lme de günlük bakır fiyatlarını ve sarkuysanın yurtdışı borsalarındaki denklerinin performansını paylaşırsak sevinirim.
2007 sonlarindan bi alintidir."bu firsattan nasil faydalanabiliriz.olumlu olumsuz tum beklentileri tartisalim,sonunda kazanan biz olalim.CIMENTO geliyorum
dedi kacirdik,DEMIR CELIK geldim dedi kacirdik,GUBRE ninde ayak sesleri duyulmaya basladi,umariz kacirmayiz ve umariz kacirilmayacak bir seydir."
bu alintiyi yaptigim "gubre altin cagina giriyor "basligindan aylar sonra borsada ki uc gubre temsilcisi buyuk bir cikisa basladi .faydalanan oldu umarim.simdi bakir sektoru bana gubre sektorunun baslangic hareketlerini cagristirdi.borsadaki temsilci sarkuysanin muthis cirosu cok iyi esas faliyet kari fakat berbat bir net kar var ortada.borsa disi bir iki temsilciye baktigimizda cirolariyla 1milyar tl sinirini asmislar.inceleyelim tartisalim yeni bir gubre fab bulmak umidiyle .
lme de günlük bakır fiyatlarını ve sarkuysanın yurtdışı borsalarındaki denklerinin performansını paylaşırsak sevinirim.
Last edited by firatkaya; 14-11-2009 at 20:51.
baykuş
bakir su an itibariyle %4.93 artida bir gunde bu kadar buyuk sicrama yapmismiydi bilen varmi yada bendeki veri dogrumu matriks 20.58saat 3.108 usd/lb prim % 4.93
.Al Sat tavsiyesi degildir. HAKKIN TOPRAĞINDA MÜLKÜM VAR DEME.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME.GÜÇLÜ KUVVETLİYİM, MEVKİM VAR DEME.
ADAMI SIRT ÜSTE YERE VURAN VAR .KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR
bakır,demir ve çelik firmalarına ilginin artması gerekli...
1-)yorumlarımı açtıgım blogdan kesintisiz takip edebilirsiniz...
2-)lütfen özelden soru sormayın,vaktim olmuyor cevaplamaya ,üzülüyorum...
matriksteki veriye gore bakir 21.30 itibariyle 3.105 usd/lb ile %4.85 gunluk prim yapmis gozukuyor.
.Al Sat tavsiyesi degildir. HAKKIN TOPRAĞINDA MÜLKÜM VAR DEME.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME.GÜÇLÜ KUVVETLİYİM, MEVKİM VAR DEME.
ilgi var aslinda ama oynanan oyunlar yatirimciyi kaciriyor.mesala sarkuysani takip ediyorum elinde 90 trilyonluk bakir stogu olan 125 trilyona borsada islem goren(209 trilyon ozsermaye) 9 aylikta 750 milyon ciro 50 trilyon esas faliyet kari edip 2 trilyon net kar gosteren.hisse gitmiyor yatirimcisi agliyor bu sirada patronlar imkbye haber gonderiyor su kadar aldim .biz ky da seviniyoruz patron aliyor diye halbuki patron toplamaya baslamis ya iste sorun o pahaliya almiyacak tabiki baski baski .deger yatirimcisiyiz diyoruz ama foruma girip lanet okuyanlari gordukce sukunetim bozuluyor ders vermek lazim diyorum oyun oynayanlara ama elden ne gelir.yatirimimizi yapip sirasini beklemekten baska![]()
esas bakırcı sırket prkte bence ona ılgının artması lazım sırket kartında bıle yazıo. ve ıkı gundur de yabncı kurumlar alım yapıo ama bugun dusmesı bıraz sacma oldu bakalım yrn ne olcak
Şu anda parkte nin bazı olumsuz haberleri olmakla beraber(nükleer iptali) daha uygun gibi duruyor.Hem nükleerin olumsuzluğun giderilmesi hemde koza yla hareketinin ayrışmasından dolayı yakında hareket oılabileceği kanısındayım.
LÜTFEN ! YAZDIKLARIMIZI KENDİMİZDE OKUYALIM ,SÖYLEDİKLERİMİZİ ÖNCE BİZ DUYALIM.
sarkuysanın da bina satışı gibi olumlu haberleri var.Aslında ikisindende bulundurmak daha mantıklı gibi
LÜTFEN ! YAZDIKLARIMIZI KENDİMİZDE OKUYALIM ,SÖYLEDİKLERİMİZİ ÖNCE BİZ DUYALIM.
euroline 10:54
96* BAZ METALLER: LME METALLERI ASYA'DA GENELDE YUKSELDI, BAKIR 2009 ZIRVESI YAPTI