PDA

View Full Version : Editör Aranıyor

nedo
02-08-2006, 08:38
Başlık ilgisizse taşıyınız, aradım ancak bulamadım başka yazabileceğim bir başlık.

Biyografi/Makale yazabilecek, kendi evinden çalışacak ( üniversite öğrencileri tercih sebebidir ) yazar/editör arıyorum. Günde ortalama 3 saat çalışma gerektiriyor. ( 3 saat * 30 gün ) Özel Mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.

PS: Yazmayı bilmiyorsanız, hiç makale yazmadıysanız lütfen vaktimi harcamayın. Tşk.

aysevim
05-01-2007, 22:07
Merhaba,

Aradığınız editör ben olabilir miyim?
Üniversite öğrencisi değilim ama 5 yıl kendi şirketimde editörlük yaptım. Şirketimizi kapattıktan sonra da ev-ofis'imde serbest çalışmaktayım. Çok iyi bir bilgisayar kullanıcısıyım ve klavye konusunda Türkiye ikinciliğim var.
Saygılarımla,

sardes
05-01-2007, 23:39
sayın aysevim
öncelikle hoşgeldiniz, mesaj ağustos ayına ait olduğu için sayın nedo'nun tekrar topiği görmesi geç olabilir. Özel mesaj sisteminizi kullanmanız daha yararlı olacaktır. :)

opeth
05-01-2007, 23:44
kaçırmışız işi çok feci editör olurum.

aytaşı
05-01-2007, 23:46
topiclerde zaman aşımı yok anlaşılan:) herhangi bir konuda zaman aşımı var mı ? yoksa bence not defteri ya da günlük diye başlık açalım.. zamanın eskitemediği anılarımızı yazalım:) ya da unutmak istemediklerimizi....

balaban
05-01-2007, 23:48
topiclerde zaman aşımı yok anlaşılan:) herhangi bir konuda zaman aşımı var mı ? yoksa bence not defteri ya da günlük diye başlık açalım.. zamanın eskitemediği anılarımızı yazalım:) ya da unutmak istemediklerimizi....

Zaman aşımı yok. hayatın içinden veya off topik bölümünde böyle topikler varmı hatırlamıyorum. Bir göz atıp yoksa siz de açabilirsiniz.

aytaşı
05-01-2007, 23:49
Bu forum beni şaşırtmaya devam ediyor:)

PARK
05-01-2007, 23:49
sevgili aytaşı forumumuza yeni katılan bir arkadaşımız olarak yukarıda belirtiğiniz gibi bir topic i sizin açmanızı isterim...saygılarımla efendim