PDA

View Full Version : ATLAS Atlas Yat. Ort.

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

KardanAdam
01-04-2005, 11:46
***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S.'nden gelen yazi: 31.03.2005/31.03.2005 tarihleri arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 4.28/4.30 fiyat araligindan 6.000 adet alis islemi ve 4.32 fiyatindan 2.866 adet satis islemi tarafimizca ve birlikte hareket ettigimiz Galip Ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani %8.2'ye yukselmistir. ***ATLAS*** (01/04/2005 - 10:45:22)

Remus
02-04-2005, 00:56
diver malları elimden çıkartmıyacam merak etme sen sabır ve zaman borsanın ilacı

diver
02-04-2005, 20:13
Valla işler o kadar yoğunlaştıki 1 haftadır kapanışlara bile doğru dürüst bakamıyorum...Unuttum desem yeridir...

master_
05-04-2005, 16:17
Firtina Öncesİ Kuzularin SessİzlİĞİ...

Remus
06-04-2005, 23:21
Master bir hareketmi bekliyorsun?

diver
08-04-2005, 10:35
Herkesin gözü aydın...SPK çağrı zorunluluğu getirmiş galiba...Biraz önce öğrendim...Çağrı fiyatı ne olabilir?

bluehen
08-04-2005, 10:42
cagri fiyatı avrasyada 1,59 (aralıkta odenen en yuksek fiyat 1,41 di).... atlasda ise 4,95 (aralikta odenen en yuksek fiyat 4,40 ti) olacaktır....dedigimiz cikti ve SPK dogru olani yapti...rasgele millet

diver
08-04-2005, 16:19
cagri fiyatı avrasyada 1,59 (aralıkta odenen en yuksek fiyat 1,41 di).... atlasda ise 4,95 (aralikta odenen en yuksek fiyat 4,40 ti) olacaktır....dedigimiz cikti ve SPK dogru olani yapti...rasgele millet

Galip yinede çağrıyı yapmayabilir...Bu durumda SPK'nın yapabileceği hiç bir şey yok...Bir tek idari para cezası verebilir...O da max.10 milyar

bluehen
08-04-2005, 16:48
ama hakkında dava acılırsa ki bunun ornekleri var o zmn hem cagrı hemde tazminat odemekle yukumlu kalır ki bence bu kdr parayı verdikten sonra ugrasmaz... SPK idari cezayı verir ama her cagrısı odenmeyen in sikayeti icin bir ceza kesebilir oda 40 milyar carpı bayagı bir yatırımcı olur.... cagrıdan bundan sonra donusu zor bence... ama gorecez...

diver
08-04-2005, 18:28
Tek tek kim dava açıcak...Sen onu bırakta şu gün sonuna bak...Bu ne yahu;

RAYMOND JAMES 26,304 4.503 48.4 IS YATIRIM -12,563 4.507 -23.1 0
TSKB MENKUL 17,500 4.414 32.2 YAPI KREDI YAT. -4,771 4.527 -8.8 0
MERKEZ MENKUL 5,528 4.366 10.2 ATAONLINE MEN. -3,703 4.374 -6.8 0
TACIRLER MEN. 2,092 4.567 3.8 ZIRAAT YAT. -3,275 4.480 -6.0 0
ERCIYES MENKUL 1,050 4.431 1.9 HAK MENKUL -3,190 4.465 -5.9 0
DIGER 1,910 3.5 DIGER -26,882 -49.4 0.0

diver
08-04-2005, 23:50
Pazartesi bu kağıt tekrar geri gelirse hiç şaşmam...Valla akıl sır ermiyor...Bizimle aynı mantık sistemini kullanmıyorlar

atmaca66
09-04-2005, 22:35
Sayın diver,"pazartesi bu kağıt gelirse şaşmam" sözünden neyi kastediyorsunuz.Zaten çıkış yerine geri gelmedimi.Şu mahkeme ve çağrı konuları bu kağıdın önündeki en büyük engel sanırım.Bu fiyattan alınıp alınamıyacağı konusunda kararsızım tabi kuşkular var.Yada bekleyip göreceğiz ancak kimbilir o zamanda hızına yetişemiyeceğiz.Kağıtta olanlara bol şans,takipteyiz.

sartar2000
11-04-2005, 11:42
sayın arkadaşlar Metro yatırımın sahibi Galip bey Peryo topluyor.Operasyon hazırlığı yapıyorlar.Temettü ile beraber hareket olabilir.Hem avrasya hem peryo.saygılar.

KardanAdam
12-04-2005, 11:18
***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S.'nden gelen yazi: 11.04.2005/11.04.2005 tarihleri arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 4.30/4.32 fiyat araligindan 4.000 adet alis islemi ve 4,36 fiyatindan 2.000 adet satis islemi tarafimizca ve birlikte hareket ettigimiz Galip Ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani % 9,0'a yukselmistir. ***ATLAS*** (12/04/2005 - 10:18:07)

60arda
14-04-2005, 12:50
genel kuruldan ne haber. takip eden varmı.

trevan
14-04-2005, 13:39
Pazartesi bu kağıt tekrar geri gelirse hiç şaşmam...Valla akıl sır ermiyor...Bizimle aynı mantık sistemini kullanmıyorlar

Hayırdır Diver, haber kaynaklarını kaybettin galiba, bir aralar bu hissenin ruhunu okuyordun.

XDARKX
14-04-2005, 14:44
coogunluk saglanamamıs

KardanAdam
14-04-2005, 15:11
***atlas*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s. Nin 14.04.2005 Tarihli Yazisi
14/04/2005 - 13:38:00

***atlas*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s. Nin 14.04.2005 Tarihli Yazisi

***atlas*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s. Nin 14.04.2005
Tarihli Yazisiasagiya Cikarilmistir. Sirketimizin 2004 Yili Faaliyet Ve
Hesaplarinin Gorusulecegi Ve14 Nisan 2005 Tarihinde Yapilmasi Ongorulen Olagan
Genel Kurul Toplantisi Asgari Nisabin Olmamasi Nedeniyle Yapilamamis Olup, Ayni
Usul Ve Sekillerde Yapilacak Cagri Ile Ayni Gundem Gorusulmek Uzere Genel
Kurulun Ikinci Toplantiya Ertelenmesine Karar Verilmistir.” ***atlas***

KardanAdam
15-04-2005, 12:50
***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S.'nden gelen yazi: 14.04.2005/14.04.2005 tarihleri arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 4.08/4.16 fiyat araligindan 2.000 adet alis islemi tarafimizca ve birlikte hareket ettigimiz Galip Ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani % 10,5'e yukselmistir. ***ATLAS*** (15/04/2005 - 11:49:18)

diver
15-04-2005, 22:10
Hayırdır Diver, haber kaynaklarını kaybettin galiba, bir aralar bu hissenin ruhunu okuyordun.

Seninde ruhunu okurum merak etme...

JAKO
16-04-2005, 17:15
atlasın fişini çektilar hala atlasta umutlarınız.

biz uyarımızı yapmıştık

diver
17-04-2005, 13:08
biz uyarımızı yapmıştık

Sevgili JAKO,

Sizin uyarınızı yaptığınız günden bu güne endeksin geldiği yer ortada...Bence değil ATLAS hangi tahtada pozisyonunuz olursa olsun aynı gerileme kaçınılmazdı...Sorun değil...Ben asla kısa vadeli yatırım yapmadım...1 sene de beklerim 2 senede...Seve seve yukarı gelecek nasıl olsa... :evil:

diver
17-04-2005, 13:19
Arkadaşlar...İki gün önce şirketimizin avukatı ile başka bir mesele ile ilgili görüşürken laf döndü dolaştı ve sermaye piyasalarına geldi...Kendisine hazır konu açılmışken SPK'nı Galip Öztürk hakkında aldığı çağrı muafiyeti ile ilgili kararından bahsettim..Kendisine çağrı zorunluluğu getirilmiş olması ve bu şahsın buna uymaması SPK'nın idari para cezasının yanı sıra bizde dava açma ve meydana gelen maddi-manevi zararlarımızın tazmini hakkını vermekte...Yargıtay tarafından bu konuda onanmış bir sürü karar ve emsal dava olması sebebi ile Sn.Galiğ ÖZTÜRK'ün hiç bir kaçış noktası ve itirazı olamamakta...Tek yapabileceği mazaret falan belirterek duruşmalara katılmayarak hukuk sürecini uzatmak...Fakat bu durumda ödeyeceği vekalet ve mahkeme masraflarının yanı sıra temerrüt faizide katlanarak büyümekte...Elimdeki hisse oranlarını söyleyince dava açmam için tavsiyede bulundu ve kendisine bu konu ile ilgili talimat verdim...Ayrıca elinde hisse bulunan siz arkadaşlarında vekaletini ücretsiz üstlenebileceğini söyledi...Nasılsa davayı kaybeden ona bu ücreti ödeyecek..İstekliler bana vereceğim bir email adresinden ulaşabilir...Bu arada elime geçen tüm para ile bu kağıda yatırım yaparak hisse oranlarımı arttırmamı tavsiye etti...Söylediğine göre davanın sonuçlanması 6 ay sürebilir...Ama Bu 6 ayda bu fiyatlardan alınan kağıtlarla iyi para kazanılabilir....Bu arada biliyorum bunu daha önce Bluehen'de söylemişti...Ama sanırım bir avukatın söylemesi daha etkili oluyormuş...:)

Remus
17-04-2005, 16:59
Merhaba diver ben hala bekliyorum bekleyecemde 1 sene 2 sene farketmez beklmetende vazgeçmiyeceğim hoşçakal

atmaca66
17-04-2005, 23:45
Sayın diver, bildiğim kadarıyla atlas'ı en iyi takip edenlerdensiniz.Sanırım en son 1998'de bedelsiz bölünmüş.Bu hissenin bedelli ve bedelsiz bölünme potansiyeli nedir,bildiklerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Birde,bundan böyle hisseye sahip olanların dava açmaları sözkonusu değildir sanırım.Bol şanslar.

bluehen
18-04-2005, 10:27
cagrı zorunlulugunu yerine getirmeyen yani SPK da kara listede olan bir kurumun hicbir talebi SPK ca onaylanmaz... yani bedelli beya bedelsiz artısının (kayıtlı sermaye tavanı icinde olsa bile) SPK tarafından onaylanması imkansız haberiniz olsun... rasgele...

bluehen
18-04-2005, 10:29
DIVER.... aynı goruste oldugumuza sevindim.... herhalde sen ben birde egeli bu skt in nerdeyse 1/4 une sahibizdir... unutmayın egelide burda 6*7% sahp oldugunu acıklamıstı... o bosuna almaz demistim bu kdr iskontosuz hisseyi o zmn... simdi onun bu isleri ne kdr iyi bildigini dusunursek demekki o da cagrı yı bekliyro.... rasgele....

diver
18-04-2005, 18:29
Aslında Galip kağıdın aşağı sarkmasına izin vererek kendi sonunu hazırlıyor...tahta çağrı fiyatları civarı 4500-5000 aralığında dursaydı kimse davaydı falan uğraşmak istemezdi..Nitekim bende o aralıkta düşünmemiştim....Ama şu anda bu tek yol gibi görünüyor...nasılsa bekliyoruz...bir yandan da hukuki süreç başlasın...Ama llk dava olumlu sonuçlandığında emsal teşkil edilecek ve diğer davalar tek celsede sonuçlanacak...Bu ülkede hukuk az da olsa varsa...SPK'nın çağrı zorunluluğu getirdiği bir kişi bunu yapmamanın bedelini öder...Ama erken ama geç...Bu arada ufak ufak alımlara da devam....

KardanAdam
19-04-2005, 11:29
***ATLAS*** Atlas Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S.'nden gelen yazi; 18.04.2005/18.04.2005 tarihleri arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 3.34/3.38 fiyat araligindan 3.390 adet alis islemi tarafimizca ve birliklte hareket ettigimiz Galip Ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani %11.3'e yukselmistir. ***ATLAS*** (19/04/2005 - 10:29:53)

hat
19-04-2005, 14:25
bu kağıttan ekmek yemek gerçektende çok zor bir durum çok sert hareketleri var dün akşam biraz alsaydım keşke bugün iyi olur bu dedim ve sert tavan yaptı ama ben almadım herşeyin hayırlısı artık ne yapalım

KardanAdam
20-04-2005, 11:37
***ATLAS*** Atlas Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S.'nden gelen yazi; 19.04.2005/19.04.2005 tarihleri arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 3.38/3.40 fiyat araligindan 2.644 adet alis islemi ve 3.40/3.48 fiyat araligindan 10.113 adet satis islemi tarafimizca ve birlikte hareket ettigimiz Galip Ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani %10.4'e dusmustur. ***ATLAS*** (20/04/2005 - 10:35:18)

KardanAdam
21-04-2005, 10:43
***ATLAS***Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 20.04.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
"Şirketimizin, 14 Nisan 2005 tarihinde yapılmasına karar verilen, 2004 yılı faaliyetine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, toplantı nisabının sağlanamaması nedeni ile yapılamadığından, aynı gündem ve esaslar dahilinde olmak üzere Olağan Genel Kurul 2. Toplantısı, 13 Mayıs 2005 Cuma günü, saat 10:00'da Büyükdere Caddesi, No:171 Metro City A Blok Kat:16, 1. Levent/İstanbul adresindeki Şirket merkezinde akdedilecektir. 2004 Yılı Faaliyet Raporu, Bilanço ve Kar/Zarar Tabloları, Denetçi Raporu ve Bağımsız Dış Denetim Raporu Şirket Merkezinde, toplantı tarihinden 15 gün öncesinden itibaren ortakların incelemesine açık tutulmaktadır."
Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy hakkının Galip Öztürk tarafından iktisabının onaylanması hususunun da yer aldığı genel kurul toplantı gündemi ekte yayınlanmaktadır.
(21/04/2005 - 08:56:59)

diver
22-04-2005, 00:33
ARKADAŞLAR,

GALİP ÖZTÜRK hakkında cağrı zorunluluğu ile ilgili dava açmak isteyen arkadaşların atlasyo04@yahoo.com adresine iletişim bilgilerini göndermeleri durumunda avukatım kendileri ile iletişime geçerek gerekli döküman ve vekaletname formatını bildirecek....

sebayrak
22-04-2005, 12:00
10:52 : ***atlas*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Metro Yatirim

***atlas*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Metro Yatirim ***atlas*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.s. Nden Gelen Yazi: 21.04.2005/21.04.2005 Tarihleri Arasinda Atlasyatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 3,40/3,46 Fiyat Araligindan 12.463 Adet Alis Islemi Ve 3,40/3,52 Fiyat Araligindan 13.970 Adet Satis Islemi Tarafimizca Ve Birlikte Hareket Ettigimiz Galip Ozturk Ile Gerceklestirilmis Ve Elimizde Bulunan Mevcut Hisse Senetlerinin Sirket Sermayesine Orani % 10,0 Aulasmistir. ***atlas*** -imkb-

mursilis
23-04-2005, 15:19
ARKADAŞLAR,

GALİP ÖZTÜRK hakkında cağrı zorunluluğu ile ilgili dava açmak isteyen arkadaşların atlasyo04@yahoo.com adresine iletişim bilgilerini göndermeleri durumunda avukatım kendileri ile iletişime geçerek gerekli döküman ve vekaletname formatını bildirecek....

Arkadaşım, bu konuda bilgili olduğunu biliyorum. Aşağıdaki sorularımı yanıtlarsan memnun olurum.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan da yanıt bekliyorum.

1-Çağrı mecburiyetinin vakti doldumu? Yani Galip ağanın ne zamana kadar çağrı yapması gerekiyordu?

2-Çağrı 6.50 den yapılması gerekmiyormu? Burada sürekli 4.50 diyorsunuz. Oysa son 3 ay içindeki en yüksek alıştan çağrı yapılması gerekiyor. Bu da 6.50 dir.

Saygılar.....

sensor
23-04-2005, 21:54
ARKADAŞLAR CAĞRI İLE İLGİLİ SPK MEVZUATINI AŞAĞIYA KOPYALIYORUM,BU SAYEDE KAĞIDI TOPLAYAN KİŞİLERİN SENEDE VERMİŞ OLDUĞU EN YÜKSEK FİATTAN SENEDİ CAĞRIYLA GERİ ALMA ZORUNLULUĞUNU KESİNLEŞTİRMİŞ OLUYORUZ.

Çağrı yoluyla hisse senedi toplanması (tender offer), bir anonim ortaklığın paylarını satın almak üzere o anonim ortaklığın (hedef ortaklık) ortaklarına açık bir teklif yapılması olarak tanımlanabilir.

Çağrı yoluyla hisse senedi toplanması Kurulumuzun Seri:IV, No:8 sayılı “Halka Açık Anonim Ortaklıklar Genel Kurullarında Vekaleten Oy Kullanılmasına Ve Çağrı Yoluyla Vekalet Veya Hisse Senedi Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği”nde 14-17’nci maddelerinde düzenlenmiştir.

Ortaklıkların sermaye ve yönetiminde kontrolü sağlamak amacıyla pay sahiplerine çağrıda bulunarak hisse senedi toplama girişimi, bireysel olarak veya topluca EK/1(Tebliğ Eki 4 ) yer alan Bilgi Formunun da ekleneceği bir teklifle yapılır. Adı geçen Bilgi Formu’nun çağrı yoluyla satınalma işleminin başlangıcından 30 gün öncesinde aracılık sözleşmesi ile birlikte Kurul'a gönderilmesi gerekmektedir. Kurul, başvuru bazında bazı ek bilgilerin bilgi formunda yer almasını isteyebilir. (Çağrıda bulunacaklar ile adına alım işlemlerini gerçekleştirecek aracı kurum arasında yapılması zorunlu aracılık sözleşmesinin kapsamı Seri:IV, No:8 Tebliği’nin 15’inci maddesinde belirtilmektedir.)

Kurul’un uygun görüşü alındıktan sonra bilgi formu, yurt çapında yayın yapan en az 2 gazetede ilan edilir, bireysel olarak yazılı teklif yapılan pay sahiplerine gönderilir.

Çağrıda bulunma yoluyla hisse senedi toplanmasında satınalma süresi en az 15, en çok 30 gündür

Çağrı yoluyla hisse senedi toplanması amacıyla yapılacak her türlü ilan, reklam ve duyurularla ilgili metinler hakkında önceden Kurul’un uygun görüşünün alınması şarttır.

Çağrıda Bulunma Zorunluluğu

Seri:IV, No:8 Tebliği’nin 17’nci maddesi, çağrıda bulunma zorunluluğunu düzenlemektedir. Sözkonusu tebliğ hükmü uyarınca,

1)-Blok veya münferit alımlar ya da diğer herhangi bir yöntemle,

- tek başına veya birlikte hareket ettikleri kişilerle beraber,

- doğrudan veya dolaylı olarak bir ortaklığın sermayesinin ve oy haklarının %25’ine veya daha fazlasına ya da bu orana bağlı olmaksızın yönetim kontrolünü sağlayan paylarına sahip olanlar,

2)Tek başına veya birlikte hareket ettiği kişilerle beraber bir ortaklığın sermayesine ve oy haklarına %25 ile %50 arasında bir oranda sahip olanlar da, herhangi bir on iki aylık süre içerisinde bu oranı, %10 ya da daha fazla arttırırlarsa,

diğer ortaklara ait hisse senetlerini satın almak üzere çağrıda bulunmakla yükümlüdürler.

Bu madde uyarınca yapılacak çağrıda ortaklara önerilecek fiyat,

- Yukarıda düzenlenen alımlar, çağrı yoluyla hisse senedi toplanması sonucunda yapılmışsa, blok alımda ödenen en yüksek fiyattan,

- diğer yollarla yapılmışsa, alımı yapan kişinin veya birlikte hareket ettiği kişilerin, alımı yapmalarından önceki üç ay içerisinde ortaklık hisse senetlerine ödedikleri en yüksek fiyattan,

daha aşağı olamaz.

Önerilecek bedelin nakit karşılığı olması ve yapılacak çağrının, en az 15 gün süreyle ortaklara açık olması zorunludur.

Çağrıda Bulunma Zorunluluğundan Muafiyet
Seri:IV, No:8 Tebliği’nin 17’nci maddesine göre, aşağıdaki hallerin varlığı halinde, diğer ortaklara ait hisse senetlerini satın almak üzere çağrıda bulunma yükümlülüğünden Kurul’ca muafiyet tanınabilmektedir:

- Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy haklarının iktisabının, ortaklığın mali yapısının güçlendirilmesi bakımından zorunlu olan bir sermaye veya yönetim yapısı değişikliği gereğince gerçekleştirilmesi. Kurul, bu şartın varlığının, bağımsız bir kuruluş raporuyla kanıtlanmasını isteyebileceği gibi, Kurul uzmanlarına gerekli incelemeleri yaptırabilir.

- Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy haklarının iktisabının, TTK’nun 388 inci maddesinin ikinci fıkrasının birinci cümlesindeki yetersayı ile toplanan ortaklık genel kurulunda onaylanması.

- Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy haklarının iktisabına rağmen, ortaklığın sermaye dağılımı gereğince, yönetim hakimiyetinde hiç bir değişiklik olmaması. Bu halde, ilgililerin başvurusu üzerine, ortaklığın sermaye yapısı Kurul’ca incelenir ve iktisapların, yönetim hakimiyetine bir etkisinin olmadığı sonucuna varılırsa çağrı yapma zorunluğuna muafiyet kararı verilebilir.

- Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy haklarının, yasal zorunluluklar sonucunda iktisap edilmesi veya oranların istenmeden aşılması hallerinde, çağrı yapma zorunluluğunu gerektiren kısmın Kurul’ca belirlenecek asgari sürede elden çıkarılacağının taahhüt edilmesi.

Başvuru Süreleri
Çağrıda bulunma zorunluluğunu doğuran oranlara ulaşılmasını izleyen 15 gün içerisinde, çağrı yapmak üzere Kurul’a başvurulması gereklidir.

Muafiyet başvurularının ise, çağrı yapma zorunluluğunun doğmasını izleyen 5 gün içerisinde Kurul’a yapılması gerekir.

EK/1

Çağrıda Bulunarak Hisse Senedi Toplama
Girişiminde Bulunanlarca Açıklanması
Zorunlu Bilgi Formu

1- Hisse senetlerinin toplanması amaçlanan şirketin ticaret ünvanı ve adresi,

2- Çağrıda bulunan ve hisse senedi toplama girişiminde bulunduğu şirket ile mevcut sermaye, yönetim ve ticari ilişkisi,

3- Toplanacak hisse senedinin;

a) İmtiyazlı olup olmadığı, imtiyazlı ise türü,

b) Hamiline-Nama yazılı olduğu,

c) Adedi-Nominal değeri.

4- Birim hisse senedi için teklif edilen fiyat.

5- Çağrıda bulunan çağrıya konu olan hisse senedinden elinde mevcut olup olmadığı, varsa adet ve nominal değeri.

6- Çağrıda bulunanın hisse senetlerini satın almada kullanacağı fonun kaynağı ve miktarı.

7- Şirketin yönetimine gelinmesi halinde yapılması planlanan tasarruflar hakkında bilgi; maddi sabit kıymetlerin satılması, kiralanması, yapılması düşünülen yatırımlar, işletmenin yönetiminde ve muhasebe organizasyonunda düşünülen değişiklikler, başka bir şirket veya şirketlerle birleşme veya devir kararı alınıp alınmayacağı, işletmecilik ve pazarlamada değişiklik yapılıp yapılmayacağı, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile diğer yöneticilere tanınması düşünülen hak ve menfaatler.

8- Satınalmaya aracılık edecek kuruluş ve adresi,

9- Satınalmanın başlangıç ve bitiş tarihleri.

diver
24-04-2005, 13:16
***ATLAS***Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 20.04.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
"Şirketimizin, 14 Nisan 2005 tarihinde yapılmasına karar verilen, 2004 yılı faaliyetine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, toplantı nisabının sağlanamaması nedeni ile yapılamadığından, aynı gündem ve esaslar dahilinde olmak üzere Olağan Genel Kurul 2. Toplantısı, 13 Mayıs 2005 Cuma günü, saat 10:00'da Büyükdere Caddesi, No:171 Metro City A Blok Kat:16, 1. Levent/İstanbul adresindeki Şirket merkezinde akdedilecektir. 2004 Yılı Faaliyet Raporu, Bilanço ve Kar/Zarar Tabloları, Denetçi Raporu ve Bağımsız Dış Denetim Raporu Şirket Merkezinde, toplantı tarihinden 15 gün öncesinden itibaren ortakların incelemesine açık tutulmaktadır."
Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy hakkının Galip Öztürk tarafından iktisabının onaylanması hususunun da yer aldığı genel kurul toplantı gündemi ekte yayınlanmaktadır.

Galip Öztürk genel kurulda çağrı muafiyetinden kurtulmak isteyecektir...Bu konuda genel kurula katılmak ve oy hakkımı kullanmak istiyorum....Herkeside genel kurula katılmaya davet ediyorum....

mursilis
24-04-2005, 16:34
Galip Öztürk genel kurulda çağrı muafiyetinden kurtulmak isteyecektir...Bu konuda genel kurula katılmak ve oy hakkımı kullanmak istiyorum....Herkeside genel kurula katılmaya davet ediyorum....

Diver kardeşim,
1-Kaç adet hissem olursa genel kurula katılabilirim?
2-Genel kurula katılabilmek için davet almam gerekirmi?
3-Genel kurulda kaç hissemin olduğunu nasıl kanıtlayıp oy kullanacağım?

Tecrübe olsun diye girmeyi planlıyorum. :evil:

bluehen
25-04-2005, 10:49
Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy hakkının Galip Öztürk tarafından iktisabının onaylanması [/B] hususunun da yer aldığı genel kurul toplantı gündemi ekte yayınlanmaktadır.

Slm diver krdsm.... bu durumda gecen sefer ocakta alamadigi iktisab onayını nisandada nisap yeterli olmadıgı icin yine alamadı ve SPK da cagrı mecburiyeti verdi. Verilen kararı burdan onay alsa bile genel kurulla degistiremez galip.. tek yolu dava acıp yurutmeyi durdurma almaya calısması olabilir ondada su ana kdr tek Ciner Sabah da basarılı oldu ama henuz bitmedi... bence bu kdr ufak bir rakam icin degmez... bir noktada kesin yapacak ama geciktiriyor... cezası nede olsa yanlız 40 milyar.... neyse bence genel kurula katılmayın derim yinede... bu gibi toplantılarda zaten cogunluk onda olacak ama yeterli ni,sap ancak sizlerin katılımı ile olusacak birde kendinizi simdiden desifre edeceksiniz... bence ilk olrak avukatınla birlikte olusumunu tamamla - kabul edilir guclu bir cogunluk ol ondan sonra karsılarına cık derim... sen bilirisn... nacizane fikrimi ilettim... syg...rasgele

JAKO
26-04-2005, 20:56
atlas tepki çıkışı duruşunda

KardanAdam
27-04-2005, 12:07
***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S. 'nden gelen yazi: 26.04.2005/26.04.2005 tarihleri arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 3,64 fiyatindan 1.000 adet satis islemi tarafimizca ve birlikte hareket ettigimiz Galip Ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani % 11,0'a dusmustur. ***ATLAS*** (27/04/2005 - 11:06:10)

KardanAdam
28-04-2005, 11:48
***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S. 'nden gelen yazi: 27.04.2005/27.04.2005 tarihleri arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 3,44/3,58 fiyat araligindan 7.264 adet alis islemi tarafimizca ve birlikte hareket ettigimiz Galip Ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani % 11,9'a yukselmistir. ***ATLAS*** (28/04/2005 - 10:31:25)

mursilis
28-04-2005, 22:33
Atlas'ın Genel Kuruluna Katılmak için;

İŞLEM YAPTIGINIZ ARACI KURULUŞDAKİ HİSSE SENETLERİNİZİ BLOKE EDİP,KURUMUNUZ VE SİZ GENEL KURULA KATILIM İSTEGİNİZİ ATLASA BİLDİRECEKSİNİZ. SİZE GENEL KURULA GİRİŞ KARTINIZ GELECEK.

mursilis
28-04-2005, 22:35
Telefon ve Fax numaraları...

METRO,ATLAS,AVRASYA
0212 344 09 00
0212 344 09 13(FAX)

mursilis
28-04-2005, 22:37
Başka bir siteden yorum.....

CAGRI NEDEN YAPMAK ZORUNDA:

1)
EVREN YO'NDA YÜZDE 51 ÇOGUNLUK TAN EGELİDE OLDUGU HALDE ÇAGRI SPK ÇAGRI YAPTIRDI. GALİBDE İSE YÜZDE 8.

2)
UŞAK SERAMİK'İN YÜZDE 52 Sİ HALKA AÇIK OLDUGU HALDE ÇAGRI YAPILDI. ATLASIN'YÜZDE 100 Ü HALKA AÇIK.

3)
ALTIN HİSSE TEK BAŞINA HİÇBİRSEY İFADE ETMEZ. ÇOGUNLUK OLMADIGI SÜRECE. BÖYLE BİRSEY OLSAYDI,BORSDAKİ TÜM ŞİRKETLER YÜZDE YÜZÜNÜ HALKA AÇARLARDI. KAYNAK SAGLARLARDI.

GENEL KURULA NASIL KATILIRSINIZ?

İŞLEM YAPTIGINIZ ARACI KURULUŞDAKİ HİSSE SENETLERİNİZİ BLOKE EDİP,KURUMUNUZ VE SİZ GENEL KURULA KATILIM İSTEGİNİZİ ATLASA BİLDİRECEKSİNİZ. SİZE GENEL KURULA GİRİŞ KARTINIZ GELECEK.

ÇAGRIYA CEVAP VERİLMEYECEK.
BORSADAN ALIŞ YAPMAK ZORUNDA KALACAK.

ÇAGRI FİYATI 6500 LÜ RAKAMLAR. BU RAKAM SPK'NIN MADDELERINE GÖRE,ALIŞ YAPMIŞ OLDUKLARI EN YÜKSEK FİYATTAN CAGRI YAPMAK ZORUNDA. TEMERRÜTSÜZ. DAHA SONRA EKLENECEK.

YASAL SÜREÇLERİ 30 İŞ GÜNÜ.

TELEFONLAR:

METRO,ATLAS,AVRASYA
0212 344 09 00
0212 344 09 13(FAX)
SPK ANKARA
0312 292 90 90
0312 292 90 00(FAX)
SPK ISTANBUL
0212 334 55 00
0212 334 56 00(FAX)

EMAİL:
spk@spk.gov.tr
info@atlasyo.com.tr
atlasyo@atlasyo.com
WEB:
www.atlasyo.com.tr

METRO YATIRIM HAÇİZLİ

Arkadaslar son almış oldugumuz duyumlara göre metro yatırım haçizliymiş!

METRO YATIRIM SABIKALI

SPK nın metro yatırımın yapmış oldugu işlemlerinden dolayı takibe aldıgınıda duyumlarımız arasında!

OTAGAR İŞLETMELERİ MAHKEMELİK.

TAN EGELİ PUSUDA!

Tan EGELİYİ evren yo'ndan hatırlamanız lazım. Garanti yatırımdaki rallinin arkasındaki kişide TAN EGELİ'YDİ.Eger TAN EGELİ bir kagıta girip bekliyorsa,gelişmeleri hep beraber görecgiz demektir.

GALİP ÖZTÜRK KÜÇÜK HESAPLARIN PEŞİNDE!

GALİB ÖZTÜRK'ün yapmış oldugu işlemleri hepimiz biliriz. Örnek, 3500 den 2000 lot alış,3520 den 2000 lot satiş. Çok ilginç degilmi. Çok küçük hesapların peşinde!

GALİP ÖZTÜRK ÇAGRI YAPMAZSA;

BÖYLE BİR İHTİMAL YOK. VARSAYALIM ÇAGRI YAPMADI. ELİNDEKİ ATLAS VE AVRASYADAN'DA VAZGEÇMİŞ OLACAK DEMEKTİR. ZATEN TAN EGELİ'DE PUSUDA BEKLİYOR. CAGRI YAPSADA ÇOGUNLUGU SAGLAYAMACAK. BORSADAN ALIŞ YAPMAK ZORUNDA. YANİ HER İHTİMALDE BİZLER BU İŞTEN GALİBİEYETLE AYRILACAGIZ. ÇÜNKÜ GALİB ÖZTÜRK KÖŞEYE SIKIŞTI. ARTIK SON ÇIRPINIŞLARI.
Bu mesajı oylayın
5 yıldız4 yıldız3 yıldız2 yıldız1 yıldız

kazancli
28-04-2005, 23:01
bugun gözüme güzel görünüyordu fırsat bulup alamadım , yarın açılır açılmaz kapacağım atlasımı:) %6-7 yapsın kaçarım yarınlık ,ama bu kağıtta bu aralar iyi ekmek yenir:)

leventaslan
29-04-2005, 01:14
Başka bir siteden yorum.....

CAGRI NEDEN YAPMAK ZORUNDA:

1)
EVREN YO'NDA YÜZDE 51 ÇOGUNLUK TAN EGELİDE OLDUGU HALDE ÇAGRI SPK ÇAGRI YAPTIRDI. GALİBDE İSE YÜZDE 8.

2)
UŞAK SERAMİK'İN YÜZDE 52 Sİ HALKA AÇIK OLDUGU HALDE ÇAGRI YAPILDI. ATLASIN'YÜZDE 100 Ü HALKA AÇIK.

3)
ALTIN HİSSE TEK BAŞINA HİÇBİRSEY İFADE ETMEZ. ÇOGUNLUK OLMADIGI SÜRECE. BÖYLE BİRSEY OLSAYDI,BORSDAKİ TÜM ŞİRKETLER YÜZDE YÜZÜNÜ HALKA AÇARLARDI. KAYNAK SAGLARLARDI.

GENEL KURULA NASIL KATILIRSINIZ?

ÇAGRIYA CEVAP VERİLMEYECEK.
BORSADAN ALIŞ YAPMAK ZORUNDA KALACAK.

ÇAGRI FİYATI 6500 LÜ RAKAMLAR. BU RAKAM SPK'NIN MADDELERINE GÖRE,ALIŞ YAPMIŞ OLDUKLARI EN YÜKSEK FİYATTAN CAGRI YAPMAK ZORUNDA. TEMERRÜTSÜZ. DAHA SONRA EKLENECEK.

YASAL SÜREÇLERİ 30 İŞ GÜNÜ.

TELEFONLAR:

METRO,ATLAS,AVRASYA
0212 344 09 00
0212 344 09 13(FAX)
SPK ANKARA
0312 292 90 90
0312 292 90 00(FAX)
SPK ISTANBUL
0212 334 55 00
0212 334 56 00(FAX)

EMAİL:
spk@spk.gov.tr
info@atlasyo.com.tr
atlasyo@atlasyo.com
WEB:
www.atlasyo.com.tr

METRO YATIRIM HAÇİZLİ

Arkadaslar son almış oldugumuz duyumlara göre metro yatırım haçizliymiş!

METRO YATIRIM SABIKALI

SPK nın metro yatırımın yapmış oldugu işlemlerinden dolayı takibe aldıgınıda duyumlarımız arasında!

OTAGAR İŞLETMELERİ MAHKEMELİK.

TAN EGELİ PUSUDA!

Tan EGELİYİ evren yo'ndan hatırlamanız lazım. Garanti yatırımdaki rallinin arkasındaki kişide TAN EGELİ'YDİ.Eger TAN EGELİ bir kagıta girip bekliyorsa,gelişmeleri hep beraber görecgiz demektir.

GALİP ÖZTÜRK KÜÇÜK HESAPLARIN PEŞİNDE!

GALİB ÖZTÜRK'ün yapmış oldugu işlemleri hepimiz biliriz. Örnek, 3500 den 2000 lot alış,3520 den 2000 lot satiş. Çok ilginç degilmi. Çok küçük hesapların peşinde!

GALİP ÖZTÜRK ÇAGRI YAPMAZSA;

BÖYLE BİR İHTİMAL YOK. VARSAYALIM ÇAGRI YAPMADI. ELİNDEKİ ATLAS VE AVRASYADAN'DA VAZGEÇMİŞ OLACAK DEMEKTİR. ZATEN TAN EGELİ'DE PUSUDA BEKLİYOR. CAGRI YAPSADA ÇOGUNLUGU SAGLAYAMACAK. BORSADAN ALIŞ YAPMAK ZORUNDA. YANİ HER İHTİMALDE BİZLER BU İŞTEN GALİBİEYETLE AYRILACAGIZ. ÇÜNKÜ GALİB ÖZTÜRK KÖŞEYE SIKIŞTI. ARTIK SON ÇIRPINIŞLARI.
Bu mesajı oylayın
5 yıldız4 yıldız3 yıldız2 yıldız1 yıldız

HİÇ UTANMIYONUZ DEMİ...SİZİN ARDAMARINIZ ÇATLAMIŞ

mursilis
29-04-2005, 01:32
Galip 2.00-3.00 dan aldıklarını 6.00 - 7.80 aralığında satarken çok insafsızca davranıp ar damarımı bıraktı yatırımcıda?

Ben yandım....Küçük yatırımcı yandı.... nerede ar veya damar falan????

Bu borsa.... Kurtlar vadisi..... :gulen:

Belkide o bizi arsızlaştırmıştır.... ha, ne dersin? :gulen:

diver
29-04-2005, 22:06
Arabamı satıyorum...ATLAS alıyorum...Çağrı yapacak...Ya da zararımı temerrütü ile karşılayacak....6 ay sonrada olsa,1 sene sonra da olsa...10 sene sonra da olsa...Gemiler yakıldı dönüş yok artık.....

mursilis
30-04-2005, 00:22
ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Egeli Danismanlik Ltd. Sti.'nden gelen yazi: Daimi temsilcisi oldugumuz Egeli &

***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Egeli Danismanlik Ltd. Sti.'nden gelen yazi: Daimi temsilcisi oldugumuz Egeli & Co Fund SA'nin 28.04.2005 tarihinde Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. hisse senedi ile ilgili olarak 3,46 / 3,48 fiyat araligindan 12.000 lot alim islemi daimi temsilcisi oldugumuz Egeli & Co Fund SA tarafindan gerceklestirilmistir. ***ATLAS***

IMKB

YORUM: :D :evil:

Ne yorum yaptım ama..... Anlayan anladı.... :cool:

AZAZEL
03-05-2005, 14:42
atlas yatirim ortakligi a.s. ile ilgili olarak metro
yatirim menkul degerler a.s.'nden gelen yazi;
02.05.2005/02.05.2005 tarihleri arasinda atlas yatirim ortakligi
a.s. hisse senetleri ile ilgili olarak 3,44 fiyatindan 1.000
adet satis islemi tarafimizca ve birlikte hareket ettigimiz galip
ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse
senetlerinin sirket sermayesine orani %12,9'a dusmustur.

sebayrak
06-05-2005, 01:06
***atlas*** Atlas Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Metro Yatirim Menkul Degerler

***atlas*** Atlas Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.s. Nden Gelen Yazi, 04.05.2005/04.05.2005 Tarihleri Arasinda Atlas Yatirim Ortakligia.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 3,66/3,68 Fiyat Araligindan 1.909 Adet Satis Islemi Ve 3,56 Fiyatindan 96 Adetalis Islemi Tarafimizca Ve Birlikte Hareket Ettigimiz Galip Ozturk Ile Gerceklestirilmis Ve Elimizde Bulunan Mevcuthisse Senetlerinin Sirket Sermayesine Orani %12,2 Ye Dusmustur. ***atlas*** -imkb-

trcn
06-05-2005, 20:42
önümüzdeki hafta bir hareket olabilir teknik olarak göstergeler al veriyor.

atmaca66
06-05-2005, 23:17
Çağrı meselesi sonuçlanmadan fazla bir hareket bekliyormusunuz.İnşallah istediğiniz gibi olur.

trcn
06-05-2005, 23:58
hafta başından ortalama %5 değer kazandı. Teknik olarak bu fiyatlardan al veriyor ama yinede dikkat etmek lazım kapanış 3,68 çok hızlı bir hareket beklemiyorum %6 -10 arasında gidebilir.

yorumlarım al - sat tavsiyesi değildir teknik göstergelere bakarak yorum yapıyorum

JAKO
07-05-2005, 14:42
4 Ytl Bİr Solukta GÖrÜlÜr

trcn
07-05-2005, 21:21
önümüzdeki hafta genel kurul toplantısı var...

trcn
10-05-2005, 20:36
bügün 3,94 den ben ayrıldım kalanlara bol kazançlar.

diver
10-05-2005, 22:29

İkinci solukta ne var?

trcn
10-05-2005, 23:35
önümüzdeki hafta bir hareket olabilir teknik olarak göstergeler al veriyor.

beklediğimiz hareket gerçekleşti.Kalanlara bol kazançlar

sebayrak
11-05-2005, 00:36
***atlas*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.s. Nden Gelen Yazi: 09.05.2005/09.05.2005 Tarihleri Arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 3.74 Fiyatindan 1.000 Adet Satis Islemi Tarafimizca Ve Birlikte Hareket Ettigimiz Galip Ozturk Ile Gerceklestirilmis Veelimizde Bulunan Mevcut Hisse Senetlerinin Sirket Sermayesine Orani % 12,1 E Dusmustur.***atlas*** -imkb-

KardanAdam
12-05-2005, 11:47
***ATLAS*** Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Metro Yatirim Menkul Degerler A.S.'nden gelen yazi: 11.05.2005/11.05.2005 tarihleri arasinda Atlas Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 4,06/4,10 fiyat araligindan 2.667 adet satis islemi tarafimizca ve birlikte hareket ettigimiz Galip Ozturk ile gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani % 10,7'ye dusmustur. ***ATLAS*** (12/05/2005 - 10:45:33)

atmaca66
12-05-2005, 12:14
Bu vatandaş devamlı yukarı çekip satış yapıyor.Yarın yapılacak genel kurulda iyi sonuç alınacaksa neden satış yapmaktadır,bir anlam veremedim doğrusu.

mursilis
13-05-2005, 20:42
Atlas Yo'nun Genel Kuruluna Katılacağımı söyledim.

Dediğimi yaptım.

Bu sabah Metro City'ye gittim.

İkram ve misafirperverlikleri harika idi.

Buradan tüm Atlas çalışanlarına saygılar sevgiler. :tamam:

mursilis
13-05-2005, 20:44

Dediğin oldu..... Fazla fazla bile oldu.... :cool:

atmaca66
13-05-2005, 22:43
Genel Kuruldan çıkan sonuç hakkında bilgisi olan arkadaş varmı,yazarlatsa memnun oluruz.

KardanAdam
15-05-2005, 20:32
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 13.05.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Şirketimizin 2004 yılı faaliyet ve hesaplarının görüşüleceği ve 13 Mayıs 2005 tarihinde yapılması öngörülen Olağan Genel Kurul 2. Toplantısı; Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulunu temsil etmek üzere görevlendirilen Sedat Acar'ın rahatsızlığı nedeni ile doktor raporu göndermiş olduğunun tespiti üzerine, "Sermaye Şirketlerinin Genel Kurul Toplantıları ve Bu Toplantılarda Bulunacak Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Komiserleri Hakkında Yönetmeliğin" 20. maddesi hükmü gereğince gerçekleştirilememiştir. İlgili tespit tutanağı ekte yer almaktadır." Sözkonusu tespit tutanağı ekte yayınlanmaktadır.

diver
15-05-2005, 21:36
Atlas Yo'nun Genel Kuruluna Katılacağımı söyledim.

Dediğimi yaptım.

Bu sabah Metro City'ye gittim.

İkram ve misafirperverlikleri harika idi.

Buradan tüm Atlas çalışanlarına saygılar sevgiler. :tamam:

Yapılamayan genel kurula nasıl gittin...İşkembeden salla dur...Sen yanlışlıkla alışveriş merkezinin restoran katına gitmişsin....Ayrıca ATLAS'da çalışan sayısı ya birdir..ya da iki...Onlar da Galip'in adamları....Kime ne için teşekkür ediyorsun...KY çağrı yapmayarak perişan ettikleri içinmi?

ozbakis
15-05-2005, 21:44
:) güldüm

ozbakis
15-05-2005, 21:48
sn diver galip kaybetti yo ları ilk önce atlantis sonra atlas şimdi de avrasya bakalım nolcak bu işin sonu harakiri bekliorum ben kendisinden:)

diver
15-05-2005, 22:09
sn diver galip kaybetti yo ları ilk önce atlantis sonra atlas şimdi de avrasya bakalım nolcak bu işin sonu harakiri bekliorum ben kendisinden:)

Bu ülkede hukuk varsa buralardan mal alanlar en az %25 yukardan satacak...Yok muz cumhuriyeti isek söyleyecek bir şey yok...

bluehen
15-05-2005, 23:26
atlas da cagri fiyati SPK tebliglerine gore 5.15 e yukseldi...bende eger SPK isini yaparsa ve burdan cagri yapilamli.... bu fiyat geciktigi her ay 3.5% fazlalasacak.... bence mevduat tan iyi bir getiri... mevduat ta bankaya guveneceksin burdada SPK ya? zor bir secim dimi./ gorecez bakalim nolcak bu cagrilarin artik suyu cikti ama neyse....gorecez....rasgele....

mursilis
16-05-2005, 13:26
Yapılamayan genel kurula nasıl gittin...İşkembeden salla dur...Sen yanlışlıkla alışveriş merkezinin restoran katına gitmişsin....Ayrıca ATLAS'da çalışan sayısı ya birdir..ya da iki...Onlar da Galip'in adamları....Kime ne için teşekkür ediyorsun...KY çağrı yapmayarak perişan ettikleri içinmi?

