Sayfa 130/152 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon
Arama sonucu : 1823 madde; 1,549 - 1,560 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret A.Ş.

Esas

Alıntı Originally Posted by cagdas17 Yazıyı Oku
    Avgyo ile karşılaştırmayın orada operasyon oldu ciddi mal yedirme vardı burada psikolojik harekat var... Daha düşmez demiyorum düşebilir, benim için uygun alım yerleri buralar düşerse kademeli alıma devam...

almayın kesınlıkle ben de demıyorum... Kesınlıkle haklısın buralar cok uygun alım ıcın... Sadece cok dıkkatlı olmakta fayda var... Artı kapatamıyorlar tahtayı... Bırakın 3 gun artıyı 1 gun bıle yapamadılar... Ama fıyat olarak buraları destek yapmaya calısılacak gıbı gorunuyor... Umarım herkes ıcın ıyı seyler olur... Ytd

2. Esas

Buralara gelmesi haberlerle oldu, yani şu son gözaltılarla hisseyi gene düşürdüler, gözaltına alınanlar serbest kaldı hisse doğru düzgün tepki vermedi, şimdi soruyorum şirketti daha kötü günler beklese bundan dolayı bu haber kullanılıp 3-5 tavan yaptırılıp milletin kucağına verilemez miydi, bunlar ütpya da, fener de olmadı mı? ama yapmadılar... neden diyorum birtek şey geliyor aklıma bıktırıp aşağılardan toplayacaklar ama galipli ama galipsiz, şu an bu seviyeler bu hisse için düşük, daha düşük yerlere de gelebilir çok önemli değil, tekrar çıkacağına inanıyorum ama ne zaman orası muamma... Birde kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama şu borsagundem.com da ne ima edilirse tersi oluyor... info, eukyo, samat ya ne dedilerse ne ima ettilerse tersi oldu, şimdide boy boy galip öztürk haberleri, insan huylanıyor arkadaş...

3. Esas

kısa vadede galip agasiz işi zor ama galibin biletini kesebilirlerse ozaman onlarda yeni bir plan gelistireceklerdir en azindna hacimli bir duşüş olmadi avrasya olsun bu olsun mepet olsun gun gelir yine ucururlar ama ne zman bekleyip gormek lazim ....

4. Esas

Alıntı Originally Posted by olgunus Yazıyı Oku
    kısa vadede galip agasiz işi zor ama galibin biletini kesebilirlerse ozaman onlarda yeni bir plan gelistireceklerdir en azindna hacimli bir duşüş olmadi avrasya olsun bu olsun mepet olsun gun gelir yine ucururlar ama ne zman bekleyip gormek lazim ....
    avrasya, mepet için bişey diyemem çokda uçuracaklarını sanmıyorum, hisseleri dağıttılar operasyon oldu bir kaç tavan yaparsa ne ala, ama vangd ve avtur farklı özellikle avturu 2013 yılında iyi takip etmek lazım... Bu iki hisse hala toplu dağılmadı düşerkende işlem hacmi çok düşüktü.... Hadi hayırlısı...

5. Esas

çift dipmi oldu sankim artık tepki bekleriz ...1.51 hızlı geçilip minimum 1.93 e kadar tepki oluşabilir.tabi bu normal süreçte galip falan çıkarsa o başka...

6. Esas

Alıntı Originally Posted by tren is frend Yazıyı Oku
    çift dipmi oldu sankim artık tepki bekleriz ...1.51 hızlı geçilip minimum 1.93 e kadar tepki oluşabilir.tabi bu normal süreçte galip falan çıkarsa o başka...
    metrodan alıntı yapıyorum
    metro tarihi dip 0.55 az kaldı

avgyo suan 1yıllık dıbınde

vangd 1 yıllık dip 1.38 bir türlü görülmedi

sonuc bir süre daha buraları kullanacaklardır
    amac mal toplamaksa bu senoryomus dogrudur

zaten mal vermek olsaydı niyet maliyetler yuksek oldugundan 2 lerin ustunde tutarlar ve oradan veririlerdi ( bir iki tavana herkes atlardı ne oluyor diye)

su bir gercek bizim gibi yatırımcıların gelişmelerden anında haberdar olmamız zor

herşey gerçekleşir biz ondan sonra ...

bekleyip görecegiz.. herkesin zararı büyük sabır diliyorum...
    Yazılarımın hiç biri Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Esas

Olu topragını bı atamadı uzerınden... Gıt gel bıle yapmıyor... Mahkeme, durusma gunu hakkında bılgısı olan varmı

Esas

Uzuın zamandan berı ilk defa artı kapattı... Artı kapanıs sonrası ılk ıs gunu. devamı gelır umarım...

Esas

derinlik var mı

Esas

1 gun artı kapattı ya şom agzımı actım... 1,40 stop los kullanılırsa vay halımıze... Ben dıyeyım 1 tl siz deyın 0,50 ... Delık gıttıkce buyuyor... Umarım metro bır posta daha satıs yapmaz 1,70 de oldugu gıbı... Isın ıcınden cıkamayız o zaman... Hepımıze bol sabır... Aydın Dogan ın bıle tutuklanacagı kulıslerde konusuluyor kı ... Tuz bıber olur

11. Esas

Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    1 gun artı kapattı ya şom agzımı actım... 1,40 stop los kullanılırsa vay halımıze... Ben dıyeyım 1 tl siz deyın 0,50 ... Delık gıttıkce buyuyor... Umarım metro bır posta daha satıs yapmaz 1,70 de oldugu gıbı... Isın ıcınden cıkamayız o zaman... Hepımıze bol sabır... Aydın Dogan ın bıle tutuklanacagı kulıslerde konusuluyor kı ... Tuz bıber olur
    1.40 stop loss kırıldı maalesef.şu an 1.36.

Esas

Yeni hafta ama yeni umut diyemiyorum.... Olum sessizligi... Y.t.d.

Sayfa 130/152 İlkİlk ... 3080120128129130131132140 ... SonSon

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •