan sonra, tutalım mı satalımmı?
Saygılar..

doktor bey uzulmeyin, borsada firsatlar bitmez.
Efendim ben hic bir hisseyi onermiyorum lutfen!! :)
Sadece gorus belirtiyorum. YKRYO da da ARFYO gibi bir hareket bekliyorum.
Eve gidince grafige bakarim, yarin sabahi beklemeniz gerekecek ;)

Mazhi
20-04-2004, 00:26
Kendi adima konusuyorum,yarin 1630u gectigi anda (iki kademe yükselis demek) eski veya yenisi farketmez aliciyim bu kagitta...Nedeni Arfyoda Sunshine abimizin belirttigi nedenle ayni.Bir de Korhanin yaptigi calisma tabii ki...Korhancigim tebrik ediyorum titiz calismalarindan ötürü tekrar,aldigin hayir dualari gücüne güc,verimine verim katar insallah :) Sevgiler..

H.ömer iren
20-04-2004, 00:30
korhan arfyo topıgındede yazdım ıstanbula gelırsen mısafırımsın bır gun bır yemek ısmarlayacam sana...

hıc kımseden bır yararın olmadan burada kamu hızmetı verıyorsun ve bence taktırı hakedıyorsun...

guzel calısmalarının devamını dılerım :D

Mazhi
20-04-2004, 00:31
Ya da kapanisin 1630un üstünde olmasini mi beklemeli,kafam karisti :hmm:
Du bakalim,sakin kafayla bi düsünelim...Alka ve Kristalden bozdurmak da isin cabasi,neyse bu topicte ben yorum yapmayayim en iyisi :D Birlesme eskide olacak bu arada temettü verilmedigi icin,bu tarz bisey duymustum..22 Nisanda dediler ama bilemiycem :)

selçuk efendi
20-04-2004, 00:33
inşallah ykb ile ilgili canımızı sıkacak bi gelişme olmaz,olsa da ykryoyu etkilemez :roll:

mehmetengin
20-04-2004, 00:34
tebrikler
+1

korhan arfyo topıgındede yazdım ıstanbula gelırsen mısafırımsın bır gun bır yemek ısmarlayacam sana...

hıc kımseden bır yararın olmadan burada kamu hızmetı verıyorsun ve bence taktırı hakedıyorsun...

guzel calısmalarının devamını dılerım :D

korhan
20-04-2004, 00:34
Burada kazandigim dostlar hic bi tavana degisilmez benim icin, keyfim tavan su an (ARFYO dan degil) sizlerin sayesin de eksik olmayin...

Mazhicim, kaset calismalarindan, turnelerden vaktin olursa :D
senden YKRYO da flama olup olamiycagi ile ilgili grafik-yorum bekliyorum!!

tifosiferre
20-04-2004, 01:14
İnşallah biz flama mı değil mi derken bu hisse tavanlarına başlamaz...

hamlet
20-04-2004, 01:35
Sevgili Korhan değerli yorumların için teşekkür ederim. Onlardan epeyce yararlandığımı belirtmeliyim. :roll:

Burada arkadaşlardan bir ricam olacak. Alım ve satımlarımızı yaptığımızda bunu burada Korhan ve diğer değerli arkadaşların yorumuna dayanarak yaptığımızı alenen belirtmeyelim. (öyle olsun ya da olmasın). Çünkü böyle yaptığımızda bu arkadaşlarımız zor durumda kalabilir. Burada kimse "Alım" ya da "satım" tavsiyesinde bulunamaz ve bulunmamalı.

Eğer biz burada yazılanlardan etkilenerek alım satım yapıyorsak bırakın bu bizde kalsın. Yorumlarından yararlandığımız arkadaşlara bir "teşekkür" sanırım herşeyden daha değerlidir. Zaten Korhan da bunu söyledi...

herkese sağlık ve bol kazançlar...

korhan
20-04-2004, 01:44
Ilginiz ve ictenliginiz icin cok tesekkur ederim sn hamlet..

en icten saygilarimi sunarim

Korhan

camarors
20-04-2004, 02:24
Sevgili Korhan değerli yorumların için teşekkür ederim. Onlardan epeyce yararlandığımı belirtmeliyim. :roll:

Burada arkadaşlardan bir ricam olacak. Alım ve satımlarımızı yaptığımızda bunu burada Korhan ve diğer değerli arkadaşların yorumuna dayanarak yaptığımızı alenen belirtmeyelim. (öyle olsun ya da olmasın). Çünkü böyle yaptığımızda bu arkadaşlarımız zor durumda kalabilir. Burada kimse "Alım" ya da "satım" tavsiyesinde bulunamaz ve bulunmamalı.

Eğer biz burada yazılanlardan etkilenerek alım satım yapıyorsak bırakın bu bizde kalsın. Yorumlarından yararlandığımız arkadaşlara bir "teşekkür" sanırım herşeyden daha değerlidir. Zaten Korhan da bunu söyledi...

herkese sağlık ve bol kazançlar...

Guzel bir konuya deginmissiniz.Bu durum arkadaslarimizin dusuncelerini baski hissetmeden,objektif bir sekilde ortaya koymalari acisindan bence de cok ønemli.

korhan
20-04-2004, 07:15
Manipule ediyor gibi olmasinda, benim kanaatimce, cok yakin zamanda tavan cekebilir.

http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/YKRYO6.jpg

Tunc
20-04-2004, 08:44
Sayın Korhan,
Haklısınız, bende yorumunuz demek istemiştim.
Hisse.net'in en önemli farkı sizin gibi değerli ve dürüst yorumcularının olması. Gerçekten çok yararlanıyoruz. Yaptığınız büyük emek isteyen çalışmalar.
Teşekkürler.....

stockgeneration
20-04-2004, 11:16
ykryo aldım 1700'den. sayın korhan'a tekrar güvenerek. şu an 1740-1750,
ama çok sığ tahta. kademe verebilecek varmı?

paramen
21-04-2004, 01:16
Yarın bi tavan çekermi acaba...sanki bugün ilk izlenimleri verdi gibi...

H.ömer iren
21-04-2004, 01:20
arkadaslar 2 hafta once 1820den almıstım bugun baktım dusuk grafık guzel yumuldum oyle bır almısımkı 1630-1640 ve 1650 kademelerını kaldırmısım :D
o kadar sıg bı kagıt ıste 1640 ı 20 lot ıle kaldırdım cok zevklı oldu

paramen
21-04-2004, 01:26
Dostum tamam sığ bi kağıt ama bu kazandırmayacağı anlamına gelmez dimi ;)

Serkopagus
21-04-2004, 01:53
Grafikten ben bu kağıdın yukarı doğru bir hamle yapacağını düşünüyorum ve o yüzden acele etmeyeceğim.Ben bu kağıt kısa zamanda en yukarı çıkacak(Umarım) :D

korhan
21-04-2004, 05:04
Hala bayragin disina cikamadi, 1825 onunde onemli direnc su an.
Teknik gorunum olumlu.

http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/YKRYO7.jpg

korhan
22-04-2004, 09:27
Bugunki kapanisi da gorelim. 1800 ustunden kapanmasi gerek artik.

http://img54.photobucket.com/albums/v164/korhand79/YKRYO8.jpg

serdarkus
22-04-2004, 10:12
Tarih: 22.04.2004

***YKRYO.E******YKRYO.Y*** Ulusal Pazar'da islem gormekte olan Yapi Kredi Yatirim Ortakligi A.S.'nin yapilan olagan genel kurul toplantisinda kar payi dagitilmamasi konusu kesinlestiginden, sirketin Eski ve Yeni hisse senetleri siralari (YKRYO.E ve YKRYO.Y) isleme kapatilmis olup, 22.04.2004 tarihinden itibaren (BUGUN) ESKI ve YENI hisse senetleri siralari birlestirilecek ve sirketin hisse senetleri ESKI (YKRYO.E, A.O.F.:1578 TL) sirasinda yeniden isleme acilacaktir.***

stockgeneration
22-04-2004, 10:59
1570'e kadar geldi.. :(
sayın korhan, bayrak formasyonu gerçekleşmeyecek galiba..
neyse isyat ve arfyo'dan kazandık, bundan da kaybederiz.. :)

paramen
22-04-2004, 12:20
Arkadaşlar kağıt 1550 ye geldi neler oluyor!!!

thesims008
22-04-2004, 12:31
arkadaslar hissenin eskisi ve yenisi birlesti.hisse 1578 ten işleme tekrar acıldı.korkulacak bidurum suanda yok.sevgili korhan usta yeni grafigi analiz ederse seviniriz...

H.ömer iren
22-04-2004, 12:35
hala bayragın ıcınde merak etmeyın

mehmetengin
22-04-2004, 12:40
bayrak baslayali 4 hafta oldu yaklasik..2-3 hafta daha boyle devam edeblir..
kaynak=korhan bey 6-8 hafta diyordu :=)

paramen
22-04-2004, 13:50
2.Seans ta neler olabilir dahada düşermiyiz?

Serkopagus
22-04-2004, 16:09
Yani YKRYO daki düşüş eski ve yeni hisse senedinin birleşmesinden mi kaynaklanmaktadır?
Bu düşüş daha devam eder mi?
Ne zaman çıkışa geçeceğiz? :(

tifosiferre
22-04-2004, 16:11
Alakası yok,DNZYO birleştikten sonra tavan gitmeye başlamıştı,YKRYO kar payı dağıtmama kararı aldı bu etkili olmuş olabilir,flama beklentisi içinde herkes...

H.ömer iren
24-04-2004, 00:39
ben umıdımı hala kesmedım tetıkte beklıyorum

ınsallah bayragı tamamlar

tamamlarda hem korhan uzulmez hem ben ve dıger hıssedekı arkadaslar uzulmez hemde bıraz para kazanalımda gulluoglundan korhana yollayacagım ev baklavalarının parası cıkar

korhan'a:hısse ne kadar artarsa 1 kılo baklavayı kapacan :D hadı ıyısın yıne :)

kuka
24-04-2004, 11:29
BEKLEMEDEYIZ.TAVAN YAPMADAN SATMAK YOK. :roll: :roll:

burusli
25-04-2004, 12:52
:roll:
hiç işim olmaz yoydu goydu bankaydı sikortaydı
ama bunun bende de görünümü bir nebze düzelmiş keşke bayraktı flamaydı direkti ottu çöptü deyip yukarılardan zıplamasaydınız neyse
:roll:

uzunvadeci
25-04-2004, 17:22
''nıye butun tahtalarda cıft tepe olusmus dıyorsun grafıkten anlamadıgın bellı''

diye yazmış bir arkadaşımız,olumsuz itibar puanı verirken.
YKRYO ve ISYAT'ta çift tepe olasılığına dikkat çekerek,arkadaşları uyarma gereğini dumuşum.YKRYO'da yaşananların bendenizi haklı çıkardığını düşünmekteyim.

ISYAT'ta ise ikili tepe formasyonu çoklu tepeye dönüşmüş durumda,bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz.

alıntı yaptığım yazının sahibine sesleniyorum.forum,iletişim için var.eğer paylaşacak bilginiz varsa buyurun paylaşın bizimle.rumuzunuzu gizleyip yazdığınız özel mesaj,ancak korkaklığınızı kanıtlar ve yücelttiğiniz cehaletinizi.başka bir şeyi değil.ayrıca belirtmeliyim ki,şimdiye dek ne sizinle ne de başka arkadaşlarla 'sen' sözçüğnü kullanacak denli ahbaplık kurduğumu sanmıyorum.eğer bendenize 'sen' diye hitap edecek kadar yakın olduğunuzu düşünüyorsanız,bu durum çok daha sert eleştirilerde bulunma hakkını verir,bendenize.buna hazır olduğunuzdan emin misiniz,sn.noname.

sn. burusli,imzanız bendenizin özenle kullanmaya çalıştığı 'sn.'kısaltmasına bir gönderme mi?doğrusu bendeniz o sözcüğü özellikle kullanmaya çalışırım. o sözcük,muhatabıma saygı duyduğumu-hiç tanımasam ve tanımıyacak olsam bile-,yazdıklarını ciddiye aldığımı/alacağımı,yazmaktaki/yanıt vermekteki amacımın,muhatabımı yaralamak olmadığını,gösterir.keşke tüm yazılarımız/yazılarınız 'sn' sözcüğünün işaret ettiği efendilik,dürüstlük ve içtenlikle yazılmış olsaydı.

saygılar sunarım
hoşçakalın

burusli
25-04-2004, 21:44
sn vadesizci
sizi hedef alarak bir yazı falan yazmadım özelinize yada itibar kısmındaki boşluğa falanda bir şey yazmadım, hatta size bir itibar puanı falanda varmadim ama şimdi katılıyorum diye vereceğim sizi hatırlamıyorum yani öyle yazılarınız bende bir çağrışım yapmadı nasıl biri olduğunuzu da bilmem yani sizin hakkınızda menfi müspet bir düşüncem de yok yani size karşı bir hareketim yok
bu başlık altında da bayrak tı flamaydı direkti falan filan konuları geçtiydi bende katıldıydım hatta dalga da geçtiydim galiba bırakın bu bayrak falama falan meselerini diyede, ona gönderme yaptım hepsi o

imzama gelince ben normal hayatımda da kimseye sayın diye hitap falan etmiyorum ki burada edeyim
çalıştığım kurumdaki en üst yetkiliye bile efendim derim ben hitap ederken,
e burda hiç tanımadığım birine sn demek benim içn çok önemli değil ha bunu önemli addeden varsa bence sorun yok birine sayın demekle ne ben gramdan düşerim nede sayın dediğim adamın gramı artar,
yani bom boş bir şey.
bu kp kısmında bende merak ediyorum benim yazılarımdan bazılarına abuk subuk bir kaç yorum yapıpta adını yazmayan muhterem kim bende merak ettim ama sonra dedim "hadi lan kimse kim dangalağın teki" dedim çıktım işin içinden

yani burdaki şimdi benim hissenet forumdaki genel yaklaşımım
ya bana ne hisse netten forumdan sn bilmem kimden yada falanca üstad !!! dan ben işime bakarım para kazanıyorsam sorun yoktur kaybediyorsam da vardır borsa anlamında da gerisini hiç sallamam bana sayın demişler dememişler ammmmmmaaaaan işim mi yok yani

ha bu foruma geliyorum bir şeyler okuyorum bunların işime yaradığını görüyorum en azından dikkatim çekiliyor ee o zamanda borçlanıyorum buraya ve bende bu işten anladığım kadarıyla dilim döndiğince düşüncemi yazıyorum borcumu ödüyorum olay bu

Fikir alış verişi ben sadece buradan fikir almıyorum aynı zamanda da fikir veriyorum

heps bu tekrar yazayım size karşı herhangibir şeyim olmadı olmazda sadece size karşı değil kimseye karşı öyle terbiyesizlik vs falan kp ye aşağılaycı yada tahkir yada tezyif edici hiç bir şeyim olmaz yani özelden birine yada kp den birine saçma sapan konuşma diye yazsam ne olacak yani (ki biri benim özelime böyle yazmış güldüm yani yazanın psikolojisine de acıdım ne yalan söyleyeyim)

hepsi bu selamlar :)

uzunvadeci
25-04-2004, 23:11
sn. burusli,

sorunun itibar puanı olduğunu mu sanıyorsunuz.şunu anlatmaya çalışıyorum.ISYAT ve YKRYO'da ikili tepe formasyonu oluşması tehlikesi belirmiş ve ben de arkadaşları uyarmışım,böyle bir tehlike var diye.muhteremin birisi,benim yanıldığımı ilgili topicde yazmak yerini,senli-benli ifadelerle ukalalık etmiş,rumuzunu da belirtmeksizin.böylesi tutumlar ne sanal ne de gerçek yaşamda hoş olmayan davranışlardır,sadece bunu belirtiyorum.
eğer katılmadığınız bir nokta varsa yazdıklarımda bunu ilgili topicde belirtirsiniz,şu noktada hatalısınız,dersiniz.bu arada ben de yanlış bildiğimi düzeltme imkanına kavuşurum.bu kadar basit.
tabii ki,hiç kimse sizi 'sn'demeye zorlayamaz.ama,bendeniz,bu sıfatı hak etmiyenlere de,hak etmediklerini düşünenlere de ısrarla 'sn'demeyi sürdüreceğim.salt,insan oldukları için.

saygılar sunarım
hoşçakalın

korhan
25-04-2004, 23:22
yani burdaki şimdi benim hissenet forumdaki genel yaklaşımım
ya bana ne hisse netten forumdan sn bilmem kimden yada falanca üstad !!! dan ben işime bakarım para kazanıyorsam sorun yoktur kaybediyorsam da vardır borsa anlamında da gerisini hiç sallamam bana sayın demişler dememişler ammmmmmaaaaan işim mi yok yani
Sayin burusli,
Bu forum da sizi pek takmiyor zaten, farkindasiniz herhalde.
Hayati onemsememek ve onemsenilmemek bir yasam tarzi olabilir, ancak dagbasinda yasamiyorsunuz, burasida binlerce kisinin izledigi gayet ciddi bir forum.

korhan
25-04-2004, 23:23
YKRYO da p.tesi sert yukari bir hareket olmaz ise, acilen portfoylerin bosaltilmasi gerektigini dusunuyorum, ilk gelecek duzeltmede en cok YO lar deger kaybedecektir.

http://img54.photobucket.com/albums/v164/korhand79/YKRYO14.jpg

burusli
26-04-2004, 10:28
bu SAYIN Korhan'a
isteyen takar isteyen takmaz zaten benim derdimde takılmak falan değil yukarıda açık açık yazdım anlamamışsın galiba
birde özelimden ben ne kadar takıldığımın farkındayım ve umurumda da değil :)
yazdıklarımı tekrar okursan ne demek istediğimi anlarsın (galiba)
Bu da SAYIN Vadesizci'ye
ya iyide açık açık yazdım sizi tanımam sizin yazdığınız bir şeye karşı cevap falan vermedim, ne sizin ne de başkasının ne özeline ne kp sine tahkir edici tezyif edici bir şey yazmadım hala yok ben ikili tepe dediydim bilmem ne kısmındasınız ne ikili tepeden haberim var nede yazdıklarınızdan,

gelirim buraya okurum giderim aaa bak şunu SAYIN :) Bİlmem kim yazmış bunda bir iş olabilir demem, yada bu herifin her dediğide yanlış çıkıyor aklını bayrakla direkle bozmuş boş ver demem, lan bu herifinde işi gücü takas bi naneden anlamıyor boş ver okumaya değmez demem, lan bu adamda yabancı alıyorla bozmuş salla gitsin demem, ulan bununda barsa yoksa trend çizgisi demem, ulllllllaaaaaaan bu herifinde her dediği doğru çıkıyor :) DEMEM
önüme geleni okurum, yada okumam ama okumamın sebebi yada okumamamın sebebi kesinlikle o adamın forumdaki TAKILMASIYLA orantılı olmaz

DAR DÜŞÜNMEYİN YOKSA PİYASA GENİŞ DÜŞÜNMEYİ SİZE DÖVE DÖVE ÖĞRETİR

YADA DAR DÜŞÜNÜN KAYBETTİĞİNİZ PARA CEBİME GİRSİN

SAYIN OKUYUCULAR

uç bir örnek vereyim
adamın tekide zamanında TAKILMAMIŞ
bu onun çokta umurunda olmamış
hikaye meşhur kelleyi kurtarmak için
evet dünya düzdür demiş, sonunda
yada ona benzer bişi
keyfinize bakın

bu arada çok şükür kimin bu işten ne kadar anladığını çok kısa sürede anlayacak kadar tecrübem var

:)

uzunvadeci
26-04-2004, 12:12
teşekkürler sn. justice,
içiniz rahat olsun,büyük bir problem yaşamıyoruz.

sn. burusli,
tekrar etmeye çalışıyorum.sorun ne itibar puanı,ne de 'sn'sıfatı sorunu.sanırım bu platformlarda gerçek yaşamda da tanışıklığı olan çok az sayıda kişi vardır.bu arkadaşların birbirlerine senli-benli hitap etmeleri anlaşılabilir.ama,birbirlerini tanımayan kişilerden birinin diğerine 'sen'diye hitap etmesi gerçek yaşamda nasıl yadırganırsa,bu platformda da yadırganması doğaldır.hele hele yukarıda gösterdiğim gibi,ukalalık da bu hitap şekline eşlik ediyorsa yadırgamanın ötesinde,kınanması gereken bir olgu var demektir.yazdıklarım yeterince açık değil mi?

H.ömer iren
26-04-2004, 12:56
ykryo da umudumu kaybedıyorum...

galıba yrn satacagım...

ben satıpta flama yaparsa ıste o zaman uzulurum :D

burusli
26-04-2004, 13:55
öfff be kardeşim mesele senin benim imzamı kendi üzerine alınman
doğru mu doğru sana yok böyle bir şey diyorum hala ....
homur homur
nokta
.
.
.
ne iştir yaa

tamam yaa senin eşşeğin kancık olsun ne diyorsan o tamam yaa
olgumdan benim olsun saygısızlığımda benim olsun ukalalığımda benim olsun ne iştir yaa

burusli
26-04-2004, 14:10
http://img41.photobucket.com/albums/v126/plenidal/ykryo.png

buda bendeki görünümü bu kağıdın

buda benim yorumum çıka mı çıkar düşer mi düşer onu bilmem ama şu görüntü değişmedikçe ben bu kağıtta olmam zaten yoların içinde olmam da uzun hikaye
Taaa ne zamanda burada yazdım bendeki görünüş bayraga flamaya benzemiyor diye

ha siz üsluba takmışsınız biraz anlaşılan
onada açıklık getireyim biri bana burada lan burusli koçum yiğidim dese de bişi öğretse ben ona kızmam hatta sevinirm bişi de öğrendim diye hatta adam bana böyle seslense de yazdığı bana bişi öğretmese bile kızmam hatta hakaret etse yine kızmam küfür etse demek ki bu böyle adi biri derim acırım, olmadı LA HAVLE çekerim olur biter

ok

not: bu kağıtta alınacak yer belliymiş zaten mart ortası bağıra bağıra gel beni al demiş aldım mı almadım niye ?
niyesi yukarda yazıyor yoyla goyla sikortayla bankayla işim olmaz

satılacak yer nereymiş mart sonu oda bağırmış mı bağırmış ama sat diye değil azalt diye

ha ben ortada ikili zirve yada dip görmüyorum görene de bravo diyeyim

olay burada kapansın yada devam edeceksen özelime beklerim

preatoria
26-04-2004, 16:11
ykryo da umudumu kaybedıyorum...

galıba yrn satacagım...

ben satıpta flama yaparsa ıste o zaman uzulurum :D

dostum sana 1490 dan destek atsam olurmu :D

uzunvadeci
27-04-2004, 00:00
üslup,aynasıdır kişiliğin.peki salt üslup mu?kullanılan,seçilen kelimeler de neyi işaret eder dersiniz?

paramen
27-04-2004, 00:34
Arkadaşlar bende bu kağıttan umudumu kaybetmek üzereyim...daha nereye kadar bekleyecez bu flamayı...

korhan
27-04-2004, 01:01
Arkadaşlar bende bu kağıttan umudumu kaybetmek üzereyim...daha nereye kadar bekleyecez bu flamayı...
8-10 mesaj onceye bakarsaniz dun gece bir uyari yazisi yazmistim, sabah sert bir yukari hareket olmazsa acilen portfoyler bosaltilsin diye.
Bugun itibariyle flama olasiligi kalmamistir bence YKRYO da.

H.ömer iren
27-04-2004, 01:02
dostum sana 1490 dan destek atsam olurmu :D

zaten elımızde kaldı barı yanımıza bır kac kısı toplayalımda tahtayı yapalım degıl mı :D
gecen gun 1650 den alım verdım fakat hısse 1460'tan yanı taban acıldı benım emırde o anda gectı ama cesıtlı kademelerden yanı tabanı bozup %1.4 artıya gecırdım hısseyı hemde 230 lot ıle sımdı boyle bır hıssede hergun ıstenılen hareket yapılabılır o yuzden her turlu destege ıhtıyacım(ız) olacaktır.

tekrar tesekkur edıyorum :D

preatoria
27-04-2004, 12:19
zaten elımızde kaldı barı yanımıza bır kac kısı toplayalımda tahtayı yapalım degıl mı :D
gecen gun 1650 den alım verdım fakat hısse 1460'tan yanı taban acıldı benım emırde o anda gectı ama cesıtlı kademelerden yanı tabanı bozup %1.4 artıya gecırdım hısseyı hemde 230 lot ıle sımdı boyle bır hıssede hergun ıstenılen hareket yapılabılır o yuzden her turlu destege ıhtıyacım(ız) olacaktır.

tekrar tesekkur edıyorum :D

ne demek efendim bugünde desteğe devam gerekirse yarında diğer günlerde

eee anasını alıp danasını almamak olurmu :D

Serkopagus
27-04-2004, 12:57
Ya geçen hafta aldık ama galiba bir süre elimizde kalcak gibi duruyor. :mad:
Şu vakitten sonra beklemekten başka yapabileceğim birşey yok.
Tek ümidim bu düşüşün bir an önce sona ermesi ve tekrar yükselişin olduğu o güzel günlerin geri gelmesi...

KUTSAL_KARACA
27-04-2004, 17:53
buradan alınmazda nereden alınır aldım gitti :)umarım sn korhan kızmaz aman latifemize alınmasında :)

korhan
27-04-2004, 23:19
buradan alınmazda nereden alınır aldım gitti :)umarım sn korhan kızmaz aman latifemize alınmasında :)
Estafurullah Sn karaca ne haddime ;)
Ben YKRYO icin pazar gecesinden (satis) uyarimi yaptigim icin rahatim.

