View Full Version : GRNYO Garanti Yat. Ort.
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
Arkadaşlar şimdi bu senette %614,28 bedelli artış olmuş ancak yatırımcılar talep etmemiş ve sermayesi 16.460,000 ytl olarak dikkate alınması gerekmektedir. 18.770.000 (01/12/2006) Ytl portföy değeri üzerinden 1,14 gibi bid defter değerine ulaşılıyor. Ancak Yatırım ortaklığı defter değerlerinin verildiği açıklama dosyasında bu konuda herhangi bir bilgi bulunmamakta. Uyarmak için Yatırımcı Değerlendirme Merkezini de aramama rağmen terbiyesizce cevap veren Oğ.. isimli hayatından bezmiş danışman sayesinde uyarı sanırım bu haftada bültende yer almayacak. Neyse Euroline gibi ekranlarda sermaye 50,000,000 ytl gözüktüğünden ucuz gibi gelebilir ancak asla ucuz değildir. Çok daha hesaplı yatırım ortaklıkları bulunmakta. Ben buradan üzerime düşeni yapayım da hiç değilse sevgi saygı duyduğum forum arkadaşlarımdan birine faydam dokunabilir. Sabah sabah sinirlendirdi oğ. denen yaratık ama olsun. Sanırım kendisini tanıyorum o nedenle Başkanlığa bildirmeyeceğim ama böyle şey olmaz açıkcası yazık IMKB yatırımcılarına.
syn Hilook,
dediklerinize katılıyorum. Bu arada 1998 nolu yazıma bakmanızı öneririm.
saygılar. Şirketin cikarilmis sermayesi 16.460.000 ytl olarak
tescil edilmistir.
Ben yazınızı gördüm ancak inanın sermaye dd bağlantısını dahi kuramayan çok sayıda yatırımcıya sahibiz. Hatta yatırım ortaklığı alırken haftalık defter değeri açıklamasına bakacağına bilançosuna bakanlar var. Müşterim kağıdın defter değerini sorarken yazmadığını farkettim altta uyarı notu da yoktu sonra euroline'dan sermayeye baktım ki 50 000 000. Ben hatadan döndüm ama başkaları düşebilir yanlışa diye tekrar uyarmak ihtiyacı hissettim.
syn hilook,
Ky için duyarlı olan her arkadaşımıza sonsuz saygı duyarım. Umarım insanlar bilmeden esintiye kapılıp hareket etmezler.
saygılar
Dün itibariyle 1 pay değeri 1.16 YTL.
http://www.spk.gov.tr/kyd/yo/yo_index.html?tur=mkyo
bu sıkısık bantta devamlı para gırısıne ne demelı arkadaslar.,isin ilgincı para gırısı oldukca garantı satıslarıyle kagıdı asagı basmakta.,insallah netıce sı kısa zamanda ortaya cıkacak.,hadı hayırlısı
durum ıyıce ılgınglesti.,son 10 gun aracı kurumlar ılk 5 ellerındekı malı %200 arttırmıs durumda.,herhalde tav'ın halka arz hazırlıklarına baslıyoruz mesajı katkı yaptı.,tahta guzellesmeye basladı., insallah olumlu gıdısat ılk hafta kendını gosterır.,bol sanslar
ibrahim1
05-01-2007, 10:57
tav ın arzında %40 prim kesin yapar..halka arz 2 ay icinde olur...bence hareketin baslaması yakındır.zaten pay degeri 1.15 ....25% ucuz zaten.......
tavlamayalım adamları syn ibrahim1, beklemekte fayda var ama tavlamakta pek iyi olmuyor batırım ortaklıklarında................
alıcı/satıcı savası var gosterılmekte.,gar.yat mılletle dalga gecmekte.,dızınler elınde asılıp duruyor.,bırsey degıl koparsa ne yapacak merak etmekteyım.insallah yaklasmakta.,kolay gelsın
savas bıtmıs gıbı.,hısse ne asagı ne yukarı.,artık hısse yonu hakkında kararını beyan etmelı.,hadı hayırlısı
eli kulağında sırası geldı galiba ...
çok fazla güvenmeyin derim.........
Hamzah sanamı güveneceğiz.........
Hamzah sanamı güveneceğiz.........
hayır banada güvenme derim. Bu tür kağıtlarda speğine güven derim. Spekte taaa grnyonun kendisi. Ne zaman aldıklarını satmazsa kağıdına güven derim. Yanlış anlama azda olsa belirli bir çakılı lotum var nasrettin hoca işi...mayaladık ya tutarsa diye...........
saygılar
borsada beklentiler alınır gerçekler satılır.tav halka arzı ile ortaya bir beklenti çıktı.spek malları topladı elindekileri satmadığı zaman (bence o an çok yakındır) hisse kısa zamanda yukarı doğru zıplayacaktır.saygılar...
zaman her şeyin ilacı bekleyeceğiz...Hamzah dostum teşhisne katılıyorum.....ümitliyim.sağlıcakla kalın
bekleyelim bakalım ne olacak.....bu hafta bizim günümüz olabilir.
galiba......... bu hafta düzeltme olabilir..
tav remlamlara basladı.,zaman yaklasmakta.,hadı hayırlısı
yatırım ortaklıklarına para yatırmamız ölümcül hata oldu. Açıkcası komadayız. Komadan umarım tabuta koymadan çıkarız!!!!
kafiyeli olsun dedim...........
haklısın hamzah kardes.,
ancak bu ozellıkle grnyo ıcın gecerlı olmalı.,ve garanti yat.'nın ky attıgı buyuk kazıktır.,yaptıkları atraksıyonlar hıc yakısmadı.,bedellı masalıyla ky cebındekı tum parasını adeta caldılar.,boyle bır rezıllık.,ahlaksızlık bankacılıkta ılk sıraları kımseye bırakmamaya kararlı garantı aılesıne hıc yakısmamıstır.,bılmıyorum bu tav halkı arzı halen bu kagıda 2 senedır umutla bekleyen ancak kazık cakmak zorunda bırakılan yatırımcının yarasını sarabılecekmi.,isin ilgincide son altı ayında bır yandan toplarken dıger yandan kagıda asılan dıger aracı kurumların bozmak ıcın zararına dahı satıs yaparak kagıdın 0.93 dırencının altında tutmaya ınat etmesınde.,kagıtta denız ve ak yatırım zaman zaman hareket yaparken ısbank hıc kımseyı tınlamamakta.,garantı yat. da maksadı ısbank'tan kurtulmak ancak adamlar halen acık ara tahta sahıbı.,ınsallah hayırlı olur.,kolay gelsın.
sevgili dostlar, bir iki dostumuz TAV TAV diye söylüyordu. Bugün saat 10.30 gibi Kanal D de TV ye düştü. Umarım birşeyler olur.......yakında halka arzz haberide düşer.
yalnız bu durum bana geçen yılki dnzyonun halka yapacağı arzları hatırlattı. O günlerde yatıp kalkıp asyab, vestel beyaz eşya vs vs haberleriyle yattık kalktık kağıt üztüne bi %10 koydu. Arkasından %100 kaybettirdi. Hemde 2 liradan bedellileri toplayarakkkkkk..........
umarım aynısı olmaz...............hatırladım da hatırlatayım dedim.
fakat hep mi kötü senaryolar gerçekleşecek...bıktık değil mi?
ben bu kağıttan ümitliyim.tav büyük kuruluş beklentide arz konusu oldukça sağlam.kısa zamanda 1,00 ın üstüne kendini atar inşallah...
memoli55
08-02-2007, 00:36
gene bedelli patlatmasalar bari !!!???:beurk: :grrr:
erdemirci
08-02-2007, 22:57
tav nedir yaaa? Hiç duymadım. Bugün garanti yo hissesi dikkatimi çekti. Ufak bir miktar aldım. 1000 lot alıp bir kenara atayım diyorum.
tav nedir yaaa? Hiç duymadım. Bugün garanti yo hissesi dikkatimi çekti. Ufak bir miktar aldım. 1000 lot alıp bir kenara atayım diyorum.
sayın erdemirci tav [tepe-akfen-vie) nin kısaltılmış hali olan firma adıdır.istanbul,ankara,izmir,antalya hava alanlarını işleten kuruluştur.:)
dsgultekn
09-02-2007, 00:54
Garantİ Yatirim OrtakliĞi'nin Vergİ Daİresİne Sunulan 12 Aylik Net Kari 1.086.052 Ytl
memoli55
09-02-2007, 02:10
çok yakında öğrenirsin:yes: belki yarın :cool: belki yarındanda yakın:wink:
makrombor
09-02-2007, 09:21
düşüşte bile bırakmadılar kağıdı.hergün üstüne 1 kademe koya koya tırmanıyo..bekliyo..gün gelecek hareket belirginleşecek..
memoli55
09-02-2007, 11:07
çok yakında öğrenirsin:yes: belki yarın :cool: belki yarındanda yakın:wink:
:yes: :yes: :yes: :cool: :cool: :super: :super:
Bu Tavanda Durumlar Nasil Acaba GevŞeyebİlİrmİ..aylardir Bu Tavani Beklİyorum..ÇÖzÜlmez İnŞallah..ÖĞleden Sonrada Bİr %10 Tamamdir Benİm İÇİn
ben tavandan verdim çıktım,, kalanlara bol şans
erdemirci
09-02-2007, 11:52
tavandan kağıt satılır mı yaaa? 2. seans bir tavan daha yaparsa üzülmez misin? İkinci seansı görmeyince satmam. Hem ayrıca YO lar daha yeni harekete başladı. Satıp ne alacaksın ki?
DoĞru SÖylÜyosun Erdemİrcİ..aylarca Bekle Sonra KaĞidi Tavandan Sat..
DoĞru SÖylÜyosun Erdemİrcİ..aylarca Bekle Sonra KaĞidi Tavandan Sat..
açıkçası benim bekleme sürem yaklaşık 45 dakika :D
tavandan kağıt satılır mı yaaa? 2. seans bir tavan daha yaparsa üzülmez misin? İkinci seansı görmeyince satmam. Hem ayrıca YO lar daha yeni harekete başladı. Satıp ne alacaksın ki?
gedik yo. aldım bakalım o ne olucak..
dsgultekn
09-02-2007, 12:56
İstanbul, 9 şubat (reuters) - sermaye piyasası kurulu (spk), bölgesel havalimanı operatörü tav havalimanları
holding'in sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla yapmayı planladığı halka arz başvurusunu olumlu karşıladı.
spk'nın 5-9 şubat tarihli haftalık bülteninde yer alan bilgiye göre, halka arz için satış fiyatı aralığı 8.55 ytl-10.3
ytl olarak belirlenirken, halka arza garanti yatırım ve hsbc yatırım ortak liderliğindeki konsorsiyum aracılık edecek.
spk bültenine göre, şirketin sermayesinin 232.5 milyon ytl'den 242.2 milyon ytl'ye artırılması nedeniyle ihraç
edilecek 9.69 milyon ytl nominal değerli paylar ile tepe İnşaat, akfen holding ve akfen İnşaat turizm'in ellerinde
bulunan 29.06 milyon ytl nominal değerli paylar halka arz edilecek.
ayrıca halka arz edilecek tutarın yüzde 15'ine denk gelen 5.8 milyon ytl nominal değerli tepe İnşaat ve akfen
holding paylarının da ek satış hakkının kullanılması söz konusu olabilecek.
İmkb'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, tav'ın halka açılması planlanan hisse oranı ek satış öncesi yüzde
16, ek satışla beraber yüzde 18.4'e denk geliyor.
tav havalimanları holding'in İcra kurulu başkanı ve ceo'su sani şener, aralık ayında yaptığı bir açıklamada,
tav'ın kurucu ortaklarının halka arz sonrasında da çoğunluk hisselerini elinde tutmaya devam edeceğini belirtmişti.
şirket, aralık ayında, bu yıl gerçekleşmesi planlanan halka arz öncesinde, 225 milyon dolarlık hissesini abd'li
yatırım bankası goldman sachs'a , 90 milyon dolarlık hissesini ise avustralyalı altyapı fonu yöneticisi babcock &
brown'a sattı.
tav havalimanları holding bünyesinde, İstanbul, ankara, İzmir ve tiflis havalimanlarının yanı sıra gümrüksüz satış
mağazaları, yiyecek-içecek servisleri, it şirketi ile tav'ın yüzde 60 ve ciner grubunun yüzde 40 hisselerinin olduğu
yer hizmetleri şirketi havaş da yer alıyor.
tav havalimanları holding'in cirosu geçen yılın ilk 9 ayında yaklaşık 350 milyon dolar oldu.
((haberi yazan hümeyra pamuk, humeyra.pamuk@reuters.com; redaksiyon aslı kandemir, reuters messaging:
humeyra.pamuk.reuters.com@reuters.net; İstanbul haber merkezi, 0212-350 7000, faks 0212-350 7005-06))
1.05 den yolladım...ama kağıdın önü açık bence...
bence henuz yola dahi cıkmadı.,uzun bır yolculuk.,kolay gelsın
daha beklentim var bu kağıttan daha yola yeni çıktı.borsa da beklentiler alınır gerçekler satılır...
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
makrombor
10-02-2007, 10:04
tav yakınlaşsın kel alaka da olsa yine bi zıplama yapar heralde..kısa karlar realize edildi..1 altına pek bırakılmak istenmiyecektir diye tahmin ediyorum..
tav yakınlaşsın kel alaka da olsa yine bi zıplama yapar heralde..kısa karlar realize edildi..1 altına pek bırakılmak istenmiyecektir diye tahmin ediyorum..
:cool: :cool: :cool:
1.75 den göndermeyi düşünüyorum bende............
sen bu hisseye girdiysen basarlar..şaka .bol kazançlar..
zamanlama
12-02-2007, 01:01
1den 1,75 e %75 yani gönderebilirseniz süper ne diyim :)
uzay2006
12-02-2007, 13:08
ben 1.10 u bile aşmayacağına inanıyorum
makrombor
12-02-2007, 13:11
1 lerin çok olmadan altları yeni alım noktası olabilir diye düşünüyorum..bence son 1 hareket daha yapıp yeni gelenlere ikram yapacaktır..
haklısınz burdada vurmaya başladılar. Döve döve bıkmadılar...............:)
zamanlama
12-02-2007, 20:27
haklısınz burdada vurmaya başladılar. Döve döve bıkmadılar...............:)
vursunlar, vuracak bişeyleri kalmayınca 1 üzeri alanlar RJ global gibi onlarda gereken yere vurur :wink:
erdemirci
12-02-2007, 20:35
1,75 den satacak arkadaşa laf söylemeyin. Bu kağıt 2,00 liradan düştü. Arkadaşımız bir aksilik olmazsa 9. aya kadar o fiyatlardan satabilir. Benim hedefim 2,00 liranın üzerine çıkınca satmayı düşüneceğim.
ALAPOSTA
12-02-2007, 21:16
*garantİ Yatirim OrtakliĞi'nin Vergİ Daİresİne Sunulan 12 Aylik Net Kari 1.086.052 Ytl ...
hasbekli
13-02-2007, 20:41
bugünde kapanış 0,97 yorumu olan
:frown: :frown: :frown:
hasbekli
13-02-2007, 20:42
şaşırmış durumdayım...
bende 1.06 dan daldim ama 1.02 den zor ciktim..:cry: saniyorum spek mali verdi kyy nin kucagina..global ve is yatirimdan iyi yonettiler tav'in halka arzini..:bad: belki bu hafta 1.07 yi tekrar gosterirlerr ama bence zorr:notr:
uzay2006
14-02-2007, 17:00
Bu hikaye yanılmıyosam 1.50-160 arası sonlanabilir..fikrii değiştirdiğim için özür dilerim..ama öyle görünüyor...
Kişisel fikir
bu kağıttan bi b...k olmaz.yo ları % 20 prim yaparken bizim kağıt çok afedersiniz eşek çıktı.gelde kanser olma.lanet olsun
hemen karamsar olmayın.bakın bugün 1,01 den kapandı bence daha yolu var bu kağıdın benim hedefim daha yukarıları.kolay gelsin....
yatırım tavsiyesi değildir...
uzay2006
15-02-2007, 16:19
1.14 den 1.01 yüzde 10 doğramış ky yi...ne olabilir ki tav halka arzı pozitifliği dışında...
insafsız...
obblomovv
19-02-2007, 12:53
Y.K.B.' den işlem yapan kimse resmen dalga geçiyor.
Hala seriye devam ediyor.
önce 1 lot, sonra 2, sonra 3, ......... 10 lot. sonra yine 1,........!
erdemirci
20-02-2007, 22:56
Takmayın kafanızaaa. Nominal değerde kağıt alıyorsunuz da daha ne istiyorsunuz. Bugün sabahtan 1,01 e alış yazdım. Seansda gelmedi. Öğleden sonra tekrar 1.01 e girdim saat 15,30 a kadar bekledim gelmedi. Ben 1,02 den aldıktan sonra 1,01 e verdiler. :)
Neyse hayırlısı olsun. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
obblomovv
21-02-2007, 12:06
Güzel söylemişssiniz sayın Erdemirci ancak. Kısa zamanda hareket edecekmiş gibi durmuyor zannımca. Her şey güzel gözüküyor, hareket dışında.
bılancoyu beklıyordu herhalde
504, 28.02.2007 17:27:15, GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI`NIN 2006/12 AYLIK NET KARI 733,470 YTL
GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI`NIN 2006/12 AYLIK NET KARI 733,470 YTL
bakalım ne olacak.,
obblomovv
01-03-2007, 11:04
Bilanço okumak konusunda özürlüyüm ama; açıklanan gelirler, geçen döneme göre pekte parlak değil. Bilançoyu bizim için ayrıntılandıracak birileri var mı?
obblomovv
05-03-2007, 16:00
***GRNYO*** GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI A.S.'NIN 05.03.2007 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.'YONETIM KURULUMUZUN
05.03.2007 TARIH VE 166 SAYILI TOPLANTISINDA:I. OLAGAN GENEL KURUL
TOPLANTISININ, 2006 YILI CALISMALARINI INCELEMEK VE ASAGIDA YAZILI GUNDEMI
GORUSUP KARARA BAGLAMAK ICIN 23 MART 2007 GUNU SAAT 11.00'DE T. GARANTI BARKASI
A.S. EGITIM MUDURLUGU, DIKILITAS EGITIM MERKEZI DIKILITAS MH. EMIRHAN CD.
NO:145/B (DARPHANE ARKASI) 34348 BESIKTAS/ISTANBUL ADRESINDE TOPLANMASINA;II.
31.12.2006 TARIHLI KAR VE ZARAR TABLOSUNDAKI 733.469,93 YTL DONEM KARI
UZERINDEN ILGILI KANUNLARA GORE AYRILMASI GEREKEN YEDEK AKCELER DUSULDUKTEN
SONRA KALAN DAGITILABILIR KARIN VE 31.12.2006 TARIHLI BILANCONUN OZEL
YEDEKLERINDE YER ALAN 936.922,93 YTL GECMIS YIL KARININ TAMAMININ SERMAYEYE
EKLENMESI SURETIYLE IHRAC EDILECEK PAYLARIN BEDELSIZ OLARAK ORTAKLARA
DAGITILMASINA ILISKIN YONETIM KURULU TEKLIFININ GENEL KURULA ONERILMESINE,III.
2007 YILI BAGIMSIZ DENETIMI ICIN SECILEN BAGIMSIZ DIS DENETIM SIRKETI M.G.I.
BAGIMSIZ DENETIM VE DANISMANLIK A.S.'NIN GENEL KURULUN ONAYINA
SUNULMASINA,KARAR VERILMISTIR.GENEL KURUL TOPLANTI GUNDEMI GUNLUK BULTEN EKINDE
YAYINLANACAKTIR. ***GRNYO***
Bu habere de tepki vermedi!!!
Garanti Yatirim Ortakligi A.s.`nin 06.03.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
`05/03/2007 Tarihli Ozel Durum Aciklamamizin Ekidir. Genel Kurul`a Sunulacak
Yonetim Kurulu Teklifinde Bedelsiz Olarak Ortaklara Dagitilacak Temettu Tutari
1.633.719,36.-ytl`dir (%9,9254,1 Ytl Nominal Degerli Beher Hisseye 0,099254
Ytl, Brut=net).
garanti yan kagıtları.,ne olduysa %25 ge satın aldıktan sonra oldu.,son 2 senesınde ky mahveden garanti kagıtlarının ''EN'' i.,2 sene zarfında 2 bedelli bolunme komedısı gecırdı.,adı uzerınde bedelli ancak bu bedelli bolunmelerle ky'nın kanını emdıler.,bu sure zarfındada kagıt en dıp'den kurtulamadı.,ve bu 2 sene zarfında bır kere tavan yaptı oda 10 gun once ve 2 seans basında tavanı gerı verdı.,mehteran gıbı demek dahı bu kagıt ıcın ıltıfatdır.,kısacası rezıl bır kagıt olup cıktı.
sımdı bedelsiz ayagı cekmekteler.,ne oran belli degıl., bence bu kagıdın toparlanması ıcın en az %300 bedelsiz gerekir buda onlarda yok.,bu mubarek gecede gunaha gırmememek ıcın ''vıcdanları kurusun'' demiyorum.bu kagıttakı ky allah yardım etsın ,dayanma gucu versın insallah.
garanti yan kagıtları.,ne olduysa %25 ge satın aldıktan sonra oldu.,son 2 senesınde ky mahveden garanti kagıtlarının ''EN'' i.,2 sene zarfında 2 bedelli bolunme komedısı gecırdı.,adı uzerınde bedelli ancak bu bedelli bolunmelerle ky'nın kanını emdıler.,bu sure zarfındada kagıt en dıp'den kurtulamadı.,ve bu 2 sene zarfında bır kere tavan yaptı oda 10 gun once ve 2 seans basında tavanı gerı verdı.,mehteran gıbı demek dahı bu kagıt ıcın ıltıfatdır.,kısacası rezıl bır kagıt olup cıktı.
sımdı bedelsiz ayagı cekmekteler.,ne oran belli degıl., bence bu kagıdın toparlanması ıcın en az %300 bedelsiz gerekir buda onlarda yok.,bu mubarek gecede gunaha gırmememek ıcın ''vıcdanları kurusun'' demiyorum.bu kagıttakı ky allah yardım etsın ,dayanma gucu versın insallah.
oran belirli...%9.9 bedelsiz. Komedi. Afacan çocuklar misketleri alıp gitmesin diye yağ sürme hikayesi
hamzah kardes
gecen senede aynı pıslıgı yaptılar %7 temettu ıle mılletı gecıstırdıler.,yane yatırımcısıyle halen alay etmekteler,ancak ben halen umudumu yıtırmedım.,bu adamların herhalde ınsafı kurumamıstır dıye dusunmekteyım,.ayrıca ozsermayeye nazaran esas faaliyet karı bayagı guzel bır mıktar takr. 205m.,emsallerıne gore daha ılerıde.,buda umut kesıldiginde beklenmedık olumlu netıceye donusturebılır ,dıger bır beklentı daha once grgyo ıle ortak hareketlerı gercı onun cagrı netıcelenme surecı var ancak herhalde zamanı yaklasmıstır ve bılancosuda ıtıcı gucu olacaktır., tabı bu kagıdı bukadar beklerken neler kacırdıgımız ve manevıyatımızın nasıl bozuldugu cabası.
bence elinde bu kagıt bulunan her bır ky garantı uzerınde genel kurul oncesı yazılı sıkayet etmelıdır.,yoksa bunlar yaptıklarıyle ky kanını emerek buyuk basarı kazandıklarını zannetmektedırler.,kolay gelsın
87 den aldım 1,02 den salladım gitti.Bu sefer ben kazandım.kağıtta duygusal olmaya gerek yok.İnşallah kazanırsınız kolay gelsin.
***GRNYO***AKŞAM GAZETESİ- "ABD’Lİ LEHMAN BROTHERS, GARANTİ YATIRIM’A TALİP"
Türk finans sektörüne olan yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor.
Finans sektöründe bankalarla başlayan yabancı sermaye girişi aracı
kurumlara sıçradı. Bugüne kadar, hem lisans hem de banka alma
fırsatını kaçırmış uluslararası yatırım bankalarının aracı kurumlara
olan ilgisi sürüyor.
Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Dünya devi Merill Lynch’in
yatırım bankacılığı faaliyetlerine başlamasının ardından şimdi de
bir başka dünya devi olan ve dünya genelinde 503.5 milyar dolarlık
varlık yöneten ABD’li Lehman Brothers, Garanti Yatırım’ı satın almak
için kolları sıvadı.
