View Full Version : YTFYO Yatırım Fin. Yat.Ort.
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
Objektif
06-02-2004, 18:19
YTFYO Yatırım Fin. Yat.Ort.
YTFYO hissesi cok spekulatif ne yapacagini onceden kestirmek kolay degil.
Hele su durumdan sonra hic birsey diyemem valla!
ARIFyo olup gokleride delebilir, GEREL olup yerin yedi kat dibine de gecebilir.
http://img19.photobucket.com/albums/v58/korhan/Metastock%20Grafikleri/YTFYO1.jpg
müfettiş
07-04-2004, 13:39
korhan bey ytfyo için de bir analiz yapabilmeniz mümkün mü?
teşekkürler
Sn mufettis, su an icin YTFYO ya bir teknik analiz uygulamak mantikli olmaz.
Hisse asiri hareketler gostermis, dinlenmesi beklenmeli.
Kisa vadede ne olacagini tahin etmek imkansiz gibi birsey su an.
Flama var mi diye baktim ama son olusan 2 cubuk ve artan hacim formasyon olasiligini ortadan kaldirmis.
http://img44.photobucket.com/albums/v136/korhand/Metastock%20Grafikleri/YTFYO2.jpg
san pietro
12-04-2004, 14:04
bu hisse ISYAT'la birlikte gidiyor gibi bir izlenimim var. dogru mu sizce?
san pietro
21-04-2004, 13:25
coca cola meselesi nedeniyle bir arfyo gidiyor bir isyat bir ytfyo.
pzt arfyo gitti. simdi isyat ve ytfyo da giderse sasirmam.
takip etmekte fayda var...
kağıdı 3150 nin altına bırakmıyorlar ordan hemen tepki geliyor...
erasmus_35
20-05-2004, 13:04
zamanı geldi alım için son fırsatlar,çok yakında yukarı sert hareketler bekliyorum
erasmus_35
20-05-2004, 13:13
hakkında çok iyi duyumlar geliyor,yakında bombası patlar
tifosiferre
20-05-2004, 13:31
Daha ayrıntılı yazar mısın erasmus...
erasmus_35
20-05-2004, 13:36
hisse de bir gurubun operasyon hazırlığı içerisinde olduğu duyumunu aldım,sizlerle paylaşmak istedim
ytfyo bir şirketin halka arzını yapacaktı sanırım hangisi bilgisi olan var mı?
San Francisco
21-05-2004, 16:28
GARFA arıtnca GLBYO artıyor.. Sonra YTFYO artıyor.. BY ler farkında ama KY ler farkında değil..
31 Mart 2004 te en yüksek değerine 5125 TL ile ulaşmış ve de 4175 ten kapatmıştı.
Bu da işbankasının kağıdı.. Halka arzlardan etkilenecek bir kağıt
krokodil
21-05-2004, 22:33
bayılıyorum sana yahu sanfrancisco hafiye gibisin valla nerden buluyorsun böyle :)
San Francisco
22-05-2004, 01:25
KY lerin cesaret edipte alamayacakları kağıtlardan biri..
Bir kere pay değerinin çok üzerinde.... Pay değerinin altında kalan yatırım ortaklıkları varken YTFYO da ne oluyor.. Doğru haklılar.. Zaten KY bir gelse.. BY kucağına atacak... Ama KY tecrübeli.. Bir ben gittim YTFYO ya.. BY çok memnun oldu.. Beni Diğerlerine örnek olsun diye memnun edecek.. Sonra diğerlerini bekleyecek.. Ama KY bu hiç yaş tahtaya basarmı .. basmaz artık.. Hele bu forumdakiler.. asla...
2600 den mallandık.. Bekleyelim bakalım.. 2 hafta kıpırdamadan duracağım.Yani 4 hazirana kadar. %10 getirsin bana yeter..
erasmus_35
22-05-2004, 14:26
şu kadarını söyleyebilirim önümüzdeki hafta beklenen hareketini yapabilir,yeterince mal topladılar,operasyon yakındır.kağıdın sürekli kafasına vurup yükselmesini engellediler,ky lerde sağolsun gaza gelip ellerindeki malları kaptırdılar.eğer ky'ler ellerindekini satmaktan vazgeçerse kağıt çok sert hareket edebilir,herkese bol kazançlar
San Francisco
22-05-2004, 17:15
KY ler nasıl satmasın bu kağıdı... Pay bedelinin üzerinde.. KY haklı ne diye dursun bu kağıtta.. Ky de oldumu yansın keten helva... amaç zaten bunu KY ye satmak.. Bu kağıt zaten KY de olmadığından çıkacak. Risk severler anca girebilir bu kağıda.. Aslında Yatırım kağıdı değil...Çok telikeli bir kağıt.. Zaten tehlikeliler çıkıyor.. Bu senetten elinizde oldumu hep uyanık olacaksınız.. Merak etmeyin 2550 den alım fırsatı verir..Pay değeri 1663 TL.. Borsada işlem görüdüğü fiyat 2575..
Ben kazancı gördüğüm an sallayacağım.maliyet 2650..
Sevgili Dostlar, ben de girip %10 kazanc ile cikmak istiyorum ,riskli biliyorum ,ama beni yarida birakir elimde kalirmi diye kuskuluyum, allah dan hayirlisi kucuk bir risk almayi dusunuyorum.
camarors
25-05-2004, 01:48
Buna kasinma mi denir, aranma mi denir bilemiyorum, ama, bu kagitta bir albeni olusmus gibi.Bence 2500 alti zor,(imkansiz degil, 2000 alti cok cok zor), yukarida da 5500 ustune dogru bir hareket yapmak istiyor gibi, gørunuyor benim baktigim(veya gørmek isteyip te gørdugum :dolar: ) grafikte. Para kaybedince cani yananlarin uzak durmasi tabi ki kendileri icin iyi olur, ardenalin guzel sey yaw ;)
Jantrader
26-05-2004, 15:17
Kagidin ederi cok asagilarda neredeyse 2 katindan islem goruyo, bu kagit gider gidecek felan diyenlere aldanmayin, giderse iyi ama 2 katina yakin bi degerden islem goren halka aciklik eder degeri 500 milyar civarinda olan ve bu 500 milyarinda onemli bi kismi isyatirim ve yfas ta olan bu kagit mi gidecek???
bence gitmez nedenmi?? cunku beni bekliyolar...
elimde yuklu miktarda var, satmazsam gitmez benden soylemesi...
Burada boyle pazarlama yapilmasi hic hos degil, dedigim gibi piyasada dolasan senet cok cok az, kim gidiyo nereye gidiyo anlamadim 5500 un ustune olan bu hareketteki primle olusacak riski kim ustlenecek???
kagit 2000 in alti bi degerde 1800 lerde sanirsam, 2000 in ustu pahalidir o kadar, bunun ustunde alan 2000 e kadar dusmesine tahammul etsin yada tahamml edebilecegi kadar alsin, 5500 un ustune cikarsa ben kazanicam hemde cok, peki soruyorum kim kaybedecek????????
kim o kaybedecek, ciksin benim desin??
ben cikarsam yorum yapmam kagit hakkinda bunu da soyliyim...
camarors
26-05-2004, 15:32
Kagidin ederi cok asagilarda neredeyse 2 katindan islem goruyo, bu kagit gider gidecek felan diyenlere aldanmayin, giderse iyi ama 2 katina yakin bi degerden islem goren halka aciklik eder degeri 500 milyar civarinda olan ve bu 500 milyarinda onemli bi kismi isyatirim ve yfas ta olan bu kagit mi gidecek???
Burada boyle pazarlama yapilmasi hic hos degil, dedigim gibi piyasada dolasan senet cok cok az, kim gidiyo nereye gidiyo anlamadim 5500 un ustune olan bu hareketteki primle olusacak riski kim ustlenecek???
kagit 2000 in alti bi degerde 1800 lerde sanirsam, 2000 in ustu pahalidir o kadar, bunun ustunde alan 2000 e kadar dusmesine tahammul etsin yada tahamml edebilecegi kadar alsin, 5500 un ustune cikarsa ben kazanicam hemde cok, peki soruyorum kim kaybedecek????????
