View Full Version : Editör Aranıyor
Başlık ilgisizse taşıyınız, aradım ancak bulamadım başka yazabileceğim bir başlık.
Biyografi/Makale yazabilecek, kendi evinden çalışacak ( üniversite öğrencileri tercih sebebidir ) yazar/editör arıyorum. Günde ortalama 3 saat çalışma gerektiriyor. ( 3 saat * 30 gün ) Özel Mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.
PS: Yazmayı bilmiyorsanız, hiç makale yazmadıysanız lütfen vaktimi harcamayın. Tşk.
Merhaba,
Aradığınız editör ben olabilir miyim?
Üniversite öğrencisi değilim ama 5 yıl kendi şirketimde editörlük yaptım. Şirketimizi kapattıktan sonra da ev-ofis'imde serbest çalışmaktayım. Çok iyi bir bilgisayar kullanıcısıyım ve klavye konusunda Türkiye ikinciliğim var.
Saygılarımla,
sayın aysevim
öncelikle hoşgeldiniz, mesaj ağustos ayına ait olduğu için sayın nedo'nun tekrar topiği görmesi geç olabilir. Özel mesaj sisteminizi kullanmanız daha yararlı olacaktır. :)
kaçırmışız işi çok feci editör olurum.
topiclerde zaman aşımı yok anlaşılan:) herhangi bir konuda zaman aşımı var mı ? yoksa bence not defteri ya da günlük diye başlık açalım.. zamanın eskitemediği anılarımızı yazalım:) ya da unutmak istemediklerimizi....
topiclerde zaman aşımı yok anlaşılan:) herhangi bir konuda zaman aşımı var mı ? yoksa bence not defteri ya da günlük diye başlık açalım.. zamanın eskitemediği anılarımızı yazalım:) ya da unutmak istemediklerimizi....
Zaman aşımı yok. hayatın içinden veya off topik bölümünde böyle topikler varmı hatırlamıyorum. Bir göz atıp yoksa siz de açabilirsiniz.
Bu forum beni şaşırtmaya devam ediyor:)
sevgili aytaşı forumumuza yeni katılan bir arkadaşımız olarak yukarıda belirtiğiniz gibi bir topic i sizin açmanızı isterim...saygılarımla efendim