Sayfa 14/601 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 7202 madde; 157 - 168 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif Sınai ve Tic.Yat. A.Ş.

Esas

Alıntı Originally Posted by İKAR Yazıyı Oku
    Sayın Tedricen06
    Şu an bölünse %9900 den bölünecek ÖRNEK: 1 lotunuz varsa yatıracağınız (yatırmanız gereken)99TL ye karşı size 99lot verilecek Toplam 99 + 1= 100 lotunuz olacak. Hisse fiyatıda 218/100=2,18TL den açılacak

Bu fiyatlardan alınmalımı? bu konuda bişey diyemem. Ben şahsen 240 maliyetle beklemedeyim.
    sen yine iyisin burada ne arkadaşlar var 4xx lerden 3xx lerden maliyetle bekleyen.. allah sabır versin demekten başka bir şey gelmiyor elden.

Esas

Alıntı Originally Posted by kaucuk Yazıyı Oku
    Guzel olacak. Ileride, bolunme, serbest marj, likidite daha sonra temettu (4-5 sene icinde) yavru aslanlar buyuyecek daha sayayim mi ?
    Güzel demişsinizde sayın Kaucuk 4-5 yıl bir hissede yatırım yapıp bekleme başarısını gösteren varmı aranızda herhangi bir hissede olabilir?..umarım güzel şeyler olur.

3. Esas

skor tabelası süper
    inşallah yarınki tabelayada yansır..
    Amatörler Nuh'un gemisini, profesyoneller Titanik'i inşa ettiler..

4. Esas

Yarın -%2 (
    Çünkü 2-0

Alıntı Originally Posted by Tuareg Yazıyı Oku
    skor tabelası süper
    inşallah yarınki tabelayada yansır..
    yasal uyarı : buradaki bilgiler bir yatirim tavsiyesi değildir.Oluşabilecek kar/zarar dan sorumlu değilim.

5. Esas

mesela çift tavan yapsa o da yüzde 20 olur..
    20 rakamı da 2&0 ne de olsa...
    ama nerdeeee....
    Amatörler Nuh'un gemisini, profesyoneller Titanik'i inşa ettiler..

Esas

İnşallah yarin hisseye açılışla birlikte çok saldıran olmaz.Biliyosunuz olumlu şeylere çok gelen olunca basıyor.Ama tacir 2.haftaya girdi aldığı 25-30bin lotu hala tutuyordu,demekki bugünler için tutuyormuş.Bu adamların şansları hep yanlarında.Şansları yanlarında olmayıncada güçlerini kullanıyorlar.Hep kazanan onlar.
    Yorumlarım en kısadan daha kısa vadelidir..!

Esas

bence yarın 230 ları tekrar deneyecek sonra yine aynı numaralara devam

Esas

Alıntı Originally Posted by gasp Yazıyı Oku
    bence yarın 230 ları tekrar deneyecek sonra yine aynı numaralara devam
    sezon başından beri aynı senaryo zaten, her galibyet sonrası önce yükselir gibi yap malı boşalt, sonra düşür, zaten çarşamba genel kurul var, mal boşaltacaklarsa, yarın tam fırsatları, bedelli kesinleşince bizi ne bekleyecek bakalım.

Esas

Alıntı Originally Posted by Kaygan Yazıyı Oku
    İnşallah yarin hisseye açılışla birlikte çok saldıran olmaz.Biliyosunuz olumlu şeylere çok gelen olunca basıyor.Ama tacir 2.haftaya girdi aldığı 25-30bin lotu hala tutuyordu,demekki bugünler için tutuyormuş.Bu adamların şansları hep yanlarında.Şansları yanlarında olmayıncada güçlerini kullanıyorlar.Hep kazanan onlar.
    ky araştırmazki gsnin diğer galibiyetlerinde ne olmuş diye, atlar yine yarın, bizim ky sonunu düşünen kahraman olamaz mantığıyla haraket ediyor, yarın 1000lercesi ne daha önce dönen oyunlardan, ne çarşamba günkü genel kuruldan, ne de %9900 bedellliden haberi olmadan atlar yarın, sonra burda nerden bulaştım diye lanet okumaya başlar akşamı

Esas

2 günlüğne netaşa gittim akşam geldim sağ ol spekcimmm

11. Esas

Kulüplere büyük darbe!

Maliye Bakanlığı kulüplerin bütün reklam, TV yayın ve sponsorluk gelirlerinin katma değer vergisini, kulüplere ödeyecek olan kuruluşlardan peşin olarak alacak
    16 Nisan 2012 Pazartesi, 17:02:47

Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 14 Nisan Cumartesi günü yürürlüğe giren yeni vergi düzenlemesi ile kulüplere katma değer vergisi yükü gerçek anlamda yüklenecek.

Yeni düzenlemeye göre 32/8 ve 32/9 nolu maddelerdeki genelge ile artık Maliye Bakanlığı kulüplerin bütün reklam, tv yayın ve sponsorluk gelirlerininin katma değer vergisini, kulüplere ödeyecek olan kuruluşlardan peşin alacak. Düzenlemeye göre yüzde 18'lik KDV vergisinin yüzde 16'sını devlet peşin olarak, kulüplerle anlaşmalı olan kuruluştan alacak. %16'lık KDV geliri otomatik olarak kaydedilmiş olacak.

Geçmişteki uygulamaya göre kulüpler anlaşma içinde oldukları ticari kuruluştan KDV'yi de peşin alıyor, zarar ettiklerini belgeleyerek bu vergi dilimini devlete ödemiyorlardı.

Türkiye'deki kulüplerin tamamına yakını büyük borç yükü ile kıvranırken, Maliye Bakanlığı'nın bu düzenlemesi kulüpleri daha da çıkmaza sürükleyecek. UEFA kriterlerinin 2014 yılında (2013-2014 sezonu itibariyle) devreye gireceği tarih yaklaşırken, kulüplerin bu sorunun altından nasıl kalkacakları da meçhul görünüyor.

DHA

Bence 2-0 çok iyi bir avantaj ama şampiyonluğun bizi çokta etkileyeceğini sanmıyorum sebebi derinleşen küresel krizin piyasaları sarsması ve galatasarayda bir sürü belirsizlik durumunun hakim olması sermaye arttırımı bunların başında geliyor.Bu şampiyonluk yarışı geçen seneki aynı ortamda yaşanıyor olsa idi vede sermaye arttırımı belirsizliği olmasa idi tekrardan rekorlar test edilebilirdi.Birde avrupada derinleşen kriz beni dahada korkutmakta özellikle çoğu avrupa ülkesinin borç miktarının gsyh'dan daha fazla olması hatta 3 4 e katlayan borçlu ülkelerin olması krizin ne kadar yıkıcı olabileceğini gösteriyor. Ekonomik krizin birde siyasi tarafı varki o dahada kötü ülkeler ekonomilerindeki felaketi arap baharı iran , suriye gerginliği , amerikanın yanında olanlar ve karşısında olanlar ( çin-rusya-iran - diğerleri)Tatbikatlar gövde gösterileri vs. vs. vs. Demek istediğim ekonomik felaketi bir savaş felaketiyle örtmeye çalışmaları.

Galatasarayımıza gelince tek beklentim mali yapıdan atacağı adımlar bedelli sermayenin ne kadar yumuşatılacağı yada + bedelsiz beklentisi inş. her ne kadar 800 k lot satan bir şirketten çok fazla bir beklenti içine girilemeyeceğini düşünsemde süpriz yapma ihtimalini bekleyeceğim genel kurul + 1 hafta daha burada beklerim şampiyonluğu beklemem.İnş. burada zararda olan arkadaşlar zararlarını çıkartır burayıda netaş topiği gibi bayram yaparken görürüz.Elimizde hisse olsada olmasada sevincinizi paylaşırız.Herkese bol kazançlar

y.t.d.

12. Esas Tahsisli sermaye artışı hissemize nasıl yansır

Alıntı Originally Posted by Lunar Soul Yazıyı Oku
    Size bu borsayı harbiden kim öğretti.onca yıllık borsacıyım dersiniz yolladığınız grafiklerde hayır yok.bana bir açıklarmısınız tahsisli artırım ile yatırımcı nasıl üzülmemiş olacakmış?yoksa sizde buralarda primli bedelli sermaye artırımı ile tahsisliyi aynı sananlardanmısınız?Bir de millete 4-5 yıllık akıllar veriyorsunuz.2 senedir bu hisse de olanlara ne olmuş.bir tutturmuşsunuz borsa da uzun vade kazanılir falan filan.bu çok doğru ama sizin gibiler için değil o profosyonel olanlar için.sapla samanı ayırt edebilenler için geçerli o kural.bir de buralarda ahkam kesmiyormusunuz vallahi pes yani.bana yazsanıza gsrayın 5 yıl beklenmesi gereken ne projesi var somut olarak.her sene temettüsü bedelsizi var da biz mi bilmiyoruz.sakın sizde aysal başkanın bilançoya 2030 yılına kadar gelirleri koyması gibi bişey yazmayın.yazın da bilelim biz de öğrenelim.Allah nasip ederse zamanı geldiğinde şu hissede 1 dakka durmam.aklı olan da böyle hisselere bulaşmasın.ha canınız eğer kumar oynamak istiyorsa evt işte o zaman çok doğru yere geldiniz.Spor hisselerinin alayı 5 para etmez hisselerdir.fiyat hareketleri de manipülasyondan ya da spekulasyondan öteye geçmez.özellikle borsayı çok bilmeyenler bu yazıyı dikkatle okusun.Sakın ola ki burada yazan yazılara göre geleceğinize ipotek koymayın.burada yazı yazanların bir çoğu ya fanatik ya da borsa gerçeklerini analiz etmekten uzak kişiler.bişey yazmayacaktım ama yine dayanamadım onca yazılan saçmalıkları okuyunca.

not: Bir de buralarda değişik nickli aynı kişiler temcit pilavı gibi aynı yanlış şeyleri yazmakta o kadar bariz belliler ki haberleri yok.

not2:benimle tartışacaksanız bazı şeyleri çok iyi düşünün ben buralardaki bir çoğuna benzemem.ben hayatımda henüz 50 günlük ortalama 200 günlük ortalamayı aşağıdan yukarıya kesemeden 2-3 senelik analizden bahseden bir analist görmedim.bir de lütfen eleştirilerimi kişisel olarak algılamayın.belki kişisel olarak bir meleksiniz dışarıda ama borsa bilginiz bir fecaat sayın Kauçuk.Ya da birinden akıl alıyorsanız onunkiler.Son olarak hisse en son zirvesi olan 260 üzerinde günlük kapanışlar yapmadan yukarı gitmesini düşünmek için ya çok polyannacı olmak lazım.ya da içeriden çok ciddi bilgiler öğrenmiş olmak lazım.Zaten beni herkes bilir elinde hisse olan biri olarak bunu söylüyorum.sonra yanlış anlamlar çıkmasın.ne zararına elimdekileri veririm ne de tek lot gsray hissesi alırım.

Sayın Lunar Soul yanlış anlamazsanız sözlerinize bir yorumda ben eklemek istiyorum.

Gs yatırımcısı için tahsisli semaye arttırımı yapılırsa olumlu ve olumsuz ne etkisi olur bildiğim kadarı ile yazmak istiyorum yanlışım varsa düzeltin.

Olumlu

Hisse değeri aşağılara çekilmez ise ucuza hisse veremezler.Hisse fiyat hesaplamasını araştıran arkadaşlar bulur.

200 tl ve üstü yapılabilecek bir tahsisli sermaye artışı hissemize olumlu yansıyacağını düşünüyorum.Fazla bir lot satamayacağını

düşünürsek 1 milyon lot satmış olsa 250 tl den 250 milyon eder çok iyi bir fiyat kimse üzülmeden 250 milyon sermayeye kavuşmuş

oluruz.Artı birde satışlara 1 yıl satış yapamaz veya o tarz bir madde eklenirse işte yönetim yatırımcısını koruyor diyebiliriz.

olumsuz

Yukarıda bahsetmiş olduğum pembe tabloyu hiç bir şirket yapamaz o kadar parayı 200 ve üstü tahsisli için kimsenin vereceğini

sanmıyorum şu ortamda 1 yıl bekleme gibi bir riske kimsenin gireceğinide sanmıyorum.

Eğer olurda tahsisli yaparsa bu şirket fiyatın çok daha aşağılarda olacağını düşünüyorum çünkü yatırımcı bulamaz o fiyatlara.

Eğer gerçekten tahsisli yapacak ve hisse başı örn: 140tl istiyor. Hisseyi bu fiyattan satabilmesi için borsada işlem gören hisse

fiyatının 140 a yakın bir yerlerde olması gerektiğinden (kayıt +-10) Yatırımcı ciddi zararlar edebilir.Vede tahsisli sonrası belirli süre

satamaz maddesinin olmaması yine hisse üzerinde baskı kuracağından gs yatırımcısı yine ciddi zararlarla karşı karşıya olacaktır.

Bana sorarsanız %9900 bedelli bile açıklanabilecek tahsisli sermaye artışından daha hayırlıdır.Ben örnek verirken bile

yapılabilecek tahsisli için 140 tl örneğini verdim daha düşük bir tahsisli düşünmek bile istemiyorum.

Tahsisli olacağını sanmıyorum amacım burada olumsuzluk yaymak değil sadece bilgi paylaşmaktır.Lütfen yanlış bir bilgi var ise düzeltiniz.

Bu kadar beklentili şu günlerde şampiyonluğumuzun tadını çıkartmak dileğiyle.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez nacizane kendi görüşümdür...

Sayfa 14/601 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •