+ Konuya Yanıt
Sayfa 1/2 1 2 SonSon
Arama sonucu : 21 madde; 1 - 12 arası.

Konu: TV alacağım acil yardım lütfen!!

Esas TV alacağım acil yardım lütfen!!

LCD, DLP veya plazma tv almayı düşünüyordum, fiyatlar düşsün kalite de yükselsin diye uzun müddet izlemede kaldım, bu ara bildiğiniz gibi dövizdeki artış yüzünden fiyatlar yükseldi. Piyasada karışıklık oldu.
    Oğlum da dünya kupasını izlemek için tv istiyor, tabii anneyi de yanına almış,
    iyice köşeye sıkıştım.
    Yarın çıkıp almayı düşünüyorum.
    Burada ilk gözüme çarpanlar Samsung ve Philipsin LCD modelleri.
    Harcamayı düşündüğüm miktar 2000-3000 YTL arası , bu taksitle alınacak tabii.
    Bu konuda fikri olan forum arkadaşlarımız yardımcı olursa çok sevinirim. Herbirinin artıları eksileri nelerdir?
    İlginiz için şimdiden teşekkürler..

Duhül
    Jan 2004
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    11,167
    Blog Yazıları
    15

Esas

plazma demode oldu...kesinlikle lcd...

samsung iyidir...o fiyata en iyidir diyebilirim...

ama bu işin babası sony tabiki...
    1-)yorumlarımı açtıgım blogdan kesintisiz takip edebilirsiniz...

2-)lütfen özelden soru sormayın,vaktim olmuyor cevaplamaya ,üzülüyorum...

Esas

Alıntı Originally Posted by KARAHAN
    plazma demode oldu...kesinlikle lcd...

samsung iyidir...o fiyata en iyidir diyebilirim...

ama bu işin babası sony tabiki...
    ilginiz için teşekkürler sevgili Karahan. Sonny muhakkak ki en iyisi de otomobilde Mercedes sahibi olmak gibi bir şey, tabii fiyat olarak epeyce pahalı, bir de verilen paraya oranla daha borcu bitmeden demode olma olasılığı var.
    Tabii ekonomik gücümüzü de epeyce aşıyor.

4. Esas

Bizim Milletimiz böyledir;
    yaz geldimi araba alır,
    Dünya Kupası başladımı televizyon.
    www.trakyaisrehberi.net TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM.BİR GÜN GELECEK DÜNYA TÜRK OLACAK.
    BENİM İÇİN NE DİLİYORSANIZ ALLAH SİZE KAT KAT FAZLASINI VERSİN.(Al-Sat Demiyorum)

Duhül
    Jan 2004
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    11,167
    Blog Yazıları
    15

Esas

alsın tabi sn. trakyalı...para harcamak içindir...birdaha mı gelecegiz dünyaya...kazan ve ye...gerisi hikaye...benim 8 tane arabam var...bu dönüşü yakalarsam bir tane daha alacagım...zevk...kazanıyorum..vergimi ödüyorum ve harcıyorum...allah kimseyi para bekçisi yapmasın...çevremde var birkaç kişi...adamda 100 milyo n para var...1 liranın hesabında...çorabı delik...pess diyorum kırk saat bana martaval anlatıyor...neyse...

samsung o zaman sn.veni...

6. Esas

Kışın alacaktınız şimdi herşey uçtu.
    Al bir tane ucuz büyük ekran tv. izle maçları bozulursada acımazsın...
    www.trakyaisrehberi.net TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM.BİR GÜN GELECEK DÜNYA TÜRK OLACAK.
    BENİM İÇİN NE DİLİYORSANIZ ALLAH SİZE KAT KAT FAZLASINI VERSİN.(Al-Sat Demiyorum)

Esas

Alıntı Originally Posted by trakyalı
    Bizim Milletimiz böyledir;
    yaz geldimi araba alır,
    Dünya Kupası başladımı televizyon.
    Doğrusunu isterseniz bu işin dünya kupasıyla çakışmasını hiç istemedim. Evdeki emektar tv 16. yılını doldurdu, yenilenmesi gerekiyor, almak gerekiyordu, böylesi bir yatırım için en az 10 yılımızı ipotek ediyoruz.
    Bu durumda kılı kırk yarmak hesabımızı iyi yapmak zorunda kalıyoruz. Zaman belki ters ama dediğim gibi bu işi bu ara yapmak zorunda kaldım.

Esas

alsın tabi sn. trakyalı...para harcamak içindir...birdaha mı gelecegiz dünyaya...kazan ve ye...gerisi hikaye...benim 8 tane arabam var...bu dönüşü yakalarsam bir tane daha alacagım...zevk...kazanıyorum..vergimi ödüyorum ve harcıyorum...allah kimseyi para bekçisi yapmasın...çevremde var birkaç kişi...adamda 100 milyo n para var...1 liranın hesabında...çorabı delik...pess diyorum kırk saat bana martaval anlatıyor...neyse...

Samsung'un hangi modelini önerirsiniz fiyatı ne kadar?

Duhül
    Jan 2004
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    11,167
    Blog Yazıları
    15

Esas

o kadar deri n bilgi m yok...yalnız teknosalarda uygun fiyat ve vade imkanı mevcut..ve bu marka orada var...siyah renk...

10. Esas

Var diye savurmamak lazım.
    Bir dilim kuru ekmeği bulamayanlar da var.
    Neydim, ne oldum demek yerine ne olacağım demek lazım.
    Memlekette komşumuz ben liseye giderken çok zengindi.
    Lokantaları vardı her gün etli yemekler lokantadan gelir paraya para demezlerdi.
    Babam rahmetli de sahil kasabasında lokanta çalıştırır ama o komşumuz gibi içki satmazdı.Beş çocuğunu zar zor okuttu rahmetliler ve biz beş (bir ablam harişç) kardeş okuduk meslek sahibi olduk.Her birimizin Allaha şükür gelir durumu iyi.Ablamların çocuklarıda meslek sahibi oldu.Benim kızlarım da kolejde okuyorlar.
    Geçenlerde ablam aradı telefonla.O zengin komşumuz şu anda elektrik parasını dahi ödeyemiyormuş.
    Anlatmak istediğim lükse çabuk alışılır.Para çabuk harcanır ama zor kazanılır.Nereden nereye geldi konu kusura bakmayın artık.
    Saygı ve sevgilerimle...

Esas

Alıntı Originally Posted by trakyalı
    Kışın alacaktınız şimdi herşey uçtu.
    Al bir tane ucuz büyük ekran tv. izle maçları bozulursada acımazsın...
    Sonny'in büyük ekran tüplü modelleri 1500 YTL civarında üstelik oturmuş bir teknoloji, görüntüsü de LCD ve plazmaya göre çok daha iyi ama tüplü olduğu için çok alan kaplıyor. Bu durumda tablo gibi LCD ve plazma tv ler dururken artık tüplü tv almak istemiyorum.
    Sevgili Karahan Teknosaya sık sık bakıyordum taksit seçenekleri de iyi, yarın oraya tekrar bakacağım, ayrıca Ankara Migrosta Samsung'un satış mağazası var oraya da uğrayacağım.

Esas

Sonuna kadar izindeyiz..

+ Konuya Yanıt

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz