Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1249581



Şirketimiz Yönetim Kurulu 14.02.2024 tarihinde saat 17.00'de şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almışlardır.

Şirketimiz tarafından 14.02.2023 tarihinde açıklanan ‘pay geri alım programı' kapsamında işlem gerçekleştirilmemiş olup, geri alım programı 14.02.2024 (bugün) itibariyle sonlandırılmasına,

Oy birliği ile karar verilmiştir.


İşte cevabı kendin vermişsin. Yalancı, dolandırıcı, soyguncu, hiç bir sözlerinde durmadıkları için yazılmaya değmez buluyor millet. 4 kez bedelli sermaye artırımı, 4 dolardan halka arz edilen hissenin 6 cente kadar düşmesi!!! Kapa atılan yalan bilgiler vs. Borsaya kote olmalarının nedeni hisse üzerinden insanları soyma, ütme, kandırma olmaları net olarak bilindiği için yazmanın analiz yapmanın faydası var mı sence? Varsa yazalım, değerli bir şirketse yazalım, temettü veriyorsa yazalım, hisse değerlemesi yapıyorlarsa yazalım. Bence beş kuruş etmez bu hisseler...çünkü B grubu hisseler borsaya kote ve yüzde/ 91 satmış görünüyor.... Yüzde yüzünü satsa da fark etmez çünkü şirketi A grubu imtiyazlı hisseler ile yönetiyorlar... Yani B grubu borsaya kote hisseler üfürük hisseler.. 0.1 kuruş bile değeri yok. Temettüsü olmayan, şirket değerlemesi olmayan bir hisseyi kim neden alsın? Ne faydası var sana, bana? Artı zerre kadar güven vermeyen 14 yıldır da hissesini alanların parasına çöküyorkarsa. İşte bundan dolayı kimse ilgilenmiyor bu hisseyle. Hasbel kader alan üç beş kişi yazar belki ve onlarda soyulur gider. Bu hissede dram çok çünkü insanların parasına çökülmüş.