Sayfa 109/492 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 3931 madde; 865 - 872 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

  1. Devirden sonra bazı kurumlar hisseden çıkıyor, çıkarken de hisseye nefes aldırmıyorlar, hep aynı yerde debelenip duruyor, o satışlar bitmeden rahat yok gibi.
    Valla çok sıkıntılı bir dönem ama beklemekten başka çare yok, tek hanelere yakışmıyor bu hisse, ne olursa olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

  2.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    uysal 61 nikli kalbi bozuk ruhu kirli saygısız zat. Beni küfürlü bir şekilde eleştirmişin kullandığın o kelimeyi sana iade ediyorum. Yazımı dikkatli okusaydınız terbiyesizce eleştirmezdiniz.benim bir hissede olup olmamam seni hiç ilgilendirmez. Haddini bil saygılı ol edeps
    izlik yapma.
    hisse sahibi olsanız zaten hisseyi kötülemezsiniz,demekki hisse sahibi değilsiniz;eğer hisse sahibi iseniz mantık sorununuz var demektir. Benim milyonlarca lira para yatırdığım bir hisseyi hiçbir bilimsel dayanak göstermeden nasıl kötülersin sen!!! Thy da tvf sahippliğindeki bir şirket,son bir yıllık performansına bakıver bakalım.ayrıca benim yazımın neresinde hakaret var anlamadım. Ama senin yazında hakaret var ve benden özür dilemeni rica ediyorum.

  3.  Alıntı Originally Posted by UYSAL61 Yazıyı Oku
    bu yazıyı okuduktan sonra müdahil olmadan duramadım;hiçbir şekilde yükselmeyecek,bilakis gittikce düşecek diye kesin hüküm verdiğiniz bir hissenin forumunda ne işiniz var kardeşim.kesinlikle yükselecek dediğiniz hisselerde vardır,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, siz müneccim misiniz yoksa müneccim ......yediniz?
    bu ... lı sansürlü kelime hakaret değilde nedir? tkom türkiyenin en kıymetli şirketlerinden biri bankaların yönetiminde şirket daha güvende idi TVF nuna ki dünyada en güvenilmeyen fonlardan biri,üstelik şirketin 2. halka arz edilme saçmalığından sonra yabancı yaklaşık 40 milyon lot mal çıkmıştır.yabancı halada deli gibi her fiyattan mal çıkıyor.eğer TVF NU SAMİMİ OLSAYDI HİSSE GERİ ALIMI YAPAR 2. halka arzdan hiç bahsetmezdi şirketi maymuna çevirdi.TVF nunun amacı yüzde 13,3 lük halka açık kısmı kurtların önüne atıp onları parçalatmak değilde nedir?.türkiye varlık fonundaki şirketler bir türlü yükseliş ivmesi yakalıyamıyor çünkü siyasi amaçlar doğrultusunda şirketler karlılık yönüyle kısır hale getiriliyor.

  4. Şirketler kararlarını yatırımcısını koruma kaygısı güderek almazlar;bilakis büyümek ve daha karlı hale gelmek için alırlar ve bu büyüme ve karlılıktan yatırımcıları da istifade ederler. Şirket yeni bir halka arz planlıyorsa bu şirketin yeni yatırımları hayata geçirme gereksinimindendir. Hem halka arz fiyatını nereden bilebilirizki belki hesseyi 15 tl ye yükselterek yeni halka arzı bu fiyattan yapacaklar. Sizin hisse analizinden ziyade siyaset yapmaya çalıştığınızı anlıyorum. Tekrar söylüyorum;thy de tvf şirketi.

  5. ben 70 yıllık hayatımda siyaset yapmadım ve siyasetten tiksinirim.daima doğrudan yana oldum ve öylede olacağım.eğer şirket yönetimine siyaset karışmış ise o şirket bitmiş demektir.THY DAN BAHSETMİŞSSİNİZ çok güldüm sanki thyo avrupa birincisi olarak fiyatı 10 -15dolarlar5da mı diye.şunuda yazmadan geçmiyecem bütün bunlara rağmen milli şirketlerin siyasetten arınıp gerçekten hakettiği yerlere geleceğine inanıyorum bunun içinde sadece 15 ayımız kaldı.inşallah sayın ali babacan dönemindeki gibi kamu şirketleri siyasetten uzak bir anlayışla yönetilecektir.buna inancım olmasa bir dakika durmam bu sayfalarda. elimde de çok fazla değilsede bir emeklinin sahipolacağı miktarda hisse vardır. faize yatırıp para kazanmadım daima şirket hissesi alırım inancım gereği.

  6. [QUOTE=.bozoklu.;5860627]ben 70 yıllık hayatımda siyaset yapmadım ve siyasetten tiksinirim.daima doğrudan yana oldum ve öylede olacağım.eğer şirket yönetimine siyaset karışmış ise o şirket bitmiş demektir.THY DAN BAHSETMİŞSSİNİZ çok güldüm sanki thyo avrupa birincisi olarak fiyatı 10 -15dolarlar5da mı diye.şunuda yazmadan geçmiyecem bütün bunlara rağmen milli şirketlerin siyasetten arınıp gerçekten hakettiği yerlere geleceğine inanıyorum bunun içinde sadece 15 ayımız kaldı.inşallah sayın ali babacan dönemindeki gibi kamu şirketleri siyasetten uzak bir anlayışla yönetilecektir.buna inancım olmasa bir dakika durmam bu sayfalarda. elimde de çok fazla değilsede bir emeklinin sahipolacağı miktarda hisse vardır. faize yatırıp para kazanmadım daima şirket hissesi alırım inancım gereği.[/QU
    BENİ TEYİT ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

  7. Son bir ayda yabancıların TTKOM da sattığı hisselerin binde birini benim aldığımı farkettim.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

  8. Endekse ve yarınki genel kurula rağmen hissenin hep yerinde sayması hayra alamet değil, 10 üstü genel kurula beklerdik, hem endeks de iyiyken.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 109/492 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •