PDA

View Full Version : Gurban xxx çekeyomu



madenr
10-06-2005, 22:59
Gurban xxx çekeyomu

Uydu teknolojisindeki gelişim,baş döndürücü.Bu günlerde çatılarda mantar gibi iki üç hatta uydulara kendi yönelebilen motorlu çanaklarla doldu.Artı çok küçük rakamlara dijital alıcı ve çanak edinmek mümkün.Şöyle Anadolu da bir yollara düşün her kasaba yada köyden geçerken gökyüzüne selam durmuş yüzlerce çanak göreceksiniz.

Alınan yayın kalitesi hem güzel hem de telekoma her ay fatura ödeme gibi bir sorunu da olmayınca keyifle izlenmekte.Vatandaş devletten hizmet bekleye dururken,Devleti buy-pas ederek sorununu çözmüş.Turksat uydularından yada yabancı uydulardan binlerce yayını kaliteli bir şekilde izleyebiliyor.
Kablo TV gelecek Tv de cazırtı cuzurtu bitecek gibi mavraları dinlemekten bıkmış.kendi kolunu kendi kesmiş.Hazır teknolojide imdadına yetişince işler kolaylaşmış.
Bunda ne var diyenlerinizi duyar gibiyim.Malumunuz bugünlerde sık sık gündeme getirilern bir konu var.Malumunuz bu çanaklar hava trafiğini ve haberleşmesini bozuyor.İddia makamı devlet.Doğrumudur yanlışmıdır. Çok detaylı araştıramadım ancak bir bilenlere sorduk iddia asılsız.
Peki bu niye.Deniliyor ki.Telekom şu kablolu tv işine baya bir yatırım yaptı.Fakat buradan kaymak alamadı.Yani zararına bir yatırım.Şimdi onu kurtarmaya çalışıyor.Viranesine müşteri çekmek derdinde.Yani yatırımını yayamamış ucuz dağıtamamış,her yere götürememiş sırtında kambur olarak kalmış.Kısaca dostlar bizim paralarımızla bize hizmet olarak gelecek bir yatırım teknolojiye kurban.Yanlış mı eksikmi,yada neler eksik yapıldı bir sürü soru hani.