+ Konuya Yanıt
Sayfa 1/237 1 2 3 11 51 101 ... SonSon
Arama sonucu : 2837 madde; 1 - 12 arası.

Konu: ASYAB-Bank Asya

Esas ASYAB-Bank Asya

Yeni konu hayırlı olsun.

- Kuralları okumak için buraya tıklayabilirsiniz.
    - Forumumuzda Gündem başlığı haricinde siyasi yazı kabul edilmiyor.
    - Yönetici olarak arkadaş ve red listemin boş olması gerekiyor. Bu nedenle arkadaşlık taleplerini üzülerek boş bırakmak zorundayım.
    - Forum hakkında Sıkça Sorulan Sorularınıza (SSS) cevapları burada bulabilirsiniz.

2. Esas

Anladığım kadarıyla sayfa sayısı çok olan hisselere yeni topic açılmış. Asyamada ilk yorum yazan ben olayım bari. Hayırlı olsun... İnşallah pazarteside yeni ve güzel bir başlangıç yaparız. Herkese bol kazançlar...
    Yaşlanarak değil yaşayarak kemale erilir,
    Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır...

3. Esas

arkadaşlar yeni bölüm hepimize hayırlı olsun
    (bizim her zaman kutlayacak bir şeylerimiz olur)

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyor ama yazmıyordum.
    (Bilgi kirliliği olmasın diye)

Valla ben yok düzeltme olacak, yok kar realizasyonu yapılacak yok city kaçıyor batıyor gibi korkularım yüzünden 1.35 - 1.70 aralığını bağıra bağıra kaçırdım.
    Bu hatayı tekrar yapmamak için satmadan bekliyorum.
    Sonuç itibarıyle asyab ın nereden düştüğü ortada ve herkesin hemfikir olduğu gibi asyab orta ve uzun vadede kazandıracağı kuvvetle ihtimal.
    Beklemek lazım diyorum.

Not: Bu yorumum tabiki ÜSTAT KUPA gibi Kısa vadeler ve kademeler üzerinden kar etmeye çalışan arkadaşlara değil. Onların yorumlarını ve beklentilerini dikkatle takip ediyor ve Allah bol kazançlar versin diyorum.

Saygı ve Selamlar.
    Tek bildiğim, hiç bir şey bilmediğim.

Esas

ben de bi grafik ekleyeyim ozaman

Referandum Tahminim(temenni değil): %54 EVET %46 HAYIR
    AL-sat tav. değildir....

5. Esas

bende niçin konu kapalı diyorum tekrar foruma baştan girdim meğersem eski yazışmalar arşive kaldırılmış KUPA , atın dalağı yağ bağladı , 10 gün dinlendi bir günde koşsun artık yaw...

6. Esas

yoksa bu bizim at hamilemi borets ))) şaka bi tarafa valla hakkaten baya bi dinlendi. inenler indi, binenler bindi. düzeltmesini yaptı, karizmayı çizdirmeden. şimdi artık hareket zamanı yaklaştı bence....

7. Esas

evet 2.5 a hamileyiz, düşük yapmayız inşallah Erken doğum da olabilir haaa

Esas

Alıntı Originally Posted by borets View Post
    bende niçin konu kapalı diyorum tekrar foruma baştan girdim meğersem eski yazışmalar arşive kaldırılmış KUPA , atın dalağı yağ bağladı , 10 gün dinlendi bir günde koşsun artık yaw...
    böyle dinlenmeye can kurban..

sonuçta bitempo tutturmak gerek.. depara kalkıp dalağı yolda bırakmak da var..

bu ne tekstil ne garan..arada bişi işte

1.82 halen güzel çalışıyo..
    Referandum Tahminim(temenni değil): %54 EVET %46 HAYIR
    AL-sat tav. değildir....

Esas

PGÇ ve trend fena değil....Endekse bakıyoruz.....Dönerse ne ala endeks üzeri getiri olabilir ya tersi olursa, yatay trend alçalan banda girebilir.......

İlk ihtimal sanki daha ağı basıyor.......

Bu arada yeni sayfamız hayırlı olsun...........
    Mala mülke mağrur olma, deme var mı ben gibi….
    Bir muhalif rüzgar eser, savurur harman gibi….

10. Esas

borets asya güzel başladı güne 1,90 ne dersin...

11. Esas

sayın kupanın yapıştırdıgı grafıkte de gorundugu gibi benim de daha once bahsettıgım 1,8 yukselen kanaldakı trend destegi...altına sarksa da ustunde kapanış yapmayı basardı şimdilik..bu durumda 1,72 daha guclu bı destek olarak goruyorum..beklentim asyanın bı yatay banda girmesi...bu yukseliş için saglıklı olacaktır..grafıktede bolınger bantta yataya girecegi gorunuyor..yeni dalga bi çıkış için saglıklı olacaktır.. beklentım bı sure 1,72 - 1,95 bandında yatay hareket...ımkb içinde yatay olmasını beklıyorum...tabii tum bunlar beklenti...karar para babalarınındır..
    sevmek yürek işidir tıpkı ölmek gibi....

12. Esas

bu arada alakası olmayacak ama arkadaşlardan kozaa yı takıp etmelerini tavsıye edıyorum..potansıyel bı hısse..sadece dıkkat cekmek istedım..yatırım yapıp yapmamak sizin kararınız..
    sevmek yürek işidir tıpkı ölmek gibi....

+ Konuya Yanıt

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz