View Full Version : CMLOJ Camiş Lojistik Hiz.
REYSAŞ tan mal bulamayanlar CAMİŞ LOJİSTİĞİN UCUZ kaldığını görecektir.
İki hissenin de ortak uçacağını düşünüyorum. Hep bu muhabbetler yapılırken seyredip kaldığımız ve de beklenti gerçekleşmedi dediğimiz gün fiyatın uçtuğu dönemlerden bir sonuçla karşılaşabilirsin. Kaç gündür bu fiyatlardan maliyet yapılmaktadır.Yeter ki sabırlı olalım.
reysas tavanda 8000000 lot ile kapadı, cmloj da tam tersı oldu ve satıs fırsatı olarak kullandılar.
snowboarder
10-02-2006, 14:17
beklenti 3 ay onceden alındı ve artık satıldı ,reysas dan 4.4 ortalama ile mal alanlar 2 yada 3 beldelsiz verme ihtimali olan cmloj u daha ne kadar çekebilecekler ibretle izleyeceğiz.
bu kağıdın bedelsiz ve temettü verme ihtimali varmı arkadaşlar senedi aldık aynı gün tepetaklak olduk tam iki günde %16 kayıp.
herakless
14-02-2006, 21:28
her zaman aynı hikaye .daha oncede 9.40 dAN 5.30 kadar çakmadılarmı bu kagıdı.
takaslarda rj hakimiyeti dikkat çekiyor..10 şubat--17 şubar arası tabiri caizse dalmışlar tahtaya..izlemedeyiz..
takaslarda rj hakimiyeti dikkat çekiyor..10 şubat--17 şubar arası dalmışlar tahtaya..izlemedeyiz..
“SPK’nın düzenlemesi doğrultusunda Şirketimiz Yönetim Kurulu’nun
09.03.2006 tarih ve 3 sayılı toplantısında;
Kurumsal Yönetim İlkeleri kapsamında bir kar dağıtım politikası
benimsenmiştir. Buna göre;
Şirketimiz ana sözleşmesinde dağıtılabilir kardan Sermaye Piyasası
Kurulu’nca saptanan oran ve miktarda birinci temettü dağıtılması
esası benimsenmiştir.
Yönetim Kurulumuzun, Genel Kurulumuzun onayına sunduğu kar
dağıtım teklifleri,
a) Pay Sahiplerimizin beklentileri ile Şirketimizin büyüme gereği
arasındaki hassas dengenin bozulmamasını,
b) Şirketimizin karlılık durumunu.
dikkate alan bir kar dağıtım politikası kapsamında hazırlanmaktadır.
Yönetim Kurulumuzca dağıtılabilir karın en az %30’unun bedelsiz
hisse senedi şeklinde ve/veya nakden dağıtılmasının Genel Kurulumuza
teklif edilmesi esasına dayanan bir kar dağıtım politikası
benimsenmiş bulunmaktadır.
Kardan pay alma konusunda imtiyazlı hisse bulunmamaktadır.
Ana sözleşmemizde kurucu intifa senedi ile Yönetim Kurulu
Üyelerimize ve Çalışanlarımıza kar payı verilmesi uygulaması
bulunmamaktadır.
Kar payı ödemelerimiz yasal süreler içerisinde
gerçekleştirilmiştir. Kar payı ödemelerinin en geç mevzuatta
öngörülen 5. ayın sonuna kadar olmak üzere en kısa sürede
yapılmasına özen gösterilmektedir.
Ana sözleşmemizde kar payı avansı dağıtılmasını öngören bir
düzenleme bulunmamaktadır.”
-İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ-
ya arkadaşlar bilen biri var ise söylesin bu kağıt temettü verecekmi verirse ne zaman verir. rj kağıdın birincisi ama kağıtta tık yok ya
AKARTAL83
14-03-2006, 14:18
ya bu hissenin dirençi ne 9,65 gelince takılıp kalıyor bir atamadı bunu üstüne.....
AKARTAL83
15-03-2006, 13:33
yaw arkadaşlar bu hisse benden başka kimsede yokmu kocaman hisse nette way be herkesi tek geçerim.......
bende var dostum ama kurtulmak istiyorum bir türlü kurtulamıyorum çünkü maliyetin gerçekten çok yüksek aramızdan biri hisse hakkında iyi birşey söylesede için biraz olsun ferahlasın
bende var dostum ama kurtulmak istiyorum bir türlü kurtulamıyorum çünkü maliyetin gerçekten çok yüksek aramızdan biri hisse hakkında iyi birşey söylesede için biraz olsun ferahlasın
yabancılar toplamış daha nolsun..yabancıların girdiği kağıtlar orta - uzun vadede kendini gösteriyor..bilginize:roll:
yabancılar toplamış daha nolsun..yabancıların girdiği kağıtlar orta - uzun vadede kendini gösteriyor..bilginize:roll:
HANGİ YABANCI TOPLAMIŞ ?
AKYATIRIMDAN RAYMONDA VİRMAN GİTMİŞ
BAŞKA DA BİR HALT YOK
AKARTAL83
16-03-2006, 13:14
vallahi al benden de o kadar yukarı harketlerde bile gitmiyor kurtulmak istiyorum artık sendennnn düş yakam dan..... zaten sözde tutmuyor....
sunset1970
17-03-2006, 08:01
sabırlı olun,bilançoyu ve toplantıyı bekleyin,çok kazanacaksınız...sadece 850 bin lot var dolaşımda,30 bin olması zor değil...
genel kurul toplantısı ne zaman yapılacak acaba
sputnik001
21-03-2006, 17:13
yaa 10.40 maliyet var alın gerisi ni siz düşünün gül gibi erbosanı sattık al girdi yine işin yoksa bekle de maliyetini kurtarsın vay anam vay
AKARTAL83
21-03-2006, 18:09
yaa 10.40 maliyet var alın gerisi ni siz düşünün gül gibi erbosanı sattık al girdi yine işin yoksa bekle de maliyetini kurtarsın vay anam vay
vallahi benim maliyette aynı yerde kaybettiren kağıtlar geri yerine koyarken bunu gibi bir kaç hisse hala kıpırdamadı bile kaç gündür 10.00 ytl satış yazıyorum gelmiyor satacağım artık bekle bekle nereye kadar kağıt değiştirseydim şimdiye zararı yerine koyduydum ya ben böyle işin adama kafayı yedirtir bu iş varya................
sunset1970
23-03-2006, 00:38
11 nisan da toplantısı var.
***CMLOJ*** Camis Lojistik Hizmetleri ve Ticaret A.S.’nin 11.04.2006 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. “Sirketimizin 11.04.2006 (bugun) tarihinde yapilan Olagan Genel Kurul Toplantisinda kar dagitiminin asagidaki sekilde yapilmasina karar verilmistir. - Sermaye Piyasasi Kurulu’nun Seri:XI, No:25 sayili tebliginde atifta bulunulan Uluslararasi Finansal Raporlama standartlari’na (UFRS) gore hazirlanan 2005 yili konsolide olmayan bilancomuzda yer alan 1.148.329 YTL tutarindaki 2005 yili net konsolide olmayan bilanco karimizin, SPK’nin kar dagitimina ilislin 27 Ocak 2006 tarih ve 4/67 sayili duyurusu cercevesinde, konsolide olmayan mali tablolarimizdaki karin, Ana Sozlesmemizin 27. Maddesine gore asagidaki sekilde tefrik edilmesi, - Cikarilmis sermayenin % 20 oranina tekabul eden 560.000 YTL tutarindaki brut temettunun beher nominal tutari 1 YTL tutarindaki hisseye 0,20 YTL (%20) isabet edecek sekilde nakden dagitilmasi, - Stopaja tabi olmayan pay sahiplerimize brut temettunun herhangi bir kesinti olmaksizin net olarak dagitilmasi, stopaja tabi olan pay sahiplerimize ise bu tutar uzerinden gelir vergisi stopaji yapildiktan sonra 0,18 YTL’nin (%18) oraninda net olarak odenmesi, - Temettu odeme tarihinin 17 Nisan 2006 olarak belirlenmesi, oybirligi ile kabul edilmistir.” ***CMLOJ*** (11/04/2006 - 16:20:48)
Alisutcu
23-04-2006, 16:29
bu temettuyu tekrar hisse almak icin kullandilar.
sunset1970
24-04-2006, 20:44
aynı camış gibi yatıyo...
arkadaşlar bu kağıt nerelere geldi takip ediyormusunuz hayırdır bişilermi var bu kağıtta bizim bilmediğimiz...
burak_hergner
13-05-2006, 15:47
Bu Haftayi Takİp Edİn
Bende farkındayımda sığ tahta mal aldırtmıyor ki adamlar. Bu hafta prim potansiyeli var. 9.45 geri dönmez ise 10.00 soluklanır.
seanslık günlük ve haftalık bakınca görülmeyen trendi aylık bakınca net olarak gösteriyor grafik
http://img60.imageshack.us/img60/5628/cmloj7ke.png
orkuncan99
27-08-2006, 00:54
son 2-3 gündür işlem hacmi arttı bir hareketlenme var gibi, ne dersiniz 8.20 den dönüyormu acaba.........
CMLOJ Camiş Lojistik Hiz.
yahu yazan olmaması ilginç çünkü yerinde duran bir kağıt en azından hareketlensin diye yazanlar olur dedim ama baktım yazan yok şimdi ben buradayım işte zamanı geldi hareketin
cmlojdan,sahol...isctr burce ykbnk skplc'ten zarardayım ne yapılır. bu hisse lerle kaç aydır zararda..önerileriniz dostca olsun...
bilgisiz
27-10-2006, 10:27
Meksa menkulun son saniye alımları garip ne yapmak istiyorlar anlayamadım?Ancak bir operasyon olacaksa ve buna inanıyorsak meksanın takasına bakkın derim ben, sürekli ma alıyorlar.Ancak pek becerikli oldukları söylenemez.Sadece yukarı doğru çizip ertesi gün tahtayı sahipsiz bırakıyorlar
bilgisiz
27-10-2006, 13:08
Tahta hacimlendi 8.50 üzerine atması an meselesi.Sonrası harika olur benden söylemesi..
bilgisiz
27-10-2006, 22:51
Kndim çalıp kendim oynuyorum ama belkide okuyan vardır ümdiyle yazmaya devam ediyorum.Bugün daha önce sürekli alımda gördüğümüz meksa satıcıycı.Sanki beni okuyorlar bugün tam tersini yaptılar.Meksa sattı ama karşılığında aynı kişiler olarak düşündüğüm yapıkredi ve marbaş daha fazlasını aldı.Dikkatle izlemeye devam ediyorum ve yavaş yavaş alıma geçiyorum.kasım ayı sonunda mersin liman ihalesi olacak ve Cmloj bu ihaleye teklif verecek.Bu beklenti bile yeter bu hissedeki ciddi hareket için.Daha öncede belirttiğim gibi 8.50 üzerine attığı an hissede ilk hedef 10.00 olur.
emurat15
28-10-2006, 01:30
aman ses etme zaten hedef 12 ama meksa biraz daha toplasın bakalım.
bilgisiz
29-10-2006, 22:46
100 günlük ortalamasının üzerinde kapadı...Bu hafta yukarı hareket başlaması büyük olasılık..Toplamaya devam edeceğim
shol ne olur6/85den aldım çıkarken düşüyor ne yapmalıyım.nasıl kar ediliyo bu hisse çıkmazmı yukarı3.6.9aylık temettü gibi neler varsa bu kağıtta yokmubilenler öğretirmi acaba yazılarıma c evap yazılıyormu onuda göremiyorum forumdalütfen aydınlatın.
bilgisizkardeşim yazını okudum.uzun zamandır kağıtta sadeceben varım zannediyordum.ilgilenen çıktı tek değilmişim ben acamıyim konuları bildiğim kadarıyla takip ediyorum .katkım yok önerim öğrenmeye çalışmak kendimcebol şans hepimize
emurat15
08-11-2006, 23:23
Başladı hareketlenme
ben de kılından mı tüyünden mi birazcık tuttum yalnızım diyen dostlara bir desdek benden de artık aslında tanımam bu kagıdı ama bir şeyler olacakmış gibi geldi bana bu türlerde hareket az olur olunca da tam olur diye ümitle tabiiii
ben de kılından mı tüyünden mi birazcık tuttum yalnızım diyen dostlara bir desdek benden de artık aslında tanımam bu kagıdı ama bir şeyler olacakmış gibi geldi bana bu türlerde hareket az olur olunca da tam olur diye ümitle tabiiii
10,50 yol orayı gösteriyor siz bırakın meksayı marbaşı siz bakın cmloj yöneticilerine bu kağıtta hareketlenmeyi yapan onlar gerisi hikaye
bilgisiz
11-11-2006, 20:37
10,50 yol orayı gösteriyor siz bırakın meksayı marbaşı siz bakın cmloj yöneticilerine bu kağıtta hareketlenmeyi yapan onlar gerisi hikaye
Sen çok biliyosun haklısın:gulen:
emurat15
19-11-2006, 23:37
Alakası yok sadece meksanın takasları beni lgilendirir. gerisi geğil çünkü mayıstan beri ellerinde ortalamalar ise yüksek.ay sonu ihale sonuçlanır bakalım nnolacak.
emurat15
21-11-2006, 00:28
bugünkü hareket kötüydü
emurat15
22-11-2006, 00:40
bugünkü ise iyiydi.
kimsecikler yok sakin bir hisse buldum umudundayim
şşşşşşşşt uyandırma. biz burdayız. az kaldı. beklemeye devam. önce 12, sonra 16
drvolkan7
20-12-2006, 17:51
elinde olan fikri olan?
hissehunter
21-12-2006, 02:19
ne güzelde oldu bu hisse tam olgun zamanı yarın sıkı markaja alayım bakalım :)
iyice bezdirdiler ky'yi. artık hedefleri ne kadar büyükse.
Sen çok biliyosun haklısın:gulen:
evet ben çok biliyorum bak kağıt nerelerde
senin gibi marbaş o şu bu diyenler 7,70 te alıyo nefesi
CmLojistik yönetimi el attımı 12,00 de alıyor nefesi
analizlere bak görürsün
Ben bu işi biliyorum diye geçinen BİLGİSİZ (ler) kağıt 9,25 gördümü atlıyorlar kağıt gidiyor diye sonra bir bakıyorlarki 7,75
merak etmeyin bununda zmanı gelir ama untmayın bu kağıdın yükselişi kısa vadede 3,00 lerden başladı oturtuğu tabanda 5,35 lerde benden sölemesi:hayır:
madenci67
13-01-2007, 16:48
gerçekten şu anda banada borsada en çok güven veren beklentili olan hisse cmloj.kısmetse alıcam ama hacim dar hareket yok.insanın bakınca canı sıkılıyo hareket başlıyınca almayı düşünüyorum işallah yakalarım..neyse milleti uyandırmayalım dabu hissede bizim sırrımız olsun kimsenin nerdeyse bu tahtadan haberi yok bende geçen ay tüm hisselere göz atarken f/k si ve grafikleri dikkatimi çekti takibe aldım borsa göçtü maşşallah taş gibi durdu asıl beklediğim anlamsız düşüşlerin olması 7.15 seviyelerini umut ediyorum burdan hareket başlamaz umarım..çünkü genelde çok yerinde sayan kağıtlar anlamsız ve hacimsiz düşüşler yaparlar o zmn almak daha mantıklı geliyo tabii cesaret de gerek çünkü heran olumsuz habermi var acaba dedirttiriyo..ama yapcak bişey yok anlamsız düşüşlerde pozisyon almaktan korkmucam ztn şu ortamda borsa ne alsak zarar ederiz çok karanlık gördünüz goldaşta çok büyük oyunlar dönüyo milletin cesaretini kırdılar artık yalnız yürücekler yada dahada ezip k.y.i çok yalnız gitcekler....ztn diğer kağıtlar da malum çoğu endekse bağlı endeks büyük muaamma,35 bin söylentisini yaydılar sonra 36500den topladılar yavaş 40-41 bin yapıp yine vercekler aşağı senaryo aynı en iyisi böyle durumlarda eğer borsa hastalıksa sizin için kar etmekten çok zarar etmemek te önemli velhasıl beklentili ucuz ve artık kendine yer yapmış kağıtlarda yer almalıyız.CMLOJ her sene kademeli tavan ve tabanalrını yükseltmiş ama geçen seneyi kıstas almamak lazım çünkü endekste ekstra durum sözkonusuydu bu sene en erken nisandan sonra ama yinede hayal gibi genel seçimlerden önce 50bin ve bu sene beklentim bu tahtadan 13-14 en fazla şayet cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce 10 liranın üzerine atarsa kendini ve tayyip erdoğanda cumhurbaşkanı olmazsa kısa süreli rallide bu kağıt 16 ları aşar seçimlere doğru 12lere çekilip bu seneyi 20 gibi kapatır dedim ya al unut bu kağıt güzel ama bnm huyum değil huyum kurusun...bunlar bnm fikirlerim her koyun kendi bacağından asılır..burda kimse kimseye ne zorlar aldırır nede sattırır sadece fikir babalğı olur o kadar isteyen katılır isteyen katılmaz...ama söylediklerim çok fikirlerinize aykırı değil...herkese bol kazançlar.ARTIK BENDE BU TOPİCİN NABIZINI TUTMAYA BAŞLICAM daha çok görüşürüz allaha emanet olun..bide sabırlı olun ben olamıyorum bari siz olunda kazanın kardeşler...
Yaa ArkadaŞlar Bu Cmloj Trkcm La BİrleŞİyormuŞ Bİ Bİlgİsİ Olan Varmi İyİmİ Olur Yoksa KÖtÜmÜ Bİzİm Hİsselerİ ÇaĞrimi Yapacaklar Yoksa Yerİne Trkcm Hİssesİmİ Vercekler Bİlgİsİ Olan Varsa Bİzamet Bİzİmle PaylaŞsin.
Cmloj******trkcm*** Camis Lojistik Hizmetleri A.s.`nden Gelen Yazi; Sirketimiz Yonetim Kurulunun 05.02.2007 Tarihli
Toplantisinda; Sirketimiz, Trakya Cam Sanayi A.s. Ile Turk Ticaret Kanunu`nun
451, Kurumlar Vergisi Kanunu`nun 17, 18, 19 , 20. Maddeleri Ve Sermaye Piyasasi
Kurulu`nun Birlesme Islemlerine Iliskin Esaslar Tebligi Hukumleri Uyarinca
Devrolmak Suretiyle Birlesmesi Ile Ilgili Calismalarin Baslatilmasina Ve Bu
Konuda Gerekli Calismalari Yapmaya Yonetim Kurulu Baskan Yardimcimiz Cetin
Akturk Ve Muhasebe Mudurumuz Yigit Tezcan`a Yetki Verilmesine Karar
Verilmistir. ***cmloj******trkcm***|
gerçekten şu anda banada borsada en çok güven veren beklentili olan hisse cmloj.kısmetse alıcam ama hacim dar hareket yok.insanın bakınca canı sıkılıyo hareket başlıyınca almayı düşünüyorum işallah yakalarım..neyse milleti uyandırmayalım dabu hissede bizim sırrımız olsun kimsenin nerdeyse bu tahtadan haberi yok bende geçen ay tüm hisselere göz atarken f/k si ve grafikleri dikkatimi çekti takibe aldım borsa göçtü maşşallah taş gibi durdu asıl beklediğim anlamsız düşüşlerin olması 7.15 seviyelerini umut ediyorum burdan hareket başlamaz umarım..çünkü genelde çok yerinde sayan kağıtlar anlamsız ve hacimsiz düşüşler yaparlar o zmn almak daha mantıklı geliyo tabii cesaret de gerek çünkü heran olumsuz habermi var acaba dedirttiriyo..ama yapcak bişey yok anlamsız düşüşlerde pozisyon almaktan korkmucam ztn şu ortamda borsa ne alsak zarar ederiz çok karanlık gördünüz goldaşta çok büyük oyunlar dönüyo milletin cesaretini kırdılar artık yalnız yürücekler yada dahada ezip k.y.i çok yalnız gitcekler....ztn diğer kağıtlar da malum çoğu endekse bağlı endeks büyük muaamma,35 bin söylentisini yaydılar sonra 36500den topladılar yavaş 40-41 bin yapıp yine vercekler aşağı senaryo aynı en iyisi böyle durumlarda eğer borsa hastalıksa sizin için kar etmekten çok zarar etmemek te önemli velhasıl beklentili ucuz ve artık kendine yer yapmış kağıtlarda yer almalıyız.CMLOJ her sene kademeli tavan ve tabanalrını yükseltmiş ama geçen seneyi kıstas almamak lazım çünkü endekste ekstra durum sözkonusuydu bu sene en erken nisandan sonra ama yinede hayal gibi genel seçimlerden önce 50bin ve bu sene beklentim bu tahtadan 13-14 en fazla şayet cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce 10 liranın üzerine atarsa kendini ve tayyip erdoğanda cumhurbaşkanı olmazsa kısa süreli rallide bu kağıt 16 ları aşar seçimlere doğru 12lere çekilip bu seneyi 20 gibi kapatır dedim ya al unut bu kağıt güzel ama bnm huyum değil huyum kurusun...bunlar bnm fikirlerim her koyun kendi bacağından asılır..burda kimse kimseye ne zorlar aldırır nede sattırır sadece fikir babalğı olur o kadar isteyen katılır isteyen katılmaz...ama söylediklerim çok fikirlerinize aykırı değil...herkese bol kazançlar.ARTIK BENDE BU TOPİCİN NABIZINI TUTMAYA BAŞLICAM daha çok görüşürüz allaha emanet olun..bide sabırlı olun ben olamıyorum bari siz olunda kazanın kardeşler...
içten, samimi ve isabetli yazın için teşekkür ederim...
Alan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 15753 22.5 9.501904
VAKIF YAT. 15000 21.4 8.630017
INFO YATIRIM 8131 11.6 9.240057
DENIZ YATIRIM 6822 9.7 9.186082
FORTIS YATIRIM 5079 7.3 9.516193
DIGER 19206 27.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
GARANTI YAT. 18785 26.8 8.866296
YATIRIM FINANSM 9309 13.3 9.279331
ONER MENKUL 7918 11.3 8.823465
MARBAS MENKUL 5959 8.5 8.630416
MEKSA YATIRIM 4690 6.7 9.235629
DIGER 23330 33.3 0
drvolkan7
06-02-2007, 01:03
takası yorumlayabilirmisiniz? sizce yarınki hareketi ne olur? birde birleşme nasıl olur bilgisi olan varmı?
Alan Net Lot % Maliyet
DEUTSCHE SEC 10000 14.4 9.055005
FINANS YAT. 7899 11.4 8.997595
EKSPRES YATIRIM 7100 10.3 8.617606
INFO YATIRIM 5055 7.3 9.035579
YAPI KREDI YAT. 4140 6 8.925797
DIGER 35059 50.6 0
Satan Net Lot % Maliyet
GARANTI YAT. 31770 45.9 8.829493
GEDIK YATIRIM 14964 21.6 9.067575
IS YATIRIM 9783 14.1 9.034371
ATAONLINE MEN. 3034 4.4 8.598468
NUROL MENKUL 2900 4.2 8.947689
DIGER 6802 9.8 0
Haberi önceden bilenler senedi son 2 ayda topladılar. Haber sonrası da satışa başladılar. Destek 8.35... Satışları karşılayan küçük yatırımcıysa, senet epey yerinde sayar. Yok değilse satışlar bitince çıkışa başlar. Akşam takasa bakınca anlarız...
Alan Net Lot % Maliyet
FINANS YAT. 13200 19.4 8.808527
DEUTSCHE SEC 10000 14.7 9.055005
YAPI KREDI YAT. 9445 13.9 8.702144
EKSPRES YATIRIM 3100 4.5 8.817742
ONER MENKUL 3050 4.5 8.736885
DIGER 29369 43.1 0
Satan Net Lot % Maliyet
GARANTI YAT. 23604 34.6 8.933585
GEDIK YATIRIM 14925 21.9 9.071806
INFO YATIRIM 8031 11.8 8.273446
IS YATIRIM 7790 11.4 9.173261
KAPITAL YATIRIM 4999 7.3 8.355431
DIGER 8815 12.9 0
sunset1970
06-02-2007, 21:43
şimdi dün moraller iyidi tabi,haber gelince küçükler satmadı ve tavan tavan gidecek diye bekledi.büyükler 2-3 yıldır bu hissede pozisyon tutmuşlar...maldaki oyuncular dün mal çıktı biraz küçükler satmayınca.bugün ise küçüklerin moral bozulmaya başladı ve devam edecekler bozmaya,sattıklarını yerine koymaya çalışacaklar oyuncular; sanırım 25-30 bin lot kadar!!!
beklentinin tersi oldu yine tabi ...sabretmeye devam!!!
burada fazla yazmayalım bence;sessiz kalsın bu topic daha iyi.bu arada bilanço dipnotlarını bi incelemek gerek.cmloj in alacakları var trkcm bilançosunda.
ben haberler gelene kadar iyi bir yükseliş bekliyorum.bol kazançlar!!!
ArkadaŞlar Takas Durumu Nasil.bazi Sİtelerden Bakiyorum Tam SaĞlikli Gelmedİ.buraya GÖnderİrsenİz Memnun Kalirim.
nervikan33
07-02-2007, 01:11
ky almıs gorunuyor takaslarda.....yanı buyukler vermıs durumda gorunuyor ama bunu bılemezsın bır cok aracı kurumu kullanıp verdıklerı malları alabılırler ky korksundıye..bunu bılemeyız....trakya cam gıbı devasa sırketle bırlesıyor ama tık yok hıssede..anlamadım ben bunu..karısık durumlar..yatırımcı olacagız bu hıssede sanırım.
sunset1970
07-02-2007, 01:40
İki şirketin birleşmesinden maliyet avantajı sağlayacaklarını belirten Trakya
Cam Finans Müdürü Müfit Özkara, "Camiş'in tüm idaresi ve tırları bize ait
olacak. Uygulayacağımız organizasyonel faaliyetlerle Camiş'in maliyetlerini
minimize edeceğiz" dedi. Camiş Lojistik'in Trakya Cam'ın tüm yurtiçi ve yurtdışı
tüm dağıtımlarını yaptığını vurgulayan Özkara, yeni oluşum içerisine soktukları
Camiş'e önümüzdeki süreçte yeni tır alımları da yapabileceklerini söyledi. İki
şirketin birleşme yönteminin henüz kesinleşmediğini kaydeden Özkara, "Trakya
Cam, Camiş Lojistik'in tüm aktif ve pasifi ile bünyesine katacak.
Birleşme borsa değeri esas alınarak ya da özkaynak değerine göre yapılacak.
Ayrıca son yapılacak genel kuruldan sonra Camiş Lojistik'in bir tüzel kişiliği
kalmayacak" diye konuştu. Özkara, Camiş Lojistik hissedarlarına Trakya Cam
hissesi verileceğini söyledi. Şişecam'ın sürekli büyüyen bir grup olduğuna
dikkat çeken Özkara, benzeri birleşmelerin ve yeni şirket kuruluşlarının devam
edeceğini söyledi.
beuti081973
07-02-2007, 12:26
8.10 aldık bakalım 9 a tekrar çıkar diye düşünüyorum
ky almıs gorunuyor takaslarda.....yanı buyukler vermıs durumda gorunuyor ama bunu bılemezsın bır cok aracı kurumu kullanıp verdıklerı malları alabılırler ky korksundıye..bunu bılemeyız....trakya cam gıbı devasa sırketle bırlesıyor ama tık yok hıssede..anlamadım ben bunu..karısık durumlar..yatırımcı olacagız bu hıssede sanırım.
ky de alsa bekleyen kazanır sonuçta ortada bir realite var
bu satten sonra nereye düşecek düşsse herkes daha fazla saldırırır
hangi fiyatlardan birleşeceği kaçtane trakyacam verileceği nasıl tespit edilecek.
satış yapıyorlar ama nereye kadar birileri bu malı burdan kaparsa:yes:
benbu kağıtta daha dökmeye devam edeceklerini düşünüyorum haberler gelene kadar bir 7 yi gösterirler herhalde çıkış yapacaksa ondan sonra yapar tahtada ayı formasyonu oluştu dikkat edin
56068
pastası hiçte mal satıyorlar izlenimi vermedi bana:yes: sadece korkutmak amaçlı satmışlar almışlar gibi geldi bana birde siz inceleyin bakalım.
Alan Net Lot % Maliyet
TACIRLER MEN. 3385 17.6 8.149542
ONCU MENKUL 2635 13.7 8.12704
OYAK YATIRIM 2280 11.8 8.187719
GARANTI YAT. 1872 9.7 8.217842
ATAONLINE MEN. 1438 7.5 8.197288
DIGER 7638 39.7 0
Satan Net Lot % Maliyet
RAYMOND JAMES 3500 18.2 8.107142
GEDIK YATIRIM 2999 15.6 8.235828
VAKIF YAT. 1926 10 8.042083
AK YATIRIM 1643 8.5 8.009921
YAPI KREDI YAT. 1520 7.9 8.039934
DIGER 7660 39.8
nervikan33
07-02-2007, 20:50
arkadaslar daha oncekı bırlesmelere bakalım..pastavılla maret bırlesmıstı daha once tukas ıle.......careforu ıle gıma
bunlar huzunle sona ermıstı dıye anımsıyorum sız ne anımsıyorsunuz..hele su gıma carefour bırlesmesı mılletın elınde ne maıl kaldı mahvoldular
bana yazık arkadaşlar11/60dan aldım. şansbumu öldüm iyi sonuçmu bişeyler yazın beklerken çıksın diye
Alan Net Lot % Maliyet
TACIRLER MEN. 4936 19.9 8.076854
OYAK YATIRIM 2965 12 8.144688
GARANTI YAT. 2754 11.1 8.182154
FORTIS YATIRIM 2510 10.1 8.100598
HSBC YATIRIM 1603 6.5 8.061541
DIGER 10011 40.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
AK YATIRIM 4562 18.4 8.062539
RAYMOND JAMES 4500 18.2 8.094444
YAPI KREDI YAT. 2071 8.4 8.011638
VAKIF YAT. 1847 7.5 8.056524
IS YATIRIM 1769 7.1 8.196297
DIGER 10030 40.5 0
zamanlama
07-02-2007, 22:32
bana yazık arkadaşlar11/60dan aldım. şansbumu öldüm iyi sonuçmu bişeyler yazın beklerken çıksın diye
11,60 a 1 sene önce çıkmış 1senedir bekliyosun...merak ettim 1 sene beklicek kadar şirketi tanıyormusun..tanıyosan ne olacağını çoğu kişiden daha iyi tahmin edersin bence..yok tanımıyorsan, bilmiyorsan 1 sene nasıl bekledin..
:notr:
bu sendedın cok ıyı olacağı dusuncesıyle 765 den aldım 2 gun sonra tavan oldu 920 den vermişdim istemeyerekde olsa,tekrar almayı dusunuyorum hacımın azalmalı...
crocodile_tasci
07-02-2007, 23:02
...Bence hiç te o kadar dedikleri gibi küçük yatırımcıya mal verme gibi bir durum olmadı muhakkak alan olmuştur ancak öyle büyük yatırımcıyı kesecek kadar değil...bir çok aracı kurumda tahtada bile cmloj yazmıyor bilen biliyor o yüzden kesinlikle küçük yatırımcı falan almadı...sadece korkutuyorlar...ve bencede bu birleşme zamanına kadar yukarı çıkar...unutmayın daha önceki birleşenlerde birleşene kadar çıktılar birleştikten sonra geri geldiler....almasını ve satmasını bilene ekmek var burada....
zamanlama
07-02-2007, 23:11
İyide ben yanlışmı görüyorum anlamadım son bir senedir en düşük kapanışı 7,60 oda yeni kısa zaman önce.. hep 8-9 arasında gidip gelmiş kağıt..kim topladı nereye verdi..9 üzerinde maliyetlenenler oldu mesela Deutsche 10bin alışı var 9 üstü ve duruyo..şuan fiyat 7,95 lerde..:notr:
sevgili zamanlama hareketın olduğu ---yani bırleşmemın haberının olduğu gunun takasını ınceleyın derım---2 sayfa gerıde sanırım...
hatta arkadaslar benım beklentım AVİVA daki gibi bir fıyat hareketıydi...14--28 :)
zamanlama
07-02-2007, 23:19
Alan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 15753 22.5 9.501904
VAKIF YAT. 15000 21.4 8.630017
INFO YATIRIM 8131 11.6 9.240057
DENIZ YATIRIM 6822 9.7 9.186082
FORTIS YATIRIM 5079 7.3 9.516193
DIGER 19206 27.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
GARANTI YAT. 18785 26.8 8.866296
YATIRIM FINANSM 9309 13.3 9.279331
ONER MENKUL 7918 11.3 8.823465
MARBAS MENKUL 5959 8.5 8.630416
MEKSA YATIRIM 4690 6.7 9.235629
DIGER 23330 33.3 0
O günki hareketleride izledim zaten.. vakıf 8,60 çoğu duruyo..iş çoğu duruyo..finans öylece duruyo..Deniz duruyo..fortis duruyo..dünde Deutsche 10bin duruyo..ykredi duruyo..satan garanti var yüklü onada hiçbirinden virman yok henüz..bu kadar çok duran olması iyi..
nervikan33
08-02-2007, 00:46
O günki hareketleride izledim zaten.. vakıf 8,60 çoğu duruyo..iş çoğu duruyo..finans öylece duruyo..Deniz duruyo..fortis duruyo..dünde Deutsche 10bin duruyo..ykredi duruyo..satan garanti var yüklü onada hiçbirinden virman yok henüz..bu kadar çok duran olması iyi..
TAKASLARLA IS COZULMEZ ....COK ZOR .....AMA HISSENINBU KADAR GERI GELMESINI HOS BULMADIM BEN ..TRAKYA CAM ILE BIRLESECEK VE HISSE DUSECEK OLACAK IS MI.....VAR BIR HALTLAR KOKUSU CIKAR YAKINDA
guvenerg
08-02-2007, 12:27
Deutsche nin 10 bin lotu gözükmüyor buna ne diyeceksiniz?
IS BANKASI A.S. 100.131 100.131 796 11,76 100.131 100.131 796 11,76 0 0 0,00
2 RAYMOND JAMES 85.188 80.688 641 9,48 85.188 80.688 641 9,48 0 0 0,00
3 GARANTI YAT. 61.442 64.196 510 7,54 61.442 64.196 510 7,54 0 0 0,00
4 AK YATIRIM 66.891 62.329 496 7,32 66.891 62.329 496 7,32 0 0 0,00
5 VAKIF YAT. 61.069 59.222 471 6,96 61.069 59.222 471 6,96 0 0 0,00
6 GFC GENERAL 54.000 54.000 429 6,34 54.000 54.000 429 6,34 0 0 0,00
7 DENIZ YATIRIM 50.724 52.103 414 6,12 50.724 52.103 414 6,12 0 0 0,00
8 FORTIS YATIRIM 33.262 35.772 284 4,20 33.262 35.772 284 4,20 0 0 0,00
9 MEKSA YATIRIM 27.638 25.878 206 3,04 27.638 25.878 206 3,04 0 0 0,00
10 INTER YAT. 25.342 25.342 201 2,98 25.342 25.342 201 2,98 0 0 0,00
11 GLOBAL MENKUL 24.272 24.750 197 2,91 24.272 24.750 197 2,91 0 0 0,00
12 FINANS YAT. 21.272 22.676 180 2,66 21.272 22.676 180 2,66 0 0 0,00
13 ANADOLUBANK A.S. 22.248 22.248 177 2,61 22
bence öyle söylendiği gibi büyük problem yok takaslara bakın anlarsınız işbankası satmıyor hatta salı günü almış bile garantiyi boşverin bugün 7.90 altına vermediler umarım üçgen formasyon burda kırılır ve kırılırsada tepki yukarı sert olur beklenti iii olduğuna göre önümüzdeki hafta cmloj çok konuşulacak gibi
herkes buralardan atladı düştü diye ama sanırım biraz daha
aşağı yapacaklar gibi geliyor bana
Alan Net Lot % Maliyet
KAPITAL YATIRIM 2500 33.3 7.95
HALK YATIRIM 1718 22.9 7.892259
FORTIS YATIRIM 874 11.7 8.022883
FINANS YAT. 399 5.3 8.898372
TURKISH YAT. 331 4.4 7.695771
DIGER 1676 22.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
YAPI KREDI YAT. 2009 26.8 7.894749
ANADOLU YATIRIM 1300 17.3 8.023077
C MENKUL 1278 17 7.95
PIRAMIT MEN. 800 10.7 8.011875
ATAONLINE MEN. 655 8.7 7.95
DIGER 1456 19.4 0
zamanlamabaşlıklı arkadaşa evet sabırla bekledim güvenle fakat 5leri 6ları görmüştü ben ilk hisseyle tanıştığımda iyiolur çok para kazandım bu kağıtan ben geçen sene mayısta ne oldu bilemiyorum sabırl bekliyorum bu halini tekrar aldım 9 ve 9/45den işte tam bu kadar tanıyorum tanıyan lar vardır. onlar aydınlatsın bizlari
arkadaşlar merhaba cmloj iyiye gidermi boş şeyler konuşmayın zararım büyük alanlara bol kazanc
drvolkan7
08-02-2007, 20:11
zararına verdim gitti
drvolkan7
08-02-2007, 20:11
bu nane olmayacak gibi bu kağıttan
herkes buralardan atladı düştü diye ama sanırım biraz daha
aşağı yapacaklar gibi geliyor bana
yaptılarda .:yes:
yanlız ben daha aşağı vereceklerini sanmıyorum buralardan gün içi 7650 gördü
daha aşağı vermeleri senette başkalarının iştahını kabartabilir .:super:
Meksa menkulun son saniye alımları garip ne yapmak istiyorlar anlayamadım?Ancak bir operasyon olacaksa ve buna inanıyorsak meksanın takasına bakkın derim ben, sürekli ma alıyorlar.Ancak pek becerikli oldukları söylenemez.Sadece yukarı doğru çizip ertesi gün tahtayı sahipsiz bırakıyorlar
hala cmloj mısınız eğer devamsa ne haldeyi z iyimi davamı gelirmi?
Alan Net Lot % Maliyet
HALK YATIRIM 2443 14.9 7.851781
KAPITAL YATIRIM 2000 12.2 7.9625
DENIZ YATIRIM 1838 11.2 7.752068
TEKSTIL MEN. 1700 10.4 7.732353
GEDIK YATIRIM 1660 10.2 7.809186
DIGER 6711 41 0
Satan Net Lot % Maliyet
TEB YATIRIM 4050 24.8 7.795062
TACIRLER MEN. 2713 16.6 7.743255
YAPI KREDI YAT. 2704 16.5 7.86091
OYAK YATIRIM 1715 10.5 7.683527
ANADOLU YATIRIM 1301 8 8.015911
DIGER 3869 23.7 0
yaptılarda .:yes:
yanlız ben daha aşağı vereceklerini sanmıyorum buralardan gün içi 7650 gördü
daha aşağı vermeleri senette başkalarının iştahını kabartabilir .:super:
6ları görürmü belki yeri değil ama 17nisan temetü verilecek 0/018 okudum doğru mudur site içindeki yazılarda n anlayamadım bu temettü 6,9,12 aylık karları işte bilmeden vurula vurula öğreneceği z b ilen yazarmı ciddi
aşağı geleceğini tahmin etmiştim zira herkes düştü diye aldı bugünde 7650 kadar verdiler burdan sonra düşmesi zor bu kadar beklenti varken daha aşağıdan herkes mal almak isteyecektir o yüzden aşağı beklemiyorum ben belki birileri verip aşağıdan alırım derken başka birileride gelip o malı çizebilir yani bu saate bu riski kimse almayacaktır bence.düşeceği kadarda düştü 9450 den alanlarda aptaldeğil herhalde.yanlız o alınan mallar ne oldu geri satıldımı yada virman mı oldu takasa bakan arkadaşlar varsa söylesin
https://www.denizyatirim.com/reports/arastirmaraporlari/sirketraporlari/13.pdf (fikir vermesi açısından)
755 alım yerıdır gelırse yapışırım....:)
lütfen arkadaşlar nisanda aldım hala yükselmedi .9/45 9/5den tekrar aldım sattım zomladım hemen aşağı çektiler beni destekleyin nedir temettü veya 12 ayllık bunlarla zarar çıkarmı?
crocodile_tasci
08-02-2007, 21:35
...sayın hulfet sanırım baya yenisiniz borsada yazdıklarınızdan bu net olarak belli oluyor..size tavsiyem öncelikle panik yapmayın zararınız büyükte olabilir ancak bu zararı gene borsadan çıkarabilirsiniz cmloj alırken neye istinaden aldınız öncelikle buna bir karar verin eğer güveniyorsunuz arkanıza yaslanın bekleyin biz ne desek boş ben çok iyi olacak dememle siz para kazanamazsınız ama güvenmiyorsanız şansınızı başka güvendiğiniz şirketlerde arayabilirsiniz...unutmayın borsada fırsatlar hiç bitmez....saygılar....
crocodile_tasci
08-02-2007, 21:36
https://www.denizyatirim.com/reports/arastirmaraporlari/sirketraporlari/13.pdf (fikir vermesi açısından)
..açılmıyor
link acmıyor
kaanabaci
08-02-2007, 21:57
strese gerek yok yarın ö.sonra 8.50
strese gerek yok yarın ö.sonra 8.50
doğru gerek yok bekleyip görelim bakmayınsiz bana çok üzüldüm bugün ondan sabırsızl a ndım dostlar her işin sonu sağlık
aynı fikirdeyim yukarı tepki çok yakın bence
selamlar
ben bu fiyatlara geleceğini tahmin etmiyordum ama gelince dayanamadım biraz aldım umarım ii olur
bol sans
gizli fanatikler sizi dökülmeye başladınız demek ....:)
aşağı geleceğini tahmin etmiştim zira herkes düştü diye aldı bugünde 7650 kadar verdiler burdan sonra düşmesi zor bu kadar beklenti varken daha aşağıdan herkes mal almak isteyecektir o yüzden aşağı beklemiyorum ben belki birileri verip aşağıdan alırım derken başka birileride gelip o malı çizebilir yani bu saate bu riski kimse almayacaktır bence.düşeceği kadarda düştü 9450 den alanlarda aptaldeğil herhalde.yanlız o alınan mallar ne oldu geri satıldımı yada virman mı oldu takasa bakan arkadaşlar varsa söylesin
beklentili hisselerde fiyatların düşmesi başta biz kyler olmak üzere her zaman birilerinin iştahını kabartır.:düsün:
tek sorun biz kylar sabırsız olduğumuz için ucuza alırız ama bişey olmuyor der geri satarız hemde zararına:yes:
buradada başkaları devreye girer ve malımızı alıverirler.şimdi burda sorun şu madem aldık beklemeyide bilmeliyiz:düsün: :sus:
denizyatirim.com sayfasında solda raporlar bölümünde 6 şubat tarihli bilgilendirme var.yolladığım link açılmıyorsa oradan bakabilirsiniz.
denizyatirim.com sayfasında solda raporlar bölümünde 6 şubat tarihli bilgilendirme var.yolladığım link açılmıyorsa oradan bakabilirsiniz.
dostum ordanda acmıyor:he: :he: :he:
ama diğerleri acıyor ilginç:confused: :düsün:
sunset1970
09-02-2007, 10:57
deniz yatırım ve diğer kurumların araştırma sonuçları hemen hemen aynı.ama şirketlerden net bir açıklama gelmeden konuşmak yanıltıcı olabilir.
araştırma sonuçlarına göre eğer özvarlık yöntemine göre birleşirlerse 1,16 lot trkcm hissesi verilecek ki bu durumda cmloj hissesi olanlar zarar eder;spk onay verir mi buna? bu ayrı bir konu?
eğer ağırlıklı ort. ile birleşirlerse yaklaşık 2,2 lot trkcm hissesi verilir ki bu durumda cmloj hisseleri yaklaşık 9,3 ytl ye karşılık gelir.bu birleşme durumu ne kadar zaman alır?belki de 1 yıl ; orasıda net değil tabi.bol kazançlar.
sunset1970
09-02-2007, 13:31
tabi birde şu durum var trkcm için raporlarda 6 ytl felan değer biçiliyor.şayet trkcm 6 olursa birleşmeye kadar ve 2,2 lot hisse verilirse en az 12ytl ye gelmesi lazım cmloj in!!!
yani böyle bir durum da var!!!belkide o zaman 1,16 lotta verebilir.
borsada pek mantık da aranmaz zaten!en iyisi mi açıklamaları bekleyip görmek;
açıklamalar gelene kadar net bir şey söylenemez;bilançolar açıklansın;temettü felan ....
tabi karar sizin !hiç bir şey net değil şu an!
bol kazançlar!
işbankasını takip etmek lazım önümüzdeki 1 ay içersinde takaslarda artış olursa gidicek demektir
bir defa şu andaki fiyatları kıstas almayı bence sermaye artırımı yapılması lazım gelir bu benim düşüncem yakında cmloja ait sermaye artırımı gelir merak etmeyin herşey çok güzel olacak
sunset1970
09-02-2007, 14:32
evet şu anda sermaye yedekleri buna müsait ama niye hisse bassınlar ki?zaten birleşecek ortadan kalkacak hisseler ;spk onayı felan ... bir de o işle mi uğraşacaklar?
zaman gösterecek herşeyi;tabi o zamana kadar kim öle kim kala;görecez!!!!
işbankası nın pozisyonu dolaylı olarak iştiraki olduğu için önemli tabi ki.yatırım finansta olabilir;karar olumlu olacaksa şayet tabi...
cmlojun mal varlığı hakkıda bilgi verecek bir arkadaş yokmu
cmlojun mal varlığı hakkıda bilgi verecek bir arkadaş yokmu
kamyonları var:)
kazancli
09-02-2007, 15:32
7.75ten aldım eski göz ağrımı hayırlısı bakalım
Alımlar geliryor beklemek lazım
aşağı gelmesini beklemiyorum 10-15 gün buralarda oyalanır ve yukarı gider diye düşünüyoruum.
Alan Net Lot % Maliyet
TURKISH YAT. 2800 23.7 7.8
HAK MENKUL 2000 16.9 7.875
DELTA MENKUL 1605 13.6 7.697352
ALAN YATIRIM 1592 13.5 7.892651
MEKSA YATIRIM 727 6.2 7.833425
DIGER 3079 26.1 0
Satan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 2267 19.2 7.757565
ONCU MENKUL 1600 13.6 7.782531
YAPI KREDI YAT. 1442 12.2 7.787171
FORTIS YATIRIM 1412 12 7.912323
GARANTI YAT. 811 6.9 7.811036
DIGER 4271 36.2 0
7.75ten aldım eski göz ağrımı hayırlısı bakalım
ewt dostum eger sen buraya geri donduysen...bende geliyorum en kisa zamanda...bilmem hatirlarmisin eski gunleri..iyi para kazanmistik
Alan Net Lot % Maliyet
HALK YATIRIM 2039 16.8 7.726974
HSBC YATIRIM 1536 12.7 7.6847
MEKSA YATIRIM 1419 11.7 7.609901
ONCU MENKUL 1225 10.1 7.671428
FINANS YAT. 758 6.3 7.947362
DIGER 5139 42.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 3749 30.9 7.707215
AK YATIRIM 1976 16.3 7.694686
DELTA MENKUL 1605 13.2 7.800841
ZIRAAT YAT. 1451 12 7.717229
FORTIS YATIRIM 925 7.6 7.786054
DIGER 2410 19.9 0
crocodile_tasci
12-02-2007, 23:32
...aldıklarımı aynen geri verdim..kalanlara bol şanslar....
Meksa Yatirim 4,843 7.66 32.4 Ak Yatirim -2,726 7.65 -18.2 0
Deniz Yatirim 4,158 7.66 27.8 Halk Yatirim -2,532 7.70 -16.9 0
Ataonline Men. 1,451 7.68 9.7 Hak Menkul -2,000 7.68 -13.4 0
Yatirim Finansman 903 7.64 6.0 Oncu Menkul -1,840 7.66 -12.3 0
Yapi Kredi Yat. 590 7.76 3.9 Garanti Yat. -1,776 7.65 -11.9 0
Diger 2,996 20.1 Diger -4,067 -27.2
Garanti Yat. 1,610 7.82 15.0 Raymond James -3,000 7.61 -27.9 0
Hsbc Yatirim 1,321 7.67 12.3 Fortis Yatirim -2,340 7.61 -21.7 0
Gedik Yatirim 1,255 7.57 11.7 Oncu Menkul -1,384 7.72 -12.9 0
Finans Yat. 1,119 7.61 10.4 Anadolu Yatirim -1,163 7.66 -10.8 0
Alan Yatirim 1,000 7.60 9.3 Kapital Yatirim -1,000 7.60 -9.3 0
Diger 4,464 41.5 Diger -1,882 -17.5
beyler bi söleyin yahu 7,60 dan satanlar neden satıyor nerden aldında buraya veriyorsun, yoksa ordan verip burdanmı alıyorsun... 1 senenin dibinde işlem yapıyor, endeks % 20 yapmış bu yatıyor bide 1,16 yada 2,20 gibi trakya cam hissesi verilcek yorumları yapılıyor nedir bunlar böle psikolojik baskımı yoksa vardır bi bildiklerimi düşünmek lazım.....:)
guvenerg
15-02-2007, 14:29
755 alım yerıdır gelırse yapışırım....:)
geldi işte!Bu kağıt o kadar güvensiz ki yerin dibine bile gidebilir.
geldi işte!Bu kağıt o kadar güvensiz ki yerin dibine bile gidebilir.
aldım!!!!
guvenerg
15-02-2007, 17:40
aldım!!!!
hayırlı olsun saat 15:00 sularında az bir kıpraşma olmuştu o senmiydin?:super:
enigma kardeş şu alan-satan ları herzamanki gibi yapıştırıver bir zahmet.Tşk.
kelebekx
15-02-2007, 18:36
hayırlı olsun saat 15:00 sularında az bir kıpraşma olmuştu o senmiydin?:super:
enigma kardeş şu alan-satan ları herzamanki gibi yapıştırıver bir zahmet.Tşk.
çok güldüm. iyi espriydi..:)
nervikan33
15-02-2007, 20:45
gelmıs gecmıs olsun..trakya camın fıyatına geldı hıssenın fıyatı neredeyse
memoli55
15-02-2007, 21:02
bilanço geldimi bunun :notr: gelsede birbilanço hareketi yapsa bari:cool: :super:
gelmıs gecmıs olsun..trakya camın fıyatına geldı hıssenın fıyatı neredeyse
bire üç verirler bence sizce nasıl birleşir
Alan Net Lot % Maliyet
HSBC YATIRIM 6890 47.1 7.497112
AK YATIRIM 1616 11 7.503558
GEDIK YATIRIM 1435 9.8 7.509721
YATIRIM FINANSM 1014 6.9 7.523274
HALK YATIRIM 565 3.9 7.504425
DIGER 3111 21.3 0
Satan Net Lot % Maliyet
DENIZ YATIRIM 3147 21.5 7.555116
MEKSA YATIRIM 2899 19.8 7.46297
VAKIF YAT. 2440 16.7 7.5
FORTIS YATIRIM 1604 11 7.468828
OYAK YATIRIM 1075 7.3 7.438372
DIGER 3466 23.7 0
Arkadaşlar artık buralardan yukarı yapmalı dıyorum...:)745 stop loss dur...745 kritik seviye
nervikan33
15-02-2007, 22:59
7600 stop loss denılıyordu her sıtede sımdı o da kırıldı 7450 oldu.zaten bugun 7450 ye hsbc 5000 lot alım dırdı sonra cektı .......orası olabılır grafıkte de gorunuyorama tanımaz grafık fılan artık bu hısse........ben tırsmaya basladım..
Alan Net Lot % Maliyet
EKSPRES YATIRIM 8000 31.2 7.73125
FORTIS YATIRIM 2490 9.7 7.756004
VAKIF YAT. 2000 7.8 7.8
SOYMEN MENKUL 1947 7.6 7.851361
ONCU MENKUL 1880 7.3 7.511356
DIGER 9333 36.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
MEKSA YATIRIM 6329 24.7 7.766985
HSBC YATIRIM 5378 21 7.806852
AK YATIRIM 4612 18 7.656288
FINANS YAT. 1967 7.7 7.799517
DEGER MENKUL 1559 6.1 7.677037
DIGER 5805 22.6 0
aldıklarımı gerı verdım hacmin azalmasını beklıyorum. ENİGMA
hacim mi var sanki..
kazancli
18-02-2007, 22:20
beklemeye devam , güzel bir hafta diliyorum
aldıklarımı gerı verdım hacmin azalmasını beklıyorum. ENİGMA
hacim mi var sanki..
5000 e gore 40000 40000 100000 daha hacımlıdır...Hacım 5000 e dussun 745 den yerıne koycam:)
AK YATIRIM 2590 15 7.836583
GEDIK YATIRIM 2510 14.5 7.63241
VAKIF YAT. 2200 12.7 7.836363
C MENKUL 1500 8.7 7.7
IS YATIRIM 1104 6.4 7.714991
DIGER 7392 42.7 0
Satan Net Lot % Maliyet
GARANTI YAT. 4523 26.2 7.739542
TACIRLER MEN. 3000 17.3 7.77
ALAN YATIRIM 2869 16.6 7.742506
FORTIS YATIRIM 2170 12.5 7.713686
HSBC YATIRIM 1288 7.4 7.772632
DIGER 3446 19.9 0
cemloj bizi güldürecekmoraliizi bozmayım ben serinlikle bekliyorum ne olursa olsun param oldukca alacağım
Alan Net Lot % Maliyet
DENIZ YATIRIM 4119 31.9 7.744501
TACIRLER MEN. 2570 19.9 7.679028
C MENKUL 1500 11.6 7.7
FINANS YAT. 1208 9.4 7.699876
CAMIS MENKUL 666 5.2 7.674925
DIGER 2836 22 0
Satan Net Lot % Maliyet
ALAN YATIRIM 4631 35.9 7.672468
ONCU MENKUL 2000 15.5 7.7
HSBC YATIRIM 1845 14.3 7.678591
GEDIK YATIRIM 1735 13.5 7.78879
HAK MENKUL 1000 7.8 7.65
DIGER 1688 13.1 0
nervikan33
20-02-2007, 23:40
yaprak kımıldamıyor.....kavga mı var tahtada grplr anlasamıyor mu ne oluyoranlasılacak gıbı degıl..trakya cam gıbı fırma kucucuk bır sırketı devıralıyor.sırket hısse fıyatı asagılara gelıyor....
var bır hıkmetı....bu tahtada ya kavgavar ya da anlasmazlık var gruplar arasında....
kavgada var anlaşmazlıkda işleri zor, endeks aldı başını gitti bu düşüyor... bende dayanamadım çıkdım... erbos dgate daha hızlı hareket edicektir
Alan Net Lot % Maliyet
GARANTI YAT. 2169 25 7.551291
FORTIS YATIRIM 1706 19.7 7.650938
ONCU MENKUL 1195 13.8 7.538912
DENIZ YATIRIM 959 11.1 7.601043
AK YATIRIM 576 6.6 7.694184
DIGER 2067 23.8 0
Satan Net Lot % Maliyet
SOYMEN MENKUL 2000 23.1 7.65
FINANS YAT. 1132 13.1 7.452297
HAK MENKUL 1000 11.5 7.62725
YAPI KREDI YAT. 808 9.3 7.587315
MEKSA YATIRIM 680 7.8 7.553456
DIGER 3052 35.2 0
nervikan33
22-02-2007, 20:37
butun guntakas koya koya bır hal oldun......takaslardahergunmal cıkılıyor..bosver artık.ben de bastım cıktım malları.daha da ugramam buraya....
Is Yatirim 3,513 7.59 47.6 Finans Yat. -1,847 7.54 -25.0 0
Gedik Yatirim 1,112 7.56 15.1 Fortis Yatirim -1,500 7.53 -20.3 0
Ekinciler Yat. 640 7.56 8.7 Ak Yatirim -1,040 7.58 -14.1 0
Yapi Kredi Yat. 514 7.55 7.0 Hsbc Yatirim -956 7.60 -13.0 0
Global Menkul 500 7.55 6.8 Seker Yatirim -575 7.60 -7.8 0
Diger 1,099 14.9 Diger -1,460 -19.8
Ak Yatirim 7,5 Den 2000 Mal Verdİ Mal Çikmaya Devam Edİyorlar 6,5 Olurmu Ordan Gİrelİm
BASKENT MENKUL 4000 45.9 7.55
EKSPRES YATIRIM 2000 22.9 7.55
HSBC YATIRIM 684 7.8 7.476901
OYAK YATIRIM 608 7 7.522862
DEGER MENKUL 250 2.9 7.53
DIGER 1178 13.5 0
Satan Net Lot % Maliyet
AK YATIRIM 3904 44.8 7.519544
TURKISH YAT. 1943 22.3 7.551467
GLOBAL MENKUL 1000 11.5 7.55
DENIZ YATIRIM 590 6.8 7.566949
ONER MENKUL 500 5.7 7.55
DIGER 783 9 0
enigma senin sms de görünmüyor ama bugünde meksa 13.000 bin malı çıktı takaslara bakan görür... çıkan çıkana batıyormu nedir
evet doğru 13 çıkmış 13 u başkası almış...
en gec gelecek hafta hareket olmasını beklıyorum...
ben o kadar ümitli değilim hareket olursa birleşmeye yakın, nisanın ilk haftası olur açıkda beklemeye devam edicem, mal almak için 7,00 yi beklemek lazım diye düşünüyorum...
Alan Net Lot % Maliyet
AK YATIRIM 2585 30.6 7.605803
EVGIN YATIRIM 2254 26.7 7.588909
IS YATIRIM 1552 18.4 7.580445
PIRAMIT MEN. 685 8.1 7.6
GLOBAL MENKUL 500 5.9 7.6
DIGER 871 10.3 0
Satan Net Lot % Maliyet
GEDIK YATIRIM 1861 22 7.59914
YATIRIM FINANSM 1185 14 7.59578
YAPI KREDI YAT. 693 8.2 7.557143
GARANTI YAT. 628 7.4 7.590446
MEKSA YATIRIM 600 7.1 7.55
DIGER 3480 41.2 0
Alan Net Lot % Maliyet
FORTIS YATIRIM 4200 42.3 7.56431
ONCU MENKUL 1059 10.7 7.421671
AK YATIRIM 885 8.9 7.608418
TACIRLER MEN. 649 6.5 7.331819
YAPI KREDI YAT. 561 5.7 7.550535
DIGER 2573 25.9 0
Satan Net Lot % Maliyet
DENIZ YATIRIM 2100 21.2 7.595238
DEGER MENKUL 1250 12.6 7.33144
TEB YATIRIM 1109 11.2 7.381966
MEKSA YATIRIM 1098 11.1 7.613661
EVGIN YATIRIM 986 9.9 7.499949
DIGER 3384 34.1 0
ben o kadar ümitli değilim hareket olursa birleşmeye yakın, nisanın ilk haftası olur açıkda beklemeye devam edicem, mal almak için 7,00 yi beklemek lazım diye düşünüyorum...
7 yi nisan olmadan görücez gibi buranın altını gören olursa gözünü kapatıp alsın, baya baya yüklensin yine herkez kendi bilir, yani ben öle yapıcam da
He ŞÖle 6,95 E Geldİ İŞte Alim Sevİyemİz 6,5 Den AŞŞaĞi Gelmesİ Çok Zor Burdan Alinir Mutlaka Tepkİ Yapicak
He ŞÖle 6,95 E Geldİ İŞte Alim Sevİyemİz 6,5 Den AŞŞaĞi Gelmesİ Çok Zor Burdan Alinir Mutlaka Tepkİ Yapicak
tek borsada 7.00 da stop los çalıştırın yazıyor .................................................. ................ al sat tavsiyese değil
10 gun onçe 940 870 den 1000 1000 alanlar 710 olmuş bakıyolar
Alan Net Lot % Maliyet
YAPI KREDI YAT. 988 17.3 7.076569
GARANTI YAT. 950 16.6 7.141684
IS YATIRIM 790 13.8 7.053102
MEKSA YATIRIM 748 13.1 7.016444
EKINCILER YAT. 610 10.7 7.1
DIGER 1639 28.6 0
Satan Net Lot % Maliyet
BIZIM MENKUL 1220 21.3 6.975779
CAMIS MENKUL 964 16.8 7.051971
TACIRLER MEN. 695 12.1 7.089784
AK YATIRIM 645 11.3 6.941395
OYAK YATIRIM 630 11 7.115873
DIGER 1571 27.4 0
Alan Net Lot % Maliyet
FINANS YAT. 1750 28.2 7.05
IS YATIRIM 1134 18.3 7.091446
YAPI KREDI YAT. 1053 17 7.023362
ALTERNATIF YAT. 627 10.1 7.15
TEB YATIRIM 610 9.8 6.857377
DIGER 1035 16.7 0
Satan Net Lot % Maliyet
VAKIF YAT. 1500 24.2 6.982
GEDIK YATIRIM 1203 19.4 7.048462
DENIZ YATIRIM 1159 18.7 7.067256
BASKENT MENKUL 518 8.3 7.150386
FORTIS YATIRIM 285 4.6 7.137719
DIGER 1544 24.9 0
Meksa Yatirim 2,050 6.83 27.9 Yapi Kredi Yat. -2,173 6.94 -29.5 0
Teb Yatirim 1,234 6.91 16.8 Garanti Yat. -1,496 6.96 -20.3 0
Fortis Yatirim 925 6.94 12.6 Hak Menkul -1,270 6.85 -17.3 0
Is Yatirim 834 6.90 11.3 Gedik Yatirim -1,048 7.04 -14.2 0
Ataonline Men. 721 6.88 9.8 Yatirim Finansman -584 6.44 -7.9 0
Diger 1,595 21.7 Diger -788 -10.7
Sn Enigma
sizce nerden donucek? tahmininiz?
kendi gorusunuzu soyleyip aydinlatabilirseniz cok memnun olurum
tesekkurler
Sn Enigma
sizce nerden donucek? tahmininiz?
kendi gorusunuzu soyleyip aydinlatabilirseniz cok memnun olurum
tesekkurler
İnanın bilemiyorum MAL gibi dusuyor...Anlamsız sekılde...Anlamsız sekılde yukselır belki...
İnanın bilemiyorum MAL gibi dusuyor...Anlamsız sekılde...Anlamsız sekılde yukselır belki...
:) mantikli ve de anlamli ama gene de bir tahmin?
tesekkurler
bu hafta ben tepki bekliyorum artık
tepki geçen senenin fitillendiği 6,5 yada 6,75 lerden gelmeli yoksa trkcam la aynı fiyat olurmu; alım için bekleyin derim
teknik olarak nerde durur ...bilen varmı
son bir yil icinde en dusuk 6.75'i gormustu sanirim...oyle degil mi? teknik meknik kamadi sanki...fikri olan?
Alan Net Lot % Maliyet
FORTIS YATIRIM 1455 25.7 6.522509
YAPI KREDI YAT. 915 16.2 6.552459
TACIRLER MEN. 712 12.6 6.549298
ONCU MENKUL 605 10.7 6.533058
IS YATIRIM 307 5.4 6.889088
DIGER 1658 29.3 0
Satan Net Lot % Maliyet
BASKENT MENKUL 3383 59.9 6.531673
AK YATIRIM 1274 22.5 6.577748
GARANTI YAT. 925 16.4 6.5
DENIZ YATIRIM 70 1.2 6.5
0 0 0
DIGER 0 0 0
teknik olarak durucağı yer malesef yok herşey adamların ellerinde varyo yu 2 den 16 yapanlar, cmloju da 4 yada 3 de yapabilir ipler onların elinde istedikleri yere çekicekler isteyen gelir, istemeyeni zorla alırlar... aması var tabi şu izmir işi bi belli olsun bakalım
maliyetler yüksek arkadaşlar zarar çok ama tek teseeli işlem hacmi .çok düşük bnce güzel olacak hele şu global kriz bir çözülsün...herkese allah sabır versin bu giidşle 2 gün içinde 5 li rakamları görürüz ama tepkiside sert olur ona göre
maliyetler yüksek arkadaşlar zarar çok ama tek teseeli işlem hacmi .çok düşük bnce güzel olacak hele şu global kriz bir çözülsün...herkese allah sabır versin bu giidşle 2 gün içinde 5 li rakamları görürüz ama tepkiside sert olur ona göre
yok yok umarim döndü(k)...
Alan Net Lot % Maliyet
HALK YATIRIM 2809 56.2 6.557743
PIRAMIT MEN. 300 6 6.6
TEKSTIL MEN. 300 6 6.55
FINANS YAT. 285 5.7 6.626316
GEDIK YATIRIM 262 5.2 6.595801
DIGER 1038 20.8 0
Satan Net Lot % Maliyet
DENIZ YATIRIM 883 17.7 6.55
IS YATIRIM 742 14.9 6.53531
TACIRLER MEN. 702 14.1 6.598219
TEB YATIRIM 600 12 6.55
EVGIN YATIRIM 501 10 6.55
DIGER 1566 31.4 0
6,50 Kademesİnde 4566 Lot Satici Var Burayi Barİyer Yaptilar Parasi Olan Kaldirsin Dİyor...
geri gelecek muhtemelen....550 de duracak gibi sanki
geri gelecek muhtemelen....550 de duracak gibi sanki
5.50 mi? sanirim satmam gerek elimdekileri
Sn Enigma niye 5.50ye cekilecegini ongoruyorsunuz acaba?
Alan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 2023 21.9 6.558354
YAPI KREDI YAT. 1176 12.7 6.397491
MEKSA YATIRIM 1000 10.8 6.45
TACIRLER MEN. 820 8.9 6.447561
FORTIS YATIRIM 800 8.6 6.4625
DIGER 3434 37.1 0
Satan Net Lot % Maliyet
VAKIF YAT. 5722 61.8 6.523759
ONCU MENKUL 3000 32.4 6.396667
PIRAMIT MEN. 300 3.2 6.45
ACAR YATIRIM 210 2.3 6.688096
HALK YATIRIM 20 0.2 7.175
DIGER 1 0
maliyetim 7.10 ne yapmam gerektigini bilmiyorum su andaki yuzde 10 zararla ciksam mi yukselmesini mi beklesem...
onerisi olana minnetkar kalirim
Sevgiler,
maliyetim 7.10 ne yapmam gerektigini bilmiyorum su andaki yuzde 10 zararla ciksam mi yukselmesini mi beklesem...
onerisi olana minnetkar kalirim
Sevgiler,
Sayın peanut;
birisi çıktı çok da iyi niyetle
sat dedi ama kağıt yükseldi,
veya satma dedi zarar %30-40-50 oldu.
Ne olacak o zaman?
Para sizin ve kayıp ancak sizi üzer.
O yüzden kendi kararınızı vermeniz daha doğru olacaktır.
Hem kurallara uygun , hem de herkes için en iyisi bu...
Sayın peanut;
birisi çıktı çok da iyi niyetle
sat dedi ama kağıt yükseldi,
veya satma dedi zarar %30-40-50 oldu.
Ne olacak o zaman?
Para sizin ve kayıp ancak sizi üzer.
O yüzden kendi kararınızı vermeniz daha doğru olacaktır.
Hem kurallara uygun , hem de herkes için en iyisi bu...
haklisiniz tabii ki...tesekkurler uyariniz icin ama zaten herhangi biri fikir beyan etmis olsaydi bile, hicbir sekilde tavsiyesi dogru ya da yanlis ciksa da bunun vebali altina girmezdi, karar ve sonucu her zaman beni baglar, bunun farkindayim ve de umarim herkes farkinda...ama olmayanlar varsa bu uyari da onlara...
Sayın Enigma ve Samsung,
NErdeyse bütün kağıtlar tepki verdi, işlem hacminde de kımıladama var, kendi işlemlerimi yoksa bişeyler olacakmı? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler
Alan Net Lot % Maliyet
MEKSA YATIRIM 4100 17.9 6.597439
DENIZ YATIRIM 3510 15.3 6.5
FORM MENKUL 3000 13.1 6.445733
GEDIK YATIRIM 2814 12.3 6.511052
YATIRIM FINANSM 2300 10 6.505957
DIGER 7201 31.4 0
Satan Net Lot % Maliyet
ANADOLU YATIRIM 5000 21.8 6.5
VAKIF YAT. 3964 17.3 6.481887
GARANTI YAT. 3519 15.4 6.486075
KAPITAL YATIRIM 2990 13 6.55
ONCU MENKUL 2200 9.6 6.531091
DIGER 5252 22.9 0
takas guzel olmasada buraladan doneceğini dusunuyorum takas guzeldı asağı geldı hatırlarsınız...
illaki hareket olucak ama zaman var sabreden kazanır. zamanı bende bilmiyorum beklemek lazım 6,40 dan aşşağı gelmesine ihtimal vermiyorum.
Camiş Lojistik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.’nin 2006 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının 29.03.2007 Perşembe günü saat 13:30’da İş Kuleleri Kule-3 34330 4.Levent-İstanbul adresinde yapılacağı bildirilmiştir. Toplantı gündemi ekte yayınlanmaktadır
aşağıda kaldı. tepki gecikti.
GEDIK YATIRIM 2,463 6.50 22.1 AK YATIRIM -5,565 6.48 -50.0 0 HALK YATIRIM 1,480 6.50 13.3 FORM MENKUL -3,000 6.53 -27.0 0
VAKIF YAT. 1,100 6.50 9.9 OYAK YATIRIM -944 6.50 -8.5 0
FINANS YAT. 1,070 6.45 9.6 KAPITAL YATIRIM -510 6.50 -4.6 0
ONCU MENKUL 1,000 6.44 9.0 DENIZ YATIRIM -397 6.53 -3.6 0
DIGER 4,011 36.1 DIGER -708 -6.4
Alan Net Lot % Maliyet
VAKIF YAT. 9964 42.6 6.387234
DENIZ YATIRIM 2479 10.6 6.578217
HALK YATIRIM 2172 9.3 6.436096
ONCU MENKUL 2000 8.5 6.425
YATIRIM FINANSM 1100 4.7 6.468
DIGER 5678 24.3 0
Satan Net Lot % Maliyet
EKSPRES YATIRIM 12690 54.2 6.426355
TEKSTIL MEN. 7329 31.3 6.392011
ANADOLU YATIRIM 1400 6 6.535715
EVGIN YATIRIM 500 2.1 6.55
AK YATIRIM 418 1.8 6.151077
DIGER 1056 4.5 0
Deniz Yatirim 2,955 6.45 22.2 Tekstil Men. -4,270 6.41 -32.1 0
Ak Yatirim 2,037 6.42 15.3 Hak Menkul -2,000 6.44 -15.1 0
Seker Yatirim 1,900 6.45 14.3 C Menkul -2,000 6.40 -15.1 0
Yapi Kredi Yat. 1,900 6.39 14.3 Oyak Yatirim -1,002 6.31 -7.5 0
Is Yatirim 1,148 6.46 8.6 Finans Yat. -846 6.43 -6.4 0
Diger 3,349 25.2 Diger -3,171 -23.9
***CMLOJ******TRKCM*** CAMIS LOJISTIK HIZMETLERI VE TICARET A.S.`NDEN GELEN YAZI:
SIRKETIMIZ YONETIM KURULU`NUN 14.03.2007 TARIHLI TOPLANTISINDA; SIRKETIMIZIN
05.02.2007 TARIHLI TOPLANTISINDA ALINAN KARAR DOGRULTUSUNDA SIRKETIMIZIN TRAKYA
CAM SANAYI A.S.`NE DEVROLMAK SURETIYLE BIRLESMESI ILE ILGILI OLARAK, SERMAYE
PIYASASI KURULU`NUN SERI:I, NO:31 TEBLIGI`NIN 8. MADDESI UYARINCA YAPILMASI
GEREKEN `UZMAN KURULUS INCELEMESI`NIN ENGIN BAGIMSIZ DENETIM VE SERBEST
MUHASEBECILIK MALI MUSAVIRLIK A.S.`NE YAPTIRILMASINA KARAR VERILMISTIR. ***CMLOJ*
Way be dakkasına kitlediler tavana...
ekspres in alımları karsılıklı ımış çok para cıkışı var dikkat yazılmıştı bu forumda.
BU TÜR YAZILARI BURADA YAZMAYA DEVAM EDİN ARKADAŞLAR .PEK ÇOK KİŞİYİ ETKİLİYORSUNUZ.SONRADA YATIRIM KAPSAMINDA DEĞİL GİBİ KLİŞE LAFLARI SONUNA EKLİYORSUNUZ.KAĞIT TAVANDI - 1200 PUANLIK ENDEKSTE
HABER YENİMİYDİ HAYIR.AMA...?
kardeşim güzel söylüyorsunda burası kurtlar sofrası kimsenin sölediği ile hareket etmeyin. kimse yanlış anlamasın kimseyi zan altında burakmak için sölemiyorum. herkez kendi bildiği kadar borsaya bulaşsın
bu arada her ayın 13. ve 14. de ne varsa hep bu günlerde tavan çekiyor ne hikmetse artık ala ala
[QUOTE=centile;1506393]ekspres in alımları karsılıklı ımış çok para cıkışı var dikkat yazılmıştı bu forumda.
geçmişi karıştırırsan doğruyu bulursun,,,,tum yazılanları dikkatli oku derim
Garanti Yat. 6,241 6.72 26.6 Anadolu Yatirim -5,000 6.15 -21.4 0
Tacirler Men. 4,390 6.83 18.7 Yatirim Finansman -3,145 6.82 -13.4 0
Meksa Yatirim 3,365 6.75 14.4 Gedik Yatirim -2,811 6.30 -12.0 0
Raymond James 2,270 6.73 9.7 Hsbc Yatirim -2,695 6.76 -11.5 0
Info Yatirim 1,956 6.50 8.4 Ak Yatirim -1,976 6.53 -8.4 0
Diger 5,197 22.2 Diger -7,792 -33.3
aşağıda kaldı. tepki gecikti.
:he: :he: :yes: :wink: :) :cool: :cry: :cry: :beurk: :super:
ama alamadım...
:he: :he: :yes: :wink: :) :cool: :cry: :cry: :beurk: :super:
ama alamadım...
e gene dusuyor maalesef cikan endekse inat...simdi alabilirsin?
Alan Net Lot % Maliyet
IS YATIRIM 11527 34 6.703496
GALATA MENKUL 3839 11.3 6.480464
YATIRIM FINANSM 2995 8.8 6.573439
SOYMEN MENKUL 2831 8.3 7.060668
OYAK YATIRIM 2770 8.2 6.705397
DIGER 9949 29.3 0
Satan Net Lot % Maliyet
YAPI KREDI YAT. 6658 19.6 7.097364
GARANTI YAT. 5195 15.3 6.859471
TACIRLER MEN. 4492 13.2 6.812344
TEB YATIRIM 3750 11.1 6.519453
RAYMOND JAMES 2270 6.7 6.807621
DIGER 11546 34 0
e gene dusuyor maalesef cikan endekse inat...simdi alabilirsin?
kalsın. benimkiler de düşüyo zaten :)
cacık olmaz burdan endeks koptu bu düşüyor daha çok canlar yakacak
Meksa Yatirim 1,335 6.30 17.0 Yapi Kredi Yat. -1,183 6.31 -15.0 0
Yatirim Finansman 1,200 6.34 15.3 Deniz Yatirim -1,130 6.28 -14.4 0
Ak Yatirim 812 6.41 10.3 Finans Yat. -1,050 6.40 -13.4 0
Fortis Yatirim 754 6.40 9.6 Piramit Men. -1,045 6.39 -13.3 0
Ataonline Men. 737 6.38 9.4 Garanti Yat. -830 6.29 -10.6 0
Diger 3,027 38.5 Diger -2,627 -33.4
Deniz Yatirim 5,299 6.34 56.7 Yatirim Finansman -2,345 6.33 -25.1 0
Hsbc Yatirim 1,150 6.34 12.3 C Menkul -1,600 6.30 -17.1 0
Vakif Yat. 1,000 6.35 10.7 Finans Yat. -1,346 6.35 -14.4 0
Is Yatirim 969 6.36 10.4 Marbas Menkul -737 6.32 -7.9 0
Yapi Kredi Yat. 348 6.35 3.7 Alternatif Yat. -626 6.35 -6.7 0
Diger 575 6.2 Diger -2,687 -28.8
gelecek haftaki toplanti (29 martti sanirim) oncesi ya da sonrasinda tepki bekleyen var mi?
İŞ C İLE aynı fiyata gelmiş, değiştirim dedim ama gereksiz inatımız bizi bu kağıtta inletecek:cry: . artık bekleyeceğiz hem endeks hem toplantı yapalıcak, Sayın Enigma ? Hepinize bol kazançlar...
cakildi 6.35 e
Trakya Camin 35% yukselme potansiyeli varmis...(yabanci sirketle ortakliga gitme ya da tarafindan satin alinmasi dolayisiyla)
bize de yarar umarim
Alan Net Lot % Maliyet
ONCU MENKUL 2513 15 6.230621
YATIRIM FINANSM 2060 12.3 6.237864
DENIZ YATIRIM 1936 11.6 6.262836
OYAK YATIRIM 1920 11.5 6.213021
MEKSA YATIRIM 1701 10.2 6.198559
DIGER 6626 39.5 0
Satan Net Lot % Maliyet
TEB YATIRIM 12900 77 6.260101
KAPITAL YATIRIM 1863 11.1 6.25
ATAONLINE MEN. 1113 6.6 6.23203
ACAR YATIRIM 500 3 6.25
ALTERNATIF YAT. 173 1 6.430058
DIGER 207 1.2 0
Alan Net Lot % Maliyet
VAKIF YAT. 10000 66.8 6.25214 ECZACIBASI MEN. 1200 8 6.2
OYAK YATIRIM 811 5.4 6.2
IS YATIRIM 514 3.4 6.204183
AK YATIRIM 408 2.7 6.199755
DIGER 2027 13.5 0
Satan Net Lot % Maliyet
ANADOLU YATIRIM 2900 19.4 6.253448
YATIRIM FINANSM 2205 14.7 6.230499
EURO YATIRIM 1976 13.2 6.252834
DENIZ YATIRIM 1518 10.1 6.214954
MERKEZ MENKUL 1280 8.6 6.2
DIGER 5081 34 0
javadan takasına baktım arkadaslar ılgınc hareketler var..
bence hiç ilginç hareket yok daha doğrusu hareket yok ne ilginçi vakıf geldi 10 bin aldı ee birileride verdi gayet olası bi durum
hic bir aciklama gelmedi toplantidan?
memoli55
29-03-2007, 22:16
Camiş Lojistik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.’nin 29.03.2007 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında;
• Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:XI, No:25 sayılı tebliğinde, atıfta bulunulan Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS)’na göre hazırlanan 2006 yılı bilançomuzda yer alan 1.556.095 YTL tutarındaki 2006 yılı net bilanço karımızın SPK’nın kar dağıtımına ilişkin düzenlemeleri ve Ana Sözleşmemizin 27. maddesine göre aşağıdaki şekilde nakden ödenmesi ve temettü dağıtımının 16 Nisan 2007 tarihinde yapılmasına,
Vergi Sonrası Net Kar 1.556.095
I.Tertip Yasal Yedek 82.461
Ortaklara Toplam Temettü 560.000
II. Tertip Yasal Yedek 42.000
Olağanüstü Yedek 871.634
• Şirketin Yönetim Kurulu Üyeliklerine 3 yıl süreyle görev yapmak üzere, Tevfik Ateş Kut, Çetin Aktürk, Mehmet İhsan Orhan, Serdar Seçkin, Cihan Sırmatel’in seçilmesine,
• Denetim Kurulu Üyeliklerine 1 yıl süre ile görev yapmak üzere Ziyaeddin Ada, Mükremin Şimşek’in seçilmesine,
karar verildiği bildirilmiştir.
Genel kurul toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır.
Camiş Lojistik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.?nin 29.03.2007 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında;
? Sermaye Piyasası Kurulu?nun Seri:XI, No:25 sayılı tebliğinde, atıfta bulunulan Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS)?na göre hazırlanan 2006 yılı bilançomuzda yer alan 1.556.095 YTL tutarındaki 2006 yılı net bilanço karımızın SPK?nın kar dağıtımına ilişkin düzenlemeleri ve Ana Sözleşmemizin 27. maddesine göre aşağıdaki şekilde nakden ödenmesi ve temettü dağıtımının 16 Nisan 2007 tarihinde yapılmasına,
Vergi Sonrası Net Kar 1.556.095
I.Tertip Yasal Yedek 82.461
Ortaklara Toplam Temettü 560.000
II. Tertip Yasal Yedek 42.000
Olağanüstü Yedek 871.634
? Şirketin Yönetim Kurulu Üyeliklerine 3 yıl süreyle görev yapmak üzere, Tevfik Ateş Kut, Çetin Aktürk, Mehmet İhsan Orhan, Serdar Seçkin, Cihan Sırmatel?in seçilmesine,
? Denetim Kurulu Üyeliklerine 1 yıl süre ile görev yapmak üzere Ziyaeddin Ada, Mükremin Şimşek?in seçilmesine,
karar verildiği bildirilmiştir.
Genel kurul toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır.
Sn Memoli,
temettu dagilitimin ne anlama geldigini bana aciklayabilir misiniz ...borsada yeniyim de...tesekkurler...ayrica bu aciklama hakkinda yorumda bulunan olursa cok sevinirim
1 lot cmloj hissesi için 0,17 ykr temettü vericek örneğin fiyatı 6,80 den 6,60 da düşücek vermese daha iyiydi neyse camiş adam olmaz
1 lot cmloj hissesi için 0,17 ykr temettü vericek örneğin fiyatı 6,80 den 6,60 da düşücek vermese daha iyiydi neyse camiş adam olmaz
mailyetimiz dusucekse neden kotu temettu vermesi? anlamadim ...
TraderTR
06-04-2007, 12:40
http://img134.imageshack.us/img134/9412/cmlojjr5.png
Yorumsuz;)
SVG...
TraderTR
06-04-2007, 14:34
http://img206.imageshack.us/img206/6500/cemelojmc3.jpg
Biraz daha yakınlıaştıralım bakalım.
SVG...
Sn TTT,
6.60in altında kapatti
yorumunuz nedir kisa-orta donem hakkında?
Tesekkurler,
649lotvar bendenasıl hesaplanıyo
649lotvar bendenasıl hesaplanıyo
649 *0.17 =110 ytl hesabınıza yatacak
park1234
18-04-2007, 09:22
Camis Lojistik'in Trakya Cam'a Devrolunmasinda Hisse Degistirme Orani
1,4788389286 Olarak Belirlendi.
Sirketten Imkb'ye Yapilan Ve Imkb Gunluk Bulteninde Yayinlanan Aciklama
Soyle:
Camis Lojistik Hizmetleri Ve Ticaret A.s.'nin 17.04.2007 Tarihli Yazisi
Asagiya Cikarilmistir.
"sirketimiz Yonetim Kurulunun 05 Subat 2007 Tarihinde Verdigi Yetkiye
Dayanarak, 17 Nisan 2007 Tarihinde Trakya Cam Sanayii A.s.'ne Devrolmak
Suretiyle Birlesmesine Izin Verilmesi Hususunda Sermaye Piyasasi Kurulu'na
(spk) Basvuru Yapilmistir.
Bu Kapsamda, Uzman Kurulus Engin Bagimsiz Denetim Ve Serbest Muhasebecilik Mali
Musavirlik A.s. Ve T.c. Istanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin
Gorevlendirdigi Bilirkisi Tarafindan Hazirlanan Raporlar Tamamlanmistir. Buna
Gore Birlesme Yontemi, 31.12.2006 Tarihli Uluslararasi Finansal Raporlama
Standardina Gore Duzenlenmis Mali Tablolardaki Ozkaynaklarin, Indirgenmis Nakit
Akim Yontemine Gore Hesaplanan Sirket Degerlerinin Ve Borsa Degerlerine Gore
Bulunan Sirket Degerlerinin Aritmetik Ortalamasi Esas Alinarak Belirlenmis
Olup, Birlesme Orani 0,986075287 Ve Hisse Degistirme Orani 1,4788389286 Olarak
Tespit Edilmis Bulunmaktadir.
Spk'nin Onayi Ve Genel Kurulumuzun Karar Vermesi Durumunda Gerceklesecek
Birlesme Neticesinde, Trakya Cam Sanayi A.s.'nin Sermayesi 4.140.749 Ytl
Arttirilacak Ve Buna Gore Sirketimiz Ortaklari Her 1 Adet Hisse Icin 1,4788389286
Adet Trakya Cam Sanayi A.s. Hissesi Alacaklardir.
Oranlar, Artirilan Sermaye Ve Birlesme Hususu Spk'nin Birlesmeye Iliskin
Basvuruya Onayini Muteakip Her Iki Sirketin Tarihi Bilahare Aciklanacak Olaganustu
Genel Kurul Toplantilarinda Gorusulecektir."
-matriks-
rüya bitti camişte battı
Artık trakyayı takip edeceğiz:cry:
[QUOTE=park1234;1580482]Camis Lojistik'in Trakya Cam'a Devrolunmasinda Hisse Degistirme Orani
1,4788389286 Olarak Belirlendi.
Spk'nin Onayi Ve Genel Kurulumuzun Karar Vermesi Durumunda Gerceklesecek
Birlesme Neticesinde, Trakya Cam Sanayi A.s.'nin Sermayesi 4.140.749 Ytl
Arttirilacak Ve Buna Gore Sirketimiz Ortaklari Her 1 Adet Hisse Icin 1,4788389286
Adet Trakya Cam Sanayi A.s. Hissesi Alacaklardir.
Arkadaşlar elinde olan kaldıysa 1 adet trakya 414 x 147 = 610 (cmljstik) civarı etmesi gerekmezmi??
Teşekkürler..:frown:
hesabında yanlışlık var.örneğin 1000lot camişin var diyelim.karşılığı 1478lot trkcm demektir.yaptığın hesap 4.14ytlden 1 camişin karşılığıdır.bugüne gelirsek trkcm=4.26 buradan hareketle 4.26*1.4788=6.30 eder.yani 1 cmloj.halbuki bugün 1 cmloj 5.90dan kapattı.40 kuruşluk bir avanta var demektir bugün için.yani bugün cmloj alanlar trkcm alanlardan 40 kuruş daha menfaatli.
rızaekmekci
23-05-2007, 12:39
o zaman neden cmloj hala bu seviyelerde bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın madem ki nominal değeri 6,40 6,50 ise niye kimse almıyor.:super:
tahta o kadar sığki millet korkuyor.herhangi bir düşüşte mal verebilmen çok zor.spk dan izin çıksın aradaki fark o seansta hemen kapanır.şimdilik olası bir düşüşe temkinli yaklaşılıyor.başkada bir sebebi yok.
tahta o kadar sığki millet korkuyor.herhangi bir düşüşte mal verebilmen çok zor.spk dan izin çıksın aradaki fark o seansta hemen kapanır.şimdilik olası bir düşüşe temkinli yaklaşılıyor.başkada bir sebebi yok.
Bu hafta para dergisi Yaşar Hoca tavsiye etmiş, daha önceki tavsiyesinde spek kağıdı stopp loss (700 iken) yaptırmıştı, ondan sonra zannediyorum 510 a kadar paraşütsüz geldik. Birleşme Temmuzda bekleyenler Trakya'ya güvenenler spekin elinden malları toplasınlar:yes:
Ayrıca CNBC-e aylık derginin borsa ekinde tavsiyelerde aracı kurumlar Trakyayı ısrarla öneriyorlar!!??:notr:
Camişteki tüm arkadaşlara bir ance toparlanma dileklerimle...:cool:
bilen yazarmı nedir cemloj un sonu ne kadarda böyle bekler
fibonacci
19-06-2007, 19:30
arkadaşlar bu kağıdın sırası 30.06.2007 de kapatılacak.elde kalan cmloj lara1,47 trkcm trakya cam hisse senetleri verilecek.bu nedenle tahtada işlem olmuyor.fiyatı da 6.40 a denk geliyor.yani 6.40 ın altında aldığınız her cmloj hissesinden kar edersiniz.onun için daha yukarıya gitse bile alım yapmayın derim.
ne zaman birleşir bu hisse bilen yazarmı 11/60dan aldım bekliyorum
[QUOTE=Alisutcu;179812]1000den gelip 10bini goren bir hisse 15bin olacak diye alinir mi? Bir baska arkadas da 15binden GOLTS almis, GOLTS basliginda ongorunuz nedir diye buradakilere soruyor.
Arkadaslar, marketten alisveris ederken bile fiyat etiketine bakiyorsunuz da su hisseler nereden nereye gelmis, ucuz mu ederinde mi, pahali mi diye bakmiyorsunuz?
Cok yukselmis hisseyi almayin derim ben. 15bin olsa kazanciniz %65-70 eder bugunku fiyattan, alinan riske gore ben ce cemloj için ne düşünürsünüz t eşekürler
ne zaman birleşir bu hisse bilen yazarmı 11/60dan aldım bekliyorum
***CMLOJ*** TRKCM Camis Lojistik Hizmetleri ve Ticaret A.S.'nin 29.06.2007 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Ilgi: 27.06.2007 tarihli Ozel Durum Aciklamamiz. Sirketimiz ile Trakya Cam Sanayi A.S.'nin birlesme islemine iliskin genel kurul toplantilarinin gerceklestirilebilmesini teminen, 27.06.2007 tarihinde Sermaye Piyasasi Kurulu'na yapmis oldugumuz ek sure talebimiz olumlu karsilanmis olup Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu'nun Seri:I, No:31 sayili "Birlesme Islemlerine Iliskin Esaslar Tebligi"nin 5'inci maddesinin 2'nci bendinde yer alan 6 aylik sureye ilaveten 03.08.2007 tarihine kadar ek sure verilmesine karar verilmis oldugu Sermaye Piyasasi Kurulu'nun internet sitesindeki 2007/26 sayili Haftalik Bulteninden 28.06.2007 Persembe gunu saat 20:00'da ogrenilmistir. Konu ile ilgili gelismeler ayrica duyurulacaktir." ***CMLOJ***
IMKB
sON DURUM trakya 470 x 1,47= 690 olmamız lazım. :cool:
Trakya 5 olmaya çalışıyo, bu durumda 730 olabilir...
bu işin içinde bir iş var. bir zaman bu kadar ayarlanamaz.bir ay önce değişim olsaydı trend düşmeden elden çıkarılabilirdi. hadi şimdi ne yapılacaksa yapalım bakalım. :(
Arkadaşlar bu camiş loj. hissesi işlem görmüyormu..............
kemal.erdem
06-07-2008, 20:09
Arkadaşlar bu camiş loj. hissesi işlem görmüyormu..............
trakya cam olarak islem goruyor, cima (birlesme) ettiler de kendileri :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.