Habere göre, şirketler arasında görüşmeler başladı ve
satışın yakın bir zamanda gerçekleşmesi bekleniyor. Bankacılık
kulislerinde, Garanti Yatırım’ımla Lehman Brothers arasında
görüşmelerin kısa bir süre önce başladığı ve satışın önümüzdeki
dönemde gerçekleşeceği konuşuluyor. Garanti Bankası’nın yüzde 25.5’ini
önceki yıl satın alan General Electric Capital Corporation’ın,
tüketici finansmanına odaklandığı için, banka dışındaki iştirakleri
satmayı planladığı konuşuluyor. Bu kapsamda daha önce de Garanti
Bankası iştiraklerinden olan Garanti Sigorta’nın satışı için dünya
sigorta devleri AIG, Aviva, ING ve Groupama ile görüşmelerin sürdüğü
konuşulmuştu. Türkiye’de finans sektörüne girmek için tek bir yolu
var, o da satın alma. Çünkü 1994 yılından bu yana sermaye
piyasalarında yeni aracı kurum lisansı verilmiyor. Dolayısıyla hala
Türk sermaye piyasalarında faaliyet göstermek isteyen yabancı sermaye
için aracı kurum satın almaktan başka bir yol kalmıyor.
Hisse senedi ve türevlerinde dünya çapında önde gelen kuruluşlardan
biri olan Lehman Brothers, stratejik ve finansal danışmanlık hizmeti
sunuyor. Müşterilerinin toplam varlığı 2006 sonu itibarıyla 503.5
milyar dolar olan Lehman Brothers, 1850 yılında kuruldu. Şirket,
Fortune dergisinin yaptığı araştırmaya göre, en gözde varlık yönetim
şirketi seçildi.
*** IBS HABER MERKEZİ ***
(14/03/2007 - 11:10:09)
netturcu
14-03-2007, 15:01
Arkadaşlar eğer yabancılara satılırsa kağıt en az % 90-100 kazandırır.Yatırım tavsiyesi değildir.
HAKYEMEZ
14-03-2007, 15:18
yabancıya satış haberi başka kağıtta olsa 2 tavan kesin yapmıştı.herhalde bugün borsanın aziziliğine uğradı fakat satış gerçekleşirse iyi prim yaparız.:yes:
netturcu
14-03-2007, 15:53
Evet yabancı görüşmelere başladık densin kağıt uçar.
HAKYEMEZ
14-03-2007, 16:33
arkadaşlar imkb'den akşam gazetesindeki yabancıya satış görüşmeleri hakkında garanti yatırım ortaklığından bu konuyla ilgili gerçeklik payı varmı diye bilgi istedim.eğer beni ciddiye alırlarsa yakında şirketten açıklama gelir.
ALLIGATOR
14-03-2007, 20:38
birader imkb ne bilsin lehman brothers olayını... Kağıtta anormal hareketler olursa şirket İMKB'ye bildirimde bulunur, herhangi bir şey yok ya da falanca firmayla ortaklık vs görüşmelerine başladık diye. Ama bu hiç bir zaman ERSU daki gibi gizli kapaklı ve sahtekarane yapılmaz Garanti de.
Bu haber sadece akşam gazetesinde çıktı bence yazıyı yazan gazeteciye sormak lazım kimden almış haberi.
Grnyo'nun birim pay değeri 1210...Geçmişi anımsadığımda uçarsa tam uçar.Hayırlısı. Ben de Ersu'dan Grnyo'ya geldim bugün. En azından geceleri rahat uyuyup aman tahta kapandı mı kaygısı taşımayacağım...
netturcu
15-03-2007, 02:18
Arkadaşım allıgator doğru söylüyorsun ERSU daki gibi gizli kapaklı ve sahtekarlık yapmazlar.
Bende yeni geldim garantiye
Allah yüzümüzü güldürür ihşallah.
bir y.o. satılırsa nasıl satılır. zaten çalışan sayısı 2-3 tür. hisselerden de pay değeri bellidir. satılacak olan y.o mu yoksa garanti yatırım mı.
HAKYEMEZ
15-03-2007, 09:14
15.03.2007 08:07:20
GARANTI BANKASI, "GARANTI YATIRIM" KONUSUNDA HER HANGI BIR KURUMLA OLUSMUS BIR GELISME OLMADIGINI ACIKLADI
GARANTI BANKASI, "GARANTI YATIRIM" KONUSUNDA HER HANGI BIR KURUMLA OLUSMUS
BIR GELISME OLMADIGINI ACIKLADI,
SIRKETTEN IMKB'YE YAPILAN VE IMKB GUNLUK BULTENINDE YAYINLANAN ACIKLAMA
SOYLE:
T,GARANTI BANKASI A,S,'NIN 14,03,2007 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR,
"KONU: SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO: 39 SAYILI TEBLIGI UYARINCA
YAPILAN ACIKLAMADIR,
BUGUN AKSAM GAZETESINDE "ABD'LI LEHMAN BROTHERS GARANTI YATIRIMA TALIP"
BASLIGIYLA BIR HABER CIKMISTIR, CESITLI KURUMLAR GUN SERMAYE PIYASASINA DUYULAN
ILGILERI CERCEVESINDE KURUMUMUZLA ZAMAN ZAMAN TEMAS ICINDE OLMAKTADIR, ANCAK
HALIHAZIRDA HER HANGI BIR KURUMLA OLUSMUS VE KAMUYLA PAYLASILMASINI
GEREKTIRECEK BIR GELISME BULUNMAMAKTADIR,"
cevap çabuk geldi.
ALLIGATOR
15-03-2007, 10:13
Cevap çabuk gelir çünkü bunların sermaye piyasalarına ve ky'ya bakış açıları farklı. Şu aşamada sadece gayriresmi teklif olduğunu düşünüyorum. O yüzden kamuyu yanıltmamak için evet görüşüyoruz dememişlerdir. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ben Vatan Gazetesinin asparagaslarına hep öm yargılıyımdır ama bu sefer Akşam Ekonomi servisinden geldi bu haber.Haberi yazan muhabire sormak lazım. Çünkü çok spekülatif bir haber bu. Yalnışsa bu Garantinin değil, Akşamın ayıbı olur.
satısa yalanlama yok.,teknık ıyı.,tum sınyaller ''al ''vermekte.,volum kotu sayılmaz.,p/g takr %35.,ancak 0.93 dırencı dag olmus gecılemıyor.,hadı hayırlısı
ALLIGATOR
21-03-2007, 10:28
Garanti Sigorta Hollandalı Euroko ya 365 milyon avroya satıldı. Sıra Garanti Yatırımda...
osiborsa
21-03-2007, 18:10
son dk alımları yarının güzel geçeceğine işaret gibi. ayrıca express de iyi mallanmış
ALLIGATOR
21-03-2007, 18:15
Acizane fikrim 23 marttaki genel kurul sonrasında hareketleneceği yönünde;II. 31.12.2006 TARIHLI KAR VE ZARAR TABLOSUNDAKI 733.469,93 YTL DONEM KARI UZERINDEN ILGILI KANUNLARA GORE AYRILMASI GEREKEN YEDEK AKCELER DUSULDUKTEN SONRA KALAN DAGITILABILIR KARIN VE 31.12.2006 TARIHLI BILANCONUN OZEL YEDEKLERINDE YER ALAN 936.922,93 YTL GECMIS YIL KARININ TAMAMININ SERMAYEYE EKLENMESI SURETIYLE IHRAC EDILECEK PAYLARIN BEDELSIZ OLARAK ORTAKLARA DAGITILMASINA ...
görüşülüp onaylanır.
ısm+express alımları cok ıyıydı.,bence bu sureklı kagıda basan garantı yat.'ada sınyaldir.,eger gunluk alım/satımlar degılse zaman haylı yaklasmıstır.,ve bır boga formasyonu baslangıcıdır.hayırlısı
osiborsa
22-03-2007, 22:36
İŞ yatırım dün aldığını bugün satmış. işin ilginç tarafı dün çizerek almıştı. maliyeti yukardan idi. o zaman adam zararına sattı malı. teb ve global toplamış. bunlarda genelde yab ya toplar. belkide bıyıklı yab dır. görelim bakalım neler olcak. yarın genel kurul u var heralde...
***grnyo*** Garanti Yatirim Ortakligi A.s.`nin 23.03.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
`garanti Yatirim Ortakligi Anonim Sirketi Olagan Genel Kurulu 2006 Yili
Calismalarini Incelemek Icin 23 Mart 2007 Gunu, Saat 11.00`de T. Garanti
Bankasi A.s. Egitim Mudurlugu, Dikilitas Egitim Merkezi Dikilitas Mh. Emirhan
Cd. No:145/b (darphane Arkasi) 34349 Besiktas/istanbul Adresinde Sanayi Ve
Ticaret Bakanligi`nin Istanbul Il Sanayi Ve Ticaret Mudurlugu`nun 23.03.2007
Tarih Ve 15692 Sayili Yazisiyla Gorevlendirilen Bakanlik Komiseri Hatice Onder
Gozetiminde Toplanmis, Ancak Hazirun Cetvelinin Tetkikinden Gerek Kanun Ve
Gerekse Ana Sozlesmede Ongorulen Asgari Toplanti Nisabinin Birinci Olagan Genel
Kurulda Mevcut Olmadiginin Anlasilmasi Uzerine Ayni Usul Ve Sekillerde
Yapilacak Cagri Ile Ayni Gundemin Gorusulmek Uzere Genel Kurulun Ikinci
Toplantiya Ertelenmesine Karar Verilmistir.` Genel Kurul Tehir Tutanagi Gunluk
Bulten Ekinde Yayinlanacaktir. ***grnyo***|
rezil insan bunlar 2 senedır aynı seyı tekrar edıyorlar.,tek marıfetlerı ky 'ı soymak.,allah ıslah etsın.
İŞ yatırım dün aldığını bugün satmış. işin ilginç tarafı dün çizerek almıştı. maliyeti yukardan idi. o zaman adam zararına sattı malı. teb ve global toplamış. bunlarda genelde yab ya toplar. belkide bıyıklı yab dır. görelim bakalım neler olcak. yarın genel kurul u var heralde...
genel kurulda bize yine hava sıktılar ama gelen hava karbondioksit oranı yüksek türden. Ulan bi kerede yaşam mucadelesi veren bu kullarına temiz oksijenli hava ver beee ne olur.
genel kurulu ertelemenin lehman söylentileriyle ilgisi olabilrmi bekleyelimmisatalım mı yön verebilecek bi ky var mı.
bedelsİz Orani Ne Olur.hesaplayabİlen Var Mi...
***grnyo*** Garanti Yatirim Ortakligi A.s.'nin 26.03.2007 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir. 'yonetim Kurulu'muzun 26.03.2007 Tarih Ve 167 Sayili Toplantisinda: I. 23 Mart 2007 Tarihinde Yapilacagi Ortaklarimiza Yasal Cagri Yoluyla Duyurulmus Olan 2006 Faaliyet Yili Olagan Genel Kurul Toplantisi, Ilk Toplanti Icin Gerekli Yasal Toplanti Nisabi Saglanamadigindan Sanayi Ve Ticaret Bakanligi Komiseri Tarafindan 1 Ay Icinde Ayni Gundem Gorusulmek Uzere Ikinci Toplantiya Ertelenmistir. Bu Nedenle; Sirketimizin Ortaklar Olagan Genel Kurulu Ikinci Toplantisinin 20 Nisan 2007 Gunu, Saat 11.00'de T. Garanti Bankasi A.s. Egitim Mudurlugu, Dikilitas Egitim Merkezi Dikilitas Mh. Emirhan Cd. No:145/b (darphane Arkasi) 34349 Besiktas/istanbul Adresinde Toplanmasina; Ii. 31.12.2006 Tarihli Kar Ve Zarar Tablosundaki 733.469,93 Ytl Donem Kari Uzerinden Ilgili Kanunlara Gore Ayrilmasi Gereken Yedek Akceler Dusuldukten Sonra Kalan Dagitilabilir Karin Ve 31.12.2006 Tarihli Bilanconun Ozel Yedeklerinde Yar Alan 936.922,93 Ytl Gecmis Yil Karinin Tamaminin Sermayeye Eklenmesi Suretiyle Ihrac Edilecek Paylarin Bedelsiz Olarak Ortaklara Dagitilmasina Iliskin Yonetim Kurulu Teklifinin Genel Kurula Onerilmesine; Iii. 2007 Yili Bagimsiz Denetim Icin Secilen Bagimsiz Dis Denetim Sirketi M.g.i. Bagimsiz Denetim Ve Danismanlik A.s.'nin Genel Kurulun Onayina Sunulmasina, Karar Verilmistir.' Genel Kurul Toplanti Gundemi Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacaktir. ***grnyo*g115926
kimse yok mu bu hissede ??????
kimse yok mu bu hissede ??????
var var. %9.9 civarında sus payı ve kaçmama payı olarak kandırmaca düzmece bedelsiz tuvalet kağıdını lot olarak verecekler.........Ama 20 nisana kadar hava civa devam edecek galiba. Şu 092-093 felaket bir yer oldu ne aşağı ne yukarı tık olmuyor.
var var. %9.9 civarında sus payı ve kaçmama payı olarak kandırmaca düzmece bedelsiz tuvalet kağıdını lot olarak verecekler.........Ama 20 nisana kadar hava civa devam edecek galiba. Şu 092-093 felaket bir yer oldu ne aşağı ne yukarı tık olmuyor.
Hayırdır hocam 20 Nisanda ne oluyo ki. YO lar gittikçe bizim hisse ya düşüyo ya bekliyo.Arada da birileri çıkıp ,3-5-22-33 'er adet hisse alıp duruyor. Onlarda herhalde biz bakarken sıkılmayalım diye yapıyorlar.Renk gelsin diye yani. Allah ıslah eylesin ne yapalım
bugünkü hacim fena değildi.
3-5 lotla olacak iş değildi.var bişiler
loststation
10-04-2007, 22:40
20 Nisan' da hareket olabilir mi arkadaşlar?
20 nisanda genel kurul var ne diye soran arkadaslar icin..
erdemirci
11-04-2007, 18:46
bugünkü hacim çok çok iyiydi. Ben 1,01 i görünce tavana gidiyor dedim. Ama tavanı göstermediler. Hayırlısı olsun. En kısa sürede yeryüzüne çıkacaklar inşallah.
bugun beklenen hareketın baslangıcı gıbı.,zıraatın mal bosaltması tavanı engelledı.,yarın garantı de muhtelen alıcı tarafına gecer.,kuvvetlı bır yukarı donus formasyonu.,sabredebılene hayırlı olsun
al/sat tavsıyesı degıldır.
GARANTI YATIRIM MENKUL ...
***GRNYO*** GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. ILE ILGILI OLARAK GARANTI YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.'NDEN GELEN YAZI: 10.04.2007 TARIHINDE SIRKETIMIZ PORTFOYUNDE BULUNAN GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERIYLE ILGILI OLARAK 0,95 YTL FIYATTAN 48.023 LOT SATIS ISLEMI GERCEKLESTIRILMISTIR. ***GRNYO*G090928
IMKB BÜLTEN
niye satıp duruyor bunlar tamda yükseliyor derken.......
GARANTI YATIRIM MENKUL ...
***GRNYO*** GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. ILE ILGILI OLARAK GARANTI YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.'NDEN GELEN YAZI: 10.04.2007 TARIHINDE SIRKETIMIZ PORTFOYUNDE BULUNAN GARANTI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE SENETLERIYLE ILGILI OLARAK 0,95 YTL FIYATTAN 48.023 LOT SATIS ISLEMI GERCEKLESTIRILMISTIR. ***GRNYO*G090928
IMKB BÜLTEN
niye satıp duruyor bunlar tamda yükseliyor derken.......inatları kurusun.,dertlerı halen sırkeleme.,expres bugun aldıgını yarın bosaltmazsa garantı yarınkı en ıyı alıcı olacaktır.,
bu arada su satıs mevzuu bayagı sogudu.,belki bugunku hareket bu konuda da bır ısaret olabılır.kolay gelsın
arkadaşlar bu kagıtı yeni aldım arkadaşların yazdıklarına baktıgımda satılacak haberleri söyleniyo bu kagıt hakkındaki bilgileriniz varsa yazarsanız sevinirim
arkadaşlar bu kagıtı yeni aldım arkadaşların yazdıklarına baktıgımda satılacak haberleri söyleniyo bu kagıt hakkındaki bilgileriniz varsa yazarsanız sevinirim
sevgili dostum böyle bir soru sormadan önce bu kağıt ile ilgili 176 sayfa yazı yazılmış. Oku ondan sonra soru sor................
Şirket Haberleri
20/04, 15:36:22
garanti yatirim ortakligi a.s.'nin 20.04.2007 tarihli
yazisi asagiya cikarilmistir. "sirketimizin 20.04.2007 tarihinde
yapilan olagan genel kurul toplantisinda asagidaki kararlar alinmistir.
1) 31.12.2006 tarihli kar ve zarar tablosundaki 733.469,93 ytl
donem kari uzerinden ilgili kanunlara gore ayrilmasi gereken
yedek akceler dusuldukten sonra kalan dagitilabilir karin ve
31.12.2006 tarihli bilanconun ozel yedeklerinde yer alan 936.922,93
ytl gecmis yil karinin tamaminin sermayeye eklenmesi suretiyle
ihrac edilecek paylarin bedelsiz olarak ortaklara dagitilmasina
karar verilmistir. 2) ortaklarimizdan remzi murat rena yonetim
kurulu uyelerine verilen huzur hakki ile denetci ucretinin mevcut
haliyle devam etmesini onermis ve oneri oy birligiyle kabul edilmistir.
3) denetcilige murat inan'in 3 yil sureyle gorev yapmak uzere
yeniden secilmesine oy birligiyle karar verilmistir. 4) secilen
bagimsiz dis denetim kurulusu m.g.i. bagimsiz denetim ve danismanlik
a.s. oybirligiyle onaylanmistir." gunluk bulten ekinde yayinlanacak
olan toplanti tutanaginda, 2006 yili icinde sirket tarafindan
herhangi bir bagis yapilmadigina dair genel kurula bilgi sunuldugu,
genel mudur tarafindan yapilan aciklamada kar payi dagitimina
iliskin olarak 02.02.2006 tarihinde alinmis bulunan ilke karari
dogrultusunda gecmiste ve bu yil oldugu gibi gelecek yillarda
da karin tamaminin paydaslara dagitilmasi yonunde hareket edileceginin
belirtildigi hususlari da yeralmaktadir.
++++++
allah hayırlı etsın dıyelım.,herhalde vıcdanları sızladı.,artık seytanlıgı bırakıp ıyılık yapacagız der gıbıler
yani toplam ne zaman ve ne kadar % bedelsiz verecek.tercüme edebilecek arkadaş var mı.
kım bılır kac ky'nın azrail'i oldu.,yazıklar olsun.
cuvalla parasutsuz dus, fakırın tavugu gıbı tek tek yumurtlasammı yumurlamasammı muhabbetı.,
buradan garanti yetkılılerıne seslenıyorum;yazıklar olsun,2 senedır cektırdıgınız cıle bıtmedımı.,ne zaman elınızı ky'nın cebınden cekeceksınız!!!!!!!
spekstra16
08-05-2007, 00:51
pörtföy değeri ile piyasa değeri arasında fazla fark yok fazla prim yaparmı dersiniz
byredwine
08-05-2007, 16:05
bu nasıl bir iştir. Arka arkaya hep üç lotluk işlemler oluyor. Bıkmaz mı işin emir girmeye ya da vermeye anlamıyorum.
spekstra16
09-05-2007, 03:21
yatırımlara girdik ama... iyi etmedik galiba.. bunların ipiyle kuyuya inilmez.
spekstra16
13-05-2007, 03:03
ben yatırım ortaklığı aldım diyorum arkadaşlar ..batırım ortaklığı diyorlar..haklılar galiba
kimsecikler kalmamış herhalde....
mehmetbaki
22-05-2007, 18:47
Cok sessiz ve grgyo ile birlikte bir hareket yapabilecegini dusunuyorum..Su an toplaniyor artik zamani kalmadi..izlemek gerek..
al sat tavsiyesi degildir..
bugün süper işlem hacmiyle yarın 1.00 leri zorlayacak gibi.
***grnyo*** Garanti Yatirim Ortakligi A.s.''nin 29.05.2007 Tarihli Yazisi
Asagiya Cikarilmistir. "yonetim Kurulumuzun 29.05.2007 Tarih Ve 171 Sayili
Karari Ile: Ortakligimizin Cikarilmis Sermayesinin 100.000.000 Ytl''lik Kayitli
Sermaye Tavani Icerisinde 16.460.000,00 Ytl''den 18.750.000,00 Ytl''ye
(%13,9125 Bedelsiz) Artirilmasina Iliskin Basvurusu Sermaye Piyasasi
Kurulu''nca 28.05.2007 Tarih Ve Y.o. 142/548 Sayi Ile Kayda Alinmis Oldugundan
Bedelsiz Sermaye Artiriminin Asagida Yer Alan Esaslar Cercevesinde Yapilmasina
Oy Birligiyle Karar Verilmistir, A. Basvuru Tarihi: 04.06.2007-08.06.2007
Tarihleri Arasinda 5 Gun Sure Ile Asagidaki Basvuru Merkezleri Nezdinde
Ortaklarimiz Bedelsiz Pay Alma Haklarini Kullanabileceklerdir. Paylari Merkezi
Kayit Kurulusu A.s. (mkk) Tarafindan Sermaye Piyasasi Mevzuatinin Kaydi Sisteme
Iliskin Duzenlemeleri Cercevesinde Izlenmeye Baslanan Pay Sahipleri (sahip
Olduklari Paylar Borsa''da Islem Goren Pay Sahipleri), Bedelsiz Paylarini
Sermaye Piyasasi Mevzuati Cercevesinde Kayden Alacaklardir. Sahip Olduklari
Paylar Kaydi Sisteme Iliskin Duzenlemeler Cercevesinde Izlenmeyen Ortaklarimiz,
Paylarin Dagitimina Iliskin Ilanimizdan Itibaren, Ilanda Belirtilen Adreslere
Basvurarak Sahip Olduklari Hisse Senetlerinin 2006 Yili Kar Payi Kuponu Ve 6
No''lu Yeni Pay Alma Kuponlarini (sahip Olduklari Hisse Senetleri Ile Birlikte)
Ibraz Edecek Ve Sahip Olduklari Hisse Senetlerinin Ve Bu Sermaye Artiriminda
Alacaklari Paylarin Tamami, Sirket Ve Garanti Yatirim Menkul Kiymetler A.s.
Tarafindan Munferiden Kendileri Icin Mkk Nezdinde Acilan Hesaplarina
Kaydedilecektir. Ayrica Ortaklarimizin Bedelsiz Pay Alma Haklarini Sirket
Merkezinde Sure Sinirlamasi Olmaksizin Kullanma Haklari Bulunmaktadir. A.
Basvuru Yerleri: Garanti Yatirim Menkul Kiymetler A.s., Levent-istanbul T.
Garanti Bankasi A.s. Esentepe Yatirim Merkezi, Mecidiyekoy Istanbul Sirket
Merkezi, Dogus Grubu Binalari, Buyukdere Cad. No:65 A Blok Asma Kat
Maslak-istanbul " ***grnyo***
-imkb-
pazartesi % 14 bedelsiz hisse veriyo.yani bölünüyor.
2,2 den bölüne bölüne 1 lere düştü bakalım şimdi kaça düşecek.
0.83 civarlarına düşmesi lazım.
kiraz1973
04-06-2007, 12:50
pek hayra alamet değil bu görünüş verdikleri bedelsiz oranında kağıdın kanını emiyorlar. hiç vermese ondan iyi . arkadaşlar alım için bir fiyat verebilecek varmı 0,75 yada 0,70 ler görünürmü ne dersiniz
sabırtaşı
04-06-2007, 16:44
http://img522.imageshack.us/img522/8002/grnyovv2.jpg (http://imageshack.us)
bakalım daha ne kadar oyalayacaksın maalt da olmasam alırdım seni ama :)
Arkadaşlar bu şirketin bölünmeden önceki birim pay değeri 1ytl idi. Bölünmeyle beraber aynı oranda düştü. Bu kağıdın değeri elindeki yatırım araçları nispetinde ölçülüyor. BEnim anlamadığım zaten %100 halka açık bir şirketi yabancılar ne için alsın özellikle de elinde sadece bir yatırım portföyü olan bir şirketi? Yabancı alacaksa PD/DD daha düşük uygun kağıtlar varken neden bu şirketi satın alsın? Konuyu daha yakından takip eden arkadaşlar varsa yazılarını bekliyoruz.Bol kazançlar.
Yazdıklarım yatrım tavsiyesi değil şahsi fikirlerimdir.
spekstra16
05-06-2007, 00:42
yabancı sen desen de almıyor.. demesende ..
kiraz1973
05-06-2007, 17:44
bir aralar 2,30 dan alıp epey bekledikten sonra 1,62 ye satmıştım. tekrar geri döndüm bu kağıtta yaptığım zararlarımı çıkarmak için. 0,83 giriş işallah iyi olur temennisiyle.
spekstra16
06-06-2007, 13:41
uzun zamandan beri birçok hisse aldım sattım.. batırım ortaklığı hisseleri ile hep ilgilendim batırım ortaklığı diyorum .. evet arkadaş bana bu kelimeyi ilk telafuz ettiğinde ne kadar haklı olduğunu ilk etapta anlayamamıştım... ancak yıllar yılı batırım ortaklığı hisseleri al sat analizlerimi yaptığım o zaman arkadaşın ne kadar haklı olduğuna kanaat getirdim... yıllarca hep pötföyümde bu dandik hisselerden bulundurmuşumdur kısa vade denedim olmadı ...orta vade denedim olmadı.. uzun vade denedim hiç olmadı ..zaman kaybı artı pörtföyümün yüzde ellisini kaybettim deniz yatırım ve varyo gibi nadir hisseler bir kaçyılda bir hareket yaparak ..bizim gibi gariban küçük yatırımcılara ümit vermiştirler ancak kazanan hiç olmamıştır yada milyonda bir iki kişi gerisi hikaye..
bu yazıyı yazmakla hiç kimseyi al sat konusunda etkilemek istemem.. her koyun kendi bacağından asılır
kiraz1973
06-06-2007, 20:05
borsa bizler için umut arkadaşım. bu beklenti içinde bekletiyorlar adamı. kazanan hep onlar . bizlere zamanla 2 veriyorlarsa - hemen 3 , 5 alıyorlar sonra bizlerde kağıtla evli kalıyoruz. daha geçtiğimiz perşembe kozad ı 15,00 den aldım şimdi ne yaparsın 13,90-14,00 kapattı. şimdi ise yurt dışı 1 ile 2,20 aşağıda yarın otamatikmen en az 2 veya 3 kademe aşağıda çoğu kağıt açılacak. ne alacağımız nede sataçağımız zamanı biliyoruz. biraz dert döktüm işte arkadaşlar. sağlıcakla kalın yine bir kağıtla resmen evlenmiş oldum. grnyo lığı bekleyenleri.
kotu pıyasa ilk 3'e yaradı.,son 3 gun de porfoylerını %15 arttırdılar.,vardır bır bıldıklerı herhalde.,kolay gelsın
spekstra16
09-06-2007, 10:49
eskilerden topikler bilgi ve tüyo kapma yeri olarak görülürdü son zamanlarda ise ..sitem etme dert yanma gibi konulara yer verilmekte ..türkiyenin gündemi çok karmaşık sınır ötesi ve berisi toz duman... işler her geçen gün biraz daha karamsar olmakta ..bu bana 2000 yılını hatırlatmakta ..o zaman oluşan kaos ortamından 3-4 yılda zor çıkıldı ..tabii bu arada binlerce küçük yatırımcı yok oldu haritadan silindi..
Arkadaşlar merhaba,
Bedelsizler hesaplarınıza geçti mi?
spekstra16
10-06-2007, 23:33
geçse noolacak adi senet adam olacağı yok
kimseler yok!
günlük grafta daralma devam edior .daralan üçgen biraz daha daraltacak gibi.
hayrlısı bakalım.
bu fiyatlarda y.o.kalmadı yaw.en dandik y.o. ları 1 seviyesini aştı.bu hala buralarda sürünüyo.artık harekete başlaması lazım.
spekstra16
23-06-2007, 12:53
bu kağıttan almayı düşünüyorum her hangi bir beklentisi varmı bilen varsa bilgi verirse şimdiden çok teşekkür ederim..
endex te düzeltme beklenior,
grnyo nun ta sı iice sıkıştı bir arafa kırmasını bekliorum, alt banda geldik ve mum analizde günlükte doji oluşmuş.
hayırlısı diyelim
hergun dojı olusan tek kagıt.,garantı bunu nasıl basarmakta bılınmıyor.,hacım dustu.,boll.bant ıyıce sıkıstı ancak kagıdın teknıgı falan hak getıre.,garantı ıstemezse hareket yok.,onlarda 3 senedır ky bogazını sıka sıka bır hal oldu.,belliki beklenen haber gelmeden bır halt olacagı yok.,kısacası nalet bır kagıt oldu cıktı.,kagıttakı ky allah sabır versın
ilk baktığım şey; arkasında garan var,
2. si ta da sıkışma var.grgyo da 1.93 civarında ki sıkışmadan sonra ,2.7x leri gördü.
garanti yatırım bugün 45,491 lotla destek çıkmış kagıdına,gerisi gelir inşallah
aynı fiata sattım kurtuldum kagıtdan,garanti yatırım da bıkmış olmalıki oda verdi bugün ,25/6 da aldıgı hisseleri
ilk baktığım şey; arkasında garan var,
2. si ta da sıkışma var.grgyo da 1.93 civarında ki sıkışmadan sonra ,2.7x leri gördü.
tarihi zirvesi 1.47 gözüküyor, sen başka bi kagıtlamı karıştırdın bunu ne?
tarihi zirvesi 1.47 gözüküyor, sen başka bi kagıtlamı karıştırdın bunu ne?
kardeşi grgyo daki hareketten bahsetmiştim,orda sabredemedik hareketi kaçırdık ve ordada sıkışma vardı. benzerlikten dolayı örnek verdim.
ok?
kardeşi grgyo daki hareketten bahsetmiştim,orda sabredemedik hareketi kaçırdık ve ordada sıkışma vardı. benzerlikten dolayı örnek verdim.
ok?
tamam sayın dent farketmemişim
bence bu kagıtta garantı'e altın borsa nobel odulu verılmelı.,bu kagıtla karına kar kattı .,3 senedır ky'e seytan azabı cektırmekte.,aslında yukardakı odulu baska odullerlede cogaltmal mumkun.,allah bunları ıslah etsın ınsallah.
Aesculap
05-07-2007, 23:40
YO'lar yükseliş sırasına girdi. GRNYO yerlerde sürünüyor.Bu kağıdın diğerlerinden neyi eksik anlamıyorum.
bırkac gundur kagıt herkesın dılınde.,yok sısmıs.,patlayacakmıs .,prıme kosacak vs.vs.,herkes muneccim olmus.,neden dıye soran veya nedenı nedır dıye soyleyen yok.,acaba bırseylermı kacırmaktayız.bence satıs mevzuunda gelısme olursa dogrudur.,ancak garantı tam bır ketum.ancak bugunku 144bın lot alımı ılgınc.,yarında devamı gelırse soylentılere katılmalı bence.,
spekstra16
10-07-2007, 01:12
hepsi hikaye ..bundan bir cacık olmazzzz
bırkac gundur kagıt herkesın dılınde.,yok sısmıs.,patlayacakmıs .,prıme kosacak vs.vs.,herkes muneccim olmus.,neden dıye soran veya nedenı nedır dıye soyleyen yok.,acaba bırseylermı kacırmaktayız.bence satıs mevzuunda gelısme olursa dogrudur.,ancak garantı tam bır ketum.ancak bugunku 144bın lot alımı ılgınc.,yarında devamı gelırse soylentılere katılmalı bence.,
alımlar devam ettimi
alımlar devam ettimisa.,ilginctır., dun aldıgının 142bın lotunu bugun basmasına ragmen seans sonu +20% p/g ile kapattı.kısacası kagıdda alıcı tarafı kuvvetlenmekte.,ve garantı bugunku alısları satıslarıyle herzaman yaptıgı gıbı karsılamadı(veya karsılayamadı).yakın takıpde yarar var.,kolay gelsın
al/sat tavsıyesı degıldır
kagıtta 1 kademeye oynayan kakalaklar kagıdın ensesınden dusmedıgı surece bu kagıttan hıc bır sey olmaz.
al / sat tavsıyesı degıldır.
bu tabiri ilk defa bir kagıt için kullanıcam:bu kagıttan bir cacık olmazzzz.
gerçekten 1 kademeye oynuyolar.kağıdın kafasını kaldırmasına izin vermiyolarki.bu fiyatlarda hiç bir y.o kalmadı.ama bu endekste bunda tık yok.hayret.
lanet olsun dedirtme safhasını ne zaman geçecek bakalım?
arkadaslar bu kagidi alanda satanda cikaranda çikarmayanda garanti yatirimi yonetenlerin ta kendisidir. Bunlar degilmiydi daha 8 ay once bedellilerle vatandasin elindan 40milyon lira civari para almak isteyip arkasindanda basarisiz olup 32 milyon lot ellerinde patlayan. Satamadi akillilar............onun için saga sola degilda bunlarin kensine saldirmakta fayda var.
hiçbirşeyden çekmedim şu yo lardan çektiğim kadar:(
hiçbirşeyden çekmedim şu yo lardan çektiğim kadar:(
al bendende o kadar. Ancak bu kagitlarin 5 veya 10yilda yapacagi bir hareket vardir. Onu yakalarsak olur yoksa sinir olmaya devam. Bu hareket 2003 sonu 2004 basi olmustu. Yani sert bir harekete sanki 2 yil daha var gibi...........
spekstra16
14-07-2007, 01:57
bencede batırım ortaklığı almak kadar... aptalca bir şey olamaz..kimse üzerine alınmasın kendim için kullandım..her ne zaman aldıysam tonla zarar edip sonunda pes deyip çıkıyorum ..batırım ortaklığı kağıtlarında pes edip çıkıyorum ..başka bir kağıt alıyorum üç beş kuruş kar ediyorum.. tahtada zıp zıp zıplamaya başlayan bu pislik kağıtları görünce sazan gibi atlıyorum senmisin atlayan al sana düşüş alsana yatay seyir ..sonunda diğer hisselerden aldığım üç beş kuruşuda bu yamyamlara allah belanızı versin diyip bırakıyoruz..sonra böyle defalarca zarar ve hüsran devam ediyor
hareket etmeyen nadir yatırım ortaklıklarından biri.Garanti fon yonetıcılerıne yazacak bir cift sozum olacak ancak umuma acık yerlerde sarf edilmeyecek sozlerden bayagı yazacagım icin ve kendime yakıstıramadıgım için yazmıyorum yoksa kendileri bu sozlere bile degmezler.
1 kademede bile guzel kar edıyor adamlar..,
onlar için hava hoşş.
GRNYO - GARANTI YAT. ORT.
Aracı Kurum Dağılımı - [16.07.2007]
Net Lot: 565,336 T. Lot: 4,501,610 Net/Toplam: %12.56 Net(5): -121,219 %-21.44
Alıcılar
İlk 5
Net Lot: 334449
Yüzde: 59.16
Maliyet: 0.876
Satıcılar
İlk 5
Net Lot: -455668
Yüzde: 80.60
Maliyet: 0.851
Alan Net Lot % Maliyet
DENIZ YATIRIM 93992 16.6 0.8696538
GARANTI YAT. 83061 14.7 0.9206524
HSBC YATIRIM 56380 10 0.8553654
GLOBAL MENKUL 51016 9 0.8536322
AYBORSA MEN. 50000 8.8 0.86
DIGER 230887 40.8 0
Satan Net Lot % Maliyet
ZIRAAT YAT. 252594 44.7 0.8467497
HALK YATIRIM 106550 18.8 0.8570718
ONCU MENKUL 45000 8 0.8622223
GEDIK YATIRIM 26851 4.7 0.8371922
OYAK YATIRIM 24673 4.4 0.8643866
DIGER 109668 19.4 0
No Aracı Kurumlar Alım Ortalama Satım Ortalama Toplam Yüzde Net Maliyet
1 DENIZ YATIRIM 227262 0.856177 133270 0.8466722 360532 4 93992 0.8696538
2 GARANTI YAT. 330719 0.8672833 247658 0.8493841 578377 6.42 83061 0.9206524
3 HSBC YATIRIM 69730 0.8553062 13350 0.8550562 83080 0.92 56380 0.8553654
4 GLOBAL MENKUL 70506 0.8565995 19490 0.8643664 89996 1 51016 0.8536322
5 AYBORSA MEN. 50000 0.86 0 0 50000 0.56 50000 0.86
6 DUNYA MENKUL 81000 0.8660494 34000 0.86 115000 1.28 47000 0.8704255
7 SEKER YATIRIM 102325 0.8537821 74347 0.8572763 176672 1.96 27978 0.8444968
8 CENSA MENKUL 30008 0.8599973 5108 0.86 35116 0.39 24900 0.8599968
9 YATIRIM FINANSM 54470 0.8632073 29724 0.8613215 84194 0.94 24746 0.8654724
10 TEKSTIL MEN. 42000 0.8590477 20602 0.8498893 62602 0.7 21398 0.8678652
11 EURO YATIRIM 107400 0.8541341 91200 0.8587719 198600 2.21 16200 0.8280247
12 IS YATIRIM 125818 0.8553658 110489 0.8517324 236307 2.62 15329 0.8815547
13 ATA YATIRIM 10095 0.87 0 0 10095 0.11 10095 0.87
14 HAK MENKUL 10000 0.86 0 0 10000 0.11 10000 0.86
15 AK YATIRIM 195582 0.84931 186748 0.8478858 382330 4.25 8834 0.8794178
16 MARBAS MENKUL 7500 0.8633333 0 0 7500 0.08 7500 0.8633333
17 TACIRLER MEN. 88600 0.8562303 83400 0.8440647 172000 1.91 5200 1.051347
18 TURKISH YAT. 158166 0.8673763 153000 0.8471242 311166 3.46 5166 1.467178
19 TEB YATIRIM 5000 0.86 1000 0.85 6000 0.07 4000 0.8625
20 CAMIS MENKUL 2000 0.87 0 0 2000 0.02 2000 0.87
21 FORTIS YATIRIM 25000 0.8504 24501 0.8577544 49501 0.55 499 0.4892984
22 EVGIN YATIRIM 177789 0.8491434 177747 0.8567518 355536 3.95 42 -31.35026
23 TOROS MEN. 20000 0.85 20000 0.85 40000 0.44 0 0
24 METRO YAT. 20000 0.86 20000 0.86 40000 0.44 0 0
25 INFO YATIRIM 584687 0.8517445 584687 0.8663737 1169374 12.99 0 0
26 MEKSA YATIRIM 14005 0.8671417 14005 0.85 28010 0.31 0 0
27 CAGDAS MENKUL 10000 0.86 10000 0.87 20000 0.22 0 0
28 SAYILGAN MEN. 10000 0.85 10000 0.85 20000 0.22 0 0
29 GFC GENERAL 6000 0.87 6000 0.8483334 12000 0.13 0 0
30 GUVEN MENKUL 25000 0.86 25000 0.86 50000 0.56 0 0
31 ACAR YATIRIM 5000 0.86 5000 0.87 10000 0.11 0 0
32 RAYMOND JAMES 1000000 0.854 1000000 0.8556574 2000000 22.21 0 0
33 OPUS MENKUL 196440 0.84 196440 0.85 392880 4.36 0 0
34 ANADOLU YATIRIM 3000 0.86 3000 0.87 6000 0.07 0 0
35 KAPITAL YATIRIM 20000 0.865 20000 0.85 40000 0.44 0 0
36 K YATIRIM 2000 0.87 2000 0.87 4000 0.04 0 0
37 GUNEY MENKUL 20000 0.86 20000 0.86 40000 0.44 0 0
38 TAKSIM MEN. 22 0.87 22 0.84 44 0 0 0
39 AKDENIZ MENKUL 0 0 1 0.85 1 0 -1 0.85
40 ALTERNATIF YAT. 10 0.85 500 0.84 510 0.01 -490 0.8397959
41 ECZACIBASI MEN. 0 0 530 0.8575472 530 0.01 -530 0.8575472
42 GALATA MENKUL 0 0 600 0.85 600 0.01 -600 0.85
43 SOYMEN MENKUL 219038 0.8484969 220100 0.8586279 439138 4.88 -1062 2.948154
44 NUROL MENKUL 0 0 3000 0.85 3000 0.03 -3000 0.85
45 EKINCILER YAT. 33722 0.8637726 37250 0.8620806 70972 0.79 -3528 0.845907
46 VAKIF YAT. 0 0 4000 0.86 4000 0.04 -4000 0.86
47 ATAONLINE MEN. 2397 0.8518189 9690 0.8502064 12087 0.13 -7293 0.8496764
48 PIRAMIT MEN. 0 0 7655 0.8306531 7655 0.09 -7655 0.8306531
49 YAPI KREDI YAT. 52003 0.8629435 60124 0.847489 112127 1.25 -8121 0.748526
50 DELTA MENKUL 21500 0.8574419 29800 0.8594967 51300 0.57 -8300 0.8648193
51 POLEN MENKUL 57000 0.8552632 66786 0.854524 123786 1.37 -9786 0.8502187
52 ENTEZ MENKUL 0 0 10000 0.86 10000 0.11 -10000 0.86
53 MERKEZ MENKUL 1219 0.8576949 12338 0.8462214 13557 0.15 -11119 0.8449636
54 FINANS YAT. 121780 0.8505031 135963 0.8554563 257743 2.86 -14183 0.8979857
55 IKTISAT YAT. 0 0 20000 0.84 20000 0.22 -20000 0.84
56 OYAK YATIRIM 14968 0.8530278 39641 0.8600976 54609 0.61 -24673 0.8643866
57 GEDIK YATIRIM 15749 0.8575497 42600 0.8447183 58349 0.65 -26851 0.8371922
58 ONCU MENKUL 25000 0.86 70000 0.8614286 95000 1.06 -45000 0.8622223
59 HALK YATIRIM 11000 0.8509091 117550 0.8564951 128550 1.43 -106550 0.8570718
60 ZIRAAT YAT. 19100 0.8547644 271694 0.8473132 290794 3.23 -252594 0.8467497
hergun kulagınızı cınlatmaktan hakkınızda hayır duası etmekten biz sıkıldık siz hala haysiyetsizce ve gurursuzca davranmak vazgecmedınız sayın fon yonetıcıleri.Insanda biraz utanma olur.Umarım yalamalarınızdan bazıları bu forumu okuyolardır da sizi haberdar ederler.
hergun kulagınızı cınlatmaktan hakkınızda hayır duası etmekten biz sıkıldık siz hala haysiyetsizce ve gurursuzca davranmak vazgecmedınız sayın fon yonetıcıleri.Insanda biraz utanma olur.Umarım yalamalarınızdan bazıları bu forumu okuyolardır da sizi haberdar ederler.
:bravo::bravo::bravo:
KESKİNALİ
17-07-2007, 22:05
Temmuz ayının sonları genelde hareketlenmiş.Bu fiyatlar bence nominal değerinin çok altında.Sabırla bekleyip kazanabiliriz.
Temmuz ayının sonları genelde hareketlenmiş.Bu fiyatlar bence nominal değerinin çok altında.Sabırla bekleyip kazanabiliriz.
grafiğini inceledim tespit dogru ancak hergun hayır duamızı alan sahtekar beyaz yakalı herifler istemedikleri muddetce hareketlenmez.Ayrıca istatistikler yalnızca belli noktada ışık tutar, geçmiş tekerrur edecek diye bir kural yok.Her secimden once dususler olmus sonra endeks sert yukselışler yasamıs.Bu seçimden once sert yukseliş yasadık malumunuz.Bu da bir tezattır.Secimden once endeks dusecek diye mal satanlar maalesef yanıldılar ve ters kose oldular.Insallah ben yanılıyorumdur,temmuz sonunda hareketlenir.Ama bu işte ters kose olmakta var.
KESKİNALİ
18-07-2007, 14:10
grafiğini inceledim tespit dogru ancak hergun hayır duamızı alan sahtekar beyaz yakalı herifler istemedikleri muddetce hareketlenmez.Ayrıca istatistikler yalnızca belli noktada ışık tutar, geçmiş tekerrur edecek diye bir kural yok.Her secimden once dususler olmus sonra endeks sert yukselışler yasamıs.Bu seçimden once sert yukseliş yasadık malumunuz.Bu da bir tezattır.Secimden once endeks dusecek diye mal satanlar maalesef yanıldılar ve ters kose oldular.Insallah ben yanılıyorumdur,temmuz sonunda hareketlenir.Ama bu işte ters kose olmakta var.
Bu fiyatlardan düşse düşse 70 e düşer.Yani %20 zarar.Ama çıktığı zaman tutana aşk olsun.:super:
Bu fiyatlardan düşse düşse 70 e düşer.Yani %20 zarar.Ama çıktığı zaman tutana aşk olsun.:super:
aynı mantıkla bende dusunuyorum zaten kagıtta olmamın sebebide bu.Sorun surada bu kagıt ortalama 7 aydır bu fiyatlarda dolasıyor aylık %2 paranın malıyetinide hesaba katarsan su anda herkes zararda.Dersenki al sat yap maliyet dusur o zaman kagıdın ucmayacagının garantisi yok.
dikkat edecek olursanız kağıt yüksek işlem hacmiyle hareketlenip düşük işlemle geri geliyor.bu da hareket zamanın yaklaştığını gösterir.ayrıca artık 1 ytl nin altında y.o. kalmadı.o yüzden artık kağıdı sıkmakta kendileride zorlanıyor.biraz daha sabır.işlem hacmi ve yaptığı hareketler olumlu bence.
bencede secım oncesı ne olabılecegını soyleyecek.,cunku artık al/satanda bu routen hareketten sıkılmısa benzemekte ve garantı'de artık pek kagıdın ensesıne basma hevesınde gozukmemekte.,satıslarıda cuzı ve sadece kendını gosterme amaclı.,hatta hareket yarında kendını gosterebılır,bugunku dususe ragmen %22 cıvarı gırıs mevcut ve gorunumde alan satan barısık .,(teknık vs bu kagıtta soz konusu degıl) ayrıca sunuda note etmeliki.,garantının 3 senedır bu kagıttakı ky yoketme cabalarının sebebi tahtaya hakım olamaması ve su ankı tahta sahıbı ısbank'ı bezdırme cabaları netıcesıdır.hernekadar olan ky olduysada hareket dusundugum gıbı yarın baslarsa bence ısbank'ı tebrık edıp garantıyede ısbankın elını opmesı tavsıye edılmelı.kolay gelsın
KESKİNALİ
18-07-2007, 23:35
80 leri dip yapmış durumda.Eğer oraları görürse maliyet düşürülebilir.Bence yo lar içinde en ucuz kalanlardan.Tek sorun şu.Sabredebilen kazanacak bu senette.
piyasa 900 puan artı siz 84 kademesini alıyorsunuz.Yakıstımı sımdı beyler?almamanız lazım hatta birim degeri artarken kagıda basmanız lazım.Haa bravo 84 e geri verdiniz :):) hatta gun sonuna dogru endekse 200-300 puan satıs gelecek olursa 83 e verin 1-2 lot yakarak 82 kapatmaya calısın :):)
allah allah.+1000 panda 1 kademede hareket ediyo yaw.bu nasıl iştir.anlayan varsa anlatsın.
spekstra16
19-07-2007, 14:27
şirketin satış planlarıda suya düştü artık bundan bir cacık olmaz ..elin amerikalısı almaktan vazgeçti ..oda gördü bundan bir halt olmayacağını ..kaldık yine biz bize ..vur patlasın çal oynasın ..
2. seans dısarıdaydım ekran basına sımdı gelebıldım ama gelmeye gerek bile yokmus endeks 1300 puan artı kagıtta 84 satısta:):)akyo patladı %9 yukarıda dnzyo %3 yukarıda.Olamaz boyle bir olay yalnızca yazıklar olsun diyorum baska bir sozde diyemiyorum.
KESKİNALİ
19-07-2007, 18:48
Garanti yo da kalmak en garantisi.Benden sölemesi.
_____@@@___________ @@@_______
____@______@______@______@___
___@_________@__@_________@__
___@___________@___________@__
____@______kandİlİnİz______ @___
_____@______mÜbarek_______@___
______ @_____olsun_______@____
________ @_____________@_______
___________@________@_________
_____________@____@___________
________________@______________
şirketin satış planlarıda suya düştü artık bundan bir cacık olmaz ..elin amerikalısı almaktan vazgeçti ..oda gördü bundan bir halt olmayacağını ..kaldık yine biz bize ..vur patlasın çal oynasın ..
onemli haber.,dogru mu acaba.,ltf kaynagını bıldırırmısın arkadas!
spekstra16
20-07-2007, 03:57
onemli haber.,dogru mu acaba.,ltf kaynagını bıldırırmısın arkadas!
REFERANS GAZETESİ- "GARANTİ YATIRIM'IN LEHMAN'A SATIŞINDA ANLAŞMA SAĞLANAMADI"
Garanti Yatırım'a talip olduğu söylenen dünyanın en büyük yatırım
bankalarından ABD'li Lehman Brothers ile yapılan görüşmelerin ciddi
bir ilerleme kaydedilmeden sona erdiği bildirildi.
Referans Gazetesi'nin haberine göre, yabancıların bankalardan
sonra aracı kurumlara olan ilgisi son hız devam ederken, dünyanın
en büyük yatırım bankası olan Merrill Lynch'in ardından Türkiye
sermaye piyasalarından pay almak istediği bilinen Lehman Brothers'ın
bu konudaki ilk girişimi olumsuz sonuçlandı.
Garanti Yatırım ile Lehman Brothers arasındaki satış görüşmelerinde
anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi. Bundan 5-6 ay önce Garanti
Yatırım'a talip olduğu söylenen dünyanın en büyük yatırım
bankalarından ABD'li Lehman Brothers ile yapılan görüşmelerin çok uzun
sürmediği ve ciddi bir ilerleme kaydedilmeden sona erdiği ifade
ediliyor.
Dünyanın en büyük yatırım bankası olan Merrill Lynch'in Tat Yatırım
Bankası alarak Türkiye'de faaliyete geçmesinin ardından dünya
genelinde 500 milyar dolarlık varlığı yöneten Lehman Brothers'ın da
Türkiye'de aracı kurum almak için harekete geçtiği belirtilmişti.
Garanti Bankası'nın yüzde 25,5'ini 2005 yılında 1 milyar 550 milyon
dolara General Electric'e satan Doğuş Grubu, mart ayında da Garanti
Sigorta'nın yüzde 80'ini 365 milyon dolara Hollandalı Eureko'ya
satmıştı. Doğuş Grubu son olarak da Garanti Bankası'nın takas saklama
biriminin 115 milyon dolara Alman Deusche Bank'a satışı konusunda
anlaşmıştı. Garanti Bankası’nın yüzde 25,5’ini alan General
Electric'in, tüketici finansmanına odaklandığı için, banka dışındaki
iştirakleri satmayı planladığı iddia edilmişti.
***GRNYO***
(19/07/2007 - 09:42:37)
KESKİNALİ
20-07-2007, 09:41
ediliyor.
***GRNYO***
Bence sindirme politikası devam ediyor.Yarın çıkıp görüşmeler sonuçlandı satış ilemi gerçekleşti demeyecekleri ne malum.Portföy değeri 1.20 olupta fiyatı 0.85 olan kaç yo kaldı borsada sölermisiniz.Baskı devam ediyor.Buralardan alıp bi kenara çekilip keyifle izlemek lazım.Bu fiyatlar bir daha zor görülebilir.:super:
Bence sindirme politikası devam ediyor.Yarın çıkıp görüşmeler sonuçlandı satış ilemi gerçekleşti demeyecekleri ne malum.Portföy değeri 1.20 olupta fiyatı 0.85 olan kaç yo kaldı borsada sölermisiniz.Baskı devam ediyor.Buralardan alıp bi kenara çekilip keyifle izlemek lazım.Bu fiyatlar bir daha zor görülebilir.:super:
zaten bu saatten sonra baska sansımızda kalmadı sanırım.Satsan hangi kagıdı alacaksın endeks gelmiş 53 bine endeks 30 kagıtlarının hepsi tarihi zirvesinde.Mecburen kafayı yiye yiye bekliycez.
KESKİNALİ
20-07-2007, 10:50
zaten bu saatten sonra baska sansımızda kalmadı sanırım.Satsan hangi kagıdı alacaksın endeks gelmiş 53 bine endeks 30 kagıtlarının hepsi tarihi zirvesinde.Mecburen kafayı yiye yiye bekliycez.
Boşver be arkadaş.Birgün bunada sıra gelecek.Kağıdın asıl sahipleri düşünsün bence.:super:
kiraz1973
20-07-2007, 11:00
ne şans be elimimizse 2 kağıt var biri SASA diğeri bu şans bu işte. gerisini siz ekleyin.
boyle bir rezalet olmaz maalesef.endeks giderken yok dususte bası cekiyor.Artık bu kagıt hakkında yorum yapmayı gereksiz buluyorum,moral bozuyor.Fon yonetıcılerinede bişey soylemiyorum cunku ınsan evladı olan kalbımden geceni tahmın edebilir.Ama onlar anlamayacagına gore sayın yoneticilere ipucu vereyim.Duz bir otoyol dusunsunler ve dümdüz gittiğimi hayal etsinler.Herkese kolay gelsin yorum olarak bu kagıtta yokum artık.Saygılar.
ediliyor.
***GRNYO***
sagol arkadas.,
ancak ılgınctır.,yatırımcının bekledıgı onemlı bır ozel durumdu ve ımkb bultenınde yayınlamaya bıle luzum gorulmedı.,belliki bır seytanlık var.,allah hayırlı etsın.
keşke 0.85 te kalsaydı.şu an 0.82.endeks coşarken 1 kademeyle boğuşuyoruz.endeks biraz gevşedimi kademelerin önemi kalmıyo maalesef.:grrr:
KESKİNALİ
20-07-2007, 13:38
Kardemir b dede bezdirdiler yatırımcıyı 0.50 ytlde 6 ay süründürdüler.Sonra sonuç ortada.Tekrar diyorum Portföy değeri 1.20 olan bu kağıtta bekleyenler kazanacak.İstedikleri kadar sinir harbi yapsınlar.Çekilin bi köşeye ve keyifle izleyin.
spekstra16
20-07-2007, 18:38
kardeşim parayı çöplüktemi bulduk..üç beş kuruşumuz vardı gömdük buraya ..ee şimdi para lazım %10 eksidemi bozdurup harcayalım ..ömür boyu bekleyemeyiz yaa..bunun keyfini..
LilyWasHere
20-07-2007, 21:04
kardeşim parayı çöplüktemi bulduk..üç beş kuruşumuz vardı gömdük buraya ..ee şimdi para lazım %10 eksidemi bozdurup harcayalım ..ömür boyu bekleyemeyiz yaa..bunun keyfini..
O zaman senin bu kağıttan çıkma zamanın gelmiş.
Sen ihtiyaçtan, başkası sabırsızlıktan, diğerleri daha iyi fırsatlar için çıkacak ve kağıt ondan sonra ...;)
bence,top ısbank'ta ilk bedelli bolunmeden sonra(3 sene evvel) ellerındekı 1,5 mily lot bugun 3,5 milyon lotta.(garantının 2 mslı). garanti kendını kagıdın ensesıne bastıgını frzediyor., zaman ısbank lehıne ve isbank ısterlerse bu kagıtta tozu dumana katacak durumda.bence sabırla beklemeli.,emınımkı bu kagıt ve kagıttakı ky nasıl battıysa zamanı gelınce sabredenı en azından eskı halıne getırecektır.
sunuda not etmeliki,bu kagıttakı rezaletın nedenı basarısız ve zamansız bedelli bolunme safsataları.,ustelık 2 bedelsız bolume ve bolunmeye ıntıkal eden ıskontalar varsayılan uzerınde 2 kez ve realızeden sonra aman yanlıslıkla caldık demeyıp kagıdı defalarca rıpratan gar.yat. becerıksız ıs bılmez ıdaresıdır.,usteli buna spk'nında seyırcı kalması daha buyuk rezalet.,sankı adamlar anlasmıs bu kagıttakı ky yok etmek ıcın ellerınden gelenı ardlarına koymamıslardır.
KESKİNALİ
22-07-2007, 12:11
Ağustos ayı yatırım ortaklıkları için özel bir ay geçmiş yılların grafiklerine baktığımızda.Özellikle garanti için çok özel bir grafik durumu var.Eğer tarih tekerrürden ibaretse.
Kardemir b dede bezdirdiler yatırımcıyı 0.50 ytlde 6 ay süründürdüler.Sonra sonuç ortada.Tekrar diyorum Portföy değeri 1.20 olan bu kağıtta bekleyenler kazanacak.İstedikleri kadar sinir harbi yapsınlar.Çekilin bi köşeye ve keyifle izleyin.
d diyelim yanlışlık olmasın ali bey
KESKİNALİ
22-07-2007, 21:56
Yeni dönem Vatanımıza Milletimize hayırlı olsun.5 yıllık dönemde endeksin yönü yukarı olacağından yatırım ortaklıklarıda primsiz kalması nedeniyle güzel günler bizleri bekliyor.
KESKİNALİ
23-07-2007, 10:01
ediliyor.
***GRNYO***
Lehman Brothers Önümüzdeki 5 yılı Türkiyede değerlendirmek ister artık ve fazla düşünmez.Garanti Yatırımla yapılan görüşmelerden mutlaka bir sonuç alınacağına inanıyorum.Şimdi moda ımkb 100 ve tabiki yolar olacak.
black_mamba
23-07-2007, 10:19
katılıyorum ve bekliyorum
Murat ERİŞKİN
23-07-2007, 18:36
Hissem balkaymak.. Yarın ola hayrola.
KESKİNALİ
23-07-2007, 19:07
İş Yatırım bugün tahtanın sahibi benim dedi.İnşallah devamı gelir.Bakın tekrar sölüyorum.Ağustos ayı garanti yo için muhteşem geçeceği görüşündeyim.Bu tren kalkmadan binin.Kalktıktan sonra bi yerde inmesinide binmek lazım.Grafikler böle söyliyor.
İş Yatırım bugün tahtanın sahibi benim dedi.İnşallah devamı gelir.Bakın tekrar sölüyorum.Ağustos ayı garanti yo için muhteşem geçeceği görüşündeyim.Bu tren kalkmadan binin.Kalktıktan sonra bi yerde inmesinide binmek lazım.Grafikler böle söyliyor.
hay ağzın arı boku yesin.yani bal.allah söyletiyo belki.inşallah.:super:
KESKİNALİ
23-07-2007, 21:19
hay ağzın arı boku yesin.yani bal.allah söyletiyo belki.inşallah.:super:
Sizde yarından itibaren uçuşa hazır olun ve ağzı açık uçuş yapınki arı havada sizin ağzınıza balı bırakır.Al sat tut taviysesi değildir.Bence al yat keyfine bak.
Sizde yarından itibaren uçuşa hazır olun ve ağzı açık uçuş yapınki arı havada sizin ağzınıza balı bırakır.Al sat tut taviysesi değildir.Bence al yat keyfine bak.
paraşütler hazır.inşallah yarın açılırda balımızı kaparız.yoksa burnu üstü çakılırız maazallah.
celal5552
24-07-2007, 12:20
hani uçuş nerede
hani uçuş nerede
maalesef paraşütler açılmadı.çakıldık.:grrr:
KESKİNALİ
24-07-2007, 18:38
maalesef paraşütler açılmadı.çakıldık.:grrr:
Durmak yok yola devam!!!:super:
valla biz devam edicez de kağıt devam edebilecekmi göricez.:super:
besthmssss
24-07-2007, 20:14
evet yola devam durmak yok yatırım ortakları aldı başını gidiyor inşaallah bu kağıt da gidecek en az %50 1 haftada girin kağıda alın
al ilginc bır grnyo clasıgı daha.1 ve 2 seans p/g devam etmekte.,2.seans sonu ttl %20 p/g.,kotu haber yok(bılmıyorum ferıt sahenk'ın ayagı mayagı kırıldıysa!!)kagıt 0.87 de cok rahat hatta 0.88 rahatca asar goruntusunde ancak 2.seans ortalarında gızemli bır sekılde asagı 0.84 e dogru inis gosterılmekte.,bence kagıt yurumesın dıye abartılı bır sekılde doga ustu guclerce asagı basılmakta.,mantıgı yok.,sonuc bu tur panık,mantıksız gorunum.,bu olahanustu doga guclerıni kullananlarca sonhamlelelerdır.,belliki artık bu kagıdı tutacak durumda degıller ve blof yaparak kagıttakı ky dokmek ıcın son sanslarını kullanmaktalar.,baska bır varsayı olan varsa bıldırsın ltf.
al/sat ıle ılgısı yoktur
piyanist
25-07-2007, 02:27
Bu kağıdın gitmesi yakındır...1 yıldır uyutuyorlar...Artık gitme zamanı geldi....Giderse Sabah 9.50'de tavanla başlar ve 4 seans sürer.Bu kağıt hep böyle yapıyor...Seans ortasında tavan yapmaz..Herkese bol kazançlar...Kişisel öngörümdür..Al-Sat tavsiyesi değildir..
yazmayacagım diyorum ama içimdeki siniri bir yerlere bosaltmam gerekiyor.Bu ********ler o kadar guzel oynuyorkı kucuk yatırımcıyla vallahi bravo,karaktersiz herifler.Borsa koparken resmen frenlediler şimdide realızasyonlar baslayınca asagıya cakarlar.Bir an once gidecekse gitsede bu beladan kurtulsak.
erdemirci
25-07-2007, 11:39
ARKADAŞLAR siz ne kadar sabırsızsınız böyle? Anlamak mümkün değil. Bu hisseyi ucuz diye aldınız ve hemen yükselmesini bekliyorsunuz. En az 1 yıl beklemeyi göze alacaksınız ki para kazanasınız.