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı Vekili Emel Hanım'ın Toplantı tutanağında imzam var.

Zaten 3 kişi katıldı hissedarlardan. Birisi de benim....

Ben toplantı için gittiğimi söyledim. Toplantının içeriği hakkında hiçbir şey yazmadım. Nasıl olsa iptal edildi. İçerik olarak bir şey yok diye düşündüm.

13 mayıs saat:10.40 toplantı tutanağının tarih ve saatidir.

Ayrıca 2004 faaliyet raporunu da aldım. Atlas yo çalışanı 2 kişidir. İkisini de yakından tanıma fırsatım oldu.

Katıldığıma inanmak veya inanmamak senin elinde.

Ama eğer yalanlamaya devam edersen toplantı tutanağını tarayıcıdan geçirip e-mail adresine yollarım. Bu durumda burada benden özür dilemeni de isterim. :cool:

........

a.hava36
16-05-2005, 14:05
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 13.05.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Şirketimizin 2004 yılı faaliyet ve hesaplarının görüşüleceği ve 13 Mayıs 2005 tarihinde yapılması öngörülen Olağan Genel Kurul 2. Toplantısı; Genel Kurul Toplantısında Yönetim Kurulunu temsil etmek üzere görevlendirilen Sedat Acar'ın rahatsızlığı nedeni ile doktor raporu göndermiş olduğunun tespiti üzerine, "Sermaye Şirketlerinin Genel Kurul Toplantıları ve Bu Toplantılarda Bulunacak Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Komiserleri Hakkında Yönetmeliğin" 20. maddesi hükmü gereğince gerçekleştirilememiştir. İlgili tespit tutanağı ekte yer almaktadır." Sözkonusu tespit tutanağı ekte yayınlanmaktadır.

Yukarıdaki şirket açıklamasını yorumlayabilecek arkadaşların yazması dileğiyle

diver
16-05-2005, 19:13
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı Vekili Emel Hanım'ın Toplantı tutanağında imzam var.

Ben toplantı için gittiğimi söyledim. Toplantının içeriği hakkında hiçbir şey yazmadım. Nasıl olsa iptal edildi. İçerik olarak bir şey yok diye düşündüm.

Ayrıca 2004 faaliyet raporunu da aldım. Atlas yo çalışanı 2 kişidir. İkisini de yakından tanıma fırsatım oldu.

Ama eğer yalanlamaya devam edersen toplantı tutanağını tarayıcıdan geçirip e-mail adresine yollarım. Bu durumda burada benden özür dilemeni de isterim. :cool:

........

Gönder bakalım bekliyorum...

mursilis
16-05-2005, 19:29
Gönder bakalım bekliyorum...

E-mail adresini yaz dostum. En geç yarın adresine göndereceğim. :tamam:

Yukarıda alaylı yazından dolayı benden özür dilemeni de e-mail'den sonra bekliyorum. Saygılar.... :cool:

altincag2004
17-05-2005, 21:08
sayın mursilis her şeye rağmen olumlu ve saygılı tavrını değiştirmemekle takdiri hakediyorsun. Tabii tutanağı divere göndedikten sonra...

atmaca66
17-05-2005, 21:54
Gelecek Genel Kuruldada hastalanan birini daha bulurlar,ky beklesin dursun.Arada bir yükselme havası verip.ertesi gün flan flan fiyat aralığından satış yaptım haberi.Valla nezamana kadar doldur boşalt yapacaklar oda belirsiz.

mursilis
18-05-2005, 11:41
Diver kardeşim, e-mail adresini yaz. Tutanak hazır. :cool:

.......

mursilis
18-05-2005, 11:56
Ben, daha önce burada yazdığın atlasyo04@yahoo.com adresine tutanağı gönderdim. Bu adresi burada daha önce sen yazmıştın. Umarım eline geçer. Ama istersen başka bir adrese de gönderebilirim.

....... :cool:

diver
18-05-2005, 23:58

........

Gönderdiğin tutanak her isteyenin yarın ATLAS Yatırım Ortaklığının 0212.3440900 numaralı telefonundan rica edip faksla isteyebileceği bir belge...Bu senin toplantıya katıldığını kanıtlamaz ama zeki birisi olduğunu gösteriyor. Ayrıca hiç bir özelliği olmayan ve daha önceden İMKB'ye gönderilen resmi yazının aynısı...Hani altında seninde imzan vardı ? Ben niye göremedim :)

mursilis
19-05-2005, 00:54
İmkb'ye gönderilen ve normal bir vatandaş olarak orjinal bir belgeyi görme şansımın olmadığını, duyurunun özet olarak duyurulmuş olup detaylandırıldığında dahi orjinal imzaların bulunmayacağını sen zaten biliyorsun.

Ama işine gelmiyor..... :mad:

mursilis
19-05-2005, 00:57
Yazılarımı niye kaldırıyorsunuz?

mursilis
19-05-2005, 13:25
Gönderdiğin tutanak her isteyenin yarın ATLAS Yatırım Ortaklığının 0212.3440900 numaralı telefonundan rica edip faksla isteyebileceği bir belge...Bu senin toplantıya katıldığını kanıtlamaz ama zeki birisi olduğunu gösteriyor. Ayrıca hiç bir özelliği olmayan ve daha önceden İMKB'ye gönderilen resmi yazının aynısı...Hani altında seninde imzan vardı ? Ben niye göremedim :)

Asıl zeki olan sensin. :mad:

1-Madem fax ile alabileceğimi biliyorsun, neden peki gönder diye yırtındın durdun?

2-Acaba toplantı tutanağının altındaki imza kime ait? Atlas menkul kıymetler yatırım ortaklığı Vekili Emel hanımın imzası da mı bana ait? Bana mı ait? Şüphen varsa al götür Metro City'ye ve sor bakalım. Ayrıca; madem kötü niyetimden eminsin Atlas yo çalışanı 2 kişi. Sor bakalım onlara hiç toplantı tutanağı faxlamışlarmı herhangi birilerine.

3- Fax belgesi ile orjinali ayıramıyormusun? Hadi ayıramıyorsun. Peki sana gönderdiğim belgenin fax olduğundan niye bu kadar eminsin?

4-Kendi imzamı istesem fax belgesinin altına ekleyemezmiydim? Zaten sağ alt köşede bir hissedarı kendi el yazısıyla ad-soyadını görebiliyorsun.

5-Sanayi ve Ticaret Bakanlığı komserinin imzasını da görebiliyorsun. Daha bir belgede ne arıyorsun? Sorabilirmiyim?

Bir özür dilememek konusunda yaptığın şu soytarılığa bak.

Bu kadarını da "pes" doğrusu. Aldık belgeyi gönderdik. Beyfendi karizması bozulmasın diye çıkıp bir özür bile dilemiyor yazdığı alaylı yazılardan dolayı. Üstüne üstelik tekrar hakaret edercesine yalancı, hilebaz, düzenbaz demeye getirmiş....

.

atmaca66
19-05-2005, 18:12
Zararına sattım gitti.Şimdilik bundan hayır gelmeyecek gibi düşündüm.Gelecek g.k dada biri hastalanır.ky gaza getirip yükseltiyorlar.Arkasından şu kadar sat şu fiyat aralığından satış yaptım.(şirket haberi)

altincag2004
19-05-2005, 18:31
sayın mursilis seninle oynuyor gibi geliyor bana amacı sadece seni sinirlendirmek gibi..
aldırma...Daha fazlasını kanıtlamak zorunda değilsin

varyemez
20-05-2005, 10:55
Atlas Menkul'ün Olağan Genel Kurul'u 10 Haziran'a ertelendi
19/05/2005 10:00

İSTANBUL - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Olağan Genel Kurul 2. Toplantısı yapılamadığından, Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Haziran 2005 tarihine ertelendi.
Atlas Menkul tarafından borsaya gönderilen açıklamada, "Şirketimizin, 13 Mayıs 2005 tarihinde yapılması öngörülen 2004 yılı faaliyetine ilişkin Olağan Genel Kurul 2. Toplantısı yapılamadığından, aynı gündem ve esaslar dahilinde olmak üzere Olağan Genel Kurul Toplantısı, 10 Haziran 2005 Cuma günü, saat 10:00'da Büyükdere Caddesi, No:171, Metro City A Blok, Kat:16, 1. Levent/İstanbul adresindeki Şirket Merkezinde akdedilecektir" denildi.

trcn
20-05-2005, 22:41
önümüzdeki hafta 3,88 , 90 seviyelerini test edebilir teknik olarak sat veriyor.

mursilis
21-05-2005, 15:39
sayın mursilis seninle oynuyor gibi geliyor bana amacı sadece seni sinirlendirmek gibi..
aldırma...Daha fazlasını kanıtlamak zorunda değilsin

Teşekkür ederim altınçağ2004...

İyi niyetli değil. Maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

Neyse.... Biz önümüze bakalım... :cool:

MURAT
21-05-2005, 18:13
arkadaşlar bu hissenin buralarda durmayacagını bilmemek çok anlamsız sakin olun sadece kısa bir zaman bekleyin.....

trcn
21-05-2005, 19:18
Aracı Kurum Adet Fark
IYM İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 16.542,00 15.542,00
RJS RAYMOND JAMES YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A 27.550,00 6.957,00
ZRY ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 11.373,44 6.809,00
TRM METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 113.681,00 5.798,00
POL POLEN MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 6.199,60 4.600,00

SON 1 HAFTA TAKASI AZALAN ARACI KURUMLAR
Aracı Kurum Adet Fark
TAC TACİRLER MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 15.410,00 -8.636,00
GRM GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A 19.868,00 -8.596,00
DSY DIŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 26.258,00 -6.120,00
IYF İNFO MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 4.505,00 -4.230,00
TIB T. İŞ BANKASI A.Ş.,B 119.076,98 -3.485,00

ARACI KURUM DAĞILIMI
Aracı Kurum Adet Yüzde
TIB T. İŞ BANKASI A.Ş.,B 119.076,98 13,90
TRM METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 113.681,00 13,27
AKM AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 82.972,93 9,68
TSK T.SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş.,B 72.601,75 8,47
OYA OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 60.728,67 7,09

MURAT
22-05-2005, 14:36
Yukaridakİ Yazida Anlatilmak İstenen Nedİr Anlayamadim?

diver
23-05-2005, 00:06
Asıl zeki olan sensin. :mad:

1-Madem fax ile alabileceğimi biliyorsun, neden peki gönder diye yırtındın durdun?

2-Acaba toplantı tutanağının altındaki imza kime ait? Atlas menkul kıymetler yatırım ortaklığı Vekili Emel hanımın imzası da mı bana ait? Bana mı ait? Şüphen varsa al götür Metro City'ye ve sor bakalım. Ayrıca; madem kötü niyetimden eminsin Atlas yo çalışanı 2 kişi. Sor bakalım onlara hiç toplantı tutanağı faxlamışlarmı herhangi birilerine.

3- Fax belgesi ile orjinali ayıramıyormusun? Hadi ayıramıyorsun. Peki sana gönderdiğim belgenin fax olduğundan niye bu kadar eminsin?

4-Kendi imzamı istesem fax belgesinin altına ekleyemezmiydim? Zaten sağ alt köşede bir hissedarı kendi el yazısıyla ad-soyadını görebiliyorsun.

5-Sanayi ve Ticaret Bakanlığı komserinin imzasını da görebiliyorsun. Daha bir belgede ne arıyorsun? Sorabilirmiyim?

Bir özür dilememek konusunda yaptığın şu soytarılığa bak.

Bu kadarını da "pes" doğrusu. Aldık belgeyi gönderdik. Beyfendi karizması bozulmasın diye çıkıp bir özür bile dilemiyor yazdığı alaylı yazılardan dolayı. Üstüne üstelik tekrar hakaret edercesine yalancı, hilebaz, düzenbaz demeye getirmiş....

.

3 gündür tatilde olmam sebebi ile yazdıklarını şimdi okuyabildim...Senden özür dileyecek bir şey yapmadım...Kendin çalıp kendin oynuyorsun o kadar...Bu tiyatroyu devam ettirmeyeceğim....Bu arada üslubuna gerçekten dikkat etmeni istiyorum...Aksi taktirde neler olacağını görürsün...Bedeline de katlanırsın.....daha önceden bu forumda dikkat etmeyen bir arkadaştan da ibret alabilirsin....Yoksa o senmisin ? :düsün:

trcn
23-05-2005, 20:46
önümüzdeki hafta 3,88 , 90 seviyelerini test edebilir teknik olarak sat veriyor.

-%8 kayıpla 3,78 dahada aşağıları gördü. 3,50 fiyatlarına dikkat edelim oralara gelirse birazda ben alırım şimdilik beklemedeyim. Elinde olanlara beklemelerini tavsiye ederim ama biraz daha düşecek gibi duruyor.

mursilis
23-05-2005, 23:00

Özür dilenmesi gereken mesajını ben sana hatırlatayım.

Bak bakalım üslubun ne kadar doğru... Oysa ben sana bir sonraki mesajlarımda seviye düşüklüğü yapmadım.

Gönder belgeyi dedin "eyvallah, en geç yarın elinde" dedim.

Sana itibar edip insan yerine koyanda suç.

Git seviyeni bul.

Seninle kaybedecek zamanım yok. :mad:

mursilis
23-05-2005, 23:03
Aksi taktirde neler olacağını görürsün...Bedeline de katlanırsın.....

Sen de bedel ödersin. :mad: :mad: :mad:

...

diver
24-05-2005, 00:38
Özür dilenmesi gereken mesajını ben sana hatırlatayım.

Bak bakalım üslubun ne kadar doğru... Oysa ben sana bir sonraki mesajlarımda seviye düşüklüğü yapmadım.

Gönder belgeyi dedin "eyvallah, en geç yarın elinde" dedim.

Sana itibar edip insan yerine koyanda suç.

Git seviyeni bul.

Seninle kaybedecek zamanım yok. :mad:

Bak kardeşim forum yöneticilerinin sildikleri mesajlarının bir kopyası bende email olarak duruyor....Onları burada yayınlarım sadece yöneticelere saygısızlık yapmak istemiyorum.....O zaman herkes senin uslubunun ve seviyesizliğinin farkına varır...Muatabım değilsin.Benim için konu burada kapanmıştır.

MURAT
26-05-2005, 14:28
arkadaşlar bu hissenin buralarda durmayacagını bilmemek çok anlamsız sakin olun sadece kısa bir zaman bekleyin.....

SHOV DAHA yeni başlıyor sadece sakin olun

KIZILMASKE
01-06-2005, 15:10
SHOV DAHA yeni başlıyor sadece sakin olun

KATILIYORUM :bravo:

trcn
01-06-2005, 21:47
show için biraz bekleyeceğiz ama az kaldı.

KIZILMASKE
02-06-2005, 12:32
show için biraz bekleyeceğiz ama az kaldı.
BUGÜN BAŞLADIMI NE DERSİN.BAŞLADIYSA ALALIM :cheers:

trcn
02-06-2005, 23:18
BUGÜN BAŞLADIMI NE DERSİN.BAŞLADIYSA ALALIM :cheers:

acele etme elinde patlamasın.

diver
02-06-2005, 23:26
acele etme elinde patlamasın.

:):):)

mursilis
03-06-2005, 18:51
Yatırım Ortaklıkları borsanın düşen günlerini sever... :cool:

Borsa fazla yükseldiğine ve gelecek hafta düşeceğine göre.... :düsün:

.......... inşallah Atlas gelecek hafta yükselir diyelim.

Ben yine de çok ümitli değilim. Bu hisse 2 ileri 1 geri yapıyor. Hem artık sağı solu da belli de olmaz. Toplantı olayı artık çok tavsadı. kabak tadı da verdi artık.

Ama yine de yo lar borsanın düşen günlerinde show yapmayı sever. :gulen:

Belki şans bize de güler gelecek hafta????

trcn
03-06-2005, 22:47
önümüzdeki hafta ortalarında biraz hareket olabilir. 10 Haziranda ertelenen genel kurul olması lazım tekrar ertelenmez ise

mursilis
05-06-2005, 13:12
önümüzdeki hafta ortalarında biraz hareket olabilir. 10 Haziranda ertelenen genel kurul olması lazım tekrar ertelenmez ise

10 Hazirandaki gn kurulu erteleme hakları varmıki? Yani; 3. defa gn. kurulu erteleme haklarının olmadığını düşünüyorum. Ama bu hakları varsa....eyvah...yine ertelenecek demektir.

Aklıma çok defa yazdığım bir olay geldi. 2. Dünya savaşı esnasında Hitler Fransa sınırındaki birliklere sınıra yürü emri verir. Almanların bu hareketini fransızların satın aldığı alman subaylar derhal fransız generallerine haber verir. Fransızlar sınırda eller tetikte gece boyunca bekler durur. Ne gelen var.... ne giden.... Çünkü; Hitler 1. dünya savaşında astsubay olarak görev yapmış ve alman subaylarının bu ihanetine çok tanık olmuştur. Bu yüzden askerlerine önce "saldır" der ve ardından tam sınıra yaklaşırlarken "dur" der. Alman askerleri geri döner.

Bu olay tam 28 defa tekrar eder. Her defasında haber karşı tarafa uçurulur. Ama artk fransızlar bıkmış ve psikolojileri allak bullak olmuştur. Hatta Fransız generaller bile almanların oyun oynadığına kanaat getirmektedir. Hele istikbaratlarına olan güvenleri sıfır derecesine inmiştir. En nihayet 28. sinde Dünyanın en zeki ve stratejist adamı olan HİTLER "ilerle" emrini verir. Ama bu sefer her zamanki almanların git-gel yaptıkları hattan değil.... SEDAN bölgesinden Almanlar panzerlerle hızla ilerler. Şaşkın fransızlar çok ağır mağlup olur...

Şimdi ben bunu niye anlattım?

Anlattım çünkü bu hissedeki adam gerçekten bu taktiği kullanıyor. Bezdiriyor. Bıktırıyor. Ümitsizliğe sürüklüyor. Sürekli toplantları ertelemesinin nedeni bu olsa gerek.

Görüyorumki birçok kişi artık bu toplantının olmayacağına veya olsa bile çağırı yapılmayacağına inanmış.

İşte beni ümitendiren tek neden bu. :cool:

...........

trcn
07-06-2005, 22:34
genel kurul yaklaştı sular ısınabilir.

sensor
09-06-2005, 01:58
MERHABALAR öncelikle sizlerle AVRASYA YATIRIM ORTAKLIĞI vede ATLAS YATIRIM ORTAKLIĞI şirketinin sahibi vede geçen sene halka açılmak için geçen sene spk ya başvuran ancak mahkemeleri devam ettiğinden dolayı halka arzı durdurulan OTOGAR'ın (büyük istanbul otogarı-BİOİAŞ) yönetim kurulu başkanı GALİP ÖZTÜRK durumuyla ilgili çeşitli gazetelerde çıkan haberleri sizlere derledim umarım faydalı olur vede oynamış olduğunuz kağıtların nasıl bir kişiye ait olduğunu öğrenmiş olursunuz.Lütfen aşağıda kopyaladığım gazete haberlerini dikkalice okuyunuz ondan sonra 100 kere düşünüp karar veriniz. 25 TEMMUZ

2003 DÜNYA GAZETESİ(EKONOMİ)
''İSTANBUL - Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk ve 20 adamı, "çıkar amaçlı suç örgütü kurduğu" iddialarıyla DGM'ye gönderildi.Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi'nde 3 gündür 20 adamıyla birlikte sorgulanan Öztürk, Esenler Otogarı'nda kurduğu özel güvenlik şirketiyle otogar esnafı üzerinde baskı yaptığı ve kendisine bağlı sivil güvenlik birimlerini otogar esnafı üzerinde baskı amacıyla kullandığı iddia edildi. Galip Öztürk'ün Polenezköy'deki evine yapılan baskında, el yapımı tabir edilen ve 25 bin dolar değerinde olduğu belirtilen altın kaplama bir tabanca, biri tabanca 6 adet silah ve 460 adet mermi ele geçirildi.

Operasyonda, Öztürk ile beraber otogardaki olaylara karışan 20 adamı da yakalandı. Öztürk'ün satış yaptığı otobüsleri tekrar hileli yollarla geri aldığı, kendisine ait Kare Güvenlik Şirketi çalışanları ile esnafı tehdit ettiği iddia edildi.

Emniyette sorguları tamamlanan Öztürk ve 20 adamı, bugün İstanbul DGM'ye gönderildi.''

sensor
09-06-2005, 02:00
26 MAYIS 2004 milliyet gazetesindeki haber
SPK'ya giden otogar sicili
Halka açılma hazırlıkları süren İstanbul Otogarı için SPK inceleme yürütüyor. Bu kapsamda Emniyet'ten istenen ve 20 Mayıs'ta SPK'ya ulaştırılan cevabi yazıda, otogar yöneticileri hakkında birçok soruşturma yürütüldüğü belirtiliyor

EKONOMİ SERVİSİ
Yüzde 30'unun halka açılması hazırlıkları süren İstanbul Otogarı ile ilgili olarak, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Emniyet Genel Müdürlüğü'nden bilgi istedi. Emniyet, konu ile ilgili cevabi yazısını 20 Mayıs'ta gönderdi. Yazıda, Büyük İstanbul Otogar İşletmeleri AŞ (BİOİAŞ) yöneticilerinden bir kısmının 'çete kurma, adam öldürme, işyeri basma gibi iddialarla yargılandıkları belirtiliyor.
Sermaye Piyasası Kurulu, halka açılma hazırlıkları sürdürülen Büyük İstanbul Otogarı AŞ'nin izin başvurusunu değerlendirme aşamasında, otogarı işleten şirket yöneticileri hakkında İçişleri ve Maliye Bakanlığı nezdinde araştırma başlattı. İki yönlü sürdürülen araştırmada, bir yandan Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma nezdinde, BİOİAŞ'nin bazı yöneticilerinin adli sicilleri incelenirken, bir yandan da Maliye Bakanlığı ve Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) nezdinde aynı kişilerle ilgili mali sicil araştırması yapılıyor.
SPK tarafından yapılan inceleme kapsamında otogarı işleten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve Genel Müdür Murat Yanık başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Necip Kartal, Mustafa Konuklu, Mevlüt İlgin, Hayati Uzun, Mustafa Dağıstanlı, Mehmet Erdoğan hakkında bilgi istendi.
SPK'nın talebine 20 Mayıs 2004 tarihli beş sayfalık yazı ile yanıt verildi. Yazıda Amerikan Uyuşturucuyla Mücadele Birimi'nden (DEA) edilen bilgiler de yer aldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün SPK'nın isteği üzerine hazırladığı cevabi yazıda şirketin bazı yöneticilerinin 'çete kurma' konusunda soruşturma geçirdikleri; 'tehdit', 'banka içi boşaltma', 'adam öldürme', 'iş yerine tecavüz' gibi iddialarla yargılandıkları belirtiliyor. Ayrıca şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün, sahte pasaportla yaşadığı ABD'de uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı kapsamında takibe alınan isimlerden olduğu belirtiliyor.

Sahte kimlikle resmi nikâh
Emniyet'in araştırmasına göre Galip Öztürk'ün 28 Eylül 1996 tarihinde Beyoğlu'nda Kuvvet Köseoğlu'nun öldürüldüğü olayla ilgili ifadesi alındı ve aranması kaldırıldı. DEA'nın Türk Emniyeti'ne ilettiği bilgilere göre de Galip Öztürk, bu tarihten sonra yaşamını sürdürdüğü ABD'ye, Hakan Demirci adına düzenlenmiş sahte pasaportla giriş yaptı. Öztürk, bu sahte pasaport ile ABD'de Fatma Çakır isimli kadınla resmi evlilik gerçekleştirdi. Ayrıca Stars Cars Inc. adlı bir şirkete ortak oldu. DEA, Galip Öztürk'ün, sahte kimlikle ortak göründüğü şirketlerin belgeleri ile oturma izni aldığı, Interpol aracılığı ile konunun araştırmasının sürdüğü bilgisini de gönderdi. DEA'dan gelen dosyada, Hakan Demirci adına düzenlenmiş pasaportun fotokopisi ile yine Hakan Demirci'nin gerçekte Galip Öztürk'e ait Lider Otelcilik'in ortağı olduğuna dair belgeler de bulunuyor.

Aynı şirkete farklı sicil
DEA'dan gelen ve İstanbul 24. Noterliği tarafından tasdik edilmiş gözüken Lider Otelcilik AŞ'ye ait Ticaret Sicil Gazetesi'nde ortak olarak Hakan Demirci ve Mustafa Taylan gözüküyor. Ancak, bu bilgiler İstanbul Ticaret Odası kayıtları ile karşılaştırılınca, Lider Otelcilik'in sahipleri olarak Galip Öztürk, Mustafa Taylan ve Mehmet Çakıl'ın gözüktüğü anlaşılıyor. Yapılan incelemede DEA'dan gelen ve notere ibraz edilen ticaret sicil belgesinde yer alan Hakan Demirci ile Mustafa Taylan'ın isimlerine ait yazı karakterlerinin alt ve üst bölümünde bulunan yazı karakteriyle aynı olmadığı, isimlerin sonradan yazılarak belgenin sahte olarak düzenlendiği belirtiliyor.

Galip Öztürk
Yön. Kurulu Başkanı:
Hakkında İstanbul DGM tarafından çıkar amaçlı silahlı örgüt kurmak, örgüte liderlik etmek, darp etmeye azmettirmek ve dolandırıcılık suretiyle haksız menfaat elde etmek iddiasıyla soruşturma açıldı. Edirne Birlik şirketi çalışanlarının 'dövülmesi' olayının da yer aldığı dosya, Eyüp C.Savcılığı'na gönderildi. Savcılık serbest bıraktı.

Necip Tartal
Yön. Kurulu Üyesi:
Bayrampaşa cezaevinde tutuklu bulunan bazı örgüt mensuplarının, çevredeki evler vasıtasıyla dışarıyla telefon görüşmesi yapmasına yardımcı olduğu gerekçesiyle,
1 Mart 2001 tarihinde yapılan operasyonda gözaltına alındı. 3 Mart'ta çıkarıldığı DGM tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mustafa Konuklu
Yön. Kurulu Üyesi:
21 Ocak 2004 günü Gaziosmanpaşa'da Süleyman Uslu adlı şahsın tabanca ile öldürülmesi ile ilgili olarak hakkında arama kararı çıkarıldı. Daha sonra Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olan Konuklu, 'hazırlık soruşturması evrakına kayden tevkif edildi.'

Murat Yanık
Genel Müdür
3.8.1998 ile 5.11.1999 arasında Yurtbank'ın genel müdürü olan Yanık, bankanın içinin boşaltılması iddiasıyla tutuklandı.
Galip Öztürk ile birlikte haklarında sürdürülen çıkar amaçlı suç örgütünde görev almak iddiasıyla gözaltına alındı. DGM'nin verdiği görevsizlik kararı sonrası Eyüp Savcılığı tarafından serbest bırakıldı.

Otogar yöneticileri hakkındaki soruşturmalar
Emniyet'in SPK'ya gönderdiği yazıdaki bilgilere göre Galip Öztürk ve başka bazı kişiler ile ilgili açılmış davalar, soruşturmalar ve iddialar da yer alıyor.
Bunlar şöyle sıralanıyor:

Şirketin tüm yönetim kurulu üyelerinin, yöneticisi oldukları Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüleri Derneği yönetimi hakkında Kadriye Canan Tunçali adlı kişinin şikâyeti üzerine, gerçeğe aykırı beyanda bulunmak suretiyle irtifak hakkının satışına sebep olmak ve iştirak halinde dolandırıcılık suçundan soruşturma yürütülüyor. Şirketin başkanı Galip Öztürk ile yöneticileri Talip Öztürk ve Murat Yanık hakkında 13 taksicinin şikâyeti üzerine Eyüp C. Savcılığı tarafından da başka bir soruşturma yürütülüyor.
Galip Öztürk hakkında, Kırkpınar Ağası Altunhan Seyahat'in sahibi Mustafa Altunhan'ın tehdit edilmesiyle ilgili olarak açılmış bir dava bulunuyor.
Galip Öztürk, Metin Tırış, Fatih Kahraman, Mehmet Erdoğan, Müvlüt İlgin, Ali Çıkan, Mustafa Dağıstanlı, Necip Kartal ve Uğur Alp Atan hakkında Edirne Birlik'in bürosunun basılması ve dövme ile ilgili olarak Eyüp 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bir dava var.
Büyük İstanbul Otogarı A.Ş tarafından alınan, otogara giriş çıkış ücretleri ile ilgili Kamil Koç, Fındıkkale, Has Turizm tarafından yapılan şikâyet üzerine, 9 Haziran 2000 tarihinde Üsküdar Harem Otogarı'nda meydana gelen iş yerine tecavüz olayı ile ilgili olarak 10 Haziran 2000'de soruşturma açıldı.
İstanbul 4 Nolu DGM tarafından yapılan 22 Temmuz 2003 tarihli arama kararı ile Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Tüm Otobüsçüler ve Otobüs İşletmecileri Derneği'ne ait defterlere el kondu. Yapılan incelemede otogarın işletmesini yürüten derneklerin devre dışı bırakılarak, yine dernek yöneticisi olan kişilerin kurduğu Büyük İstanbul Otogar İşletmesi'nin ön plana çıkartıldığı belirtildi. Derneğin faaliyetleri sınırlı tutulurken, otogardan elde edilen kazanç şirkete yönlendirildi. Böylece derneği zarara uğratan yöneticiler hakkında Dernekler Kanunu'na muhalefet etmekten 7 Ağustos 2003 tarihinde suç duyurusunda bulunuldu. Adli işlemler devam ediyor.

mursilis
09-06-2005, 13:49
Bunların hepsi idda.... Kanıtlanan bir durum yok ortada... Hem olsa ne olurki...

Bunca mafya dizisi izledikten sonra insanın "Karizmatik bir adammış...." demesi gerkmezmi. ;)

Bugün hangi muhasebeci namuslu Türkiyede?

Hangisi?

Ben tek bir tane muhasebeci olupta vergi kaçakçılığına bulaşmamış pirim pak adam görmedim. Görmek hayal zaten....

Burası "Türkiye=Texas" dedirten manzaralara hergün şahit olmuyormuyuz?

Herkes birşeyler kaçırırken Galip niye kaçırmasınki?

En basit örnekle petrol kaçakçılığı 30-40 yıldır yapılıyor. Hem de on binlerce değil yüzbinlerce ton. Nasıl geççiyor bu petrol sınırlarımızdan kaçak olarak? Pet şişelere doldurularak geçirilmiyor tabi... Jelibonmuki ceplere doldurularak geçirilsin. Herkes göz yumuyor tabi....

Herkes bataklığın içindeyken birbirine "Üstün başın çamur senin. Pis herif.." demesi ne garip.

Galip yaptığı bile belli olmayan ve mahkemece kanıtlanmamış bir dolu suçtan yargılanmış olabilir. Ama sonuç ne?

- SIFIR

-HİÇ

Ben Galip'in avukatı değilim. Tanımam da... Ama Atlas yo alırken asla elim titremez.

............ :cool:

tohum
09-06-2005, 16:19
bende nacizane şunu dicem bu hisseden bi halt olmaz zarar etmedim ama çok fazla kar da etmedim ve son bir hafta hisseleri 4200-4160 arası sattım 50 lot 100 lot yani bölük pörçük derinlik yok yükselmek yok düşüşde en önde yükselişte yerinde sayar yada 1 veya 2 kademe yükselir ama elinde en az diyelimki 2000 lot var satışa koy bak gidiyormu ne mümkün tahta bomboş alan yok satanı öpeyim başka hisselere yönelin bence oraya arkadaşımız bişiler yapıştırmış emeği için tşkler böle bi adamın hissesine hala alırken eliniz titremiyorsada yapacak bişi yok her koyun kendi bacagından asılırmışşş... saglıcakla kalın... ben yokum bir atasözü vardır baca olmayan yerden duman çıkmaz yanlış sölemediysem :) bu adam için bu gazetede yayınlanan şeylerde duman olmasın

trcn
09-06-2005, 21:49
tam bir al-sat kaaadı :) bunun yanında ısrarla alım ısrarla satım oluyo kalbi olanlar için değil bu hisse tam aradığım kaaat :gulen:

hisse giderken maaşallah alım satımlar iyi.
AVRSY hissesinin 15 günlük hareketine bakın 26.05.2005 (1,77) oda Galip' in hissesi. bu gün 2,38
yarın genel kurul var iyi bir haber gelirse bir hareket olabilir.

mursilis
09-06-2005, 22:38
genel kurul yaklaştı sular ısınabilir.

Yaprak kımıldamadı.....

Ben de hareket görürüz diyordum. Ama malesef.

4.10 ile 4.20 arasında gidip geliyor.... Gel de deli olma. :düsün:

Sadece sabır.... "belki" için yaşıyoruz....

Haytımız hep "belki" lerle dolu... :)

tohum
10-06-2005, 17:02
bide hangi tarihte yazdığımı yazsaydın oraya borsa anlık bir olaydır sen daha kaç ay önce yazdığımı hatırlatmışsın o an öleydi şimdi böle ben son 5 dakikada piyasanın göçtüğünü bilirim onun için borsayı anlık değerlendirin haa uzun vadeci isen bişi demiyom :D

trcn
10-06-2005, 20:48
bende nacizane şunu dicem bu hisseden bi halt olmaz zarar etmedim ama çok fazla kar da etmedim ve son bir hafta hisseleri 4200-4160 arası sattım 50 lot 100 lot yani bölük pörçük derinlik yok yükselmek yok düşüşde en önde yükselişte yerinde sayar yada 1 veya 2 kademe yükselir ama elinde en az diyelimki 2000 lot var satışa koy bak gidiyormu ne mümkün tahta bomboş alan yok satanı öpeyim başka hisselere yönelin bence oraya arkadaşımız bişiler yapıştırmış emeği için tşkler böle bi adamın hissesine hala alırken eliniz titremiyorsada yapacak bişi yok her koyun kendi bacagından asılırmışşş... saglıcakla kalın... ben yokum bir atasözü vardır baca olmayan yerden duman çıkmaz yanlış sölemediysem :) bu adam için bu gazetede yayınlanan şeylerde duman olmasın

yukarıda yazılanları okuduktan sonra senin artık Galip'in hissesini almayı kafandan çıkardığını anlıyorum. Almayacağın kağıt için kendini artık buralarda boşuna yormassın herhalde.

sensor
10-06-2005, 22:19
Haberiniz ola GALİP efendi 15 gün içinde 4.40ytl'den(4400tl) çagrı yapıp atlas senetlerini yatırımcılardan toplayacak

mursilis
11-06-2005, 01:03
Haberiniz ola GALİP efendi 15 gün içinde 4.40ytl'den(4400tl) çagrı yapıp atlas senetlerini yatırımcılardan toplayacak

Yanlışın var.....

Çağrı yapılacak rakam 4.40 YTL olmaz.

6.50 olmalı. SPK yönetmeliklerine göre son 3 ay içinde alım yaptığı en büyük değerden çağrı yapar. Bu da 6.50 dir. :gulen:

mursilis
11-06-2005, 01:05
Sensor,
Çağrı yapılacağı haberini neye bağlıyorsun? kesinmi?

Biz toplantıda alınan kararları bilmiyoruz. Bu sefer toplantıya katılmadım. :)

sensor
11-06-2005, 01:11
Yanlışın var.....

Çağrı yapılacak rakam 4.40 YTL olmaz.

6.50 olmalı. SPK yönetmeliklerine göre son 3 ay içinde alım yaptığı en büyük değerden çağrı yapar. Bu da 6.50 dir. :gulen:

ARKADAŞIM SEN BANA GÜVEN GERİSİNİ MERAK ETME BU 4,40 RAKAMI KESİN VE 15 GÜN İÇİNDE BAŞLAYACAK

mursilis
11-06-2005, 01:43
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş’nin 10.06.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

“Şirketimizin 2004 yılı faaliyet ve hesaplarının görüşüldüğü Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Haziran 2005 günü saat 10:00’da akdedilmiştir. 2004 yılı faaliyet ve hesapları ile ilgili olarak Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetçinin ibra edildiği Olağan Genel Kurul Toplantısında;
- Şirketin Yönetim Kurulu Üyeliklerine üç yıl süre ile görev yapmak üzere Galip Öztürk, Abdurrahman Hamdi Töre, Sedat Acar ve Murat Araz’ın seçilmelerine,
- Denetçi olarak üç yıl süre ile görev yapmak üzere Tarık Cengiz’in seçilmesine,
- 2005 yılı faaliyet ve hesaplarının denetimi için Bağımsız Dış Denetim Şirketi seçilmesi konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesine,
- SPK’nun Seri XI No:20 Sayılı “Yüksek Enflasyon Dönemlerinde Mali Tabloların Düzeltilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliği” kapsamında mali tabloların enflasyona göre düzeltilmesinden sonra ortaya çıkan 463.831 YTL’lik dönem karından 23.192 YTL’lik birinci tertip yasal yedek ve 433.496 YTL’lik realize olmamış değer artış düşüldükten sonra kalan 7.144 YTL’lik karın dağıtılmamasına mevcudun oybirliğiyle karar verilmiştir.”
Ekte yayınlanan Genel Kurul Toplantı Tutanağında;
SPK’nun Seri IV No:8 Sayılı “Halka Açık Anonim Ortaklıkların Genel Kurullarında Vekaleten Oy Kullanılmasına ve Çağrı Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği”nin 17. maddesinin 3. Fıkrasının 2. Bendi gereğince ve TTK’nun 388. maddesinin 2. Fıkrasının 1. Cümlesinde yeralan toplantı yeter sayısının sağlanamamış olması nedeniyle “Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy hakkının Galip Öztürk tarafından iktisabının onaylanması” şeklindeki gündemin 11. Maddesinin görüşülemediği hususu da yeralmaktadır.

mursilis
11-06-2005, 01:46
ARKADAŞIM SEN BANA GÜVEN GERİSİNİ MERAK ETME BU 4,40 RAKAMI KESİN VE 15 GÜN İÇİNDE BAŞLAYACAK

Hımmmmm... İnşallah diyelim Sensor..... İnşallah...

Hayırlısı olsun.

mursilis
11-06-2005, 12:46
Ekte yayınlanan Genel Kurul Toplantı Tutanağında;
SPK’nun Seri IV No:8 Sayılı “Halka Açık Anonim Ortaklıkların Genel Kurullarında Vekaleten Oy Kullanılmasına ve Çağrı Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği”nin 17. maddesinin 3. Fıkrasının 2. Bendi gereğince ve TTK’nun 388. maddesinin 2. Fıkrasının 1. Cümlesinde yeralan toplantı yeter sayısının sağlanamamış olması nedeniyle “Ortaklığın hisse senetlerinin ve oy hakkının Galip Öztürk tarafından iktisabının onaylanması” şeklindeki gündemin 11. Maddesinin görüşülemediği hususu da yeralmaktadır.

Yukarıdaki toplantı tutanağında belirtildiği üzere Çağırı onaylanmamış.....

Çağırı yok diyor bu tutanak....

Avrasyada ise çağırı onaylanmış. Ama Atlasta yok... Henüz onaylanmamış. :)

KardanAdam
11-06-2005, 16:09
***ATLAS***AVRSY***Atlas ve Avrasya Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisselerinin çağrı yoluyla satın alınmasına ilişkin olarak,
A) Galip ÖZTÜRK'ün Atlas ve Avrasya Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisse senetlerinde yaptığı işlemler neticesinde, Seri:IV, No:8 Halka Açık Anonim Ortaklıkların Genel Kurullarında Vekaleten Oy Kullanılmasına ve Çağrı Yoluyla Vekalet veya Hisse Senedi Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 17'nci maddesi kapsamında ortaya çıkan her iki şirketin diğer ortaklarına ait B grubu hisse senetlerini satın almak üzere çağrıda bulunma yükümlülüğünün yerine getirebilmesi için yaptığı başvurunun olumlu karşılanmasına,
B) Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin diğer ortaklarına ait B grubu hisse senetlerinin çağrı yoluyla satın alınmasında birim pay fiyatının 4,4 YTL; Avrasya Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin diğer ortaklarına ait B grubu hisse senetlerinin çağrı yoluyla satın alınmasında birim pay fiyatının 1,49 YTL olarak belirlenmesine,
C) Satın alma tarihinin Galip ÖZTÜRK tarafından bildirilen tarihten öne çekilerek, Kurulumuz karar tarihini izleyen 15'inci günün, hisse alımlarının başlangıç tarihi olarak belirlenmesine,
karar verilmiştir.
(10/06/2005 - 19:07:45)

mursilis
11-06-2005, 18:28
4.40 YTL......

Hımmm.... Aslında ben 6.50 bekliyordum. Olsun.... Buna da şükür.

Genel kurulda onaylanmasa da spk çağrı için baskı kurmuş görülüyor. :cool:

MURAT
13-06-2005, 21:31
arkadaşlar bu hisse için 4.40 rakamı az değil mi sizce bu hisse yükseliş yapar mı bu sorumun sebebi buğün 4.34 ten atlas yo aldım çagrı rakamının 4.40 olduğunu bilmiyordum az önce bu çagrı rakamını öğrendim yorumlarınızı bekliyorum bu hissede hala alım yapılabilir mi?

bluehen
14-06-2005, 09:23
bugun SPK nin rezilligini kayit ettirdigi ve yatirimcinin yaninda degil KY yi guzelce becerenin yaninda oldgunun kanitlandigi gundur arkadaslar... SPK Avrasya ve Atlasda ki cagri fiyatlari ile bir ilk e imza atmistir ve gecmiste yapilan 2 YO cagrilarindaki (Demir ve Evren) uyguladigi sistemden tamami ile vazgecmis ve Galip e uygun KY yi dusunmeyen bir fiyatlamaya evet demistir. Gecmis cagrilarda cagri zorunlulugun olustugu gunden cagri yapilacak gune kadar faiz eklenir fiyat oyle belirlenirdi ama bu sefer Galip cagriyi geciktirmesine ragmen SPK buna birsey dememis ve cagriyi Araliktaki fiyattan yapmistir. KY de Araliktan bugune ugradigi bekleme zararina evet diyerek basi onunde SPK gozleminde ......... beklemektedir. SPK helal olsun sana. Sen bu piyasanin en iyi KY yapicisisin, bu unvanida kimseye birakmiyorsun gordugum kadari ile. Acaba bu sefer kac para aldilar. SPK da degisim var deniyordu umut isigi deniyordu ama bunlarin hepsi koltuk manyagi ve gururu/vicdani olmayan adamlar ordusu benim gordugum......

tohum
14-06-2005, 10:35
Ne denirki bunun üstüne şimdi benden sana 1 de yeşil olsun :bravo: :bravo: :bravo:

krokodil
15-06-2005, 12:44
EGELI & CO. FUND SA, ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIGI A.S. HISSE
SENETLERI ILE ILGILI OLARAK, 13 HAZIRAN 2005 TARIHINDE 4,30-4,32 YTL FIYAT
ARALIGINDAN 13.000 LOT ADET ALIS ISLEMI GERCEKLESTIRDI.
BU ISLEM SONUCUNDA SOZKONUSU KURULUS/KISILERIN SIRKET SERMAYESI ICINDEKI PAYI
%9,91 OLDU.
SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO: 39 SAYILI TEBLIGI'NIN 5/H-1
VE 14'UNCU MADDELERI KAPSAMINDA IMKB'YE GONDERILEN YUKARIDAKI ACIKLAMA
IMKB GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANDI.

-IMKB-

tan baba niye alıyo lan bu kağıdı ha? :D :D :D

JBSD
16-06-2005, 12:18
Tavana Hazirlaniyor.

JBSD
16-06-2005, 12:20
Hadİ Bİr El Atin Yaww! :d

JBSD
16-06-2005, 12:29
Beklemez... DİĞerlerİ Gİbİ Olacak... Hadİ Hayirlisi Olsun!

JBSD
16-06-2005, 12:30
gidiooooooooooo!

mursilis
16-06-2005, 17:58
gidiooooooooooo!

gittiği gibi geldi.....

bitermi şimdi bu macera....? Benim kafam karıştı.... zaten 4.40 ın üzerindeyiz... Yani;Galip rahat şu an avrasyada ve atlasta.... :cool:

mursilis
16-06-2005, 18:00
bugun SPK nin rezilligini kayit ettirdigi ve yatirimcinin yaninda degil KY yi guzelce becerenin yaninda oldgunun kanitlandigi gundur arkadaslar... SPK Avrasya ve Atlasda ki cagri fiyatlari ile bir ilk e imza atmistir ve gecmiste yapilan 2 YO cagrilarindaki (Demir ve Evren) uyguladigi sistemden tamami ile vazgecmis ve Galip e uygun KY yi dusunmeyen bir fiyatlamaya evet demistir. Gecmis cagrilarda cagri zorunlulugun olustugu gunden cagri yapilacak gune kadar faiz eklenir fiyat oyle belirlenirdi ama bu sefer Galip cagriyi geciktirmesine ragmen SPK buna birsey dememis ve cagriyi Araliktaki fiyattan yapmistir. KY de Araliktan bugune ugradigi bekleme zararina evet diyerek basi onunde SPK gozleminde ......... beklemektedir. SPK helal olsun sana. Sen bu piyasanin en iyi KY yapicisisin, bu unvanida kimseye birakmiyorsun gordugum kadari ile. Acaba bu sefer kac para aldilar. SPK da degisim var deniyordu umut isigi deniyordu ama bunlarin hepsi koltuk manyagi ve gururu/vicdani olmayan adamlar ordusu benim gordugum......

SPK ya itiraz edebilirmiyiz 4.40 rakamı için?

Bunun yolu nedir? Ben itiraz edeceğim.

Dava mı açmak zorundayız?

krokodil
16-06-2005, 23:47
SPK ya itiraz edebilirmiyiz 4.40 rakamı için?

Bunun yolu nedir? Ben itiraz edeceğim.

Dava mı açmak zorundayız?

hiç bi halt edemezsin ..dene istersen ..zor oyunu bozar...hele türkiyede..parayı veren düdüğü çalar...aç bi davada gör..torunlarının başına iş açarsın o kadarla kalırsın..yıllarca uzar torunların bela okur mezarının başında...

atmaca66
17-06-2005, 00:01
Haklısınız ama Sn krokodil'e katılmamak mümkün değil.Sonuç ne,çağrı fiyatı düşük olunca hissenin prim yapmayabileği anlamına gelmiyor tabi.Örneğinde görüldüğü gibi.Üstadlar ne önerirler aydınlatırlarsa iyi olur.Tabi herkes kararını kendisi verecek ama birde bilinçsizce atlamak var.Bol kazançlar.

mursilis
17-06-2005, 11:30
hiç bi halt edemezsin ..dene istersen ..zor oyunu bozar...hele türkiyede..parayı veren düdüğü çalar...aç bi davada gör..torunlarının başına iş açarsın o kadarla kalırsın..yıllarca uzar torunların bela okur mezarının başında...

Eski bir dostum "inandığın değerler için savaşmayı göze almazsan hiçbir şeyin olmaz." demişti.

Ona inanıyorum.

atmaca66
17-06-2005, 16:24
Sıra Atlas'a geldi galiba

mursilis
20-06-2005, 19:27
Sıra Atlas'a geldi galiba

Galibası mı kaldı...!

Sıra bizde... :D

MURAT
22-06-2005, 19:53
yarın sıra atlasa geliyor
(yükseliş sırası)
uçuşa hazır olun

Morientes
22-06-2005, 19:59
motorsuz uçuş!.yere çakılınca ölüyorsun :)

MURAT
22-06-2005, 20:03
avrasya nın tabanlarına ayak uydurmadı
avrasya tavan yaparken aşırı tepki vermedi
birim pay degeri 4.40
daha ne olsun...........

atmaca66
23-06-2005, 11:55
yarın sıra atlasa geliyor
(yükseliş sırası)
uçuşa hazır olun

Galip Ağa'nın Avrasya'da işi bitti,yani
elinde senet kalmadı.Belki Atlas'ını ve buradaki mağdurları unıutmaz.Umarım atlas hakettiği yere yeniden gelir.

MURAT
24-06-2005, 01:06
metro alış yapmış yükseliş artık başlar

60arda
29-06-2005, 01:49
ASYA TUR’UN SATIŞININ YANKILARI SÜRÜYOR METRO " MARKA OLARAK ALDIK" DİYOR
Asya Tur’un satılması haberi geniş yankı buldu. Asya Tur yetkilileri, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, Metro Travel’in sahibi Galip Öztürk, Elit Turizm adına Asya Tur şirketini değil markasını aldıklarını söyledi.

Metro Grubu’nun Başkanı Galip Öztürk, İHA’ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Asya Tur A.Ş. ve bağlı şirketlerin hükmü şahsiyetleri ile ilgili bir tasarrufumuz, aktif ve pasifleri ile ilgili bir işlemimiz bulunmuyor. Biz Asya Tur A.Ş.'nin isim hakkını alıyoruz.”Öztürk, Asya Tur'un bir marka olduğunu, isim hakkını almakla Elit Turizm A.Ş.'nin daha da güçleneceğini belirtti.
Haber ajans ve gazetelerde
Asya Tur’un satıldığına ilişkin haberi, Milliyet, Referans gazeteleri ile İHA ajansı turizmgazetesi.com’u kaynak göstererek kullandı.Milliyet ve Referans gazeteleri, sektörden aldıkları değerlendirmeleri de ekleyerek haberi kullanırken, İHA konuyla ilgili olarak Metro Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ten aldığı demeç ve açıklama ile haberin servisse koydu .
Şirketin yüzde kaçı satıldı
Asya Tur’un açıklama yapmaması üzerine satış haberinin duyulması ile çeşitli spekülasyonlar da yapılmaya başlandı. Bu konuda Metro’nun Asya Tur hisselerinin yarısını değil tümünü almış olabileceği de belirtiliyor
Metro kapatılacak mı ?
Öte yandan, Asya Tur hisselerinin Metro Travel adına değil, Elif Turizm adına satın alındığı açıklanmasına karşın, bu operasyondan sonra Metro’nun kapatılarak çalışmaların Asya Tur’da birleştirileceği yorumları yapılıyor.
Taytuğlu geri geldi Usluer gitti
Şirketin hisse devri alanında bu gelişmeler yaşanırken, yönetimde de ilginç değişiklikler oldu. Asya Tur’un satılmasıyla birlikte Metro Travel’in Genel Müdür olan Murat Usluer işten ayrıldı.
Daha önce birleşme olması halinde kendisi de eski bir Asya Tur mensubu olan Murat Usluer’in işin başına getirilebileceği konuşuluyordu.
Bu arada Murat Usluer’in Metro ile yolları ayrılırken, Metro Travel’in ilk kuruluşunda şirketin Müdürü olan, ancak daha sonra ayrılan Sıraç Taytuğlu ile yeniden anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Sıraç Taytuğlu’nun yeni yapılanmada yönetim kurulu başkan yardımcısı görevine getirildi. Haldun Bezci, satın almadan sonra da işin başında olmaya devam ederken, şu anda Asya Tur’un Genel Müdür Yardımcısı olan Birol Tüfekçi’nin de görevine devam edeceğinden yeni yapılanmada kimin hangi görevde olacağı henüz bilinmiyor.

Arkadaşlar metro bu hisselerde işlem yaptığı ve bu haberi yeni buldum bazı arkadaşların dikkatini çekebilir diye gönderiyorum adamda ne para varmış arkadaş.
Haber turizm gazetesinden alıntıdır. gazete tarihi 22.06.2005

60arda
29-06-2005, 01:57
Bu adam aha buraya yazıyorum beş seneye kalmaz Türkiye'nin en önde gelen şahsiyetlerinden olmazsa bende birşey bilmiyorum. Allah nasip ederde o günleri görürsek hepimiz burdayız dediydi dersiniz.saygılar.

tarantula
29-06-2005, 14:10
ilk seans işlem hacmi çok düşük.Atlas böyle az işlem hacimlerinden sonra yukarı bir atak yapar genelde.bakalım yine yapacak mı.

mursilis
03-07-2005, 21:42
AsyaTur'un yarısı 'Metro Travel'in oldu

22.06.2005 / Haber

Turizm sektöründe önemli bir paya sahip olan Asya Tur'un yarısı, Metro Turizm Yatırımlar Grubu şirketlerinden Metro Travel'e satıldı. Bu birleşme sonrasında Asya Tur'un aynı isimle faaliyetlerini sürdüreceği öğrenildi.

Türkiye'nin önde gelen seyahat acentelerinden biri olan Asya Tur'un yüzde 50'si Metro Turizm Yatırımlar Grubu'na ait Metro Travel'a satıldı. Kardeşler arasında devam eden anlaşmazlıklar ve finansal sorunlar nedeniyle uzun süredir sıkıntılı günler geçiren Asya Tur'un bu birleşme ile daha da güçlenmesi bekleniyor.
İç turizmde önemli bir pazar payına sahip olan Asya Tur, 43 yıl önce otobüs firması olarak faaliyete geçti. 1979 yılında seyahat acenteliği alanına giren firmanın sıkıntıları geçtiğimiz yıllarda kardeşler arasında süren anlaşmazlık nedeniyle başlamıştı. Geçtiğimiz yıl Asya Tur'un, özellikle satılan uçak biletlerinden doğan borçları ödeyemediği için International Air Transport Association (IATA-Uluslararası Havayolları Birliği) üyeliği de düşmüştü. Bunun yanında Asya Tur'un zora düşmesinin diğer bir sebebi olarak ise firmanın sahibi olduğu Tropicano otellerine yurtdışından gelen turistlerin ödemelerinde yaşanan sorunlar gösteriliyor.
Her iki firmanın yetkilileri satış konusunda açıklama yapmazken, birleşmenin özellikle iç turizmde pazar paylarını önemli ölçüde değiştireceği belirtiliyor. Asya Tur ve Metro Travel birleşme sonucu hem iç pazarda, hem yurtdışı pazarlarda büyüme planları yapıyor.
Asya Tur'un yüzde 50'sini alan Metro Travel firması ise daha önce şehirlerarası otobüs firması iken birkaç yıl önce iç turizm pazarına adım atmıştı. Firma bu yıl özellikle iç turizmde ciddi bir atağa kalktı. Birleşmeden sonra Asya Tur isminin de kalacağı, işin başında yine Asya Tur'un ortaklarında Haldun Bezci olacağı öğrenildi.

İç turizmde rekabet artıyor
Türkiye'de giderek büyüyen iç turizm pazarında rekabet de artıyor. Pazarın önde gelen firmaları arasında ETS, Asya Tur, Setur, Joly ve Anı Tur gibi firmalar dikkat çekiyor. Pazara ardı ardına yeni firmalar giriyor. Bunlar arasında Bentour ve Touristica yeni olmalarına rağmen iyi bir gelişme gösteriyor. İç turizm pazarındaki bu tarz birleşme ve satın alma hareketlerinin daha da yoğunlaşması bekleniyor. Sektörde önemli bir pazar payına sahip olan Anı Tur da zor günler geçirdiği öğrenildi.
Öte yandan yaşanan bu son gelişme sektör tarafından da olumlu karşılandı. Birleşme sonrasında Asya Tur'un daha da güçleneceğini belirten Club İrem Tur Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Ulubay, "Zaten Metro firmasının otobüs şirketi olmasından dolayı birçok otobüsü var. Bu sayede hem boş koltuklarını dolduracak. Hem de iç pazarda Asya Tur ile birlikte önemli bir konuma gelecek. Yani her iki taraf içinde olumlu bir durum söz konusu. Sektörde dönem dönem sıkıntı yaşayan firmalar olabilir. Ama bu firmaların yaşaması çok önemli. Birleşme ile birlikte firmalar daha da güçlenir" diye konuştu.
İç turizmde bu yıl faaliyete geçen Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel de, birleşmeden güçlü bir şirketin çıkmasının tüm sektörü olumlu etkileyeceğini söyledi.

Asya Tur otobüs firması olarak kuruldu
42 yıl önce Haldun ve İbrahim Bezci’nin babası Ahmet Tevfik Bezci tarafından İzmit-İstanbul arasında çalışan bir otobüs şirketi olarak kurulan Asya Tur, 1979 yılında seyehat acenteliği alanına girdi. Kısa sürede pazardan önemli bir pay alan Asya Tur'daki sıkıntı önce iki kardeş arasında başladı. Haldun Bezci ve İbrahim Bezci, geçtiğimiz dönemde meydana gelen anlaşmazlık üzerine şirketin otobüs işi ile seyahat acentesi işini ayırdı. Kardeşlerden İbrahim Bezci, Olimpia Tur adıyla bir firma kurdu. Haldun Bezci de THS Turizm Servis Hizmetleri adıyla yeni bir şirket kurdu. Haldun Bezci, geçen yıl satın aldığı Miltur’u da kendi firması olarak tutmaya devam ediyor.

............................

Eski bir haber. Ama çok eski değil. Hatırlatayım dedim.

san pietro
07-07-2005, 13:51
Cmt. çağrı süresi bitttikten sonra hissenin sıkışması ve uyuzluğu kalkar ve yolu açılır diye düşünüyorum. İzleyelim...

vizyoner
08-07-2005, 22:13
Ağır tempoda hareket ediyor.
Zayıf da olsa bir atak beklemek için 2.41 üzerinde daha fazla işlem görmesi gerekiyor.

san pietro
10-07-2005, 15:08
Atlas son haftada 4.38-4.42 arası sıkıştı. Bu esnada çağrı süresi devam ediyordu ve Galip Ağa hisseleri 4.40'dan alacağını beyan etmişti. Çağrı süresi 09.07'de bittiğine göre alacağını almıştır ve yakın zamanda sıkışmadan kurtulup bir yerlere hareket eder diye düşünüyorum.

mehmeteryuksel
16-07-2005, 21:25
:cheers: Galİp ÖztÜrk Mutlaka Bu Sayfalari Okuyorsundur.

Sana Ve Spk'ya Sesleniyorum!...

Spk İle Dalga Gecer Gibi Hem Cagri Hemde SatiŞ!...

Pekİ Spk Yetkİlerİ Sİzlerİn HİÇbİr Yaptirimi Olamazmi?...

GeÇmİŞtekİ Yapilan Cagri Örneklerİ Oldugu Halde,sayin Galİp ÖztÜrk Tam Tersİne İŞlem Yapiyor... Anlamak MÜmkÜn Degİl?!
Örnek; Evren Yatirim Ortakligi,uŞak Seramİk, Ray Sİgorta!... Vb...pekİ Galİp ÖztÜrk Hangİ Stadartlara Uyabİldİ! Galİp ÖztÜrk'Ün Spk Yetkİlİlerİ Karsisinda Ayricaligimi Var.?! İmtİyazli Hİsse Senetlerİ Şİrket Sahİblerİnİn Hepsİnde Var Ama Onlarin Şİrketlerİ YÜzde 50'nİn Altinda Halka AÇik Yada Çogunluk Ellerİnde! İmtİyazli Hİsse Senetlerİ Herseyİ ÇÖzebİlİyorsa O Zaman Bu DÜnyada Bİrtek Akilli Sayin Galİp ÖztÜrk.!? Maalesef Sabanci,koÇ,dogan Vb...diger Grublar Şİrketlerİn YÜzde YÜzÜnÜ Halka AÇmayarak Çok BÜyÜk Kaynakdan Oldular! O Zaman Bu Gurublar, Sayin Galİp ÖztÜrk Kadar Akilli Degİller!...

Uyuma Spk!
Yaptirim GÜÇÜn Mutlaka Var!
Yoksa Bu Yasalarin Yaptirim GÜÇÜ Sadece Bİzleremİ?...
Onlara Neden Yasalarin Yaptirimi İŞlemİyor?

Sayin Galİp ÖztÜr,atlas'da Sonuna Kadar Bekleme Karari Aldim! Mutlaka Ama Mutlaka Spk Dogru Karar Verecek Ve Yaptirim Karaini Ivedİlİkle Uygalayacaktir. :cheers:

hexedemical
16-07-2005, 23:10
bu adam durmadan manipulatif hareket yapıyor ..atlas avraya atsyo...
biri artk dur desin ..

mursilis
18-07-2005, 21:22
Mutlaka Ama Mutlaka Spk Dogru Karar Verecek Ve Yaptirim Karaini Ivedİlİkle Uygalayacaktir. :cheers:

Ne yaptırımı yaw?

Neyden bahsediyorsun sen?

Normalde Atlasta çağırıyı 6.50 den yapması gerekirken gitti spk 4.40 olarak rakamı belirledi. Suç galipte mi şimdi? Suçlu arıyorsan çağırı rakamlarının yanlışlığı konusunda spk nın ta kendisidir suçlu. Git itiraz et rakamlara.

Avrasyada yapılan kepazelik diz boyu. Kimsenin gıkı bile çıkmyor. Ky zaten gariban. Dolandır Allah dolandır.... Ama sadece galipin hisselerinde olmuyorki bu vurgunlar. Daha bugün Ayces de de oldu.

Suçlu Galip mi? Değil..... Suçlu kumarbaz ruhlarımız... Galip sadece işi kurallarına göre oynuyor. Yani; Gaddarca ve kurnazca.

Sorarım sana; bir kurt bir kuzuyu yiyorsa suçlu kurtmudur?

mursilis
18-07-2005, 21:31
bu adam durmadan manipulatif hareket yapıyor ..atlas avraya atsyo...
biri artk dur desin ..

30 dışında manipülatif hareket sergilemeyen 1 tane örnek yoktur. Emin ol. Galipe dur demek yerine spk ve borsa kendine DUR desin. :cool:

mehmeteryuksel
19-07-2005, 21:06
Spk Sadece Kurallari İŞletsİn! Bu Adamdan Ve Spk' Dan HİÇ Bİrsey Anlamadim. GecmİŞte Örneklerİ Oldugu Halde Neden Ters Hareket Yapiyor Ve Sadece Spk İzleyİcİ Konumunda!...atlasin YÜzde YÜzÜ Halka Acik. Galİpİn Takas Orani YÜzde 8 Ve Halen Azaltiyor!...evren YÜzde 51 Egelİde Oldugu Halde Cagri Yaptirdi! Usak Seramİk'İn YÜzde 52 Sİ Halka Acik Oldugu Halde Cagri Yaptirdi. Ray Sİgorta YÜzde 23 Ü Halka Acik Oldugu Halde Cagri Yapildi! Ve Bİr SÜrÜ Örnek!...pekİ Galİp ÖztÜrk'Ün Ne Kadar Kurallara Uydu!...spkÜlasyon,manÜpalasyon Ayri...sİz HİÇŞİrker Sahİblerİnİn GÖz GÖre GÖre Kendİ Hİsse Senetlerİnde Bu Derece ManÜpalatİf İŞlem Yaptigini GÖrdÜnÜzmÜ? HİÇ Örnek Varmi! Galİp Hangİ Satandartlara Uyabİldİ!...hİÇ Bİrİsİ! Pekİ Bu Kİm! Dİger Şİrket Sahİblerİnde İmtİyazli Hİsse Senedİ Yokmuydu!?...

mursilis
20-07-2005, 00:30
Spk Sadece Kurallari İŞletsİn! Bu Adamdan Ve Spk' Dan HİÇ Bİrsey Anlamadim. GecmİŞte Örneklerİ Oldugu Halde Neden Ters Hareket Yapiyor Ve Sadece Spk İzleyİcİ Konumunda!...atlasin YÜzde YÜzÜ Halka Acik. Galİpİn Takas Orani YÜzde 8 Ve Halen Azaltiyor!...evren YÜzde 51 Egelİde Oldugu Halde Cagri Yaptirdi! Usak Seramİk'İn YÜzde 52 Sİ Halka Acik Oldugu Halde Cagri Yaptirdi. Ray Sİgorta YÜzde 23 Ü Halka Acik Oldugu Halde Cagri Yapildi! Ve Bİr SÜrÜ Örnek!...pekİ Galİp ÖztÜrk'Ün Ne Kadar Kurallara Uydu!...spkÜlasyon,manÜpalasyon Ayri...sİz HİÇŞİrker Sahİblerİnİn GÖz GÖre GÖre Kendİ Hİsse Senetlerİnde Bu Derece ManÜpalatİf İŞlem Yaptigini GÖrdÜnÜzmÜ? HİÇ Örnek Varmi! Galİp Hangİ Satandartlara Uyabİldİ!...hİÇ Bİrİsİ! Pekİ Bu Kİm! Dİger Şİrket Sahİblerİnde İmtİyazli Hİsse Senedİ Yokmuydu!?...

Her şirket patronu kendi hissesiyle ilgilenir. En sıkı patron hissesi GOLDAŞ dır. Git ona da bağır çağır. Galip işi kurallarına göre oynuyor.

Çağırı ise al sana çağırı.

Yapmadımı çağırıyı?

YAPTI....

EEEEE????

Ne söylenip duruyorsun o zaman???

Varsa itirazın çağrı rakamına olmalı. Onu da SPK belirledi. Galip değil. Varsa biraz horozluğun git SPK nın kapısına. Ver dilekçeni. Çağırı rakamına itiraz et.

mehmeteryuksel
20-07-2005, 19:43
Anlamiyorsun!...algilayamiyorsun!...cagri Nedİr? Cogunlugu Saglamak Zorunda Degİlmİ? Tanimlamasi Bu Degİlmİ! Eee Ne Anlatmak İstİyorsun! Galİp ÖztÜrk'e Mİ CaliŞiyorsun! Dİlekce Yazmak CÖzÜm Degİlkİ! Yazmadigimi Nereden Bİlİyorsun! Oyunun Kurali Bu Degİl! GeÇmİŞte Kİ Çagri Kurallari Nasil İŞlerlİk KazanmiŞsa Atlasta'da Kazanmasi En Dogal Olay Degİlmİ!

BALLI-BABA
21-07-2005, 12:16
bu kağıdı anlamadım sadece iki perosaneli varmış :bravo:
bizim köyde çifliğe bile enaz iki gece bekçisi ikide bakım işçisi alırdık. :bravo:

mehmeteryuksel
21-07-2005, 21:24
Sayin Mursİlİs Sİz Galİb ÖztÜrk'e CaliŞiyorsunuz! Galİp ÖztÜrk Fanatİgİmİsİn! Sadece Ve Sadece Spk Kendİ KoymuŞ Oldugu Yasalarin Yaptirimini İŞlerlİk Kazandirsin,yeter Bİze! İŞte O Zaman Galİp ÖztÜrk'Ün Degİl At Oynatmayi,bİzler Çatir Çatir Kazanmanin Keyfİne Varacagiz. Cagri; Tanimina Uygun Hareket Yaptirsin Yeter! İŞte O Zaman Yemİn Edİyorum,galİp'İn Parasi'yla Taksİmde Şampanyalar Patlatacagim.

KardanAdam
21-07-2005, 23:03
bu kağıdı anlamadım sadece iki perosaneli varmış :bravo:
bizim köyde çifliğe bile enaz iki gece bekçisi ikide bakım işçisi alırdık. :bravo:

sayın ballıbaba, bu bir yatırım ortaklığıdır, çiftlik değildir.
yatırım ortaklıklarında az sayıda personel çalışır.
bunların 1 kişi çalıştıranlarını da görebilirsiniz.
saygılar,

MURAT
25-07-2005, 13:56
işlem miktarı çok düştü buğün ögleden sonra hareketlenme olmasını bekliyorum(yukarı yönlü)

mehmeteryuksel
11-08-2005, 23:48
Atlas Yo Kimse Yokmu!...hİÇ Kİmsemİ Kalmadi!?...umudunuz Mu Bitti!? Ben Kazanmayinca Satmayacagim Ve Bu Adamin Kagitindan Bu Adama Ragmen Kazanacagim! Taksimde De Şampanya Patlatacagim! Yemin Ettim!...hayatimda Bu Kadar Geyik Muhabbetİ Yapana İlk Defa Rastliyorum!

e.yegen
25-08-2005, 13:02
kimsede kalmamış sessizlik bvar

e.yegen
25-08-2005, 13:09
otogar arzımı gelecek acaba gündeme

alanyafatihi
25-08-2005, 14:55
Allah bereket versin. bu kağıttan bu kadar yeter. kalanlara bol kazançlar....

pardon
25-08-2005, 16:27
avrasya-ata şimdi sıra bunda almadan önce iki kere düşünmek lazım...

balıkadam
25-08-2005, 17:07
Allah bereket versin. bu kağıttan bu kadar yeter. kalanlara bol kazançlar....
kalan kaldımı acaba. bu kagıttan milletin dili yandı kaç kişide vardır acaba. Galip amcam diğer yo lara kızdı ve tekrar buralara dönüş yaptı herhalde..

Protra
25-08-2005, 18:26
tavana gideceği belliydi ama alıpta taşınacak kağıt değil
seans başında alıp biraz primde çakacan speğin feleği şaşacak
sonra yine

hexedemical
26-08-2005, 00:07
beyler bugün egeli 50 bin lot sattı çıkış bu yüzden egeli senetten çekiliyor...

petis
26-08-2005, 10:11
o halde avrasya ya gidiyordur :)

stocker85
26-08-2005, 12:50
ha gayret tavana yapıştıralım.. ikinci seans dahil :)

Yuzde10
26-08-2005, 12:51
5,75 den sattım

stocker85
26-08-2005, 12:53
niyekü.

Yuzde10
26-08-2005, 14:44
niyekü.
garantiye geçtim

stocker85
26-08-2005, 16:46
lanet olsun böyle kağıda..
atlas yerine ata alsaydım %10 gelmişti..
lanet olası tavan yaptı diye umutlandık umudumuzu suya düşürdü.neyse hayırlısı..

manifesto17
26-08-2005, 17:29
4.25 ...tabanda. Haber alan var mı ne oluyor?

akın
26-08-2005, 18:46
A.O yuksekte kaldı p.tesı 1.seans taban yapsa bıle 3-4 kademe ancak duser tavan olursa super olur, riski seven arkadaslara duyrulur

petis
26-08-2005, 20:17
taban yapar tavana gider.

avcitufan
29-08-2005, 09:55
arkadaşlar pzarts bu kağıt nolcak cuma çok kötü çaktı.umarım düşüş sürmezde bize kaçmaz...

starsailer
29-08-2005, 13:14
sevgili petis çok teşekkürler ..gerçekten taban yaptı..sonrada 595...ii trade saol..:)

Yuzde10
29-08-2005, 13:27
5,75 den çıkmıştım gerimi gelsem acaba

yavfat
31-08-2005, 11:53
ne olacak sizce arkadaşlar kimse yokmu

avkt
31-08-2005, 11:54
her an herşey olabilir ....kuvvetli sinirlere sahipsen al derim yoksa bulaşma :)

yavfat
31-08-2005, 11:56
kardeşini aldık bunun hareketine göre hareket ediyor

yavfat
31-08-2005, 11:56
zarardayım biraz çaktılar atsyo dan

avkt
31-08-2005, 15:27
hey gözünü sevdiğimin atlası bizi batırdın ama yılmak yok :o

yavfat
31-08-2005, 18:27
***ATLAS*** ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIGI A.S. ILE ILGILI OLARAK
GALIP OZTURK DEN GELEN YAZI: 29.08.2005 TARIHINDE ATLAS YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK 5,50/5,60 FIYAT ARALIGINDAN 3.054 ADET SATIS
ISLEMI TARAFIMCA GERCEKLESTIRILMISTIR. ***ATLAS***
SAAT 2:58 civarın hareket bu satıştan sonra oldu düşüncesi olan varmı.

mexican
01-09-2005, 11:57
***ATLAS*** ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIGI A.S. ILE ILGILI OLARAK
GALIP OZTURK DEN GELEN YAZI: 29.08.2005 TARIHINDE ATLAS YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
HISSE SENETLERI ILE ILGILI OLARAK 5,50/5,60 FIYAT ARALIGINDAN 3.054 ADET SATIS
ISLEMI TARAFIMCA GERCEKLESTIRILMISTIR. ***ATLAS***
SAAT 2:58 civarın hareket bu satıştan sonra oldu düşüncesi olan varmı.

:td:

KARALAR
06-09-2005, 15:30
Hisse tavan oldu yazan yok.sebebi nedir acaba?

mozdogan41
06-09-2005, 16:46
kimsede yokda ondan

hexedemical
06-09-2005, 17:36
kimse yemiyor artık bu sahte çıkışları

balıkadam
06-09-2005, 18:35
İMZAAAAAAAAAAAAA

JAKO
07-09-2005, 12:36

kimse, zirvede yer ve yiyormu yemiyormu görürüz :roll:

avkt
08-09-2005, 00:56
garip bir hisse .........yine aldım bugün ama zirveden değil tabiki

kalibso68
14-09-2005, 00:29
ne tuhaf kagıt bu hıç çıkmadı düşüşte maşallahı var dıpppppp

avkt
14-09-2005, 00:46
bu hisseyi ilk seans satcaksın ikinci seans aşağıya veriyorlar ..bu film böyle sürüyor bir süredir.....yarıan 4400 e kadar yolu var gibi...

REFREF
15-09-2005, 14:49
Bu Seans 5 Lİk Dİlİme Gİrme İhtİmalİ YÜksek.pazartesİden İtİbaren Yukari Hareket Hizla BaŞlayabİlİr.

mozdogan41
21-09-2005, 13:01
ATlas ve Atsyo alim icin uygun

ÇELEBİOĞLU
26-09-2005, 00:26
Bu aralar yukarı deneyecek gibi...

VEFALI23
26-09-2005, 01:31
yarın artı veya zararsız kapatırsa atlarım ben.

youngspeculator
26-09-2005, 01:47
bun kağıtta sadece al sat yapılır.teknik diye bişey yok ki kağıtta zaten ama stochasticve ccı alım için uygun olduğunu gösteriyo bi denesek mi?

benerdal
13-10-2005, 12:28
Sert hareket ediyor yine...

furkan
13-10-2005, 13:36
<