Biraz yavas ol, ne bu heyacan? Su an icin daha fazla birsey søylemek istemiyorum.Arkadaslar degerlendirir sanirim, durumu :roll:
Jantrader
26-05-2004, 15:48
Demek istedigim acik::: ederinin 2 katindan islem goren bi hisse icin hareket bekliyorum, ederinin 3 katini gececek(5500), ucacak, kacacak, bu gitti buda gider hatta gidecek, haber geldi abi ucuyoruz kemerleri baglayin gibi teknikten temelden uzak laflar etmek dupeduz manipulasyondur, fiyatlari manipule etmektir, kaldiki dedigim gibi eger bu kagit giderse ben kazanicamdan soruyorum kaybeden kim olacak?? finanstan anlayan bilirki biri kazanirken biri kaybeder, nominalde neyse reel den bahsediyorum...
peki benim yada kazananlarin bu karini hangi vakif adami iyiliksever karsilayacak???
yok eger ytfyo nun elindeki bi sirketin bahcesinden petrol altin gibi biseyler cikarsa o zaman baska...
camarors
26-05-2004, 16:01
Ben kaybedecegim, oldu mu :) ,gerci sen KY'yi korumak adina benim kaybetmemi de istemezsin ya.Senin gibi dusunceli insanlarin piyasada oldugunu bilmek bana mutluluk verdi.Hem kagittasin, hem de KY kaybetmesin diye kagidin cikmasini degil de, dusmesini istiyorsun.
Ne iyi insanlar var su dunyada bee :eek: .
SEVGILI kAMAROS,
Iyi yazmissin, bunada evallah, bende vazgectim almaya kagit mi yok.
Jantrader
26-05-2004, 16:18
Ben 3-4 yildir tasiyorum, maliyetim cooook asagida, cok alip sattimda, cikmasini istemedigimden degil, cikacak diye KY yi oltaya getirip kucagina birakmak istiyolar...Spek lerin maliyeti de dusuk tahmin edersen, 2600 lerde alici buldular mi verirler, % 100 e yakin kar yazarlar...bu yuzden haydii hep beraber alalim arkadaslar demek hatta demeden ima etmek ve hatta 5500 u hedef gostermek kucaga birakmak yada birakilmaktan baska bisey degildir...
Borsada asil amac temettudur, sirketin kar etmesidir, fiyat artisi zaten buna odaklidir, ytfyo nun ederide kari da bellidir, ederinin uzerinde islem gore YO da kumar oynaniyor demektir, o zaman kozlar devreye girer, spek yukari hareket yapacaksa, disarida koz olmamalidir, ben bende koz var diyorum sen haydi beyler bizde alalim birer koz diyosun, o zaman spek biz oluyoruz ve kagidi cakiyoruz...
YO larda ederinin biraz uzerine kadar beklenebilir isin dogasi geregi ama 2 katina yakin islem goruyorken 3-4 katindan gorebilir demenin alemi yoktur, burda artik kumar vardir ve herkes susmalidir, manipule etmemelidir...manipule ettikce manipule edilirsin bu da unutulmamali...
San Francisco
26-05-2004, 17:10
Ya bu kağıttan para kazanmak çok kolay.. Akşam seansında düşüyor sabah ta pahalı satıyorsun.. Seans kapanışına doğru senetten bezenlerin satışı oluyor. 2550 den alınır yarında çok rahat 2600 den satılır.
Jantrader
26-05-2004, 22:46
Syn San Francisco,
Bu kagitta para kazanmak klay da ne demek???
Fiyat ayni yerlerde seyrederken gun ici alim satim yaptiginizi soyluyor ve KY lere de bunu uygulayın para kazanın diyorsunuz,
peki soruyorum siz kazanıyorsanız kim kaybediyor???
siz kazandiginiza gore birileri kaybetmeli???
siz gunlukcu KY lerden mi kazaniyosunuz, yani eleman 2600 den aliyor bi vakit ve satiyor 2550 ye bugunluk bu kadar zarar yeter San F. 50 tl kar etti yarın yine kar ettirmek icin yine zarar edelim mi diyolar???
Sizin yazılarınızı okuyorum, temele yada teknige pek uymayan yazılar birakalim bunlari zaten IMKB de ne gezer teknik temel diil mi??? mantikta yok sizin yazilarda...
tamam kazaniyosunuz peki kim kaybediyor, siz bi KY olarak boyle yapıyor ve boyle yapın KY lar diyosunuz o zaman kaybeden Spek oylemi???
ne zamandan beri spek ler enayi oldu da KY lere kademe yaptırır oldular???
Spek ler kurttur, cunku onlar iktidar sahibidirler, kagidi alirlar evirirler cevirirler ya saha kaldirirlar size 2 katindan satarlar sizde 3 katina cikacak diye ıkınırsınız yada elinize verirler nikahınız kiyilir...
Olmuyo beyler bayanlar boyle olmuyor, bu hisse icin temelden konusamayacaksak, ki konusmak abes, o zaman takastan makastan hedi diyelim teknik ayaklarından konusalim bari yok efendim satarım alırım hergun % 1 yaparım enayi spek dolu piyasa 1 yilda paramı trade ten 5 e hatta 10 katlarım...bostan osman olayına girmeyelim...
bi suru acemi dolmus YO tahtalarına donup duruyolar vallaha, ruyaya yatanlar bile var cok yazık, bari gidin Teknik Analiz kitabı felan alın yada internetten kumar oynayın, burda debelenip durmayın!!!
Kimse yokmu beni destekleyecek???
Hissenet te yeni degilim site degismeden once "yunus" ismiyle yaziyodum hatirlayan hatirlar...
San Francisco
27-05-2004, 00:08
JanTrader.. Siz niye borsadasınız? Sizin mantığa göre siz kazandığınıza göre başkası kaybedecek. O zaman niye borsaya giriyorsunuz. Siz kazanınca güzel....
Bugün 2550 e düşseydi YTFYO alacaktım düşmediği için almadım.. Çünkü ben o kağıdı iyi tanıyorum.. Ama ben aldıktan sonra 2500 den daha gerilere gitme riski yokmu? Tabiki var.
Bir kere KY lere bunu uygulayın para kazanın demiyorum.. Bunların hepsi risk . İsteyen uygular istemeyen uygulamaz. Kaç sefer söyledim. Kendi mantığınıza gidin diye.. Başkaları söylüyor diye hareket etmeyin..
Yazdıklarına gercekten çok güldüm.. Hisse net te Çok çok iyi teknikçilerimiz var.. Ben onlardan çok istifade ediyorum. Temel analizlere ulaşmak kolay.. onları da Bir siteden alıp bilançolarına bakıyorsun.. Bunun haricinde bir de ekran okuma var.. Benim en çok dikkat ettiğim nokta bu.
Bir arkadaşımız güzel söylemiş.. En iyi teknik uyguladığın tekniktir diye..
Kusura bakma ama burada çok acemice bilmeden konuşuyorsun. Bir kere hiç bir şeyin farkında değilsin..
Burası bir mozaik.. Herkes herkese saygılı olmak zorunda.. Yok sen şöyle bilmiyorsun.. yazılarında mantık yok vesaire gibi laflar şa bir yere varılmaz.
Burası bir renk... Sevgi dolu olmalı.. Borsada bir oyun..
Önemli olan tuzaklara gelmemek.. her şeyi iyi sezmeye çalışmak..
Sakin olduğumuzda.. başarılı hareketler yapıyoruz..
Bazane sıkılıyoruz.. Burada deşarj oluyoruz..
Bugüne kadar yazdıklarıma bak hiç kimseye en ufak bir kabalıkta bulunmadım.
Yaptığın hiçte hoş şeyler değil.. Bir de kalkmış arkadaşları kışkırtıyorsun sanki düşmana savaş açmış gibi .."Kimse yokmu beni destekleyecek???" Diyorsun.. yaptığın ayıp bir kere .. Kendi saçmalıklarına niye destek istiyorsunkii.
Çözüm çok kolay yazılarımı görmek istemiyorsan ignor edersin olur biter.
camarors
27-05-2004, 02:35
Bu kagittaki hareketlerim icin yeni bir indikatør takip edecegim, 'Jantrader indikatøru' . Var mi bøøle bisii ya :roll:
"bence gitmez nedenmi?? cunku beni bekliyolar...
elimde yuklu miktarda var, satmazsam gitmez benden soylemesi..." by Jantrader
San Francisco
27-05-2004, 15:45
Bugün 2625 ten alım fırsatı verdi.. yarın 2675 ten satacağım haberiniz ola..
Her ihtimale karşı ilerde fırlarsa.. Geride sakladıklarım var. Onları da bir tavan da satarım.. Ama şimdi bu senet sabit git gel konya 6 saat gibi.. En az 2550 ye geliyor.. en fazla 2700 e çıkıyor.. Herhalde 2625 2700 kademesine oturdu.. Bu aralardan alıp satayım nasıl olsa riski yok.. Daha da düşerse Bu senetler de yanımda kalır.. Diğer aldıklarımın maliyetini düşürür. Herhalde bu senet farklı aracı kurumlarında toplu.. KY bu senede girdimi işimiz biter.. Zaten oldukça pahalı.. Tek avantajımız az sayıda KY nin bulunması.. Zaten KY nin olduğu senet pek fazla fırlamıyor. Ara sırada kontrol etmiyor değilim.. bir 2675 e gelse .. Kazancı gün içinde çıkartırım..
San Francisco
27-05-2004, 16:37
Çok iyi .. iyiki 2675 ten bugün satış vermemişim.. O da ne 2725-2750 kademesine gelmiş.. Bir bakalım.. geri gelirse 2700 den veririm geri gelmezse beklerim.. Sanırım gelmez. 2800 benim için iyi ifiyat.. bellimi olur belki tahta kapatır bugün.. hadi benim YTFYO um
borsatuyo
30-05-2004, 12:24
önümüzdeki hafta için 3500'lere doğru bir hareket bekliyorum,geçen hafta 146000 lot toplam işlem hacmi var,bundan sonra çok fazla satış beklemiyorum,hisse kıvama geldi,bol kazançlar
San Francisco
30-05-2004, 19:51
Bekliyoruz bakalım. İşlem hacminin azlığına güveniyorum.
borsatuyo
31-05-2004, 13:54
iyi gidiyor iyi,daha da iyi olacak
Jantrader
04-06-2004, 11:30
Bence de iyi gidiyor,
ve ben katalizor oluyorum cikmaya basladim...
bilginize...
borsatuyo
07-06-2004, 00:33
bekliyoruz,bekleyeceğiz 100 lira olsada tek bir lot satmam,3500'ü görmeden
bende de var bir miktar ve bende beklemede kalacağım... muhakkak kıi coca colanın hatrına altın vuruş yapmayı deneyecektir.... (şahsi düşüncem.)
borsatuyo
09-06-2004, 14:41
haraket başlıyor gibi ,takibe almakta fayda var.
Zamanında aldığım senetleri 3200 den verdim... Baya bekletti kerata !! ama olsun iyi bir kar yazdık haneye... Bu sıralar kaşıntısı var senedin izlemekte yarar var uygun yerlerden yeniden alım yapılabilir..
Bu sıralar Yo ların hareketlenme ihtimali yüksek öyle olursa YTFYO yeniden bir yukarı denemesi yapabilir. İlgililere..
tartumar
01-08-2004, 13:56
yatırım finansmanın lotları 33810dan 27484 e düşmüş değişim %-18.71
Evet düşmüştür haklısın Sn. TArtumar..
Ancak bu tür kağıtlar sadece spekülatif hareket yaparlar bu zamanlarda... Ve bu kağıt işyat ve arfyo tahtalarıyla uyumlu hareket eder. Özellikle işyatı takip edersen ondaki çıkmalar yada inmelerden genel itibari ile bu kağıdında etkilendiğini görürsün.. İşbankasının kağıtlarından olduğu için Cola arzı muhabbeti ne kadar yaklaşırsa bu kağıdında gıdıklanma olasılığı o kadar artar...
spek_avcısı
02-08-2004, 13:04
TÜRKBANK´TAN İŞTİRAK HİSSESİ SATIŞI
Tasfiye halindeki Türk Ticaret Bankası, Takasbank, Tüstaş, Alamsaş ve bazı iştiraklerindeki hisselerini satışa çıkardı. Türkbank´tan yapılan açıklamaya göre, Banka´nın Ticaret Menkul Menkul Değerler´deki yüzde 89.99, Ticaret Finansal Kiralama´daki yüzde60, Alamsaş Alarko Ağır Makina Sanayi A.Ş´deki yüzde 25´lik hissesi satışa çıktı. Ayrıca, Çeştaş Çukurova Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.´deki yüzde10, Yatırım Finansman Menkul Değerler´deki yüzde 7.8, Tüstaş Sınai Tesisler A.Ş.´deki yüzde 1.67, Çumitaş Çukurova Makina İmalat ve Ticaret A.Ş.´deki 1.08, Takasbank´taki yüzde 0.049 oranındaki Banka hissesi de satışa çıkarıldı. Hisselerin satışı için 23 Ağustos 2004 tarihine kadar teklif alınacak.
spek_avcısı
02-08-2004, 13:05
hareketlenebilir
spek_avcısı
04-08-2004, 16:50
hareketlendi :)
az önce tabana kadar verildi 48000 lot.hala da tabandan devam ediyor...spek iyi götürdü..böyle kağıtta kar gördünmü satmak lazım..yoksa hüsran oluyor..
krokodil
02-10-2004, 23:16
vay be 6 ağustosdan beri kimse bir şey yazmamış anlaşılan çok kıytırıktan bir hisse bu :)
krokodil
03-10-2004, 21:12
%313 bedelli var yokmu parası olan babayiğit :) korktunuzmu yoksa....
spek_avcısı
03-10-2004, 21:35
dostum cuma gün girdim yanlız değilsin :) bu bedelli haberi ne zaman geldi yaw :) :) :)
hiç duymadım
krokodil
03-10-2004, 21:39
15 Eylül 2004
Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 14.09.2004 tarihinde
yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, çıkarılmış sermayenin 2.274.375
milyon TL (%313.44) bedelli artırılarak 725.625 milyon TL'den 3 trilyon
TL'ye yükseltilmesine karar verildiği bildirildi.
krokodil
03-10-2004, 21:40
YATIRIM FİNANSMAN, HİSSE SENEDİ İHRACI İÇİN SPK'YA BAŞVURDU
01 Ekim 2004
Yatırım Finansman, hisse senedi ihracı için SPK'ya başvuruda
bulundu.
SPK Haftalık Bülteni'ne göre, şirket, 2 trilyon 274,375 milyar
TL bedelli hisse senedi ihraç edecek.
krokodil
03-10-2004, 21:42
ne dersin avcı bu fiatlardanmı bölerler yoksam .............. :D
spek_avcısı
03-10-2004, 21:43
teşkküerler cuma gün alımlar galiba bunaydı bu spk haberi seanstan sonra gelse gerek
ne zaman bölünürki sence?
yakınsa az daha almak lazım :)
krokodil
03-10-2004, 21:47
teşkküerler cuma gün alımlar galiba bunaydı bu spk haberi seanstan sonra gelse gerek
ne zaman bölünürki sence?
yakınsa az daha almak lazım :)
ilk başvuru 14 eylül.. bir ay kadar sürüyor genellikle herhalde ekim sonu gibi bölünür...cola nın arzından buda olumlu etkilenir.. öf be bu arzda ne arzmış fıtık etti....
krokodil
08-10-2004, 21:11
...................................... :d
dün 5050'den biraz aldım.iyi olacağını düşünüyorum.
spek_avcısı
09-10-2004, 17:32
şşştt bak pazartesi basıverirler :) :) :)
krokodil
09-10-2004, 21:30
şşştt bak pazartesi basıverirler :) :) :)
baskın basanındır :D şşııttt......
krokodil
10-10-2004, 14:41
bu saatten sonra yaklaşanı yakarım ha :D
pazartesi yeni alım için hangi seviyeyi tavsiye edersiniz..
veya geçmi kaldık...
krokodil
10-10-2004, 16:12
bu saatten sonra yaklaşanı yakarım ha :D
......yorum yok... :D
sağolun yardımınız için:)
krokodil
10-10-2004, 16:21
sağolun yardımınız için:)
bi şey değil sizde sağolun.... :)
spek_avcısı
13-10-2004, 13:58
5 gündür yazı yazan yok 5 gündür gidiyor hisse..
10000 yeter bana daha fazlasını istemiyom walla...
krokodil
13-10-2004, 21:41
parola işaret yaklaşanı yakarım :D
bu seviyelerden almaya devam ediyorum..
krokodil
15-10-2004, 22:17
bu seviyelerden almaya devam ediyorum..
hayırlı olsun...parola...işaret.....
hacimsiz düşüşler var ama beklentim devam ediyor.%313 bedelli sermaye arttırımı :D
düştükçe alıyorum.....
sugarpan
18-10-2004, 21:08
şüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.......
krokodil
18-10-2004, 22:49
şüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.......
bu ne yaa.. üşüyorsan üstüne bi ytfyo al istersen :D
hacim aşırı düşük sizce ne yapmaya çalışıyorlar fiyatı dahada sarkarlarmı
kimse ilgilenmiyor diye 5850 den sattım bugün şimdi 6750 ve uyanığımya 6700 den bi daha aldın off ülennn of bir teselli ver
canın sağolsun sn. utopya.
ben aşağılardan bayağı aldım.elimdekilerin yarısını verdim.beklentim devam ediyor.yarın gevşerse yine almayı düşünüyorum.
sugarpan
20-10-2004, 18:22
şüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
krokodil
20-10-2004, 21:02
şüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sugarpan hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :D
spekminnos beklentiler neler birde beklentiler devam ediyorsa tabana kadar niye verdiler
Turkish elindeki malı boşaltı Tacirler de katkıda bulundu.Yarın yönü bulacak bedelli beklentisi sürüyor.
Yarın yön yukarı olacak gibi.Bugün nerdeyse tamamını boşalttılar...
ne malmış be boşalt boşalt bitmiyor paraşütle aşağı iniyoruz
sugarpan
22-10-2004, 17:21
şüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
lütfen ama...
bedelli izni bugün çıktığı söyleniyor doğrumu
krokodil
22-10-2004, 21:41
Sermaye Piyasası Kurulu, Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin
hisse senetlerini kayda aldı.
SPK Haftalık Bülteni'nde yer alan bilgiye göre, şirket 2 trilyon 274.4
milyar lira bedelli hisse ihraç edecek.
Foreks Haber Merkezi
evet doğruymuş..sugarpan hadi gözün aydın...
sugarpan
22-10-2004, 21:51
parola değişti:
şüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Pazartesi tavan yaparmı artık...
sugarpan
22-10-2004, 22:31
eee şüüüüüüüüüüüüüüü şüüüüüüüüüüüüü
:dolar: O kadar düşüşten sonra biraz yukarı hareket lazım ama...O kadar bekledık bu kağıtta.Zararımızı karşılasın artık... :D
Bu kağı daha ne istiyor yükselmek için. Bedellide geldi ama hala düşüyor maalesef...
krokodil
26-10-2004, 20:29
Hisse bazında Takas Saklamasında %0.10 üzerinde artış/azalış olan kurumlar
Hisse Üye Kodu 25/10/2004 % 25/10/2004 (LOT) 26/10/2004 %
26/10/2004 (LOT) Yüzde Fark
YTFYO E Finans Yatırım 2.33 8,547 2.56 9,370 0.22 İ
YTFYO E Es Menkul 0.51 1,872 0.77 2,802 0.25 İ
YTFYO E Garanti Yatırım 14.03 51,378 15.09 55,242 1.06 İ
YTFYO E Gedik Yatırım 0.94 3,441 1.06 3,876 0.12 İ
YTFYO E Erciyes Menkul 1.81 6,612 1.53 5,612 -0.27 ß
YTFYO E Deniz Yatırım Menkul 4.16 15,243 3.76 13,771 -0.4 ß
YTFYO E Camiş Menkul 3.41 12,477 3.98 14,577 0.57 İ
YTFYO E Ekinciler Yatırım 0.03 102 0.19 701 0.16 İ
YTFYO E Eczacıbaşı Menkul 1.02 3,725 1.25 4,590 0.24 İ
YTFYO E Kalkınma Menkul 0.45 1,630 0.72 2,630 0.27 İ
krokodil
26-10-2004, 20:30
Hisse Üye Kodu 22/10/2004 % 22/10/2004 (LOT) 26/10/2004 %
YTFYO E Gedik Yatırım 2.58 9,441 1.06 3,876 -1.52 ß
YTFYO E Global Menkul 1.23 4,502 1.40 5,110 0.17 İ
YTFYO E Es Menkul 0.38 1,376 0.77 2,802 0.39 İ
YTFYO E Finans Yatırım 1.17 4,272 2.56 9,370 1.39 İ
YTFYO E Koç Menkul 2.35 8,615 3.44 12,581 1.08 İ
YTFYO E Garanti Yatırım 9.36 34,274 15.09 55,242 5.73 İ
YTFYO E Halk Yatırım 2.14 7,828 2.57 9,399 0.43 İ
YTFYO E Erciyes Menkul 1.26 4,612 1.53 5,612 0.27 İ
YTFYO E Baskent Menkul 0.13 463 0.02 63 -0.11 ß
krokodil
26-10-2004, 20:31
Hisse Üye Kodu 21/10/2004 % 21/10/2004 (LOT) 26/10/2004 %
YTFYO E Gedik Yatırım 2.35 8,619 1.06 3,876 -1.3 ß
YTFYO E Global Menkul 0.88 3,234 1.40 5,110 0.51 İ
YTFYO E Es Menkul 0.51 1,876 0.77 2,802 0.25 İ
YTFYO E Finans Yatırım 1.32 4,832 2.56 9,370 1.24 İ
YTFYO E Nurol Menkul 1.55 5,661 1.81 6,622 0.26 İ
YTFYO E Garanti Yatırım 9.29 34,005 15.09 55,242 5.8 İ
YTFYO E İktisat Yatırım 0.22 820 0.01 33 -0.21 ß
YTFYO E Ata Yatırım 0.44 1,601 0.32 1,166 -0.12 ß
YTFYO E Camiş Menkul 3.02 11,048 3.98 14,577 0.96 İ
krokodil
26-10-2004, 20:32
Hisse Üye Kodu 20/10/2004 % 20/10/2004 (LOT) 26/10/2004 %
YTFYO E Gedik Yatırım 2.14 7,838 1.06 3,876 -1.08 ß
YTFYO E Finans Yatırım 1.14 4,180 2.56 9,370 1.42 İ
YTFYO E Es Menkul 0.48 1,764 0.77 2,802 0.28 İ
YTFYO E Global Menkul 0.44 1,599 1.40 5,110 0.96 İ
YTFYO E Halk Yatırım 3.42 12,537 2.57 9,399 -0.86 ß
YTFYO E Garanti Yatırım 9.17 33,564 15.09 55,242 5.92 İ
YTFYO E Erciyes Menkul 1.40 5,112 1.53 5,612 0.14 İ
YTFYO E Ata Yatırım 0.42 1,541 0.32 1,166 -0.1 ß
YTFYO E Alternatif Menkul 0.01 50 0.15 550 0.14 İ
krokodil
26-10-2004, 20:33
Hisse Üye Kodu 19/10/2004 % 19/10/2004 (LOT) 26/10/2004 %
YTFYO E Garanti Yatırım 9.19 33,648 15.09 55,242 5.9 İ
YTFYO E Halk Yatırım 3.62 13,248 2.57 9,399 -1.05 ß
YTFYO E Gedik Yatırım 2.22 8,128 1.06 3,876 -1.16 ß
YTFYO E Global Menkul 0.45 1,650 1.40 5,110 0.95 İ
YTFYO E Merkez Menkul 0.04 150 0.17 626 0.13 İ
YTFYO E Nurol Menkul 1.66 6,060 1.81 6,622 0.15 İ
YTFYO E Koç Menkul 2.98 10,924 3.44 12,581 0.45 İ
YTFYO E Camiş Menkul 2.89 10,563 3.98 14,577 1.1 İ
YTFYO E Deniz Yatırım Menkul 3.87 14,176 3.76 13,771 -0.11 ß
krokodil
26-10-2004, 20:35
Hisse Üye Kodu 18/10/2004 % 18/10/2004 (LOT) 26/10/2004 %
YTFYO E Gedik Yatırım 2.18 7,982 1.06 3,876 -1.12 ß
YTFYO E Finans Yatırım 1.05 3,846 2.56 9,370 1.51 İ
YTFYO E Es Menkul 0.39 1,440 0.77 2,802 0.37 İ
YTFYO E Global Menkul 0.81 2,968 1.40 5,110 0.59 İ
YTFYO E Koç Menkul 3.15 11,524 3.44 12,581 0.29 İ
YTFYO E Garanti Yatırım 9.05 33,118 15.09 55,242 6.04 İ
YTFYO E Erciyes Menkul 1.67 6,112 1.53 5,612 -0.14 ß
YTFYO E Camiş Menkul 2.89 10,563 3.98 14,577 1.1 İ
YTFYO E Alternatif Menkul 0.01 50 0.15 550 0.14 İ
satış baskısı var.bence dip oluşturup yoluna devam edicek.
krokodil
30-10-2004, 22:52
satış baskısı var.bence dip oluşturup yoluna devam edicek.
ben korkmaya başladım sayın spekminnosh ;)
makrombor
30-10-2004, 23:21
:))
krokodil
04-11-2004, 20:39
YATIRIM FİNANSMAN, HİSSE SENEDİ İHRACI İÇİN SPK'YA BAŞVURDU
01 Ekim 2004
Yatırım Finansman, hisse senedi ihracı için SPK'ya başvuruda
bulundu.
SPK Haftalık Bülteni'ne göre, şirket, 2 trilyon 274,375 milyar
TL bedelli hisse senedi ihraç edecek.
Foreks Haber Merkezi
bir ayı geçmiş başvuralı zaman yaklaşıyor... evet ederinin üstünde!!!! ama boş frende öyleydi....
tarih açıklansada işimize gücümüze baksak yaw ;)
bugün sattım geri aldım.hadi hayırlısı.
arkadaşlar genel kurul tarihini bilen varmı.
krokodil
08-11-2004, 20:01
ben bunun genel kurulunu yiyeyim emi.. don lastiği gibi sıktı beaa :o
sana şunu söyleyeyim ben daha almadım ama kötü piyasada alacağım senetlerden biridir. ne zaman sıkılmaya başlarsan vede of yeter be deyip sattığın an hisse çıkmaya başlıyor. eğer böyle bi hisse kapılırsan bana haber ver... :D
Sayın Simyacı,Yatırım Finansman yatırım ortaklığının genel kurulu çoktan yapıldı.Sermaye arttırım tarihinin belirlenmesi için zaten genel kurul kararı artık gerekmez,yönetim kurulu bu kararı istediği zaman toplanıp alır.
kazancli
09-11-2004, 12:01
yatırım finansı soran arkadaslar kesin beklemeli kağıdın önü açık sadece sabır bugun 5400ü deniyeceğini düşünüyorum
kazancli
09-11-2004, 12:09
4940alış yazıp döndüm yazımı buraya yazdım , ekrana döndüm 5000olmuş , benim gelen lot sadece 78 4960 yerine 20 aşağı alacağım diye 5012ortalama ile ytfyo lığım oldu:))
yaa ben anlamadım bu işi. ytfyo bedelli açıkladığı halde nasıl oluyorda hisse halen değer kazanıyor??
Jantrader
09-11-2004, 12:48
YO larda olumlu karsilanir bedelli artirim...GLBYO ve YTFYO daki hareketler bu yüzdendir...GLBYO nin yakinda, bayram sonrasi olabilir, genel kurulu var mesela...
Sayın Simyacı,Yatırım Finansman yatırım ortaklığının genel kurulu çoktan yapıldı.Sermaye arttırım tarihinin belirlenmesi için zaten genel kurul kararı artık gerekmez,yönetim kurulu bu kararı istediği zaman toplanıp alır.
sayın selam yazınızı yeni gördüm cevabınız için teşekkürler. bende böyle düşünüp sabah 4920-4940 aralığından girdim. satacı olsa daha da alacaktım ama almama fırsat vermediler. bunada şükür inşallah ettiğimiz zararın bi kısmını çıkarırız. herkese bol şans...
sayın krokodil bıktınız da niye cevap yazmadınız, haber verseniz biraz daha alacaktım... :D
sugarpan
09-11-2004, 13:01
Şüüüüüüüüüüüüü ama ya şüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bu işin mantığını anlamadım gitti.anlasam trilyoner olurdum zaten.
yatırım finansı soran arkadaslar kesin beklemeli kağıdın önü açık sadece sabır bugun 5400ü deniyeceğini düşünüyorum
Kazancli bey olmaz bu kadar ,dün kartonsan bugün bu hisse alkışlarının en büyüğü size ky kalmayacak bu gidişte hisse nette herkes zengin olacak speklerde yaka silkiyordur:)) , 4980 ortalamayla aldım siz yazıp emirinizi düzeltene kadar o basamakları ben aldım galiba:) sizin yazınızı okuduktan sonra aldım ,sizden düşük oldu maliyetim pek adil olmamiş, artık yüzyüze görüşelimde size bişeyler ısmarlayım , maliyetinizi düşürmüş oluruz..
Son 24 saat te çok kişiye yeşil vermişim, size veremedim kazançlı bey, artık yarına borç olsun.
Jantrader
09-11-2004, 15:34
ilk seans aldiktan sonra bi baktim tavana yapisiyo...1000 lot alis yazdim tavana onayladigim sirada tavan oldu ve tavana 500 lot bile satis gelmedi...bu seans teknik acidan hos bi hareket cizdi ama hala tavan olamadi...
Jantrader
09-11-2004, 15:36
ve tavan oldu...tavanin hayirli olmasi dilegimle...
kazancli
09-11-2004, 16:12
2. seansta tavan oldu , kolay gecildi 5400 tavanın arkasında olunca , bugun satmayacağız , bakacağız yarına ates bey yaptığınız ayıp insan 1 basamağı bana bırakır:))
tavanda 7600 lotu türkish tek kalem alıp tavan yaptı.tavan olduktan sonra 5000 lot a yakın mal geldi.bunlarıda türkısh ve merkez topladı...turkıshe yeni oyuncak:)
bayindir66
09-11-2004, 17:24
tukish yeni oynamıyor bu oyuncakla :)
bedelli tarihi gelene kadar hareket sürer sanırım burdanda başkasına sıra gelir mesala sıradaki ?
bedelli tarihi gelene kadar hareket sürer sanırım burdanda başkasına sıra gelir mesala sıradaki ?
Jantrader
09-11-2004, 18:10
dur bi bakiyim...
varyoooooooooo
25 inde genel kurulu var...
krokodil
09-11-2004, 19:59
sayın krokodil bıktınız da niye cevap yazmadınız, haber verseniz biraz daha alacaktım... :D
öhhö öhhö bu sıralar biraz üşütmüşümde... :D
Jantrader
10-11-2004, 12:31
dur bi bakiyim...
varyoooooooooo
25 inde genel kurulu var...
%12 ve tavan...siradaki de siradan cikti...peki ya simdi siradaki???
ulen iki dakka boş bırakmaya gelmiyorsun. :mad:
bu tür hacimsiz düşüşler alım fırsatıdır, bi hatırlatiyim dedim... :cool:
biz hala burdayız.alıyoruz.satıyoruz.bakalım sonu nereye varacak.
biz hala burdayız.alıyoruz.satıyoruz.bakalım sonu nereye varacak.
sonu çok güzel olacak, yeterki biraz sabır.
kalbim temiz ben ne yapım
hadi yürü kim tutar seni simyacı karton ne yapıyor öyle fikrin varmı
sugarpan
12-11-2004, 16:44
dillendirmeyin hisseyi lütfen.....
makrombor
12-11-2004, 16:48
arkadaşlar burada hisseyi dillndirmeyin diyenarkadaşlar kötü niyetle söylemiyolarki bnu.tamam siz de kötü söyleiosunuz ama bazıları bunu kullanııyo aldgınız sizde kalsın..başkalarının ekmeğine yağ sürmeyin lütfen..en azından şu kadar aldık satmadık yada beklioz yazmayın..kötü niyetliler e yardımcı olmaktan başka bişey değil bu..
hadi yürü kim tutar seni simyacı karton ne yapıyor öyle fikrin varmı
bende az bi miktar vardı onuda sattım. bulaşmamaya karar verdiğim kağıtlardan biridir artık. ama spek bu ne yapacağı gene de belli olmaz....saygılar.
şşşşşşşşşşşşşşşş ses yok... :D
kazancli
22-11-2004, 12:34
ben daladan dala atladığım için sabredemedim tabi, sabredenler dahada sebretsinler , çıkmasınlar kağıttan
ben daladan dala atladığım için sabredemedim tabi, sabredenler dahada sebretsinler , çıkmasınlar kağıttan
bi zamanlar bende daldan dala atlıyordum, baktım kardan çok zarar veriyor artık yapmıyorum. bilgi+sabır+zamanlama=kazanç...
saygılar..
sonunda sabrettiğimize değicek galiba.
canizares
22-11-2004, 12:54
bu atlamaları bende cok yaptım zamanında bıraz sabretsem sımdı ultra zengın olmustum ama ....
sugarpan
22-11-2004, 12:58
şüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kazancli
22-11-2004, 13:06
bu atlamaları bende cok yaptım zamanında bıraz sabretsem sımdı ultra zengın olmustum ama ....
Benimki tatlı atlamalar şikayetim yok, ancak atlayamadıklarıma üzülürüm bugunde allaha şükür bir tavanımız birde %3ümüz var
Bana tutmam için öylebaskı yapmıstınızki hala elinizde sanıyordum, iyiki söylemediniz sattığınızı yoksa satardım:) bu arada bu hissede durumu 2-0 yaptım nerde satalım peki
şşşşşşşşşşşşşşşş ses yok... :D
Sayın, Simyacı sen olmasan dün çıkıyordum sayende bi %15 aldık teşekkürler.... :roll:
canizares
22-11-2004, 17:06
yeni bir dnzyo olmasın
canizares
22-11-2004, 17:07
birde olurmus
krokodil
22-11-2004, 19:36
temelin dediği gibi bu bana ders olsun bi daha amelsizlik yapmayacağım..
Sayın, Simyacı sen olmasan dün çıkıyordum sayende bi %15 aldık teşekkürler.... :roll:
rica ederim, yardımım olduysa ne mutlu bana.
yeni bir dnzyo olmasın
çok fazla büyütmemek lazım sn canizares.
Yatirim Finansman Yatirim Ortakligi A.s.`nin Cikarilmis Sermayesinin
2.274.375 Milyon Tl (%313,4366925) Bedelli Artirilarak 725.625 Milyon
Tl’den 3 Trilyon Tl’ye Yukseltilmesinde Ruchan Haklarinin, 1.000 Tl
Nominal Degerli Bir Hisse Icin 1.000 Tl’den, Pay Bedelleri T. Is Bankasi
A.s. Levent Subesinde Acilan Ozel Hesaba Yatirilmak Suretiyle 3 Nolu Yeni
Pay Alma Kuponu Karsiliginda Kullandirilmasi Islemlerinin
26.11.2004-10.12.2004 Tarihleri Arasinda Asagidaki Adreslerde
Gerceklestirilecegi Bildirilmistir. 3 Nolu Yeni Pay Alma Kuponlari
26.11.2004-06.12.2004 Tarihleri Arasinda Ruchan Hakki Kupon Pazari’nda
Islem Gorecek Olup, Fiyat Tescili Gerceklesinceye Kadar Fiyat Marji
Uygulanmayacaktir. Ortaklarin Yeni Pay Almalarina Iliskin Sirkuler Ekte
Yayinlanmaktadir.
Basvuru Yerleri:
Yatirim Finansman Menkul Degerler A.s.’nin Genel Mudurluk/istanbul,
Taksim/istanbul, Ciftehavuzlar/istanbul, Kizilay/ankara, Izmir Ve Samsun
Subeleri.
-imkb-
Yatirim Finansman Yatirim Ortakligi A.s.`nin Cikarilmis Sermayesinin
2.274.375 Milyon Tl (%313,4366925) Bedelli Artirilarak 725.625 Milyon
Tl’den 3 Trilyon Tl’ye Yukseltilmesinde Ruchan Haklarinin, 1.000 Tl
Nominal Degerli Bir Hisse Icin 1.000 Tl’den, Pay Bedelleri T. Is Bankasi
A.s. Levent Subesinde Acilan Ozel Hesaba Yatirilmak Suretiyle 3 Nolu Yeni
Pay Alma Kuponu Karsiliginda Kullandirilmasi Islemlerinin
26.11.2004-10.12.2004 Tarihleri Arasinda Asagidaki Adreslerde
Gerceklestirilecegi Bildirilmistir. 3 Nolu Yeni Pay Alma Kuponlari
26.11.2004-06.12.2004 Tarihleri Arasinda Ruchan Hakki Kupon Pazari’nda
Islem Gorecek Olup, Fiyat Tescili Gerceklesinceye Kadar Fiyat Marji
Uygulanmayacaktir. Ortaklarin Yeni Pay Almalarina Iliskin Sirkuler Ekte
Yayinlanmaktadir.
Basvuru Yerleri:
Yatirim Finansman Menkul Degerler A.s.’nin Genel Mudurluk/istanbul,
Taksim/istanbul, Ciftehavuzlar/istanbul, Kizilay/ankara, Izmir Ve Samsun
Subeleri.
-imkb- :
düsün: YANİİİ?
3 Seansiniz KalmiŞ Bedellİye Ne Olacak Acaba
3 Seansiniz KalmiŞ Bedellİye Ne Olacak Acaba
operasyon büyük, güzel olacak güzel.. :cool:
ulen spek bugün bu kağıdı tavan etmezsen yuh olsun sana...
ulen spek bugün bu kağıdı tavan etmezsen yuh olsun sana...
Sn Simyacı nerelerdesiniz? siz olmadan tadı olmuyor bu kagıdın.:)
sugarpan
24-11-2004, 10:54
şüüüüüüüüüüüüüüüü
teşekkürler sn ilker ama şu elektrik kesintisi belası yakamı bırakmıyor ki. :mad:
kağıt çok sıkıştı bence artık yukarıyı test zamanı geldi,izleyelim.
sugarpan
24-11-2004, 15:57
bölündüğünde 100 lot hissemiz var diyelim...Ne kadar para yatırmamız gerekecek bedelli için acaba? O hesab işini anlatır mısınız? Bedelliye girmek fena olmayabilir diye düşünmeye başladım.
313 lot daha alırsınız. karşılığında 313 milyon yatırmanız gerekir. yani lot başı 1000 tl.
sugarpan
24-11-2004, 22:54
Durumlar gittikçe enteresanlaşıyor...
kazancli
25-11-2004, 02:19
bölündüğünde 100 lot hissemiz var diyelim...Ne kadar para yatırmamız gerekecek bedelli için acaba? O hesab işini anlatır mısınız? Bedelliye girmek fena olmayabilir diye düşünmeye başladım.
333milyon dostum bugun gerildi yarın fırlayacakmı bakalım bedellide yokum ama cuma açılıta almayı düşünüyorum
kazancli
25-11-2004, 02:22
313 olacak kusura bakmayın 3ü fazla kaçırmışım:))
Arkadaslar Bugün itibarıyla ben de aranıza katıldım... Bölünme sonrası epeyce bir hareket bekliyorum....
sugarpan
26-11-2004, 00:31
Bedelli ye girdiniz yani. Niye beklemediniz yarını. Bölündükten sonra alabilirdiniz...
spek_avcısı
26-11-2004, 00:59
açıkcası ben pek hareket beklemiyorum :)
Sugarpan belki dediğin de olabilirdi. Ama Haznedarda öyle yapacaktım. Bölünmeden 1 gün önce %2-3 kar yapınca çıktım. Sonra kağıt ertesi gün uçtu... Açıkcası hızlı bir hareket beklentisi var bende... Göreceğiz...
sugarpan
26-11-2004, 03:34
Haydi hayırlısı...
bölündüğü fiyat ne kadar bileniniz varmı
sugarpan
26-11-2004, 11:50
Sermaye Artirimi :
Ytfyo.e (% 313,43669 Bedelli, Bolunme Sonrasi A.o.f. :2256.-tl)
-imkb-
iyi %5 karlısınız o zaman
arkadaşlar ben bişi anlamadım yaaa, bu gün itibari ie durumumuz nedir, bedlliyi 1000 tl den verdiler heralde bunu ne zaman satış yapabiliriz, eskisini elimizden çıkarabilirmiyiz bu gün çıkarırsak kaçtan çıkarırız dünkü fiyat gözüküyor şu an aynı fiattanmı satacaz kar zarar varmı anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim...
Şu An Kardasiniz Dostum RÜÇhanla Hİsse Fİyati Toplami 6570 Edİyor DÜnkÜ KapaniŞ 6100 DÜ Reel Olarak Kardasiniz
İstersen RÜÇhan Kuponunu Ve Eskİ Hİssenİ Satabİlİrsİnİz
6800 Oldu Şİmdİ 2400+4400
6800 Oldu Şİmdİ 2400+4400
kagıtta birleşme ne zaman olur? yenisimi eskisinin fiatına yani 2400 e gelir yoksa eskisimi yenisinin fiyatına yani 4400 e gelir hangisinde birleşirler??
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sn simyacı siz böyle diyorsanız tavana gidiyoruz demektir...;)
eskisine talep var yani almak lazım o zaman
birşelme yok ilker anlamadın bedelliyi kulanacaksan elindeki lotx1.000tl den = para yatıracan yok kullanmayacaksan rüçhanlarını satacaksın
birşelme yok ilker anlamadın bedelliyi kulanacaksan elindeki lotx1.000tl den = para yatıracan yok kullanmayacaksan rüçhanlarını satacaksın
yaaa baya başınızı agrıttım ama rüçhanlarımı kaçtan satabilirim 1000 tl denmi yoksa 4600 denmi???
%313.43669 bedelli sonrası bölünme fiyatı 2256 TL. Dün Varyo'ları 3100'den satarak girmiştim bu kağıda. Önce silkelediler sonra kağıdı topladılar. Şu anda ilk tavanı yaptı. En azından birkaç tavan daha gelecektir. 4000'li rakamlara kadar gelme ihtimali konuşuluyor. Kağıtta olan arkadaşlara bol şanslar...
sayın ilker
eski ve yeni diye birşey yok. bölünmeden öncehesabınızda ne kadar ytfyo varsa sabah o kadar ruçan satabilirsiniz.(brokır arcılığı ile) bedelliye katılmak isterseniz örneğin 1000 lotunuz vardı diğelim 3130 lot alabilirsiniz bunun içinde 3.130.000.000 tl yatırmanız gerekir.
sevgiler saygılar.
ytfyo dün 6000 lerde sürünüyordu bugün 2 tavan çekti darısı başkalarının başına diyelim
Serkopagus
26-11-2004, 15:18
Bende artık sizden biriyim... :)
sugarpan
26-11-2004, 15:20
Çözülecek gibi...
Serkopagus
26-11-2004, 15:23
ve çözüldü...
Arkadaşlar ben tavandan çıktım. Kalanlara hayırlı olsun. Bir güğnde %17 bana yeter şimdi de 3360'dan TSKYO alış verdim. Bekliyorum. Kalanlara bol kazançlar.
arkadaşlar bu kagıda ben bugün 2370 den girdim bedelliyle bir alakam varmı benim ? ayrıca bu kagıt haftaya 4000 i görecek söyleniyor? teknik bilgisi olan bir arkadaştan yorum istiyorum. tşkler.
sugarpan
26-11-2004, 16:02
Bedelli ile bir alakan yok... 4000 gibi şeylere pek inanma...Bunlar varsayım...
Serkopagus
26-11-2004, 16:24
Ya o 4000 neden deniyor çünkü genelde bu tip bedelli veren hisseler bedelli verdikleri gün tavan yapıyorlar (bazı istisnalar çıkabiliyor tabi).
Mesela HZNDR bedelli verdiğinde de o hissedeydim Bfrende. İkiside 2-3 gün tavan gitti taki bedelliker hesaba geçene kadar.Hesaba geçtikten sonra ya aynı kalmışlardı ya çıkmışlardı ya da düşmüşlerdi.Zaten bu üçü dışında bişe olamaz ama demek istediğim o güne kadar dikkatli olmak gerek.
Hesaba 2-3 gün sonra geçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
bu hisse bu seviyerlerde çok az kalmış son 3 yıla baktıgında genelde 4000 ve üstü o yüzden sordum. saolun
333milyon dostum bugun gerildi yarın fırlayacakmı bakalım bedellide yokum ama cuma açılıta almayı düşünüyorum
cuma günü sizin gününüzdü kazancli bey; pkart ytfyo tskyo prkte masallah, kazancınızın devamını dilerim.
kaçtan çıkmalı fikri olan varmı?
arkadaşlar beklediğimin çok altında bi fiyattan bölündü. bunun nedeninide hissenin gerekli miktarda toplanamamasına bağlıyorum. ben de bedelliye katılmıştım dün 2. seans hisselerimi tavandan verdim rüçhanlarıda 5100 tl fiyattan sattım. kalanlara bol şans diliyorum.
spek_avcısı
27-11-2004, 21:48
doğru bir görüş
Jantrader
27-11-2004, 22:32
YTFYO.R 4.680 4.640 "5.260" 5.100 5.099 138.166.620.000,0 27.092.000,00 121 islem yapilmis...
5099 ortalama ile 5100 kapanmis...5260 i görmüs...
3937 ruchan acilis fiyatina göre %30 gibi bi kar var...bedelliye katilanlar epey iyi bir kar yazdi...bir de 5260 i görmüs...
1 günde bu kadar kar epeyce iyi...acilista iyi bi fiyata satip ytfyo ya gecmek yada hic gecmemek dahan iyi bence...eger operasyon devam edecekse geri cekilmede R, Eden daha az düsmeli diye de bi düsünce ortaya atiyorum...
Jantrader
27-11-2004, 22:39
ytfyo 2000 pay degerine karsilik 6300 gibi bi fiyattan
1300 pay degerine karsilik 2640 gibi bi fiyatta...
YO lar sermaye artirimi yapmadan ciddi prim yapiyolar ve piyasa tabiriyle köpükleri bedelliyle aliniyor...bedelliden önce 3 katindayken 2 kattan bile az bi fiyata bölünmüs ve simdi 2 kat civarinda...
bundan sonra yakinda bi bedelli olma ihtimali zor...elinde mal kalan uzun süre evli kalabilir...yine de eskisine göre COOOOKta primli degil...2 kat primli sadece...AZZZ da diil hani..
alacaklara satacaklara duyrulur...
cuma 2370 den girdim bir günde iyi kazandırdı sizce pazartesi ne olur çıkmakmı lazım pazartesi uzman üyelerden bir yorum?
kazancli
28-11-2004, 21:59
cuma günü sizin gününüzdü kazancli bey; pkart ytfyo tskyo prkte masallah, kazancınızın devamını dilerim.
sagolun cok güzel bir gündü, cuma hissenetci arkadaslarıma hayırlı olsun tüm yazdıklarım gitti:) ben yarın acılışta yukarılardan kaçmayı düşünüyorum
Noldu BÖle Yaw Bu Hİsseye DÜŞme Sebebİ RÜÇhan SatiŞimi Durumu Yorumlayacak Bİrİ Varmi
kazancli
29-11-2004, 11:17
yukarıdan sattım acılınca simdi fiyat 2440 olunca tekrar damladım 2450 ortalamayla al sat için girilebilir
Serkopagus
29-11-2004, 12:36
Ne olacak bu ytfyonun hali?
Sizce düşüş devam edecek mi yoksa tekrar yukarı dönebilir mi?Görüşleriniz nelerdir?
Jantrader
29-11-2004, 12:39
ne zaman pasifteki Ruchan larim gitti o zaman yükselecek diyebilirim...
Serkopagus
29-11-2004, 16:13
Ruhçanların olayı ne zaman bitiyor yani ayın kaçına kadardı?
yılbaşınakadar bu kagıdın 4000 l seviyelere gelmesi lazım bu rakamlar bu kagıda yazık oluyor.
Serkopagus
29-11-2004, 17:18
4000? ben 3000 e razıyım...
northwind
29-11-2004, 18:17
Bu hissede henuz her sey bitmedi,ruchan haklarinin son gunune kadar ilginc hareketler devam edecektir.
6 aralik ruchan tahtasi kapaniyor,10 Aralik bedelliden yararlanma son gunu
assassin
29-11-2004, 19:11
maliyetin sabah 2680 acaba bu hafta bu rakamı tekrar gorurmu
northwind
29-11-2004, 19:18
Maliyetiniz yuksek orta vadeli tutabilirsiniz ama kisa vade riskli,10 araliktan once yukariya bir hareket daha olur ama ne kadar guclu olur bilemeyecegim.
Araci kurumuma bedelliye katilmak için talimat verdim
Acaba yeni hisseler ne zaman hesabimda görülür
northwind
29-11-2004, 22:14
Her araci kurumun ayri bir yogurt yiyisi var o yuzden en saglikli bilgiyi onlardan alabilirsiniz.Eger araci kurumunuz bir bankaysa verilen klasik cevapla yetinmeyip israrci olmaniz yarariniza olabilir.
