PDA

View Full Version : Bayan Basketbolu'nda Şiddet

ÇELEBİOĞLU
06-05-2005, 19:03
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan final son maçında çıkan olaylardan ötürü bir grup Beşiktaş taraftarını ve taraftarına sahip çıkamayan ve bazı Beşiktaş taraftarlarının gösterdiği şiddete dur deme zahmetinde bulunmayan Beşiktaş Yönetimini nefretle kınıyorum. En sonunda bayan Basketboluna da şiddet bulaşmıştır.Umarım bu olayların sonu çabuk gelir.
Yedek kulübesinde oturan Fenerbahçeli bayanlara ellerine ne buldularsa atan(bozuk para,çakmak,koltuk) mahluklar insanlığınızdan utanın,sizlerin Anneniz,Bacınız yok mu?Nasıl yozlaştık yaaaa.Bayan maçında böyle şeyler olur mu yaaa?
Şimdi maçtan size bir enstantane anlatıyorum.Fenerbahçe hücumda...Pota arkasındaki tribünler sahaya o kadar yakın yapılmış ki.Bir Beşiktaş taraftarı sahaya doğru uzatmış Beşiktaş bayrağını,ama bayrak o kadar büyük ve yüksekteki resmen sahanın içinde sallanıyor bayrak.Köşeden 3 sayılık atış yapılsa top bayraktan potaya ulaşamaz.Belliki o bayrak bizzat pota arkasına verilmiş :eek: Hakemler bu durumda bu maçı nasıl oynatır anlamıyorum.
Spor herşeyden önce AHLAK işidir.Beşiktaş yönetimi göreve...

scarabeo
06-05-2005, 19:07
Sanki abdi ipekçi de fenerin yaptıklarının yanında hiçbirşey.Etme bulma dünyası.... Dinime küfreden müslüman olsa bari...

ÇELEBİOĞLU
06-05-2005, 19:13
Beşiktaşlı kardeş ben bayan maçından bahsediyorum...erkek maçlarını geçtik zaten.Ben bayan maçında Abdi İpekçide olay olduğunu ne gördüm ne de duydum.Siz de olaylara karışanlardandınız herhalde son maçta.Öyle mi???????

egecal
06-05-2005, 19:24
şerefsizler... bari kadınlara yapmayın ... ayrıca dün anlı şanlı BJK TV de izledim bizim magandalar maç bitince sahaya girip güzel kızlara sarılmaya çalıştılar.. rezillik ..:)

son_azrail
06-05-2005, 20:32
fb+gs+bjk kapatılmadıkça tr de spor ilerlemez...

egecal
06-05-2005, 20:41
fb+gs+bjk kapatılmadıkça tr de spor ilerlemez...
başka isteinizz

Objektif
06-05-2005, 20:52
Fanatik mesajları desteklemiyoruz, ister futbol ister voleybol ister deve güreşi.