View Full Version : Nedir bu Süreyya Ayhan'ın çektiği
skinnypuppy
20-04-2005, 20:35
Süreyya Ayhan'a kamp verilmediği için evini satmak zorunda kalmış.
Böyle birşey olabilir mi ya?
Türkiye'yi Cumhuriyet tarihinde en çok gururlandıran insanlardan birine bu muamele evlamıdır?
spek_avcısı
20-04-2005, 20:55
ülkeden yüzyılda bir atlet çıktı onuda batırdılar ...
helal olsun xxxxx milletim
çekeceğine koşsun kendini tekrar kabul ettirsin olimpiyatlarda herkesi üzmüştü unutmadık.......................
bende koşma zevkine nail olan ve üniversitede okurken atletizim takımında olan bir amatör sporcu olarak, Süreyya Ayhan'ı esefle izliyorum. Bu benim görüşüm tabii...
Eğer bir sporcu koşmak istiyorsa koşar, hiç bir mania onu engelleyemez... Zaten belli bir süre sonra bilinç altın sana koşmayı emreder... ama süreyya ayhanı anlamak zor... elbette su akarken küpü dolduracak ama önce millete karşı kendini bi affettir be sevgili Süreyya... Sonra paranın derdine düşersin...
Eğer birisi veya birileri Süreyyayı batırdı diyorsanız; bu Süreyya, kocası ve hocası'dır. Suçu başka bir yerde aramayalım lutfen...
greenback
21-04-2005, 01:35
burası Türkiye...
ödül alacak adamı sırtında taşır siyasiler...
bu kadar sırtlarını döndülerse bence bir başka sıkıntı vardır...
elvan gözler önünde yarışı bıraktı,kimse gıkını çıkarmadı...
gelecek yarışı garanti diye...
emin olsalardı süreyyanın numune verdiğinde de derece yapacağına ,ona da kimse sesini çıkaramazdı...
tabii ben siyasilerin duruşundan yorum yapıyorum.yoksa ne koşmaktan anlarım,ne ayakta durmayı severim...
northwind
21-04-2005, 01:40
bende koşma zevkine nail olan ve üniversitede okurken atletizim takımında olan bir amatör sporcu olarak, Süreyya Ayhan'ı esefle izliyorum. Bu benim görüşüm tabii...
Eğer bir sporcu koşmak istiyorsa koşar, hiç bir mania onu engelleyemez... Zaten belli bir süre sonra bilinç altın sana koşmayı emreder... ama süreyya ayhanı anlamak zor... elbette su akarken küpü dolduracak ama önce millete karşı kendini bi affettir be sevgili Süreyya... Sonra paranın derdine düşersin...
Eğer birisi veya birileri Süreyyayı batırdı diyorsanız; bu Süreyya, kocası ve hocası'dır. Suçu başka bir yerde aramayalım lutfen...
Aynen katiliyorum,birilerinin ego problemi yuzunden(kocasi ve hocasi)bu hallere dustu,Kop denen adam piyasadan cekilse her sey duzelecek gibi...
Salacaklı
21-04-2005, 01:49
Aynen katiliyorum,birilerinin ego problemi yuzunden(kocasi ve hocasi)bu hallere dustu,Kop denen adam piyasadan cekilse her sey duzelecek gibi...
size ne Kadinin özel hayatindan..
:vurkafa: :vurkafa: :vurkafa:
northwind
21-04-2005, 01:58
Ozel hayatindan bana ne tabi,zaten kocasi olmasina bir sozum yok,benim derdim hocasi olmasinda :vurkafa:
Salacaklı
21-04-2005, 02:03
Ozel hayatindan bana ne tabi,zaten kocasi olmasina bir sozum yok,benim derdim hocasi olmasinda :vurkafa:
:roll:
hocasida olur kocasida
bize ne azizim
:bravo: :cheers: :bravo:
northwind
21-04-2005, 02:11
Aslinda ne demek istedigimin anlasilmasi icin uzun bir yazi yazmam lazim ama simdilik bosvereyim,birakalim kendi hallerine :bravo:
spek_avcısı
21-04-2005, 02:33
peki iyi kınıyorsunuzda ülke ne kazanıyor bundan ???
olay tek süreyyamı
şampiyon olan birçok atlete halterciye güreşciye aynı oyunlar oynanıyor
hepsinin özel hayatına girip psikolojik etkilemeye çalışıyorlar ..
bir atlet olmak kolay değildir kolay kolay yetişmez sürayya gitsin yenisi gelsin lüksünüz yok!! malesef burada biraz gerçekçi olalım
ayreten koşsun bizene diye bir olay olmaz atlette olması gereken en önemli olgu psikolojidir bir atlete sövüp sonra birinci glesin koşsun bize ne bana göre büyük sorun..
arkasında destekçisi olmayan bir atlet hiç bir başarı elde edemez ne kadar spor yaparsa yapsın..
skinnypuppy
21-04-2005, 16:37
şu :
-cehennemde türk kazanının başında niye zebani yok?
-onlar başını kazandan çıkaranı zaten kendileri aşağı çekiyorlar..
fıkrasını gene ispat ettik yani...pes...
o affedelim demeye cüret ettiğiniz kız Cumhuriyet tarihinde Türkiye'nin atletizmde ilk altın madalyasını kazandı. onu gören yüzlerce kız atletizme merak sardı.
zamanında onun kazandığı başarıdan ne kadar gururlandığınızı, dünya şampiyonasına kızı adeta viyanayı fethetmeye giden kanuni gibi gönderdiğimizi nasıl unutursunuz? ne yaptı bu kız size? bu kadar nankör, bu kadar kadirbilmez, bu kadar başarı kıskancı, bu kadar egosu narin bir toplummuyuz biz?
süreyya ayhan'ın altından anıtını dikmemiz gerekirken, onu katakulliye getirmek isteyen ve sayemizde getiren dünya atletizm federasyonuna karşı korumamız gerekirken, affetmek falan demeye cüret edenler var ya, onlar bi kendilerine sorsunlar bakalım, "ben yüz kere daha dünyaya gelsem, bin kere daha ömür sürsem, bu ülkeyi bu kadar onurlandıracak, 70 milyon insanı böyle gururlandıracak birşey yapabilirmiyim?" diye...
şu :
süreyya ayhan'ın altından anıtını dikmemiz gerekirken, onu katakulliye getirmek isteyen ve sayemizde getiren dünya atletizm federasyonuna karşı korumamız gerekirken, affetmek falan demeye cüret edenler var ya, onlar bi kendilerine sorsunlar bakalım, "ben yüz kere daha dünyaya gelsem, bin kere daha ömür sürsem, bu ülkeyi bu kadar onurlandıracak, 70 milyon insanı böyle gururlandıracak birşey yapabilirmiyim?" diye...
valla ben affetme konusunda bir yorum yapmıyorum, affetmek bizlere mahsus değildir ama dünyaya yeniden gelsem, 10000 metre'de dünya şampiyonu olmak için elimden gelen herşeyi yapardım. yaş ilerldikçe, nerelerde hata yaptığımı ve nasıl çalışmam gerektiğini daha iyi idrak ettim... O yüzden ben kendi adıma şunu diyebilirim; bir daha dünyaya gelirsem, 10000m finalinde altın madalyayı kimseye bırakmam... Ama gelemeyeceğime göre, son pişmanlık boşa!...
Haaa Süreyya Ayhan'a gelince, gururlandırmasını bilmem ama bizleri utandırdığı da bir gerçek... Eğriye eğri doğruya doğru, olimpiyatlar öncesi bizi zor durumda bırakmadı mı? "KOP"ta gel diyen birileri yüzünden pistlerden kopmadı mı? Bunlar da bizim hatalarımız değil... Süreyya KOP'tu gitti. Bence bir daha kolay kolay düzelemez, KOP'tan kurtulmadığı sürece...
İnşallah zaman beni haksız çıkartır...
greenback
23-04-2005, 03:23
bırakın bu koşarları....
bir Hamza 5 çeşidini tek kolla kaldırır bunların....
"haşa affetmek ne demek" diyenlere de ayrıca hayret ediyorum...
bu bayrak için bilinçsiz çocukları harcıyordunuz geçenlerde...
ne oldu... koşarlara, bayrağa saygı iskontosu mu var...
elvan etiyopyayı kırmamak için neleri riske etti...
bir kıytırık gazete elvan bayrağı için bizi sattı deseydi,kız etiyopyaya postalanmaz mıydı ertesi gün...
ama hepimiz kabul ettik,sevmesekte onayladık...
başbakan bile buluştu elvanla,eski memleketinde !!!!
demek ki neymiş...
bayrağı (zımnen dahi olsa) temsil ettiğinde affa mazhar olamayacağını bilecek,ona göre davranacaksın...
yapamayacaksan , temsil etmeye hiç oynamayacaksın...
elvandan dersler alacak,bayrak yakan kopillere kızıp,bayrağı arabanın bagaj antenine asarken bir kere daha düşüneceksin...
Bu bayrağı güzellik yarışmasında dahi temsil ediyorsan,bu bayrağı hayatları bahasına temsil edenleri de aklına getireceksin...
ben ne süreyyayı,ne sinan şamil samı,ne elvanı bu imtiyaza sahip olabilecek tarzda görmüyorum...
bence fena da etmiyorum...
Ödülü de (madalyayı) cezayı da haketti, bize düşen başarıyı takdir etmek, yan çizmeyi, samimi olmamayı ve başarısızlığı eleştirmektir. Süreyyada mahalesef bunların hepsi var!! inşallah doğru bildiklerini tekrarlar, yanlış yaptıklarından ders çıkartır. Bu millet başarılı olduğu müddetçe onu layık olduğu yerlerin de üstüne çıkartacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama önce onun aynaya bakıp kendisine sorması lazım 'Ben nerde hata yaptım?' diye :düsün:
San Francisco
23-04-2005, 10:44
İnsan ne oldum dememeli ne olacağım demeli. Süreyya Ayhan'dan ziyade kocasını suçlu buluyorum. Kocası öğrendiğimiz kadarı ile çok şımarmış. Birden bire kendini dev aynasında görmüş olmalı. Başarıyı devam ettirmek için tevazu içinde olmalı. Yoksa kişide yükseklik kompleksi başlatır. Dolayısı ile davranış bozukluğu oluşur.
Para ve makam hırsı çok tehlikelidir. İnsanı birden bire dibe indirebilir.
Matematikçi
23-04-2005, 10:54
Bence de bütün sorun kocasında..
Süreyya'yı da kullanıyor zaten...
Sırf bu yüzden karısı ve cocuklarını da terk etmisti...
bir sporcunun başarılı olması halkın sevgisini kazanması için illa 1. olması madalya kazanması gerekmez ve kazanmak için de her yol mübah değildir.Ne güzel demiş atamız ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim diye.Süreyya 1. olmak için bu doping olaylarına bulaşmayacaktı.Bu olaylara hiç girmeden koşsa sonuncu da olsa onu bağrımıza basardık çünkü bilirdikki o bizim evladımız bu yarış olmasa bi sonraki o olmasa bi sonraki hatta hiç olmasa bile olurdu onun sayesinde yıllardır tatmadığımız duyguları tattık.Ama artık bundan sonra olacaksa bile başarıları hepsi dopingin gölgesinde kalacaktır.Ve dünya rekoruda kırsa bu milletin gözünde eski seviyesine yükselemeyecektir.Bazı değerler herşeyin önünde gelir.
skinnypuppy
24-04-2005, 10:14
"haşa affetmek ne demek" diyenlere de ayrıca hayret ediyorum...
bu bayrak için bilinçsiz çocukları harcıyordunuz geçenlerde...
ne oldu... koşarlara, bayrağa saygı iskontosu mu var...
"haşa affetmek ne demek" diyen ben olduğuma göre, bana hayret ediyorsunuz.. geçenlerde bu bayrak için kimi nasıl harcadığımı bi anlatıverirmisiniz lütfen?
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.