dogrudur sadece yapmaya calistiklari sey piyasayi tutmaya calisiyorlar, yeni birsey yok.....
Bu mantıklı bir değerlendirme mi? Garanti falan çok şişmedi mi? Bankasya nın getirisi bana göre, Garanti den kat kat fazla olabilir, sanki biraz ısmarlama bir rapor gibi.
dogrudur sadece yapmaya calistiklari sey piyasayi tutmaya calisiyorlar, yeni birsey yok.....
helal olsun bizim bankalara ki dax -2 yi geçtiği bi gün artıdalar
asyayı ise asağı salmıyorlar.. kademeye koyulan malları uçuruyorlar..
1,85e yazdım ben de belki öğleden sonra asağı salarlar die ama vermediler bakalım.. gelirse yok demem
sen ne anlarsın fizikten de kimyadan
sıpa geldin eşşek gidecen dünyadan :D
AL-sat tav. değildir....
Faizler düşeceği beklentisi ilemi bankalar düşmüyor ve hatta artıda, yoksa bankaların biraz hızlı düşmesi lazımdı. Bu şartlarda; endex 36 bini kırmadan Asya sanki 2 yi zor geçecek gibi. Son günlerde gayet iyi hareket ediyor aslında, bakalım trenddeki soluğu nereye kadar yetecek?
işc için yapıkredi yatırımın yorumu...endekse direk etki eden kağıtlardan oldugu için burya koydum..imkb için bi fikir olabilir...
sevmek yürek işidir tıpkı ölmek gibi....
ASYAB icin ikili tepe olusumunu dikkatle takip etmek gerekir........1,98 en onemli direnc bu seviyelerden donus tekrar bir dip arayisina suruklenecek demektir.
Belki acele ediyoruz ama, borsa yukarı gitmeye gönülsüz, aşağı gelmeye de pek gönlü yok gibi, 36 bin- 32 bin arasında daralan bolinger bandı görüşüme ne dersiniz? Bir süre yatay hareket, sonra belki USD bazında yükseliş trendine başlayabilir, ve 40 bini deneyebilir, kötü senaryo ise 28 bin![]()
Piayadaki trent donusumleri o kadar karmasik halke geldiki kisa vadeli rakamlarla konusmak cok zor fakat temmuz sonlarina kadar piyasanin bir dip arayisi yapacagi ve durlmanin orta noktasi olarak 32 binli seviyeler gorunuyor, Ozel olara kbugun icin konusmak gerkeirse Politik bazi durmlar olmasina karsin dis piyasalrin kar relizasyonu yasiyor olmasi ve IMKB de bu aralar sert dudusler beklenirken piyasanin yukar icikmayacalismasini anlmlandirmis degilim. onedenle AMMAN DIKKAT DERIM....
Piyasaya bakıyorum, endex dışardaki olumsuz havaya rağmen pek düşmedi, sanırım daralan bolinger bandı fikrimi ciddi düşünmek gerek, doğru çıkması için en fazla 35500 lerden dönmesi lazım.
fırtına öncesi sessizlik![]()