View Full Version : GRNYO Garanti Yat. Ort.
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
furfilsa
08-08-2008, 15:26
Son 3 yıldır 3 ağustosta yapılan operasyon yine yapılacakmı bakalım.Grafiklerinde bariz yapılan operasyon görülebilir.2 gün 4 tavan sonra tekrar tabanlar???Benimkisi ölesine bir hatırlama..İncelemek isteyenlere duyurulur.Bakarsınız olurmu olur.Olacak diyede kesin bi durum yok.:)
olmadı sayın keskinali başka üç agustos'larda görüşmek dileğiyle
Yuh be kardeŞİm hİÇmİ yerİnden kipirdamiyacaksin endeks %2 yukari sen yerİnde say
XTRADERX
12-08-2008, 10:09
8 agustos 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)
garanti yat. Ort.
Portfoy degeri : 22,191,865.09
toplam deger : 22,062,622.32
birim pay degeri : 0.961334
portfoy deger tablosunun tamami excel formatinda haber ekindedir.
-matriks-
2006 DA GRNYO BÖLÜNDÜĞÜNDE KOÇ YATIRIMLA ÇALIŞAN VE RÜÇHAN HİSSELERİ 2 GÜN HESABINDA GÖRÜNMEYEN ARKADAŞLAR VARMI? xzdemir@gmail.com
XTRADERX
02-09-2008, 10:38
29 agustos 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)
garanti yat. Ort.
Portfoy degeri : 21,390,209.80
toplam deger : 21,948,985.15
birim pay degeri : 0.956383
-matriks-
takibimdesin 0.44 den gircem bu fiyata kagitmi olur?
hadi kardesim cakacaksaniz cakin amma uyuz kagitmis piyasa cokuyor bu hala direniyor !!!
Kİm bunlar yahu? Cuma gÜnÜnden berİ son 20 dakİkada kaĞidi 1-2 kademe aŞaĞi Çekİyorlar
KESKİNALİ
17-09-2008, 12:10
40 ta sağlam alıcı var sanırım.Yıkamadılar 10.000 leri verselerde.
haliloto
17-09-2008, 12:39
40 ta sağlam alıcı var sanırım.Yıkamadılar 10.000 leri verselerde.
kusura bakma boşaltmam lazım :arf:
dun 0.40 dan mal cektim.Bekleyelim bakalim daha asagisini beklemiyorum gelse bile yine alir ortalama yapariz.Memsa dan bile ucuz nasilsa :)
yazıklar olsun endeksin altında kaldı yine kağıdı çıkarmamak için ellerinden geleni yaptılar yine
XTRADERX
03-10-2008, 14:00
26 eylul 2008 tarihli portfoy deger tablosu (ytl)
garanti yat. Ort.
Portfoy degeri : 21,617,755.88
toplam deger : 21,623,280.08
birim pay degeri : 0.942191
-matriks-
yahu borsa aşağı inerken BANKALARADAN daha fazla düş borsa yukarı çıkarken sadece1KADEME çık ne biçim kağıt bu yahu yerlerde sürünüyor
ben bu kagidi halka arz edeninnn
bu kagidi,kagit diye islem gordurteninnn
kagidin cokusune gikini cikarmayan hatta mal alan yoneticilerinnn
daha yazmiycam...
bu kagitta yeni pozisyon acacak arkadaslara uyarim var
BU KAGIDI ALMAYIN !!!
3-5 tane kademecinin oyuncagi olmus bu kagitta yeni poz alip bu asalaklara kazandirmayin
birakin kendi bok cukurlarinda bogulsunlar.
yonetim kurulu uyelerinin bile mal alip kademeye vermeye calistigi bu kagittan bir BOK OLMAZ !!!
nacizane tavsiyem sakin bulasmayin !!
size bir borsacı hikayesi anlatacam ama şu an vaktim yok olunca anlatacm biraz bizim borsanın gerçekleriyle örtüşüyo ...bu arkadaşın söylediği bencede doğru bu kağıttan bi halt olmaz bulaşmayın batmış şirketler bile daha iyi gidin tarnstürk alın borova alın bakın okan bile 5-6 katına çıktı
GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK,
MEHMET REHA TANOR TARAFINDAN 9 EKIM 2008 TARIHINDE0,37 YTL FIYATTAN 50 BIN
ADET ALIS ISLEMI GERCEKLESTIRDI.
BU ISLEM SONUCUNDA SOZKONUSU KISI/KURULUSUN SIRKET SERMAYESI ICINDEKI PAYI
% 0,31119 OLDU.
NOT: SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO: 39 SAYILI TEBLIGI'NIN 5/H-1
VE 14'UNCU MADDELERI KAPSAMINDA IMKB'YE GONDERILEN BU ACIKLAMA IMKB GUNLUK
BULTEN EKINDE YAYINLANDI.
-MATRIKS-
hergun mal aldim mal sattim diye aciklama gonderen zati muhterem bile grnyo yonetim kurulunda bir herif inanmayan google da aratsin gorsun.
bu herif bile 1 kademeye trade yapmaya calisiyor yani siz dusunun kagidin umitsizligini.
bir sekilde bende bulastim bu sahtekar kagidina pismanim.
GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK,
MEHMET REHA TANOR TARAFINDAN 9 EKIM 2008 TARIHINDE0,37 YTL FIYATTAN 50 BIN
ADET ALIS ISLEMI GERCEKLESTIRDI.
BU ISLEM SONUCUNDA SOZKONUSU KISI/KURULUSUN SIRKET SERMAYESI ICINDEKI PAYI
% 0,31119 OLDU.
NOT: SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO: 39 SAYILI TEBLIGI'NIN 5/H-1
VE 14'UNCU MADDELERI KAPSAMINDA IMKB'YE GONDERILEN BU ACIKLAMA IMKB GUNLUK
BULTEN EKINDE YAYINLANDI.
-MATRIKS-
hergun mal aldim mal sattim diye aciklama gonderen zati muhterem bile grnyo yonetim kurulunda bir herif inanmayan google da aratsin gorsun.
bu herif bile 1 kademeye trade yapmaya calisiyor yani siz dusunun kagidin umitsizligini.
bir sekilde bende bulastim bu sahtekar kagidina pismanim.
bende pişmanım ve fiyatının borova mndrsle eşitlenmesi için dua ediyorum...kafa kafaya gelsinler 30bin lot alacağım.....
bende pişmanım ve fiyatının borova mndrsle eşitlenmesi için dua ediyorum...kafa kafaya gelsinler 30bin lot alacağım.....
oraya gelmeye birsey kalmadi zaten yakin zamanda goruruz.
su anda 2003 fiyatlarinda hareket eden bu kagit,bu serefsiz yonetim kurulu uyeleri basta olduklari muddetce daha asagilarida gorur
adamlar isi gucu birakmislar 1 kademe trade edicem 500 ytl kazancam derdindeler,gidin portfoyu nasil duzeltiriz diye dusunun biraz
bu kadar acsaniz gelin o parayi vereyim ben size serefsizler
Bu hisse çok düştü,, ama sanki diğerleri düşmedimi hepsi aynı yerlerde sürünüyo,, şimdi yapmamız gereken tek şey,, olan oldu bundan sonra en önce sıçrama yapacak hisseyi bulup ona geçmek,,bu konuda tecrübeli arkadaşlar noolur yardım etsin hangi hisseye geçelim,, en azından hangi sektöre geçelim onu söyleyin oda yeter lütfen..
Bu hisse çok düştü,, ama sanki diğerleri düşmedimi hepsi aynı yerlerde sürünüyo,, şimdi yapmamız gereken tek şey,, olan oldu bundan sonra en önce sıçrama yapacak hisseyi bulup ona geçmek,,bu konuda tecrübeli arkadaşlar noolur yardım etsin hangi hisseye geçelim,, en azından hangi sektöre geçelim onu söyleyin oda yeter lütfen..
bu saatten sonra kimildamak yanlis bence cunku endekste dip belli degil
yani baska bir kagit alirsin daha hizli duser
tek bildigim birsey var sakin ama sakin yabanci pozisyonu olan kagit almayin cunku hedge fonlar cumadan itibaren agresif sekilde satmaya basladi
yonetim kurulu dahil herkesin 1 kademeye oynadigi siktiri boktan bir kagit iste
sakin bulasmayin...
