View Full Version : ATLAS Atlas Yat. Ort.
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
sultan murat
22-01-2006, 20:18
ok ..insan her zaman bır sey ogrenebılır sızın samımıyetınıze ınanıyorum..
sımdı bırkac sorum olacak..
bu haber artık gecıktı dıye dusunuyorum sız nedersınız..
2000 lotla kademe artan hısse 30lotla nasıldusuyor...
tek lotla o kadar dusme olursa bu hıssenın guvenırlıgı nasıl olur..
herkes beklentıyı bılıyor ama hısse artmıyor..sebeb ne olabvılır
haftalık takas dokumunu nereden alabılrız..
serbest marj olurmu olmazsa durum ne olur
sorularıma cevap verısenız sevınırım
saygılar
yasal prosedür böyle,bence gecikme yok.trcas ın hala bölünmediğini düşünrsek ki onlar yazın açıklamıştı yanılmıyorsam ser artışını:)
kademe olayını eğer bir derinlik yardımı ile seansı izlerseniz anlamanız daha kolay olacaktır.şöyle açıklayayım;
diyelim ki alış 7,00-satış 7,05 kadmelerinden işlem görüyor.7,05 de 2000 lot satıcı bekliyor.ben alıyorum 2000 lotu.ve alırken yolladığım alış emri 2030.2000 i alıyorum ve kademe kalkıyor.7,05-7,10 oluyor.7,05 de 30 lot alışım kaldı.elinde atlas olan biri de 30 lot ve üzerindeki her satışıla kademeyei tekrar indirebilir.tabi bu anllattığım normal şartlar altında.bide şöyle bişi var:spekler bazı tahtalarda sürekli kademe indirip kaldırır.dikkat çekmek için.dersiniz ki içinizden bu sefer kademe kalkacak ve indemeden uçacak,hemen yetişeyim.aslında tezgahın kucağına oturmaktan başka bişi deildir bu.siz inip kalakn kademeden malı alırsınız ve sizin gibi birçok ky.ama hisse yulkarı gitmez,çünkü spek malını vermiştir ve ortada sadece ky kalmıştır:d
beklenti biliniyor hisse artmıyor a gelince:sn yıldız2 hissenin grafiğine bakarsanız 1 ay içinde 4500 den 7500 e gitmiş.%80 yükselmiş zaten.daha da nie artmıyor derseniz bunun birçok sebebi olabilir ve en iyi cevabı spek bilebilir.ama sanırım çok sayıda ky var tahtada.ve borsada çoğu zaman herkesin beklediği şey olmaz.bu atlas asla yükselemz anlamına gelmiyor ama bu saatten sonra dikkatli olmak zorundas herkes.
serbest marj işini ben de tam bilemiyorum.yasal prosedürler nelerdir fikrim yok,kimseyi yanıltmak istemem.en son yeni tahtası olmayacak die biliyordum ama geçenlerde başka bir forumdaş böyle olmadığını,yeni tahtasının açılabileceğini söyledi.
saygılar
arkadaşlar, bjkzede ve aksuzede olarak söylüyorum. yok bölünecekmiş,yok serbest marj olcakmış falan artık tarih oldu. o iş sadece bosch fren ve bjk nin bölünmelerinde ilk oldukları ve ky lar bilmedikleri için öyle oldu. ama artık şimdi sağır sultanın bile herşeyden haberi var. beşiktaş birleşmesi ve aksu bölünmesi en yakın örnek. her iki senettede serbest marjda hiç bi halt olmadığı gibi iki senette serbest marjdan sonra halen sürünüyorlar. artık imkbde serbest marj olayında büyük beklentiler tarihe bulaşmıştır. bence mallar elinizde kalmadan en kısa zamanda terkedin ve temeli sağlam yabancı ilgisi olan senetlere yönelin. bu hikayeden iki defa darbe yemiş bir ky dan size dost tavsiyesidir....
yıldız 2
23-01-2006, 00:15
sultan murat aydınlatmanız ıcın tesekkurler ...saygılar.. bakalım yarın ol harman ola...
sultan murat
23-01-2006, 14:29
arkadaşlar, bjkzede ve aksuzede olarak söylüyorum. yok bölünecekmiş,yok serbest marj olcakmış falan artık tarih oldu. o iş sadece bosch fren ve bjk nin bölünmelerinde ilk oldukları ve ky lar bilmedikleri için öyle oldu. ama artık şimdi sağır sultanın bile herşeyden haberi var. beşiktaş birleşmesi ve aksu bölünmesi en yakın örnek. her iki senettede serbest marjda hiç bi halt olmadığı gibi iki senette serbest marjdan sonra halen sürünüyorlar. artık imkbde serbest marj olayında büyük beklentiler tarihe bulaşmıştır. bence mallar elinizde kalmadan en kısa zamanda terkedin ve temeli sağlam yabancı ilgisi olan senetlere yönelin. bu hikayeden iki defa darbe yemiş bir ky dan size dost tavsiyesidir....
yalan olan birşey yok.üzerinde yeni pay alma kuponu yok ise yeni tahtası açılır.bjkas bölündüğünde de yeni açıldı birleştiğinde de.serbest bölündüğünde 3000 den 20000 küsürlere gitti.aynı seans içinde.temeli sağlam yabancı ilgisi olan hisselere geçme öneriniz yazınızın en sağlam noktası
saygılar
yıldız 2
23-01-2006, 20:07
raymond jameste takasta az bır sey vardı sımdı ıse 5 bın kursur satmıs duzenbazlar sızı....
raymond jameste takasta az bır sey vardı sımdı ıse 5 bın kursur satmıs duzenbazlar sızı....
ewet sn yıldız 2 virmanlar saolsun:)ilk seans ekranı izleme şansım oldu,önce metro tahtayı kaldırdı sonra döndü satışa geçti bi de yanına rj eklendi..üstad edvin çok güzel bi şekilde yorumlamış,amaç tahtaya hacim yaptırmaktı..bu perşembe onay gelecekte acaba onun için mi metro piyasaya çıktı:düsün: hareketli seansların bizi beklediği kesin,umarım bu işten biz kazançlı çıkarız..
yıldız 2
24-01-2006, 00:17
onayın gelecegı ıcın sanırım kagıt gecen persembeden berı hareketlı bakalım yakındır..
kardesler bunlar para babası 100 dolar la puro yakan adamlar bunlar bılmezmı spk nın nezaman ne yapacagını spk wc ye gıtse haberlerı olur valla bana da bundan dolayı haber yakınıdır gıbı gelıyor ... syg
Mehmetkirsoy
24-01-2006, 13:26
son dakka 20 bin lot alış girildi alt kademeye :D
son dakika golü gibi sevindirdi walla..insan acaba demekten alamıyor kendini..
Mehmetkirsoy
26-01-2006, 17:41
ehehehheheheh :D speğe verdim malları 7 den napacak o kadar malı :p primde yaptırttı
memoli55
26-01-2006, 17:47
spek bilir yapacağını ! sen canını sıkma .yakında kağıdı 10 binli fiyatlarda görürsen üzülmeyesin
Mehmetkirsoy
26-01-2006, 17:53
he ya yarın sabah yatırım finansman çizerse o benim :P hırs yaptım Heheheh
yarın haber düşer ekrana spkdan onaylandı diye 7.55 zirvesi vardı açılış 7.55 olur
buda edvinin listesindeki kagıt dediği her kagıt gidiyor birer birer
bu kağıt hepimizin listesinde var ki zaten..
Mehmetkirsoy
26-01-2006, 18:25
yarın haber düşer ekrana spkdan onaylandı diye 7.55 zirvesi vardı açılış 7.55 olur
buda edvinin listesindeki kagıt dediği her kagıt gidiyor birer birer
Hadi ya .. Öle bişe oLsun ... 7800 açar 1 lot alamaz kimse ... Zirveside 7,80 .. YanLış yönlendirmeyelim
Hadi ya .. Öle bişe oLsun ... 7800 açar 1 lot alamaz kimse ...
eninde sonunda düşecek haber bu cuma olmasa haftaya kesindir
Mehmetkirsoy
26-01-2006, 18:39
yav arkadaş bişey bildiğinden değil .. hayal görüyor kesin mesin :D
yıldız 2
27-01-2006, 17:27
atlas bu aralar sureklı son yarımsaat te hareketlenıyor hayırdır
ınsallah
yıldız 2
27-01-2006, 17:30
atlas atalas hereket yakındır yo lar gu cıkısta baktılar sadece bu sefer sıra bızde hadı hadı
gene 7,35 kapandı..atlasta 7,35 kardeşliği mi var ne:)
Günlerdir yapılan tek şey güniçi sarkıtmak kapanışa yarım saat kala açılan seviyesinde kapatmak anlaşılan haber gelene kadar böyle hop 1-2-3 ileri,hop 1-2-3 geri sabırrrrrrrrrrrrrrr........
sultan murat
30-01-2006, 20:22
satışlarımı yazdım...giderse canı saolsun.bu endekste malda kalmak yürek ister
tüm atlascı dostlara saygılar
ALLIGATOR
31-01-2006, 16:15
şaibeli adamın sermaye arttırımı bile didik didik inceleniyor.. altı üstü 2 kişinin çalıştığı 858 milyar tl sermayeli şirket için 2 aydır spk dan haber bekleniyor.. neymiş bu ya, incelenecek amma çok bilanço/gelir-gider kalemi varmış..:düsün:
ne zaman haber cıkar sence alligatör
ALLIGATOR
31-01-2006, 17:06
19 aralıktan beri sabırla bekliyorum..spk dan her an haber gelebilir ümidiyle satmadım..bu adamlar kolay kolay ky ye para kazandırmazlar...spk dan haber gelse dahi bu mal sende bende olduğunda kaldıraç gücü bulamaz.
ya bu hafta da gelmezse....
kükreyen
01-02-2006, 00:46
son ıkı gun:roll:
duyduk duymadık varmııııı:tamam: :tamam:
duyduk duymadık varmııııı:tamam: :tamam:
Sn. dell her salı aynı şeyi söylüyor zaten.;) umarım sonunda birgün tutturur. :tamam:
artık hisse eğlencelik oldu zevkine 10 lot al kademe yükselt 20 lot sat kademe düşür istediğin gibi at koştur hadi be kardeşim çatlayacağız ortadan heber geliyorsa gelsin artık.......
alıcı deniz fortis soymen
satıcı metro meksa tekstil
biraz önce sn hunter dan aldığım bilgi bu..metro yine aldıklarını vermiş:mad: hakkatten kabak tadı verdi bu iş,şu an tahtayı tutma sebebim sadece "inat":D
ALLIGATOR
01-02-2006, 17:17
helal sana spk....üç kuruşluk şirketin hesaplarını 2 aydır inceleyemedin.kardeşim en azından onaylamayın, uygun görmeyin sermaye arttırımını da milleti de bekletmeyin.
helal sana spk....üç kuruşluk şirketin hesaplarını 2 aydır inceleyemedin.kardeşim en azından onaylamayın, uygun görmeyin sermaye arttırımını da milleti de bekletmeyin.
aynı duygular içindeyiz sn alligator..böyle bir saçmalığa bir daha tanık olabileceğimi zannetmiyorum,dün alanlar bugün tahtayı dağıttı!!kapanış 7.10 pes walla!!bu haftada gelmiyecek sanırım onay:mad:
ALLIGATOR
01-02-2006, 17:32
gerçi 183.000 ytl lik işlem hacmiyle tahta dağıtılmaz ama ben suçu spk da buluyorum.. 2 tane elemanı bulunan şirketten hergün yeni bir evrak istediler herhalde... 19 aralıktan beri (45 gün)tahtadayım bir arpa boyu yol gitmedik... gerekirse bir 45 gün daha beklerim...:tamam:
neler kaçırdık bu paçavranın yüzünden neler
ATLAS YO'nun telefonunu verebilecek varmı bir arayıp soralım nedenini.....
ALLIGATOR
01-02-2006, 17:58
0 212 344 12 89 - 0 212 344 12 90
Aradım söyledikleri araya yılbaşı ve bayram girdi dolayısıyla spk'da yoğunluk var başkada bir sorun yok........
Bekledik bu kadar biraz daha beklemekte fayda var kendimce.......
Saygılarımla
ALLIGATOR
01-02-2006, 18:50
teşekkürler dostum...
