View Full Version : MEGES Meges Boya
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
sinangoysen
03-02-2006, 15:08
arkadaşlar tabandan biraz alalımmı ne dersiniz yoksa haftayı bekleyelimmi
aşağıdakiler bile durumu ortaya koyuyor sn. royal,
clebi :PD/DD Oranı 5,40 (ve sat veriyor! )
meges :PD/DD Oranı 46,39
eger okuyamıyorsanız,
PD: piyasa değeri
DD: defter değeri
sanırım basit bir bölme işlemini anlayabilecek kapasitedesinizdir...
al sat tavsiyesi değildir :D :p :D
üslubunuz hoş değil bu işi kaç yıldır yapıyorum biliyor musunuz?Kapasitemiz ortada
tabanda 25000 lot vardı iş ata oyak finas girdi bakalım neler olacak!
Buyrun Derinlik Ve Pastasi Isteyen Alsin
Mor Lu Kardesim Pardon Mawİlİ Kardesim Kac Paraya Satmistin Simdi Kac Para Alsana %10 Daha Fazla Lotun Olabilir Bak Ky Dusmani Elixir Bu Isi Bilmiyor Ogrenecegi Cok Sey Var Dimi
ky düşmanı yazmadım yanlış anlamayın sadec biraz hırs yaptık
peki nerden tekrak girilir bir öneriniz var mı yatırım değil sadece fırsat maliyeti fiyatı kaç sizce?:confused:
tabanda satıcı miktarını görebilen varmı
hiç bi yere çıkıldığı yok dostum royala güvenenler kazandı
elixire güvenenler malları 17 lerden kaptırdı yüzde 28 kardan da oldu 30 olursa yüzde 76 kara bakacaklar uzaktan ve elixirde belki yazacak yeni girdikleri kağıdı
bilmiyosunuz bari yorum yapmayın syn elixir boşaltılan kağıt 3 gün peşpeşe tavan yapmaz....
biliyorsanız da burdan çıkıp girdikleri kağıdı yazınız ve yeniden güven kazanınız
bizde hesap makinası ele alalım cumadan beri yüzde 28 çıkan kağıt hangisiymiş görelim megesin alternatifi tabii varsa öyle hayali bi kağıt....:(
SIMDI GERIYE DONEREK TEK TEK YAZDIKLARINIZI KONROL EDIP OKUYUN YAPTIGINIZ ITHAMLARI GIRDIGINIZ POLEMIKLERE BIR BAKIN VE OZUR DILEYIN
BU SENETE GELINCE HIC BIR YERDEN GIRMEM BEN SAHSEN CEVIRILER TAVANA GIDIYOR DIYE KIMSE SATMAZ ONLAR YUKARI CEVIRIKEN YINE KY YE MALI YEDIRIRLER SONRA YINE TABAN BASARLAR KIMSENIN SATMAYA FIRSAT VERMESINDEN KY NIN PSIKOZUDUR TAMAH ETMEZ GIDEN SENETEN CIKMASINI BILMEZ VE BOYLE BOYLE PARASINI ERITIR BILMEM ANLATABILDIMMI PIYASA DEGERINE BAKMAK GIRECEK OLANLAR ICIN BIR GOSTERGE OLABILIR AMA UZUN YILLARDAN BERI BU ISI YAPAN BANA SORARSANIZ BOLE AGIR OPERASYON GECIREN SENETLERDEN COK UZUN SURE BIR SEY OLMUYOR KALDIKI IYI BIR SIRKETE DEGIL SIMDI DONERDE GIDERDE BEN BU YAZIDAN ETKILENDIM ALMADIM DEMESIN KIMSE SENET ORDA ISLEM GORUYOR ISINE GELEN ALSIN ISINE GELEN SATSIN ISTEDIGIM SADECE POLEMIK YAPMAYIN KIRICI OLMAYIN
Tabanda 12 000 Lot Kaldi Ky Ler Tirtikliyor 100 200 Lot Bu Arada Spekte Gaza Getiriyor Kendiside Aliyor 50 100 Lot Alim Hissi Veriyor Para Cikisi 200 Bin Ytl Oldu
Kendi alışlarına kendileri satıyor anladığım kadarıyla, belki hareket var diye ky atlar diye, bugünde bişey olmaz artık, 10 - 12 arasına kadar çekilme yapabilir,
Tabanda 12 000 Lot Kaldi Ky Ler Tirtikliyor 100 200 Lot Bu Arada Spekte Gaza Getiriyor Kendiside Aliyor 50 100 Lot Alim Hissi Veriyor Para Cikisi 200 Bin Ytl Oldu
spek gibi düşünmeye başlamışsınız:) 4 taban yeter sanırım.1000 lotluk alışların gelmesi için gedikteki adama onay vermeleri lazım
sımdı hacım bıraz cogaldı pazartesı taban yapmaz gıbı taktıklerı
evır cevır kıvır salla
salla sala salla
tıtret
olacaktır asansor hareketlerı ıle kafa karıstırmaya devam edıcekler hop tavan hop taban aam enınde sonunda gelecegı yer 5 ve altı fıyatlar adamlar 2500 malıyetle 1 000 000 mılyon lot alsa 15 000 malıyetle 120 000 lot cıksalar 880 000 lotun malıyetı 0 olur anlatabıldımmı
spek gibi düşünmeye başlamışsınız:) 4 taban yeter sanırım.1000 lotluk alışların gelmesi için gedikteki adama onay vermeleri lazım
sn royal
gorunen kurumlar her zaman buzdagının ustundekı kurumlardır aysbergın altında dıger kurumlar olur bır kurumdan alır 15 kurumdan dagıtır bakarsınız aaa senete para gırmıs spek mal aldı sanırsınız ama kazın ayagı hıc oyle degıldır bunlar anlatmakla olmaz yasayacaksınız goreceksınız bu malı cıkabılmelerı ıcın asansorlere devam malı cıkasıya kadar 30 da ederler 5 de ama altında kalan ky olacagına emınım bız bı oyunları cok gorduk burda tecrubelerımızı ve bıldıklerımızı paylastıgımız ıcın bazıları tarafından nerdeyse haın ılan edılecektık hala ozrunu beklıyorum
1000 ER 10 ER alışlar geliyor ama zor tabnın kalkması bence, pazartesi tabandan döner bu gidişle.
sn royal
gorunen kurumlar her zaman buzdagının ustundekı kurumlardır aysbergın altında dıger kurumlar olur bır kurumdan alır 15 kurumdan dagıtır bakarsınız aaa senete para gırmıs spek mal aldı sanırsınız ama kazın ayagı hıc oyle degıldır bunlar anlatmakla olmaz yasayacaksınız goreceksınız bu malı cıkabılmelerı ıcın asansorlere devam malı cıkasıya kadar 30 da ederler 5 de ama altında kalan ky olacagına emınım bız bı oyunları cok gorduk burda tecrubelerımızı ve bıldıklerımızı paylastıgımız ıcın bazıları tarafından nerdeyse haın ılan edılecektık hala ozrunu beklıyorum
taban bozulacak mı onu bilin özür diliycem söz:)
taban bozulacak mı onu bilin özür diliycem söz:)
hem paran cok kıymetlı hemde rıske atmaya bayılıyorsun bunun adı rıskte degıl kumar %5 bıle kazanma sansına sahıp degılsın
allah senı ıslah etsın SEN AKILANMAZSIN
ozrunude beklemıyorum artık herkes kımın ne oldugunu gordu
hepınıze hayırlı ısler allah kolaylık versın yolunuz acık olsun
aşağıdakiler bile durumu ortaya koyuyor sn. royal,
clebi :PD/DD Oranı 5,40 (ve sat veriyor! )
meges :PD/DD Oranı 46,39
eger okuyamıyorsanız,
PD: piyasa değeri
DD: defter değeri
sanırım basit bir bölme işlemini anlayabilecek kapasitedesinizdir...
al sat tavsiyesi değildir :D :p :D
sn. exilir'in yazısından italik kısmın tüm uyarılara rağmen yanlış anlaşıldığını düşünüyorum..
PD/DD %46 degil... 46 yani % 4600... Kağıt 46 kat değerli işlem görüyor olduğundan..
sn. royal,
siz belki altında kalmazsınız ama yazılarınızdan etkilenip kalan çok olur.
Kırmak istemedim, kusura bakmayın, ama aklı selim tavsiyede bulunursanız, okuyanlara daha faydalı olur kanaatindeyim...
riski bende çok severim ama aklım da yerinde çok şükür........
Parayı kolay mı kazanıyorsunuz? O zaman bu gibi kağıtlara girin, çıkın, size kalmış. Alınteri dökenler için ise adres bu kağıt değil.
27.01.2006 meges alışım 15,600 253 lot
30.01 2006 meges satışım 17,900 253 lot
(17900-15600)/15600 =%14,74
net kar: 581,90 ytl hemde 3 seansta hemde megesten bin kere yazdım
işinize gelen yazılarımı okuyosunuz gelmeyenleri okumuyosunuz...
BİZDE BİLİYORUZ KÜRKÇÜ DÜKKANINA 2000 LERE HATTA 1000 LERE BİR GÜN GELECEK AMA ARADA FIRSATLARDA VERECEK...
YATIRIM SONU GELMEYEN BİR SPEKÜLASYONDUR EĞER ZAMANINDA SPEKÜLASYONDAN ÇIKAMAZSANIZ MECBUREN YATIRIMCI OLURSUNUZ...
SAYGILAR....
ya arkadaşlar dün de yazdım elixir bir şey yazıyorsa bir bildigi vardır iyi analiz edin diye bu kagıdı 11500 den sattım bir daha girmedim 20000 lerden ne cesaret ben de anlamış degilim 2000 den geldi buraya ve araştırırsanız görürsünüz içi tam takır boş bir kagıt ne beklersiniz gerçekten elixir gibi ben de anlamış degilim inşallah gönlünüzce olur ama yeniler açısından benim uyarım eskiler zaten tartmış ona göre önlemini almıştır diye düşünürüm bol şans sizlere.
sn royal
hocam bu oyunları iyi biliyorum yaşımız genç ama tecrübem sizin kadar olmasa da biraz var!Haberborsada cartel diye biri vardı o bu kağıdı yönlendiriyordu şimdi ise başka biri yalnız şu önemli bölgesel diğer ismiyle ikinci ulusal pazar her şeye gebe ve imkb 100 den daha iyi getiri sağlar yahut daha fazla kaybettirir ama adamlar durup dururken kağıdı götürmezler.Aşağıdaki haberden sonra ne olduysa oldu bir de mortgage olayı kağıdın asansör olmasında etkili oldu!Dikkat edin haber eski???
***meges*** Meges Boya Sanayi Ve Ticaret A.s. Nden Gelen Yazi: Ilgi: 01.12.2005 Tarihli
12/09/2005 - 09:15:00
***meges*** Meges Boya Sanayi Ve Ticaret A.s. Nden Gelen Yazi: Ilgi: 01.12.2005 Tarihli
***meges*** Meges Boya Sanayive Ticaret A.s. Nden Gelen Yazi: Ilgi: 01.12.2005
Tarihliozel Durum Aciklamamiz. Sirketimiz Yonetim Kurulunun 01.12.2005 Tarihli
Ve 319 Nolu Sermaye Artirim Kararina Istinden, Yabanci Uyruklu Ortagimiz
Degussa Construction Chemicalsgmbh Yapilacak Sermaye Artiriminda Kullanilmak
Uzere, Mevcut Hisse Senetlerinin Ruchan Hakki Karsiligi Sermaye Avansiolarak,
4.900.000 Euro Tutarindaki Dovizi (hsbc Bank A.s.altunizade Subesi) Nezdindeki
Doviz Tevdiat Hesabimiza 09.12.2005 Tarihi Itibariyle Gondermis Bulunmaktadir.
***meges***
royal dostum 19 dedin 21,90 larda nereye kadar gider sence yine 400 lotla temkinlimi alıp satıyosun en güvenen sendin bu kağıda ve seni utandırmadı alaman dostu teb:)
biz kaptırdık 17,90 dan ayrı mesele tabii gaza getirildik bazı ky dostları tarafından
sende sattığının üzerinde alıyosun ama olsun kar kardır başarılarının devamı gelecekmi bakalım???
var mı 19 gibi bi hedef rakam???
ben 23 den döner düşünüyorum şimdilik sen ne dersin?
birde niye tavan yapmıyolar ortalama yükseltmek için mi dersin=???
23 DEN DÖNER DEMİŞİZ 23,90 DAN GERİ GELMİŞ BU ARADA RİSKİ İYİ ALANLARA (23900-15300)/15300 =%56 BIRAKMIŞ....:tamam:
bu arada bir düzeltme yapayım..
46 kat değerli dedim ya..
o sabahtı:D
su an 41,56
hocam bu oyunları iyi biliyorum yaşımız genç ama tecrübem sizin kadar olmasa da biraz var!Haberborsada cartel diye biri vardı o bu kağıdı yönlendiriyordu şimdi ise başka biri yalnız şu önemli bölgesel diğer ismiyle ikinci ulusal pazar her şeye gebe ve imkb 100 den daha iyi getiri sağlar yahut daha fazla kaybettirir ama adamlar durup dururken kağıdı götürmezler.Aşağıdaki haberden sonra ne olduysa oldu bir de mortgage olayı kağıdın asansör olmasında etkili oldu!Dikkat edin haber eski???
12/09/2005 - 09:15:00
***meges*** Meges Boya Sanayive Ticaret A.s. Nden Gelen Yazi: Ilgi: 01.12.2005
Tarihliozel Durum Aciklamamiz. Sirketimiz Yonetim Kurulunun 01.12.2005 Tarihli
Ve 319 Nolu Sermaye Artirim Kararina Istinden, Yabanci Uyruklu Ortagimiz
Degussa Construction Chemicalsgmbh Yapilacak Sermaye Artiriminda Kullanilmak
Uzere, Mevcut Hisse Senetlerinin Ruchan Hakki Karsiligi Sermaye Avansiolarak,
4.900.000 Euro Tutarindaki Dovizi (hsbc Bank A.s.altunizade Subesi) Nezdindeki
Doviz Tevdiat Hesabimiza 09.12.2005 Tarihi Itibariyle Gondermis Bulunmaktadir.
***meges***
şimdi sermaye artirimimdan bahsediyor ve genel kurul tarihi 20 şubatta!her kağıdın alınıp ve satılacağı bir zaman vardır geçen sefer taban taban gitti aldık sonra sattık sonra 17,500 den alıp 18 küsüre sattık tekrar 20,00den alıp 23,00 e sattık benim demek istediğim ekran başında olmak gerek!şuyan elimde 20,00 maliyetli 75 lot var her şeyi bekliyorum para kazanmak kolay değil haftada 50 saat derse giren kaç hoca var acaba?Para kazanmak o kadar kolay değil!
Wallentine
03-02-2006, 16:59
şimdi sermaye artirimimdan bahsediyor ve genel kurul tarihi 20 şubatta!her kağıdın alınıp ve satılacağı bir zaman vardır geçen sefer taban taban gitti aldık sonra sattık sonra 17,500 den alıp 18 küsüre sattık tekrar 20,00den alıp 23,00 e sattık benim demek istediğim ekran başında olmak gerek!şuyan elimde 20,00 maliyetli 75 lot var her şeyi bekliyorum para kazanmak kolay değil haftada 50 saat derse giren kaç hoca var acaba?Para kazanmak o kadar kolay değil!
Haftada 50 saat derse giriyor ve bu arada aralıklarlada olsa borsayı takip ediyorsan, ikisinden birini iyi yapamıyorsundur. Hangisini iyi yaptığına da tabiiki sen karar vereceksin ancak 50 saat ders en az 50 saatte hazırlık gerektireceğine göreee....
:gulen: :gulen: :gulen:
sn royal
sız bılerek rısk aldınız kazandınız kaybettınız ınadıgınızı yazdınız saygıyla karsıyorum mor lu arkadasım harıc kımseye bır sey demem dıyemem athena gıbı kıvırmada usta masalah bırde hıc utanmıyor pıskınlıge vurduruyor neyse gecelım onu
bahsetıgınız sıtedekıler falan fos ( cok uzun zamndır o sıteyede gırmıyorum) pıyasa tabırıyle spegın canak yalayıcıları 3 kurus gosterırler onlarda reklam yaparlar ( bu soylemım cartele degıl genel olarak cunku o sıtenın ılk uyelerınden bırıydım ne dolaplar dondugunu az cok bılıyorum gercek kalıte hısse net maalesef hısse nette de kalıte dusmeye basladıgını hısedıyorum yanlıs anlasılmasın sıte bazında degıl forum bazında ) unutmayın senedı yonlendıren ınsan forumlara pek yazmaz sadece koklattıkları reklam eder over yada yerer bu ortamda hısse nette cok degerlı ustalar var grafıklerıyle tecrubelerıyle takas yardımlarıyla yardımcı oluyorlar baska foruma gerek yok hem ogrenıyorsun hem kazanıyorsun yada basına gelebılecek kotu seyı az hasarla atlatıyorsun
megese gelınce ıcı bos bır sırket ederı bellı geldıgı yer belli kac sefer yazdım bırakın elerınde patlasın dıye ama anlatamadık ac gozlu hırslı ve pıyasa mantıgına uymayan yatırımcı bu tıp senetlerde kazanma sansı %1 dır ama sırf kumar zevkını tatmın etmek ıcın 50 100 lot alanlara bır sey denılmez sonuc ne olursa olsun 50 yede cıksa gelecegı yer bellı spekulasyondan zamnında cıkamazsanız yatırımcı olursunuz demıs soros paranız saglıgınız ve huzurun olmasını ıstıyorsanız bu tıp senetlere prım vermeyelım derım ben boya degıl altın satsa yıne bu pıyasa degerıne ulasamaz
sinangoysen
03-02-2006, 17:29
arkadaşlar yazılarınızı takip ettim bayağı iyisiniz biz acemiyiz size göre bolu çimento hakkında bilgi verirseniz sevinirim
......
......
......
megese gelınce ıcı bos bır sırket ederı bellı geldıgı yer belli kac sefer yazdım bırakın elerınde patlasın dıye ama anlatamadık ac gozlu hırslı ve pıyasa mantıgına uymayan yatırımcı bu tıp senetlerde kazanma sansı %1 dır ama sırf kumar zevkını tatmın etmek ıcın 50 100 lot alanlara bır sey denılmez sonuc ne olursa olsun 50 yede cıksa gelecegı yer bellı spekulasyondan zamnında cıkamazsanız yatırımcı olursunuz demıs soros paranız saglıgınız ve huzurun olmasını ıstıyorsanız bu tıp senetlere prım vermeyelım derım ben boya degıl altın satsa yıne bu pıyasa degerıne ulasamaz
koza 20 lira olmaz mı yani sizce:p
bana olcek dedilerdi...
yau bırakın alan alsın satan satsın borsa böyle ögrenilir ben de zamanında az taban görmedim pardon gördüm...başına gelmeden diz boyu zarar etmeden temkinli borsacı olunmaz...o yüzden ne deseniz boş...
Koza 20 de olur 30'da şu an PD/DD=5 civarında, Kozayla megesi bir tutamazsınız. Biri batık boya şirketi diğeri İlk türk altın üreticisi, beklenti çok büyük. Ben para hırsı ve sabırsızlığım yüzünden 1,80 maliyetli 5000 lot kozamı 2,60'larda kaptırdım. Hemde bunun gibi b.ktan senetlere girmek için! Şimdi akıllandık ama iş işten geçti. Megesin PD/DD oranını görünce şok oldum resmen. BFREN'de bile yok bu oran! Kumarı sevenlerin işi tam. Haydan gelen bi param olsa pazartesi zincir emirle tabana 500-1000 lot alış tavana kadar çeşitli kademelere de 100'er lot satış yazar şansımı denerdim. :D Ama huya gidecek bir param yok!
burada tarafıma yazılanların hatta KY hitaben yazılanların tamamını kabul ediyorum... kimseye kusur hata etmedik ama... gelen tavırların da bizim iyiliğimizi düşünen tavırlar olduğunu algılamak zor değil.. portföyün %20 si buradaydı yani karşılanamayacak zararlar değildi ama kumar oldugunu kabul ediyor ve tövbe ediyorum :roll:
döver gibi seven üstadlara selam olsun :rolleyes:
arada çekin kulaklarımızı da akıllanalım speklere yem olmayalım.
not: bu hisseyi almadan önce buradaki uyarıları okumamıştım seans başı aldıgım bir karardı hisseyi almak işte en buyuk hatam bu .. iki tavan da görünce ... yaw utandırmayın işte ky yiz...öncelikle kafalarda :gulen:
hayırlı akşamlar
kalanlara allah sabır ama daha önemlisi akıl fikir versin
GeReKYoK
03-02-2006, 21:27
evet aynıı grup :)
.....................
GeReKYoK
03-02-2006, 21:29
Originally Posted by Elixir
link ı hatırlayanlar varmı sımdı dıceksınızkı lınkle meges ne alaka alakası su lınkı yapan grup burda umarım sonu lınk gibi olmaz tepelerde mal alana gecmıs olsun elınde ucuz malıyetle olup satıs fırsatını kacırdılarsa kagıt uzerınde yaptıgı buyuk karı nıye cebe atmadım dıye dovunup durabılırler
evet aynıı grup :)
.....................
Elixir ben aynı grup oldugunu soylemıstım LINK te yapılan boşaltma operasyonunu gorseler ne turlu bı kumar oynadıklarını anlarlardı..
BORSAHİSSE
03-02-2006, 21:36
burada tarafıma yazılanların hatta KY hitaben yazılanların tamamını kabul ediyorum... kimseye kusur hata etmedik ama... gelen tavırların da bizim iyiliğimizi düşünen tavırlar olduğunu algılamak zor değil.. portföyün %20 si buradaydı yani karşılanamayacak zararlar değildi ama kumar oldugunu kabul ediyor ve tövbe ediyorum :roll:
döver gibi seven üstadlara selam olsun :rolleyes:
arada çekin kulaklarımızı da akıllanalım speklere yem olmayalım.
not: bu hisseyi almadan önce buradaki uyarıları okumamıştım seans başı aldıgım bir karardı hisseyi almak işte en buyuk hatam bu .. iki tavan da görünce ... yaw utandırmayın işte ky yiz...öncelikle kafalarda :gulen:
hayırlı akşamlar
kalanlara allah sabır ama daha önemlisi akıl fikir versin
:bravo: :bravo: :bravo:
20 kere yazdik hala anlamiyorsunuz arkadaslar.
LOT: 1 MILYOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNN
MALIYET: 1.6 YTL
3 maliyetli az biraz mal da vardir adamlarda. Ama o zaten cikis inislerde yedirilmistir piyasaya.
FIYAT: 25-50-100 veya her neyse
SATILACAK FIYAT: 4 YTL
Anladiniz mi yazilanlari simdi? Kagit bin bile olsa bu maldan 4 YTL ortalama ile cikmak istiyordur bu adamlar. Yok boyle mal verilmezmis yok boyle yapilmazmis. Adam fiyati 25'e cekerken 4 ortalam ile satmanin hayallerini kuruyordur zaten 1.6'ya aldigi mali.
Bilmiyorsunuz ogrenin. Bilmiyorsunuz bulasmayin. Gidin gazinoda falan kumar oynayin ya. Boyle yatirim olmaz ki. Yorum falan yapmayin, yorum falan okumayin. Kimse ne olacagini bilemez ki boyle bir tahtada spekten baska.
Yav arkadasim (KUPA) sen daha tabanin ne oldugunu ogrenmemissin taban ne bilmiyorsun nasil islem goruyor tabandan diyorsun. 21 maliyetle boyle bir tahtada isin ne? Evet kiziyorum iste kusura bakmayin artik. Aklini kullanamayan insanlara kiziyorum. Gidin su link konusuna bakin orada grafikli uygulamali bir aciklamam var arkadasin tekine. Bak yatirimci nasil olurmus, hatadan nasil ogrenilirmis gorun orada. Bilmemek kusur degil ogrenmemek kusur.
vay be, buralarda uzun süredir işin kokusunu bilen insanların değil , kağıt şu an 3000 de 2900 de direnç var diyen , speklere akıl vermeye çalışıp salak olduklarını düşünen, ama asıl spekulasyonu kendileri yapmaya çalışıp bilgisizliklerinden bunu da ellerine gözlerine bulastıran insanların yazılarını okuyorduk.
iyi okuyun bu yazıyı , bence pek çok kişinin öğrenebileceği çok temel birşey var burada!!.
saygılar...
koza 20 lira olmaz mı yani sizce:p
bana olcek dedilerdi...
yau bırakın alan alsın satan satsın borsa böyle ögrenilir ben de zamanında az taban görmedim pardon gördüm...başına gelmeden diz boyu zarar etmeden temkinli borsacı olunmaz...o yüzden ne deseniz boş...
koza 20 olmaz sn havuc boya satsaydı olur derdım:D
BORSAHİSSE
04-02-2006, 01:17
koza 20 olmaz sn havuc boya satsaydı olur derdım:D
:tamam: :tamam: :tamam:
adamlar 2500 malıyetle 1 000 000 mılyon lot alsa 15 000 malıyetle 120 000 lot cıksalar 880 000 lotun malıyetı 0 olur anlatabıldımmı
Anlayan anliyor tabi ki sayin Elixir.
Ama duzeltme yapayim. 1 milyon lotun maliyeti 1.6-1.7'dir (patrondan alinan fiyat).
Ben buradaydim patronun bir ton malini aldim 1 sene boyunca bu grupla beraber bu fiyat araligindan. Burada yazilidir zaten alislarim satislarim. Kagit 1.6-1.8 gitti bir sene. Devamli elimdekinin %40-50'ini 1.8'den sattim ve 1.6'dan yerine koydum bu arada. 10-15 kere yaptim bu islemi herhalde. Toplam malin maliyeti 1.068'e indi. Sonra bunlari 2.8 ortalama ile sattim. Sattiklarim Deniz ve Alfa'ya gitti. Ama 1.8 ustu sattiklarimin cogu hisse ucuyor kaciyor diye %10-15 artmis kagida dalan sazanlara gitti. Kagit 2 hafta kademe oynamiyor. Bir gunde %15 artmis herkes saldiriyor. Saldirin bakayim. Onlar da bana 1.6'dan geri verdiler zaten. Benim bir arkadasim da 30K lot (yanlis hatirlamiyorsam) gibi satmisti aldigi patron mallarini 3000'den. Yani bu adamlar hisseyi yukari cekerken mal yediler. Ama onu emdirmislerdir piyasaya cunku kimsede mal kalmamisti satacak artik kendileri calip kendileri oynuyorlardi. Baska maliyet yapilacak mal da yoktu ortada. Fonlamasini falan karsilamislardir hisse inip cikarken. Yani asil milyon lot malin maliyeti degismemistir. Satilacak olan budur. Digerleri de kagit yukari gittikce olusan maliyet gelen gecen tirtiklanarak cikarilmistir.
Onu bunu bilmem. Ne olursa olsun yapan gruba saygi duyulmasi gerekir. Cok ustaca calistilar. Kendilerine de defalarca tesekkur ettim. Meges'i de zaten cok severim. Senelerdir cok guzel kazandirmis bir kagittir bana. Yine de kazandiracaktir tekrar gunun birinde.
Kimsenin kazancinda gozumuz yok bizim. Kazanana allah daha fazlasini versin, kazanmayan da uzulmesin. Herkesin kazanma ihtimali maalesef yoktur. Herkes risk oranini kendi belirler. Bir hisse geceleri sizi rahat uyutmuyorsa, para kazansaniz bile sagliginizdan olmussunuzdur. Sagliginizi dunyadaki butun paralar sizde olsa bile geri alamazsiniz. Dusunulmesi gereken nokta bu.
Kumar oynamak isteyenlere diyecegimiz yok tabi. Oynayin kazanin kaybedin. Ama allah askina buraya gelip yorum yapmayin. Yapiyorsaniz da basina KUMAR OYNUYORUM'u ekleyin ki kimse yanlis yonlendirilmesin.
Kagit ne olacak diye dusunenlere veya soranlara: Ne olacagini biliyorum diyenlerden suphelenin. Ama olan olduktan biten bittikten sonra senelerce kagit kendine gelemeyecektir. Bunda suphe yok.
bir teoriye göre operasyon kagıdı kaç kat gittiyse o kadar sene sonra kendine gelirmiş...
dogruysa, meges 2017 yılının flaş kagıdı olabilir...ama şimdilik bi tarafında flaş patlatmakla meşgul...
27.01.2006 meges alışım 15,600 253 lot
30.01 2006 meges satışım 17,900 253 lot
(17900-15600)/15600 =%14,74
net kar: 581,90 ytl hemde 3 seansta hemde megesten bin kere yazdım
işinize gelen yazılarımı okuyosunuz gelmeyenleri okumuyosunuz...
BİZDE BİLİYORUZ KÜRKÇÜ DÜKKANINA 2000 LERE HATTA 1000 LERE BİR GÜN GELECEK AMA ARADA FIRSATLARDA VERECEK...
Arkadasim sen birsey kazanmissan bildiginden, akilli oldugundan degil, tamamen sansina piyango ciktigindandir. O kazandiginin kat be katini gunun birinde kaybedeceginden emin olabilirsin. Niye mi soyleyeyim. 1-2-3-4 kazanirsin sansina. Ama ters ele denk geldigindek tek bir sefer servet sifirlanir. Cunku ufak ufak alir, bir sefer uc sefer bes sefer kazanirsin. Ama altinci sefer hirsa gelir daha buyuk alirsin. Dusen kagida yakalanmissindir. Kagit iner, tekrar alirsin maliyet dusurmek icin (DUSEN KAGITTA MALIYET DUSURULMEZ). Kagit dusmeye devam eder tekrar alirsin. Ilk girdiginin 10 misli malla kala kalirsin, paran biter ama kagit daha da dusmeye devam eder. En son aldiginin bile cok cok altina iner. Ne alabilirsin, ne satabilirsin. artik. Bye bye borsa hazin sonu ile karsilasmis olursun. TEK BIR TERSE YAKALANMADA HEM DE.
Ayrica bu kagit 2000'i veya 1000'i bir daha hayatta gormez (batmazsa). O kadar da abartmayin yani. Bu kadar fazla prim yapan kagitlar onceki tabanlarini bir daha test etmezler.
Vaktin varken otur adam akilli bir dusun ben ne yapiyorum, dogru mu yapiyorum diye. Musibetinin basina gelmesini bekleme. Sayin H@voc yukarda yazmis temkinli olmak icin carpilmak lazim diye ama ben simdiye kadar carpilmadim allaha sukur borsaya girdigimden beri. En basindan odevimi iyi calismistim ama.
sn 666, üç yazınızı okudum bugun, size saygı duydum...
özet olarak borsada ya çok şanslıysan ya çok paran varsa(hisseye hakim para) kazanırsınız demeye getiriyorsunuz anladıgım kadarıyla...
yaklaşık 4-5 senedir borsada az yada çok para kazanıyorum(bir çok ky gibi)...
ama neden tüm üstadlar böyle diyor ki diye bir kez daha hem kendime hem ortaya soruyu atıp kaçıyorum...
(sn baba'nın '' para nasıl kaybedilir'' topicinin tamamını okumuş biri olarak...)
mühim olan bence bu hissenin topiğinde tartışılacak hiç bir şeyin olmadığıdır.Çünkü hepsinin sonucunda ele geçecek en önemli şey;biz böyle tahtalarda ancak bir ''hiçiz''.Tabii ki daha önce böyle hisselerden önemli dersler geçiren kişilerin;sn Elixir-sn 666; fikirleri çok önemli ama sn royal'in fikirlerine hiç bir şekilde inanmıyor ve saygı duymuyorum!
Açık konuşayım ben bu hissede çarpıldım hemde ciddi anlamda.Sonuç olarak 15 lira ortalamayla geçen haftaki düşüşte çıktım.
İsterse bu saatten sonra 2.500 ytl olsun gram da umrumda değil.Yemem gereken bir tokat yedim.Aslında mutluyumda.Umrarım herkes çok geç olmadan gerekli dersleri çıkarır bu hisseden!
BORSAHİSSE
05-02-2006, 02:12
kupa yanlız değilsin en azından onu bill..
merhabalar kupa yalnız olmayacak...bakın bakalım bu hafta kagıt 12 liralara geldiginde ne kadar çok arkadaşı olacak kupanın..karolar maçalar sinekler..ky.lar...kagıt tekrar 24 olurmu diye alacak dünya kadar insan var 12 olur oradan tekrar 18 olur ordan tekrar 9 olur olurda olur..SONUÇ OLARAK KAGIDI YAPANLAR AMAÇLARINA ULAŞMISTIR...bir çok ky.gözü bu boya küpündedir..ama ellerine yüzüne bulaştıracaklar..tabiki küçükler..büyüklerin ellerinde boya fırçası var nede olsa..
kupa yalnız olmayacak...bakın bakalım bu hafta kagıt 12 liralara geldiginde ne kadar çok arkadaşı olacak kupanın..karolar maçalar sinekler..ky.lar...kagıt tekrar 24 olurmu diye alacak dünya kadar insan var 12 olur oradan tekrar 18 olur ordan tekrar 9 olur olurda olur..SONUÇ OLARAK KAGIDI YAPANLAR AMAÇLARINA ULAŞMISTIR...bir çok ky.gözü bu boya küpündedir..ama ellerine yüzüne bulaştıracaklar..tabiki küçükler..büyüklerin ellerinde boya fırçası var nede olsa..
öncelikle gerekli mesajı önceki sayfaya yazdım... kupa sizin şamar oğlunuz/kızınız değil... ben 21 den aldıgım malların yarısını 23.5 den yarısını da tabandan aktifden 16.1 den sattım yarısını derken elimde zati topu topu 260 lot vardı genele bakınca cok cok cüzi bir zarar oluştu elimde....portföyün %10u bile etmez... nickim ile kumarbazlığı aynı kefeye koymaya calışan aklıevveler muhatabım değil. ben kimseye ucar kaçar da demedim... hata ettiğimi kabul ettim ama bunu bu topiğin üstadı bildiğim elixir adlı üyeye karşı idi... yani yazı yazarken uslup secimi önemlidir.. nickimiz kupa diye borsayı kılıç olarak oynamıyoruz.. zarardan dönmesini hatayı kabul etmeyi biliriz ama gıyabımızda da olsa laf söylettirmeyiz kendimize.... büyüklük gösterdik o da yine bizde kalsın vesselam...:mad:
baya gerilerden itibaren butun yazıları okudum..sanırım bayada bir karısmıs ortalık..
hisse nette takip edilmesi gereken ender üstadlardan sayın elixir e borsanın b sini anlamayanlar tarafından baya saldırı olmus..zaten elixir tanımayanın borsa deneyimi ne kadar dır yarumuda size ait..BEN BU DURUMU KUZUNUN KURDA KAFA TUTMASINA BENZETTİM..ilk önce sayın elixire tesekkür eden bir kişilik ve sonra onu yerden yere vuruan bir kişilik ve işin ilginc tarafaı aynı nick...bu piyasada kişilik catışması yasayanların yeri olmadıgını düşünüyorum..hele hele bu kişilerin degerli üstadlarımıza boyle davranıp hisse netten sogutmasından korkuyorum..hisse nette kalan boyle kaliteli 3-5 üstadı da kacırırsak biz ky ne yaparız bir düşünün..
megeste olanları görüyorsunuz hangi dediği yanlış cıktı..birden tabana vermediler mi?? asansör hareketleri yapmıyorlarmı?? tavana kadar cekmiyorlarmı??? yani size kagıdın röntgenini cıkarmış siz hala uyuyorsunuz...
ilk uyarısında kagıt senet 20 üzerindeydi..14.40 a kadar bastılar tekrar yukarı yaptılar, 23 ten tekrar tabana basmadılar mı kac kişi alıp satabildi hiç düşündünüzmü..satmaya fırsat verdiler mi,,kimse ben cıkıyorken satardım demesin biz ky giden kagıdı hayatta satmayız..ancak tabana giderken satarız panikle....
elixir baba sen polemiğe girme hisse nette seni bilen bilir hatta diğer borsa sitelerindede namının yurudugunu takip edildiğini biliyoruz..senden istediğimiz bize ısık tutmaya devam etmeniz kurtlara yem etmemeniz...keske herkes sizin gibi bu işi cıkarsız hesapsız kitapsız bizlere ögretse...insallah sizin varlıgınızla Allah'ın izniyle biz bu borsayı ögrenecez...
sayın elixir; burdaki öngörüleriniz dogruda cıkmayabilir herkes gibi sizde yanılabilirsiniz ama bu sizin değerinizi benim ve diğerlerinin gözünde düşürmez..,
parayla saygının ayrımını yapabilen tüm hisse net dostlarına selamlar...hersey parayla ölculmez...
Haftada 50 saat derse giriyor ve bu arada aralıklarlada olsa borsayı takip ediyorsan, ikisinden birini iyi yapamıyorsundur. Hangisini iyi yaptığına da tabiiki sen karar vereceksin ancak 50 saat ders en az 50 saatte hazırlık gerektireceğine göreee....
:gulen: :gulen: :gulen:
sayın Wallentine Allah sağlık versin 50 saat da girerim 150 saat da!Hazırlık konusunda haklısın beni tanımadan konuşuyorsun öğrencilerimin nereleri kazandığını öğrenirsen nasıl bir hoca olduğumu anlarsın!Ayrıca sizin kafanızdaki hoca tipine pek uymayabilirim,gün 24 saat 17 saat çalışıyorum!Sadece boş konuşmuşsunuz laf olsun torba dolsun diye!Ayrıca şunu kafanıza sokun hem öğretmenim hem de işletmeci!iki üniversite mezunuyum!
cumartesi ve pazar toplam 23 saat derse girdim ve ikinci işim olan ekonomi ile ilgileniyorum!Yorgunum ama naapalım!Allah'a şükür ki boş boş konuşan ve bilmeden tanımadan konuşan biri değilim!Bana bir özür borçlusunuz sanırım!
sayın kupa ..ben 8 senedir bu borsayla ugraşırım ve teknik kısmıyla pek ilgilenmem ..çünkü ben hep spekulatif hisselerle ugraşırım..bu gibi kagıtlarta teknigi sadece küçük yatırımcıyı kandırmak için kullanırlar..böyle dandik kagıtlardada kendime çok güvenirim.bu kagıdada defalarca girip çıktım tabi 2 lira 3 liralarda ..buralardan girmek cesaret degil intihardır.. sanki çok iyi hareket yapmış gibi kendini anlatıyorsun..ben senin nicini degil yaptıgın hareketi kumar olarak yorumlarım ..onada bu işi bilen herkesin sonuna kadar hak verecegini bilirim..ben burada kim olurasa olsu bu kagıda bulaşmasın derim çünkü bu bir kumar..ve tekrar söylüyorum ADAMLAR AMACINA ULAŞTI...KY.AVI BAŞARIYLA SÜRECEK büyüklük falan yapma sadece dogru söyleyene saygı duy ..böyle tahtalar hata affetmez ne olursa olsun bu adamlara 10 kuruş bile kazandırmamamız gerekir..
bak bakalım yarın kimlerin canı yanacak taban olacak belki tavan olacak ama sonunda olan küçük yatırımcıya olacak ..admlarda mal çok hemde kelepir aldılar..
özet olarak borsada ya çok şanslıysan ya çok paran varsa(hisseye hakim para) kazanırsınız demeye getiriyorsunuz anladıgım kadarıyla...
Sayin H@voc,
Yaziniz icin tesekkur ederim.
Hayir, bu anlama getirmiyorum kesinlikle. En azindan sans kisminda.
Patron zaten her zaman kazanir tahtasinda. Cunku duzmece bilancolar, ismarlama haberler, vs. hep digerlerinden ondedir. Istedigi zaman istedigini ayarlatir. Mal da ondadir zaten istedigi gibi yonetir kagidi. Gruplar da zaten bu yuzden patronla anlasma yapmak zorundadirlar hep. Cunku oyle durduk yerde kimsenin sirketinin senetlerine dalamazsiniz. Sonu facia olur yoksa (takeover haricinde).
Biz patron olmadigimiz icin belirttiginiz sans kismina gelelim. Herkesin degisik bir kilic kusanisi vardir. Ben yataya girmis kagitlari severim. Cunku onlari toplarken cok guzel maliyet dusurme imkani vardir. Ne kadar uzun sure yatayda kalirsa o kadar iyi. Bunu yaparken de akilli olmak gerekir. Ufak ufak islemler yapip bircok degisik araciyi kullanmak gerekir ki adamlar sizde mal oldugunun farkina varmasinlar. Varirlarsa o mal dokulmeden kagit gitmez zaten.
Diyelim ki dikkatli olmadiniz yuklu bir miktar tek kalemde aldiniz kagittan. Cogu zaman bu mallari sizden %10-15 asagidan geri alana kadar pestilinizi cikarirlar. Ama aldiginizdan sonra kagidi 2-3 kademeden fazla asagi birakmamislarsa ve ertesi gun kagida %3-4 prim yaptirip yataya sokmuslarsa kagidin hedefleri cok yuksek demektir. Cunku adamlar al sana iste kar kisa surede. Sat git kagittan diyorlardir. Satmazsaniz bile o kagit gidecektir muhtemelen.
Yani o kadar fazla senaryo var ki anlatmak mumkun degil burada. Borsa insanlarinin birbirini terse yatirma arenasidir. Stratejiler, taktikler, tarzlar, hep degisir. Bugun uyguladiginiz taktik yarin calismayabilir. Seytana kulahini ters giydirmeyi ogrenmek gerekir. Bu da tecrube ile olur. Ki siz ne kadar da tecrubeli olsaniz bile terse yatirilabilirsiniz (ama tecrubesiz olana nazaran bu ihtimal daha azdir).
Sans konusunda benim demek istedigim odevini calismadan borsaya girenler kazanmislarsa sansa kazanmislardir (%100 sans). Digerleri akilli yatirim yaparak kazanir zaten. Bunun sansla bir alakasi yoktur (%5 sans belki).
Hangi tur yatirimci olursaniz olun degismeyen bazi kurallar vardir. Bunlarin en onemlisi STOP LOSS'tur. Hisseyi almadan once bunu belirleyip isleminizi yapmaniz gerekir. Yani yazacaginiz zarar onceden belli olmalidir. Ve stop losslara kesinlikle uyulmalidir. Her yatirimcinin ilk once ezberlemesi gereken kaide budur bence.
Arkadaslar birbirimizi kirmaya gerek yok. Kazanan varsa kazancini atsin cebine kurtulsun bulasmasin risk orani artmis hisselere. Bu arada kazandiginin tam anlami ile sans oldugunu da aklindan cikarmasin.
Kaybeden ise sayin KUPA gibi hatasini gorsun. Bunun farkina varabilmek borsa hayatiniz icin bir donum noktasi olacaktir. Sonra zararini cikarmaya baksin bir sekilde. Zararini cikaramiyorsa bile burada yaptigi islemleri, hissenin grafiklerini ve fiyat araliklarini bir sayfaya basip bilgisayarinin yanina cerceveletsin. Her islem yapmadan once ona baksin. Kaybettigi parayi borsa egitim ucreti olarak kabul etsin. Sonucta burada yazdiginiz bir zarar, borsaya yeniyseniz ilerilerde sizin servetinizin sifirlanmasina engel olacaktir. Uzulmeyin burada kaybettiginizi elbet cikaracaksiniz borsadan.
Kisacasi kazanmissaniz da kaybetmisseniz de karda olan sizsiniz.
14.50 tabanına 1 lot alış yaptım, bakalım bu kağıttan para kazanılıyormu görmek istedim, o yüzden bence bu tabandan döner ve tavan olur, sonrada tekrar çakabilirler tabi, kimseye alım falan tavsiye etmiyorum yanlış anlamayın.
cuğum gelmemiş, gelseydi oyun tutacaktı. Tavana gidiyor.
cuğum = 1 lotcuğum
Ama fazla hızlı gitti, sanırım tekrar basacaklar. ky ler atlamaya başladı çünkü
Ahada şimdi tekrar taban olabilir.
sinangoysen
06-02-2006, 10:43
taban olmaz tavan yapar 2 .seansta basarlar
Evet artık tavan olur gibi geliyor.
ne olursa olsun operasyon mükemmel gidiyor.spekler için baksana trene binenlere bakın..acaba bu trene binenler nerede inecegini biliyormu .makinist her an durabilir ona göre
Valla bunlarla oyun olmaz, sağ gösterip sol vuruyorlar. Tahmin yapmak imkansız.
sinangoysen
06-02-2006, 10:52
benim anlamadıgım fiyat neden bu kadar değişken oluyor 3 lotla hemen fiyat değişiyor
degişir degişir adamlar 5 bin lotla bu kagıdı dip yapar tavan yapar anlayacagın mal onlarda ..kagıda onlar yön veriyor biri alsın 1000 2000 lotta bak adamlar nasıl basıyor..tabi kendilerinden başaka
Muazzam bir derslik...
Her gün ilgiyle bu tahtayı izliyorum...
Üstatlara saygılar...
Dikkatli olalım arkadaşlar % 10 için riske girmeye değmez bir anda patlayabilir
sinangoysen
06-02-2006, 12:21
patlamaya başladı zaten
patlamaya başladı zaten
Hayır patlatmazlar tekrar kaldırmak zorundalar ama nereye kadar işte o bilinemediği için uzak durmak lazım mecbur kaldırcaklar beklenen ilgi gelmemiştir kanımca
sinangoysen
06-02-2006, 13:01
patladı işte
evet .....bilmeyene ögretilirrr ..bu operasyona ustalar tarafından pardon tıp dilinde HAŞIRT OPERASYONU denir....yara kapanmak bilmez..bu seviyeden eger bu hadar işlem hacmi olmussa bana göre bu kagıt 10 liraların altını rahatlıkla görecektir bu hafta.....ucuzmu olur ..binlerce kez söyleyeyim...5 lira bile pahalı bu kagıda bırakın gidin ya allah aşkına daha ne arıyorsunuz bu kagıtta ben sadece alana acıyorum
İkinci seansta taban kaç acaba... Ağırlıklı ort. 16.1 yanılmıyorsam.
Her şey bir tarafa da ibretlik bir tahta. Şanslı gününüzdeyseniz belki. Ama sanırım o günler de geride kaldı...
Uzak durmak lazım ama ben gene de şansımı deneyecem... :) Kumardan da beter oldu ya...
eger agırlıklı ortalama dediginiz gibi 16.1 ise taban 14.4 olur..yahu bırakın şu tahtayıda spegi ugraşşın adam 5 ten bile bu malı çıkmaya razı..buradan vermezmi gelene ..düşünümeyin bile...ama ne demişler KENDİ DÜŞEN AGLAMAZ
çok degil geçen sene kagıt 2 liralardeyken 100 -200 lotlarla kademe kalkıyordu ..yav paraya bak..siz kazanacagınızımı düşünüyorsunuz adamlar yedirirmi..dua edinde aceminin biri 2000-3000 lot almasın yoksa direk 10000 olur bu kagıt en geç çarşambaya ..baksana foruma 20 kişi oldu bu rekora gidiyoer nasıl megesin işlem hacmı rekor olduysa..benim amacım belki birini kurtarırımda bu kagıttan bana dua eder..ben zamanında çok kafaları duvara vurdum.kalbim bir attı bir atmadı..geceleri azmı temerrut faizde kaldım bu dandık tahtalar yüzünden
Evet taban 14.4
Yani bundan sonra bence bir ileri iki geri.
İkinci seans bakalım nolucak...
Wallentine
06-02-2006, 13:25
sayın Wallentine Allah sağlık versin 50 saat da girerim 150 saat da!Hazırlık konusunda haklısın beni tanımadan konuşuyorsun öğrencilerimin nereleri kazandığını öğrenirsen nasıl bir hoca olduğumu anlarsın!Ayrıca sizin kafanızdaki hoca tipine pek uymayabilirim,gün 24 saat 17 saat çalışıyorum!Sadece boş konuşmuşsunuz laf olsun torba dolsun diye!Ayrıca şunu kafanıza sokun hem öğretmenim hem de işletmeci!iki üniversite mezunuyum!
cumartesi ve pazar toplam 23 saat derse girdim ve ikinci işim olan ekonomi ile ilgileniyorum!Yorgunum ama naapalım!Allah'a şükür ki boş boş konuşan ve bilmeden tanımadan konuşan biri değilim!Bana bir özür borçlusunuz sanırım!
"öğrencilerimin nereleri kazandığını öğrenirsen nasıl bir hoca olduğumu anlarsın"
diye yazdığına göre büyük ihtimalle özel bir dershanede çalışıyorsun veee öğrencilerin üniversiteyi sırf senin dehan yüzünden kazandılaar. Nasıl bir mantık bu hocaam, olmuyo ama... Boş konuşmaktan bahsediyorsun birde, madem işletme bitirdin şu oranı bana söylermisin; senin belli bir derste verdiğin öğretinin çoklu öğreti gerektiren bir sınavda öğrenci başarısına ki buna öğrencinin bireysel çalışmasını, zekasını, sınav performansını ve sınavın ölçme derecesi gibi değişkenleride katarsak etkisi ne kadar olabilir ve bu orandan kullandığın materyalin, ders programının ve yardımcı testlerin etkinliğini çıkardığımızı farzedersek geriye ne kalır ??? Sana daha nice başarılaar dilerken birilerine karşılık vereceğin zaman daha seviyeli cevap vermeni öneririm, umarım hiçde boş olmayan bu yazıyı dikkatlice okursun... Saygılarımla
hele açıkçı yakalamışlarsa vay haline o adamın..kaç kişi bugun bu kagıt yüzünden güzelim kagıtlarını satmak zorunda kalıp..bu kagıtta yatırımcı olmuştur...o kişilerin şu seans arasındakı ..sürat ifadelerini düşününde uzak dürün ya artık anlayın bu kagıt adamı güldürmez sahibinden başaka ..
gelmeyin bakmayın ya şu kagıda baksana forumda 22 kişi oldu sayın 666 -elixir nerdesiniz ya kurtarın şu küçük yatırımcıyı sizde bu tahtayı çok iyi biliyorsunuz baksanıza forum rokara koşuyor
Net Lot: 124,172 T. Lot: 302,525 Net/Toplam: %41.05 Net(5): -61,996 %-49.93
Alıcılar
İlk 5
Net Lot: 61972
Yüzde: 49.91
Maliyet: 16.120
Satıcılar
İlk 5
Net Lot: -123968
Yüzde: 99.84
Maliyet: 16.107
Alan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 22651 18.2 16.45404
GARANTI YAT. 10563 8.5 16.33672
YAPI KREDI YAT. 10305 8.3 16.26866
AK YATIRIM 9668 7.8 15.90578
TEKSTIL MEN. 8785 7.1 15.06281
DIGER 62200 50.1 0
Satan NetLot % Maliyet
GEDIK YATIRIM 62725 50.5 16.40948
DENIZ YATIRIM 47789 38.5 15.77212
EURO YATIRIM 12984 10.5 15.87845
B.A.B. MENKUL 250 0.2 15.4
METRO YAT. 220 0.2 17.13273
DIGER 204 0.2
hadi geçmiş olsun diğer 62200 lot
gelmeyin bakmayın ya şu kagıda baksana forumda 22 kişi oldu sayın 666 -elixir nerdesiniz ya kurtarın şu küçük yatırımcıyı sizde bu tahtayı çok iyi biliyorsunuz baksanıza forum rokara koşuyor
Walla bu iş eğlenceli olmaya başladı...:D
Sn ale joe boşver ya... herkesin bir bildiği var demek ki..:confused:
Bunlar tecrübe olarak geri dönecektir...:D :D :D
Ama helal olsun adamlara nasıl da yapıyorlar istediklerini:tamam:
foruma bak 27 kişi oldu biz uzak durun dedikçe onlar koşuyor ..daha ne olsun burda bile bu kadar insan varsa türkiyeyi düşünün..adamlara bak ne güzel yapıyorlar operasyonu..herkesin dikkatini çekmişler ..anlamıyormusunuz artık asıl mal boşaltma işlemi 10 liraların altında olacaktır ..herkes ucuz diyecekk.atlayacak..spek pardon diyecek ..ne ucuzu..ben bunları geçen seneler pazardan çok kelepir aldım 2000 liralardan..bana pahalı geldi alın siz kullanın nereyi boyarsanız boyayın. diyecekk...
HADİ B3ENDENDE BU KADAR DERS NOTU YETER tekrar söylüyorum ..kendi düşen aglamaz.......ama neye uzuluyorum biliyormusunuz benim ilk borsa yıllarımda keske faydalanabilecegim boyle bir forum olsaydı...belki şimdi çok çok iyi olurdum..
Arkadaşlar ikinci seansla ilgili yorumu olan mı?
biraz olsun gider mi?
yoksa tabandan açılıp orda kalır mı?
Tabi bu yorum teknik olarak değil yani adamlar ne yapar sizce?
HADİ B3ENDENDE BU KADAR DERS NOTU YETER tekrar söylüyorum ..kendi düşen aglamaz.......ama neye uzuluyorum biliyormusunuz benim ilk borsa yıllarımda keske faydalanabilecegim boyle bir forum olsaydı...belki şimdi çok çok iyi olurdum..
bız gunlerce uyarı yaptık anlayanlar anladı anlamayanlarda kaderıne razı bır sekılde sesszıce beklıyor keskeler eslıgınde
bugune gelırsek bugun teknıkcılerı carptılar 14,4 ıkılı dıp gosterıp asagı kademelere malı yıgarak gıdıyor havası yaratılar ama yukarı cıktıkca totolde para cıkısı suruyordu ve son olarakta grup bılınen ozelıgını gosterdı satıs fırsatı bıle vermeden tabanladı para cıkısı 1 mılton ytl umarım uyarılarımızı dıkat edıp mal alan forumdasımız olmamıstır
sahı burda buyuk ustad MOR lu bır arkadas vardı goren oldumu onun degerlı bılgısıne basvursak ıyı olur bundan sonrası ıcın neler olacagını soyler bıze bıldıgınız uzere sanal karlarla hepımıze ısık tutuyordu nerdeyse para sayma makınesı alacaktı korktum MOR lu arkadas senden en buyuk sensın
BONDE222
06-02-2006, 13:43
Bos laf yapıcanıza takası verin kim satmıs gorelım kim cıkmıs gorelım kafada 4kurum satmadıysa doner yine
Net Lot: 124,172 T. Lot: 302,525 Net/Toplam: %41.05 Net(5): -61,996 %-49.93
Alıcılar
İlk 5
Net Lot: 61972
Yüzde: 49.91
Maliyet: 16.120
Satıcılar
İlk 5
Net Lot: -123968
Yüzde: 99.84
Maliyet: 16.107
Alan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 22651 18.2 16.45404
GARANTI YAT. 10563 8.5 16.33672
YAPI KREDI YAT. 10305 8.3 16.26866
AK YATIRIM 9668 7.8 15.90578
TEKSTIL MEN. 8785 7.1 15.06281
DIGER 62200 50.1 0
Satan Net Lot % Maliyet
GEDIK YATIRIM 62725 50.5 16.40948
DENIZ YATIRIM 47789 38.5 15.77212
EURO YATIRIM 12984 10.5 15.87845
B.A.B. MENKUL 250 0.2 15.4
METRO YAT. 220 0.2 17.13273
DIGER 204 0.2
BONDE222
06-02-2006, 13:45
ilk seansi derinlikle vercek babayiğit yokmu?
BUYRUN SAYIN BONDE222 size takas
al sana ne kurumu ne takası senin gibi düşünenler kaybetmeye mahkum herşeyi sana göstereceklerinimi sanıyorsun bu dandik tahtada ..adamın amacı zaten senin gibi düşünenleri bu tahtada sabit yatırımcı yapmak .takasına bakacagına aç grafigine bakta KORK.nerden nereye gelmiş ne kadar işlem hacmiyle birde bugune bak ..hadi alda zengin ol sy bone
Hosgeldİn Sy.elİxİr
hosbulduk sn alo joe sızde hosgeldınız
daha ne istiyorsun bu hafta 10 liralara gelecek belli olmuyormu bu işlem hacmıyle varır 10 olur ordan gelir 14 olur ama kazanan yine boya fırçası elinde olandır baksana adamlar istedigi gibi boyuyorlar geleni gideni
sizi tebrik ediyorum sayın elixir düşündüğünüz gibi olmuş malın coğu gedik ve deniz yatırımda idi hatta bu haftaki takaslarda yarısını çıkmışlar her ikiside
ilk seansi derinlikle vercek babayiğit yokmu?
bıraz uslubumuza dıkkat etsek sn bonde22 buyrun pastanız ve derınlıgınız
ikinci seans ne yapar bu adamlar fikri olan var mı arkadaslar?
sizi tebrik ediyorum sayın elixir düşündüğünüz gibi olmuş malın coğu gedik ve deniz yatırımda idi hatta bu haftaki takaslarda yarısını çıkmışlar her ikiside
tsk sn bıce bır kısıye bıle faydamız dokunduysa ALLAH RAZI olsun dedıyse bu gurur bıze yeter
saygılarımla
ya elixir i eleştiren arkadaşlar a ben de eleştirmeyin yazdıklarına dikkat edin ve 11500 den ben kaçtım bir daha da ugramadım dedim gene anlamadınız arkadaşlar hesabını da yaparak bunu sizlere açıkladık gene anlamadıysa ky kardeşlerim daha ne diyelim tamtakır kuru bakır bir şirket de dedik eeee daha ne beklersiniz şimdi tekrar yazıyorum 2000 maliyet %10 unu 20000-25000 -lerde boşaltsa %20 sini de bu fiyatlardan boşaltsa mithiş bir lar ve müthiş bir geri kalanlar beleş bu speklere siz veya biz ky de bekleyelim geri 20000 olacak da satacagız diye ne diyelim eskiler riski bilir de yenilereydi benim zerzenişim geçmiş olsun artık demekten başka çaresi de yok sanırım.
yahu dinleyip anlamak çok güzell..tabi ....mesala ben geçen gün 1.70 lerden dardanele girecektimm.iyide gidi,yordu ..foruma girip biraz yazılanları okudum ..kımı kaçacak kimi uçacak kimi geri gelecek bu boş bi hareket diyordu ben mantıgım dogrultunda bana en gerçekçi olanını degerlendirdim ve almaktan vazgeçtim ..tabiki çok iyi oldu..sizin bilmediginiz ama o kişilerin bildigi şeylerden faydalanmak çok güzel..burada yazılanlarıda iyi okuyun ve kiminkisi size daha mantıklı geliyorsa ona göre hareket edinnn....ama şunuda bilin bu adamların malıyeti 2 liralar tabi oda en yüksegi.....onuda ben geçen sene sy..666 nın yazılarından çıkardımm..geçen sene 1. hareketi yakaladım...2. harekette 4 ay bekledim tabi kazanamadım ..neden mi çünkü 15000 lot mal vardı adamlar yükseltirmii..anlayan anladı anlamayan her zaman kaybetmeye mahkumdur ..biz çok kaybettik ..diyorum ya keske zamanında böyle bir forum olsaydı mesala 7-8 sene önce
ben kaçıyorum kalan arkadaşlara bol kazançlar tabiki bu tahta harici ..bu tahtada biraz argo olacak ama ne yapayım belki böyle anlar anlamayanlar...HAŞIRT OPERASYONU oluyor..2. seans 3. seans 5. seans bilmem ama hep haşırt hep haşırt olacak..hadiyin bye bye
Das Kind
06-02-2006, 14:25
yahu böyle bir kağıtta da herkes müneccim kesilmiş ya helal olsun. " uzak durun " " tehlikeli " demek size düşmez.
yok beklenenin tersi olmuş ters obo dan sonra yükseliş devam etmeliymiş.
hangi kitapta yazıyo bunlar.:gulen: :a-o:
bana göre de gayet güzel hareketler yapıyo . su arlar hacimde güzel. ben mallanmayı düşünüyorum mesela.
stopunu belirledikten sonra hiçbir sorun çıkmayacak.:cool:
birileri satıyorsa birileride zararına satmak için almıyor
mesela garanti yatırımın elinde 16337 ortalama maliyetli 10563 lot mal var sizce bunları 12000 den satmak için 45 milyar zarar etmek için mi aldı???
bekleyelim görelim...
birileri satıyorsa birileride zararına satmak için almıyor
mesela garanti yatırımın elinde 16337 ortalama maliyetli 10563 lot mal var sizce bunları 12000 den satmak için 45 milyar zarar etmek için mi aldı???
bekleyelim görelim...
Karşılıklı işlem denen kavramdan haberiniz yok anlaşılan. Adam farklı kurumlardan kendi kendine mal basar, sende aaa maliyete bak bu adam salak mı buradan alcak der atlarsın, zokayı yutarsın.
Valla 1 lot malım var meges :), tabandan sabah alıp yukarıdan vermeyi becerebilirmiyim dedim ona bile fırsat vermediler, korkulur bu adamlardan.
registan
06-02-2006, 15:17
hacimli düşmesi bu kağıdın daha aşağılara doğru yolunun çok olduğunu gösterir.
dikkatli olmakda fayda var..
yıllık grafiğine bakıp ona göre karar vermek lazım..
Wallentine
06-02-2006, 15:36
Aynen katılıyorum, daha çook çırpacaklaar...
Çakıldı kaldı işte...
dipten 48000 lot almazlar herhalde
sahte borsacı
06-02-2006, 15:57
bu kağıdın tek avantajı piyasadaki lot sayısının düşüklüğü..
bu da kontrollü bi manipilasyona olanak sağlıyo...
bu tip kağıtlarda aşağılardan almayı becermek insana sınıf atlatır...
ama 5/10 katlık primden sonra almakta tam tersi sınıf indirir...
bigparadan mali tablolardan bakarsanız 6 aylık satışlar;8,5 trlyn
dyoby nın ;109 trlyn...
kağıt geçen hafta piyasa değeri dyoyu geçmişti...
ikinici bi tek-tu topiği ne aday bi durum...
herkese bol kazançlar...
çözmeyecekler galiba dibi. alımlar çok az ama belli de olmaz.
son yarım saat ama tık yok.
Sanırım, galiba, kesin, aşağılara doğru yolculuk başlayacak...:p
[QUOTE=Elixir]sımdı hacım bıraz cogaldı pazartesı taban yapmaz gıbı taktıklerı
evır cevır kıvır salla
salla sala salla
tıtret
yaptı o tabanı ne diyeceksin hacim artması da gösterge değil demekki:confused:
Das Kind
06-02-2006, 17:29
şu an taban yapması ya da yakın gelecekte yapacağı bu kağıdın dandik oldugu anlamına gelmiyor.
anlaşılan forumu borsadan anlamayanlar basmış.
:gulen:
[QUOTE=Elixir]sımdı hacım bıraz cogaldı pazartesı taban yapmaz gıbı taktıklerı
evır cevır kıvır salla
salla sala salla
tıtret
yaptı o tabanı ne diyeceksin hacim artması da gösterge değil demekki:confused:
sen nerenle okuyorsun yazdıklarımı
o yorum ılk senas ıcın gecerlıydı ve dırek tabanlamaz manasındaydı kaldıkı senas sonu tabanladı sn dk dk yorummu yapacaz ya evır kıvır sala derken sen ne anlıyon alıcı cekmek ıcın ne yaptılar gormedınmı nerenle bakıyon tahtaya pıyasaya malı yedırıncede tabanladılar hıc bı mok bılmıyon yeter artık sus burası ana okulu degıl
Sn. Elixir. Kardeşim bilmeyen adamla uğraşmak zor. Niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki. siz gerekli uyarıları bugüne kadar yeterince yaptınız. En iyisi benim gibi olanları sadece izlemek. Çünkü iyilik yapayım dedikçe nedense yanlış anlıyorlar...
şu an taban yapması ya da yakın gelecekte yapacağı bu kağıdın dandik oldugu anlamına gelmiyor.
anlaşılan forumu borsadan anlamayanlar basmış.
:gulen:
arkadaşım ....acaba bugun kaç kişinin umutları sondü biliyormusun yarında bu filmin devamı sürecek..böyle giderse bu film dahada devam eder ..acı gözyaşı.........hep senin gibiler yüzünden yahu başka kagıtmı yok...biz sadece eski meges yatırımcısıyız. ben 3 liralarda bile bu kagıda güvenmiyordum..şimdimi güvenecem ...üstelik burada bu kagıdı a dan z ye tanıyan arkadaşlar var..tabi şirketi demek istemedim..bu kagıdın salak hareketlerini ..sen daha satayımmı satmayayımmı derken adam bütün malı senin gibilerin üzerine boşaltır farkına bile varamazsınn..yahu zaten senin gibi kek arıyorlar..şu an biliyormusun ...ky lar aglarken ..onlar nerede bu gece kazandıkları paraları harcayacak yer arıyorlardır..yarın öbürgünde devam eder sen kafanı yorma ..
yahu boşuna dememişler cahil dostun olacagına akıllı düşmanın olsunn.....sy.elixir
Sn. Elixir. Kardeşim bilmeyen adamla uğraşmak zor. Niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki. siz gerekli uyarıları bugüne kadar yeterince yaptınız. En iyisi benim gibi olanları sadece izlemek. Çünkü iyilik yapayım dedikçe nedense yanlış anlıyorlar...
normalde topıclere cok gerekmedıkce yazmıyorum megeste ıyı kotu dogru yanlıs tecrubelerımızı paylasalım dedık borsadan bı haber adamın maskarası olduk ya sınır kupu yaptı benı hıcde utanma arlanma yok
bu topıctede son yazım sakın cok dustu dıye atlamayın teknık falan calısmayın bu senet cıktıgı yere gelecek arkasından bır cok zede bırakarak unutmayın adamların elınde kalan lotların malıyetı 0 bence her verdıgı lot gruba kar olarak donecektır
saygılarımla
yahu boşuna dememişler cahil dostun olacagına akıllı düşmanın olsunn.....sy.elixir
:D :D :D
dogru soze ne denır ama anlayabılene
Das Kind
06-02-2006, 18:06
arkadaşım ....acaba bugun kaç kişinin umutları sondü biliyormusun yarında bu filmin devamı sürecek..böyle giderse bu film dahada devam eder ..acı gözyaşı.........hep senin gibiler yüzünden yahu başka kagıtmı yok...biz sadece eski meges yatırımcısıyız. ben 3 liralarda bile bu kagıda güvenmiyordum..şimdimi güvenecem ...üstelik burada bu kagıdı a dan z ye tanıyan arkadaşlar var..tabi şirketi demek istemedim..bu kagıdın salak hareketlerini ..sen daha satayımmı satmayayımmı derken adam bütün malı senin gibilerin üzerine boşaltır farkına bile varamazsınn..yahu zaten senin gibi kek arıyorlar..şu an biliyormusun ...ky lar aglarken ..onlar nerede bu gece kazandıkları paraları harcayacak yer arıyorlardır..yarın öbürgünde devam eder sen kafanı yorma ..
vallahi borsadan zerre anlamayan sizin gibilerin; bu kağıdın bu hareketleri sonucu ocagı filan batıyorsa ya çok zenginsiniz ya da kara cahil.:mad:
bu nasıl bi mantık ve cesarettir ki borsada spk tarafından denetlenmiş ve halka açılması uygun görülmüş bir şirkete ortak olanlara - malı alan ben ve benim gibilere- gelip " yahu sizin gibiler sayesinde yediriolar malı; yapmayın etmeyin " diyorsunuz?
o zaman siz almaın alana da karışmayın.
bence sizin tek korkunuz bu malı almaya cesaret ve bilginizin olmayışı. sıkı bir takip ve sabırla ve en önemlisi öngörü ve zeka ile; bu kagıttan kar elde edileceğini siz de biliyorsunuz ama sizin tek dileğiniz vicdanınızı rahatlatmak adına bu kagıdın batışını beklemek.
ama malesef üzülen siz olacaksınız ve korktugunuz basınıza gelecek; neden girmediginize yanacaksınız:gulen: :gulen: :tamam:
yuru git ya ben sana extremi yollayayımda hangi kagıtlara girdigimi ne kadar işlem yaptıgımı görr...ben zaten bu kagıttan 100 lot 200 lot alıp atayım demem...ben bu kagıda 2 liralardan girdim 15000 lotum vardı 20 lira oldugunda bile üzülmedim neyine üzüleyim ya hadi buda benim son yazım ..diyorum ya KENDİ DÜŞEN AGLAMAZ BU KAGITTANDA ANCAK TUVALET KAGIDI OLUR BU ZAMANDAN SONRA..yanı kaç kişi bugun bu kagıdı 1. seans dipten aldı en yukardan sattı acabada sen bunu becerecen yürü allah aşkına
ilknurdk
06-02-2006, 18:32
Sevgili beyler...
Üslübunuzu bu kadar çirkinleştirmenin bir anlamı varmı? Neden bu kadar gerginsiniz anlamadım. Sonuçla alan almıştır. Satan satmıştır. Satamayan da benim gibi yanmıştır. Lütfen daha fazla dellenip, sizlere ve bu foruma yakışmayan tarzda yazılar yazmayın.
Bir de lütfen bana bir cevap, ben neden bu kağıdı satamıyorum. Sürekli göndüğüm fiyattan satış veriyorum. Ama SATAMIYORUM. neden? Yok mu bana yol gösterecek bir kimse? Elimdeki kağıdı nasıl satabilirim. ACİL YARDIMMM...
Das Kind
06-02-2006, 18:32
sidik yarışına girecek halim yok burada kimseyle ama çok konusmadan siz de parayı bulma konusunda bişeyler yapın. boş boş o kagıda bu kagıda bk atmakla olmuyo bu işler.
bab menkul ün bu kağıtla ilgisi nedir
kayakaynar
06-02-2006, 19:17
http://www.herkul.org/bamteli/index.php?herkultools=08d115ec57df39a8e99328509e20 324a
edep ve tepki adına üslüp nasıl olmalı
sn cendel tşk.
offfspring
06-02-2006, 20:17
ya walentinne sen ne rahatsız bir adamsın ya sanane kimin öğrencilere ne verdiğiniden. sanane 50 saat yeter yetmezden. das kind sana sadece nikine uygun olarak bas git diyorum.git al nerden alacaksan.mawili aferin ikinizde alın satın ne haliniz varsa görün.adamlar size malları kitlerler belki yarın öbürgün tahtayı siz yaparsınız.ne güzel demi.alın 100bin olacak.valla alın yahu.ama bu işten anlayan insanları rahat bırakında sinerji olsun......
bab menkul ün bu kağıtla ilgisi nedir
Üstad Verdiğin adres gerçekten güzeldi edep üzerine...
Eyvallah...
Sevgili beyler...
Üslübunuzu bu kadar çirkinleştirmenin bir anlamı varmı? Neden bu kadar gerginsiniz anlamadım. Sonuçla alan almıştır. Satan satmıştır. Satamayan da benim gibi yanmıştır. Lütfen daha fazla dellenip, sizlere ve bu foruma yakışmayan tarzda yazılar yazmayın.
Bir de lütfen bana bir cevap, ben neden bu kağıdı satamıyorum. Sürekli göndüğüm fiyattan satış veriyorum. Ama SATAMIYORUM. neden? Yok mu bana yol gösterecek bir kimse? Elimdeki kağıdı nasıl satabilirim. ACİL YARDIMMM...
Büyük ihtimal kağıt taban yaptıktan sonra satmaya çalıştığın için satamadın, çünkü alıcısı kalmamıştır.Kaçtan aldığını bilmiyorum ama 24 lerden bu seviyelere inmesi çok çabuk oldu, yukarı bir hareket yapacaktır 15-16 lardan aldıysan sat ama 20 ve üzerilerinden aldıysan elinde tutmalısın.
23/01..+11,89...48.344lot
24/01..+12,56...95.981lot
25/01..-14,59...51.664lot
26/01..-19,10...34.133lot
27/01..+ 4,97...326.622lot
30/01..+ 1.78...299.127lot
31/01..+18,02...221.156lot
01/02..+15,27...165.331lot
02/02..-13,68...59.356lot
03/02..-19.80...75.148lot
06/02..-11,11...349.737lot
Ben Meges hissesi sahibi değilim.Endeksten bağımsız hareket ettiğini düşünerek teknik, temel veya mum hiçbir veriye bakmadan yukarıdaki en basit verilere göre tahta sahibinin tahtadan çıkmadığını düşünüyorum.Tahtadan çıkması şu an için zaten anlamsız olmaz mı?Bu şekilde kağıdı hareketlendiren biri(Meges herhalde yeni bir boya türü icat etmedi) isterse 3 haftada 100 ytl ye bile taşıyabilir neden çıksın?? Tüpraş olayını bahane ederek agresif hareketler yapıyor.Belliki tahta sahibi çok acımasız.Yüksek fiyatlı alan arkadaşlara tavsiyem satmasınlar..
Selamlar
23/01..+11,89...48.344lot
24/01..+12,56...95.981lot
25/01..-14,59...51.664lot
26/01..-19,10...34.133lot
27/01..+ 4,97...326.622lot
30/01..+ 1.78...299.127lot
31/01..+18,02...221.156lot
01/02..+15,27...165.331lot
02/02..-13,68...59.356lot
03/02..-19.80...75.148lot
06/02..-11,11...349.737lot
Ben Meges hissesi sahibi değilim.Endeksten bağımsız hareket ettiğini düşünerek teknik, temel veya mum hiçbir veriye bakmadan yukarıdaki en basit verilere göre tahta sahibinin tahtadan çıkmadığını düşünüyorum.Tahtadan çıkması şu an için zaten anlamsız olmaz mı?Bu şekilde kağıdı hareketlendiren biri(Meges herhalde yeni bir boya türü icat etmedi) isterse 3 haftada 100 ytl ye bile taşıyabilir neden çıksın?? Tüpraş olayını bahane ederek agresif hareketler yapıyor.Belliki tahta sahibi çok acımasız.Yüksek fiyatlı alan arkadaşlara tavsiyem satmasınlar..
Selamlar
Ne yani biraz daha fazla mı zarar etsinler...
Zararın neresinden dönersen kardır demiş atalarımız...
Yeniden 24 leri görecek yani?
Ben alın ya da satın demiyorum. Ama merak ediyorum sizin neye göre satmayın dediğinizi...
Saygılar...
arkadaslar birbirini yiyeceğine,jakkal gibi aydınlatıcı bilgiler verse daha iyi olacak
Dün tabandan 1 lot aldım, 1 lotda bu seans alayım maliyet düşüreyim, ben bu işten para kazancam idda ediyorum.
gene kıpraşır gibi yapıp ne de güzel mal yediriyor adamlar helal olsun be çek ve vur taktigi.
evet herhalde 11.7 den bir tepki çıkışı yapar belki 14-15 lere kadar ama genede ümidim yok eeee ben onlara 11500 den kakaladım geri gel der ama yemezler sn spekler.
sıradan bir gün gene, dip.. Artık alışmak lazım diplere...
İbret olsun borsa alemine...
Dün tabandan 1 lot aldım, 1 lotda bu seans alayım maliyet düşüreyim, ben bu işten para kazancam idda ediyorum.
sn seyfu sen bir bir her tabandan alırsan iyi yatırımcı olursun uzun vadelik tam behhhhh bilirim ki uyanıksındır dönüş tepkisini beklersin.:tamam:
sıradan bir gün gene, dip.. Artık alışmak lazım diplere...
İbret olsun borsa alemine...
sn taita-x haklısın 17 lerde uyardık ky kardeşlerimizi 22 lere çektiler bu uyarı uzerine ama buralardan bile dalıp alan olduysa ne diyelim allah sabırlar versin ve taki bir spek hareketi daha olana kadar ve iyidir diye öven o spek dostları da kaybolurlar artık hep birden dikkat edelim onlara sn elix ire kafa tuttarlardı sırf gündem oluşturmak ve kagıda ilgiyi artırmak için sn elix ir hocanın da bunların bu gündem oluşturma oyununa gelmeden kaçacagını bekliyordum bunu yaptı ama biraz da gecikti be keşke cevap vermeseydi bu zatlara.:gulen: :gulen:
Her neyse olan oldu gene. Ama bakalım ikinci seans ne olucak...
Dibi çözmezler galiba... Dipte kaç kağıt satışta gören var mı?
Bakıyorum da kimsede iştah kalmadı... Yazan eden yok... N'oldu arkadaşlar? Yapmayın ya... Hayat devam ediyor... Olayları güzel tarafından bakın bir de... (Güzel tarafı var mı bilmem ama) ... Hep kazanlcak değil ya bazen kaybetmek de lazım... Bunlar tecrübe oluyor işte...:D :D :D
topiçi boş bırakmışlar eeee baktılar olmuyor o spek yandaşları bile kaçmış helel olsun onlarada görevlerini iyi yaptılar dogrusu.
sizdenbiri
07-02-2006, 12:01
...valla 20 lerden hele hele 23-24 lerden kagida girenlere sabirlar diliyorum...bir de kalkip 1000 lot falan daldilarsa ky olarak yazik yani.
Herseyin bir tadi tuzu karari var...biliyorum cogumuz icin yukselen kagidi elden cikarmak zor oluyor, insanin nefsi 'bekle bir yuzde 10 daha kazanirsin' diyor ama, yok iste isin tuzagi orda...
Yaptin mi bir kac milyar kar sukredecen kardesim...ama yine de bu borsa iste...bakarsiniz 10 dan geri cevirirler.
sn seyfu sen bir bir her tabandan alırsan iyi yatırımcı olursun uzun vadelik tam behhhhh bilirim ki uyanıksındır dönüş tepkisini beklersin.:tamam:
Valla mercek kardeş, sabah bakamadım bir türlü, baktım şimdi yine 12.90 da yatıyor, 1 lot alcaktım ama fırsat olmadı, eee bekleyim artık 2 nci seans alırım tabandan.
10milyonlara geri dönmesine az kaldı bu hissenin SAYGILARIMLA
1 - 2 lotla dip çözülür belki...
ben ve bazı bu kagıdı bilen arkadaşlar uyardıkça ..bizim ne uslubumuz ..ne bu kagıdı bilmedigimiz....her türlü hakarete maruz kaldık ..dünkü yazılara bakarsanız yazmamamız gayet normal..çünkü burada olan bazı arkadaşlar yüzündendir bu sessizlik..gerçi yorum yapmaya ne gerek var herşey ortada ..HAŞIRT HAŞIRT ..yahu yazılan yazılara o kadar gülüyorum ki..hele bir tane çıkmış yukardan aldıysanız satmayın diyor...bu adamı biri ögretsin zararın neresinden dönersen kardır....sanki garantisi var 1 e 10 veren kagıt dönecek ve eski zirvesini geçecek..ooo daha çok aglarlar en güzeli bu kagıdı devamlı olarak ekrandan kaldırmak..yada seyredip ders çıkarmak bulaşmayın
BONDE222
07-02-2006, 14:08
aglama duvarına donmus burası:)))))))))) batarlar tabi hep onu bunu dinlemekten bu hale geldiler cunku cok kazanma hırsı varya sabırlar diliyorum MEgesin topragı bol olsun 5.00 da cenazeyi gömerler yada saat 5.00da bulusalım anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az:))))))))
arkadaşlar yaklaşık 20 sayfadır yazılanları okudum, bu kağıtla hiç bir ilgim olmadı sadece son 1-2 haftada en çok yükselenler ve en çok düşenlerde gördüm, hatta ikinci ulusal pazarda olduğunu bile bilmiyordum, yerini zar zor buldum:) ben kağıtla ilgili bir şey yazmıcam, kafasına göre yorum yapanlara da. sn. elixir'i zaten yaklaşık 6 ay öncesinden tanımıştım bulunduğu hisselerden(pnsut) yanılıyo olabilirim affola, sn. 666'nın da oldukça bilgili, bilgilerine itimat edilmesi gereken bir şahıs olduğunu gördüm. 2inize de ve her şekilde ky'ı korumak için bilgilerini paylaşıp sataşmalara maruz kalanlara çok teşekkür ediyorum. umarım bu sizleri hiç bir şekilde forumdan soğutmaz(ki yazılarınızdan soğumuş olduğunuzu hissediyorum), ve yorumlarınıza devam edersiniz(tabii ki de bu hissede değil, elinizden geleni yapmışsınız zaten). hani derler ya bir musibet bin nasihattan iyidir. umarım böyle bir şeye gerek kalmaz... bol kazançlar dilerim herkese...
ya bu hisse sizce burdan daha aşağı düşermi???
ya bu hisse sizce burdan daha aşağı düşermi???
Geldiği yere bak... :D :D :D
Nasıl geldiğine bak... :gulen: :gulen: :gulen:
Yani bu hisse ile ilgili çıkar mı düşer mi diye yorum yapmak yanlış olur... :cool:
Bunlar harbi ş…siz şimdi biraz bekletip yada yükseltip bugün yarın yine bascaklar arkadaşlar sakın ama sakın denemeye kalkmayın burdan gelecek para varsın gelmesin belki bugün % 10 kazanırsınız bazı ky kardeşlerim ama 3 kişi kazanıyosa yarın 50 kişi kaybedecek onun için uzak duralım bırakın şu ş…siz insanların olduğu kağıdı
Sağlam operasyon devam ediyor, çok işlem yaptırdılar, sanırım yeni alıcılar gelsin diye yapıyorlar.
Burdan kaldırabilirler artık, ama gerçekten çok riskli.
tavan olur olmaz ama girmeyin lanet olsun bu kağıda sakın ola burdan alırım tavandan satarım çorba alırım bugün bazıları salak ben bu işi biliyom gibi sözlerle avunmayın çok yanarsınız varsın 30000 olsun beni ilgilendirmez sizide ilgilendrimesin bu kağıt film olur adı mı? Bir Ş.…in Hikayesi
Burdan kaldırabilirler artık, ama gerçekten çok riskli.
Aman seyfu kardeş senide dinleyenler var senin yorumun biziim içinde öenmli aman gözünü sevem herkes okumuş değil senin yazdığın ilk kısma aldanır sonra alırlar burdan kaldırabilirler demişin ama kaldırcaklar da sonra kime sokcaklar orası meçhul
Das Kind
07-02-2006, 15:53
ahahha
tavan yapabilirmiş.
bu forumda yazı yazma hakkı verilmeden önce bi sınav filan yapılsa iyi olur. bugün sonunda tavan yapma şansı var mı bu kagıdın. hiçbir analiz yapmadan. hiçbir tecrübge olmadan herkes koftiden uzman oldu basımıza.
bugun hiçbir cacık olmaz. belki birkaç gün daha sürer düşüş.
sonra yatay bi seyre girer filanç
ama girip çıkacagınız fiyatı iyi bilmek lazım
kötü kagıt yok. ama gerizekalılık vardır
alpago o kalkanlar umarım sana girer arkadaşım
profiteer
07-02-2006, 15:55
[QUOTE=seyfu]Burdan kaldırabilirler artık, ama gerçekten çok riskli.tahtaya da bile görünmemeli
Valla ben kimseye alın yada satın demiyorum, ama birazda mantıklı olmak lazım, elinde kağıdı olanlar açısından söyledim, artık aşağılara salmazlar diye, yoksa çok bilsem kendim alırım. Herkes kendi kararını kendisi verir. das kind sanırım artık yazamamalı bu sözlerden sonra.
Burdaki birkac terbiyesizin temizlenme vakti geldi.
Das Kind
07-02-2006, 16:40
sebep?
arkadaşlar size şu fiyattan girdiğinizi varsayarak tek tek nerede stop olacagınızı nerede tekrar alacagınızı söyleyecem.:gulen: :gulen:
selçuk efendi
07-02-2006, 16:44
ahahha
tavan yapabilirmiş.
bu forumda yazı yazma hakkı verilmeden önce bi sınav filan yapılsa iyi olur. bugün sonunda tavan yapma şansı var mı bu kagıdın. hiçbir analiz yapmadan. hiçbir tecrübge olmadan herkes koftiden uzman oldu basımıza.
bugun hiçbir cacık olmaz. belki birkaç gün daha sürer düşüş.
sonra yatay bi seyre girer filanç
ama girip çıkacagınız fiyatı iyi bilmek lazım
kötü kagıt yok. ama gerizekalılık vardır
alpago o kalkanlar umarım sana girer arkadaşım
arkadaşım,
1- o son satırda yazdıın lafı birazdan sana yedirirler..
2- orda Alpago arkadaşım senin kızdıın lafı saadece alıntılamış.. okuduundan da bihabersin...
Burdaki birkac terbiyesizin temizlenme vakti geldi.
sn 666 geç bile kalındı sanırım ky açısından bu zamanında yapılmalıydı.
Das Kind
07-02-2006, 16:55
kime sokacaklar demek malı alanlara hakarettir. dolayısıyla bize hakarettir. tabi ki cevabını veririz
kime sokacaklar demek malı alanlara hakarettir. dolayısıyla bize hakarettir. tabi ki cevabını veririz
Eğer hakaretse ben ky düşmanıyım ama yazılara bak ben kimse almasın diyorum sen ise <b>malı alanlara hakarettir. dolayısıyla bize hakarettir.</b> diyosun sen komisyon mu alıyon her saat bu antikalardan çıkıyo kağıdı koruyo hayret bişi kim alcak diyon yükselince alacan ölemi o zaman sen al hem hisseyi al hem bu kadar kişiden küfürü al bırakın da o tek başına alsın megesi terbiyesiz insan inşallah sen ve senin gibiler yüzünden bu insanlar daha çok kaybetmez umarım
manzara mide bulandırıcı ama taban yaptırmadılar galiba 12 yi direnç olarak seçtiler... Eh napalım herhalde bu da kötünün iyisidir..
anladık bu kağıt beş para etmeyen bir kağıt,ne alınır ne satılır,artık bunları tekrarlamanın gereği yok,hiç kayda değer birşey yazılmaz oldu burada
offfspring
07-02-2006, 22:37
kağıt kalitesini yitirdikçe forumda kalitesini yitirmeye başlıyor.bugün 45000 lot daha piyasya salmışlar.eşine dostuna değil heralde.yazıkki aynı numaraları yer oldu ky.ama kim ne isterse alsın ne isterse satsın.karışmayın bu kadar ısrar niye 1 kere söylenir 2 kere söylenir yada sorana yardım isteyene söylenir.şansın varsa bu kağıttan kazanırsın ama sadece şansın varsa. ama aklın varsa bulaşmazsın.asansör hareketlerde güzel kazanabilirsin.güzelde kaybedersin....inşallah 50 100 lotunuz yoktur.sağlam lotunuz vardırda konuştuklarınız bi işe yarasın.hade rastgele inşallah kazanırsınız..........valla söylediklerini ciddi paralarla yapan ve çarpılmayanları tebrik ediyorum.....ama malı yersenizde nefes alamazsınınz elinizi yüzünüze getiremezsiniz.....uyarmıyorum sakın yanlış anlamayın uyardığımı zannedip hakaret etmeyin........maşallah...................
benim asıl üzüldüğüm ne biliyor musunuz....
burada ahkam kesen bazı 'büyük üstatlar!!'ı 1-2 sene sonra da hala bu topicde bulabiliriz... İlerki zamanlarda, yeni gelecekler tarafından saygı gören 'meges yatırımcıları' olarak, spece hakaretler yağdırır, ' niye gitmiyor bu kağıt 2 senedir', 'en ucuz kalan kağıt bu' türünden yorumlar yaparlar, yeni geleceklere akıllar verirler...
Eee, kolay mı bi kağıdı senelerce taşımak..
Herkesin kendi parası, ne isterse onu yapar..
PS: Sopalı ÖÖrtmenim, 'beni tanımıyon, çok gonuşma. Ben 50 saat ders veririm, üstüne de borsada kelebek gibi uçar arı gibi tokarım' diyordunuz.
Hayırdır, hastalandınız mı sesiniz pek çıkmıyor..:p
Al-sat önerisinde bulunmak forum kurallarınada aykırı, alan alır satan satar, alanlarıda bu kadar aptal yerine koyup rezil etmeninde alemi yok, yazılanlar ortada, herkes öğrenmiştir bişeyler, bu dakikadan sonra alan zaten risklei satın alıyor demektir, belkide kazanır, bu kadarda ahkam kesmek çok gereksiz bence,
Banvit ve şeker piliçteki talep artışı megesteki büyüklerin pozisyonunun bir kısmını oraya aktarmasının alakası varmı diye düşünüyorum ama bir yandanda toplantıya sadece 10 gün kaldı.. Umarım herşey yolundadır zira dumanlı yolda yürümeye benzedi bu durum..
yaarkadaslar 12700 maliyetim var ne yapacağım. bilemiyorum
S161803398875
10-02-2006, 19:14
Arkadaşlar bu tahtayı BAB yaptı ve maliyeti 2.00-3.00 bulaşmayın yani elindekinin 1/8 ini satsa maliyetini kurtarıyor gerisi zaten beleşe gelir.
Bilgi olsun
buzzybee
10-02-2006, 19:16
yaarkadaslar 12700 maliyetim var ne yapacağım. bilemiyorum
selam
çogu kişiye göre oldukca iyi bir maliyet
Bu kagıtta yapılan hareket hakkında yorum yapmak oldukça zor. Düşüşün nerede duracagı ile ilgili bir fikri olan var mı yoksa coktan tuvalet kaıdı mı oldu elimizdekiler ve farkında deiliz.
borsada bu sekilde sert dusus ile hareket yapılan kagıt sayısı az peki bu tip bir hareket (24,40 dan 10.80 e ) aynı zamanda spekin elindeki malın degerini de dusurmuyor mu.
Cevaplayan bir arkadas olursa cok sevinirim.
artık bu kagıt hakkında kimse yorum yapmaz....zaten bunun hakkında yorum çok yapıldı..önceki sayfaları okuyup ders almadıtsanız..bu8 saatten sonra bu hisseyi alana spek yardım etsin..nasıl siz 1 e10 veren kagıdı alıp spege yardım ettiysenizzz.....araştırın bulun adamı ..başka yapacak birşeyiniz yok...bana göre 5 lira bile fazla bu hisseye....çünkü geçen sene bu zamanlarda benim 2 lira malıyetli hisselerim için 5 liralar hayaldii...
Ekrem Tuğlacı
10-02-2006, 19:47
artık bu kagıt hakkında kimse yorum yapmaz....zaten bunun hakkında yorum çok yapıldı..önceki sayfaları okuyup ders almadıtsanız..bu8 saatten sonra bu hisseyi alana spek yardım etsin..nasıl siz 1 e10 veren kagıdı alıp spege yardım ettiysenizzz.....araştırın bulun adamı ..başka yapacak birşeyiniz yok...bana göre 5 lira bile fazla bu hisseye....çünkü geçen sene bu zamanlarda benim 2 lira malıyetli hisselerim için 5 liralar hayaldii...
çok doğru söylüyorsunuz.:aglayan:
buzzybee
10-02-2006, 19:48
çok doğru söylüyorsunuz.:aglayan:
sanırım iyi bir ders olur bu bizim gibi ky lara
Eskiden TUMTK vardı simdi MEGES...
Daha çok can yakacak... 1 verir 10 alır sizden...
Tahtasını bile izlemeyin bence... uzak durun arkadaşlar...
Yatırım kagıdı degil bu.. oyuncu kagıdı... Yok efendim ben biraz tecrübe:gulen: kazanmak istiyorum diyorsanız o zaman eyvallah...:tamam:
Kazanabilirsiniz ama çoooook şanslı olmalısınız.
İbretlik kagıt... ibret olsun borsa alemine
Ben biraz tecrübe kazandım da ordan biliyorum:gulen:
lifestyle
11-02-2006, 02:11
bu kagıtta olan arkadaslar...herkes birşeyler soyluyor...ama bunların cogu dogru şeyler.....MEGES 100 bıle olsa bulaşmayın....300 den fazla kagıt var...borsada fırsatlar bıtmez....12 aylık bılancolar acıklanacak....ucuz kalmış banka,holdıng,sanayi,inşaat şirketlerını ınceleyıp bunlardan pozisyon acın...emin olun kazanacaksınız...belkı bıraz agır gıderler ama sonucta onemlı olan kazanmak......bu meges gıbı hısseler belkı kısa surede buyuk paralar kazandırır ama hastalık yaptıgı ıcın emın olun kazandıgınızın 3 katını gerı almazsa ben namert bır ınsanım......ben kendımden bılıyorum...borsada 2000 yılında batırdıklarımı ıbret alıp akıllanıp 2005 yılında banka hısselerınden 3 katı fazlasıyla kazandım....kumar hısselerının ınankı faydası olmaz para kazansanızda hayrını gormezsınız....su an emınımkı bırcok ınsan megesten dolayı cok zor duruma duştu...belkı 6 lı fıyatlara ıner belkıde 20 lı fıyatlara gerı cıkar...ama kendınıze bır ıyılık yapın MEGES ten uzak durun.....herşey gonlunuzce olsun.....
yarın acıklamalı full analız gonderecem herkes bu ıbretlık olayı gorecek acı gerceklerle yuzyuze gelıcekler merak etıgınız butun cevapları bulacaksınız
ılk once fılmdeki karakterlerı tanıyalım
bab.... fılmın perde arkasındakı babası gızlı kahramanı
gedık.... fılmın esas oglanı tahtayı forse edenbas oyuncu
tekstıl... dıger esas oglan gedıkle karsılıklı ıslemler yapan tahtanın domıne edılmesını saglayan yardımcı aktor
denız..... fılmın en acımasız karakterı hep satıs kısmında
alfa.... fılmedeki fıguran gorevı ayakcılık
alan... dıger ayakcı fılmın son sahnelerınde cıkmaya basladı
gfc.....fılmın sessız oglanı cok karısmıyor ama her daım her ortamda bulnuyor
euro... dıger fıguran kurum
is yatırım.... bu kurumda fılmde cok gorunuyor burayıda kulanıyorlar ama ky dedıgımız yatırımcılarda cok kulandıgından saglıklı sonuc cıkarmamız zor
bır kac tane daha var ama onların rolu cok az oldugundan yazmaya gerek yok
sımdi fılmın kahramanları son 10 gunde neler yapmıs bır bakalım asagıdakı pastaya bakarken alt tarafında ıslemlerı goreceksınız satıs kısmındakılerı aldım ozelıkle gorup ınceleyesınız dıye
fılmde son 10 gunde kım ne yapmıs gorelım bı
asagıdakıde takası daha bu takasın t+2 var yanı son 2 gun ıslemlerı takasda degıl daha
asagıdakı resme ıyı bakın ozelıkle takasında artıs olan kurumlara hepsıde kucuk yatırımcı dedıgımız vatandasların kurumları
onemlı derslerın bulundugu grafık GAME OVER
registan
11-02-2006, 13:00
sayın elixir
açıklamalarınız için teşekkürler..
------------------------------------
1 lot bile megesim yok.
tepki amaçlı 8 lot 12.40 dan aldım 12.60 dan sattım. tekrar 8 lot 12.30 dan aldım 12.70 e satış yazdım baktım kağıt yukarı değilde aşağılara gidecek aktifden 12.20 ye verdim kurtuldum. 10-15 dakika sonra kağıt 11.60 sonrada 10.80 dip oldu. iyiki satıp lanet kağıttan kurtulmuşum. allah diğer kalanlarında kâr ile çıkmalarını nasip etsin. amin.
--------------------------
ky yi aydınlattığınız için sağ olun..
oyun bitti..
.....zede olmaktan ky zor kurtulur..
adamlar bu işi çok iyi yapıyorlar..
biz ky lerde buna hep alet oluruz..
yorumun son kısmı cıkmamıs belkı patron bu senedını yıne toplar ama toplayacakları nokta buralar degıl toplarsa ben cok cokasagılardan toplar dıye dusunuyorum
sımdı burda yazan bazı bazı nıklere soru sormak ıstıyorum
protra : megesle dyo yu karsılastırıyordun neye dayanarak kıyaslama yapıyordun bılonco karsılastırmasını bılıyormusn tabırı caızse dagdakı cobana sorsan bunu o bıle verılere bakarak ne oldugunu gorebılırdı senet prımlenınce iş oyle alaycı yazmakla dokundurmakla olmuyor nedense sımdı ortalıklarda gozukmuyorsun fare ıle fıl ın karsılastırması yapmanı ıbretle okuduk:) ve yenı bır sey daha ogrendık
mawıli: ne oldu nerelerdesın gozukmuyorsun dersını aldınmı ama tahmınım sen bu senedı yıne aldın cunku kasıntı basıyordu senı ınsalah almısndır ve carpılmısındır ınan aldıysan cok sevınecem senın mor olusunu gormek buyuk zevk verır bana ayrıca athena gıbı kıvırmanda cok hos
das kınd : bır oncekı gonderınde aldıgını beyan ettın bır sonrakı gonderınde nerden alınacagını yazacaktın hata araya bır kacda hos olmayan sozler kattın
sanada 2 sorum olacak nerden alınacagını bu kadar ıyı bılıyorsun neden yuksekten aldın yazdıgında senet 14,5 17,8 cıvarlarındaydı hayır ben cok once aldın malıyetım dusuk dıyorsan neden satmadın karını realıze etmedın malıyetın yuksekse neden bu noktalardan yaptın alım noktasını bılıyorsun nasıl olsa cesaretın ve bılgın buna yeterdi burda kı koftıden uzmanlara (sızın tabırınız)verecegın cevabını merakla beklıyoruz
yorumun son kısmı cıkmamıs belkı patron bu senedını yıne toplar ama toplayacakları nokta buralar degıl toplarsa ben cok cokasagılardan toplar dıye dusunuyorum
sımdı burda yazan bazı bazı nıklere soru sormak ıstıyorum
protra : megesle dyo yu karsılastırıyordun neye dayanarak kıyaslama yapıyordun bılonco karsılastırmasını bılıyormusn tabırı caızse dagdakı cobana sorsan bunu o bıle verılere bakarak ne oldugunu gorebılırdı senet prımlenınce iş oyle alaycı yazmakla dokundurmakla olmuyor nedense sımdı ortalıklarda gozukmuyorsun fare ıle fıl ın karsılastırması yapmanı ıbretle okuduk:) ve yenı bır sey daha ogrendık
mawıli: ne oldu nerelerdesın gozukmuyorsun dersını aldınmı ama tahmınım sen bu senedı yıne aldın cunku kasıntı basıyordu senı ınsalah almısndır ve carpılmısındır ınan aldıysan cok sevınecem senın mor olusunu gormek buyuk zevk verır bana ayrıca athena gıbı kıvırmanda cok hos
das kınd : bır oncekı gonderınde aldıgını beyan ettın bır sonrakı gonderınde nerden alınacagını yazacaktın hata araya bır kacda hos olmayan sozler kattın
sanada 2 sorum olacak nerden alınacagını bu kadar ıyı bılıyorsun neden yuksekten aldın yazdıgında senet 14,5 17,8 cıvarlarındaydı hayır ben cok once aldın malıyetım dusuk dıyorsan neden satmadın karını realıze etmedın malıyetın yuksekse neden bu noktalardan yaptın alım noktasını bılıyorsun nasıl olsa cesaretın ve bılgın buna yeterdi burda kı koftıden uzmanlara (sızın tabırınız)verecegın cevabını merakla beklıyoruz
oyy oyy oyyy kızdırmışsınız sevgili abimi:Dabi tek kelimeyle "mükemmel" açıklamışsın olan biteni..hakikatten ibretlik bir tahta,herkes umarım gereken dersi çıkarmıştır:tamam:
Sayın Elixir haklı söze ne söylenebilirki.Tek kelimeyle eline ve kalemine sağlık.
Güzel yorumun topiğe renk katmış.Çalışmalarında başarılar dilerim.:tamam:
onemlı derslerın bulundugu grafık GAME OVER
bu senette daha önce de aynı şeyler oldu ve 5 sene sonra yine aynı 1600 den 24 bin ler daha ne beklemek lazım anlamıyorum grafik ne demiş bir bakın gider gider gider demiş orada bir büyük V eeeee yapmış (giderim giderim V tepe taklak inerim) ordan ilerisi tepetakla inmek olmuş .grafik bence bunu anlatıyor..çok kazanayım derken elinizdekileri kaybetmeyin giden gitsin gitmeyenlere bakın artık gitmeyenler gidiyor..
eline sağlık elixir tesekkurler
lifestyle
12-02-2006, 00:06
arkadaslar artık bu meges olayı kapansa dıyorum..SİZE YENİ BIR MEGES.....colanın arzı yaklaştı...ARFYO 273---İYİ TAKIP EDILIRSE HER TAVANDAN VERMEK KAYDIYLA COLA ARZI SURESINCE IYI PARA KAZANDIRACAGA BENZIYOR...BU HAFTA 300 UZERINI KESIN DENEYECEKTIR...MEGESLE UGRASACAGINIZA BENCE ARFYO TAKIP EDIN....BANA HAK VERECEKSINIZ
kayakaynar
13-02-2006, 12:15
taban...
Meges Boya, Kamuya Aciklanmamis Ozel Bir Durum Bulunmadigini Bildirdi
02/13/2006 - 11:20:00
Meges Boya Sanayi Ve Ticaret A.s. Nden Gelen Yazi: Sirketimizin
Hisse Senetleri Uzerinde Gerceklesen Olagandisi Fiyat Ve Miktar
Hareketlerine Iliskin Olarak Kamuya Aciklanmamis Ozel Bir Durum
Bulunmamaktadir.
-imkb-
..................:p :p :p :gulen: :gulen: :gulen: .............
Wallentine
13-02-2006, 13:04
Bulunmamaktadir.
-imkb-
Yaw yüzsüzlüğünde bir raconu olur, olağandışılık yokmuş... Siz onu birde garibim kylere sorun. Umarım millet vaktiyle yapılan uyarıları dinlemiştiir...
Bulunmamaktadir.
-imkb-
bu durumda spk yani sermaye piyasası kurulu yeni açılımı ne olur.
bana da çok olagan geldi...
açıklamaya gerek yoktu sn meges boya...ky leri düşünüp zahmet etmişşiniz...içimiz rahatladı saolun varolun...
aslında eksin açıklama olmuş ..bana kalırsa şöyle bir açıklama beklerdim...MEGES BOYA OLARAK.....SPEKLERE VERDİGİMİZ BADANA FIRÇASIYLA KÜÇÜK YATIRIMCILAR İTİNA İLE BOYA BADANA YAPILMIŞTIR.....dogrusu bu olmalıydı........................
arkadaslar artık bu meges olayı kapansa dıyorum..SİZE YENİ BIR MEGES.....colanın arzı yaklaştı...ARFYO 273---İYİ TAKIP EDILIRSE HER TAVANDAN VERMEK KAYDIYLA COLA ARZI SURESINCE IYI PARA KAZANDIRACAGA BENZIYOR...BU HAFTA 300 UZERINI KESIN DENEYECEKTIR...MEGESLE UGRASACAGINIZA BENCE ARFYO TAKIP EDIN....BANA HAK VERECEKSINIZ
sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi gerekir
okumus ramazan
13-02-2006, 21:26
meges nereye gıdıyor acaba?
yardımcı olabilecek
arkadaslar yolgöstermenizi rica ediyorum
:hmm: :hmm: dibe gidiyor dibe 2000 liralara gelecek benim maliyetim 12700 battık battık anlıyacagın:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
registan
14-02-2006, 11:04
9150 meges alınır.
o dediğiniz fiyattan alınmaz..
%15 risk almış olursunuz.
8.00-8.10 seviyesinde kuvvetli bir direnci var oraya kadar gevşemesi beklenmesi gerekiyor..
Biraz toparlanmaya çalışıyor gibi bugun.
Desteğine kadar beklemeyebilir..
registan
14-02-2006, 11:27
benim şahsi görüşüm..
8.00 da ki desteğine kadar çekileceği düşünüyorum.
Ata Online'a 9 bin lot yuklemisler 9.20'den. Alin arkadaslar alin.
Duzeltme: 7 bin lotu tabandan geldi. Akillilari boyle carparlar iste. 7 bin lot alacaksin da kagit cikacak. Boyle tabana yapistirirlar. Gelip birisi de 3 lot aldim 5 lot aldim diyor. 25-8 ooo.
Tahtayi yapan gruba helal olsun. Cikarken de inerken de butun hareketleri kaliteli.
her tabandan bir tane alıyorum belki yükselir diye bekliyorum
aslanım meges hadi 5 liraya az kaldı başarılarının devamını dilerim....gerçi 5 lira bile pahalı ama oradan belki tepki gelir..buralar hala çok pahalı..syn.666 dedigi gibi yabancı biri tahtaya girsin ne destek kalır ne direnç yani adamlar at oynatıyor..kılıcını çekeni hemen öldürüyorlar..asıl mal boşaltma daha başlamadı..zaten ondan sonra bu kagıttan birşey beklemeyin grup elindekilerin tamamını ..kim nerden istiyorsa verecek..ve kagıdı kaderine terkedecek belki yıllar sonra aşagılardan toplayıp yıne zirvesine getüirirler...ama yıllar sonra ..boşverin tepkiyi falan ..sonra av olursunuz
registan
14-02-2006, 13:21
bencede bu kağıt adama batırır..
tepki falan bakmamak lazım.
adamlar kafay