Benimki banka degil
Bi yoklayayim sunlari
Serkopagus
30-11-2004, 11:01
Acaba 2000 in altını görür mü? :(
Nasıl oluyorda bu kadar düşüyor anlayamadım.
orta vadede beklentim 4000 bu kagıttta uzun vadede 6000 üstü takmayın kafaya düşmesini günlük düşünürsek çizeriz kafayı
Serkopagus
30-11-2004, 11:22
orta vade ile uzun vade dediğiniz süre miktarını söyleyebilir misiniz?
bu süreler için 17 aralık çok önemli sadece bu kagıt için deil bütün kagıtlar için 17 aralıkta olumlu gelişmeler olursa ve borsa yükselişe gecerse ytfyo için 4000 orta vade hedefim aralık sonudur. şubat gibide 6000 üstüne çıkacagını düşünüyorum. rüçhan satışları bittikten sonra zaten bu seviyelerde kalacagını sanmıyorum. tabi bu sadece benim düşüncem burada bu kagıdı çok iyi tanıyan uzman üyeler var onların nedir orta ve uzun vade görüşleri?????
yorgancıoğlu
30-11-2004, 17:02
bana maliyeti 2640 aslında hatalı noktada girdik. kağıttan şu an mal çıkılması için kağıdın yükselmesi gerekiyor ama dünkü AB gelişmesi trendi terse dödürdü ve beklenmeyen sonuç geldi.
bana kalırsa daha maldan çıkılmadı ve bu kağıt yakın zamanda 3000 zirvesini yapacak. uzun zaman eger hanedar gibi yaparsa çok para kazandırır al sat işlemi uzun vadede ne olur bilmem. eğere bir yere çakarlarsada bu kağıda 2 sene yaklaşılmaz. herkese bol kazançlar 2000 fiyatı çok düşük bence alım derim . :dolar:
Jantrader
30-11-2004, 17:10
eder degerinin 3 katindan hadi diyelim 2 katindan asagiya indi...peki spek icin degisen bisey varmi..
var tabii...
elinde daha fazla mal var ama daha ucuz diye alim icin sirada bekleyen bi suru acgozlu KY var...
2100 den sonra seans ici hareket basladi...biras mal aldilar sonra hooop 2300...o ana dek 100-200 lot islem olurken sonra kademeler 5-10bin lotla kalkmaz oldu sonra cuuup 2160....
hayirli olsun....
2290 Oldu Bİrden DÜŞtÜ Bİrİ İyİ Oynuyor Kagitla
Serkopagus
02-12-2004, 12:21
2000 inin altına iner mi sizce?Görüşleriniz nelerdir?
Bu gidiş pek hoşuma gitmiyor.Çok düştü bence...
bu kadar düşme nedeni nedir yorumlayacak biri yokmu
bu kadar düşme nedeni nedir yorumlayacak biri yokmu
kardeş burda lagzım oldugu zaman kimse yorum yapmıyor boşuna yazma :) hele birde kağıt süpekülatif bir kagıtsa yorum yapsalar bile tutmuyor aksam baktım yerinde duruyor kagıt çok mu düşmüştü yoksaa.. bol kazaçlarrr..bence birleşmeyi bekleyin.
Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.’nin 02.12.2004 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. “Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.Yönetim Kurulumuzun 01.12.2004 tarihli toplantısında; İştiraklerimizden %2 oranında hissedarı olduğumuz 3 Trilyon TL çıkarılmış sermayeli TSKB Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin gerçekleştireceği %100 oranındaki bedelli sermaye artırımında payımıza isabet eden 60 Milyar TL'lık ve %12 oranında hissedarı olduğumuz 725.625 Milyon TL çıkarılmış sermayeli Yatırım Finansman Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin %313,4366925 oranındaki bedelli sermaye artırımıyla ilgili olarak, hissemize isabet eden 272.925 Milyon TL' lık rüçhan haklarımızın kullanılmasına karar verilmiştir.”
tacirler menkul bugü 104.586 lotla en iyi alıcı.2150 ortalaması var. hayırdır inşallah????
northwind
02-12-2004, 23:48
Gercekten ilginc.Normalde Tacirler bu kadar guclu girdi mi tavan kapatirdi ama bu sefer oyle olmadi........
kazancli
03-12-2004, 02:49
yarın kaldı tavan demek:) ama 2.seasn pek olumlu olurmu bilemem
assassin
09-12-2004, 17:22
ya YTFYO da ne olur?
Serkopagus
10-12-2004, 11:00
Tavan gelebilir...
ama ters köşe de yapabilirler...dikkatli olmak gerek.
BY mal bastıkça biraz zor tavan ama. En azından bugün aşağı gitmedi. KY biraz uyandı galiba.BY bastığı malla kaldı.
Iki ucu boklu degnege döndü kagit,ya 2000ler ulasilip daha sonra 4000 yolculugu baslayacak,ya da 1200e dogru Arfyo benzeri bir facia yasanacak...Su an icin riskli derim,yönünü tayin etmeden girmemeli...
Ekran takip eden arkadaslar daha saglikli bir yorum yapabilirler ama grafik belirsizlik ve tehlike kokuyor..
Serkopagus
14-12-2004, 13:01
bugünkü hareketi yönü hakkında bir bilgi veriyor mu sizce?
nedir bu ytfyo daki durum . 6000 lere çıkmış bir kagıda bu seviyelerde durmak yakışıyormu
assassin
15-12-2004, 12:56
ben battım bu kagıtta artık 2 sene bakmam
arkadaşlar beklentisi olmayan ya da biten kaat insanı hem fıtık ediyo hem zarar veriyo.bu kaattan 5 kaat zarar yazaraktan cıtım bi daha beklentisiz kaat mı tööööbe.hiç olmazsa beklentisi olan kaattan aceleci olmayınca zarar yazmadan cıkma şansı oluyo.böyle senette bekle bekle fıtık ol.ha yarın bigün tavan başlar mı bilemem.ama benim sinir katsayım çatlıcaksa almiim o tavanları
1690 ortalama maliyetle mevzideyim.
ortalaman 1690 sa 1500 e düşer emin ol:(
1500 TL olduğunda depo full diyeceğim :)
dün verilen BPD ile bugün verilen BPD arasında %100 (MENFİ) fark var. bugün itibarı ile senetlerimi satacağım.
BORSA YÜKSELİRKEN BU KAGIT DÜŞÜYOR. YATIRIM ORT. KAGITLARI BORSA YÜKSELİRKEN ARTMAZMI. :düsün:
sorun senette değil. onca para döküyoruz haber sitelerine. onca zaman ve emek harcıyoruz. adamlar sermaye arttırımını dikkate almaya tenezzül etmeden PPD yayınlıyor. e haydi onlar hata yaptı. benimki de alıklık hiç dikkat etmeden pozisyon aç. geri dönüşü mümkün en azından şimdilik.
haydaaa tavan yaptı ne iş anlamadım. nazardegmesin maşallah
haydaaa tavan yaptı ne iş anlamadım. nazardegmesin maşallah
bende kalmadı.
northwind
20-12-2004, 14:03
BPD ile ilgili sorun ne acaba?
BPD ile ilgili sorun ne acaba?
BPD olarak bana son gelen haberde bedelli arttırımını dikkate almamıştı.
senedin BPD şu an 1260 TL civarında. bu durumda oldukça pahallı oldu bir günde.
northwind
20-12-2004, 15:50
+200 kusurlardan +43 e inmis,bence yeterince ucuz!
Bu kagidin cok ilginc hareketlerin oncesinde oldugunu dusunuyorum,bir sure daha uzebilir cunku fazla ky kaldiramiyacak kadar sig bir hissedir
O yuzden bedelli vasitasiyla bosaltilan mallarin tekrar toplanmasi icin zaman gereklidir su ana kadar guclu silkelemeler yapildi ama talep devam ettikce bu silkelemelerde devam edecektir,bir sure sonra ise ekranlara....
bir çıkış olacakmış gibi gözüküyor hem işlem hacmi hemde 1770 lere gelip geri gitmesi ?
Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.
Özdemir ASAF
yarın ( daha doğrusu bugün) beklenen o gün mü?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.