View Full Version : PKENT Petrokent Turizm
mathematician
30-01-2008, 14:33
İkinci seans biraz yükselse de satsam , grafik incelerken öyle bir hisse gördüm ki alma da yanında yat :)
ben burdan tekrar girerim arkadaşlar.hayırlısı diyelim.
Bu işbankasındaki adam kendi hisse almamışsa hisse düşsün diye habire uğraşıyor,27deki ykredinin 1300 lot satışını sırf başkaları aldı diye 27,25 boştu 27,50de az satış vardı, hemen o kademelere satmaya başladı, alanlara geri sattırmak ve hisseyi düşürmek için,yine aynı adam yarin öbür gün 28-29 fiyatlarını çizer, böyle adamlarla karşılaşınca borsadan nefret ediyorum,hep başkalarının parasına gözünü dikmiş tipler, aman satsınlar, dökülsünler, zararına versinler sonra nasıl olsa ben alır hisseyi götürürüm..
Garanti serbest alım yapıyor 27,25-50den hatta 27,50den 500lottan fazla alıyor,kademede 200lot satış kalıyor gidiyolar yine 27,25e 400lot satış yazıyorlar..
garanti yatırıma malı virmanlamışlar.bugün rahatlar artık.
sunset1970
31-01-2008, 13:43
baskı devam ediyor kağıtta!!!yukarıdan satıp aşağıdan mallar yerine konuluyor.bu arada al-sattan çıtır da yapılıyor!!!!bravo yapıkredi-iş-garanti-deniz-hsbc-tekstl-oyak...
yalnız soymen işi bozuyor!!!tahtaya bi girdi 30 lardan,işi bozdu,buralara geldik;hergünde oynuyor,bi malı çıksa rahatlıcak bence tahta!
Biraz daha sarksında. Endeks git gel yapıyor zaten kararsız. Birazda şanslıymışım mecburen çıktık ama sarktı iyice. 26 iyimidir yoksa 24ler görülür mü ona bakmak lazım.
sen@senibil
31-01-2008, 17:33
eskiden düşüşlere tampon oluyordu delipetro
şimdilerle başı çekiyor nasıl oluyor,bu dönekliği çözemedik.
sen@senibil
31-01-2008, 17:35
Biraz daha sarksında. Endeks git gel yapıyor zaten kararsız. Birazda şanslıymışım mecburen çıktık ama sarktı iyice. 26 iyimidir yoksa 24ler görülür mü ona bakmak lazım.
20.leri de görür öyleye benziyor...
20.leri de görür öyleye benziyor...
42200-300 tepki verir %99. Yarın yukarıda açar bence. Amaaaaa oldu ki tepki gelmedi, haklısın 20ye kadar yolu var. Bugünkü kapanışta belli oldu. Elim al demeye gitmedi :) 25.5 e 24.75 alımları sağlam. bugün vermezler oralara. Yarın 9.45 bakmak lazım :) Şu derin dipleri görse idik rahat rahat alırdık ama herhalde kimse bilmiyor dönüş nerede başlar. Bana göre 41 altı tehlike. Ak mı kara mı anlarız yarın :)
buralar iice sakinleşmiş demekki mal almanın tam zamanı
kopete boşa dönmez. kopete ayrıldı.
petrokent turizm a.s.'nin 01.02.2008 tarihli yazisi
asagiya cikarilmistir. "sirketimizin 2007 yili olagan genel kurulu,
ekli toplanti gundemini gorusmek uzere 27.03.2008 persembe gunu
saat 10:00'da tunus caddesi, 50/a, daire:14, kavaklidere, ankara
adresinde yapilacaktir." gunluk bulten ekinde yayinlanacak olan
toplanti gundeminde olagan gundem maddelerinin yanisira "sirket
tuzugunun yetki ile ilgili 13. maddesinin degistirilmesi" ile
"ortaklik hisse senetlerinin bir bolumunun iktisabinin genel
kurulda onaylanmasi" hususlari da yeralmaktadir.
''ortaklik hisse senetlerinin bir bolumunun iktisabinin genel
kurulda onaylanmasi''
Bunun ne anlama geldiğini bilen var mı acaba?
çok şaşırdılar çok :) aman dikkat birileri fena kızdı :)
kopete bu sefer kaç dk. Braz uzun sürecek gibi.:)
T T+1 T+2
+ 37.08 YTL +37.08 YTL +1,105.00 YTL
ben tavan bilmem. ama baya bi kızdıkları kesin :) buda bendendi. aman dikkat edin derim. birilerinden çıkarmak isterler. ben 27ye koydum tekrar :) gelirse alır 26.50 den veririm düşerse. çıkarsa varsın üstü sizin olsun :)
evet 27 dedik geldi. 28.50ye o kadar destek atan niye buralardan ortalamayı aşağı almıyor hiç anlamış değilim :) daha aşağıya heves ediyor herhalde boş yere :P
yarın bu hisse ne olur arkadaslar
madem siz yazmadiniz ben yazayim bi bo.... olmaz
yarın yine 26.00 gorur bu civarda da kapatır
ky yide bunalıma sokar
bu ortamda herhangi bir hissenin ne olacağını kestirmek zor. herkes sanki bir şey bekliyor gibi. satsak mı alsak mı kararsızlığı var. 60lara gitmiş bir endeksin 45lerde bu kadar kararsız kalması da pek hayra alamet değil bence. bu kadar düşük hacimlede insan korkar bu hisselere yanaşmaya. bakalım neye karar verecek :) ben nakitte kalmak iyidir derim kısa vadede.
şimdi düşünülebilir :) sanki burada kalsın yukarı gideriz gibi bir hareket var. izleyelim bakalım devamı gelecek mi. gerçi kimse kalmadı herhalde burada. tadındanda yenmez :)
zifri karanlıkda el feneri ışıklandırması yapıyorlar 3-5-2......50-100 ler de cabası kısmette hareketi beklemek de var.
bu iyi oldu biri jenaratöre baglandı n28.5 luk ampuller çalışıyor
bu iyi oldu biri jenaratöre baglandı n28.5 luk ampuller çalışıyor
zayıf geldi patladı:grrr::grrr:
hımm. aslında fazla açmak istemem ama burada tutulması gerek. birileri yeterince birilerinin cebinden kazandı. birazda onlar kaybetsin. güzel oluyor. merak etmeyin çıkar.
şiştim yaw bir ...olacağı yok sinir kağıt
resmen dalga geçiyorlar yada bir numarası var anlamak mümkün değil
resmen dalga geçiyorlar yada bir numarası var anlamak mümkün değil
boşuna çabalamayın 20 yede düşse satmıyacağım buda kapak olsun:grrr:
ne çabası ya :) akıllının biri yukarı çekip patlatmak istiyor elinde patlıyor ikidir. olay bu. iyi oluyor iyi. normal yollarla çıksın. böyle suni başkaları üzerinden kazanmakla olmaz o iş.
yokya kopete: bence hisse dağıldı baskıyla toplamaya çalışıyorlar
o toplananlarıda yarın bi gün bize dağıtırlar
yokya kopete: bence hisse dağıldı baskıyla toplamaya çalışıyorlar
ya ben kestim yükselişi :) ayrıca dünle bugün takaslar arasında 1 lot fark var. nasıl mal toplamak bu. amaç belli. 25-26 aralığı toplamak al gülüm ver gülüm.
muganhan
05-02-2008, 23:08
Şimdi arkadaşlar buğün tahtada yapılan işlemleri bir açın bakın adamlar resmen oyun oynadı 28500 kadar cizdiler ve verdiler.. olan araya girenlere oldu.. ya bide mantıklı olun piyasada senetmi yok arkadaşlar endeks 10 bin puan düşmüş bu daha artıda! bırakın %40 değer yitiren endeks 30ve 50 kağıtlarına geçin... Ben öyle yaptım
muganhan
05-02-2008, 23:11
ve size bir tüyo vereyim yarın için İDAŞ ve Penguen diyorum... Az gelir öz gelirim haaa
sunset1970
06-02-2008, 01:27
27 marta daha çooook var!en iyisi sukut eyleyin,fazla söze gerek yok!23 te olur ,43 te olur.3 gider 2 geri gelir;zamana bırakın!bakalım ne haberler gelir ???
onların işide zor,çok kişi atlamış tahtaya,gömlekçilerde çok,nasıl dökecekler ?kolay değil bu işler!
günlük takip yerine yatırımcı olup bekleyin bence!!!ya da al-sat yapın durun!
ve size bir tüyo vereyim yarın için İDAŞ ve Penguen diyorum... Az gelir öz gelirim haaa
birincisi hissenin 60 günlük ortalamalarına bakmanı öneririm. ikincisi paylara. üçüncüsü aldık dediğin hisseleri zarar ettik şimdi karşılayacakmısın zararı?
bu hisse için 25 çok çok iyi bir seviye. azıcık endeks takip eden biri kesin dönüş olacağını görür. toplama çıkarma yapabiliyorsa tabi. bugün alınabilecek ya da benim alacağım çok hisse var. ISCTR bile alınır bu seviyede. BURCE ve SILVR da alabilirim ben. e tabi PKENT kesin :) var mı bu konuda bir alım önerisi olan. alım seviyeleriyle ilgili.
ben bu yazıyı yazarken SILVR 1.51i, BURCE 21.30u görmüştü.
hala alınabilir gibi geliyor bana :) endeks böyle devam ederse bugün sürprizler olabilir. dikkatle izleyin.
tahsilli berduş
06-02-2008, 15:46
Kopete 15:30 Dan Sonra GevŞeme Olurmu Acaba??
vanet e bakıyordum yeni gördüm :) normalde gevşeme değil yukarı gitmesi lazım. yukardan yüklü alımlar gelmişti. yukardan alıp aşağıdan vererek yıldırıyorlarsa paralarına yazık :)
tahsilli berduş
06-02-2008, 17:57
vanet e bakıyordum yeni gördüm :) normalde gevşeme değil yukarı gitmesi lazım. yukardan yüklü alımlar gelmişti. yukardan alıp aşağıdan vererek yıldırıyorlarsa paralarına yazık :)
eyvallah kopete:)gevşemedi ama yerinde saydı.belki yarın açılışta gider..
hay böyle işe :) sağolsun internet aldığımız tüm karı ger verdirdi. gitti güzelim vanet. bugünde zararla kapadık. artık yarın endeks aşağı gelirse kaçarım borsadan yeter :)
arkadaşlar bu hissedeki beklenti nedir acaba?
yabancılara satışı mı olucak bu şirketin
muganhan
06-02-2008, 21:28
Arkadaşım hissede beklenti falan yok, Hisse borsanın en pahalı kagıtlarından biri! yabancı satışı falan da söz konusu değil. Olay şu spek malı topladı kagıdı yüksltti ve tam piyasaya verecekken ABD krizi patladı, şimdide söylenti çıkarıp malı vermeye çalışıyor işte, zaten dikkat edin tahtaya hergün mal veriyorlar, ilk hareketi yapan gün sonu en çok satan oluyor! :yes:
ocak başından bugüne kadar olan hareketlere baktığınızda yaklaşık 1100 lotluk bir çıkış var. 870000 lot içinde pek önemli olmasa gerek. hangi verilere dayanarak yazdığını hiç anlamış değilim. borsadaki en pahalı kağıt derken 1 lot hisse değerini mi baz aldın? anlayamadım elinde hangi veriler var ve bu yorumları yapıyorsun.
sayın kopete bildigim kadarıyla bu hissede bi yabancılara satış beklentisi yokmuydu
yoksa benmi yanlış biliyorum
muganhan
07-02-2008, 23:31
sevgili kopete buğünkü ak yatırımın yaptığını seanta izlediysen beni anlamışsındır! başka söze gerek varmı sence?
arkadasım akyatırımın 27.96 oratalama ile aldıgı 24000 tl işemimi soyluyorsun
ne yapmış? 25.50 den vermedi mi 26 üzeri aldığını. derdin ne? ne olmuş ne sonuç çıkardın buradan?
Raymond James geçenlerde aldığı 4000 lot malı tahtadan İş yatırıma devretmiş durumda.. Umarım patrona gitmiştir :)
PKENT - PETROKENT TURIZM
Aracı Kurum Dağılımı - [11.02.2008]
Alan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 4380 82,8 24,52306
DENIZ YATIRIM 426 8,1 24,74707
GARANTI YAT. 101 1,9 24,75495
SEKER YATIRIM 75 1,4 24
MERKEZ MENKUL 64 1,2 24,5
DIGER 243 4,6 0
Satan Net Lot % Maliyet
RAYMOND JAMES 4000 75,6 24,5
ECZACIBASI MEN. 886 16,8 24,56151
HSBC YATIRIM 119 2,2 24,91807
YAPI KREDI YAT. 113 2,1 24,45796
AK YATIRIM 51 1 24,94118
DIGER 120 2,3 0
tahtada neler oluyor böyle, görebilen var mı?
26 dan 24 e kadar verdiler güzelce, bu gidişle taban olur herhalde..
RJ den hisseleri devralan işyatırım, 4bin küsür alıcıyken, 1082 lot satıcı kapadı,elindekileri ufak ufak, parçalaya parçalaya millete dağıttı..
muganhan
12-02-2008, 10:37
sevgili arkadaşlar ben burada kaç defa yazdım bu senetten uzak durun diye ama her sefer kopete bana kızdı! İşte sonuç ortada taaa 32 binden beri satın diyorum , açın tahatayı bakın yapıkredi %40 düşmüş petro %20 daha artıda, Artık spek buralarda galiba ki hala öneriyo alın diye! kopete sen alınma sakın.... Bu senet 5 bin liradan çıkmış buraya açın ve bakın, e şimdi keriz avlama zamanı!!!:yes:
100 lük dilim spegin işine geliyor 25 altı biraz çalıştırıp hooooop yukarı yapması mantıken uygun geldi bana ve birazcık daha alım yaptım dün için bakalım kısmette neler olacak.ben halen daha ümidini kaybetmeyenlerdenim ne de olsa bu hisse bahar aylarında çıkışını yapan hisselerden biri en kötü ihtimal %500 lük bir sermaye artışı olur ümidimi koruyorum.
registan
12-02-2008, 13:24
bu hisse banada hep kazandırmıştır Allaha şükür.
ama bu seferki durumu biraz farklı gibi görelim neyler neylerse güzel eyler.
Yarin Bu Hİsse Ne Olur?
BugÜn Yerİnde Saydi
kardeşim yazmışsın ak yatırım ne yaptı ona bakın diye ak yatırım 26.20 gibi bir ortalamadan aldı 3500 lot 25.50 den verdi. bundan nasıl bir uzak durun mantığı çıkardın? MAALT 30 dan 7 ye gelmiş o zamanda onu almak mı lazım bu mantıkla? borsa düşerken onu sat bunu sat demek kolay. bugün %5 arttı borsa ama en çok artan türkcell de 12 arttı. o kadar yatırım yapacağız haberlerine rağmen. toplanır yarın. bu yazıyı bir kenara not et. zamanı geldiğinde okuyup ağlarsın. nerede ne zaman sat demişsin yazsana sen tarihini falan alıntı yaparak. benim yazıları mı sahipleniyorsun? izleyelim görelim ne laga luga yapıp duruyorsun. ben alın satın demedim. ben kendim elimde tutuyorum dedim. sen bana sorarsan da bugün keşke alsa idin derim. daha da göremezsin.
sevgili arkadaşlar ben burada kaç defa yazdım bu senetten uzak durun diye ama her sefer kopete bana kızdı! İşte sonuç ortada taaa 32 binden beri satın diyorum , açın tahatayı bakın yapıkredi %40 düşmüş petro %20 daha artıda, Artık spek buralarda galiba ki hala öneriyo alın diye! kopete sen alınma sakın.... Bu senet 5 bin liradan çıkmış buraya açın ve bakın, e şimdi keriz avlama zamanı!!!:yes:
bu hissenin 5 lerde 30 lara geldigini soyleyen bu arkadaşa soruyorum bu hiise 5 leri en son 2003 yılında görmüş senin mantıgınla hareket edersek hisseler hiçbir zaman yukselmecek
1. aradan 10 sene geçmiş bırakta hisse biraz yukselsin
kardeşim yazmışsın ak yatırım ne yaptı ona bakın diye ak yatırım 26.20 gibi bir ortalamadan aldı 3500 lot 25.50 den verdi. bundan nasıl bir uzak durun mantığı çıkardın? MAALT 30 dan 7 ye gelmiş o zamanda onu almak mı lazım bu mantıkla? borsa düşerken onu sat bunu sat demek kolay. bugün %5 arttı borsa ama en çok artan türkcell de 12 arttı. o kadar yatırım yapacağız haberlerine rağmen. toplanır yarın. bu yazıyı bir kenara not et. zamanı geldiğinde okuyup ağlarsın. nerede ne zaman sat demişsin yazsana sen tarihini falan alıntı yaparak. benim yazıları mı sahipleniyorsun? izleyelim görelim ne laga luga yapıp duruyorsun. ben alın satın demedim. ben kendim elimde tutuyorum dedim. sen bana sorarsan da bugün keşke alsa idin derim. daha da göremezsin.
sn kapote dostum bu sat mat diyen zat acaba bu hissenin 3 lerden 58 lere gidip bölündügünü de biliyormu bu hisse ayrıcalıklı bir hissedir lotlar teke inmeden once digerleri 1000 adet bir lotken bunda 1020 adet 1 lottu bunu bile bilmez sadece ahkam keser neyse boş verelim bu sat sat çıları da bu sene %kaç verecek onun analizini yapalım ve bence hazirana kadar 50 li rakamları görüp bölünecektir diye düşünüyorum bunu da eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu hisse ne zaman buralarda oyalanıp 40-50 leri görmüşse mutlaka sermaye artışı da peşinden gelmiştir ve bilanço zarar açıkladıgı halde 50 lerden bölünmüştür hayırlı kazançlar.:super:
registan
13-02-2008, 13:13
sn kapote dostum bu sat mat diyen zat acaba bu hissenin 3 lerden 58 lere gidip bölündügünü de biliyormu bu hisse ayrıcalıklı bir hissedir lotlar teke inmeden once digerleri 1000 adet bir lotken bunda 1020 adet 1 lottu bunu bile bilmez sadece ahkam keser neyse boş verelim bu sat sat çıları da bu sene %kaç verecek onun analizini yapalım ve bence hazirana kadar 50 li rakamları görüp bölünecektir diye düşünüyorum bunu da eski tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu hisse ne zaman buralarda oyalanıp 40-50 leri görmüşse mutlaka sermaye artışı da peşinden gelmiştir ve bilanço zarar açıkladıgı halde 50 lerden bölünmüştür hayırlı kazançlar.:super:
sayın mercek;
daha önce gelen bir haber vardı.
haber aşağıda o haber hakkında fikirlerinizi soracaktım. hisse devri/yada ortaklıkla alakalı yada toptan satış ile alakalı yorumlamamakmı lazım bu haberi siz ve diğer forumdaşlar ne düşünüyor.
haber
petrokent Turizm A.Ş.'nin 01.02.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
"Şirketimizin 2007 yılı Olağan Genel Kurulu, ekli toplantı gündemini görüşmek
üzere 27.03.2008 Perşembe günü saat 10:00'da Tunus Caddesi, 50/A, Daire:14,
Kavaklıdere, Ankara adresinde yapılacaktır."
Ekte yayınlanmakta olan toplantı gündeminde olağan gündem maddelerinin yanısıra
"Şirket tüzüğünün yetki ile ilgili 13. maddesinin değiştirilmesi" ile "ortaklık
hisse senetlerinin bir bölümünün iktisabının genel kurulda onaylanması"
hususları da yeralmaktadır.
arkadaşlar derinligi olan varmı
ekrana bi yansıtsa
borsa 2 günde %8 arttı
bu hisse de yerinde sayıyo
borsa düşünce hemen düşüyo ama
sayın mercek;
daha önce gelen bir haber vardı.
haber aşağıda o haber hakkında fikirlerinizi soracaktım. hisse devri/yada ortaklıkla alakalı yada toptan satış ile alakalı yorumlamamakmı lazım bu haberi siz ve diğer forumdaşlar ne düşünüyor.
haber
petrokent Turizm A.Ş.'nin 01.02.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
"Şirketimizin 2007 yılı Olağan Genel Kurulu, ekli toplantı gündemini görüşmek
üzere 27.03.2008 Perşembe günü saat 10:00'da Tunus Caddesi, 50/A, Daire:14,
Kavaklıdere, Ankara adresinde yapılacaktır."
sn registan dostum bu petrokentin patronu inan çok acımasız ve yetim hakkı nedir bilmeyen bir zat şirketin hisse satışı arsa satışı bilmem ne çıkar medyada bunu yalanlar ama hiç umulmadık bir anda bakmışsın işne gelen kesesi dolu bir yabancıyla ortak oluvermiş bu yüzden şimdilik bu tür satış felan işlerini degil sadece sermaye artışını kovalıyorum bakın fmızp de bir arsası vardı bir yıldır konuşuluyordu bunu yalanladılar vazgeçtik dediler ama bu gün hem satış kararı hem de satış işlemleri bir günde bitti yani bir yıldır süren pazarlıklar bu gün tek günde nasıl biter işte bir senenin biten olayı bir günde bitiverir petro için de bir gün gelecek birileri ortak oluvermiş bu adamlar uzun yıllar önce garibab halka arz gibi devremülk yaptılar halkın o zaman finanmanını yaptıgı bu devremülkleri halkı bezdire bezdire elinden aldılar eee bitmiş yatırımdı bu olaylar ve şimdi kendilerini büyükler arasına sokma zamanı geldi ne diye bizim gibi çulsuzlarla ortak olsunlar milyon dolarlık adamlar varken işte bu yüzden bir gün aniden bu işi bitireceklerdir bu petrokentin halka açıklıgı %90 larda fakat imkb tahtasına bakın 3-5 binlot la %50 60 yaptırılıyorneden piyasayı senelerdir süpürdüler şimdi bazıları bu yazdıklarıma bıyık altından kis kis gülecekler ama bir gerçek var bir fabrikayı her tarafa yaparsınız arazi boldur ama bir kumsalı ve deniz kenarı olmadan turistik yerleri veya turizm alanlarını her zaman bulamazsınız bu yüzden ben kendi adıma bu hisseyi torunlarıma attım bir kenara ve saklarım al sat onların olsun diyenler için bu hisse tam bir uzun vadeliktir orta vade için sermaye artış yıllarını takip etmekten başka yapılacak bir şey yoktur.:super:
muganhan
13-02-2008, 23:35
Sevgili kopete Laga luga lafına kırıldıgımı söyleyerek başlamak istiyorum..Evet Her ğün tahatada 2 aracı kurum al sat yapıyor demii? Ve takasta piyasa her gün artıyor, yani mal küçükte kalıyor, buna ne dersin?
ALLIGATOR
14-02-2008, 11:09
endekse güvenirlerse yine başlarlar. 25 altından yine geldim petroya.
ALLIGATOR
14-02-2008, 15:44
takasın %93 ü ellerinde.. istedikleri yere getirirler aslında... borsadaki artışa rağmen pek hareketli gözükmüyorlar. ama duruşu da çok dikkat çekici...arkadaşın biri de bahsetmiş fmızp de herkes gafil avlandı..hiç kimsenin ummadığı anda haberi verdiler diye.. pkentte de bunu yapsalar zaten adamlar takası tulumlamışlar neredeyse giderler 100 e oradan da dağıtırlar...
sabah 25 ortalamayı geçmesin diye uğraştılar... bakalım sürprizleri ne zaman?
registan
14-02-2008, 16:01
takasın %93 ü ellerinde.. istedikleri yere getirirler aslında... borsadaki artışa rağmen pek hareketli gözükmüyorlar. ama duruşu da çok dikkat çekici...arkadaşın biri de bahsetmiş fmızp de herkes gafil avlandı..hiç kimsenin ummadığı anda haberi verdiler diye.. pkentte de bunu yapsalar zaten adamlar takası tulumlamışlar neredeyse giderler 100 e oradan da dağıtırlar...
sabah 25 ortalamayı geçmesin diye uğraştılar... bakalım sürprizleri ne zaman?
sizinde dediğiniz gibi benimde dikkatimi çekiyor 25 ve üzerine pek çıkartmak istemiyorlar.
25 ve üzeri olursa kademede %1 hareket ediyor. buralarda kalırsa kademede pek bir yüzdelik ifade etmiyor. o yüzden buralarda kağıdı tutmaları daha az masraflı gibi geliyor bana.
ALLIGATOR
14-02-2008, 16:22
bu açıklama ne demek ben beyin jimnastiği yapıyorum 1 haftadır....%93 ü toplu takası olan bir firmada hisse senetlerinin bir bölümünün iktisap edilmesi(yani elde edilmesi)...
sanki gizli bir anlaşma var gibi geliyor...iktisabı da çağrı olarak algılıyorum nedense...hani bir senaryo vardı patron borsadan kağıtları toplayıp yabancıya satacaktı...O %7 yi almak için bir oyun mu yapacaklar acaba..(benimkisi beyin jimnastiği ve strateji oyunu... böyle olacak diye bir şey yok.)
bir de istatistiki bilgi vereyim. durgun zamanlarda ortalama 10, hareketli zamanlarda ise maksimum 40 küçük yatırımcısı olan bir şirket bu..çoğu zaman aldığınızı sattığınızı top 5 de görürsünüz seans bitince..)
kocareis
14-02-2008, 16:38
algılatör dostum aynen katılıyorum...hisse senetlerinin elde edilmesi anlamına geliyor ki hangi tur düşünürsen düşün hangi ihtimalle yola çıkarsan çık sonuçta hisseler onlar için çok değrli anlamına geliyor.yani satış olacağını düşünüyorum ve senin de dediğin gibi çağrı olacağını...fakat bu kağıdın asıl hareketine henüz başlamadığınıda düşünüyorum...100 lü rakamlar bile hayal olmaz...
tavsiye değildir...
kocareis
14-02-2008, 16:40
kağıt bakarsın birazdan tavana kitler...:)
tavsiye değil
ALLIGATOR
14-02-2008, 16:46
tavsiye değil
kısmet diyelim sn kocareis...lakin sen yazılarımdan bilirsin, öyle hengamede uçacak kaçacak demem ben...yaprak kımıldamadığı zamanlarda yön tespiti yapacağı zamanlarda yazarım...bu arada fazla da yazmayayım yukarıdaki 10 u 30 a çıkarmayayım....nerde çokluk orada....:cry:derler.
kocareis
14-02-2008, 16:49
kısmet diyelim sn kocareis...lakin sen yazılarımdan bilirsin, öyle hengamede uçacak kaçacak demem ben...yaprak kımıldamadığı zamanlarda yön tespiti yapacağı zamanlarda yazarım...bu arada fazla da yazmayayım yukarıdaki 10 u 30 a çıkarmayayım....nerde çokluk orada....:cry:derler.
İSPATI VAR...TABİKİ....
registan
14-02-2008, 17:35
tavsiye değil
bu tip kağıtlarda teknik işlemez ama bir görüş belirlebilir.
macd aşağılara salınmış oradan dönmesi lazım. o dönmeden yapılan hareketler hep tepki hareketi gözüyle bakılması gerekir diye düşünüyorum.
bu toplantı ne zaman yapılacak
kocareis
14-02-2008, 17:59
***PKENT*** PETROKENT TURIZM A.S.'NIN 01.02.2008 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
'SIRKETIMIZIN 2007 YILI OLAGAN GENEL KURULU, EKLI TOPLANTI GUNDEMINI GORUSMEK
UZERE 27.03.2008 PERSEMBE GUNU SAAT 10:00'DA TUNUS CADDESI, 50/A, DAIRE:14,
KAVAKLIDERE, ANKARA ADRESINDE YAPILACAKTIR.' GUNLUK BULTEN EKINDE YAYINLANACAK
OLAN TOPLANTI GUNDEMINDE OLAGAN GUNDEM MADDELERININ YANISIRA 'SIRKET TUZUGUNUN
YETKI ILE ILGILI 13. MADDESININ DEGISTIRILMESI' ILE 'ORTAKLIK HISSE
SENETLERININ BIR BOLUMUNUN IKTISABININ GENEL KURULDA ONAYLANMASI' HUSUSLARI DA
YERALMAKTADIR. ***PKENT**
martın 27 sinde
kocareis
14-02-2008, 18:11
genel kurulda birde 1 e 10 olan şu bedelsiz potansiyelindende sürpriz çıkartırlarsa ozaman herşey daha güzel olur...
toplantı 27 marttaysa bu ay pek hareket olmaz herhalde
muganhan
14-02-2008, 20:18
Arkadaşlar buğün garanti 3500 lot aldı ve 3500 lot sattı, Herğün aynı hikaye, 2.48 den ykb satıp bunu almıştım, yazık çok yazık.. Ben buğün hepsini sattım çıktım size bol kazançlar
arkadasım garanti 3500 lot almış ama satmamış sen nerden çıkardın sattıgını
Arkadaşlar buğün garanti 3500 lot aldı ve 3500 lot sattı, Herğün aynı hikaye, 2.48 den ykb satıp bunu almıştım, yazık çok yazık.. Ben buğün hepsini sattım çıktım size bol kazançlar
kardeşim kaç gündür demiyormuydun bu kağıt çıkmaz falan filan. şimdi nasıl satıyorsun? çıkmayacak kağıdı niye elinde tutuyorsun. laga luga değil mi bu? ky al sat yapıyor. ben al-sata bile girmiyorum. olur ya bir kapar bir daha tavandan alamam :) bekliyorum sadece. bir hafta daha vaktim var. acelem yok. ;) ayrıca o 3500 lotları aracı kurumlar yapmıyor olabilir. daha da açmak isterdim ama sakıncalı. anlayan anladı.
borsa 3 gunde nerdeyse %9 çıktı bizim salak kagıt yerinde saydı.
yarın malum borsa düşecek bizim pkent inde en az %5 ekisede kapatır.
ALLIGATOR
15-02-2008, 11:51
şunu vurgulamakta fayda var: Pkent şu haliyle o kadar anonim yani (sermayesi tabana yayılmış ve geniş bir ortak kitlesi olan bir kağıt) değil..patron halka arzını geri toplamış durumda. O yüzden bu saatten sonra bizim bilmediğimiz planını izleyeceğiz. Hisse neden borsadan toplanır sorusuna cevap arayacağız ve kendi kafamızda beklenti yaratacağız. patronun riski takasındaki lotlarından kaybetmesi..O da kağıdın kendisini fazla göstermesiyle olur.. Şu anda sakin +4000 e tepki bile yok...Hiç umulmadık bir anda bir haber gelir mutlu azınlık (%7) içinde olmadığınıza üzülme ihtimali de var..Bekleyip bir şey çıkaramamakda.
genel kurulda birde 1 e 10 olan şu bedelsiz potansiyelindende sürpriz çıkartırlarsa ozaman herşey daha güzel olur...
sn kocareis yukarda benim bahsettigim de bu 5-6 sene aralıklarla %500-1000 arasında sermaye artışı yapıyor ve genelde 40-50 li rakamlarda bölünüp bölünd
ügü zaman da biraz dinlenip gene yavruları 20 lere atıyorlar şimdi benim düşüncen her neye bölünürse bölünsün senelerdir iyi kazanç demektir bu da ama biz ky uzun düşünemeyiz hemen çıksın diye sabırsızlanırız işte bu yüzden bu sene sermaye artış senesi olacak diye geçer içimden ondan sonra işte gerçek şu satış veya ortaklık meselesi olacak diye düşünürüm bekleyecegiz bakalım haaa ben bu hisseyi sanırım 10-15 senedir hiç takipsiz de bırakmadım hep gözümün ününde oldu. al sat tavsiyesi degildir :super:
registan
15-02-2008, 12:48
bölünme tarihi 22/12/1999 oranı %100 türü bedelsiz
bölünme tarihi 30/05/2003 oranı %400 türü bedelsiz
ALLIGATOR
15-02-2008, 12:53
fiyatı bölmekle iş bitiyor mu? bu bedelsiz kaynağı nerede? iç kaynaklar yeniden değerlendirme vs.. bu zarar bilançodan ne çıkar ki?
registan
15-02-2008, 14:23
fiyatı bölmekle iş bitiyor mu? bu bedelsiz kaynağı nerede? iç kaynaklar yeniden değerlendirme vs.. bu zarar bilançodan ne çıkar ki?
haklısın sayın alligator
hissenin fiyatını bölmek çokda birşey ifade etmiyor aslında.
şirket zarar ediyor. son 5 dönemdir özsermayeyi 17,556,007 ytl den 11,898,376 ytl ye indirmişler. özsermayesi azalmakta.
bölünmelere kaynak bilançoda var sanırım sermeya yedeklerinde 19,098,997 ytl var. onu kullanırlar eğer bedelsiz gelecekse.
Bedelsiz Sermaye Artırımı nedir ?
Anonim ortaklıkların , iç kaynaklarından yaptıkları sermaye artırımı karşılığı çıkardıkları hisse senetlerini bir bedel almaksızın ortaklarına dağıtarak gerçekleştirdikleri sermaye artırımlarıdır.Bedelsiz hisse senedi alma hakkı bir süre ile sınırlandırılamaz.
Bedelsiz Sermaye Artırımının şirketlere sağladığı avantajlar nelerdir ?
Bedelsiz Sermaye Artırımı şirketlere ek bir finansman kaynağı sağlamamaktadır. Ancak, Bedelsiz Sermaye Artırımının en önemli avantajlarından biri emisyon primi ile iştirak ve duran varlık satış karı kalemlerinden yapılan sermaye artırımlarının şirketlere sağladığı vergi avantajıdır. Diğer bir avantaj ise şirketlerin enflasyon karşısında erimiş olan sermayelerini güncelleyebilmeleridir.
alitan1970
15-02-2008, 14:52
15/02, 13:37:59
petrokent turizm a.s.'nden gelen yazi: petrokent turizm
a.s. yonetim kurulu baskani nurullah ercan ve kardesinin sahibi
bulundugu % 73,56 pay oraninin yabanci tur operatorlerine pazarlama
girisiminin veya dusuncesinin bulunmadigini ve keyfiyetin spk
baskanligi seri: xiii, no: 39 sayili "ozel durumlarin kamuya
aciklanmasina iliskin esaslar tebligi"nin dogrulama yukumlulugu"
baslikli 8. maddesi uyarinca kamuya, ucuncu sahislara ve ortaklara
duyuruldugunu bilgilerinize arz ederiz.
registan
15-02-2008, 15:00
***pkent***petrokent'İn Vergİ Daİresİne SunduĞu 2007 Yili Net DÖnem Zarari 3.437.463 Ytl (15/02/2008 - 09:57:07)
registan
15-02-2008, 15:03
15/02, 13:37:59
petrokent turizm a.s.'nden gelen yazi: petrokent turizm
a.s. yonetim kurulu baskani nurullah ercan ve kardesinin sahibi
bulundugu % 73,56 pay oraninin yabanci tur operatorlerine pazarlama
girisiminin veya dusuncesinin bulunmadigini ve keyfiyetin spk
baskanligi seri: xiii, no: 39 sayili "ozel durumlarin kamuya
aciklanmasina iliskin esaslar tebligi"nin dogrulama yukumlulugu"
baslikli 8. maddesi uyarinca kamuya, ucuncu sahislara ve ortaklara
duyuruldugunu bilgilerinize arz ederiz.
bu haberden anladığımız
ey ky kendi kendine hayal kurma satış falan hayaline kapılıpda mala girme girersende zarar edersin demek istiyorlar herhalde
ALLIGATOR
15-02-2008, 15:05
patron satın kurtulun diyor satış geyiği falan yapmayın hisse.net te diyor.
registan
15-02-2008, 15:08
patron satın kurtulun diyor satış geyiği falan yapmayın hisse.net te diyor.
o zaman buraları okuyorlar.
fazla yazmamak lazım aslında. olacağına varır.
ALLIGATOR
15-02-2008, 15:15
başka hiç bir yerde/forumda buradaki gibi bir okunma yazılma sıklığı yok kağıdın...şaşırdım açıkçası neden böyle bir haber gönderme gereği duydular hem de 25 in altında saklanırken? gönderseydin ya 35 lerdeyken... demekki bazıları tuttu bırakmıyor onlara kağıt sattıracaklar..gerçi bu adamlara efelik taslanmaz 18 de alırız soluğu.. o yüzden sessizlik ve sabır...
ALLIGATOR
15-02-2008, 19:50
hımmm... dünkü 25 in üstüne vurmalarının sebebi açıklanacak olan zararmış demek ki. Bugün patron neden öyle bir haber gönderdiye gelince...Adam o %7'yi dökmek istiyor dökemiyor, sebebini soruyor, müdürleri de patrona diyor ki, nurullah bey, yabancı tur operatörlerine satış haberi yayıldı o yüzden vermiyorlar...o zaman kardeşim yalanlayın bu haberi...eee tamam da 24 ken mi yalanlıyon, bu mesele ta 1 ay öncenin 20-36 operasyonunun meselesi...yani zarar üstüne böyle olumsuz bir haber fiyatı düşürmek için uygulanan senaryolar... Her neyse biz de inandık.
bunlar ky yi aptalmı zannediyor
muganhan
15-02-2008, 21:33
ve buradan petronun patronuna sesleniyorum, sen bu kagıdı 20 bine ver herşeyin üzerine yemin ediyorum sana ortak olurum akıllı ol varımı yoğumu satarım, öyle bir delilik yapma!!! ve siz ky ler lütfen susun artık burada yazın sattık çıktık falan adamlar anlasınlar mal uyuyooo... lütfen konuşmayın uyanık olun, hergün bu siteleri okuyan adamları var, ajanspress bile bu bilğileri spekin önüne koyuyomuş dikkatli olun yeni girecekler biraz aşagıyı bekleyin...
ALLIGATOR
16-02-2008, 00:16
sattık kurtulduk o zaman... tıpppp...
ALLIGATOR
19-02-2008, 14:34
deli meli derler ama harbi vefalı bu petro....hiç yamuk yapmadı...
eee 250 lik dilime attı kendini bakalım neler yapacak bu sefer.
hımmm... dünkü 25 in üstüne vurmalarının sebebi açıklanacak olan zararmış demek ki. Bugün patron neden öyle bir haber gönderdiye gelince...Adam o %7'yi dökmek istiyor dökemiyor, sebebini soruyor, müdürleri de patrona diyor ki, nurullah bey, yabancı tur operatörlerine satış haberi yayıldı o yüzden vermiyorlar...o zaman kardeşim yalanlayın bu haberi...eee tamam da 24 ken mi yalanlıyon, bu mesele ta 1 ay öncenin 20-36 operasyonunun meselesi...yani zarar üstüne böyle olumsuz bir haber fiyatı düşürmek için uygulanan senaryolar... Her neyse biz de inandık.
sn allıgator bu hisse ne zaman kar açıkladı ki şimdi zarar açıklasın bilanço oyunlarını iyi kıvıran enterasan bir patron var karşımızda ben 10 senedir takip ederim arasıra 3 aylıklarda bir kar açıklar ama yılsonu bilançosu hep zarardır bu hınzırın bu yüzden aldatmacalarını yemiyor artık buradaki yatırımcı.haaa bu arada ydf si baya bir güzel iyi bedelsiz çıkar istese bakalım ne yapacak.:super:
ben dayanımyırum yarın satıcam bu hisseyi insanı delirtir bu hisse butun turizm şirketleri tahtayı kapatır bazıları %10-8 artar bizimki %3 le yetiniyor
eh madem satacaksın 27ye satış koy bakalım ne kadar sürüyor elindekileri çıkarman :) Biz hepimiz sattık. Bir sen kalmışsın :P
bugün sattım kurtuldum geride kalanlara bol kazançlar
ulan sen ne uyuz kagıtsın borsanın çıkışında hiç çıkmadın düştügünde hemen -%4 gör
acele yok. dileyen al-sat ile alabilir arada bir şeyler. ben yattım uyuyorum :)
diger turizmler tavanlardan diplere başladı bu hınzır onlar giderken tık yoktu şimdiiiiiii herkes gider mersine ben giderim tersine deme zamanıdır mı diyecek acaba.hani genelde eskilerde hep öyle olmuştur da niye tarih tekerrür etmesin diye geçer içimden.
registan
21-02-2008, 15:58
diger turizmler tavanlardan diplere başladı bu hınzır onlar giderken tık yoktu şimdiiiiiii herkes gider mersine ben giderim tersine deme zamanıdır mı diyecek acaba.hani genelde eskilerde hep öyle olmuştur da niye tarih tekerrür etmesin diye geçer içimden.
sayın mercek;
pkent in hareketi için bir kaç gün daha var gibi.
teknik olarak macid aşağıdan kıvrılma yapmadı.
hareket ile birlikte macid de al verecektir. o zaman teknik oynayanlarda tahtaya gelecektir hacimde artış oluşacaktır.
tahsilli berduş
21-02-2008, 16:05
[QUOTE=registan;2206541]sayın mercek;
pkent in hareketi için bir kaç gün daha var gibi.
teknik olarak macid aşağıdan kıvrılma yapmadı.
hareket ile birlikte macid de al verecektir. o zaman teknik oynayanlarda tahtaya gelecektir hacimde artış oluşacaktır.[/QUOTE
sayın registan yorumunuza grafikte eklermisiniz??zahmet olmazsa tabi:clown:
dow jones şu an ekside yarın borsanın seyride malum olur pkent de en az %4 düşer
21.02.07 tarihindeki grafige bir bakın yorumlarınızı bekliyorum.
slm. buradaki arkadaşlar.. bu gibi kağıtlarda ky.nın olmaması gerektiğini düşünüyorum. zamanında, bu ve bunun gibi kıçıkırık kağıtlar bana kaybettirdi.. bir sıçradı bu, taa 36 lara 20 lerden %75 falan yapar.. buradakilerden kaçının elinde %20 kar kaldı merak ederim doğrusu.. %50 cebe koyan var mı?? haa heyecanlı oluyor diyorsanız amenna, bedeli karşılığında formula yarışı da seyredilebilir.. aynı şey. kıymetli arkadaşlar, derinliği olan kağıtlarda anlık çok kar yok ama, elinizde size yön verebilecek güvenli teknik ve temel göstergeler var.. manyak gibi hareket etmiyor.. bunda ve benzerlerinde patronun şeyinin keyfinin olmasını beklemek durumundasınız.. aa uçuyor, takılıyorsun çakılıyor, kafayı gözü dağıtıyorsun.. o yüzden diyorum ki.. bırakın bunları kendi pislikleriyle oynasınlar, sizin paranız nasip olmasın. selamlar.:super:
ne olucak bu pkentin hali ne 24 ün altında bırakıyorlar nede 25 üstünde fazla bırakmıyorlar
ne mal aldırıyorlar nede sattırıyorlar ne yapcagız
herhalde sabrın sonu selamettir deyip bekliycez.
tüm ky lere bol kazançlar herkese
kagıdı 24 ün altına düşürmüyorlar
24 ün altına düşmesini bekliyorum düşsede hemen dalıcam
ne olucak bu hissenin hali dün hsbc aLDIKLARINI BUGÜN SATMIŞ niye aldın o zaman
ALLIGATOR
03-03-2008, 11:44
27 mart genel kurula kadar bir hareket etmesi lazım... 50 hedefimizi sürüyor.
registan
03-03-2008, 12:16
teknikçiler geldi sonunda.
Al gülüm ver gülüm. Bakalım kar amaçlı mı tavan mı :) Hala çok aşağıda.
registan
03-03-2008, 12:44
Al gülüm ver gülüm. Bakalım kar amaçlı mı tavan mı :) Hala çok aşağıda.
bu havada çıkmasını nasıl yorumluyorsunuz.
aslında pkent bu havaları sever.
Eskiden çok severdi son 1-2 ayda tuhaf hareket ediyordu. Bir sebebi olmalı değil mi ;) Al sat boşluklarla yukarı geldi. Bakalım 15 dakikada boşlukları dolduracaklar mı :) 2. seans için güzel olur. Havada bir şey yok. Bakma düştüğüne toplar yarın. Ben yazarken doldurmaya başladılar :)
efektiftrader
03-03-2008, 12:54
hedef olmayan malı satıyor galatada olmayan malı alıyor:) tesadüfe bak
efektiftrader
03-03-2008, 12:59
bu arada baskent ve is bol hacim yapıyor göze batsın diye hsbcde sabah sattığı lotlara yandı alıo şimdi biraz:) vay be helal olsun milletin gözüne baka baka:) bu arada galatanın alımları devaam ediyor 24.87yle 10000 lot mal topladı ne yapacak bakalım ikinci seans
Bu kadar beceriksizlik olur mu yav :) 3 kota kala bırakır mı koskoca şirket tavanı. Amaç ne aceba. Ben girmesemde güzel gitti :) Bizde para olur hisse durur. Olmayınca çıkmaya başlar :) Neyse bakalım 2. seans 28 bulup geçecek mi. O zaman tadından yenmez yarın :)
efektiftrader
03-03-2008, 13:07
Bu kadar beceriksizlik olur mu yav :) 3 kota kala bırakır mı koskoca şirket tavanı. Amaç ne aceba. Ben girmesemde güzel gitti :) Bizde para olur hisse durur. Olmayınca çıkmaya başlar :) Neyse bakalım 2. seans 28 bulup geçecek mi. O zaman tadından yenmez yarın :)
sabah sattıklarımı 2 kademe üstten aldım bakalım ya nasip ne olucak:) ya 2 kademe yukarıdan aldım daha yeni saydım 30 kademe yukarı çıkmış 23.40 alışım şimdi 26.40 kapattı şaka gibi:)
efektiftrader
03-03-2008, 13:08
http://img238.imageshack.us/img238/6376/pkentho2.jpg
PKENT - PETROKENT TURIZM
Aracı Kurum Dağılımı - [03.03.2008]
Alan Net Lot % Maliyet
GALATA MENKUL 10163 66,1 24,87404
ECZACIBASI MEN. 1118 7,3 26,52558
AK YATIRIM 1040 6,8 25,41942
ATAONLINE MEN. 1008 6,6 25,52331
GARANTI YAT. 573 3,7 23,79354
DIGER 1473 9,6 0
Satan Net Lot % Maliyet
HEDEF MENKUL 5041 32,8 25,40296
YAPI KREDI YAT. 2047 13,3 24,29805
DENIZ YATIRIM 920 6 25,84924
HSBC YATIRIM 907 5,9 23,39085
TURKISH YAT. 870 5,7 24,06414
DIGER 5590 36,4 0
registan
03-03-2008, 13:09
hedefle galata paslaşmışlar.
hedef olmayan malda 5 bin satış yapmış
galata 10 bin almış
galata hedef ve bazı aracı kurumlar
bunlar ölü soyucu. yarın aldıklarını yukardan verirler milletin eline geri gelir pkent 24-25 seviyelerine sonra bir hamle daha.
Credit Suisse: "ubs Yenİ Ve BÜyÜk Varlik DeĞer Kayiplariyla KarŞi KarŞiya"
Uluslararasi Yatirim KuruluŞu Credit Suisse, Avrupa'nin Varliklari AÇisindan En BÜyÜk Bankasi Ubs'İn Sorunlu Varliklari Nedenİyle Yenİ Ve BÜyÜk Varlik DeĞer Kayiplariyla KarŞi KarŞiya OlabİleceĞİnİ Bİldİrdİ.
Analİst Daniel Davies Tarafindan Hazirlanan Raporda KuruluŞun Subprime Yatirimlarinin Da Dahİl OlduĞu Sorunlu PortfÖyÜnden Kaynaklanan Varlik DeĞer Kayiplarinin 15.5 Mİlyar Frang (15 Mİlyar Dolar) OlabİleceĞİ Vurgulandi.
Raporun Ardindan Ubs Hİsselerİ % 5'İn Üzerİnde DeĞer Yİtİrdİ.
hedefle galata paslaşmışlar.
hedef olmayan malda 5 bin satış yapmış
galata 10 bin almış
galata hedef ve bazı aracı kurumlar
bunlar ölü soyucu. yarın aldıklarını yukardan verirler milletin eline geri gelir pkent 24-25 seviyelerine sonra bir hamle daha.
Yukardan verebilmesi için önce yukarı alması lazım ;) O nasıl olacak?
registan
03-03-2008, 13:40
sayın kopete demek istediğim
bu işlemleri yapanlar tahtanın asıl sahipleri değil. vurkaç yapıyorlar.
tekniğe oynadılar. teknik olarak düşünenlerde buğün akın etti kağıt yukarılara çıktı.
macd alış sinyali üretti. hareketin sağlını görmek için biraz daha zaman var gibi.
genel kuruldan önce bir hareket olacağı açıktı ama bunu teknikle birleştireceklerini sanmıyordum.
pkent de olanlar buğün teknikçilerin ve ölü soyucularının işi. gün sonu neler olacak bakalım.
Hareketi yapan galata ve hedef..Galata alıyor,hedeften satıyor..Geçen hafta bshev hissesi, tesadüf oda aynı fiyatlarda, aldılar 1gün çift tavan yaptılar 24den 28e getirdiler, 1gün sonra 1lotuna kadar satıp gittiler..
Galata 10bin almış hedef 5bin satmış,,kalmış 5bin lotları..Alış ortalamalarıda 24,80-90 arası bişey..
efektiftrader
03-03-2008, 15:23
kademeleri şaka gibi ya:)
efektiftrader
03-03-2008, 15:29
versem mi artık ya ne bu tavan mı olucak 23.40 maliyeti var
registan
03-03-2008, 15:29
altlar dolmadığu sürece yukarı götüreceklerdir.
eğer altlarda yeteri kadar alıcı oluşsun o zaman kademeler bir bir düşer
efektiftrader
03-03-2008, 15:36
altlar dolmadığu sürece yukarı götüreceklerdir.
eğer altlarda yeteri kadar alıcı oluşsun o zaman kademeler bir bir düşer
aynen ama verdim 27 den alan satan hayrını görsün bu günlük bu kadar yeter ne de olsa maliyeti 23.40 :) size bol kazançlar arkadaşlar aman çarpılmayın galata alıcı bekliyor
tavan olacağı kesin de. yarın ne olacak. önemli olan o. yarında hareket devam ederse ;) o zaman girerim :P şanssızlığa bak :)
efektiftrader
03-03-2008, 15:46
tavan olacağı kesin de. yarın ne olacak. önemli olan o. yarında hareket devam ederse ;) o zaman girerim :P şanssızlığa bak :)
tavanda 2150 lot var kimin acaba:)
bu arada eczacıbaşı da geldi 25.70 ortalamyla 1400 lot almış ama galata mal vermiyor bakalım neler olacak:) kısa matrajlı film gibi ama ben verdim belki yarınki harekete bakalım:)
efektiftrader
03-03-2008, 16:02
tavan olacağını bile bile 27den verdim:) ama olsun 30 kademe almışken 4 kademelik riske girilmez heralde neyse bakalım devamını izliyoruz ama bundan sonra hissesiz yola devam
Benim :)))) Al-sat tavana gider.
registan
03-03-2008, 16:45
kademelere dolu dolu veriyorlar.
efektiftrader
03-03-2008, 16:47
güzel bir tarama örneği oldu:) kademeler bomboş:)
efektiftrader
03-03-2008, 16:49
güzel bir tarama örneği sergiledi galata kademeler bomboş:)
Sorun yok. Daha sağlam olur. Yoksa yarında şüpheliydim. Şimdi daha bi hoş oldu. Yarın aşağıdan açsa da alsam. Ne şanssız adamım ya bir gün bekleyemedi. Güzel ortalama var. ilk seans 29.5 ikinci seans 31.5 bulursa hiç şaşmam. Hayırlısıyla bugün kapatsa idik :)
arkadaslar derinligi olan vaesa yansıtabilir mi?
guvenerg
03-03-2008, 17:43
bu hissenin beklentisi var mı bilen var mı?
guvenerg
03-03-2008, 17:45
Spekülasyonsa bu hisseden her şey beklenir?Tavan derken taban bile olabilir.
tavan da kaç lot satıcı var
tavanda kaç lot satıcı var
PKENT - PETROKENT TURIZM
Aracı Kurum Dağılımı - [03.03.2008]
Alan Net Lot % Maliyet
GALATA MENKUL 18508 82,6 25,87053
ATAONLINE MEN. 1293 5,8 25,99505
GARANTI YAT. 901 4 24,75771
TACIRLER MEN. 415 1,9 29,76602
MEKSA YATIRIM 380 1,7 27,00526
DIGER 914 4,1 0
Satan Net Lot % Maliyet
HEDEF MENKUL 4733 21,1 25,63125
YAPI KREDI YAT. 3851 17,2 25,43498
AK YATIRIM 2367 10,6 27,89907
IS YATIRIM 2184 9,7 26,56543
FINANS YAT. 1226 5,5 25,83638
DIGER 8050 35,9 0
Tüm günde Galata Menkulün 18508 lot alışı var, bu tahta için oldukça yüklü bir alım, umarım bu alışlar geri tahtada satılmaz da virman olurlar bir yere :)
bu nasıl oluyor
registan
03-03-2008, 19:10
bu nasıl oluyor
alış satış yapmış aldığı fiyattan daha aşağıya mal satmış ve elinde 415 lot mal kalmış.
o kalan malın ortalama maliyeti 29 a denk geliyor. zarar etmemesi için
efektiftrader
04-03-2008, 11:07
bugünde hedef ve galata paslaşıyor bakalım neler yapacaklar temkinli olmak lazım her an alıcı geldiğinde dökebilirler...
efektiftrader
04-03-2008, 11:48
2. yarı tavan olsada umrumda değil bugünlük giriş çıkışıda yaptım bize bu fırsatı sağlayan galata ve hedefe teşekkürler ama çekirge 3. yü zıplamaz bundan sonra ben pkent izleyicisi olacağım tavanda olsa tabanda:) gerçi dayanamam 3-5 kademeye girer çıkarım ama bakalım hayırlısı... bu arada yine tavan olucak galiba tavanda 1976 lot var
Sorun yok. Daha sağlam olur. Yoksa yarında şüpheliydim. Şimdi daha bi hoş oldu. Yarın aşağıdan açsa da alsam. Ne şanssız adamım ya bir gün bekleyemedi. Güzel ortalama var. ilk seans 29.5 ikinci seans 31.5 bulursa hiç şaşmam. Hayırlısıyla bugün kapatsa idik :)
Ortalamayı tam o seviyelere getiriyorlar. Tabi bu hissenin 30 sıkıntısı var. 2. Seans borsayla beraber 30 üstü açarsa gider yine. Yoksa 28-30 gider-gelir. Sorun yok gidişat. Boşaltmak isteyen zararına verecek değil ya. Zor.
efektiftrader
04-03-2008, 12:25
tavan çözülür ve gelenlere verilir:) doldur boşalt:) neyseki zamanında çıkmışım bakalım yeniden bi hamle olacak mı? umarım yukarıda yakalananlar olmamıştır
efektiftrader
04-03-2008, 13:03
galata ve hedef paslaşması devam ediyor takaslarını beraber düşündüğümüzde daha 10000 lot daha var bakalım ne yapacaklar 2. seansa
efektiftrader
04-03-2008, 13:03
galata ve hedef paslaşması devam ediyor takaslarını beraber düşündüğümüzde daha 10000 lot daha var bakalım ne yapacaklar 2. seansa
registan
04-03-2008, 13:10
yetmezmi artık çıkardıkları.
bu seviyelerden acıtmadan millete devretmeleri lazım.
acırsa ky korkar kaçar . acıtmak istemezler o yüzden yavaş yavaş kademeleri azar azar düşüre düşüre vereceklerdir.
zaten kağıt düştüğünde ellerinde mal az kalmış olacaktır.
Galata (-) Hedef = 8.866 lot.. bir artı daha var bugün devreye giren global bunlardan yine 9.602 lot net alım yapmış 18.500lot civarı artıdalar,parça parça değişik kurumdan biraz çıkmış olabilirler ama yinede çok var hala ellerinde..Yinede hepsini sıfırlayıp giderler düşüncesindeyim,ama birden verirlerse alıcı gelmez,satıcı gelir,yavaş yavaş vermeleri lazım..
madencix
04-03-2008, 13:23
ogk ya kadar bu hisse böyle....
registan
04-03-2008, 13:34
ogk ya kadar bu hisse böyle....
bu giren ölü soyucularıda yapılacak olan genel kurulu hedeflediler.
dediler genel kuruldan 10-15 gün önce ky buraya akın eder onlar akın etmeden biz pozisyon alalım kağıdı çıkaralım yukarılara yavaş yavaş genel kurula kadar ky nin eline veririz.
çorba parası çıkar düşüncesindeler.
eğer genel kuruldan güzel haber çıkacaksa o zaman kağıt buralarda dolanır.
eğer çıkmayacaksa biraz daha yukarıdan ky nin eline verirler.
ewet kıymetli ky arkadaşlar, ne diyorsak o.. rulet oynamak daha akıllıca..
registan
04-03-2008, 15:27
tabanı çözüp çözüp bağlıyorlar.
ky ye yine mal devrettiler yükseklerden.
Noluyor yahu, 25,75 ten 2000 lot aldılar...
ceylan58
04-03-2008, 16:00
bunlar malı bize yıkıp paraları harcamaya mı gittiler yoksa özfın deki gibi bir oyun mu yapacaklar kestiremedim doğrusu, bu tabandan devamlı mal veren kimdir acaba
insafsız herifler
registan
04-03-2008, 16:11
sayın ceylan58
bu işler böyle.
daha aşağıdan alma ihtimali varken neden 25.50 den satmasın ki.alıcı geldikçe malını verecektir.
galata ve hedef ikilisi ölü soyuculuklarını burada da gösterdiler.
genel kurula kadar beklentiler devam edeceği için ellerindeki malı çıkmaları zor olmayacaktır.
çok anlam sız çooookkkkkkkkk
işlem hacmine bakın ve söyle düşünün mal verecek olsalar ky 30 un üstüne attımı balıklama dalar bu kağıda neden taşımıyorlar acaba?
registan
04-03-2008, 16:13
çok anlam sız çooookkkkkkkkk
işlem hacmine bakın ve söyle düşünün mal verecek olsalar ky 30 un üstüne attımı balıklama dalar bu kağıda neden taşımıyorlar acaba?
30 un üzerine fiyatı taşırlarsa kafalarına yüklü miktarda mal yiyeceklerini hesap etmişlerdir herhalde.
tabanda kaçlot var gören varmı?
ceylan58
04-03-2008, 16:14
evet rumuzdan anlaşılıyor
registan
04-03-2008, 16:16
pkente işleri bitti knfrt e gittiler herhalde .
orası hareketlendi.
tabanda kaç lot olduğunu gören yokmu?
bunlar malı bize yıkıp paraları harcamaya mı gittiler yoksa özfın deki gibi bir oyun mu yapacaklar kestiremedim doğrusu, bu tabandan devamlı mal veren kimdir acaba
insafsız herifler
walla ben değilim kıymetli kardeşim.. ama, bu forumda görünmemiş arkadaşların burada şimdi ne olacak? sormasından, malın ky ye virmanlandığını anlayabilirsiniz.
arkadaşlar 136000 lotun ky ye verildiğine butahtada kimse inanmaz
registan
04-03-2008, 17:15
arkadaşlar 136000 lotun ky ye verildiğine butahtada kimse inanmaz
biraz gerçekleri yazacağım ama..
mal dağıtımı yapılan kağıtlarda bende dahil olmak üzere ky hep bu cümleleri kullanır.
efektiftrader
04-03-2008, 17:19
4030 LOT VAR satan soymen. dün bu tahtada global ve hedef vardı onlar işlerini bitirdi kalan lotlar soymenden satılıyor olabilir. sabahta yazmıştım bu hisseyi alıp oturmak akıl karı değil onlarla birlikte alıp vermek gerekiyor. Dünde bundaydım bugün ilk seansta ee mal sahipsiz kalınca uzaktan izlemek lazım girmeden hisseye yumuşak geçiş.
25,50 de 4018 satıcı
Alıcılar GLOBAL:9685 lot GALATA:7950 SATICI HEDEF:31,000 lot
efektiftrader
04-03-2008, 17:21
http://img524.imageshack.us/img524/4062/pkentck9.jpg
çokkötü fena taban kalkmaz desenize umutsuz vakka
bence yarın farklı bir tablo olacak gibi çünkü alıcı grupta galata olduğu sürece bu durum fazla uzamayacağı düşüncesindeyim yarın umarım daha olumlu olur
bence yarın farklı bir tablo olacak gibi çünkü alıcı grupta galata olduğu sürece bu durum fazla uzamayacağı düşüncesindeyim yarın umarım daha olumlu olurtabanı kaldıramazlar kaldırılarsa dediğin doğru ama okadar lot la imkansız
22,50 e kadar çekilecek sanki
27 isine az kaldı bu hisse ya seve seve yada s.... s.... yukselecek ben o zaman gorucem onları
irfanbilgin16
04-03-2008, 18:20
genel kurul 27,sindemi
yanmaz66
05-03-2008, 01:25
sabah direk taban açılır sanırım bu hisse hiç bukadar hacim görmedi yada çok az istisna hariç durum vahim gözüküyor
yanmaz66
05-03-2008, 12:27
birazdan tabanda kilitlerler sanırım eee bu işle demekki böyle
yanmaz66
05-03-2008, 12:29
ama iyi satış fırsatı veriyorlar
?
tozunu attırdılar vay beeeee
Endişelenecek bir şey yok. 1 ay önce hatırlarsanız yine 30a dayandı geri döndü. Aynı hikaye. Yukardan alsan bile bu hissede uzun vadeli beklemezsin. Hele 27 mart varken. ÖZFIN deki 1 aylık hareketlere bakın. BURCE deki. Aynı hikaye. O yüzden yukardan almış olanlar endişelenmesin. O arada al sat ile bile ortalama düşürebilirler. Daha önce de çok söyleyen oldu daha aşağı gider çıkmaz vs. Dedik çıkacak. Ve yine diyorum çıkacak. Bu sefer 1 ay beklemek zorunda kalmayacaksınız. Şimdi endeks ayarına geldi. Ortalama hesaplarını iyi yapmak lazım. Kimin elinde ne kadar mal var. Nereden almış. En az 28leri tekrar kesin görür çok yakında. 30 üstü ne zaman alacak onu bekliyorum ben. Dikkat ederseniz ortalama hesaplarını bile yapıyor adamlar. Hissenin tavanını istedikleri yere getiriyorlar. Dün de söylemiştim çıkarsa şaşırmam. Ama 30 üstüne zorlanıyor. Kar satışlarından dolayı. 28-30 bandında seyretmesi lazım. Bana göre ucuz. Bana göre ucuz olduğu için de alıyorum. Bu hisseyi alışlarımdan da hiç zarar etmedim. Uzun lafın kısası 23-25 aralığından toplanmış bir PKENT ten daha sağlam bir kağıt yok. Bence...
27 martta toplantının konusu hakkında azda olsa bilgi verebilecek olna ver mı?
muganhan
05-03-2008, 22:00
Arkadaşlar söylenene göre senedin sermayesinden çok zarar açıklaması imkb yönetim kurulunu harekete geçirmiş, şuan şirketin kapısınada kilit vurulmuş ve bir kaç gün sonra senedin işlem sırası kapatılacak bilğiniz olsun! verin kurtulun ve araştırın nerede ve ne iş yapıyor telefon açın sorun benden bu kadar gerisi size kalmış, kopete isimli arkadaşta patronun adamı galiba!!!
arkadasım sen hissenin kapanacagını nerden duydun bide bunu acıklasan
Arkadaşlar söylenene göre senedin sermayesinden çok zarar açıklaması imkb yönetim kurulunu harekete geçirmiş, şuan şirketin kapısınada kilit vurulmuş ve bir kaç gün sonra senedin işlem sırası kapatılacak bilğiniz olsun! verin kurtulun ve araştırın nerede ve ne iş yapıyor telefon açın sorun benden bu kadar gerisi size kalmış, kopete isimli arkadaşta patronun adamı galiba!!!
Peki arkadaşım. Yazdığın yazıyı SPK ya bildirdim. Gereği ne ise onlar yaparlar. Madem bu kadar güveniyorsun sorun olmaz senin için sanırım.
insider'lığın suç olduğunu ve bu suçun tespiti halinde spk'nın site yönetiminden ip'nizi isteyerek mesajın yazıldığı yeri tespit edebileceğini biliyorsunuzdur umarım...
http://img152.imageshack.us/img152/523/clipboard04eo8.jpg
takasın %90ının ilk üç kurumda toplu olduğu düşünülürse her an her şey beklenebilir sanırım...
sunset1970
06-03-2008, 05:26
2006 12 aylık zarara baktınızmı siz? - 3,9 milyon ytl :biggrin:
2007 12 aylık 3,4 milyon
Ayrıca özsermaye 10,3 milyon ytl
belki yüksek bedelli gelebilir?kısa vadeli borcu fazla!
ALLIGATOR
06-03-2008, 09:58
tahta kapanacak diyen arkadaş tehlikeli konuşmuş... ancak şu var ki, sahipleri için pkent değerli olmasa takasın %93 ünü ne yapsınlar, dağıtıp hisselerini gömerlerdi milletin üstüne.. yapmadılar.. geçenlerde satış amacımız da yok dendi.. ne yapacaklar acaba..kiraya mı verecekler acaba? verirlerse nasıl? yüksek bedelli yapmaları da saçma olur paranın %93 ü kendi ceplerinden çıkacak...Biraz beyin fırtınası yapıp asiye nasıl kurtulur diye düşünmek lazım:)
registan
06-03-2008, 10:15
galata hedef global
operasyonu bitirdiler. adamlar takasıda ince ince işlemişler. dün değil önceki günkü işlemler ile operasyon bitti.
hedef 31 bin sattı diğer alanların hepsi hedefe çalışmış . adamlar tam 28 aracı kurumdan işlem yapmışlar.
hedef almış gözüktü. diğer 27 aracı kurum satışta idi.
büyük bir operasyon geçirdi toplam 28 aracı kurumla işlem yapıldı.
http://img141.imageshack.us/img141/7929/pkentjb6.gif
öyle bir senet ki borsanın en eskilerinden biri operasyona bile ihtiyacı yok. bu grafik kaç tane senette var böyle :super:
sn muganhan bu şirketin kapatılacagı ve kapısına kilit vuruldugunu yazmışsınız kaynak açıklamadan bu yazıyı yazmanız çok saçma bu şirketin siz şimdiye kadar kar açıkladıgını gördünüzmü hep zarar açıklar 15 senedir neden kapanömadı da şimdi uyduruktan bir haber yazıp kapatılacak dersiniz ky nin içine kurt düşürürsünüz ben de diyorum ki bu sene sermaye artışı olacak hem de yüklüce ve her sermaye artışından önceki gelgit hareketlerini yapıyor tabi benimkisi sadece bir önzesi bunu da açıklayayım da yanlış anlaşılmasın çünkü bu hareketleri ne zaman yaptıysa yaz aylarında da mutlaka bir sermaye artırımı olmuştur ve spk bu sermaye artırımlarına batacak bir şirket için neden izin versin bunu da düşünün bence genede ky dostlarıma iyi düşünmelerini tavsiye adeerim bu şirketi 10-15 senedir izleyen bir ky olarak hayırlı kazançlar.
Muganhan ın yazdıklarına şöyle bir bakalım:
5 Şubat 2008
Şimdi arkadaşlar buğün tahtada yapılan işlemleri bir açın bakın adamlar resmen oyun oynadı 28500 kadar cizdiler ve verdiler.. olan araya girenlere oldu.. ya bide mantıklı olun piyasada senetmi yok arkadaşlar endeks 10 bin puan düşmüş bu daha artıda! bırakın %40 değer yitiren endeks 30ve 50 kağıtlarına geçin... Ben öyle yaptım
6 Şubat 2008
Arkadaşım hissede beklenti falan yok, Hisse borsanın en pahalı kagıtlarından biri! yabancı satışı falan da söz konusu değil. Olay şu spek malı topladı kagıdı yüksltti ve tam piyasaya verecekken ABD krizi patladı, şimdide söylenti çıkarıp malı vermeye çalışıyor işte, zaten dikkat edin tahtaya hergün mal veriyorlar, ilk hareketi yapan gün sonu en çok satan oluyor!
12 Şubat 2008
sevgili arkadaşlar ben burada kaç defa yazdım bu senetten uzak durun diye ama her sefer kopete bana kızdı! İşte sonuç ortada taaa 32 binden beri satın diyorum , açın tahatayı bakın yapıkredi %40 düşmüş petro %20 daha artıda, Artık spek buralarda galiba ki hala öneriyo alın diye! kopete sen alınma sakın.... Bu senet 5 bin liradan çıkmış buraya açın ve bakın, e şimdi keriz avlama zamanı!!!
14 Şubat 2008
5 Şubatta herkesi satın satmazsanız kerizsiniz gibi ifadeler kullanan arkadaş 14 şubatta (borsanın dönüş harketi başlamıştır) ben sattım demişti. Peki madem hisse kötü idi sen neden elinde tutuyordun? Ve neden en dipten sattım deme gereği duydun? Şimdi neden gelip şirket batacak naraları atıyorsun? Bu sattırmak için gösterdiğin ısrarın amacı ne? Ben mi söyleyim sen mi söylersin? Kim kimin adamıdır nereden bağlanıyor gibilerinden? Sen en iyisi bir daha buraya yazma. Yazdıkça açık veriyorsun. Buradakileri de senin tabirinle keriz zannetme. Çıksın hisse 40lara satalım. ya da bekle dur.
Muganhan ın yazdıklarına şöyle bir bakalım:
5 Şubat 2008
6 Şubat 2008
Arkadaşım hissede beklenti falan yok, Hisse borsanın en pahalı kagıtlarından biri! yabancı satışı falan da söz konusu değil. Olay şu spek malı topladı kagıdı yüksltti ve tam piyasaya verecekken ABD krizi patladı, şimdide söylenti çıkarıp malı vermeye çalışıyor işte, zaten dikkat edin tahtaya hergün mal veriyorlar, ilk hareketi yapan gün sonu en çok satan oluyor!
12 Şubat 2008
sevgili arkadaşlar ben burada kaç defa yazdım bu senetten uzak durun diye ama her sefer kopete bana kızdı! İşte sonuç ortada taaa 32 binden beri satın diyorum , açın tahatayı bakın yapıkredi %40 düşmüş petro %20 daha artıda, Artık spek buralarda galiba ki hala öneriyo alın diye! kopete sen alınma sakın.... Bu senet 5 bin liradan çıkmış buraya açın ve bakın, e şimdi keriz avlama zamanı!!!
14 Şubat 2008
5 Şubatta herkesi satın satmazsanız kerizsiniz gibi ifadeler kullanan arkadaş 14 şubatta (borsanın dönüş harketi başlamıştır) ben sattım demişti. Peki madem hisse kötü idi sen neden elinde tutuyordun? Ve neden en dipten sattım deme gereği duydun? Şimdi neden gelip şirket batacak naraları atıyorsun? Bu sattırmak için gösterdiğin ısrarın amacı ne? Ben mi söyleyim sen mi söylersin? Kim kimin adamıdır nereden bağlanıyor gibilerinden? Sen en iyisi bir daha buraya yazma. Yazdıkça açık veriyorsun. Buradakileri de senin tabirinle keriz zannetme. Çıksın hisse 40lara satalım. ya da bekle dur.
:super::super::super::beurk:
arkadaşlar dow jones şu an %1.21 ekside pazartesi yine borsamız %2-3 düşer bu düşüş nereye kadar gider onu kimse bilmiyorda belki bizim hissede düşebilir ama ufakta olsa bu hissede bi beklentimiz var ona da şükür diger hisselerde olan arkadaşlar ne yapsın kara kara düşünyorlardır.bizim ufakta olsa biraz umidimiz var
efektiftrader
10-03-2008, 12:26
kimse yok mu topicde bugün?
efektiftrader
10-03-2008, 16:14
bugünde ekinciler girdi tahtaya ama alıp satıo ha bire :) isctrde mal aldı biraz 1500 lot felan bakalım taşıyacak mı yukarılara
23-25 arası ;) Dönüşü bekliyorum. Dip arayışları devam. Bakalım yarın döner mi. Herkesin ağzında bir 36 lafı dönüyor ama sanki zor gibi. Bence yarın dönüşümüz başlar.
arkadaşlar hissenin bedelli verme olasılıgı var mı acaba
efektiftrader
11-03-2008, 12:20
sabah verdiğim mallarıma yanıyorum ya:) 24.40 yazmıştım geri döner diye ama dönmemiş:) neyse sağlık olsun iş in alımları devam ediyor iki gündür bakalım genel kurula kadar nerelere gelecek kağıt
Yukarı gitmeye hazır şimdi. Bakalım kim el atacak.
efektiftrader
11-03-2008, 17:22
yine sabahki fiyatlara geldi yine spekülatif bir hareket :) bu sefer başkent ve is yatırım. iş alıyor ama bakalım. bu arada tahtada yine bir oyun var 1000- 2000 lotu koyan ya yukarı ya aşağı yapıyor:)
Bakalım 25 üstü kapayacak mı ;) Son on dakikada atıyor bir kaç kota yukarı :) Yarına hazırlık olsun diye.
23-25 arası Dönüşü bekliyorum. Dip arayışları devam. Bakalım yarın döner mi. Herkesin ağzında bir 36 lafı dönüyor ama sanki zor gibi. Bence yarın dönüşümüz başlar.
s
ayın kopeto dün bunları yazdın hakikaten seni tebrik ediyorum bugünkü hareketi bildin yarın ve 27 marta kadar nasıl olur yorum yaparsan sevinirim.
Uzatmadan söyleyeyim mi. Açılışa bakarım. Biraz sarkınca eğer sarkarsa alırım :) Sarkmazsa beklerim gün sonunu. Paralel giderse perşembeyi beklerim. Tahmin istersen çıkar. 29-30a geldiğinde bakarım. Duruma göre tamam ya da devam. CEYLN a da bakın derim. Tuhaf şeyler oluyor ;) OZFIN öyle. BURCE hacim bekliyor. Güzel hisseler var bu aralar. Tabi bunları söyleyen adam YKFIN e 2.68e emir yazıp 2.70 oldu diye boşver diyen adam :))) 3.44. Ve arada defalarca almaktan vazgeçen adam. Bu 27 Mart olayına herkes çok takılmış durumda. Birileri de bunu biliyor. Orası da karışık.
efektiftrader
12-03-2008, 17:41
27 mart için sizin görüşünüz nedir sayın kopete?
muganhan
12-03-2008, 21:59
ya arkadaşlar bi kere 27 martı herkesin beklediğini bilen bir tahta sahibi, aptalmı ya size para kazandırsın! ya lütfen akıllı olun yaa bırakın bu işleri sonra 27 martta ne varki noolmuş? genel kurul da? Tahtayı biri götürecekse sahibinin haberi olur yavv adam aptalmı birlikte hareket ediyorlar, ne diyecek spek patrona? yaav patron bu adamlar ayın 27 sini bekliyo naapalım satmasalar kagıdı genel kurulda bi bedelli açıklayalım, direk dökülsünler! BAKIN TARİHE NOT DÜŞÜN BU YAZDIKLARIMI petro bedelli açıklayacak iddia ediyorum! Para yatırmak zorunda kalanlar satacak sonramı dinlenecek ve 3 ay sonra uçaacak ama şimdi değil bunu mantığınızla çözün! kalın sağlıcakla.. www.karsmanset.com :)
hem sen nesıl tahmin ediyon bedelli vereceklerini zaten sen ne zaman burada olumsuz yorumlarını yazsana pkent tavan yapıyor sen yazmaya devam et arkadasım
muganhan arkadasım senin elinde pkent kagıdı var mı?
hsbc bankın son 2 aylık takasını verebilcek bir arkadaş varmı acaba
efektiftrader
14-03-2008, 12:16
daha yeni soymen bi oyun yapmaya kalktı ama verdiler boyunun ölçüsünü aman bu tahta bana yaramaz deyip gitti:)
efektiftrader
14-03-2008, 12:23
yapı kredi abiyi tebrik ediyorum benim sahibi var mı diyeceğin dedi :) ama iş abiyi bugün göremiyorum belki ikinci seansa gelir bakalım bu arada halkta dün aldıklarını gerei daha aşağıdan vermek zorunda kaldı malum is ve yapı varken bişey yapamayacağını anladı galiba:) neyse merakla izliyoruz abiler yaptıklarınızı gelene gidene verin boylarının ölçüsünü:) bol şanslar sizle hareket etmek önemli bu tahtada...bu arada hsbc ve denizde arada sırada yokluyorlar tahtayı izlemek gerek... bugün çok hacimsiz ama tahta spek abiler biraz canlandırın yahu:)
bu kağıt hakkındaki fikrim genellikle olumsuz olmakla beraber tam da buralardan, 21.80- 21.90 girilir be.. veeee aldım...
efektiftrader
17-03-2008, 13:26
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım bende geçen hafta verdiğim malları 21.90dan yerine koydum şimdide izlemedeyim... zaten pek hacim yok kimse satmıyor malını zaten bu ortamda alıcıda yok ikinci seans ve kapanış önemli en hızlı toparlanan hisselerdendir pkent yeterki yapı ya da is alsın gerisi önemli değil.:) ama yapı bugün satmış ama ufak hareketler bunlar kağıdı bırakmıyorlar yani korkulacak bir durum gömrmüyorum. ikinci seans da düşebilir önemli değil en ufak tepkide geri eski yerine gelir diye düşünüyorum.
endeks baya bir tepki verdi ama bu kağıtta tık yoktu. Bugün nedense çok baskı vardı umarım yarında devam etmez.
endeks baya bir tepki verdi ama bu kağıtta tık yoktu. Bugün nedense çok baskı vardı umarım yarında devam etmez.
bu hisseden bi bo. olmayacak anlaşıldı
efektiftrader
19-03-2008, 11:33
mallarımı verdim onlarda tavan yaptı:(
efektiftrader
19-03-2008, 11:37
iş umarım ikinci yarıda tavan yapmaz ama yapabilir çünkü o kadar malı boşuna almadı heralde
24.26 ortalamayla 4400 tane almış tavanda 7000 tane alıcı var veriri mi bilinmez ama oraya kendi alışlarını da girip şişirmiş olabilir bakalım ne olacak?:) olan bize oldu malları kaptırdık ama olsun %10 iki günde ama en görünmez noktaya yazmıştım hop çekiler:)
efektiftrader
19-03-2008, 11:48
24.44 le 6200 lot oldu işin alımları tavandakiler onunmuş:) tavan yaparken kimseye mal kaptırmadı helal olsun %70 ini o almış satanda teb yapı deniz:) ee diğer küçüklerde dayanamayıp satan bizler oluyoruz şimdi bunu okuyan spek ikinci yarıda tavan çizer galiba bu arada para girişi 62.783 ytl
24.44 le 6200 lot oldu işin alımları tavandakiler onunmuş:) tavan yaparken kimseye mal kaptırmadı helal olsun %70 ini o almış satanda teb yapı deniz:) ee diğer küçüklerde dayanamayıp satan bizler oluyoruz şimdi bunu okuyan spek ikinci yarıda tavan çizer galiba bu arada para girişi 62.783 ytl
Çok teşekkürler sevgili efektiftrader verdiğin bilgiler için..
İş satarken de haber verebilir misin? :)
aquarium01
19-03-2008, 12:00
iş biraz zor satar bence ...
pkenti renkli seanslar bekliyor
haftaya perşembeye kadar baya bi oynarlar bu kağıtla...
efektiftrader
19-03-2008, 12:10
Çok teşekkürler sevgili efektiftrader verdiğin bilgiler için..
İş satarken de haber verebilir misin? :)
merak etmeyin iş satmaz bu kadar mal aldıktan sonra zaten tavandaki alışlarda onun:) diğerleri olsa korkun derim tavan düşecek diye ama iş pkenti kaldırdığı zaman düşürmez tavanı. zaten alışları 6700 lot ve 24.48 ortalamayla oldu satılan malın yaklaşık %80 ini almış ve dışarıya mal bırakmamış ee bu durumda ikinci seansda da gidecek kağıt diyor. bakalım nasıl açacak ikinci seans bu arada para girisi 66.500 ve tavanda 5200 lot var
merak etmeyin iş satmaz bu kadar mal aldıktan sonra zaten tavandaki alışlarda onun:) diğerleri olsa korkun derim tavan düşecek diye ama iş pkenti kaldırdığı zaman düşürmez tavanı. zaten alışları 6700 lot ve 24.48 ortalamayla oldu satılan malın yaklaşık %80 ini almış ve dışarıya mal bırakmamış ee bu durumda ikinci seansda da gidecek kağıt diyor. bakalım nasıl açacak ikinci seans bu arada para girisi 66.500 ve tavanda 5200 lot var
sn. efektiftrader, tahta hakkında verdiğiniz derinlik bilgileri ve özveriniz için, bu forumu okuyan arkadaşlar ve kendi adıma size teşekkür ederim.
efektiftrader
19-03-2008, 14:58
sn. efektiftrader, tahta hakkında verdiğiniz derinlik bilgileri ve özveriniz için, bu forumu okuyan arkadaşlar ve kendi adıma size teşekkür ederim.
sağolun bilgi payaşıldıkça güzel... seansta olduğum sürece elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum...
efektiftrader
19-03-2008, 15:11
iş yine 2000 lot alım yaptı ama devamı gelmedi. şimdilik diğer kurumlar geleni düşürmece mal kapmaca kaptırmaca oynuyorlar yine son sözü iş söyler diyorum yani gevşemeler gayet normal dikkatli olmak lazım çünkü kademeler boş baya şu andada 25.90 dan işlem görüyor zaten. iş satsada alıcı yok o yüzden fiyat geriye gelecektir ani giriş çıkış yapmayacak olanlar dikkat etsinler. ama iş satmadıkça korku yok fiyatı oynatanlar diğerleri
efektiftrader
19-03-2008, 15:24
satış kademeleri tek tek doluyor dikkat alıcı gelirse sağlam satıcı var
efektiftrader
19-03-2008, 15:39
işde fırsat bulsa satacak ama alıcı yok girmek isteyenler yada kağıdı olanlar umarım yukarıdan vermişlerdir oralara ancak sağlam alımla tekrar gelir haberiniz olsun
yanmaz66
19-03-2008, 15:41
yaktın pkent beni yine
yanmaz66
19-03-2008, 15:48
önlerine gelene veriyorlar bunasıl iş beya 17 lotla tavan çizip ellerindeki eski malıda boşaltıyorlar helal olsun taban olmazsa iyi
yanmaz66
19-03-2008, 15:56
efektiftrader durum nasıl kardeş bir teselli ver bari
:(
efektiftrader
19-03-2008, 16:15
efektiftrader durum nasıl kardeş bir teselli ver bari
:(
satış baskısı var kağıtta satışta 2850 lot var alışta sadece 350 lot var yani alıcı yok kağıtta gelen olsa veriyorlar ha bire. sabahta demiştim çok temkinli olmak ve iyi yerlerde almak lazım bu kağıdı diye. ama bir iyi haber iş elindekileri satmıyor. 7850 lotu var. neden aldı bilinmez ama ikinci tavana yapıkredi izin vermedi o da tamam dedi. yani iş belirlicek olayı yine çünkü almaya gelen kimse yok çünkü bu spek kağıdı hep temkinli olmak lazım...
efektiftrader
19-03-2008, 16:48
arkadaşlar pkentin işi şu an itibarıyla bitmiştir. 25.20 de 11 bin lot satıcı var 270 lot alıcı 12500 lot satıcı var bu durumda da elinde hisse olanlar satamayacaklar üzgünüm o 12 bin lotu kaldırabilecek 2 aracı kurum var onlarda yapmaz büyük ihtimal geçmiş olsun
ozaman ne halt yemiye yorum yapıp milletin kafasını yıkıyon
efektiftrader
19-03-2008, 17:03
bi götürdüler getirdiler ama 25.20 deki 11 bin lot duruo
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.