ARKADAŞLAR siz ne kadar sabırsızsınız böyle? Anlamak mümkün değil. Bu hisseyi ucuz diye aldınız ve hemen yükselmesini bekliyorsunuz. En az 1 yıl beklemeyi göze alacaksınız ki para kazanasınız.
su anda 0.85 den alacaksın 1 sene bekleyeceksin paranın malıyetı en az %20,maliyetin 1.02 yukselecek.Peki 1 sene sonra bu kagıdın birim degerinin hala 1.24 olacagını garanti edebilirmisin veya kagıt 1.20 e gitse bile %20 para kazanacaksın reel anlamda.1 sene beklemeye bu stresi cekmeye %20 kazanc paramıdır??git bir yerde arsa al zaten yarı yarıya koyuyor peki ben ne anladım bu işten?
al ilginc bır grnyo clasıgı daha.1 ve 2 seans p/g devam etmekte.,2.seans sonu ttl %20 p/g.,kotu haber yok(bılmıyorum ferıt sahenk'ın ayagı mayagı kırıldıysa!!)kagıt 0.87 de cok rahat hatta 0.88 rahatca asar goruntusunde ancak 2.seans ortalarında gızemli bır sekılde asagı 0.84 e dogru inis gosterılmekte.,bence kagıt yurumesın dıye abartılı bır sekılde doga ustu guclerce asagı basılmakta.,mantıgı yok.,sonuc bu tur panık,mantıksız gorunum.,bu olahanustu doga guclerıni kullananlarca sonhamlelelerdır.,belliki artık bu kagıdı tutacak durumda degıller ve blof yaparak kagıttakı ky dokmek ıcın son sanslarını kullanmaktalar.,baska bır varsayı olan varsa bıldırsın ltf.
al/sat ıle ılgısı yokturilginclikler bugunde devam etmekte.,bugunde dunun aksıne sankı boga pıyasası baslangıcı gostermekte.,kısacası bu kagıt ıle bızı manyak yapmaya calıstıkları asıkar.,bakalım ne olacak.,
bu arada yukarda atıp tutan hemencecık deyıp sabırsızlıktan bahseden arkadas bız hemencecıklerden degılız., 3 senedır sabretmekteyız .,kolay gelsın
tamamen finans yatirimin tek kademeye donup para kazanma umudu hakim tahtaya.Dikkat edin piyasaya kaldirtmak istedikleri kademeyi devamli canli tutmak icin 10-12-5 vs kucuk lotlarla alis yapiyolar kademe kalkinca dikkat edin bir ust kademeye kesinlikle ayni seyi yapmiyolar.Kaldirdiklari kademeye alici gelmesini bekliyolar 10-15 dakika durgunluk oluyor ve kademeye veriyolar bu sefer bir alt kademeye milleti dokturmeye calisiyolar.son 3 gundur olan bu.Buyuk ihtimal yarinda aynisi olur tabiki burayi okumuyolarsa :)
TIB IS BANK 3.637.800 107.766 0 0 0 107.766
GARANTI BANK 2.157.818 14.476 0 0 0 14.476
AKM AK 1.887.696 -97.585 -97.585 168.563 -137.755 0
DZY DENIZ 1.070.882 51.551 51.551 34.614 -3.630 0
HSY HSBC 947.698 83.843 82.280 -48.933 41.130 1.563
ilk bes entrasan.,gorunuste isbank gundelıkcılerden sıkılmıskı tek basına tahtayı sırtlayacaga benzemekte.,devamı gelırse gundelıkcılerın 1-2 kadameye oynama ezıyetlerı sona erer.,satan sattıgı ıle kalır.,tahmın ederım bundan en fazla garantı etkılenecek.,oda vakıt varken mallansın da sonra kagıt yururse ortada zavallı kalmasın.
yine 10-11-12 lot yakmayla piyasaya kademe kaldırtma muhabbeti baslamıstır vatana millete hayırlı olsun.Bari yaktıgınız lotları degiştirinde insanlar sıkılmasın mesela 6-7-8 olabilir :)
Normalde endeksin hızlı yukselişleri ardından gelen dinlenmelerde sıra yatırım ortaklıklarına gelir...sabredin 1-2 haftaya uyuyan güzellere sıra gelecek...çünkü pörtfoyleri ve dolayısıylada degerleri %20 arttı ; kendileri duruyorlar şimdilik ...ama sıra gelecek...sabredin...
dikkat edin 87 e alıcı gelince yine caktılar simdi gıcık bir sekılde 86 a 1-2 lot vermek suretıyle dokturmeye calısacaklar.87 den işlerini hallettiler 10-11-12 lotla 87 i yakmazlar artık.Uyuz herifler.Tam yazıyı gonderirken 86 a verdi biri basladıgımız yere donduk :):)
arkadaslar herkes bişeyler yazıp çiziyor ama aslında kendi kendimizi zehirliyoruz farkında değiliz.Bakın size pazartesiden beri olanları en ince ayrıntısına kadar anlattım bu tahtada kademeciler haricinde birşey oldugu yok.Hatta bugun yaptıkları hareketi resmen canlı yayın verir gibi izah ettim ve dogru cıktı.İnsan ne kadar profesyonel olursa olsun insan tabiatı gereği etki altında kalıyor.Arkadasların bir kısmı kızacaklar ama 3 gunde 8 kademe trade imkanı kacırdı insanlar.Herkes yazıyor kagıt patlayacak tut tut tut tut tut tamam tut da nereye kadar tut??Herkes elindeki malı tutunca tahtayı hareket ettirmek kolaylasıyor meydanda boyle capulculara kalıyor onlarda ınsanlar satmayınca kolayca kaldırtıp cakıyolar ve maliyet dusuruyolar evet maliyet dusuruyolar.Bizde, belki 1 sene sonra 1.2 den satacagımız malın hayalını kuruyoruz.Yazdım cunku forumda oyle bir hava olusuyorkı ucuyoruz kopuyoruz tavanlar cekıyoruz falan filan seansta dikkatli izleyin niyetleri daha iyi goreceksınız.Saygılar.al sat tavsiyeside degildir.
LilyWasHere
26-07-2007, 19:06
Sn Follow,
Çözüm öneriniz ne?
İsterseniz özelden konuşalım???
Sn Follow,
Çözüm öneriniz ne?
İsterseniz özelden konuşalım???
özelden konusmaya gerek yok bence.Herkes bilgi verirken kendıne gore yorumluyor mesela bir arkadas takasta ilk 5 verirken iş yatırım mal alıyor diyor halbuki ne alaka adam 200.000 lot mal vermiş 100.000 ini geri alıyor şimdi bu adam malmı alıyor.Insanlarda dogal olarak beklentiye giriyor.Ayrıca herkes fikrini burada yazsın herkes patlayacak tut diyor bi ben cırpınıyorum kademeciler var diye.Herkes yazsın arkadasım tartısalım.
LilyWasHere
26-07-2007, 19:56
Sn Follow,
Bizler yükselecek de 3-5 kuruş kazanacağız diye bekleyen küçük yatırımcılarız.
Siz, bize ne öneriyorsunuz? Açık açık onu söyleseniz???
Ya da eğer bir eylem planınız varsa onu bizimle paylaşsanız???
insanlara sunu yapın bunu yapmayın deme luksune sahıp degılım.Ertesı gun ters bişey oldugunda butun elestiri okları bana yonelecek,farkındayım.Ancak kendı portfoyum uzerınde tasarruf hakkına sahıbım ve bende elımdekı malın 1/3 ü ile trade olayına baslıyorum.Kaptırırsam üçte biri gider üçte ikiside sevinmeme yeter.Etkı altında kalıp hergun hayal kırıklıgı yasamak ve bildiğim seyi yapamamak sıktı artık.Kesinlikle alsat tavsiyesi degildir,kesinlikle sorumluluk kabul etmem.Lutfen insanlarda yorum yapsın biraz.
yine 10-11-12 lotla 85 ı kaldırtmaya calısıyolar ama bu sefer katılım yok kucuklerden.Gomlekcı bu herıfler.Elınızde patlar ınsallah.durumda onu gosteriyo.
iyi hırs yapmıs herifler bıkıp usanmadan 10-11-12 yapıyolar tırmalayın bakalım karaktersiz herifler rezil ettiniz kagıdı.
85 i piyasaya kaldırtamadılar 84 den aldıklarını 85 den yedireceklerdi ellerinde patlayacagını anlayınca aldıkları fiyata verdiler.Olay budur işte oyle kolay ekmek yok size karaktersiz herifler.Buyrun size naklen yayın.
85 i piyasaya kaldırtamadılar 84 den aldıklarını 85 den yedireceklerdi ellerinde patlayacagını anlayınca aldıkları fiyata verdiler.Olay budur işte oyle kolay ekmek yok size karaktersiz herifler.Buyrun size naklen yayın.
aynen dediğin gibi sn follow.olayları çok güzel okuyosun.
daha 3 gun oncesınde ınsanların ucacak,patlayacak,kacacak diye nara attıkları kagıdın içler acısı durumunu izleyin arkadaslar.Endeks -%2 grnyo -%3.5.Kademecilerde cekılınce kagıt iyice cozulmeye basladı.Bütün insanların aynı beklentilere sahip oldugu ve aynı seyleri soylediği kagıtlardan kacacaksın zaten.
ben bu sözleri biryerden hatırlıyorum hadi hayırlısı
daha 3 gun oncesınde ınsanların ucacak,patlayacak,kacacak diye nara attıkları kagıdın içler acısı durumunu izleyin arkadaslar.Endeks -%2 grnyo -%3.5.Kademecilerde cekılınce kagıt iyice cozulmeye basladı.Bütün insanların aynı beklentilere sahip oldugu ve aynı seyleri soylediği kagıtlardan kacacaksın zaten.anlasılan zaman oldukca yaklastı.,hadı hayırlısı
mehmet bütün
31-07-2007, 00:54
NEREYE KADAR Bu kağıdı 10 aydır elimde tutuyorum ister 1 lira olsun isterse 10 lira inadına tutacağım nereye kadar gidecek çok merak ediyorum.Onun için diyorum ki NEREYE KADAR
KESKİNALİ
31-07-2007, 09:43
KaranliĞin En Koyu OlduĞu An AydinliĞin En Yakin OlduĞu Zamandir. ....
gomlekcıler bu tur havayı severler birazdan gelebilirler.Takipdeyiz.
bu seferki pek gomlekcı ısıne benzemiyo.Hayırlısı.
kesildi hızı..
illallah artık
yav ne kagıtmıs bee.Resmen sinir harbi.
besthmssss
31-07-2007, 14:35
evet haydi hayırlısı işlem hacmi yuksek para girişi var. 1 e gider bugun bir tavan var gibi. tabii ki spek lerde gelirse kanatimce. almaya devam
herkesin 1 e gidecek diye beklediği kagıt nasıl 1 e gider?giderse ne zaman gider endeks 70.000 oldugundamı gider?işte bunların hepsi soru işareti yine basladıgımız yere donduk.
KESKİNALİ
31-07-2007, 20:08
Kardemir d de aynı olmuştu.Herkesin tahmin ettiğini yapmıyorlar borsada.Kardemir d de 0.50 de aylarca bekletti.ama sonunda sabredenle