View Full Version : iddaa
ilk defa oynadıgım iddaadan para kazandım.hiç bir takımı tanımadıgım halde para aldım.parma -csk maçı son dakikası kalpten gitcem sandım.şimdi anlıyorum insanların neden bu kadar iddaaya bagımlı hale geldigini.işte tutan kuponum..
SPORTING CRISTAL - BOCA JUNIORS 2 0 - 1 / 0 - 3 1.8-0.0
311 HAKA - KUOPION 1 0 - 0 / 1 - 0 1.3-0.0
312 HELSINKI - TORNION 1 1 - 0 / 2 - 0 1.4-0.0
325 PARMA - CSKA MOSKOVA X - - - / - - - 2.7-0.0 Değerlendiriliyor.
varyemez
29-04-2005, 01:08
maçı seyrediyorum diye tavlada yenildin ama....
neyse para kazanmışsın..bence genede fazla bulasma...
edvin kaç para kaptın onuda yaz.................boğaza gel sen kepçeyle balıkta yakalarsın...................bu şans olduktan sonra.......
abi 8.85 ganyan 5 misli. şans- mans derken krokodile tavlada yenildik.arkayı dönmeye gelmiyor düşeşleri sıralayıvermiş...
Matematikçi
29-04-2005, 01:31
toplumu soymanın yeni yolu: iddia...
:hayır:
yarın için bomba kuponum:
443_____2
444_____1
445_____2
452_____1
455_____0
466_____2
ganyan:5,625,00
:cheers: :cheers: :cheers: :dolar: :dolar: :dolar:
ben bu iş kaçak yapılırken oynardım arkadaşlar. ne zamanki ele ayağa düştü jübilemi yaptım bıraktım. hemde 5 hafta üst üste kazandıktan sonra.(kendi sistemimle)
sevgili edvin ne diye topiği açtın, bak gene eski günlerim aklıma geldi. :)
şeytan aklımı çelecek. :vurkafa:
oynamıyanlara tavsiyem, bağımlılık yapıyor bulaşmayın. :tamam:
bu konuu kapanmıştı nooldu gene kapayın ya...
ben bu iş kaçak yapılırken oynardım arkadaşlar. ne zamanki ele ayağa düştü jübilemi yaptım bıraktım. hemde 5 hafta üst üste kazandıktan sonra.(kendi sistemimle)
sevgili edvin ne diye topiği açtın, bak gene eski günlerim aklıma geldi. :)
şeytan aklımı çelecek. :vurkafa:
oynamıyanlara tavsiyem, bağımlılık yapıyor bulaşmayın. :tamam:
bende ıllegalken yazıcılara oynardım.Tabı oranlar daha iyiydi.Kendini frenleresen zevk için dersen güzel oluyor.Ama bayılerde gözlemlediğim,insanların buyuk bır hırsla oynamaları,ve Türk insanı için ciddi bir tehdit oluşturduğu.Çocuklara bakıyorum 17-18 lerındeler ellerınde kupon harclıklarını veriyorlar.Üzüntü verici boyutlara ulaşmış durumda.
Objektif
19-05-2005, 19:45
Arkadaşlar, siteye en az ayda bir iki kere kumarhane siteleri reklam vermek için başvuruyor. Önerdikleri ücretler bankaların ödediklerinin iki katı. Biz bu reklamları kabul etmiyoruz çünkü bir kişinin bile bu sitelere gidip kumar oynayarak para kaybedeceğini ve bu işin vebalinin boynumuza kalacağını düşünüyoruz.
Hal böyleyken ve sitede daha önce iki kere iddaa başlığı açılıp kapatılmışken bir kere daha açmanız bence manidar.
Bununla beraber ben bildiğim işi yaparım ve bin kişi de yanlış olduğunu söylese yapmaktan vazgeçmem.
trakyalı
19-05-2005, 21:17
bende iddaa dan dün cska sayesinde 3ytl aldım.
liberonetto kasasında birikiyor.
bakalım nekadar olacak...
bu iddia işi çok sakat küçük çocuklar oynuyor..........mani olmakta çok zor...........
bu iddia işi çok sakat küçük çocuklar oynuyor..........mani olmakta çok zor...........
bu ülkede hesapta 18 yaşından küçüklerede sigara satılmıyor.
18 yaşından küçük bireylerin bir çok şeyi yapması yasak hesapta ama herkes herşeyi yapabiliyor.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.