H.ömer iren
27-04-2004, 23:29
korhancım umarım bu hısseyı ızlıyorsundur

satıs uyarını yaptıgın gıbı zamanı geldıgındede alıs uyarınıda yapabılır mısın?

sevgıler... :D

korhan
27-04-2004, 23:41
Yatirimciyi elimizden geldigince bilgilendirmek icin biz buradayiz Omer kardesim,

ah keske simdi TR de olsamda tv leri dergileri gasteleri izleyebilsem kesin su muhabbet vardir:

-beklenen duzetlme geldi
-20,000 den onceki son dusus alim firsatini kacirmayin (buna katiliyorum ancak vade belli degil henuz)
-Borsa 18,000 de destek yapti buradan gelecek tepki alislariyla 20,000 ler tekrar gecilecek
-Bush Temmuz da TR ye geliyor hadi hisse senedi alalim :confused:
-Endeksin bu duzetlmesi saglikli olarak algilaniyor :confused:
-Dolarin artmasi saglikli, hadi borsaya girin :D

Endeksin nereden donecegi belli degil. Orta vade olumsuz, yarin ki tepki cikisi kisa olmazsa kisa vadeli mom gostergeleri olumluya donebilir.
Yarin artiya gecince endeks gaza gelmeyin lutfen.

camarors
28-04-2004, 01:50
Estafurullah Sn karaca ne haddime ;)
Ben YKRYO icin pazar gecesinden (satis) uyarimi yaptigim icin rahatim.

Sutten(ARAT) agzin yanmis gibi sevgili korhan, YKRYO konusunda kutsal karaca'ya karsi kendini garantiye almissin :) .

hamlet
30-04-2004, 01:25
arkadaşlar,
Aşağıda bugün bigpara.com'dan aldığım takas bilgileri var. Bunları nasıl yorumlayacağımı birileri bana anlatabilir mi?
şimdiden teşekkürler...

SON 1 HAFTA TAKASI ARTAN ARACI KURUMLAR
Aracı Kurum * Adet * Fark
YKR YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 5.929.649.010 * 3.032.196.849
TIB T. İŞ BANKASI A.Ş.,B * 1.450.798.634 * 642.308.417
YKB YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.,B * 724.241.898 * 332.811.063
AKM AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A * 549.476.632 * 292.978.566
GRM GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A * 400.720.442 * 237.517.721

SON 1 HAFTA TAKASI AZALAN ARACI KURUMLAR
Aracı Kurum * Adet Fark
TKS TAKSİM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A * 1.262.000 * -10.896.000
SOE SOYMEN MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A * 423.000 * -3.248.000
AAM AKBANK (A) MALİ KUR.SEKT * 7.363.000 * -2.637.000

ARACI KURUM DAĞILIMI
Aracı Kurum * Adet * Yüzde
YKR YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 5.929.649.010 * 49,47
TIB T. İŞ BANKASI A.Ş.,B * 1.450.798.634* 12,10
YKB YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş.,B * 724.241.898 * 6,04
AKM AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A * 549.476.632 * 4,58
GRM GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A * 400.720.442 * 3,34

KUTSAL_KARACA
30-04-2004, 13:30
onca düşüşün ardına arkadaşlarından bagımsız kalıyorsunya helal olsun ne diyeyim:) inadım inat bence bu seviyeleri bulamayız bir daha %100 ykryo YÜRÜBE KOÇUUUUM :)

Serkopagus
30-04-2004, 15:34
Valla artık yukarı çıkmanın zamanı geldi diye düşünüyorum.
Hadi gaza bastık bakalım nereye kadar çıkacak bekleyip göreceğiz... :rolleyes:

gemici
30-04-2004, 15:35
ha gayret

dartanyan
30-04-2004, 18:14
2.000'li rakkamları göreceğimiz günler yakınmidir arkadaslar ne dersiniz? :p

burberrys
30-04-2004, 18:32
bu seviyeleri uzun bir süre daha görmez artık:))) yapı kredinin borçlarının yeniden yapılandırılmasının ve anlaşılmasının kısa sürede çözüleceğini açıkladı babacan.... eeee bu da uçar artık:))

kuka
01-05-2004, 10:56
HADI BE ARTIK UCACAKSA UCSUN 1500 DEN ALDIK HALA BEKLIYORUZ. :hmm:

Serkopagus
01-05-2004, 13:03
Valla bekliyoruz ve uçmasını bekliyoruz.Bakalım ne zaman uçuşa geçecek ve ne kadar yükselecek merakla beklemedeyiz.

preatoria
03-05-2004, 10:36
Valla bekliyoruz ve uçmasını bekliyoruz.Bakalım ne zaman uçuşa geçecek ve ne kadar yükselecek merakla beklemedeyiz.

Sn.Serkopagus merakınız biraz azaldımı acaba :D yataktan kalkınca tavanla karşılaşmak böyle güzel bi duyguyumuş demekki :D :D

KUTSAL_KARACA
03-05-2004, 10:38
şahsen meraklı degil yürekliydim :) nereye kadar gider acaba?

Serkopagus
03-05-2004, 10:41
Sn Preatoria
Sabah direkt bilgisayarın başına geçtim ve seansın başlamasıyla YKRYO nun artan hisselerde ikinci sıraya yerleştiğini görümek çok güzel :) . Keşke hep böyle güzel duygular yaşasak.

mesutciloglu
03-05-2004, 10:53
sn serkopagus islem hacmi nasil...

preatoria
03-05-2004, 10:59
sn serkopagus islem hacmi nasil...
258 000 lotla tavan

Serkopagus
03-05-2004, 11:02
258 000 lotla tavan

Teşekkürler Sn Preatoria
Umarım bugünü böyle kapatırız.

camarors
03-05-2004, 11:35
xu100'deki sallanmayi takmamasina ve ortalamanin 1465 olmasina bakilirsa 2.seansta yukari devam edecek, gibi gørunuyor :dolar:

preatoria
03-05-2004, 15:14
1620 görmesine rağmen 1610 satışlarımız gitmedi 1590 -1600 den bir miktarı gitti onlarda 1470-1480 alışta bekliyor

gemici
03-05-2004, 15:17
birinci seans tavandan verdik kurtulduk.bir daha zor alırım........ :mad:

preatoria
03-05-2004, 15:36
birinci seans tavandan verdik kurtulduk.bir daha zor alırım........ :mad:

aklınızda kalacağına cebinizde kalsın

1480 alışlar gelmiş 1470 ler her an düşebilir :roll:

gemici
03-05-2004, 15:39
aklınızda kalacağına cebinizde kalsın

1480 alışlar gelmiş 1470 ler her an düşebilir :roll:

sana da iyi şanslar. :)

minikky
03-05-2004, 15:40
1480'lerden alanlardan biride benim hedefim yarın 1620'den çıkmak... :o

gemici
03-05-2004, 15:53

sanada iyi şanslar. :)

preatoria
03-05-2004, 15:57
1470 ler geldi mayınların hepsini döşedik şimdi uyuma vakti :D

Serkopagus
03-05-2004, 16:00
Acaba bu nereye kadar çıkacak?Sizce 1650 ve üzerini görmemiz mümkün mü?
Yoksa bugünden sonra tekrar aşağı seviyelere geri mi dönecek? :confused:

smileyzest
03-05-2004, 16:01
yaninda endeks destegide olsa hersey cok farkli olucak zaten

Serkopagus
03-05-2004, 16:09
yaninda endeks destegide olsa hersey cok farkli olucak zaten

Bu desteği herhalde bir süre daha göremeyeceğiz görünen o :(

minikky
04-05-2004, 00:02
sanada iyi şanslar. :)

Tesekkürler gemici. Hiç bir iddiamın olmadığını söylemeliyim.
Benimki tamamen beklenti. 2 haftada %20 oranlarında kaybımı belki telafi ederim diye birde buraya daldık.Umarım yarın sabah kötü bir sürprizle karşılaşmayız. :confused:

Bol kazançlar...

Serkopagus
04-05-2004, 01:31
Evet arkadaşlar dün güzelce çıktık peki sizce bugün ne yaparız?Çıkışımız devam edecek mi yoksa yoksa :(
Hangisi?

preatoria
04-05-2004, 12:58
dün 1470-1480 den aldıklarımızı bugün 1590-1650 arası satış yazdım iki kademe gitti öğleden sonrada diğerlerini çakarız ykb ile paralel hareket devam ediyor anasını bırakmazlarsa yavrusuda yola devam eder :D

preatoria
04-05-2004, 17:40
tüm portföyün %90 satıldı yarına küçük bir miktar kaldı onlarıda satar kacarız

öğleden sonra ykb catır catır gitti bizimkine dokunmadılar tedirginim biraz bu havada % 25 yaptı riske girmenin anlamı yok gemiye dönme vakti görüyorumki Sn. akbaba gemiye uğramamış dümene geçmek lazım :D

Serkopagus
04-05-2004, 21:05
Sizce daha fazla artmaz mı?
Bence Cumaya kadar 1700 ü geçer diye düşünüyorum (Bu tamamen kendi şahsi düşüncem.Sadece içgüdüsel :) )

preatoria
04-05-2004, 22:58
Sizce daha fazla artmaz mı?
Bence Cumaya kadar 1700 ü geçer diye düşünüyorum (Bu tamamen kendi şahsi düşüncem.Sadece içgüdüsel :) )
biliyorsunuz bu tip hisselere fazla güven olmaz ykb rüzgarı ile attık kendimizi yukarılara ykb ye paralel hareketine devaam edecektir. beni kesti doğrusu başka yerlerde işim var belki biraz erken kacmış olabilirim

saltuk
04-05-2004, 23:32
04/05/2004 tarihinde hisse grafiğinde "spinning top" oluştu. Bu sinyal kağıdın açılış ve kapanış fiyatları arasında çok küçük fark olduğunda ortaya çıkmaktadır. Bu sinyal kağıdın yeni bir tepeye yaklaştığının ve momentumun gücünü kaybetmeye başladığının bir göstergesi olabilir. Yarın biraz dikkatli olmakta fayda var..

minikky
05-05-2004, 00:30

1620 hedefim tutmadı ama çok şükür 1560'tan satma imkanı buldum.Sonra 1580'leri görmüş ama buda iyi...

Bol kazançlar...

hamlet
05-05-2004, 01:33
Bir web sitesinden YKRYO hakkında yorum:

Günlük Durum Raporu
Bugün hisse senedi düne göre yükselerek kapandı.En yüksek fiyat düne göre düştü ve en düşük fiyat düne göre yükseldi (Volatilite azalıyor). Hisse senedi fiyat trendi belirsizdir. İşlem hacmi olağanüstü yüksektir.

Günlük Trend ve Volatilite Analizi
Dikkat ediniz. Düşüş trendinde yukarı doğru sert bir dönüş oluşumu söz konusudur. Hisse senedi fiyatının volatilitesi normal seviyesinin altındadır. Bu durum, yatırımcılar arasında şu andaki trend konusunda fikir birliği olduğunu gösterebilir

"Düşüş trendinde yukarı doğru sert bir dönüş oluşumu söz konusudur." kısmında ne demek istiyor?
'daha yukarı gider' mi demek bu ne dersiniz?

Serkopagus
05-05-2004, 01:36
Ben Cumaya kadar beklicem.Aslına bu iki günde iyi arttı ama hala benim aldığım fiyata gelemedi demek ki çok yukardan almışım :o .Bu tip hatayı herkes yapabilir.Ama bu bana iyi bi ders oldu aslında :)

saltuk
06-05-2004, 00:48
04/05/2004 tarihinde hisse grafiğinde "spinning top" oluştu. Bu sinyal kağıdın açılış ve kapanış fiyatları arasında çok küçük fark olduğunda ortaya çıkmaktadır. Bu sinyal kağıdın yeni bir tepeye yaklaştığının ve momentumun gücünü kaybetmeye başladığının bir göstergesi olabilir. Yarın biraz dikkatli olmakta fayda var..

nitekim bir gün önce oluşan "spinning top", 05/05/2004 tarihindeki dönüşü teyit etmiş oldu. 1350'yi yeniden test ederek yükselişe geçmesi muhtemel. MACD ve stochastik olumlu görünüm sergilemesine rağmen +DI ve -DI negatif...Dikkatli olmakta fayda var...

preatoria
06-05-2004, 10:45
1400-1410-1420 alış girdim :D bonnie ile balık ziyafetine gideceğiz ordanda superman sunshine geçmiş olsuna para lazım para :D

preatoria
06-05-2004, 11:27
alışlar tamamlandı :p

KUTSAL_KARACA
06-05-2004, 12:42
ALLAH bereket versin :)

preatoria
06-05-2004, 12:49
versin tabiki :D

Serkopagus
07-05-2004, 03:25
Ne oldu ya böyle :( . Ne güzel aartacak derken bi anda yine düşmüş. Bundan sonra nasıl bir hamle yapacak acaba merakla bekliyorum. Şu an çok sıkıntılı günler geçiriyoruz umarım çok yakında bugünleri geride bırakırız.

KUTSAL_KARACA
10-05-2004, 12:50
1420den alan 1320 den neden almasın? :) üstelikte beklenti varken ? YÜRÜBE KOÇUUM

Serkopagus
10-05-2004, 20:14
Pardon ama yukarıda dediğiniz beklenti ne beklentisi? Hergün biraz daha düşüyorken bu kağıt nasıl oluyorda böyle birşey söyleyebiliyorsunuz? :confused:

goflet1
10-05-2004, 22:28
3 aylıkta kar oranı düştü.Cazip bir durum yok.Bence 1000 liraya kadar gevşeye bilir.Biz bunu 1370 maliyetle alıp 1500-1510 maliyetle sattık.Ama 1570lerdede verebilirdim.Şu an grup filanda yok.Olan gruplar zamanında bu hisseyi 150.000 lotla harekete geçirdiler.Özellikle 15 gün önceki gruba bakın görürsünüz farkı.Ama bir anda gidebilirde.Buna bir şey diyemem.BY ler ve spekler için iyi kağıt değil.YKBNK dururken kimse buna gitmez,hayallerinizi kırmayalım.Açıkça söylenirse şu an malda olanlara mal verilmiştir.Açık olarak dö...mişler...Saygılarımla
Doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur....

hudo
10-05-2004, 23:30
hareket zamanı yaklaşıyor galiba...
"herkes satarken al, alırken sat" :D

preatoria
11-05-2004, 10:00
Açıkça söylenirse şu an malda olanlara mal verilmiştir.Açık olarak dö...mişler...Saygılarımla
Doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur....

kullandıgınız kelimeler hiç hoş değil Sn. Gofret hiç hoş değil biraz daha dikkat :mad:

KUTSAL_KARACA
13-05-2004, 13:14
bune sessizlikya:) arkadaşlar işlem hacminde baya gerileme var sonumuz hayır olur inşallah.babacan çıksada konuşsa güzel oluyordu valla:) şuanki fiyatı baya ucuz degilmi sizce?

Serkopagus
13-05-2004, 14:33
Evet fiyatı gerçekten düşük.Umarım daha düşmez.
Ama baya zaman oldu bu seviyeye geleli herhalde yakındır yönümüzün yukarı olması...

KUTSAL_KARACA
14-05-2004, 13:52
ucuzunda ucuzu varmış demek velahavle:) düş bakim nereye kadar düşeceksin haydi hayırlısı

KUTSAL_KARACA
14-05-2004, 17:51
yerlerde sürünüyor umarım haftaya tavanla bir açılış yaparda yüzümüzü güldürür:)

preatoria
14-05-2004, 17:54
yerlerde sürünüyor umarım haftaya tavanla bir açılış yaparda yüzümüzü güldürür:) her düşüşün bir çıkışı vardır Sn. karaca biz güzel noktalarda maliyetlendik haftaya biraz daha alıp çoğaltmak ve sabretmek lazım biraz

Serkopagus
14-05-2004, 19:30
Ben baya bi almıştım hemde baya bir yukarıdan yani.Artık almaya korkuyorum yani hergeçen gün daha da aşağıya gidiyor.Aslında biraz daha alıp maliyeti en azından düşürebilirim.
Daha ne kadar bekleyeceğiz acaba?Babacan çıkıp açıklama mı yapması gerekiyor acaba?Çok düştü çoookkk... :mad:
Ama dediğiniz gibi her düşüşün bir çıkışı var umarım nasıl 1700 lerden buralara gerilediyse aynı oranda artarda yüzümüzü güldürür.

CERİTKALE
21-05-2004, 21:14
Uzun zamandır bir şey yazılmamış, elinde olanlar bırakmasın, kısa zamanda iyi yerlere gelecektir.

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=1530&stc=1

CERİTKALE
24-05-2004, 19:30
Yapı Kredi Bankası ile ilgili gelebilecek en küçük olumlu bir haberde tavan yapmaya hazır bir kağıt, izlemekte azda olsa portföyde bulundurmakta fayda var. Ayrıca portföy değeri olarak da iskontolu bir YO.

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=1607&stc=1

CERİTKALE
24-05-2004, 19:35
75 günlük grafiğini diğer göstergelerle sunalım ;)

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=1608&stc=1

gemici
24-05-2004, 19:37
ha gayret bekliyoruz...............

thesims008
25-05-2004, 10:20
tüprasda ihalenin iptali kararından cukurova grubu kagıtları olumlu etkilenecekse en hızlı şekilde ykryo nun çıkacagını düsünüyorum.3 aylık bilancosuda güzel gelmiş.bakalım acılısa göre azda olsa girmekte fayda var diye düsünüyorum.bol kazançlar...

hamlet
28-05-2004, 11:47
ben daha fazla dayanamadım arkadaşlar. Bekle bekle sonu yok hissede tık yok sattım kurtuldum oh bee

youngbroker
29-05-2004, 17:17
pazartesi alınırsa sonuçları ne olur?

sessiz
01-06-2004, 21:44
Sn Ceritkale yukarıdaki grafikte bir değişiklik oldu mu? Bu sayfaya gözattığınızda değerlendirirseniz sevinirim.Tşk...

sessiz
11-06-2004, 22:51
ykb ile ilgili haber çıktığında grupla birlikte harekete başlayacaktır.

