View Full Version : BUMYO Bumerang Yat.Ort.
Objektif
06-02-2004, 18:14
BUMYO Bumerang Yat.Ort.
borsacican
22-02-2004, 12:10
sizce ne olur bu y.o. larina bence tekrar bi taban yapip sonra kaldiklari yerden tavana gecerler... nedir bu kagitlarin sirri...
youngbroker
23-02-2004, 00:15
yatırım ortaklarına hiç bulaşma bence boşuna stres,,,akıl mantık almıo bu hisselerdeki harekete,para kazanmak için en son yatırım ortaklarını tercih edin bence
spek_avcısı
23-02-2004, 11:24
not:vkfrsk hariç :D
spek_avcısı
03-03-2004, 11:26
Bumyo.is] Bumerang Yatirim Ortakligi A.s.nin 03.03.2004 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir. Sirketimizin 03.03.2004 Tarihli 64 Ve 65 Nolu Yonetim Kurulu Toplantilarinda, 1 Trilyon Tl Kayitli Sermaye Tavani Icerisinde, Cikarilmis Sermayenin 450 Milyar Tldan %122.22 Bedelli Artirilarak 1 Trilyon Tlna Yukseltilmesine Ve Kayitli Sermaye Tavaninin 1 Trilyon Tldan 10 Trilyon Tlna Yukseltilmesi Hususunun Genel Kurul Teklif Edilmesine Karar Verilmistir. [bumyo.is] Issue Time:09:27:48 Story No:5
mehmetengin
11-03-2004, 22:01
sayin spek avcisi,
isminizin altinda tecrubeli uye yaziyor..uzun zamandir forumdasiniz galiba.
ben ve benim gibi yeni uyelere yukarida yazilanri kisaca aciklarmisiniz?
vakif riskin ozelligi nedir ayrica?
Bu hissede pozisyonu olanlara satis tavsiye ederim.
http://img19.photobucket.com/albums/v58/korhan/Metastock%20Grafikleri/BUMYO1.jpg
mehmetengin
14-03-2004, 03:45
ya diyorumki..buradaki arkadaslara faydasinin cok olacagini dusunuyorum...bu grafikleri belli zamanlarda hisse forumlarina ekleseniz..kim yapabilirse tabi
iyiniyetli
19-03-2004, 15:52
ARKADAŞLAR ALIN DERİM sabah BORSADAKİ Bİ ARKDAŞ ARADI BUMYO AL KAĞIT ON BİNLira olacak diye.sabah fnsyo girdim az evvel verdim. ufak ufak alıcam.daha evvel söyledikleri büyük ihtimalle tuttu bunuda görücez
mehmetengin
19-03-2004, 22:48
abi grafik satin diyorr...sen al diyorsun...
anlamadim valla !!
arkadaşlar,
hafta başından beri takip ediyorum. Paragarantinin teknik analiz tablosunda kaç günüdür AL sinyali veriyor, ama emin değilim daha önce biraz canım yandı bu hisseden.. fikrini paylaşmak isteyen var mı? ne yapmalı?
herkese mutluluk ve bol kazançlar....
iyiniyetli
05-04-2004, 22:27
ARKADAŞLAR ALIN DERİM sabah BORSADAKİ Bİ ARKDAŞ ARADI BUMYO AL KAĞIT ON BİNLira olacak diye.sabah fnsyo girdim az evvel verdim. ufak ufak alıcam.daha evvel söyledikleri büyük ihtimalle tuttu bunuda görücez
biraz aldımıştım ama açıkca tahta insanı korkutuyor. ama yine tuttu yarın vericem aldıklarımı.
EVRENSEL
29-04-2004, 11:19
yarın genel kurul toplantısı olması lazım. bedelli/bedelsiz çıkar mı acaba?
selçuk efendi
29-04-2004, 16:47
böyle bi ortamda ne olur kimse bilemez ama kötümser olmak gerek sanırım
ööööf öf
selçuk efendi
10-05-2004, 13:36
"Güzel olacak güzeeeeel" diye düşünüyorum ben
Ortalık da biraz durulsun hele...
scarabeo
13-05-2004, 13:40
Spk dan bedelli için izin aldığı söyleniyor...Bölünme haberi yakınmış
scarabeo
14-05-2004, 12:34
Kendimiz dedik gidip almadık açıklandı
haber geldi bile
bumerang yatirim ortakligi a.s.nin cikarilmis sermayesinin
550 milyar tl (%122,22) bedelli artirilarak 450 milyar tlden
1 trilyon tlye yukseltilmesinde ruchan haklarinin 1.000 tl nominal
degerli bir hisse icin 1.000 tlden pay bedelleri is bankasinin
borsa subesinde acilan ozel hesaba yatirilmak suretiyle 3 nolu
yeni pay alma kuponu karsiliginda kullandirilmasi islemlerinin
18.05.2004- 01.06.2004 tarihleri arasinda asagidaki adreslerde
gerceklestirilecegi bildirilmistir. 3 nolu yeni pay alma kuponlari
18.05.2004-26.05.2004 tarihleri arasinda ruchan hakki kupon
pazarinda islem gorecek olup, fiyat tescili gerceklesinceye kadar
fiyat marji uygulanmayacaktir. basvuru yerleri: bumerang yatirim
ortakligi a.s., istanbul ekinciler menkul degerler a.s., merkez/istanbul,izmir
ve adana subeleri
selçuk efendi
14-05-2004, 16:52
güzel oldu... bakalım daa ne kadar güzelleşecek.... :D
bence rüçhan hakkı da "güzel olacak güzeeeeeeel" :)
bende girdim bu hisseye zor zağmet
birşey sormak istiyorum
pazartesi ne olur %20 daha verir mi?
rüchan hakkı nasıl kullanılıyor
bilgi verirseniz çok sevinirim + bu rüchan hakkını internetten yapabiliyormuyuz
selçuk efendi
15-05-2004, 00:11
verir verir...20 de verir, 40 da :D (bilemem, kaadı ben yönlendirmiyom ki, ben yönlendirsem de söylemem ki)
aslında kel - merhem olayı ama rüçhan hakkı için salı günü başlıyo başvurular, internet'ten halletme durumu ise şööle: rüçhan hakkı işlevini yerine getiren bi sitesi varsa aracı kurumunun yapabilirsin (iş yatırım gibi)
öörendiim kadarıynan; saahip olduun senet başına 1000 lira ödeyip alıyosun (lot başına 1 milyon yaani)
gerisini bilmiyom, kusura bakma (hattaa yazdıklarımın dooruluundan bile şüpeleniyorum :p )
bence güzel olucak ama, bilinmez ki bööle şeyler
ben kelime bugün merhem aldım ciddi :)
daha önce 1 lot evren almıştım
belirli bir süre sonra şu işlemler gerçekleşmiş
evrenR 1 lot alış
evrenR 1 lot satış
evrenY 1 lot alış
şimdi nasıl oldu ben anlamadım rüçhan hakkını otomatik kullanmış mı oldum
Arkadaşlar bumyo pazartesi günü iki seansta tavan yapacaktır.Rüchanlarını ise olduğu gibi satın.Tahminimce salı birinci ya da ikinci seans sonunda tavan çözülecektir.Burada risk profilinize göre bir satış aralığı belirleyin.Malum bu kağıtlar tavan tavan giderken bir taban oldu mu yaptıgınız karı alır götürür.Şu andan itibaren bumyoda %32-44 arası bir getiri bekliyorum.Tabi bu sadece benim görüşüm birde bakmışsınız %100 getirmiş ama dediğim gibi amacım sadece küçük yatırımcıları özellikle bizler gibi parayı zor kazanıp küçük emeklerimiz sonucu yaptıgımız karları açgözlülük yüzünden geri vermeyelim.Sağlıcakla kalın.Son karar her zaman sizlerin.Perşembe ilk seansda bumyo ile görüşmek üzere.
yarın kısa giriş yapacağım
bakalım çıkabilecekmiyiz
serdarkus
18-05-2004, 10:29
Tarih: 18.05.2004
*** Sermaye Artirimi : BUMYO.E (% 122,22 Bedelli, Bolunme sonrasi A.O.F. : 3894 TL. ***
Arkadaslar Ne Olacak Bu Bumyo
selçuk efendi
21-05-2004, 10:53
bence güsel olacak
nadrosima
22-05-2004, 14:05
Şimdi koskoca bu form sitesinde BUMYO'yu tasfirleyecek birisi yok mu....
İlginc..............
selçuk efendi
25-05-2004, 00:57
Aabicim bekledim bi güsellik olur mu deyu, yok.bu inişin bi tepkisi olur mu: bence olur. hem de yakın zamanda, takasa bakınca öyle anlaşılıyor. ama ben artık dayanamadım bugün çıktım. ama keşke asıl bumyoları satsaymışım rüçhanı alınca. neyse artık, öörenmiş olduk. bence bekleyen beklesin
spek_avcısı
26-05-2004, 16:20
ilginç bir haber
BUMERANG YATIRIM ORTAKLIGI A.S. ILE ILGILI OLARAK
BUMERANG MENKUL DEGERLER A.S.'NDEN GELEN YAZI SIRKETIMIZCE IMKB'DE
26.05.2004 TARIHINDE 1. SEANSTA BUMERANG YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
HISSE SENEDINDE 2.800 TL FIYATTAN 5.000.000 ADET (5.000 LOT)
SATIS ISLEMI YAPILMISTIR. ISLEM SONRASI SIRKETIMIZIN SAHIP OLDUGU
HISSE SENETLERI 100.000.000 ADETTEN (100.000 LOT), 95.000.000
ADEDE (95.000 LOT) BOYLECE SIRKET SERMAYESI ICINDEKI PAYI % 22,22'DEN
% 21,21'E DUSMUSTUR. BUMERANG YATIRIM ORTAKLIGI A.S.'NIN SEMAYE
ARTIRIMI NEDENIYLE RUCHAN HAKKI KULLANIM SURESI DEVAM ETMEKTEDIR.
spek_avcısı
26-05-2004, 16:24
hisse için2800 çok görmüşler (haklılar aslında)
nadrosima
02-06-2004, 11:04
Endeks 20000 olsa bile bu kagıttan bişi olmayacak galiba.
Tam bir rezalet. Bu kadar da olmaz. Ne illet kagıtmış yaaa :(
DİPAVCISI
29-06-2004, 14:11
DÜŞÜsÜn Sonuna Gelİnde Sanirim..seslerİ Duyabİlİyormusunuz...destek 2000..
:-)
Kİm DemİŞ Speklerİn DesteĞİ Olmaz Dİye...
:)
DİPAVCISI
30-06-2004, 18:21
Stop Loss 1980...en GeÇ...
Ama Bence Buralardan Bİr Yukari Yapar Gİbİ...yada Adİp Yapmali Artik...
EĞer Endeks YÜkselecekse...
Zaten Bunlar VİrÜs Gİbİ Bİrden BaŞlarlar...
Sabirli Olup Beklemek Lazim...
Tib Satici Denİz Grm Alici..
DİPAVCISI
30-06-2004, 18:23
Yalniz Anİden AŞaĞi Sarkitip BoĞa TuzaĞi Kurarlarmi Onu Bİlemem...
DİPAVCISI
30-06-2004, 18:24
Ortalamalarinin Üzerİne Çikamayan Veya ÇikamamiŞ Senet Olumsuzdur...
TeknİĞe Pek Gelmeyebİlİr...
Pİyasaya Takilir...
ÇELEBİOĞLU
26-08-2004, 02:17
Yarın büyük ihtimalle iyi bir çıtır imkanı vericek.Günlük al-sat yapılabilir. Yarın bi el atim şu tahtaya :D
mehmetengin
09-09-2004, 23:12
eee....ne is??
_corleone_
09-09-2004, 23:27
[/QUOTE]Yarın büyük ihtimalle iyi bir çıtır imkanı vericek.Günlük al-sat yapılabilir. Yarın bi el atim şu tahtaya
22-09-2004, 10:47
Bumerang Yatirim Ortakligi A.s.’nin 21.09.2004 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
`sirketimizin 21.09.2004 Tarihli 74 No’lu Yonetim Kurulu Toplantisinda, 10
Trilyon Tl Kayitli Sermaye Tavani Icerisinde, Cikarilmis Sermayenin 1 Trilyon
Tl’dan %150 Bedelli Artirilarak 2.500 Milyar Tl’na Yukseltilmesine Karar
Verilmistir.`
tifosiferre
24-09-2004, 03:39
Eşref Denizhan'ın Bumerang Yatırım Ortaklığı hisselerinde gerçekleştirdiği 6110 lot alış ve 108 bin 868 lot satış işlemi sonrası sahip olduğu hisse senetlerinin şirket sermayesi içindeki payı yüzde 6.09'a geriledi Bumerang Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Eşref Denizhan'dan İMKB'ye gelen yazıda konuya ilişkin şu ayrıntılara yer verildi: " 11.08.2004/21.09.2004 tarihleri arasında BUMYO A.Ş. hisse senetleri ile ilgili olarak 1.870/1.920 fiyat aralığından 6.110.000 adet alış, 1.890/2.800 fiyat aralığından 108.868.000 adet satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. İşlem sonrası sahip olunan hisse senetlerinin şirket sermayesindeki payı yüzde 6,0972'dir"
futbolcu
29-09-2004, 20:09
2550-75 aralığında tekik oluşturarak kısa zamanda önce 3bin ve nihayet 3250 de oturacağını düşünüyorum sadece düşünüyorum :rolleyes:
obblomovv
08-10-2004, 19:38
herkes almış başını giderken bu hisse niye yerinde sayıyor fikri olan var mı?
sugarpan
18-10-2004, 12:22
Spk, Bumerang Yo Nun Hisse Senedinin Kurul Kaydina Alinma Talebini Kabul Etti
10/18/2004 - 11:15:00
Spk, Bumerang Yo Nun Hisse Senedinin Kurul Kaydina Alinma Talebini Kabul Etti
Sermaye Piyasasi Kurulu (spk), Bumerang Yatirim Ortakligi A.s. Nin
1.500 Milyar Tl. Tutarinda Bedelli (nakit Artirim) Hisse Senedinin
Kurul Kaydina Alinma Talebini Kabul Etti.
Konuya Iliskin Aciklama Spk Haftalik Bulteni Nde Yayinlandi.
Odenmis Veya Kayitlicikarilmis Sermayesi:
(milyar Tl)
Eski Yeni
----- -----
1.000 2.500
Kayitli Sermaye Tavani (milyar Tl): 10.000
Kimse pek yazmamış. İşlem hacmindeki artış ve fiyatı dikkatimi çekti.Epeyce düşmüş, sanki hareketlenecek gibi.Görüşlerinizi bekliyorum.Saygılarımla.....
bundan sonrası için seansı izleme şansı olmayanlar dikkatli olmalı.
pasife yatılmaması tavsiye olunur.
Bu ay için YO ayı diyorlar... BUMYO'da bundan etkilenir mi acaba?
ayrıca, beklentisi var mı bu hissenin?
1150-1200 arasına gelirse alım için izlenebilir.
1150-1200 arasına gelirse alım için izlenebilir.
Sn include,
bu, daha da düşecek anlamınına mı geliyor?
Eğer öyleyse vay halime, maliyetim 1420....
neyse canımız sağolsun. umarım yanlış yorumluyorumdur...
bundan sonrası için seansı izleme şansı olmayanlar dikkatli olmalı.
Eğer öyleyse vay halime, maliyetim 1420....
neyse canımız sağolsun. umarım yanlış yorumluyorumdur...
sizin maliyetlendiğiniz zamanlarda birilerinin uzaklaştığını anlatmak adına yazmıştım. unutulmaması gereken tek şey bu da bir YO. her an her şey olabilir.
geçen sene bu zamanlarda uyanmıştı...
acaba doğum günü kutlar mı?
Yaklaşık 1 aydır elimde ve sürünüyor ve de süründürüyor. Ama inat ettim bu kağıttan zararına çıkmayacağım. Endex uçuyor diğer hisseler uçuyor.. Elbet BUMYO da bir gün uçacak. Daha ne kadar direnebilir ki. Teknik göstergeleri de iyi duruyor... Beklemeye ve sabretmeye devam...
sartar2000
19-01-2005, 01:26
Bütün yatırım ortaklıkların baktım şöyle forumda.An uyuzu ve bıktırıcısı bu.Bir arkadaşım bu gün 3 aracı kurumdan 15.000 lotunu 4 günde satmış.LANET OLSUN!!Denilen bir hisse.Banada aldırmış az bir şey bende sattım bu hafta..Aman bana ne...Artık sıktı bu yatırım ortaklıkları.Lanet olsun ....Bumyo 'ya.Ohhh be kurtulduk....Sayın hamlet sanada iyi kazançlar.Yada hayırlı kurtulmalar.Finans Kiralamalr varken ne işimiz var.Bumyo 5.000 olsa işim olmaz....Lanet kağıt bunlar....Baktımda kaçan kaçana....Boynere bak...Brisaya bak...ne işimiz var bunlarda .Saygılar...
sartar2000
25-01-2005, 03:08
Defter değeri 1.21.Endekste hiç hareket etmemiş.1.27den kapanmış.toplanıyor gibi...Grafik olarak güzel..Takas iyi gibi..Diğer yo lara göre daha mantıklı.Önce hareketleri sert.Ecbyo akyo bunlar ucuz ama uyuz hisseler.Gruplar götüremiyor.Ykryo aylardır duruyor.Aslında zamanında hış hareket yapanlara bakmalı...Sadece fikir.Ama lanet olsun dedirtenlerden bunlar..Yo hareketleri yaklaşıyor bakalım neler olacak...
Bekleyen derviş... misali bu hisse. Bu hafta biraz hareketlenme var. Yıllık grafiğe bakınca insanın iştahı kabarıyor. Geçen senenin benzeri bir hareket yaparsa vay vay...ama uyuzluk bu hissenin içine işlemiş gibi.
Son haftalarda hep "çık - in" sonra yine "çık - in". Senaryo aynı... Şöyle alayım başımı gideyim demiyor...Ama, "Tarih tekerrürden ibarettir" sözüne çok inanır ve güvenirim.... :-)))
1200 lerde 2.dipi tamamladı gibi görünüyor
sert yukarı yapacak ama nazlanıyor
yarın da 1630 ve üstü kapanış yapacagına kanaat getirirsem aldım gitti :tamam:
sartar2000
06-02-2005, 21:09
Hep teknik konuşuyorsun ama eknik beyinlerde.Nundan bir halt olmaz.Lanet olsun...
nasipse gelir hintten yemenden
nasip degilse ne gelir elden....
sartar2000
06-02-2005, 21:20
Doğru ama bundan daha iyileri var.Sert hareket deniyor bu bütün yatırımlar icin geçerli.Bir şeyler olacak...Endeks olmuş 28000ler ama bumyo sayıyor.Şimdide yatırım ortaklığı çıkışına cevap vereceği ne malum...Önce eczbyo akyo ykryo avrasya atlas evren deniz yo vareken neden buna bakalım....
yo larda beklemek akıllıca degil
ben hiç bir zaman yo lara yatırım yapmadım yapmamda
yo larda hareketin başlangıcını yakalayıp sert harakette hiç gözünün yaşına bakmamak lazım diye düşünüyorum
kar ve zarar kardeştir derler
alınan her pozisyon da kar garanti olamaz tabiki
selamlar...
sartar2000
06-02-2005, 21:32
Aynen değerli arkadaşım Phoenix sana katılıyorum.Sakın sizle polemik yapmadım.Yatırmlardan en son düşünülen olduğuna inanaıyorumtabiiki bununda bir tepkis olacak.Birde yatırım ortaklıkları her zaman sorundur.Yo lar adamı yer bitirir.Bu günlerde tskyo ve arfyo yeniden yazılmaya başlandır.Ben bunların üzerine yazdım.Birde yo larda teknik işlemiyor bunu belirtmek istedim.Siizn yo lar hakkında tanımlamanız ve yorumunuz gerçekten yüz puanlık.İnşallah hayırlı olur.ama beden yazarım yo ya ama alırken hayatta malda beklemem.Güveneceğim son hisseler.Saygılar.
[QUOTE=sartar2000]Aynen değerli arkadaşım Phoenix sana katılıyorum.Sakın sizle polemik yapmadım.Yatırmlardan en son düşünülen olduğuna inanaıyorumtabiiki bununda bir tepkis olacak.Birde yatırım ortaklıkları her zaman sorundur.Yo lar adamı yer bitirir.Bu günlerde tskyo ve arfyo yeniden yazılmaya başlandır.Ben bunların üzerine yazdım.Birde yo larda teknik işlemiyor bunu belirtmek istedim.Siizn yo lar hakkında tanımlamanız ve yorumunuz gerçekten yüz puanlık.İnşallah hayırlı olur.ama beden yazarım yo ya ama alırken hayatta malda beklemem.Güveneceğim son hisseler.Saygılar.[/QUOTE
saygılar bizden :roll:
Bu hisse yakın zamanda adam olmaz gerçekten...
Daha önce de dediğim gibi, sabrettim zararla çıkmadım. 1.41'den maliyetlenmiştim, zarardaydım. Akıl edemedim, son 1,5 ayda al-sat yapsam iyi kar yapmıştım ama olmadı.. seans başında duramadım.
Neyse daha sonra, 1,28'den maliyetlenmiştim. Cuma günü 1.37'den verdim gitti. Sabrın da bir sonu var... Zararımı çıkarttım. Kar çok değildi ama olsun, zararla çıkmadık en azından. Cuma günü Söktaş'a girmiştim, o bugün %5.14 yaptı, BUMYO -2,21... Daha ne diyeyim, Bu hisseden kurtulmanın şerefine iyi oldu...
Şimdi tek kaygım şu; ben çıktım ya hisseden, hadi (hani büyük bir mucize gerçekleşir de) yarın %20 yaparsa... o zaman çok bozulurum...
nasipse gelir hintten yemenden
nasip degilse ne gelir elden....
BUMYO %9.02
:cheers: :bravo: :cheers: :bravo: :cheers:
:roll: :roll:
Gecen hafta almistim,ne zamandir hareketlenmesini bekliyordum kagidin,artik kafasini kaldirdi,önünün acildigini düsünüyorum...Dün hazirlamis oldugum bir grafigi koyuyorum...Hacimdeki düsüs de bugünkü hareketle kirildi,bundan sonraki haftalarda yön yukari kanaatimce...
insaallah bakalım ... yolumuz acik olsun insaallah ...
Şimdi tek kaygım şu; ben çıktım ya hisseden, hadi (hani büyük bir mucize gerçekleşir de) yarın %20 yaparsa... o zaman çok bozulurum...
Ben dedim. başıma daha önce de geldi... bundan sonra böyle yazcam.. o zaman hisselerim yükseliyor... Neyse Söktaş da beni utandırmadı. Bu hisseden çıktığıma pişman olmadım. Belki sonra geri dönerim....
herkese bol kazanç.
dealer(sezgin)
13-02-2005, 22:57
EN KARIZMATIK HİSSE BUMYO OTESI YALAN.
Ben dedim. başıma daha önce de geldi... bundan sonra böyle yazcam.. o zaman hisselerim yükseliyor... Neyse Söktaş da beni utandırmadı. Bu hisseden çıktığıma pişman olmadım. Belki sonra geri dönerim....
herkese bol kazanç.
Babadağlı
14-02-2005, 22:08
Gerilmiş bir ok gibi.İlgi çekici.Ne dersiniz?
manishing
15-02-2005, 22:43
5 vakte kadar takip edilmeli diom bu hisse çok ii olucaklardan buralarda zor bırakırlar evren atlas atsyo giderken bu kalırmı imkanı yok tam müsait kağıt dikkat derim
Salı günü 1.29 ile geri geldim ve bak şu BUMYO'ya... hayret hareketlendi. Çok merak ediyorum daha ne kadar bu seviyelerde kalacak acaba? bugün biraz canlanır gibi oldu ama aynı senaryo son aylarda kerelerce tekrarlandı.
Teknik açıdan bir aracı kurumun yorumu:
"BUMYO E 5 günlük ortalamasının üzerinde hareket ediyor. Hisse seansı yüzde 7.14 getiri ve 419,333.09 YTL işlem hacmi ile 1.35 seviyesinde tamamladı. Son bir ay içerisinde en düşük 1.25, en yüksek 1.48 seviyesini gören BUMYO E senedinin fiyatı son bir ayda gördüğü en düşük seviyenin yüzde 8.00 üzerinde.Hissenin destek seviyeleri 1.33, 1.22 seviyelerinde bulunurken, Hissenin direnç seviyeleri 1.40, 1.45 seviyelerinde bulunuyor."
Herkese bol kazançlar...
Salı günü 1.29 ile geri geldim ve bak şu BUMYO'ya... hayret hareketlendi. Çok merak ediyorum daha ne kadar bu seviyelerde kalacak acaba? bugün biraz canlanır gibi oldu ama aynı senaryo son aylarda kerelerce tekrarlandı.
Görüldüğü gibi 1 hafta sonra yine başladığı noktada. Şu gerilmiş yayı artık bıraksalar da işimize baksak.... "Çık" ve "orda çok durma in". Ama çok güzel trade olanağı sağlıyor (tabi ki yapabilene).
:gulen:
TraderTR
22-03-2005, 19:10
BUMYO'da Bumerang Menkulun 15.000 lot alımı oldu hayırdır inşallah:)
SVG...
%20 dohol, %19 mndrs (ki menderesde maliyet 800 civarı) taşıyor. Bir YO niye böyle riskli bir iş yapar ki, dağıt kardeşim riski %5, %10.
varyemez
12-04-2005, 19:30
Bumerang Yatırım'da Olağan Genel Kurul, 3 Mayıs'ta
12/04/2005 11:20
İSTANBUL - Bumerang Yatırım'da Olağan Genel Kurul, 3 Mayıs'ta yapılacak.
Bumerang Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Borsa'ya gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: "11.04.2005 tarihinde toplanan Yönetim Kurulumuz, 31.03.2005 tarihinde yapılacağı ortaklarımıza yasal çağrı yoluyla duyurulmuş olan 2004 yılı Olağan Genel Kurul Toplantımız, ilk toplantı için gerekli yasal toplantı nisabı sağlanamadığından Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Komiseri tarafından aynı gündemle toplanmak üzere ikinci toplantıya ertelenmesi nedeniyle, Şirketimizin 2004 yılı Olağan Genel Kurulu ikinci toplantısının ekteki gündem maddelerini görüşmek üzere, 03.05.2005 Salı günü saat 13.00'de Emirgan üstü Üst Denizbank Sitesi No:20 Sarıyer/İstanbul adresinde yapılmasına karar vermiştir."
BUMYO hakkında iyi birşeyler söyleyecek var mı acaba? Hisse resmen düşmek için endeksi kolluyor ama sadece düşmek için. Çıkışlarda tepki yok ama düşüşlerde en önde.
3 Mayıstaki kuruldan kötü haberler mi çıkacak acaba....
bumerang yatirim ortakligi a.s. ile ilgili olarak
bumerang menkul degreler a.s.'nden gelen yazi: sirketimizce imkb'de
18.04.2005 tarihinde i. seansta bumerang yatirim ortakligi a.s.
hisse senedinde 0,88/ 0,95 ytl fiyat araligin dan 29.409 adet
alis islemi yapilmistir. islem sonrasi sirketimizin sahip oldugu
hisse senetleri 515.591 adetten 545.000 adete, boylece sirket
sermayesi icindeki payi % 20.62'den % 21.80'e cikmistir.
Hisse senetleri İMKB'nda işlem gören yatırım ortaklarının 18.04.2005 tarihi
itibariyle portföy değerleri.
Bumerang Yatırım Ortaklığı A.Ş.
PORTFÖY DEĞER TOPLAMI : 2,802,194.08
TOPLAM DEĞER : 2,920,445.52
BİRİM PAY DEĞERİ : 1.17
bumyo kendisine ait hissemizde alış yapmış 1 ytl nin üzerinde alışları olmuş yakın zamanda bir ytl nin üzerine kendisini bırakmasını beklediğimiz hissede pozisyon açmak akıllıca olacaktır ;kısa vade de kendisinden % 15 prim beklediğim bir hissemizdir.
yatırım ortaklıkları geleceğin kağıtları olacak.
sonra vay ben duymadım, vay ben işitmedim diyenlerin vay haline.
patronlar iyi mal topladı kağıt hala hareketini yapmış değil.
bence 1000 ytl ve altı alım için çok iyiiiiii duruyor. bu fiyatları ilerde çok arayacaz sanki.
stocker85
24-05-2005, 15:41
nakitim olsa hic beklemem alirim bu kagidi..
ama isyatta azcik zarardayim onu beklicem
damdan dama atlarsak halimiz hiç hoş olmaz dimi..
KIZILMASKE
31-05-2005, 22:36
nakitim olsa hic beklemem alirim bu kagidi..
ama isyatta azcik zarardayim onu beklicem
damdan dama atlarsak halimiz hiç hoş olmaz dimi..
İNAN BENDE ALIRDIM. :bravo:
tskyo bir süreliğine ara verdim .
artık burdayım dostlarım.
full
full
full
bumyo....
Alan Net Lot % Maliyet
GLOBAL MENKUL 27173 19.2 1.096242
IS YATIRIM 22254 15.7 1.092034
GEDIK YATIRIM 19594 13.8 1.031299
INTER YAT. 10000 7.1 1.1
ECZACIBASI MEN. 5776 4.1 1.099823
DIGER 56727 40.1 0
Satan Net Lot % Maliyet
FINANS YAT. 34043 24.1 1.032886
DENIZ YATIRIM 28602 20.2 1.083724
ATA YATIRIM 25000 17.7 1.056
YATIRIM FINANSM 10245 7.2 1.084761
YAPI KREDI YAT. 10162 7.2 1.016526
DIGER 33472 23.7 0
tskyo bir süreliğine ara verdim .
artık burdayım dostlarım.
full
full
full
bumyo....
bakınız dostlarım gelir gelmez ayağım uğurlu geldi :)
nurol da öyle olursa değmeyiniz keyfime dostlarım.
Bu kağıdın GDKYO ile bir yakınlığı var mı? Diğer YOlardan farklı olarak birlikte hareket edebiliyorlar.
Sırasıyla aşağıdaki yo lar birbirini tetikliyor
geçmişteki hareketlerinden dolayı
DNZYO, MYZYO, GDKYO, BUMYO
%10 u göreyim çıkcam.
full
KIZILMASKE
22-06-2005, 12:28
%10 u göreyim çıkcam.
full
%170 göreyim bende çıkacağım :D
hocam o kadar olacağını tahmin etmiyorum ama hadi senin için kar marjımızı %20 yapalım:)
KIZILMASKE
24-06-2005, 14:40
hocam o kadar olacağını tahmin etmiyorum ama hadi senin için kar marjımızı %20 yapalım:)
OLMAZ KURTARMAZ PETİS KURTARSA DÜKKAN SENİN :gulen:
EN AZ %170 KAR YAPACAĞIZ DERT ETME SEN AVRASYADAN FAZLASI VAR EKSİĞİ YOK %170 KARARLIYIM :bravo: :cheers:
KIZILMASKE
24-06-2005, 14:42
ZATEN BU HİSSE SADECE İKİMİZDE VAR SPEK KARDEŞ BİZE YARDIM EDER.BAKSANA SEN VE BEN KALDIK.
DİGER ARKADAŞLAR TRENE KALKTIKTAN SONRA BİNECEKLERDİR.EMİN OL.SONRADA BİZ ONLARI YANLIZ BIRAKACAĞIZ. :gulen:
:cheers:
Murat ERİŞKİN
26-06-2005, 01:16
yatırım ortaklıkları geleceğin kağıtları olacak.
sonra vay ben duymadım, vay ben işitmedim diyenlerin vay haline.
patronlar iyi mal topladı kağıt hala hareketini yapmış değil.
bence 1000 ytl ve altı alım için çok iyiiiiii duruyor. bu fiyatları ilerde çok arayacaz sanki.
Arfyodan bedelliden kaçtık boşu boşuna beklemeyelim dedik. Biraz daha yol kat edelim. Bu tren ne zaman kalkıyor?
Ben pazartesiye biletimi kesiyorum. :tamam:
Bumyo'da hareket yakın gibi. İçime doğdu. :roll:
KIZILMASKE
26-06-2005, 14:08
Arfyodan bedelliden kaçtık boşu boşuna beklemeyelim dedik. Biraz daha yol kat edelim. Bu tren ne zaman kalkıyor?
Ben pazartesiye biletimi kesiyorum. :tamam:
Bumyo'da hareket yakın gibi. İçime doğdu. :roll:
AKIN AKIN SEN GELDİYSEN BU KAĞIT UÇAR.İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR.
PETİS VE BEN KAĞITTA SİZLERİ BEKLİYORUZ.İLGİ VE ALAKAN İÇİN TŞK EDERİM. :cheers:
Murat ERİŞKİN
26-06-2005, 14:13
AKIN AKIN SEN GELDİYSEN BU KAĞIT UÇAR.İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR.
PETİS VE BEN KAĞITTA SİZLERİ BEKLİYORUZ.İLGİ VE ALAKAN İÇİN TŞK EDERİM. :cheers:
1,05 alışı var ama takip edemeyebilirim diye şimdiden 1,06 verdim alışı. Kısa vadede en azından birim pay değerine kadar bir hareketi olası görüyorum.
Murat ERİŞKİN
27-06-2005, 15:11
1,05 alışı var ama takip edemeyebilirim diye şimdiden 1,06 verdim alışı. Kısa vadede en azından birim pay değerine kadar bir hareketi olası görüyorum.
Benden iki kademe çalıştı sabah öğleden sonra da satışla karşılaşmazsak bir kademe daha çalışır. :bravo:
hadi Bumerang Men.Değ. Sıra sizde. :tamam:
KIZILMASKE
27-06-2005, 17:02
Benden iki kademe çalıştı sabah öğleden sonra da satışla karşılaşmazsak bir kademe daha çalışır. :bravo:
hadi Bumerang Men.Değ. Sıra sizde. :tamam:
DURUMU ŞİMDİLİK İYİ GİDİYOR.SABIRLI OLMAK GEREKİR. :bravo:
Murat ERİŞKİN
27-06-2005, 17:02
:bravo: :bravo:
KIZILMASKE
27-06-2005, 17:03
BU HİSSEDE SADECE SEN VE BEN VARIZ AKINAKIN.
PETİSDE ÇIKMIŞ İKİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH :cheers:
Murat ERİŞKİN
27-06-2005, 17:06
Zamanlaması kötü hareketlenmeyen tek yo diyebilirim. Bumerang %25 in üzerinde takasa sahip daha güzel ne olabilir ki? :tamam:
KIZILMASKE
27-06-2005, 17:09
Zamanlaması kötü hareketlenmeyen tek yo diyebilirim. Bumerang %25 in üzerinde takasa sahip daha güzel ne olabilir ki? :tamam:
Takasından ziyade güzel bilançosu var.uçmamak için kendisini zor tutuyor.endeks -451 puan düşmüş bumyo 1.06 bunun için içilir dostum :cheers: biralar benden
sen buraya geldin ya keyfim yerine geldi.bir daha içeceğim senin için :cheers:
sarhoş olana kadar içeceğim :cheers:
buda bumyonun şerefine :cheers:
KIZILMASKE
28-06-2005, 12:59
spek kardeş beni alkolik ettin yaa hadi petis ve akınakın çıktı.tam zamanı çıksana yaaa :tamam:
sen ve ben kaldım duymuyormusun spek
sabaha kadar yine içeceğim
buda senin şerefine spek dostum :cheers: :cheers: :cheers:
Murat ERİŞKİN
28-06-2005, 13:49
spek kardeş beni alkolik ettin yaa hadi petis ve akınakın çıktı.tam zamanı çıksana yaaa :tamam:
sen ve ben kaldım duymuyormusun spek
sabaha kadar yine içeceğim
buda senin şerefine spek dostum :cheers: :cheers: :cheers:
Senin için bu haftayı 1,10 un üzerinde kapattıracam. :tamam:
Dün EFT zamanında gelseydi 1,08 e oturacaktı hisse sabahki 1,07 lik 10000 adet benimdi bir 10000 daha sokacaktım ki üzerine 1,09 dahi görülebilirdi. Sonraki saatlerde satıcılar göründü. Niye satarlar ki? :mad: Sadece Maliyet alışı yapabildim sonrasında.
stocker85
28-06-2005, 13:55
sene sonuna doğru 2lerden millet kapış kapış alacak biz de 3 ten verecez.
hissemizde iki avantaj var..birincisi vergi meselesi.. ikincisi de yaz ayları yo larındır..
arif ve saz arkadaşları gittikçe bizim hisse de gider ki onlar gidiyor..
nazar değmesin tütütütü maşallah.. :)
kim çıkmış? burdayız kapı gibi bekliyoruz bakalım. :)
full full full
stocker85
29-06-2005, 09:21
vayy bee full hee helal olsun . :)
Murat ERİŞKİN
29-06-2005, 20:08
Desteğine geldi ve günlük fiyat aralığı iyice daraldı. Yarının yükselişi bugünkinden yüksek olması olumlu bir gelişme olur.
Murat ERİŞKİN
30-06-2005, 17:18
Son 20 dakikadır 1,02 den alışları karşıladım ama naktim yetmedi. İnşallah fazla satıcı gelmez. :D
Derken kaldırın şu kağıdı :mod:
Murat ERİŞKİN
30-06-2005, 17:38
5 dk lık grafik yarın için %1,04 muhakkak geçilmeli.
stocker85
30-06-2005, 20:06
hep beraber yüklenirsek belki 1.04 geçer hadi portföyünüze kuvvet.. :)
KIZILMASKE
30-06-2005, 23:08
hep beraber yüklenirsek belki 1.04 geçer hadi portföyünüze kuvvet.. :)
NAKİT MAKİT KALMADI İHLAS CAN EVİMDEN VURDU.YOKSA FULL BURAYA GİRECEKTİM.
Murat ERİŞKİN
30-06-2005, 23:54
NAKİT MAKİT KALMADI İHLAS CAN EVİMDEN VURDU.YOKSA FULL BURAYA GİRECEKTİM.
