View Full Version : ATSYO Atlantis Yat. Ort.
Objektif
06-02-2004, 18:15
ATSYO Atlantis Yat. Ort.
serdarkus
19-02-2004, 10:33
Tarih: 19.02.2004
*** Temettu Odemesi : ATSYO.E % 30 (A.O.F : 3.289 TL). [ Not:Temettu oranlari brut oranlari ifade etmektedir.]***
kazancli
25-02-2004, 23:46
ATLANTIS YO NIN YK TOPL.DA, KAYITLI SERMAYE TAVANININ 20 TRLN TL YE YUKSELTIL. KARARLASTIRILDI
ATLANTIS YATIRIM ORTAKLIGI A.S. NIN 23.02.2004 TARIHINDE YAPILAN
YONETIM KURULU TOPLANTISINDA, KAYITLI SERMAYE TAVANININ 1 TRILYON TL DEN 20
TRILYON TL YE YUKSELTILMESINE VE BUNA ILISKIN ANA SOZLESMENIN 11. MADDESININ
TADIL EDILMESINE KARAR VERILDIGI BILDIRILMISTIR. ANA SOZLESMENIN SOZ KONUSU
MADDESININ ESKI VE YENI SEKLI GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANACAKTIR.
eski hisse nette yazd1g1mda hisse 2300 civar1ydi iyi kar getirdi birde bu karari spk kabul ederse dahada ilginç hareketler gorebiliriz cok buyuk karlar
m yılmaz hemen hemen hergün bu kağıttan ufaktan mal alıyor ve payını yukseltıyor neden acaba?yoksa yeni bir çıkış dalgası mı olacak bu kağıtta? varmı bilgisi olan?
kazancli
11-03-2004, 20:01
diger kardes sirketinin daha pahalli olmasina ragmen godterdigi performans ortada ats cok daha ucuz toplaniyor ama yavas yavas cok da somut bir goruntu yok suan al diyecegim kagitlardan degil ama gozununun onunden ayirma dediklerimden
sermaye artırımını kabul ettimi spk bilgisi olan varmı
designer
04-04-2004, 15:48
2. Kayýtlý Sermaye Sistemine Geçme veya Tavan Yükseltme:
Kurul bu hafta içinde 3 ortaklýgýn ise kayýtlý sermaye tavanýný yükseltme talebini uygun görmüştür.(Tablo:6)
Tablo: 6 (Milyar TL)
Ortaklýğýn Unvaný Önceki Kayýtlý
Sermaye Tavaný
Yeni Kayýtlý
Sermaye Tavaný
Ödenmiº veya
Çýkarýlmýº Sermayesi
1. Eczacýbaşý Yatýrým Ortaklýgý A.Ş. 5.000 25.000 4.987,5
2. Atlantis Yatýrým Ortaklýgý A.Ş. 1.000 20.000 1.000
3. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. 300 500 292
kaynak: http://www.haberborsa.com/forum/forum_posts.asp?TID=1657&PN=1&TPN=2
EVRENSEL
12-04-2004, 21:42
temeli en düzgün ve ucuz yatırım ortaklığı. gelecek vaadediyor. toplamaya değer. tıpkı onların yaptığı gibi...
Arkadaslar Bu Kagit Hakkinda Bilgisi Olanlar Paylasirsa Sevinirim.bu Kagit Icin Inanilmaz Fiyatlara Gelecek Diye Bir Seyler Duydum.sizin Goruslerinizi Bekliyorum.
tifosiferre
24-04-2004, 11:52
Herkes bir şeyler duyuyor da kaynağı nedir acaba ve deinanılmaz fiyatlar derken hangi rakamları kastediyorsunuz?
M.YILMAZ DURMADAN BU KAGIDI ALIYOR.HERHALDE BIR BILDIGI VARDIRKI HERGECEN GUN HISSE SAYISI ARTIYOR.FIYAT OLARAKTA 5000 LI RAKAMLAR SOYLENIYOR.TABIKI BEN DUYDUKLARIMIN YALANCISIYIM. :roll:
selçuk efendi
26-05-2004, 00:16
pazartesi sabah tavan olmasının sebebi hikmeti de bir toplantı yapmalarıydı ve fakat haziiruun yeterli diilmiş filan.... o kadar kolay tavan oldu ki... çok iddaalı olmiyim ama sermaaye tavanını 20 trilyona çıkarttıktan soona şirketin ilk güzel açıklaması ya da ilk beklentide akıl almıycak şeyler yapabilir. Mustaa aabim de güzel güzel topluyor ama biraz daa toplıycak heralde, yaani gaalibaa :p
cc arzı=ARFYO+ATSYO+?=?.............
acaba atsyo bu ralliyi yarın yüksek bedelli açıklayıp,sonrasında salı ikinci seans da da sürdürürse nereye gider diye merak ediyorum doğrusu..... :roll:
SALESMAN
14-06-2004, 18:22
Atlantİstekİ Mantik Şudur, Sermayetavanini 1 Den 20 Trİlyona YÜkseltİp Daha Sonra Bedellİ Ye Gİtmek Ancak Mustafa Yilmaz 3000 Tl Olan KaĞitta Bedellİ İŞİne Gİrmez Rİsklİ Olur Elde Kalir Bu Sebebple .kaĞidi Önce Bedellİye Gİrmeye DeĞecek Bİr Fİyata Çekeceklerİnİ DÜŞÜnÜyoruz...
Tabİ Kendİsİ De BÖyle DÜŞÜyormu Orasi Bellİ DeĞİl...
SALESMAN
14-06-2004, 18:23
Bu Arada Dİdeban , Atlantİsİn Cola İŞİ İle HİÇbİr Alakasi Yok..
Atlantisin yükseleceğini bilmiştim bugünde hacimsiz düştü gibi genel krul tarihide yakınlaştı bugün yarın bir hareket daha deneyebilir.
selçuk efendi
14-06-2004, 22:26
genel kurulları erteleye erteleye 4-5bin yapıcaklar heralde:p ... bir de, Faatih arkadaşım bu hissede uzun süredir hacim yok ki zaaten, naapmaya çalışıyolar bilemiyorum ama hedefi güzel... alınıp beklenecek bi kaat
SALESMAN
15-06-2004, 13:27
fatih, atlantisin genel kurulu pzt yapıldı zaten..
alla alla ben 20sinde biliyorum yada biliyordum ee sonuç ne yazıyı yapıştırın baride ne demişler görelim.:)
arkadaşlar bu kağıt ne olduda 2. seans tavan oldu...acaba bedellimi açıkladı veya bir habermi geldi?..ltf bilgisi olan yazsın.. :confused:
bütün siteleri araştırdım ilgili bir haber bulamadım...
yüksek bedelli açıklaması yakındır galiba... :cool:
eğer yarın birinci seans tavan olursa pek fark etmez...
ama eğer 2. seans da tavan çekerse....
ben bu işten HUYLANIRIM arkadaş.... bu kağıt sadece yüksek bedelli gazıyla 4000 i geçmez...geçemez
yarın ki 2. seans daki hareketi eğer tavan olursa..şahsi düşüncem önemli ve sürpriz bir haberin öncü hareketi olarak algılanabilir...acaba?.... :confused: : :rolleyes:
yarın bekleyip görelim bakalım...
SALESMAN
17-06-2004, 13:14
#14 14-06-2004, 17:22
SALESMAN
Yeni Üye Duhül: Mar 2004
Gönderi: 16
--------------------------------------------------------------------------------
Atlantİstekİ Mantik Şudur, Sermayetavanini 1 Den 20 Trİlyona YÜkseltİp Daha Sonra Bedellİ Ye Gİtmek Ancak Mustafa Yilmaz 3000 Tl Olan KaĞitta Bedellİ İŞİne Gİrmez Rİsklİ Olur Elde Kalir Bu Sebebple .kaĞidi Önce Bedellİye Gİrmeye DeĞecek Bİr Fİyata Çekeceklerİnİ DÜŞÜnÜyoruz...
DİDEBAN 2 GÜN ÖNCE KAĞIT 2950 İKEN YUKARIDA Kİ YAZIDA SANA NEYİN NEDEN OLACAĞINI AÇIKÇA SÖYLEMİŞTİM AMA SEN ANLAMAMIŞSIN, HALA YÜKSEK BEDELLİ BEKLENTİSİ DİYORSUN BU BİR BEKLENTİ DEĞİL YÜKSEK BEDELLİ BU KAĞIT İÇİN ANCAK OLUMSUZ BEKLENTİDİR, BEDELLİ VERSELER ALACAK MISIN YANİ? BEDELLİ AÇIKLANDIĞI GÜN SEN ÇOKTAN REALİZASYONUNU YAPMIŞ OLMALISIN BU KAĞITTA.
#14 14-06-2004, 17:22
SALESMAN
Yeni Üye Duhül: Mar 2004
Gönderi: 16
--------------------------------------------------------------------------------
DİDEBAN 2 GÜN ÖNCE KAĞIT 2950 İKEN YUKARIDA Kİ YAZIDA SANA NEYİN NEDEN OLACAĞINI AÇIKÇA SÖYLEMİŞTİM AMA SEN ANLAMAMIŞSIN, HALA YÜKSEK BEDELLİ BEKLENTİSİ DİYORSUN BU BİR BEKLENTİ DEĞİL YÜKSEK BEDELLİ BU KAĞIT İÇİN ANCAK OLUMSUZ BEKLENTİDİR, BEDELLİ VERSELER ALACAK MISIN YANİ? BEDELLİ AÇIKLANDIĞI GÜN SEN ÇOKTAN REALİZASYONUNU YAPMIŞ OLMALISIN BU KAĞITTA.
sayın salesman neyin neden olacağı izahatlarınızı herkes gibi takip edip, kısmen katılmaklada beraber,bir zahmet neyi anlayıp anlamadığımızı(şahsımın) fazla yorumlamayınız ltf!!!
ben bu hisseyi 5 aydır adım adım takip ederim...neyi amaçladığını, bedelliyi,hareketlerini takip etme mantığım bu hissede biraz farklıdır..
eğer beklentilerim gerçekleşirse bu sayfalara zamanı geldiğinde yazarım...
bu kağıtta 4000 ler çok önemli bir direnç kavşağıdır..kırarsa bu kağıt beraberinde sürpriz açıklamalar gelebilir diye düşünmekteyim... :roll:
yinede sn.salesman ın bedelli açıklanmadan kar realizasyonu yapılmalıdır tespitinide göz ardı etmiyorum....
doğrusu 4000 üzeri çıkacakmı çıkmayacakmı çok merak ediyorum......
selçuk efendi
21-06-2004, 16:51
atsyo güzel gözüküyor bana, % 10-20'ye girilir bence. hayırlısı... tersi durumda en fazla 2800:)
epey bir vakitdir ayrı kalmıştık...bugün tekrardan dönüş yaptım..
artık 3000 ler taban onun için ....girmiyeli çok hareketlenmiş....
bakalım umarım bana yarın aşağı doğru bir hoşgeldin yapmaz...
ya bu kağıt sağolsun yine beni üzmedi....bende onu kırmayacam...
son dakikada tekrar girdim..bakalım bu aşk nereye kadar sürecek... :D
işlem hacmi çok düşük bu seans...6.1 milyar...
onun içinde kısmen benim yaptığım alış-satış da var galiba....yani biraz yüklenseymişim tahta tavan olacakmış sanırım.. :D
yinede bu kadar az işlem hacmi benim değerlendirmeme göre hayra alamet gibi geliyor....
selçuk efendi
28-06-2004, 13:44
3000 altına bekliyorum. ordan girerim ancak:)
rdemircan
30-06-2004, 20:40
herkeze merhaba ATSYO için bekleyenler...
yatırım ortaklıklarıyla ilgili tüm yazılarınızı okuyorum ancan bildiğini zannedenler daima yanılırlar helede borsada. bu işi bilen olmamıştır olamazda. kimi mustafa yılmaz'ın stratejisibi çözmeye çalışıyor kimileri çeşitli senaryolar çiziyor. şirketler piyasa değerlerinden çok daha farklı fiyatlarda işlem görüyor. kimin ne yapmak istediğini asla bilemezsiniz, hatta ne yapacaklarını yada planlarını söyleseler bile helede borsada oturtamayabilirler. bu nedenle hiç olmazsa başkalarını yanıltmayın. sizler okyanusta sadece bi balıksınız bu nedenle pastanın büyük dilimlerini asla pay etmeyin. kimin ağzı ne kadar büyükse o kadar fazla ısırır. ama sizler değil bunu bilesiniz. ağzının büyük olmasıda bazen yeterli olmayabilir aynı zamanda planlı ve akıllı ısırmalısın. kafanızdaki seneryoları başka insanları çekmek için yazmayın önce bunlara sizler inanın sonra vebalı büyük olur. yarın bende bulunan 47.000. lot atsyo kağıtlarını satsam taban yapabilirmiyim eveeeet. peki ne kadar insan panik yapıp satmaz bu kağıdı. akıllarda bi soru acaba genel kurulla ilgili kötü bi tiyomu geldi diye düşünüp elindeki ATSYO fora. onun için düşünerek ve can yakmamaya dikkat ederek yazınız lütfen. iyi kazançlar. bol şanslar....
herkeze merhaba ATSYO için bekleyenler...
yatırım ortaklıklarıyla ilgili tüm yazılarınızı okuyorum ancan bildiğini zannedenler daima yanılırlar helede borsada. bu işi bilen olmamıştır olamazda. kimi mustafa yılmaz'ın stratejisibi çözmeye çalışıyor kimileri çeşitli senaryolar çiziyor. şirketler piyasa değerlerinden çok daha farklı fiyatlarda işlem görüyor. kimin ne yapmak istediğini asla bilemezsiniz, hatta ne yapacaklarını yada planlarını söyleseler bile helede borsada oturtamayabilirler. bu nedenle hiç olmazsa başkalarını yanıltmayın. sizler okyanusta sadece bi balıksınız bu nedenle pastanın büyük dilimlerini asla pay etmeyin. kimin ağzı ne kadar büyükse o kadar fazla ısırır. ama sizler değil bunu bilesiniz. ağzının büyük olmasıda bazen yeterli olmayabilir aynı zamanda planlı ve akıllı ısırmalısın. kafanızdaki seneryoları başka insanları çekmek için yazmayın önce bunlara sizler inanın sonra vebalı büyük olur. yarın bende bulunan 47.000. lot atsyo kağıtlarını satsam taban yapabilirmiyim eveeeet. peki ne kadar insan panik yapıp satmaz bu kağıdı. akıllarda bi soru acaba genel kurulla ilgili kötü bi tiyomu geldi diye düşünüp elindeki ATSYO fora. onun için düşünerek ve can yakmamaya dikkat ederek yazınız lütfen. iyi kazançlar. bol şanslar....
:) :p
selçuk efendi
30-06-2004, 20:50
hocam şu 47bini bi satsana, biz de alalım biraz. taban yap şu kaadı, herkez kaçar mı, herkez alır mı bi görelim. hani yaarının senaryosu belli olsun maksat:)
makrombor
01-07-2004, 00:24
sen bı 10 bin sat da gönüller şenlensin:)bakalım kaç kademe sensiz yıkılıyo..
rdemircan
03-07-2004, 22:29
AliŞlar
16.06.2004 Denİz Yatirim 3.276tl Ortalama İle 5.784.lot
DiŞ Yatirim 3.258.tl '' 3.965.lot
Yk Yatirim 3.012.tl '' 2.288.lot
Hele İŞ Yatirim 3.550.tl '' 1.937.lot
Satanlar Hsbc 3.065.tl '' 5.430.lot
Alternatİf 3.094.tl '' 4.962.lot
Bumerang 4.000.lot
17.06.04 Garantİ Y. 3.573.tl '' 10.620.lot
Ata Yatirim 3.771.tl '' 7.512.lot
Yİne İŞ Yatirim 3.593.tl '' 5.286.lot
Tabİ Bu Arada Bumerang 20.000. Ot Satiyor
Kisacasi Alimlar Bu GÜnÜn Hep Üzerİnde Herks BİŞİler SÖylÜyor Yorumluyor. Bedellİ Yada Bedelsİz, UÇacak Yada UÇmayacak, Bu KaĞit Dnzyo Gİbİ Olursa ŞaŞirmayin. Fakat PortfÖy DeĞerİnİn Altinada DÜŞmez EĞer DÜŞerse Bu Bİr Taktİktİr Sakin Aldanmayin. Tasfİye SÖz Konusu Bİle Olamaz. Şİrket 1 Trl'dan 20 Trl'yona Sermaye Arttirimina Gİtmeyİ Planlarken Ve Bunca Yo'larin Zararina RaĞmen Kardayken Helede Mustafa Yilmazinda 2'ncİ En BÜyÜk Hİssedariyken Tasfİye Olmasi MÜmkÜn Bİle DeĞİl. Kafalariniz KariŞmasin. Borsa Da En BÜyÜk KazanÇ Bekle Ve GÖr Olur Genelde. Sabretmesİnİ Bİlİn Sali Yada ÇarŞamba Harekete BaŞliyacaĞiz Hafta Sonunda Dergİlerİ Okuyun Gerekenlerİ ÖĞreneceksİnİz. Bu Hafta BaŞliyorum ArkadaŞlar Siki Durun TelaŞ Etmeyİn LÜtfen. Sabirla Seyredİn Ve Aldanmayin. Benİ Dİnleyenler Kazanacak Dİyorum O Kadar. Harİka Bİ Dalgalanma YapacaĞim Sİzde ŞaŞiracaksiniz Tabİ Yurt DiŞina Çikma İhtİmalİm SÖz Konusu Olmazsa. 8 Temmuz'a Kadar Gerekenlerİn Temelİnİ AtacaĞiz. Bol KazanÇli Haftalar. GÜnler Demİyorum Dİkkat Edİn Haftalar....
Bumerang ilk önce 5bin verdi daha sonra ikinci tavana doğru 15bini verdi ve olayı orda bitirdi.. diğerleri ky bence.
selçuk efendi
23-07-2004, 13:07
aslında atsyo için 3000'in hemen altı ve üstü uygun seviyeler ama çoonuzun bildii gibi, bugünkü hareketin sebebi belli...tekrar dediim seviyeye gelmesi halinde % 10-20-30 kazanç zor deyil
sanırım sebep olarak bahsettiğiniz sitede ATSYO çoktandır yazılıyordu. düne kadar 3000 den alınabilirdi. ben evelsi gün aldım 3000 den bugün 3350 den verdim. Herkes bazı şeyleri düşünmesi gerek. malı çıkarken alıyorlar, sonra da efendim neymiş mal pazarlanıyor. O sitedeki yöneticiyi çok iyi tanıyorum ve yok öyle bişey. Ama hisse hakkında söylediklerin doğru. Sürekli trade imkanı veriyor.
selçuk efendi
23-07-2004, 13:24
mal pazarlama demiyelim ama önce alıp sonra kamuoyu oluşturma denilebilir... bu kaat için mal pazarlama diyemeyiz.. dediin gibi, hisse yaklaşık 6 aydır zaaten gündemde(sermaye tavanını 1den 20 trilyona çıkartma kararı dolayısıyla)
kağıt bana göre müthiş potansiyel..kanaatimce en buyuk handikapı üzeirinde ki japon yapıştırıcıları.. :D ..yarın tavan serisine başlarsa üzülürüm..çünkü imkanlarım mallanmaya fırsat vermedi..
hayırlısı olsun...
borsatuyo
01-09-2004, 20:09
ya şimdi düşünceleriniz değiş ti mi?
borsatuyo
01-09-2004, 20:42
izlemedeydim,artık yukarı yapacağını düşünüyorum,yarın için alıcıyım.
digerlerine takılırmı sizce, diğer yolarda bugün genel bir hareket var...
Bedelli tarihi açıklansa da bi hareketlense
rdemircan
02-09-2004, 20:34
merhaba, lütfen artık vazgeçin şu yo'lardan. illede yo almak istiyorum diyorsanız AGYO'ya yönlendirin kendinizi. diğerlerinden bişi olmaz aylarca böyle bekler durursunuz. ani hareketlerde yukarı olur satmaya fırsat bulamazsınız bile. beni dinleyin AGYO alın. kağıdın piyasa değeri ve bugünkü değeri arasında dağlar var. eee elbette biri çıkar bunu farkeder. bu kağıt önümüzdeki senede çok iyi sermaye arttırımı ve kar payı verir. bu yazıyı biyere yazın ve o tarihlerde bakın. 650-660 lardan alın biriktirin. diğerleri hikaye. ben 250 lira karla ATSYO sattım ondan sonra 6-7 milyar başkalarından kazandım. ama ATSYO 300 liradan fazla düştü. aldanmayın hikayelere de inanmayın. beklentisi falanda yok. bol kazançlar...
a-gyo nasıl yo oluyor anlamadım...
selçuk efendi
03-09-2004, 00:07
du bakalım, ben araştırıyom:D
rdemircan
03-09-2004, 16:30
siz araştırın, araştırın atı alan üsküdarı geçti. agyo'ya bakın agyo'ya arkadaşlar. araştırmalarınızı merak ediyorum neler yapıyorsunuz acaba. bu hisse daha çok gidecek. ben 720den verdim tekrar alttan almayı denicem. sizler hala araştırın arkadaşlar. aman haaaa iyi araştırın. ama dikkat edin araştırmalarınız bitince kağıt 1000 liraları geçmesin. çok geç kalırsınız...
rdemircan
03-09-2004, 16:33
benim sözüme az çok inanlara bir kağıt daha söylim. riski sevenler ve beklemeye tahammül edenler PKART. bu kağıt 5000-10000 arası haberiniz olsun. ben 3100'den aldım. dün tavandı, bugün ilk seans verdiler kredili hesaptan 3675 liradan tekrar alıp kredilide bulunanları 3900 den verdim. alın diyorsam alın. beni dinlemeyen kafasını vuruyor ufak tefek alın bişiler kazanın. borsanın tek kağıdı tabiki kendi dalında. en azından listenize koyun takip edin. yanlmadığımı göreceksiniz. tıpkı bisas da yanılmadığım gibi. agyo ve pkart. bol kazançlar....
rdemircan
03-09-2004, 16:39
heee birde müsadenizle bişi belirtmek istiyorum. şu an saat yukarıda da görüldüğü gibi 15:41 plaskart 3825-3850 kapanışa bakın bakalım neler olacak. buda bugünün muhtemeli. eeee elbetteki az çok geleceğin de ıspatı sayılabilir. ben 50.000 lot agyo'ları verdim. önemli değil canım üç milyar karla. ama mutlaka bir daha alıcam. ama 650-660 dan alıcam. hepinize kolay gelsin arkadaşlar....
Burası AGYO topiği mi, yoksa PKART topiği mi? Yoksa ben mi yanlış topiğe geldim.
Rdemircan kardeşim; kimseye al sat tavsiyesi yapma. Sadece düşüncelerini yaz. Bu site nelerini gördü. Bir hisseyi al deyipte tepetaklak giden hisseler, sat deyip te tavan üstüne tavan çekenler. Şimdi sen kimseye ATSYO tavsiye etmiyorsun. Kağıt zaten toplu. Bakarsın M.yılmaz ın canı sıkılır kağıdı götürür. Bunun garantisini nasıl verebiliyorsun? LÜTFENNNNN
rdemircan
03-09-2004, 17:46
nkd görürsün kardeşim garantiyi.... benim adın rdemircan...... bir kaç gün sonra seni bulurum ben...
selçuk efendi
03-09-2004, 17:59
muhtemelen kapanış nooldu demircan... efenim??? yannış anlama, pkartın ben de prim yapacaanı tahmin ediyorum.. agyoya karışmam ama araştırma mevzuusu şöyle, agyo bir yo diil, gyo'dur. onu annatmaya çalıştık... bi de çok iddaalı konuşmassan, ilerde alabileceen kırmızı rengin tonunun azalacaanı -garanti- edebilir sana.. biraz daha dikkat...
not: 8 temmuza kadar gerekenlerin temeli atılacak garantisi vermiştin, onu hiç demiyorum bile bak belki yurtdışına çıkmışındır diye:p
İyi kardeşim gör beni:)
Bende ATSYO da yok AGYO da yok PKART ta yok. Söylemek istediğim:Selcuk efendi nin dediği gibi iddialı konuşma. Burası İMKB. Yarının ne olacağını kimse bilemez. Ama ben öyle tahmin ediyorum ki: sende yüklü ATSYO var ve M.yılmaz ı gaza getirmek istiyorsun:)
Selamlar,saygılar
SPK Atlantis Yatırım Ortaklığının sermayesini 1 trilyon lira bedelli artırarak 2 trilyona yükseltmesini onayladı (14:18)
bu kagıt dnzyo gıbı olacak
tartumar
07-10-2004, 16:04
o neydi öyle ya 2920 ye indi ben bağlanıp alış emri verene kadar çıktı gerçi ama genede çok korkuttu şirket battı sandım valla ...
Atlantis Yatırım Ortaklığı 705.4 milyar lira kar açıkladı sermaye kadar kar . Yo hareketi başlayablir.
Birileri kimseye yar etmeden topluyor sanki .
selçuk efendi
27-10-2004, 23:36
şu an için gelişecek bi hareket 3700 civaarına kadar olur diye düşünüyorum.. ama iy bi haber, güçlü bi yükseliş hedefi yükseltebilir:)
tartumar
28-10-2004, 11:50
yanlış hatırlamıyorsam bu hissenin yaptığı bedelli başvurusuna bir ay kadar önce spk dan onay çıkmıştı yani bölünme tarihi her an açıklanabilir işte bu haber bu hisseyi 3700 lerin üzerine saniyesinde atar.
tartumar
01-11-2004, 21:38
yaa bu hisseye ilgi bu kadar azmı yoksa sessizlik politikası mı izliyorsunuz ???
tartumar
08-11-2004, 13:55
pes yani tarih açıklandı hala kimse bir şey yazmıyor spek kızacak yukardan kimseye mal veremem baksana kağıda hiç ilgi yok diyecek ,bi kaç lokma bi şey yazın yaa...
hocam sen takma kafanı biz sessiz sedası tradeimizi yapıyoruz, azar azar bak bugunde primini yaptı Allah bereket versin ne diyeyim
serdarkus
17-11-2004, 12:07
Tarih: 17.11.2004
*** Sermaye Artirimi : ***ATSYO*** .E (% 100 Bedelli, Bolunme sonrasi A.O.F. : 2177.-TL). ***
kazancli
17-11-2004, 12:37
avrsy ile birlikte yükselmesi gereken senetlerden avrsyyayı tercih nedenim daha derinlikli olması ama az miktar yatıracaklar en az 2 tavan görecektir düşüncesindeyim
kazancli
17-11-2004, 12:51
ulennnnn yazdık 15 dakika sonra tavan oldu, biraz avrasya yerine bundan alsaymısım:))
kazancli
17-11-2004, 15:05
Atsyo 34869 2288 77.6 -26,463 2269 -59 8,406 19 10,040 -18,446 -8,406
Garanti Yat. 10199 2249 22.7 Tacirler Men. -8,350 2234 -19 0
Ataonline Men. 8595 2288 19.1 Universal Men. -6,177 2317 -14 0
Seker Yatirim 6647 2333 14.8 Hsbc Yatirim -4,766 2314 -11 0
Is Yatirim 4895 2316 10.9 Akdeniz Menkul -4,000 2190 -9 0
Gedik Yatirim 4533 2283 10.1 B.a.b. Menkul -3,170 2301 -7 0
Diger 10040 22.4 Diger -18,446
Ahmet 75
19-11-2004, 13:48
Atsyo'nun bölünmeden önce pay başı değeri kaçtı, şu an için pay başı değeri kaçtır? Bedelli sermaye artırımının buna etkisi nasıl olmuştur? Sermaye artırımı tamamlandıktan sonra bir değişiklik olacak mıdır?
Sanırım sağlıklı bir temel analiz için bunların cevabı önemli.. Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarlarsa bundan sonraki YO bedelli-bedelsiz sermaye artırımlarının şirket değerine etkisi konusunda bilinçlenmiş oluruz..
uzunvadeci
19-11-2004, 14:54
Sn. Ahmet 75
YO DEĞERLEMELERİ topicini incelerseniz,yanıt bulabileceğinizi sanıyorum.
moiz kohen
22-11-2004, 06:32
Atlantis Yatırım Ortkalığı A.Ş.'nin 19.11.2004 tarihli yazısı aşağıya
çıkarılmıştır.
"Konu: Sermaye Artırım Süreci ile ilgili Yönetim Kurulu Kararı
Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda;
1. Çıkarılmış sermayesinin 1 trilyon TL'den 2 trilyon TL'ye yükseltilmesi
işlemlerinde yeni pay alma hakkı kullanım süresinin Sermaye Piyasası Kurulu'nun
03.11.2004 tarih ve 44/1426 sayılı kararı ile Kurumsal Yatırımcılar Dairesinden
alınan 19.11.2004 tarih ve KYD-801/42132 sayılı yazı çerçevesinde 17.11.2004
-10.12.2004 olarak değiştirilmesine,
2. Yeni Pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların halka arz
süresinin de 10 gün olarak değiştirilmesine,
3. İzahname ve sirkülerde gerekli değişikliklerin yapılmasına izin verilmesine
ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kuruluna başvurulmasına,
4. Kuruldan onay alındıktan sonra İzahnamedeki değişikliklerin Ticaret Siciline
Tescil ettirilmesine ve TTSG'nde ilan edilmesine, Sirkülerdeki değişikliklerin
ise ilan edildiği gazetelerde yayınlanmasına oybirliği ile karar verilmiştir."
Şirketin yukarıdaki açıklamasına istinaden, daha önce 17.11.2004-11.01.2005
olarak ilan edilen 4 nolu yeni pay alma kuponlarının Rüchan Hakkı Kupon
Pazarındaki işlem tarihleri 17.11.2004-06.12.2004 olarak değiştirilmiştir.
26.11.2004 19.11.2004
Hbpd 1,998 2,038
Hbtd 2,566 2,078
include son yazdığın ne anlama geliyor hbpd?
huuuu komşu oğlun geldi mi ?
geldi geldi.
ne getirdi ?
incik boncuk.
kime kime.
sana bana kara kediye.
kedi nerde?
.....
11xxx lotu alan kim ?
oldu olacak pişti pişecek derken ...
ya include çok şifreli konuşuyorsun tahtanın sahibi ata mı hsbc'mi belli değil ulus mu sen yakın takiptesin şifresiz bir şekilde yorumlar mısın lütfen
tahtada gizli kapaklı konuşulacak pek bir şey yok. sadece eğlenceli yazmaya çalıştım. senette en önemli pozisyon ULUS ta. BPD olarak hala uygun seviyede. TSKYO ve bu senette olanlar çok benzer. 1840 civarı gözü kapalı aldım. burada da yazdım. 2200 ve üzerinde satarım diyordum. o seviyeye böyle hızlı devam ederse tekrar hedefimi kontrol ederim. şimdilik teknik anlamda hala güçlü duruyor. YO lar içinde primsiz olanları alıp satıyordum (günlük) ilk defa bu kağıdı, VKFYT ı ve TSKYO nı ( BPD itibarı ile pahallıdır ) tutuyorum.
ben vedalaştım. giden gider kalan sağlar sizindir.
1850-1900 arasına gelirse düşünmem alırım.
Arkadaşlar ATSYO'nun prim/pay değeri 2500 ler civarındaydı, herhalde bu haftaki yükselişle 2700 lere çıkmıştır. ATLAS'ın prim/pay değeri 4000 ler civarında yani zaten ederinde. MYZYO ve BUMYO' nun yaptığı primleri düşünürsek ben pazartesi bu kağıdın tavan olacağını düşünüyorum. Sizlerin de bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek isterim
Arkadaşlar ATSYO'nun prim/pay değeri 2500 ler civarındaydı, herhalde bu haftaki yükselişle 2700 lere çıkmıştır. ATLAS'ın prim/pay değeri 4000 ler civarında yani zaten ederinde. MYZYO ve BUMYO' nun yaptığı primleri düşünürsek ben pazartesi bu kağıdın tavan olacağını düşünüyorum. Sizlerin de bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek isterim
keşke BPD çok dikkate alınıyor olsa idi. GRNYO DNZYO ve VKFYT ECBYO karşılaştırmasını yaparsak (temel ve teknik) ne demek istediğimi anlarsınız.
KALENDER
04-01-2005, 13:55
elin mahkum ayağın gardiyan ama bugün ama yarın gedeceksin anadınmı
o gadarrrr
ATSYO - ATLANTIS YAT.ORT.
Aracı Kurum Dağılımı - [04.01.2005]
Net Lot: 3,354 T. Lot: 5,384 Net/Toplam: % 62.30 Net(5): 750 %22.36
Alıcılar
İlk 5
Net Lot: 3278
Yüzde: 97.73
Maliyet: 2.05
Satıcılar
İlk 5
Net Lot: -2528
Yüzde: 75.37
Maliyet: 2.06
Alan Net Lot % Maliyet
DELTA MENKUL 2500 74.5 2.06
DENIZ YATIRIM 333 9.9 2.06
NUROL MENKUL 250 7.5 2.04
GEDIK YATIRIM 100 3 2.05
MERKEZ MENKUL 95 2.8 2.05
DIGER 76 2.3 0
Satan Net Lot % Maliyet
EKINCILER YAT. 1000 29.8 2.05
ONCU MENKUL 577 17.2 2.06
GARANTI YAT. 451 13.4 2.08
AS MENKUL 250 7.5 2.07
POLEN MENKUL 250 7.5 2.07
DIGER 826 24
KALENDER
07-01-2005, 02:33
uyusunda böyüsün nennii tıpış tıpış yürüsün nenni
kov bostancı danayıı yemesin lahanayııı :D
ssolakoglu
13-01-2005, 13:34
Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Galip Ozturk'ten gelen yazi; 10.01.2005/12.01.2005 tarihleri arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 2,04/2,20 fiyat araligindan 140.000 adet alis islemi tarafimizca gerceklestirilmistir.
kazancli
16-01-2005, 14:10
yeni haftaya biraz fazla y.oyla giriyorum atsyonun bu hareketinin ilk hedefinin 2.60 olduğunu düşünüyorum geçilirse 3ler denenebilir 15-20gün içerisinde noktalanacağını düşünüyorum bu hareketin
sugarpan
18-01-2005, 14:50
***atsyo*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Galip Ozturk`den Gelen Yazi:
17.01.2005 Tarihinde Atlantis Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleriyle
Ilgili Olarak 2,27/2,29 Fiyat Araligindan 5.000 Adet Alis Islemi Tarafimca
Gerceklestirilmistir. Bu Islemler Sonucu Sirketteki Payim 164.652 Adetten (%
8,23), 169.652 Adede (% 8,48) Yukselmistir. ***atsyo***|
tractact
25-01-2005, 14:55
24.01.2005/24.01.2005 Tarihleri Arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi
A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 2,28/2,30 Fiyat Araligindan 20.348 Adet
Alis Islemi Tarafimca Gerceklestirilmistir.
Bu Islemler Sonucu Sirketteki Payim 179.652 Adetten (% 8,98) 200.000
Adede (% 10,00) Yukselmistir.
tractact
26-01-2005, 14:59
Atlantis Yo Hisse Islemleri Hakkinda Galip Ozturk Un Aciklamasi
Atlantis Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Galip Ozturk Den
Gelen Yazi:
25.01.2005/25.01.2005 Tarihleri Arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi
A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 2,32 / 2,35 Fiyataraligindan 20.000
Adet Alis Islemi Tarafimca Gerceklestirilmistir. Bu Islemler Sonucu Sirketteki
Payim 200.000 Adetten (% 10,00) 220.000 Adede (% 11,00) Yukselmistir
sartar2000
06-02-2005, 21:13
Bu günlerde sessiz....
KardanAdam
10-02-2005, 16:54
***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Galip Ozturk'ten gelen yazi; 09.02.2005 tarihinde Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 2,57/2,78 fiyat araligindan 22.000 adet satis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. Bu islemler sonucu sirketteki payim 220.000 adetten (%11,00) 198.000 adede (%9,90) dusmustur. ***ATSYO*** (10/02/2005 - 15:50:05)
KardanAdam
11-02-2005, 15:04
***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Galip Ozturk'ten gelen yazi; 10.02.2005 tarihinde Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 2,70/2,90 fiyat araligindan 12.275 adet satis islemi ve 2,48/2,52 fiyat araligindan 11.500 adet alis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. Bu islemler sonucu sirketteki payim 198.000 adetten (%9,90) 197.225 adede (%9,86) dusmustur. ***ATSYO*** (11/02/2005 - 13:45:43)
tractact
11-02-2005, 15:35
***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Galip Ozturk'ten gelen yazi; 10.02.2005 tarihinde Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 2,70/2,90 fiyat araligindan 12.275 adet satis islemi ve 2,48/2,52 fiyat araligindan 11.500 adet alis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. Bu islemler sonucu sirketteki payim 198.000 adetten (%9,90) 197.225 adede (%9,86) dusmustur. ***ATSYO*** (11/02/2005 - 13:45:43)
Adam üstten satıp alttan alıyor. Sıra avrsy'ya da gelir herhalde...
KardanAdam
14-02-2005, 15:04
***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Galip Ozturk'den gelen yazi: 11.02.2005/11.02.2005 tarihleri arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleriyle ilgili olarak 2,46/2,60 fiyat araligindan 12.704 adet alis islemi ve 2,62 fiyattan 4.000 adet satis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. Bu islemler sonucu sirketteki payim 197.225 adetten (% 9,86) 205.929 adede (% 10,29) yukselmistir. ***ATSYO*** (14/02/2005 - 13:59:03)
braveheart
14-02-2005, 17:21
üstten sattığı zaman alan enayiler arasındayım ne yazık ki.
KardanAdam
15-02-2005, 14:53
***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Galip Ozturk'den gelen yazi: 14.02.2005/14.02.2005 tarihleri arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleriyle ilgili olarak 2,52 fiyattan 6.471 adet alis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. Bu islemler sonucu sirketteki payim 205.929 adetten (% 10,29) 212.400 adede (% 10,62) yukselmistir. ***ATSYO*** (15/02/2005 - 13:22:38)
KardanAdam
16-02-2005, 15:55
***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Galip Ozturk'den gelen yazi: 15.02.2005/15.02.2005 tarihleri arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleriyle ilgili olarak 2,68/2,80 fiyat araligindan 45.000 adet satis islemi ve 2,71 fiyattan 1.000 adet alis islemi tarafimca gerceklestirilmistir. Bu islemler sonucu sirketteki payim 212.400 adetten (% 10,62) 168.400 adede (% 8,42) dusmustur. ***ATSYO*** (16/02/2005 - 14:54:35)
dünkü denizden yapılan satışlar bugünküler değil
tractact
17-02-2005, 14:43
***atsyo*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Galip Ozturk Den
Gelen Yazi: 16.02.2005/16.02.2005 Tarihleri Arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi
A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 2.56/2.92 Fiyat Araligindan 110.290 Adet
Satis Islemi Tarafimca Gerceklestirilmistir. Bu Islemler Sonucu Sirketteki
Payim 168.400 Adetten (% 8.42) 58.110 Adede (% 2.90) Dusmustur. ***atsyo***
tractact
17-02-2005, 14:44
***atsyo*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Galip Ozturk Den
Gelen Yazi: 16.02.2005/16.02.2005 Tarihleri Arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi
A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 2.56/2.92 Fiyat Araligindan 110.290 Adet
Satis Islemi Tarafimca Gerceklestirilmistir. Bu Islemler Sonucu Sirketteki
Payim 168.400 Adetten (% 8.42) 58.110 Adede (% 2.90) Dusmustur. ***atsyo***
Yaklaşık 3'te 2'sini satmış yaw :(
tartumar
28-02-2005, 09:59
arkadaşlar imkb bültende geçenlerde hisse sayısının 2 milyon adetten 200.000 adete indirileceğine dair bir haber çıkmıştı bu ne demek oluyor birisi bana anlatabilirmi.hani bedelli bedelsiz bölünerek sermaye arttırımı nedir biliyoruzda bu şirketin küçülmesi anlamına mı geliyor ???,cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
tartumar
28-02-2005, 14:33
yok mu arkadaşlar bilgisi olan?
arkadaşlar imkb bültende geçenlerde hisse sayısının 2 milyon adetten 200.000 adete indirileceğine dair bir haber çıkmıştı bu ne demek oluyor birisi bana anlatabilirmi.hani bedelli bedelsiz bölünerek sermaye arttırımı nedir biliyoruzda bu şirketin küçülmesi anlamına mı geliyor ???,cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
salladın 2 milyon diye
858.000 lot tam olarak %100 halka açık
küçültme diye de bir şey yok ortalıkta öyle bir haberde yok
sallıyorsunuz bol keseden
tartumar
28-02-2005, 15:56
entegre arkadaşım önce okumayı öğren burası atsyo yani atlantis sen atlasla karıştırıyorsun..ok birader
sartar2000
02-03-2005, 12:25
Sayın Arkadaşlar
ATSYO hissesi 18 şubat tarhine göre 2.79 defter değeri.Metro yatırımın malları dağılmış.Bir toplama var.Dikkatle izlenmeli!
sartar2000
03-03-2005, 11:57
2.51.e değdirdi.Orada çok az çalıştı.Satmakta fayda var.2.51i geçmesi gerekir.Geçerse 2.90 hedef ama dikkatli olalım.Saygılar.
entegre arkadaşım önce okumayı öğren burası atsyo yani atlantis sen atlasla karıştırıyorsun..ok birader
Pardon yanlış olmuş
kazancli
08-03-2005, 11:34
galip amca 2 gündür pek bir ilgileniyor bu hisselerle
kazancli
08-03-2005, 19:54
%30una yakını galibin oldu
kazancli
08-03-2005, 19:55
Atsyo 236,509 2.771 97.8 -145,081 2.771 -60.0 91,428 37.8 5,351 -96,779
Deniz Yatirim 215,514 2.761 89.1 Ak Yatirim -47,235 2.808 -19.5 0
Inter Yat. 6,500 2.857 2.7 Is Yatirim -46,871 2.694 -19.4 0
Ata Yatirim 6,000 2.769 2.5 Oyak Yatirim -20,993 2.868 -8.7 0
Tacirler Men. 5,495 3.009 2.3 Garanti Yat. -16,203 2.667 -6.7 0
Ayborsa Men. 3,000 2.818 1.2 Dis Yatirim -13,779 2.879 -5.7 0
Diger 5,351 2.2 Diger -96,779 -40.0 0.0
bugunku düşüşe ragmen iyi yerde kapadı gibime geliyor acaba üstadlar bir durum değerlendirmesi yapabilirlermi...şimdiden tşk ederim...
sartar2000
11-04-2005, 11:48
sayın arkadaşlar Metro yatırımın sahibi Galip bey ve M.Yılmaz Peryo topluyor.Operasyon hazırlığı yapıyorlar.Temettü ile beraber hareket olabilir.Hem avrasya,atlas atsyo hemde myzyo hem peryoda büyük bir operasyon olacak.saygılar.
Atlantis kayıp ülke, Atsyo kayıp kağıt. Tüm zamanların en sıkıcı YO'su. Vakti zamanında bu kağıdı forumun birinde aşırı reklamla mahvetmişlerdi. 1,5 sene oldu, hala karın tokluğuna hareketlerle ikinci bir MYZYO rallisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.
Allah sabır versin!
krokodil
11-04-2005, 23:35
Atlantis kayıp ülke, Atsyo kayıp kağıt. Tüm zamanların en sıkıcı YO'su. Vakti zamanında bu kağıdı forumun birinde aşırı reklamla mahvetmişlerdi. 1,5 sene oldu, hala karın tokluğuna hareketlerle ikinci bir MYZYO rallisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.
Allah sabır versin!
amin... :)
tartumar
13-04-2005, 17:47
2.14 kapandı : : :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :mad: :mad: :mad: :mad: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :p :hayır:
tartumar
15-04-2005, 18:06
takas dağılımını verebilecek bir arkadaş var mı ?
tartumar
16-04-2005, 15:26
yok mu ?(ülker çikolatalı gofretteki küçük kızın söylediği gibi sempatik bir şekilde okunacak)
teknik göstergeler al vermeye başladı.bir hareketlenme olabilir.
atsyo
SON 1 HAFTA TAKASI ARTAN ARACI KURUMLAR
Aracı Kurum Adet Fark
THL T. HALK BANKASI A.Ş.,B 14.097,65 10.785,00
ATA ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A 17.892,89 5.071,00
DSY DIŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 311.162,01 3.000,00
EKN EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 16.108,29 2.372,00
DET DELTA MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 2.000,17 2.000,00
SON 1 HAFTA TAKASI AZALAN ARACI KURUMLAR
Aracı Kurum Adet Fark
GLB GLOBAL MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 10.878,69 -5.179,00
GRM GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A 29.149,90 -4.924,00
DZY DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A 230.660,82 -4.202,00
HLY HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 757,30 -3.817,00
GDK GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 8.691,29 -2.467,00
ARACI KURUM DAĞILIMI
Aracı Kurum Adet Yüzde
MYZ ULUS MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 692.107,00 34,62
DSY DIŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 311.162,01 15,56
DZY DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A 230.660,82 11,53
TIB T. İŞ BANKASI A.Ş.,B 138.658,45 6,93
TRM METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 88.892,00 4,44
1 Ulus Menkul 689.911 692.107 1.380 36,00 689.911 692.107 1.380 36,00 0 0 0,00
2 Dis Yatirim 309.212 309.212 618 16,00 309.212 309.212 618 16,00 0 0 0,00
3 Deniz Yatirim 230.403 232.298 461 12,00 230.403 232.298 461 12,00 0 0 0,00
4 Is Bankasi A.s. 135.208 135.208 270 7,00 135.208 135.208 270 7,00 0 0 0,00
5 Metro Yat. 89.692 89.292 179 5,00 89.692 89.292 179 5,00 0 0 0,00
6 Eczacibasi Men. 43.569 42.569 87 2,00 43.569 42.569 87 2,00 0 0 0,00
7 Ak Yatirim 30.732 30.687 61 2,00 30.732 30.687 61 2,00 0 0 0,00
8 Garanti Yat. 29.462 28.500 59 2,00 29.462 28.500 59 2,00 0 0 0,00
9 Yatirim Finansman 26.921 26.921 54 1,00 26.921 26.921 54 1,00 0 0 0,00
10 Halk Yatirim 24.843 17.263 50 1,00 24.843 17.263 50 1,00 0 0 0,00
11 Yapi Kredi Yat. 22.941 21.141 46 1,00 22.941 21.141 46 1,00 0 0 0,00
12 Teb Yatirim 22.007 21.807 44 1,00 22.007 21.807 44 1,00 0 0 0,00
13 Garanti Bank. Yabanci 19.000 19.000 38 1,00 19.000 19.000 38 1,00 0 0 0,00
14 Koc Yatirim 18.654 18.654 37 1,00 18.654 18.654 37 1,00 0 0 0,00
15 Ata Yatirim 15.823 17.896 32 1,00 15.823 17.896 32 1,00 0 0 0,00
16 Halk Bankasi A.s. 14.998 14.998 30 1,00 14.998 14.998 30 1,00 0 0 0,00
17 Ziraat Yat. 14.449 14.449 29 1,00 14.449 14.449 29 1,00 0 0 0,00
18 C Menkul 14.338 14.338 29 1,00 14.338 14.338 29 1,00 0 0 0,00
19 Oyak Yatirim 13.612 14.623 27 1,00 13.612 14.623 27 1,00 0 0 0,00
20 Ekinciler Yat. 12.658 11.948 25 1,00 12.658 11.948 25 1,00 0 0 0,00
21 Yapi Ve Kredi Bankasi A.s. 12.639 12.639 25 1,00 12.639 12.639 25 1,00 0 0 0,00
22 Finans Yat. 10.284 10.284 21 1,00 10.284 10.284 21 1,00 0 0 0,00
23 Gedik Yatirim 8.625 9.319 17 0,00 8.625 9.319 17 0,00 0 0 0,00
24 Vakif Yat. 8.372 9.072 17 0,00 8.372 9.072 17 0,00 0 0 0,00
25 Meksa Yatirim 6.616 5.616 13 0,00 6.616 5.616 13 0,00 0 0 0,00
SON 1 HAFTA TAKASI ARTAN ARACI KURUMLAR
Aracı Kurum Adet Fark
HLY HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 26.053,30 25.296,00
IYM İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 4.000,00 2.500,00
NUR NUROL MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A 3.606,87 2.406,00
TIB T. İŞ BANKASI A.Ş.,B 140.086,45 1.428,00
ADB ANADOLUBANK A.Ş.,B 1.720,53 1.120,00
SON 1 HAFTA TAKASI AZALAN ARACI KURUMLAR
Aracı Kurum Adet Fark
AKM AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 30.731,49 -9.132,00
GLB GLOBAL MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 5.162,69 -5.716,00
EKN EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 10.581,29 -5.527,00
YKR YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 26.059,63 -3.764,00
MYZ ULUS MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 689.911,00 -2.196,00
ARACI KURUM DAĞILIMI
Aracı Kurum Adet Yüzde
MYZ ULUS MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 689.911,00 34,51
DSY DIŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 309.212,01 15,46
DZY DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş.,A 230.402,82 11,52
TIB T. İŞ BANKASI A.Ş.,B 140.086,45 7,00
TRM METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.,A 89.292,00 4,46
tartumar
25-05-2005, 12:41
genel kurul yaklaşıyor (30 mayıs)
tartumar
26-05-2005, 13:09
2.14 kapandı : : :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :mad: :mad: :mad: :mad: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :p :hayır:
Bir ay önce bana kafayı yedirten kapanış rakamı şimdi yüzümü güldürüyor..
ah borsa ah sen var ya sen.....
teknik göstergeler al vermeye başladı.bir hareketlenme olabilir.
15 gün önce belirtmiştim sabreden kazandı.
KardanAdam
27-05-2005, 17:26
***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Buyuk Istanbul Otobus Isletmeleri A.S.'nden gelen yazi: Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VIII, No:39 sayili tebligi uyarinca yapilmasi gereken ozel durum aciklamasina istinaden Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetlerinde tarafimizca yapilan islemler asagidadir. (27.05.2005 tarihinden borsaniza gonderilen ozel durum aciklamamiz sehven yanlis yazilmis olup dogrusu asagidadir.) 24.03.2005/26.05.2005 tarihleri arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1,88/2,39 fiyat araligindan 247.006 adet alis islemi ve 1,90/2,41 fiyat araligindan 69.186 adet satis islemi tarafimizca gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani %8.8 olmustur. ***ATSYO*** (27/05/2005 - 16:00:12)
KIZILMASKE
02-06-2005, 12:29
***ATSYO*** Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Buyuk Istanbul Otobus Isletmeleri A.S.'nden gelen yazi: Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:VIII, No:39 sayili tebligi uyarinca yapilmasi gereken ozel durum aciklamasina istinaden Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetlerinde tarafimizca yapilan islemler asagidadir. (27.05.2005 tarihinden borsaniza gonderilen ozel durum aciklamamiz sehven yanlis yazilmis olup dogrusu asagidadir.) 24.03.2005/26.05.2005 tarihleri arasinda Atlantis Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 1,88/2,39 fiyat araligindan 247.006 adet alis islemi ve 1,90/2,41 fiyat araligindan 69.186 adet satis islemi tarafimizca gerceklestirilmis ve elimizde bulunan mevcut hisse senetlerinin sirket sermayesine orani %8.8 olmustur. ***ATSYO*** (27/05/2005 - 16:00:12)
UZUN SÜRE KONUŞULMAYAN HİSSELER MUHAKKAK ÇIKIYOR :bravo:
Galip baba Avrasyada yaptığı gibi burda da onbin onbin toplamaya başladı gibi bakalım nolcek :D
2,29 dan girildi
tek kalem de al1m war 400 milyonluk uzun süredir bööle al1m olmam1st1 en son otogarc1lar alm1st1
yukar1 dooru cok hacimsiz ben 416 milyon hacim varken 2,29 dan girdim bak1n 458 milyon hacim var hisse 2,40, bu hisse çok toplu suan da cunku neden ulus menkul pay1 büyük ve bu posizyonu kaybetmemek için hiç sat1s yapm1o, otobusculer ve galip de al1o ama t1k yok
atsyo harekete kendi baslad1 millet avrasyaya üsüstü nie????
2.30 dan alınan atlantisler 2.43 den satılmıştır. Kalanlara bol kazançlar :gulen: :cheers:
2.30 dan alınan atlantisler 2.43 den satılmıştır. Kalanlara bol kazançlar :gulen: :cheers:
bo kazanç kardeş,yalnız ikonunu erken koymussun doğrusu, :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: olmalıydı bence.
yukar1 dooru cok hacimsiz ben 416 milyon hacim varken 2,29 dan girdim bak1n 458 milyon hacim var hisse 2,40, bu hisse çok toplu suan da cunku neden ulus menkul pay1 büyük ve bu posizyonu kaybetmemek için hiç sat1s yapm1o, otobusculer ve galip de al1o ama t1k yok
işte bu tahta için söylenecek tek şey: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
BYKUŞ kardeş 2.43 den verdiklerimizi 2.34 den yerine koyduk yani trade yaptık :gulen: :cheers:
BYKUŞ kardeş 2.43 den verdiklerimizi 2.34 den yerine koyduk yani trade yaptık :gulen: :cheers:
2,38 aşağısı olmadıkı nasıl aldınız.yoksa benmi kaçırdım :nnee:
pek yakında burasıda yazılarla dolup taşar.güzel günler yakındır.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
pek yakında burasıda yazılarla dolup taşar.güzel günler yakındır.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
haklısın.
1 adet hisse ile 1,25 pirim yaptırıyorlar ,bir hisse bile çok degerli,toplanan tahtalarda
onun için trade yapmak çok buyuk risktir.3-4 hafta içerisinde %50-100 pirim yapmalarını
bekleyeceğim,nasıl olsa alıştık sabırla tahta bekçiliği yapmaya.
sabah açılışta 1 ad hisse ile 1,25 pirim yaptırdılar
2,38 aşağısı olmadıkı nasıl aldınız.yoksa benmi kaçırdım :nnee:
Demekki kaçırmışsın en düşük 2.34 gördü :D
Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. halka arz edilmek üzere ihraç edeceği hisse senetlerinin ve bedelsiz olarak gerçekleştireceği sermaye artırımında sermayenin artırılan kısmını temsil eden hisse senetlerinin kurul kaydına alınması için spk'ya başvurdu. İstanbul Esenler Otogarı'nın işletmecisi olan Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. 2004 yılının mayıs ayında da halka arz çalışmaları başlatarak deniz yatırım önderliğindeki konsorsiyuma halka arz için yetki vermiş ancak daha sonra bu halka arzdan vazgeçmişti. şirket bu kez sermayesini 2 milyon 450 bin YTL bedelsiz ve 1 milyon 500 bin YTL halka arz edilmek üzere bedelli olarak artırarak 1 milyon 50 bin ytl'den 5 milyon YTL'ye çıkartması sırasında ihraç edeceği hisse senetlerinin kayda alınması amacıyla spk'ya başvurdu. :bravo:
Bu arada Kurul, Türkiye İş Bankası A.Ş'nin, iç kaynaklardan
karşılanmak üzere 328 milyon 184 bin 600 YTL tutarında bedelsiz hisse
senedi ihraç talebini olumlu karşıladı.
-KURUL'A BAŞVURANLAR-
SPK'ya bu hafta İzocam Ticaret ve San. A.Ş, 3 milyon 534 bin YTL,
Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş, 3 milyon 243 bin YTL, ve
Yunak Yem Sanayii ve Ticaret A.Ş, 190 bin YTL'lik bedelli hisse senedi
ihracı talebiyle başvurdu.
Turcas Petrol A.Ş, 82 milyon 331 bin YTL'lik iç kaynaklardan
üzere, 5 milyon 539 bin YTL de temettüden karşılanmak üzere bedelsiz
hisse senedi ihracı nedeniyle SPK'ya başvuruda bulunurken, Büyük
İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş, 2 milyon 450 bin YTL tutarında iç
kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz, 1 milyon 500 bin YTL
tutarında halka açılma yoluyla hisse senedi ihraç nedeniyle Kurul'a
müracaat etti. :bravo:
Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Tic. A.Ş'nin de 7 milyon
200 bin YTL'lik iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz hisse
senedi ihraç başvurusu, talebi üzerine işlemden kaldırıldı.
Bu arada Kurul, Oysa Çimento San ve Tic A.Ş'nin kayıtlı sermaye
tavanını yükseltme talebini uygun gördü
Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. halka arz edilmek üzere ihraç edeceği hisse senetlerinin ve bedelsiz olarak gerçekleştireceği sermaye artırımında sermayenin artırılan kısmını temsil eden hisse senetlerinin kurul kaydına alınması için spk'ya başvurdu. İstanbul Esenler Otogarı'nın işletmecisi olan Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri A.Ş. 2004 yılının mayıs ayında da halka arz çalışmaları başlatarak deniz yatırım önderliğindeki konsorsiyuma halka arz için yetki vermiş ancak daha sonra bu halka arzdan vazgeçmişti. şirket bu kez sermayesini 2 milyon 450 bin YTL bedelsiz ve 1 milyon 500 bin YTL halka arz edilmek üzere bedelli olarak artırarak 1 milyon 50 bin ytl'den 5 milyon YTL'ye çıkartması sırasında ihraç edeceği hisse senetlerinin kayda alınması amacıyla spk'ya başvurdu. :bravo:
hiç hareket yok ama,fırtına önxesi sessizlik mi acaba ? :confused:
sürünüdürler abi,yok bu kağıttan bişi olmaz
Bu hisse sabır işi, bu beklentiyle bu kağıt çok gider ama beklemesini bilmek gerekir şirketin 01.07.2005 tarihi itibariyle 1 pay değeri 2.65 YTL. yani zaten pirimsiz,birde otogarı koy üstüne :nnee:
tahtatnın toplu olduğu kesin.ama ne zaman hareket başlar bilinmez,herhalde galip amcanın elindeki malları alınca başlarlar,galip amcada keriz ya,tahta boyle toplu durumdayken mallarını satar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha babam de babam,yanı bekle gör.
Ekinciler 4.000 adet almış :bravo:
Tavan olacağı belliydi zaten günlerdir kağıdı topluyorlar hareket sanırım daha yeni başladı :bravo: :bravo: :bravo:
vay be dün aç gözlülük yaptım 2.30!a alış yazdım kapıt 2.31'den döndü,
kısmete bak
yarın ve sonrası günler bu topic dolar taşar,
Tavan olacağı belliydi zaten günlerdir kağıdı topluyorlar hareket sanırım daha yeni başladı :bravo: :bravo: :bravo:
:o :o :o :o :o
METRO YATIRIM bugün 117.781 adet alım yapmış topu topu zaten 1.893.000 adet dolaşımda senet var piyasada bence büyük mal almışlar umarım devamı gelir :D
san pietro
13-07-2005, 21:28
Galip Ağa fena terse getirdi milleti. Bugün tavandan 82 bin küsür lot tek kalemde satıldı ve tavan bozulmadı işte o zaman bu kağıt daha da gider dedim. Yalnız ATSYO'yu çok az lotla tavan yapınca ATLAS ve AVRSY da mal boşalttılar mı anlayamadım. Henüz takaslara bakma şansım olmadı ama bir ara ATSYO yu tavşan niyetine mi kullanıyorlar diye şüphelendim.
METRO YATIRIM bugün 117.781 adet alım yapmış topu topu zaten 1.893.000 adet dolaşımda senet var piyasada bence büyük mal almışlar umarım devamı gelir :D
tahta zaten toplanmış idi,artık tavan tavan gitme zamanıdır,ama yınede belli olmaz istediğim fiyatlara gelirse satmayı düşünürümügözüm her an ekranda olacak :tamam:
galip abim ve ekibi işi götürüyor,şimdilik ekibden cengiz kaya kardeşimiz sahnede,
gün ola harman ola,
valla ne diyim,allah nazardan saklasın hepinizi.bol kazançlar
2,86 üstü kapanış yaparsınız,
acaip hareketler yapıyorsunuz valla,h,ç trade imkanı vermiyorsunuz,ne diyim ya. :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
arkadaslar bu tahta da haraket farkl1, ulus menkul pastan1n buyugunu elinde tutuo ve hiç mal c1karm1o elinde bu tahta da metro bi halt yapamaz yaparsa da elinde ki 120 bin lotla yapar o da biseye yaramaz, dikkatli olun o yukarda yazan 117 bin zaten onlar1n mal1yd1 sadece el degistirip duruo mal, 2 ay önce otobusceler ald1 onu 2,00 2,40 lara c1k1s1 o saglad1 zaten daha sonra avrasya dan etkilenip 2,70 kadar c1kt1 fakat daha sonra otobüscülerden metin tiris ald1 o sevgiye satt1 o da cengiz kaya ya verio yani olay sizin zannetdiiniz gibi deil. mal ulus dad1r ulus da ne zamand1r ne al1s yap1o ne sat1s
sayg1lar
50,000 lot olmadan tavan yaptırırsınız,adım gibi eminim,çok ustaca ve şık hareketlerle,
arkadaslar bu tahta da haraket farkl1, ulus menkul pastan1n buyugunu elinde tutuo ve hiç mal c1karm1o elinde bu tahta da metro bi halt yapamaz yaparsa da elinde ki 120 bin lotla yapar o da biseye yaramaz, dikkatli olun o yukarda yazan 117 bin zaten onlar1n mal1yd1 sadece el degistirip duruo mal, 2 ay önce otobusceler ald1 onu 2,00 2,40 lara c1k1s1 o saglad1 zaten daha sonra avrasya dan etkilenip 2,70 kadar c1kt1 fakat daha sonra otobüscülerden metin tiris ald1 o sevgiye satt1 o da cengiz kaya ya verio yani olay sizin zannetdiiniz gibi deil. mal ulus dad1r ulus da ne zamand1r ne al1s yap1o ne sat1s
sayg1lar
yani sonuçta :topladık tahtayı,yukarıya gidiyoruz gelen gelsin diyorlar :bravo:
alan alıyor satan satıyor bizi ilgilendirmez,biz cebimize girene bakarız.
hexedemical
14-07-2005, 16:40
galip şerefszinin tahtası ky ye yemek için her haltı yapar..size verdiğini mutlaka alır ..
onun bildiğini bizde biliyoruz kardeş ,merak etme avrasya da yaptıklarını çok biliyoruz
galip bu tahtada bişey yapamaz,
sıkıyorsa elindekileri satsın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alıcısı çok,2,6-2,78 aralığından
hexedemical
14-07-2005, 17:47
sıkıyorsa elindekileri satsın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün seni kırmadılar zaten
atlantis yatirim ortakligi a.s. ile ilgili olarak
sevgi mert'ten gelen yazi;
13.07.2005/13.07.2005 tarihleri arasinda atlantis yatirim ortakligi
a.s. hisse senetleri ile ilgili olarak 2,61 fiyatindan 84.246
adet satis islemi tarafimca gerceklestirilmis ve elimde bulunan
hisse senetlerinin sirket sermayesine orani %5,0'e dusmustur.
bugün seni kırmadılar zaten
atlantis yatirim ortakligi a.s. ile ilgili olarak
sevgi mert'ten gelen yazi;
13.07.2005/13.07.2005 tarihleri arasinda atlantis yatirim ortakligi
a.s. hisse senetleri ile ilgili olarak 2,61 fiyatindan 84.246
adet satis islemi tarafimca gerceklestirilmis ve elimde bulunan
hisse senetlerinin sirket sermayesine orani %5,0'e dusmustur.
tşk,bugün sabah 13,000 lotla 2860 tavan yaptılar,maksatları birilerinin elindeki malı kapmaktı,fakat o birileri bu fiyatlara ellerindeki malı kaptırmadılar onlarda bende biliyorumki 4000 görmeden satmazlar,satmam.
kapanı düşmeyince,tavanı bozdular,al öbür cepden,koy bu taraftaki cebe, :gulen:
san pietro
14-07-2005, 22:12
bu kağıtta daha ne dolaplar dönecek....kimse satmıyorsa ben de satmıyorum arkadaş...
Sabır Sabır yaaaaa sabır :D
hexedemical
15-07-2005, 14:50
[atsyo.is] Atlantis Yatirim Ortakligi A.s. Ile Ilgili Olarak Cengiz Kaya'dan Gelen Yazi; 14.07.2005 Tarihinde Atlantis Yatirim Ortakligi A.s. Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 2,64/2.80 Fiyat Araligindan 10.000 Adet Satis Islemi Ve Tarafimca Gerceklestirilmis Ve Elimde Bulunan Hisse Senetlerinin Sirket Sermayesine Orani %5,4 Olmustur. [atsyo.is] Issue Time:13:40:23 Story No:21
taşşağını seveyim galip çıkar şunu
tartumar
15-07-2005, 16:50
yuhhh
helal olsun bizde böyle kafa bi mok olmaz..
hexedemical
15-07-2005, 21:19
yuhhhhisseyi çıkar yani milletin aklı şeyde..değilmi :)
BALLI-BABA
16-07-2005, 09:37
galip öztürk sana sesleniyorum mutlaka okuyorsundur buraları
2,76 dana verdin yine malı elemize
2,50 süründürünyorsun herkes şahit eğer benim vermemi bekliyorsan daha çok beklersin
daha önce aynı ayağı çektin bana bu sefer tek başına pastayı yemek yok
ya kağıt çıkar yada senle beraber gerikirse 1, yıl burdayım.
haberin olaaaaaaaaa asla vermek yok zaten küçük bir pörföyü ayırdım buraya sadece 9,750 ytl. hiç acelem yok hedef önce 3, sanra 5 bakılım bu sefer kim daha sabırlı olacak
2,50 süründürünyorsun herkes şahit eğer benim vermemi bekliyorsan daha çok beklersin
haberin olaaaaaaaaa asla vermek yok zaten küçük bir pörföyü ayırdım buraya sadece 9,750 ytl. hiç acelem yok hedef önce 3, sanra 5 bakılım bu sefer kim daha sabırlı olacak
bravo kardeş işte böyle düşünmeliyiz: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
hexedemical
18-07-2005, 00:48
tehlikeli düşler :)
mursilis
18-07-2005, 01:56
bakılım bu sefer kim daha sabırlı olacak
Sen merak etme Galip senden daha sabırlıdır. :gulen:
hexedemical
18-07-2005, 02:00
abi deme böyle bu adam ky ye kazandırmamak için sırf iflası bile göze alır :gulen:
galip kardeş borsaya.iflas etmek içinmi geldi ? kendisi kazanırken,istesede istemesede sabırlı olan lar (4000) e kadar mutlaka kazanacaktırlar,bu hafta 3 ün üstüne atması lazım,yarın da olabilir,diğer günde,sabır sabır.hep sabır
mursilis
19-07-2005, 02:19
Milli piyango bileti gibi bu Galip'in kağıtları....
Herkes "şimdi sıra kimde???" diye konuşup duruyor. sıraya Galip çok dikkat ediyor. Kimsenin hakkını yemeden ve sıra atlamadan gidiyor. önce Atlas sonra avrasya ve şimdi atlantis.
Bu kadar kolaymı para kazanmak..??? Bu sıralamayı ilkokul 2. sınıf öğrencisi yapamazmı? Galipin parası dağıtılacak kadar deniz ve Galip de keriz mi???? :hayır:
Ne dersiniz...!!
Bu işler sıraylamı???
Arada hiç atladığı olmazmı??
mursilis
19-07-2005, 02:31
galip kardeş borsaya.iflas etmek içinmi geldi ?
Bu söylentiyi çıkarmak kolay... Şirket onun kağıtlar ky nin.
Bak şimdi avrasyaya. Galip'in tek 1 lotu yok. Oysa şirketi o yönetiyor. Niye?? kıytırık imtiyazlı hisseleri var. hem de hiç fiyatına bedelli imtiyazlı dandik hisse.
Oysa o dandik hisse sebebiyle şirket onun. hisseler kimde? ky de. hem de full ky yüklenmiş malları. Hamal gibi.
Şimdi avrasya üst üste müthiş zararlar açıklasa asıl anlamda kim zarar eder? Elbette elinde hisseyi tutanlar...
Hisseyi yüklenen hamallar kim?
Küçük yatırımcı....
Öyleyse şunu diyelim; bu şirket batarsa ky kesin batar. Oysa Galip sadece belki "vah vah" der. Belkide "yazık oldu bu zavallılara" der. Belki......
Yo lar zaten maksimum 2 kişilik ve 2 koltuktan ibaret şirketlerdir. Batsa ne... çıksa ne....
mursilis
19-07-2005, 02:54
Mutlaka okuyordur tabi.... Galip işsiz güçsüz adamın teki. Tek yapabildiği forumları okumak. :gulen:
BİOİAŞ daki Gn YÖnetim Kurulu koltuğunu, Metro City yi ve sorunlarını, Metro yatırım menkul değerleri, Metro Turizmi, Metro travel'ı Avrasya Tur ile ilgili ileriye dönük planlarını, atlas yo, avrasya yo, atlantis yo lardaki hareketlerini ve şirket parronluğunu, yönetimi bir kenara iter... gelir senin yazını okur.
Bu adamın kafasını kaşıyacak zamanı yok. Buna emin ol. Yo lardaki hareketlere kendi bakmıyorki.... Metro yatırım menkul değerlerde adamları var. İş onlarla dönüyor. Galip bir dev. Karıncayı ezmiş ezmemiş onun için fark etmez.
Boşuna buradan seslenme saçmalığını yaşamayın. :hayır:
trademan
19-07-2005, 12:26
galib sana bir soru kıytırıktan şirketlerin ne zaman batar
bat öl geber
Arkadaşlar derinlik gören varsa mal mı çıkılıyor, mal mı toplanıyor bilgi verebilecek var mı?
hexedemical
19-07-2005, 16:14
arakdaşlar daha öncede söyledim bu galip şerefsizi K-A-Z-A-N-D-I-R-M-A-Z
çünkü adam şerefsiz..
atlas avrasya atsyo
almayın bu adamın kağıtlarını
sebep ne bu kadar düşmesine ?
hexedemical
19-07-2005, 16:26
beyler bence seasn sonu 2600 civarı kapatacak..
mursilis
19-07-2005, 16:26
arakdaşlar daha öncede söyledim bu galip şerefsizi K-A-Z-A-N-D-I-R-M-A-Z
çünkü adam şerefsiz..
atlas avrasya atsyo
almayın bu adamın kağıtlarını
Daha dün akşam uyardım. Almayın dedim.
mursilis
19-07-2005, 16:29
beyler bence seasn sonu 2600 civarı kapatacak..
Saçmalama.... Avrasya gibi 8 taban üst üste giderse aklınız uçuklar.
Sakın taban nasıl olsa diye yaklaşmayın. Avrasyadaki gibi 8 taban üst üste gelirse acırım halinize.
Adamlar kağıtları aşağı basıp tatile gidiyor.
aha da taban oldu bayram değil seyarn değil ne oluyor buna ya
tabanda kaç lot satıcı var gören var mı?
sayg1lar
bence galip elindeki o partiyi c1kard1 elinden art1k atsyo tahtas1 raatlam1st1r......
BALLI-BABA
19-07-2005, 17:03
tamammmm galip tamammmmm pesssssssss
beni mağdur ettin bari arkadaşlar mağdur olmasın aha ben çekildim yolunuz açık olsun
hexedemical
19-07-2005, 17:03
alıcı bekliyorlar galiba
pek hayra alamet değil gibi..
işte ballım böyle pes ettirir bu srfsziler :)
arkadaslar galip avrasyadan cekti paray1 atsyo dan da çekti, simdi önemli olan galip paray1 nereye gömecek??????????
sahsen ben atayo ald1m, bi kaç gün bekleyecem s1ra onda olabailir mi acaba?
hexedemical
19-07-2005, 17:14
bu galip şerefsizi atayo dadamı var.
seans sonu görelim arkadaşlar,panik yapmayın,belkide galip in elinden malı aldılar ?
sabır sabır,hep sabır
hexedemical
19-07-2005, 17:16
hacimli diplediler off
bu galip şerefsizi atayo dadamı var.
suan için yok ama elinde 3-5 trilyon var istese girer hemen...o kadar para bende olsa.......
istedikelri de bu zaten panık yapıp toplamak.
ben satmıyorum vede panık yapmıyorum,topu topu 1.600.000. lot hisse var,işlem hacmine bakılırsa,epey yol alacak diye tahmin ediyorum.
pozisyonumu korumaya devam,alış seviyelerime geldi,
tamammmm galip tamammmmm pesssssssss
beni mağdur ettin bari arkadaşlar mağdur olmasın aha ben çekildim yolunuz açık olsun
Baya sabırlı çıktın sende :gulen: 1 yıl deyipte, 3 gün sonunda aşağıdan vermek büyük başarı.
sadece el değiştirdiler,bu arada panık yapıp topladılar,takaslara bakmak lazım
hexedemical
19-07-2005, 17:30
tabndan geçirdilemri acaba yarın göreceğiz..
BALLI-BABA
19-07-2005, 17:49
Baya sabırlı çıktın sende :gulen: 1 yıl deyipte, 3 gün sonunda aşağıdan vermek büyük başarı.
şifreli yazacam çaktırma sakın
veeörürmüyem hiöüç dürirrr. :gulen:
mursilis
19-07-2005, 18:47
sadece el değiştirdiler,bu arada panık yapıp topladılar,takaslara bakmak lazım
Takaslara bakmadıysan toplandığını nasıl anladığını söylermisin??? :gulen:
mursilis
19-07-2005, 18:50
pozisyonumu korumaya devam,alış seviyelerime geldi,
koru bakalım..
2.00 lara dayandığında da böyle düşünebilecekmisin merak ediyorum.. :D
mursilis
19-07-2005, 18:55
şifreli yazacam çaktırma sakın
veeörürmüyem hiöüç dürirrr. :gulen:
ÖLÜ TAKLİDİ yapıyorsun, öylemi..!!!!! :gulen: :gulen: :gulen: :gulen:
mursilis
19-07-2005, 18:58
Adam 50 bin lotu bir anda tahtaya bastı. tek tuşla 50 bin adet hisse. Hepsi satış....HEM DE SERBESTTEN.... TEK TUŞ..... 3 kademeyi aynı anda göçürdü.
Buna can mı dayanır???
trademan
19-07-2005, 18:59
yamağı satıyor galip topluyor
kendi kendine alıp verip kağıdı düşürüyor
maksat verin malları demek
kumarcılar sizi
mursilis
19-07-2005, 18:59
seans sonu görelim arkadaşlar,panik yapmayın,belkide galip in elinden malı aldılar ?
sabır sabır,hep sabır
Fazla sabır iyi değildir..... :D
trademan
19-07-2005, 19:00
ama yememiş ky daha çok mallanmış
trademan
19-07-2005, 19:02
yarın tabandan biraz alışmı versek acaba
galib ve yamağı çok sinirli mal toplayamıyor
toplayıp yukardan uyduruk bir haberle millete kakalayacak
mursilis
19-07-2005, 19:06
yamağı satıyor galip topluyor
kendi kendine alıp verip kağıdı düşürüyor
maksat verin malları demek
kumarcılar sizi
Yeni mi uyandın??? Bütün tahtalarda buna benzer binlerce oyun dönüyor.
Vermezsen verme.... Düşünki; endeks 35 bini aşarken sen hala atlantistesin ve 2.00'a gelebilmenin hayaliyle tutuşuyorsun. Bu manzara içler acısı...Bu duruma daha fazla katlanabileceğini sanmam. 2 ay sonra ümidin tükendiğinde %20 zararla veda ediyor olabilirsin.
Ben dün dedim.... Paralar Galipte, Şirket yine Galipte, Kağıtlar ky'de. ky nin kaderi Galip'in elinde.
hexedemical
19-07-2005, 19:09
galip burayı okuyo gal,ba biizm yazılara falanmı kızdı çok şerefsiz dedik adama.. :)
mursilis
19-07-2005, 19:09
yarın tabandan biraz alışmı versek acaba
galib ve yamağı çok sinirli mal toplayamıyor
toplayıp yukardan uyduruk bir haberle millete kakalayacak
Galip mal toplamaya çalışıyor olsa emin ol bu kadar ky yi dadandırmaz. Takaslarına bak bakalım. Malı hep küçükler yemiş. Yani; zokayı demek daha doğru. Aynı avrasya taban taban giderken olduğu gibi.... Yine aynı senaryo.
Takaslara bakmadıysan toplandığını nasıl anladığını söylermisin??? :gulen:
beni bu tahtaya yönlendiren,arkadaş,seans devam ederken deniz yatırımdan 150.000 lotun el değiştireceği tuyo sunu vermişti de ondan. :gulen:
koru bakalım..
2.00 lara dayandığında da böyle düşünebilecekmisin merak ediyorum.. :D
15 gün öncesinden tahtada operasyon yapılacağı,bir vatandaşın elinde olan malı alabilmek için 2,3-,2,35 arasından toplanacağı biliniyordu,onun için bir endişem yok maliyetim zaten 2,3.
risk yoksa,kazançda yoktur: :gulen:
herkes galip in mal topladığını zannediyor: hiç düşündünüzmü galip in elindeki malı almak için böyle operasyon yapıldığını biraz beyin jimnastiği yapın bakalım.
ulus menkulun geçen haftaki ve bu haftaki takaslarını takip edin anlarsınız.
15 gün öncesinden tahtada operasyon yapılacağı,bir vatandaşın elinde olan malı alabilmek için 2,3-,2,35 arasından toplanacağı biliniyordu,onun için bir endişem yok maliyetim zaten 2,3.
Biliniyordu mu kim bu bilen kişiler, derin borsacılar mı?
anlamsız sözler
mursilis
19-07-2005, 20:11
Demek Galip'e kazık atıldı... öylemi???
Ben buna asla inanmam. Onu şeytanlıkla kimse dize getiremez.
O istemedikçe malını asla elinden alamazlar. Mutlaka danışıklı döğüştür veya danışıklı devirdir.
Her iki durumda da ky nin anasını ağlatacaklarına adım gibi eminim. Mal takaslarda hep küçüklere gitmiş. alanlar hep ufak. 50.000 lotu ky tek tuşla yemedi. Ama Galip tek tuşla zokayı ky ye yedirdi.
Bu malın el değiştirmesi olamaz. 2.000.000 hissenin neredeyse yarısı bugün piyasada idi. İşlem miktarına göre böyle.. Ama dönen mal eminim 250.000 i geçmez. her mal 4 defa dönse al sana 1.000.000 işlem hacmi. Olmadı 8 defa dönse al sana 2.000.000 Yani; toplam hisse kadar işlem adeti.
san pietro
19-07-2005, 20:58
Neyseki başka bir hisse alabilmek için dün satmışım. O ne hareketlerdi bugün. Yürek dayanmaz. Takaslar malın KY'ye kitlendiğini gösteriyor dostlarım üzgünüm...
ulus menkulun geçen haftaki ve bu haftaki takaslarını takip edin anlarsınız.
Ben Ulus'un takaslarında dikkat çekici birşey göremedim. Neyini takip edeceğimizi anlamadım?
Merkez kimin yancısı bence yarınki olayı belli edecek olan şey budur.
Bence orta vadede bu senedin yönünün yukarı olduğu çok açık. Kısa vadede ise mal çıkmaya devam ederlerse en düşük 2,10u görür diye düşünüyorum. (Yarınki taban seviyeleri civarı). Bunu Avrasya ile karıştırmayın. Unutmayın ki bunun BPDsi 2,76, elinde en çok hisse senedi bulunduran YO bu, ve borsa yükseliyor. Olası bir YO hareketinde en çok kazandıracak yatırım ortaklıklarından birisi bence bu. Galip satar Mağlup alır, bu senet bir şekilde yükselir.
Yarın 3 senaryo olabilir:
1-Yukarı açılır, kalan malları da verirler.
2-Aşağıya hızlı açılır, ve yukarı döner. Hatta aşağıdan biraz mal toplayabilirlerse tavan yaptırıp %20yi cebe atarlar.
3- Birkaç gün sakin takılıp hem KYyi bıktırırlar, hem biraz mal toplarlar ve olası bir YO hareketinde de yukarı gazlar.
Ben kendi adıma 2. senaryonun gerçekleşmesini isterim :D
Ben Ulus'un takaslarında dikkat çekici birşey göremedim. Neyini takip edeceğimizi anlamadım?
bugün denizden çıkan 180,000 lot virmanla kime geçti ,birkaç gün sonra görürsünüz. :gulen:
kağıt gidecek diyorum,kimse pek ılımlı bakmıyor,bugun el degişimi vardı diyorum buna yanaşmıyorsunuz,alın ozam size 10 puan lık uzman sorusu?
galip elindeki mal (pekde olduğna inanmıyorumya) sizde olsa bugün ki hareket nasıl yapardınız.(operasyona başlıyorsunuz;) tavan tavan mı gidersiniz,tavana gidiyor gibi yapıp mal toplamak için,aşağıya verirdiniz.
bugün bu hisseye benzer diğer bir hissede vanet te yapıldı,1,4 açıldı 1,53 tavan yaptılar sonra,tavan çözüldü,1,41 çekildi kapanış 1,45.
hem atsyo hemde vanet i dikkatli izlemenezi öneririm.her ikiside iyi ekmek yedirir,işbilene tabiki.
mursilis
19-07-2005, 23:19
Bunu Avrasya ile karıştırmayın. Unutmayın ki bunun BPDsi 2,76, elinde en çok hisse senedi bulunduran YO bu, ve borsa yükseliyor.
BPD bir halt değil. Öyle olsa ykryo gibileri çerez rakamlarda kalmazdı, değilmi..??
Yo lar BPD ye göre değerlenmez. Hatta ettikleri kar falanın bile çoğu zaman pek bir önemi yoktur. Önemli olan yo larda popülerite, beklenti ve imajdır. Salt BPD ile yo ları asla anlayamazsınız. Bunlar sanayi şirketleri gibi Fiyat/Kazançla, karlılıkla, PD/DD si ile ölçülemez.
ğeçen hafta,126,000 lotla 2610 yavan yapan cengiz kaya,10,000 lotunu satmıştı yarın görelim bu vatandaş geri kalan 116,000 loyunu ne yapmış,yada nereye virmanlamış ?nasıl olsa yarın açıklama gelir.
mursilis
19-07-2005, 23:34
galip elindeki mal (pekde olduğna inanmıyorumya) sizde olsa bugün ki hareket nasıl yapardınız.(operasyona başlıyorsunuz;) tavan tavan mı gidersiniz,tavana gidiyor gibi yapıp mal toplamak için,aşağıya verirdiniz.
Yukarıdaki sorunun cevabı: 2 tavandan sonra bir tane ky kalmaz kağıtta emin ol.
Ayrıca; bugün mal veriyormuş gibi görünmediler bence... RESMEN MAL VERDİLER.
Bu işlem hacmiyle bu kadar hızlı aşağıya gidişler hayra alamet değildir. Ben söyliyeyim.
Bu şekilde hacimli aşağıya gidişleri avrasyada da gördüğüm için 2.00 altına atlantis çok rahat gitmeli diyorum.
hexedemical
19-07-2005, 23:36
avrasya fıyatını 3 e katmıştı bu 2.0 lardan 2.7 çıktı ikisi arasında çok fark var..bana daha fazla aşağı gelmesi saçma geliyor ama galip bu adı üstünde şerefsiz.
avrasya fıyatını 3 e katmıştı bu 2.0 lardan 2.7 çıktı ikisi arasında çok fark var..bana daha fazla aşağı gelmesi saçma geliyor ama galip bu adı üstünde şerefsiz.
TŞK KARDEŞ DİLİNE SAĞLIK,HREŞEY YATIN VE DİĞER GÜN BELLİ OLUR,TAKASLAR VE AÇIKLMALAR GELİNCE GÖRECEĞİZ. :bravo:
mursilis
19-07-2005, 23:54
Bunlar malları hamallara yükleyip tatile gidiyor. Ya da belli bir süre malları uyutacaklar. Bunu adı ister tatil olsun ister uyutma... ne olursa olsun. Bugünkü takas berbat bir mal yedirme. 50 binlik zokaları yiyenler büyükler değildi... ky idi. Onlar ky lere yarın tavan yaptırmak için mal yedirmedi. Kim ky ye kazandırmak istiyormuşki Galip de yarın atlantisi mükafatlandırsın ve hemen tavan yapsın???
Bu adamı aptal yerine koymanın bedelini yarın ağır ödememenizi umarım. Çünkü; bedeli ağır olabilir.
2.00 ın altına salınmaya başladımı burada tek bir yazı yazmayacağım. Ben uyarayım. Avrasya da da aynısı oldu. Bu hacimle bu hisse asla 2.00 ın üzerinde duramaz.
Kimse hikaye yazmasın. Bunlar benim samimi duygularımdır. Aynı şeyleri avrasyada da yazdım. Hem de 3.10 ile ilk defa tabana oturduğu günün akşamı ısrarla hacim çok büyük dedim. Bu inişler hacim düşmezle asla son değildir dedim. Tam 8 taban üst üste yedi. Millet şok oldu. Ama ben hiç şaşırmadım inanın.
İnanın samimi duygularımı yazdım. Başka bir ard niyetim yok. Olamaz da zaten.
bugün denizden çıkan 180,000 lot virmanla kime geçti ,birkaç gün sonra görürsünüz. :gulen:
Deniz bunları piyasada satmış, kimseye virmanlamamış
http://www.hisse.net/td.php
Ayrıca nasıl Galip bunları alırken fiyatı 2ye katlamadıysa satarken de yarıya düşmez. Ayrıca daha ellerinde mal var ve bunu bu fiyatlardan vermek isteyeceklerini sanmıyorum. Zaten verse de alan bulunur. (Mesela ben).
Yukarıdaki sorunun cevabı: 2 tavandan sonra bir tane ky kalmaz kağıtta emin ol.
Ayrıca; bugün mal veriyormuş gibi görünmediler bence... RESMEN MAL VERDİLER.
Bu işlem hacmiyle bu kadar hızlı aşağıya gidişler hayra alamet değildir. Ben söyliyeyim.
Bu şekilde hacimli aşağıya gidişleri avrasyada da gördüğüm için 2.00 altına atlantis çok rahat gitmeli diyorum.
Fikirlerine saygı duyuyorum,ama benim pes etmek gibi niyetim yok,avrasyada ki
operasyonla buradaki operasyon çok farklı,hepimiz kazanmak için burada değilmiyiz,bi iki günde iki katı kazandırmazlar,ilgi çekerler,yukarı çekerler,aşağı verirler,bıktırırlar,sabırlı olmaz isen,kullun zarar yazar çeker gidersin. :)
mursilis
20-07-2005, 00:04
Fikirlerine saygı duyuyorum,ama benim pes etmek gibi niyetim yok,avrasyada ki
operasyonla buradaki operasyon çok farklı,hepimiz kazanmak için burada değilmiyiz,bi iki günde iki katı kazandırmazlar,ilgi çekerler,yukarı çekerler,aşağı verirler,bıktırırlar,sabırlı olmaz isen,kullun zarar yazar çeker gidersin. :)
Borsada kazanmak sadece sabır işi değildir. Salt sabır kullara değil cansızlara özgü bir hediye.
Yarın için sabırı göze alanlar belkide bundan sonraki 5-6 ayı hiç birşey yapmadan geçirecekler. Siz beklerken ve sabrederken borsa çoktaaaan 35.000'i aşmış olacak belkide.
Sonra dönüp bakacaksınızki hiçbir halt kazanamadığınız gibi hala zarardasınız.
Salt sabırla Sapaz gibi hisselerde eriyip yok olanları çoooook gördüm. Gidin de sabırın neler kaybettirdiklerini onlara sorun. Salt sabır için yarıtılmamışız. Bu bizim doğamızda yok. O cisimlere özgü bir durum. ama bazen sabır iyi olabilir. Onun da anı bu an değil.
Not: Bunlar benim samimi yorumlarım. Yanlışım olabilir.
Deniz bunları piyasada satmış, kimseye virmanlamamış
http://www.hisse.net/td.php
Ayrıca nasıl Galip bunları alırken fiyatı 2ye katlamadıysa satarken de yarıya düşmez. Ayrıca daha ellerinde mal var ve bunu bu fiyatlardan vermek isteyeceklerini sanmıyorum. Zaten verse de alan bulunur. (Mesela ben).
meksa nın aldığı 100,000 lot u görelim birde.
Borsada kazanmak sadece sabır işi değildir. Salt sabır kullara değil cansızlara özgü bir hediye.
Yarın için sabırı göze alanlar belkide bundan sonraki 5-6 ayı hiç birşey yapmadan geçirecekler. Siz beklerken ve sabrederken borsa çoktaaaan 35.000'i aşmış olacak belkide.
Sonra dönüp bakacaksınızki hiçbir halt kazanamadığınız gibi hala zarardasınız.
Salt sabırla Sapaz gibi hisselerde eriyip yok olanları çoooook gördüm. Gidin de sabırın neler kaybettirdiklerini onlara sorun. Salt sabır için yarıtılmamışız. Bu bizim doğamızda yok. O cisimlere özgü bir durum. ama bazen sabır iyi olabilir. Onun da anı bu an değil.
Not: Bunlar benim samimi yorumlarım. Yanlışım olabilir.
yorumlar farklı olabilir;ben pazarlamacı degilim,zamanında borsada epey eksi yazdım,ve şunu çok ıyı biliyorumki,günlük al sat tan uzak durduğun müddetçe,vede tuyon çok sağlam ise,sabırla bekle;işte hedefim 4,0,1ila 4 hafta içerisindede bu hedefe ulaşacağımı düşünüyorum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.