herkese müjde ....ben sattım bu sktiri boktan hisseyi artık gider... kimse merak etmesin ben hangi hisseden çıktıysam en az beş katına gitmiştir.
herkese müjde ....ben sattım bu sktiri boktan hisseyi artık gider... kimse merak etmesin ben hangi hisseden çıktıysam en az beş katına gitmiştir.
degil 3-5 kat bu kagit 3-5 kademe bile gitmezzzz.
bugünkü tavan hakkında bilgisi olan varmı dostlar. bi derede kurt filanmı öldü..yoksa patronlar mı öldü
KESKİNALİ
13-11-2008, 21:39
bugünkü tavan hakkında bilgisi olan varmı dostlar. bi derede kurt filanmı öldü..yoksa patronlar mı öldü
Bir Soymen Klasiği diyebiliriz.
degil 3-5 kat bu kagit 3-5 kademe bile gitmezzzz.
ben gider dediysem giderrrrrrrrrrr:grrr:
ama ne yazık bile bile biz bu hatayı devamlı yapıyoruz... ısınıyor tam gitmeye gıdım kalıyor satıp peşinden bakıyoruz neyse satmayan arkadşlara bol karlar bizde beklemeye devam ...
acıdı bana benide trene almadan gitmicek galiba
acıdı bana benide trene almadan gitmicek galiba
soymen euro tayfasi kademecidir ve tasimak icin gucleride yoktur
bu kagidin gidecegini dusunenler yalniz ve yalniz hayal gorurler
BANA INANMAYANLAR COK BASIT BIR SEKILDE DOGRULUGUMU TEST EDEBILIRLER
mesela tekrar 0.32 veya 0.33 alisa gelirse kademeye 300.000 lot alis yazin aninda ve aninda mali beyninize cakarlar
adamlar o gun 0.30,0.31,0.32 cizerek mal aldilar
yani ortalama 0.31 ile mali yuklendiler
LUTFEN BENIM DEDIGIMI DENEYIN NE OLDUGUNU GORUN :he::he:
Acayİp tavan yaptida sankİ bugÜn kar satiŞi geldİ kademecİlerİn ekmek kapisi rezİl bİr kaĞit
piyasa gider bu kagit gitmez
yo lar gider bu kagit gitmez
garanti bankasi gider bu kagit gitmez
yonetim kurulu uyelerinin bile kademeye dondugu bu kagit gidermi soruyorum...
Bu rezİllİk yahu borsa 24000 lerde grnyo 0.29-30 araliĞinda borsa 26395 lerde grnyo 0.29-0.30 da bu kaĞit hİÇmİ gİtmeyecek yuh yanİ
artik iyice emin oldum bu kagittan bi bok olmaz.
yatırım ortaklıkları %15-20 yukarı GRNYO sabit tık yok YUH BE
yatırım ortaklıkları %15-20 yukarı GRNYO sabit tık yok YUH BE
sahibi oan yo lar yukarida bir kagit sahipsiz olursa yonetim kurulu baskani bile 1 kademe kar etmek icin mal alirsa olacagi bu dur !!
yonetim kurulu baskaninin 1 kademeye mal alip sattigini burada uzun zaman once yazdim 2-3 ay oldu heralde ben yazdiktan sonra YONETIM KURULU BASKANI ISLEM DAHI YAPMAZ OLDU :):)
tekrar ediyorum bu kagit sahipsiz diger yo larla karistirmayin
bu kagitta pozisyonu olan herkes zararda bende dahil !
kimi yo lar %100 yapinca ve sektorde genel hareket baslayinca bizim kanser kagidida 2 kademe gitti :):)
arkadas bu kagit tasfiye edilsede insanlarin defter degeri uzerinden ellerine bir miktar para gecsede zararlari azalsa olmazmi yorum yapabilecek avukat arkadas varmi?
KARAŞARLI
05-01-2009, 16:35
gidiyooooooooo.........
grnyo uyandı........
gidiyooooooooo.........
grnyo uyandı........
bu kagittan bi bok olmaz maalesef
piyasanin iyi olmasiyla biraz gitti,gitti dedigimde 2 kademe
yarin piyasa donunce merak etmeyin en hizli bu cakilir dibe
Kesİnlİkle haklisin.bu kaĞittan sadece mendİl olur
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.