+ Konuya Yanıt
Sayfa 17/43 İlkİlk ... 7 15 16 17 18 19 27 ... SonSon
Arama sonucu : 511 madde; 193 - 204 arası.

Konu: Gaziantepspor

Esas

Gaziantepspor’un son transferi Brezilyalı Eduardo dün şehrimize geldi. Büyük bir çoflku ile karşılanan Brezilyalı futbolcu şaflkınlı€ını gizleyemedi. Atletico Minerio takımında forma giyen forvet oyuncusunun bugün imza ataca€ı ö€renildi. Brezilya’nın Atletico Minerio takımında oynayan 1.83 boyundaki forveti Eduardo havaalanında taraftarlar tarafın-dan çiçeklerle karflılandı. Büyük bir taraftar kitlesiyle karflı karflıya kalan golcü futbolcu çok heyecanlandı€ını söyledi. Taraftarlar Dernegi, Şahinler ve Gençlik 27 tarafından karflıla-nan Eduardo arabaya binmekte güçlük çekti. Taraftarlarn yo€un tezahuratları karşısında şşaşkına dönen 21 yaşındaki genç futbolcu, “ Taraftarlar karşısında çok aşırı derecede heyecanlandım. Bende oynayacağım güzel futbolla bu taraftarlara layık olmaya çalışacağım” dedi

BUGÜN İMZALAYABİLİR
    Saat 19.30 uçagıyla Menejeriyle birlikte sehrimize gelen Eduardo hemen Tugcan otele yerleşti. Uzun bir yolculuk geçiren Eduardo’nun bugün Celal Dogan Tesislerinde kendisini Gaziantepsporlu yapacak olan imzayı atacağı belirtildi
    Bir insanı, ancak gerçekten uyuyorsa uyandırmak mümkündür.
    GANDHİ

2. Esas

Valla bu sene G.Antepspor taş gibi diri ve topu bilen bir takım kurmuş...Çok iyi paslaşıyorlar ve defansif anlayışarı da çok iyi...

Özellikle omurgayı oluşturan sol bekteki Ivan De Sousa, şu geri ortadaki siyahi Deumi (göz açtırmıyor kimseye hem çok güçlü hem de çok seri), Zurita (bu adamı biliyoruz zaten çok kaliteli), Tabata (bu nereli...Japona benzeyen G.Amerikalı galiba...ama süper topu biliyor...çok çabuk)) ve özellikle Beto (bizim Guizaya 5 basar bence) süperler...Yerlilerden de yanlarına solda Erman Özgür, sağda Mehmet Yozgatlı, defansta Mehmet Polat, orta sahada Murat Ceylan çok iyiler...Kaleci de eh işte fena sayılmaz...

Bizim Feneri hallaç pamuğu gibi attılar c.tesi akşamı...

Bu sene eğer klüp idaresinde bir problem yaşamazlarsa (mali ve idari sorunlar) ve bu yabancıları kaçırmazlarsa, sakatlık ta olmadığı müddetçe ligdeki yerleri ilk 5 (hatta daha da iddialı beklentilerim var) içindedir...

Esas

maçın başından sonuna kadar antep daha iyiydi, çok güzel pas yaptılar ortada murat ceylanı çok beğendim. italya kampında olumlu bir görüntü vermişti antep, alınan oyuncularda iyi hesap yapıldığı belli, transfer yapmak için tranfer yapan klüplerden ayrışması güzel. kemalin olmaması kötü ona ençok antep forması yakışırdı... nurullah sağlam ile uzun süreler çalışılması lazım. antepin tek eksiği organize taraftar, yeterince ilgi gösterilmiyor, süper ligdeki aynı tempodan yorulmuş bir taraftar profili var gibi, bu iyi başlangıç ile bu da aşılır umarım...

Esas

Alıntı Originally Posted by metkon View Post
    Valla bu sene G.Antepspor taş gibi diri ve topu bilen bir takım kurmuş...Çok iyi paslaşıyorlar ve defansif anlayışarı da çok iyi...

Özellikle omurgayı oluşturan sol bekteki Ivan De Sousa, şu geri ortadaki siyahi Deumi (göz açtırmıyor kimseye hem çok güçlü hem de çok seri), Zurita (bu adamı biliyoruz zaten çok kaliteli), Tabata (bu nereli...Japona benzeyen G.Amerikalı galiba...ama süper topu biliyor...çok çabuk)) ve özellikle Beto (bizim Guizaya 5 basar bence) süperler...Yerlilerden de yanlarına solda Erman Özgür, sağda Mehmet Yozgatlı, defansta Mehmet Polat, orta sahada Murat Ceylan çok iyiler...Kaleci de eh işte fena sayılmaz...

Bu sene eğer klüp idaresinde bir problem yaşamazlarsa (mali ve idari sorunlar) ve bu yabancıları kaçırmazlarsa, sakatlık ta olmadığı müddetçe ligdeki yerleri ilk 5 (hatta daha da iddialı beklentilerim var) içindedir...
    sevgili dostum ağzından bal damlıyor

ayrıca bekir , emrah , hakan bayraktar , bugün transferi gerçekleşen santrafor Brezilya’nın Atletico Minerio takımında oynayan 1.83boyundaki forveti Eduardo .

daha ismini sayamadığım çok kabiliyetli gençler

inşallah birileri çomak sokupta takımı bozmaz.

türkiyedeki tüm sporseverleri hayran bıraktılar .
    GANDHİ

Esas

ayrıca tabata brezilyanın santos kulübünden alında .söylenenlere göre 4 yıldır bu futbolcunun peşindelermiş .

adam gerçekten kaliteli kumaş .
    GANDHİ

Esas

Beto ve Tabata şov: 0-2
    Turkcell Süper Lig'de 2. hafta mücadelesinde G.Antepspor deplasmanda, Ankaraspor'u 2-0 mağlup etti. Yenikent ASAŞ Stadı'nda İlk yarısı da G.Antepspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada konuk ekibe üç puanı getiren goller 38. dakikada Beto ve 81. dakikada Tabata'dan geldi.

Ligin ilk haftasında da Fenerbahçe'yi mağlup eden Gaziantepspor bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltirken, geçtiğimiz hafta da Trabzonspor'a mağlup olan Ankaraspor puanla tanışamadı.
    GANDHİ

Esas

şahinleri 2 de 2 yaptı . gözlerinizden öpüyorum ..
    GANDHİ

Esas

Gaziantepspor'da neşeli günler
    Fenerbahçe'yi mağlup ederek yeni sezona iyi bir giriş yapan Gaziantepspor'da, Ankaraspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Süper Lig'in ilk iki haftasında elde ettiği 2 galibiyet ve ortaya koyduğu mücadele ile ligde adından söz ettirmeye başlayan Gaziantepspor yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Teknik direktör Nurullah Sağlam, Ankaraspor gibi güçlü bir takımı deplasmanda 2-0 yendikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Sağlam, karşılaşmanın her iki yarısında da rakip karşısında üstün bir futbol sergilediklerini, Beto ve Tabata'nın golleri ile sonuca gittiklerini belirterek, "Sergilenen futboldan memnunum. Takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ankaraspor karşısında çok iyi oynadık ve futbol adına güzellikler yapmaya çalıştık. Bu galibiyetler bizim için çok iyi moral oldu. Bundan sonra da böyle seyir zevki yüksek futbol oynamaya devam etmek istiyoruz. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.
    GANDHİ

9. Esas

Valla bu sene G.Antepspor taş gibi diri ve topu bilen bir takım kurmuş...Çok iyi paslaşıyorlar ve defansif anlayışları da çok iyi...

Bu hafta beni yine yanıltmadılar...Bu sene zevkle takip ediyorum G.Antap takımını...2.takımım oldu bile...

Bu arada Tabata nın annesinin Japon olduğunu öğrendim...Babası Brezilyalı imiş...Ondan çekik gözlü bu adam biraz...

Esas

Bu hafta beni yine yanıltmadılar...Bu sene zevkle takip ediyorum G.Antap takımını...2.takımım oldu bile...

Bu arada Tabata nın annesinin Japon olduğunu öğrendim...Babası Brezilyalı imiş...Ondan çekik gözlü bu adam biraz...
    sevgili dostumu buralarda görmek beni çok mutlu etti .

çok iyi yoldayız .

daha vitrine çıkartmadığımız eduardo isimli çok genç ama yetenekli brezilyalı golcümüz var .

inşallah bu güzel oyunu sürdürürler ve daha senin gibi nice dostlarımın kalbinde yer edinirler .

sevgilerimle
    GANDHİ

Esas

Gaziantepspor'da Beto şoku yaşanıyor. Ankaraspor maçında bir pozisyonda yüzünü tutarak yere yığılan Beto'da yırtık tespit edildiğı ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
    Ligin ikinci maçında gol atarak büyük bir sevinç yaşayan Beto sakatlandıktan sonra bu sevinci hüzne dönüştü. Karşılaşmanın ikinci yarısında Tabata'nın golünden 2 dakika sonra yere yığılan Beto'ya ilk müdaheleyi kulüp Doktoru Yusuf Bozfırat yaptı. Hemen buz tedavisi yapılarak ayağı sarılan Beto sedyeyle soyunma odasına taşındı. İlk yapılan müdahelelerde Beto'da yırtık tespit edildiği belirtildi.
    GANDHİ

Esas

ÖKKEŞ ÖZEKŞİ ile HAFTAYA BAKIŞ

*Bu takımdan zevk almaya başladım
    Nedenlerini ve farklı değerlendirmeleri, uyarı niteliğindeki görüşlerimi ilerleyen günlerde bölüm bölüm yazacağım.. Şimdi müsaade ederseniz Ankaraspor galibiyetinin keyfini yaşamak istiyorum..
    Aslında bu keyfi maçtan önce, Fener galibiyetinin etkisinden olsa gerek, Ankaralı meslektaşlarımın farklı ve övücü sözleriyle yeterince yaşadım. Hatta taksi şoförlerinden, hemde Gaziantepli olduğumu söylemeden, onlara futbol bahsi açarak yeterince övgü dolu sözler işittim.. Ama ne olursa olsun, hiçbiri maçtan sonraki keyfim kadar etkili değildi diyebilirim..
    Maçı izlemenizi isterdim doğrusu.. Her ne kadar Fenerbahçe maçında o keyfi hep birlikte bizimle birlikte tüm ülke yaşadı, hatta buna mağlup olan Fenerliler bile "iyi oynadı" diyerek Gaziantepspor'a hak vererek yaptı ama, ikinci ciddi sınavında, tribünde GAZİANTEPSPOR'lu olarak durmak var ya, işte o bambaşka bir duygu..
    Öyleki alınan galibiyetin yanısıra sergilenen akıllı oyun, insanın gururunu okşuyor.. Bunun getirdiği keyifle, hatta işin içine heyecanı da katabilirsiniz, samimi olduğumuz Ankaralı meslektaşlarımıza maçın sonuna doğru espri yaparak "tebrik için sıraya geçebilirsiniz" dedim.. Dahası onları beklemeden hepsiyle teker teker yine esprili biçimde "tebrikler" deyip tokalaşmaya başladım.. Bu davranışım aslında uzun zamandır hasret kaldığımız bir duygunun dışa vurumuydu sanki..

TABATA LİDER OYUNCUMUZ

Sevgili sporseverler, Gaziantepspor bu sezon gerçekten çok farklı.. Benim en büyük tereddütüm Fenerbahçe maçı sonrasıydı.. Kafamdaki soru işaretleri Ankaraspor maçıyla şekillenmeliydi.. Ya endişemde haklı olduğum ortaya çıkacaktı, ya da, Ankaraspor karşısında göreceklerim, bu senenin Gaziantepspor'u için fazla endişelenmeye gerek yok dedirtecekti...
    Daha öncede yazdım, içinde bir çok EĞER'ler olan değerlendirmelerimi sizlerle paylaştım. O EĞER'ler elbette her zaman olacak..Ancak bu sezonun Gaziantepspor'unun sahadaki varlığı öncekilerden çok farklı, bunu rahatlıkla söyleyebilirim..
    Bir kere en önemlisi nedir biliyormusunuz, bu takım ilerde basıyor.. Beto'su Tabata'sı öyle pozisyon sona erdikten sonra, arkasını dönüp gelmiyor veya elini belini koyup durmuyor.. Murat Ceylan'ı ve Zurita'sı bu ikiliye destek veriyor ve rakibin hazırlık pası veya geriden oyun kurmasını engelleyici hamleler yapılıyor..
    Yani Gaziantepspor savunmayı en doğru yer olan ilerde yapıyor.. Böylelikle rakibe geniş alan bırakılmıyor ve onları hata yapmaya zorluyoruz.. O zaman defansımız ve kalecimiz öyle bir tehlikelerle karşılaşmıyor.. Zaten İtalya kampında en erken form tutan olarak gözüme çarpan ve şimdi hakettiği yere ulaşarak A milli takıma seçilen Mehmet Polat'ın tecrübesi, Deumi'nin güven verici oyunu ve hamleleri, sağda Erkan'ın savunma ağırlıklı ve yardımlaşmayla birlikte, kademe anlayışı, Yozgatlı'nın yavaş yavaş toparlanma işaretleri vermesi, Gaziantepspor'un defansif yönüne zenginlik katıyor. Biraz solda sıkıntı var gibi geliyor ama sanırım bu teknik adamlar tarafından da görülmüştür.. İvan zorlanıyor, yardımlaşma konusunda Erman'ın biraz daha çaba sarfetmesi gerek..
    Şu kadarını söyleyeyim; Gaziantepspor karşısında, Ankaraspor gibi fert olarak ele alındığında birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı takımın halini görmenizi isterdim.. Adamlar bu oyun anlayışı ve mücadele ruhu karşısında adeta PES ettiler..
    Hele Tabata'nın varlığı, herşeyiyle farklı bir profil ortaya çıkartıyor..Bu oyuncu her geçen gün toparlanıyor, takımda lider oyuncu vasfını yavaş yavaş kabul ettirecek noktaya geliyor.. Attığı gol bunun belgesiydi sanki.. Tabata'ya ile daha sonra ayrıntılı şekilde değineceğim..
    Aslında gerçekçi olmamız gerekirse, sadece Tabata için konuşmamak ve yazmamak gerekli. Çünkü şu anda Gaziantepspor'da tamamen TAKIM OYUNU gerçeği var.. Herkes koşuyor, herkes mücadele ediyor..Nurullah Sağlam, belki de teknik direktörlük yaşamı boyunca bu kadar bol alternatifli ve yetenekli oyuncularla çalışmamıştır.. Ama şu andaki oyun anlayışının mimarı olduğunu da kabul etmemiz gerekir..
    GANDHİ

+ Konuya Yanıt

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz