Sayfa 415/913 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 7300 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

  1. para olsa biraz daha alacağım bunun siyasi konjektürle ilgisi yok, şimdi satıyorum dese bu fabrikanın sadece marka değeri 1 milyar tl der yatırım yapacağım yeni fabrika açıyorum diyor hissede gık yok bu işin altında başka bir bit yeniği var ama çözemedim. şu anda bankacılık endeksinin yaptığı kar ile hisse değeri üzerinden hesap yapsak 8 lira civarında olması gereken kağıt 4,90 larda burada kalan kağıtlar dursun umurumda değil isterse 0,80 tlye düşürsün 20 yıl önceye gitsin elimde hissenin kağıdı durdukça zarar yazmayacağım. 5 yıl sonra 10 yıl sonra gerekirse çocuğuma bırakırım yine o para babalarına yedirmem.

  2. elinde tutan zaten tutuyor işlem hacmi her şeyi belli ediyor. benim gerçekten üzüldüğüm 8 ve üstünde alan insanlar kaç tanesi aldığı fiyattan dolayı kol kesti bilmiyorum, elinde bu fiyat ve üstünde kaç kişi bekliyor. ama sen gerçekten patron olsan bu insanların derdine çözüm ararsın yatırımcı ilişkiler bölümü zaten eveleyip geveler başka bir işe yaramaz. Satmayacağım inadına satmayacağım istersen tekrar 0,80lere gel yine satmayacağım. gerekirse evde tuvalet kağıdı olarak kullanırım üstünede sifonu çekerim yine satmayacağım senin istediğin kişilere yatırımcılara, bankara ve sana köpek gibi düzgün olması gereken fiyata getireceksin. Bedelsiz açıklayacaksın, yeni fabrikayı işletmeye alacaksın, 3. havalimanına (ATATÜRK) sattığın tüm porselenleri bilançonda göstereceksin, Antalyada yeni yapılan benim bildiğim 3 otele sattığın tüm porselen yemek ürünlerini bilançon da göreceğim. defter değerin 8,50 9 lara geldiğinde hala bu rakamlarda tutmaya çalışırsan seni heryere şikayet edeceğim manipülasyon yapıyor, gerçekleri saklıyor ve haksız yollardan kazanç sağlıyor diye ondan sonra görüşürüz. ,
    Beni Kütahyada amele gibi çalıştırdığın üstlerinden zengin olduğun emekçilerin hakkını yediğin insanlardan sanıyorsan yanılıyorsun.
    Şu seçim döneminde sana vurulacak en güzel şey devletin Kütahya ve çevresine yeni fabrikalar farklı bir sektörle el atması o zaman Gürallar hanedanlığı son bulacak ben inanıyorum. Güzel günler göreceğiz.

  3. arkadaşlar özür dilerim okumadan gönderdim devrik cümleler olmuş yanlışlıkla gönder tuşuna bastım.
    Hepinize saygılar sevgiler tekrar özür dilerim

  4.  Alıntı Originally Posted by batırımcı Yazıyı Oku
    elinde tutan zaten tutuyor işlem hacmi her şeyi belli ediyor. benim gerçekten üzüldüğüm 8 ve üstünde alan insanlar kaç tanesi aldığı fiyattan dolayı kol kesti bilmiyorum, elinde bu fiyat ve üstünde kaç kişi bekliyor. ama sen gerçekten patron olsan bu insanların derdine çözüm ararsın yatırımcı ilişkiler bölümü zaten eveleyip geveler başka bir işe yaramaz. Satmayacağım inadına satmayacağım istersen tekrar 0,80lere gel yine satmayacağım. gerekirse evde tuvalet kağıdı olarak kullanırım üstünede sifonu çekerim yine satmayacağım senin istediğin kişilere yatırımcılara, bankara ve sana köpek gibi düzgün olması gereken fiyata getireceksin. Bedelsiz açıklayacaksın, yeni fabrikayı işletmeye alacaksın, 3. havalimanına (ATATÜRK) sattığın tüm porselenleri bilançonda göstereceksin, Antalyada yeni yapılan benim bildiğim 3 otele sattığın tüm porselen yemek ürünlerini bilançon da göreceğim. defter değerin 8,50 9 lara geldiğinde hala bu rakamlarda tutmaya çalışırsan seni heryere şikayet edeceğim manipülasyon yapıyor, gerçekleri saklıyor ve haksız yollardan kazanç sağlıyor diye ondan sonra görüşürüz. ,
    Beni Kütahyada amele gibi çalıştırdığın üstlerinden zengin olduğun emekçilerin hakkını yediğin insanlardan sanıyorsan yanılıyorsun.
    Şu seçim döneminde sana vurulacak en güzel şey devletin Kütahya ve çevresine yeni fabrikalar farklı bir sektörle el atması o zaman Gürallar hanedanlığı son bulacak ben inanıyorum. Güzel günler göreceğiz.
    Şöyle birşey düşünelim;borsadan çıkıyorum dese, öngörünüz nedir!?...ytd...

    GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5. Borsadan çıkmak isteyen şirketler için pay alım teklifi fiyatı Kanun’un 24. maddesi uyarınca açıklamadan önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı fiyatların aritmetik ortalaması olarak belirlenmiştir.
    - İlgili mevzuat,
    - Son bir ay içinde hisse fiyatında
    yapay bir fiyat oluşumu (baskılama olup olmadığı),
    - Mali tablolarda fiyat oluşumunu etkileyecek bir hata/yanlışlık olup olmadığı,
    - Kamuoyuna açıklanmamış fiyat oluşumuna etki edebilecek bir bilgi olup olmadığı,
    - Endekse ve sektör ortalamasına göre hisse fiyatında izah edilemeyen bir durumun olup olmadığı gibi kısaca azınlık pay sahiplerinin de menfaatlerini koruyucu bir yaklaşımla inceleyecektir.
    30 günlük ortalama fiyat; mali tablolarda ve borsadaki hisse fiyatında herhangi bir problem olmayan şirketlere uygulanacak genel bir kuraldır. Uyulması gereken şartların biri veya bir kaçının bulunduğu başvurularda Kurul;
    - Başvuruyu kabul etmeme,
    - Mali tablolarda düzeltme,
    - Borsa fiyatında yapay fiyat varsa bu dönemi dikkate almama,
    - Belirlenen 30 günlük sürenin dışında ilave yöntemlerle ve sürelerle fiyat tespiti isteme, gibi azınlık ortakların menfaatlerini koruyacak tedbirleri alacaktır.
    Şirketin borsadan çıkarılmasına SPK tarafından karar verilmesi durumunda, hisse sahiplerinin önünde 2 seçim vardır:
    1) Bu hisseler borsada işlem göremeyeceğinden 3 yıl boyunca belirlenen fiyattan ellerindeki hisse senetlerini iade ederek paralarını alabileceklerdir.
    2) Şirket Borsa Kotundan çıkınca, artık SPK denetimi de söz konusu olmayacaktır.
    Fakat isteyen ortağın hisse senedini satmama hakkı vardır. Bu durumda Türk Ticaret Kanunu hükümleri kapsamında şirketteki ortaklık payını (ne kadar küçük olur ise olsun) devam ettirir.

  6. Yer mi Anadolu çocuğu yemez

  7. 09.08.2016 Tarihinde gördüğü 4,95 TL fiyatı ile teknik olarak grafikteki boşluğu 12.06.2018 de ( BUGÜN ) 4,95 TL İle doldurdu. Yaklaşık 22 ay devam eden aşağı yönlü satış baskısı ile bunu başardılar.. Boşluklar er yada geç dolar efsanesi gerçekleşti. Diyecek bir şey yok. İnanmak istemediysem de bunu yaşayarak gördüm. Şansımıza aşağıdaki boşluğu doldurduk. Görünürde ne aşağıda nede yukarıda başka bir boşlukta yok. Kısaca saldım çayıra mevlam kayıra durumundayız..

  8. Faizler 17,5 seviyelerine geldi. Dağıtacağı temettüyü sanırım yine beleşe getirmeye çalışıyor patron. Bunların neden bu kadar zengin oldukları belli. Çayın taşı ile çayın kuşunu vuruyorlar..

Sayfa 415/913 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •