View Full Version : MEGES Meges Boya
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
biz sizin kadar sanslı değilmisiz maalesef:( 1500 lot + 37000 lot malla 8 aydır 2600 den bekliyoruz herhalde 3 yıl kadar daha (o zamana kadar batmazsa yada kalpte gitmezsek) bekleriz herhalde. bu düsüs1200 yada nominalde durur herhalde.
bir de saka yapar gibi kar dağıtım haberi yapmıslardı 2 gün öncesinde :
Bu kağıtla kimse ilgilenmiyor sanırım. Takas bilgilerini istemistim 2 gün önce ama ... neyse düşenin dostu olmazmıs zaten (amma da duygusal olduk iyimi ) :(
zamanlama
27-03-2007, 23:33
http://img19.imageshack.us/img19/5906/sil1yj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img504.imageshack.us/img504/4281/sil2sg8.jpg (http://imageshack.us)
veriler eksik değilse takasıda bugünki hareketide bu..ekspresin 150bini büyük ihtimalle denizin satışıdır..37bin lotluk para yatırılıcak bi hisse deil ama tabi sizin kararınız olmuş bitmiş bişey..yanlız dünkü haberin sonunda şirketin kendini kötülemesi yani BU DURUM, SIRKET'IN SUREKLILIGINI DEVAM ETTIRME KABILIYETI UZERINDE BIR BELIRSIZLIGIN VARLIGINI ISARET ETMEKLE BIRLIKTE demesi acayip,, gözaltı pazarındakiler bile yok borçlarımızı ödüyoz yok batmıyoz diyo buda gerçekçi adamı oynuyo..dün kapanışta ben haberi görmeden 1,88den aldım haberi seans kapandıktan sonra okudum elimde patladığını anladım açılışta 1,78den sattım..ama 2. seans 7 kere alıp sattım o aradaki farkı o beylerden iade aldım..ne olur dersen şirket böle cümleler kurarsa yerinden kalkamaz..olumlu şeyler sölerlerse tam spek kağıdı zaten uçururlar hemen..he zarar ne olcak dersen orasını bilmem,ortaklarına başvurcakmış baksana :wink:
shadowdeath
27-03-2007, 23:41
Scouty arkadaşım senin adına üzüldüm. Ben bu kağıdı ilk kez geçen sene 2006Temmuzunda almıştım. 3,7 den ve 4,50 den çıkmıştım. Sonra 4,02 den aldım ve düştükçe düştü, düşüş o düşüş... Ta ki 2,90 a gerileyene kadar sabrettim ve dünyanın zararıyla çıktım kağıttan. En son 2,10 dan başlayıp da 2,80 e giden o hareketinde yakaladım kağıdı ve zararın büyük bölümünü kapatmıştım...
Burada olmasa da başka forumlarda bu kağıdın sürekli bela sinir ve çok belirsiz bir kağıt olduğundan sürekli uzak durulması gerektiğinden ve 1,70 i çok yakında görebileceğinden bahsettim durdum. Ama dinlemeyen çok oldu; dinleyen de çıktı ama o kadar çok değil...
Bende herkes gibi ilk başlarda yeniden yükseleceğini düşünürken şirketten hiçbir iyi haber çıkmaması durumu bu noktaya getirmiştir.
Şimdi bundan sonra ne olur derseniz şirketin gönderdiği yazı içler acısı...
Yapacak birşey yok artık. Burada kalacağını pek düşünmüyorum. Daha da aşağılara salınacağını düşünüyorum. Rakam telaffuz etmek istemiyorum artık. Sadece 2004 e geri döner diyebilirim size. :(
Takas dökümlerine buradan ulaşabilirsiniz.... (http://www.foreks.com/hisse/pages/takas.jsp?bastip=bakiye&seciliHisseIdx=221&hisse=MEGESEL&kurum=----+KURUMLAR+-----&order=stk0GO&by=desc)
tesekkürler ilginize arkadaslar.
Sizin de dediğiniz gibi beni de sasırttı açıklamalar. Binilen dalı kesmek gibi bir sey bu olay. Bedelliye katılımdan beri TEB deki toplu mal dikkat çekici. Bizdekiler TEB dekilerin yanında devede tüy kalır ama herkesin bütcesi ayrı tabii. Düşünsenize adamların zararını , nereye kadar...
Ayrıca eskilerde dendiği gibi: ' Lafla yürüyen peynir gemisi ' misali. Memlekette her sey laflarla değisiyor. Ondan sonra gelde ayak uydur. Yarın bir gün yok kredi aldı , yok 3 aylıkta zarar kapanıyor derler (ki derlerse) birileri yine köşe olurken birileri de zarar kaydeder. Ve tüm bunlar olduktan sonra bile kimse de noooluyor kardesiim, bu manipülasyondur bu spekülasyondur vs. demez.
Hani bir mucize olurda zararı kapatırsam bende yurt dısı piyasalarda oynayacağım artık , yeter valla bıktım artık :(
açıklamanın türkçesi:
"ya bedelli ya da kapatır giderim şirketi kardeşim."
shadowdeath
01-04-2007, 14:30
...............
http://img292.imageshack.us/img292/322/meges040107zd3.jpg
Yukarıdaki grafik 04.01.2007 den alıntıdır. Şimdiki grafikle karşılaştırınca pek de birşey değişmemiş gibi. Deniz ve İŞ satmış millet almış....
arkadaşlar geçen seneler yaptıgı hareketten sonra .yuksek fiyatlardan ..mıllete kakaladıkları ..malları..dusuk fiyatlardan nasıl yerıne koyacaklarını bu adamlar çok ıyı bılıyor....boyle haberler çıkartacaklar..ve batacak ..diye dusunen yatırımcıların mallarını yok pahasına ellerinden alacaklar...yoksa bu şırketin batacagını ben dusunmuyorum..buda 1.6 lsrdsn 24 lıralara giden kagıt uzerinde oynanan oyunun bı bolumu..bu saatten sonra artık spek kagıt toplayacak...k.yatırımcı ..şirket batmadan kaçayımda zarar ne olursa olsun diyecek...spky dusen iş bu haberleri iyi araştırmalı..ama nerde...neyse arkadaşlar..sonuçta adamlar palanlarını ıyı yapıyorlar..dedigim gibi batmaz bu meges...ama 1 lırada olabılır ..çunku amaç çok ucuza mal toplamak..
DYO tavan oldu megeste hareket var ama dikkatli olmak lazım kağıdı ellerindenmi çıkartıyorlar yoksa topluyorlarmı anlamış değilim. derinlik verebilecek arkadaş varsa lütfen yardımcı olsunlar.teşekkürederim.
kapkankaan
11-04-2007, 22:15
bu fiyatlardan alım uygun mu işte orası karışık hissenin durumu belirsiz buralardan aşağılara salınma ihtimali yüksek ancak babaların elindeki maliyet belli çok yüksek bu fiyata göre en az iki katı fakat hissenin durumu karışık eger hisseyi gözden çıkarsalar bu fiyatlar tavan sayılır şu an karışıklık hat safada
shadowdeath
12-04-2007, 22:32
http://www.foreks.com/hisse/pages/takas.jsp?bastip=bakiye&seciliHisseIdx=220&hisse=MEGESEL&kurum=----+KURUMLAR+-----&order=stk0GO&by=desc
Asıl soru meges'e ne olacağı değil, meges yatırımcısına ne olacağı ...
17-4-2007 de Genel Kurul da ne kararlar alınmıs acaba ?
Bence böyle radikal kararlar alınmalı:
8 aydan fazla bekleyenlere madalya takılacak,
Acaba bugün ne kararlar (!) çıkmıstır =?Zamansız açıklama yapılmayıp, peşpeşe tabanlar olmayacak
Meges Marshal dan da iyi olacak, Dolayısıyla en az 20,000 olacak
Tüm kimyasallar ve boyalar meges olacak
Tek marka Meges olacak
Eskiden olduğu gibi herkes kısa kes meges diyecek
%200 bedelsiz ve %80 temettü verilecek
endeks 47000 deyken 1.500 lira olan meges , dünya krize bile girse , endeks 19000 e düsse bile 7000 liradan aşağıya düşmeyecek
imkb 30 a dahil olacak
Artık milleti tırtlatamayacak
vay be kendim yazar kendim okur olmusum galiba, kimsecikler yok burada, 10000 puan yükselen borsada 1540 a gelen kağıt artık nominale de gelir dibe de vurur herhalde, neyse yakında tek sahibi ben kalacam herhalde bugüne bugün yabancı patronları olup 1000 lira olan bir kağıd hemde , ne diiim artık,nasılsa kimsecikler yok, kendim der kendim okurum
nomak101
30-04-2007, 16:30
Bu kağıdın bukadar sağlam duracağını tahmin edemezdim.
shadowdeath
02-05-2007, 00:09
Bu kağıdın bukadar sağlam duracağını tahmin edemezdim.
Sağlam mı, hani nerde :he: :he:
Daha bismillah borsadaki büyük düşüş yeni başladı.
Seçim tarihleri bir kesinleşsin de ondan sonra görüşelim....
Aşağıda bekliyorum seni MEGES :wink:
nomak101
02-05-2007, 11:33
***MEGES***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ, ŞİRKET HABERLERİ- (01 MAYIS 2007)
Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 01.05.2007 tarihli yazısı
aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimiz yönetim kurulunun 01.05.2007 tarih ve 345 nolu kararı
ile;
17.04.2007 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında 1 yıl
süre ile görev yapmak üzere seçilen yönetim kurulu üyeleri arasında
yapılan görev bölümünde, yönetim kurulu başkanlığına Gerardus Louis
Hendrikus Maria Jansen'in, yönetim kurulu başkan vekilliğine Andreas
Fehren'in seçilmesine, toplantıya katılanların oybirliği ile karar
verilmiş bulunmaktadır.”
(02/05/2007 - 09:17:22)
kapkankaan
10-05-2007, 00:13
kafayımı yedin kardeşim diyceksiniz ama son günlerde dikkat çekmeye başladı bu çok düştügünden deil yada batacakta son yükselişleri yaşayacagından da deil farklı aracı kurumlar alışta ama çok nazlı ezberlemiş gibi 35-37 vargele kurmuş ilgili bilgili arkadaşlar paylaşalım
Kulağıma bir operasyon söylentisi geldi bu kağıtta
sizce doğruluk payı var mı ? veya soruyu şöyle sorayım;
geçen sene ocaktaki hareketlerini tekrar eder mi :he:
shadowdeath
13-05-2007, 13:48
11/05 Imkb - meges boya sanayi ve ticaret a.s.'
meges boya sanayi ve ticaret a.s.'nden gelen yazi:
sirketimiz yonetim kurulu'nun 11.05.2007tarih ve 347 nolu karari
ile 1) yonetim kurulu uyesi, kurumsal yonetim ilkeleri uyum komitesi
uyesi ve satistan sorumlu genel mudur umit altin'in 11 mayis
2007 tarihli istifa mektubu okundu. 11 mayis 2007 tarihiden gecerli
olmak uzere yonetim kurulu uyeligi, kurumsal yonetim ilkeleri
uyum komitesi uyeligi ve satistan sorumlu genel mudurluk gorevlerinden
istifa eden umit altin'in istifasinin kabulune ve imza yetkisinin
kaldirilmasina, 2) umit altin'in istifasi ile bosalan yonetim
kurulu uyeligine 11 mayis 2007 tarihinden gecerli olmak uzere,
turk ticaret kanunu'nun 315. maddesi hukmu geregince ilk gneel
kurul toplantisina kadar gorev yapmak uzere gunther kunt gammer'in
secilmesine, 3) sirketimizin yururlukteki imza sirkulerinde belirtilen
imza yetkilerine ilaveten, yonetim kurulu uyesi gunther kurt
gammer'e imza sirkulerimizde ongoruldugu sekilde birinci derecede
imza yetkisi verilmesine, 4) umit altin'in 11 mayis 2007 tarihi
itibariyle istifasi ile bosalan kurumsal yonetim ilkeleri uyum
komitesi uyeligine gunther kurt gammer'in secilmesine karar vermis
bulunmaktadir.
Ne haber ama...
Bi nane olmaz bu hisseden...
shadowdeath
13-05-2007, 14:01
Geçen seneki hareketini yaptı 2006 sonunda Aralık ayında ve Ocak başında ve birkaç kişi sorumlu tutuldu bu hareketten ve 1 hafta içinde 2,10 a geri döndü kağıt. Yani spek girdi kağıda ama izin vermediler 2,80 in yukarısına çıkmasına...
Eski haberlere göz atmanı ve topikteki eski yazıları okumanı şiddetle tavsiye ederim.
SPK sormuştu Meges e : "Hisselerinizde olağan dışı hareketin sebebi nedir? önemli bir haber mi açıklayacaksınız? " diye
Meges in cevabı şu olmuştu o tarihte:
28.12.2006
***MEGES*** MEGES BOYA SANAYI VE TICARET A.S., BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO:39 SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 7. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 10 VE 12. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN GONDERDIGI 28.12.2006 TARIHLI YAZISINDA KAMUYA ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUM OLMADIGINI BILDIRMISTIR. ***MEGES*G154215
Yukarıdaki meges haberi herşeyi anlatıyor bence. Ben bu haberden sonra bu hisseye girmeme kararı aldım. :he:
Son olarak da :
Meges aşağıya daha da aşağıya.
Meges yukarı diye birşey yok artık. :notr:
Umarım sorunun cevabını verebilmişimdir.
Eski hareketlerini pek de rahat yapabileceğini sanmıyorum.
Spk varken zor...
Geçen seneki hareketini yaptı 2006 sonunda Aralık ayında ve Ocak başında ve birkaç kişi sorumlu tutuldu bu hareketten ve 1 hafta içinde 2,10 a geri döndü kağıt. Yani spek girdi kağıda ama izin vermediler 2,80 in yukarısına çıkmasına...
Eski haberlere göz atmanı ve topikteki eski yazıları okumanı şiddetle tavsiye ederim.
SPK sormuştu Meges e : "Hisselerinizde olağan dışı hareketin sebebi nedir? önemli bir haber mi açıklayacaksınız? " diye
Meges in cevabı şu olmuştu o tarihte:
28.12.2006
***MEGES*** MEGES BOYA SANAYI VE TICARET A.S., BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO:39 SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 7. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 10 VE 12. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN GONDERDIGI 28.12.2006 TARIHLI YAZISINDA KAMUYA ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUM OLMADIGINI BILDIRMISTIR. ***MEGES*G154215
Yukarıdaki meges haberi herşeyi anlatıyor bence. Ben bu haberden sonra bu hisseye girmeme kararı aldım. :he:
Son olarak da :
Meges aşağıya daha da aşağıya.
Meges yukarı diye birşey yok artık. :notr:
Umarım sorunun cevabını verebilmişimdir.
Eski hareketlerini pek de rahat yapabileceğini sanmıyorum.
Spk varken zor...
eyvallah shadowdeath, yalnız sana SPK ile ilgili sana katılmıyorum. Son 2 aydır yo lara bir bakarsan spk 'nın ellerinde armut ,mecnun ve leyla ile uğraşmak dışında başka bir işi olmadığını görürsün :)
neyse bir süre takibe alacağım bu kağıdı. Unutmadan Sana bir soru soracağım; cuma günkü 2 .seans anormal hacmin sebebi ne olabilir ?
kapkankaan
13-05-2007, 21:13
farklı aracılar alışta devamı gelirse gelmese kaç yazar bundaki parayı çoktan gözden çıkardım
evet bu yazıyı yazdıktan 1 sonraki işgünü kağıtta operasyon başladı. Tam isabet. SAAT 10.30, ve kağıt 1.52 'yi gördü.
Ben naptım derseniz ? İş Yatırım Halka arzına bağladım parayı cuma günü, o yüzden giremedim kağıda. Allah kahretsin bir insan bu kadar şanssız olur ne diyim
shadowdeath
14-05-2007, 11:42
Meges işte,
Sağı solu belli olmuyor :(
İkinci seans çok önemli, bakalım neler olacak...
evet bu yazıyı yazdıktan 1 sonraki işgünü kağıtta operasyon başladı. Tam isabet. SAAT 10.30, ve kağıt 1.52 'yi gördü.
Ben naptım derseniz ? İş Yatırım Halka arzına bağladım parayı cuma günü, o yüzden giremedim kağıda. Allah kahretsin bir insan bu kadar şanssız olur ne diyim
Şuanda satış vermiyor :cry:
Şuanda satış vermiyor :cry:
tebrik ederim sizin yazılarınızı takip ediyorum. Ne olur bu kagıt_?
tavanda ne kadar alıcı var görebilen var mı
tebrik ederim sizin yazılarınızı takip ediyorum. Ne olur bu kagıt_?
Kişisel görüşüm bu kağıdın önü açık olduğu kanaatidir. İkindi bir Egeplast vakasıyla karşı karşıyayız. Varlık'a döneceğini sanmıyorum, ama önümüzdeki ay içerisinde çok çılgın rakamlara ulaşacaktır.
Bunları nerden bildiğime gelince; bana egsholding,egeplast tüyosunu veren çok sevdiğim aile dostu bir amcadan geldi. Kendisi borsada 2002 yılında 1.5 trilyon ( yanlış okumadınız) batırmış birisi. Bu parayı 3 ay gibi kısa bir sürede o zamanın parasıyla 57 milyardan yaptı, en sonunda da hepsini batırdı. Neyse bana bu kağıttaki operasyonun bizzat egeplastikçilerin yapacağını söyledi. Alın durum ortada. Sabah açılıştan beri 1 kademe düşmedi bu kağıt. Tabii ben de kağıdı söyleyipte alamadığım için çıldırmış durumdayım:grrr:
Asla al-sat tavsiyesi değildir. Aksine spekülatif bir kağıt olduğu için temkinli olmakta yarar var.
Hayırdır, aylardır kendim yazar kendim okur olduğum sayfa 2 tavan görünce bayağı hitler almıs? Millet, hep dibe hep dibe inerken ve bizi bıktırıp küstürürken niye söylemediniz de 2 tavandan sonra... İnsallah 3000 leri görürüz sonrada patlasın patlayacağı kadar. artık 5 mi 10 mu yoksam marshall gibin 15000 lermi (bir seyi kırk kere derseniz olurmus misali) ben diyeyim de belkim olur :)
Sözün özü 2 tavan yetmez 8 tavan daha isteriz (kuralı da bozsa yani 4 tavandan sonra döner derler yaa hani)
Hayırdır, aylardır kendim yazar kendim okur olduğum sayfa 2 tavan görünce bayağı hitler almıs? Millet, hep dibe hep dibe inerken ve bizi bıktırıp küstürürken niye söylemediniz de 2 tavandan sonra... İnsallah 3000 leri görürüz sonrada patlasın patlayacağı kadar. artık 5 mi 10 mu yoksam marshall gibin 15000 lermi (bir seyi kırk kere derseniz olurmus misali) ben diyeyim de belkim olur :)
Sözün özü 2 tavan yetmez 8 tavan daha isteriz (kuralı da bozsa yani 4 tavandan sonra döner derler yaa hani)
scouty kağıda salça olduk ama napalım ekmek var gariban lokması işte :) sen bu kağıdın dip, direnç destek ini filan biliyorsundur takip edince öyle olur. Bir yorum da sen patlat bize ha gözünü sevem
Size katılmamak ne mümkün ben kendi şahsıma yorum yapmıyor ama devamlı yazılanları okuyordum. sizin dediğiniz gibi batacak deniliyordu. Bu batacak kelimesi beni acayip etkiledi 1310 güzel fiyat atla oğlum dedim kendi kendime birden yorumlar geldi aklıma bu insanları soğutmak içinmiş demekki. Diyecek bir şey bulamıyorum.
Bugün en düşük 1780 görerek tavan yaptı. İkinci seans da kopabilir ama asıl yarın önemli bence... şimdiden 6 tavan daha kaldı hedefe diyebilirim :) (insallah)
Ayrıca ben de 1300 lerden alacaktım ama hem parasızlık hem de -kırılan- cesaretimiz sayesinde seyirci kaldık çoğu gibin..:(
shadowdeath
15-05-2007, 13:08
Hey gidi MEGES heyyyy
Göster bakalım millete, neler yapabiliyormuşsun... :)
Göster ki senin nasıl bir hisse olduğunu görsün elalem.
1,31-1,33 arasında alıp almamak kararsızlığı yaşadım. Çok düşündüm hemde.
Gider gider duvara toslar sonunda diye düşündüm almadım :)
Pişman mıyım hayır :)
Tecrübem var geçen seneden :) :)
Yolu açık olsun...
Kim tutar seni MEGES...
yine tava oldu. sonunda 1.88 den alabildim. bu kagıt ne kadar yükselir görüşü olan var mı_?
eveet, 460000 lotla 1,91 ortalama ile ikinci seans da tavan,gerçekten yarın çok önemli (önceden dediğim gibi 4 tavan sonrası dinlenme mi yoksa kalan 6 tavanını daha tamamlayacakmı bakacağız) 38 kere daha diyeyimki bir seyi 40 kere dersen olur misali gerçeklessin : )
2300-500 aralığı biraz korkutuyor ama sonrasını Allah bilir...
haydiii bakalıııımmmm
kelebekx
15-05-2007, 15:36
Hey gidi MEGES heyyyy
Göster bakalım millete, neler yapabiliyormuşsun... :)
Göster ki senin nasıl bir hisse olduğunu görsün elalem.
1,31-1,33 arasında alıp almamak kararsızlığı yaşadım. Çok düşündüm hemde.
Gider gider duvara toslar sonunda diye düşündüm almadım :)
Pişman mıyım hayır :)
Tecrübem var geçen seneden :) :)
Yolu açık olsun...
Kim tutar seni MEGES...
arkadaşı bu sayfadan tanıyorum. geçen yılı hatırlattı bana. yazdıklarına katılmamak elde değil. geçen sene pekçok kimse gibi bana da çok çektirdi bu senet. bedelli öncesi taa 9.40'tan almıştım o zamanın 20 bin YTL'si ile. tavan tavan gidişi nedense bu senede çok yakışıyor. umarım her şeye rağmen sabredip de satmamak için direnenler çok daha yükseklerden satarlar mallarını. çünkü ömür törpüleyip çürüttüğüne bizzat şahit oldum ben. nerden mi kendimden tabi. onun için spekleri gelip de bana bu senet 10 tavan daha gidecek deseler kesinlikle almam. bugün de almadım. gidip başka bi senetten aldım. izleyelim bakalım neler yapacak?
:super: :super: :super: :super: :super: hayidi 20 binlere
:yes: :yes: :yes:
shadowdeath
15-05-2007, 22:43
:super: :super: :super: :super: :super: hayidi 20 binlere
:yes: :yes: :yes:
:he: :he: :he:
Beni güldürdünüz ya sayın ayfer35,
Allah da sizi güldürsün... :party: :party:
Kimse meges de değil, herkes seyirci kalmış benim gibi.
Az çektirmedi bize. Kimseye çektirmesin..
Tüm zararda olan arkadaşlar zararlarını fazlasıyla kapatır umarım.
Diyeceksiniz ki 1,33 ten alamamış, şimdi de ateş püskürüyor kağıda.
Eski yazılarımı okuyanlar bilirler,
Herkesi defalarca uyardım bu kağıt hakkında.
Ben ne illet olduğunu bilmeden zıplamıştım kağıda. Güzel kar ettim ama neye yaradı, fazlasıyla geri aldı hepsini.
Başka bir web sayfasından da takip ediyorum hisseleri. Meges hakkında yazılanlar söylenenler içler acısı. Kolunu kaptıran bin pişman.
(şu an yorum kısmını yenileme çalışması var sitede >bigpara)
Nereye kadar gidebileceğini veya nereden dönebileceğini bir bilen var mı ? sorusunu sormak gerekir. Megesi tanıyanlar bu sorunun cevabını çok iyi bilir.
Cevabınız büyük ihtimalle şu olacak : Kesinlikle Hayır...
Gider başka kağıtlarda kazanırız kazanacağımızı.
Malum seçim yaklaşıyor...
:party: :party: :party:
Kimse meges de değil, herkes seyirci kalmış benim gibi.
Az çektirmedi bize. Kimseye çektirmesin..
Ah ah neye yanarım biliyomusunuz.Kaç gündür takip ettiğim meges varken, brmen'le uğraşıp o arada megesi kaçırdığıma yanarım..
:vurkafa: :vurkafa:
henüz kaçırmaz sayılmayabilirsiniz..
2,5x li rakamlara gelmedi bile..
klasik bir hareket yapıp 4 ytl yi görebilirse eğer 2'lerden girmeye değer;)
henüz kaçırmaz sayılmayabilirsiniz..
Artık baya riskli.Bazı hisseler vardır 3 tavan yapar dersinki artık dikkat et geri dönebilir,3 tavan daha yapar..Bazılarıda vardır 4.tavanı yapar, 10dk sonra taban olur..
Meges bunu daha önce çok yaptı,tavandan tabana döndüğü zamanlar oldu.3 tavan yetmez deyip, 2tane daha yaptığıda oldu.
gbostan1
15-05-2007, 23:38
bu kağıdın durumu ne batmaz dimi esems de böyle hareketlerin ardından gözaltına girmedimi
Arkadaşlar operasyonun olacağını söyleyen sağlam kaynağım bana bu cumaya kadar kağıdın 3 'ü kıracağını, sonrasında ise ya taban çalışmaya devam edeceğini veya iflas edecek noktaya gelip gözaltı pazarına gireceğini söyledi.
Zaten 2 gündür alış emri işleme konmuyor meges, benzer hareketler ünal tarımda olmuştu geçen yıl bu zamanlar. Şimdi bu uyduruk menderesli tarım firması batık.
Artık KY, bu kağıttan ekmek yiyemez. Bu kağıda giren de tavandan girer, daha sonra anasından emdiği süt burnundan geli.r Kağıtta olanlarda anladığım kadarıyla yeterince zarar etmiş bunca zamandır, onlar da kar hedefini bağımsız, disiplinli bir şekilde belirleyip kağıttan çıkmaya baksınlar.
Seyircilere gelince ( ben de dahil olmak üzere) ; borsa böyle birşey işte, büyüklerimin dediği gibi hep kağıtta olmazsan fırsatları iyi değerlendirirsin. Zaten iş yatırım halka arzına bağladığımız paradan sadece 10 lot alış gelmiş. Bu halka arzlarında b.ku çıktı iyice. % 100 artsa nolur açıldığından sonra, topu topu 10 lot. Eğer paramı kağıda bağlamayıp b tipine bağlasaydım şimdi kral bendim :)
Neyse Kalan sağlar bizimdir.
yine o reklam geldi aklıma:D
kısa kess megesss....
zaten en büyü kazığı her zaman ky yemiyor mu.eğer dediğin gibi bir operasyon varsa yine çok kişinin canı yanacaktır...
shadowdeath
16-05-2007, 18:40
1,30 dan 1,60 dan 1,72 den 1,90 dan aldılar aldılar yukarılardan malı ky nin kucağına verdiler...
Karlarını da mideye indirdiler...
Yazık wallahi çok yazık... :grrr:
Ky ye yine büyük kazık... :grrr:
Aynı seansta Tavandan Tabana giden bir kağıt var mı bu borsada...:bad:
Birileri buna dur demeli ve diyeceklerdir de...:bad:
Ne dedik ilk gün tavandan sonra; bu forumu okuyanlara gezenlere...
Nasıl sevdiniz mi MEGES i... :he: :he:
aman gülesiniz diye yazdım zaten ben bu kağıtta battım zaten .buralara gelmiyeceğini herkes b
ilir zaten.
Artık KY, bu kağıttan ekmek yiyemez. Bu kağıda giren de tavandan girer, daha sonra anasından emdiği süt burnundan gelir Kağıtta olanlarda anladığım kadarıyla yeterince zarar etmiş bunca zamandır, onlar da kar hedefini bağımsız, disiplinli bir şekilde belirleyip kağıttan çıkmaya baksınlar.
Dün dedik, bugün senaryo gerçekleşti. İşte bir İMKB klasiği.... KY 'ya kağıdı kitlediler.:grrr: Alıcısız kapandı seans sonunda. Yazıklar olsun bu durumlara seyirci kalanlara... SPK nın işi sadece leyla mecnun mudur ?
shadowdeath
16-05-2007, 19:41
Biraz bekleyin...
Geçen günkü yazımda da belirttim. Bir kez daha :
Daha önce SPK sormuştu ne o MEGES önemli bir haber mi var sende de tavan yapıyorsun diye.
Üç beş spek çıktı işin içinden...
Ne mi oldu ? Adamları men ettiler IMKB den...
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
Biraz bekleyin...
Geçen günkü yazımda da belirttim. Bir kez daha :
Daha önce SPK sormuştu ne o MEGES önemli bir haber mi var sende de tavan yapıyorsun diye.
Üç beş spek çıktı işin içinden...
Ne mi oldu ? Adamları men ettiler IMKB den...
Sevgili shadowdeath, meges konusunda epey bir bilgilisin. Kağıdı uzun bir süre takip etmek gerçekten çok önemli, özellikle kar realizasyonu açısından. Mesela Kardemir dedin mi benden sorulur :he: işin geyiği bir tarafa 3 aydan uzun bir süre güniçi hareketli hacimle birlikte takip ettiğiniz kağıdın destek, direnç vs. herşeyi martaval geliyor adama. Çünkü teknik siz oluyorsunuz o zaman.
Ama sana katılmadığım bir durum söz konusu megesle ilgili. 2. seans kağıtta 6 milyon YTL gibi çılgın bir hacim gerçekleşti. Dün bu kağıt 1 milyon YTL bile hacim yapmadı. Neden mi? Çünkü dün kağıt topluydu, bugünse toplu olan kağıtların hepsi KY'nın eline çakıldı.
Kişisel görüşüm 6 milyon YTL 'lik hacim en iyi ihtimalle bir silkeleme. Aksi takdirde KY gerçekten ayvayı yedi bu sefer. Aynı şeyi bugün itibariyle METYO da başladılar, yapan da direkt Galip Öztürk'ün sağkolu.
shadowdeath
16-05-2007, 22:32
Meges Takasları (http://www.foreks.com/hisse/pages/takas.jsp?bastip=islem&seciliHisseIdx=218&hisse=MEGESEL&kurum=----+KURUMLAR+-----&order=stk0GO&by=desc)
shadowdeath
16-05-2007, 22:37
İşte yine aynı haber
***MEGES*** MEGES BOYA SANAYI VE TICARET A.S., BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO:39 SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 7. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 10 VE 12. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN GONDERDIGI 16.05.2007 TARIHLI YAZISINDA KAMUYA ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUM OLMADIGINI BILDIRMISTIR. ***MEGES*G091623
İşte bu da Aralık sonundaki hareketi kesen haberdi.... Merak eden grafiğine bir göz gezdirsin.
2,10 dan tavana 2,78 den geri 2,10 a dönen harekette yayınlanan haber aşağıdakidir.
Dünkü yazımda asıl bugünün önemli olduğunu yazmıstım, müsaade edinde bir geri gelsin kağıt isterseniz. Ağırlıklı ortalama 2,070 olarak kapandı yani yarın en fazla 1860 a düşecek (ilk seans için). Bugünkü kapanıs 1900 taban. iste yine bu nokta çok önemli burdan da ortalama ile kötü kapanırsa o zaman yine kötü, yok burdan bir dinlenme sonrası yukarı olursa ne alaaa. Ak mı kara mı yarın belli olacak anlayacağımız
Zaman gösterecek yani...
brubeyker
17-05-2007, 00:50
Evet ky ler baya zenginleşmiş 6milyon ytl meges almışlar
kelebekx
17-05-2007, 09:37
Evet ky ler baya zenginleşmiş 6milyon ytl meges almışlar
ky'nin sembolik miktarlardan başka bu senetten aldığını hiç zannetmiyorum. olsa olsa 2'nin altında alan ky'ler kar satışı yapmışlardır ya da önceki zamanlarda 2'nin üzerinde alıp da bu senet daha fazla gitmez fırsat bu fırsat bari şimdi satıp da zararımızı minimize edelim diyen ky'ler satmışlardır. 6 milyon lot dağıtımdan çok toplandı bence. sadece silkeleme oldu. TEB'deki %30'luk 1.600.000 lot orda öylece kalırken bu senedin değil batacağını bu fiyatlarda durmayacağını adım gibi biliyorum. ama yukarılarda da yazdım. ağzım yandı bi kez bu senette, bi daha da bulaşmam. benim tahminim yönünün yukarılar olacağı. hem de baya yukarılar. ta ki 1.600.000 lotun arzını mümkün kılacak kadar yukarılar..
brubeyker
17-05-2007, 11:52
Evet bencede yukarı ama nezaman aşağı döneceğini bilemiyoruz tabi aslında en iyisi megesle vedalaşmak gibime geliyor
sabırtaşı
17-05-2007, 15:20
olan hep ky ye oluyor yazık
Soluksuz kaç tavan gitmesini bekliyordunuz ki. Birz dinlensin. Paniğe gerek olmadığını düşünüyorum. Dünkü hacim bana hissenin sahiplerinin el değiştirdiğini düşündürdü. -YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR-
Soluksuz kaç tavan gitmesini bekliyordunuz ki. Birz dinlensin. Paniğe gerek olmadığını düşünüyorum. Dünkü hacim bana hissenin sahiplerinin el değiştirdiğini düşündürdü. -YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR-
valla ben bugün 1,94 den aldim batarsa batsin zaten batmissim batacagim kadar artik allah kerim.... insallah dedigin gibi olurda borsadaki zararimizi kurtaririz...
TEB 1.600.000 lotu ne yapacak hisseden çıkabilmeleri için yukarı yapmaları gerekecek.
__AL SAT TUT YAKALA TAVSİYESİ DEĞİLDİL ....
shadowdeath
18-05-2007, 00:18
MEGES i bilmeyen arkadaşlara bir hatırlatma ve bilgilendirme yapmanın yerinde olacağını düşünüyorum. Çünkü bu hisseyi tanımayan ve bu forumu okuyan onca ky yanlış yönlendirme ve bilgi içermeyen sadece laf kalabalığından ibaret yazılarımız sonucunda ciddi zarar edebilir.
Meges hakkında daha önceki yazılarımı okumayanlar için bir bilgi sunmak güzel olacaktır.
Arkadaşımız demiş ki 1.600.0000 lotu TEB napacak. O sayı zaten hiçbir zaman değişmedi arkadaşlar. Meges i neredeyse bir yıldır takip ediyorum ve ilk baktığımdan son baktığıma kadar TEB de bu 1 milyon 600 bin lot vardı zaten. Mesela şimdi hemen 04-01-2007, 21:41 tarihli yazımdan bir alıntı yapacağım çünkü bu yazıda bir grafik mevcut.
O günden bu güne geldiğimizde, mevcut takaslarla karşılaştırıldığında kimin mal aldığı kimin mal çıktığı bu 4 aylık süreçte karşılaştırmalı olarak gözler önüne kolayca gelecektir...
04.01.2007 tarihindeki takaslar aşağıdaki garfikte ....
http://img292.imageshack.us/img292/322/meges040107zd3.jpg
Dün verdiğim ve şu anda yeniden verdiğim bu linkten de bugünkü takas dökümlerine ve kimin elinde ne kadar lot var ayrıntılarıyla görebilirsiniz.... (http://www.foreks.com/hisse/pages/takas.jsp?bastip=islem&seciliHisseIdx=218&hisse=MEGESEL&kurum=----+KURUMLAR+-----&order=stk0GO&by=desc)
Yada kısaca buradan bakın...
Kurum Adı Son Günlük Fark işl-15-05-2007 işl-16-05-2007 işl-17-05-2007 Değişim
TEB 1,641,416 -11,235 -11,235 15,651 9,742 0
IS BANK 670,149 -1,475 0 0 0 -1,475
GARANTI BANK 434,007 -5,597 0 0 0 -5,597
AK 304,228 15,518 15,518 72,136 -43,440 0
DENIZ 249,485 -53,162 -53,162 10,135 -11,105 0
Daha fazla kafa bulandırmaya ve MEGES hakkında yorum yapmaya gerek yok bence...
Grafiğin olduğu ve ocak ayındaki yazımı bir kez daha okuyabilirsiniz...
http://www.hisse.net/forum/showpost.php?p=1363680&postcount=1452
Bu yazdıklarım kimseye umut vermesin veya azıcık olan hevesini de kursağında bırakmasın.
Dedim ya, amacım sadece laf kalabalıklığından çok sayılarla sizlere bir veriyi sunmaktı.
Bu kağıttan çok kişinin dili yandı sizinde diliniz yanmasın. Bunlardan biri de ben oldum zamanında. Borsa MEGES demek değildi, çıktık gittik başka limalarda bekledik zararımızı az çok telafi ettik.
Kalın sağlıcakla...
:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:aynen size katılıyorum
kişisel öngörüm meges için 2.25 kapanış fiyatı. İzleyin görün :he:
Asla al - sat tavsiyesi değildir.
karamuratgeliyo
18-05-2007, 12:13
Arkadaşlar ne derseniz haklısınız firma güvenilecek ve risk alınacak bir yapıda değil ama ne yapayım iç güdülerime yenik düştüm ve 1,90 dan girdim bu kağıda. Bakalım mevlam neyler, neylerse güzel eyler inşaallah.
heimann hisseyi aldın galiba:)
heimann hisseyi aldın galiba:)
Almam mı Remus :he: 1.96 maaliyet. Portföyümün yarısını yatırdım. 2. seans başında çıkıcam ama. Kalbim bu kadar stresi kaldırmıyor.
Bugün çok şanslı günümdeyim. Portföyümün kalan yarısıyla da Deva aldım 13.70 den. Kağıt 14.40 dan kapandı ilk seans
Allah herkese böyle kazançlı gün nasip etsin :he:
firma ile ilgili haber ve yorumları incelediğinizde firmanın batmak üzere olduğunu ama spk nın bunların farkında olmadığını sanırsınız.herkes firma battı batacak diyor ama sadece spk mı duymamazlıktan geliyor.ben burada yorum yapan bazı kişilerinde çıkarlarını geldiği gibi insanları yönlendirmeye çalıştıklarını düşünüyorum.herkes alınmaz diyor ama ben tam tersini düşünüyorum.kağıt ile ilgili kötü haber çıkarıp mal toplama operasyonu yaptıkları kanaatindeyim.bu yüzden kağida girdim ve sabırla bekliyecem.onlara da mallarımı istediğim fiyata gelmeden de kaptırmayacam.
herkese bol kazançlar.
al-sat tavsiyesi değildir.
Sayın sbasak,
Öncelikle gerçekten çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Çünkü para kolay kazanılmıyor ve heran herşey olabilir borsada. Bu kağıt 2. ulusal pazarda , endeks100 kağıdı bile değil. Şunu belirtmek isterim buradaki kimsenin kağıt ile ilgili kötü haber çıkartıp ucuza kapatabileceğini zannetmiyorum.
Kendinize şunu sorun;
Bu meges boya nedir ? Uyduruk bir boya şirketi
Bu haftaki anormal artışının arkasında , yatırım anlaşması mı, yabancılara satış mı yoksa yüksek kar beklentisi var mıdır ? Cevap hiçbirşey
Bu kağıt rulet kağıdır defalarca belirttim. Herkes kendi yatırım kararını verebilecek kapasitededir.
Şunu hatırlayın Varlık 1.60 dan 16 lara kadar çıktı 1 ay gibi kısa bir sürede. Ben bu kağıda 15 den girip, ağlaya ağlaya lotunu 5 den satan insan tanıyorum.
Ama kağıda 3 liradan girip, 8 liradan çıkan da tanıyorum.
O yüzden hislerinize güvenin, ve kendi bildiğinizin en iyi doğru olduğu varsayımıyla hissedeki posziyonunuzu ona göre belirleyin.
Saygılar, bol kazançlar
firma ile ilgili haber ve yorumları incelediğinizde firmanın batmak üzere olduğunu ama spk nın bunların farkında olmadığını sanırsınız.herkes firma battı batacak diyor ama sadece spk mı duymamazlıktan geliyor.ben burada yorum yapan bazı kişilerinde çıkarlarını geldiği gibi insanları yönlendirmeye çalıştıklarını düşünüyorum.herkes alınmaz diyor ama ben tam tersini düşünüyorum.kağıt ile ilgili kötü haber çıkarıp mal toplama operasyonu yaptıkları kanaatindeyim.bu yüzden kağida girdim ve sabırla bekliyecem.onlara da mallarımı istediğim fiyata gelmeden de kaptırmayacam.
herkese bol kazançlar.
al-sat tavsiyesi değildir.
Türkiye'deki Degussa Yapı Kimyasalları Sanayi A.Ş. ve Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi de 2006 yılında bünyesine katan BASF, Portekiz, İspanya ve Almanya'daki tesislerinde üretilen 80 civarında kimyasal ürünün üretimini Gebze fabrikasına kaydırmıştı. BASF, bu ürün transferinin, şirketin Türkiye'deki ana temsilcisi BASF Türk'ün cirosuna yıllık 10 milyon euro katkı sağlayacağını açıklamıştı. (ANKA) (Ankara Haber Ajansı) 27.02.2007 15:21
yukardaki habere baktığınızda kaydırılan kimyasal ürün üretimi sayesinde meges bilançosuna kısa zaman da çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum.sizce bu firmayı alıp yatırım yapan dünyanın en büyük firmalarından BASF yöneticileri aklıevvel değildir herhalde.
kişisel görüşümdür.
Türkiye'deki Degussa Yapı Kimyasalları Sanayi A.Ş. ve Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi de 2006 yılında bünyesine katan BASF, Portekiz, İspanya ve Almanya'daki tesislerinde üretilen 80 civarında kimyasal ürünün üretimini Gebze fabrikasına kaydırmıştı. BASF, bu ürün transferinin, şirketin Türkiye'deki ana temsilcisi BASF Türk'ün cirosuna yıllık 10 milyon euro katkı sağlayacağını açıklamıştı. (ANKA) (Ankara Haber Ajansı) 27.02.2007 15:21
yukardaki habere baktığınızda kaydırılan kimyasal ürün üretimi sayesinde meges bilançosuna kısa zaman da çok olumlu yansıyacağını düşünüyorum.sizce bu firmayı alıp yatırım yapan dünyanın en büyük firmalarından BASF yöneticileri aklıevvel değildir herhalde.
kişisel görüşümdür.
Merhaba sbasak sizinde bir hedef fiyatınız vardır sanırım paylaşırsanız sevinirim
Merhaba sbasak sizinde bir hedef fiyatınız vardır sanırım paylaşırsanız sevinirim
bir hisse aldığınızda mutlaka bir fiyat belirlemeniz gerekiyor alt-üst.ama herkes yatırımını ve fiyatını kendisi belirlemeli.o riski kimsenin etkisi altında kalmadan almalı.ben kendimce bir fiyat belirleyip bekliyorum ve bu riski sonuna kadar da alacağım.bu kağıt için diğer görüşlerin aksine iyimserim.
bol kazançlar.
sabırtaşı
18-05-2007, 15:04
bir hisse aldığınızda mutlaka bir fiyat belirlemeniz gerekiyor alt-üst.ama herkes yatırımını ve fiyatını kendisi belirlemeli.o riski kimsenin etkisi altında kalmadan almalı.ben kendimce bir fiyat belirleyip bekliyorum ve bu riski sonuna kadar da alacağım.bu kağıt için diğer görüşlerin aksine iyimserim.
bol kazançlar.
seni samimi bulmuyorum elimdekileride satıyorum bakalım sen nereye kadar bekliyceksin mertgıdada olduğu gibi
kişisel görüşümdür.
her hisse her fiyatı görür yeterki ağalar yeterince mal toplamış olsun.ancak bu elin oğlu 30küsür milyona meğesi alıyor hemde adı şanı duyulmamış bir şirketi hemde bu .oktan bilanço ile ne hikmetse çbs gibi en azından marka değeri olan bilançosu .oktan bir şirkete 11milyon piyasa değerine yüzüne bakan çıkmıyo.ben bu işte bir üçkağıt ararım dostlar.kendinizi kandırmayın.para kolay kazanılmıyor dikkat etmek lazım.
saygılarımla.
seni samimi bulmuyorum elimdekileride satıyorum bakalım sen nereye kadar bekliyceksin mertgıdada olduğu gibi
ben alıp bekliyecem dedim ve de aldım.satacağım zaman da söylerim.mertgıdada bölünmeden önce alıp bölünmeden sonra da iyi karla satmıştım.fakat daha sonraki zamanlarda bu kağıdı tekrar aldım ve kardan bir miktar zarar ettim.ama dediğim gibi bu riski alıp bekliyorum vede iyimserim.zaman kimin haklı olduğunu gösterecek.
bol kazançlar.
birde şirketin sahibinin bir yabancı olması hayırına şirkete para koyacak herkes para kazanacak anlamı çıkarmaz.bilançoyu düzeltmek için para konacaksa birlikte yapılmalıdır.buda bolca bedelli sermaye arttırımı demektir.ondan sonra o dediğiniz satışlar artar millet para kazanır.yoksa gerisi hikaye
bu yazdıklarım kimseyi etkilemesin kişisel görüş yat.tav.değil.
VARYO EPLAS MAZHAR simdide MEGES...hemserilerime bak benim be..
internetten cizzzz.... ayni oyun ayni oyuncular. arkadaslar temkinli olun...
AL SAT TAVSIYESI DEGILDIR
bahsettigin hisselerde varyo haric diger ikisi tarihi zirvelerini tekrarlamis ve buralari birazcik gecmislerdir... megeste terihi zirve 10,66 larda yani buralari tekrar görecekmi demek istedin benmi yanlis anladim...:super:
bahsettigin hisselerde varyo haric diger ikisi tarihi zirvelerini tekrarlamis ve buralari birazcik gecmislerdir... megeste terihi zirve 10,66 larda yani buralari tekrar görecekmi demek istedin benmi yanlis anladim...:super:
yooo oyle bi dusuncem yoktu bunlari yazarken...ama bu kardesleri herkez tanir oldu.varyo 1 den 10 a cikti sonra aynen geri..1 ay almadi...demek istedigimi anlamissinizdir heralde...
AL SAT TAVSIYESI DEGLDIR
vay be herkes isi gücü bırakmıs meges e gelmis. Çok değil daha 1 ay öncesine kadar kimsecikler yoktu be. 10000 lerden 1000 lere gelirken bisii yoktu da 2 gün tavan tavan gidince mi felaket tallallığı basladı. Korkmayın 8 aydır 2800 lerdeki maliyetle bekledik daha o fiyatlara bile gelmedi asıl 3000 lerden sonra oturup düşünmek lazım yanii daha çoook tavan görmemiz lazım 4 tavan daha lazım :) tavanlar lazımmmm
arkadaş,varyo ve megeste çok haklısın spekulatif bir hareket.fakat eplas 105 trilyon ciro yapmış 19,5 brüt kar etmiş bir şirket ve 1 ytl den işlem görüyor.alanlarda deutsce gözüküyor.
izah yaparsan.bende eplastan çekileyim. selamlar
arkadaş,varyo ve megeste çok haklısın spekulatif bir hareket.fakat eplas 105 trilyon ciro yapmış 19,5 brüt kar etmiş bir şirket ve 1 ytl den işlem görüyor.alanlarda deutsce gözüküyor.
izah yaparsan.bende eplastan çekileyim. selamlar
ege plast ve mazhar holding kağıtlarındaki hareket manüpülasyonun ta kendisidir. 2 hafta önce SPK müdahale etti hatırlarsan, ve kağıtlar açıldığı gün alıcısız kapandılar. Cuma müdahelesinden sonra, kağıt salı günü arenaya çıktı. Aynı gün % 20 düşüş sergileyen bu kumarhane kağıdı, ertesi gün tavan gitti. İnanılmaz karlar kazandırıp, o biçimde paralarını yolmuştur.
Bilançoya kalsa İndeks bilgisayar şuan 3 misli fiyattan işlem görmesi lazımdı :he:
Egeplast, varyo, ibtyo, meges,.... sizce sırada kim var :he:
MEGES son kapanışını 0.19 YTL Artışla 2.15 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 667 üstünde gerçekleşti.
kağıt 2.21 'den seans sonunda silkelemeye girip , 2.15 'ten cuma günü kapanışını yaptı.
Ben kağıttan çıktım, 2.17. Bu kadar kar fazlasıyla yeter 1-2 haftalık. Parayı likit fona attım :he:
Kalan arkadaşlara bol kazançlar diliyorum, ben trübünde yerimi aldım :super:
ege plast ve mazhar holding kağıtlarındaki hareket manüpülasyonun ta kendisidir. 2 hafta önce SPK müdahale etti hatırlarsan, ve kağıtlar açıldığı gün alıcısız kapandılar. Cuma müdahelesinden sonra, kağıt salı günü arenaya çıktı. Aynı gün % 20 düşüş sergileyen bu kumarhane kağıdı, ertesi gün tavan gitti. İnanılmaz karlar kazandırıp, o biçimde paralarını yolmuştur.
Bilançoya kalsa İndeks bilgisayar şuan 3 misli fiyattan işlem görmesi lazımdı :he:
Egeplast, varyo, ibtyo, meges,.... sizce sırada kim var :he:
heimann kardes saolasin beni aciklama derdinden kurtarmissin ...
rızaekmekci
19-05-2007, 14:50
bir sonraki seansta ne olur meges arkadaslar öngörulerinizi bekliyorum saygılar
:notr:
Teb var arkasında spekülasyon olmaz mı
21.05.2007 alım için hisse değeri a:2.15 :)
alış satış kademeleri s:2.50|a:2.80, s:3.50|a:3.80, s:4.50|a:4.80
alış satış kademelerinde neyi anlatmaya çalıştığını anlayamadım.:notr:
hissede haber geleceği söyleniyor 2.15 den böyle bir haber olasılıyla aldım. bu haberi bana verenede kızğınım o ayrı konu bu kağıt yüzünden öyle karları göz göre göre kaçırdım
bluebull
22-05-2007, 16:08
Sn.Düzgün haber nedir ve kaynağınız nedir? Topici bilgilendirirmisiniz lütfen.
hissede haber geleceği söyleniyor 2.15 den böyle bir haber olasılıyla aldım. bu haberi bana verenede kızğınım o ayrı konu bu kağıt yüzünden öyle karları göz göre göre kaçırdım
Yukarıdaki rakamlara mana veremedim Sn.düzgün.
s:2.50|a:2.80, s:3.50|a:3.80, s:4.50|a:4.80 gibi rakamlarla neyi anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım.
kelebekx
22-05-2007, 16:16
Sn.Düzgün haber nedir ve kaynağınız nedir? Topici bilgilendirirmisiniz lütfen.
benim bi bilgim yok ama tahminim basf'ın bi yetkilisi yarın öbür gün çıkıp megese mali destek sağlayacaklarını falan söyleyeceklerdir heralde. ama dediğim gibi bi tahmin sadece.
haber filan bos artik demekki buraya kadarmis...
bir dahaki bahara görüsmek üzere... bu kadar satis yiyen kagitta bir beklenti kaldigini sanmiyorum ... kalip elimdeki kardanda olmayayim... ben satip ciktim ..kirmizi görmek acmiyor beni....
Yukarıdaki rakamlara mana veremedim Sn.düzgün.
s:2.50|a:2.80, s:3.50|a:3.80, s:4.50|a:4.80 gibi rakamlarla neyi anlatmaya çalıştığınızı anlayamadım.
2.50 civarı satış noktamdı. 2.50-2.80 arasına tehlikeli bölge oluyor. bana göre tabi. bu kağıdı ama süründürecek belli. günlük trader lerimle gün sonu bu kağıda geçtim ama zarar ettirdi diğerlerindeki kaymağı bu yedi. bu kaymak yedirirmi orası mechul böyle tavanlarla geldiğine göre zor kaymak yedirir.
shadowdeath
22-05-2007, 19:21
Millet siz hala burada mısınız :) :)
Meges ile şaka yapılmaz anlamadınız hala bunu...
Ne diyelim kar da zarar da sizin...
Uzun süre meges ile ilgili birşey yazmayacağım...
Hoşçakalın...
ibrahims
22-05-2007, 19:54
Genel konulari okumak icin goz gezdiriyordum ve Meges ile ilgili yazilanlara cevap veremeden duramadim;hemen uye oldum.Duserken,dip yaparken kimseciklerden ses cikmiyor;iki tane tavanda hemen baslaniyor.Yok sirket batiyor,yok spekler mal bosaltiyor...Olaya bak ya...
Varyo'ya benzet,gozaltina gidecek de;milleti killandir.Tamam,Tektu'ya bir bakin.Nicin bunu ornek gostermiyorsunuz?Senetin 3 ay icinde geldigi noktayi inceleyin ve susun.
Adami germeyin kardeeesimmm.(Yarmagul sivesiyle) :)
ibrahims
22-05-2007, 20:58
Hadi bakalim bu senet haftaya 100.00Ytl.Hepimiz koseyi donecegiz.Spek filan hikaye dermisimm.Gel gel;boyaya gel.Boyanin hasi duvara surerken belli olur.Nasil mi?
Gerekli malzemeler:
1 adet sivali duvar,su bazli az nazli Relius Meges boya 5000 Ml 1 adet,rulo ve yuzey temizleyici.
Hazirlanisi :
Sivali duvarimiz bir guzel Relius Meges marka su bazli boyamiz ile boyanir.Kurumasini beklemeden kafayi duvara vurmaya baslariz;ta ki kafatasindan kan sizincaya kadar.Cikan kanin boya uzerinde yayilmasi saglanir.Yayilan sekle dalga motifleri verilir.Iste Meges farki...Yuzey temizleyici ile de yere dokulen kanlar silinir.:biggrin:
halaaaa daha bu kağıdın peşine giden var mı arkadaşlara.şaşılacak bi şey valla hale bakın??
Sn. shadowdeath in de belirtiği gibi, burda bu kağıda artık bulaşmayın diye defalarca belirrtik.
Umarım tavsiyelerimiz dikkate alınmıştır. Çünkü o saatten sonrası rus ruletiydi.
Sanırım haklı çıktık bu hafta. Hala da bu kağıdın peşinden giden varsa, çarçur edilecek parası çok var demektir.
lapsakos
25-05-2007, 21:18
Acaba.!?
öyle böyle ama grafik güzelleşiyor :) 1.90 dan destek alıyor
öyle böyle ama grafik güzelleşiyor :) 1.90 dan destek alıyor
bu saatten sonra bu kağıt artık maç bahisi gibidir. Unutmayın beteurope da filan değilsiniz, İstanbul Menkul Kıymetler borsasındayız. O yüzden mümkünse uzak durun derim. Çünkü standar sapmaları çığrından çıktı artık.
Her an ne olacağı belli değil, yatırımınızı dikkatli yapın derim son olarak.
Herkese bol kazançlar, asla al*sat tavsiyesi değildir
bu saatten sonra bu kağıt artık maç bahisi gibidir. Unutmayın beteurope da filan değilsiniz, İstanbul Menkul Kıymetler borsasındayız. O yüzden mümkünse uzak durun derim. Çünkü standar sapmaları çığrından çıktı artık.
Her an ne olacağı belli değil, yatırımınızı dikkatli yapın derim son olarak.
Herkese bol kazançlar, asla al*sat tavsiyesi değildir
yatıp kalkmam zaten bende bu kağıtta al-sat olarak bir %20 ilk etapta tuturabilirsem ne ala. günlükçü kağıdı
yatıp kalkmam zaten bende bu kağıtta al-sat olarak bir %20 ilk etapta tuturabilirsem ne ala. günlükçü kağıdı
sn. düzgün yalnız kadameli olaraktan meanin düşüş sergilediğini siz de farkemtişsinizdir sanırım. Burda önemli olan standart sapmaları.
Benim size önerim bir süre takip edin hacimle orantılı olaraktan kağıdın hamlelerini. Ama şu da bir gerçek tam bir kumar kağıdı haline geldi meges boya. En lüçük bir olumsuz haber veya Türkiye ekonomisiyle ilgili bir gelişme kağıtta ciddi bir tepki gösterir.
Şahsi görüşüm bu saatten sonra 3.00 olsa dahi bulaşılmayacak bir kağıttır. KY artık bundan ekmek yiyemez.
sn. düzgün yalnız kadameli olaraktan meanin düşüş sergilediğini siz de farkemtişsinizdir sanırım. Burda önemli olan standart sapmaları.
Benim size önerim bir süre takip edin hacimle orantılı olaraktan kağıdın hamlelerini. Ama şu da bir gerçek tam bir kumar kağıdı haline geldi meges boya. En lüçük bir olumsuz haber veya Türkiye ekonomisiyle ilgili bir gelişme kağıtta ciddi bir tepki gösterir.
Şahsi görüşüm bu saatten sonra 3.00 olsa dahi bulaşılmayacak bir kağıttır. KY artık bundan ekmek yiyemez.
Sn. heimann;
Size Meges'in kumar olduğu konusunda,çamur bir kağıt olduğu konusunda katılıyorum, ancak madem bu kadar bulaşık bir kağıtsa sahip bir haftada %50 kar ile doyarmı dersin?Diyelimki doydu 1,90'da bu kağıdı neden tutsun.(Gerçi bu i... lerin işine akıl sır ermez aman atlamayın derim)
Üstelik düşüşlerde çok hacimsizdi.Var bir hinlik bu işte.
Birde şeytan şöyle diyor.
"Valla kumar olacak ama bana kalırsa geçen hafta daha önceki %50'yi hazmetmek için bekledi.Yönü bilemem ama bu hafta bir hareket olabilir."
Sn. heimann bende sana katılıyorum. ben 2.15 den alıp 2.08 dan kol kesmiştim. onun acısı olacak haralde. birde bu kağıttan gelecek kar gelmesin önemli değil. sonuçta riskli kağıt kağıttaki grupta üç kağıtçı. ama yine takip edilebilir. iyi ve sabırlı takipte kar bırakabilir.
bluebull
28-05-2007, 01:04
Sn.Tucerin analizine katılıyorum.
Sn. heimann;
Size Meges'in kumar olduğu konusunda,çamur bir kağıt olduğu konusunda katılıyorum, ancak madem bu kadar bulaşık bir kağıtsa sahip bir haftada %50 kar ile doyarmı dersin?Diyelimki doydu 1,90'da bu kağıdı neden tutsun.(Gerçi bu i... lerin işine akıl sır ermez aman atlamayın derim)
Üstelik düşüşlerde çok hacimsizdi.Var bir hinlik bu işte.
Birde şeytan şöyle diyor.
"Valla kumar olacak ama bana kalırsa geçen hafta daha önceki %50'yi hazmetmek için bekledi.Yönü bilemem ama bu hafta bir hareket olabilir."
Sn. Tucer, şöyle düşünün olayı 1.30 dan toğladıkları kağıdı 4 gün sonra 2.10 seviyesinden piyasaya çıktılar. Güzel bir kar açıkçası. Şuan kağıdın speki bu kağıtta değil, onlar başka limandalar. Çünkü SPK 'nın sert balyozu sözkonusu. Geçen ay VARYO , EGPLS, MZHLD gibi kağıtlara operasyon yapıldığını herkes hatırlar sanırım.
Dediğin gibi düşüşler de çok hacimsiz. Bu benim senaryomu kuvvetlendiriyor. Ama yeni hareketlere gebe kalabilir. Aynı şey varlıkta oldu çünkü. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Size bir tüyo; Hacimlere çok dikkat edin, yüklü tek seferlik alım görürseniz kağıtta gene operasyon başlayacak demektir.
Sn. heimann bende sana katılıyorum. ben 2.15 den alıp 2.08 dan kol kesmiştim. onun acısı olacak haralde. birde bu kağıttan gelecek kar gelmesin önemli değil. sonuçta riskli kağıt kağıttaki grupta üç kağıtçı. ama yine takip edilebilir. iyi ve sabırlı takipte kar bırakabilir.
Sn. düzgün, işin espirisi bu zaten, bu kağıdı çok ama çok iyi takip etmek lazım. Pislik bir kağıt, nasıl olsa SPK filan da uyuyor. Meydan spek. in elinde.
Çok büyük zarara girme riskindense bence elindeki paran hesabında durması daha sağlıklı. Ben de takipteyim, ama ciddi bir ışık görmeden kesinlikle girmem.
ibrahims
28-05-2007, 09:58
Kimisi diyor girilmez;kimisi de teknik guzellesiyor...Eee iyi de bunlari neden yaziyorsunuz?Gerekce olarak ne gostereceksiniz?Alma diyenlerin inadina biraz daha duserse girecegim 20.000-25.000 lot.Yeter ki 1.00'in altina dussun.:):cool::he:
ibrahims
28-05-2007, 15:21
Kimisi diyor girilmez;kimisi de teknik guzellesiyor...Eee iyi de bunlari neden yaziyorsunuz?Gerekce olarak ne gostereceksiniz?Alma diyenlerin inadina biraz daha duserse girecegim 20.000-25.000 lot.Yeter ki 1.00'in altina dussun.:):cool::he:
Yokk,yokkk...Bu senet 0.50 olsa da alinmaz.Ne *di ne *is bir kagitmis.Girilmez bu kagida;uc paralik kumarci kagidi.Allah *elasini versin.
Yokk,yokkk...Bu senet 0.50 olsa da alinmaz.Ne *di ne *is bir kagitmis.Girilmez bu kagida;uc paralik kumarci kagidi.Allah *elasini versin.
sen sen ol girme :he:
girsenizde haraketlenince girmeyin tahtadaki oyuncu al-sat cı yani haraketlendi tavana gidiyoruz derken bindirir kafanıza. senas başı yada ortası tekniğine göre dugun ise harakete başlarda diyorsanız alın harakette %4 lerde gönderin daha tavan tavan gitmez en fazla bir iki tavan gider ama siz o bir iki tavanı beklerken yukarıdan alıp kol kesmek durumunda kalırsınız benim gibi.
bluebull
29-05-2007, 02:15
Arkadaşlar BASFın CNNTURK, CNBC-E gibi tv kanallarında cumartesi pazar reklamları dönüyor. Sizce bu reklamların amacı nedir?
sabırtaşı
30-05-2007, 10:55
Arkadaşlar BASFın CNNTURK, CNBC-E gibi tv kanallarında cumartesi pazar reklamları dönüyor. Sizce bu reklamların amacı nedir?
acaba reklamın içeriği neydi arkadaşım ben hiç rastlamadım
bluebull
31-05-2007, 15:13
Reklamda BASF tanıtılıyor. Megesin adı geçmiyor. Boy sektörü ile ilgili açık bir mesaj yok.
bluebull
31-05-2007, 15:15
Tavanlar tabanlar bitince topice ilgide çok azaldı. Anlaşılan kimse taşın altına elini koymamış.
sabırtaşı
31-05-2007, 15:42
11.05.2007
Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 11.05.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 11.05.2007 tarih ve 347 nolu kararı ile; 1) Yönetim Kurulu üyesi, Kurumsal Yönetim ilkeleri Uyum Komitesi Üyesi ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Ümit Altın'ın 11 Mayıs 2007 tarihli istifa mektubu okundu. 11 Mayıs 2007 tarihiden geçerli olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeliği, Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Komitesi Üyeliği ve Satıştan Sorumlu Genel Müdürlük görevlerinden istifa eden Ümit Altın'ın istifasının kabulüne ve imza yetkisinin kaldırılmasına, 2) Ümit Altın'ın istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine 11 Mayıs 2007 tarihinden geçerli olmak üzere, Türk Ticaret Kanunu'nun 315. maddesi hükmü gereğince ilk Genel Kurul Toplantısına kadar görev yapmak üzere Günther Kurt Gammer'in seçilmesine, 3) Şirketimizin yürürlükteki imza sirkülerinde belirtilen imza yetkilerine ilaveten, Yönetim Kurulu Üyesi Günther Kurt Gammer'e imza sirkülerimizde öngörüldüğü şekilde birinci derecede imza yetkisi verilmesine, 4) Ümit Altın'ın 11 Mayıs 2007 tarihi itibariyle istifası ile boşalan Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Komitesi Üyeliğine Günther Kurt Gammer'in seçilmesine karar vermiş bulunmaktadır."
bu yazı 11.05.2007 de gönderilmiş hisse 1.43 lerde sonra en yüksek 2,33 ü görmüş
sabırtaşı
31-05-2007, 15:45
31/05, 14:26:33
***meges*** meges boya sanayi ve ticaret a.s.'nden gelen yazi:
sirketimiz yonetim kurulu 31.05.2007 tarih ve 348 nolu karari
ile;
1) yonetim kurulu uyesi, kurumsal yonetim ilkeleri uyum komitesi
uyesi gunther kurt gammer'in 31 mayis 2007 tarihli istifa mektubu
okundu, 31 mayis 2007 tarihinden gecerli olmak uzere yonetim
kurulu uyeligi, kurumsal yonetim ilkeleri uyum komitesi uyeligi'nden
istifa eden gunther kurt gammer'in istifasinin kabulune ve imza
yetkisinin kaldirilmasina, 2) gunther kurt gammer'in istifasi
ile bosalan yonetim kurulu uyeligi'ne 01 haziran 2007 tarihinden
gecerli olmak uzere, turk ticaret kanunu'nun 315. maddesi hukmu
geregince ilk genel kurul toplantisina kadar gorev yapmak uzere
lutfu okman'in secilmesine ve kendisine ucret odenmemesine, 3)
sirketimizin yururlukteki imza sirkulerinde belirtilen imza yetkilerine
ilaveten, yonetim kurulu uyesi lutfu okman'a imza sirkulerimizde
ongoruldugu sekilde birinci derecede imza yetkisi verilmesine,
4) gunther kurt gammer'in 31 mayis 2007 tarihi itibariyle istifasi
ile bosalan kurumsal yonetim ilkeleri uyum komitesi uyeligi'ne
01 haziran 2007 tarihinden gecerli olmak uzere andreas fehren'in
secilmesine, 5) keyfiyetin tescil ve ilani ile bu hususta sirketimizin
ilave imza sirkuleri metni duzenlemesine, karar vermis bulunmaktadir.
***meges***
bu yazıda bugün gönderildi hisse 1,98 de şu an bakalım ne olucak andreas bilader gunther arkadaşın yaptığını yapabilecekmi :notr::he:
sabırtaşı
31-05-2007, 15:47
bilen söylesin arkadaşlar bu basf megesin ortağımı yoksa satın mı almış bu firmayı
ibrahims
31-05-2007, 16:42
bilen söylesin arkadaşlar bu basf megesin ortağımı yoksa satın mı almış bu firmayı
Meges'in çoğunluk hisselerini BASF aldı
12/10/2006 (251 kişi okudu)
RADİKAL - İSTANBUL - BASF Aktiengesellschaft, Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin çoğunluğunu elinde bulunduran Degussa AG'deki Meges hisselerini devir aldı. Meges Boya ile ilgili olarak BASF Aktiengesellschaft Vekili Av. Ahmet Sağlı'dan İMKB'ye gönderilen açıklamada, BASF Aktiengesellschaft'in, Meges Boya'daki yüzde 75,456'lik hissesini elinde bulunduran Degussa Construction Chemicals GmbH şirketinin hisselerini Degussa AG'den devir aldığını açıkladı.
Açıklamada, Meges Boya'nın ana ortağı Degussa Construction Chemicals GmbH'in unvanının BASF Construction Chemicals GmbH olarak değiştiği belirtildi. BASF'ın çoğunluk hisselerine sahip olduğu Meges Boya, faaliyetine 1967'de İstanbul Kâğıthane'de başladı. Kuruluş zaman içinde ürün portföyüne boyanın yanı sıra kimyevi maddeleri de ekledi.
Yani arkadasim;yukaridaki metinin meali soyle:Alamanlar bizim Meges'i dikte edecek ve randiman alincaya kadar da isin ucunu birakmayacak.Sanirim gobegimizin tasi catlayincaya kadar istikrardan bahsetmek zor gorunuyor.Cunku firma neredeyse 10 yildan bu yana hep zarar...
ibrahims
31-05-2007, 16:46
Ayrica,gozalti senetleri kismina arada bir goz atiyorum ve korkuyorum.Cunku Meges'te de tuhafliklar seziyorum.Yoksa ben de girecektim ama gel gel yapmalari beni urkuttu.Tam tavan yapacak diye atliyorsun ve mali eline koyuveriyorlar.
sabırtaşı
01-06-2007, 12:47
şimdi buna flama diyebilirmiyiz. bakınca 1,61 ile 1,78 arasında bir gap ve 1,89 da destek gözüküyor inşallah bu arayı doldurmazda 2,33 ü geçmek için çaba sarfeder
Yatırım tavsiyesi değildir bilgilendirme amaçlıdır
sabırtaşı
01-06-2007, 12:48
http://img176.imageshack.us/img176/6389/megescr4.jpg (http://imageshack.us)
ibrahims
01-06-2007, 21:48
Endekse volatileyi de goz ardi etmemek gerekir.Ates olsun ki duman ciksin.:wink:
armagedon
02-06-2007, 02:02
gunluk bedduami edip cikacam dostlar :)
..... ...... ..... ......................................
gunluk bedduami edip cikacam dostlar :)
..... ...... ..... ......................................
:cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry:
:party::cheers::cheers::cheers:
sabırtaşı
05-06-2007, 16:58
http://img176.imageshack.us/img176/6389/megescr4.jpg (http://imageshack.us)
şincik bu gelen açıklamayı açıklayabilecek arkadaş varmı aramızda
sn. sabırtaşı kardeşim tebrilkler daha yolun başındayız :cool:
geleni süpürüyorlar bu iyiye işarettt:super:
şimdi sırada dyo ve marshl varrrrrrrrr
sabırtaşı
05-06-2007, 17:08
sn. sabırtaşı kardeşim tebrilkler daha yolun başındayız :cool:
valla ne diyim bende sarhoş oldum şimdi :he::he:
Rahmi Bey
05-06-2007, 17:41
Enteresan kagit. Ilk seans 50.000 lot, ikinci seans 2.000.000 lot islem. 2.13 fiyatla tavandan kapadi. Citibankla ortak mi oluyorlar?
ibrahims
05-06-2007, 20:32
Canim yandi gecen hafta...2 kati prim yapacagini bilsem de uzak dururum ben.Allah belasini versin bu kagidin.Zaten vermis de...Lanet;asagilik spek kagidi.Kazancimi domuzlara yedirdigim icin kendimden nefret ediyorum.
Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 05.06.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Aşağıda Şirketimizin Avukatı Remziye Akyürek'in 05.06.2007 tarihli yazısında belirtilen,
Şirketimizin maliki olduğu İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy 1 pafta, 1014 parsel sayılı ve 6100 metrekare alanlı ve yine 1 pafta 1503 parsel numaralı 13000 metrekare alanlı (toplam 19100 metrekare) taşınmazlar Pendik Belediye Başkanlığının yapmış olduğu Şeyhli, Kurtköy Sanayi imar planı uygulamasına tabii tutulmuş ve bu arsa ve arazi düzenlemesi neticesinde imar planına dahil olan tüm arsa ve arazilerden % 32.78 oranında düzenleme ortaklık payı alınmıştır.
Yapılan arsa ve arazi düzenlemesi neticesinde şirketiniz taşınmazlarından toplam 6262 metrekare Düzenleme Ortaklı Payı alınmıştır. Mezkur düzenleme neticesinde oluşturulan kadastral parselde taşınmazın 313/2400 hissesi Maliye Hazinesi adına kaydedilmesi neticesinde, Maliye Hazinesi malik olduğunuz taşınmaza müşterek malik olmuştur.
İstanbul Valiliği Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı mezkur Maliye Hazinesine ait 313/2400 hisseye tekabül eden taşınmaz hissesini açık teklif usulü ile satışa çıkarmış olup, ihale 11.06.2007 günü saat 14:00'de yapılacaktır.”
Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 05.06.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
”Sarhoş dostumun değerini iyi bilin.Boşa kürek çekmez o.:wink:Hepinize bol kazançlar.
sabırtaşı
06-06-2007, 11:19
neydi sloganı MEGES KISA KES
bumudur abi 2,33 geçseydin bari yaw :notr:
neydi sloganı MEGES KISA KES
bumudur abi 2,33 geçseydin bari yaw :notr:
ben bi koşu dyo alıp gelcemmmmmmmmm chaw
çıktığı gibi geldi............
omerkamis
07-06-2007, 15:09
arkadslar bu kagıdı cok tanımıyorum bır hata yaptım 2.18 den kagıda gırdım sımdıde taban gıdıyo ne olur sızce beklesemmı uzun vadede kagıdı elde tutamam ne tavsıye edersınız?
kapkankaan
07-06-2007, 18:08
vedalaşamayan yakalanan bi amca yada amcalar var kesin yoksa şimdiye çift tabanları sayıyor olurduk
kaankaya
07-06-2007, 19:23
vedalaşamayan yakalanan bi amca yada amcalar var kesin yoksa şimdiye çift tabanları sayıyor olurduk
daha çift tabanları yapacak kadar yükselmedik..ona daha zaman var eğer yarın 1 98 ustu bır kapanış yapamazsak yavaş yavaş gevsemeye devam ederiz ama 1 98 üstu bır kapanıs bızı 2 30 lara goturecektir önümzdeki hafta.hersey yarın belli olacak 1 98 e dikkat
sabırtaşı
08-06-2007, 17:13
şimdi 31.05.2007 tarihinde endeks 47bin ken bizim hisse 1,98 idi bu gün endeks kırkdört1000 lerde bizim hisse 1,96 larda şu an. şükür fazla kaybımız yok gibi ( 2,13 ten alanları saymazsak :cry:). Fakat anlamadığım bu taşınmaz olayında 2004 mahkemeye başvurulmuş mahkeme sonucu bunların istediği gibi çıkmamış ( yanlış yorumlamadıysam ) ama hisse tavana çakılmıştı.Şimdi pazartesi ihale var 2 dönümlük yer için bunu meges alırsa yine tavana kitlermi yoksa bizemi kitler hiç bi b.k anlamadım :notr:
kaankaya
08-06-2007, 20:48
benim sistemde bir sorun var sanırım göremıyorum.bugunku alıcı ve satıcıları verebılecek bır arkadas varmı acaba??
Burdan görebilirsiniz...
http://www.hisse.net/rapor_td.php
kapkankaan
09-06-2007, 14:16
endeks artıyı görsün şaha kalkar bu hisse ancak kapanışta geriler tabii bunlar benim farazi görüşlerim arkadaş iyi demiş cidden üzmedi hemde meges çok ilginç
sabırtaşı
12-06-2007, 09:46
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Aşağıda Şirketimizin Avukatı Remziye Akyürek'in 05.06.2007 tarihli yazısında belirtilen,
Şirketimizin maliki olduğu İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy 1 pafta, 1014 parsel sayılı ve 6100 metrekare alanlı ve yine 1 pafta 1503 parsel numaralı 13000 metrekare alanlı (toplam 19100 metrekare) taşınmazlar Pendik Belediye Başkanlığının yapmış olduğu Şeyhli, Kurtköy Sanayi imar planı uygulamasına tabii tutulmuş ve bu arsa ve arazi düzenlemesi neticesinde imar planına dahil olan tüm arsa ve arazilerden % 32.78 oranında düzenleme ortaklık payı alınmıştır.
Yapılan arsa ve arazi düzenlemesi neticesinde şirketiniz taşınmazlarından toplam 6262 metrekare Düzenleme Ortaklı Payı alınmıştır. Mezkur düzenleme neticesinde oluşturulan kadastral parselde taşınmazın 313/2400 hissesi Maliye Hazinesi adına kaydedilmesi neticesinde, Maliye Hazinesi malik olduğunuz taşınmaza müşterek malik olmuştur.
İstanbul Valiliği Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı mezkur Maliye Hazinesine ait 313/2400 hisseye tekabül eden taşınmaz hissesini açık teklif usulü ile satışa çıkarmış olup, ihale 11.06.2007 günü saat 14:00'de yapılacaktır.”
haber gelmedi ihalede tahmini bedel 325.000,00 ytl gerçekleşen satış bedeli 335.000.00 ytl ama kim almış onu öğrenemedim.
Kaynak İst.Defterdarlığı Milli emlak ihale bölümü
haber gelmedi ihalede tahmini bedel 325.000,00 ytl gerçekleşen satış bedeli 335.000.00 ytl ama kim almış onu öğrenemedim.
Kaynak İst.Defterdarlığı Milli emlak ihale bölümü
***MEGES*** Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Aciklanacak ozel durum: Sirketimizin 05.06.2007 tarihinde ozel durum aciklama formu ile bildirdigi tasinmazin satisi hakkinda; Sirketimizin maliki oldugu Istanbul Ili, Pendik Ilcesi, Kurtkoy 1 pafta, 1014 parsel sayili ve 6100 m2 alanli ve yine 1 pafta, 1503 parsel numarali 1300 m2 alanli (toplam 19100 m2) tasinmazlar Pendik Belediye Baskanliginin yapmis oldugu Seyhli-Kurtkoy Sanayi imar plani uygulamasina tabii tutulmus ve bu arsa ve arazi duzenlemesi neticesinde imar planina dahil olan tum arsa ve arazilerden % 32,78 oraninda duzenleme ortaklik payi alinmistir. Yapilan arsa ve arazi duzenlemesi neticesinde Sirketimiz tasinmazlarindan toplam 6262 m2 Duzenleme Ortakli Payi alinmistir. Mezkur duzenleme neticesinde olusturulan kadastral parselde tasinmazin 313/2400 hissesi Maliye Hazinesi adina kaydedilmesi neticesinde, Maliye Hazinesi malik oldugumuz tasinmaza musterek malik olmustur. Istanbul Valiligi Defterdarligi Anadolu Yakasi Milli Emlak Dairesi Baskanligi mezkur Maliye Hazinesi'ne ait 313/2400 hisseye tekabul eden tasinmaz hissesine acik teklif usulu ile satisa cikarmisti, ihale 11.06.2007 gunu saat 14:00'de yapilmis olup 335.000 YTL bedelle Remziye Akyurek tarafindan satin alinmistir. ***MEGES*** (12/06/2007 - 09:08:03)
sabırtaşı
12-06-2007, 10:41
megesin avukatı remziye abla almış arsayı sn.sarhoş bakalım nasıl yansıyacak bu bizim kağıda :notr:
Rahmi Bey
13-06-2007, 14:16
1.90 kritik bolgesinde dolaniyor kagit. Genelde endeksin dustugu gunlerde, ozellikle de 2. seans yuksek islem hacmiyle yukseltiyorlardi kagidin fiyatini. Bakalim bugun de isbasi yapacak mi abiler.
bluebull
19-06-2007, 10:09
Topic Meges gibi uykuda bir haftadır
Koskoca Turkiyede boya sektorunde bir sirket meges.
tekrar 11 ytl fiyatlarina gelirmiki?:notr:
Bu gidisle 1.01 fiyatlarina gelecek gibi.:notr:
***meges*** Meges Boya Sanayi Ve Ticaret A.s.`nden Gelen Yazi:
Sirketimiz Yonetim Kurulu 25.06.2007 Tarih Ve 350 Nolu Karari Ile; Sanayi
Mah., Kurtkoy Sanayi Cad. No: 14 Pendik/istanbul Adresinde Bulunan Fabrikamizin
Arsa-bina, Yeralti Ve Yerustu Duzenleri Ile Makine Ve Tesislerinin 30 Haziran
2007 Tarihi Itibariyle, Ihtiyaten Ttk 324 Maddesi Cercevesinde Sermaye Piyasasi
Kurulu Tebligleri Ve Kararlari Kapsaminda Ekspertiz Degerlemesinin
Yaptirilmasina Ve Bu Konuda Genel Mudurluge Yetki Verilmesine Karar Vermis
Bulunmaktadir. ***meges***|
***meges*** Meges Boya Sanayi Ve Ticaret A.s.`nden Gelen Yazi:
Sirketimiz Yonetim Kurulu 25.06.2007 Tarih Ve 350 Nolu Karari Ile; Sanayi
Mah., Kurtkoy Sanayi Cad. No: 14 Pendik/istanbul Adresinde Bulunan Fabrikamizin
Arsa-bina, Yeralti Ve Yerustu Duzenleri Ile Makine Ve Tesislerinin 30 Haziran
2007 Tarihi Itibariyle, Ihtiyaten Ttk 324 Maddesi Cercevesinde Sermaye Piyasasi
Kurulu Tebligleri Ve Kararlari Kapsaminda Ekspertiz Degerlemesinin
Yaptirilmasina Ve Bu Konuda Genel Mudurluge Yetki Verilmesine Karar Vermis
Bulunmaktadir. ***meges***|
Bu haberden sonra hareketlendi ama niye hareketlendi anlayamadım.
Haberde de birşey yok.
Herhalde ky'lerin eline yığıyor ş..siz ler.
memoli55
28-06-2007, 22:21
Meges Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 28.06.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 28 Haziran 2007 tarih ve 351 nolu kararı ile;
Gündemde bulunan sermaye artırımı konusu ile Ana Sözleşmenin 6. (Sermaye) maddesinin değişikliği konusu müzakere edilerek neticede;
Tamamı ödenmiş 15.642.900 YTL tutarındaki şirket sermayesinin 7.000.000 YTL daha artırılarak 22.642.900 YTL'na yükseltilmesine,
Artırılan 7.000.000 YTL tutarındaki sermayenin tamamının hissedarlar tarafından nakden ve defaten ödenmesine,
Bu amaçla şirket Ana Sözleşmesinin Altıncı (6.) maddesinin tadil edilmesine ve ilgili her türlü işlem ve formalitelerin yerine getirilmesine, karar verilmiş bulunmaktadır.":beurk::beurk::beurk:
profiteer
29-06-2007, 16:54
ilgi: 28.06.2007 tarihli ozel durum aciklamamiz. sirketimiz yonetim
kurulu'nun 28.06.2007 tarihli ve 351 nolu sermaye artirim kararina
istinaden, yabanci uyruklu ortagimiz basf construction chemicals
gmbh, yapilacak sermaye artiriminda kullanilmak uzere sermaye
avansi olarak 300.000 euro tutarindaki dovizi, bugun ilgili bankadan
aldigmiz bilgi cercevesinde (hsbc bank a.s. altunizade subesi)
nezdindeki hesabimiza 28.06.2007 tarihi itibariyle gondermis
bulunmaktadir. ***meges***
rangers2006
29-06-2007, 17:33
bu kağıt için söyleyecek bir şey bulamıyrum.Uzun zamandır kaybediyordum.ama meges sayesinde hem güvenim geri geldi hemde zararımı kapatmama yardımcı oldu.
Umarım devam eder.
ayrıca sorum şu olacak;
Bu son çıkan haberin kağıdı nasıl etkilemesini bekliyorsunuz.grafiğine baktığım zaman geçmişte 3 4 kere tekno tavan yapıp sonra sonra ani geri çekilmeler yapmış ve stabil hal almış.Bu tavan tavan gidermi?
master38
29-06-2007, 18:21
bu kağıt için söyleyecek bir şey bulamıyrum.Uzun zamandır kaybediyordum.ama meges sayesinde hem güvenim geri geldi hemde zararımı kapatmama yardımcı oldu.
Umarım devam eder.
ayrıca sorum şu olacak;
Bu son çıkan haberin kağıdı nasıl etkilemesini bekliyorsunuz.grafiğine baktığım zaman geçmişte 3 4 kere tekno tavan yapıp sonra sonra ani geri çekilmeler yapmış ve stabil hal almış.Bu tavan tavan gidermi?
Tam olarak hisse başına şu kadar demedi ama, 7.000.000 YTL artırdığı sermayesinin tamamını, defaten veya nakden hisse sahiplerinden karşılayacağını söyledi.
"Tamamı ödenmiş 15.642.900 YTL tutarındaki şirket sermayesinin 7.000.000 YTL daha artırılarak 22.642.900 YTL'na yükseltilmesine,
Artırılan 7.000.000 YTL tutarındaki sermayenin tamamının hissedarlar tarafından nakden ve defaten ödenmesine,
Bu amaçla şirket Ana Sözleşmesinin Altıncı (6.) maddesinin tadil edilmesine ve ilgili her türlü işlem ve formalitelerin yerine getirilmesine, karar verilmiş bulunmaktadır."
Yani bu durumda bedelli sermaye artırımı söz konusu edilmekte. Bu durumda hisse senedinin aşağı gelmesi muhtemel. Ama tam tersi olmuş durumda. Burasının borsa olduğunu bilerek hareket etmek lazım. Yani kağıda hükmeden kişinin düşüncesini bilemezsiniz.
Artırılacak sermaye tutarının dolaşımdaki hisse senedi miktarına bölümü ile ortaya çıkan rakam hisse sahiplerinden talep edilecektir. Bu şirketin bir yabancı (BASF) ortağı da vardır. Planlamaları ne yöndedir iyi incelemeli.
Alım ya da satım tavsiyesi değildir.
rangers2006
30-06-2007, 00:11
Tam olarak hisse başına şu kadar demedi ama, 7.000.000 YTL artırdığı sermayesinin tamamını, defaten veya nakden hisse sahiplerinden karşılayacağını söyledi.
"Tamamı ödenmiş 15.642.900 YTL tutarındaki şirket sermayesinin 7.000.000 YTL daha artırılarak 22.642.900 YTL'na yükseltilmesine,
Bu amaçla şirket Ana Sözleşmesinin Altıncı (6.) maddesinin tadil edilmesine ve ilgili her türlü işlem ve formalitelerin yerine getirilmesine, karar verilmiş bulunmaktadır."
Yani bu durumda bedelli sermaye artırımı söz konusu edilmekte. Bu durumda hisse senedinin aşağı gelmesi muhtemel. Ama tam tersi olmuş durumda. Burasının borsa olduğunu bilerek hareket etmek lazım. Yani kağıda hükmeden kişinin düşüncesini bilemezsiniz.
Artırılacak sermaye tutarının dolaşımdaki hisse senedi miktarına bölümü ile ortaya çıkan rakam hisse sahiplerinden talep edilecektir. Bu şirketin bir yabancı (BASF) ortağı da vardır. Planlamaları ne yöndedir iyi incelemeli.
Alım ya da satım tavsiyesi değildir.
umarım sandviç sendromuna uğramayız.
ve yükseliş nispeten daha yatay ve emin gider.
nomak101
02-07-2007, 13:18
Galiba kimsede yok. Bu hissenin hedefi hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?
ibrahims
02-07-2007, 20:24
Galiba kimsede yok. Bu hissenin hedefi hakkında bilgisi olan arkadaş varmı?
Var;en kisa zamanda bu kagidin akibeti Untar gibi olacaktir.Bunlar en asagilik spek kagidi nasil olur sorusunun en iyi ornegidir.Uzak durun.Bu kagit Tektu'ya benzemeyecek;durum,vaziyet onu gosteriyor.
TRADER34
02-07-2007, 20:55
Tam kumar...
Düşünsenize 5 dakikada dünyasını tersten baktırır insana:) ... saat 16.25 de 2.40 olan kağıt saat 16.30 da 2.20...Spek' in dediği olur... uzak durmak lazım... hımmm bu kağıt gün gelir 10 lira da olabilir bu arada... ama diyorum yaa... teknik yok. spek ne derse o olur. bulaşmamak lazım...
Alış 2.17
Satış 2.19
Kapanış 2.20
Ağırlıklı ortalama 2.39
bu ne perriz bu ne lahana turşusu...
lapsakos
02-07-2007, 22:14
:beurk: :super: bereket versin. selamlar :cool::beurk::super:
TRADER34
03-07-2007, 16:29
Eyyy MEGES sen nelere kadirsin??
Zamanında UNTAR' dan da aynı haberler geliyordu... Durum kritik!
TTK.324' ü lütfen açıp okuyun arkadaşlar...
ibrahims
04-07-2007, 11:37
Icimden bir ses bugun bu kagidin gocecegini soyluyor.Umarim hislerimde yanilirim.
kayakaynar
04-07-2007, 14:01
Eyyy MEGES sen nelere kadirsin??
Zamanında UNTAR' dan da aynı haberler geliyordu... Durum kritik!
TTK.324' ü lütfen açıp okuyun arkadaşlar...
üntar ın böyle yabancı ortağı varmıydı... BASF gibi dünya devi...:frown:
Her cesit kimyasal boya ve insaat boyalari ureten meges kisa sure icersinde ucuk fiyatlara gidecek diye dusunuyorum. sirket sermaye artirimi sonrasi
hemkara gececek hemde daha once gormus oldugu 11 ytl fiyat seviyelerine gelecek diye dusunuyorum. benim dusuncem.
ilgi: 28.06.2007 tarihli ozel durum aciklamamiz. sirketimiz yonetim
kurulu'nun 28.06.2007 tarihli ve 351 nolu sermaye artirim kararina
istinaden, yabanci uyruklu ortagimiz basf construction chemicals
gmbh, yapilacak sermaye artiriminda kullanilmak uzere sermaye
avansi olarak 300.000 euro tutarindaki dovizi, bugun ilgili bankadan
aldigmiz bilgi cercevesinde (hsbc bank a.s. altunizade subesi)
nezdindeki hesabimiza 28.06.2007 tarihi itibariyle gondermis
bulunmaktadir. ***meges***
Almanyanin en basta gelen sirketlerinden BASF sirketinin bir kurulusu.
Gelecek var bu sirkette. sirketin bagli oldugu kurulus zengin ayrica MEGES marshalin urettigi herturlu kimyasal madde ve boya uretiyor.
Yakinda Marshal boyanin tahtini sallayacak diye dusunuyorum.
http://http://img339.imageshack.us/img339/4193/hedefleriyuksekcl2.jpg
SilentScream
06-07-2007, 12:52
arkadaşlar sermaye arttırım tablolarında megesin rüçhan hakkı hangi tarihler arasında olduğunu bulamadım. bu konuda bilgisi olan var mı acaba ...
Arkadaslar teknık verılerıne bakın ve aracı kurum ıslemlerıne bakın! hakım alıcılar ne hıkmetse mal topluyorlar! heran yukarı yapabılır dıye dusunuyorum! denız ve ak mal alıyor! bana gore bu kagıdın gıdecegı yer 3.50-3,70 aralıgı! al sat tavsıyesı degıldır!
Arkadaslar bu kagida surekli para girisi oluyor.
lapsakos
13-07-2007, 00:04
Arkadaslar bu kagida surekli para girisi oluyor.
:cool: hayırlısı :super: :beurk: :super:
Bu kagit cok sevindirecek cok.
belli belli, bir kaç gündür 40-50 lira yükseltip yükseltip 30000-50000 lot verip aşağı zorlayıp durdular. 1800 liraları gösterip mi sevindirecekler acaba ne dersiniz ?
Son takas dökümü ve bir haftalık haraketlere yorum yapabilecek olan varmı acaba ?
belli belli, bir kaç gündür 40-50 lira yükseltip yükseltip 30000-50000 lot verip aşağı zorlayıp durdular. 1800 liraları gösterip mi sevindirecekler acaba ne dersiniz ?
Son takas dökümü ve bir haftalık haraketlere yorum yapabilecek olan varmı acaba ?
Ben bu hisseyi 10 ytl nin uzerinde fiatlara gelinceye kadar tutacagim.
dusurduklerinde nakitim olursa alirim. ama oyle 3- 5 kurusluk inis cikislarda hissemi
tutmaya devam. benim dusuncem.
aliosman
18-07-2007, 14:37
kağıt seçim öncesi son günlerde endekste beklenen realizasyon ve düşüşle
birlikte 2.00-2.10 civarında gezinip sıçrama için sırasını kollayacak...
amcaların sevdiği ve hareketli bir kağıt...
bir çok insanın portföyünde en azından gözü önünde bekliyor...
kısa vadede harekete geçeceğini ümid ediyorum...
kağıt seçim öncesi son günlerde endekste beklenen realizasyon ve düşüşle
birlikte 2.00-2.10 civarında gezinip sıçrama için sırasını kollayacak...
amcaların sevdiği ve hareketli bir kağıt...
bir çok insanın portföyünde en azından gözü önünde bekliyor...
kısa vadede harekete geçeceğini ümid ediyorum...
Marshalin turkiyede rakibi olan tek sirket.herturlu kimyasal boya ve ve insaat boyalari ureten meges boyanin borsadaki performansi onumuzdeki donemde ilk mola 10 bin ytl fiatlarin uzerinde olacaktir. diye dusunuyorum.
sirket hisselerinin gecmisteki harika performansi tekrarlayacagini dusunuyorum.
bari tam tarih de verin ona göre alalım :he: 2009 da 20,000 olur bencede
2180 lerde 2130 larda ve 2080 lerde olan hep aynı olay 3-5 lotla alım yapıp 40 bin 50 bin lotla vere vere kademeli indiris yaptılar bakalım sonraki durak neresi ?
DEJAVUUUU
Hep aynı senaryo kapanısa son 10 dak. içinde seri 5000 lotlarla bayağı gömdüler hemde böyle bir günde . 53325 endekse bak beee %4,33 yukarda ve bütün gün sadece seyredip kahrettiren bir borsa ...
aliosman
19-07-2007, 17:53
ben bugün seçim sürecinde düşmeye meyilli bütün kağıtlarımla vedalaştım.
çıkışta prim vermeyen bu kağıtlar inişte endeksin 3 katı fazla düşüş yaşıyor.
hükümet kurulana kadar meges'e ara verdim...
görelim Mevla neyler...
bari tam tarih de verin ona göre alalım :he: 2009 da 20,000 olur bencede
Sn scouth oyle zandediyorumki kagitta biktirma operasyonu baslattilar.
biktirma operasyonlari soluksuz rallinin baslangic asamasidir.
sakin olalim megesimize sahip cikalim.
Spek toplasin toplayacagini bikanlarda kenara cekildiler. o halde hareket yakindir diye dusunuyorum.
bluebull
20-07-2007, 12:53
Sn scouth oyle zandediyorumki kagitta biktirma operasyonu baslattilar.
biktirma operasyonlari soluksuz rallinin baslangic asamasidir.
sakin olalim megesimize sahip cikalim.
Spek toplasin toplayacagini bikanlarda kenara cekildiler. o halde hareket yakindir diye dusunuyorum.
Sn. Scouth %100 aynı fikirdeyiz
bluebull
20-07-2007, 12:58
Alıntı yaptığım cümleler Sn Ekine aittir.Özürdilerim.
Sn. Ekin ile ralli başlangıcı belirtileri konusunda hemfikirim.
ne baslamaz ralliymis :) f1 hazırlıkları bile bu kadar sürmez yani, neyse 1980 lerden aldığım ve hep baslayacağını umduğumuz(!) ralliye bugün 2020 den son veriyorum. size iyi ralliler ... 5000 puan yükselirken tık yok düşerken düşüşe ayak uyduran tüm hisselere &$()")=$"=
Sn scout. Kural 1- bekleyen icer corbayi.
Kural 2- tatli yemekten sonra gelir.:)
Gordugum kadariyla siz hem corbadan hemde tatlidan olmussunuz sn scout.
Uzgunum corbayida tatliyida yalniz yemek mecburiyetinde kalacagim icin.
Spek spek duy sesimi herkes gitti ben kaldim. hem corbami hemde tatlimi isterim. eee hadi gari.:)
Acemi Çaylak
20-07-2007, 19:26
ne baslamaz ralliymis :) f1 hazırlıkları bile bu kadar sürmez yani, neyse 1980 lerden aldığım ve hep baslayacağını umduğumuz(!) ralliye bugün 2020 den son veriyorum. size iyi ralliler ... 5000 puan yükselirken tık yok düşerken düşüşe ayak uyduran tüm hisselere &$()")=$"=
Al benden de o kadar dostum... İttire kaktıra 2-3 tavan yapıp sonra 1-1,5 ay boyunca aşağı salıyorlar. Ben de bugün sattım, kurtuldum bu uyuz kağıttan!
Ekin dostum, sizi speğinizle ve rallinizle başbaşa bırakıyoruz, bizden bu kadar...
Megesde duzeltme tamamlandi diyebiliriz. heran yukari hareketine baslayabilir.
meges boya sektorunde marshalin tek rakibi hercesit kimyasal boya uretim yapan entegre tesisleri guclendirilmis sermayesi artan uretimiyle artik Guclu bir Meges.
Mortgage hayata geciyor. Meges mortgageden cok cesitli entegre kimyasal uretimiyle en cok etkileneceklerden. Meges olmasi gereken yukari fiyatlarina tekrar gelecektir diye dusunuyorum. benim dusuncem.
2,05 ten yazdım bakalım gelirse alcam bu kağıdı
haydi hayırlısı
SilentScream
23-07-2007, 16:30
arkadaşlar meges de bedelli sermaye arttırımı ne zaman yapılacak acaba , bilgilendirirseniz sevinirim...
endeks 80000 olup meges 1600 e geldiğinde...
Sn. ekin'in haftalardır söylediği ama baslamayan ralli başlayınca ...
v.s.
Megesde duzeltme tamamlandi diyebiliriz. heran yukari hareketine baslayabilir.
meges boya sektorunde marshalin tek rakibi hercesit kimyasal boya uretim yapan entegre tesisleri guclendirilmis sermayesi artan uretimiyle artik Guclu bir Meges.
Mortgage hayata geciyor. Meges mortgageden cok cesitli entegre kimyasal uretimiyle en cok etkileneceklerden. Meges olmasi gereken yukari fiyatlarina tekrar gelecektir diye dusunuyorum. benim dusuncem.
Ve yukari donus baslamistir.onumuzdeki surecte en fazla kazandirma potansiyeli olan kazandiracak kagit olarak goruyorum.
bu kagitta oylesine bir RALLI bekliyorumki dudak ucuklatacak .
Meges zamani. benim dusuncem.
insallah dediğiniz gibi olur zaten olması da gerekir ya 8000 puan artan endekste en ufak yukarı bir hareket yapmadı ya meges.
Bu dudak ucuklatacak ralli kaç turdan olusacak acaba, pardon f1 formula ile karıstırdım, sayet öyleyse ben 40. turda girmeye razıyım, dediğinize göre en az 11000 mi olacak meges yani. Valla 7500 leri görsün almazsam neyim :) zira en uzun vadeli direnci o değilmi (siz iyi bilirsiniz)
yada memsa gibi 10 tavan yapsın sonra söz alırım ...
Sn scouty cok hizlisiniz. tabiki Meges simdi sudan ucuz fiatlarda oldugundan dudak ucuklatacak RALLI daha guclu olacaktir.
daha once yazdigim gibi tatli en son gelir. MEGES de simdi RALLI ye baslliyor.
benim dusuncem.
contango
24-07-2007, 15:38
Tam Meges Zamani...yukari Hareket Baslayacaktir.
ekin arkadasa destek geldi, ha patlıyor ha patladı, ralli bugün ralli yarın diye kaç haftadır tık yok =???
yani elinizde ralliye bilet var ama rallinin tarihi belli değil olsa gerek :)
şaka bir yana nihayet icc,macd görüntüleri güzellesti, bence bugünden sonra ralli var ralli baslayacak demeliydi arkadaslar...
ekin arkadasa destek geldi, ha patlıyor ha patladı, ralli bugün ralli yarın diye kaç haftadır tık yok =???
yani elinizde ralliye bilet var ama rallinin tarihi belli değil olsa gerek :)
şaka bir yana nihayet icc,macd görüntüleri güzellesti, bence bugünden sonra ralli var ralli baslayacak demeliydi arkadaslar...
Endeksin dususune banamisin demedi. kaya gibi durdu. birileri mal kapma savasinda gibiydi. birbaska degisle ralli oncesi RALLi ye bilet alma yarisi diyebiliriz.
Bol kazanclar.
iyide sizin yazdıklarınız tıpkı erken uyarı sistemi gibi olmuyormu o halde 2400 leri gören ve kademe kademe inen megeste her zaman ralliye baslıyor, bugün basılıyor yarın baslıyor gibi :( oysa grafik yeni güzellesti ben bunu demek istiyorum.
Bari takas dökümlerini de gönderin, görelim kim vermis kim almıs , gidecekmiymis v.s.
iyide sizin yazdıklarınız tıpkı erken uyarı sistemi gibi olmuyormu o halde 2400 leri gören ve kademe kademe inen megeste her zaman ralliye baslıyor, bugün basılıyor yarın baslıyor gibi :( oysa grafik yeni güzellesti ben bunu demek istiyorum.
Bari takas dökümlerini de gönderin, görelim kim vermis kim almıs , gidecekmiymis v.s.
Sn scout 22 temmuzda duzeltmenin tamalandigini heran yukari hareketin baslayabilecegini bu yukselisin RALLI olacagini yazdim.
sn scout ben RALLI icin gun saat belirli bir tarih vermedim. dikkat ederseniz heran baslayabilir ifadesini kullandim. ayrica hic kimseyi etkilemek istemem.
benim gorusumdur. baskalarinin etkilenmemesi icin benim dusuncem diyerek
dib not dusuyorum. hissenin nerelerden bu fiatlara geldigini biliyorum.
SN scout size katiliyorum umarim bu RALLI F1 benzeri olur.:)
Benim asil ilgi alanim f1 seyretmekten cok hem corbayi hemde tatliyi goturmek.:)
Bol kazanclar
bugün DI+ yönünü yukarı çevirdi nihayet, ancak sektörel (dyo,cbs) artısa ayak uydurma gibi. Yoksa aman aman bir artıs yok yinede...
belki mevsimsel bir hareket baslar da meges de buna uyarak yukarı yönlü hareket edebilir yoksa biraz daha yatay uyamasını isteyenler var gibin...
iste klasik bir meges gün sonu daha.
cbs tavan
dyo tavan
meges de tık yok
bugün en az 2,20 ortalama yapması lazımdı, ayak uyduramadı sektöre
2,11 lere ısrarla mal gömdüler...
iste klasik bir meges gün sonu daha.
cbs tavan
dyo tavan
meges de tık yok
bugün en az 2,20 ortalama yapması lazımdı, ayak uyduramadı sektöre
2,11 lere ısrarla mal gömdüler...
Kesinlikle haklisiniz sn scouty 26 ytl fiatlari gormus bir kagidi birileri israrla
RALLI hareketini geciktirsede arik hareket baslamistir hedefe hizli bir sekilde gidecegini dusunuyorum.benim dusuncem.
http://img98.imageshack.us/img98/2674/alveriyorpi9.jpg
sanırım meges in rallisi farklı klasmanda
baksanıza iki gündür dyo, cbs tavan tavan meges ve marshall da tık yok
ayak uydursaydı bugün 2600 lerde olmamız lazımdı, 2200 ü gördü ve tokatladılar yine =???
adamlar tahta üzerinden mesajlaşıyor mu nedir? 1 1 1 111 diye lotlar geçiyor.
her sey olabilir , burası meges tahtası malum
sende izliyorsan görmüssündür 1 1 1 felan alıp aralarda 5000 v.s. gömmece , 2-3 kademe yükseltip tokatlamaca, bıktırmaca, (haftalardır beklenen) ralliyi baslatmamaca :)
kayakaynar
26-07-2007, 15:25
tam hava meges havası ama... oynamıyor namussuz...:)
ozberehu
26-07-2007, 16:08
evet beyler, kristal ve bu kağıt, koydum 30.000 lot kendi kanaatim kimse yat. tavsiyesi olarak almasın, deli bi çıkış olabilir, grafik formasyonu çook feci bi sıkışmayı gösterio, 3 yıllık grafik müthiş, 2.22 den baskıladı amcam ama bu trende ayak uyduramaz, bugün yarın büyük bi ivmeyle çbs ve dyo hareketine ayak uydurup, hatta onları bile sollayacağı kanaatindeyim, lütfenn sol şeridi meşgul etmiyelim, zira yollu bu, tanımazz sol şeritte olanları:he: