+ Konuya Yanıt
Sayfa 1/393 1 2 3 11 51 101 ... SonSon
Arama sonucu : 4714 madde; 1 - 12 arası.

Konu: GEREL-Gersan Elektrik

1. Esas GEREL-Gersan Elektrik

GEREL Gersan Elektrik

2. Esas

neden kimse bu hisseye yazmıyor ki?ya dün 6000 civarı toplanıyordu bu hissede sonra seansın son çeyreginde bi tabana gitti anlamsız,,nedenini bilen var mı?hissenin durumu ne hangi grup tutuyor bu hisseyi,,,gerel le ilgili ne biliyorsanız yazarsanız sevinirim

3. Esas

ne olacak ki. yine bir borsa klasiği..... grupta KAVGA çıktı. para bitti iş te bitti. adamların tahtaya alış yazacak parası kalmadı.bunu bilen sadık grup üyeside ben biraz hafifleyim derken TABAN oldu.bütün grubun bitirdi.KENDİNİ DEEE

4. Esas

borsa klasigi varsa bu hissede,,,yarın 2 tavanla kapatır o zaman önce gevşer 5000 nin altına sonra 6000

Question Gerel

P.tesi gunu 5900 tavandan aldik

6. Esas

aynen bende 5900 pazartesi tavandan bakalım başımıza ne iş gelcek

7. Esas

bu hisse bir dergi tarafından önerilmişti sanırım dergi-grup ilişkileri doğmuş sanırım..
    ama oyun bozan biride fena dağıtmış ortalığı anlaşılan hissenin toparlanması bir kaç günü bulur belki..

8. Esas

bu arada sn korhan önerdiğiniz hisseyi almasanız iyi olur.

Question

sn.korhan bende 5950 den aldım hehe.elımızde mı kaldı acaba

10. Esas

arkadaşlar elimizde kalmayacak bekleyin yarın zaten 5600-5700 seviyelerinden bir kapanış olacaktır,+hisseyi en az 1 ay tutmanızı öneriyorum ,,yanılmazsam çok şeyler olacak bu hissede prim anlamında,1 hafta sabır edin belini dorultsun hisse

Arrow

"Gersan Elektrik Magdurlari" derneginin temellerini atiyor olmayalim da

Yarin ki kapanisa gore pozisyonumu degerlendirecegim, yarin dokunmamayi dusunuyorum.

12. Esas

dokunma 1 HAFTA DAHA KALSINNNNN

+ Konuya Yanıt

Başlığa Uygun Etiketler Kullanın. Arşivlemek için doğru etiketlerin kullanılması gerekiyor. Etiketler kesinlikle espri malzemesi yapılmamalı ve anlamsız etiket kullanılmamalı.

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz