Yarın sabah 3,45 üstüne atıp geri gelebilir.Kimseyi yönlendirmek istemem ama Goldman haberide 25 inden sonra düşer diye bekliyorum.Yeni maliyetlenmek isteyenler için ise en iyi alış fırsatını Cuma kapanışa 1 saat kala verir.Kalın sağlıcakla
|
|
|
|
Dikkatli olmak lazım göstergeler aşırı alım ve Stocastik ile CCI uyumsuzluk sinyali veriyor.İşin güzel yanı beklentisi ve MACD ın yukarı kesmesi.Ama dediğim gibi yeni maliyetlenmek isteyenler yarından sonra baksın derim.
Yarın sabah 3,45 üstüne atıp geri gelebilir.Kimseyi yönlendirmek istemem ama Goldman haberide 25 inden sonra düşer diye bekliyorum.Yeni maliyetlenmek isteyenler için ise en iyi alış fırsatını Cuma kapanışa 1 saat kala verir.Kalın sağlıcakla
yine yeşillendi fındık dalları zaten hep yeşildi fındık dalları !!!![]()
tren kalkıyoooooooooooorrrrrrrrr. atlamayan kalmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dayan yafrum Aksen. Sevgilinin tek taş almaya en isteklisinden, sana bir kaç milyon öpücükle tebrik çektim![]()
Hisse ile aram pek yok ama senetle birlikte selilozik tiner harmanlayıp aldıgımda en yükseğe zıplayan kurbağa olurum :)
vay senin bıngıldağını yerim ben yav. borsadaki bu iki günlük %5 lik düşüşe yükselişle cevap verdin ya bugünleri de mi görecektik beee![]()
buralar neki ya
Senet en sonunda sağlıklı bi şekilde toparlanma eğilimi gösteriyor. doların aşırı yükselmesi. 3 çeyrekte seneti 2.50 seviyesine düşürdü. ancak dolara merkezin yaptığı müdahaleler - elektrik zammı ve bedaş devri senetimizi şuan için tutulmaz bir yükseliş trendine soktu. imkb'de bankacılık hisselerinden sonra en güvenli senet enerji senetleridir. zaten hersene olan yabancıların ekimden itibaren piyasaya girmesi bence senetemizdeki bu olumlu havayı devam ettirecek. şuan imkb 55 seviyelerinde endekse paralel ama bedaş için olumlu açıklamalarla endeks üzerinde yükseliş bekliyorum.
inşllh güzel günler görecez birileri yamuk yapmazsa..
haber gelene kadar 3.70 dirence bir dayansak haberle birlikte o zaman kimse tutamaz da hadi hayırlısı![]()
Kap : Aksa enerjı uretım a.s. / aksen [] ozel durum acıklaması (guncelleme) 24.10.2011 14:01:38
kap : Aksa enerjı uretım a.s. / aksen [] ozel durum acıklaması (guncelleme) 24.10.2011 14:01:38
ozel durum acıklaması (guncelleme)
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortaklıgın adresı : Gulbahar caddesı 1.sokak guneslı ıstanbul
telefon ve faks no. : T: +90 212 478 66 66 f: +90 212 657 55 16
ortaklıgın yatırımcı/pay sahıplerı ıle ılıskıler bırımının telefon ve faks no.su : T: +90 212 478 66 78 f: +90 212 655 61 25
orjınal acıklamanın tarıhı : 04.04.2011, 05.04.2011
yapılan acıklama ertelenmıs bır acıklama mı? : Hayır
ozet bılgı : Ayvacık (ayres) ruzgar enerjı santralı'nın devreye alınması
---------------------------------------------------------------------------------------------
acıklanacak ozel durum/durumlar:
Sırketımızın %99 oranında sahıbı oldugu ayres ayvacık ruzgar enerjısınden elektrık uretım lımıted sırketı'nın (ayres) 5mw gucundekı ruzgar santralı tıcarı ısletmeye alınmıstır. Boylece, sırketımızın operasyonel kurulu gucu 1,982mw'a ulasmıstır.
Kamuoyuna saygıyla duyururuz.
bu haberın kap 'ın sıtesındekı orjınal halı ve eklı dosyalarını gorebılmek ıcın asagıdakı lınk'ı tıklayınız!
http://www.kap.gov.tr/yay/bıldırım/b...aspx?ıd=172462
Yer İmleri