View Full Version : Futbol
Forumda bir konuyu konuşmayı yasaklamaktan hicap duyuyorum, yönetim olarak konuyu yasaklamaktansa kararı sizlere bırakıp nasıl olacaksa öyle olmasını izlemek evladır diye düşünüyorum.
Eğer forumda futbol konuşulsun diyorsanız konuşulacak,
Eğer forumda futbol konuşulmasın diyorsanız konuşulmayacaktır.
M.Işılak
20-07-2005, 15:44
Verdiğim oyun açıklaması şöyledir:
Futbol yasak olmalı... Futbol yasak olmalı... Futbol yasak olmalı...
5-1 sonrası standart FENER topiğinde fenerlilerin ve çoğunlukla galatasaraylıların mesajlarını siliyorum... Bir-üç-beş baktım ben bir siliyorum millet iki yazıyor... Uyarı mesajı yazdım hisse topiğinde futbol konuşmayın diye.. Konuşulan da Fenerle dalga geçme şeklinde zaten, yani fenerliler mutlu olmalı böyle bir uyarıdan... Neymiş efendim "Gözlerime bakın ne demek istediğimi anlarsınız" yazılı imzam (o gün öyle idi imzam) ile nasıl olur da FENER topiğinde yazı yazarmışım.. Hakaret, bağırış, çağırış, Justice güç bela durdurmuştu kavgayı...
Pardon söylemeyi unuttum galiba imzadaki harfler sırayla bir sarı bir kırmızı harfle dizilmişlerdi... :D :D :D
O yüzden derim ki:
Futbol yasak olmalı... Futbol yasak olmalı... Futbol yasak olmalı...
CERİTKALE
20-07-2005, 16:23
Gerçekten de hiç hoş olmayan hakaretler ediliyordu, okumaktan hicap duyuyordum, aynı şeylerin tekrarlanması kaçınılmazdır.
Bu sebeptendir ki kesinlikle hayır!
Buradaki galatasaraylı arkadaslar belli bir olgunluk seviyesine gelinceye kadar spor kısmı acılmasın. Bir insanın yüzünün astarı yırtılmaya gorsunderler, haklılarmısda ne desen etki etmiyo gercekten.
M.Işılak
20-07-2005, 18:47
Buradaki galatasaraylı arkadaslar belli bir olgunluk seviyesine gelinceye kadar spor kısmı acılmasın. Bir insanın yüzünün astarı yırtılmaya gorsunderler, haklılarmısda ne desen etki etmiyo gercekten.
İşte bir örnek niye açılmaması gerektiği için... :mad: :mad: :mad:
Öğrencilik ve bekarlık yıllarımda futbola herkes gibi ben de ilgi duyuyordum, doğal olarak fenerliydim :D . Gel gör ki evlilik iş güç çoluk çocuk derken futboldan uzaklaşıp ilgi alanlarım değişti. Şimdi fenerden bir tane futbolcu ismi söyleyin deseniz söyleyemem. Ama o yıllarda özellikle FB-GS maçlarından sonra arkadaşlarla aramızda hoş takılmalar olurdu. Sanırım şimdi de hala bu derbi maçlardan sonra takılmalar oluyor, gelen maillerden anlıyorum ve ben de arkadaşlara iletiyorum. İçlerinde gerçekten çok hoş olanları var. Ama işin içine fanatizm girip de hakaret, küfürleşme boyutuna gelmesine anlam veremiyorum. Bu sadece bizim ülkemizde değil bütün dünyada böyle, özellikle futbol taraftarı çok fanatik oluyor. Adam kendi kimliği olmadığı için takımıyla kendini özleştiriyor gibi geliyor bana. Takımının galibiyetiyle dünyalar onun oluyor, adamın yolda yürüyüşü bile değişiyor, kendi dert ve tasalarını unutuyor, bir çeşit uyuşturucu almış gibi oluyor,takımının mağlubiyeti kişiliğine yapılmış bir taciz gibi gördüğü için hazmedemiyor ve saldırganlaşıyor.
Düzeyli bir platforma evet ama işin içine küfür ve hakaret gireceği gün gibi meydanda olduğu için böyle üyelere ciddi yaptırımlar uygulanmalı (Uzun bir süre forumdan şutlanmak gibi).
Bir Fenerbahçeli olarak ,samimiyetle söylüyorumki ;
Sadece Hisse.Net'te değil ,tüm Türkiye'de ,futbol takım taraftarları ,sağlıklı olarak konuşabilecek düzeyde değil.
Hisse.Net gibi bir sitede futbol kesinlikle konuşulmamalı.Sitenin itibarı ve düzeyi açısından olmazsa olmaz bir durum bu.Sakın Red Kit ,böyle bir hataya düşme lütfen..
Bence futbol kesinlikle konuşulmasın. İnsanların birbirine bu konuda oldukça ağıt ithamları oluyor, şaka yapayım derken olay çığrından çıkıyor.
Bir de anlayamadığım bir konu var. Taraftarı olduğunuz takımlarda oynayan futbolcular milyon dolarları cebe indiriyor, ama sizin kadar futbol konuşmuyorlar belki de. Sizin kadar fanatik de değiller.
Çoğu futboldan başka hiçbir konudan anlamayan, kültür seviyeleri oldukça düşük bu futbolcuların milyon dolarları ceplerine indirmelerine kıl oluyorum resmen. Arz talep dengesi diyeceksiniz, o doğru, ama böyle bir ortamda yok şu takım kazandı yok bu kazandı diye yırtınmanın hiçbir anlamı yok bana göre. Benim cebime ne giriyor ona bakarım, gerisi hikaye, isterse Siirt Köy Hizmetleri şampiyon olsun beni etkilemiyor...
chuckydoll
20-07-2005, 22:04
konuşulsuuuunnnn..... sn soros belki biraz khaklısınız ama ... gs olsun bjk olsun fener olsun veya şampiyon olupta bizi avrupada temsil edebilseydi de siirt köy hizmetleri olsaydı... bu takımlar ve oyuncular sayesinde milyon dolarlar harcayıp dunyada yapamıyacağimız bir tanıtım yapıyoruz.... sonucta bu bize turist ve para olarak geri donuyor... bir turizmci oalarak bana faydası var açıkça...
siyaset ve futbola hayır...
bu konular ile yüzyüze başa çıkılamıyor sanal alemde hiç olmuyor...
keşke becerebilsek...
misal ben burada koyu fenerli olamma ragmen birçok cimbomlu dostum var...ve inanılmaz güzel diyaloglar kurduk..hatta itibar puanlarımızı bile çaktık birbirimize...
hoşgörü arkadaşlar hoşgörü...
çogumuzda var biliyorum ama ne yazıkki siyaset ve futbol da çogunluk yetmiyor herkeste hoşgörü olmalı...bu da impossible...
sn REDKİT ..bilmiyorum seçeneğinin bir anlamı varmı ?
öylesine mi kondu merak ettim..
konuyla ilgili bir yorumu olmayan üye neden bu topiğe girip ...
aaaaa, evet ben karar veremiyorum....en iyi bilmiyorum dermi ki?
öylesine..düşündüm
İşte bir örnek niye açılmaması gerektiği için... :mad: :mad: :mad:
Sayın haci misilak... Bence en iyi kistas sensin. İsterdimki spor kısmında gecmise yonelik yazılarımı okuma imknın olsaydı.
M.Işılak
21-07-2005, 23:14
Sayın haci misilak... Bence en iyi kistas sensin. İsterdimki spor kısmında gecmise yonelik yazılarımı okuma imknın olsaydı.
Yanlış ifade ettiysem özür dilerim... Örnekten kasıt kişi değil, yazıdır..
http://www.MyOnlineImages.com/Members/kentuf/images/akinolukentuf%20102.jpg Forumda bir konuyu konuşmayı yasaklamaktan hicap duyuyorum, yönetim olarak konuyu yasaklamaktansa kararı sizlere bırakıp nasıl olacaksa öyle olmasını izlemek evladır diye düşünüyorum.
Eğer forumda futbol konuşulsun diyorsanız konuşulacak,
Eğer forumda futbol konuşulmasın diyorsanız konuşulmayacaktır.
fatih hocam ne derse doğru söyler oda dediki kesinlikle hisse nette olmaz abi.o kadar
Oğuz Çelikdemir
22-07-2005, 00:19
Ben fanatik bir GS taraftarıyım ama sizde bizi yerin dibine sokmuşsunuz sayın TNT. Biraz dozu yüksek bir itham diilmi bu? Biz geçmişten gelen başarılarımızdan ötürü aşırı bir sevgi gösterisinde bulunabiliyoruz. Bunuda biraz mazur görmenizi isterim :D
fatih hocam ne derse doğru söyler oda dediki kesinlikle hisse nette olmaz abi.o kadar
Eğer Fatih hoca hisse.net'te futbol konuşulmayacak dediyse iş bitmiştir arkadaşlar.
:cheers: :cheers:
Başarılar Fatih Hoca,
Sayın arkadasım (oguz)
Bende akli basında bir Fb taraftarı oldugumu iddia ediyorum. burada diger kısımlarda oldugu gibi spor kısmındada centilmenlik hosgoru guzellik vardı. Taaki gs li arkadaslar Fb kısmına gelip yorum yazıncaya kadar. transferleri elestiriler, takım icindeki bazı gelismeleri elestiriler, bu elestiriyi yaparken ki kullandıgı tavır, uslub kesinlikle alaycı ve kustahcaydı. Bir gs linin gelipde daum un oyuncu degisikligi detaylı sekilde elestirmesi bu elestiri esnasında salak aptal gibi kelileri de kullanması bence dogru degil. Bu tarzı yorum seklimizde patavatsızlık haddini bilmezlik seklindedir. Bu ihtamlara ragmen o kısmı gelipde hala aynı tarz yazılar yazanlar sizce nedir ?? Polemige girmek gereksiz ben surekli Fb kısmında gs li arkadas yazı ve yorum yazmasın diye 4-5 tane detaylı rica yazısı yazdım pek faydası olmadı, ufak ufak kibarca laf dokandırdık olmadı, eee artık bi insanın yuzunun astarı yırtılmaya gorsun dedigimizdede kimsenin kızmaya hakkı yoktur.
ayrıca Ben fanatik bir GS taraftarıyım ama sizde bizi yerin dibine sokmuşsunuz sayın TNT. Biraz dozu yüksek bir itham diilmi bu? Biz geçmişten gelen başarılarımızdan ötürü aşırı bir sevgi gösterisinde bulunabiliyoruz. Bunuda biraz mazur görmenizi isterim :D
Sayın oguz Dozun yetersiz oldugu yazınızın sonundaki gülme smileyinden anlasılıyor. Samimi ve ciddi olursak kendimizi karsımızdakilere daha iyi ifade etme imkanı vermis oluruz.
Bir BJK lı olarak ,
Gs arkadaşların hep ince ince Fenerlilere dokundurup ,sonrada Fenerlileri suçlamasını doğru bulmuyorum.Birkaç tanesi bizim topiktede (BJK ) aynı şeyi yapmıştı.O yüzden ağırlıklı olarak GS lılar yüzünden futbol topiğinin açılmamasından yanayım ama yine de bilmiyorum...
SunShine
22-07-2005, 16:03
Uefa`dan Bugun Yapilan Aciklamaya Gore, 2012 Yilindaki Uefa Avrupa Futbol
Sampiyonasi Finallerine Ev Sahipligi Yapmak Icin Surenin Doldugu Dun Aksama
Kadar Bes Dosya Geldi.
Turkiye, Yunanistan Ve Italya Tek Baslarina, Macaristan Ile Hirvatistan Ve
Polonya Ile Ukrayna Da Ortak Basvuru Yaptilar.
Daha Once Konuya Ilgilerini Belirten Rusya, Romanya Ve Azerbaycan Ise Teklif
Vermedi.
7 Kasim 2005`te Adaylarin Sayisi Uce Indirilecek, Nihai Karar Ise Aralik Ayinda
Verilecek.
Uefa`dan Bugun Yapilan Aciklamaya Gore, 2012 Yilindaki Uefa Avrupa Futbol
Sampiyonasi Finallerine Ev Sahipligi Yapmak Icin Surenin Doldugu Dun Aksama
Kadar Bes Dosya Geldi.
Turkiye, Yunanistan Ve Italya Tek Baslarina, Macaristan Ile Hirvatistan Ve
Polonya Ile Ukrayna Da Ortak Basvuru Yaptilar.
Daha Once Konuya Ilgilerini Belirten Rusya, Romanya Ve Azerbaycan Ise Teklif
Vermedi.
7 Kasim 2005`te Adaylarin Sayisi Uce Indirilecek, Nihai Karar Ise Aralik Ayinda
Verilecek.
yani futbol konuşulsun demek istiyorsunuz galiba
SunShine
22-07-2005, 16:10
yani futbol konuşulsun demek istiyorsunuz galiba
Önce 2012'yi bir alalım da.
2010 yılından itibaren konuşmaya başlayabiliriz.
sn REDKİT ..bilmiyorum seçeneğinin bir anlamı varmı ?
öylesine mi kondu merak ettim..
konuyla ilgili bir yorumu olmayan üye neden bu topiğe girip ...
aaaaa, evet ben karar veremiyorum....en iyi bilmiyorum dermi ki?
öylesine..düşündüm
2 kişi bu seçeneği kendilerine yakın görmüş.
Pozitif olmak ya da negatif olmak. İşte bütün mesele burada.
Ankete katılan görüş bildiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu anket sonucu ile şu iki sonuca ulaştık :
1. Yönetim asla keyfi karar almıyor.
2. Üyelerin istediği her şey forumda bir şekilde galip geliyor.
Konuyu artık izninizle kapatıyorum.
Spor bölümümüzde üyelerimizin kararıyla futbol konuşulmayacaktır.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.