:hayır: :hayır: Senin adına üzüldüm. 3-5 ay önce olsa ne ala ama ne işiniz var bu zamanda bu hisselerde. Bence zararı göze alıp gün içi tradelerde çıkmalısın. Israrcı olmamak lazım. TMSF'nin gözünü diktiği bankalar ve bu bankalarla ilgisi olan tüm hisselerden uzak durmak lazım. :tamam:
Murat ERİŞKİN
01-07-2005, 16:50
Şu an itibariyle 1,4 ve üzeri kapanış olursa 3 günlük düşüş kanalının dışında yataya girdiğini gösterecek. Ama bizim için daha yukarıları gerekiyor. :tamam:
Murat ERİŞKİN
01-07-2005, 17:08
Bu da saatlik grafiği. :rolleyes:
Dedektif gibi oldum vallahi. Ben bu hisseyi çıkaracam arkadaş :D :D
Sevgili Akinakin, bu hissenin çıkması için öncelikle gdkyo, dnzyo ve myzyo nun çıkması gerek. Hepsinin grafiğine bakarsan ilk hareketi başlatan bu hisse değil. Diğerlerinin gittiğini görmeden hareketlenmiyor. 5 Temmuz dnzyo rüçhan için son gün. O günden sonra ya da 20-30 gün içinde iyi bir çıkış yapabilir. Daha önceleri böyle olmuş.
Murat ERİŞKİN
01-07-2005, 18:02
Sevgili Akinakin, bu hissenin çıkması için öncelikle gdkyo, dnzyo ve myzyo nun çıkması gerek. Hepsinin grafiğine bakarsan ilk hareketi başlatan bu hisse değil. Diğerlerinin gittiğini görmeden hareketlenmiyor. 5 Temmuz dnzyo rüçhan için son gün. O günden sonra ya da 20-30 gün içinde iyi bir çıkış yapabilir. Daha önceleri böyle olmuş.
Sn hakan bilginiz için teşekkürler. Grafik olarak incelediğimizde Grup yo larının aynı anda yükseliş yaptığı görülmekte. Birkaç günlük farklılıklar o kadar önemli değil en azından benim için. Aslına bakarsanız ben orta ve uzun vadeli konuşmaktayım. (Son 5 dakikalıklara aldırmayın :D ).
5 temmuz o kadar da uzak bir zaman olmasa gerek benim bu hisse için beklentim ise Ağustos sonuna kadar diyebilirim. Sonrasında ise ARFYO'nda beklentilerim bulunmakta. Beni hayal kırıklığına uğratan ise Bu kısa sürede 1,2 civarına bir hareket beklememdi en azında 1,1 üzerine. Ama bu şekilde sıkışması daha çok hoşuma gitti. :bravo:
Saygılar :)
cenkbasegmez
01-07-2005, 23:41
arkadaşlar ne dünkü sert düşüşte ne sonraki toparlanmada nede bugünkü çıkışta çok aşırı tepki vermedi bence yakın bir zamanda bunun da sırası gelecek ve bizde kazanıcaz inşallah
stocker85
02-07-2005, 10:08
amin :)
stocker85
04-07-2005, 18:15
kademe kademe yükselişe geçelim veee tavanlarla son noktayı koyalım ...bu kağıtta sabreden güzel kazanacak..
Murat ERİŞKİN
04-07-2005, 19:00
kademe kademe yükselişe geçelim veee tavanlarla son noktayı koyalım ...bu kağıtta sabreden güzel kazanacak..
Az kaldı. :tamam:
cenkbasegmez
04-07-2005, 22:29
Az kaldı. :tamam:
hocam ne kadar az kaldı 1 hafta 2 hafta 1 ay 2 ay ne kadar benim sabredecek halim kalmadı gibi ama çıkacağına inanıyorum :tamam:
Murat ERİŞKİN
04-07-2005, 23:02
hocam ne kadar az kaldı 1 hafta 2 hafta 1 ay 2 ay ne kadar benim sabredecek halim kalmadı gibi ama çıkacağına inanıyorum :tamam:
Bir hissenin çıkacağı en iyi zaman sahibin dışında herkesin sabrının zorlandığı andır.
Harekett kısa bir sürede ve sert olacaktır. sadece biraz daha sabır :tamam:
cenkbasegmez
04-07-2005, 23:53
HOCAM SAĞOLUN İNŞALLAH SABRIN SONU SELAMET :tamam:
stocker85
05-07-2005, 10:40
Yo lar havalanmaya başladı...
Tac ve Varlık bitirdikten sonra sıra kime gelir bilinmez ama bumyo ya mutlaka sıra gelecektir vesselam.. :)
stocker85
05-07-2005, 11:04
tutmayın gidiiyoooo .. :)
Murat ERİŞKİN
05-07-2005, 12:19
Bu hareket çok kötü oldu. En Azından 1,06 kapatması gerekir.
stocker85
05-07-2005, 12:28
ben 1.08 den salladım hepsini... dedim gitmez realizasyon gelecek ben de realizasyon yapayım ve yaptım şimdi 1.04 alım yazıcam ..
umarım siz de realize ettiniz..
Murat ERİŞKİN
05-07-2005, 12:53
ben 1.08 den salladım hepsini... dedim gitmez realizasyon gelecek ben de realizasyon yapayım ve yaptım şimdi 1.04 alım yazıcam ..
umarım siz de realize ettiniz..
Ankaranın çankaya ilçesinde elektriklerin acizliğine uğradım desem :D :D
Cuma çıkacağım tatilin parasını çıkartacaktık ama olmadı işte
stocker85
05-07-2005, 13:02
Ankaranın çankaya ilçesinde elektriklerin acizliğine uğradım desem :D :D
Cuma çıkacağım tatilin parasını çıkartacaktık ama olmadı işte
üzülme kardeş nasip değilmiş ..
elinde patlamadı ya hisse satarasın sene sonu 2 de 2.50 den..
ben sattım ama almayı da düşünüyorum..
hadi hepimize bol kazanç..
stocker85
05-07-2005, 17:03
bugün bi hoplama hareketinden sonra yarın iyi bir çıkış yaparız inşallah..
bu arada tekrar mallandım hayırlısı..
aslında ben burada sene sonuna kadar bekleyiciyim ama böyle fırsatlar oldukça realize etmekte fayda var..tabii treni kaçırmadan ..
neyse yarın daha güzel olur inşallah..
bol kazançlar ..
stocker85
05-07-2005, 17:32
tuuu reziller bi kademe düşürdüler..
yarın tavan oldu mu o 1900 lotu satan kafasını nereye vurur onu bilemem..
neyse yolumuza devam ediyoruz ..
tam gaz..
Murat ERİŞKİN
05-07-2005, 17:44
tuuu reziller bi kademe düşürdüler..
yarın tavan oldu mu o 1900 lotu satan kafasını nereye vurur onu bilemem..
neyse yolumuza devam ediyoruz ..
tam gaz..
'Adamlar salak olmalı satacaksan 1,08 den niye satmadın kardeşim?'
diyecem ama
bence bu biraz bilinçli yapılan bir hareket Adamlar biraz daha alım yapmayı istiyorlar. Bugün 1900 lotu çıkan yarın bu kademeden 5000 lotun üzerinde alım yazarsa hiç şaşmam. :düsün:
Murat ERİŞKİN
06-07-2005, 11:11
5 dakikalığı hiç hoşuma gitmedi. :mad: Aşağısı destek altı
stocker85
06-07-2005, 11:20
bu işler 5 dakikaya bakmaz..
sene sonuna kadar buradayız..bi aksilik olmazsa..
stocker85
06-07-2005, 11:42
akin akin ..azıcık kağıdımızla ilgili teknik bilgiler ve grafikler göndersen diyorum..
oturup beyin fırtınası yaparız :)
stocker85
06-07-2005, 11:49
birisi 2000 lot çakmış 1.03 ten..
öylece çakılı kalmış kıpırdayamıyor..
öldü mü acaba :)
Murat ERİŞKİN
06-07-2005, 12:20
birisi 2000 lot çakmış 1.03 ten..
öylece çakılı kalmış kıpırdayamıyor..
öldü mü acaba :)
Kahvaltı yapıyordum :D :D
Grafik geliyor. aslında 2000 lot mühim değil dün aldıklarına bir baksana 5000 lot 10000 lot tabi sattılar da. :mad:
Murat ERİŞKİN
06-07-2005, 12:38
Bu seviyeler çok önemli açıkçası beni korkutmaya başladı. Ama sabır borsacının en önemli silahı :D
Kendime ait bir gösterge ama en çok güvendiğim gösterge diyebilirim :tamam:
Murat ERİŞKİN
06-07-2005, 12:55
Macd aşağı kesmeye hazırlanıyor. Eğer fiyat düşmeden aşağı keser ve yine bu seviyelerden yukarı keserse yükselişi onaylar.
RSI aşırı alım bölgesine yaklaşarak aşağıya kesti ve alım pozisyonunu koruyor
CCI aşırı alım bölgesinden aşağı keserek güç kaybetmeye devam ediyor.
Umut verici göstergem bollinger bandı arasında fiyatlar iyice sıkıştı ve bu yakın zamanda yukarı ya da aşağı hareket demek. ben bu hareketin yukarı alacağı kanısındayım
Murat ERİŞKİN
06-07-2005, 14:53
Hadi yürü ya kulum..::``
dur bir kardeş biraz dinlenelim,
Murat ERİŞKİN
08-07-2005, 15:52
Az daha kafayı yiyecektim kademelerde bir alıcı satıcı yok mu diye. Aldı birileri 20000 lot. Bak patron sen hisseyi 1,2 ye çıkart söz verecem tüm lotlarımı sana :tamam:
Merhaba Arkadaşlar.Cuma günü ben de kısmen kağıtlara girdim.Bolinger bandı daralmış görünüyor.İmkb hisselerin çoğu geçen seneki hareketlerin aynısına 1-2 ay erken başlıyor.Acaba orta vade öngörünüz nedir.Kademeli olarak 1,50 ve 2,0 hangi zaman aralığında görebiliriz?Selamlar..
Murat ERİŞKİN
11-07-2005, 13:14
Merhaba Arkadaşlar.Cuma günü ben de kısmen kağıtlara girdim.Bolinger bandı daralmış görünüyor.İmkb hisselerin çoğu geçen seneki hareketlerin aynısına 1-2 ay erken başlıyor.Acaba orta vade öngörünüz nedir.Kademeli olarak 1,50 ve 2,0 hangi zaman aralığında görebiliriz?Selamlar..
Yine imzamızın kurbanı olduk ama bu fazla gecikmeli olmayacak görüşündeyim. 1,5 ve 2,0 uzak hedefler değil ama %100 lük bir fark var arada. Ben yılbaşına kadar fiyatın bu seviyeler arasında olacağı görüşündeyim.
Hedef görüşüm kısa vadede Ağustos ortalarına kadar hissenin kendi pay değerine kadar yani 1,23 lere çıkacağı. Umarım yanılmam. :cool:
Hey spek dostum ben tatile gidiyorum. Kağıt sana emanet. Hareket yapacaksan mail ime mesaj at ki 1,2 - 1,26 arasından vereyim sana payımı. :D :D
stocker85
14-07-2005, 16:13
bir haftalık yazı ambargosundan sonra yine buradayım..baktım myz bunun lokomotifi bundan çıktım myz ye girdim.. myz de bum un kardeşi sayılır..
hep beraber kol kola tavan tavan yapmak ümidiyle.. ben myzyo deyim.. hepimize bol kazanç..
san pietro
14-07-2005, 22:16
İyice yıldırmadan çıkarmazlar. Ama eninde sonunda MYZYO ve GDKYO birlikteliğinde çıkacağını düşünüyorum.
Murat ERİŞKİN
20-07-2005, 00:11
Macd aşağı kesmeye hazırlanıyor. Eğer fiyat düşmeden aşağı keser ve yine bu seviyelerden yukarı keserse yükselişi onaylar.
Macd bakmayalı aşağı kesmiş ve tekrar güçleniyor. Artık bende 'e yeter artık' diyorum.
bu ne sessizlik arkadaşlar. canlanın biraz.
waterice
28-07-2005, 23:58
beklemedeyiz sayın elf ada..yo'lar hareketine ne zaman başlıyacak diye ..mallandık 1,04 malıyetle bakalım inşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz.
Murat ERİŞKİN
31-07-2005, 18:09
Son günkü hareket ilginç görünüyor. Bumerang ilk defa en çok satanlar potasında. Hissede işlem hacmi dar ve son gün bu hacmi biraz aralamaya çalıştılar. Senet öğleden önce 125000 adet işlem yaptı. Ben bu hafta bu hacmin daha da artacağı kanısındayım. Bundan sonra hareket hisse toplama savaşına dönüşebilir ve sert fakat kısa hareketler yaşanabilir.
Eğer bu hafta beklentim gerçekleşmez ise ARFYO'ya tekrar döneceğim. :tamam:
artan işlem hacminin bir kaç gün içinde fiyata yansımasını bekliyorum. ben de sn.akinakin gibi işlem hacmine rağmen bir süre daha fiyat değişmezse elveda demeyi düşünüyorum.
Yakında YO'lar hareketlenebilir. 2006 yılı stopaj beklentileri hisselere alım getirebilir. Bir miktar aldım.Bakalım. eğer hükümet %15'lik stopajı aracı kurumların ve bankaların baskısıyla ertelemez veya iptal etmezse 2006 çok parlak olabilir.
nedir bu stopaj olayi?
benim gibi bilgisi olmayanlar icin aciklayabilirmisiniz
Sayın Alperel,
Gelirler Genel Müdürlüğünün hazırladığı kanun taslağına göre 2006 yılında hisse alım satımlarında elde edilen karın üçer aylık dönemler halinde aracı kurumlar ve bankalar tarafından beyanname ile vergi dairesine bildirilmesi ve % 15 oranında vergilendirilmesi öngörülüyor. Bu taslak geçen yıl bankaların ve aracı kurumların mutabakatı alınarak taslak haline getirildi. Yasada her nevi hisse senedi alım satımı stopaja tabi, yalnızca Yatırım Ortaklıklarına ait hisselerin alım-satımı stopaja tabi değil. Ama bu taslak yasalaşsada uygulamaya ilişkin esaslar tam net değil. Her ne kadar hükümet uygulamaya geçeceğini söylese de, zengin sofrasında fukara edebiyatı yapan bir hükümet olduğundan bankaların baskısıyla çark edebilir. Geçen yıl ki mutabakat şimdi bankaların ve aracıların baskısına maruz. Çünkü uygulaması zor ve sıcak parayla işleri dönürmesi gereken böylece halkı uyutan bir ekonomi yönetimi var. Çark etmezse gerçekten YO'lara adeta gün doğar. Bu fiyatları bir daha görebilmek imkansızlaşır. Ama uygulama girmezse tabiki tam tersi olur. Farkındaysanız şu an tüm YO'lar süt liman beklemede. Stopajsız alım-satımlar mutlaka kullanılmak istenecektir. Geçen yıl ki gibi YO furyası olabilir, ama olmayabilir de herşey hükümete bağlı.
savaşçı35
05-08-2005, 18:03
arkadaşlar yatırım ortaklıklarının temel prensibi çok basittir borsa para kazanma yeridir işi bilen için size şöyle kendimce yorum yapayım yatırım ortaklıkların seyrine bakarsanız borsa zirvedeyken kağıtlar diptedir taki borsa düşmeye başlar diğer kağıtlar satılmaya başlayınca para yatırım ortaklıklarına kaymaya başlar çünkü para orada gene değerlenir kayıp olmaz anlarsınız işte böyledir bakın cevap verin bol kazançlar herkese
Murat ERİŞKİN
05-08-2005, 23:00
Son günkü hareket ilginç görünüyor. Bumerang ilk defa en çok satanlar potasında. Hissede işlem hacmi dar ve son gün bu hacmi biraz aralamaya çalıştılar. Senet öğleden önce 125000 adet işlem yaptı. Ben bu hafta bu hacmin daha da artacağı kanısındayım. Bundan sonra hareket hisse toplama savaşına dönüşebilir ve sert fakat kısa hareketler yaşanabilir.
Eğer bu hafta beklentim gerçekleşmez ise ARFYO'ya tekrar döneceğim. :tamam:
Beklediğim gibi olmadı ama hareketlenmesi hoşuma gitti. :tamam:
Bir iki kademe arasında sıkışacaktır. 1,1 geçilirse hedef fiyatım olan 1,28 gelir.
waterice
06-08-2005, 00:15
hissede ufak miktarlarda da olsa hergun satanlar alanlardan daha çok.biraz canımı sıkıyor bu..işyatırım kuzu gibi yatarken girmedik 3,00 lerden umarım pişman olmam ..benim de hedef degerim 1,28-1,30 umarım gelir de, diğer yatırım ortaklıklarını kasabın önündeki kedi gibi izlemeyiz :)
herkese bol kazançlar ..
blackwood
08-08-2005, 13:10
zamanı geldi YO ların, ilk seans hareketlerden belli oluyor önceden gidince kimse tutamazdı bunları bu kez o kadar hızlı yukarı yapamıyorlar. BUMYO diğerlerine göre daha primsiz ve risksiz görünüyor. MYZYo favorim aslında ancak BUMYO iskontolu işlem görüyor potansiyel çok ve riski az..
biri şu bumyo ya söylesi.o laf 3 yukarı 5 aşağı değildi. 3 aşağı 5 yukarıydı. ne oldu öyle 2 gün sağlam durmadın yerinde aşk olsun bumyo...
seni sevmeye başlamıştım ama biraz daha geri gelirsen daha çok seveceğim söz
Murat ERİŞKİN
11-08-2005, 07:58
Bugünkü hareket dikkatle izlenmeli :mod: Bu seviyelerden tepki gelmeli
gelmiş geri girsek mi. hem de daha önce aldığım fiyatta!
Murat ERİŞKİN
23-08-2005, 01:31
Kağıdımıza sahip çıkalım dedik ve yazımızı yazdık. Halen Bumyo'cuyuz ve Ağustos sonuna kadar 1,1 üzeri kapanış bekliyoruz.
selçuk efendi
23-08-2005, 15:10
tavan olursa hiç şaşırmaycam.. ama olmazsa da olur:)
selçuk efendi
23-08-2005, 15:32
:):):)
Murat ERİŞKİN
23-08-2005, 19:22
tavan olursa hiç şaşırmaycam.. ama olmazsa da olur:)
Operasyon Süper :bravo: Adamları tebrik etmek gerekir. Kağıtların bir bölümü el değiştirdi.
Grup kağıtlarından çıkış yapan GISAD, Oyak, K ve Ak bumyo'da ise alıcı durumundaydı bugün. Bildiğim birşey var, diğer yo'lardan farklı patronlar kendi aracıları dışında başka aracı kurumlardan yüklü işlemler yapıyorlar. Tek kelime ile TOP SECRET
Murat ERİŞKİN
27-08-2005, 01:05
Ben sözümü tuttum 1,25 ten çıktım sn spek. Ama dayanamayıp 1,27 ve 1,22 den tekrar girdim bu sefer iki katı portföyle. :D :D
Bu kağıt için hedeflerim çok büyük. İlk hadef 1,5 sonrasında 1,8 ve 2,2 :tamam: Siz hareketlendirmezseniz ben hareketlendiririm :cheers:
Tren kalkacak ama önce iki ileri bir geri, bir ileri iki geri :tamam:
bana 1,25'ten satan sendin demek.... :D :D :D
:cheers: :cheers:
Ben sözümü tuttum 1,25 ten çıktım sn spek. Ama dayanamayıp 1,27 ve 1,22 den tekrar girdim bu sefer iki katı portföyle. :D :D
Bu kağıt için hedeflerim çok büyük. İlk hadef 1,5 sonrasında 1,8 ve 2,2 :tamam: Siz hareketlendirmezseniz ben hareketlendiririm :cheers:
Tren kalkacak ama önce iki ileri bir geri, bir ileri iki geri :tamam:
bumerang :rolleyes: :dolar: bu hafta çok güzel olacak! :mod:
waterice
27-08-2005, 13:59
meğer kağıt uçmak için benim askere gitmemi beklermiş ..2 hafta evvel 1,04 lerdeydi nereleri görmüş..merak etmeyın daha uzun zaman askerde olucam asteğmen yaptılar bizi..bu da demek oluyor ki kağıt daha çok gider:) benim uzun vadeli hedefi 1,8 ler bakalım inşallah diğer izin gunumde o seviyelerdeyken yazarım size :)
muhabbet
27-08-2005, 14:38
bumerang :rolleyes: :dolar: bu hafta çok güzel olacak! :mod:
sebebp???
laf aramızda bence de evren ve bumyoda sıra.
meğer kağıt uçmak için benim askere gitmemi beklermiş ..2 hafta evvel 1,04 lerdeydi nereleri görmüş..merak etmeyın daha uzun zaman askerde olucam asteğmen yaptılar bizi..bu da demek oluyor ki kağıt daha çok gider:) benim uzun vadeli hedefi 1,8 ler bakalım inşallah diğer izin gunumde o seviyelerdeyken yazarım size :)
arkadaşım bende askere gidecem ama hep merak etmişimdir acaba askerdeyken borsasız nasıl yaparım ben diye??*gerçi askerde de tüyolar dolaşıyor kulakları delik oluyor bazılarının......
waterice
28-08-2005, 01:41
[QUOTE=avkt]arkadaşım bende askere gidecem ama hep merak etmişimdir acaba askerdeyken borsasız nasıl yaparım ben diye??*gerçi askerde de tüyolar dolaşıyor kulakları delik oluyor bazılarının......[/]
valla gideceğin yere göre değişir heralde ama ilk zamanlarda gazete okursan şanslısın bence.en azından asteğmen adaylarını boş bırakmıyolar..asteğmen olunca rahatlarım belkı bilemem..borsayı gazeteden takip etmek ise çok sinir bozucu..21 yuzyılda bir ıssız adada yaşamak gibi..
Murat ERİŞKİN
28-08-2005, 12:57
sebebp???
laf aramızda bence de evren ve bumyoda sıra.
Dergilerde hiç duymadığım bir şeye rasatladım. Şu dışbankı alan Fortis'in Bumyo'ya talip olması sebebiyle falan filan :sus: :sus: Alem bunlar ya. :D :D Ama olsa ne güzel olur var ya :cheers:
Asıl sebep DNZYO tahtasına da yazdım. YOların genel hareketlenmesi ve Bumyo'nun uzun süreden beri üzerinde durduğum Teknik göstergeleri. :tamam:
Sizi buralarda görmek güzel sn muhabbet :) :)
Murat ERİŞKİN
28-08-2005, 13:00
bana 1,25'ten satan sendin demek.... :D :D :D
:cheers: :cheers:
Başka hisselerde olsam kusura bakma kardeş derdim ama BUMYO için sadece beraber çok ekmek yiyeceğiz diyorum :D :tamam:
Murat ERİŞKİN
28-08-2005, 16:16
Bu arada geçenlerde bir arkadaş (ona da bir başkası söylemiş) YTFYO yu önerdi bugün bir bakayım dedim grafiğine, leyn oğlum bu kağıt alınır mı leyn dedim ki :D :D bir de ne göreyim paranoyak mı oldum ne? :eek: :eek:
Zamanlar tutsa ortak yo hareketi diyecem ama farklı birşey var grafikte. İnşallah pozisyon açanlar aynıdır. :tamam: :tamam:
Bu arada geçenlerde bir arkadaş (ona da bir başkası söylemiş) YTFYO yu önerdi bugün bir bakayım dedim grafiğine, leyn oğlum bu kağıt alınır mı leyn dedim ki :D :D bir de ne göreyim paranoyak mı oldum ne? :eek: :eek:
Zamanlar tutsa ortak yo hareketi diyecem ama farklı birşey var grafikte. İnşallah pozisyon açanlar aynıdır. :tamam: :tamam:
siz benim portföyümü mü takip ediyorsunuz yahu :mod: :mod: yanına bir de evren koyum tamam :tamam:
siz benim portföyümü mü takip ediyorsunuz yahu :mod: :mod: yanına bir de evren koyum tamam :tamam:
evreni salla bumyo bumyo bumyo :D :D
Başka hisselerde olsam kusura bakma kardeş derdim ama BUMYO için sadece beraber çok ekmek yiyeceğiz diyorum :D :tamam:
dostum elimdekileri verip gimaya geçmem gerek...
eğer mümkün olursa olursa tekrar girececem bu hisseyi çok seviyorum...
Murat ERİŞKİN
29-08-2005, 18:51
dostum elimdekileri verip gimaya geçmem gerek...
eğer mümkün olursa olursa tekrar girececem bu hisseyi çok seviyorum...
Bugün bende 2/5 ini 1,26 dan verdim. Bu hisse dediğim gibi bir süreliğine AL-SAT hissesi gibi gözüküyor. Yarın tatil ve durmadan grafik çalışacağım bakalım nerelerde bize ekmek var? :tamam:
blackwood
30-08-2005, 19:00
bugunlerde YO larda yine bir yukarı hareket olabilir..bumyo da gidince iyi gidiyor..
yarın atlas gibi olabilir ama en altta kalmış kimse ilgi duymuyor belli ki
teknik olarak 1,24 den 1,40 giden yolculuguna baslamıs gorunuyor. 1.4 guclu direnc kar realizasyonu yapmak lazım...
selam dostlar ben geri geldim
Akadaşlar BUMYO hep böyle mi kalacak.AB pek yaramadı galiba...
grafiği daha yakından inceleyince birebir aynı emareler gerçekleşiyor. ytfyo da 1.00 dan sert çıkmış 1.20 ye sonra yaklaşık 15 gun yatay daha sonra roket şu anda bumyoda 1.20 civarı yatay hareketini sürüdüyor demekki neymi bu kağıt yılbaşına kalmaz 2.50. ben bumyoları fulledim yılbaşında 2,50 den satarız artık. grafik için tsk akinakin...
ecbyo alacaktım bugün çünki en iskontolu yolardan biriydi. ama elim tuhaf bi sekilde bumyoya gitti ve bumyo aldım. temel-teknik hic bisine bakmadan aldım. yeni macera "turist ömer Bumyo'da" yaw hakkaten ben bu kağıdı niye aldım yaw. neyse dursun bakalım yo değil mi sonu. bi de galiba portföyünde yüklü miktarda vestel olan bir yo galiba o zaman vestelde artacak ki bumyoda artsın dimi. vestel artmayacaksa bumyo niye aldı bu vestelleri. hadi bumyo vestel aldı ben niye bumyo aldım :confused:
ne biliiim bumyoda var bişi tamamen duygusal bir alım yaptım, itiraf ediyorum ecbyo alacaktım gittim bumyo aldım. ama tuhaf bi şekilde iyi yaptığımı düşünüyorum. :)
Artık YO lar sahne çıkma zamanı geldi diye düşünüyorum. Tabi BUMYO çok iyi alsat lar ile yıldız olacak
zafer haftası yapsada al-sat la uğrastirmasa 4 gün tavan çeksin üstüste işlem tamamdır :tamam:
aha gidiyo....
ecbyo yerine iyi ki bumyo almışım 1,16 18.10.2005 ort maliyetim. tarih 19.10.2005 1,20 ama bumyo 2'lerin üstüne gider. umarim arada silkelemelerde tufaya düşmeyiz. al-sat yapmaya kalkışanının canını yakabilirler dikkat edin. ama ben daha öncede bumyo almıştım. hiç üzmedi....
1,20 den verdiklerimi yeniden 1,16 dan yerine koydum. turistin trade i de bukadar olur zaten düşen borsada 4 kademe yukarıyı görünce basmıştım malları.:dolar:
ama dayanamadım bumyo aldım yine. enteresan bi tahta burası bazen çoşuyolar 200-300 bin lot işlem oluyor seansda ki bu çoşmuş halleri... 1,16-1,22 arası gidiyor geliyor. tam günlükçü kağıdı. ama pasife kolay kolay mal gelmiyor. aktife yazarsanız da alıyorlar hemen....beklemeye devam. benden başka bumyocu yok mu ya? bumyocular çıkın ortaya
manishing
31-10-2005, 23:11
var var burada bitane daha bumyo cu varda ümitli diil :D kıpırdanmıoda bi türlü nezaman hareket eder belli diil
Agresif hareketlere gebedir bu tahta. fırtına öncesi sessizlik de son perde oynanıyor. ben yılbaşına kadar vade koydum kendime hedefim de 2 - 2,5 aralığı. :dolar:
ne dersin manish 1,20 üstü kapatır mıyız bugün. ben yılbaşından da daha öne çektim vadeyi aralığın ortasına kadar bekleyeceğim. gitti gitti... gitmedi aynen şutlarım bumyoları.hedef ve mng 100 er bin lot aldı geçen ay. takasları 0 dan 100 bine geldi. takibe devam.....
geliyo geliyo bumyo bumyo geliyo
geliyo geliyo bumyo bumyo geliyo
gerçekten bugünkü hareketler ilgi çekiciydi...
manishing
09-11-2005, 18:51
hacim var yarın çok ii olcak gbi tavan serisimi gelio acaba
bugün 1.21 den yakaladım yılbaşına kadar sizinleyim..:cheers: :cheers:
var var burada bitane daha bumyo cu varda ümitli diil :D kıpırdanmıoda bi türlü nezaman hareket eder belli diil
umutlar yeşermiş manish :D :D :D
güzel olacak bumyo....
manishing
09-11-2005, 21:22
yeşerdi valla bumyoda yeşerdi herşey yemyeşil pembe gözlükleride takalım ohh:)
hakkaten ya benim portfoy sapıttı bugün dobur %11 kipa %6 indes 2 kademe yukarda dune gore bumyo da 1 kademe yukarda. çok bereketli bir gün. ben içlerinde en çok bumyoyu sevdim ama . ismi çok sevimli vıcır vıcır bi kağıt; küçük ya o yüzden herhalde.
1.27 Yİ De GÖrdÜ İlk Seans...gÜzel Gİdİyor..
Murat ERİŞKİN
10-11-2005, 16:06
Beni bekliyor gibi ama!
Beni bekliyor gibi ama!
kesinlikle. sen de bin trene de kalksın artık yaw. hakikaten ytfyo ve bumyo grafiği çalışman harika olmuş. acaba aynı grup mu bunlar. adamlar kalemle değil parayla grafik çizmişler resmen. çok enteresan bir yer bu imkb yaw
bum bum bum dön dolaş burda durdum burda durdum yoruldum nedir bu tahtadaki yorum oooo ooooo. bu şarkıda gidiyor böyle bum bum bum diye.
birim başına düşen pay değeri 1,31 fiyat 1,23 iskonto oranı %6 kaynak www.uzunvadeci.com
BUMYO
sermaye 2.500.000
birim pay değeri 1,328
kapanış 1,200
kar 350,000
iskonto oranı % -9,639
kaynak: www.uzunvadeci.com
artık bumyo bumlayacak, belki yarın belki yarından da yakın....
yakında buralarda bahar havası esecek gibi....
manishing
24-11-2005, 01:54
bişi esiceğide yok gibi tuhaf bi kaat duruo duruo duruo ... başka bişi yok ama 1.24geçilirse ii olucak ozaman ama oda ne zaman geçilir bilmiyorum bumyo operasyon geçirdi ve kolay kolay kendine gelmicek gibi bakalım bekliyelim neler olucak
yılbaşına kadar beklenir bumyo...
ağalar niyetlerini belli ediyor açık açık. bugün 30 a kadar aldılar ne var ne yok
manishing
30-11-2005, 14:44
bumyo hep yo ların son günlerinde tavanlar çeker ve buda böle olucak bum bum buma daha var para girişi var hisseye bu seans bakalım neler olucak
tamam işte yarından itibaren aralık ayındayız.
dananın kuyruğu aralıkta kopacak yolarda.
Duran ARMAĞAN
01-12-2005, 17:41
Sabah seans çok güzel açıldı.Arkası gelmedi.biz bekleriz bum bum sen merak etme
uzunvadeci
01-12-2005, 19:35
BUMYO
sermaye 2.500.000
birim pay değeri 1,328
kapanış 1,200
kar 350,000
iskonto oranı % -9,639
kaynak: www.uzunvadeci.com
Teşekkür ederim sn.turist
yıldız 2
02-12-2005, 12:43
bem de sızınleyım ama bumyo bızımle degil gecen sene bu kagıt bu zamanlar nasıldı bılen varmı ....
benı hayal kırıklıgına ugratttııı
Biz de işyatta, akyo'da aynı şeyleri yaşıyoruz. Bizim iskontolar sizin 2 katı. Özkarlılık oranımızda 2 katı. Gelin bi destek atın İŞYAT'a AkYO'ya kurtarın bizi yahu:)
S161803398875
02-12-2005, 13:47
Çok mal sattılar yaa ben sevmedim
sabır sabır ya sabır
belki de akıllanır
yolar için ve haliyle bumyo için kritik ay aralıktayız. vergi muafiyeti sebebiyle yaşanması muhtemel yo hareketlerinden nasibini almasını ümit ediyoruz bumyodan.
takas için ekim-kasım aylarında mal toplanmış mı ona bakmak kafi. daha önce takasında hiç mal olmayan (mng,öner vs.) ama bu aylardan bugüne takasında bumyo görünen kurum var ise ve virman değilse bu kurumlardaki mallar piyasadan toplanmıştır, o zaman içimiz rahat our.
bumerang menkul değerlerin takasında yılbaşından bu yana azalma var ise kıllanabiliriz, artış var ise geleceğe umutla bakabiliriz. naçizane görüşüm budur.
S161803398875
04-12-2005, 16:41
Mng satışta değilmiydi geçen hafta?Şu an bakamıyorum ama p.tesi bakayım.Satıştan sanki mng çıktı hatırlıyorum
oguz3259
04-12-2005, 17:29
senette buyuk bir simetrik ucgen var...
oguz3259
04-12-2005, 17:30
bumyo da ucgen...
manishing
04-12-2005, 17:40
ve direncide 1.3 te kırıldığı an kopacak bu bariz belli ve iskontolu
şu anda %10 iskontolu ama geçmiş performanslarına bakar isek yılbaşına kadar%90-100(2,50 YTL) prim potansiyeli mevcut
yıldız 2
05-12-2005, 12:44
bum ne zamna aralık ortası derım ben ama nekadar olur o mechul ..
S161803398875
05-12-2005, 18:05
Verdim çıktım bekleyemeyeceğim borsa bu kadar giderken 2 bareme alınıp satılamıyor gelene veriyorlar 1,26 yığ alışı 1,27 den birgün önce aldığın malları 1,28 den sat.tahta 1,25 üstüne geldiğinden beri eksi her üçgen yukarı kırılacak diye bir kural da yok dikkatli olunmalı inşallah para kazanırsınız
***BUMYO***Sermaye Arttırımı Şirketimizin 05.12.2005 tarihli ve 88 no'lu Yönetim Kurulu Toplantısında, 10 milyon YTL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, çıkarılmış sermayenin 2.500.000 YTL'dan %100 bedelli, %16 bedelsiz artırılarak 5.400.000 YTL'na yükseltilmesine karar verilmiştir." (06/12/2005 - 08:26:47)
trader85
06-12-2005, 16:17
bu yüzden mi hisse %2 aşağıda ????
bu yüzden mi hisse %2 aşağıda ????
kim bilir:)
manishing
06-12-2005, 16:22
bumyo elde bumladı bedelli yaramadı sanırım hisseye geçmiş olsun
yıldız 2
06-12-2005, 20:48
Evet Gecmis Olsun... 1000 Lota Ne Öderİz
manishing
06-12-2005, 20:49
1000lota 1milyar ödersin arkadaşım sanırım %100de ama daha çok var bedelliye spk onaylıcakta bekle babam bekle
yıldız 2
06-12-2005, 21:08
Eee Sİmdİ Ne Yapalim Yani Bekliyielimmi Sence Aralik Hareketini Bekliiyorudm Ben Ama Satacamm Sanirim Artik Killandim..
manishing
06-12-2005, 21:21
sanırım kötü olucak genelde bazı kaatlar bedelliden sonra düşüşe geçiyor bumyo bu sene fos çıkıcak gibi tacyo varyo artık çoğu gidio yavaşça buna sıra gelicekmi sanmıorum
yıldız 2
06-12-2005, 21:33
Ok.........
hoppala nerden çıktı şimdi bu bedelli...
takası toplu sayılacak kadar mal sahibinde bi yo kagıdı....!
%100 bedelli %16 bedelsiz bu kagıdı bu günkü ve son 10 günlük formasyonla cıkış hazırlığına başladığının haberidir.2 seans tavana kadar 30 bin lotla bekledi
fakat aldırmadılar HSBC yatırım 1280 li maliyetle mallandı kendi fikrim aralık sonuna kadar 1,500 lü rakamları rahatlıkla görecek YO arasında firimsiz sayılacak kagıt bekleyip göreceğiz saygılar
takası toplu sayılacak kadar mal sahibinde bi yo kagıdı....!
%100 bedelli %16 bedelsiz bu kagıdı bu günkü ve son 10 günlük formasyonla cıkış hazırlığına başladığının haberidir.2 seans tavana kadar 30 bin lotla bekledi
fakat aldırmadılar HSBC yatırım 1280 li maliyetle mallandı kendi fikrim aralık sonuna kadar 1,500 lü rakamları rahatlıkla görecek YO arasında firimsiz sayılacak kagıt bekleyip göreceğiz saygılar
baya bi karıştı ortalık 1,35 e kadar çizdiler sonra hacimsiz 1,27 ye kadar getirdiler. merakla bekliyoruz filmin sonunu. heyecanlı olacak...
yıldız 2
08-12-2005, 00:06
nası yanı anlatın ben anlamıyorum
yıldız 2
08-12-2005, 00:07
nası yanı anlatın ben anlamıyorum
yıldız 2
08-12-2005, 00:11
bumbubmbubm
sonunda patladı
1,310 pazartesi kırarsa ve hacimle 1,350 80 arası ortalama yaptırırlarsa
trend başlamış olur öncelikle 1310 1320 direnci geçilmeli bu formasyon yükselişi teyit için cuma kapanışı bence cok cok iyi oldu :dolar: artık pasta cila tamam sayılır eger trader akıllı oynar ve boşluktaki lotları süpürürse aralık 18 inde inşallah 1,450 li seviyeler taban oluşumu için yada son dökülme olacak
umarım yanılmam saygılar:tamam:
pazartesi yükselişle acılacak tüm göstergeler bunu işaret etti
inşallah ters bi hareket yapmaz saygılar
pazartesi yükselişle acılacak tüm göstergeler bunu işaret etti
inşallah ters bi hareket yapmaz saygılar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.