Nos
12-06-2004, 00:29
Bu senette yakın takibimde arkadaşlar artık bu topictede olacağım sevgiler... Ykryo defter değerine yakın primsiz bir kağıt... Yani çıkarsa deli gibi çıkabilir diyorum... Takip etmekte oldukça fayda var diye düşünüyorum..

dideban
17-06-2004, 22:06
bugün ilk defa bu kağıtta ufakda olsa pozisyon aldım...
malum ykb bir giderse bu 2 gidiyor...
bakarsın bir haber patlatırlar yarın ...
sabredene sanırım yüzde 15-20 sağlam ekmek yedirir gibi geliyor bana...
acaba bir teknik analiz olsaydı ne iyi olurdu?..

AKBABA
22-06-2004, 18:37
Pay basi degeri 1770 civari !! bir de olumlu haber gelirse 2000 ler belki daha uzeri neden olmasin. Bir miktar ben de portfoyume aldim ... :)

AKBABA
23-06-2004, 16:39
Guzel olacak gibi bir his var icimde :) bugun biraz daha arttirdim :)

AKBABA
23-06-2004, 18:42
Bu kagidi izlerdim uzun sure ama forumuna cok bakmazdim. Bircok arkadas yazik bayrakdi, flamaydi umuduyla girmis ve cikmis anladigim kadari ile. ve epeyce de zarar yazmis ben isyat da para basarken :D . Arkadaslar bayrak flama tamam da, bir de AKBABA nezaman girmis veya girecek kagida ona bakin :) .

22 ve 23 Haziran tarihleri arasi, 1370-1400 araliginda, kagida yuklu bir sekilde girmis bulunmaktayim. Hadi bakalim gorecegiz bayragi dikecezmi simdi :cool:

(bu cool gulen yuzune birturlu isinamadim ama bir kerelik koyalim bari, havamiz olsun :D )

selçuk efendi
26-06-2004, 20:58
en uygun yerden Sayın Akbaba'ya eşlik etcez inşallah:)

ŞahMat
26-06-2004, 21:28
ykbnk kalkti, bunda ise daha tik yok.. ters kosemi olduk simdi ? :hmm:

hudo
27-06-2004, 01:29
pazartesi hareket başlar galiba... :roll:

AKBABA
28-06-2004, 19:42
Akbaba israrla YKRYO uzerinde ucuyor. Bugun biraz daha aldik, yakinda da fulleriz bu gidisle. YKB kagitlarinda harekelilik onumuzdeki gunlerde de surecek gozukuyor. En uygunu YKRYO gozuktu bana. Hadi bakalim yarin soyle 1500 lerin uzerine atalim kendimizi artik... Kagit diger forumlarda da dillerde 2000 uzeri konusuluyor. Bekleyecegim bakalim .. Akbaba nin bir bildigi vardir :roll:

CERİTKALE
28-06-2004, 23:51
http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2465&stc=1

AKBABA
29-06-2004, 09:11
sn ceritkale, grafik icin tesekkurler.
o da ne yolumuz acik gibi gozukuyor... :eek: :rolleyes:
hem de baya acik gibi... :D

sessiz
29-06-2004, 21:08
Sn. Ceritkale önceki sayfada grafiklerde değişiklik oldu mu diye sormuştum. Demekki zamanı varmış. Eklediğiniz grafik için teşekkürler.

CERİTKALE
29-06-2004, 23:11
bütün göstergeler (+) yönde olumlu!

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2536&stc=1

AKBABA
30-06-2004, 09:34
sn ceritkaleye teknik analizleri icin coook tesekkurler :)

coook guzel olacak coook :roll:

CERİTKALE
30-06-2004, 22:38
http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2584&stc=1

AKBABA
30-06-2004, 22:50
Sn Ceritkale belli ki usta bir fotografci :) , kopma anina yaklastigimizi anlamis olsa gerek, her gun bir enstantane veriyor bize. Yarinki vereceginiz fotografta kopmanin tamamen basladigini gormeyi umuyorum, bakalim gorecekmiyiz :rolleyes: .

Sn Ceritkale , aynen birkac gun daha devam gunluk fotograflara lutfen. Kopma ani kare kare sunulmali yatirimcilara :) Cok Tesekkurler

CERİTKALE
30-06-2004, 23:12
+ yöndeki RSI uyumsuzluğu bariz, yarın veya cuma en az iki tavanı var gibi, :D

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2585&stc=1

dideban
30-06-2004, 23:20
coook guzel olacak coook :roll: [/QUOTE]

sn. akbaba galiba yeni av yakalmış gibi bir haldesin..başarılar..afiyet olsun :D

CERİTKALE
30-06-2004, 23:26
Grafikte destek ve dirençlerimizi görebiliyoruz, Aroon da bugün al vermiş, olumlu haber bu kağıdı uçurur :D

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2586&stc=1

AKBABA
30-06-2004, 23:27
[/QUOTE]

sn. akbaba galiba yeni av yakalmış gibi bir haldesin..başarılar..afiyet olsun :D[/QUOTE]

Tesekkurler :roll: Gel buyur :) . Hepimize yetecek kadar var :D

CERİTKALE
30-06-2004, 23:28
Bu kadar yazdık çizdik artık bizi utandırmaz değil mi? :D

Zülfü Aşkın
03-07-2004, 14:36
buyuk bir risk aldim cuma gunu bakalim ne olacak

murat29
03-07-2004, 21:05
bitsin artık bu çile ya 2000 olda güldür yüzümüzü

CERİTKALE
04-07-2004, 14:37
YKRYO aşırı alım bölgesinde, önümüzdeki hafta veya sonraki hafta çukurova grubunun anlaşması açıklanana kadar küçük bir gevşeme olabilir diye düşünüyorum. Bir de anlaşma beklentisi kesin olduğu için biliyorsunuz ki beklentiler önceden satın alınır. Beklenti bittiği zaman beklentiye oynayanlar kağıttan çıkmaya başlarlar, bu da kağıdın yavaş yavaş aşağıya doğru süzülmesine yol açar. Açıklamanın yapıldığı gün dikkatli olmak da fayda var.

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2683&stc=1

AKBABA
04-07-2004, 17:21
Arkadaslar grafik ve katilimlar icin tesekkurler. Burada sunu unutmamak gerekir: Beklenti kesin diye bir sey hic bir zaman yoktur. Bakiniz CocaCola olayi kac kere ertelendi. Kesin olmayan bir olayda da risk denen sey herzaman vardir. Ve hicbirzaman (profes. buyuk yatirimci) riski %100 almaz. Ancak AKBABA gibi , azi coook yapmak isteyen, ve ayni zamanda riski seven ve goze alabilen cesur kucuk yatirimcilar riski %100 alirlar. Evet, ben de su an %100 riski aldim. Anlasma olacaga oynadim. Ancak biz kucuk yatirmcilar icin, yillarin borsa deneyimiyle, sunu ogrendim ki bu oyunu oynamaliyiz gerektiginde. Ama mantikli bir sekilde. Nerede beklenti varsa oradaki firsatlari degerlendirmeliyiz. Boyle firsatlar suru pisikolojisi ileguzel sonuclar doguruyor cogu zaman. ISYAT da bu yuzden bir kac kez iyi para kazandim, bir kere kaybettim. Bir kagida asik olup, ne bileyim takip ettigim MnDRS i ornek alayim tutsaydim, paralar enflasyon ve kagidin deger kaybetmesiyle eriyip bitmisti. Hareket bereket getirdi simdiye dek.

Sonuc olarak %100 alinmamis bu risk (prof. buyuk yat. tarafindan), beklenti gerceklestiginde grup kagitlarini tavan yaptiracaktir, bunu kabul edelim. Beklenti gerceklesmezse nasil kagitlarin geri cekilecegini kabul ediyorsak, beklenti gerceklestiginde de kagitlarin yukari gidecegini kabul etmeliyiz. Risk (sonuc olumluysa) = Kazanc ; Risk (sonuc olumsuzsa) = Kayip. Daha once YKB nin borsayi gizli ve profesyonelce yonlendirdigini soylemistim. YKB beklentisinin gerceklesme durumunda, diger kagitlar ozellikle buyukler tutunacak ve bir miktar yukari yapacaktir, YKB ve ilgili kagitlar cok daha sert yukari yapacaklardir dige dusunuyorum. Bu hareketi bazi kagitlarda mal bosaltma firsati olarak kullanirlarmi onu bilemem ama su gercegi unutmayalim ki iyi bir haberde grubun kagitlari haberden hemen sonra dusmez ve taban olmaz, korkmayin ! . Yeter ki o haber gelsin :)

Saglik, basari ve bol kazancli bir hafta dilegi ile...

dideban
04-07-2004, 18:48
akbaba döktürmüşsün yine destan gibi.. :D
hep buyuk banka kağıtlarındasın yani sağlam sularda sonra da risk-
çiyim diyorsun..ya sen bunlara risk mi diyorsun..hele bak biz risk-rulet ne kağıtlara giriyoruz.. :D
madem riskçisin kısa zamanda sende gel el bombası kağıtlara...yazılarımı takip et görürsün riski.... :roll:
velhasıl uğurlu adamsın..girdiğin kağıtlarda bereket oluyor...

ŞahMat
05-07-2004, 11:02
1550 den verdim.. sizlere kolay gelsin..tekrar hareket olursa yeniden degerlendirmeye aliriz..

CERİTKALE
06-07-2004, 01:10
http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2736&stc=1

Fatih
06-07-2004, 13:17
Gitmiyorsa fazla zorlamamak gerek..

Zülfü Aşkın
06-07-2004, 19:38
Gitmiyorsa fazla zorlamamak gerek..
sansimizi deneyecegiz belki tutar

CERİTKALE
06-07-2004, 22:51
http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2787&stc=1

CERİTKALE
06-07-2004, 23:23
YKRYO ile ilgili ekstra yorum yapmaya gerek yok diye düşünüyorum, beklentilerden dolayı, son 5-10 gündür YKBNK ile birlikte hareket ediyor. YKBNK topiğinde yapılan inecek çıkacak yorumları aynen bu senet için de geçerlidir.

ŞahMat
06-07-2004, 23:47
son 5-10 gündür YKBNK ile birlikte hareket ediyor.

yeri degil lakin konu gelmisken, YKFIN neden bu sekilde uctu sayin ceritkale ?

AKBABA
07-07-2004, 10:27
YKRYO nun YKBNK a gore karsilastirmali grafigi... Grafikte genelde YKRYO nun YKBNK a gore sert cikip akabinde suzulmesi goruluyor.. Bunu iyi bir haberde YKBNK a gore daha sert bir cikis yapmasini bekleyebiliriz seklinde yorumlayabiliriz diye dusunuyorum, ne dersiniz? Ayrica YKBNK a gore son iki yilda pek pirimli degil! :)
http://img78.photobucket.com/albums/v319/A_AKIN2/ykryoykbnk.jpg

Zülfü Aşkın
07-07-2004, 14:30
07/07/2004 tarihi ikinci seans öncesi disket emirleri girmeden tahtanin son durumu
4175 1450 1470 837
5000 1420 1480 2288
1000 1400 1490 1100
150 1350 1500 5700
1510 11693

Zülfü Aşkın
07-07-2004, 15:21
tavan 1620
1620 ye kadar 29000 lot satici var

Zülfü Aşkın
07-07-2004, 20:40
ben teknik grafik bilmem ama ekrandan gördugum kadari ile hisse iyi oldu
haber gelinceye kadar buralarda tutunursa bir parca ekmek yeriz gibime geliyor
herkese simdiden afiyet olsun:)

CERİTKALE
07-07-2004, 23:34
http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=2823&stc=1

Zülfü Aşkın
08-07-2004, 11:24
arkadaslar 1510 -1520 kademeleri alis agirlikli 1550-1560 kademeleri satis agirlikli su anki durum böyle

engin_cakir
12-07-2004, 13:18
Ykfin Den Sonra Alternatİf Operasyon KaĞitlarindan Bİrİ Denİlİnce Aklima Gelİyor.. Eder DeĞerİnİn Altinda OluŞu Bunu Desteklİyor.. Bu KaĞit Yakin SÜreÇte UÇacaktir..

sessiz
13-07-2004, 21:47
sabırla bekliyorum. en uzun beklediğim kağıtlardan biri(yaklaşık 1 ay). 3700 den alıp bekleyemediğim 3900 den sattığım YKFİN den sonra buna bari yanmak istemiyorum. sahi nasıl sabredip bekleniyor yav?

Zülfü Aşkın
17-07-2004, 20:33
bizim guzel halen uyuyor
ne zaman uyanacak acaba?

bana sabret diyorsun ben sabir tasimiyim
dönderip duruyorsun ben degirmen tasimiyim

Zülfü Aşkın
20-07-2004, 15:07
derinlik olarak baktigim zaman kagitta hareket baslayacak gibi duruyor
tabi sadece tahmin

Zülfü Aşkın
20-07-2004, 19:37
yarin artik senden tavanlar bekliyorummmm

Fatih
20-07-2004, 19:48
bir ara gitmiyorsa fazla zorlamamak gerekir diye yazmıştım sanırım..
ykb haberine bel bağladnız sanırım..

Fatih
20-07-2004, 19:50
hadi bakalım gözünüz aydın bddk'yla el sıkışmışlar..

Zülfü Aşkın
20-07-2004, 19:51
bir ara gitmiyorsa fazla zorlamamak gerekir diye yazmıştım sanırım..
ykb haberine bel bağladnız sanırım..
evet sadece haberden dolayi almistim

hakkinen
20-07-2004, 20:37
ben de almistim bugun
ben de
ben de
:D :D :D

CERİTKALE
21-07-2004, 11:21
YKRYO lar 1680 den satılmıştır.

Hayırlı olsun!

ACT
21-07-2004, 14:44
YKRYO lar 1680 den satılmıştır.

Hayırlı olsun!

Neden sattiniz? Bir bildiginiz mi var? ben sahsen ederi 1900 civari olan kagit oldugu icin satmadim.

CERİTKALE
21-07-2004, 14:55
Neden sattiniz? Bir bildiginiz mi var? ben sahsen ederi 1900 civari olan kagit oldugu icin satmadim.

Hayır bir bildiğim yok! Daha önce de ifade etmiştim, kısa vadede alıp satıyorum, karı cebimde görmeliyim, %12 kar 10 gün için fena değil. Daha çok beklentisi olan kagıtlara teknik analizine bakarak giriyorum, en fazla 10-15 gün bekliyorum!

Dendro
21-07-2004, 15:00
yarin artik senden tavanlar bekliyorummmm
Bu beklentiniz ilk seansta zorda olsa gerçekleşti.Sizce bu nasıl yorumlanmalı.Kısa vadeli düşünüp karlarını cebine koymak isteyenlermi tavanın bu kadar geçikmesine sebep olmuştur?

Zülfü Aşkın
21-07-2004, 15:06
Bu beklentiniz ilk seansta zorda olsa gerçekleşti.Sizce bu nasıl yorumlanmalı.Kısa vadeli düşünüp karlarını cebine koymak isteyenlermi tavanın bu kadar geçikmesine sebep olmuştur?
ayni fikirdeyim
ama tahtanin durumu sabah iyi olmadigi için ben elimde bulunan 28800 lotu 1680 den sattim

CERİTKALE
21-07-2004, 16:21
İkinci seans kötü verdiler! İyiki satmışım!

ACT
21-07-2004, 16:31
Kesinlikle. Bende tam bunu dusunuyordum. Ben satmadim.

dartanyan
21-07-2004, 16:33
Bende satmadım. Ama düşünmeden de edemiyorum yarın ne olur acaba? Yorumlarınızı alabilirmiyim?

CERİTKALE
21-07-2004, 16:49
niye bu kadar düştü acaba? Tekrar mı girsek?

sessiz
21-07-2004, 23:26
1280- 1490... 1380-1660 Allah bereket versin.Amin.

Dendro
22-07-2004, 10:35
Sayın zulfu askın sanırım tahminimiz doğru çıkmadı. Birileri verdide verdi.Bu kağıdın YKB anlaşması olmasada bir kaç tavan serisi yapması gerekirdi diye düşünüyordum.Anlaşmayla fitil ateşlenmiş olacaktı.Ama durum hiç öyle gözükmüyor.Şahsen bundan sonra ne olabileceği konusunda hiçbir fikrim yok.
Ben bu borsa işini öğrenemiycem herhalde.

Zülfü Aşkın
22-07-2004, 10:41
Sayın zulfu askın sanırım tahminimiz doğru çıkmadı. Birileri verdide verdi.Bu kağıdın YKB anlaşması olmasada bir kaç tavan serisi yapması gerekirdi diye düşünüyordum.Anlaşmayla fitil ateşlenmiş olacaktı.Ama durum hiç öyle gözükmüyor.Şahsen bundan sonra ne olabileceği konusunda hiçbir fikrim yok.
Ben bu borsa işini öğrenemiycem herhalde.
ben bu hissenin olmasi gereken deger olan 1900 e kadar gitmesi gerektigini dusunmustum
bu da 3 tavan a denk geliyordu ama nerde
iyiki sattik fakat tekrar almak içinde bekliyorum

CERİTKALE
22-07-2004, 10:57
Yeniden alma konusunda acayip tereddütteyim!!!!

CERİTKALE
22-07-2004, 10:58
Herhalde beklenti bittiyi oynuyoruz.

AKBABA
22-07-2004, 11:03
Herhalde beklenti bittiyi oynuyoruz.
beklenti bitti YAPI paydos :) (mu acaba :confused: ) :D

Zülfü Aşkın
22-07-2004, 11:08
kagit dip yedi ama simdi 1490-1500 oldu acayip bir sey oldu ya

sugarpan
22-07-2004, 11:25
Bence açıkçı kovaladılar biraz ve 1-2 güne yine yukarı gidebilir.

ACT
22-07-2004, 13:35
Valla ben sabah artik dayanamadim ve 1520'ye verdim. Her turlu realizeyi de yapmak lazim. Izlemedeyim.

CERİTKALE
22-07-2004, 17:43
Haydi hayırlısı bakalım!

1470 TL den tekrar girdik

başka giren var mı?

ACT
22-07-2004, 21:35
Belki yarin ikinci seansta alabilirim. Bakmak lazim ne olacagina seans'ta.

burberrys
22-07-2004, 21:45
ben de aldım.. 1.480

tifosiferre
23-07-2004, 00:15
FIBO'ya göre düzeltme seviyeleri 1430-1440'da,tepki gelmezse aşağısı boş...

CERİTKALE
23-07-2004, 00:21
stop loss 1400, hiç affetmem hemen keserim, prensip, taviz yok!

Ama düşüncem şu, iki gündür yoğun satışlara haftanın son günü tepki gelecek ve yükseliş yönünde yine hareketli olacak...

Bir de haftalık grafik koyalım mı?

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=3388&stc=1

ACT
23-07-2004, 10:35
1430'a ve 1440'a alis girdik bakalim gelecek mi?

CERİTKALE
23-07-2004, 10:43
Tam düşündüğüm gibi, küçük bir tepki yükselişi!

bice
24-07-2004, 14:42
merhaba
arkadaslar ykryo dan yüklü miktarda elimde var ve su an kararsızım ne yapmalıyım sizce
beklemelimiyim yoksa bosaltmalımıyım. Sayın askım yardımınızı bekliyorum

bice
24-07-2004, 15:12
sayın askın yardımlarınızı bekliyorum

Zülfü Aşkın
24-07-2004, 16:35
sayın askın yardımlarınızı bekliyorum
sevgili arkadasim
ben sattim 1680 den
hatta burdan acik acik yazdim
ykbnk iyi olmaya basladi ykbnk iyi oldukca ykryo da iyi olacaktir
pazartesi gunu hissenin durumuna bakalim sana elimizden geldigince yardim etmeye calisalim

bice
24-07-2004, 16:55
sayın askın tesekkur ederim

CERİTKALE
24-07-2004, 17:50
merhaba
arkadaslar ykryo dan yüklü miktarda elimde var ve su an kararsızım ne yapmalıyım sizce
beklemelimiyim yoksa bosaltmalımıyım. Sayın askım yardımınızı bekliyorum

Bende o günkü yükselişte 1680 den satmıştım, ancak Perşembe günü 1470 den tekrar aldım ve bekliyorum, eğer tavan yaparsa tekrar satarım, stop loss 1400.

Su
24-07-2004, 21:44
Yön yukarı gibi bir kaç lot alsammı acep ?

bice
26-07-2004, 12:27
1480 direnc seviyesi iyi tutunuyor masallah

Zülfü Aşkın
26-07-2004, 13:02
garantinin satislari var 29995 lot
ykb-md alislari 12924 lot
ilk bes kademesinde 38000 lot alici 121000 lot satici var

bice
26-07-2004, 14:44
sayın askın tesekkurler

CERİTKALE
26-07-2004, 17:58
Evet perşembe günü 1470 ortalama ile aldıklarımı bugün 1460 ortalama ile sattım,

ancak izlediğim kadarıyla her ne kadar dünya borsalarının da etkisi var gibi görünse de, YKBNK ile BBDK arasındaki anlaşma haberinden sonra kısa vadeli beklenti bitti gibi, bugün satmamdaki en büyük sebeplerden biri de bu pazar günü yayınlanan Tek borsa dergisindeki YKBNK ile ilgili yapılan habere ( haber; kağıdın kısa vadede en az 5000-6000 aralığına geleceğinden bahsediyor) ragmen kağıtlar yükselmemekte ısrar ediyorlarsa bunda mutlaka bir iş var bence tabi ki. Halbuki pazar günki Tekborsa dergisindeki YKBNK fiyatı ne olmalı haberinden sonra, bugün en azından %5 prim bekledim. Tabi iştiraklerinin de artmasını, ancak bırakın primi, YKBNK 3750 ye kadar düştü...Tabiki YKRYO da 1440' a kadar düştü, kapanış sizi aldatmasın son iki saniyede gelen küçük bir alımla kagıt 1460 kapandı. Ha bundan sonra ne olur, bence YKBNK ile ilgili yeni bir habere kadar endeksle doğru orantılı hareket eder, endeks düşerse düşer çıkarsa yükselir,

Bol kazançlar

bice
27-07-2004, 10:51
madem tekborsa da bu kadar abartılar neden hala daha bir kıpırdan ma olmadı anlayamıyorum. Fiyatı bu kadar ucuz ise ne alışların gelmesi gerekirdi.Ben bu borsayı ögrenemeyecegim.

bice
27-07-2004, 11:58
yapı kredi finans tavan yaptı muridi ykryoda tavan yapabilir.dikkat

bice
27-07-2004, 14:59
kimsecikler kalmamıs burada anlasılan

bice
27-07-2004, 18:02
yarın her sey olabilir.

CERİTKALE
27-07-2004, 18:31
Ben varım,

1450 den tekrar girdim! Son 1 saat...

bice
27-07-2004, 18:43
hos geldin

engin_cakir
28-07-2004, 09:36
Dün itibariyle ; yüklü alımla bende aranıza katıldım.. Bu kağıtta güzel hareketler olacak..

bice
28-07-2004, 16:07
fırtına oncesı sessızlık mı acaba

northwind
03-08-2004, 12:54
Ne firtinaymis be.bir turlu baslamadi,ama bu sefer inat ettim,bekleyecegim....

bice
03-08-2004, 18:54
bende inatla bekliyorum ama artık cok sıkıldım bu hisseden!

selam
04-08-2004, 20:47
Enflasyona Göre Düzeltilmiþ(Seri XI No: 20)
ÞÝRKET ADI 2004/06
YAPI KREDÝ YAT.O. (1.700.480)

bice
05-08-2004, 13:29
bu kadar iyi bir bilanco ve dusuk fiyat olmasına ragmen haraketsiz kalan bu hisse needeeeeen hala ilgisiz ..Ben de bu hisse de sans yok ikinci defa giriyorum yine zarar ..
artık bırakıyorum bu hisseyiççç

smart
06-08-2004, 16:37
Sn. Bice, 1.700.480 kar değil de zarar açıkladı. Herkes sabırla bekliyor ama umarım bu bilançoya rağmen bekleyişlerimiz iyi bir şekilde sonuçlanır.

northwind
06-08-2004, 16:47
Kagitta muthis bir baski var,kimseye sans tanimiyorlar,sanirim lotlari sayiyorlar,her girisimde %1,2 zararla ciktim,bunun anlami zamani gelince ykfin gibi harekete gececek demektir ama ne zaman,kimbilir?sabir,sabir,nereye kadar....

CERİTKALE
10-08-2004, 00:28
Grafiğe dikkat ederseniz bir yükseliş olacak gibi duruyor. Aynı durum YKSGR ve YKGYO nda da var! :roll:

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=3936&stc=1

MAGIC32
10-08-2004, 18:15
sn aşkın;
son yorumunuzu alabilir miyiz?

saygılar,
magic...

MAGIC32
11-08-2004, 16:22
sevgili arkadasim
ben sattim 1680 den
hatta burdan acik acik yazdim
ykbnk iyi olmaya basladi ykbnk iyi oldukca ykryo da iyi olacaktir
pazartesi gunu hissenin durumuna bakalim sana elimizden geldigince yardim etmeye calisalim

sn aşkın
nedir son durum?

saygılar,
magic...

CERİTKALE
18-08-2004, 00:57
Evet kısa vadeli göstergemiz kafasını yukarıya çevirdi!

Grafikten de görüldüğü gibi kafasını yukarı çevirdi mi yükseliş başlıyor, bakalım yarın devam edecek mi? :roll:

http://www.hisse.net/forum/attachment.php?attachmentid=4263&stc=1

bice
27-08-2004, 19:10
artık bu hisse grafik falan dinlemiyor ne zaman ne olur belli olmaz .Alan pisman .