View Full Version : YTFYO Yatırım Fin. Yat.Ort.
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
iş bankası ytfyo ile tskyo u birleştirip büyük bir şirket kurcakmış bu haftaki tekborsada yazıyor. ytfyo ve tskyo da çıkış başlıyacak gibi
**ytfyo*tskyo*** Yatirim Finansman Yatirim Ortakligi A.s.'nden Gelen
Yazi: Sirketimizin 11.01.2005 Tarihinde Sirket Merkezinde Yapilan Yonetim
Kurulu Toplantisinda Sirketimiz Ile Tskb Yatirim Ortakligi A.s.'nin
Birlesmesinden Dogacak Muhtemel Yararlar Konusunda Ayrintili Calismalar
Yapilmasina Karar Verilmistir
http://tinypic.com/18bt02
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
lütfen bide böyle deneyelim bakalım ne olacak. :cool:
tırtıl26
13-01-2005, 00:34
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
lütfen bide böyle deneyelim bakalım ne olacak. :cool:
eveeeeettttttt
sussssssssssssssssssssssssssalım :roll:
aralarında 10 kurus olmasına ragmen kademeleri kol kola ..
:D
hiç sekmedi bugun masallah ..
tskyo +ytfyo+isyat=düşünemiyorum.... harika şeyler olacak.... bu üçü aynı çatı altında...bu 2005 in flash haberi...beklediğimize değecek gibi...
3-4-3 taktigi ile oynarsak iyi bir forvet yapımız var bol gollü bir mac olacak gibi..
sağ ve sol kanatlarda tskyo ve yatfyo orta da isyat..
saygılarımla..
ne zaman ulusal pazara geçiyor
kaçın bu kağıt dip dip dip....kaçan karlı kalan berbat olur....
ARKADAŞLAR YTFYO YU YORUMLAYACAK KİMSE YOKMU. TSKYO İLE BİRLEŞME OLACAKMI. BURASI ÇOK SESSİZ. KİMSE YOKMU :eek:
fırtına öncesi sesizik...
ARKADAŞLAR YTFYO YU YORUMLAYACAK KİMSE YOKMU. TSKYO İLE BİRLEŞME OLACAKMI. BURASI ÇOK SESSİZ. KİMSE YOKMU :eek:
var var sesimiz gelmıyor sanırım herkes tskyo ya yogunlastıgı icin burası sessiz kalmıs..
tabiki birlesme olacak su an sadece tarih ve ne sekılde olacagı sirket tarafından acıklanmadı..bunlar yazılanlar tabii..surenın ne kadar olacagı da bilinmıyor..hani belkı yarın belkı yarından da yakın..
bakalım bu fırtına bir bardak suda mı kopacak yoksa derya deniz de mi ?
saygılarımla..
nihayet bu kağıt unutuldu...sessiz ve derinden....az kaldı...kaçanlar pişman olacak galiba...tskyo ve ytfyo toplanıyor birileri tarafından...tsunamı bakalım ne zaman?
nihayet bu kağıt unutuldu...sessiz ve derinden....az kaldı...kaçanlar pişman olacak galiba...tskyo ve ytfyo toplanıyor birileri tarafından...tsunamı bakalım ne zaman?
bugun birbirlerine pek eslık edemediler gibi..
sanırım esıtlendıkten sonra el ele gidecekler..
en azından boyle olmalı..
saygılarımla..
northwind
05-03-2005, 18:12
Bir iyi bir kotu haberim var,Hangisini once soyleyeyim.
Kotu haberi mi?
Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 04.03.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Şirketimiz Yönetim Kurulu’nun 04.03.2005 tarih ve 139 sayılı toplantısında aşağıdaki yazılı kararlar alınmıştır. Bilindiği üzere, Şirketimizin 11.01.2005 tarihinde şirket merkezinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Şirketimiz ile TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin birleşmesinden doğacak muhtemel yararlar konusunda ayrıntılı çalışmalar yapılmasına karar verilmişti. Yapılan çalışma sonucunda muhtemel birleşmeden bir yarar sağlanamayacağı görüldüğünden iki şirketin ayrı ayrı faaliyet göstermesine ve bu nedenle çalışmaların sona erdirilmesine, Oybirliği ile karar verildi."
Simdi de iyi haber..
Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin 04.03.2005 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Şirketimiz Yönetim Kurulu’nun 04.03.2005 tarih ve 140 sayılı toplantısında aşağıdaki yazılı kararlar alınmıştır. Kayıtlı sermaye sisteminde bulunan Şirketimiz esas sözleşmesinin 11. Maddesinin verdiği yetkiye dayanarak 5.000.000 YTL’lik kayıtlı sermaye tavanı içinde 3.000.000 YTL olan çıkarılmış sermayesinin 2.000.000 YTL nakden arttırılarak 5.000.00 YTL’ye çıkarılmasına, Artırılan 2.000.000 YTL’lik sermayeyi temsil etmek üzere herbiri 1 YTL nominal değerli 2.000.000 adet 5. Tertip hisse senedinin ihraç edilmesine, Hisse Senetlerinin kayda alınması için Sermaye Piyasası Kurulu’na müracaat edilmesine, Sermaye artışı ile ilgili kararın Sermaye Piyasası Kurulu’nun "Özel Durumların Kamuya Açıklanması" tebliği çerçevesinde Sermaye Piyasası Kurulu’na ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirilmesine, oybirliği ile karar verildi
northwind
05-03-2005, 18:15
Isin turkcesi :D
Tskyo ile birlesme OUT,
%66,6 bedelli IN
northwind
07-03-2005, 12:05
Sn OBjektif,mesaj yazmistim ama cok yogunsunuz herhalde,bu senedin yeri burasi degil bunu da diger yo larin yanina alsak diyorum,artik ikincil pazarda degil....
bu senedin hikayesi ne olur inat ettim satmadım turşusunu kurdum . varmı yorumu olan
northwind
09-03-2005, 19:05
Artik tskyo ile ortak hareket etmiyor,bedelli disinda benim bildigim baska beklentisi de yok,bedelli de en erken nisan olur herhalde....
Jantrader
11-03-2005, 20:23
geri dönmenin zamani geldi bence....
1.75le sürünüyo...anlamadıgım o kadar sermaye artırımı yapıldı, o kadar zaman gecti hala bi hareket yok...sermaye artırımında bedellileri kullananlar benim rüchanlarımı alanlar nerdesiniz yaaa??
genelde en dipten hareket basliyo bu kagitta ve genelde tavanla basliyo...
bi bedelli daha geliyo bakalım bu sefer napıcak spek efendi...
northwind
14-03-2005, 11:07
Bedelli icin henuz spk ya basvurmadi...
Jantrader
29-03-2005, 19:05
2 haftada 1.7x lerden 1.3x lere geldi...grafige göre burasi artik dip olmali...1.38 e göre bpd sadece %5 primli...haziran 2004 te dip yapmis ve harekete gecmis...
izleyelim bakalim...maliyetim 1.48...bu hafta 1.3x lere düsürücem...
[QUOTE=Jantrader]2 haftada 1.7x lerden 1.3x lere geldi...grafige göre burasi artik dip olmali...1.38 e göre bpd sadece %5 primli...haziran 2004 te dip yapmis ve harekete gecmis...
izleyelim bakalim...maliyetim 1.48...bu hafta 1.3x lere düsürücem...[/QUOTE
uzun süredir yazmadığına göre hisseden çıkmışsın. ama bak ytfyo'da bekleyenler kazandı. kazanmayada devam edecekler gibi duruyor. darısı infyo'ya.
pozzecco
22-04-2005, 00:16
bedelli tarihi bellimi acaba?
bugün takas dökümlerine baktığımda bir de ne göreyim erciyes menkul haldur haldur ytfyo topluo, yarından tezi yok cüzzi bir miktar da olsa ytfyo almayı ve takip etmeyi düşünüorum. 1.75 i aşarsa ilk hedef 2.20 civarı olur yolu çok açık gözüküo, şuan elinde ytfo hissesi olan arkadaşlara bol kazançlar!!!
:dolar: :dolar: :dolar: :dolar:
1,62 den girmiş bulunmaktayım hayırlısı diyelim
ilk günden % 2.5 içerdeyiz ama sabreden derviş umradına erecek!!
işte bu yaaa hadi oglum ytfyo kim tutar seni bea!!!
taaavan şak şak şak taaaavan şak şak şak
ee tezahurat yok ondan bööle yapıo bu kagıt millet öööle kös kös oturuo
ikinci seans sonunda 1.64 ün üzerinde kapatırsa stokastik göstergesi 80-60 arasından tekrar yukarı doğru geri dönecek ki bu bir ralli hareketinin başlayacağını gösterecek, günü güzel bir yerde kapatırsa haftaya büyük bi operasyon bekliorum dikkat!!! :dolar: :dolar: :dolar: :evil:
taaavan şak şak şak taaaavan şak şak şak
helal olsun sana tek başına hem forumu hemde kağıdı omuzlamışsın..
:bravo: :bravo: :bravo:
bir de 1,70 in üzerine atsan ne iyi olacak..
maliyetim 1,60, 1,68 den vermedim bekliyorum.. :vurkafa: :vurkafa:
hadi bakalım bu seans iş var gibi
hala umudum var, 1,66 yı görür gibi
23 bine
8 bin..
bu nedenel çıkacağını düşünüyorum,
son 11 dakikadır tek işlem yok..
demiş bulundum ama adamlar beni bekliyormuş,
15,51 de 1.62 yi kaldırdılar
ee tezahurat yok ondan bööle yapıo bu kagıt millet öööle kös kös oturuo
sn özbakıs ; nerdesiniz ?
ikinci seans tezahürat eksiği nedeniyle kağıt kımıldamıyor... :D :D
arkadaş; 35,794' e 9,754,
daah n e isteniyor, ne güzel tahta, al tavan a götür..
ne yi bekliyorsunuz ki
( bunları hepsi spek e atfendir , KY ler kendi üzerlerine alınmasın )
Jantrader
29-04-2005, 18:50
[QUOTE=Jantrader]2 haftada 1.7x lerden 1.3x lere geldi...grafige göre burasi artik dip olmali...1.38 e göre bpd sadece %5 primli...haziran 2004 te dip yapmis ve harekete gecmis...
izleyelim bakalim...maliyetim 1.48...bu hafta 1.3x lere düsürücem...[/QUOTE
uzun süredir yazmadığına göre hisseden çıkmışsın. ama bak ytfyo'da bekleyenler kazandı. kazanmayada devam edecekler gibi duruyor. darısı infyo'ya.
hedefim 3000 civari...
1.57lerde yaptıgı saglamlaştırmayla artık riskini dagıtmış durumda bana kalırsa.. basamaklardaki hafiflik nedeniylede anlık alımlarla fazla bi işlem hacmi yakalamadan kolay çıkıp iniyor kagıt. biraz dikkatle bakılıp incelendiginde kolay tecrübe edilicek bi kagıt oldugunu düşünüyorum.. kagıt havasını bozmazsa orta vadede 2,5 hayal degildir kanımca..
helal olsun sana tek başına hem forumu hemde kağıdı omuzlamışsın..
:bravo: :bravo: :bravo:
bir de 1,70 in üzerine atsan ne iyi olacak..
maliyetim 1,60, 1,68 den vermedim bekliyorum.. :vurkafa: :vurkafa:
ben öyleyim abi geçen cuma da ozfini öyle yaptım topiğe girdim benden başka kimse yoktu hatta historysi 2 sayfadan oluşuodu bak şimdi rating rekorları kırıo ehueheuehuehe
ama buranın sahipleri war galiba da bu aralar neşeleri yerinde deil sanırım sesleri solukları çıkmadı ben kastım ööle tek başıma halbukisi tahta ii durumda bence ki cuma kapanışıyla stokastiğide geri döndü 80-60 arasında haftaya tavanlayacak allahın izniyle eheuehueheu
sevgili arkadaşlarım size ytfyo tahtasındaki erciyes menkulun gerçekleştirmiş olduğu alışların bir özet niyeliğindeki son 1 aydaki haftalık takas dökümlerini yazmak ve iş bankasının nassı satasata bi hal olduğunu, amma ve lakin erciyesin işbankası kadar hisse toplamayı başararak nassı dananın kuyrugunun kopma noktasına gelindiğini belirtmek istiyorum.
işbankası 268,416 254,784 250,550 213,135
camiş 158,248 156,393 154,629 154,619
garanti 164,361 150,092 133,054 130,784
ak 160,832 144,458 150,815 144,349
erciyes 703 133,703 174,227 210,388
takasda görüldüğü üzere son bir ayda erciyes sıfırdan başlayarak 210,000 adet alış gerşekleştirirken diğerleri bifiil satmışlar ama daha fazla satacaklarını sanmıorum yeter ki erciyes biraz daha alsın :bravo: :dolar: :dolar: :dolar:. aslında bu konuda cuma günü biraz midem bulanmadı değil (erciyes cuma günü 5879 adet hisseyi ort. 1,679 fiyattan satmış acaba niye bu kadarcık bi karda hemen satışa geçti) fakat oyak yatırımın alışını görünce oh oh kimler gelmiş dedim ve içimi tarifsiz bi huzur kapladı (oyak 36500 adet hisseyi ort 1,617 fiyattan almış) :gulen:.
zaten bu ara y.o. lara bi haller oluo burnuma çok büyük operasyonlar gerçekleşeğinin kokusu gelio neden diyeceksiniz, toprak menkul deli gibi avrasya ve atlas topluo, bumerang, ata , infyo kendi hisselerinden cüzi bi miktar alarak tahtayı nasıl yukarı cekebileceklerini testettiler geçtiğimiz hafta. bence bu hafta ortalık kızışacak, kemerlerinizi takın ve ralliye hazır olun, fazla da panik yapmayın eğer ralli başlarsa daha ilk turu dönmüşken bi tarafa toslamayın :evil:
bol bol kazançlar
keyifli de pazarlar
(bi daha ki hafta erciyese tezahurat istiorum ona göre eheuheueh)
slm ozbakiş,
13.800 e 2.600,
canavar gibi tahta .
bu kağıdın bugün tavan yapması lazım ama , spek uyuyor galiba...
e tezahurat yok baba ondan oluo, bak şuan 5 kişi okuomuş bu topiği herkes 3000 adet alış yapsa tamam olur
tamam ben ilk 1,600 ü mü aldım.
1,400 daha alınca sıra sizde.. tamam mı?
arfyo ve isyat yürüyo belki ytfyo gaza getirir
yaa arkadaşlar ben demiştim.
yukarıdakini yazana kadar birileri tahtayı ellemiş.
ben kendi adıma alımı mı yaptım.
(dairedeki yerler)
hadi hayırlısı....
dediğim anda gaza geldi :)
3 1221 1,66 1,67 1025 2
3 1660 1,65 1,68 1025 4
2 1000 1,64 1,69 3665 5
4 4749 1,63 1,7 4495 8
4 2260 1,62 1,71 250 1
10890 10460
tahta da ilginç bi r oyun var..
ya 1,70 ler atacaklar,
yada 1,60 lara verecekler..gibi
geronim0
02-05-2005, 11:36
gaza gelen yok bence.bugün kü pastasına bakabilen varmı ne kadar artı yada eksi de tahta suan itibari ile acaba.birde erciyes menkul ne kadar alım yada satıs yapmıs bunu da yazacak birisi varsa eger memnun oluruz.9bin lotu kim aldı mesela . . .
dont panic hocam, bugun olmassa yarın yarın olmassa öbür gün stokastiği 100den geldi 70 den geri yukarı döndü bu hisse bu hafta 2200 görecek
geronim0
02-05-2005, 11:41
inş. bekliyoruz bakalım .panik de yok zaten ama alan ve satan kim merak ettim.erciyes özellik ile.ve o 9 bin lot.tahtaya satıs yazmıyorlar bilerek alıcı geldiği zaman satıs yiyor işte bundan korkmak gerek bence.
zaten son takasa bakarsan erciyes-iş eşitlendi burda erciyesin oturup düşünmesi lazım o kadar malı 1.67 den vermek için mi aldı, diğerleri daha ne kadar satışa devam edecek o yuzden diorum ya dananın kuyrugu die
geronim0
02-05-2005, 11:58
eşitlenmesi önemli değil.millet sattımı zararına karına bakmıyor inan.ve hareket yapması için daha fazla mala ihtiyacı var bence,en az takası 300bini bulması gerekli ki rahat hareket etsin.
ben de onu diorum sn gerenimo, erciyes 210 bin adet malı mal gibi 1.67 den vermek için toplamamıştır die düşünüorum, sizin dediğiniz gibi 90000 tane daha alcak ki tahtayı ele gecirsin suan erciyeste 210 bin işte 213 binadet hisse war
erciyesin bi erkeklik yapması lazım yani :)
geronim0
02-05-2005, 12:24
buna destek verecek başka aracı kurumlar da gerek.tek basına olmaz bu iş .önümüzdeki günlerde bir sürü gelişme var piayasalar la ilgili,bunların olumsuz olması dahilinde şimdiden tedbir için böle sıg tahtaları seçip bekliyorlar kötü günde bile teri geldiğinde bu tip tahtalardan para kazanabiliyorlar..
yaprak kıpırdamıo sn gerenimo
#304, #309 mesajlarda ki tablodan sonra;
adam önce ;
1,69 a : 9,000 girdi. sonra ;
1,68 e : 8,000 olarak çekti,
1,67 ye çekti, ( ama her çekişte, tahta bir kademe aşağı indi ); enson
1,66 ya 11,000 koydu.
bu ağırlıkla da tahtanın hareketini engelledi.
son anda neden son ltları aldı anlamadım ama,
ilk seans ürkütmek için bunu yapıp emirleri tek seans da bırakıp ikinci seans dans edecek olabilir ki pek de mantıksız gelmiyor bana
bjk alabilirmiyiz ıntexma
wallahi ben bugun ku hareketten hiç bişey anlamadım bu herifler ne yapmaya çalışıolar acaba?
geronim0
02-05-2005, 18:01
ben söyleyim size hemen,yapdıkları su aldıggı malı çıkıyor.erciyes menkul bugün tam 48.233 lot mal satmıs.ve tahtanın pastası gün itibari ile -21.901 lot .yanı bu kadar malı piyasaya vermişler.hareket yapacak adam bu malı vermez,hemde az da değil yüklü nit miktar 48bin lot bu tahta için öle değil mi??? bu demek ki bir nane olmayacak bu tahta da ne dersiniz ?
ATAONLINE MEN. 20,986 1.624 ERCIYES MENKUL -48,233 1.622
GFC GENERAL 11,580 1.654 GARANTI YAT. -8,373 1.645
ANADOLU YATIRIM 8,126 1.625 INFO MENKUL -7,375 1.639
OYAK YATIRIM 5,428 1.623 ATA YATIRIM -6,480 1.620
AKDENIZ MENKUL 4,950 1.650 TACIRLER MEN. -2,511 1.661
ewet yaaa bu salaklar nie 48233 satmış demek ki mal hocam bunlar, madem 1,622 den satacan nie topluosun o kadar malı
midem bulandı walla cuma da satmışlardı 5000 tane, yahuu salak herifler yaa. sn geronimo, bu herif ky ı kandırıo olmasınlar satışa geçti salaklar deyip milletin elinden toplamasınlar diyecem ama 1,622 den de satılmas ki deli olacam yaaa. yarın ki duruma bakacam eger artı da acılmassa satacam
sn gerenimo, bu takas lot hesabı değil yaw, 1000ytl cinsinden, hem para giriş-çıkışa hem de toplananlar-dağıtılanlara baktım her ikisi de aynı, hoş zaten farketmio 48233 yerine 30000 lot satmış olurlar. neyse bakalım yarın ne olcak
geronim0
02-05-2005, 18:28
iyi yaparsın bence sat ve kurtul.ky nin elinde ne mal varki,3-5 bin loto göz dikiyorlarsa yazık.salla gitsin.
northwind
02-05-2005, 18:35
1,60 lara cikaran spek degildi ki,geri donmesi normal olur,daha once yazdigim gibi bu senette hareket yapmak kolay,ama devamini getirmek zor...
Bir zamanlar bu senedin %5 i bendeydi dermisim :D
yahu 1.66 cıkardılar naapacaklar acaba tetikteyim satış gelirse ben de satacam
geronim0
03-05-2005, 11:10
boşuna bekleme.mal çıkıyorlar görmüyormusun halen.
werdim bile gerenimo fmizp na yazıldım 635ten
geronim0
05-05-2005, 14:42
Evt.maalesef dediğim gibi oldu.bugün güzel ve hacimli bir şekilde yükseliş süsü verildi,sonra olan oldu erciyes menkul basdı malı çıkdı.bu kagıt kötü gün kagıdı su an tüm her şey iyi borsa iyi haberler iyi çıkıs var ve burdaki malı satıp nakte çevirip sonra başka kelepir endeks kagıtlarına gidiyorlar.bakalım işin sonu ne olacak.
Yaklaşık 2 hafta öncesinin fiyatlarına baktım forumdan gene bu seviyelerdeymiş.Mal alan alsın satan satsın toplayan toplasın.Güzel al sat yapıldığı kesin.Adam gibi beklenen bi haberi olmayan herhangi bi hissede beklemek zaman kaybıdır.2 gün portföyünün değeri artar 2 gün azalır sen buarada alıp satmazsan hep değeri aynı kalır.Bu hisse şimdilik al sattan başka işe yaramaz...
bence 1,62 en kısa süre de salı falan 1,70 yapar geri gelir
Orası kesin intexma 1,61-1,63 gibi al 1,7,-1,72 gibi sat başka bişey yapma.Bunlar oraya kadar getirip bırakıyolar çünkü fırsatları kullanmak lazım.Aynı olay frigoda da iii oluyo.Endeks istediği kadar düşsün frigoda tık yok,istediği kadar çıksın gene tık yok.1,25-1,26 arası alıyon 1,30-1,31 arası satıyon.Az gözüküyo ama garanti tatlı para oluyo walla.Aza kanaat etmek gerekir dimi..
geronim0
09-05-2005, 09:55
bu senet al sat için uygun değil.neden derseniz öle yüklü miktarda alım satım yapmak zor burda.dogal olarak kazanacagınız para da az olur haliyle tahta sıg.tahtanın sahibi istediği zaman hacim yapdırıyor.genelde kötü gün kagıdı bu.bu sebeb iel borsanın çıkdıgı bir zaman da bu kagıt çıkmaz.ama borsa düşdüğü zaman bakabilirsiniz bu kagıda.
arkadaşlar YTFYO da ne oluyor ?
toplanıyor mu ? bugün alınır mı?
dediğiniz gibi bu seans sonu veya yarın sabah 1.7 üstüne çıkarmı ?
geronim0
10-05-2005, 17:59
çıkmaz abi çıkmaz,neden diyeceksiniz tahtanın sahibi izin vermez se çıkmaz.
Sayın beyaz hacimli olduğu günler iyi iş yaparsın.İyi bi takipte 2 yada 3 defa al sat yaparsın.Zamanlaman tahminlerin iyi olmalı ama.Diğer zamanlar hiç bi işe yaramaz en azından şimdilik.Haftalardır bu fiyat düzeylerinde işlem görüyo borsa aşağı olmuş yukarı olmuş takmıyo...
geronim0
10-05-2005, 18:28
neden takmıyor tahta sahipli ve sıg tahta.bu tür tahtalar genelde endeks ters hareket ederler.borsa çıkıdgında bu tahtaya kimse bulaşmaz.ama borsa nın kötü günlerinde ise bu kagıt sıg oldugundan rahatlıkla prim yapdırıyorlar ve herhangibir kayıp olmuyor.yani her halükarda kazanmasını biliyorlar.hepsi bu.al sat bu tahtaya uygun değil,benden sölemesi.alıp sabredip bekle ve kazan . . .
Gerenimo kardeş dediğine ters düşmüyon mu biraz borsa çıkarken bişey yok düşerken çıkıyo diyosun ok.Al sat yapma diyosun bekle kazanırsın diyosun.İşte meselede burada.Bak fiyatlarına haftalardır aynı seviyede kazanç ne sıfır.Eeee ozaman uygun fiyattan alacaksın %5 falan yaptımı verceksin zaten gene aldığın seviyeye gelecek tekrar tekrar...Aynen tahta sahiplerinin kazandığı gibi.Haa diyeceksin ki ben uzun vadede kazanırsın dedim ozaman böyle sığ ve dandik bi hisse yerine git baba kağıtlarda gene uzun vadede iyi kazanırsın. ;)
geronim0
11-05-2005, 12:51
Evt .ısrarla kagıdın gitmesini engelliyorlar.neden acaba ? 1700 ü geçerse önü açık gibi . . .
geronim0
11-05-2005, 12:53
yine aynı senaryo,yükselt sonra bas aşagıya gitsin. . .
ilk seans yoktum ama 1,70-1,72 aralığından vericem tabi 1,72yi geçemezse sonra gene 1,60 tan falan alırız.bak böylece 4 defada fiyatı 2,00 olacacağı zamanki karı cebe atabiliyosun hemde bu para garanti para oluyo ;)
kafasına vurmasınlar diye çıkış esnasında dillendirmedim
ama yine de 1,69-1,70 i görünce vurdular dibe
bıraksalar %7-10 arası çıkacaktı bugün
ancak hala sağlam duruyor ve aşağıya sarkmıyor
yani harekete devam edebilir kaldığı yerden bugün veya yarın
oh oh oh oh geliyor geliyor 1690 yine geliyor kapanısa az kala geliyor :-)
oh oh oh oh geliyor geliyor 1690 yine geliyor kapanısa az kala geliyor :-)
:gulen: :hayır: Galiba yanlış cevap adamlar 2. seans boyu yapılan işlem miktarı kadar lotu 1 dakkada 2 tuşla verdiler.Bugün sabah seansı 1,70 i kaçırdığımıza göre buradan biraz daha alıp yarın satarız 1,70 üzeri artık.Gerçi yarın bukadar hacim olacağı şüpheli ama...
Baştürk az kalsın tutturuyodun sağlık olsun yarın kesin 1,75 sonra geri çuf çuf olur gibime geliyo bugün aldıklarımızla yarın veririz artık almak isteyene...
tut tu canımın içi tuttu bi anda 70000 adet işlem yapınca tuttu hepinizi ccokk ccookk seviyoruumm :-)
1.90 dan geri cuf cuf hadi bakalım
hadi oku ve yaz senlensin ortalık
Ne demek bu başturk :confused: bana 70 bini verdiler gibime geliyo yanlış görmediysem ufak bi alımlada 1,67 kapattırdılar
bana kalırsa öyle gösterdiler son işlem adedi 171653 ben yazıyı yazarken 71000 civarında idi sonra bi baktım 140000 olmus en sonda 171653 oldu bana kalırsa el degiştirdi amcalarım birbirine top atıyor arada caktırmadan kazanıyorlar yarın bakalım neler olacak ama iyi bir hareket bir kalemde cizdiler bu hayra elamet bu adamlar biz daha cıkmadıkta,ölmedikte diyorlar
İşte sen tam işlem adedi 71 bin iken yazarken ben izliyodum bi 40 bide 30 bin verdiler 1,63 oldu sonrada 1-2 bin gibi bi lotla 1,67 yaptılar.Fazla şenlenmesin ortalık böylesi daha iyi :)
geronim0
11-05-2005, 18:18
top atma yok.ilk seans alınan mallar verildi o kadar.gün içi genel kapanısa bakarsanız tahta sadece - 6314 lot.yani öle 70.000 felan değil.ama ilginç olan bir şey var o kadar ben görmedim dediğiniz gibi lotu verdiler ise,bir gariplik var tabiii. . .
hareket olurmu olmaz mı belli değil ama tahta sıg bir tahta,bıraksalar gider,birde bu kagıda atlayan çok var açıkcı bile var,neden hareket başladı hoppp dalıyorlar.zaten bir hareket oldumu geçmiş de de görüldüğü gibi fiyatını 2 ye 3 e katladıgı oluyor.bu sebeb ile kaba olacak ama SAZAN çok oluyor.
geronim0
12-05-2005, 12:03
[B] yine aynı senaryo.yükseltip mal veriyorlar.normalde bu işleme bu kagıdın tavan tavan olması gerek.enderdir bu kadar işlem miktarı tarihinde bu kagıdın.dikkatli olunması tavsiye olunur.
herkes bu kağıtla al-sat yapıyor
bıraksalarda %2-3 yerine %5-8 kazansak hep beraber olmazmı?
gidecek gene 1.74 e gidip geri gelecek bakak zamanı hangi dakikaya gelecek of of of of of of
gene işelmleri kepce kepce yapıyorlar 11 al 11 sat 15 al 10 sat bi bakmıssın olanlar olmus sende izle dur :-)
Bugün sınavlar yüzünden 2. seansın son 45 dakkasını izleyebildim.1,70 üzerinde durması sebebiyle hala satmadım.Gene dünkü senaryonun aynısı vardı 70 bin lotluk işlem hacmi(dünde aynı seviyede idi) seviyesinde iken 30 binlik bi satış 20 binlik bi satış ve bir iki tane 10 bin civarı satışlar geldi 1,70ten.Daha sonra minik alımlarla 1,72 kapatıldı.İki günde yaklaşık 150 bin satış bana izlediğim zamanki işlem hacimlerine bakarsak büyük gözüküyo.Gerçi piyasada nekadar dolaşan hissesi var takası ne bilmiyom ama kötü gözüktü gözüme.Sevgili dostcan o güzel grafiklerinden akşam burda olursa buraya ekler ve bi yorum yapar bize herhalde.Hayırlısı bakalım.Bende takas dökümünü akşama doğru koyarım buraya...
10,05,2005
T.İS BANKASI 208,445 LOT
ERCİYES MENKUL 194,101 LOT
CAMİS MENKUL 154,619 LOT
AK YATIRIM 134,,745 LOT
GARANTİ YATIRIM 125,600 LOT
YATIRIM FİNANSMAN 97,450 LOT
Bu takas dökümünü ancak böyle koyabildim yeni olduğum için formatlı koymayı beceremedim.Şimdik buna göre 2 gündür gelen büyük lot satışların toplamına bakılırsa 150 bin lot bayağı büyük bi rakam olarak gözüküyo.Acaba diyorum ben mi o satışları yanlış gördüm.Büyüklerimizden yorum bekliyoz gemici abiii forever abi nerdesiniz
Dün yazdığım ilk 5 bugün 11,05,2005 takaslarına göre hepsi yaklaşık 10-20 bin lot aralığında azalmış ve ufak tefek alttakilerde toplanmış 2 gün önceki 70 bin lotu ifade ediyo yani.Bugünde şuana kadar 1,75 e 4 bin 5 bin veriyolar ve 50 lotla 1,76 gösteriyolar hep inici gibi duruyo seans sonuna doğru gene zıplatabilirler 2 gündür olduğu gibi
pazartesi kapanış fiyatı 1,63
dünkü kapanış fiyatı 1,72
şimdiki alış-satış fiyatı 1,74-1,75
Yani %6.7 getirisi olmuş şu ana kadar
bence bir anda zıplamasından daha iyi ve daha az risk içeriyor bu durum
terse yatırmazlarsa devamı gelecek
izleyelim
beyler yarınki beklentim;
1) herzaman yaptıkları gibi olacak 1790 kadar cıkartıp 1760 a cekip ikinci seanstada ayen 1780 yapıp bırakmak ( bu benim işime yarar )
2)veya1740tan alıp basını 1800 tırmalayacak tutunursa artk bu senet kısa vadenin kısası olacak
Bizi endeks ilgilendirmediğine göre yorum yapmak kolay.Tıpkı 1,60 ı geçerken 1,70 üzerindeki kapamaları, 1.80 olarak 2 gün yarın ve salı yaparsa tutulur.Yok yarın seans sonuna kadar geçilmezse şimdilik ben küçücük tosbiş adımlarla kaçarım.
bakın simdiki beklentim 1.830 direnci kırarsa gider kırmazsa bugun buralardan kapartır
oh oh oh oh oh oh 1.840 oldu, hemen sonra 1.820 indi bu senete dikkat ?
bırakın da gitsin kağıt kardeşim ya olmaz böle bişi vallaha
3-5 lotla tavan yapın bi kazanın sonra verirsiniz kağıdı.
1.88 den döndü yarabbim sen bana sabır ver bu BYlere de akıl ver
adamın teki götürüyo kağıdı ne diye basıyonuz
Objektif
16-05-2005, 16:30
Beyler ve bayanlar,
Yatırım mı yapıyorsunuz kumar mı oynuyorsunuz ?
İlahi BY. KY'yi öldürürsün sen
basın basın zaten karımız var biz de basarız
bir sürü ...yo gidiyor bizim ....yo gitmiyor. YO YO gitmez bu YO kardeşim
çıkar kağıdı 2 katına yavaş yavaş verirsin piyasaya. yahu aklı da bizmi vereceğiz size
Objektif
16-05-2005, 16:39
gandalf biraz sakin ol.
kusura bakmayın cinlerim tepemde dolaşmaya başladı seansı izleyince
Tosbiş 1,86 pasif midir nedir gitmeden seans arası satışa yazmıştı içime doğmuş walla.Aldık gene bakalım 1,79dan seans sonu gene 1,80 üzeri kapatır gibime geliyo sadece bi tahmin
yaw gandalf kardes sakin ol ya ne oldu delilendin bir anada borsa bu yavas yavas sonucta hergün %2 + kapatıyor adamlar fiyatı iki katına cıkaracak ama kendileri 4 kat kazanacak bunun için ugrasıyolar
Heheheh tosbaganın minik adımları devleşti bayağı gandalf sevinmişsindir artık :)
kıyametler kopuyor aman allahım :-)))
haklısınız ama giden kağıda hoooop demeleri deli ediyor beni. her gün %1-2 çıksa birşey demeyeceğim. Neyse son alımlarla iyi kapadı! Güldürdü yüzümüzü.
yaw gandalf kardes sakin ol ya ne oldu delilendin bir anada borsa bu yavas yavas sonucta hergün %2 + kapatıyor adamlar fiyatı iki katına cıkaracak ama kendileri 4 kat kazanacak bunun için ugrasıyolar
haklısın kardeş!
Perşembe günkü takasa göre erciyes yaklaşık 20 bin lot artmış yani 1,70-1,75 setrettiği gün.Cuma günüde alım vardı.Bu erciyesi bilen varsa yorum yapabilir.Ben h.sonu ytfyo 1,80 üzeri 2 kapanış yaparsa gene devam eder demiştim.Bugün son yarım saat geçeceğine inandığım için tekrar aldıydım ve tosbiş yanılmadı 1,85 kapattı.Yarın için tahminim yok ama büyük ihtimal bi yukarı yapcak klasik ve satış ii olur bence.Geri geldiğinde gene son yarım saate bakarak alınabilir.Yarında 1,80 üstü kaparsa 1,90 zor olmaz herhalde.1,62 den beri iyi geldik ama tosbiş engeç çarşamaba veda eder ytfyo ya.Al-satçı olmayanlara alım tavsiyesi değildir DİKKAT.gerçi kim takar tosbişi hehehe :)
1.92 direncten muhtemelen yrn dönücektir düzeltmesini yapıp orta vadede 2.5 görmesi muhtemel bu kagıt.. hızı kesilicektir.. gitgel alsat.. bu tavsiye degil sadece öngörü.. yukarıdada dendigi gibi herkes 2 kazanırken 4 kazanmanın hesabıyla bu kagıt hareket etmektedir..
birdefa 1830 direnc idi onu kırdı ve kırarkende 1840 olup 1820 pesinden 1790 olmustu hemen sonra gerekli alım geldi ( artık gecenki gibi aksama kadar aldıklarını bosaltıp yenidenmi aldılar bilmem ) ondan sonra hop 1850 oldu bana kalırsa yarın yola devam eder yanlız düzeltme için bir sey demem yarında ola bilir sonraki günde onu agalarımız bilir. biz bekleriz zamanı gelincede cıkarız, önemli olan bizim biraz kazanmamız. :-)
iki defa seans içinde aldım sattım bir miktar kar ettim ama artık bugun aldıgım sinyale göre artık onlarda sıkılmıs direk hareket ediyorlar ama yine dinleniyorlar özellikle seans sonununa dogru istedikleri gibi hareket ediyorlar.
sattım abiler. sizlere kolay gelsin. ben sattım diye zaten birazdan tavan olur herhalde hee hee hee!...
o kadar rahatladım ki anlatamam. biraz kar ettik çok şükür
sanırım netleri almanın ve beklemenin zamanı geldi
ben henüz satmadım arkadaşlar
acaba ineklik mi ediyorum?
fakat geçen hafta başından beri çok abartmadan %1-%3 arası çıkış yaptı
bir tek dün %6.3 yaptı.
bence sakin bir şekilde %1-%3 gitmeye devam eder
yani ederse iyi olur
1.56dan beri taşıyorum grafiklere bakarsak buralarda brz dinlenicek gibi geliyor.. 1.95te satışa gidicem. kanaat etmeyi bilmek lazım..
Erciyes cuma 25 bin lot daha eklemiş iş te 10 bin eklemiş garanti satmış cuma günü.Pazartesi salı erciyes naptı bilmiyom.Bİ ARKADAŞTA VARSA KOYARSA SEVİNİRİM.Erciyes aldıkça ben burdayım galiba.Bugün çıkcam demiştim ama kıyamadım bunu görünce.Bugünde 1,80 üstü kapattı.Ula sanki ben yönetiyom ha kağıdı ne dediysek yaptı bugüne kadar.Artık cuma 1,90 üstü çok rahat gelir ve kapatır bence.Hayırlı kazançlar
geronim0
18-05-2005, 12:57
malesef gene aynı senaryo.iyi mal çıkdılar bugün.ne isterler bu kagıttan anlamıyorum.ama artık olan oldu gibi.hayırlısı olsun belini düzeltene kadar iniş ve çıkıs olacakdır.
halen yolu var cıkan cıkar malını karsılayanda karsılar bu düzeltme mecburdu bir nevi adamlar dikkat cekmeden işi götürüyorlar isteseler günde %3 %8 gibi rakamlarla gitmez bir anda %15 yapar istedikleri fiyata ucar sonrada bir kacış senaryosu dizereler halen burdayım. onları bekliyecegim
Erciyes yaklaşık 40 bin lot azalmış bugün buna karşılık alttaki metro aniden 30 bin lot artıya çıkmış.Bu veriler java matriks in aynı tarihleri mi gösteriyo tam bilmiyom ama tahtayı çıkaran erciyesin takası azalmaya başlamış.Nolcak görcez bakalım ben bugün yarısını çıktım cumaya bakacaz artık...
RSI her 70 e değdiğinde yada yukarı kestiğinde sağlam çıkışlar yapmış.Buda dikkatimi çekti.Şuan da 70in üzerindeyiz ve bugün sabit durdu RSI.Ama aşağı incek gibi gözüküyo.Benim dediğim 2 gün 1,80 üzeri kapanırsak 1,90 olur demiştim ama bugün öyle bi duruşu yoktu.Fazlada bilgim olmadığı için yapabileceğim yorum bukadar.Bol kazançlar
son bi hareket yapar mı yakınlarda acaba. ya ne illet şey bu borsa. hisseyi çıkıyorsun elinden sonrada çıkmasamıydım diyorsun. neyse takipteyiz. hareketlenirse bi bakarız
resim de ekledik tamam oldu
adımızın yanına bir de resim yerleştirelim dedik olmadı. normalde oldu görülüyor
Yaaw çok mu ince bakıyom ne ama ilk yeşil yuvarlakta RSI 70i geçtikten sonra minicik bi düz çizgi sonrada çuf çuflamış.2. yuvarlaktada aynısı olmuş ve ucu yukarı kalkmış acaba çuf çuf ???? gerçi Erciyes sayesinde buralara geldi ve şuanda erciyesin takası azaldı ama insan olur mu diye soruyo kendine :dolar:
bende ytfyo portföyümün yarısını sattım
ama çıkış devam edecek gibi duruyor
bekliyoruz
YTFYO gidici 1,86 1300 lot
1,88 8500 lot
1,89 9000 lot
1,90 11000 lot alındı dikKATTTTTT
1,92 De 8 Bİn Le Kalkti TosbİŞ Topukluyo Burdan Az Sonra
Çok Pİs Aliyolar Azdaha Mi Kalsam Ne
geronim0
20-05-2005, 15:24
dikkat gene aynı şey,yükselti yorlar.geri gelme olasılıgı yüksek.
tosbiş 1,93 kaçtı kalanlara bol kazançlar geriden alırız belkim akşama :)
iyiydik buralardan kaçmak olurmu
ben biraz daha bekleyeceğim
daha gidecek yolu var arkadaşlar
kardeslerim bir yere kaçmayın yaaa, oturun oturduğunuz yerde, bütün yo.lar kazandırıo yeter ki beklemesini bil bekle dediğim de at la deve deil 1 hafta 2 hafta bilemedin 1 ay bütün yo lar 2 ay içinde coook farkılı yerlerde olacak, allahını seven sayfa 26 yu bi kokusun ytfyo topiğinde, o zaman maliyetim 1.62 yi ve de neleeer neler yazdım, sayfa 22 ye bakın burdaki hareketi ilk gören adam benim, hatta sn intexma tek başına omuzlamışsın koca topiği bile dedi bana, ama spk kıpırdatmadı ama gerenimo uyardı bilmem ne burdan kalktık avrasyaya avrasyadan gectik myzyo myzyo dan cıktık yine avrasya dolanıp durdum kar ettim mi ettim ama ytfyo de kalsam yine aynı hesaba cıkacaktı, size önerim aldıysanız kardaysanız bekleyin, bekleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
bekliyorum
öyle bir havada gelki
vazgeçmek mümkün olmasın
demiş şair
bu kagıt 1.75 gectimi gecti artık 2200 ustune rahat cıkar
öyle az daha azdaha derken kaçıyo özbakış dikkat et tam yerinden çıkmışım ben galiba.kaçmıyoz hem daa alıyoz satıyoz buralardayız yani :)
seans sonunda yine yapacağını bilir bu kağıt
bugün daha gitmezzz beyaz kardeş günlerdir burdayız izliyoz daa.biraz daha geri gelirse son yarım saate bakıp alırız gene 2 kademe kaçırsak zarar yok kar cepte nakit ve sağlam kalsın yeter :)
geronim0
20-05-2005, 15:48
evt dediğim gibi her zaman aynı senaryo.helal olsun ama bizim ky lerde yiyiyor ya bunu.
walla ben yemiyom gerenimo kardeş :D
yahu anlamıosunuz demek istediimi ben alın satına karsıyım alın bekleyin, yada sayın tosbaga gibvi satın ama bence o gün bnilemedin bir ertesi gun birdaha sattıgınızı yerine koyun
herkeese bol kazanclar, 1.90 lar bu kagıt için hiç bişey daha yol var
yaa sayın gerenimo neyi yiyoz yaaa ? bekleyen kazanıo bu kagıttaaaaa
geronim0
20-05-2005, 16:09
sen yemiyorsun.ama yiyen çok.öle al satçı çekirge sürüsü gibi saldıranlar çok.yoksa bu kagıt bu işleme çoktan tavan olur.anlatabiliyormuyum.
ewt ben de aynı seyleri söölüorum zaten arkadaslara eger elinde herhangi bir yo hisse olup su anda kar da olan varsa satmasın
zaten fazla lotu yok piyasada alıp satan varsa benm gibidir herhalde ufak tefek falan.Ben izliyom seansı daa alıp kaldıranda baba gibi yüklü alıyo satanda baba gibi yüklü satıyo.tavan yapmak isteseler bal gibi yaparlar bence...
of of onu bunu bos vermeyin ben 2500 beklerim gün içinde aklına yatan alıp satsın kimse sizin alıp satymanıza göre bu kagıdı ucurup-indirmez agamızın kafasında ne varsa onu yapar biz burda kazanmaya bakalım :-)
telaş yok
borsa genelinde duraklama var
borsa son yarım saati bekliyor bence
25.500 üzerine çıkarken bu kağıtta yapacağını bilir
1,90 üzeri kalacağı kesin gene alım gelmeye başladı atladık vagonumuza gene hadi bakalım bismillah.Bana erciyes geçen sattığı 50 bin lotu geri aldıda çıktık gibime geliyo bakalım nolcak akşam grafik ve takasını gene koyarım
seni bekliyecem tosbis burda ikimiz varız yakından takip eden digerleri arada bir misafir oluyor
sanki gene garip hareketlere basladı
bir anda islem adedi artmaya basladı iyi bir alım gelirse hop 1940 olur
Kesin 1,90 üzeri kapancak eminim.Beni üzmeyip kırmadığı sürece ben burdayım baştürk kardeş :)
kapanış tahmini :1,93-1.95 arası
mutlu_suzer
20-05-2005, 17:22
2 Senedİr İzlİyorum GeÇen Sene BÖyle İstİkrarli Gİtmİyordu Hayirlisi Bakalim
mutlu_suzer
20-05-2005, 17:23
Takasi GÖren Varsa Belİrtsİn Yorum Sayfasina
Genelde alım vardı ve bence Erciyesin takası bayagı bi artacak gibi geliyo işlem hacmi benim gördüğüm en fazla işlem hacmi ytfyo da.O eski hareketlerinde olmadığım için nekadar işlem oluyodu bilmiyom
kapanış tahmini 1,91 bence
mutlu_suzer
20-05-2005, 17:27
Son VuruŞlarda 1,93 Olacak İnŞallah
1,91 diyorumm daaa tahtanın speği benim aaa :D
1920 olmustu blok geldi ozaman yarına kaldı 1920 + üstü olması
mutlu_suzer
20-05-2005, 17:31
Turkİsh Menkul De De Benİm Daaaaaaaa Sen Hangİsİndesİn DerİnlİĞİ Ver O Zaman Bn İstanbul DiŞindayim Daaa
Ben TOSBİŞ MENKUL değerlerdenim :D benim bu kağıttan anladığım 2 günde bir 10 kademe gittiği güzel oluyo walla allah devamını getirsin ters köşe olmayak ta
tosbis derim ben 2400 gecinceye kadar olmayız ama yinede herseye hazırlıklı olalım :-)
mutlu_suzer
20-05-2005, 17:40
Hepİmİze Hayirli Olur İnŞallah ArkadaŞlar Şaka Bİ Yana Dİkat Etmemİz Lazim KaĞida Yo' Lar Harekete GeÇmeye BaŞladimi Daha Da GÜzel Olacak Galİba :d
geronim0
21-05-2005, 10:15
Tahtanın sıg olması en büyük avantaj.bir şeye dikkat çekmek istiyorum,genelde tatanın kademelerinde satıcı az yada bazı kademelerde satıcı az ,kademe ilerledikçe ani satışlar oluyor yani ortada olmayan bir yüklü satış geliyor.tahta gidici inş.,ama zaman ile eskisi gibi öle tavan tavan beklemek için erken gibi.erciyesin yada onun ile beraber hareket eden kurumların biraz daha lotunu arttırması gerekiyor.mesela erciyesin en azından bir 290 bin li rakamlara ulaşması gerek.metro yatırım da dikkat edilirse doldur boşalt yapıyor.bir gün bakıyorsunuz 70.000 lot alıyor tahta tavan oluyor ilk hareketinde 1340larda ki ogün hisse %15.5prim yapmısdı,sanırım bir kaç hafta önce.sonra bir bakıyorsunuz elindekileri veriyor işin ilginç tarafı bu malı çıkarken hissenin düşmemesi,yani paslaşma lar oluyor.sabırsızlık ile bekliyorum bakalım neler olacak.haftaya 2.0 nin üzerine atarsak devamı gelir gibi geliyor bana,mazisi muhteşem bu kagıdın , bir başladımı tavanlara fiyatını bir kaç misli yapıyordu , tabii eskiden şimdi neler değişti bilemem.
bir diğer güzel yatırım ortaklığı.
erciyesin aldığı 220 bin lot boşa değil.
mutlu_suzer
23-05-2005, 12:07
hadii bakim 1,95 te kapat bugün aslanım benim takma piyasayı
geronim0
23-05-2005, 12:15
2000 i kıramadık , neden se satıs geliyor halbuki gidebilecek kapasitede bir kagıt.ama ne hikmet se işlem hacmi bayagı bir garip, bu hisse de alışkın olmadıgımız şekilde işlem hacmi oluyor.hayır olsun inş.bakalım seans sonunda kaç dan kapayacak.söle bir tavan çekseler ne güzel olurdu
arkadaşlar bence bu hissede tavan beklemeyin
zaten son bir haftalık yukarı hareketi bir günde tavan olmasına tercih ederim
sağlam ve daha güvenilir bir çıkış
2000 i kıramadık , neden se satıs geliyor halbuki gidebilecek kapasitede bir kagıt.ama ne hikmet se işlem hacmi bayagı bir garip, bu hisse de alışkın olmadıgımız şekilde işlem hacmi oluyor.hayır olsun inş.bakalım seans sonunda kaç dan kapayacak.söle bir tavan çekseler ne güzel olurdu
acaba neden satış geliyor?
belkide herkes 5 kazanırken bazılarının 15 kazanmayı saglamak içindir ne dersin.. ;)
mutlu_suzer
23-05-2005, 15:35
panik yapmanıza gerek yok bugünde erciyes aldı maliyeti yüksek artık kağıdın dont panikkkkkkkkkk :D
ben öyle böyle bilmem hedefim 2500 dogrudur ama bugun ama yarın veya ..... önemli degil kısa sürecegine inanıyorum.
geronim0
23-05-2005, 16:31
insanlar aldıgı kagıdın ortalamasına bakmıyorlar satmaya kalkdıgı zaman.sebebi ise su zararın neresinden dönersem kardır mantıgı.gönül isterdi ki bugün cuma günü yapdıgı kapanısın üstünde kapanıs yapsın ama olmayacak gibi geliyor bana,gerçi bunun sagı solu belli olmaz ama . . .
mutlu_suzer
23-05-2005, 16:57
15:57 De 1,88/1,89 BugÜn Yİne 1,90 /1,91 De Kaparsa İyİ Olur
geronim0
23-05-2005, 17:03
evt gene gün içi aldıkları malları veriyorlar.her zaman oldugu gibi.ellerinde tutsalar sanki ölecekler.bence azönce dediğim gibi erciyes aldı diyorsunuz ya bakın veriyor şimdi.500 - 1000 lota aldıgında bir kaç basamak çıkan kagıt su an lot lot mal yiyor.
mutlu_suzer
23-05-2005, 17:09
BoŞaltiyor Sakata Gelmİyelİm Malİyetİ YÜksek Bunlarin Ama SaĞi Solu Bellİ Olmaz
mutlu_suzer
23-05-2005, 17:10
Pİyasa Nin Dİbİ Karanlik Valla Çok KÖtÜ Dİrendİ Dİrendİ Sonunda Patlati Ytfyo
mutlu_suzer
23-05-2005, 17:13
Topluyolar Yİne
mutlu_suzer
23-05-2005, 17:14
Verdİler İnİŞ BaŞladi Sanirim
mutlu_suzer
23-05-2005, 17:30
Olsun Bunada ŞÜkÜr Dİp Yaptirmadilar Yarin Pİyasa AldiĞini Gerİ Verİr Umarim
geronim0
23-05-2005, 17:36
çok can sıkıcı bir kapanıs dogrusu.ne beklerken ne oldu.avan giderken avlanmak bu olsa gerek.
mutlu_suzer
23-05-2005, 18:12
yarın piyasa toparlansa barii de kağıt rayına oturur inşallah
Bu saatlerde ısrarla toplanıyormu bana mı öyle geliyor?
arkadaşlar dönüyor dolaşıyorum yine bu topiğe geliyorum. ilahi sevk sanırım. var birşeyler.
geronim0
25-05-2005, 16:28
GANDALF bir şeylerin kokusunu aldın galiba.tilkinin dönüp dolasıp geleceği yer misali ne dersin
geronim0
25-05-2005, 16:30
ama bir gerçek var ,bir şeylerin süsünü vermeye çalışıyorlar ama nafile gibi,iş yatırımın elinde hiç mal yok ama her gün mal satıyor.bu daerciyes deki abimizin mallarını virmanlıyor .
takaslarda lotlarında bir azalma falan görülmüyor. bu lotlar erciyese ait değil sanırım sayın geronimo. iyi takip etmek lazım.biraz düşürdüler borsanın düşüşüyle.normal bence.zaten adamlar karda. belki biraz daha mallanmak istiyor. erciyes istese malı çok rahat çıkar. fakat henüz sığ bir kağıttan elde edeceği kara uylaşmış değil sindire sindire ilerliyor. son bir kaç gündür dikkat ediyorum.2. seans sonunda hisseyi biraz toparlıyorlar asıl satıcı erciyes değil bence. alış satışları derinlikli görebilen varsa bizleri bu konuda bilgilendirirse sevinirim. ama bir gerçek varki erciyes 1 satarsa 3 alıyor. hisse sığ olduğu için hisseyi kontrol etmek kolay. bizim işimiz (ky olarak) beklemek. yanılıyormuyum? bu şekildeki yorumarımız biraz havada kalıyor. çanlar çalıyor.ama aşağısı içinmi yoksa yukarısı içinmi onu kesin bilemiyorum.
bende henüz kağıdı satmayı gerektirecek anormal bir durum görmüyorum doğrusu
imkb100 e göre henüz yerini koruyor
sanki gün boyunca satışlar karşılandı
gün boyu karasız kaldım
1,83-1,84 fiyattan biraz daha ek yapılabilirdi
geronim0
25-05-2005, 18:38
sayın gandalf, satılan mallar erciyesin değil işbankasının.erciyes mal satmıyor yada virman işi ile ugrasmıyor.ama doyum noktasına yada tahtayı tetikleyecek lot miktarına ulaşdı gibi ,en fazla takası su an 272bin lotu var sanırım bunu bir 300 yada 330 yapsın o zaman tavanları görür gibiyiz.yanına bir trader daha lazım gibi bence tabiii.gerçi belli aracı kurumlar var gibi mesela metro,info , gedik gibi.bunlar karsılıklı paslasıyorlar. ne ise hepinize hayırlı akşamlar
söylediğiniz o iki kurum bence de raymond james in agyoda ortaya çıktığı gibi birden ortaya çıkabilir. haklısınız.
ben halen beklerim, endeks + olunca buda ++ olacaktır. ben bunu bilir bunu sölerim :-)
geronim0
26-05-2005, 13:05
bazı yatırım ortaklıkları tavan oldu ,devamı gelirmi bilmiyorum yada digerlerine de yansır mı inş. yansır.
geronim0
26-05-2005, 13:08
genel de tavan olanlar sıg tahtaları olan yo lar,avrsaya hariç tabiii.aslında ytfyo da tam buna uygun bakarsınız 2.seans bir tavan izleriz,2.seans görüşmek üzere hoşçakalın . . .
Yatirim Finansman Yatirim Ortakligi A.s. A.s. 5.000.000 Ytl Tutarindaki Mevcut
Kayitli Sermaye Tavanini 50.000.000 Ytl`ye Yukseltmek Amaciyla
Sermaye Piyasasi Kurulu`na (spk) Basvurdu. Kurul, Basvuruyu
Incelemeye Aldigini Bildirdi.
Konuya Iliskin Aciklama Spk Haftalik Bulteni`nde Yayinlandi.
Odenmis Veya Cikarilmis Sermayesi: 3.000.000 Ytl
hey maşallah
grnyo böyle bihaberden sonra epey prim yapmıştı, tskyo da 6 dan 100 e çıkardığını duyurdu ama hiç etkisi olmadı o hafta aşırı değer kaybetti, bakalım ytfyo ya etkisi ne olacak bu haberin...
ben bekliyom 2500 olacak simdi dedim ozaman sende terazimi yoklarsın
önümüzdeki hafta allah nasip ederse
geronim0
28-05-2005, 12:27
bu yukarıda yazılı olan sermaye tavanını yükseltme haberi ne zaman açıklandı acaba ??
Uzunca süre takaslardan ve grafikten yoksun bıraktım burayı zorunlu olarak.
Ben ytfyo dan çıkmış bulunmaktayım baştürk kardeş yalnız bırakıyom malesef seni.Erciyesin takası hala artıyo hatta biara 280 bin lot oldu biara satış yaptı.Şuan 250 bin civarı olması lazım.Bu andan itibaren tehlikeli bi bölgede.Eğer 2 bin üstü bi kapanış olursa birazda yüksekten tekrar alınabilir. Sevgilerle
bu yukarıda yazılı olan sermaye tavanını yükseltme haberi ne zaman açıklandı acaba ??
www.spk.gov.tr adresinden haftalık bültenlere girip ordan geçen hafta spk ya yapılan tüm başvuruları görebilirsiniz
bu haberi cuma seans kapanışından sonra gördüm.
geronim0
30-05-2005, 11:32
haberin pek bir etkisi olmadı gibi yukarı yönlü , ama tersi olabilir.dikkatli olmak gerek.işlem hacmi iyi gibi ama oldugu yerde sayıyor , mal değişimi olabilir.kagıdı bıraksalar gidicek çünkü kademleri boş hem yukarı kedemeleri hemde aşagı yani hafif bir satısda bile bayagı bir kademe düşebilir.herkese hayırlı haftalar diler .bol kazançlar dilerim . .
Hacim kesildi 2 yi geçmesi zor gözüküyo ama geçerse ve üstünde kapanış olursa ok gibi gidebilir.Çıkışında hiç düşük bi kapanışı olmamıştı.Biraz daha yayı germek için aşağı gelmesi gerekir.Öyle yada böyle iki durumda da tuşta bekliyoz bakalım.Düşerse aşağıdan çıkarsa yukarıdan alacağım artık.Akşama takası da eklerim.Sevgilerle
geronim0
30-05-2005, 16:26
su an alan ve kim söleyebilecek varmı ? ? ?
geronim0
30-05-2005, 16:27
işlem hacmi yok denecek kadar azaldı,satıcılarda az alıcılarda ortada dediğim gibi aşagı da iner yukarıda çıkar ama buna müsade etmiyorlar o başka
ıı ıııı bu hacimleyukarı gidemez gitse bile 2yi zor geçer geçse bile anında geri gelir.Biraz düşmesi iyi olur bugün.Herkesin sağlığı için biraz düşüş iyi olur
geronim0
30-05-2005, 16:36
alan ve ı gören varmı ? neden geri gelsin ki ,gitsin ilerigitsin bir iki kademe her gün yeter hafta sonu en az %10 eder 2 kademe den
geronim0
30-05-2005, 16:38
alan ve ı gören bir arkadas ve kademeleri gören birisi varsa bize bir bilgi verirse iyi olur
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.