+ Konuya Yanıt
Sayfa 3/137
İlkİlk 1 2 3 4 5 13 53 103 ... SonSon
Arama sonucu : 1636 madde; 25 - 36 arası.

Konu: İnternetteki En İlginç Siteler

1.  Alıntı Originally Posted by Red Kit
    hoş yapmışlar
    Bir insanda kızdığınız ya da ayıpladığınız, hatta, sevdiğiniz her şey aynıyla sizde de mevcuttur... Yoksa aynayla mı deseydim...

2.  Alıntı Originally Posted by Sarıvadi
    Microsoftun gizli hizmetlerinden birisi olan Encarta ansiklopedisini en güncel haliyle MSN ninizde görebilirsiniz.Devamlı canlı hazır destek

Aklınıza takılan her türden soruyu derli toplu bir kaynaktan elde
    edebileceginiz gibi her konuyu en güncel şekliyle ekrana getiriyor.

İşin eğlenceli yani ise arkadaşınızla msn den konusur gibi hissediyorsunuz. Canlı olan ve arada espri bile yapabilen bir sözlük - ansiklopedi için yapacağınız şey çok basit msn den "kişi ekle"ye giriyorsunuz

encarta@conversagent.com

Ve Encarta bütün sorularınızı cevaplamak icin artık listenizde.. Sorun sorabildiginizi... tabi ingilizce olarak

Örneğin "Who invented aeroplane?" gibi bir soru........
    Ya da "where is Ankara" derseniz size haritada yerini tam olarak gösterir.

İyi eğlenceler,

pekii sayın sarıvaadi, siz bu msn adresini verdiniz ama türk erkeei boş durur mu(hem de internet kafelerde öörendii ingilizcesiyle biraz aani karar verdim ama maksat bi tebessüm en azından)

errrkek....:
    hello baby (meraba bebeğim)

Encarta® Instant Answers:
    Hello errrkek....

Want to chat? Please type a request.
    errrkek....:
    where are you from? (nerelisin?)

I live in a clean room at a high-tech hosting facility in California. I can't show you the results since you don't have the Encarta application open. Type "Invite me" to open it.
    errrkek....:
    I can invite you but isnt it a little quick (daavet ederim tabi ki ama biraz hızlı olmadı mı?(Allaaaah, karıya bak... arayıp da bulamadıımız şey...))

Let's see what Encarta can tell us. =>
    I can't show you the results since you don't have the Encarta application open. Type "Invite me" to open it.
    errrkek....:
    because we have just met(çünkü daa yeni tanıştık ya hani)

Because we have met? Is that why?
    errrkek....:
    you are so sexy(çok seksiisin)

It's interesting that you say I'm sexy.
    errrkek....:
    you show but you don't give, I understand(gösterip vermiyosun, annadım ben seni....)

I'm not sure I understood you correctly. Let's try an Encarta search. =>
    I can't show you the results since you don't have the Encarta application open. Type "Invite me" to open it.
    errrkek....:
    my parents are at home; when I send them I'll sure invite you to my place(yaa taam, daavet edicez de pedergil evde, yollayınca aanında çaarıcam seni eve)

Hmmm, that's something I can't find an answer for in the encyclopedia.

I'm sure you've heard about Uzbekistan... but do you know where it is? Just ask me and I'll show it to you on a map.
    errrkek....:
    I see(ha şindi annadım niye aynı şeyi tekraar edip duruyo bu)

Cool.
    errrkek....:
    I guess you are not alone out there,can't speak directly(heralde yannız deyilsin, raat konuşamıyosun..)

Unfortunately I don't think I can answer this, even with the help of a good encyclopedia.

What is the country with the largest area? If you don't know, just ask me!
    errrkek....:
    your brother there?(aabin mi yanında?)

I'm afraid I won't be able to find anything about this in the encyclopedia.

Type "?" any time for examples of questions I can answer.
    errrkek....:
    whatever, I love you and you'll be mine sooner or later(neyse, taam.. bak bebeğim, seni seviyorum.. ya benimsin ya topraaın)

I love you, errrkek....
    errrkek....:
    I kiss you(öpüyorum alnından, başka yerlerinden de öperim soora...)

Interesting...
    errrkek....:
    see ya(görüşürüz yavrum)

I'll be seeing you later errrkek.... Good talking to you.

(iki dakkada nası baaladım karıyı ama.. gözünüz erkek görsün olum... insanda karizma olucak karizma. ikinci görüşmede üstündeki bütün elbiseler gidicek...)

Not: bu arada, bayaa tecrübeli gibi gözükebilirim bu chat mevzuunda... ama hiç beceremediim bi iştir, inanır mısınız? hakkaten...
    Last edited by selçuk efendi; 20-12-2005 at 23:12.
    Bir insanda kızdığınız ya da ayıpladığınız, hatta, sevdiğiniz her şey aynıyla sizde de mevcuttur... Yoksa aynayla mı deseydim...

3. şımarıklık yapmıyorum dimi,çünkü konu neyle ilgili,ben naapiyom...kızan varsa yapmiim

Hi again, Errrkek! How can I help you?
    Did you know? Built for the 1889 World's Fair, the Eiffel Tower contains approximately 6300 metric tons (7000 tons) of iron and is 300 m (984 ft) high.
    errrkek:
    hello again baby(tekrar meraba güzelim)

Glad to see you again, errrkek! What can I help you with?

Remember, you can always see everything I can do by typing "?"
    errrkek:
    you remember me well, don't you(iy hatırladın beni, di mi)

I never forget a screen name. You're errrkek.
    OK, should we get back to the kind of questions I was designed to answer?
    What is the country with the largest area? If you don't know, just ask me.
    errrkek:
    oh, forget what you know.. let me tell you what you don't know(yav boşver şindi ne bildiini, ben sana bilmediklerini anlatiim)

I'm afraid I won't be able to find anything about this in the encyclopedia.

What does the flag of Brazil look like? Ask me, and I might even play its national anthem too.
    errrkek:
    there are beautiful girls in brazil(evet, brezilya'da büssürü güzel kız var(yav bu kız da çok ukaalaa ha, herşeyi biliyo anasını satiim))

I'm not sure I understood you correctly. Let's try an Encarta search. =>(gördünüz mü lan nası kıskandı, kıskandırmayı bilicen olum, her zaman işe yarar, keh keh keh)

Encarta® Instant Answers sizi Encarta uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti kabul et (Alt+C) veya reddet (Alt+D) istiyor musunuz?

errrkek:
    this place is very crowded(burası biraz kalabalık be gülüm)

Hmm. I'm not sure about that one. Let's try an Encarta search. =>

Encarta® Instant Answers sizi Encarta uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti kabul et (Alt+C) veya reddet (Alt+D) istiyor musunuz?

errrkek:
    understand baby, there are friends of mine here(anlasana be bebeğim, arkadaşlar var burda(yok yav, açiyim kamerayı da siz de görün di mi yavruyu)

Let's try looking in Encarta. =>

Hey, I've been sending you invitations to start the Encarta application but I didn't get any answer!
    Didn't see my invitations? Maybe you are using an old version of MSN Messenger that doesn't support activities.
    Type "What version of MSN Messenger do I need?" for more info, or just "Invite me!" if you want me to send you an invitation.
    errrkek:
    whatever(neyse)

Yes, whatever.
    errrkek:
    my parents aren't home tonight(pedergil bugün yok evde)

I'm sure you've heard about Micronesia... but do you know where it is? Just ask me and I'll show it to you on a map.
    errrkek:
    so can you come to me baby(ee, gelebilcen mi bugün bana)

What?
    errrkek:
    just to see each other in flesh and bones(yav yüzyüze muuabbet daa tatlı olur,kokumuzu duyarız,yakından olur hem, araya bilgisayar girmez)

Let's see what Encarta can tell us. =>
    errrkek:
    don't make laga-luga(yav laga luga yapma işte, gelcen mi, gelmiycen mi)

Don't make Laga Luga? Yes?(laga luga yapmıyorum hayaatım--- evet diyo laaan.. heyoo, geliyo laan)

errrkek:
    ok then(taam ozman)

Okey doke.(taam)

errrkek:
    ı will take you from the park, we will have a drink and a nice conversation(ben seni parkdan alırım, içer güzelleşir, muuabbetin dibine vururuz)

I don't think I know. Maybe Encarta has an answer. =>
    errrkek:
    never mind, come and we will have a good time(takma kafana, güzel vakit geçiricez)

Hmm. I'm not sure about that one. Let's try an Encarta search. =>
    errrkek:
    do you know nuri alço(nuuri alço diye birini tanıyon mu)

Hmm. I'm not sure I know Nuri Alco. sanmıyorum Let's try an Encarta search. =>
    errrkek:
    it's better you don't know(isaabet.. bilmediin daa iy)

I don't think I know. Maybe Encarta has an answer. =>
    errrkek:
    nıhıhahaha
    Whatever.(her neyse)

errrkek:
    I kiss you my darling(öpüyorum aşkım)

Unfortunately I don't think I can answer this, even with the help of a good encyclopedia.

I am very good at math!(matamatikte çok iyyimdir) If you have trouble with quadratic equations, I can help you with them. Type "solve x^2+3x=10" and I'll show you how to do it.
    errrkek:
    ok, I will let you do calculations when ı am kissing your toe(başbarnaanı öperken sen hesap yaparsın o zaman)

If you ever wondered how old Thomas Edison would be today, I can answer that.
    errrkek:
    kiss kiss(muck muck)

xxx to you too.(ben de seni)

(bu iş burda biter, errrkek de bu akşam kızı götürür nazar etmeyin noolur, çalışın sizin de olur.. o kadar ingilizceyi boşuna mı öörendik olm)
    Last edited by selçuk efendi; 21-12-2005 at 17:51.

4. yakalayın bakalım koyunları, yakalayabilirseniz :)

5. choc
    burdaki videolar cok ilginc hele de adamin bacagi kirilisi tuyleri diken diken yapiyor
    http://www.choc.fr/videos/index.php?...=aie&o=&beg=12
    ne tavanlar gordum satmasini bilemedim ,ne dususler gordum almasini bilemedimmmm

6. kendini kötü hissediyosan tıkla
    http://sekonder.pluslive.info/dosya/muhtesem.htm
    .
    ...ıdlaK zA
    .

7. yılbaşında Paris e gidemedim diye üzülme tıkla
    http://framboise781.free.fr/Paris.htm
    .
    ...ıdlaK zA
    .

8. E5 te bir trafik canavarı izlemek isteyenler için
    http://video.google.com/videoplay?do...049967&q=istan
    (biraz geç yükleniyor)
    gördüklerinizi ASLA denemeyin.....
    .
    ...ıdlaK zA
    .

9. Biraz daha sanat, matematik ve uzay...

http://www.mcs.csuhayward.edu/~malek/

10. Her aradığımızı bulabileceğimiz ünlü bir sözlük. Eksi Sözlük...

http://sozluk.sourtimes.org/

+ Konuya Yanıt

Başlığa Uygun Etiketler Kullanın. Arşivlemek için doğru etiketlerin kullanılması gerekiyor. Etiketler kesinlikle espri malzemesi yapılmamalı ve anlamsız etiket kullanılmamalı.

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz