Sayın Şef'in işaret ettiği yerler bence önemli.

Ben de davayı basından okumuştum, ama izahnamede kazanılıdı ve üst mahkemeye taşındı diye gördüm sanki. Dolayısıyla şirketin haklı olduğunu anlıyorum.

Özelleştirme fiyatını referans almalı mıyız ondan emin olamıyorum. 2003-2004 gibi özelleşen bir şirket. o günkü 24 milyon doları faiz koysaydım yıllık %4'den bugünkü 50 milyon dolara karşılık gelir. Basına yansıyan şeylerden 60 milyon dolar yatırım yaptık deniyor ki bunu da otomasyon yanında, pancar işleme kapasitesi özelleştiğinde 1800 ton iken şimdi 3600 tona çıkarmak içinmiş. Yani aslında iki katı kapasitesi olan daha modern bir şirket için 100 küsür milyon dolar matematik olarak beni bozmuyor Çok mu acemi bakıyorum bilmiyorum ama?

son olarak şirketi büyütmek amacı yok demişsiniz ama ben fiyat tespit raporunda C şekeri yatırımından bahsettiklerini görüyorum. Şirketi 2 katından fazla büyütecek bir proje sanırım. Bunun için de şirketin nakdi var ve sermaye ihtiyacı yok anladığım. O yüzden şirketin kendi kaynaklarıyla finanse edilecek bir projesi var diye anladım, yanılıyor muyum?

hürmetler..