ALLIGATOR
02-02-2006, 10:43
vanette kıpırdanma var, bu atlasa da sirayet eder.
Mehmetkirsoy
02-02-2006, 16:08
bu ne ya paso 31 31 31 31 31 69 felan azıttık iyice :D
bizdede o kişi ,aynı kişi var (EGCYO) .üstelik sekiz aydır.aracı kurumda aynı...
başlarda cok kızdık ama biz alıştık şimdilerde...buradan anladığım kendiyle sorunları var herhalde..ben sadece egeliye kızıyor diye sanmıştım..
Mehmetkirsoy
02-02-2006, 16:18
Muahha ben başlattım ziraat azıttı iyice :P
bizdede o kişi ,aynı kişi var (EGCYO) .üstelik sekiz aydır.aracı kurumda aynı...
başlarda cok kızdık ama biz alıştık şimdilerde...buradan anladığım kendiyle sorunları var herhalde..ben sadece egeliye kızıyor diye sanmıştım..
Atlas ve evren eskiden global grubuna aitti,gül gibi iki tane yo'yu ellerinden kaptırdılar bunun hazımsızlığı olabilir :düsün:
Arkadaşlar ne olduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki linkten formu doldurup SPKya neler olduğunu sorabilirsiniz(herhalde). Ben şimdiye kadar hiç kullanmadım.
http://www.spk.gov.tr/yatirimcikosesi/bilgi_edinme/
yıldız 2
02-02-2006, 17:34
kabak tadı dıye bır deyı m var ya ıste o oldu artık yıne bır deyım var carkına tukurmek dıye lanet olsun dıye ve bır cok galız kufur ıcımden gecıyor artık
yanı bu kadar olmaz g.o artık yanı
ALLIGATOR
02-02-2006, 17:35
Atlas YO nun birim pay değerinin üstünde işlem gördüğünü biliyoruz. O halde, Spk ya ben spekülasyondan para kazanacağım, şu sermaye arttırımını onaylayın da beklemeyelim artık diye mesaj atabilirsiniz. (Bence hisse sayısı az olan bu hissede ne kadar az ky kalırsa o kadar iyidir. ) Sabredemeyen kağıda laf etmesin derim. Ya sev ya terket.
ah ulan atlas =ah ulan spk
Atlas YO nun birim pay değerinin üstünde işlem gördüğünü biliyoruz. O halde, Spk ya ben spekülasyondan para kazanacağım, şu sermaye arttırımını onaylayın da beklemeyelim artık diye mesaj atabilirsiniz. (Bence hisse sayısı az olan bu hissede ne kadar az ky kalırsa o kadar iyidir. ) Sabredemeyen kağıda laf etmesin derim. Ya sev ya terket.
:D :D :D
arkadaşlar haber haftaya mı kaldı artık.
Ya zaten bu saat'ten sonra satıp ne alacağız deyim yerindeyse kendi adıma söylüyorum g........i g.....ceği kadar durmadan zarar yazıyoruz,beklerim 1 hafta,daha olmadımı 2 hafta,olmadı 1 sene abartı değil çaresizlik SIRA BİZEDE GELECEK ARKADAŞLAR....
YA SABIR
Mehmetkirsoy
02-02-2006, 18:20
senete ky dayanınca döşediler malı bugün..
Mehmetkirsoy
02-02-2006, 19:16
alyağ ile aynı zamanda başvurmuşlar spkya ... Muahah alyağ bölündü rüchanları uçuyor :P böle bşey yok ya
arkadaslar; sizleri yaklasik 2 aydir takip ediyorum.kusura bakmayin ama sadece geyik yapiyorsunuz.yahuu sectiginiz hisseler zaten tan egeli,galip ozturk hisseleri albirini vur otekine!... arkadaslar boyle adamlarin; hele yatirim ortakligi gibi herturlu dalavereye acik olan hisselerini alirsaniz kusura bakmayin ama daha cok kahrolursunuz. ve bu sitede daha cok geyik yaparsiniz. eminim aramizda bu kisilerin adamlari da vardir.eh bunlar kimmi derseniz forumdaki yazilarin icerigine bakarak bu kisileri belki ayirt edebilirsiniz. bana gelince bende bu hisselerdeyim (egcyo,atlas) fakat hicmi hic sinirimi bozmuyorum. cunku soyke dusunuyorum bizlerde hisselerin %10 varsa bu zatlarda %90 'i var. eh hissenin fiyati cıkmazsa onlar bizden daha fazla zarar edecektir.ben bu kisilerin artik cigerlerini biliyorum ky'ya para kazandiracaklarina gider yunanliya para kazandirirlar daha iyi.amma!.. paralarida cok kiymetlidir ha!..eninde sonunda ellerindeki hisseleri arttirip paraya cevireceklerdir. oyleyse sabir ve soguk kanli olmaya devam. ha birde su 31 lotcuya takmissiniz. yahu adam neguzel bu zatlarin sinirlerini bozuyor. adama laf soyleyeceginize sizde su heriflerin benzer sekilde sinirlerini bozmayi denesenize. bakin goreceksiniz herifler nasil tozutucaklar. sevgiler saygilar.
yıldız 2
03-02-2006, 08:05
bu forum da yazan bu hısse ıcın 30-40 kısı ınsaf bızım aramızdakı g.o nun adamı bızı gaza getırse bıle bu kadar kısı ıle bır sey olmaz...
bu forum da yazan bu hısse ıcın 30-40 kısı ınsaf bızım aramızdakı g.o nun adamı bızı gaza getırse bıle bu kadar kısı ıle bır sey olmaz...
sayın arkadaşim bu kağıtla ilgilenen zaten kaç kişi varki ?......
ALLIGATOR
03-02-2006, 16:54
Spk onayından sonra bir de galipin keyfini bekleyeceğiz..(Kimbilir bölünme ne zaman olcak?)
Mehmetkirsoy
03-02-2006, 18:11
kayda alınanlarda yok ...
kükreyen
03-02-2006, 21:43
yaa yazmıyacağım diyorum ama kahretsin işte yazacağım.arkadaşlar hisseyi yakın zamanda almadıysanız kardasınızdır yakın zamanda alanlar için ise satış fırsatı verdiler 7,35 den.ama diyosanız yüzdesi büyük olsun o zaman yok niye düştü yok onay gelmedi demeyin abicim.birde ben bu spekleri sizin kadar tanımam ama onlar olmasaydı kağıtları kim taşıyıcak kime satıcağız yaa.tavan çekerse girme kardeşim kagıda niye riske atıyon kendini.arkadaşlar yazdıklarım size karşı tavır değil yanlış anlamayın sadece içimden geleni yazdım.saygılarımla
nibiru33
03-02-2006, 23:07
galip amcayı kızdıran biri var demekki... 3 lot 5 lot la dalga gecen...
Arkadaşlar;eminim herkes biliyor atlas yatırım'ın I/A grubu imtiyazlı hisseleri (200 adet) 31/12/04 tarihinde global grubundan sayın GALİP ÖZTÜRK beylere devir ve temlik etmiştir.Yine eminim herkes biliyordurki bu imtiyazlı hisselerin yönetim kurulu üyelerinin seçiminde oy imtiyazları vardır.Ve bu oran B grubu hisselere göre 1/100.000.000 dir. Yani bizim anlayacağımız sayın adı geçen muhterem B grubu hisselerden (ki bunun miktari 857999800 dir) hiç sahip olmasa bile bu şirketi mevcut şartlarda(genel kurul kararları hariç) babasının çiftliği gibi yönetecektir.
Tabi böyle birşey söz konusu değildir,muhakkak genel kurulda söz sahibi olmak için günü geldiğinde (veya şimdiden) gerekli hisseleri toplayacaktır. Amma velakin çeşmeyi tutan suyu içer misali şartlar olgunlaşmadan hissede istediğini Y A P A R. Bendeniz şahsım adına elde kılıç top mermisine dayanamayacağımı bildiğimden zat ı muhteremin keyfini bekleyeceğim. Sizlerede tavsiyem tevekkül edip sinirinizi bozmadan, amma elinizden geliyorsa tahtada kendi çapınızda zat ı muhteremin sinirini bozacak cinsten alış satışlar yaparsanız beklemenizi eğlenceli geçirir bu zattında sinirlerini hoplatırsınız.
(31-69) güzel örnektir)
saygılar
yıldız 2
05-02-2006, 14:02
mesela bır pınar su ornegı vardı bırılerı alıyor sonra hemen satıs gelıyordu bırılerı baskı kurmustu ve benım bu yerınde saymalardan sınır bozucu hareketlerden sonra bu hısseyı terk ettım sonra nemı oldu ben bunu 2.18 den alımıstım 3 bın lot sımdı kı fıyatına sız bakın benım kalbım dayanmıyor bende beklemenın en buyuk kazanc oldugunu ogrendım....
son ıkı gun:roll:
yahu bende diyorum bugün ATLAS topiğinde bir eksiklik var:Dsn dell hayırdır bugün uğramadınız:Dbaj huylandım şimdi acaba bu hafta onay mı gelecek:D
atlasın grafiği ve indiktatörleri çok ilginç bi hal aldı(grafik eklemeyi beceremiyorum kusura bakmayın)..kağıt çift tepe yaptı geri geldi çok riskli bi hal aldı..ancak iki kez 6.60 test etti ve bugün indiktatörler düzelmeye başladı..fiyat rsi arasında sorun yok,cci ufakta olsa dipten dönüş sinyali verdi ama net bi şey yok,macd güç çizgisi henüz al vermedi..yarın teknik görünümü netleşecektir,eğer ki burdan yukarı dönerse genel bir yo hareketi beklediğim bu sıralarda getirisi yüksek olabilir..bu tip sığ hisselerde teknik pek işlemez bunu bende çok iyi biliyorum ama yinede göz ucuyla da olsa bakmak gerekiyor diye düşünüyorum..asıl beklentimiz hepimizin bildiği gibi spk nın şirketin baş nurduğu bedelli bedelsizleri onaylaması,işte o zaman şov başlıyacaktır..valla ben neredeyse 2 aydır her perşembe onay gelecek diye bekliyorum,biraz daha sıkalım bakalım dişimizi..inşallah bu perşembe netlik kazanır..
yıldız 2
08-02-2006, 07:54
perşembe perişanlık mış perişan olmayalım da ....
Alçak sürünmeye devam.....
bu hafta da ümit yok.ya sabır ya sabır.................
Mehmetkirsoy
09-02-2006, 19:12
BÜLTEN GELDİ GENE BİŞEY YAZMIYOR .... kENDime kızıyorum 7150 ... allah allah yaa offf off :D
memoli55
09-02-2006, 22:30
zaten bişey gelmeyeceği belliydi o kadar işlem hacmiyle tavan olmalıydı
sultan murat
09-02-2006, 22:35
raymond mal taşıyamadı...yukarı çeken de raymonddu veren de
BORSAHİSSE
10-02-2006, 00:54
vakit daraldı yarın bi tavan olurmu acaba...:tamam:
Oldu Bile.....Bir yorum yapacak olan var mı acaba?
Oldu Bile.....Bir yorum yapacak olan var mı acaba?
nerde tavan?
tavanı 7,60 gördüğü en yüksek değer 7,55..:eek:
Arkadaşlar, hissenin takas dağılımı dağınık hissenin %56 sı diğer lerinde gözüküyor.Hani herifçi oğulları mal çıktı diyeceğim ama kimsenin birşey aldığı falan yokki...Toplam 854.000 lot hisse var bugün ki işlem hacmi 286.991. Herifler sabah 7.55 kadar götürdüler 2.seans 6.80 'e kadar bastılar kapanış 7.00. Resmen dalga geçiyorlar. Bence bu hisse çok yakında gidecek ama bilmem siz bu konuda ne dersiniz. Birileri yorum yaparsa sevineceğim.
takas dağılımı
İŞ BANKASI...............%17.89
AK........................... % 7.78
GARANTİ................... % 6.64
OYAK........................ % 6.11
TEKSTİL.................... % 5.55
DİĞER....................... % 56.00
BORSAHİSSE
10-02-2006, 20:26
tavan olduk:tamam: ama geri geldik:gulen: ama bu ısınma haftaya görelim bakalım....:dolar: :dolar: :dolar:
neler olacakk...:tamam: :tamam:
tavan olduk:tamam: ama geri geldik:gulen: ama bu ısınma haftaya görelim bakalım....:dolar: :dolar: :dolar:
Kardeş negüzel umut vermişsin teşekkür ederim. Fakat inşallah gelecek hafta sonu yine ''görelim bakalım haftaya ne olacak demeyiz.'' Biliyorum heriflerin istedikleri hepimizi bıktırıp bütün malları toplamak sonrada yine bizlere yüksekten çakmak. Ama valla aylardır beklemekten artık sabrımın sonuna geliyorum. :mad: :hmm: :aglayan:
sultan murat
10-02-2006, 21:05
mal yedilerentezden...bu kadar açık...mal ky de ...
mal yedilerentezden...bu kadar açık...mal ky de ...
Peki mal ky' da ise ve çoğuda satmazsa bu herifler bu şekilde hisseyi nekadar tutabilirler? Adamlar hiç para kazanmıyacaklarmı? Bu konuda fikri olan varmı ?
:düsün: :confused:
sultan murat
10-02-2006, 21:24
emin ol ki çok sıkılıp veren olacak
Birde burada herkese birşey soracağım.Acaba bu SPK dakiler sermaye arttırımı kararına cevap vermeyi uzatarak bu herifçi oğullarının ekmeğine yağmı sürüyorlar? Bellimi olur burası Türkiye burada herşey olabilir belkide Spk daki adamlar ortak çalışıyorlardır.:confused: :confused: :confused: :confused:
sultan murat
10-02-2006, 23:43
beyler lütfen panik yapmayın,sabredin...
rica ediyorum sabrı olmayan bu hissede pozisyon almasın
saygılar
beyler lütfen panik yapmayın,sabredin...
rica ediyorum sabrı olmayan bu hissede pozisyon almasın
saygılar
Sayın Murat kardeşim;
İnanki bu tür hisseleri çok iyi biliyorum. Sabır gerçekten gerekli. Fakat sence hiçbirşey yapmadan beklemek doğrumu?. Mesela bizlerde hissede bazı alış satışlar yaparak bu değerli insan!.. Galip beyin huzurunu bozamazmıyız?
Hani şu 31 lotçu bir arkadaş var buradaki herkesin dikkatini çekiyor.Bizde buna benzer hareketler yapsakmı acaba diyiyorum.Hiç olmazsa belki bu heriflerinde sinirleri bozulur aynı gün içinde hisseyi 10 kademe götürüp kapanışta 10 kademe alttan kapama rezilliğini yapamazlar.:roll: :roll: :roll:
BORSAHİSSE
11-02-2006, 21:24
yo lar zaten vakti yaklaştı bakalım ya nasip....:tamam:
yıldız 2
12-02-2006, 14:50
etmeyın getmeyın nezaman tavan oldu ya kafayı yıyecgım 2 aydır bekle tavan olsun ve sen bılme yada kacır bıgpara da max 7.55 dıyor o mu tavan dedıgınız anlamadım bır de ıslem hacmı cok cok arttı bır hareket yakındır ama nezman ben bu persembe bır seyler olacagını hıssedıyorum
kestane kebab acele yorum pls.... :))))
etmeyın getmeyın nezaman tavan oldu ya kafayı yıyecgım 2 aydır bekle tavan olsun ve sen bılme yada kacır bıgpara da max 7.55 dıyor o mu tavan dedıgınız anlamadım bır de ıslem hacmı cok cok arttı bır hareket yakındır ama nezman ben bu persembe bır seyler olacagını hıssedıyorum
kestane kebab acele yorum pls.... :))))
cuma günü 1,seans bir ara 7.55 i gördü tavan ise 7.60 idi..
BORSAHİSSE
12-02-2006, 19:34
haydaa yaw 50 içinmi bütün bunlar ha 7,55 ha 7,60 yaww...:gulen:
neyse bakalım belki tekrar dener yarına...:dolar: :dolar:
haydaa yaw 50 içinmi bütün bunlar ha 7,55 ha 7,60 yaww...:gulen:
neyse bakalım belki tekrar dener yarına...:dolar: :dolar:
50 için deil..tavan olması açısından belirttim..mesela miktarın ufak olup olmaması değil tavan olurdu 7.60 da..
Tacirlerden biri 5 lot 5 lot topluyor hisseyi.ne toplama ama...bitmezki kardesim öyle .... 5 lot ...5 lot.....hayır çizecekse sorun yok ..hazrolun imama der gibi çağrı bu...ama çizmeyecekse bosuna ekrana baktırıyorsun güzel kardesim...
Hay ben böyle yatırım ortaklığının ortak oldukta ne oldu sabır taşı olsak ikiye çatlardık sonuna kadar bekleyeceğim ötesi yok nasıl olsa birgün belki yarın belkide.........!!!!!!!!!!!
Saygılarımla
Arkadaşlar; sanırım Galip Öztürkzat-ı nın elinde 350 000 lot civarında hisse var.
Takas detayında hisse dağınık gözüküyor. Zaten topu topu 854.000 lot hisse olduğu düşünülür ve sermaye arttırımıda göz önüne alınırsa hissenin çok hızlı gitmesi yakındır herhalde!...Ama beyler herhalde istedikleri kadar hisseyi ky'dan almadılarki hissede hertürlü madrabazlığı yapıyorlar. Eh ne diyelim allah herkese sabır versin. :düsün: :düsün: :düsün: :düsün:
spk haberi olmadan nereye gidecek?
spk haberi olmadan nereye gidecek?
sn buzzy; onlar işlerini bilir herşeyi ayarlamışlardır,yeterki istedikleri kadar ky malını toplamış olsunlar. Ozaman spk onayıda gelir, hissede anlamsız fiyatlara gider. :D :D :D :D :D
sn buzzy; onlar işlerini bilir herşeyi ayarlamışlardır,yeterki istedikleri kadar ky malını toplamış olsunlar. Ozaman spk onayıda gelir, hissede anlamsız fiyatlara gider. :D :D :D :D :D
ben de aynı şeyi diyorum..spk onayı gelsin anlamsız fiyatlara gidecek:D :eek: :cool:
ben de aynı şeyi diyorum..spk onayı gelsin anlamsız fiyatlara gidecek:D :eek: :cool:
Ya onay gelmezse o zaman noolacak :eek:
Ya onay gelmezse o zaman noolacak :eek:
öle bir ihtimal çok düşük..ama olursa da kötü olur..
ALLIGATOR
14-02-2006, 12:58
onay gelmeyeceğini tahmin etmiyorum. evrak eksikliği bilinçli olarak bekletiliyor. 31.12. bilançoları da bekleniyor olabilir. Minareyi çalan kılıfını uydurur, siz hiç merak etmeyin.. Ya sev ya terk et..
yıldız 2
15-02-2006, 08:05
bilan co ne zaman kı ayrıca avrasya yı gorunce ıcımın yagları erıyor 7 gunde sanırım yuzde yırmı kazandırdır ey gıdı atlas bakta utan
bilan co ne zaman kı ayrıca avrasya yı gorunce ıcımın yagları erıyor 7 gunde sanırım yuzde yırmı kazandırdır ey gıdı atlas bakta utan
Sn Yıldız,
Zaman herşeyin ilacıdır diye boşa söylenmemiş sıra elbette bizede gelecek hemde yakındır bunu hissediyorum.E ne olacak yani takır takır kar yazan bir şirkete spk onay vermeyecekte ne yapacak gerçi borsa demek her zaman risk barındıran unsur demek ama o kadarda olsun.
Cümleten
saygılarımla
***atlas Yat.ort.'nin Vergİ Daİresİne SunduĞu 12 Aylik Kari 813.209 Ytl.
bi bedelsizi bile yüzlerine gözlerine bulaştırdı bu şirket, belli ki birşeyler bekliyor SPK (şu önceki yılın dandik karını dağıt önce demişti)
belki de onu yapmadan yeni bir karar aldırmayız demek istiyorlar
Zone
bizim bilmediğimiz gibi adamlar da bilmiyorlar bence SPK niye bekletiyor.
Bi arayıp sorduklarına emin değilim.
Zone
ALLIGATOR
15-02-2006, 15:12
spk ytfyo nun 21.11.2005 tarihli başvurusunu yeni dikkate alarak sermaye arttırımına 10.2.2006 tarihinde izin vermiş. Atlasın başvurusu 28.11.2005.. Yani onay zamanı yakındır. Ayrıca, onaylar önce şirkete bildiriliyor, favoridede bu böyle oldu. uzun zamandır kağıtta bekleyen arkadaşlar hareketlenme olursa 7 ye tav olmayın. hareketlenme onayın geldiğine ve dyurulmadığına dalalettir.
Hayırdır ne diye çizdi bu kağıdı...yoksa haber mi geliyor ne dersinizz???
ALLIGATOR
16-02-2006, 12:57
benim bir miktar sattığımı gördüler ve tekrar yukarıdan almam için yukarı çektiler.
yıldız 2
16-02-2006, 14:53
bültende yine birşey yok vusla t baskla bahara
ALLIGATOR
16-02-2006, 15:40
aslında kendi bindiğimiz dalı kestik. forumlara düştü ve şu an en az 150 bin lot kağıt forumlardaki ky da... yarın haber gelse dahi saman alevi gibi parlar ve aynı seviyelerine geri döner. Bir kaç ay önce egeende de vergi cezası indirimi haberi bekleniyordu. herkes haberi bekledi haber geldiğinde tahta 11.600 den 12.100 yaptı ve günü 11 e yakın kapatmıştı. burada da spk onayı aslında bir şey değiştirmeyecek, sermaye arttırmını patron istediği zaman yapacak ve bu da ky nin kağıdı terkettiği zaman olacak... Benim atlastan beklentim 7.55 den geri dönüş ve sürünmeye devam ta ki galip'in kafasındaki sermaye arttırım tarihine kadar.
aslında kendi bindiğimiz dalı kestik. forumlara düştü ve şu an en az 150 bin lot kağıt forumlardaki ky da... yarın haber gelse dahi saman alevi gibi parlar ve aynı seviyelerine geri döner. Bir kaç ay önce egeende de vergi cezası indirimi haberi bekleniyordu. herkes haberi bekledi haber geldiğinde tahta 11.600 den 12.100 yaptı ve günü 11 e yakın kapatmıştı. burada da spk onayı aslında bir şey değiştirmeyecek, sermaye arttırmını patron istediği zaman yapacak ve bu da ky nin kağıdı terkettiği zaman olacak... Benim atlastan beklentim 7.55 den geri dönüş ve sürünmeye devam ta ki galip'in kafasındaki sermaye arttırım tarihine kadar.
spk haberi çok şeyi değiştirecek..
valla galip öztürk bu kafayla giderse beni zengin edecek.herifçi oğlu haftada % 3 kazandırıyor. ky'ya kazandırmamak için elinden geleni ardına koyma sen emi galip bey:D :D :D :D :D :D :D :D :gulen: :gulen: :gulen:
ALLIGATOR
17-02-2006, 14:27
birader, bu kadar ky varken adam spk onayı geldiğinde de sadece kendisinin bildiği zamanı bekler kağıdı bölmek için. Yani spk onayından sonra çin işkencesi katlanarak devam edecek. Haziran mı olur artık temmuz mu bilmem.
birader, bu kadar ky varken adam spk onayı geldiğinde de sadece kendisinin bildiği zamanı bekler kağıdı bölmek için. Yani spk onayından sonra çin işkencesi katlanarak devam edecek. Haziran mı olur artık temmuz mu bilmem.
Valla Alligator kardeş herif bu kafayla bir halt yapamaz. Benim hedef fiyatım var
orada zaten hepsini boşaltacağım. Bu arada haftalık % 3al sat kazancıda bizim gibiler için hiçte fena değil ne dersin ?:düsün: :düsün: :düsün: :düsün:
Hepinizin yorumlarına saygım var fakat 858.000 ytl sermayesi olan ve 813.000 ytl kar açıklayan bir şirketi elbette birileri bir yerlere getirecektir.Ama sizlerinde vurguladığı gibi biz ky'ların elinden hisselerini almak için her yol onlar için mübah olacaktır.Ayrıca bugünkü işlem hacmi fena değildi bütün umutlar haftaya artık...!!!
Cümleten iyi hafta sonları
Evet dün ve bugün hacim oldukça iyi ve hacime bakarak haftasonu haberin geleceği yönünde güçlü bir umut gelmişti fakat imkb günlük bülten spk haftalık bülten de yine bişi çıkmamış üzüntü verici dikkat çekici haber ise (lioyağ pazartesi serbest marj da olcakmış yeni eski rüçhan)
trade yapıyorlar gibi..
:D :D :D tecrübe dersi veriyorlar:D :D :D
artık benim açımdan gelse de fark etmez.haber gelse bile ne zaman bölünecek.önemli olan bu.Allah sabırlar versin arkadaşlar.
Hisse çaylak gibi ne yapacağını ve yönünü belirleyemedi bugün.
metro mal alıyor gene 2 gundur..aynı numara olabilir..hop yukarı sonra ky nin kucağına..al-sat ta dikkat etmek gerek..tabi umarım tarih gelir bu hafta..herkese bol kazançlar..
al-sat tavsiyesi değildir..
Dün metro yine sattı her zamanki rutin hareketlerini yaptı.
tam bir kumar kağıdısın be atlas..............
arkadaşlar, toplayın onlar verdikçe toplayın heriflerin siniri bozuluyor benden söylemesi..
heriflerin siniri nasıl bozulacak.sahibinde 350,000 lot var kardeş.
ALLIGATOR
24-02-2006, 18:13
Sende mi brütüs?
erhanbabasi
24-02-2006, 18:48
atlas artık yeter ne kadar bıktırdı ha babam bekle ha babam bekle
imanımızı gevretti diyorum ve bu hafta göster kendini
ya aşağı ya yukarı ikiside uyar
Arkadaşlar;
Bu herifler son bir bağırmadık ky kalmadan hisseyi yukarı taşımazlar. Daha henüz yeteri kadar ky'dan bağırış çağırış yok ve tabi malı çıkanda. Galiba uzun bir süre daha bekliyeceğiz gibi gözüküyor. Ama şunu unutmayın biz nekadar sabredersek bu heriflerin siniride o kadar bozuluyor.Eğer G.Ö denen zatın 350.000 lotu varsa ve hisse 20 ykrş aşağıda kapanıyorsa beycağızımızında varlığı o kadar az gözüküyor.Herşeyin bir sonu vardır öyle değilmi? Her insan varlığının değerlenmesini ister bu G.Ö denen zat bile olsa.:evil: :evil: :evil:
atlas yatırım 850,000 lotu var.hâlâ sermaye arttırımı bekleniyo.bir zamanlar avrasya yı da aynı kişi 1 lerden 3,5 lara çıkardı.sonra da 1,5 lara indirdi.dikkatli olalım arkadaşlar.bir de 31 lot 69 lot olayı risk.adam bi verirse 350,000 lot bırakır kucağımıza.
sayın riva;
Ayıptır sorması 350.000 lotu bu şekilde kimin kucağına bırakacak ? Ha birde %200 bedelsiz işini başkalarınamı yedirecek? Biliyorsan bizede söyle bizde bilelim.
atlas yatırım 850,000 lotu var.hâlâ sermaye arttırımı bekleniyo.bir zamanlar avrasya yı da aynı kişi 1 lerden 3,5 lara çıkardı.sonra da 1,5 lara indirdi.dikkatli olalım arkadaşlar.bir de 31 lot 69 lot olayı risk.adam bi verirse 350,000 lot bırakır kucağımıza.
Sallama konusunda uzmanlar var aramızda hergün çetele tutuyorlar alış satışları:) ya resmen adamı güldürüyor bu tipler git takasına bak ona göre konuş,adamların senet kayıtlarını senmi tutuyorsun:))
Sayın sensor;
Sizin gibi aklı başında arkadaşların olması ne güzel. Yoksa bazı velveleci arkadaşların gazına gelip yolun başında malı g.ö amcanın eline bırakacağız. Zaten heriflerin istediğide bu. Yoksa %200 bedelsiz %100 bedelli açıklamış ve %80 -90 temettü imkanı olan bir hisse buralarda kan kustururmu ?
:hayır: :düsün: :confused:
ALLIGATOR
01-03-2006, 10:01
valla favorideki gibi spk atlasın sürüncemedeki başvurusunu kaldırırsa o zaman görürüz günümüzü.858 milyarlık şirket için 3 ay bekleniyorsa bir bit yeniği vardır herhalde.
valla favorideki gibi spk atlasın sürüncemedeki başvurusunu kaldırırsa o zaman görürüz günümüzü.858 milyarlık şirket için 3 ay bekleniyorsa bir bit yeniği vardır herhalde.
benim anlatmak istediğim bu.ortalığı velveleye vermiyorum.inşallah kazanırsınız.niye onay gelmiyo.sorun burda.herkese bol kazanç.hisseyi ben de bu şekilde 3 aydır bekliyorum.ama gelişen bişey yok maalesef.bayrağı size devrettim.
buyrun takasları
ATLAS 9,131 6.767 60.7 -10,370 6.767 -68.9 -1,239 -8.2 5,922 -4,683
IS YATIRIM 2,630 6.722 17.5 GFC GENERAL -3,216 6.769 -21.4 0
GARANTI YAT. 2,523 6.762 16.8 AK YATIRIM -2,290 6.770 -15.2 0
SOYMEN MENKUL 1,938 6.776 12.9 ATAONLINE MEN. -1,825 6.754 -12.1 0
TEB YATIRIM 1,040 6.848 6.9 GEDIK YATIRIM -1,749 6.749 -11.6 0
HALK YATIRIM 1,000 6.800 6.6 ZIRAAT YAT. -1,290 6.798 -8.6 0
DIGER 5,922 39.3 DIGER -4,683 -31.1 0.0
YETER dedim ve bu hisseyle nihayet vedalaştım uzun zamandan sonra ilkkez bi hisseden kazanamadan çıktım, bunun yüzünden neleri kaçırdım, kalanlara bol şans
BORSAHİSSE
02-03-2006, 00:12
yarın güzel olabilir bakalım......
yarın güzel olabilir bakalım......
Sayın M@rco;
Yarın niye daha güzel olacak? Beklentin ne açıklarmısın? Yoksa sadece temennimi?:roll: :roll: :roll:
Sayın arkadaşım;
Bu hisseyi nasıl favoriyle bir tutarsın. Favori batakta bir şirket ve utanmadan bilmem nekadar bedelsiz açıkladı. Zaten spk bu başvuruyu kabul etseydi ayıp olurdu. Atlasın bu şekilde bir sermaye arttırımı gayet normal.Başvurunun kabul edilmemesi çok acayip olur. Ama dersenki burası Türkiye burada herşey normaldir ona birşey diyemem. Bence adamlar bilerek bazı evrakları eksik vediler
ki iş geciksin ve onlarda ky 'daki malı rahatça toplasınlar.Tabi bu benim tahminim yoksa bildiğim birşey yok. Benim bildiğim birşey varki ky'lar bir hissede canhıraş bağırmaya başlarsa anlaki o hissenin zamanı gelmiştir.
Herkese bol kazançlar diliyorum.
BORSAHİSSE
02-03-2006, 00:45
temenniii bizimkisi..:roll: :roll: :dolar: :dolar:
Sayın arkadaşım;
Bu hisseyi nasıl favoriyle bir tutarsın. Favori batakta bir şirket ve utanmadan bilmem nekadar bedelsiz açıkladı. Zaten spk bu başvuruyu kabul etseydi ayıp olurdu. Atlasın bu şekilde bir sermaye arttırımı gayet normal.Başvurunun kabul edilmemesi çok acayip olur. Ama dersenki burası Türkiye burada herşey normaldir ona birşey diyemem. Bence adamlar bilerek bazı evrakları eksik vediler
ki iş geciksin ve onlarda ky 'daki malı rahatça toplasınlar.Tabi bu benim tahminim yoksa bildiğim birşey yok. Benim bildiğim birşey varki ky'lar bir hissede canhıraş bağırmaya başlarsa anlaki o hissenin zamanı gelmiştir.
Herkese bol kazançlar diliyorum.
favorinin başvurusu iptal olmuştu ama spk tekrar kayda aldı galiba..
şunu belirteyim istedim en çok hisse 179 bin lotla iş bankın elinde o malüm zatta 350 bin falan yok metro lafı geçiyor onuda söyleyim elinde 7800 lotu var arkadaşlar dikkatli olun veya doğru yazın virmanı bilmem bildiğim kimin elinde kaç lot olduğu ve dillendirmeyin ama sabırlı olup beklemenizdir bu kağıt gerçekten iyi olacak hayırlı kazançlar dilerim al sat tavsiyesi değildir
erhanbabasi
02-03-2006, 09:06
vedalaşan arkadaşlar bu kadar beklediniz keşke
biraz daha sabır deseydiniz ama
temennim bu hafta böyle giderseki hep yerin de sayıyo
önümüzdeki hafta bişey ler olur (olur mu)
sabır sabır ama sabır taşı olsa catlamıştı
Atlas 15,130 6.740 62.1 -19,291 6.750 -79.2 -4,161 -17.1 9,215 -5,054
Hsbc Yatirim 3,909 6.742 16.1 Metro Yat. -7,800 6.788 -32.0 0
Euro Yatirim 3,897 6.700 16.0 Garanti Yat. -5,543 6.701 -22.8 0
Ak Yatirim 2,618 6.790 10.8 Finans Yat. -2,281 6.732 -9.4 0
Deniz Yatirim 2,515 6.725 10.3 Yapi Kredi Yat. -2,167 6.718 -8.9 0
Is Yatirim 2,191 6.764 9.0 Raymond James -1,500 6.800 -6.2 0
Diger 9,215 37.9 Diger -5,054 -20.8 0.0
Sayın Riva;
Alış -satış dökümünü yaparak ne anlatmak istiyorsun allasen? Anlatırsan seviniriz.:confused:
sultan murat
03-03-2006, 14:35
Sayın Riva;
Alış -satış dökümünü yaparak ne anlatmak istiyorsun allasen? Anlatırsan seviniriz.:confused:
metronun yaptığı işlemleri
metronun yaptığı işlemleri
evet :düsün:
Atlas5,565 6.668 69.3 -6,212 6.674 -77.4 -647 -8.1 2,460 -1,813
Ak Yatirim 1,850 6.700 23.1 Teb Yatirim -3,020 6.700 -37.6 0
Deniz Yatirim 1,325 6.630 16.5 Oyak Yatirim -1,020 6.650 -12.7 0
Hsbc Yatirim 853 6.622 10.6 Ata Yatirim -1,000 6.653 -12.5 0
Seker Yatirim 800 6.694 10.0 Soymen Menkul -660 6.699 -8.2 0
Gedik Yatirim 737 6.682 9.2 Yapi Kredi Yat. -512 6.580 -6.4 0
Diger 2,460 30.7 Diger -1,813 -22.6 0.0
Yahu bu dökümler hiç birşey ifade etmez. Zamanı gelmeden hiiiiiç birşey olmaz.
O zamanda biraz daha uzakta korkarım.
saygılar
Yahu bu dökümler hiç birşey ifade etmez. Zamanı gelmeden hiiiiiç birşey olmaz.
O zamanda biraz daha uzakta korkarım.
saygılar
erhanbabasi
04-03-2006, 14:30
spk vereceği cevab belli bir süresi yok mu neden 3 ay aşkın bir süre
geçti bir haraket yok
neyi bekliyorlar demiyorum bilseniz ihya olursunuz
ama sebebleri ne olabilir bir fikriniz vardır atlascılar
sabır her şeyin ilaçıdır bekleyip görelim
memoli55
04-03-2006, 18:25
bunun sonu favori gibi olmasın
memoli55
04-03-2006, 18:26
favori 1 yıldır bölünemedi halen daha bölünecek!
favori 1 yıldır bölünemedi halen daha bölünecek!
Sayın memoli;
Allah aşkına niye bunu favoriyle bir tutuyorsunuz bir türlü anlam veremiyorum.
Eğer bilançoyu incelerseniz atlas yo 'ğının söz konusu sermayeyi arttırma potansiyelini göreceksiniz.Favoride böyle bir potansiyel olmamasına rağmen sanırım (emin değilim) ilk başta reddedilmesine rağmen sonradan spk kaydına alındığını düşünürsek, atlasın sermaye arttırımı kararının reddedilmesinin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz. Ama yinede daha önceden söylediğim gibi burası Türkiye burada herşey olur diyiyorsanız buna birşey diyemen. Bu zaten her hisse için geçerlidir.Fakat lütfen kıyaslama yaparken favoriyle yapmayın. Bu arada hissenin %70-80 gibi temettü potansiyeli olduğunuda lütfen göz ardı etmiyelim. Bütün bunları birlikte ele alacak olsak(sermaye arttırımı ve temettü) hissenin prim yapması gerekir.Her nekadar hisse sermaye arttırımı kararı aldıktan sonra %45 gibi prim yaptıysada , emin olunki mal ellerinde olsaydı çok daha uçuk fiyatlara giderdi.Benim acizane tavsiyem ellerinde eski ucuz fiyatlardan malı olanlar biraz daha sabredebilir. Yeni alım yapmak istiyenlerse dikkatli olsun derim. Hekese bol kazançlar.
atals bir zamanlar da % 100 açıklamış ama bölünememiş.dikkatli olalım arkadaşlar.
atals bir zamanlar da % 100 açıklamış ama bölünememiş.dikkatli olalım arkadaşlar.
sayın riva ;
Bu nezaman olmuş acaba? açıklarsan seviniriz
memoli55
06-03-2006, 10:09
cola da bir zamanlar arz olacaktı olamadı şimdi gene arz olacakmış!cola ne zaman arz olursa atlasta o zaman bölünür.bu arada daha önce 100 bedelli açıklamış sonra iptal etmiş 2003 10.ayda açıklamış,2004 6.ayda işlemden kaldırmış.şimdikini açıklayalı 3 ay olmuş demekki işlemden kaldırması için 5 ay daha var!arfyo ,dnzyo yılda 2 defa bölünüyor bu daha 2 yıldır bir kere bölünememiş!!!
bolunmeyı bıle beceremıyen kagıttan bıze hayır gelırmı dersınız
ALLIGATOR
06-03-2006, 14:01
bölünme beklerken çarpmasınlar.:eek:
2003 yılı ortalarında bedelli açıklamış ama bölünememiş.işte haber:
ATLAS 24.10.2003 İMKB BÜLTEN Şirket haberleri
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 24.10.2003 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, çıkarılmış sermayenin 858 milyar TL (%100) bedelli artırılarak 858 milyar TL’den 1.716 milyar TL’ye yükseltilmesine karar verildiği bildirilmiştir.
işte bunun için dikkatli olmalıyız.
Neyse arkadaşlar sermaye arttırmasa bile temettü verir herhalde.Onunla idare ederİz bizde.:D :D :D
***ATLAS***ATLAS MENKUL KIYMETLER YO’NUN ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN AÇIKLAMASI
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 08.03.2006
tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“25.11.2005 tarih ve AYO-023 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;
şirket esas sözleşmesine tertip birleştirme işlemini düzenleyen
geçici 5. madde eklenmesi kararından, tertip birleştirme işleminden
vazgeçilmesi nedeniyle dönülmesine ve sermaye artırımı sonucu ihraç
edilecek olan payların hiçbir imtiyazı olmayan “B grubu hamiline”
olarak düzeltilmesine,
TTK’da değişiklik yapılmasına dair 5274 sayılı kanun kapsamında,
şirketimizin paylarının nominal değerinin 1 Yeni Kuruş olarak
düzenlenmesine, bu değişim nedeniyle toplam pay sayısının azalmış
olması sonucu 1.000 TL’lik 10 adet pay karşılığında 1 Yeni Kuruşluk
1 pay verilmesine, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:IV, No:28
Tebliği’nin Geçici 4. maddesinin 3. bendi gereğince tüm payların
hamiline dönüştürülmesine, şirketimiz ana sözleşmesinin 11.
maddesinin değiştirilmesine, Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve
Ticaret Bakanlığından ana sözleşme değişikliğine ilişkin gerekli
izinlerin alınmasına oybirliği ile karar verildi.”
-İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ-
***ATLAS***ATLAS MENKUL KIYMETLER YO’NUN ANA SÖZLEŞME DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN AÇIKLAMASI
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 08.03.2006
tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“25.11.2005 tarih ve AYO-023 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;
şirket esas sözleşmesine tertip birleştirme işlemini düzenleyen
geçici 5. madde eklenmesi kararından, tertip birleştirme işleminden
vazgeçilmesi nedeniyle dönülmesine ve sermaye artırımı sonucu ihraç
edilecek olan payların hiçbir imtiyazı olmayan “B grubu hamiline”
olarak düzeltilmesine,
TTK’da değişiklik yapılmasına dair 5274 sayılı kanun kapsamında,
şirketimizin paylarının nominal değerinin 1 Yeni Kuruş olarak
düzenlenmesine, bu değişim nedeniyle toplam pay sayısının azalmış
olması sonucu 1.000 TL’lik 10 adet pay karşılığında 1 Yeni Kuruşluk
1 pay verilmesine, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:IV, No:28
Tebliği’nin Geçici 4. maddesinin 3. bendi gereğince tüm payların
hamiline dönüştürülmesine, şirketimiz ana sözleşmesinin 11.
maddesinin değiştirilmesine, Sermaye Piyasası Kurulu ve Sanayi ve
Ticaret Bakanlığından ana sözleşme değişikliğine ilişkin gerekli
izinlerin alınmasına oybirliği ile karar verildi.”
-İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ-
Kısacası artık altın hisse (imtiyazlı hisse) rezilliği sonmu buluyor? Artık 100 adet imtiyazlı hisseyle istedikleririni yapamıyacaklarmı? Yanlışmı anladım yoksa sahiden böylemi oluyor?
memoli55
09-03-2006, 13:51
belkide spk nın istediği buydu, ondan sermaye art. izin vermeyecekti onay uzuyordu.eğer öyleyse yakında güzel haberler yakındır!
Arkadaşlar;
Bu durumda hissede ne bekliyorsunuz? Ne yazık ki borsa düşme trendine girdi. Benim beklentim borsa aşağı giderken atlas gibi (hele bu haberden sonra)
mkyo 'larının yukarı gitmesiydi.Ancak son iki günde düşüşe ençok tepki veren hisse oldu. Umarım yanılıyorumdur ve bu hareket keriz silkme hareketidir.
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
silkme hareketi gibi durmuyor..
silkme hareketi gibi durmuyor..
Sayın buzzy;
Ne yani %200 bedelsiz ve %100 bedelli ( belkide bu temettüden karşılanacak)
sermaye arttıracak şirket aşağımı gidecek ? Eğer öyleyse pes yani...
:mad: :mad: :mad: :mad:
Sayın buzzy;
Ne yani %200 bedelsiz ve %100 bedelli ( belkide bu temettüden karşılanacak)
sermaye arttıracak şirket aşağımı gidecek ? Eğer öyleyse pes yani...
:mad: :mad: :mad: :mad:
sn umutabi ben sadece endekse ayak uydurduğunu söylüyorum..yani silkme amaçlı olmuş bir olay değil..spk dan haber gelir gelmez herşey çok iyi olacak tabi ki..bu konuda hem fikiriz..sabretmek lazım diyecek yüzümüz de kalmadı..ya alacaksın unutacaksın ya da almayacaksın..o tür bir senet..bu benim şahsi fikrim..
Syın buzzy ve diğere arkadaşlar;
Sanırım buradaki herkes atlası zaten almış durumda. Yani buzzy kardeşimizin söylediği ikinci seçenek kalıyor. U N U T A C A K S I N.... :( :( :( :( :(
ya arkadaşlar;
Bu kadar aşağılık bir durum olurmu? Endeks 4000 puan çıktı atlas yerinden oynamadı. Endeks 4000 puan düştü kağıt %21 değer kaybetti. Bügün endeks %0.82 düşüyor aşağılıklar %4.5 kağıdı aşağı veriyorlar.Endeks toparlanıyor hisse yerinde kalıyor.Aldırmıyayım diyiyorum,fakat böyle şey olmaz yahu. Benim çok şansız olduğum kesin ama bir hisseye bu kadar yapılmaz. Yuh bin kere milyon kere yuh.Allah önce benim sonra bu hisseyi bu hale getirenlerin belasını versin.
Bekleyecem senı atlas bu sene er yada gec vereceksın
sultan murat
11-03-2006, 10:34
bir hisseye edilen küfür adedindeki artış,güzel günlerin yaklaştığının en büyük belirtisidir...
iptal işlemi haricinde bu hisse burada kalmaz...
giden gider,kalan kalır...
yazdıklarım sabırlı dotlara idi
saygılar
bir hisseye edilen küfür adedindeki artış,güzel günlerin yaklaştığının en büyük belirtisidir...
iptal işlemi haricinde bu hisse burada kalmaz...
giden gider,kalan kalır...
yazdıklarım sabırlı dotlara idi
saygılar
sayın Murat kardeşim;
Sana çok hak veriyorum. İnanki benim tepkim sadece o anlık bir tepkiydi. Nede olsa insanız değilmi. Benim bela okuduğuma bakma hem söverim hem alırım. Tavsiyem de seninkiyle aynı eminim sabreden çok kazanacak.Yinede kimseyi yanıltmak istemeyiz.Sakın olaki bizim dediklerimize bakıp bu hissede çok şey beklemeyin.Emin olunki bu hissenin sahipleri...... çocukları senelerce hiç birşey yapmadan hisseyi süründürebilirler taki herkes umudunu kesip satana kadar.
Heşey gönlümüzce olsun.
sultan murat
12-03-2006, 10:42
sayın Murat kardeşim;
Sana çok hak veriyorum. İnanki benim tepkim sadece o anlık bir tepkiydi. Nede olsa insanız değilmi. Benim bela okuduğuma bakma hem söverim hem alırım. Tavsiyem de seninkiyle aynı eminim sabreden çok kazanacak.Yinede kimseyi yanıltmak istemeyiz.Sakın olaki bizim dediklerimize bakıp bu hissede çok şey beklemeyin.Emin olunki bu hissenin sahipleri...... çocukları senelerce hiç birşey yapmadan hisseyi süründürebilirler taki herkes umudunu kesip satana kadar.
Heşey gönlümüzce olsun.
yok dostum,tepkim sana değildi...tabi ki insaoğlu sinirlerine hakim olamayabiliyor,çok doğal bu...
dediğin gibi gerekli şey sabır...
ama buradan tekrar edelim ki HERHANGİ BİR SER ARTIŞI İPTALİ HER ŞEYİ BOZAR...
bunun haricinde sabır şart bu tahtada..ben bu düşüşte tek lot bile ne aldım ne sattım...
herkese saygılar
Sahiden endekse ayak uydurduysa acaba niye çıkışlarda tepki vermiyor? Manda....ku gibi yere yapışıp kaldı endeks aşağı inerken endeks yüzdesinin iki katı düşüyor çıkarken bir kademe ya çıkıyor yada yine düşüyor.
Ne diyelim allah sahibine bağışlasın. İnşallah malıyla toprağa gömülür.
:vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
iyi olacaaaaaaaaaaak sabır
sabır sabır sabır boyle ortamı bulup sermaye artırmayacaksa ne zaman yapacak. haydı bakalım mayıstan once olması dılegıyle
sultan murat
25-03-2006, 12:24
metro yo başvurmuş spk ya hadi bakalım yansır mı bize???
memoli55
25-03-2006, 19:15
metro yo kimin ki,atlas yo ile bir bağlantısı varmı?eğer var ise o zaman tavan mavan olmasın!!!
metro yo kimin ki,atlas yo ile bir bağlantısı varmı?eğer var ise o zaman tavan mavan olmasın!!!
Metro yatırım galip öztürk'ün atlas yo 'da g.öztürk'ün. Aman bence önce atlas'ın sermaye artışı kabul edilmeliki hisse kendine gelsin.
memoli55
25-03-2006, 22:06
atlasın temettü verme gibi bir durum varmı acaba varsa dağıtım sermaye artırımdan öncemi sonramı olabilir?
sultan murat
25-03-2006, 22:30
atlasın temettü verme gibi bir durum varmı acaba varsa dağıtım sermaye artırımdan öncemi sonramı olabilir?
temettüyü vermediği için bölmüyorlar...spk 2004 yılının karını dağıtmasını istedi yasal faiziyle...
memoli55
26-03-2006, 00:57
bölündükten sonra veremezmi ki temettüyü?eski yeni olarak ayrılıp eski üzerinden temettü dağıtamazmı?
Genel temayül bölünmeden önce temettüyü bildirip varsa bedelliden düşmek. Ama burada olduğu gibi amaç dalavere yapmaksa temettü bölünmeden önce açıklanmıyabilir.Bölünmeden sonrada eski yeni diye iki hisse işlem görmeye başlar ve eskisi deniz yo'da olduğu gibi anlamsız fiyatlara ulaşabilir. Tabi bunların olup olmayacağınıda sadece g.öztürk bilebilir. Yani hissenin çoğunluğu elindeyse bunu yapar yoksa şu andaki gibi ky'yı süründürür.
memoli55
27-03-2006, 00:41
zaten bir kağıt bir kağıt çok çıkacaksa küçük yatırımcıyı canından bezdirirler ve lanet olsun deyipte sattıktan sonra kağıt yapacağını yapar!
Arkadaşlar;
Önce belki bilmeyenler vardır söyliyeyim;4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince yazılı sorularınıza ilgili kamu kuruluşları cevap vermekle yükümlüdür. Ve şu sıralar bu konuda çok ciddiler haberiniz olsun....
soru;
ATLAS yatirim ortaklığı sermaye arttırımı kararı ile ilgili olarak geçen üç buçuk aylık süre zarfında kurumunuz tarafından imkb'ye, ilgili firmanın sermaye arttırım talebinin kabul edilip edilmedigi yonunde herhangi bir cevap gelmemiş bulunmaktadır. Atlas yatirim ortaklığı yetkilileride konudan haberleri olmadığı yönünde tarafıma bilgi vermislerdir. Bu buyuklukte bir sirketin soz konusu talebinin kurumunuz tarafından gecen uzun sure zarfında karara baglanmaması şirketin kucuk ortagı olarak sahsım ustunde tedirginlik yaratmıstır. 1- Kararın gecikmesinde firmanın eksik bilgi ve belge vermesi söz konusumudur? 2-Gecikmenin sebebi sadece kurumunuzun iş yogunlugumudur?
cevapları
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin sermaye artırımı yoluyla ihraç edeceği hisse senetleri henüz Kurulumuzca kayda alınmamıştır. Sermaye artırımlarına ilişkin bilgiler, konunun Kurulumuzca karara bağlanmasını takiben haftalık bültenlerimizle kamuya duyurulmaktadır. Atlas Menkul Kıymetler yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin sermaye artımının sonuçlanmasını sözkonusu bültenlerimizden izleyebilirsiniz. Bu bültenlere Kurulumuzun www.spk.gov.tr adresindeki internet sitesinden ulaşabilirsiniz
Gördüğünüz gibi cevap sorunun tam cevabı değil. Kayda alınmadığını bizde biliyoruz iyide neden alınmıyor acaba bir bileniniz varmı ?
memoli55
29-03-2006, 10:22
arkadaşlar coca cola spk ya başvuralı nerdeyse 2 ay olacak daha onay gelmedi. 1 ay içinde colaya onay gelir diyorlardı ona bile gelmediğine göre demekki süreç uzayabiliyor.spk nın da işleri bu aralar yoğun olabilir halka arz için şirketler sıraya girdi her hafta bir şirket halka arz için başvuruyor.diğer sermaye art. için vaşvuranlarıda unutmayalım!
İnanmak mümkün değil . Bu borsada neyi kıstas alacaksın da yatırım yapacaksın? Atlas yo %200 bedelsiz %100 bedelli açıklıyor, spk 4 aydır kurul kaydına almıyor. Sebep? Belli değil. Normal şartlarda bu şekilde sermaye arttırımı kararı alan bir şirket Enaz 10 ytl 'ye gider. Ama gitmediği gibi birde düşüyor. Bu arada sermayesi kadar karı var ve buda etki etmiyor. İyide arkadaş biz neyi dikkate alıp hisse senedine yatırım yapacağız? Bu konuda mantıklı bir açıklaması olan varmı allasen?
adam daha 2004 karını bile dağıtmadı spk (kurul kaydına almama konusunda ) haklı değilmi arkadaşlar.......
adam daha 2004 karını bile dağıtmadı spk (kurul kaydına almama konusunda ) haklı değilmi arkadaşlar.......
sn ertuk;
Tamam spk haklıda peki spk'nın bu konuda bir yaptırımı yokmu? Yani spk soğan başı olarakmı orada bulunuyor? Onlar şirkete bu konuda yaptırım uygulamıyorlarsa ne haybeye spk'ya gerek var? Bıraksınlar o zaman eski teksas misali güçlü olan diğerlerini ... sin. Haksızmıyım ?
kükreyen
31-03-2006, 02:25
sn ertuk;
Tamam spk haklıda peki spk'nın bu konuda bir yaptırımı yokmu? Yani spk soğan başı olarakmı orada bulunuyor? Onlar şirkete bu konuda yaptırım uygulamıyorlarsa ne haybeye spk'ya gerek var? Bıraksınlar o zaman eski teksas misali güçlü olan diğerlerini ... sin. Haksızmıyım ?
arkadaşlar haklısınız.ilk zamanlar yazmayarak hissenin bir yerlere gelmesini beklerdim ama şimdi yazalımda belki spk yazılanları okur.
arkadaşlar haklısınız.ilk zamanlar yazmayarak hissenin bir yerlere gelmesini beklerdim ama şimdi yazalımda belki spk yazılanları okur.
sn. kükreyen;
Aslında bu çağrım bu hisseyle ilgilenen tüm ezilen ,adam yerine konmayan Türk ky'ları için. Madem spk bizleri yani ky'ları kollamak görevini savsaklıyor ozaman herkesi, eli klavye tutan herkesi spk ya hesap sormaya davet ediyorum.Unutmayın veya bilmiyorsanız öğrenin, artık kamu kurumları 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereği kendilerine yazılı (online da olabilir) olarak sorulan sorulara cevap vermekle yükümlüler.Sorun arkadaşlar sorun hesap sorun.Niye atlas 'ın 2004 temettü dağıtımını şirkete yaptıramıyorlar? Niye firmanın sermaye artırımı kararını işleme koymuyorlar ? Yani bizleri ilgilendiren mantıklı, hakkımızı arayan tüm soruları spk 'ya sorun.Sorunki sayın spk belki üç maymunu oynamaktan vazgeçer. Unutmayın hak istenmez alınır.Susmakla keriz yerine düşmekten sizi bilmem ama ben çok bıktım.
Herkese saygılar
sultan murat
31-03-2006, 13:22
yazdıkların ve paylaştıkların için çok teşekkürler umutabi....
şahsen birazdan spk tarafından iptal edilen 2003 yılındaki 100 bedelli işine bakacağım...sebep ve gerekçlerine bakıp buraya aktaracağım eğer bulabilirsem...
ama ona geçmeden önce kafamdaki birkaç şeyi yazmak istiyorum:
şimdi spk şirketten bir belge veya evrak mı istiyor anlayabilmiş değilim.
fgarzedelim ki durum bu,o zaman benim aklıma şu soru geliyor;
acaba bunlar daha yeterli mal toplayamadı diye mi istenen belgeleri göndermiyor spk ya?yani daha can sıkıcak çok mal mı var etrafta?yeterince çürük toplayamadılar mı?
diyelim ki şirket tüm belge evrak ve dökümanları gönderdi;
e o zaman spk neden kayda almıyor be kardeşim?şirketin bizim bilmediğimiz işlerde eli ayağı mı var?bunlar sadece fon yönetmiyor mu?işte karanlık taraflar mı var?
valla benim için her iki komplo teorisi de eşit ağırlıkda
yazdıkların ve paylaştıkların için çok teşekkürler umutabi....
şahsen birazdan spk tarafından iptal edilen 2003 yılındaki 100 bedelli işine bakacağım...sebep ve gerekçlerine bakıp buraya aktaracağım eğer bulabilirsem...
ama ona geçmeden önce kafamdaki birkaç şeyi yazmak istiyorum:
şimdi spk şirketten bir belge veya evrak mı istiyor anlayabilmiş değilim.
fgarzedelim ki durum bu,o zaman benim aklıma şu soru geliyor;
acaba bunlar daha yeterli mal toplayamadı diye mi istenen belgeleri göndermiyor spk ya?yani daha can sıkıcak çok mal mı var etrafta?yeterince çürük toplayamadılar mı?
diyelim ki şirket tüm belge evrak ve dökümanları gönderdi;
e o zaman spk neden kayda almıyor be kardeşim?şirketin bizim bilmediğimiz işlerde eli ayağı mı var?bunlar sadece fon yönetmiyor mu?işte karanlık taraflar mı var?
valla benim için her iki komplo teorisi de eşit ağırlıkda
Sn Murat,
Galip Öztürk denen adamın nereden ne olduğunu çok kimse biliyor.Adı geçen zat topkapı otogar'ın da çaycılıktan şirket sahipliğine yükselmiş. Diyeceğimiz yok allah daha çok versin( allah işini biliyordur herhalde). Karanlık bir tip olup olmadığına benim birşey söylemeye hakkım yok. Çünkü görmedim. Gelelim senin ikinci senaryona ; eğer bu kişi fon yönetiminden başka işler çeviriyorsa spk bu kişinin fon yönetimine niye onay veriyor ? Veriyorsa ozaman kanunsuz birşey yok demektir. Yok eğer kanunsuz birşeyler varsa ozaman spk görevini yapmıyor demektir. Yapmıyorsa hissenin ky'ları gider spk'ya dava açar.(Tabi yüce Türk adaleti ky'yı dikkate alırmı bilmem!..) Spk dişine kestirdiğinde hisse net forumda manipülasyon amaçlı yazı yazdı diye bir zata 10.000 ytl para cezası kesmeyi biliyor.Peki eğer senin dediğin şeyler den hangisi olursa olsun, şirket tarafından yani şirketin sömürücüleri galip öztürk ve tayfası tarafından ister gerekli evraklar bilerek verilmiyor olsun ister söz konusu kişiler karanlık işler çeviriyor olsun spk niye görevini yerine getirip ilgili kişilere para cezası vermiyor acaba? Valla arkadaşlar ben spk 'ya yazmaktan artık bıktım. Çünkü benim sorularıma anlamsız cevaplar veriyorlar.Lütfen sizlerde spk'yı soru bombardımanına tutun belki ozaman birşeyler yaparlar. Arkadaşlar unutmayın ağlamayana bu memlekette mama yok.
sultan murat
31-03-2006, 20:43
Sn Murat,
Galip Öztürk denen adamın nereden ne olduğunu çok kimse biliyor.Adı geçen zat topkapı otogar'ın da çaycılıktan şirket sahipliğine yükselmiş. Diyeceğimiz yok allah daha çok versin( allah işini biliyordur herhalde). Karanlık bir tip olup olmadığına benim birşey söylemeye hakkım yok. Çünkü görmedim. Gelelim senin ikinci senaryona ; eğer bu kişi fon yönetiminden başka işler çeviriyorsa spk bu kişinin fon yönetimine niye onay veriyor ? Veriyorsa ozaman kanunsuz birşey yok demektir. Yok eğer kanunsuz birşeyler varsa ozaman spk görevini yapmıyor demektir. Yapmıyorsa hissenin ky'ları gider spk'ya dava açar.(Tabi yüce Türk adaleti ky'yı dikkate alırmı bilmem!..) Spk dişine kestirdiğinde hisse net forumda manipülasyon amaçlı yazı yazdı diye bir zata 10.000 ytl para cezası kesmeyi biliyor.Peki eğer senin dediğin şeyler den hangisi olursa olsun, şirket tarafından yani şirketin sömürücüleri galip öztürk ve tayfası tarafından ister gerekli evraklar bilerek verilmiyor olsun ister söz konusu kişiler karanlık işler çeviriyor olsun spk niye görevini yerine getirip ilgili kişilere para cezası vermiyor acaba? Valla arkadaşlar ben spk 'ya yazmaktan artık bıktım. Çünkü benim sorularıma anlamsız cevaplar veriyorlar.Lütfen sizlerde spk'yı soru bombardımanına tutun belki ozaman birşeyler yaparlar. Arkadaşlar unutmayın ağlamayana bu memlekette mama yok.
spk nın yeri benim eski oturduğum yerde,eskişehiryolu üzerinde,odtü karşısında...bu iş iyice dallanıp budaklanırsa mail ile değil bizzat kendim gidip bir yetkiliyle görüşmeyi deneyeceğim...
aslında gitmek de mail atmak da anlamsız çünkü farklı bir cevap alacağımı sanmıyorum.ama yine de elimden geleni yapıcam
sultan murat
31-03-2006, 20:51
şimdi düz mantık gidip bi bakalım;
diyelim ki atlasın 100 bedellisi yok,sadece 200 bedelsiz ser artışı olacak.ve 6000 gibi yuvarlak bir fiyattan bölelim.bu eski yeni davasını da bulaştıralım senaryomuza..
bu durumda;6000/3=2000 fiyattan açılacak eski tip senetler
piayasada 850 bin adet eski senet var...
850*2=1700
özet:cebinde 1.7 miyon ytl si olan birisi bu atlasın bu bölünmüş eski tip senetlerini sittin sene tavan götürebilir!
grnyo efsanesini hatırlayın beyler,15 den 120 ye gitmişti bu dalgaya...
hatta o kadar uzağa gitmeyelim bjkas ı hatırlayın
yanılmıyorsam sermayesi 1,5 trilyondu
25 bedelsiz verdi,eski tertip senetlerin piyasadaki toplam miktarı 850 milyar ci
varı bişey idi.nolduğunu biliyorsunuz...
şekerpiliç ona keza
yani bence sıkıntı burada.spk eski yeni olayı istemiyor.850 milyarlık bi şirket eski yeni açacak ve burada op olmayacak ha,gülerler...
benim düşündüklerim bunlar...
tekrar ediyorum,ser artışı iptali haricinde burada iş olacağından eminim şahsım adına...
yazdıklarım beni bağlar
herkese saygılar
Mehmetkirsoy
31-03-2006, 21:08
bedelli ve bedelsiz oranları bence genel kurulda yeniden belirlenilerek tekrar başvuru olabilir. Gdkyoda öyle oldu ... Sadece kendi fikrim :)
yav çok senaryo yazıyosunuz... Bu kadar senaryo ile yeni bir fiLm çekilir.. pes doğrusu :)
memoli55
31-03-2006, 23:16
atlas ile avrasya nın sermaye arttırım kararı tarihleri hemen hemen aynı ,daha onada onay gelmedi bildiğim kadarıyla hatta atlantis yo nun da başvuralı nerdeyse 2 ay olacak ondanda bi ses yok!bu üç hissenin birbiriyle bağlantısı olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.acaba spk nın bu grup ile bi alıp veremediğimi var acaba?yada bizim bilmediğimiz başka bir durum mu!!!eğer bunlardan birisine spk izin verirse bence işler yoluna girecektir
Mehmetkirsoy
31-03-2006, 23:22
http://img411.imageshack.us/img411/7954/asa4sv.jpg
bu haftaki spk bülteninden alıntıdır.
http://www.spk.gov.tr/haberduyuru/haftalikbulten/bulten_files/2006/2006_14.pdf
Arkadaşlar;
Birbirimizi kırmayalım.Eminim buradaki herkes iyi niyetli. Sormak istediğim atlasın genel kurulu nezaman bilen varmı? Sanırım genel kuruldan sonra yeni bir sermaye artırımı spk 'ya sunulacak. Belki 2004 karı ve 2005 karı %100 bedelli yerine sayılacak. Atlas'ın bilançosu iyi gözüküyor,belki kısa zamanda (birkaç hafta) belki uzun dönemde (5-6 ay) para kazandıracak. Ama lütfen bu sırada fazla suskun kalmıyalım.Spk'ya sorular soralım. Biliyorum Türk insanı yetiştiriliş tarzından dolayı devlet kurumlarından hesap sormaya korkar. Fakat beyler lütfen hakkımızı arayalım. Eğer biz böyle yapmazsak sorumlular herzaman işi savsaklıyacaklardır. Bu arada sultan murat kardeşime söylüyorum kendin gidip şahsen görüşme bizati yazı yaz . Online en kolayı .Bu durumda muhakkak cevap vermek zorundalar. Diğer arkadaşlara da sesleniyorum lütfen sizlerde spk'ya sorun (yazılı). Bak göreceksiniz o zaman işi nasıl dikkate alacaklar. Çünkü spk veya diğer kamu kurumları sözde ky'yı korumak adına bizleri hep zor durumda bırakıyorlar.İmar bankası örneği daha dün gibi aklımızda olmalı. Adamlar (imar bankası) yıllar boyu kanunsuz şekide hazine bonosu sattılar. İlgili kuruluş buna göz yumdu. Öküz ölüp ortaklık bozulunca da utanmadan biz bilmiyorduk dediler.''Gazete ukumuyormusunuz'' diye sorulunca da '' efendim tasarruf genelgesinden dolayı kurum gazete alamıyordu'' şeklinde kargaların güleceği bir cevap verdiler. Arkadaşlar bakın ben İmar bankasının olmayan hazine bonolarını sattığını bu işten anlayan herkes gibi biliyordum.Ve çevremdekilere de bunu hep söyledim.Her neyse bunları niye anlatıp milletin kafasını ütülüyorum ? Şunu söylemek istiyorum iş işten geçmeden önce ilgili kuruluşları yazılı uyarırsak o zaman hiç kimse sorumluluktan kaçamayacaktır.
Yani bizler ne yazık ki kendi hakkımızı kendimiz arayacağız. Onun için birkez daha sizlerden istirham ediyorum işe yaramaz diye düşünmeyin ve spk'ya yazılı olarak konumuzla ilgili soru sorun.
herkese saygılar
memoli55
01-04-2006, 17:26
atlas yo genel kurulu genelde nisan ayında yapıyor ama geçen sene iki defa ertelemişler önce mayısa ertelemişler toplanamamışlar hazirana ertelemişler haziran ortasında genel kurulu yapmışlar temettü dağıtılmaması kararı almışlar.görüldüğü gibi adamlar bir iki saatlik kurulu bile zamanında yapamayıp 2 ay ertelemişler!
sultan murat
09-04-2006, 20:05
sn umutabi;
size teknik bir konuyu danışmak istiyorum.benim bu konuda tam bir bilgim yok çünkü...
şimdi ser artışı açıklayan şirket bunu kaç ay içinde yapmak zorundadır?belli bir zaman sınırı var mıdır?
ortağı olduğumuz atlas daki sıkıntı bildiğim kadarıyla gerekli belgelerin spk ya ulaştırılamadığı idi.peki bu belgeler için bir zaman sınırı var mısır?
teşekkürler
ALLIGATOR
14-04-2006, 10:03
spk atlasın sermaye arttırımını kurul kaydına aldı. bakalım galip öztürk ne yapacak?
Mehmetkirsoy
14-04-2006, 10:15
vadaaaaaaaaa onay geLmiş :D
tayfunnb
14-04-2006, 11:02
sabretmenin meyvelerini toplama zamanı
Artik Tavan Serİsİ BaŞlarmi Şİmdİ Ne Dersİnİz AÇiklama Yapmak İsteyen Varsa Nazlanmasin
tayfunnb
14-04-2006, 15:25
2. tavanıda gördü bundan sonrası risk,
%20 yeter.
arkadaşlar ben kısa süreliğine tavana yakın bir yerden vedalaştım,
galip efenedi biraz daha süründür,
deniz malı basıyor şimdilik
aşağıdan toplamaya başladığında tekrara gireceğim
AMAN YANLIŞ ANLAŞILMASIN KİMSEYE AL VEYA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR!!!!!
erhanbabasi
14-04-2006, 18:57
spk kayda aldı bölünme ne zaman oluyor bilgisi olan varsa
bilgilendirirse sevinirim ve yahut belli bir tarih var mı 1,2,3,4 ay gibi
sirket vazgecebilirmi
beklediğimiz gibi oldu.onay geldi.hisse saman alevi gibi parladı ve söndü.
Arkadaşlar hayırlı olsun Metro yatırım ortaklığı halka açılıyor,
Metro bildiğiniz gib Galip Öztürk'ün
Eh 3 aylıkta fena degıl . temettude bedelsızde olursa kım tutar senı be atlas
erhanbabasi
29-04-2006, 12:27
üç aylık ne kadardı
keremkaan
29-04-2006, 16:16
arkadaşlar atlasın üç aylık bilançosu hakın da bilgisi olan varmı yazabilirmi aceba şimdiden teşekkürler
:confused:
arkadaslar bakınız imkb.gov.tr
bu topic de ne sessiz kalmıs be kardesim zaten uc bes kagıt var piyasada o da silkelenip silkelenip duruyor ama daha uzun surmez bu tahta boyle tahta kalmaz...
borsacan
11-05-2006, 16:21
arkadaşlar kurum mu değişiyor yoksa vakıf alıcıyı buldu maldan mı çıkıyor eğer çıkıyorsa kekoluk yapıyor sen git 44,000 lot mal al 1 ay taşı git kafa kafaya yada az bir zararla ver ne oldu şimdi yani hiç inandırıcı gelmiyor ama maalesef öyle galiba bu hissenin %100 bedelli %200 bedelsizi ne az kalmış olabilir çünkü bu entez bu malları kasım ayında 6,3 alıp ocak sonunda 6,93 gibi satmış ve şimdi 4,5 ay sonra 6,43 ortalama ile geri alıyor ilginç bir kurum lginç bir işlem izlemekte fayda olabilir .:düsün:
borsacan
12-05-2006, 01:38
evet topic de kimse kalmadığına göre adamların hedeflerine az kalmış .
yönetim kurulu tplantısı yapılmış dün.IBS de açıklama gelmedi.Ekte demişler.öğrenen varmı detayı.saygılar
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 12.05.2006 tarihli yazısı
aşağıya çıkarılmıştır.
"Şirketimiz 12.05.2006 tarihinde yapılan 031 sayılı Yönetim Kurulu
toplantısında;
1.2005 yılı faaliyet hesaplarına ilişkin Olağan Ortaklar Genel Kurul
Toplantısı'nın 31 Mayıs 2006 Çarşamba günü saat 10.00'da Şirket Merkezinin
bulunduğu Büyükdere Caddesi No:171 Metro City A Blok Kat:17, 1.Levent/İstanbul
adresinde akdedilmesine ortakların ekteki gündemi görüşmek üzere toplantıya
çağırılmasına,
2.31 Mayıs 2006 tarihinde akdedilecek Olağan Genel Kurul Toplantısında ekteki
Gündemin uygulanmasına, gündemin Ticaret Sicil Gazetesinde, Türkiye çapında
dağıtımı yapılan bir gazete de ve İstanbul'da münteşir bir gazete de ilanına ve
ortaklara iadeli taahhütlü yazı ile bildirilmesine,
3.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü'ne başvuruda bulunarak
toplantıda Bakanlık Komiseri bulundurulmasının istenmesine oybirliğiyle karar
verilmiştir."
Ekte yayınlanan toplantı gündeminde, 2004 yılı faaliyetleri sonucu oluşan 7.144
YTL tutarındaki dağıtılabilir karın, Sermaye Piyasası Kurulu Düzenlemeleri
uyarınca belirlenen %30'luk kısmının, 30.05.2005 tarihinden başlamak üzere
hesaplanacak yasal faizi ile birlikte ortaklara dağıtılması konusunda karar
alınması hususu da yer almaktadır.
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 12.05.2006 tarihli yazısı
aşağıya çıkarılmıştır.
"Şirketimiz 12.05.2006 tarihinde yapılan 032 sayılı Yönetim Kurulu
toplantısında,
Şirketimizin 2005 yılı faaliyetleri sonucunda oluşan 779.493 YTL dönem karından,
38.975 YTL Birinci Tertip Yasal Yedek, 125.425 YTL Gerçekleşmemiş Sermaye
Kazançları ayrıldıktan sonra kalan 615.093 YTL Net Dağıtılabilir Dönem Karının
%30'u olan 184.528 YTL'nin ortaklara dağıtılması ve kalan 430.565 YTL'lık kısmın
Olağanüstü Yedekler hesabına aktarılması konusundaki teklifin 31 Mayıs 2006
Çarşamba günü saat 10.00'da yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında
ortakların onayına sunulmasına oybirliğiyle karar verilmiştir."
Benim bu yazılardan anladığım bedelsiz sermaye arttırımından vazgeçip kar dağıtmaya karar verdikleri.
Vakıf elindeki malları haberi erken alıp satmış olabilir mi? Yorumu olan var mı? Acaba temettüleri dağıttıktan sonra mı bedelsiz arttırımına gidecekler? Yoksa bedelsiz defteri kapandı mı?
Önce %200 bedelli %100 bedelsiz yapacaklardı sonra SPK sadece %100 bedelsize onay verdi. Şimdi de bu kararlar alınmış.
tacir bedelli ve bedelsizin yanına temettü veriyorlar,
düzelteyim dedim,
ayrıca bu haberler seans devam ederken gelmedi arkadaşlar ya, bültende mi yayımlandı
Şey tacirler kardeşim;
kusura bakma ama bedelsizden vazgeçtiklerini nereden çıkardın gaipten haber falanmı alıyorsun acaba? Yani bu açıklamalarda bedelsiz veya bedelliden vazgeçtiklerine dair hiç bir ibare yok ama sen eğer biryerlerden haber falan almışsan o başka. Bu haberi okuyan kişi şunu anlamalıdır, atlas yatırım ortaklığı hisse senedi sahibi olanlar kişiler 2004 karından ve 2005 karından belirtilen miktarlar üzerinden kar payı alacaklardır. Genel teamülde şöyledir bu kar payları hisse bölündükten sonra eski hisseler için geçerli olur.Çünkü yeni hisseler üzerinde geçmiş yıllara ait kar payı kuponu bulunmaz.Eğer kural/kanun değişmediyse kar payları dağıtımları 31 mayıs sonuna kadar yapılmalıdır.(eskiden böyleydi ama şimdiki durum hakkında fazla bir fikrim yok) Bu durumda hisse 31 mayıs 'a kadar bedelli ve bedelsiz hisse verir ve sonrada piyasada eski- yeni hisseler işlem görmeye başlar yani belki eski hisseler anlamsız fiyatlara gelebilir.(kar payı farkından daha fazlaya) Kar payları dağıtımdan sonrada hisseler birleşir.
Saygılar
Şey tacirler kardeşim;
kusura bakma ama bedelsizden vazgeçtiklerini nereden çıkardın gaipten haber falanmı alıyorsun acaba? Yani bu açıklamalarda bedelsiz veya bedelliden vazgeçtiklerine dair hiç bir ibare yok ama sen eğer biryerlerden haber falan almışsan o başka. Bu haberi okuyan kişi şunu anlamalıdır, atlas yatırım ortaklığı hisse senedi sahibi olanlar kişiler 2004 karından ve 2005 karından belirtilen miktarlar üzerinden kar payı alacaklardır. Genel teamülde şöyledir bu kar payları hisse bölündükten sonra eski hisseler için geçerli olur.Çünkü yeni hisseler üzerinde geçmiş yıllara ait kar payı kuponu bulunmaz.Eğer kural/kanun değişmediyse kar payları dağıtımları 31 mayıs sonuna kadar yapılmalıdır.(eskiden böyleydi ama şimdiki durum hakkında fazla bir fikrim yok) Bu durumda hisse 31 mayıs 'a kadar bedelli ve bedelsiz hisse verir ve sonrada piyasada eski- yeni hisseler işlem görmeye başlar yani belki eski hisseler anlamsız fiyatlara gelebilir.(kar payı farkından daha fazlaya) Kar payları dağıtımdan sonrada hisseler birleşir.
Saygılar
Yanlışım olabilir ama SPK sadece %100 bedelsizi uygun gördü diye biliyorum, kar dağıtma kısmının da detaylarını bilmediğim için sordum.
borsacan
15-05-2006, 09:08
sayın tacir yanlış anlamış hiç bir değişiklik yok %100 bedelli % 200 bedelsiz aynen devam ek olarak 2004 ve 2005 in toplam temettüsüde yaklaşık % 22 ye gelmekte bu durumu 31,05 de genel kurula sadece temettü kısmını onaya sunacak sanırım sermaye arttırımı ve temettü aynı tarihte genel kurul onayından sonra yapılır.
borsacan
23-05-2006, 19:36
evet tam 8 gündür kimse bir şey yazmamış bakalım genel kuruldan önce birileri birşeyler açıklayacak mı .gerçi sanırım artık ben dahil hiç kimseyi ilgilendirmiyor..
registan
23-05-2006, 19:50
dün geçen bir haber.
***ATLAS*** ATLAS MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIGI A.S.�NIN 18.05.2006 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
�SIRKETIMIZ 12.05.2006 TARIHINDE YAPILAN 032 SAYILI YONETIM KURULU
TOPLANTISINDA ALINMIS OLAN VE 12.05.2006 TARIHINDE KAMUYA DUYURULAN KAR DAGITIM
TEKLIFINDE ACIKTA KALAN HUSUSLAR SU SEKILDEDIR. ORTAKLARA DAGITILACAK TUTARIN
NAKIT OLARAK (1 YTL NOMINAL DEGERLI PAY=0,215067599 YTL %21,5067599 ORANINDA)
(BRUT=NET) DAGITILMASININ TEKLIF EDILDIGI HUSUSU HAKKINDA BILGI EDINILMESINI
RICA EDERIZ.� ***ATLAS***
bu piyasayada düşmeyen kağıt kalmadı ama. atlas iç dinamikleri olan bir kağıt beklenti devam ediyor.
2 bedelsiz 1 bedelli ve de %21 temettü olayı var.
hadi hayırlısı bakalım..
Elimde bulunan yüklü miktardaki Atlasları bugün sattım, kağıdın önü açılmıştır artık. Yolu açık olsun.
borsacan
26-05-2006, 02:36
genel kuruldan önce başlayan ve sonrasında devam edecek olan yeni bir hareket olması kuvvetle muhtemel...
borsacan
26-05-2006, 19:25
piyasaya bak bu kağıtlara bak işte dostlar içinde ne temel olursa olsun bu tarz rezil kağıtlar insana sinirden başka bir şey kazandırmaz hissenin prim yapacağı zamanda spek dışında kimsede mal olmaz yine sinir olursunuz o yüzden bu tip hisseleri takip bile etmemek en iyisi ....
Atlas Mkyo`nin Olagan Genel Kurulu Toplantisi Asgari Nisabin Olmamasi
Nedeniyle Yapilamadi.
Sirketten Imkb`ye Yapilan Aciklama Soyle:
Atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s.’nin 31.05.2006 Tarihli
Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
`sirketimiz 2005 Yili Faaliyet Ve Hesaplarinin Gorusulecegi Ve 31 Mayis 2006
Tarihinde Yapilmasi Ongorulen Olagan Genel Kurul Toplantisi Asgari Nisabin
Olmamasi Nedeniyle Yapilamamis Olup, Genel Kurul Toplantisinin Ertelenmesine
Karar Verilmistir.`
Ertelemeye Iliskin Toplanti Tutanagi Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacaktir.
-matriks-
|
memoli55
31-05-2006, 19:06
adamlar 20 kuruş temettü vereceklerdi onu bile çok gördüler.acaba operasyon yapacaklardıda ortamımı beğenediler?kurul erteleme de neyin nesi.zaten kağıdı 6 ayı geçti bölemediler gitti.favoriden sonra rekora gidiyor.favori 14 ay oldu halen bölünecek atlas da 7 ay oldu.son zamanlarda moda oldu.7 aydır ne iş yapıyorlar bunlar.herhalde adamların başlarını kaşıyacak zamanları yok!bugün belli oldu.kardeşim işinizi yapmayacaksanız çekin borsadan hissenizi de bizde rahatlayalım.madem yapmayacaksınız o zaman yok temettü verecez yok 2 bedelsiz verecez gibi beklentilere sokmayın bizi.almayın mazlumun ahını! daha 2004 kar payını bile vermemişler ki 2005 in kar payını verecekler.böyle giderse 2006 da 3 yıllık temettü dağıtırlar.2006 daki genel kurulu 2007 ye ertelemezlerse eğer!!!
kenanHoca
05-06-2006, 12:50
858 milyar lira sermayesi olan bir kağıt nasıl buralarda durabiliyor anlayamıyorum. Başka kağıt olsaydı herhalde şimdiye kadar 10-15 ytl yi bulmuştu. 858 bin lot dediğiniz nedir ki? Bunun en az 500-600 bin lotu zaten topludur. Geriye ne kalıyor? Vardır bir hayır ama ne olduğunu bilemiyorum.
kenanHoca
05-06-2006, 12:52
arkadaşlar bu isimlerin yanındaki yeşil, gri, kırmızı renkler neyi gösteriyor. birinde 25 mesaj göndermiş yeşil ışık yanıyor. diğerinde 943mesaj göndermiş gri yanıyor. bir diğerinde 3000 mesaj göndermiş yeşil yanıyor. Bu kırmızı ne zaman yeşil olucak? gönderilen mesajla ilgisi var mı bunun?
Yarın tavan serisi başlıyor.....:)
peace hislerine göremi yoksa tekniğe göremi bu tavan serisi
memoli55
06-06-2006, 21:35
sonunda egcyo atlası geçti,2 yada 2,50 civarıydı 3 kat artarak atlasa sol çekti atlas ise 6 ay önce 7.20 idi şimdi atlas 5,80 egcyo ise 6,25 tavanda yuh yani!bizim atlas daha g.kurul yapacak, temettü verecek ,300 bölünecek ölme eşeğim ölme yaz geldi ot yiyemedik!!!böyle giderse tüm yatırım ort. geçecek bizimki arkalarından bakacak.metyo 2 ye dayandı haftaya 5 olur artık.metyo da operasyon bitince sıra atlasa gelir herhalde, 2 ay beklemesek bari! atlasında 10 ile 15 arasına yerleşmesi lazım aşağısı kurtarmaz gayri
kenanHoca
06-06-2006, 22:39
10 ytl yi görür diye düşünüyorum. Tabii bir aksilik olmadığı takdirde.
bugun vakıf her iki seansta da ne war ne yok supurmus...
ATLAS E Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. Grafiği 06/06/2006
http://www.tekstilmenkul.com/analiz_odalari/hisse_senedi/Teknik_Analiz.aspx
yo lar yine gidiyor... atlas da gaza geldi...
memoli55
09-06-2006, 00:14
genel kurul erteleneli 10 gün oldu daha bir haber yok!ne kadar zormuş g.kurul toplamak.yada yeteri kadar hisse toplayamadılar.kimse satmadıkça uzatıyorlar.egcyo yakında atlası 2 ye katlayacak.daha 10 gün önce yarısı kadardı.metyo da yakalarsa hiç şaşmam
memoli55
09-06-2006, 23:46
Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 09.06.2006 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimizin, 31 Mayıs 2006 tarihinde yapılmasına karar verilen 2005 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı toplantı nisabının sağlanamaması nedeni ile yapılamadığından, aynı gündem ve aynı esaslarla olmak üzere Olağan Genel Kurul 2. Toplantısının 29 Haziran 2006 Perşembe günü saat 10:00’da Büyükdere Caddesi No:171 Metro City A Blok Kat:17 1.Levent, İstanbul adresindeki Şirket merkezinde yapılacaktır. 2005 yılına ait Bilanço, Gelir-Gider Tablosu ve Faaliyet Raporu-Denetçi Raporu, Bağımsız Dış Denetim Raporu ve kar dağıtımı hakkındaki Yönetim Kurulu teklifi toplantı tarihinden 15 gün öncesinden itibaren şirket merkezinde sayın ortaklarımızın tetkikine hazır tutulmaktadır
memoli55
19-06-2006, 10:32
-atlas Menkul Kiymetler Yatirim Ortakligi A.s.'nin 16.06.2006 Tarihli Yazisi
Asagiya Cikarilmistir."sirketimiz Yonetim Kurulu 16/06/2006 Tarihli Ayo-035
Sayili Toplantisinda,sirketin 858.000 Ytl Tutarindaki Cikarilmis Sermayesinin
10.000.000 Ytl Kayitli Sermaye Tavani Icinde Kalmak Uzere 858.000 Ytl'si Nakit
Karsiligi, 1.716.000 Ytl'si Ic Kaynaklardan Karsilanmak Suretiyle 858.000
Ytl'sindan 3.432.000 Ytl'sina Arttirilmasiyla Ilgili Olarak Sermaye Piyasasi
Kurulu Tarafindan Onaylanan Izahname Ile Kayda Alma Belgesinin Tescil Ve Ilan
Edildigi Anlasilmakla; Ortaklarimizin Arttirilan 2.574.000 Ytl Tutarindaki
Sermayeyi Temsil Eden Paylardan Ellerindeki Paylarin %100 Oraninda Yeni
Pay Alma Haklarini 4 Numarali Yeni Pay Alma Kuponlariyla 1 Ytl Nominal Degerli