PDA

View Full Version : PKENT Petrokent Turizm

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7

alex1
22-03-2007, 17:59
deli petro grafik görünümü PKENT

nomadic&nights
24-03-2007, 02:13
kimse kalmadı anlaşılan pkentte:notr:

hido
24-03-2007, 16:22
Artık Petro gibi hisselerde pek fazla alım için istekli olmam..
Endeks çıkarken düşer,endeks inerken düşer...
Teknik analiz hep geçersiz yada anlamsız çıkar..Hissenin nereye gideceğini
bir tek spekülatörü yada sahibi bilir...

Yeter artık,ben bu şartlarda yokum...:grrr:

Endekse duyarlı hisselerde temel piyasa faktörleri ve teknik analiz kriterlerine göre alım satım yapacağım artık..

Bu arada Petroyu ne mi yapacağim ?

7-8 senedir kredili ya da gün sonu kapamalı açığa işlem yapmadığımdan yalnızca özkaynaklarımla aldığımdan beniz rahatsız edemeyecek..Günün birinde uygun fiyata gelirse satarım.Yoksa bekleleyecek kuzu kuzu..

Elveda spekülatif küçük hisseler,merhaba endeksin güvenli limanındaki derin hisseler....:cool:

nomadic&nights
26-03-2007, 17:41
bugün vedalaştım pkentimle,hiç zarar ettirmedin bana sağol:cool:

60arda
09-04-2007, 09:41
Geçen hafta turizm hisselerinde %10 ile %40 lık getiriler olmasına rağmen Pkent sessiz kaldı. Gözlemlediğim kadarıyla hergün bir tanesi hareketliydi. Bana kalırsa bu hafta sıra Pkent'e geldi.Herkese hayırlı ve bol kazançlar.

CAPİTAL
12-04-2007, 23:58
sanki turizm hissesi değil hepsinde hareket oluyor bunda tık yok.

kartal01
18-04-2007, 22:36
Petrokent Turizm A.s.'nden Gelen Yazi: S.p.k.'nun Seri:xi No:25 Sayili ...

***pkent*** Petrokent Turizm A.s.'nden Gelen Yazi: S.p.k.'nun Seri:xi No:25 Sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebliginin No:5/h 'buyuk Ortaklarin Islemleri, Ortak Bildirimi' Maddesine Gore Sirketimiz Yonetim Kurulu Baskani Ve Murahhas Azasi Nurullah Ercan'in Uhdesinde Bulunan Hisse Senetlerine Ilaveten, %10,95 Oranini Teskil Eden Ve Annesi Meliha Ercan'a Ait Olan Ve Yapi Kredi Menkul Degerler A.s.'de Bulunan Petrokent Turizm A.s. Hisse Senetlerini Mulkiyetine Aldigi, Sirket Sermayesine Gore Hisse Payini %36,44'e Cikardigini Beyan Etmis Olup, Keyfiyet 26'inci Madde Hukumlerine Gore Kamuya Duyurulmak Uzere Spk Baskanligina Ve Imkb Baskanligina Sunulmustur. ***pkent*g114341

Imkb BÜlten

ALLIGATOR
22-04-2007, 12:02
gol olur.

tapir
24-04-2007, 01:14
gol olur.

hangi kaleye???

Borsacım
24-04-2007, 09:17
Kendi kalesine tabiiki:kural:

Borsacım
30-04-2007, 22:54
Bugün gerçekten iyi toparladı,bir film çeviriyolar ama dur bakalım.İş bitmemiş gibi gözüküyor.:notr:

kartal01
02-05-2007, 01:53
Petrokent Turizm`in 2007/3 Aylik Donem Net Zarari 1,501,688 Ytl -matriks-

mercek
07-05-2007, 12:17
evet çoktandır borsadan uzaktım ama bu petroda bir al beni si zamanı geldi gibi fakat genede vseçim ve yaz aylarının gelmiş olması tedirginligi mevcut hali hazırda fakat bters günlerin ters hissesi olması nedeniyle birazcık elimizde olması iyi olur gibime geliyor hala yıllık tepe zirvelerine gelecegini umuyorum.

karakaya
07-05-2007, 22:37
hoşgeldin abi özledik seni dediğin gibi 2.seans güzel hareket çekti sen benim yerime takip et artık biliyorsun işler çoğaldı kendine iyi bak

mercek
15-05-2007, 12:27
bir haftadır bu işlem hacmiyle bir işaretler verir oldu bakalım bu işaretler neye delalet olacak.

tapir
15-05-2007, 12:49
bir haftadır bu işlem hacmiyle bir işaretler verir oldu bakalım bu işaretler neye delalet olacak.

ama, bu işaretlerin, parmağım kör gözüne misali göstere göstere olması ve de 23 lü fiyatlardan alım fırsatı vermesi gayet düşündürücü oluyor..:confused: :confused: :confused: 23.30 kademesine 11.196 lotu kim vermiştir?? kime vermiştirrr?? alan neden almıştır?? salakmıdır?? ya da satanın bir bildiği mi vardır?? yoksa sağ cep sol cep olayıdır da, yakılacak can mı aranmaktadır?? gibi... anormal işlem bunlar, bu tahta için.. sonunda da AP-ANORMAL bişey çıkar bence..

kartal01
15-05-2007, 23:48
ama, bu işaretlerin, parmağım kör gözüne misali göstere göstere olması ve de 23 lü fiyatlardan alım fırsatı vermesi gayet düşündürücü oluyor..:confused: :confused: :confused: 23.30 kademesine 11.196 lotu kim vermiştir?? kime vermiştirrr?? alan neden almıştır?? salakmıdır?? ya da satanın bir bildiği mi vardır?? yoksa sağ cep sol cep olayıdır da, yakılacak can mı aranmaktadır?? gibi... anormal işlem bunlar, bu tahta için.. sonunda da AP-ANORMAL bişey çıkar bence..

size katılıyorum. çok anormal hareketler oluyor. can yakacağa benziyor. silkeleme hareketi olacağını tahmin etmiyorum. sığ senet yatırımcısı kazanır. onun için günlükçülerin pek işi olmaz. buralardan tekrar yataya girer diye tahmin ediyorum.

karayel99
17-05-2007, 09:46
merhabalar...
ben aslında...bu şirketten iyi bir bedelsiz sermaye artırımı bekliyorum..
bu gücü var..ve senelerdir hep zarar açıklıyor..hep yeniden değerlemeye kayıyor paralar..sabredebilecekler için iyi hisse..sermaye artırımı yapkları yıllarda baktım 49 binleri görmüş...şimdi neden olmasın diyorum..haydi petrokent...göreyim seni...bol kazançlar..

Borsacım
18-05-2007, 09:01
Seçime kadar 16'lara çekilebilir diye düşünüyorum,temkinli olmakta fayda var.

odios
22-05-2007, 23:42
Arkadaşlar dikkat ederseniz elin oğlu annesine ait hisselerin %10 u daha aldı sizi sadece satmayın bırakın 1 liraya düşsün o ovalasın dursun kazanan sabreden olacak millet şirket batsada satmayacağım Anadolu yatırımdan ufak ufak alıyorum.
Hocam sözüm sana kazara falan bu yazıları okursun falan aklının bir köşesine yaz ben aldıkça sen satıyorsun bu beni mutlu ediyor. İstersen elindeki bütün malları tahtaya yaz almazsam senin gibi olayım . Sen sat ben alacağım . Hadi bakalım elmi yaman bey mi yaman görüşürüz

tapir
23-05-2007, 14:44
Arkadaşlar dikkat ederseniz elin oğlu annesine ait hisselerin %10 u daha aldı sizi sadece satmayın bırakın 1 liraya düşsün o ovalasın dursun kazanan sabreden olacak millet şirket batsada satmayacağım Anadolu yatırımdan ufak ufak alıyorum.
Hocam sözüm sana kazara falan bu yazıları okursun falan aklının bir köşesine yaz ben aldıkça sen satıyorsun bu beni mutlu ediyor. İstersen elindeki bütün malları tahtaya yaz almazsam senin gibi olayım . Sen sat ben alacağım . Hadi bakalım elmi yaman bey mi yaman görüşürüz

arkadaşım, bu gibi hisselerde beklemek yıpratıcı oluyor.. ben de önceden senin gibidüşünüyordum, 5 ay önce fikrimi değiştirdim. bunlara vaktinin geldiğini düşündüğünde atlayacan, 5-6 gün içinde hareketini yapmazsa inicen zararda da olsan.. hareketini yaparsa yine inicen 2 tavana tamah edicen..velhasılı böyle kağıtlarda 10 günden fazla oturmuycan.. bedavadan taşıyıcılık hizmeti vermiycen.. toplanası kağıt değil bu, her dönem zarar açıklar. neyini topluycan?? verdiği fırsatlardan yakalayabilirsen, yararlanabilirsen yararlanıcan yakalayamazsan, eyvallah etmiycen..:yes::yes::yes:

alex1
24-05-2007, 13:56
Trİzm Dekİ Kdv İndİrİmİ Senetlere Olumlu Yansir.

karayel99
25-05-2007, 16:06
hakikaten...insanı bıktırmak için her yolu deniyorlar..ama kazanmadan çıkmak yoookk :)))))

karayel99
25-05-2007, 16:51
bu yazıyı iyi okuyunuz...

DELİRTEN “DEVRE” LER

Kerem Köfteoğlu

Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği

(TUYED) Başkanı

Turizm insanlarla gelişir. İnsanların olmadığı, küstürüldüğü, aldatıldığı ortamlarda sektör gelişmez, geriye gider. Bunları Türkiye’de kanamaya devam eden devremülk konusundan dolayı hatırlatma ihtiyacı duyduk.

Devremülk sistemi, bazı tesislerin hayata geçmesi için, yatırımcılardan finansman toplanması şeklinde özetlenebilir. Sağlanan finansmanla tesisler yapılıyor, sonra bu tesisler, belli dönemlerde devre sahiplerinin kullanımına açılıyor. Böylece devreciler ya da yaygın söylemiyle “dönemciler” ömür boyu tatil yapma imkanına kavuşuyor.

Sistemin kağıt üzerinde işleyişi öyle... Peki ya gerçek?

Gerçek yukarıda özetlenenden çok farklı. Nitekim, bu konuda tüketicilerin haklı talepleri azalmak yerine artıyor, sorunlu tesislere sürekli yenileri ekleniyor. Örneğin, Clup Flipper’de yaşanan olumsuz gelişmeler uzun süre basında yazılıp çizildi. Son zamanlarda Petrokent’te yaşanan gelişmeler diğerlerini gölgede bırakacağa benziyor

Petrokentzede olmak üzere olan yaklaşık 5 bin devremülkçü güçlerini birleştirip Petrokent Dönemciler Dayanışma Derneği’ni (PDDD) kurdu. PDDD üyeleri, Petrokent yönetiminin İzlediği bezdirme-yıldırma politikasını boşa çıkarmak için dernekleşme yoluna gittiklerini söylüyor.

Aslında sekiz yıldır Petrokent’te ciddi bir sorun çıkmamıştı. Ya da fırtına öncesi sessizlik kimseyi şüphelendirmedi. Ne olduğunu araştırdığımızda fitilin bir borsa operasyonu ile ateşlendiğini görüyoruz. Şirketin sahibi Nurullah Ercan, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem gören Petrokent’in hisseleri toplamaya başlamış. Gün gelmiş Ercan ailesini hisselerin yüzde 75’ini ele geçirmiş. Ele geçirme operasyonu tamamlandı, şimdi oyunda ikinci perdeye geçildi.

İkinici perdede Petrokent’ti tatil köyü olarak yabancı tur operatörlerine pazarlama girişimi var. Hatta devremülklerin adı Golden Beach olarak değiştirilmiş bile. Burası daha sonra Ercan’a ait arazi üstünde bulunan Golden Coast otelleri ile birleştirilecekmiş.

Bütün bunların gerçekleşebilmesi için de ortadaki devremülk sahibi “engeli” nin aşılması gerekiyor. “Engel”in aşılması için dönemcilere ödeyemeyecekleri faturalar çıkarılıp bezdirme-yıldırma yöntemi uygulanıyor.

Bu uygulamalar çerçevesinde yüklü faturaları ödemeyen dönemciler tesislere alınmıyormuş. Bu da dönemcileri delirtiyormuş. Yukarıda söylediğim gibi, insanlar olmadan turizm olmaz. Bu yüzden kanayan yara haline gelen devremülk konusunu çözmemiz gerekiyor.

Sorunun çözümünde başta sektörün üst kurumları olmak üzere, devletin ilgili kesimlerini önemli bir görev bekliyor. Bu görevden kaçanlar, ne derlerse desin, turizme vurulan darbeye seyirci kalmaktan kurtulamaz!

odios
25-05-2007, 22:18
Arkadaşlar satmayın
Şirketin Abant tesisleri ile israillier ilgileniyormuş

odios
25-05-2007, 22:21
Arkadaşlar 1 kuruş olsada satmayacağım Torunlarım için alıyorum. Başka hisselerde günlük yaptığı işlemlerden kar edersem ufak ufak petro alıyorum yani bana bedavaya geliyor şirket batsada umrumda değil . Anadolu yatırımda ufak ufak yatırıyorum

odios
25-05-2007, 22:26
Arkadaşlar yukardaki yazıyı okuyup sakın ürkmeyin . Küçük yatırımcıyı ürküterek ellerindeki hisseleri toplamak istiyor . İsrailliler satıldığında çağrı yöntemi gündeme gelecek Sakın satmayın bırakın iflas edecekmiş dedikodusu olsun . Bir kaç ay sonra görüşürüz

odios
25-05-2007, 22:41
Sevgili arkadaşım haklı olabilirsin ama ben size katılmıyorum hem ben bu hisseyi paramla almıyorum başka senetlerde yaptığım işlemlerden ettiğim karın bir kısmı ile günde bir kaç lot alıp atıyorum şirket batsada umrumda değil zaten.Nurullah ERCAN'ın israili turizimcilerle görüştüğünü sağır sultan bile duydu yakında bomba patlarsa şaşırmayın 50 binden aşağı satmam . Zaten israilli yatırımcının Nurullah Ercana hisse başı teklifi 42,500 bir kaç ay sonra görüşürüz sevgili arkadaşım

Borsacım
26-05-2007, 21:50
Anlaşıldı 16ya yolculuk var:wave:

kartal01
27-05-2007, 04:01
Anlaşıldı 16ya yolculuk var:wave:

neden tüm turizm senetleri hakkında olumsuz yazıyorsun anlamıyorum. bizim bilmediğimiz birşey mi biliyorsun!!! hep aynı yorumlar. neden 16 bunu da açıklayabilirmisin?

odios
27-05-2007, 20:30
Arkadaşlar Petrokent hakkında nerede ne şekilde olumsuz haber duyarsanız duyun inanmayın inanın bu dedikoduların arkasında senetleri yok pahasına toplamak isteyen bizzat Şirketin yönetim Kurulu başkanının ta kendisi var. Sayın yönetim Kurulu Başkanı Geçen Hafta pazartesi günü Ankaranın meşhur kulüplerinin birinde 7 saat israillirle görüştüğünü sağır sultan bile duydu.artık bu ülkede hiç bir şey kapalı kapılar ardında kalmıyor .Küçük yatırımcı arkadaşlar birkaç zaman sabredin biraz akkılı olun

unknown
29-05-2007, 00:28
maaltda uçup kaçıyordu

bide senet 1 lirada olsa satmayın mantığını anlayamıyorum 20 ye alıcaksın sonra yirmide birine düşecek satmayacaksın. Hangi litaratürde böyle bir yatırım şekli var

Şu israil işinede nedir haberin kaynağı dayanağı o da belli değil, öyle olsa şimdiden çoktan giderdi herhalde. Maalt satılacak haberi duyulmadan 30 a dayanmıştı. Bu işler böyledir o yüzden ben doğru olduğuna inanmıyorum şahsi kanaatim

Takasta ben alım göremiyorum rakamlar ortada, onun yerine hacim var yükseliş sınırlı bu da genelde kağıda ilgi çekmek için yapılır. Alır gibi yapıyolar sonra hemen satışı yapıştırıyorlar.

maaltaki gibi olmasın sonra

alex1
31-05-2007, 01:25
PKENT E Petrokent Turizm A.Ş. - Teknik Analiz Yorumu

PKENT E 5 günlük ortalamasının üzerinde hareket ediyor. Hisse seansı yüzde 1.32 getiri ve 91,587.80 YTL işlem hacmi ile 23.00 seviyesinde tamamladı. Son bir ay içerisinde en düşük 21.50, en yüksek 24.60 seviyesini gören PKENT E senedinin fiyatı son bir ayda gördüğü en düşük seviyenin yüzde 6.98 üzerinde.Hissenin destek seviyeleri 21.60, 21.80 seviyelerinde bulunurken, Hissenin direnç seviyeleri 23.20, 24.80 seviyelerinde bulunuyor.

alex1
31-05-2007, 01:27
Arkadaşlar Petrokent hakkında nerede ne şekilde olumsuz haber duyarsanız duyun inanmayın inanın bu dedikoduların arkasında senetleri yok pahasına toplamak isteyen bizzat Şirketin yönetim Kurulu başkanının ta kendisi var. Sayın yönetim Kurulu Başkanı Geçen Hafta pazartesi günü Ankaranın meşhur kulüplerinin birinde 7 saat israillirle görüştüğünü sağır sultan bile duydu.artık bu ülkede hiç bir şey kapalı kapılar ardında kalmıyor .Küçük yatırımcı arkadaşlar birkaç zaman sabredin biraz akkılı olun Haber doğru ise önümüzdeki günlerde pkent de şenlik var.

odios
31-05-2007, 02:27
Arkadaşlar azkaldı be biraz daha sıkın dişinizi Ben burada bunları yazdıkça Annesinin %10 hissesini alan Yönetim Kurulu Başkanı isyanlarda . Yönetim değişmedi diye SPK şirkete çağırı muafiyeti verdi.
Ama lütfen biraz sabır Adam beni bir yakalasa iki yanağımdanda öpecek . Sayemde yeterince hisse toplayamadı. Lütfen ihtiyacınız yoksa bu sezon sonuna kadar satmayın adam kudursun

DELL
31-05-2007, 23:33
bolulu petrokent...:):wink:bknz:23.02.2007

sabırtaşı
01-06-2007, 15:04
bolulu petrokent...:):wink:bknz:23.02.2007

abi bu ne demek bolulu kim :notr:

odios
01-06-2007, 23:31
Petro'nun Yönetim Kurulu Başkanı sırf bana inat olsun diye nereye gitsem takip ediyorsun . Çokta umrumda değil 29.05.2007 tarihinde aldığınız 2007/26 nolu Yönetim Kurulu kararını çok iyi biliyorum. sen telefonlarıma çıkmamaya devam et. Turgutlu'daki iki üzüm bağımıda sattım istersem elindeki bütün hisseleri alayım ama delikanlıysan 23 den tahtaya yaz bütün hisselerini . O zaman gör bakalım elmi yaman beymi yaman hey yavrum hey sen bilirsin bir iki ben bilirim on iki

tapir
02-06-2007, 01:04
Petro'nun Yönetim Kurulu Başkanı sırf bana inat olsun diye nereye gitsem takip ediyorsun . Çokta umrumda değil 29.05.2007 tarihinde aldığınız 2007/26 nolu Yönetim Kurulu kararını çok iyi biliyorum. sen telefonlarıma çıkmamaya devam et. Turgutlu'daki iki üzüm bağımıda sattım istersem elindeki bütün hisseleri alayım ama delikanlıysan 23 den tahtaya yaz bütün hisselerini . O zaman gör bakalım elmi yaman beymi yaman hey yavrum hey sen bilirsin bir iki ben bilirim on iki

arkadaşım, emin ol bu kağıt bu kadar hırsa değmez.. bu şirket yatırım yapmak için gerekli hiçbir niteliğe sahip değil.. üzüm bağı satılırmı yaww?? bir de, şu 26 no lu karar nedir? yönetim kurulunda alınmışsa ilgilenen herkes biliyordur.. ama yaprak kımıldamadı.. hareket olursa, da, bu kağıttaki strateji vur vur vur... kaç kaç kaç... olmalı bence..:super:

odios
03-06-2007, 23:15
Abi kırdım ya 50 de satarım yada mehmetçik vakfına hibe ederim bu kağıdı
satmıycam anasını satayım 2008 de KDV %8 hiçmi etkilenmiyecek bu kağıt ha bundan 10 sene önce çok bilmişin birisi elimdeki 3000 lot motor pistonumu sattırdı eyyy salak amcaoğlum tuncay kafamın etini yiye yiye 1.600 den koza davetiyeleri sattırdın aha ne oldu şimdi
Satmıyorum anasını satayım satmıyorum işte ulen varımı yoğumu yatıracam bu şirkete batarsada batsın bende gider simit satarım yapmadığım işmi anasını satayım
YAŞASIN DELİ PETRO

kartal01
04-06-2007, 14:41
2.seans hareketlilik olabilir

karayel99
05-06-2007, 16:36
abi her şirketen bir haber çıkıyor..bu şirketten çıt bile yok...

tapir
07-06-2007, 13:11
22.50 altı kapanışı gören kaçsın derim... şahsen ben yollarımı ayırdım. görmeden.. güle güle petro, her nereye gidersen...

tapir
08-06-2007, 13:35
hala hissede olan arkadaşların bu kağıtla evlenmemesi tavsiye olunur.. zararın dönülecek yeri varken.. sonra:cry: olmasın.. ya da :grrr: olmasın..

tapir
21-06-2007, 15:24
çakılması muhtemel. batsa da yatırımcısı kurtulsa. kimse bulaşmasın arkadaşlar, bundan bişey olmaz. ben zararla 23 ten çıktım. bekleyen varsa hala zarar etmesin daha fazla için yazıyorum. bırakın kendi pslikleriyle oynayıp dursunlar...:super:

odios
28-06-2007, 23:40
:grrr:PKENT Petrokent Turizm

Elvada deli petro sana çok umut bağlamıştım ama senin patronunda sende beygir şeftalisinde sinek bile etmezsiniz. Nihayet bu gün senden kurtuldum ne anneyin küpesi varsa hepsi senin olsun birdaha değil seni almak tahtasına seni yazan aracı kurumu bile terk edeceğim . Annenin köyüne kadar yolun var haadddeeeeee

tezcann
01-08-2007, 19:34
hadi artık PKENT bak dökülmelerde başlıyor.

tapir
06-08-2007, 14:45
hadi artık PKENT bak dökülmelerde başlıyor.

tezcann' ım, bu verem eder adamı.. bulaşmasan daha iyi derim.. uçar mı? uçar.. keyifleri olunca. gerekirse kök salarım buralarda diyorsan...:notr:

Bezgincan
30-08-2007, 15:46
Hatıran dolu kalbim seni hiç unutmadım :cool:

tapir
31-08-2007, 13:14
Hatıran dolu kalbim seni hiç unutmadım :cool:

bezgincan kardeşim, bu kağıda bulaşan 1.000.000 defa pişman oluyor. tuzak bu kağıt. ben kolumu zor kurtardım:grrr::grrr:. ky. olarak bu tür kağıtlara girmeyelim.. bunlar bir verir bin alır.. kendi pislikleriyle oynayıp dursunlar bırakalımda..ky. arkadaşlar lütfen dikkat.. bu kağıtla oynayacağına sayısal loto oyna daha güvenli:super:.. amorti yapma şansın var enazından... selamlar...

odios
04-09-2007, 22:28
Arkadaşlar Lütfen bu kağıda dikkat edelim . Küresel ısınmadan dolayı Abant gölü havzası uluslar arası koruma alanı ilan edilmek üzere eee petrkent tesisleri de abant gölü kıyısında. Göl kıyısındaki tüm yapı ve tesisilerin kaldırılması her an gündeme gelebilir . elimde 29,00 YTL maliyetli 500 lot mal vardıdün 21,40 dan birilerine kakaladım tepe tepe kullansın alan arkadaş
Siz genede benim söylediklerimi kafanızın bir kenarına yazın olurmu

tapir
05-09-2007, 14:34
Arkadaşlar Lütfen bu kağıda dikkat edelim . Küresel ısınmadan dolayı Abant gölü havzası uluslar arası koruma alanı ilan edilmek üzere eee petrkent tesisleri de abant gölü kıyısında. Göl kıyısındaki tüm yapı ve tesisilerin kaldırılması her an gündeme gelebilir . elimde 29,00 YTL maliyetli 500 lot mal vardıdün 21,40 dan birilerine kakaladım tepe tepe kullansın alan arkadaş
Siz genede benim söylediklerimi kafanızın bir kenarına yazın olurmu

bu adamı hasta eder. sadece bahsettiğiniz konu değil, hertürlü dalavereye yatkın insanlar hakim burada.. o yüzden ben de burada kaybetmiş biri olarak, benim gibi ky. arkadaşlara bu kağıttan uzak durmalarını tavsiye ederim. kazıklarına oturtacak ky. bulamasınlar, kendi pislikleriyle oynasın dursunlar.:super:

blackemr
14-10-2007, 15:45
yazık etmişsin tapir arkadaşım kağıdı 29 dan alman ayrı bir olay burdan vermen daha ayrı bir olay bir de iki sene beklemişsin neredeyse.
neyse beni dinlemeyin yine de. alıcı olmak için 21 civarlarını bekliyecem. ama uyarılar için teşekkürler.

Yatırım Tavsiyesi DEĞİLDİR.

tapir
15-10-2007, 17:40
yazık etmişsin tapir arkadaşım kağıdı 29 dan alman ayrı bir olay burdan vermen daha ayrı bir olay bir de iki sene beklemişsin neredeyse.
neyse beni dinlemeyin yine de. alıcı olmak için 21 civarlarını bekliyecem. ama uyarılar için teşekkürler.

Yatırım Tavsiyesi DEĞİLDİR.

ben kağıdı 24 lerden aldım, 30 larda satmadım, aşağı geldi. bekledim, 1,5 sene kadar.. sonra 23 ten vedalaştım. haybeye bekledim anlayacağın.. buradan veya 21 lerden bu kağıdı alanların da ne kadar bekleyeceğini ancak allah bilir, bir de bu şirketin sahibi bilir. benim bildiğim ise; burada spekülatörcülük oynayanların kimseye kolaykolay ekmek yedirmeye niyeti olmadığı ve kendilerinin buradan nemalanmak isteyenlerden daha aç olduğudur.. borsada daha güzel ve sağlam birçok kağıt var.. neden bu diye kendine 2-3 defa sormanı tavsiye ederim. geçerli bir neden bulursan burada bizimle de paylaşırsan sevinirim. bir kere bu kağıdın ederi nedir, bunu bile hesaplamak ky. için zor.

odios
15-10-2007, 22:02
Ya beni dinleyinarkadaşlar bu kağıtdan bir nane olmaz . Biraz da başka tahtalarla ilgilenin be arkadaşlar

mercek
17-10-2007, 12:45
tepişmeye başladılar çok ani ve sinsice seans sonunu bekliyorum

tapir
17-10-2007, 13:16
tepişmeye başladılar çok ani ve sinsice seans sonunu bekliyorum

beklenti nedir biliyormusunuz? şimdiye kadar bu tepişmelerdaha aşağıda bir fiyat oluşturmada zemin olarak kullanıldı da..

mercek
17-10-2007, 15:42
beklenti nedir biliyormusunuz? şimdiye kadar bu tepişmelerdaha aşağıda bir fiyat oluşturmada zemin olarak kullanıldı da..

sn tapir uzunca bir süredir bu topiçe yazmamıştım ama öyle bir darattılarki işlemleri sanki bir iki kurumda tek kalem tek yürek yapmak istiyorlar ve bence gelecegi çok iyi olacak egerki sabredebilirsek tabi ve şu sıralar araya giren bir kaç asalak vurup duruyor onlar da az kaldı aslında ellerinde mal da yok 1000-5000 lot arası bir hisseyle oyalanıp duruyorlar ve bu aralar gene bana göre 26 lara bir yolculuk var gibi .tabi bana göre:yes:

mercek
17-10-2007, 17:27
bakalım son dakikalarda bir çekirgelik daha yapacak ama ne yönde onu beklerim bu günlerde illede 26 ları görmeli bence.

tapir
17-10-2007, 18:03
sn tapir uzunca bir süredir bu topiçe yazmamıştım ama öyle bir darattılarki işlemleri sanki bir iki kurumda tek kalem tek yürek yapmak istiyorlar ve bence gelecegi çok iyi olacak egerki sabredebilirsek tabi ve şu sıralar araya giren bir kaç asalak vurup duruyor onlar da az kaldı aslında ellerinde mal da yok 1000-5000 lot arası bir hisseyle oyalanıp duruyorlar ve bu aralar gene bana göre 26 lara bir yolculuk var gibi .tabi bana göre:yes:

patron hariç kimsenin bu kağıtta asalak olabileceğini sanmam doğrusu. ara ara yaptıkları yüksek hacimli ama pirim bırakmayan işlemlerin sebebini ise hala çözemedim. bu şirketin satılmaktan başka da bir beklentisi olamaz kanımca.. kapanıştaki hareket te şık oldu bayaa:)

mercek
17-10-2007, 18:03
evet yukarda dedigim gibi seans sonunda asmanın tepesinde sararmış bekleyen üzüm salkımını 22 deyken 22.7 den koparıverdi aralardakileri kim yedi yav bom boşmuş arası gene ben de neden hareketsiz duruyor diyordum üzüm yokmuş boşlukda üzüm heee heee hehhh

sn tapir yazıdan sonra gördüm yazınızı veee asalak olmasaydı çok farklı olurdu be dostum şunu alan patron felan degil gene asalaklardan biri 1000 lotu cup diye yuttu bu adamlar olmasa hiç de hareket olmaz ya ama durmaz da .

mercek
18-10-2007, 19:49
evet bu gün seansın ikinci yarısını ve 1 inci seansın 11 den sonrasını takip edemedim ama birleri çok kötü faka basmış veya bastırmış inadına iş yapan var sanki taaaa dibine kadar göçertmişler az da degil ama kaptıranın aklına da yanmıyor degilim inatçı keçi misali birileri intihara kalkışmış sanki bu ne haymazlık yav 22.7 den 20.5 e kadar bas dalga mı geçiyor bu adamlatr biliyorlar ki hissede alt ve üstler hep boş olur ve hareket gelmeden de dolmaz oralar ama al ver gülüm degilse bu çok kötü çok.

tapir
19-10-2007, 16:18
evet bu gün seansın ikinci yarısını ve 1 inci seansın 11 den sonrasını takip edemedim ama birleri çok kötü faka basmış veya bastırmış inadına iş yapan var sanki taaaa dibine kadar göçertmişler az da degil ama kaptıranın aklına da yanmıyor degilim inatçı keçi misali birileri intihara kalkışmış sanki bu ne haymazlık yav 22.7 den 20.5 e kadar bas dalga mı geçiyor bu adamlatr biliyorlar ki hissede alt ve üstler hep boş olur ve hareket gelmeden de dolmaz oralar ama al ver gülüm degilse bu çok kötü çok.

ziraat, 7 bin küsür mal yapmış, bunun da tamama yakınını basmış.. bu ky. kaçırmak için hareket olabilir. benzerlerini defalarca yaptılar bu tahtada.. önce hacim yap, sonra aşagıda gördüğün yere kadar bas.. olan, tabiki oluşan günlük hacime kanıp ki, kanmamak zor, tahtaya gelen ky ye oluyor.. en iyisi şudur: 24.50 yi hacimli geçip kapanış yapmadan bu kağıda bulaşmamak.. az olur belki kazanç ama kerizlenmek te çok acı.. tek elden kumanda işler bence..

odios
21-10-2007, 16:06
Yaaaa tabir arkadş bırak bu kağıdı bak sana ne anlatacağım iyi dinle (öncelikle geçerken bu uğruyayım dedim eski dostlar ne alemde diye )
Sevgili kardeşim tabir Bu meret kağıt benim anamı ağlatmıştı daha önce yazdım biliyorsun ,bana maliyeti ortalama 29,83 toplam 405 lot mal yapmıştım ama 2 senedir de kabir azabı çektim. Şimdi iyi dinle sevgili kardeşim. baktım tahtasında günde 300-500 lotla mastırbasyon yapılıyor 405 lot malı 21,40 dan sattım zarar ettim tabi canım yandı falan derken sattığım paranın kuruşuna kadar 5,95 den alkim kimya ya yatırdım . 3 gün bekledim 6,85 den alkim kimyayı sattım aynı gün 6,60 dan yerine koydum. ertesi gün 6,75 den tekrar patlattım 6,60 dan tekrar yerine koydum.Geçen hafta 7,00 den patlattım cuma günü 6,50 den malım yerinde 405 deli petroyu sattığımda komisyonu çıktım elime 8,649 YTL geçti 1,450 lot Alkim kimya aldım .Cuma günü itibarı ile 1,650 lot malım var ufak tefek de para çektim yani kardeşim şunu demek istiyorum şimdi alkimlerimi sattsam cuma kapanışından bile satsam 501 lot deli petro alıyorum . Şimdi sen bana "bana ne bundan bunları neden anlatıyorsun" diyeceksin haklısın kardeşim haklısın herkesin kazancı kendine . Lakin bu anasını çeşmeye götürdüğümün petrosundan o kadar canım yandı ki başkası yansın istemiyorum. Geç başka kağıda Çok seviyorsan bu petroyu sonra sattığın fiyatın da altında yerine koyarsın . Gidersede koyver gittsin :Eyimi benim sevgili kardeşlerim . Allah hepinizin yardımcısı olsun

tapir
21-10-2007, 19:09
Yaaaa tabir arkadş bırak bu kağıdı bak sana ne anlatacağım iyi dinle (öncelikle geçerken bu uğruyayım dedim eski dostlar ne alemde diye )
Sevgili kardeşim tabir Bu meret kağıt benim anamı ağlatmıştı daha önce yazdım biliyorsun ,bana maliyeti ortalama 29,83 toplam 405 lot mal yapmıştım ama 2 senedir de kabir azabı çektim. Şimdi iyi dinle sevgili kardeşim. baktım tahtasında günde 300-500 lotla mastırbasyon yapılıyor 405 lot malı 21,40 dan sattım zarar ettim tabi canım yandı falan derken sattığım paranın kuruşuna kadar 5,95 den alkim kimya ya yatırdım . 3 gün bekledim 6,85 den alkim kimyayı sattım aynı gün 6,60 dan yerine koydum. ertesi gün 6,75 den tekrar patlattım 6,60 dan tekrar yerine koydum.Geçen hafta 7,00 den patlattım cuma günü 6,50 den malım yerinde 405 deli petroyu sattığımda komisyonu çıktım elime 8,649 YTL geçti 1,450 lot Alkim kimya aldım .Cuma günü itibarı ile 1,650 lot malım var ufak tefek de para çektim yani kardeşim şunu demek istiyorum şimdi alkimlerimi sattsam cuma kapanışından bile satsam 501 lot deli petro alıyorum . Şimdi sen bana "bana ne bundan bunları neden anlatıyorsun" diyeceksin haklısın kardeşim haklısın herkesin kazancı kendine . Lakin bu anasını çeşmeye götürdüğümün petrosundan o kadar canım yandı ki başkası yansın istemiyorum. Geç başka kağıda Çok seviyorsan bu petroyu sonra sattığın fiyatın da altında yerine koyarsın . Gidersede koyver gittsin :Eyimi benim sevgili kardeşlerim . Allah hepinizin yardımcısı olsun

güzel kardeşim, petrokentim yok elimde. 25 ten sonra alacağım. ben de zarar ettim burada, kimseye de 25 altında tavsiye etmem.. sana da tavsiye etmem..

mercek
22-10-2007, 18:12
mındar ettiler gene kagıdı ne yaparlarsa yapsınlar 23.100 e götür ordan küt bas ve biri elindeki malın tamamını verdi de önemli olan kimin aldıgı bakalım bulanık sudaki sazan balıgı kim çok metak ediyorum sazan da saklandıgını sanır ve nerde mırık varsa oraya saklanmaya çalışır aynen öyle oldu bu sefer.bu kagıt çok cinstirçok birden zıplar ah tüh derken alınmaz da egerki kaçırırsam yanarmıyım bilmiyorum.

odios
22-10-2007, 19:38
Değerli Kardeşlerim
hepinizi çok seviyorum. Çünkü sizde benim gibi bu deli petronun vurgununu yiyenlerdensiniz. Yemin ederim elimde yarım lot bile deli petro yok
Lakin buraya ara sıra uğrayıp bu anasını sattımın kağıdı ile ilgili arkadaşlara bir merhaba demek geliyor içimden .21,40 da kağıdı bana sattıran duygularımdan allah razı olsun bakın Alkim kimya ya taş gibi kuran çarpsın. Sığ tahta seviyorsanız alın size sığ tahta . hiç değilse kağıdın batma ihtimali yok .Deli petrocu güzel kardeşlerim . almayın ama şu Alkimi bir inceleyin lütfen. tekniğine temeline bir bakın . yemin ederim hiç bir amacım yok tek düşüncem Bu anasını S....ğiminin deli petrosundan canı yananları biraz kazanca çekmek. Allah hepinizin yardımcısı olsun . Alkim tahrasında görüşürüz

mercek
23-10-2007, 12:14
Değerli Kardeşlerim
hepinizi çok seviyorum. Çünkü sizde benim gibi bu deli petronun vurgununu yiyenlerdensiniz. Yemin ederim elimde yarım lot bile deli petro yok
Lakin buraya ara sıra uğrayıp bu anasını sattımın kağıdı ile ilgili arkadaşlara bir merhaba demek geliyor içimden .21,40 da kağıdı bana sattıran duygularımdan allah razı olsun bakın Alkim kimya ya taş gibi kuran çarpsın. Sığ tahta seviyorsanız alın size sığ tahta . hiç değilse kağıdın batma ihtimali yok .Deli petrocu güzel kardeşlerim . almayın ama şu Alkimi bir inceleyin lütfen. tekniğine temeline bir bakın . yemin ederim hiç bir amacım yok tek düşüncem Bu anasını S....ğiminin deli petrosundan canı yananları biraz kazanca çekmek. Allah hepinizin yardımcısı olsun . Alkim tahrasında görüşürüz

haklısın dostum ne diyeyim adamlar dalevereli adamlar geçmişini bir araştırırsan şu devremülklerde neler yapmışlar neler şimdi ise şirketin içine ettiler 10 senedir alır satarım bu seneki kadar uzun bir rezalet ben de görmedim baskı baskı baskı başka bir halt ettikleri yok :grrr::grrr::grrr:

tapir
24-10-2007, 00:04
haklısın dostum ne diyeyim adamlar dalevereli adamlar geçmişini bir araştırırsan şu devremülklerde neler yapmışlar neler şimdi ise şirketin içine ettiler 10 senedir alır satarım bu seneki kadar uzun bir rezalet ben de görmedim baskı baskı baskı başka bir halt ettikleri yok :grrr::grrr::grrr:

sn. mercek, bu bir ara anasının hisselerini aldı hesabına.. kimse sebebini bilemedi.. blanço dersen katlanan zarar formatında devamm.. devremülkçülere çevirdikleri dolaplar herkesce malum.. maliyenin bir defa da olsa sorması gerekir, sen bu zararlara neyle dayanıyorsun, nereden finanse ediyorsun??? neden bırakmıyorsun bu işleri?? yoksa zarar etmek zevk mi veriyor?? ya da bir dümen mi çeviriyorsun?? diye, sorması lazım.. eskiden hesabı buradan spekülasyon ile para kazanmaktı bunun.. şimdi hesaplar başka olmalı, ama eminim yine içinde dalavere vardır.. hasbelkader, bir alan olurda satarsa bu şirketi hem kendisi kurtulur hem de borsadaki oyuncusu(yatırımcı yok zaten burada) bundan başka hiçbir beklentisi olmamakla beraber, pirimsiz yüksek hacimler, ara ara neden yapılır? kim yapar merak da etmiyor değilim doğrusu.. zaten, bana bu kağıdı realize ettiğim zararıma:grrr::grrr::grrr::grrr: rağmen izlettiren şey de bu..

mercek
23-11-2007, 12:12
ufak ufak kıpırtılar başladı gibi ama ky de kalmadı sanırım artık kendisini kanıtlamalı ve bir şeyler yapmalı diye düşünüyorum benim bildigim birilerinde baya bir mal vardı onlar da bıkıp sattılar şimdi alanların neler yapabilecegini görme zamanı geldi diye düşünüyorum umarım yanıltmaz da artık ben de varım bu alemde de ve şu ölü uykusu muabbetini atar bir kenara.

tapir
23-11-2007, 14:01
ufak ufak kıpırtılar başladı gibi ama ky de kalmadı sanırım artık kendisini kanıtlamalı ve bir şeyler yapmalı diye düşünüyorum benim bildigim birilerinde baya bir mal vardı onlar da bıkıp sattılar şimdi alanların neler yapabilecegini görme zamanı geldi diye düşünüyorum umarım yanıltmaz da artık ben de varım bu alemde de ve şu ölü uykusu muabbetini atar bir kenara.

ky gideli çok oldu bu diyardan.. son samuray da bendim, kamikaze oldum.. 24.50 hacimli geçileden risk almayı düşünmüyorum şahsen.. buralardan alınsa zarar yazılmaz ama kar yazmak için ne kadar bekleneceği de meçhul olduğu içindir acizhane tecrübeye dayalı tavrım..

mercek
23-11-2007, 15:18
ky gideli çok oldu bu diyardan.. son samuray da bendim, kamikaze oldum.. 24.50 hacimli geçileden risk almayı düşünmüyorum şahsen.. buralardan alınsa zarar yazılmaz ama kar yazmak için ne kadar bekleneceği de meçhul olduğu içindir acizhane tecrübeye dayalı tavrım..

ben de sizin gibidüşünüyordum amadün ve bu gün tekrardan biraz alış girdim ve haftaya bir hareket getirecekler diye de ümitlendirdi beni bu hınzır deli petro adı üstünde işte başka ne denebilir ki umulmadık anlarda umulmadık işler yapar eski tecrübelerime dayanarak bir tepki vermesini de bekliyorum açıkçası.hani derler ya hep tüh nasıl da bilerek kaçırdım diye ben de işte onu dememek için az da olsa elimde olsun istedim.kendi adıma tabi başkaları için al tut demem hiç bir zaman.:super:

mercek
23-11-2007, 17:19
eskiden seansın son yarım saatini çok severdi özledik o günlerini be deli petro

mercek
26-11-2007, 16:24
bu sene çok yanılttı bizleri bu deli petro 12 ayda bir hareket başlardı her zaman bakalım bu 12 inci ayda ne yapacak gene yanıltacakmı eeee ky de kalmamış anladıgım kadarıyla ayı ve bogalar çarpışacaklarmı bakalım bu 12 de de bekleyip görecegiz 2008 de sermaye artırımı alabilir buna da dikkat etmekte fayda var bir kumar dönüyor bu deli petroda ama ne onu ben de anlamış degilim bu sefer çok sıktılar hem de çok özledim şu şıp şak hareketlerini.

mercek
10-12-2007, 16:50
cumadan beri oluşan işlem hacmine bakarsak çok süper demeli ama yerinde saydıgı zaman çayırda tepişen eşekler gibi bir arşın yol gitmedi gitmiyor çok beklersiniz çok milleti ürkütün şimdi de ken kendize tepişip durun

tapir
10-12-2007, 19:39
cumadan beri oluşan işlem hacmine bakarsak çok süper demeli ama yerinde saydıgı zaman çayırda tepişen eşekler gibi bir arşın yol gitmedi gitmiyor çok beklersiniz çok milleti ürkütün şimdi de ken kendize tepişip durun

walla, sn. mercek, 80 bin lot işlem yaptığını da gördük bunun ama hayrını göremedik. bu ya batar, ya da çıkar.. ama düz gitmez çok uzun soluklu artık.. hangi yana yakın dersen, 100 kişiye göstersen tabloyu 80 i batar der, 20 si de sebep gösteremeksizin çıkar der.. borsada da batması muhtemel kağıtlar genelde tavan yapar.. sizi bile çileden çıkardı ya.. pes :grrr::grrr::grrr: diyorum bununla oynayan amcalara..

ÇEMİŞGEZEKLİ
10-12-2007, 23:43
:super::super::super:

mercek
11-12-2007, 12:10
walla, sn. mercek, 80 bin lot işlem yaptığını da gördük bunun ama hayrını göremedik. bu ya batar, ya da çıkar.. ama düz gitmez çok uzun soluklu artık.. hangi yana yakın dersen, 100 kişiye göstersen tabloyu 80 i batar der, 20 si de sebep gösteremeksizin çıkar der.. borsada da batması muhtemel kağıtlar genelde tavan yapar.. sizi bile çileden çıkardı ya.. pes :grrr::grrr::grrr: diyorum bununla oynayan amcalara..

sn tapir evet beni de çileden çıkarttı ve artık ne demeli bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum ki bir gün gelecek bu deli petronun deliligi tutacak artık şu zaman demek mümkün degil burada yatırım yapan dostlar bu hisseyi aldınmı ya temelli unutacak ya da hiç bulaşmayacak bunun bu ay içersinde çok iyi bir hamle yapması gerekir ve haziran ayına kadar 40-50 li rakamları görmesi gerekir di diye düşünmüştüm ama eski yaptıklarından uzak bir hareket içersinde 2008-2009 yılları içersinde iyi de bir sermaye artışına gidecek bu belli ama patron bu sıralar başka dalavereler içersinde oldugundan milleti iyice bezdirdi haaa şuna inanıyorum bu şirket bir gün çok iyi giderse de şaşmam bu tiplerin huyudur bundan sonra bu topiçe yazmayacagım ve elinde olan veya olacak ky dostlara şunu söylemek isterşm ya bulaşma ya bulaşırsan 1-2 yıl unut ben şahsen artık bu şirketi unutuyorum ve herkese sabırlar hayırlı kazançlar diliyorum.:beurk:

arsenik
12-12-2007, 18:55
küçük yatırımcıdan malları topladılar çıtayı yükseltmeye cuma günü baslarlar en geç. deli petro yapacak yine atağını paranız varsa alın buralardan pişman olmazsınız... klasik petrokent oyunudur bu

beta_
25-12-2007, 13:37
Petrokent Turizm A.s.''nden Gelen Yazi:
Spk''nun Seri:iv, No:8 Sayili "halka Acik Anonim Ortakliklarda Hisse Senedi
Toplanmasina Iliskin Esaslar Tebligi"nin 17. Maddesi Ve Spk''nun Seri:viii,
No:39 Sayili "ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Esaslar" Tebliginin
5/h-6 Maddesi Hukmu Ve Spk''nun Izni Uyarinca
Yonetim Kurulu Baskani Ve Murahhas Uye Nurullah
Ercan''in Cesitli Ortaklara Ait %14,61 Oranindaki Paylari 18.12.2007 Tarihinde
Devir Aldigini Ve Sirket Bunyesindeki Sermaye Oranini %36,43''den %51,05''e
Cikarmis Bulundugunu Ozel Durum Aciklamasi Olarak Kamuya Duyurulmak Uzere
Bilgilerinize Sunuldugunu Arz Ederiz.

Oгуз
25-12-2007, 18:29
petrokent turizm a.s.'nden gelen yazi: spk'nun seri:iv,
no:8 sayili "halka acik anonim ortakliklarda hisse senedi toplanmasina
iliskin esaslar tebligi"nin 17. maddesi ve spk'nun seri:viii,
no:39 sayili "ozel durumlarin kamuya aciklanmasina iliskin esaslar"
tebliginin 5/h-6 maddesi hukmu ve spk'nun izni uyarinca yonetim
kurulu baskani ve murahhas uye nurullah ercan'in cesitli ortaklara
ait %14,61 oranindaki paylari 18.12.2007 tarihinde devir aldigini
ve sirket bunyesindeki sermaye oranini %36,43'den %51,05'e cikarmis
bulundugunu ozel durum aciklamasi olarak kamuya duyurulmak uzere
bilgilerinize sunuldugunu arz ederiz.

cemalkevak
27-12-2007, 13:02
arkadaşlar patron mal topluyormuş haberiniz olsun..şirketin tamaminı ele geçirecekmiş

cemalkevak
27-12-2007, 13:21
***pkent*** Petrokent Turizm A.s.'nden Gelen Yazi:
Spk'nun Seri:iv, No:8 Sayili 'halka Acik Anonim Ortakliklarda Hisse Senedi
Toplanmasina Iliskin Esaslar Tebligi'nin 17. Maddesi Ve Spk'nun Seri:viii,
No:39 Sayili 'ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Esaslar' Tebliginin
5/h-6 Maddesi Hukmu Ve Spk'nun Izni Uyarinca Yonetim Kurulu Baskani Ve Murahhas
Uye Nurullah Ercan'in Cesitli Ortaklara Ait %14,61 Oranindaki Paylari
18.12.2007 Tarihinde Devir Aldigini Ve Sirket Bunyesindeki Sermaye Oranini
%36,43'den %51,05'e Cikarmis Bulundugunu Ozel Durum Aciklamasi Olarak Kamuya
Duyurulmak Uzere Bilgilerinize Sunuldugunu Arz Ederiz. ***pkent***

ALLIGATOR
27-12-2007, 17:12
bu kağıdın uzmanı mercektir... tahtada lotlar sayıldığından girenin çıkması zordur 5 lotla kademe atlar.. biz de bugün niyetlendik bakalım. geçen sene 30 diyorduk görmedi belki bu bir başlangıçtır.

hselcuk
27-12-2007, 17:26
çok tehlikeli soymen satıyo euro alıyo ne olacak bakalım

hselcuk
27-12-2007, 17:27
şu anda kimse yok buralarda yakında çıvıl çıvıl olur burası :):)

hselcuk
27-12-2007, 17:39
bunu tavan yapıcaklar ve yarın baksen musteriye :):)

ALLIGATOR
27-12-2007, 17:45
şu anda kimse yok buralarda yakında çıvıl çıvıl olur burası :):)

çok riskli iş yaptım kağıttan aldım... izlemeye korkuyorum..:frown:

hselcuk
27-12-2007, 18:02
çok riskli iş yaptım kağıttan aldım... izlemeye korkuyorum..:frown:
heycanın tadını cıkar:he::he:

cemalkevak
27-12-2007, 18:16
patron kardeşlerle anlaşmış diye duydum..soymeni merkezi açığa satış yazanların hepsini mahfettiler..helal olsun vallahi..

cemalkevak
27-12-2007, 22:37
zaten haber yayılır hemen istanbul piyasasında

ALLIGATOR
27-12-2007, 23:00
sermaye 1.036.800... %84 ü halka açık 870.912 lot... latifin payı %22...adamlar %73 ü bulmuşlar. mal toplarkan baskıyı koydular süründürdüler kağıdı... şimdi istedikleri gibi at koşturabilirler aslında. patron spk ile sorun yaşamamak adına taşaron olarak mübarekleri seçtiyse ve mübarekler de taşaronluk yaparsa tahta için güzel rakamlar hayal olmaz. pkent uzmanı mercek 50 diyordu bir zamanlar...
bugün ben de pkentli oldum...lakin bu kağıda girmek kolay çıkmak zor.. aktiften satış verirseniz anında kademeler düşüyor...100 lotu bile 3 kademede ancak verebiliyorsunuz. o yüzden satma imkanım olmadı. bakalım yarın ne olacak?

ALLIGATOR
27-12-2007, 23:36
takaslar 3 kurumda muhtemelen patron ve gömlekçilerinde...çünkü yatırım amaçlı olarak kimse bu batak şirketi toplamaz... 381.022 yapı kredi; 256.350 işbankası; 155.530 garanti... zaten toplam 870.912 lot kağıt var.

cemalkevak
27-12-2007, 23:59
sermaye 1.036.800... %84 ü halka açık 870.912 lot... latifin payı %22...adamlar %73 ü bulmuşlar. mal toplarkan baskıyı koydular süründürdüler kağıdı... şimdi istedikleri gibi at koşturabilirler aslında. patron spk ile sorun yaşamamak adına taşaron olarak mübarekleri seçtiyse ve mübarekler de taşaronluk yaparsa tahta için güzel rakamlar hayal olmaz. pkent uzmanı mercek 50 diyordu bir zamanlar...
bugün ben de pkentli oldum...lakin bu kağıda girmek kolay çıkmak zor.. aktiften satış verirseniz anında kademeler düşüyor...100 lotu bile 3 kademede ancak verebiliyorsunuz. o yüzden satma imkanım olmadı. bakalım yarın ne olacak?

100 lotu verince 3 kadememi oynuyor?bugün 107000 lot işlem oldu hissede :)

nibiru33
28-12-2007, 00:28
acıkcıları yaktı yine mubarek :). patron un hedefi buyuk gibi izleyelim bakalım ...

sevgiler...

ALLIGATOR
28-12-2007, 09:21
100 lotu verince 3 kadememi oynuyor?bugün 107000 lot işlem oldu hissede :)

derinlik izleyemiyorum. 100 lotu 23.300 den vereyim dedim. 23.000 e düştü.. çünkü kademeler dolu değil oynak bir kağıt..

cemalkevak
28-12-2007, 11:06
malları topluyorlar yine dikkat edin kaptırmayın

ALLIGATOR
28-12-2007, 11:16
turşumu kuracaklar zaten %91 i ellerinde...satarken gösterilen kararlılık ve lot büyüklüğü alırken yok..sanırım forum aracılığı ile gazlama var burada...

cemalkevak
28-12-2007, 11:31
euro hedef soymen topluyor hisseyi

cemalkevak
28-12-2007, 11:56
nasıl alıyorlar malları helal olsun

ALLIGATOR
28-12-2007, 12:07
nasıl alıyorlar malları helal olsunnasıl alıyorlar merak ettik bir anlatırmısınız?

ALLIGATOR
28-12-2007, 12:36
bakınız sn kevak;

bu yaptıklarınız hiç hoş değil... benzerini tektuda da yapmışsınız. bir şey biliyormuş gibi konuşup millete güven veriyorsunuz. yok güzel iş yapıyorlarmış, yok mal topluyorlarmış..5-10 lotla kademeler yerle bir olan tahtayı öve öve bitiremiyorsunuz. kağıt zaten toplu.. daha neyi toplayacaklar....benim maliyetim 23.00...kendi düşen ağlamaz.. umarım biraz daha yükseltirler de çıkabilirim... Burada tahtayı en iyi blen Mercek vardı.. O bu kadar övmedi tahtayı sen 2 günde Mübarekleri bile getirdin bu tahtanın ortağı yaptın.

mozalp43
28-12-2007, 12:58
arkadaşlar burada birbirimizi kırmayalım 3 aracı kurumun payı %94 kağıt toplu yüksek ihtimalle kağıt sermaye artırımı var büyükler ne isterse o olur. biz kenarda bekleyelim. bakalım neler olucak. 22 seviyesi dünkü çıkışın yarısınına tekabül ediyor. Şu an teknik çalışıyor

tapir
28-12-2007, 13:19
arkadaşlar burada birbirimizi kırmayalım 3 aracı kurumun payı %94 kağıt toplu yüksek ihtimalle kağıt sermaye artırımı var büyükler ne isterse o olur. biz kenarda bekleyelim. bakalım neler olucak. 22 seviyesi dünkü çıkışın yarısınına tekabül ediyor. Şu an teknik çalışıyor

kıymetli arkadaşlar, bu kağıt yıllardır toplu.. bu %94 dediğiniz bugün olmadı, geçen yıl da olmadı.. yıllardır böyle durur.. demem o ki, bu rakam yada toplu olması hiçbirşey anlamına geliyor.. ben bu hareketin sebebini ve gideceği yeri bilmiyorum.. anlıyorum ki, burada bunu bilen de yokk. ne oldu? bir hareketlenme oldu.. hacim oldu.. neden oldu? bilen yokk. ama birçok arkadaş takıldı kamyonun arkasına.. ama hepsi de neden takıldığını bilmiyorrr.. yani bir milli piyango bileti aldınız, çekilişi bekleyeceksiniz, hepsi bu.. yıllardır zarar yazar, yıllardır bedelsiz verecek diye umulur da bedesizi neresinden çıkarıp verecek diye kimse düşünmez...

hido
28-12-2007, 16:06
dünkü alıcıların hepsi kaçtı..

yenildiler...

petro bu ...çok dansöz gördüm ama bunun gibisinide görmedim...

seans içi 2 defa aldım ve sattım..karşılığı olarak aldım sattım..kazandik

yani..amma eski ortaklardan olup maliyetimiz çok yüksek ...

bir kaç defa alsat yaparsam amliyetime gelirim..

olup bitenlere gülüyorum yaa..sinirlerimi bozdu bu dansöz...

ama genede siz siz olun bu hissede açığa alım yapmayın

ALLIGATOR
28-12-2007, 16:24
malları topluyorlar yine dikkat edin kaptırmayın

ya evet kaptırmadık malları bak taban olacağız az kaldı..tektuda da benzerini yapmışsın.şimdi git başka nick al yine milleti kandır...

place
28-12-2007, 16:28
neler oluyor fikri olan var mi,
euro sata sata bitiremedi surekli satiyor,
21,40 dan girdim fena giris degil gibi geliyor ama bilemiyorum, kagidi izleyen bi arkadas varm i uzun suredir

hido
28-12-2007, 16:40
1 yıldır izlerim bu kağıdı ama başka hisselerimde var tabii...

bu hissede teknikte temelde işlemez..

patronun hisselerin %51 ini toplamasını piyasa al olarak algılayıp yukarı

yaptı.beklenti 1 kaç tavan gidecekti..

keşke hacimsiz bir tavan yapsa idi...

bir çok hissede gördüğüm olağan üstü bir hacimle yükseliş oldu ..

bu bazılarının haberleri satış için kullandığı intibaı doğurur ki bu galiba

oldu.

tahminde bulunmak gerekirse hava dahada bozulursa 16 lı rakamları

görürüz..

yada daha iyimser düşünürsek 19 lu rakamlarda dengelenir,.

dedim yada ne temel ne teknik işlemez petroda..

karşılığı varsa kredili değilsen bekle....

tabii beklersen kazanacaksın diye bir şeyde yok..

hisseyi ilginç yapan da bu herhalde.....

umkan
28-12-2007, 17:28
bu kağıtta neyin ne olacağını kestirmek zordur teknik temel hiç bir şey işlemez beyler ben turizmciyim tek bildiğim şey var 19 milyon dolar değerli bir otel olmaz hele bu petrokentse semayesi düşük çok çabuk speküle olur onun için bir bakmışssınız haftaya 30 oluvermiş veya tekrar 19 lara dönmüş bunu bilemezsiniz onun için bu kağıt yorum yapmaya değmez kağıt elinizdeyse sessi bekleyin bu arada petrokentede çolaklıda 1 km yakınındayım

ALLIGATOR
28-12-2007, 18:21
buraya gelip kağıt çıkarken atıp tutmak ve yalan saymak kolay değil mi? yok mübarek kardeşler patronla anlaşmış, yok iyi iş yapıyorlamış, yok malınıza sahip çıkınmış....
mert adam düştüğünde de kağıdının arkasında duran adamdır. Geçen sene de bu kağıt 27 hareketi yaptığında 23.-25 arası alıp sattım ve zamanı geldi diye düşündüm. Üstelik bu vakitte taşaron bulmak mantıklı geldi. Ama asparagas çıktı...Forumda şu kevakın yazılarını bir okuyayım dedim tam bir felaket... tektu da da böyle gazlamaları ve hayalleri sanki çok biliyormuşçasına atmiş tutmuş, jeton geç düştü. zarar oldu ama hayırlısı...Diğer kağıdım yürüdü en azından...

umkan
28-12-2007, 19:26
evet arkadaşlar bedelsiz bencede vercek gibi durmuyor bedelsiz vermesi için çeşitli kurallar var yanlış hatırlamıyorsam özsemaye alt limirtin 13 milyon olması gerkiyor yanlış hatırlamıyorsam yakın rakam ama şu anda özsermaye 11 kusürlerde bunu hatırlayan varsa buraya yazsın paylaşalım

tapir
28-12-2007, 23:38
bu kağıda (hisseye demiyorum, çünki kağıt gerçektende) bir şekilde bulaşmış arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.. ben de 1,5 yıl önce ve daha sonrasında 3-5 kez bu tür hacimli yukarı hareketine aldanıp aldım, herseferinde zarar yazdım. üstelik bekledim aylarca.. kaybettiğim zaman ve kaçan diğer fırsatlar da cabası olmuştur.. arkadaşlar, ortada bir gerçek var, soru şu: bu kağıt neden çıksın??? var mı cevabı?? bilen yazsın da diğerleri de 'haaaa' deyip nasiplensin.. ben sebebini bilmeden bukadar zaman harcadım bunun arkasında, bana verdiği hiçtir.. zararı ise çok .. eminimki, kaşıkla verdiği olmuşsa da hasbelkader, sapıyla çoktan gözlerini oymuştur.. şimdi, neden yazıyorum buraya?? bundan canım yandığı için. ve benim paramı çalan bu kumarbazların başkalarınında parasını çalamaması için. bırakın arkadaşlar bunlar kendi pislikleriyle çevire çevire oynasınlar.. lütfen bunlara malzeme olmasın kimse.. şahsi fikrimdir, %100 kazanacağımı bilsem almam ben bunu, çünki, onu seni geri tahtaya çekerek %200 ödetirler. nasıl mı? deneyebilirsiniz.. kumarbazlar burada..

hselcuk
29-12-2007, 14:53
2 günde cıvıl cılcıl olmuş

hselcuk
29-12-2007, 14:58
bu tahtada euro yatırım 26-27-tarihlerinde 9814 lot aldı hisse maliyeti 19,53 iki günlük alışını 28-de çıktı 9285 lotu 21,042 sattu geri ne kaldı 3,730 ytl ve 529 lot hisse ne güzel burda kalırmı bu iş bilmiyorum 2008 ilk işlem gününde görücez zaten toplu ya euro nun aldıklarını boşaltılar daha farklı bişey oyldu hayırlısı euro yatırım iyi iş çıkardı herkese 2008 hayırlı olsun sevgilerle.

ALLIGATOR
30-12-2007, 18:28
23.70 den 21.200 e geri döndü..perşembe aldık cuma zararına verdik..

bugün dergilerde pkent satılıyor mu diye başlık vardı... Bu kumarbazlar bence yarın yine girecekler..Patron %51 i boşa almadı..Ama umkan arkadaşın dediği gibi bunların apartları evleri vs 19 trilyon etmez...İnternet sitelerindeki otel konaklama sayfalarındaki görüntülerden Yalova Termal Otele benzettim.Bana köhnemiş gibi geldi...
tahtaya girmesine girersiniz de çıkmanız zor olur atlamayın derim... ben 23.200 üstünde 6 lot satamadım. ben yazar yazmaz tahtayı 23 ün altına düşürdüler...bence bu hisse bizlik değil..

umkan
30-12-2007, 20:02
ben onu 19 trilyon etmez babında söylemdim onların arsası toplamda 122 ile 150 arasında ve ederi 100 milyon civarında biliyorum çünki o bölgedeyim satış ise bir oyun zaten şu anda petrokent değil golden coast bakın bu kağıtta oyun oynanacak bu kesin şu anda herkes mermiyi ağzına vermiş klıçlarıda kuşanmış durumda bu adamlar satış deyip sağlam parada kaldırabilirler bir oyun oynayıp şirketi kendi kendilerinede satabilirler düşük fiyata ama şu bir gerçek petrokentin arsasıyla beraber en az 100 milyon eder açın inerneti arsa fiyatlarına bir bakın çolaklı bölgesinde ama bu hisseylede fazla meşgul olmayın oyuniçinde oyuna düşersiniz bu insanlardan herşey beklenir yüzlerce üyesini mağdur ettiler bunu unutmamak gerekir

umkan
30-12-2007, 20:03
Golden Coast Resort hotel 2002 yılında Manavgat / Çolaklı Turizm bölgesinde 40.000 m² bir alanda Türk Turizminin hizmetine açılmış, 2003 yılında yapılan ilave ek binaları ve aquaparkı ile şu anki konumuna gelmiştir.

MİSYONUMUZ

GOLDEN COAST RESORT HOTEL personeli olarak siz konuklarımızın içeri girdiğiniz andan itibaren size layık olduğunuz güler yüzlü ve profesyonel hizmet sunmak amacındadır. Bilgili ve uzman personelimizle kusursuz bir tatil yaşamanız için bizler sizin tüm isteklerinizi karşılarken, siz GOLDEN COAST RESORT HOTEL in tadını çıkaracaksınız.

DEĞERLERİMİZ

. Türk misafirperverliği
. Profesyonel Hizmet
. Gülümseyen ve samimi bir ortam
. Uygun fiyat ve yüksek kalite
. Müşteri memnuniyeti

umkan
30-12-2007, 20:10
golden coast burası kiralık arsa üzerinde 40 dönümlük bir yer paravan şirket görünmeyen sahip nurullah ercan 2002 yılında yapıldı...................... Projeler
ABCÇDEFGHIİJKLMNOÖPQRSŞTUÜVWXYZ
1920-291930-391940-491950-591960-691970-791980-891990-992000-09

Arkiv > Projeler > Petrokent A.Ş. Side Tatil Köyü

Son güncelleme tarihi : 20/04/2007 11:07Petrokent A.Ş. Side Tatil Köyü
Künye
Açıklama
Hakkında
Görüntüler
Künye
Tasarım Ekibi Oral Vural

Mimarlık Ofis(ler)i Vural Mimarlık Ltd. Şti.

İşveren Petrokent A.Ş.
İletişim bilgilerini görüntülemek için üye girişi yapmalısınız!
Proje Tarihi 1984
Yapım Tarihi 1987
Arsa Alanı 122.996 m2
Kapalı Alan 40.000 m2
Proje Tipi Tatil Köyü
Açıklama
Petrokent Turizm Tesisleri Antalya-Manavgat-Colaklı'da Kültür ve Turizm Bakanliğınca Turizm Merkezi ilan edilen alanda 122.996m2lik bir arazi uzerinde yer almaktadir. 1444 yatak kapasiteli, 502 geceleme birimli tesisin inşaatı, Ekim 1987'de baslamıştır. Projeler; arazi verileri, Petrokent AS'nin programi, onayli Mevzii Imar Plani ve ilgili yonetmelikler çerçevesinde elde edilmiştir. Diagonal yerleştirilen konut blokları kendi aralarında avlulu gruplar olusturmuş, açık kalan köşelerden kuzey-güney aksında esen hakim rüzgarın iç avlulara kadar girmesine olanak sağlanmıştır. Plan çözümünde birbirinden türeyen üç tip konutun dışında dublex tip konutlar planlanmış, ayrıca tüm tesise hizmet veren çok amaçlı bir tesis, alışveriş merkezleri, yüzme havuzları, personel tesisleri ve servisler, diskotek ve amfiteatr, tesis bütününde yer almıştır. Petrokent Turizm Tesisleri Geceleme Birimleri yapım sırasında tekrarların ve türevlerin nitelik - hız ilkelerine destek olacaği düsünülerek, en küçük geceleme ünitesi olan ÇEKİRDEK BİRİMden diğer birimlerin türemesi biçiminde planlanmıştır. Çekirdek Birim'e bir yatak odası eklenerek 4 kisilik iki yatak odası eklenerek 6 kişilik Geceleme Üniteleri oluşturulmuştur. Bu yaklaşımla daha büyük dublex konutlar da planlanmıştır.
petrokent=golden coast satış ve oyunblarda burdan oynanacak sadece seyredin......neler olacak iii kazançlar

ALLIGATOR
30-12-2007, 20:57
sn umkan/story;

nurullah ve latifin elinde neredeyse şirketin %94 ü var 3.kişilere aldırılan ve tplam 3 aracı kurumda bulunan lotların miktarı...bunlar voleyi kendileri vurmak istiyorlar anlaşılan..o bahsettiğiniz manavgat sidedeki tesisleri de.arsayı da satarlar buradan da vururlar bunlar... yarın pkente bakmak lazım neler yapacak? geçen haftadan kalma hesabım var onunla, intikamım kötü olacak inşallah. (Sn Nurullah Ercan, muhtemelen forumları okuyor ve okutuyorsunuz..bence hiç kimsenin bedduasını almayın..onca maden işçisini, sonra sizden devremülk alan insanları mağdur edip çok ahh almışsınız.Bence hiç değmez..Kaldıki, 2000 yılında da büyük bir kayıp yaşamışsınız.En azından bundan sonrası için daha fazla insanın nefretini kazanmayın.Borsadaki oyununuzu bari mertçe oynayın.)

ALLIGATOR
30-12-2007, 21:08
Bu internet nelere kadir; araştırınca neler çıkıyor..pkent de büyük iş dönüyor.
http://www.turizmgazetesi.com/articles/article.aspx?id=22492

osmancig
30-12-2007, 21:22
petrokent niye gözaltında ?

ALLIGATOR
30-12-2007, 21:25
petrokent niye gözaltında ?

cidden mi bu soruyu sordun yoksa şaka mı yapıyorsun?
birazcık dikkat etsen şu anda 2.ulusal pazar topicinde olduğunu; gözaltı pazarının öğleden sonra 2-3 arası yapıldığından çıkarırsın köfteyi...

umkan
30-12-2007, 22:26
türkiyede bulunan özellikle büyük tesislerin otellerin çoğu aynı sistem (devre mülk özellikle eski olanlar)daha sonra millet kazığı yedi akıllandı )birsürü üyesini madur eden o kadar çok nurullah ercan varki milletin sırtından eşşek yüküyle para kazanıyorla r buna tc devletinin kontrol altına alması lazım şöylede bir gerçek var ağlayanın mal gülene yaramaz biryerlerden çıkar bunlar

hido
31-12-2007, 11:55
petro'da manüplsayon yapılmadığını varsayarsak

ilk direnç 22.00

ilk destek 19.50

umkan
31-12-2007, 15:49
yaptığım hesaplara göre burada dönmesi lazım 20 40 dan telrar giriş yaptık hedef 22 60

ALLIGATOR
31-12-2007, 15:59
bence yıl sonunun 20 den kapayacaklar. çünkü 20.40 dan herkese veriyorlar...

ALLIGATOR
31-12-2007, 19:34
Bu kağıt şu haliyle okkalı bir operasyon için tüm unsurları taşıyor... Patron ve gömlekçileri takasın %94'ünü ellerinde tutuyorlar. Dün linkini verdiğim turizmgazetesinde de bazı konular deşifre edilmiş... Adamların amacı tesislerini yabancılara pazarlamak...Şu anki durum itibariyle şirketin piyasa değeri 18.1 milyon dolar. Oysa sahip oldukları arsa bir arkadaşın da iddia ettiği gibi ortalama 100 milyon dolar...Arsa şirkete ait değil olmasa bile sahibi Nurullah Ercan...Her sene Ocak-Şubat döneminde bu kağıtta bir operasyon olur.

Hatta, Bakarsınız adamlar operasyona bile gerek duymazlar, atıyorum şu kadar dolara hisselerimizi Holandalı/Rus şirketine devrettik deyiverirler. Elinizdeki 20 liralık hisse senedini çağrıda 100 liraya (sakın inanmayın) satarsınız.Bu adamlar boşa toplamıyorlar kağıtları...Lakin bu adamlar kimseye bedava para kazandırmazlar, günlükçüleri açıkçıları ve beleşçileri sevmezler. O yüzden kimseye önermiyorum..

umkan
31-12-2007, 20:10
evet şu anda flama yapıyor en geç pazartesi haftaya hedefi yukarlar olabilir şu anda bu kağıtta teknik yok ama uygunda hareket ediyor resmen işliyorlar

ALLIGATOR
31-12-2007, 23:48
Adamlarda 790 bin lot kağıt var, geri kalan 79 bin ise sağda solda...İstedikleri gibi hareket ederler. Ben diyorum ki, bunlar operasyon yapmayabilir, sırf topladıklarını dağıtmamak için... Doğrudan satabilirler ki, o zaman da köşeyi dönerler....

ALLIGATOR
02-01-2008, 11:57
operasyon için her şey hazır, patronun keyfi bekleniyor.

ALLIGATOR
02-01-2008, 12:57
tahta acımasızdır uyarıyorum... yüklü girersiniz 5 kademe anında düşer feleğinizi şaşırırsınız.. bu gibi tahtalara ortalık sütlimanken girilir.

ortalıkta mübarek kardeşler lafı dolanıyor.. eğer ki patronun hedefi büyükse bu gerçek olabilir.

Not: Aman arkadaşlar kimseyi etkilemek de istemem çünkü ben de buradan üst üste 2 kez darbe yedim.sizlerde yemeyin.

mondial
02-01-2008, 13:09
bu gün biraz alayım dedim ama çekindim almadım,derinlik yok ama kademeleri boş gibi geldi.yapılan hareketler tedirgin ediyor, tavan olunca da alsaydım diye moral bozuluyor.

mondial
02-01-2008, 13:12
operasyon için her şey hazır, patronun keyfi bekleniyor.

patronun keyfi geldi herhalde ama 3-4 gün önceki hareketteki hacime göre şu anki hacim düşük.

umkan
02-01-2008, 13:56
Bu Saatten Sonra Ziplamam Kalnlara İİİ KazanÇlar AÇiliŞ Fİyatina Verecem % 20 Ye Yakin Kar Yeter Şİdİlİk Ondan Sonra Bakariz Tehlİkelİ Sulara Geldİk

ALLIGATOR
02-01-2008, 14:09
Ben al-satı kesip tamamen inzivaya çekiliyorum. Ne çıkarsa bahtımıza artık..

unknown
02-01-2008, 14:29
sürekli 2 centten dönüyor

bugün yine test eder ve geçirmezlerse çıkıs yalan olur

2 cent =23.40

eğer üstüne çıkar tavan olur kapanıs 23.40 altında olursa, mal çıkma amacı taşır

benim düşüncelerim

kutay03
02-01-2008, 14:41
Belki piyasa ile biras asağı sarkıtabilirler ama kapanış iyi olacaktır. Sahsi görüşümdür alım satım tavsiyesi değildir.

umkan
02-01-2008, 16:41
22 60 Ve Üzerİ KapaniŞlarda Yukari Şansi BÜyÜk 25 Hareketİ Yapar Yoksa GeldİĞİmİz Yere DÖnerİz Bunuda YavaŞ YavaŞ Yaparlar

umkan
02-01-2008, 16:43
Genede Bu Saate Kada RbulaŞmamiŞ ArkadaŞlar Pek BulaŞip OrtaliĞi Bulandirmasinlar LÜtfen Yoksa Hepİmİzİn Elİnde Patlar Bu KaĞit Adamlarin Alanlara HİÇ İtİrazi Yok ÇÜnkİ Olsaydi Tavan Olurdu

ALLIGATOR
02-01-2008, 17:10
%90'dan fazlası patronun kontrolünde olan tahtada, mal kaptırmadan silkelemeler olur.Tahtanın sığ olmasının sebebi kağıdın sahibinin olması ve kimsenin girmeye cesaret edememesi. Sadece kendileri ve 3-5 küçük yatırımcı var sahnede. Ne isterlerse oraya götürürler... Lakin her 0.10 luk kademede 79 bin ytl zarar yazıyorlar ama eminimki bizim gibi dakikalık overall hesaplamıyor..

kutay03
02-01-2008, 17:27
kapanış 23 üzeri olur arkadaslar bence

kutay03
02-01-2008, 17:45
kapanış güsel ocak arkadaslar

umkan
02-01-2008, 18:33
kapı açıldı gibi

kutay03
03-01-2008, 01:06
Sanırım 250 lik kademe yi görürüz bu hafta

ALLIGATOR
03-01-2008, 09:51
Nurullah Ercan yani patronun halihazırda %51 resmi hissesi var. Kardeşiyle beraber %75.. Gömlekçileri yani mal aldırdıkları adamları dahil %90 üstünde hissesi var..Bu kadar hisseyi neden toplar? Dergilerde kulislerde belirtildiği üzere yabancı tur operatörlerine satış ise bu mantıklı bir girişim.Patrona rağmen tahtada kimse cirit atamaz. Patronu zorlayan ise dimyata giderken evdeki bulgurdan olmak yani tahtadaki paraziti boğacağım derken elindeki malı kaybetmek... Tahta izlendiği takdirde görülecekki her an her şey olabiliyor. 22.200 den 24.000 e 2-3 bin lot ile in-çık yapabiliyor. O yüzden her ne kadar 20.40 maliyetli olsam dahi ben bile rahat değilim.25 üstüne atarsa ancak rahatlayabileceğim ve operasyonun ciddi olduğunu teyit edeceğim.
Son olarak petrokent ne kadar eder? sorusuna cevap arıyorum. Turizmci bir arkadaşın yazdıklarından sonra yaptığım araştırmalarda komple tesis ve arazisiyle beraber 100 milyon doların yani 120 trilyon civarında olduğu kanısına vardım. Şu anda 20.8 trilyon ederi var..Bu tahta 120 trilyon değerine nasıl ulaşır? Ya doğrudan satış ile..(Geri kalan %7lik gruba çağrı yaparlar gelin şu fiyata malınızı verin diye... Ya da memsayı yapan grup gibi kısa sürede 1 e 6 operasyon tecrübesi olan bir grubun patronun taşaronluğunu yapması..

Hisseyi methetmek için yazmıyorum.. Operasyonun başladığı henüz teyit edilmedi. Yani 19 a dönme ihtimali halen mevcut, uyarıyorum..dalmayın çıkamazsınız.altında kalırsınız.

ALLIGATOR
03-01-2008, 14:10
23.70 den giden tahtayı durdurdular ve ağırlıklı ortalama düzeyinde kapattılar...Kafalarında ne var bilmek zor ama kontrollü gittiklerini gördük...Tahtaya güven ve operasyon teyidi hala alınmış değil..25 üstü hareketler bunu teyit eder...

kutay03
03-01-2008, 14:53
Sayın Alligator
Ben bugünkü kapanışdan da umutluyum sanki 25 leri deneyecekler gibi.

cello11
03-01-2008, 16:12
Slm ArkadaŞlar
Ben Bu KaĞittan Bİr Cacik OlacaĞini DÜsÜnmÜyorum Nedenmİ KapaniŞtansonra İnsallah Yazarim Umarim Yaniliyorumdur Bence Hepsİ Bukadardi ; Artik 1 İlerİ 2 Gerİ

cello11
03-01-2008, 16:20
Tabİ KaĞittan Çikarsam Yazmam

umkan
03-01-2008, 17:08
bu kağıttan tabiki cacık olmaz şakşukası güzel olur :)))

kutay03
03-01-2008, 17:26
son yarım saati sever benim deli petrom hadi bakalım kapanış güsel olcak güselllll

ALLIGATOR
03-01-2008, 17:42
ben çıktım 23 e koyduğum takoz yüzünden üzgünüm. aslan çağırdı oradayım.

Kaygan
03-01-2008, 18:24
ben çıktım 23 e koyduğum takoz yüzünden üzgünüm. aslan çağırdı oradayım.

Son saniye 28 lot satanıda kulağından çekip önceden götürseydin keşke :)

umkan
03-01-2008, 19:21
bombalı saldırı olmuş diyarbakırda vedat edenlerin mekanı cennet olsun 3 ölü 34 yaralı varmış yarın bütün turizmlere aşağıya basma hareketi olabilir hedef aşağısı 20 40 burası alım bölgesi olabilir bunu mal taplamak için mutlaka kullanacaklardır

Kaygan
03-01-2008, 20:21
bombalı saldırı olmuş diyarbakırda vedat edenlerin mekanı cennet olsun 3 ölü 34 yaralı varmış yarın bütün turizmlere aşağıya basma hareketi olabilir hedef aşağısı 20 40 burası alım bölgesi olabilir bunu mal taplamak için mutlaka kullanacaklardır

Diyarbakır turizm cennetimi ne diye basacaklar..Hergün içerde dışarda askeri operasyonlar oluyor,karşılık olarak arabalar yakılıyor, bilmem kimler eylem yapıyor kimse turizm hisselerine basmıyoda şimdimi basacaklar..

umkan
03-01-2008, 20:26
evet yarın görürsün birde petrokentin son 3 dakikada 22 70 ten gelip 22 00 den kapattığı olay borsa kapanana 5 dakika kala oldu olayın nerde olması değil bu olayın olması önemli neden etkiler ekonominin can damarı turizm bölgelerine böle bir saldırı olsun allah göstermesin ne olur bir düşünsene bizler akde nizde sinek avlarız bunun için düşer yarın görürsün turizmleri kıpkırmızı speğin arayıpta bulamadığı ortam

Kaygan
03-01-2008, 20:30
Merak etme düşmez ben destek atarım :) Her patlamaya düşerseler yarin değerleri "0" olur. :wink:

22,70den aldın düşcek düşcek diyon iyi düşün iyi olsun hocam,zaten kağıt sığ kademelerde 50 100 lotlar, insanların içine ya düşerse diye korku düşerse bianda aşağı vurabilir :)

umkan
03-01-2008, 20:35
yarın ben gene diyorum bir ihtimal 20 40 görebilir umarım dediğin gibi olur düşmez hatta tavana gider ben kapanışa 15 dakika kala yüklendim malı 22 70 ten ama sırtımda kaldı bekleyeceğiz artık nasılsa kredili değiliz

Kaygan
04-01-2008, 10:53
umkan al sana 7dk içinde 22den 23,20ye daha ne yapıyosan yap artık düştükten sonra ama hemen düştü bilmem ne deme :)

ALLIGATOR
04-01-2008, 12:00
akılsız başım.. o kadar incele araştır ve durum tespiti yap.. cefasını çek sefasını süreme.. Dün sattıklarımı bugün koyma niyetindeydim. lakin şu bomba olayı vs rahatsız etti..malları yerine koyamadık ve tüm onca pkent çalışmaları boşa gitti.. Arena-Prtas da devam.

furkav
04-01-2008, 12:15
akılsız başım.. o kadar incele araştır ve durum tespiti yap.. cefasını çek sefasını süreme.. Dün sattıklarımı bugün koyma niyetindeydim. lakin şu bomba olayı vs rahatsız etti..malları yerine koyamadık ve tüm onca pkent çalışmaları boşa gitti.. Arena-Prtas da devam.

dün satmasaydınız bu gün gitmezdi dostum.gelin onun acısını deniz camdan çıkaralım.saygılar.

ALLIGATOR
04-01-2008, 12:26
dün satmasaydınız bu gün gitmezdi dostum.gelin onun acısını deniz camdan çıkaralım.saygılar.
borsanın en uyuz kağıtlarından arena var.. dün açıklama geldi teklifler alındı diye.. kağıdın ederi 7 lira...patron yakında gereğini yapar...pkent takipçileri izlesinler ekmek var orada...

kutay03
04-01-2008, 12:43
sadece seyretmek en iyisi bekleyelim bakalımmmmm

umkan
04-01-2008, 15:49
şimdilik bu kadar yeter 23 lere geri döneceğini düşünüyorum buralardan

umkan
04-01-2008, 15:51
ama gelirse 21 lere tekra r alıcıyım spek kardeş allah razı olsun tuttuğunu altın etsin gidersede kalanlara bol kazançlar

umkan
04-01-2008, 15:52
mert gıdaya girdik bakalım %10 luk bir oynama bekliyorum

ALLIGATOR
04-01-2008, 17:23
dinlenmeden devam.. bu özfini de geçecek.

umkan
04-01-2008, 17:35
mal boşaltma varsanki dikkatli olun arkadaşlar sadece bir uyarı al yada sat tavsiyesi değildir

skychap
04-01-2008, 17:47
hep sattıktan sonra gider zaten anasını sattımın kağıdı :grrr:

ALLIGATOR
04-01-2008, 18:05
kağıdı sattıktan sonra bana yar olmayan başkasına da olmasın yok. siz çıktıysanız ben girdim... nerde kaldı pkentin 100 milyon dolardan fazla edeceği iddiaları... bugün maalesef bir forum üyesi yüzünden geç girdim tahtaya.. neredeyse satacaktım mal boşaltılıyor lafı üzerine.. lütfen ama..

umkan
04-01-2008, 18:38
siz bilirsiniz beni kastediyorsanız ben kısa vade için söledim 23 .40 20 40 lara geldiğini unutmayın adamlar trade ediyorlar işte artı bu haraketin birinci dalgası ne yaparsınız ne edersiniz benide ilgilendirmiyor benim söylediklerim kısa vadeçindir 27 75 de drenci 33 lerde zirvesi olduğunu unutmayın bu kağıttada bu son yazım kim ne yaparsa yapsın bu saatten sonra benide ilgilendirmiyor borsada bir kural vardır 3 seans üste üste primlenmişkağıdsatmakgerekli(bu yükselişteki 2.seansı sadece yeni gireckleri uyarıyorum benim beklentim pazartesi en geç ikinci seans ya taban yada yada sert bir şekilde kağıdı çizmeleri bu birinci seans 27 ye doğru yükseliştensonrada olabilir al vya sat tavsiyesi değildir

hido
04-01-2008, 20:31
ben tutturamadım,
bir kaç seans içi al sat sonrası edilen karlarla yetinmek zorundayım.10 aydır bende takipteyim ve bekliyordum...malesef en son toplamda zarardayım.
25.70 çok iyi kapanış bütün zararlarım çıkacakmış.
üstelik bu kağıt daha da gidebilir.
ama artık girmem...
şansımı ucuzlamış kağıtlar da deneyeceğim...
atlas,ege profil,karsan,doğuş gyo...

skychap
05-01-2008, 19:20
deli petro 100 bin e götürür bu kağıdı biz de anca bakarız peşinden böyle

ALLIGATOR
05-01-2008, 22:42
birader zaten hedef de 100...25 benim için önemli seviyeydi.. Bundan sonra daha da hızlanır. 20.40-.25.70.. henüz pek bir yol gitmedi. 30 garanti inşallah...Sonrası çok sarsıntılı tabanlı tavanlı.. Patronun hedefi %100 e en yakın yere kadar toplamak.. Bu işi Mübareklere verdi deniyor. Doğruysa 100 de olur. Memsa nasıl 0.18 den 1.90 olduya bu da olur.. Ancak 1 dakikada 25 olur bakarsın 28...hem de 50-100 lotla.. KY izlemesin ve ortalığa pek çıkmasın. 3.Boğaz köprüsü yapılacak güzergahın çevresi nasıl değerlendiyse pkent sahiplerinin hisseleri ortaklık veya satışta yapılacak çağrıda o kaar değerlenecek.

ALLIGATOR
06-01-2008, 23:20
yarınki hareket önemli ya 30 a dayanacak ya da 22 lere geri dönecek...

skychap
07-01-2008, 01:15
deli petro ne derse olur boşa konuşmayın sadece izleyelim başka türlü yalan oluruz

ALLIGATOR
07-01-2008, 12:04
Maşallahı var... sağlam duruyor..

ALLIGATOR
07-01-2008, 15:21
29.00 dan çıkış yaptım izlemedeyim düzeltme gelinceye kadar

sabırtaşı
07-01-2008, 16:36
vay anasını kağıda bak helal olsun sadece izlemeyle yetiniyoruz
kağıtta olan arkadaşlara bol kazançlar.
ne diyelim darısı bizim fvori nin başına

ALLIGATOR
07-01-2008, 16:50
yahu bu ne iş? sağlam duyumlar geldi mesela özfin.. forumda da kağıtta 1.30 geçilirse operasyon başlayacak yazdım başladı, 3 gün sonra operasyon başladı, 1.24 den alıp 174 den indim..
pkent de de benzeri oldu. 20.40 dan aldık. bekledik 23. den verdik. 25 i geçerse hızlanır ve operasyon teyit edilir dedik, cuma günü de 25.70 ortalamayla tekrar girip 29 dan çıktık, mübarek kardeşler girdiyse hedefin 100 lira olacağını duyduk... maalesef hep erken terkettik gemiyi...bugün vermezlerse yarın 32 lira...(işin garibi al dediğim arkadaş özfini .1.25 den alıp 2.30 dan, pkenti ise 21 den alıp 29.75 den verdi.)

corsa07
07-01-2008, 17:16
bu hissedeki beklen ti tam olarak nr acaba?

sabırtaşı
07-01-2008, 17:51
yahu bu ne iş? sağlam duyumlar geldi mesela özfin.. forumda da kağıtta 1.30 geçilirse operasyon başlayacak yazdım başladı, 3 gün sonra operasyon başladı, 1.24 den alıp 174 den indim..
pkent de de benzeri oldu. 20.40 dan aldık. bekledik 23. den verdik. 25 i geçerse hızlanır ve operasyon teyit edilir dedik, cuma günü de 25.70 ortalamayla tekrar girip 29 dan çıktık, mübarek kardeşler girdiyse hedefin 100 lira olacağını duyduk... maalesef hep erken terkettik gemiyi...bugün vermezlerse yarın 32 lira...(işin garibi al dediğim arkadaş özfini .1.25 den alıp 2.30 dan, pkenti ise 21 den alıp 29.75 den verdi.)

başka sağlam duyumlar varmı sn.allıgator bari onu değerlendirelim :cool:

ALLIGATOR
07-01-2008, 18:13
forumun diğer sayfalarında gizli..ara bul, öyle hazıra yok..

ALLIGATOR
07-01-2008, 18:22
patron bugün 7.000 civarında artıda.. takas oranı %95 e yaklaştı...kalanları almak için elindekinden olmaz artık.yani daha sert yukarılar gözüktü.

sen@senibil
07-01-2008, 18:48
birader zaten hedef de 100...25 benim için önemli seviyeydi.. Bundan sonra daha da hızlanır. 20.40-.25.70.. henüz pek bir yol gitmedi. 30 garanti inşallah...Sonrası çok sarsıntılı tabanlı tavanlı.. Patronun hedefi %100 e en yakın yere kadar toplamak.. Bu işi Mübareklere verdi deniyor. Doğruysa 100 de olur. Memsa nasıl 0.18 den 1.90 olduya bu da olur.. Ancak 1 dakikada 25 olur bakarsın 28...hem de 50-100 lotla.. KY izlemesin ve ortalığa pek çıkmasın. 3.Boğaz köprüsü yapılacak güzergahın çevresi nasıl değerlendiyse pkent sahiplerinin hisseleri ortaklık veya satışta yapılacak çağrıda o kaar değerlenecek.

memsa daki beklentiye aklımız erdi,hükümetle anlaştı,borçlarını yapılandırdı vs,
buradaki beklentiyi açıklarmısınız? veya altı çizili kısmı biraz açabilirmisiniz.teşk.

ALLIGATOR
07-01-2008, 19:18
arkadaşım beklenti geçmiş sayfalarda var hani turizmgazetesi ni referans verdiğim yorum. şu an işim var dönüp bakamıyorum. kısacası pkent tesisleri patrona ait arsayla beraber (arsanın ederi 100 milyon dolar deniyor.) yabancı tur operatörlerine satmak...takaslara bakın mal toplu en son %94 dü.. bugün de 7.000 artıda zaten toplasan 50.000 lot mal kaldı piyasada...

unknown
08-01-2008, 00:38
bu beklenti olayları pek gerçekçi gelmedi bana

100 milyon dolar arsa deniyor. bütün turizm firmalarında dünya kadar arsa var.
Sırf arsaları o kadar diye yabancılar alır bunu demek ne kadar doğru. Yabancıların herhangi bir turizm şirketini aldıklarını duymadım henüz türkiye. de. Kar oranları bu kadar düşük şirketlere niye o kadar para versinler. Her sene zarar yazıyorlar. Üstelik yabancılar genelde büyük çaplı firmaları alırlar. Petro türzm firmaları arasında en küçüğü diye biliyorum. Vede unutulan birşey. şirkete kendi devre tatilcileri tarafından açılmış davalar var ve henüz sonuçlanmadı. Davalık şrketlere ya da yatırımlara yabancıların nası baktığı biliniyor. Örn dubai towers. Dava açıldı diye adamlar parayı yatırmaktan vazgeçti

Ben bu satış hikayesini gerçekçi bulmadım. Çıkışta klasik sığ hisse spekülasyonu bana kalırsa. 31 üstü kapaması lazım. Hep o civardan dönmüş daha önce. eğer kaparsa 40 ları görebilir

takas olayını çok eskilerde yazmıstım bu hissede. Halka açıklığı aslında 80 bin lot, takasa bakınca belirgin bir artış görünmüyor henüz. yani ufak çapta takılınır ama riskli tabi

ALLIGATOR
08-01-2008, 09:36
arkadaşım, sana gerçekçi gelip gelmemesi umrumda değil, 20.40 dan beri 2 kez aldım sattım ve para kazandım.Forumda da herhalde pkent diye bağıran 1-2 kişiden biriyim.Ben kazandım mutluyum. Sen beklentisi gerçekçi kağıtlara git. (Bu arada özfine de bak orada da operasyon öncesi işaretleri forumda ilk ben vermiştim.Afyon'da da 1.030 lardan bas bas bağıran bir ben vardım.)

kutay03
08-01-2008, 10:33
Sn Alligator
Evet birlikte deli petrodan kazandık ve kazanacağızda bence devam edecek bu arada edip de yeteri kadar dinlendi yeniden hareketlenebilir kanımca ama ben full pkent teyim. Snpam da izlemem de.

registan
08-01-2008, 10:39
deli petronun ne edeceği belli olmaz. dikkat etmekte fayda var.
adı deli ne eder zamanla göreceğiz.

YANKIBERKE
08-01-2008, 11:26
kısaca......ödenmişi 1....100 e bile satılsa arsası ...% 1.000 eder ödenmiş ile 3- ... aylık-yıllık karı....ödenmişi çok düşükmüş...hisse sayın ALLIGATOR sayesinde 1-2 gündür dikkatimi çekti...kaçırdık gibi...olanlara iyi kazançlar....

ALLIGATOR
08-01-2008, 11:33
ben artık full ve süreli mal taşımıyorum. vur kaç yapıyorum. küçük miktarlarda girip kar realizasyonu yapıyorum.. şu anda 30.50.31. arası aldıklarımı verdim vkfyt dikkatimi çekti oraya bakıyorum 2.23 de maliyet yaptım.

ALLIGATOR
08-01-2008, 12:30
saat 11.24 ve pkent 32 tavan. şu andan itibaren pkente olan kefaletimi kaldırıyorum. Olası düşüşlerde lütfen mal aldırdı gazladı diye yazmayın...1 haftada %50 gitti ve şahsen beni mutlu etti...bu saatten sonra ancak düzeltme olursa girerim. Kalanlara bol kazançlar... Girmek isteyenlere de tavsiyem tahta sığdır, girerseniz bile kötü ortamlarda satamazsınız. portföyüm afyon, aslan, edip, vkfyt ve flaş kağıdım arena...prtas 1.10 u geçsin tekrar girer...yazılarıma bir süre ara veriyorum..sağlıcakla kalın.

lipsoss
08-01-2008, 12:39
arkadaşım, sana gerçekçi gelip gelmemesi umrumda değil, 20.40 dan beri 2 kez aldım sattım ve para kazandım.Forumda da herhalde pkent diye bağıran 1-2 kişiden biriyim.Ben kazandım mutluyum. Sen beklentisi gerçekçi kağıtlara git. (Bu arada özfine de bak orada da operasyon öncesi işaretleri forumda ilk ben vermiştim.Afyon'da da 1.030 lardan bas bas bağıran bir ben vardım.)

merak ediyorum önümüzdeki günler için önerdiğinz hisseler varmı. bizimle mutlaka paylaşın

mondial
08-01-2008, 15:18
saat 11.24 ve pkent 32 tavan. şu andan itibaren pkente olan kefaletimi kaldırıyorum. Olası düşüşlerde lütfen mal aldırdı gazladı diye yazmayın...1 haftada %50 gitti ve şahsen beni mutlu etti...bu saatten sonra ancak düzeltme olursa girerim. Kalanlara bol kazançlar... Girmek isteyenlere de tavsiyem tahta sığdır, girerseniz bile kötü ortamlarda satamazsınız. portföyüm afyon, aslan, edip, vkfyt ve flaş kağıdım arena...prtas 1.10 u geçsin tekrar girer...yazılarıma bir süre ara veriyorum..sağlıcakla kalın.

kısa bir süre önce sizi farkettim ancak gerel gibi bir kağıtta olduğum için sizin kağıtlardaki fırsatları değerlendiremedim.umarı başka kağıtları değerlendirme imkanı olur.lütfen yazılarınıza mümkün olduğunca devam edin.

talen
08-01-2008, 16:33
34'ü buldu. gıpta ederek izliyoruz şu anda. elinde olan herkese de bol bol kazançlar diliyorum.

Kaygan
08-01-2008, 16:43
Tavanda 17bin var, bunlar çizmeyecekleri 17bini oraya koymazlar bakalım görecez..

Evet kasa 17bin lot :)

KASA
08-01-2008, 16:50
Tavanda 17bin var, bunlar çizmeyecekleri 17bini oraya koymazlar bakalım görecez..

17 bin lot mu?

Kaygan
08-01-2008, 16:58
***PKENT*** Petrokent Turizm A.S. Borsa Baskanligi tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu' nun Seri:VIII, No:39 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Tebligi' nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 7. maddesine istinaden ayni Teblig'in 10 ve 12. maddelerine gore istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 08.01.2008 tarihli yazisinda kamuya aciklanmamis ozel bir durumun olmadigini bildirmistir. ***PKENT*** (08/01/2008 - 15:57:09)

ALLIGATOR
08-01-2008, 17:12
ben artık full ve süreli mal taşımıyorum. vur kaç yapıyorum. küçük miktarlarda girip kar realizasyonu yapıyorum.. şu anda 30.50.31. arası aldıklarımı verdim vkfyt dikkatimi çekti oraya bakıyorum 2.23 de maliyet yaptım.
izleyen ve dikkatini çeken oldu mu arkadaşlar? 2.23-2.48 çalıştık burada da..:bad:

skychap
08-01-2008, 21:24
33.75 kapattı bakalım petro yarın napıcak düzeltmeye mi giricek nedir?

mercek
09-01-2008, 10:43
evet uzunca bir zamandır petroda fazla yazmadım bu sefer şu 48 55 modunu takipteyim eger ki buraları zorlar ve kırarsa bu şirkette bizim bilmedigimiz ama spek ve patronların bildigi bir şeyler dönüyor demektir haaa bu arada 45-55 lerei görürse mutlaka bir sermaye artışı da geliyor demektir her zaman yaptıgı hareket 45-55arası bölünmeleridir ve en az %500 bir sermaye artışı olur tabi olursa ve 1-2 yıl aşagılarda oyalanır tekrar iyi bir toparlanma gelir diye geçer içimden ve tacrübelerimden hayırlısı bu delinin deliligi tuttumu tam tutar bunu bilirim bunu söylerim ve tabi dikkatli olmayı da belirtirim ne de olsa deliler yumagı bu deli petro.

Kaygan
09-01-2008, 11:41
36,25de 12bin lot var dün tavana koyan bugünde buraya koydu fren gibi bişey yani..Açılışta soymen benim 1lotlara dayanamadı erken verdik 36 oldu,bu soymen ve merkez milleti dökmek için uğraşıyolar başka hiçbir hareketleri yok..

Değiştiriyorum 36,25deki 12bin lotu 35,75e koydular şimdi..

sen@senibil
09-01-2008, 11:51
hisse 36.25 i gördükten sonra zorlanmaya başladı 30.00 a kadar temiz bir düzeltme olabilir,aslında olması da teknik olarak daha olumlu olur,bir hissenin bu kadar kısa zaman içinde bu kadar yükselmesi ya hayır ya da şer alameti

talen
09-01-2008, 12:59
hisse 36.25 i gördükten sonra zorlanmaya başladı 30.00 a kadar temiz bir düzeltme olabilir,aslında olması da teknik olarak daha olumlu olur,bir hissenin bu kadar kısa zaman içinde bu kadar yükselmesi ya hayır ya da şer alameti
vallahi tebrikler :)

sen@senibil
09-01-2008, 13:44
sayın talen teşekkür ederim.
aslında bu düzeltme hisse gidecekse eğer daha yolu varsa (ki öyle gözöküyor)
hisse açısından daha sağlıklı aynı şeyi ÖZFİN içinde topiğe bakınız yazmıştım 2.41 e kadar çıktığında sağlıklı çıkış için 2.00 ye kadar düzeltme şart demiştim,bu rakamlar üç aşağı beş yukarı oynayabilir,ama gerçekten de ÖZFİN dün 2.00 ye kadar inip bugün tekrar 1.seansı tavan ile kapattı.

cello11
09-01-2008, 14:32
slm bu silkelemeden sonra kimsede mal kaldığını zannetmiyorum tahminim 2. dalga 2. seans sonlarına doğru olur.biraz verirler ky ye sonra hoop aşağı dikkat aldanmayın derim

cello11
09-01-2008, 14:41
düzeltme hacmi çok düşük kaldı buda düzeltmenin devam edeceğini gösterir .eğer düzeltme ise!!!

talen
09-01-2008, 15:23
çok dalgalı geçiyor. neler olduğunu kestiremiyorm :) kestirebilen var mı?

umarım yıldırma amaçlıdır :)

iyidost
09-01-2008, 23:37
Görünen o ki uzun zamandır iskontolu işlem gören kağıt son zamanlarda atağa kalkarak yeniden normal değerlere gelmiş. Bunu rahatlıkla söylüyorum çünkü ortakların pay defterinde yazılı olan hisse tutarı ortalama 33,33 YTL bu demek oluyorki bu seviyenin yukarsını önümüzdeki günlerde test etmeye çalışacaktır. Büyük ihtimalle yatay bir seyir izleyeceğini ancak, 30,25 seviyelerinden aşağıya kayarsa bir miktar daha düzeltme yaşanacağını tahmin ediyorum. Bu arada aynı kaderi yaşayan diğer turizm hissesi marmaris altunyunusta da petrokente benzeyen hareketlenmeler var.. Tahminim bu kağıt da çok yakında göz kamaştıracaktır..

MUSEME
10-01-2008, 00:16
arkadaşlar kağıt incelendiğinde operasyona uygun olduğu görülüyor.lot u az derli toplu,abant taki otelleri,apartları sidedeki yerleri vs bir araya geldiğnde epey bir değeri olduğu anlaşılıyor.tahtayı birkaç gündür (benim tahminim) iş,y.kredi,deniz,soymen karşılıklı al gülüm ver gülümlerle yukarı taşımaya başladılar.02 ocak günü grubun dışından birileri tahtaya daldı.1500-2000 lot civarı malı kaptı önce onu silkelemeye çalışıldı ama başarılı olamadılar.sonra güzel trade edildi.bu gün önce 36 ları gördü sonra ilk seans 30250 ye dip oldu gaye herhalde orada geri dönüş başladı izlenimi verilip piyasada kalan son mallarda alınmak istendi ama umduklarını yapamadılar (seans ta tahtadan izlediğim kadarıyla) 02 ocak günü 1600 lot malı alan RAYMOND gelip dibi bozdu ve 2100 lot daha mal kaptı herhalde bir dip daha deneyelim deseler biraz daha mal kaptırma korkusuyla cesaret edemediler.çünkü RAYMOND taki her kimse bayağı cesur ve tahtayı iyi bilen biri gibi geldi bana,izlemeye devam edelim bakalım ileriki günler nelere gebe 860000 lot mal operasyon için bulunmaz bir tahat ALLAH küçük yatırımcıyı hissenin geri dönüşünden korusun.isterseniz linkine bir tıklayıp sizde bir tur atın.
http://www.petroclub.com.tr/index1.asp

arkadaşlar aman yanlış anlaşılmasın al/sat/tut/yat vs tavsiyesi değildir sadece sizlere(seansı derinlikli ekrandan izleyemeyipte hisseye ilgi duyanlara )naklen seans yayını olarak yorumlayın saygılarımla

atakonda
10-01-2008, 12:22
İşte felaket habercisi.. Hızlı yükseliş sonunda ortaya çıkan iyi haberler. Bunları görür görmez kaçarım böyle kağıtlardan.

ALLIGATOR
10-01-2008, 17:11
Bu maçın 2.yarısı olmalı... hazırlıklı olmak lazım

kocareis
10-01-2008, 17:43
Bu maçın 2.yarısı olmalı... hazırlıklı olmak lazım

ikinci yarısı olmalı derken aşağımı olmalı yukarımı sence..tahminin hangi yönde...

ALLIGATOR
10-01-2008, 18:16
selam dostum; 2.yarı oyuna girdiğime göre kazanmak arzusundayım..Kısmetse yarın yukarı yöne çevirir diye düşünüyorum.

kocareis
10-01-2008, 18:50
selam dostum; 2.yarı oyuna girdiğime göre kazanmak arzusundayım..Kısmetse yarın yukarı yöne çevirir diye düşünüyorum.

bende 2, yarı girdim...ikimizde forvetiz...inşallah spekler asisti yaparda goller atarız...

mercek
10-01-2008, 22:40
sn tapir evet beni de çileden çıkarttı ve artık ne demeli bilmiyorum ama şunu iyi biliyorum ki bir gün gelecek bu deli petronun deliligi tutacak artık şu zaman demek mümkün degil burada yatırım yapan dostlar bu hisseyi aldınmı ya temelli unutacak ya da hiç bulaşmayacak bunun bu ay içersinde çok iyi bir hamle yapması gerekir ve haziran ayına kadar 40-50 li rakamları görmesi gerekir di diye düşünmüştüm ama eski yaptıklarından uzak bir hareket içersinde 2008-2009 yılları içersinde iyi de bir sermaye artışına gidecek bu belli ama patron bu sıralar başka dalavereler içersinde oldugundan milleti iyice bezdirdi haaa şuna inanıyorum bu şirket bir gün çok iyi giderse de şaşmam bu tiplerin huyudur bundan sonra bu topiçe yazmayacagım ve elinde olan veya olacak ky dostlara şunu söylemek isterşm ya bulaşma ya bulaşırsan 1-2 yıl unut ben şahsen artık bu şirketi unutuyorum ve herkese sabırlar hayırlı kazançlar diliyorum.:beurk:

bu yazıyı 11.12.2007 de son olarak yazmıştım ve hisse 19.5 lerde idi o günlerde işim çok yogundu ve bu güne kadar hiç topiçe yazamadım ama şimdi zamanı bu deli petro benim iki yıl ö