PDA

View Full Version : sıkıldım

greenback
09-06-2005, 02:19
kitlelerin afyonu gerçekten futbol...

cimbom o yolda neler kaybetti biliyoruz....

soru şu...

almanyaya örtülü ödenekten neler verilerek gidiyoruz...

almanya daolmalıydık gücümüz de yeterdi...

sportmenlikle profesyonellik aynı şey değil...

ben şahsen bu milli takımın taraftarı olmayacağım finallerde...

ve hatta bu başarıdan hicap duyuyorum.

yuçenko ortodoks bir milletin başı iken buradaysa,ukrayna finalleri garantilediği halde yunanlılara yatmıyorsa,benim için keyif kalmamıştır...

kurulu desteler beni coşturamıyor neyleyim...

keyfi kalmadı hiçbir şeyin.....

M.Işılak
09-06-2005, 03:12
Ben de Kazakistan'a altı tane atmamızdan rahatsız oldum... Hele de altıncı golden sonra acaip sevinen, seyirciye yumrukla şov yapan Tuncay'dan utandım... Halbuki, Kazakların bizimkilere maçtan önce sevgi gösterdiklerini söylemişti spiker...

Atarsın iki tane bilemedin üç tane sonra da rölantiye alırsın maçı... Karşındaki senin kanından, senin canından sonuçta... Averaj hesabına bile katılmayacak bildiğim kadarı ile Kazakistan maçı...

Öte yandan, Almanya'ya gitmemiz için taviz verildiğini sanmıyorum... UEFA'nın da Almanya'nın da en büyük umudu Türkiye'nin finallerde olması... Kendiliklerinden her türlü baskıyı yapıyorlardır. Seyirciyi garantiye alacaklar çünkü... En azından Hıncal Ağbim öyle diyooo....

Selçuk
09-06-2005, 03:53
yuçenko ortodoks bir milletin başı iken buradaysa,ukrayna finalleri garantilediği halde yunanlılara yatmıyorsa,benim için keyif kalmamıştır...

yatsa keyif mi alacaktınız?

her takım sahaya kazanmak için çıkmalı.

eurovisionda yunanistan güney kıbrıs'a puan vermediğinde de mi içiniz burkulacak?

yapmayın gözünüzü seveyim.ukrayna'nın yatmaması için bir şeyler verildiyse ne güzel en azından yunanistan-ukrayna maçıyla futbolun hakkı verilmiştir.futbolda amaç kurallar çerçevesinde kazanmaktır.

egecal
09-06-2005, 19:45
ukrayna başbakanı gezisine ilk TÜRKİYE den başlamış zaten

varyemez
09-06-2005, 20:08
demekki türkiyeninde sözü geciyor bazen(eger öyle bir durum varsa)
bide bu açıdan bakmak lazım...

egecal
09-06-2005, 22:55
ukrayna başbakanı gezisine ilk TÜRKİYE den başlamış zaten
özür dilerim cumhur başkanıymış