View Full Version : Trakyalı'dan kaatlar...
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
trakyalı
18-10-2006, 12:10
Devlet Bakani Kursad Tuzmen, Yazilim Sektorunun,
Turkiye`nin Gumrukler Ve Dis Ticarette Yaptigi Atilimlarin En Onemli Parcasi,
Ihracatin Gorunmeyen Kahramani Oldugunu Soyledi.
Dis Ticaret Mustesarligi (dtm) Tarafindan Yazilim Sektorunun Durumunu Ele
Almak Amaciyla Sektor Temsilcilerinin Katilimi Ile Duzenlenen Toplantinin
Acilisinda Konusan Tuzmen, Artik Klasik Sektorlerin Disinda, Katma Degeri Yuksek
Sektorlerin One Cikmasi Gerektigini, Bu Sektorlerin Basinda Da Yazilim Sektoru
Geldigini Vurguladi.
Turkiye`nin Hindistan`a Bile Yazilim Programi Ihrac Eder Hale Geldigini
Ancak, Yazilimin Diger Sektorlerle Ic Ice Girdigi Icin Bunun Tam Olarak
Istatistiklere Yansimadigini Anlatan Tuzmen, Sektorun Altyapisinin Olusturularak
Rekabet Gucunun Artirilmasi Gerektigini Kaydetti.
-``ar-ge Icin Kaynak Ayiriyoruz, Proje Gelmiyor``-
Turkiye`nin Guney Kore`ye Kokpit Similatoru Ihrac Ettigini, 15 Tonluk
Urunden 30 Milyon Dolar Gelir Saglandigini Hatirlatan Bakan Tuzmen, Soyle Devam
Etti:
``tonu 2 Milyon Dolara Geliyor. Klasik Ihracat Urunlerinde De Onemli
Ilerlemeler Kaydettik. Ama Artik, Ihracat Birim Degeri Yuksek Urunlerin
Ihracatini Artirmak Gerekiyor. Yazilim Sektorunun Yerli Katki Orani Yuzde 60-80.
Doviz Kaybettirmeden Doviz Kazandiriyor. Ihracatini 1 Milyar Dolar Ve Daha
Uzerindeki Rakamlara Getirebiliriz.``
Ihracatci Birlikleri Kayitlarina Gore, 1 Ocak-17 Ekim Itibariyle Ihracat
Rakaminin 82 Milyar Dolara Ulastigini Da Aciklayan Bakan Kursad Tuzmen, Yazilimda
Surekli Yenilemenin Onemine Isaret Ederken, ``kendimizi De Yenilememiz Lazim,
Yenilemezsek Oluruz. Yazilim Kendini Yenileyen Bir Sektor. Yenilendigi Icin De
Yenilmeyecek`` Dedi.
Bir Sure Sektor Temsilcilerinin Sorunlarini Da Dinleyen Tuzmen, Ar-ge
Tesviklerinin Genisletilmesinin Istenmesi Uzerine, Ar-ge Tesvikleri Icin Ayrilan
Kaynaklarin Tam Olarak Kullandirilamadigini, Yeterli Proje Gelmedigini Soyledi.
Ozellikle Sanayide Yenilik Yaratmanin, Bulusun Zor Olduguna Isaret Eden Tuzmen,
Tesviklerin Kullaniminin Kolaylastirilmasi Icin, ``mevcudun En Iyisini Yapan
Firmaya`` Ar-ge Destegi Verilmesinin Saglanabilecegini Kaydetti.
Kursad Tuzmen`in Konusmasindan Sonra, Bir Konusmacinin Tuzmen`e, ``sayin
Mustesarim`` Diye Hitap Etmesi Uzerine, Tuzmen,``eyvallah, Ben Hala Mustesarlik,
Genel Mudurluk Uzmanlik Bile Yapiyorum. Her Turlu Hamaliye Ile Ugrasiyorum. Bakan
Oldum Diye Bir Sey Degismedi`` Diye Konustu.
-yazilima Gelecek Yil 750 Milyar Dolar Harcanacak-
Toplantida Sunulan Bilgilere Gore, Dunyada 2003 Yilinda 530 Milyar Dolar
Olan Yazilim Harcamalarinin 2007`de 750 Milyor Dolara Ulasmasi Bekleniyor.
Turkiye`de Bilgi Islem Sektorundeki Harcamalarin Yuzde 56`si Donanima, Yuzde
13,8`i Yazilima Yapiliyor. 2004`te, Bilgi-teknoloji Harcamalarinin 4 Milyar Dolar
Oldugu Tahmin Ediliyor Ve Harcamalar Ortalama Yilda Yuzde 14 Buyuyor.
Turkiye`de Yazilim Sektorunde, Cogunlukla 10`dan Daha Az Nitelikli Eleman
Calistiran 3-4 Bin Yazilim Ise Ile Ugrasan Firma Ve 100 Bine Yakin Yazilim
Elemani Oldugu Belirtiliyor. Yazilim Ticaretinin Hizmetler Sektorune Girmesi
Nedeniyle, Ithalat Ve Ihracat Rakamlari Tam Olarak Belirlenemiyor. Gecen Yil 15
Milyon Dolarlik Ihracata Karsin 90 Milyon Dolarlik Ithalat Oldugu Kaydediliyor.
Almanya, Ukrayna, Bangledes Ve Kktc`ye Ihracat Yapilirken, Isvec, Almanya,
Abd, Irlanda Ve Ingiltere`den Yazilim Aliniyor.
Ihracatci Firmalar, Yazilim Ihracatinin Gelismesinin Donanim Teknolojisine
Cok Bagimli Oldugunu Belirterek, Donanim Teknolojisi Uretimine Bagli Olarak
Yazilim Ihracatinin Artabilecegini Vurguladilar.
Toplantiya, Tim Baskani Oguz Satici Ve Sektor Temsilcileri De Katiliyor.
-aa-
|
trakyalı
18-10-2006, 12:14
sayın trakyalı dogub yorumu alabılırmıyım
Yükşeliş kanalına girmiş gözüküyor.1.40 desteği önemli 1.40 destek yapması lazım.
1.45>1.50 üst çıkış
1.36 alt çıkış.
AL-SAT tavsiyesi değildir
trakyalı
18-10-2006, 12:24
Ingiliz Financial Times Gazetesi, Akbank’a Odenecek Tutarin, Bankanin Son Bir
Aydaki Ortalama Hisse Senedi Fiyatinin Yuzde 20 Uzerinde Oldugunu Belirterek,
Akbank Hissesinin Ucuza Alinmadigini Yazdi.
Ntvmsnbc`de Yayimlanan Habere Gore; Yazida Citigroup’un Akbank’in Yuzde 20’sini
Almasinin, Simdilik Konumunu Guclendiren Bir Mali Yatirimdan Oteye Gecmedigi
Savunuldu.
Financial Times’ta Yer Alan Degerlendirmede, Citigroup’un Akbank’la Ortakliginin
Turkiye’deki Mevcut Faaliyetleriyle Sinerji Yaratma Olasiliginin Sinirli
Oldugu Belirtildi.
Degerlendirmede, Akbank’a Odenecek Tutarin, Bankanin Son Bir Aydaki Ortalama
Hisse Senedi Fiyatinin Yuzde 20 Uzerinde Olduguna Dikkat Cekilerek, Akbank
Hissesinin Ucuza Alinmadigi Vurgulandi.
Citibank’in Gelisen Piyasalardaki Asil Stratejisinin, Marka Degeri, Deneyimi
Ve Uzmanligiyla Yerel Rakiplerine Ustunluk Saglamak Oldugu Ancak Akbank
Ortakligiyla Bu Stratejiden Uzaklastigi Ifade Edildi.
trakyalı
18-10-2006, 13:42
http://img226.imageshack.us/img226/452/grgyoau1.png (http://imageshack.us)
trakyalı
18-10-2006, 14:14
Ykgyo...
53090
trakyalı
18-10-2006, 14:17
***DARDL*** Dardanel Onentas Gida Sanayi A.S.'nden gelen: Alacakli bankalarimizla bugun borcun iskontolu odenmesi konusunda yaptigimiz toplantida, Borcun toplam 70 milyon $ odenerek kapatilmasi, 70 milyon $ odemenin 27 milyon $'i sozlesmenin yapilmasini muteakip makul bir sure icinde defaten yapilmasi,34 milyon $'inin sozlesmenin imzalanmasini muteakip 6 ay icinde yapilacak bir sermaye artirimindan saglanacak kaynak ile odenmesi, kalan 9 milyon $'in ise sermaye artirimini izleyen 1 yillik sure icinde odenmesi, konularinda mutabik kalinmasina ragmen; Sayet ilk 34 milyon $'dan kalan bir meblag olur ise bu meblag ile beraber 9 milyon $'in bir yillik sure sarfinda alacakli bankalar, odenmesini isterken Sirketimizin de dahil oldugu karsi taraf, bu sure sarfinda sermaye artirimi yapmayi kabul etmeye ve basarili olursa bu kaynak ile odemeyi yapmayi, sayet sermaye artirimi yapilamaz ise ve/veya eksik kalir ise Dardanel Enez Kon. San. A.S.'nin aktiflerinin satisi suretiyle odemeyi yapmayi kabul ettilerini beyan etmislerdir. Alacakli bankalar ise buna karsi cikarak kaynak her ne surette saglanacak olursa olsun ister sermaye artirimi ister aktif satisi, bu meblagin taraflarca bu sure icinde odenmesini taahhut edmelerini istemislerdir. Muzakere bu noktada tikanmistir. Taraflar karsilikli olarak birbirlerinin tekliflerini kabul edemeyeceklerini beyan etmislerdir. Bu noktada alacakli bankalar kendi yonetim kurulllarini onaya goturebilecekleri son onerilerini bugunku toplanti tutanagina yazarak karsi taraf olarak bizlere bildireceklerini soyleyerek toplanti kapatilmistir. Getirilecek onerinin yeni bir husus icermeyerek yukarida yapilan cercevede reddettigimiz oneri olacagini dusunmemize ragmen net olarak oneri toplanti tutanagi hazirlandiginda belli ve bilgimiz dahilinde olacaktir. Tutanak hazirlandigi ve imzaya acildi zaman bilgilerinize sunulacaktir. ***DARDL*** (18/10/2006 - 15:13:13)
trakyalı
18-10-2006, 14:41
Seni mi kırıcam.
Alalım.
Ama içinde en güzelini alalım.
UCAK Yakında sermaye artırımı gözüküyor (BENCE).
Tamam takibe girdi.4.50 desteğinde yatay gözüküyor.
Bagfas<Listeden çıktı.
Gunsig>2.80 takibe devam.
Koray(YKGYO)>3.60 görüldü.3.40 desteğinde kaldı.3.50 diranci önemli.
Kaplamin>8.00 desteğinde yatay harekete devam ediyor.8.20 direnci önemli.
Hektaş>Takibe devam 0.90 desteği altı tehlikeli.
Celebi>29.00 iyi çıkış yaptı.Önceki öngörüm tutu.Ucaktan sonra sıra celebide demiştim.Takibe devam...
Enka>11.60 desteğinde yatay gidiyor.Takibe devam.
Akbnk>takibe yeni alındı.8.30 dan al verdi.
Aksig>Takibe yeni alındı.5.80 den al verdi.
Anelt>Gözüme çarptı kıyıda kalmış bir kaat izliyelim görelim.3.10 direnci geçilirse yolu uzun görünüyor.
Bu Yazdıklarım AL-SAT tavsiyesi değildir analiziniz yapın ve yatırım danışmanınıza danışın...
Aksig>%10,43>6.35
Akbnk>%3>8.40
Enka>%3>11.80
Anelt<yatay
Gunsıg>%3.70>2.80
Diğerleri yatay
Aksig>%10,43>6.35
Akbnk>%3>8.40
Enka>%3>11.80
Anelt<yatay
Gunsıg>%3.70>2.80
Diğerleri yatay
sayın trakyalı gunsig'te hedefiniz nedir. nereye kadar devam? teşekkürler
sayın trakyalı skbnk yorumu alabılırmıyım.
teşek.
http://img226.imageshack.us/img226/452/grgyoau1.png (http://imageshack.us)
-----------------------------------------------------------------------------
KORAY İÇİN AÇIKLAMA RİCA EDECEM.
grafikten ne anlatmak istediniz..
biraz daha açıklayıcı bilgi verirmisiniz.
trakyalı
18-10-2006, 22:16
Koray daralan banda girmiş görülüyor.
Bu kaadı toplayan şirketin amacı nedir bilemiyorum ama güzel günler görülecek korayda bana öyle geliyor.
Takibe devam diyorum.
Bol kazançlar.
trakyalı
18-10-2006, 22:20
Şekerbankta mahkeme sonucu bekleniyordu bildiğim kadarıyla.Bu çağrı muhafiyeti konusundaydı sanırım.
Ama bir ara şeker hakkında yazmıştım o 7-8 hatta 9 liradan alanlar ne oldu acaba diye.
Şimdi bu iniş ve çıkışlarda yüksek fiyattan alan kodamanlar al-sat ile zararlarını mı indiriyorlar.
Raymond almıştı bakalım yarın ne olacak.
trakyalı
18-10-2006, 22:23
sayın trakyalı gunsig'te hedefiniz nedir. nereye kadar devam? teşekkürler
Hedef 3.20 (benim için)
Bol kazançlar...
trakyalı
18-10-2006, 22:25
Bu yazdıklarım al-sat tavsiyesi değildir analizinizi yapın araştırın danışın....
İyi geceler.
Sahura kalkacağım geç kaldım yarın görüşürüz....
trakyalı
18-10-2006, 22:33
Sn.cbaykus
O grafik GRGYO. nın grafiği ama o da korayın grafiği gibi yükseliş kanalına girmiş gözüküyor.
ttrakyalı selam agyo dan bir haber varmı inceleme istesem cok biseymı istemiş olurum
SAYIN TRAKYALI
sizin yazmış oldugunuz saatlere bakınca Maç saati oldugu anlaşılıyor....
demekki G.S degilsiniz....
Cevaplar için çok teşekkür ederim
cbaykus
AYRICA GS LIARKADAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN...Ben çok üzüldüm..
profesyonel bir takım akşamki maçı 1-0 bitirebilirdi.
trakyalı
19-10-2006, 08:18
Bence gayrimenkul y.o. larının zamanı geliyor.
Geçenlerde yazdığım gibi tek bir şirket bunları yavaş yavaş topluyor.
Bu yakında bir şeyler olacağına delalet.
Bakalım takip ediyorum.
Agyo için durum aynı yükseliş kanalında ama hacim az.
Hedef 3.20 (benim için)
Bol kazançlar...
teşekkürler
trakyalı
19-10-2006, 08:22
SAYIN TRAKYALI
sizin yazmış oldugunuz saatlere bakınca Maç saati oldugu anlaşılıyor....
demekki G.S degilsiniz....
Cevaplar için çok teşekkür ederim
cbaykus
AYRICA GS LIARKADAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN...Ben çok üzüldüm..
profesyonel bir takım akşamki maçı 1-0 bitirebilirdi.
Evet cimbomlu değilim ama dün ilk yarıyı seyrettim cimbomun üstünlüğü vardı herhalde 1-0 biter dedim ama öyle olmamış.Neyse geçmiş olsun yenseydi iyi olurdu.Bu maçlarda takımcılık güdmem.Kara Kartallıyım bu akşam da yüreğim KARAKARTAL ile atacak.İnşallah kazanırlar.
Kara Kartal'a Başarılar diliyorum.
trakyalı
19-10-2006, 08:25
***AGYO***İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ- (18 EKİM 2006)
Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 18.10.2006 tarihli
yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
"Konu: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği
uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirket yönetim kurulu 18.10.2006 tarihinde toplanarak 483-545
sayılı kararı ile Şirketimiz yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş bulunan
üyeler arasında yapılan oylama sonucu yönetim kurulu başkanlığına
Ragıp Doğu'nun seçilmesine, oybirliği ile karar verilmiştir."
(19/10/2006 - 08:53:34)
***Resmi Muzayede Satisi: AGYO.ME (Kapanis Tarihi : 20.10.2006, Miktar 'Hisse Sorgu' ekranindan gorulebilir.] *** (19/10/2006 - 09:06:50)
trakyalı
19-10-2006, 08:27
***YKGYO*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak NCH New Europe Property Fund LP'den gelen yazi; 18.10.2006 tarihinde YKGYO hisse senetleri ile ilgili olarak 3,4/3,4 fiyat araligindan 1000 adet alis islemi tarafimizca gerceklestirilmistir. ***YKGYO*** (19/10/2006 - 09:09:16)
trakyalı
19-10-2006, 08:28
***ALGYO*** Alarko Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak NCH New Europe Property Fund LP'nden gelen yazi; 18.10.2006 tarihinde ALGYO hisse senetleri ile ilgili olarak 27.25/27.50 fiyat araligindan 3600 adet alis islemi tarafimizca gerceklestirilmistir. ***ALGYO*** (19/10/2006 - 09:09:18)
***AGYO*** Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak NCH New Europe Property Fund LP'nden gelen yazi; 18.10.2006 tarihinde AGYO hisse senetleri ile ilgili olarak 1,53/1,54 fiyat araligindan 10.652 adet alis islemi tarafimizca gerceklestirilmistir. ***AGYO*** (19/10/2006 - 09:09:23)
trakyalı
19-10-2006, 08:28
***EFES*** Efes Sinai Yatirim Holding A.S.’nin 19.10.2006 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "SPK'nin 18 Ekim 2006 tarihli yazisiyla tarafimiza Sirketimiz ile Coca-Cola Icecek A.S.'nin (CCI) birlesme isleminde birlesme oraninin hesaplanmasinda kullanilan ve birlesmede esas alinmasi ongorulen Yeniden Yapilanma Islem Degerleri Yontemi'nin kullanilmasinin mumkun olmadigi bildirilmistir. Yazida bu karara gerekce olarak asagidaki aciklama sunulmustur: … Kurulumuza gonderilen uzman kurulus ve bilirkisi raporlarinin incelenmesi neticesinde, "Yeniden Yapilanma Islem Degerleri Yontemi" adi altinda CCI'nin 2005 yili Kasim ayinda yapilan primli sermaye artirimi ile Sirketimizin 2005 yili Kasim ve Aralik aylarinda yapilan pay devri islemlerinde gerceklesen islem degerlerinin kullanildigi ve birlesme isleminde anilan yontem kullanilarak tesbit edilen birlesme oraninin kullanilmasinin ongoruldugu tesbit edilmistir. Kurulumuzun Seri:I, No:31 sayili Birlesme Islemlerine Iliskin Esaslar Tebligi'nin 5. maddesinde; "… Birlesmeye esas alinacak finansal tablolarin tarihi ile birlesme sozlesmesinin nihai olarak onaylanacagi Genel Kurul toplanti tarihi arasindaki sure alti ayi asamaz." hukmu yeralmaktadir. Anilan hukumle, birlesmeye esas alinacak mali tablolar kullanilarak elde edilen ve ortaklarin onayina sunulacak birlesme oraninin birlesen sirketlerin son durumunu yansitmasi amaclanmaktadir. Ancak, birlesme oraninin hesaplanmasinda kullanilan ve birlesmede esas alinmasi ongorulen Yeniden Yapilanma Islem Degerleri Yontemi cercevesinde birlesme oraninin hesaplanmasinda yaklasik bir yil oncesine ait degerler kullanilmaktadir. Yine SPK'nin bahsedilen yazisinda birlesme oraninin belirlenmesinde baska bir yontemin secilmesi ve ilgili bilirkisi ve uzman kurulus raporlarinin yeniden duzenlenerek SPK'ya gonderilmesi istenmistir. Bu cercevede gerekli is ve islemler en kisa surede tamamlanip SPK'ya yeniden gonderilerek, konuyla ilgili gelismeler ayrica kamuya duyurulacaktir." ***EFES*** (19/10/2006 - 09:24:18)
trakyalı
19-10-2006, 08:39
SEKTOR VE SIRKET HABERLERININ DEGERLENDIRMESI
BATI CIMENTO, YIBITAS LAFARGE ORTA ANADOLU CIMENTO A.S.’NIN SATISI ICIN INDIKATIF TEKLIF
VERME KARARI ALDIGINI ACIKLADI. BATI CIMENTO’NUN 1,4 MILYON TON KLINKER, 1,8 MILYON TON
CIMENTO KAPASITESI, YIBITAS-LAFARGE’IN ISE 1,5 MILYON TON KLINKER VE 3,2 MILYON TON CIMENTO
KAPASITESI BULUNUYOR.
DENIZBANK HISSELERINI ONCEKI GUN DEVRALAN DEXIA CEO’SU AXEL MILLER TELEVIZYONDAN
YAYINLANAN ACIKLAMASINDA TURKIYE’DE KANALIZASYON, YOL VE ENERJI GIBI ALT YAPI YATIRIMLARINA
DAHA UCUZ FINANSMAN SAGLAYACAKLARINI BELIRTEREK DENIZBANK’I ONUMUZDEKI BES YIL ICERISINDE
ILK BES BANKA ARASINA SOKMAYI AMACLADIKLARINI ACIKLADI.
BASINDA CIKAN BIR HABERDE DEVLET BAKANI ALI BABACAN’IN LONDRA’DA TURKIYE’DE BANKACILIK
KONULU BIR KONFERANSTA HALKBANK’IN COK YAKIN BIR ZAMANDA STRATEJIK ORTAGA BLOK SATIS
YONTEMIYLE OZELLESTIRILECEGINI ACIKLADIGI BILGISINE YER VERILDI. DAHA ONCEDEN FORTIS, KUVEYT
ULUSAL BANKASI VE GARANTI’NIN HALKBANK OZELLESTIRMESI ILE ILGILENDIKLERI BASINA YANSIMISTI.
RUSYA’DA YAYIN YAPAN VEDOMOSTI GAZETESINE GORE WAL-MART MIGROS VE ENKA INSAAT’IN
RUSYA PERAKENDE SEKTORUNDE FAALIYET GOSTEREN ORTAK GIRISIMLERI OLAN RAMENKA’UN %25.5’INI
ALMAK ISTIYOR. HABERE GORE WAL-MART ILE KOC HOLDING’IN GORUSMELERININ IKI YIL ICINDE
SONUCLANACAGI DA KONUSULANLARA ARASINDA. RAMENKA ICIN AUCHAN, CARREFOUR VE ALFA
GRUBU’NUN DA DEVREYE GIRDIGI HABER***EFES*** Efes Sinai Yatirim Holding A.S.’nin 19.10.2006 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "SPK'nin 18 Ekim 2006 tarihli yazisiyla tarafimiza Sirketimiz ile Coca-Cola Icecek A.S.'nin (CCI) birlesme isleminde birlesme oraninin hesaplanmasinda kullanilan ve birlesmede esas alinmasi ongorulen Yeniden Yapilanma Islem Degerleri Yontemi'nin kullanilmasinin mumkun olmadigi bildirilmistir. Yazida bu karara gerekce olarak asagidaki aciklama sunulmustur: … Kurulumuza gonderilen uzman kurulus ve bilirkisi raporlarinin incelenmesi neticesinde, "Yeniden Yapilanma Islem Degerleri Yontemi" adi altinda CCI'nin 2005 yili Kasim ayinda yapilan primli sermaye artirimi ile Sirketimizin 2005 yili Kasim ve Aralik aylarinda yapilan pay devri islemlerinde gerceklesen islem degerlerinin kullanildigi ve birlesme isleminde anilan yontem kullanilarak tesbit edilen birlesme oraninin kullanilmasinin ongoruldugu tesbit edilmistir. Kurulumuzun Seri:I, No:31 sayili Birlesme Islemlerine Iliskin Esaslar Tebligi'nin 5. maddesinde; "… Birlesmeye esas alinacak finansal tablolarin tarihi ile birlesme sozlesmesinin nihai olarak onaylanacagi Genel Kurul toplanti tarihi arasindaki sure alti ayi asamaz." hukmu yeralmaktadir. Anilan hukumle, birlesmeye esas alinacak mali tablolar kullanilarak elde edilen ve ortaklarin onayina sunulacak birlesme oraninin birlesen sirketlerin son durumunu yansitmasi amaclanmaktadir. Ancak, birlesme oraninin hesaplanmasinda kullanilan ve birlesmede esas alinmasi ongorulen Yeniden Yapilanma Islem Degerleri Yontemi cercevesinde birlesme oraninin hesaplanmasinda yaklasik bir yil oncesine ait degerler kullanilmaktadir. Yine SPK'nin bahsedilen yazisinda birlesme oraninin belirlenmesinde baska bir yontemin secilmesi ve ilgili bilirkisi ve uzman kurulus raporlarinin yeniden duzenlenerek SPK'ya gonderilmesi istenmistir. Bu cercevede gerekli is ve islemler en kisa surede tamamlanip SPK'ya yeniden gonderilerek, konuyla ilgili gelismeler ayrica kamuya duyurulacaktir." ***EFES*** (19/10/2006 - 09:24:18) DE BELIRTILMIS.
AK YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.
* * *
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU 4
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG`
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
|
trakyalı
19-10-2006, 09:03
***tcell***turkcell'e AÇilan Sms Ücretlerİ İle İlgİlİ Davada Mahkeme, Turkcell'İn 12.274.748,27 Ytl'yİ Avea'ya İdadesİne Karar Verdİ- Avea (19/10/2006 - 09:53:41)
trakyalı
19-10-2006, 10:03
Bfren takibe alındı.
trakyalı
19-10-2006, 10:05
Kavpa takibe alındı.
trakyalı
19-10-2006, 10:11
Seni mi kırıcam.
Alalım.
Ama içinde en güzelini alalım.
UCAK Yakında sermaye artırımı gözüküyor (BENCE).
Tamam takibe girdi.4.50 desteğinde yatay gözüküyor.
Bagfas<Listeden çıktı.
Gunsig>2.80 takibe devam.
Koray(YKGYO)>3.60 görüldü.3.40 desteğinde kaldı.3.50 diranci önemli.
Kaplamin>8.00 desteğinde yatay harekete devam ediyor.8.20 direnci önemli.
Celebi>29.00 iyi çıkış yaptı.Önceki öngörüm tutu.Ucaktan sonra sıra celebide demiştim.Takibe devam...
Enka>11.60 desteğinde yatay gidiyor.Takibe devam.
Akbnk>takibe yeni alındı.8.30 dan al verdi.
Aksig>Takibe yeni alındı.5.80 den al verdi.
Anelt>Gözüme çarptı kıyıda kalmış bir kaat izliyelim görelim.3.10 direnci geçilirse yolu uzun görünüyor.
Bu Yazdıklarım AL-SAT tavsiyesi değildir analiziniz yapın ve yatırım danışmanınıza danışın...
Kavpa> takibe alında.
Bfren >Takibe alındı.
trakyalı
19-10-2006, 10:12
Koray başladı harekete.
hocam ...ricam
kardemir b yi izleme ye alalım......
a ve d önemli degil......bence B göstergeleri çok iyi....
yanlızca işlem hacmi artması lazım.....
cbaykus
biginvest
19-10-2006, 12:19
Sayın trakyalı, ilginç ve güzel bir topic olmuş gerçekten..Teşekkürler ve tebrikler:tamam:
Benim de size iki sorum olacak, cevaplayabilirseniriz sevinirim..
Malum, yatırım ortaklıklarının mevsimine giriyoruz.. Bazıları şimdiden kıpırdamaya başladı bile.. Size, şu aşamada hangi yatırım ortaklığına girmenin 3-4 aylık dönemde daha çok kar getirebileceğini sormak istiyorum..
Genel anlamda yatırım ortaklıklarıyla ilgili bir dağerlendirme yaparsanız çok iyi olur.. Şu takiptekiler listenize 1-2 yo eklemenin zamanı gelmedi mi sizce?
Bir de emkel hakkındaki düşünce ve değerlendirmelerinizi alabilirsem çok mutlu olucam.. Saygılar, başarılar..:)
trakyalı
19-10-2006, 12:37
Sayın trakyalı, ilginç ve güzel bir topic olmuş gerçekten..Teşekkürler ve tebrikler:tamam:
Benim de size iki sorum olacak, cevaplayabilirseniriz sevinirim..
Malum, yatırım ortaklıklarının mevsimine giriyoruz.. Bazıları şimdiden kıpırdamaya başladı bile.. Size, şu aşamada hangi yatırım ortaklığına girmenin 3-4 aylık dönemde daha çok kar getirebileceğini sormak istiyorum..
Genel anlamda yatırım ortaklıklarıyla ilgili bir dağerlendirme yaparsanız çok iyi olur.. Şu takiptekiler listenize 1-2 yo eklemenin zamanı gelmedi mi sizce?
Bir de emkel hakkındaki düşünce ve değerlendirmelerinizi alabilirsem çok mutlu olucam.. Saygılar, başarılar..:)
Ben al-sat tavsiyeside bulunmuyorum ama ykbnk. iştiraklerini takip edin zaten ykyo yukarı çıkmaya başladı.Diğerlerini pek takip etmiyorum.
İnceleyin.
trakyalı
19-10-2006, 13:58
Bence gayrimenkul y.o. larının zamanı geliyor.
Geçenlerde yazdığım gibi tek bir şirket bunları yavaş yavaş topluyor.
Bu yakında bir şeyler olacağına delalet.
Bakalım takip ediyorum.
Agyo için durum aynı yükseliş kanalında ama hacim az.
Yorumsuz...
Koray başladı harekete.
---------------------------------------------------------------
3,56 GÖRDÜM GİBİ
cbaykus
trakyalı
19-10-2006, 14:34
---------------------------------------------------------------
3,56 GÖRDÜM GİBİ
cbaykus
3.62 görüldü.
3.60 kapatmasını bekliyorum.
trakyalı
19-10-2006, 14:36
YKBNK 2,78 2,72 -2,16 60.257.209 Üçgen formasyonu yukarı kırıldı
YATAS 2,05 2,07 0,98 5.959.741 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. yukarı kesti
YATAS 2,05 2,07 0,98 5.959.741 Üçgen formasyonu yukarı kırıldı
YKFIN 3,56 3,96 11,24 1.377.475 Üçgen formasyonu yukarı kırıldı
YKFIN 3,56 3,96 11,24 1.377.475 RSI indikatörü çok pahalı sinyali veriyor
YKFIN 3,56 3,96 11,24 1.377.475 Son 1 ayın en yüksek fiyatına geldi
YKFIN 3,56 3,96 11,24 1.377.475 %10 dan büyük yükseliş yaşadı
YKFIN 3,56 3,96 11,24 1.377.475 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
YKSGR 6,30 6,30 0,00 1.200.711 MACD yukarı kesti
YKRYO 0,96 1,00 4,17 474.722 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
YKRYO 0,96 1,00 4,17 474.722 RSI indikatörü çok pahalı sinyali veriyor
YAZIC 37,25 37,25 0,00 283.349 RSI indikatörü pahalı sinyali veriyor
YKGYO 3,42 3,44 0,58 209.496 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
YKGYO 3,42 3,44 0,58 209.496 Market Wave AL veriyor
YTFYO 0,81 0,81 0,00 138.528 RSI indikatörü pahalı sinyali veriyor
YTFYO 0,81 0,81 0,00 138.528 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. yukarı kesti
YUNSA 1,65 1,64 -0,61 14.516 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. yukarı kesti
trakyalı
19-10-2006, 14:48
Ucak biraz üzdü hatır için takibe aldım devam edelim bakalım.
Gunsig>2.92 görüldü takibe devam.
Koray(YKGYO)>3.62 görüldü.3.60 direncini kırarsa çok güzel olacak.
Kaplamin>8.20 destek yapması lazım.yatay harekete devam ediyor.
Celebi>29.50 iyi çıkış yaptı..Takibe devam...
Enka>12.00 direncine geldi.Takibe devam.
Akbnk>Takibe devam.
Aksig>Takibe devam.
Anelt>3.10 direnci geçilirse yolu uzun görünüyor.
Kavpa> takibe alındı.
Bfren >Takibe alındı
trakyalı
19-10-2006, 15:33
3.60 koray iyi kapattı işlem hacmi de çok iyi.
Allah bereket versin herkese bol kazançlar.
ykbnk. iştiraklerini takip edin zaten ykyo yukarı çıkmaya başladı.Diğerlerini pek takip etmiyorum.
İnceleyin.
Sayın Trakyalı YKBNK ne zaman iştirakleri gibi artacak acaba? Tüm iştirakleri coştu. ISC'nin 9.30, AKBNK'ın 8.45, GARAN'ın 5.25'leri gördüğü piyasada YKBNK ucuz kalmadı mı?
Saygılar...
Abraksascan
19-10-2006, 19:28
penguen gıda hakkında fikrinizi alabilirmiyim ?? grafiği çok kotu fena durmuo
Boschfren i bile kıpraştırdın ya helali hoş olsun tebrikler :))))
FENERCAN
20-10-2006, 09:12
Helal olsun Trakya'li
3.60 koray iyi kapattı işlem hacmi de çok iyi.
Allah bereket versin herkese bol kazançlar.
sağol trakyalı bereketini sende gör saladım gitti yeter
trakyalı
20-10-2006, 10:09
sağol trakyalı bereketini sende gör saladım gitti yeter
Ben bekliyorum hedefim 6.00
KORAY
2.SEANS YORUMU NE OLABİLİR.
teşekkür ederim
trakyalı
20-10-2006, 13:52
KORAY
2.SEANS YORUMU NE OLABİLİR.
teşekkür ederim
Acele etmeden sindire sindire ilerlesin.
Haliyle kâr satışları gelebilir.Hacimde artış var.3.90 görüldü.
Şimdi tahminime göre bugünü 3.80 den kapatırsa çok güzel olur ama 3.60 > 3.70 araları boş kalmaz bu yüzden buralarda dolaşabilir.
AL-SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Sn Trakyalı Ykfin de yön yukarımı aşağımı hangi tarafa dersiniz?(acil)
trakyalı
20-10-2006, 14:07
Sn Trakyalı Ykfin de yön yukarımı aşağımı hangi tarafa dersiniz?(acil)
Yukarı gözüküyor.5.00 tekrar denenebilir.
4.50 desteğinde kalması çok önemli yoksa aşağı gidebilir.
Kâr satışları gelmezse 4.50 destek oluşturacak gibi.
Sn trakyalı teşekkür ederim beklemede kalmaya devam o zaman...
trakyalı
20-10-2006, 14:09
***migrs*** Migros Turk T.a.s. Ile Ilgili Olarak Jp Morgan Chase & Co. Adina Jp Morgan Menkul Kiymetler Ltd.`den Gelen
Yazi: Temsil Ettigim Sirket Tarafindan 18.10.2006 Ve 18.10.2006 Tarihleri
Arasinda Migros Turk T.a.s. Hisseleri Ile Ilgili 2,613 Ytl Ve 2,613 Ytl Fiyat
Araliklarinda 1.399.563 Birimlik Alim Islemi Gerceklestirilmistir. ***migrs***|
trakyalı
20-10-2006, 14:30
Sn trakyalı teşekkür ederim beklemede kalmaya devam o zaman...
Karar sizin ben bilemem.:gulen:
Burası borsa ne olacağı belli değil bakın oysa ve adana bir haberle tavana hareket etti.Tersi de olabilirdi.:düsün:
trakyalı
20-10-2006, 15:15
Ucak >4.90 dan kâr satışalrı geldi..
Gunsig>Takibe devam.
Koray(YKGYO)>3.90 görüldü.6.00 ya yolu azalıyor..
Kaplamin>8.20 destek yapması lazım.yatay harekete devam ediyor.
Hektaş>oysadan sonra sıra bunda mı?
Celebi>Takibe devam...
Enka>12.00 direncine geldi.Takibe devam.
Akbnk>Takibe devam.
Aksig>6.00 dstek yaptı.Takibe devam.
Anelt>3.00 altı tehlikeli.Takibe devam.
Kavpa> 2.50 altı tehlikeli,takibe devam.
Bfren >Takibe devam.
20-10-2006, 15:28
Arkadaşlar sinyaller finans sitesinde aşağıdaki gibidir.
Öneri Tarihi Sinyal Öneri Öneri Tarihindeki fiyatı
YATAS 20.10.2006 AL 2,05
YAZIC 02.10.2006 SATMA 33,75
YKBNK 12.10.2006 SATMA 2,72
YKFIN 17.10.2006 SATMA 3,60
YKGYO 19.10.2006 SATMA 3,60
YKRYO 10.10.2006 SATMA 0,93
YTFYO 10.10.2006 SATMA 0,79
YUNSA 12.10.2006 SATMA 1,57
trakyalı
20-10-2006, 15:30
Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
Nice Bayramlara.:D
İyi tatiller...:fl: :ley: :kucak:
aslanbey
20-10-2006, 16:49
cümlemize hayırlı bayramlar
trakyalı
26-10-2006, 08:19
***ykgyo*** Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s.
Ile Ilgili Olarak Nch New Europe Property Fund Lp `den Gelen Yazi; 20.10.2006
Tarihinde Ykgyo Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 3,72/3,88 Fiyat Araligindan
17.500 Adet Alis Islemi Tarafimizca Gerceklestirilmistir. ***ykgyo***|
***algyo*** Alarko Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s.
Ile Ilgili Olarak Nch New Europe Property Fund Lp`nden Gelen Yazi; 20.10.2006
Tarihinde Algyo Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 27,75/28,00 Fiyat Araligindan
1.700 Adet Alis Islemi Tarafimizca Gerceklestirilmistir. ***algyo***|
***agyo*** Atakule Gayrimenkul Yatirim Ortakligi A.s.
Ile Ilgili Olarak Nch New Europe Property Fund Lp`nden Gelen Yazi; 20.10.2006
Tarihinde Agyo Hisse Senetleri Ile Ilgili Olarak 1,57/1,58 Fiyat Araligindan
20.000 Adet Alis Islemi Tarafimizca Gerceklestirilmistir. ***agyo***|
trakyalı
26-10-2006, 08:39
1 lot da olsa koray 4.12 yi gördü.
6.00 ya basamak basamak çıkıyor.
Niye 4,12 1 lot işlem yapıyorlar
dikkat çekmek içinmi?
milleti çekip yukardan malmı verecekler
trakyalı
26-10-2006, 14:52
onu bunu bilmem.
Ben gayrimenkullerin kazandıracağını önceki yazılarımda belirtmiştim.Bunların başında KORAY geliyordu.Düşük kalmıştı ve hedefimin de 6.00 üzeri olduğunuda yazmıştım.Ayrıca Garanti gyo da biraz düşük kalmış gözüküyor.
KORAY Kademe kademe yükseldi.Şimdi 3.90 ı destek yaparsa 4.00 direnci önümüzde.
Ama hedefim hala 6.00 bekliyorum.
(AL-SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR,ANALİZİNİZİ YAPIN)
trakyalı
26-10-2006, 14:58
Niye 4,12 1 lot işlem yapıyorlar
dikkat çekmek içinmi?
milleti çekip yukardan malmı verecekler
Kademelerine bakarsanız hiç de öyle olmamış.
3.40 >1 lot ertesi gün 3.40 aşılmış
3.60 > 1 lot ertesi gün 3.70 kapatmış.
Bence düzenli ve istikrarlı bir çıkış var.
Ben bu kaadı 2.84 ten beri takip ediyorum.
Eh o zaman almıştım.Kademelerde biraz al sat yaptım Allaha şükür iyi kazandırdı.Devamını bekliyorum.
Böyle kaat bulacaksınız geceleri uykunuz kaçmayacak.
Bol kazançlar.
ESEMS
ve
GDKYO
Nasıl Görünüyor sizce???
trakyalı
26-10-2006, 18:49
ESEMS
ve
GDKYO
Nasıl Görünüyor sizce???
Hiç izlemediğim kaatlardan.Ama finans sitesinde ikisinede satma diye yazıyor.
iyiniyetli
26-10-2006, 19:42
trakyalı
Forum Katılımı :
Duhül: Feb 2005
İkamet: meclis lojmanları
Gönderi: 5,779
--------------------------------------------------------------------------------
Trakyalı'dan kaatları takip edin.(http://www.hisse.net/forum/showthrea...t=8251&page=65) Al-sat denmez ama takiptekilerle mutlaka bir gün kazanırsınız.
Bol kazançlar.
_______________ SAYIN TRAKYALI SİZİ TAKİP EDİYORUM sadece hisselerle ilgili bilgileri sürekli yapıştırdığınız için.benim kendi fikirlerim fena derecede deyil .eskiden pek kazanamıyordum ama artık kendimi yeterince geliştirdiğimi ve bütün her şeyi bi arada düşünerek kağıt aldığımı ve sattığımı bununda faydalarını son zamanlardaki hisse tercihlerimle ve karla görüyorum.yinede sizi ve topiğinizi okuyorum.ama mutlaka kazanacaksınız borsada yoktur.çok inandığınız bi kağıt olursa özelden bekliyorum.
hata yaptı isem affola
------------------------------------------------
http://img45.imageshack.us/img45/1601/garantgyouq5.gif
rocketist
27-10-2006, 00:58
Sayin tarkyali, Akbank bi suredir takibinizde.
Durum hakkinda yorum yaparmisiniz?Ne zaman tekrar 9'lari gorcez?
Citi ortakligindan beri hareket yok.
Sebebi konusunda yorum yaparsaniz sevinirim.
Tesekkurler
Syn, Trakyalı
kardemir_b_ listemize alalımmı???????
yanlızca B LÜTFEN TAKİBE ALALIM.
trakyalı
27-10-2006, 10:42
Arkadaşlar şu anda nefes nefese aynen KORAY ın peşindeyim.
4.00 çok çabuk görüldü.6.00 ya az kaldı.Analizlerimi bu hafta sonu yapacağım bilgisayarımda bir sorun var.
Bol kazançlar.
ya biraz tuhaf bir soru olacak ama bu korayın yazılışı nasıl borsada bulamadım abi
radyolog
27-10-2006, 10:49
ya biraz tuhaf bir soru olacak ama bu korayın yazılışı nasıl borsada bulamadım abi
koray=ykgyo:)
teşekkür ederim valla iyi oldu
Arkadaşlar şu anda nefes nefese aynen KORAY ın peşindeyim.
4.00 çok çabuk görüldü.6.00 ya az kaldı.Analizlerimi bu hafta sonu yapacağım bilgisayarımda bir sorun var.
Bol kazançlar.
analizlerini bekliyorum ancak kademeleri çok boş gibi, savrulup duruyo hacim de çok yok. satmak istesek alıcıyı nerden bulcaz biz :düsün:
koray hala alınabilir mi? :düsün:
Ben bir türlü sabredemedim bu kaatta,:gulen:
6 deyince ilgi çekici geliyo insana. :dolar:
Bir de size güvenmeye başladım galiba.:tamam:
Endeks ters dönerse, hızlı geri gelebilir mi diye korkuyorum.:confused:
Al sat tavisyesi yapmazsınız biliyorumda. 6 lara gidecek bir kağıda acilen ihtiyacım var. ve daha fazla zarara tahammülüm kalmadı.:aglayan:
trakyalı
27-10-2006, 11:26
Koray hızlı çıktı,kademeleri biraz dolduracaktır.
Özellikle 3.70>3.90 arası çok boş.
Ama güzel al-sat yapılan bir kaat.
Toplayan şirketin amacı ne bilebilsek.
Ama her olasılığı araştırmakta yarar var.Sermaye artırımı da epeydir yapmamış.Belki beklentisi budur.Ben de bekliyorum.Sabırla...
trakyalı
27-10-2006, 11:31
VKGYO.
Takip edin.
trakyalı
27-10-2006, 11:37
Syn, Trakyalı
kardemir_b_ listemize alalımmı???????
yanlızca B LÜTFEN TAKİBE ALALIM.
Evet 1.21 de takibe alındı.
Vkgyo.2.96 takibe alındı.
trakyalı
27-10-2006, 11:49
YKGYO son kapanışını 0.12 YTL Artışla 3.86 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 31 üstünde gerçekleşti.
Son bir yıldır kuvvetli boğa piyasası etkisinde olduğu görülen hisse senedi, 1.97 seviyesinden başlatıığı çıkışını istikrarlı şekilde sürdürüyor. Olumlu beklentilerin sürdüğü hisse, direnç noktalarında satışla karşılaşmaması nedeniyle son kapanışını 300, 90, 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının üstünde yapti.
Son 10 gün içinde hissenin teknik indikatörleri birden fazla sat sinyali verdi.
3 günlük ortalama işlem hacminde, 5 günlük ortalama işlem hacmine oranla ortaya çıkan düşüş belirtileri kısa vadeli çıkış trendinin gücünün zayıflamaya başladığının gösteriyor. İlk direnç noktası 4.57 seviyesinde. Fiyattaki artışa rağmen işlem hacminin gerilemesi nedeniyle ilk direnç noktasında kar realizasyonu düşünülmeli. Hisse senedinin ilk destek noktası 3.15 İkinci direnç noktası 4.36 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 2.74 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 11.67 daha geniş bir konuma girerken son kapanış bu bandının üst çizgisinin yüzde 33.74 üstünde gerçekleşti.
Stochastic göstergesi son olarak 4.00 gün önce Sat sinyali vermişti.
sheriffs
27-10-2006, 11:49
sayın trakyalı grgyo hakkında fikrinizi rica etsem.birde sayın cbaykuşun gönderdiği grafiğin ne anlama geldiğini açıklarmısınız.tşk
trakyalı
27-10-2006, 12:12
sayın trakyalı grgyo hakkında fikrinizi rica etsem.birde sayın cbaykuşun gönderdiği grafiğin ne anlama geldiğini açıklarmısınız.tşk
Ggyo. 2.00 dan döndü.2.00 altı tehlikeli.Grafikte görüldüğü gibi boyun bölgesi denen yerde buradan aşağı dönüş olabilir.Ama bence 2.00 desteği ile 3.00 e doğru gidiş olabilir.(al-sat tavsiyesi değildir.)
Saygılarımla
-------------------------------------------------------------
http://img228.imageshack.us/img228/5702/ykgyowp6.png
Dün itibarı ile
-------------------------------------------------------
http://img228.imageshack.us/img228/8573/vkgyoya6.png
trakyalı
27-10-2006, 12:54
Sn.cbaykus
Emeğinize sağlık teşekkürler.
dün itibarı lle
-------------------------------------------------http://img91.imageshack.us/img91/4585/krdmbnx8.png
27.10.2006 2:35
***grnyo*** Garanti Yatirim Ortakligi A.s. Nin 27.10.2006 Tarihli Yazisi Asagiya
***grnyo*** Garanti Yatirim Ortakligi A.s. Nin 27.10.2006 Tarihli Yazisi
Asagiya Cikarilmistir. Yonetim Kurulu Muzun 27/10/2006 Tarih Ve 161 Sayili
Toplantisinda, Ortakligimizin 43.000.000 Ytl Si Nakit Karsiligi Olmak Uzere Ve
Ortaklara Ruchan Hakki Kullandirilmak Suretiyle %614,28571 Oraninda Bedelli
Artirilarak 50.000.000 Ytl Sina Yukseltilmesi Surecinde, - 43.000.000 Ytl
Nakit Karsiligi Halka Arz Edilen Paydan 2.730.608.823 Ytl Lik Nominal
Degerindeki Kismina Karsilik Gelen Ruchan Haklari 14.08.2006-28.08.2006
Tarihleri Arasinda Kullanilmistir. - Yeni Pay Alma Haklarinin Kullanilmasindan
Sonra Kalan 40.269.391.177 Ytl Degerindeki Nominal Paydan 06.10.2006-20.10.2006
Tarihleri Arasinda Imkb Birincil Piyasasi Nda6.729.391.170 Ytl Lik Pay
Satisi Karsiliginda 74.784.320ytl Si Emisyon Primi Olmak Uzere 6.804.175.490
Ytl Islemhacmi Gerceklesmistir. - Satilamayan Pay Tutari 33.540.000.007
Ytl Dir.” ***grnyo***
sayın trakyalı
sizden martı ve dyo yorumu alabilirmiyim
acaba yanlış kağıtlarda boşuna mı bekliyorum
dyo aldık ucuz diye ama zarardayım
martı da yerinde sayıyor
yardımlarınızı bekliyorum
HOCAM,
benim için gyo karı yeter,
pirimsiz demir çelik söktörüne geçtim.
haftaya burada bir kıpırdanma bekliyorum.
---------------------------------------------------
BEREKET VERSİN
Üstad,
Sizin şu finans sitesinden GDKYO otomatik yorumunu verebilirseniz sevinirim.
Çok sağlam bir işlem hacmiyle harekete başladık.
1,25 gibi bir hedef görünüyo gibi.( Bizim sınırlı bakış açımızla,)
Siz ne dersiniz???
Teşekkürler...
trakyalı
27-10-2006, 18:07
GDKYO son kapanışını 0.03 YTL Artışla 1.05 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 678 üstünde gerçekleşti.
Son bir yıldır ayı piyasası etkisi altındaki hisse senedinin, 0.9028 seviyesine kadar devam eden uzun vadeli düşüş trendinin ardından burada taban oluşturmaya çalıştığı ve aynı seviyeden gelen alımların etkisiyle başlattığı kısa-orta vadeli yükseliş trendini sürdürdüğü görülüyor. Son kapanışını 300 ve 90 günlük hareketli ortalamalarının altında 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının ise üstünde gerçekleştirdi.
3 günlük ortalama işlem hacminde, 5 günlük ortalama işlem hacmine oranla ortaya çıkan düşüş belirtileri kısa vadeli çıkış trendinin gücünün zayıflamaya başladığının gösteriyor. İlk direnç noktası 1.15 seviyesinde. Fiyattaki artışa rağmen işlem hacminin gerilemesi nedeniyle ilk direnç noktasında kar realizasyonu düşünülmeli. Hisse senedinin ilk destek noktası 0.95 İkinci direnç noktası 1.19 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.83 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 89.94 daha dar bir pozisyona girerken son kapanış bu bandının üst çizgisinin yüzde 123.39 üstünde gerçekleşti.
trakyalı
27-10-2006, 18:08
DYOBY son kapanışını -0.02 YTL Düşüşle 0.81 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 31 üstünde gerçekleşti.
Son bir yıldır kuvvetli boğa piyasası etkisinde olduğu görülen hisse senedi, 0.39 seviyesinden başlatıığı çıkışını istikrarlı şekilde sürdürüyor. Olumlu beklentilerin sürdüğü hisse, direnç noktalarında satışla karşılaşmaması nedeniyle son kapanışını 300, 90, 30 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının üstünde yapti.
3 günlük ortalama işlem hacminde, 5 günlük ortalama işlem hacmine oranla ortaya çıkan düşüş belirtileri kısa vadeli çıkış trendinin gücünün zayıflamaya başladığının gösteriyor. İlk direnç noktası 0.89 seviyesinde. Fiyattaki artışa rağmen işlem hacminin gerilemesi nedeniyle ilk direnç noktasında kar realizasyonu düşünülmeli. Hisse senedinin ilk destek noktası 0.73 İkinci direnç noktası 0.92 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 0.64 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 41.06 daha dar bir pozisyona girerken son kapanış bu bandının üst çizgisinin yüzde 32.99 üstünde gerçekleşti.
Stochastic göstergesi son olarak 14.00 gün önce Sat sinyali vermişti.
trakyalı
27-10-2006, 18:14
MMART son kapanışını -0.04 YTL Düşüşle 1.67 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % 11 üstünde gerçekleşti.
Alıcıların yavaş yavaş ortaya çıkması ile bir yıldır devam eden ayı piyasası etkisinin zayıflamaya başladığı görülen hisse orta vadeli yükseliş trendi içinde 2.4211 direncinde satışla karşılaştıktan sonra 1.29 seviyesinde destek buldu. Kısa vadeli yükseliş sinyali veren hisse, son kapanışını 300 ve 10 günlük hareketli ortalamalarının üstünde 90 ve 30 günlük hareketli ortalamasının ise altında gerçekleştirdi.
3 günlük ortalama işlem hacminde, 5 günlük ortalama işlem hacmine oranla ortaya çıkan düşüş belirtileri kısa vadeli çıkış trendinin gücünün zayıflamaya başladığının gösteriyor. İlk direnç noktası 1.73 seviyesinde. Fiyattaki artışa rağmen işlem hacminin gerilemesi nedeniyle ilk direnç noktasında kar realizasyonu düşünülmeli. Hisse senedinin ilk destek noktası 1.59 İkinci direnç noktası 1.89 seviyesinde olan hissede ikinci destek noktası ise 1.38 seviyesinde.
Hissede Bollinger Band normalden yüzde 2.83 daha dar bir pozisyona girerken son kapanış bu bandın üst çizgisinin yüzde 43.50 altında oluştu.
Stochastic göstergesi son olarak 13.00 gün önce Sat sinyali vermişti.
trakyalı
27-10-2006, 18:23
GDKYO 1,02 1,05 2,94 1.487.912 RSI indikatörü pahalı sinyali veriyor
GDKYO 1,02 1,05 2,94 1.487.912 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
DYOBY 0,83 0,81 -2,41 1.060.953 Üçgen formasyonu yukarı kırıldı
MMART 1,71 1,67 -2,34 5.484.104 CCI indikatörü kuvvetli sat sinyali verdi
trakyalı
27-10-2006, 18:30
GRGYO 2,01 1,98 -1,49 2.942.630 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. yukarı kesti
YKBNK 2,78 2,78 0,00 120.531.368 Üçgen formasyonu yukarı kırıldı
YKFIN 4,78 4,56 -4,60 2.728.603 Üçgen formasyonu yukarı kırıldı
YKFIN 4,78 4,56 -4,60 2.728.603 RSI indikatörü çok pahalı sinyali veriyor
YKFIN 4,78 4,56 -4,60 2.728.603 Stochastik indikatörü sat veriyor
YKFIN 4,78 4,56 -4,60 2.728.603 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
YKSGR 6,70 6,80 1,49 2.644.029 RSI indikatörü pahalı sinyali veriyor
YTFYO 0,82 0,87 6,10 1.826.161 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. yukarı kesti
YTFYO 0,82 0,87 6,10 1.826.161 RSI indikatörü çok pahalı sinyali veriyor
YATAS 2,06 2,05 -0,49 1.109.770 Üçgen formasyonu yukarı kırıldı
YATAS 2,06 2,05 -0,49 1.109.770 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. yukarı kesti
YKGYO 3,86 4,02 4,15 948.800 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
YKGYO 3,86 4,02 4,15 948.800 RSI indikatörü çok pahalı sinyali veriyor
YUNSA 1,69 1,74 2,96 664.349 RSI indikatörü pahalı sinyali veriyor
YUNSA 1,69 1,74 2,96 664.349 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. yukarı kesti
YKRYO 1,02 1,03 0,98 349.629 RSI indikatörü çok pahalı sinyali veriyor
YKRYO 1,02 1,03 0,98 349.629 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
VKGYO 2,96 2,94 -0,68 262.633 Üçgen formasyonu yukarı kırıldı
KRDMD 0,51 0,52 1,96 11.795.844 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
KRDMB 1,19 1,24 4,20 11.064.520 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. aşağı kesti
KRDMB 1,19 1,24 4,20 11.064.520 Son 1 ayın en yüksek fiyatına geldi
KRDMB 1,19 1,24 4,20 11.064.520 RSI indikatörü çok pahalı sinyali veriyor
KAVPA 2,50 2,54 1,60 746.398 Şirket F/K oranı, sektörel F/K ort. yukarı kesti
trakyalı
27-10-2006, 19:21
Ucak >4.90 a kadar çıktı geri döndü.Takipten çıktı. Gunsig>3.00 geçemedi.Bence takibe devam.
Koray(YKGYO)>4.00 destek yaparsa 6.00 ya yolu az kalıyor..
Kaplamin>Cem Uzan Başkan Kaplamin Tavan Şaka bir yana ucuz kalan kaatlardan 8.20 desteği yakında çalışabilir.
Hektaş>0.89 dan 0.96 ya geldi.Takibe devam...
Celebi>31 e kadar gitti eee artık takipten çıktı...
Enka>12.20 destek olursa takibe devam.
Akbnk>Kısa ve uzun vade yukarı gösteriyor.Takibe devam.
Aksig>6.00 da takbe devam demiştim.6.20 de yine takibe devam.
Anelt>3.00 geçti takipten çıktı...
Kavpa> 2.54 takibe devam.
Bfren >165 ten 173 ü gördü.170 altı tehlikeli.Takibe devam.
Vkgyo>3.00 geçemedi.2.94 al verdi.Takibe alındı.
KrmrB>1.21 den takibe aldık.Dede ye da arasıra bakın derim.
sayin trakyali,
haznedar icin yorumlariniz nelerdir, yolun sonu mu burasi sizce?
TrAkyali GÜzel Bİr Topİk OluŞturmuŞsun.
Bence En İŞlevsel Topİk
Ben De Sondaj UsulÜ KaĞit Aramayi Sevİyorum.
DoĞan Gazetecİlİk Ufaktan Kipirdaniyor Gİbİ Ne Dersİn. Atak yapma hazırlığında gibi. Yorumlarınızı özgürce ortaya kounuz. Kesinlikle ölçü olmayacak değerlendirilecektir.Burası borsa
Haaaa bu arada Vakıf finansal kiralama diyorum. Takibe almakta çok yarar var.Bence 2,39 dirnci geçilirse kağıdın 3,39 kadar yolu var ki zayıf bir direnç bence:gulen: Sizleri sevdiğim için.
Kesİnlİkle, Alinmali Demek istemiyorum.
Bol KazanÇlar
sayın trakyalı selamlar ,
tavukculuk sektoruyle ilgileniyomusunuz.
skplc ve banvit ile ilgili .her ikisindede 10-60-200 gunluk ortalamalar aynı.
9 aylık beklentileri olabilir mi...bir hareketlenme olurmu.
takibe aldım ben sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
iyi aksamlar efendim
merhaba agyoiçin bir yorum alabilirmiyim zahmet olmazsa eğer.teşekkürler şimdiden
kardemirleri fazla salmadılar gibi
öğleden sonraki duruma göre atak yapabilir........
Bu Gusgr KaÇtan Takİbe AlmiŞtik ?
Hedef Nedİr?
trakyalı
30-10-2006, 14:25
Gunsig>3.00 geçemedi.2.80 altı tehlikeli ama takibe devam.
Koray(YKGYO)>4.00 destek yaptı 4.10 gördü.Takibimden zor çıkar...
Kaplamin>Ekmek yedirecek ama ne zaman..
Hektaş>Takibe devam...
Enka>12.00 altı al verir.takibe devam.
Akbnk>Takibe devam.
Aksig>Takibe devam.
Kavpa> 2.52 takibe devam.
Bfren >Takibe devam.
Vkgyo>3.00 geçemedi.2.94 al verdi.Takibe alındı.
KrmrB>Takibe devam.
Krmr-D>0.52 den takibe aldık
30-10-2006, 14:28
***gusgr*** Gunes Sigorta A.s.`nden Gelen Yazi:
Turkiye Vakiflar Bankasi T.a.o.`yu Temsilen Sirketimizde Yonetim Kurulu
Baskani Olarak Gorev Yapan Yusuf Beyazit`in 30.10.2006 Tarihli Istifasiyla
Bosalan Yonetim Kurulu Uyeligine, Turkiye Vakiflar Bankasi T.a.o Genel Muduru
Bilal Karaman Atanmis Olup, Ayni Tarih Ve Kararla Yonetim Kurulu Baskani Olarak
Gorev Yapmasina Oy Birligi Karar Verilmistir. ***gusgr***|
trakyalı
30-10-2006, 14:32
merhaba agyoiçin bir yorum alabilirmiyim zahmet olmazsa eğer.teşekkürler şimdiden
Gayrimenkuller kazandıracaktır.Sabreden kazanır.
AGYO ve korayı aynı finans şirketi topluyor.
Takip listemde yok ama kârlı bir şirket geleceğide iyi.(AL-SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
trakyalı
30-10-2006, 14:36
sayin trakyali,
haznedar icin yorumlariniz nelerdir, yolun sonu mu burasi sizce?
Gidişatı iyi 2.30 destek olursa Çıkışa devam edebilir.
trakyalı
30-10-2006, 14:38
sayın trakyalı selamlar ,
tavukculuk sektoruyle ilgileniyomusunuz.
skplc ve banvit ile ilgili .her ikisindede 10-60-200 gunluk ortalamalar aynı.
9 aylık beklentileri olabilir mi...bir hareketlenme olurmu.
takibe aldım ben sizin düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
iyi aksamlar efendim
Kış aylarında riski var.Hastalıklar başlar yakında ama yine de siz bilirsiniz.(AL-SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
trakyalı
30-10-2006, 14:51
Gidişatı iyi 2.30 destek olursa Çıkışa devam edebilir.
El attığım kaat çıkıyor.Haznedara bak 2.30 dan 2.44 e çıktı.Ama yukarı gözüküyordu demin dediğim gibi.
Bol kazançlar mr.tar...
trakyalı
30-10-2006, 14:54
Bu akşam çalışayım takibe giren çıkanlar olacak.
Sayın Trakyalı, UZEL'i de takibe almanız mümkün mü, en azından inceleyip bizi bilgilendirseniz müsait olunca..
serdar72
30-10-2006, 16:35
Kış aylarında riski var.Hastalıklar başlar yakında ama yine de siz bilirsiniz.(AL-SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR)
geçen sene hastalıktan sonra ne olduğu konusunda bilginiz varmı.
önce yatay sonra iyi bir yükseliş. bu sene nasıl olur derseniz. bana göre tarih tekerrür edebilir. amcamlar şimdiden şeker gibi almaya başlamışlar görünüyor takaslarda. bakalım sonu ne olacak.
El attığım kaat çıkıyor.Haznedara bak 2.30 dan 2.44 e çıktı.Ama yukarı gözüküyordu demin dediğim gibi.
Bol kazançlar mr.tar...
vallahi nedeyeyimki sayin trakyali, bi el daha atarsaniz tamam bu i$, maliyeti kurtarip kacicam zaten aylardir bekletip duruyordu,, o kadarki formuna bile yazi yazilmiyor artik.. $aka bir yana yorumunuz icin tesekkurler ,, iyi kazanclar ,, unutmadan sectiginiz kagitlarla yol gosterici oldugunuz icin ayrica tesekkurler..
sayın trakyalı Egeser hakkında görüşleriniz nelerdir?
yapıkredi korayda salınma var.
kardemirler toplu duruyor
1 SEANS İTİBARI İLE,,,,,,,
ykgyo toplandı....
kardemir hareketlerine d de katılıyor.........
trakyalı
31-10-2006, 13:13
1 SEANS İTİBARI İLE,,,,,,,
ykgyo toplandı....
kardemir hareketlerine d de katılıyor.........
***YKBNK*** Yapi ve Kredi Bankasi A.S.'nden gelen yazi: Banka ve istirakleri mulkiyetinde bulunan kullanim disi gayrimenkuller ile Cukurova Holding A.S. ile 28 Eylul 2005 tarihinde yapilan Bankacilik Disi Varliklara Iliskin Opsiyon Anlasmasina konu bankacilik disi varliklarin toplu olarak satisina yonelik olarak ihale yoluyla teklif alinmasi yonunde genel mudurluge yetki verilmesi Yonetim Kurulumuzca kararlastirilmistir. Soz konusu varliklar icin ilk etapta yatirimcilardan baglayici olmayan on teklifler alinacaktir. Alincak on teklifler incelendikten sonra gorusmelerin surdurulmesine ve dataylarina yonelik olarak yeniden karar verilmesi planlanmaktadir. Ihale sonuclari degerlendirildikten sonra kamuoyuna ayrica bilgi verilecektir. ***YKBNK*** (31/10/2006 - 13:31:24)
KRDMA
------------------------------------------
http://img443.imageshack.us/img443/9805/3110ata6.png
KRDMB
----------------------------------------------
http://img443.imageshack.us/img443/3042/3110bbt4.png
KRDMD
--------------------------------------------------
http://img450.imageshack.us/img450/6905/3110dqr7.png
Arkadaşlar nete bağlanmamda sorun yaşıyorum.Yaklaşık 1 haftadır böyle.
Yeni çıkan ADLS varmış reklamlarda görüyorum nasıl bir şey bilgisi olan veya kullanan var mı?
Bire bir Türk Telekom'un hizmetiyle aynı. Yalnızca desteği taşeron (Doğan) veriyor..
trakyalı
31-10-2006, 14:36
Bire bir Türk Telekom'un hizmetiyle aynı. Yalnızca desteği taşeron (Doğan) veriyor..
Bir de koblosuz bağlantı varmış.
Ankara Armada da milletin elinde lap-top dışarıdan bağlanıyor.Parasız bir bağlantı.Bu nasıl onu bilmiyorum.Bilen var mı?
serguhan
31-10-2006, 14:45
Bir de koblosuz bağlantı varmış.
Ankara Armada da milletin elinde lap-top dışarıdan bağlanıyor.Parasız bir bağlantı.Bu nasıl onu bilmiyorum.Bilen var mı?
türkiyenin belirli yerlerinde olan bir hizmet bu (havaalanları) wifi özelliği olan laptoplarla bağlanabiliyorsunuz
simileadsle doğan gurubunun bir hizmeti verdiyi özelikler şöyle
1024 Kbps (3 GB limitli) ADSL abonelik
Kablosuz PHILIPS Modem (Türkçe Arayüz)
SNA6500/00 Modeli
WiFi ortamda kablosuz Erişim
4 ethernet portlu
Kulaklık - Mikrofon
30 dakika ücretsiz skype görüşmesi
1 GB e-posta
Backup/Yedek erişim paketi 10 saat
Türkçe Güvenlik Paketi (1 Aylık)
Virüs koruma
Casustan koruma
Güvenlik duvarı
İstenmeyen posta denetimi
Ebeveyn Denetimi
serdar72
31-10-2006, 16:52
http://www.smileadsl.com/paketler.aspx
bunların hepsi size ADSL i Türk TElekom dan alıp size satıyorlar aralarında fark yok sadece ön tarafta muhatap olduğunuz kşi farklı birde yanında bazı hediyeler veriyor.
bildiğim kadarı ile Türk Telekom da bu hafta kampanyaya başlayacakmış.
modem bedava 2 ay kullanım bedava kurulum yok gibi
İlgili karar (http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=12494) uyarınca topiği kapatıyorum.